|
ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 השבוע האחרון היה, כמעט בטוח, השבוע הכי טוב בחיי, לפחות החלק אותו בילתי בארץ. הוא היה כ"כ טוב, שאתמול באמת מצאתי את עצמי שואלת את החברות שלי - מי אני?
יצאתי ביום שני לראות כדורגל ודיברתי עם זרים גמורים, יצאתי ביום רביעי והתחילו איתי, התחילו איתי בצורה כזאת שהייתה לי בחירה, ולא הייתי צריכה להרגיש כאילו אני מתפשרת, להיפך. אני עדיין לא מבינה איך מישהו כ"כ חתיך, כ"כ שווה, מישהו שכל בת הייתה רוצה בחר דווקא בי. ביום חמישי הייתי כ"כ מבולבלת מכל מה שקרה, ולפני שנה הייתי צריכה לפנות לפורומים כדי שיהיה לי עם מי לדבר על זה, הפעם כבר הגעתי למצב שאני אומרת "די כבר!" אבל כל החברות, כן חברות, יש לי חברות, רוצות לשמוע כמובן.
ואז, אותו דבר קרה ביום שישי. עוד תשומת לב חיובית מבנים, עוד זרים שלא מסתכלים בחצי עין חשדנית כשאני סתם מדברת איתם. ושוב, מישהו כ"כ לא "בליגה שלי" רוצה אותי. מי אני??
אני מרגישה כאילו יצאתי מהארון. למדנו בלימודים קצת על קולנוע גאה והרבה מהסיפורים שם מראים איך מישהו שהסתיר את העובדה שהוא הומו הרבה זמן, ברגע שהסחר נפתח - השיטפון מגיע. וככה אני מרגישה. אני רק רוצה לצאת כמה שיותר, ללבוש כמה שיותר בגדים יפים, לרקוד ולהתנשק עם כמה שיותר בנים, לפצות את עצמי על נעורים של חוסר ביטחון עצמי וחוסר חיים חברתיים וחוסר אהבה.
אני עדיין לא מאמינה שכל זה קרה לי. זה מוזר וזה מפחיד. כי, כמו שאמרתי - מי אני? מצד אחד, מי שאני עכשיו זה האני האמיתי, כל הדברים האלו תמיד היו בי. תמיד הייתי פלרטטנית, תמיד היה לי את הביטחון פשוט להתחיל לדבר עם זרים, תמיד אהבתי לצאת ולרקוד ולהתשגע בלי לדפוק חשבון על האם אני נראית טוב כשאני רוקדת או לא (ואני לא, וזה חלק מהכיף). עם ה-50 קילוגרמים שכבר עפו, כנראה מתי שהוא עפה לה גם הבושה שתמיד הייתה לי ואני פשוט מרגישה חופשיה, קלילה. מצד שני, החוסר ביטחון עדיין שם, עדיין מחכה לי. עדיין גורם לי לשאול מישהו חמש פעמים אם הוא יתקשר אלי, ועכשיו לתהות האם הייתי יותר מדי תלותית.
זה ידרוש זמן, אני יודעת, להתרגל לגוף חדש וליחס החדש מכל העולם. אבל כרגע אני פשוט מבולבלת, והייתי צריכה להוציא את זה במקום שבו יש אנשים שאני מניחה שיבינו אותי.
תודה שקראתם :)
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey אבל אף פעם אל תגידי שאת לא בליגה של מישהו אחר. להיפך. אולי הוא לא עומד בסטנדרטים.... אבל חוץ מזה... מחכה כבר ליציאה מהארון שלי....
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey ומבלבל...
לא יודעת בכלל אם מצב כזה עובר אי פעם (גם אצלי)
מכירה אנשים שהיו להן נעורים כאנשים שמנים או מוזרים או לא מקובלים והיום עשרות שנים אחר כך הם עדיין בפנים לא בטוחים- צריכים להוכיח את עצמם.
לא חושבת שקימת בעולם מספיק תשומת לב,נשיקות , חיזורים כדי למחוק את הפצעים והשריטת של העבר.
