|
היום בערב ייסגר האתר לתכתובת. את כל מה שיש להגיד - ואני בטוחה שעוד יש - בבקשה לעשות באתר החדש.
תודה :-)
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 שלום לכולם, ראשית - אני מנותחת מעקף קיבה ולא שרוול. אני עדיין מקווה שתקבלו אותי לפורום שלכם. לא מצאתי פורום למעקפי קיבה ו.... אני בת 58, אלמנה . ירדתי כתוצאה מהניתוח 74 קילו במהלך שנתיים. כעת משקלי יציב כבר 6 חודשים אני שוקלת 62 קילו. אני 1.70 מ' ולכן כמו שניתן לדמיין - במשקל הזה של 62 קילו - אני נראית נפלא - רק אם אני לבושה בבגדים :-) וכאן אני צריכה את עזרתכם - פניתי לקופת חולים מכבי בבקשה לאשר לי אי אילו "מתיחות" ניתוחים להסרת עודפי עור והרי לכם ההפתעה שהפתיעה גם אותי: הוועדה של קופת חולים מכבי סירבה לי. סירבו לאשר לי את הניתוחים להסרת עודפי עור בתואנה הזויה - ממש הזויה - "פגמים אסטטיים קלים" אז או שאני ממש תופעת טבע - שהרי לא צריך הרבה דמיון כדי להבין את מצבי - בת 58 וירידה של 74 קילו במשקל.... או שיש בעיה במכבי או בעיה בכלל לקבל את הניתוחים האלו. למרות שלפני שניגשתי לועדה בקופת החולים מכבי - עשיתי בירורים והבאתי חוות דעת רלוונטיות. פעלתי על פי כל הכללים שהנחו אותי בקופה עצמה. כמובן שהסרתי את כל בגדי בפני הועדה - "אין טוב כמראה עיניים" ועדיין הועדה קבעה באכזריות רבה שבעצם אין לי זכות בגילי להמשיך את החיים ולמצוא זוגיות. אני רוצה לשוחח עם מי מהמנותחים - אם אפשר ממנותחי קופת חולים מכבי - אחד או אחת שכן קיבלו אישור ממכבי לניתוח להסרת עודפי עור. אני רוצה לדעת כיצד לקבל את הניתוחים , מה לעשות??? כרגע, לאחר הסירוב במכבי, נאמר לי שאני יכולה להגיש ערעור. אני רוצה לערער אבל באופן הנכון - לא רוצה לפספס את ההזדמנות שוב בערעור. גם ככה יש המתנה אין סופית להתכנסות הועדה במכבי וכבר הבנתי שיש המתנה אין סופית לניתוחים עצמם. אני אודה לכל מי שיכל להחכים אותי ולהדריך אותי. איך עושים את ה"מלחמה" הזו??? איך מנצחים???
שרה
|
|
בתגובה ל: עודפי עור - ניתוחים מאת: שרה1955 שלום לך שרה אני כל כך שמחה למצוא אחת שעברה מעקף קיבה אני מעומדת לניתוח 17/7 בבית החולים אסותא ואני על קוצים נכון שאני לא שמנה הרבה אני במשקל 90 קילו גובהה 1.59 אבל בגלל סכרת ולחץ דם אני עברתי את הוועדה והומלץ לי מעקף רצתי לדעת אך עבר עליך הניתוח? ואצל מי עשית ?ואך התבצע התשלום לי יש ביטוח בהראל +מכבי (אני עוד שבועיים לניתוח ואף אחד לא נתן לי סכום כמה עולה הניתוח אני הולכת ומה שהיה היה ) כמה סיכות עשו לך אני מצטערת שאני שואלת אותך כל כך הרבה שאלות וזאות בגלל שלא מצאתי חברים פה או באינטרנט שעברו מעקף בכל אופן אני יודה לך על כל מה שתוכלי לספר כי אני בהתקפי חרדה תודה ויום נעים סתוית
|
|
בתגובה ל: גם אני מעומדת לניתוח מעקף קיבה מאת: סתוית בחירי האם לא ניתן להסתפק בניתוח שרוול?
|
|
בתגובה ל: למה מעקף קיבה? מאת: noga282 כל אחד מה שמתאים לו :-) אני השוותי, עשיתי מחקר והגעתי למסקנה שאני "מעקף קיבה" טבעת כבר הייתה לי... היה ממש רע מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!! שרוול נשמע לי כמו טבעת.... לא מתאים לי...
