|
ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - שיהיה לנו יום טוב מאת: MEIR35כתבה על דיאטנית בראש אחר ( לא בריאטרית ), המלמדת על אכילה אינטואיטיבית. יש כמה דברים ב כתבה ,שאני יכול לומר עליהם, שאני מסכים עם הגישה הזו ובעצם די פועל לפיה הלכה למעשה, אבל הגעתי לכך אחרי שרזיתי אני לא יודע אם הייתי מצליח ליישם אותה כשמן ולקבל את עצמי... תוקן על ידי MEIR35 23/3/2011 23:7
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: כתבה ממנטה על דיאטה בגישה חדשה מאת: MEIR35 אני מסכימה עם הדיאטנית ש"שפת הדיאטה" לא מועילה ולא תורמת. הדימויי שנתנה לאנשים שבדיאטה שהם כמו מאחורי סורגים כל כך נכון, המושגים שזה "אסור" וזה לא "בריא" וכל ההגבלות האין סופיות, גרמו לנו לתסכול מתמשך ולכך שאף פעם לא הצלחנו להשיג או לשמור על מטרתנו - להפחית במשקל. אני חושבת שזה שהשתחררתי מ"שפת הדיאטה" עזר לי, אבל לעומת הכתבה אני כן חושבת מה אני אוכלת, אם כדאי לי לאכול את זה, הערך הקלורי שלו, השומן. ההבדל שהכל נעשה מבחירה אישית שלי, שום דבר לא נכפה עליי וזו תחושה של שחרור. אבל כמו שאמרת מאיר, אם לא היתה לי את שרוולית שלי, לא חושבת שהייתי מצליחה בדרך של הדיאטנית. בנוסף... היא דברה על הסתפקות בירידה מועטה, ירידה של 20 ק"ג(לבעלי עודף משקל גבוה) ואני לא חושבת שאף אחד מאיתנו היה מסתפק בירידה מועטה. אני גם לא חושבת שאף אדם שמן היה מסתפק בירידה מועטה. אבל מעניין לקרא גישות חדשות בנושא הפחתה במשקל....
|
|
בתגובה ל: מעניין.... לדעתי לא מציאותי מאת: מורמוריתהיא מדברת על חופש מהמשקל ומכל ההתעסקות באיך צריך או מה אמרו שכדאי, אלא לנהל עם עצמנו דו שיח בריא: "זו שפה שמאפשרת לנו לנהל עם עצמנו דו־שיח בריא, שמסייע לנו לזהות את הצורך האמיתי שלנו בבחירת מזון זה או אחר ומאפשר לנו ליהנות מאוכל, בלי לספור קלוריות או לחשוב על קילוגרמים. בשפת האכילה האינטואיטיבית, למזון דל קלוריות אין יתרון. הרעיון הוא לאכול אוכל אמיתי וטוב מתוך בחירה מלאה וחופשית, ואם רוצים לאכול שניצל וצ’יפס, אין סיבה לא לעשות זאת. הרעיון הוא לזהות את סוג הרעב האמיתי. זהו סוג רעב שרבים אינם מכירים, בין השאר משום שהתרגלו לאכול לפי זמנים, לפי תפריטי דיאטה או מאחר שהרעב הרגשי שולט בהם”. אני חושב שמהמקום המשוחרר הזה קל לנו יותר לקבל את עצמנו ולרדת במשקל. זוכרת שהעלת את התמונה עם שמלת "כיפה אדומה" שלך והראית איך השתנית והתפלאת איך בעבר זה נראה לך טוב והיום זה נראה טוב יותר? זה בדיוק זה - את במקום המשוחרר הזה שהיה לך טוב גם אז והיום את במקום טוב יותר. לא מזמן הגיעה אלי פציינטית חדשה שמסתבר ששורוולה ע"י פייגין לפני כשנתיים כששאלה אותי כמה רזיתי ואמרתי 50, שאלה אותי "למה רק 50?" כאילו עשיתי משהו לא טוב. המרוץ הזה אחרי המספרים וכמה ירדתי הוא הבעייתי. מה שחשוב הוא המקום השליו והמקבל שאליו הגעתי. הגיע זמן השחרור ( אולי זו חוכמה גדולה אחרי כמעט 51 ק"ג פחות...) תוקן על ידי MEIR35 24/3/2011 13:1
|
|
בתגובה ל: מה שכתבת זה בדיוק מה שהיא אומרת מאת: MEIR35 החופש הזה שאני מרגישה הוא חלק מהתהליך שעברתי, שהיום הבחירה היא בידיי ואני סוף סוף מבינה את זה. לפני הניתוח, אני לא חושבת שהשיטה שלה היתה מובילה אותי לירידה במשקל. אבל אין לדעת.... וכמו שכתבת...:)) אחרי הורדה גדולה במשקל אני חושבת שאז יש איזה סוג של שחרור והתחלת קבלת המקום החדש בשלווה. בכל מקרה אני שמחה לראות עוד ועוד מחקרים חדשים, שיטות שונות והבנה באמת של בעלי העודף משקל וצורכיהם.