אולי אהבה אחת גדולה יכולה לתת כוח ותמיכה אבל נראה לי שאנחנון המרזים תמיד נרצה יותר תשומת לב, מחמאות וחיזורים ממי שהיה תמיד רזה ויפה
|
|
בתגובה ל: מוכר מאת: נובית1 בס"ד
החלום שלך סוף סוף מתגשם... אני זוכרת שבתור נערה שמנה תמיד חלמתי על היום שהבחור החתיך הזה... זה שכל הבנותך רוצות ואף פעם אין לך סיכוי איתו פתאום מתחיל איתי... ממש בובה פראית!!! (:
ותאמיני לי יקירתי שגם אצל בנות רזות מתרוצצות מחשבות חסרות ביטחון לחלוטין בראש, זה שהיית שמנה בעבר לא אומר שאת חריגה, גם הבחורה הכי יפה עלי אדמות תצמא בעצמה פאקים.
תהני מהחיים החדשים- מקנאים בך!!!!
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAwDnBt/weight.png]() 21.5.2012- ד"ר רזיאל האחת והיחידה!
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey שההרזייה מעלה את הביטחון העצמי ופתאום את מרגישה שמגיע לך דברים שחשבת בעבר שלא ראויים לך. תהני,תשמחי, תבלי, תנצלי כל רגע להיות מאושרת ושמחה.
בהצלחה :-)
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey את משדרת אנרגיות אחרות ואת גם - אין מה לעשות - נראית הרבה יותר טוב. השילוב הזה מושך גברים. במיוחד את אלה השווים, שמזהים בך מישהי שווה. כלומר שווה להם.
וכן, גם לרזות וחתיכות יש "עניינים" עם בטחון עצמי ועם הצורה שבה הן מתקשרות עם אחרים.
אף אחת היא לא רק שק של בטחון עצמי וכריזמה אישית או רק שלולית של חוסר בטחון וחששות, כולנו פעם פה ופעם פה, יותר פה או יותר שם... זו שאלה של האיזון, וכרגע המאזן שלך חיובי ואת מושכת תשומת לב.
קחי את כל הקרדיט, ואל תחששי לבחור, ולשאול, ולתהות ולהרגיש שמגיע לך. מגיע לך!
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey אני כל כך מבינה על מה את מדברת. עכשיו, בתור סטודנטית טרייה, אני חווה כל מיני סיטואציות עם בחורים שבחיים לא חוויתי. בעבר הייתי נכנסת לפאבים ולמסיבות (אם היה לי אומץ לצאת מהבית בכלל) ומקבלת מבטים של גועל ושל מה נראה לך שאת מרשה לעצמך לרקוד כאן?! ועכשיו, פתאום כבר לא נעים לי שאני מקבלת הרבה מבטים כשאני עם חברות שלי, ושאני צריכה לדחות בחורים. אבל מצד שני, כיף באמת שיש לך את הבחירה וזה לא ברירת מחדל של סוף סוף מישהו ניגש, הוא לא בדיוק הטעם שלי, אבל אולי ניתן לו צ'אנס בכל זאת..
תהיי גאה בעצמך! זה נותן דחיפה מטורפת לאגו, לא יזיק לנו כמה כאלה...=]
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wp7UzyA/weight.png]() 11.05.11 ד"ר סקרן המקסים- בי"ח אסותא רמת החיל
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey ללא תוכן
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wfCAN7V/weight.png]() נותחתי ב-23.11.2011 בתל-השומר, ע"י ד"ר הדר ספיבק.
|
|
בתגובה ל: לצאת מהארון (הרהורים לתחילת שבוע חדש) מאת: jersey שלאט לאט לומד את עצמו.. לומד את המימדים שלו. לומד שייכות והתייחסות.
זה כיף כמו שזה מבלבל כמו שזה מדהים.
תהני :-)
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 בוקר טוב בעוד עשרה ימים אתנתח באסותא עין המפרץ אצל הד"ר מחאגנה.הימים האחרונים גוברים החששות ואיתן החיפוש ברשת....האחד הכתבות שקראתי על בי"ח אסותא היו טוקבקים רבים שהיו נגד ניתוחים בבי"ח פרטי בכלל ואסותא בפרט,אנשים טענו כיכאשר מנותחים פרטי ומתעוררים סיכונים וקשיים לא צפויים בתי החולים הפרטיים אינם יכולים להתמודד עם זה בעוד הציבוררים מן הסתם ערוכים להכל. אני רוצה להוסיף כי התחלתי את התה ליך בבי"ח ציבורי בצפת אך בגלל אורך התור ( יולי:נאמר לי בספטמבר)עברתי למסלול פרטי.אשמח אם מישהו ייוכל לספר מניסיונו האישי והאם באמת היו מיקרים קשים בפרטיים?אולי כדאי לחזור לציבורי למרות ההמתנה הארוכה? תודה רבה ואודה על כל תשובה
דרך אגב המנתח דר מחאגנה
|
|
בתגובה ל: עשרה ימים ליפני והתלבטותתתת קשה.תודה מאת: גליה69 אני לא ידועת לגבי סיבוכים וכאלו דברים... ובאמת שאני נכנסתי לניתוח מבלי לקרוא הודעות כנגד על כלום. רק ברגשות חיוביים. אני בעד התאוריה של- "תחשוב חיובי, יהיה חיובי".
