|
שבת שלום לכל המבלים והמבלות וגם לאלו שנשארו סתם בבית ( כמוני ). שאלת סקר חדשה : מה היא הצלחה בשבילכם? כל אחד התחיל את התהליך עם רצונות ושאיפות - מה מוגדר בעינכם כהצלחה? האם זה משקל יעד? האם אחוזי ירידה? אולי מידת מכנס? או שיפור בבדיקות הדם או היכולת להתכופף לקשור שרוכים? האם שיניתם בדרך את נקודת מבטכם על הצלחה?
השיר הפעם מוקדש לכל ה"ממהרים": עניין של זמן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 הצלחה בעיני היא לקנות בגדים בחנויות רגילות ואפילו בשוק בלי לקחת משכנתא על כל חולצה בעונות. הצלחה בעיני היא שיפור מדדים בריאותיים כמו האסטמה שאני סובלת ממנה. הצלחה בעיני היא להרגיש מרחפת בזמן פעילות גופנית ולא להתנשף אחרי 10 דקות. אני רק בתחילת הדרך כך שנקודת המבט שלי עדיין לא השתנתה.
מתה כבר לגלות את העולם...
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אז אחרי ירידה משמעותי במשקל - הצלחה היא: 1. לרדת 100% מהמשקל העודף - עשיתי את הניתוח כדי להיות רזה ואני רוצה להראות ולהרגיש רזה. רוצה להיכנס למכנס מידה 38, לקנות מגדים בחנויות רגילות, לשים ביקיני בים ולאהוב את זה. 2. להצליח לעשות כל סוג של התעמלות שאני רוצה - בלי להתעייף אחרי דקה או 5. פשוט להצליח ליהנות מהגוף שלי. גופי- מקדשי. 3. לשים את עצמי במקום ראשון - בלי להרגיש רגשי אשמה על כך שהורדתי את כל השאר למקום שני והלאה... 4. להינות מהדרך - כל הצלחה או נפילה היא משהו שאפשר ללמוד ממנו על עצמנו מחדש. 5. זוגיות.
שתהיה אחלה שבת! מאיה
29.08.2010 - תאריך שינוי החיים ![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wacQyqJ/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 מבחינתי ההצלחה היא לרדת 100% מהמשקל העודף ולהישאר כך לאורך השנים וכמובן שאז מידת הבגדים תישאר קטנה ואז גם הבדיקות יהיו בערכים טובים, הכל קשור אחד לשני אבל כמו שרשמתי לשמור על הירידה לאורך שנים זו תהיה ההצלחה מבחינתי. שבת שלום.
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אז ככה. דבר ראשון אוטוטו תעלה הסדרה עניין של זמן 2011 כמה כיף וכמה נוסטלגי שנית , פעם קניתי דיסק אוסף (לפני עידן האימיול) רק בשביל הpower of love הזה, שיר ליגה!
מה נחשב להצלחה? כשלא מזהים אותי ברחוב שהמעיל של קסטרו מ 2005 מידה 42 נסגר עלי כשהגינס 40 של קסטרו מ 2004 ייסגר עלי ובעיקר כשאהיה מאושרת בלי קשר לכמה אני שוקלת וארגיש שלמה עם עצמי, עם מי שאני.. ואדע שאני עושה הכל - כל שביכלתי כדי לגרום לכך.