שרה
|
|
בתגובה ל: גם אני מעומדת לניתוח מעקף קיבה מאת: סתוית בחירי לי עשו את ניתוח המעקף בפתיחת בטן מלאה. היה קשה. ממש קשה. אבל בגלל שבעבר עשיתי טבעת בפתיחת בטן מלאה (לפני 20 שנה...) לא הייתה ברירה. אבל אני יודעת שהיום עושים מעקף קיבה בלפרוסקופיה כמו טבעת ושרוול. לי הייתה טבעת במשך 13 שנים. בהתחלה הסתדרתי עם זה די טוב. רזיתי יפה. נחמד. וגם הצלחתי לשמור על זה בערך 5 שנים. ואז לאט לאט התחלתי לעלות במשקל ולבסוף גם הייתי ממש "חולה". הקאתי המון, הרגשתי רע, עברתי אישפוזים שונים עד שלבסוף נאלצתי להוציא את הטבעת בגלל "כיס בוושת". הקטע עם הטבעת הוא שזה לא מתאים לכל אחד. הטבעת היא "ריסון" עזרה בדיאטה, מגבלה. אבל אם את "שמנה" בראש - לבסוף זה לא עוזר. מוצאים את הדרכים לעקוף. אני "שמנה" בראש ולי הטבעת לא עזרה. רק גרמה לי נזק. ניתוח המעקף היה קיים גם לפני 20 שנה. אבל נחשב למסוכן ולי היו ילדים קטנים ולא רציתי לקחת את הסיכון. ברבות הימים הבנתי שזו הייתה טעות איומה והייתי חייבת לעשות את המעקף מלכתחילה. בינתיים התבגרתי, הסיכון דווקא גב. גם השמתנתי והסיכון גבר...ובעיקר בגלל שהייתי שמנה הרבה שנים העור שלי כבר איבד את האלסתיות והתקלקל. לפני 20 שנה אני בטוחה שהייתי יכולה לרזות עם פחות נזקי עור. היום בגיל 58 - גם לגיל יש תרומה לחוסר האלסטיות של העור. הקטע עם הניתוחים/האופציות - איזה ניתוח לעשות לא תמיד תלוי בנו ובהבנה שלנו. לדעתי זה יותר תלוי במנתח. או יותר נכון למי מהמנתחים הגעת. כל מנח מתמחה בסוג ניתוח מסוים. לא הרבה מנתחים עושים את כל סוגי הניתוחים. רוב המנתחים מתמחים באחד או שני סוגים. ולכן כשאת באה למנתח לא תמיד את בוחרת מה שבאמת מתאים לך. את בוחרת דווקא את המנתח המסוים ומה שהוא מציע לך... היה צריך להיות הפוך - להתאים את סוג הניתוח/הפיתרון לפי האדם ואח"כ לבחור מנתח...