את בידיים מקצועיות ופנים מחייכות. מבטיחה לך. חוץ מזה אני בדיוק אמורה להיות בביקורת, נבוא לבקר אותך :)
|
|
בתגובה ל: עשרה ימים ליפני והתלבטותתתת קשה.תודה מאת: גליה69 אני אישית הייתי מאוד מרוצה מהכל! מה שאת מספרת זה נכון אולי במקרה של ניתוחים מסובכים, אבל ניתוח שרוול לא נחשב לניתוח מסובך והצוות באסותא הוא מצויין!! לדעתי אין לך מה לדאוג. אם הייתי צריכה להחליט שוב הייתי בוחרת להתנתח שוב באסותא. פחדים וחששות הם טבעיים לפני כל ניתוח אבל אני מסכימה עם מי שכתבה כאן לפני ״תחשבי חיובי והכל יהיה חיובי״. שיהיה לך בהצלחה!!!
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUnOEOZ/weight.png]() נותחתי ב-31.1.2012 ע"י ד"ר עסליה באסותא לב המפרץ
|
|
בתגובה ל: עשרה ימים ליפני והתלבטותתתת קשה.תודה מאת: גליה69 ללא תוכן
נותחתי ע"י ד"ר גויטיין 22.04.12 תל השומר.
|
|
בתגובה ל: עשרה ימים ליפני והתלבטותתתת קשה.תודה מאת: גליה69 היום בבתי חולים פרטיים עושים הכל חוץ מהשתלות. יש להם מחלקות טיפול נמרץ ויכולות להתמודד כמעט עם הכל. מה גם ששרוול זה לא ניתוח כזה מסובך ובית חולים ציבורי זו המתנה לא פשוטה.
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 בהצלחה לכל מי שעומד לפני ניתוח!!!!! רציתי לדעת אם זה מוכר התופעה של צמרמורות פשוט כל הזמן קר לי
|
|
בתגובה ל: 5 ימים אחרי ניתוח מאת: roxi730 הקור נשאר גם אחרי שנה פלוס. אני זוכרת שכמוך בימים הראשוניםגם לי היו צמרמורות. עכשו פשוט קר לי כל הזמן. מה לעשות? להתלבש בהתאם.
|
|
בתגובה ל: 5 ימים אחרי ניתוח מאת: roxi730 הצמרמורות יחלפו גם לי היה והקור זה חלק בלתי נפרד מאיתנו מעכשיו ובמיוחד אחרי ההרזייה, עסקת חבילה :)
|
|
בתגובה ל: 5 ימים אחרי ניתוח מאת: roxi730 אני חושבת שאנשים לא הבינו את השאלה. קר אחרי כמה חודשים כתוצאה מאובדן משקל - הגיוני, אבל לא אחרי 5 ימים. את חייבת למדוד חום, ייתכן שיש לך חום גבוה ומכאן הצמרמורות. חום עלול להיות סממן לסיבוך או זיהום או משהו בסגנון, אז תבדקי את זה מהר ואם החום אכן גבוה - להיוועץ ברופא, אפילו להתקשר למוקד החירום של הקופה אם זה בשעות שאין רופא זמין. אם צריך יתנו הפנייה למיון.
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wfCAN7V/weight.png]() נותחתי ב-23.11.2011 בתל-השומר, ע"י ד"ר הדר ספיבק.
|
|
בתגובה ל: התשובות שענו לך כאן מתייחסות לטווח הארוך מאת: Simma אבל מדדתי חום והחום רגיל לחלוטין, תודה על הדאגה
|
|
בתגובה ל: קצת ניבהלתי מאת: roxi730 ההתיחסות היא לא לטווח הארוך. כאמור גם לי היתה בדיוק אותה תופעה של צמרמורות כשבוע אחרי הניתוח. ואם אין לך חום, כאמור אין לך מה לדאוג. הצמרמורות תחלופנה אבל התופעה שקר לך יותר מהרגיל-תשאר לצערי.
