|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 שלום לכולם, חשוב לי מאוד לומר כמה דברים על דר דין קרן גסטרואנטרולוג ומנהל מכון התזונה בבהח בני ציון. אני נותחתי על ידי דר מטר (המופלא)לפני כארבעה חודשים ועוד לפני כן כבר חוברתי לדר דין רק מילים טובות אני יכולה לומר על דר דין. מקצועי, אמין, אדיב, בעל לב זהב, יחס אישי, רופא מעולה שפשוט תענוג להיות איתו בקשר הוא לא הרפה ממני ולא עזב ועודד וזמין תמיד, בחודשיים הראשוניים היו לי מליון שאלות אין יום שהוא לא ענה לי על שאלה במייל כמעט בכל ערב בחודש הראשון התקשר ודאג לשלומי ואפילו נקלעתי שוב לבני ציון חודש לאחר הניתוח והוא בכל יום ביקר אותי עזר לי תמך עודד, קישר אין מילים מלאך של בן אדם. הוא לא רק תזונאי שמוביל מצעיד אותי קדימה, הוא נותן לי להבין תמיד שזו הדרך הנכונה שלוש ארוחות ביום ומסביר לי מבחינה גסטרואנטרולוגית מדוע וזה שומר עלי נפשית ופיזית
בכל מקרה כואב לי לראות כאן דברים לא נכונים שכתובים עליו כאן והיה לי חשוב שכולם יידעו בכל הארץ, כמה מקצועי מסור, נשמה טובה וחייכנית היא דין אסיים כפי שדין (לנו המטופלים הוא מבקש שנשמיט את ה דר' ) ,בכל מקרה אסיים במשפט הקודש בו הוא חותם כל מייל אני פה ולא זז ותאמינו לי- זה הכי נכון בעולם
בהצלחה לכולכם, המתעתדים להינתח ואלו שכבר אחרי באהבה יעל ארבעה חודשים אחרי 30 קג פחות
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w82QUMB/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: דר דין קרן אי דיוקים לגביו בפורום וחשוב לי שתדעו מאת: hamlet777 אני לא חושב ששמעתי מילה רעה עד עכשיו...
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: דר דין קרן אי דיוקים לגביו בפורום וחשוב לי שתדעו מאת: hamlet777 בהחלט אנחנו כפורום ניזונים מדברי המנותחים. ד"ר דין הסביר לי שיש שתי מרפאות. האחת מטפלת במנותחים מבני ציון (כמוך :-)) והשניה בכל השאר.
מן הסתם ד"ר דין עמוס במטופלים ויש כאלה שנופלים בין הכיסאות. זו לא אשמתו ולא אשמת המרפאה - מכיוון שהמרפאה שייכת לבית החולים בני ציון ומנותחים אחרים שלא מקבלים את אותו שירות גם מעוניינים להיעזר.
ד"ר דין אדם מקסים ואכפתי וכולי תקווה שמנותחי הצפון ירוויחו מהמרפאה הזו. מודה ומתוודה שגם לי עדיין לא ברור ואני מנסה לעבוד איתו על איך לטפל במנותחים הצפוניים.
בהצלחה.
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 שלום לכולם שמחה לספר שאני אחרי הניתןח. הכל עבר בשלום ברוך השם. ניתחה אותי אניה פייגין המקסימה. אין דברים כאלה. לפני הכל היא פשוט בן אדם חמוד - בדרנית, מדברת בגובה העיניים, קשובה, נהדרת!!!!! אני מרגישה ממש טוב בלי כאבים/בחילות טפו טפו טפו (בטיפולי שיניים כאב לי יותר!!). היינו באסותא קבוצה גדולה של משורוולים: 3 של פייגין 3 של רזיאל 1 של גוייטין ונדמה לי שאפילו עוד - האחיות אמרו שיש מעל 10 במחלקה. הסתובבנו לנו יחד למעשה התחלנו מיני קבוצת תמיכה כבר בבי"ח. כולם שם זיהו אתנו וצחקו כשראו אותנו יחד. בכל אופן זה מאד עזר להעביר את הזמן ונתן תמיכה לכולנו. כל הזמן השווינו בין ההנחיות של הרופאים ובין התחושות השונות שלנו. מאחלת לכל המשורוולים החדשים (וכמובן גם לוותיקים) וגם לעצמי המון הצלחה בדרך החדשה שלנו!!!!
