|
התחלנו שנה חדשה ואיתה החלטות ושינויי הרגלים
הרגל ישן שהפסקתם:
הרגל ישן שתרצו לשנות:
הרגל חדש שסיגלתם:
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם:
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv הרגל ישן שהפסקתם: לאכול בשעה מאוחרת בלילה
הרגל ישן שתרצו לשנות: אכילת משהו מתוק אחרי כל ארוחה :)
הרגל חדש שסיגלתם: לאכול קודם חלבונים ואחר כך פחמימות בארוחה
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם: לשתות מים בכמות מספקת!
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv הרגל ישן שהפסקתם:1. אכילת שקית קטנה במבה מול הטלויזיה בלילה. 2. חצי מנה פלאפל פעם בשבוע.
הרגל ישן שתרצו לשנות: אכילה מהירה מדי, וחיפוש משהו מתוק אחרי האוכל.
הרגל חדש שסיגלתם:לשים לב טוב טוב מה נכנס לי לשרוול מבחינת אבות המזון.|(להתחיל בחלבון).
הרגל שתרצו לסגל לעצמכם:1.אכילה איטית. 2.לעשות יותר ספורט.
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv הרגל ישן שהפסקתם: שתיה מוגזת
הרגל ישן שתרצו לשנות: נשנושים בשעות הערב
הרגל חדש שסיגלתם: אני רוצה להגיד ספורט (אני מקווה שאני סוף סוף אכן מתמידה בכך!) אבל גם לאכול קודם כל חלבון, אח"כ את הששאר..
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם: לאכול לאט יותר...
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv הרגלים ישנים שהפסקנו 1. אני כמעט ולא שותה מתוק. 2. רוב התזונה שלי מורכבת מאוכל ולא מ גאנק פוד.
הרגלים לשנות: 1. נשנושים (בעיקר בלילה) 2. הפחתה בכמות המתוק
הרגלים שסיגלתי: 1.אכילה איטית. 2.ספורט. 3.משתדל לבחור במזון יותר בריא.
הרגל חדש: צריך לעבוד על מה שנשאר לשנות .
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv זה סקר חשבון נפש- לכבוד יום כיפור
הרגל ישן שהפסקתם: אכילת מתוק אחרי הארוחה ואכילת נשנושים
הרגל ישן שתרצו לשנות: אכילה מול הטלוויזיה
הרגל חדש שסיגלתם: במידה ואני מרגישה שאני רוצה לאכול אכילה רגשית, אני חושבת לעצמי מה קרה שגרם לי להתפרצות הזאת.
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם: להקשיב יותר לגוף שלי תו"כ הארוחה, ולא לעצור כשאני מפוצצת אלא שניה לפני
=]
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wp7UzyA/weight.png]() 11.05.11 ד"ר סקרן המקסים- בי"ח אסותא רמת החיל
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv מסכימה שזה סקר חשבון נפש. רעיון מעולה.
הרגל ישן שהפסקתם:
1. לסיים חבילת שוקולד רק כי היא שם. היא תהיה שם גם מחר.. אם החשק ירד, אני מפסיקה ושמה בצד. 2. לשתות אייס קפה כל יומיים. וגם עוגיות של ארומה, לא נגעתי בהן קרוב לשנה.
הרגל ישן שתרצו לשנות:
1. לאכול הרבה מתוק 2. לאכול מאוחר בלילה.. אני חיית לילה וזו בעיה להפסיק לאכול ב 8.
הרגל חדש שסיגלתם:
1. ספורט, ספורט וספורט. 2. פחות שתייה מתוקה ויותר מים, פטל דיאט או זירו. 3. לשים לב למה הגוף דורש יותר ממה שמתחשק באותו רגע סתם.
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם:
1. לאכול פחות מתוק 2. להפסיק אכילת לילה (וגם לישון יותר מוקדם...)