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 בוקר טוב לכולם, אז עכשיו אני בעצומו של השליש השני שנחשב לשליש הכי נח. והאמת - הוא אכן נח!!! זה פשוט מדהים, אין יותר בחילות והקאות והכל באמת עובר על מי מנוחות... אז מה שונה מהריונות קודמים? כמו תמיד המשקל!!! זה ממש מדהים אילו הבדלים קיימים בין הריון במשקל 110 קילו להריון במשקל 57 קילו. אני לא זוכרת שנהנתי כלל בהריונות קודמים, תמיד היה לי כבד, תמיד היה לי קשה לזוז, קשה לנשום, קשה להתלבש, הבטן הייתה ענקית!! ונתקעה בכל מקום. עכשיו - לא כבד, לא כואב, לא מפריע, והבטן - פצפונת :) זה ממש הזוי עבורי לעבור כל יום מול הראי ולהבין שאני בהריון, כי היא באמת קטנה. הייתם מאמינים שיש ימים שאני בכלל שוכחת שאני בהריון? עד שהקטנצ'יק לא נותן איזה בעיטה כזו חזקה אני כלל לא מרגישה בהריון. מדהים מדהים מדהים! אני ממליצה בחום לכל מי ששוקלת להכנס להריון לפני או אחרי השרוול - באמת אחרי השרוול זו באמת חוויה מתקנת לעומת הריונות קודמים.
אז מה לא טוב אתם שואלים? לא יכול להיות שהכל ורוד נכון? - ברור שלא, בשליש השני השרוול שלי "נפתח" - הכל נכנס ובכמויות ענקיות, עדיין לא באותן כמויות כמו קודם, אבל הרעב גדול ומופיע בתדירות גבוהה יותר מכל שלשו שעות (כפי שעמלתי קשה להרגיל את עצמי...). מה עושים? נכנעים? הרי "אני אוכלת בשביל שניים" - אז זהו שלא!!! מקפידים על מה נכנס לפה! אני כן אוכלת לעיתים יותר תכופות ובכמויות יותר גדולות, משתדלת לאכול יותר בשר וירקות. לטמר לכם שאני ילדה טובה שמתמידה? זה ושלא. לצערי הרב אני אוכלת הרבה מתוק, יש לי חשקים מטורפים למתוק כל הזמן, כמעט לא בשליטתי, אז כן יש ימים שאני פשוט נכנעת להם, אני ודעת שזה לא טוב וזה הרגל שאני אאלץ לחנך את עצמי מחדש להפטר ממנו, אבל אני מתנחמת בעובדה שאני מודעת לזה.
נקודה שגם מעודדת אותי - אני בחודש שישי ועליתי סך הכל 3 קילו :) גם זה הזוי.....
מאחלת לכולם שבוע טוב קרן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wx2Nm1Q/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: יומן הריון - שבוע 23 מאת: kerenz הי יפתי, שמחה שההריון עובר על מי מנוחות. שתדעי לך- 3 בנים זה ליגה! אני אספר לך בהזדמנות. לעבור הריון במשקל תקין זה מדהים. כ"כ אהבתי לראות את עצמי בהריון- לבושה טיפ טופ, מאופרת, עקבים, בטן קטנה. הרגשתי הכי יפה בעולם. ההורמונים גורמים לשרוול להיות מורגש פחות, אבל נשמע לי שאת מתמודדת עם זה בצורה נהדרת- אוכלת מסודר, מקפידה רוב הזמן על איכול המזון, מרשה לעצמך מדי פעם דברים אחרים ולא מתנהלת בקיצוניות. בקיצור- גאה בך, את יודעת... מתגעגעת! דורית
|
|
בתגובה ל: ההורמונים, ההורמונים... מאת: עייפה ומאושרת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יומן הריון - שבוע 23 מאת: kerenz ללא תוכן
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wFFcPq2/weight.png]() 8.7.2012 ד"ר ירון מינץ אסותא
|
|
בתגובה ל: כמה זמן אחרי הניתוח נכנסת להריון? מתי מותר? מאת: דובשי מומלץ להמתין שנה מהניתוח על מנת לתת לגוף להתאזן מבחינת המשקל, ויטמינים וההרגלים. יש כאלה שנכנסו להריון לפני והכל היה בסדר, אין לי נתונים סטטיסטיים. אני נכנסתי להריון כשנה וחצי לאחר הניתוח ולאחר שעשיתי בדיקות דם מקיפות ווידאתי כי אין לי שום חוסרים של ויטמינים, ברזל וכדומה... וגם שהמשקל שלי היה יציב לפחות שלושה חודשים.