|
|
בתגובה ל: אחרי ניתוח מאת: מחר חדש באמת כיף להיות פה. העובדה שהיינו כך ביחד מאד עזרה והפכה את זה לחוויה כייפית כמעט. לי יש כאבים אם כי לא קשים והבחילות תודה לאל עברו לגמרי. הבעיה שלי היא כאבי ראש בלתי נסבלים ומאד קשה לי לקחת תרופות - אופטלגין לא עוזר לי. נורופן מתוק מדי, ניסיתי לרסק אקמול אבל כדי להגיע לכמות שאני רגילה לקחת אני צריכה לשתות המון מזה וזה מר. אני שותה מספיק לדעתי (ממש כל הזמן) כנראה חסר לגוף שלי קפאין ופחמימות שזה מה שהוא רגיל לקבל. למישהו יש עצה? אולי כדאי לנסות להכניס קצת אוכל (מוצרי חלב)? ותודה מראש - עד עכשיו הייתי מתבוננת שקטה ומעכשיו כנראה יהיו לי גם המון שאלות :)
|
|
בתגובה ל: גם אני הייתי שם וכבר מתגעגעת :) עכשיו בכאבי ראש מאת: עידיתת יכול להיות שמדובר בגמילה מקפאין ופחמימות ויכול להיות שאת צריכה לשתות קצת יותר..
לא ממליצה לנסות להתחיל לאכול מוצרי חלב ללא אישור המנתח והדיאטנית.
בשביל שאלות אנחנו כאן :-)
|
|
בתגובה ל: אחרי ניתוח מאת: מחר חדש ברוכה השבה לפורום. אני רואה שמתחילים לנתח בקבוצות גדולות כדי לתת תמיכה למשורוולים החדשים :-)
המשך החלמה מהירה.
|
|
בתגובה ל: בהצלחה! מאת: libi79 תודה גדולה שבאת לבקר אותי, המסירות שלך לנושא ובעיקר לאנשים היא יוצאת דופן!!! נעים לדעת שיש מי שמוכן תמיד לתת מהניסיון שלוולעזור לאחרים. את נראית נהדר!!!! היה כיף לראות מי עומד מאחורי השם ושלל ההודעות שקראתי.... תמי
|
|
בתגובה ל: ליבי תודה על הביקור מאת: מחר חדש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 איזה כיף לקנות בגדים במידה כזאת!! הכל עולה, הכל יושב יפה, הכל מרגיש נוח!! רק חבל שמתחת לבגדים הגוף לא נראה להיט... אבל בכל זאת, הישג מרשים, נראה לי שבפעם האחרונה שלבשתי 48 הייתי עוד בבי"ס...
|
|
בתגובה ל: חייבת להתרברב קצת - מידה 48!!!! מאת: maya15 עשית דרך מדהימה. הישג מרשים לכל הדעות - כמעט 40 ק"ג.
אין מה לעשות.. בגלל הירידה במשקלים האלה עור עודף יש (גם לי - אחרי 56 ק"ג ירידה יש עור עודף).
לשמחתנו אפשר לטפל.
תמשיכי להצליח :-)
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 בוקר טוב, רציתי לשאול אתכם , במיוחד אלה שעברו כבר כמה חודשים מהניתוח... איך בני/בנות הזוג מגיבים? האם הם עושים דברים אקטיביים בשביל לעבור אתכם את התהליך? הסיבה שאני שואלת היא מכיוון שאני שמונה חודשים אחרי הניתוח, ירדתי 40 קילו אם לא יותר (לא נשקלת יותר), אני מידה 36-38 (תלוי בחנות), נראית מצויין מרגישה מעולה. בעלי תמך בי מהרגע הראשון , אוהב ומפרגן באמת מלאך שאין יותר טוב ממנו. בשבועיים האחרונים כאילו משהו קרה, התהפך הגלגל, הקנאה התחילה לצוף בצורתה מהכוערת ואני אובדת עצות כיצד להתמודד. כמה אפשר לדבר על זה ולשכנע שאני אותו אדם רק רזה ובריא, איך אתם מתמודדים? יש לכם עצות בשבילי? יכול להיות שזו רק תקופה והוא יסתגל? אני מבינה שגם הוא עובר תהליך כי בכל זאת זה משפיע עליו ישירות... יום טוב לכולם
|
|
בתגובה ל: שאלה לנשואים ולכל מי שעובר את התהליך בזוגיות מאת: kerenz בתור מי שהיתה במקום כזה מול בן זוג שמאד רזה ומי שמכירה עוד אדם משמעותי בחיים שלה שעבר כזה דבר והזוגיות נהייתה לו סוערת מאד - זה בדרך כלל לא קשור למה שעובר עלייך אלא מה שעובר עליו. מגיע הרגע שאתה מסתכל על עצמך במראה ואומר "רגע, למה שהיא תסתובב *איתי* ? אני נראה כמו אבא שלה" ועל ההרגשה הרעה הזו מתווספת התחושה של... הנטישה. התחושה הזו נובעת מכך שהרבה מה"אנרגיות הנפשיות" שלך כרגע מרוכזות בעצמך ובעולם החיצון שמגיב אלייך בצורה שאת לא מכירה ממקודם, זה חדש וזה מעניין. אבל בתוך הקשר זה נחווה כנטישה כי אלו אנרגיות שקודם היו מופנות פנימה, ועכשיו מופנות החוצה. הן נעלמו לו מהקשר.