|
|
בתגובה ל: השיפוט שלנו שונה אחרי הניתוח... מאת: מורמורית וזה בדיוק מה שהדיאטנית הזו אומרת. תאכל מה שאתה רוצה ותרד קצת. רוצה לרדת יותר? תעשה מאמץ. אבל אם לא טבעי לך המאמץ הזה, יהיה חבל כי הגוף ידחף לאכילת יתר ועלייה במשקל. אבל אכילה אינטואיטיבית היא מצויינת גם בתהליך של דיאטה לשם ירידה במשקל.
להקשיב לגוף. לא פעם תכננתי לאכול משהו אחד והגוף משך למשהו אחר. לדוגמא אתמול בערב התחשק לי פתאום כרוב ממולא ואורז (כשבדרך כלל אני בכלל אוכלת חלבי בערב). אז מה שהגוף ביקש - אכלתי וזה השרה עליי סוג של רוגע.
אותו דבר לגבי דברים מתוקים. לפעמים בלי להקשיב לגוף הייתי אוכלת שוקולד או עוגיה - רק כי זה זמין ולרדת למטבח זה תיק של לרדת כמה קומות למטה ולמי יש כוח... היום אין מצב. קודם כל יש לי שתיה בחדר תמיד (פעם מים בטעמים, פעם זירו). ואם אני רוצה לאכול משהו אז אני הולכת ולוקחת אותו. בבחינת "סנדוויץ' תמיד יהיה זול יותר משוקולד". וזה - המאמץ ששווה לעשות.
|
|
בתגובה ל: מעניין.... לדעתי לא מציאותי מאת: מורמורית רציתי לפרגן לך מהתמונות שאת מחליפה מדי פעם שאת כ"כ יפה בעיניי!!
החיוך שלך מחייך אותי מיד גם ובכלל, מרגישה משהו טוב מלהסתכל עלייך.
שתהיה שבת שלום לכולנו! טולי
|
|
בתגובה ל: מורמורית מאת: טוליאוראם החיוך שלי משמח אותך וגורם לך לחייך אז... אני לא אפסיק לחייך אף פעם.... ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/r6xz__467_eyes.gif 467]() עכשיו כל פעם שאני אחייך אני אחשוב עלייך... תודה לך, את מקסימה כל כך...
|
|
בתגובה ל: תודה טולי, ריגשת אותי כל כך..... מאת: מורמוריתללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - שיהיה לנו יום טוב מאת: MEIR35 האם מישהו חווה תופעה של כאבים בכל צד שמאל העליון (כאילו נתפס שריר) שלוקחים נשימה חזקה כאילו ניתקע וכואב איפה אפשר לקרוא על תופעות לאחר הניתוח
|
|
בתגובה ל: היי לכולם ביום ראשון הצטרפתי לרשימת המשורוולים מאת: תירוד הכאבים נובעים גם מהשרירים וגם מהגז שהוחדר. ניתן לקחת משהו נגד כאבים, להתהלך הרבה, לחבק כרית ולנשום נשימות מלאות ועמוקות. בסוף זה עובר על כל שאלה בנושא תופעות אחרי הניתוח מומלץ לפנות למנתח.
|
|
בתגובה ל: היי לכולם ביום ראשון הצטרפתי לרשימת המשורוולים מאת: תירוד וכמו שכתב מאיר, אלו כאבים "סטנדרטים" לאחר הניתוח..
|
|
בתגובה ל: היי לכולם ביום ראשון הצטרפתי לרשימת המשורוולים מאת: תירוד כמו שמאיר כתב, הגז שהוחדר במהלך הניתוח גורם כאבים בימים הראשונים. בכל מקרה אם הכאב ממשיך - כדאי להתייעץ עם רופא.
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - שיהיה לנו יום טוב מאת: MEIR35 מה עושים איתם? הם מתעקשים לרדת.. זה הופך ליותר איטי ויותר קשה למרות ההקפדה על אוכל נכון, מס' ארוחות ביום וספורט.. האם סבלנות היא מילת המפתח? או שניתן לעשות עוד משהו?