|
|
בתגובה ל: יומן הריון - שבוע 23 מאת: kerenz בשעה טובה להגעה לשליש השני של ההיריון שיעבור בקלות. אני ממש מצפה לקרוא אותך בכל פעם מחדש לגבי ההיריון, בעבר ניסינו להכנס להיריון ולא ממש הלך במשך שנה ואז כשהניתוח התקרב אז הפסקנו לנסות והתמקדתי בניתוח, החלטתי שהיריון יקרה בע"ה רק אחרי שארזה כדי להינות מהיריון קליל ובריא. לא אגיד לך שלא היו חששות איך זה יהיה ואם זה יחזיק אבל ככל שאני קוראת אנשים כמוך שמתנהלים רגיל בהיריון זה משמח אותי יותר ואני מצפה לסיים את התהליך וללכת על זה.
תודה שאת משתפת אותנו במהלך ההיריון את מקסימה ♥בהצלחה
|
|
בתגובה ל: היי קרן :) מאת: מרמלדה ראשית שיהיה בהצלחה בכל התהליך ובהריון בעתיד. שמחה לשתף, אם יש לך שאלות תרגישי חופשי שבוע טוב קרן
|
|
בתגובה ל: מרמלדה היקרה מאת: kerenz ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יומן הריון - שבוע 23 מאת: kerenz כיף לקרוא אותך וטוב לדעת שהכל הולך בסדר. אני סומכת עלייך שאת מתמודדת כמו שאת יודעת ואת מלמדת את כולנו.
להיכנע פעם ב... למתוק זה ממש לא בעיה. רק 3 ק"ג עלית - זה אומר שאת עושה דברים נכון.
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35אבל זה רק בגלל שאני עסוקה בהכנות לבת המצווש שתחול ביום חמישי הזה. ההתרגשות בשיאה ואני לא ממש שומרת, קצת קשה לי לשמור על תפריט מסודר ואני קצת חוטאת פה ושם... עד עכשיו סגרתי קצת יותר מ-19 ק"ג אבל לאחרונה אני קצת תקועה ולא ממש יורדת. קצב של חצי קילו - קילו קצת לא מספק אותי לצערי... מתה כבר לסגור את ה-20 קילו ושוב להחליף קידומת. אז בינתיים נשיקות וגעגועים לכולם.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQeKLWk/weight.png]() ב-26.12 החלום התגשם...
|
|
בתגובה ל: קצת נעלמתי.... מאת: orita2610 וגם חצי קילו- קילו זה מעולה. לא יודעת מה עם אחרים אבל אני שמחה על כל גרם שיורד ממני. בהצלחה והרבה מזל טוב ♥
|
|
בתגובה ל: קצת נעלמתי.... מאת: orita2610 נראה לי קצב מעולה
|
|
בתגובה ל: קצת נעלמתי.... מאת: orita2610גם אצלי הקצב ירד מין הסתם אבל תחשבי על ההישג כמעט 20 קילו ב11 שבועות זה נפלא .גם ליהיתה תקיעה אבל אחר כך ירדתי אז סבלנות יקירה ולטפוח לעצמך עלהשכם על ההישג הנפלא. אגב אניבשבת ראיתי 20 קילו אנחנו צועדות יחד. גם אצלי עכשין התחילה המלחמה במאכלים האסורים ובשליטה העצמית. וגם לי יש...ילדת בתמצווש עוד לא חגגה.הכי חשובתהנומהבת מצווה .והילדה
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrIxqV3/weight.png]() [/
|
|
בתגובה ל: קצת נעלמתי.... מאת: orita2610 אחרי הבר מצווש תחזרי במלוא הכוח:))
כל הכבוד על הירידה הנהדרת במשקל. ביג לייק!
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMz9p1H/weight.png]() Nella Via Della Felicita7.12.11 אחד הימים, אם לא ה...!!