מה עושים ? אם אתם בנויים לזה, טיפול זוגי. אם לא - גם טיפול אישי שלך יכול לפתור את הבעיות. כי ממילא הדבר היחיד שאת יכולה לשנות זה את עצמך. יש לי הרבה מה לכתוב על... מה צריך לקרות בתוך זוגיות כדי שיהיה טוב (זה נושא שאני מבינה בו לא מעט) אבל אני לא אפיל את זה עלייך עכשיו. מה שאת יכולה לעשות בינתיים זה *לדבר* איתו ופחות לתקשר במחוות, קולות ופרצופים כמו שבני האדם עושים לרוב ולא שמים לב שהם עושים, זו צורת התקשורת המועדפת עלינו, הרבה לפני מילים. ואנחנו גם מפרשים את הצד השני ככה ואפילו חושבים שפירשנו נכון. במקרה שלו הוא הפסיק לפרש נכון כי הוא מפרש את "היא נורא מאושרת" למשל בתור ... מה ? נטישה ? בגידה ? זה בגלל שה"מתרגם" התקלקל, מה שהיית קודם את לא עכשיו, זה לוקח זמן ללמוד. עזרי לו ע"י זה שתספקי תרגום מילולי לכל התנהגות (כן, כמו מול ילדים - לתמלל) - ספרי לו שאת אוהבת אותו, ספרי לו מה את מרגישה. דברי, דברי, כי הוא לא מבין אותך כרגע בדרך שהוא הבין קודם. אם תדברי מספיק הוא ילמד לתרגם אותך מחדש, בלי שהוא ירגיש שהוא עושה את זה.
|
|
בתגובה ל: או, שאלה קשה שאלת. מאת: Calya אני לא מתכוונת למשל ל... אתן דוגמא, נגיד את רוצה ללכת להתעמל בערב והוא מתרגז למה את לא רוצה לבלות ערב איתו דווקא עכשיו. את לא מבינה את הכעס, זה לוקח לך שעה ותבלו אחר כך. הוא לא מבין איך הוא לא חשוב לך יותר מההתעמלות כי הוא *אמר לך* שהוא רוצה שתשארי מה את הולכת ? *אל* תגידי "מה אתה כועס ? מה אתה מתרגז ? מה כבר עשיתי ? רק רציתי ללכת להתעמל בערב כי זה נורא חשוב לי" כי במשפט הזה גם העברת עליו ביקורת (אי ליגיטימיות של הרגשות שלו) וגם לא הוספת לו מידע... הסיבות בגללן את הולכת להתעמל נשארו מיסתוריות בדיוק כמו קודם.