תהנו מן השמש בחוץ יעל
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 בשבוע הבא אני חוגגת 10 חודשים לניתוח. כיחסית ותיקה מה שנחשב בעיניי הצלחה מאוד מאוד השתנה במהלך העשרה חודשים... התקופה הזו הביאה לכל כך הרבה חשבון נפש. - בהתחלה 100% ירידה נחשב בעיניי להצלחה של התהליך.. הייתי אובססיבית לגבי הירידה של ה -100% והלחצתי את עצמי לגבי קצב הירידה. אני 44 ק"ג פחות, נותרו לי עוד 15 להוריד ל - BMI תקין. הירידה היא איטית יותר אבל אני כבר לא במרוץ נגד הזמן כמו שהייתי... מה שיורד אני מרוצה, בשאיפה כמובן כן להגיע ל 100%. - אחר כך חשבתי שההצלחה היא באמת להכנס לבגדים במידות 40, 42 דבר שרק יכולתי לחלום עליו והנה אני מגשימה אותו... אבל זה היה אושר רגעי עד ששוב נתפסתי למשהו אחר... - הספורט שאני עושה... בתקופה מסויימת נחשב גם לסוג של הצלחה בעיניי, שאני יקרע את עצמי שעה, שעה וחצי במכון 4,5 פעמים בשבוע, זו הצלחה - אבל שוב רגעית לא האחת והאמיתית. - כמו שמשורוולית אמרה לשים את עצמי במקום הראשון,ולא פעם אני שומעת תגובות שהשתנתי ולא אכפת לי אני אחרי 30 שנה באמת במקום הראשון - אבל יש לי עוד הרבה מה לשפר וללמוד גם בעניין זה. - לשמוע את אבא שלי אומר לי "אני גאה בך מאוד" כמה וכמה פעמים, זו סוג של הצלחה. במיוחד שיש לי אבא ביקורתי, שלא הרבה לחזק אותי בימי חיי(לא מרוע, כך הוא גדל) מאוד שיפוטי וביקורתי מאוד עסוק במה יגידו אז זו סוג של הצלחה בעיניי לראות את האושר של הוריי. - ויש עוד המון הצלחות קטנות, לשבת רגל על רגל, לשבת על כיסא מבלי לדאוג שיתפרק, לשבת בנח בסרט, תיאטרון, ועוד המון דברים קטנים.
אחרי 10 חודשים בהחלט חוויתי הצלחות או כמו שמגדירים בפסיכולוגיה: NSV - NON SCALE VICTORIES אבל ההצלחה האמיתית בעיניי שעדיין לא מומשה מחולקת לשתיים. קודם כל ללמוד לאהוב את עצמי כמו שאני ואיך שאני, כי למרות כל ההצלחות הקטנות שהזכרתי אני עדיין לא מרוצה לגמרי, עכשיו אחרי הירידה מצאתי סיבה חדשה לא להיות מרוצה וזה עודפי העור ואני מפחדת מהשלב שגם אחרי אמצא פאקים אחרים ואני לא רוצה יותר!!! אני רוצה להיות מרוצה עכשיו ומהכל - לאהוב את עצמי כמו שאני ואיך שאני... :) וחלקה השני של ההצלחה יימדד רק בשנים הבאות שאצליח לשמור על השגיי ולהשאר רזה ואני יעשה הכל כדי להצליח:))
שבת חורפית קסומה לכולם... ולמי שהצליח לשרוד את כל בלבולי המח שלי עד הסוף :)))
|
|
בתגובה ל: ואוו, שאלה כביכול פשוטה אבל מאוד מורכבת... מאת: מורמורית ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: ואוו, שאלה כביכול פשוטה אבל מאוד מורכבת... מאת: מורמורית לא משנה בני כמה נהיה, אילו הישגים נשיג או לאן נגיע. תמיד באיזשהו מקום אנחנו הילדים של ההורים שלנו וחשוב לנו שהם יהיו גאים בנו. ריגשת אותי מאוד!
שבת קסומה משי (שמתפתלת מכאבי גב וכתפיים. שייצא הגז הארור הזה כבר!)
|
|
בתגובה ל: הצלחת לגרום לי לדמוע בקטע על אביך. מאת: משי74 אל תדאגי זה יעבור יותר מהר ממה שאת חושבת...:)) מיום ליום תרגישי שיפור אדיר.. תשתדלי להתהלך בבית, כמה שיותר, לצאת לסיבובצ'יק בבית, לי זה עזר ושחרר את הלחץ תרגישי טוב....