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 היי, כתבתי כאן לפני כחודשיים ועכשיו כשאני ממש מתקרבת לחזרה לארץ ומתרגשת בטירוף) אני רוצה להתחיל להתארגן ממש לניתוח. השלב הראשון מבחינתי הוא לבדוק לגבי ביטוח רפואי. יש לי מכבן זהב מגן זהב והבנתי שרוב הרופאים שמנתחים באסותא (שם אני רוצה להיות מנותחת) מכבי לא מכסה את הכל ויש השתתפות עצמית גבוהה שיכולה להיות מכוסה ע"י ביטוח רפואי. התקשרתי להראל ונאמר לי שאם אני עושה ביטוח רפואי ומראש מצהריה שאני מתעתדת לעבור ניתוח - הביטוח לא יכסה את הדרישה בבוא היום. נשמע לי לא הגיוני אבל קיבלתי את אותו מידע גם ממנהל בכיר.
מישהו כאן יכול לעזור לי?
איך אפשר לעשות ביטוח רפואי שיכסה את עלויות הניתוח? הבנתי שיש את הפניקס ואת מגדל. איזה סוג של ביטוח וכמה זמן צריך להיות מבוטח כדי שהוא יכסה ניתוח כזה? האם צריך לא להגיד לנציג כלום לגבי ניתוח? ואז בדיעבד להצהיר שזה היה ניתוח חירום? איזה סוג של ביטוח לבקש כדי שיכסה את הניתוח? (כששאלתי בהראל איזדה סוג ביטוח קיבלתי את התשובה שכתבתי למעלה).
תודה רבה מראש!
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wFFcPq2/weight.png]() 8.7.2012 ד"ר ירון מינץ אסותא
|
|
בתגובה ל: מכבי+ביטוח רפואי מאת: דובשי אף חברת ביטוח לא תסכים לבטח אותך בגלל שאת עוברת ניתוח וזה לא ניתוח חירום בשום מקרה כך שאם אין לך ביטוח בריאות עכשיו - תצטרכי לעבור את הניתוח בעזרת מכבי בלבד.
|
|
בתגובה ל: לגבי ביטוח רפואי מאת: libi79 נדמה לי שהתשובה שלך תוקפנית ומאד לא נעימה. מפתיע אותי כיוון שאני נכנסת וקוראת את ההתנהלות שלך מול משתתפים אחרים ולא ברור לי במה "זכיתי" ביחס כזה.
לגבי הביטוח הרפואי - אני שמעתי על כמה וכמה מנותחי שרוול שעשו ביטוח רפואי וחיכו כחודשיים לפני שהתחילו תהליך של בדיקות. הדרישה מחברת הביטוח למימון היתה עקב הפנייה של הרופא הפנימי לניתוח עקב הערכת מצב בריאותי. יש פה כמה מנותחות מבוטחות מכבי שעשו ביטוח לפני הניתוח בכדי לעזור בכיסוי עלותו, חסרים לי הנתונים של איזו חברה וכמה זמן היו מבוטחים לפני. אם מישהו כאן יכול לתרום לי מידע - בבקשה, אודה מאד אם תוכלו לעזור.
|
|
בתגובה ל: ליבי... מאת: דובשי לא יודעת למה חשבת שעניתי לך בתוקפנות. ממש לא. פשוט כתבתי עובדות ויכול להיות שכתבתי אותן יבש בגלל השעה המאוחרת ובגלל שבשעה כזו העיניים שלי חצי עצומות... אז אני מתנצלת אם נפגעת.
חברת ביטוח שמבטחת אדם בעל עודף משקל תמיד תחריג אותו על הסעיף הזה וכל עלות שתיגרם מכך (בכלל זה ניתוחים לקיצור קיבה). הקריטריון לקיצור קיבה ממילא מתייחס לבריאות ולא לאסתטיקה ולכן גם כשיש הפניה מרופא מטפל זה רק אומר שקופת החולים צריכה לכסות לך את הניתוח כי מגיע לך אבל הביטוח לא חייב.
חברת הביטוח לא מכסה דברים שברור שיעלו לה בעתיד כסף ואני אומרת לך את זה מניסיון. לא רק לאדם שמן אלא גם לאדם עם בעיות לב, לחץ דם וכל מיני מחלות אחרות - חברת ביטוח תחריג את המחלה ממנה הוא סובל וממילא את כל הדברים שבגללה יבקש ממנה כיסוי בטוח של פרוצדורות רפואיות.
|
|
בתגובה ל: היי מאת: libi79 אני שמחה לדעת שהכל תקין. האם כל חברות הביטוח כיום עושות החרגה של ניתוח בריאטרי במצב של עודף משקל קריטי? או שידוע לך על חברת ביטוח שעדיין לא מחריגה?