דברי תמיד *על עצמך* ולא עליו (כי אי אפשר להתווכח עם דברים שנאמרים על עצמך, אמרי מה את חושבת) והסבירי "אני הולכת להתעמל כי זה עושה לי להרגיש מאד טוב עם עצמי, מלאת אנרגיה ושמחה ואז אני אוכל לחזור ואת כל השמחה הזו להשקיע בערב אתך. אם לא אלך ארגיש עצובה ועצלנית וזה יפריע לי לבלות איתך ערב בכיף. אני אוהבת אותך, אני רוצה להיות איתך ולבלות איתך את הערב, רק שמאד חשוב לי קודם להנות מההתעמלות הזו"
זה מספק לו את התרגום. גם אם בסוף הכעס יהיה אותו כעס - שתי האמירות לא עשו את אותה העבודה. האמירה הראשונה לא תרמה כלום. אם תגידי את האמירה השניה (או דומות לה) מספיק פעמים הכעס יעלם, כי גם אם הוא ירצה להשאר עקשן הרי שהמוח התת מודע שלו לומד אותך, מבין את הסיבות ונרגע לאט לאט. בפעם העשירית זה יצור אפקט, את תראי.
|
|
בתגובה ל: מדגישה משהו... כשהתכוונתי שתספקי תרגום מילולי מאת: Calya ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שאלה לנשואים ולכל מי שעובר את התהליך בזוגיות מאת: kerenz מצד אחד הוא מפרגן מאוד, מתלהב לראות אותי יורדת ולא יכול להוריד את הידיים שלו ממני (לפעמים אני מאיימת עליו שאני אשמין בחזרה). מצד שני פתאום חוסר ביטחון מאוד גדול, מה יהיה כשיתחילו איתי, שאני לא ארצה אותו יותר כשאני אהיה רזה, קינאה... מעבר ללדבר על זה לא כלכך יודעת מה להגיד כי לטעמי ההתנהגות שלך תראה לו בסופו של דבר שאין לו מה לקנא. מין הסתם לא נשארת אותו אדם ולכן אולי גם ההרגשה שלו מתערערת.
|
|
בתגובה ל: שאלה לנשואים ולכל מי שעובר את התהליך בזוגיות מאת: kerenz אבל מפאת פרטיותו של בעלי אני נמנעת להכנס לפרטים.
בגדול השינוי שלי השפיע מאוד על הזוגיות שלנו הן לטובה והן לרעה.
אנחנו נשואים כמעט 22 שנים והיינו חברים עוד שנתיים קודם. למעשה מגיל 17 אני איתו, הוא איתי גם בטוב וגם ברע, גם ברזון וגם בשומן, גם במחלה וגם בבריאות והיום שנתיים וחצי אחרי כשחשבתי שהוא מבסוט גיליתי שהוא מבסוט אבל....
מנסיוני עם מנותחים ועם עצמי, גם לגברים שלנו לא קל, הם מקבלים תרנגולת שהפכה לפרגית (ככה הגדיר את זה אחד מהחברים שלנו) אבל יחד עם הפרגית הם מקבלים אישה שעוברת שינוי שהרבדים מתקלפים וכל פעם מתגלה עוד פן בליבה,לפעמים זה טוב ולפעמים פחות (בשבילם) ,צריך לזכור שמי שעובר את השינוי זה אנחנו ואנחנו לא יכולים לצפות מהם גם להשתנות.
זה מורכב ואני מציעה למי שרואה שבדרך דברים מתפספסים לדבר לדבר לדבר ושוב לדבר ואם צריך אז לערב גורם מקצועי.
אני מאמינה שזוגיות טובה תעמוד גם בשינוי הזה.
אשמח לשוחח איתך ולשתף קצת יותר בפרטי.
שמחה
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: שאלה לנשואים ולכל מי שעובר את התהליך בזוגיות מאת: kerenz בן הזוג לא ממש משתתף בתהליך. הוא תומך מרחוק, אבל לא ממהר לפזר מחמאות או להשוויץ ב"אישה החדשה שלו". לפעמים זה די מאכזב אותי. אין קנאה מצידו. למרות שאני מתחילה לקבל קצת פידבקים מהסביבה הגברית. בעיקר בעבודה. אבל אלה דברים שהוא לא מודע להם עדיין. אתמול, למשל, התלבשתי לצאת לערב צוות, ושמתי לב שהוא מסתכל עליי ככה במבט אחר. כאילו הוא רואה אותי אחרת. לבשתי בגדים חדשים ומחמיאים, התאפרתי ונראיתי טוב מהרגיל. בסופו של דבר, אני לא יודעת מה עובר לו בראש. מעדיפה שלא יקנא, אבל שיראה עניין :-)
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 אשמח לשמוע המלצה על מנתח פלסטי המומחה בעיצוב גוף לאחר ירידה במשקל.