בכל מקרה - אני לדעתי בפעם השנייה בחרתי את הפיתרון שהכי מתאים לי. נחלצתי ממאבקים יום יומיים בענייני אוכל ומשקל. המעקף לאחר זמן מאפשר לאכל כל דבר - כל סוג של אוכל. יש מגבלה בכמות. אני שבעה מהר... אבל אני אוכלת בשר וסטייק וירקות וכל מה שלא יכלתי לאכל כשהייתה לי טבעת. אני רזה. רוב מה שנכנס יוצא כמו שנכנס...לא נספג. אני בריאה. אני יודעת שניתוח המעקף מומלץ לחולי סכרת וכל מיניי חוליים אחרים... לי לא הייתה את הבעיה הזו. סבלתי מיתר לחץ דם וכולסטרול - שתי ה"מחלות" כמובן נעלמו כלא היו :-)
לי - ניתוח המעקף הוא הדבר הכי טוב שקרה לי ואם יש משהו שאני כן מתחרטת עליו זה שלא עשיתי אותו לפני 20 שנה - במקום הטבעת... לא המליצו לי באיכילוב לדעתי כי לא ידעו באיכילוב לעשות את זה בזמנו...ובכלל "קיררו" אותי מהרעיון של מעקף משיקולים זרים ואני נבהלתי קצת וגם הייתי תמימה, יותר צעירה ולא בדקתי מספיק. בפעם הזו של המעקף - בדקתי לעומק וגם כאמור עדיין הייתה לי "מלחמה" עם מכבי לאשר את הניתוח. הם כמובן רצו לכפות עלי את מה שהם "נותנים" מה שמתאים וזול להם ולא את מה שאני באמת הייתי צריכה. אבל המלחמה השתלמה ויש אחלה תוצאות!!!! בהצלחה, את בדרך הנכונה :-) יהיו לך חיים הרבה יותר קלים, איכות חיים מצוינת לעומת טבעת... לעומת שרוול ולעומת כל ניתוח אחר. אבל זו כמובן רק דעתי הסוביקטיבית....ומיניסיוני האישי בלבד...
שרה
|
|
בתגובה ל: מעקף קיבה... מאת: שרה1955 ואף רחוק מזה......אני תמיד מעדיף להשאיר את המערכת טבעית ככל שניתן ורק ניתוח אחד נותן פתרון כזה ושזה שרוול....לא מבין למה להיות תלוי בכדורים ותוספים כל החיים כשיש אחוזי הצלחה מטורפים לשרוול.....כן גם אני ראיתי את הטבעת אבל לא הסכמתי להתקרב ,,,חשבתי על מעקף , אבל זה אגרסיבי מדי חיכיתי לראות את השרוול שאז היה בחיתולים ...ועשיתי אותו לפני שבועיים...תתפלאי לא הקאתי פעם אחת אפילו...אני אוכל מעט וטוב ..... כאדי לחשוב טוב, אולי במקרה שלך כבר מאוחר אבל לא של חברתנו החדשה בכל אופן המון בהצלחה
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHm53oj/weight.png]() אבי ישי (איש הביטוח) ייעוץ שיווק מכירות ובניית מוקדי טלמיטינג . שירותי ביטוח פיננסים, פנסיה וגמל נייד: 052-4626373 פקס: 03-5157263 אתר הבית: www.2tiger.co.ilפייסבוק: http://www.facebook.com/bit2tigerמייל: tigerinsur@gmail.comכתובת : לוחמי הגטו 31, דירה 22 קומה 6, פתח תקווה, קוד לדלת (3131#) (האינטרקום לא פועל ולכן הקוד לדלת הוא כמו מס' הבית כפול שתיים) ובסוף הכפתור השמאלי התחתון ביותר כמו הסולמית בנייד....או שתתקשרו לנייד כשתגיעו ונפתח
|
|
בתגובה ל: שרוול הוא לא טבעת מאת: aviyishay סבבה, כל אחד מה שמתאים לו :-)
שרה
|
|
בתגובה ל: גם אני מעומדת לניתוח מעקף קיבה מאת: סתוית בחירי היי סתווית לא הספקתי לתת לך את כל התשובות... קבלי עכשיו: 1. לא שילמתי כלום ולא הפעלתי שום ביטוח. הייתה לי מריבה גדולה עם קופ"ח מכבי וניצחתי. מה גם שה BMI שלי היה בשמיים = שמנה ולא היה על מה להתווכח ... 2. אני עשיתי את הניתוח בבי"ח ברזילי אצל ד"ר ספוזניקוב ופרופ' יופה. מאז - ד"ד ספוזניקוב מקבל בקפלן, עזב את הרזילי והתמנה למנהל המחלקה לניתוחים בריאתריים בקפלן - מחלקה חדשה. 3. אני מאוד ממליצה על ד"ד ספוזניקוב. הוא אולי בין הבודדים שעושים את כל סוגי הניתוחים ולכן הוא לא "מוכר" למטופל את הניתוח שהוא בקיא בו הוא מתאים את הניתוח למטופל וגם מסביר ונותן אפשרות בחירה בין סוגים שונים של ניתוחים. מאוד ממליצה עליו אבל לא יודעת איך קפלן... 4. לא יודעת כמה סיכות עשו לי...אצלי הייתה פתיחת בטן מלאה, אבל לא יודעת על איזה סיכות את מדברת...
