ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :))
|
|
ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :))
פורסם לפני
4262 ימים
מאת רוויתי
אין תגובות
ברור לכולנו שעדיף לאכול אוכל מאודה ולא מטוגן, אבל,,, אם חייבים ועשקינן בטיגון אז רצוי לשים מעט מאוד שמן ואת השאר מים, למשל כאשר מטגנים בצל, אני שמה טיפה'לה שמן (ממש רק כדי שהבצל לא ידבק ובכל פעם מוסיפה קצת מים, יוצא מצויין ומרגיש לגמרי שכל השמן שבזקנו בעבר היה מיותר לחלוטין, האוכל יוצא נפלא גם כך,,!
ואשמח מאוד בהזדמנות זו אם תרשמו מתכונים טעימים במיוחד לגיוון האוכל
הנה אני אהיה הראשונה ואתן לכם מתכון מנצח לעוף בתנור טעים במיוחד:
מסדרים את חלקי העוף בתבנית
מפזרים מעט מרק עוף על כל חלקי העוף ומפזרים גם פפריקה מתוקה בוזקים מעט שמן זית כתית טהור ומעסים את העוף מכל הצדדים לאחר מכן מפזרים שום גבישי בנדיבות (לאוהבי השום) ומכניסים לתנור בקומה התחתונה על חום של 170 או 180 מעלות למשך שעה וחצי לערך עד שרואים שהעוף שחום ומבושל היטב
הריח משגע והטעם מנצח! :))
בתיאבון,,, ומחכה למתכונים מנצחים
יום נפלא לכולנו :)
|
|
|
|
תוקן על ידי MEIR35 26/10/2010 6:55
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: יום ג׳ - יום טוב לכולם מאת: MEIR35היום וידאתי סופית שד"ר מינץ (ששבר את הרגל) יגיע ביום רביעי, כך שהתור שלי לא מבוטל ולא נדחה. בנוסף יש לי תור על הבוקר אצל פנימאי ולאחריו אצל הדיאטנית. ואחרי ד"ר מינץ אקבל מייד תור לניתוח. התור אמור היה להיות בעוד שבועיים, אבל כנראה ידחה קצת כי בגלל הרגל השבורה כל הניתוחים שלו זזו קצת קדימה... נו, כל עכבה לטובה. מחכה מחכה.... תחזיקו לי אצבעות לתור מהיר וקרוב (אני מוכנה גם מהיום למחר, אין בעיה).
|
|
בתגובה ל: מתרגשת... מאת: Calya והוא יינתח לפי הלו"ז שלו:) רופא מדהים שעושה שרוולים קטנטנים וחמודים:)
|
|
בתגובה ל: הוא לא שבר את הרגל יקירה:) מאת: avigail וגם האחות המתאמת אמרה שהוא שבר את הרגל ודחה את כל הניתוחים מהשבוע שעבר ומהשבוע. ושהוא עד אתמול לא הגיע לעבודה.
ימים יגידו. מקווה שאת צודקת.
|
|
בתגובה ל: מתרגשת... מאת: Calya אני שמחה שתיפגשי איתו ותוכלי להתקדם בעוד צעד. מנותחים שלו אמרו לי שהוא אדם מקסים מעבר להיותו רופא מעולה..
מחזיקה לך אצבעות והתאריך יגיע בלי שתרגישי.
|
|
בתגובה ל: מתרגשת... מאת: Calya מקווה שתקבלי תור קרוב לניתוח שיהיה בהצלחה
|
|
בתגובה ל: מתרגשת... מאת: Calya אני מאוד מאמינה שכל דבר בעיתו ובזמנו, ורק בדיעבד אנחנו יכולים לראות שהכל הכל נעשה לטובה ובזמן הנכון :))
בהצלחה יקירתי
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: מתרגשת... מאת: Calya ובשפתנו- בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: יום ג׳ - יום טוב לכולם מאת: MEIR35בוקר טוב, אז מאז הניתוח שהיה ב- 29.08.2010 - מרחק של יומיים מחודשיים - ואני סוגרת ירידה של 20 קילו. היעד הבא: לרדת מ-3 ספרות. רוצה לראות את ה- 99. מרגישה יותר חזרה, יותר בכיוון, יותר מסתדרת. האוכל כבר לא ISSUE כזה גדול בחיים ( גדול, אבל לא כזה גדול), הרגשה נהדרת. אוהבת את השרוול שלי! יום נפלא לכם.