|
|
בתגובה ל: תודה... מאת: מורמוריתעם כל האנרגיה השופעת שיש לי מיוגורט אחד ביום... ממש קשה ההתאוששות מהניתוח, ועברתי כבר הרבה ניתוחים קשים בחיי... ורציתי להגיד לך כבר מזמן שאת נראית מדהים!!! משי
|
|
בתגובה ל: משתדלת להתהלך. מאת: משי74 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 בעיניי ההצלחה הכי גדולה שלי שבדיקות הדם שלי מעולות ופסקתי לקחת את הכדורים לסוכר ולחץ דם ההצלחה הגדולה שלי היא שאני יכולה להתגבר על המון מאכלים שאני אוהבת ולאכול בריא ההצלחה הגדולה שלראשונה מזה הרבה שנים אני לא פוחדת להשקל ולא פוחדת להסתכל במראה ההצלחה הגדולה שאני כבר נראית לא רע [ככה אומרים] למרות שבגיל 59 לא ממש חושבת על פלסטיקה רוצה רק דבר אחד והוא להרגיש טוב לא רוצה לקרוא לזה הצלחה אבל דיי נעים לי לשמוע מכולם כמה אני נראית טוב זה כיף גדול ההצלחה הכי גדולה שלי שהרופאים לא פוחדים לנתח אותי [סגירת סטומה] מה שהכי הכי פוגע לי באיכות החיים ההצלחה הגדולה שלא האמנתי שאוכל לרדת יפה 32 קילו בחצי שנה אולי זה לא הרבה אבל אין לי טענות מקוה לגמור את השנה בעוד 10 קילו ולא תהיה מאושרת ממני לא מפריע לי להיות קצת מלאה אבל בריאה נותרה לי בעיה אחת והיא האכילה המהירה המקסימום שאני סוחבת הוא רבע שעה אבל אני עובדת על זה ולסיום ההצלחה הגדולה היא שאני המון לומדת מכם ושאני ממש מכורה לפורום הזה הוא תומך ומעודד שאני לא יודעת עם לא היה פורום כזה זה היה נראה שונה לגמרי מאחלת לכולכם שבת קסומה והמון בהצלחה לכולםםםםםם
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35
שלושה דברים יסמלו עבורי את ההצלחה הגדולה שלי:
1. לאהוב את עצמי 2. כשאמצא לי בן זוג שיהיה שותף לאהבה. 3. להשיא את בנותיי ולזכות לראות את נכדיי מהן
כמובן שגם כל שאר הדברים הם הצלחות קטנות-גדולות והרי כל מה שאנו עושים הוא למען אותן הצלחות קטנות ושמירה על ההישגים האלו לאורך שאר ימי חיינו יהיה הישג שאין שני לו והצלחה ענקית, אבל עדין, כאמור, אהבת האני וזוגיות והזכות לחוות את אושרם של ילדיי ייחשבו לדבר הכי טוב שיכול יהיה לקרות לי בחיי.
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 היא 100% דרך ולמה הכוונה: 1. לבחור את המזון הנכון בלי להתאמץ או לחשוב על זה. 2.לשמר את המשקל אליו הגעתי. 3. להבין מידתיות מהי. 4. להמשיך ולהנות מפעילות גופנית. 5. להמשיך ולשמש לאנשים דוגמא לעשייה ודרך. 6.לקנות בגדים בלי מאמץ,שהכל אבל הכל מתאים:) מאחר ואת הכל אני מצליחה לעשות אז כנראה שהצלחתי:) לא?
|
|
בתגובה ל: הצלחה בעיניי.... מאת: avigail ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ברורררררר..... :))) מאת: מורמורית הייתי בOUTLET בהרצליה וקניתי דגמ"ח חיתול מהמם בצבע אפור,לא מדדתי אותו,מידתו הייתה 36 ועלותו 29 ש"ח,בבית מדדתי אותו וחשבתי מה היית אומרת עליו:)
|
|
בתגובה ל: חשבתי עליך ביום שישי:) מאת: avigail ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 בהתחלה חשבתי שרק עניין המשקל זה האינדיקציה להצלחה או לכישלון. אני עדיין חושב שעניין המשקל הוא מרכיב לא מבוטל בעניין אבל הבנתי שלא על המשקל לבדו אקום או אפול.
השאיפה הסופית היא לקבל את עצמי והלוואי שמספר היה סוגר את העניין.
כרגע אני לא יודע בודאות מה תהיה הצלחה בשבילי, אני עוד לומד
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 ההצלחה שלי היא שאשכרה החלטתי משהו והלכתי איתו עד הסוף, אני ידועה בתור אחת שמרימה ידיים מהר אז אני מרשה לעצמי להתגאות בזה שעברתי את הניתוח ועכשיו ממשיכה הלאה בראש מורם.
ההצלחה השניה שלי היא שנהייתי פחות עצלנית. בעבר לא הייתי ממשיכה עוד 20 מטר כדי ללכת לחנות כלשהי, ההצלחה היא שאני כבר לא נרקבת מול הטלוויזיה אלא יוצאת למקומות.
לא שיניתי את נקודת מבטי על הצלחה, כי בשבילי הצלחה זה להחליט משהו ולבצע, בין אם זה לצאת להוציא את הזבל לבין אם זה שינוי דראסטי בחיים כמו הניתוח.