יחד עם זאת אני נהנית מהתהליך ונהנית מהתוצאה
|
|
בתגובה ל: הק"ג האחרונים העקשנים מאת: kareen עניין של הקפדה,וזה מסתדר.ישנן גם דיאטות האצה שאני נותנת לחברים בקבוצות תמיכה,זה עבד אצלי ועובד אצל אחרות:) הדיאטה היא כמובן פרי עטם של מומחים בתחום התזונה.
|
|
בתגובה ל: סבלנות! מאת: avigail איך ניתן לעשות זאת? :) ותודה על התגובה
|
|
בתגובה ל: הק"ג האחרונים העקשנים מאת: kareen וזה ממש נתן פוש... למרות שאני לא בשאיפה לרדת עוד ומאוד מרוצה מהמקום הנוכחי, הרי תמיד עוד 2 - 3 קילו של ירידה יתקבלו בברכה... עד עכשיו עשיתי הליכה של 30 דקות במהירות 6.5. לפני שבוע עברתי להליכה של 30 דקות במהירות 5 - על שיפוע 15 - אני מזיעה כמו סוס אבל המשקל פתאום שוב זז... נסי ותהני! :)
|
|
בתגובה ל: שיניתי את צורת הספורט מאת: shazini כבר כמה ימים שאני מוסיפה יותר זמן אירובי בחדר כושר, וגם הוספתי עוד יום אימון, כך אני מתאמנת 5 פעמים. נקווה שאתחיל לראות תוצאות תודה:)
|
|
בתגובה ל: הק"ג האחרונים העקשנים מאת: kareen אני הוכחה חותכת לכך שניתן לרדת בכל שלב אחרי הניתוח. שלוש שנים וקצת אחרי, החלטתי שאני רוצה לרדת עוד. את חמישים הקילוגרמים שהורדתי שדרגתי לשישים ואחד קילוגרמים של ירידה ואוטוטו הופכת לחצי בן אדם באופן רשמי (מ 123 ל- 61.5).
זה קורה זה ניתן תעשי עוד ספורט... הקילוגרמים האחרונים הם הקשים ביותר.
אני אישית די נרתעת מדיאטות האצה כי אלה דיאטות זמניות. אחר כך המשקל עולה חזרה וחבל.
את נהנית מהתהליך? נהנית מהתוצאה? אז מה המהירות?
תוסיפי עוד סוג של התעמלות שבא לך עליו ותהני.
|
|
בתגובה ל: סבלנות לא קונים בשום חנות :-) מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הק"ג האחרונים העקשנים מאת: kareen ובספורט וזה זז.
אני למשל כשכבר יש לי כוח וסבלנות עושה איזה שבוע את הדיאטת חלבונים זה קצת מאיץ את המשקל למטה.
הק"ג האלה ידועים כעקשנים ונדבקים , היום ממרומי נסיוני חושבת שהייתי צריכה יותר להתעקש איתם כי זה היה נותן לי טווח של משחק בהם.
בהצלחה לך
שמחה
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: יום חמישי - שיהיה לנו יום טוב מאת: MEIR35 ערב טוב לכולם,
בעוד שבוע אני חוגגת 5 חודשים לשרוול שלי. ירדתי עד עכשיו 20 ק"ג, קצת תקועה במקום אבל אופטימית. בשבוע הבא אני הולכת בפעם האחרונה לדיאטנית מאסותא. אני רוצה לדעת האם תוכלו להמליץ לי על דיאטנית בקריות שתוכל ללוות אותי בהמשך הדרך.
סופ"ש נעים ותודה, שירלי
tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4MorhY/weight.png
|
|
בתגובה ל: דיאטנית מאת: shirlynu יש את נעמה כפרי שהיא מצויינת באיזור הצפון. אחת הדיאטניות הותיקות שמלוות מנותחים.
|
|
בתגובה ל: לאיזו קופה את שייכת? מאת: libi79 ללא תוכן
tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4MorhY/weight.png
|
|
בתגובה ל: אני שייכת למכבי מאת: shirlynu
דיאטנית של מכבי. ממליצה עליה בחום!
מקבלת במרפאת מכבי בעכו [יכול להיות שבעוד מקומות, תבררי במוקד זימון תורים]. לצורך פגישה ראשונה יש להצטייד בהפניה, בבדיקות עדכניות ובזימון תור ממוקד זימון התורים של מכבי.
|
|