29.08.2010 - תאריך שינוי החיים ![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wacQyqJ/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: סוגרת ירידה של 20 קילו מאת: mshurvalitירידה מצויינת והיעד בהישג יד. את מרגישה יותר בחזרה איפה? איך מסתדרת? מה את עושה בתהליך שלך? שתפי אותנו.
|
|
בתגובה ל: כל הכבוד! מאת: libi79 אבל כל התהליך אצלי התחיל בזה שעשיתי פאוזה מכל המצב השוטף, עבודה מלחיצה, ועשיתי סדר מחדש בחיים. הבנתי מה אני באמת רוצה יותר ממשהו אחר -ושיניתי עדיפויות.
הבנתי שקשה לי על ההתחלה לשנות את הכל - והתחלתי עם אוכל והתנהגות.
עם השרוול יותר קל לעשות שינויים בהרגלי האכילה - אני אוכלת מסודר כ- 4 פעמים ביום ( יותר לא נכנס), מקפידה על שתייה, הולכת לכל מקום אפשרי ברגל.
עוברת על ההרגלים שלי כל פעם מחדש - כל דבר עובר דיון פנימי וגם עם אחותי ואמא שלי, מצאתי שקל לי להתמודד אם אני משתפת.
סיפרתי על הניתוח בכל חברה שאני נמצאת - בלי להתבייש.
חוצמזה - הפורום הזה מדהים ואני שואבת המון כוחות מכאן.
חיזקו ואימצו.
29.08.2010 - תאריך שינוי החיים ![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wacQyqJ/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: סוגרת ירידה של 20 קילו מאת: mshurvalit20 ק"ג זה המוןןןןןןןןןןן איזה כיףףף,,, תביני במשך חודשיים הורדת ילד בערך בגיל 7 :)) כל הכבוד לך ותמשיכי כך אלופה! יום נפלא ומלא מלא אנדרנלין :)
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: סוגרת ירידה של 20 קילו מאת: mshurvalitללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סוגרת ירידה של 20 קילו מאת: mshurvalitללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום ג׳ - יום טוב לכולם מאת: MEIR35ברור לכולנו שעדיף לאכול אוכל מאודה ולא מטוגן, אבל,,, אם חייבים ועשקינן בטיגון אז רצוי לשים מעט מאוד שמן ואת השאר מים, למשל כאשר מטגנים בצל, אני שמה טיפה'לה שמן (ממש רק כדי שהבצל לא ידבק ובכל פעם מוסיפה קצת מים, יוצא מצויין ומרגיש לגמרי שכל השמן שבזקנו בעבר היה מיותר לחלוטין, האוכל יוצא נפלא גם כך,,! ואשמח מאוד בהזדמנות זו אם תרשמו מתכונים טעימים במיוחד לגיוון האוכל הנה אני אהיה הראשונה ואתן לכם מתכון מנצח לעוף בתנור טעים במיוחד: מסדרים את חלקי העוף בתבנית מפזרים מעט מרק עוף על כל חלקי העוף ומפזרים גם פפריקה מתוקה בוזקים מעט שמן זית כתית טהור ומעסים את העוף מכל הצדדים לאחר מכן מפזרים שום גבישי בנדיבות (לאוהבי השום) ומכניסים לתנור בקומה התחתונה על חום של 170 או 180 מעלות למשך שעה וחצי לערך עד שרואים שהעוף שחום ומבושל היטב הריח משגע והטעם מנצח! :)) בתיאבון,,, ומחכה למתכונים מנצחים יום נפלא לכולנו :)
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי וזו דרך מעולה לבשל כמעט בלי שמן ושיצא רך ומדהים. הוא עשה את זה בתוכנית עם כבש (אני שונאת כבש...) אז אני עשיתי עם עוף ועם בקר, בשני המקרים יצא מעולה.