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv הרגל ישן שהפסקתם 1. שתיה מוגזת 2. נשנושים מול הטלוויזיה
הרגל ישן שתרצו לשנות: 1. במבה - מקור לצרות 2. אכילה מהירה
הרגל חדש שסיגלתם: 1. להקפיד לא לשתות אחרי/במהלך הארוחה 2. חשיבה קדימה - תמיד לדעת מה אני אוכל בהמשך היום כדי לא להיות במצב שאין מה לאכול ואז אקנה שטויות כדי להרגיע את הרעב
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם: ספורט - בקרוב מאוד. בגלל החגים והאישור לחדר כושר, העניין הזה מתעכב אך יבוצע בקרוב ב"ה (:
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wzBphra/weight.png]() 29.05.2011
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv שימו לב כמה מהמכנה המשותף נימצא בנו. הרגל ישן שהפסקתי:שתיה בארוחה שתיה מוגזת שתית קפה לאחר ארוחה אכילת משהו מתוק אחר הארוחה
הרגל ישן שתרצו לשנות: אכילת לילה {הולכת לישון מאוחר} תחושת ההלקאה העצמית. שקילה לעתים דחופות
הרגל חדש שסיגלתם: לאכל בצלחת קטנה לאכל קודם חלבון תכנון היום באוכל הליכה יומית להסתכל במראה ולחייך
הרגל חדש שתרצו לסגל לעצמכם:לשבת כמה שעות בלילה ולא לנשנש כלום כלום. לקום בבקר בלי לרוץ למשקל.
|
|
בתגובה ל: כמה אנחנו דומים בהתנהגויות, מדהים!! מאת: תרצה חדרה איזה הרגל מדהים! זה נראה לי ההישג הכי גדול שיש! =]
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wp7UzyA/weight.png]() 11.05.11 ד"ר סקרן המקסים- בי"ח אסותא רמת החיל
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv הרגל ישן שהפסקתי: לאכול הכל ומתי שרוצים הרגל ישן שארצה להפסיק: לאכול מהר הרגל חדש שסיגלתי: להקשיב לשרוול שלי, למדתי לעצור, ולר למתוח את החבל, להקפיד על הליכה הרגל חדש שתרצו לסגל: לשתות יותר (לא מצליחה לשתות כמו לפני השרוול)
|
|
בתגובה ל: אפשר שאלת סקר??? הרגלים מאת: sivsiv אני עסוקה הרבה בימים האחרונים בהלקאה עצמית. כי אכלתי בחגים הללו ולפי הג'ינס... המצב לא היה טוב מאזכבר חזרתי לעמי והג'ינס כבר loss יותר אבל בי דה וואי, יום כיפור אני מבינה לאור קריאת ההודעות היפות שלכם שאני צריכה להיות יותר סלחנית כלפי עצמי והעובדה שאולי חרגתי והיה לי איזה בולמוס לא אומר שיעל הישנה משתלטת עלי. היא שם, אמנם היא הרימה ראש.. אבל היא לא משתלטת עלי, שום דבר אינו בלתי הפיך והכל בר תיקון פשוט היו רגעים שהרגשתי שאני טובעת וזהו.. אני אותה יעל השמנה עם האכילה הכפייתית , כאילו לא למדתי שום דבר חדש בכל מקרה חברים יקרים צרת רבים חצי נחמה.. אני מבינה שכמוני כמוכם
תודה לכם, שגרמתם לי להרגיש שפויה... שנה טובה בריאה ומספקת ובעיקר שמחה:)
ולשאלת הסקר: הרגל ישן שהפסקתי: לאכול הכל ומתי שרוצים.ל לשתות דיאט קולה. לאכול מתוק. הרגל ישן שארצה להפסיק: הדחף למתוק בסיום ארוחה. הרגל חדש שסיגלתי: להקשיב לשרוול שלי, למדתי לעצור, ולא למתוח את החבל, אני עושה כל יום פילאטיס.אני שותה מים עם לימון. ארוחות הצהריים מוקפאות בקופסאות קטנות של מנה. הרגל חדש שתרצו לסגל: לשתות יותר .
|
|