שרה
|
|
בתגובה ל: עודפי עור - ניתוחים מאת: שרה1955 1. יש קומונת מעוקפים בתפוז 2. לידיעה , הפורום שלנו עובר דירה וכאן אנחנו עומדים לסגור אז אם תרצי לכתוב אצלנו את מוזמנת לאתר החדש. הפרטים רשומים למעלה
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: MEIR35 היי, אני דווקא חשבתי שנרשמתי כבר כאילו ל"חדש" מתי אתם עוברים דירה ? והאם ל"חדש" צריך שוב להרשם? אם כן מתי וכיצד ?
שרה
|
|
בתגובה ל: אשמח להתארח על בסיס קבוע :-) מאת: שרה1955 תרשמי שוב ב Meshurvalim .co.il
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: עברנו כבר לחדש מאת: MEIR35 ללא תוכן
שרה
|
|
בתגובה ל: עברנו כבר לחדש מאת: MEIR35 היי, ראשית - האם תהיה אפשרות לסיים באתר הישן לפחות את השירשור הזה? שנית - האם אפשר להיות רשומה בשני האתרים? יען כי ניסיתי להרשם לחדש - לא הצלחתי. לחצתי על הקישור ששלחת לי וזה מביא אותי לאתר הזה - לא מביא אותי לחדש....
שרה
|
|
בתגובה ל: עודפי עור - ניתוחים מאת: שרה1955 נכון שיש היום את הקיצור הקיבה שהוא מאוד מצליח וכמו שאתם יודעים זורקים חצי מהקיבה לפח האשפה ויוצרים מין שרוול אבל במעקף הקיבה 1. יוצרים קיבה חדשה ואת הישנה לא נוגעים באה והיא נשארת בשלמות 2. אם יש סבוכים תמיד אפשר להחזיר את הגלגל אחורה לעומת שרוול (כי זרקנו חצי ממנה לפח האשפה) 3. במעקף לא נספג האוכל לדם כמו בשרוול 4. הומלץ לי מאחר ואני חולה סכרת עם כדורים שזה יותר טוב משרוול (למרות שאני קוראת פה שיש אנשים שנפתרו מהסכרת בשרוול 5. יש מאכלים כמו שייקים שעוברים בשרוול שבמעקף לא אז זהו השיקולים שלי ולגבי תוספי מזון גם למי שעבר קיצור מקבל תוספי מזון אז זה לא משנה
|
|
בתגובה ל: מעקף קיבה המשך מאת: סתוית בחירי אחלה ניתוח/אחלה תוצאות/אחלה איכות חיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שרה
|
|
בתגובה ל: מעקף קיבה המשך מאת: סתוית בחירי הי סתוית, מקריאת ההודעה שלך די ברור לי שחסר לך מידע רב, וחבל שתקחי החלטה מהותית כל כך כשאין בידיך כל המידע. אני חושבת שכדאי שתלכי לשמוע הרצאה של אחד המנתחים על סוגי הניתוחים השונים, או פשוט דברי עם אחד המנתחים (כזה שמבצע גם דרוול וגם מעקף) ותוודאי איתו שהמידע שבידיך שלם ונכון.
בכל זאת, אם יורשה לי רגע להגיב לכמה סעיפים מתוך ההודעה שלך, אז אשמח לתקן: ראשית שני הניתוחים, גם מעקף וגם שרוול, הם ניתוחי קיצור קיבה.
שנית, ניתוח מעקף אינו הפיך, בדיוק כמו ניתוח שרוול.