אז ככה: במחבת גדולה ולא עמוקה במיוחד שמים טיפ-טיפה שמן (לא צריך הרבה, אפשר גם ספריי). מעל השמן מסדרים פרוסות של בצל. לא מאד דקות, אולי חצי ס"מ עובי. פשוט מסדרים אותך בשכיבה חופפות זו לזו במחבת. הבצל יפריד בין הבשר ובין המחבת והשומן שיצא מהבשר יטגן את הבצל בהמשך... מעל הבצל מסדרים את הבשר (ניסיתי עם חזה עוף, הכי טעים. וניסיתי גם עם סטייקים חתוכים של שייטל ויצא אחלה)
עכשיו זה עניין של תיבול לפי החשק (תכף אני אגיד מה אני שמה), הפטנט הוא שבסוף סוגרים את המחבת עם מכסה ושמים על אש גדולה בהתחלה (ככה, בלי כלום) ואחרי שהכל מבעבע - אפשר להוסיף רוטב לבישול ולשים אש קטנה לאיזה זמן. לא מערבבים ! הבצל נשאר למטה כל הזמן ומפריד בין הבשר ובין המחבת. אפשר רק לנענע את המחבת מידי פעם. כשהבשר מוכן פשוט הופכים את זה בכלי אחר וזה לא יאמן - הבשר נשאר רך ולא חרוך ולא מיובש והבצלים הופכים לסוג של קרמל מעולה שמכסה את הכל.
איך אני מתבלת ? לחזה עוף - את החזה עוף עם הבצלים השארתי על האש הגדולה בלי רוטב לאיזה כמה דקות (עד שהכל רוחש) ובינתיים הכנתי את הרוטב - לקחתי קערה ומילאתי בה מיץ תפוחים (פושט, נקטר תפוחים של פרימור) בכמות לפי העין שתספיק לכסות את הבשר אחר כך, הוספתי אבקת מרק זך לתיבול, מעט בהרט (בגלל הטעם של הקינמון) וטיפה סוכר חום (אולי חצי כף). את הרוטב שופכים מעל כשהכל רוחש וחם, מכסים במכסה ומנמיכים את האש.
לבשר בקר - אותו פטנט רק שהרוטב היה עשוי מבירה לבנה, חרדל, גרגירי חרדל, טיפה צ'ילי ואבקת מרק כמובן (סורי, אני יודעת שזה פשע נגד האנושות מבחינה קולינרית אבל אני לא יודעת לבשל בלי).
בתאבון
|
|
בתגובה ל: יש לי טיפ בישול שראיתי פעם ב"ג'ימי אוליבר" מאת: Calya יווו עלו לי מיצי השרוול :)) נשמע יאמי יאמי
השבוע אכין את זה עם חזה עוף,, השאלה היא אם החזה יצא יבש? כי אני שונאת אוכל יבש :))
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: גדולללל מאת: רוויתי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי (ההודית...) עם קיצורי דרך שלי כמובן...זה ארוחה שלמה מלאה בחלבון ואם שמים את זה על קצת אורז לבן אז בכלל זה חלבון מלא (פחמימה + קטניות): מחממים בסיר שמן זית. מטגנים בצל, כמה שרוצים (אני עושה על סיר 2 בצלים גדולים קצוצים דק כי אני אוהבת) עד שנהיה שקוף. מוסיפים עדשים כתומות (חבילה, 500 גרם) מערבבים.... ותוך כדי עירבוב מוסיפים: 1. ג'ינג'ר (אפשר מגורר טרי, לפחות 2 כפיות, ואפשר קפוא של דורות לפחות 2 קוביות. לא כדאי אבקה כי לא מרגישים מספיק טעם) 2. קארי (כף גדושה) 3. כורכום (רק בשביל הצבע, משהו כמו שתי כפיות) 4. צ'ילי גרוס (שיהיה קצת חריף. שמתי עם היד קורט וחצי) - לא חובה אם לא אוהבים חריף או אם זו בעיה עם השרוול. 5. אבקת מרק בטעם עוף (שתי כפות גדושות. מי שלא מבשלת עם אבקת מרק אז שימו במקום מלח ופילפל לפי הטעם אבל יצא פחות טעים לדעתי). 6. מיץ סחוט מלימון אחד.
עכשיו מוסיפים מים עד שהם מכסים את העדשים ועוד קצת (משהו כמו ס"מ מעל העדשים) ומשאירים על האש. קודם זה רותח (כדאי לערבב) ואז מורידים את האש וממשיכים לבשל... מידי פעם בוחשים וטועמים. אפשר לתקן תיבול. זה מוכן כשכל העדשים מתפרקות ומתפוררות והכל נהיה די סמיך ומאד אחיד.