אני צריכה בעיקר (רק?) בזרועות- שאני מבינה שזה איזור לא פשוט לניתוח
|
|
בתגובה ל: המלצה למנתח פלסטי מאת: נובית1אני נפגשתי עם דר טלי פרידמן. מאוד התרשמתי למרות שיקח לי עוד הרבה זמן אם בכלל להתחיל בתהליך. הזה. היא היום אחראית על הניתוחים האלו במלב״י. תוקן על ידי MEIR35 30/12/2010 9:25
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: המלצה למנתח פלסטי מאת: נובית1 גם אני ממליצה על ד"ר טלי פרידמן. ד"ר פרידמן תקיים הרצאה בנושא בתאריך 31.1.2011 באסותא רמת החייל. ההרצאה חינם ואם תרצי להירשם תודיעי לי :-)
|
|
בתגובה ל: המלצה למנתח פלסטי מאת: נובית1 אצל ד"ר בני מייליק מעבר לתוצאות המדהימות (לפי תמונות+מנותח אחד שראיתי בלייב)ולכמות הניתוחים(העצומה....לא האמנתי כמה אנשים עוברים ניתוחים כאלה עד שראיתי את התמונות במחשב שלו)היחס פשוט מדהים הייתי אצלו בפגישת יעוץ(ללא עלות) באופן פרטי,אחרי שהתרשמתי גילית שאפשר לעבור את הניתוחים גם בבית חולים ציבורי,אחרי שקיבלתי אישורים התקשרתי לאהובה(אשתו) בכדי לידע אותה ולבטל את התורים בפרטי היא ממש שמחה והתרגשה בשבילי ומאז אני מקבל ממנה טלפונים ששואלים איך אני מסתדר עם כל הבדיקות ואם אני צריך עזרה במשהו(למרות שהיא ממש לא חייבת) בקיצור גם לאחר הניתוח אני בטוח שיהיה לי למי לפנות ובכלל המרפאה מרגישה שם כמו סוג של משפחה אחת גדולה כרגע אני לפני ניתוח באיכילוב שכולל מתיחת בטן הקפית(בטן,גב,עכוזים,יריכיים חיצוניות)וחזה(צלקות מסביב לפטמות בלבד)
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 ירדתי מ- 80 ק"ג, במשך קרוב לחודש וחצי אני תקועה על 83 ואז בום... 79.5 הידד האח... ולא- לא נשקלתי לפני או בתוך מחזור, זהו- מעכשיו,מה שירד זה צ'ופר, יש לי גובה כך שאומרים לי שאני נראית טוב כמו שאני, הילדים בביה"ס אומרים לי שקיבלתי גובה... נמצאת במעקב אצל דיאטנית,היא רוצה שארד עכשיו במתינות. משכנעת את הראש השמן שהגיע הזמן להליכות (שיעור ספורט פעם בשבוע לא מספיק) מנסה לפתוח את בלוטות הטעם לדברים שלא ניסיתי (ירקות מבושלים כזה....) מרובעת נורא. זהו- הולכת בשמחה לעדכן את הטיקר, כמעט שכחתי איך עושים זאת....
|
|
בתגובה ל: קולולולולו.......סוף סוף.... מאת: דןדן2 מספרים על המשקל שלא זוכרים איך הם נראים. אני צריכה עוד קילו כדי לשבור את השמונים ומחכה לזה כלכך.
|
|
בתגובה ל: קולולולולו.......סוף סוף.... מאת: דןדן2 מה שמראה לך שאם משתדלים - יש תוצאות. תתחילי הליכות מתונות בזמנים קצרים ותעלי כל הזמן. לי עוזר ללכת בעיר ולא במקום מיוחד לזה כי עד שאני מגיעה לשם - הולך לי החשק. ככה אני חוזרת הביתה, לוקחת את הפלאפון והמפתחות ויוצאת לצעידה. אחרי שעה אני אחרי וזהו.
אני בטוחה שיש הרבה מתכונים טעימים ובריאים.. תתחילי לשחק עם זה. :-)
|
|
בתגובה ל: קולולולולו.......סוף סוף.... מאת: דןדן2 מה נשמע איתך? לגמרי נעלמת לי! שמחה לשמוע על הירידה שלך, את אוטוטו ביעד, איזה הרגשה טובה...