|
|
בתגובה ל: תודה על ההבהרה מאת: דובשי ואני עוד מעט יורדת למטה ואשאל את אחותי שהיא מנהלת מחלקה בחברת "מנורה" רק כדי שיהיה עוד מישהו מקצועי שיענה - כל חברת ביטוח תבטח אותך אך ורק על דברים שלא ברור לה שתבקשי מראש. אדם שמן קרוב לודאי שיבקש כיסוי לניתוח קיצור קיבה כמו שאדם אחרי קיצור קיבה קרוב לודאי יבקש ניתוח פלסטי ולכן יוחרג עליו.
החתמים בחברת הביטוח עושים את החישוב של מה אדם שנכנס לביטוח קרוב לודאי יבקש בגלל המצב שלו ומחריגים סעיפים מסויימים כי אחרת הם יגרמו לחברה הפסדים כספיים גדולים.
אני לדוגמא השתמשתי בביטוח הפרטי שהיה לי מאז הולדתי. כמובן שחברת הביטוח לא יכלה לדעת שאהיה בעלת עודף משקל גדול ולכן הייתה חייבת לכסות לי את הניתוח.
והנה תשובה מאחותי: יש חברות ביטוח שיקבלו אותך לביטוח בתוספת כסף לגבי מחלות שאת עלולה לסבול מהן אבל כל חברת ביטוח תחריג לך ניתוחי השמנה.
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 תחושה קצת מוזרה,אבל יש איזה איזון פנימי יציב יותר ב"ה!(ושוב תודה לכולם על החזקת האצבעות!) נאחל לכל מי שנמצא לפני הניתוח שהכל יעבור כ"כ קל-ממש כמו ריס שנופל...(מאיפה נכנס לי לראש הדימוי הזה?!?) ובעז"ה נתראה במהרה!להתראות!
|
|
בתגובה ל: עוד שעה וחצי נוסעת לבי"ח.... מאת: ליאורית אמא שלי תמיד אומרת במקרים כאלו- צאי מהבית ברגל ימין. אין לך מה להפסיד... דורית
|
|
בתגובה ל: שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות מאת: עייפה ומאושרת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות מאת: עייפה ומאושרת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עוד שעה וחצי נוסעת לבי"ח.... מאת: ליאורית ושיהיה לך החלמה קלה לפחות כמו שלי היתה...
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUnOEOZ/weight.png]() נותחתי ב-31.1.2012 ע"י ד"ר עסליה באסותא לב המפרץ
|
|
בתגובה ל: עוד שעה וחצי נוסעת לבי"ח.... מאת: ליאורית הרבה הצלחה ובשעה טובה שיעבור בקלות ותחלימי הכי מהר שאפשר :)
|
|
בתגובה ל: עוד שעה וחצי נוסעת לבי"ח.... מאת: ליאורית קחי נשימה עמוקה ותרגישי שאת צועדת לקראת דרך חדשה!!!!!! מתפללת בשבילך
|
|
בתגובה ל: עוד שעה וחצי נוסעת לבי"ח.... מאת: ליאורית ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1V9DXK/weight.png]() נולדתי ב 6/6/2011
|
|
אמא
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrIxqV3/weight.png]() [/
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 יום לפני ניתוח בעלי הסיע אותי לוולפסון שם קיבלה אותי מחלקה חמה ואיכפתית ולמרות הכל הייתי בלחץ נוראי היום עבר לו בעצלתיים וגם הייתי לבד אז קצת היה לי חשק לברוח גם אחרי שחיברו לי את המחט לאינפוזיה שעתידה להגיע, בקיצור יום מאוד לחוץ וכבר בלילה לקחתי כדור הרגעה כי הייתי מאוד ערנית ושחכתי לציין שכל היום ניכנסו כל מיני בעלי מקצוע והסבירו לי על התהליך. למחרת על הבוקר קיבלתי עוד כדור הרגעה ולקחו אותי לחדר הניתוח, לפני זה שמו לי מין מסאז׳ כזה ברגליים וזה היה הרגשת״ ספא״, בחדר ניתוח הלחץ גובר ואת רואה את כולם מתארגנים סביבך ומתחילים להכין אותי ואז ביקשתי שלא יעשו לי שום דבר כואב לפני שהרדם והבטיחו לי , כשהמסכה היגיע לפנים שלי