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי נשמע הזוי ? מתכון שקיבלתי ממישהי באיזה פורום פעם, ניסיתי, יוצא מדהים מדהים. אתם לא מאמינים איזה מרק זה. הוא מרגיש כאילו הוא עשוי משמנת סמיכה וסך הכל כשמחשבים את הקלוריות בקערה, אין בו כמעט (פחות ממרק עוף זך). בעיקר אם מוותרים על תפוחי האדמה במתכון (אני בד"כ מוותרת כי אף פעם אין לי תפוחי אדמה בבית... אז זה מרק רק של כרובית ובצל וקוקוס וזה מספיק):
1 בצל גדול, חתוך לקוביות 1 ראש בינוני כרובית, מפורק לפרחים גדולים 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
שמים הכל בסיר גדול, מכסים במים ושמים מעט מלח. מביאים לרתיחה. כשרותח מוסיפים תיבול - מלח, אבקת מרק או כל תיבול אחר שהוא לא דומיננטי מדיי (כי תכף הקוקוס ישתלט פה).
אחרי שכל הירקות רכים מאד *שופכים* לכיור חצי מכמות המים ובמקום מוסיפים 1 פחית חלב קוקוס.
טוחנים את כל העסק עם בלנדר-סטיק בתוך הסיר עד שהמרק נהיה לבן, חלק וקרמי לגמרי.
בתאבון
|
|
בתגובה ל: ואחרון: מרק כרובית וקוקוס מאת: Calya עשיתי העתק הדבק על כל המתכונים שלך איזה כיףףףףף הולכת להתענג השבוע על כל המתכונים
תודה נשמה :)
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי אני מציע פשוט לעבור למחבתות קרמיות איכותיות ואז לא צריך הרבה שמן. הוא נמצא שם על תקן תבלין בלבד
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: אחלה טיפ מאת: MEIR35 אמנם לא קשור לפורום הזה אבל מאיר אני בטוחה שתגע לענות לי, באחת מהתוכניות שלו אהרוני ציין כי אינו נוהג להשתמש במחבת קרמית להכנת חביתות. האם יש קשר? או שאפשר להשתמש בה גם לחביתות?
|
|
בתגובה ל: אחלה טיפ מאת: MEIR35 גם במחבת קרמי רצוי להוסיף את המים כתחליף לשמן :)
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי כל המרכיבים בדיוק אותו דבר מסדרים עןף בתבנית בקערה שמים אבקת מרק ופפריקה אדומה אני שמה שום טרי אפשרגם אבקת שום את הכל מערבבים עם רבע כוס מים ומעסים את העוף יוצא מאוד טעים וגם חוסכים את השמן שמגיע מהעוף עצמו בתאבון
|
|
בתגובה ל: שינוי קטן למתכון המדהים מאת: smadarhe65 רצוי מאוד לא אבקת שום,,, אפשר שום טרי כתוש או שום גבישי
בתיאבון,,,! :))
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי אני אמנם לא מרוקאית וגם לא טריפוליטאית אבל,,,, יש לי מתכון נפלא לקוסקוס טעים כמו האורגינאל :)
מי שטעם את הקוסקוס המקורי יודע שההבדל בין הקוסקוס שבשקיות לקוסקוס המקורי יש הבדל גדול בטעם,
כל מה שצריך להשיג זה את המסננת של הקוסקוס,, אני חושבת שמוכרים ב"מגה" אני לא בטוחה (מבטיחה לבדוק :)
קוסקוס
1 ק"ג סולת 5 ורבע כוסות מים רותחים 8 ורבע כפות שמן מדודות (אני שמה פחות שמן) 1 כף מחוקה מלח
להרתיח את המים עד שהם מבעבעים, להנמיך את גז ללהבה בינונית, לשפוך את הסולת ומיד לערבב היטב עד שהנוזלים יספגו ולכסות את הסיר, ובמשך כ- 15 דק' בכל דקה שתיים יש לערבב (זה יראה כמו עיסה קשה וגושית אך אל חשש זה בסדר) לאחר שעירבבתם כל שתי דקות בערך במשך רבע שעה, לכבות את האש ולסגור את הסיר, לתת מנוחה כ- 10 דק' לאחר מכן לפתוח בקערה רחבה ולקרר, לאחר שהקוסקוס התקרר מעט יש להעביר במסננת בצורה עיגולית עם היד והקוסקוס מוכן :) ניתן גם לעטוף את הקוסקוס בניילון נצמד לחורר ולהכניס למיקרו לעוד 5 דק ואח"כ לערבב מעט, אני לא הכנסתי למיקרו ועדיין הקוסקוס יצא נפלא!!