כתבי לי קצת בפרטי :-)
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/8wmp__hearts.gif לבבות]() שלום כולם גם אני מהחבורה של אסותא (נותחתי ביום ב' בבוקר)ואני אחרייייייייייייי איזה כיף. כאבים פשוט אין לא להאמין ד"ר פייגין פשוט מ ד ה י מ ה כמה אנושיות ומקצועיות באישה כזו קטנה. מה שהיו לי אילו בחילות איומות כנראה מחומרי ההרדמה שעברו לחלוטין ביום ד' בבוקר. אז כמו שכבר סיפרו כאן חברותיי (מה שלומכן?עידיתי בסוף גם כאב הראש יעבור)מצאנו קב' תמיכה קטנה שהקשיבה ושיתפה זה באמת עוזר.ועל הצוות שהשתדל רוב הזמן באמת רק מילים טובות. היום ומחר עדיין נוזלים צלולים ומשבת אפשר גם נוזלים סמיכים לדברי ד"ר פייגין למשך שבועיים. היא באמת לא לוקחת סיכונים ואולי טוב שכך?בינתיים החלטתי להיצמד להוראות שלה נראה אם אעמוד בזה פשוט שמעתי את ההנחיות של ד"ר רזיאל לחברתי לחדר והן היו קצת אחרות מה אתם אומרים מנסיונכם? אז שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ויאללה שבת ראשונה אחרי
|
|
בתגובה ל: אחרי מאת: שרי ד ולכן גם הלכתי על פי הדיאטה ששמעת.. אבל אם ד"ר פייגין קבעה לך דיאטה אחרת - אני מציעה שתלכי על פיה. לכל רופא יש את השיטה שלו..
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 מישהו נתקל בזה? אחרי פעילות גופנית, בעיקר אחרי הליכה ממושכת (45 דקות ומעלה) האוזניים נסתמות לי, כמו לפני נחיתה. שומעת, אבל עמום כמו מתחת למים. וזה מציקקקקקק! בהתחלה חשבתי שזה מקרי, אבל בימים האחרונים שמתי לב שזה חוזר כמעט בכל ערב אחרי ההליכה, ואחרי כמה שעות משתחרר מעצמו (אפילו בלי ה"פלאפ" האופייני אחרי הנחיתה).
למישהו פתרונים?
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wqbBKMx/weight.png]() יום השינוי הגדול: 27.10.2010
|
|
בתגובה ל: בעיה חדשה: אזניים נסתמות... מאת: אורותאוזניים סתומות וירידה במשקלמעבר לזה אני הייתי חושבת על כיוון של הרבה מאד נשימות במהלך מאמץ גופני ביחד עם צינון עונתי קל אולי ? גם שינוי בלחץ הדם (כמו בפעילות גופנית) יכול להשפיע על לחץ באוזניים. אם זה מאד מטריד, אני הייתי הולכת לרופא אא"ג. ליתר בטחון.
|
|
בתגובה ל: קבלי תשובה של מומחה מאת: Calya ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קבלי תשובה של מומחה מאת: Calya כבר קבעתי תור לרופא. חשבתי לשמוע אם מישהו אחר נתקל בתופעה ואיך טיפל בה.
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wqbBKMx/weight.png]() יום השינוי הגדול: 27.10.2010
|
|
בתגובה ל: קבלי תשובה של מומחה מאת: Calyaנכון להיום אחרי 4-חודשים זה עבר ס ב ל נ ו ת מחבר:moshe תאריך:9/10/2010 שעה:07:06 מזה חודשיים וחצי יש לי לחץ באוזניים ,ביצעתי בדיקת שמיעה ולחץ ללא ממצאים, הופנתי לבדיקת ABR וטרם ביצעתי את הבדיקה הנ"ל . (הבדיקה רק בחודש 11-2010) הדבר מטריד מאד מה שמוזר בשעות העבודה בין 7 בבוקר עד 16:00 אני סובל ,שאני בבית ונח לי אחרי כשעה זה עובר ונעלם, יש לציין שעברתי בחודש יולי ניתוח לקיצור קיבה (שרוול) הכל תקין וירדתי במשקל כ-25 קילו, עברתי את הניתוח בגלל סכרת ולחץ דם ...ועכשיו אני מאוזן אפילו מינוני התרופות ירדו, המטרד הזה גורם לי לחוסר תיאבון,מרגיז .ואיכות החיים נפגמת, אבקש את נסיונכם !!!!!! ומה זה יכול להיות ? האם קשור בהרדמה או בירידה מהירה במשקל , או כל דבר שלא חשבתי עליו !!! בברכה
תשובת ד"ר טליה
שלום רב כשיורדים במהירות במשקל אפשר להרגיש באופן שונה את לחצי האויר באוזניים משום שיש ירידה גם ברקמת שומן שהיתה בקיר האחורי של חללי האף ובאיזור חצוצרת האוזן. לכן האוזן מתאווררת אחרת, ומי שמודע לכך ומנסה לבדוק כל היום איך הוא מרגיש יכול לסבול.... אם השמיעה תקינה והטימפנומטריה תקינה אין מה לדאוג אלא לתת לגוף לעשות את שלו ולהתאזן לפי המצב הרפואי החדש. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il
קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: והאיש הזה הוא אני מאת: moshikהרגעת אותי מאוד! נשארו לי עוד חודשיים לסבול :) מוכנה לשאת גם במחיר הזה - בשביל 19 ק"ג בחודשיים! מי היה מאמין???