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אני חושבת שהצלחה היא קודם כל בהרגשה. ההרגשה הבטוחה הזו שהנה הצלחתי.
אני יכולה להגיד שההצלחה האישית שלי היא הגעה למשקל תקין מינוס והעובדה שבדיקות הדם שלי תקינות כולן.
הצלחה היא שאני שהייתי עגלה במהירות 4.5 על ההליכון רצתי 7 ו- 8 ביום שישי ועשיתי חצי שעה בלי להרגיש.
אבל ההצלחה הכי גדולה שלי והגאווה הכי גדולה שלי היא הפורום הזה. האנשים שבו, המידע שבו והתהליכים, הרגשות וההצלחות של כולם.
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35קראתי את שאלת הסקר כבר אתמול בערב, אבל לקחתי לי זמן עד שהתיישבתי לכתוב את התשובה שלי.. הצלחה בשבילי היא להיות בריאה. להפסיק עם הכדורים של הלחץ דם (שכבר הפסקתי) לא להצטרך לבקר במרפאה פעם בשבועיים-שלושה, לא לחשוש כל הזמן, שהנה, תכף, מתחילה לי סכרת, שהרופא לא יתקשר אחרי כל בדיקת דם פשוטה לנזוף בי... הצלחה בשבילי היא להיות מודל טוב לחיקוי בשביל הילדה שלי. להיות אמא בריאה, עם ביטחון עצמי, חייכנית ומאושרת, שלא מגבילה את עצמה בשום דבר בגלל שהיא שמנה. הצלחה בשבילי היא ללכת עם הילדה שלי בקיץ הקרוב לבריכה/לים, בלי להתבייש. לתת לה ליהנות כמו כל הילדים, ולא למנוע ממנה דברים, בגלל שאמא שלה לא רוצה. הצלחה בשבילי היא להיכנס להיריון בקלות, לעבור היריון תקין ומשעמם מההתחלה ועד שבוע 40 בלי ביקורים במיון כל יומיים, בלי אשפוזים, בלי חרדות. לעבור היריון עם בטן גדולה ועגולה, שכולם רואים, וכמובן, לחזור לגזרה מיד אחרי הלידה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e26d7b52b2.gif סמיילי_קורץ]() הצלחה בשבילי היא פשוט להיות מאושרת, ושכל הסובבים שלי יהיו מאושרים בהתאם
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אם נקשור את המילה משקל להצלחה אז היום הצלחה בשבילי היא לשמור על ההישג הקיים ואם אשיל עוד כמה ק"ג זה יהיה טוב.
נראה לי שממרחק של שנתיים וחצי מהניתוח ותהליך אישי מרתק ומדהים הצלחה היום מבחינתי מתקשרת למשפחה
לחיות בזוגיות מתוקשרת טוב עם בעלי והילדים זו הצלחה בשבילי.
להוסיף עוד משתתפים לקבוצה או לעבוד עם מתאמנים אישיים זו הצלחה בשבילי.
לשלב בין עבודה בית ילדים וספורט זו הצלחה בשבילי.
אין ספק שבתחילת הדרך אחרי הניתוח הצלחה היתה שווה ירידה במשקל אבל היום תוך כדי התהליך שלי אני מבינה שאני טובה ומצליחה מעצם היותי ואני לא צריכה לתת "קבלות" על ההצלחה שלי. זה לקח זמן להגיע לזה אבל זה הגיע ואני שמחה שכך.
מאחלת בהצלחה לכולנו באשר אנחנו.
ותוך כדי אני מקשיבה לשיר להיות "שלם עם עצמי" של ריטה.
באהבה רבה
שמחה
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 הצלחה זה דף תוצאות בדיקות דם ושתן בלי אף שורה אדומה, כמו זה שאני מסתכל עליו עכשיו...
חוץ מכולסטרול "טוב" נמוך, שתמיד היה לי, הכול תקין. איזה כיף :-)
|
|
בתגובה ל: שבת שלום ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 בשבילי הצלחה תהיה להיות במשקל נכון ויציב לאורך זמן. שהרגלי החיים החדשים שלי יהיו כל כך מוטמעים בי שלא אצטרך להלחם עם כל עוגיה וחטיף שעוברים בדרכי, אני רוצה לא רק להיות רזה, אני רוצה גם להרגיש רזה ולהרגיש בטחון במצב הזה.
|
|
בתגובה ל: עידיתת מאת: עידיתת ללא תוכן
|
|