מרק ירקות כתוספת לקוסקוס מטגנת שני בצלים גדולים עם קצת שום כתוש, לאחר שמזהיב מוסיפה רסק עגבניות עם מים, וכשהמים רותחים מטבלת עם מרק בטעם עוף ופפריקה מתוקה מעט פלפל שחור שמה בסיר את הדלעת, תפוחי אדמה, גזר, דלורית, בטטה, קישואים, סלרי חתיכות ובאמצע הבישול חופן כוסברה. משאירה על הגז כשעה בערך עד שכל הירקות רכים ומוסיפה מעל הקוסקוס
ארוחה מדהימה וטעימה,, החלק המבאס בכל התהליך זה שאי אפשר לאכול ממנו הרבה :( חחחחחחחחחח ממש קצת,,, והטעם גן עדן אמיתי :))
נראה שזה הרבה עבודה אבל ממש לא,, בקלי קלות תירווחו ותסעדו :))
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: ועכשיו לטיפ היומי לאוהבי הטיגון והבישול :)) מאת: רוויתי אפשר להסתדר בלי זה - זה הכל רעל. גם אני חשבתי שאי אפשר בלי זה אבל כבר מעל שנה אני לא משתמשת ולא קרה כלום...
|
|
בתגובה ל: טיפ חשוב מאוד - תזרקו את כל המרק עוף שיש לכם בבית מאת: debbys100 נדמה כאילו והאוכל יצא פחות טעים, מה שכן אני התחלתי להשתמש חצי במלח וחצי במרק עוף, המטרה היא להעיף לגמרי את המרק עוף,, מלא דברים מאוד לא טובים,,,,
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: טיפ חשוב מאוד - תזרקו את כל המרק עוף שיש לכם בבית מאת: debbys100 אכן רעל טהור!
|
|
בתגובה ל: יום ג׳ - יום טוב לכולם מאת: MEIR35 שלום לכולם!!! בשבוע האחרון אני לא עומדת בפיתויי המתוק...ואני ממש ממש מאוכזבת מעצמי! מה גם שעליתי על המשקל והשבוע ירדתי רק 200 גרם... אומנם הכמויות הן לא כמו פעם...אבל עדיין...אני לא מצליחה לאבד את החשק המטורף הזה למתוק...לאחר הניתוח לא יכלתי לחשוב על מתוק זה פשוט הגעיל אותי וכל כך שמחתי שהנה הנה נפטרתי מהחשק הבלתי נתפס הזה... מהאמוק למתוק...אבל לא!! הנה זה חזר ביתר שאת. ואני פוחדת אני ממש פוחדת שההרגלים הישנים שלי חוזרים...מיואשת ולא יודעת מה לעשות.
|
|
בתגובה ל: מדוכאת מאת: שליי303 בו צריך סוג של טיפול. אם הדחף הזה מטריף אותך, טפלי בו. זה יכול להיות פסיכולוג... או גם דברים אחרים שעובדים על הנפש דרך הגוף (דמיון מודרך, דיקור, רפלקסולוגיה... מה שאת אוהבת). חפשי לך את המקום שמחזק אותך, שמשחרר אותך, שעוזר לך להתמודד עם מה שדורש התמודדות - כי אחרי שהדברת את ה*צורך* לאכול הרבה, עכשיו מה שצף ומציק לך - הוא לב ליבה של הבעיה. נצלי את הידע החדש כדי לפתור אותה מהיסוד :-)
(יש לי התאמה לטיפול מעולה אם את רוצה, בשיחות ובסוג של דמיון מודרך. בתל אביב...)
|
|
בתגובה ל: לדעתי האישית - זה בדיוק בדיוק הרגע מאת: Calya בכלל מטפלים מהסוג שהצעת...הייתי יותר משמחה ללכת לטיפול...