|
|
בתגובה ל: והאיש הזה הוא אני מאת: moshikמאז שירדתי במשקל אין לי כמעט סתימות באוזניים :)) מממ,,,, מוזר וטוב שאין
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 היי לכם, רציתי לספר שאני נוסעת לים המלח עם משפחתי האהובה לסופ"ש, אני 15 יום אחריי ניתוח ומרגישה מצויין, התייעצתי עם פרופ' רובין לגבי ים המלח והוא אמר לי בתגובה שאני יכולה להיכנס למים ולבריכה בלי שום בעיה אבל אם ישרוף לי אז לצאת, מבחינה בריאותית אין שום מניעה. אז אני מאחלת לנו חופשה נעימה שלאחריה ביום ראשון אני חוזרת לעבודה. תודה גרניט קדם
|
|
בתגובה ל: חופש בים המלח מאת: גרניט קדם ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חופש בים המלח מאת: גרניט קדם אחלה דרך לסיים את זמן ההחלמה ולהיכנס לשגרה. תהני.
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79המפגש של הערב נדחה לאחר חגיגות השנה האזרחית החדשה. על מנת ליצור קבוצה להלן 2 תאריכים (שונים) למפגש: 10/1/2011 יום ב' 20/1/2011 יום ה' עפ"י רוב המשתתפים יקבע התאריך הסופי למפגש. לאישור הגעה / שאלות / בירורוים וכו'... המייל שלי: sharvuli@walla.comוכמובן שנה אזרחית מצויינת לכולכם!!!
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 שבועיים וחצי אחרי - האם מותר לאכול את הרוטב (ללא פסטה כמובן) של הבולונז (עגבניות ובשר טחון) או שזה כבד מידיי?
תודה רבה, שרון.
|
|
בתגובה ל: שוב שאלה על אוכל.. מאת: sharonPD אמנם יש הרבה שיגידו שבשר בקר הוא יותר קשה לקיבה מעוף ושלפעמים כדאי לחכות עם זה יותר אבל אחד הדברים הראשונים שהכנתי בשלב הטחונים היה רוטב בולנז ודי נהנתי ממנו. צריך להכין ולנסות קצת ולראות איך הולך - זה משהו שנכון לכל סוג אוכל כמעט אחרי הניתוח.
יצאתי לדרך החדשה ב-21/07/10 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/waYoTqL/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: שוב שאלה על אוכל.. מאת: sharonPD על פי חלק מהדיאטות מותר טחון בשלב שלך ולכן מותר לאכול את הרוטב. מדגישה שוב שיש חלק מהרופאים שלא מתירים כל כך ומשאירים יותר זמן על דיאטת נוזלים.
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - חלק שני מאת: libi79 מה שלומכם?
רציתי להתעניין, תוך כמה זמן מהניתוח התחלתם לאכול ירקות טריים כגון מלפפון, חסה, עגבניה? מצאתי את עצמי כמהה לסלט ירוק...
|
|
בתגובה ל: שעלום!!!! מאת: RoseBud להתחיל חודש וחצי אחרי הניתוח. ולהתחיל לאכול קלוף. וכמובן ללעוס הרבה...
|
|
בתגובה ל: שעלום!!!! מאת: RoseBud אני מנותחת מלב"י ובביקורת אחרי חמישה שבועות אמרו לי להתחיל ירקות חיים, עוף ואחרי זה הכל.
|
|