נשמתי 3 נשימות וכבר אני מתעוררת בחדר התעוששות אחרי 4 שעות חזרתי למחלקה ופה הכל מאוד מעורפל לי הייתי פשוט מסטולה לפחות יומיים וביום השלישי כבר הגבתי יותר, יום אחרי הניתוח כבר הקימו אותי על הרגליים ושם נימשך הסטלה.... חשוב לי מאוד לציין שהניתוח היה בוולפסון ונותחתי על ידי פרופ׳ שכטר וד״ר שמעונוב , האחיות במחלקה ובכלל כל הצוות היו מקסימים והיחס היה פשוט שהייתי בחופשת ספא ( רק בלי אוכל) ממליצה בחום!!!!!!!! יום שני אשפוז , שלישי ניתוח וכבר ביום שישי לאחר שהצלחתי לשתות שוחררתי הביתה. באתי מוכנה נפשית ופיזית והכל בעיקר בזכות הפורום הזה שנתן לי מידע, אוזן קשבת וסיפורים אמיתיים של החיים אליו אנו צועדים.... תודה ליבי ותודה לכל חברי הפורום
|
|
בתגובה ל: יומן אשפוז 13.3.2012 מאת: roxi730 הזכרת לי את עצמי שני אישפוז שלישי ניתוח שישי הביתה. שיהיה בהצלחה בדרך החדשה כל הכבוד :-)
|
|
בתגובה ל: יומן אשפוז 13.3.2012 מאת: roxi730 נתנו לך משו טוב? כי ממה שאני זוכרת המורפיום הוא לא סוטול כייפי בכלל, עשה לי סיוטים מוזרים.
|
|
בתגובה ל: ממה הסאטלה המעולה הזו? מאת: Simma ללא תוכן
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1V9DXK/weight.png]() נולדתי ב 6/6/2011
|
|
בתגובה ל: כתבה על שתיית מים מרובה-לא יותר מליטר וחצי ביום!!! מאת: סיגל השמנה הם ביקשו 2 ליטר ביום. אני ממש לא מגיעה לזה. עשיתי חשבון שעם הקפה אני מגיעה בערך ל-1.5 ליטר גג. לא מבינה איך אנשים מצליחים להכניס 2 ליטר בדיוק.
|
|
בתגובה ל: זה סותר את מה שהרופא והדיאטנית אמרו לי. מאת: Simma מגיע מרופאים, דיאטנים ועוד וכבר מושרש עמוק בתרבות שלנו. החוקר שם טוען כי המיתוס הזה מושרש ללא כל סיבה ואפילו יכול להזיק.
|
|
בתגובה ל: על זה בדיוק הם מדברים בכתבה שהעניין של שתייה מרובה מאת: סיגל השמנה שחברות המים המינרלים לוחצות מאוד ומפעילות את הלובי הרפואי לשתיית מים. היא אומרת שפעם אנשים היו שותים כשהם הרגישו צמא וזו לא הייתה בעיה רפואית.
|
|
בתגובה ל: יש לי חברה טובה שאומרת... מאת: Simma יש איזה גורו אחת בתחום המזון לצערי אני לא זוכרת את שמה שטונת כי רוב הפעמים שאנו צמאים זה לאבגלל שהגוף צריך נוזלים אלא בגלל המלחים שאנו אוכליםושבן אדם צריך לשתות כמה שהגוף שלו מבקש ולא יותר היא מדברת על לא יותר מליטר ביום עם תזונה נכונה
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: MEIR35 לא להאמין אבל מחר זה קורה סוף סוף,המחשבות לא עוזבות מתרגשת נורא,לא מהניתוח מהחיים החדשיים,לפי הסיפורים שלכם,מאחלת בהצלחה לכל המנותחים החדשים.
|
|
בתגובה ל: חברים יקרים מחר זה קורה מאת: ציקי1975 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חברים יקרים מחר זה קורה מאת: ציקי1975 שיהיה לך בהצלחה . נתראה מחר אצל רם . למתי את מוזמנת?
|
|
בתגובה ל: בהצלחה מאת: יהודה 27 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חברים יקרים מחר זה קורה מאת: ציקי1975 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יהיה בסדר, ותכתבי לנו יומן אשפוז מאת: Simma ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חברים יקרים מחר זה קורה מאת: ציקי1975 מחזיקה לך אצבעות.
|
|
בתגובה ל: בהצלחה! מאת: libi79 ללא תוכן
|
|