תודה על המענה המהיר... :-)
|
|
בתגובה ל: הבעיה היא שאני מהצפון ואני לא יודעת היכן ואם יש מאת: שליי303 בקיבוץ הגושרים.
|
|
בתגובה ל: כמה צפון ? קיבלתי המלצה על שני מטפלים טובים מאת: Calya ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני גרה בנהריה. איזה סוג טיפול?פסיכולוגים? מאת: שליי303אשלח לך מסר. לא בדיוק פסיכולוגי. משהו יותר הוליסטי ומאד מאד אפקטיבי... עבורי זה היה תהליך משנה חיים. קוראים לזה נאו פסיכולוגיה. זה שיחות וגם סוג של דמיון מודרך לפעמים. אבל לא כמו משהו שאי פעם עשיתי קודם... דרך חדשה לגמרי להסתכל על העולם, על מה מניע אותך ועל מה מניע אנשים בכלל. התוצאה היא טיפול מאד ממוקד בשינוי של דפוסים. כולל דברים שלא חשבתי שלעולם אצליח להיפטר מהם והם נמצאים בבסיס האישיות שלי.. אז הצלחתי.
|
|
בתגובה ל: מדוכאת מאת: שליי303 בוקר טוב, את בן אדם ובני אדם אוהבים מתוק! למה להאבק בזה? אם תאבקי בדחף לאכול מתוק הוא רק יגדל ובסוף תמצאי את עצמך בולסת ללא הפסקה, קחי לך קוביית שוקולד מריר, נסי לסתפק בזה עם כוס מים, אם את רואה שזה לא מספיק נסי למלא את עצמך באוכל בטעמים מתוקים כמו בטטה. ליבי רשמה בפורום כמה פעמים , את צריכה לדעת לשלב דברים בתפריט שלך שתוכלי לעמוד בהם,וגם שמחה רשמה שכל יום היא אוכלת 7 קוביות שוקולד מריר, להוציא לגמרי מתוק מהחיים שלך זה לא הגיוני ואת סתם גורמת לעצמך זבל. נסי לשלב זאת בתפריט היומי שלך עם שיקולי עלות תועלת...
|
|
בתגובה ל: לנשום עמוק! מאת: kerenz התכננתי סבל ולא זבל :)
|
|
בתגובה ל: מדוכאת מאת: שליי303 אין בעיה עם מתוק זה צורך אנושי. הפחד מעצים את התחושה וגורם לנו לחשוב על אסון ולפעמים זו נבואה שמגשימה את עצמה. אני מסכים שכדאי לבדוק את הפן הרגשי, אבל עד אז תפנימי שאת בסדר ותוותרי על הפחד. ממש להגיד לעצמך אני לא פוחדת, אני חזקה זו לא שאלה של שליטה זו שאלה של מידה. תכתבי לך יומן אכילה בכדי לקבל סדרי גודל מתי ולמה בא לך מתוק תוסיפי גם עמודה על מה הרגשת ממש תנתחי את המצב. תאכלי ותהני. נסי להשתיק את הצורך עם פרי או ריבה או כמה קוביות שוקולד רק אל תפחדי מזה. אם זה יכנס לשגרת חייך בצורה שפויה ללא פחד, הכמויות תרדנה, כי מה שאסור רוצים יותר ומה שמותר אז מותר עכשיו ואולי אחכ ואולי בכלל לא ...
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: מדוכאת מאת: שליי303 יכול להיות שאת לפני מחזור?
החשק למתוק מתעצם לפני מחזור (אצלי זה קרה כמה חודשים אחרי השרוול).
ובפן הנפשי אין ברירה מותק צריך להתמודד עם החשק הזה, לתת לו את המקום שלו בגבול הנכון לקבל אותו ולהבין שהוא חלק בלתי נפרד ממך. זו דרך זו עבודה יומיומית אבל שווה.
לגבי תמיכה את יכולה לדבר איתי אם מתאים לך להגיע לאזור העמק (אלונים או כפר ברוך).
אני עוסקת באימון אישי ובאמון אישי בקבוצה ואני מאמינה שהקבוצה שלנו תהיה לך אחלה משענת.
בהצלחה
שמחה
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: מדוכאת מאת: שליי303 שלום לך! אני לא חולת שוקולד, אבל גם לי מתחשמק לפעמים מתוק, החלפתי את השוקולד(שאני לא מתה עליו...) בתמרים, אגוזי המלך, וצימוקים, אחלה של ממתקים!!!!
|
|
בתגובה ל: מדוכאת מאת: שליי303 כי אני שומעת שני דברים... קודם כל את החשק למתוק אפשר להרגיע בעזרת פתית עם ריבה, פרי, קרטיב או תה ממותק. אם זה חשק ממוקד למשהו (כמו שוקולד וכמו ששמחה ציינה לפני מחזור) אני ממליצה לקחת את אותו דבר שחושקים בו ולהירגע. לגבי מחזור - זו תקופה שעוברת.
אם זה פיתויים שאת רואה מולך יש שני דברים. עזרה ראשונה - תעלימי ושלא יהיו לידך. עזרה שניה - טיפול. החשקים לא עוברים יקירתי וגם לא הגורמים לחשקים האלה. כשמדובר על תקופה מסויימת או משהו אחד שנמצא מולך ובדיוק רצית - מילא. כשמדובר בשיטה צריך לטפל בה.
הגועל ממתוק עובר מהר מאד אצל אוהבי מתוק (אני יודעת). שינוי הרגלים בא מהראש.
|
|
בתגובה ל: יום ג׳ - יום טוב לכולם מאת: MEIR35היום בדיוק 3 חודשיים לניתוח עם ירידה של 24 ק"ג ממש במרחק נגיעה מלהיות דו ספרתית מחכה כבר לזה בקוצר רוחחחחחחחח!!!!! עדיין לא הפנמתי את הרעיון שהורדתי במשקל למרות כל המחמאות והבגדים שנהיו ענקיים .... מקווה שבהמשך אפנים ואתחיל להנות מהתוצאות :) המשך יום טוב לכולנו :)
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב לכולם מאת: אדמונית גאה בך כבר אמרתי לך!!!
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב לכולם מאת: אדמונית ללא תוכן
29.08.2010 - תאריך שינוי החיים ![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wacQyqJ/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: כל הכבוד - ההפנמה מגיעה מאת: mshurvalit ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב לכולם מאת: אדמונית אני זוכרת עוד את השיחות שלפני הניתוח שכבר רצית להיות 20 קילו פחות. והנה 24 קילו פחות..... כל הכבוד:)) אני מבינה אותך לגבי חוסר ההפנמה, זה לוקח זמן, אני כמעט 7 חודשים אחרי ועדין לא הפנמתי :) תהני מהמחמאות, מגיע לך
|
|
בתגובה ל: כל הכבוד:)) אין עלייך מאת: מורמורית מורני באמת תמיד מצאתי אוזן קשבת אצלך וגם עדיין תמיד עונה לי על כל השאלות :) תודה לכל האנשים המדהימים שכאן בזכותכם שואבת מלא כוחות:) תודה רבה רבה לאביגיל,קרן,ליאת,שרון ,אסנת,מאיר ליבי וכל מי ששכחתי על התמיכה ברגעים הקשים :) בקשר לחוסר ההפנמה את צודקת ייקח זמן עד שנעכל את העובדה שאנחנו בדרך להגשמת החלום שלנו להיות רזות !!!!! יום מקסים!!!!
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב לכולם מאת: אדמונית אני 4 חודשים אחרי 26 פחות... ורק השבוע לבושתי הרבה התחלתי ספורט. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... לא?
|
|
בתגובה ל: |סמייל איזה יופי!!!!!!!!! מאת: דןדן2עדיף באמת מאוחר מאשר אף פעם :) בהצלחה רבה בהמשך
|
|
בתגובה ל: |סמייל איזה יופי!!!!!!!!! מאת: דןדן2זה מה שעשית כי זה מה שרצית לעשות. כל הכבוד שאת עכשיו מזיזה את עצמך לכיוון ספורט. צעד קטן לאדם.. :-)
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב לכולם מאת: אדמונית הנפש קצת מתקשה להיכנס לקצב הירידה הפיזי אבל תעמדי הרבה ליד המראה ותפנימי :-)
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|