שלישית, אי ספיגה לאחר ניתוח מעקף היא לא תוצאה חיובית של הניתוח אלא חסרון, מאחר ולא מדובר פה על אוכל שנספג אלא על ויטמנים שלא נספגים. כלומר גם אם תקפידי על אכילה מאוזנת של כל אבות המזון, כנראה שתאלצי עדיין ליטול כדורי ויטמנים בנוסף. בשרוול בדר"כ אין בכך צורך מעבר לחודשים הראשונים. אותו כלל לגבי תרופות, שיש חשש שחלקן לא יספגו טוב. ולכן כשמדברים על אי ספיגה, זה בפירוש לא דבר חיובי אלא שלילי.
רביעית, שייקים עוברים חופשי בכל ניתוח, גם במעקף. הרעיון הוא להפסיק עם השייקים, לא לנסות "לעבוד על הניתוח" אלא לאמץ הרגלי אכילה חדשים ונכונים, וזה משותף לכל ניתוחי קיצור הקיבה. מה לעשות, אין ארוחות חינם.
יש הרבה סיבות טובות לבחור במעקף על פני שרוול או בשרוול על פני מעקף. אבל חשוב שתבחרי בניתוח המתאים עבורכם כשיש לך את כל המידע ולא על סמך חצאי אמיתות.
מקווה שעזרתי ואני מאחלת לך בהצלחה בתהליך הבירור והבחירה.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wNZSF8x/weight.png]() 25.10.11 - ד"ר ירון מינץ
|
|
בתגובה ל: עודפי עור - ניתוחים מאת: שרה1955 גם לי לא נתנו לעבור ניתוח בטן. בגילי (33 ורווקה) מה אני אגיד?
יכול להיות שהייתי נכנסת למלחמה לולא הייתי רוצה הריון קודם.
נראה...
|
|
בתגובה ל: לצערי זו מלחמה לא פשוטה מאת: libi79 מה שאני מנסה לברר במשרד הבריאות או משיחות עם אנשים זה - האם יש קריטריונים ברורים למי יכל לקבל את זה ומי לא. בינתיים נראה שאין שום קריטריון ואנחנו נתונים לחסדים של מי שכביכל מנהל את הוועדה - לפחות ככה זה בקופ"ח מכבי. זה כמו "ראיון עבודה" או שהתקבלת או שלא התקבלת - האם מצאת חן בעייני המראיין או לא. יען כי לכולנו יש בבסיס את הנתונים המקצועיים להתקבל למשרה... :-) מה שנותר זה רק לשאת חן בעייני המראיין... זה ממש לא בסדר לעשות את זה בצורה הזו... אין "צדק" באופן הזה - יש רק מי שמציג את הקייס שלו יותר טוב. סתם החלטה שרירותית של אנשים שקובעים על החיים של אנשים אחרים - אין דין ואין דיין - אין קרטריונים... נורא ואיום - שהחיים של בן אדם אחד ללא שום סיבה מוצדקת תלויים בהחלטות שרירותיות של בן אדם אחר...
שרה
|
|
בתגובה ל: עודפי עור - ניתוחים מאת: שרה1955 גם אני לא קיבלתי אישור ממכבי כנראה זה דרך קבע במכבי יש לי אישורים רפואים שיש לי פטרת עור כשהיתי בועדה היה לי סימני גירוי בעור כמו תחת של קוף א ד ו ם ובמכתב תשובה מצויין שאין לי סמני גירוי אין לי מיליםםםםם........
|
|
בתגובה ל: עודפי עור מאת: איריס144 טוב... גירויים בעור או פטרת - באמת אין לי ולא היו. אבל זה פשוט לא נראה טוב. אצלי באמת מדובר על אסטטיקה. אבל אני עדיין חושבת שזה מגיע לי ואני מתכוונת להילחם על זה. בשלב ראשון - הוצאתי את שתי הבנות שלי ממכבי והעברתי אותן למאוחדת - הן לא צריכות להיות בקופת חולים כזו - הכי קשה שיש. מכבי בשבי כל דבר, גם אם בסוף הם נותנים , קודם הם מוציאים לי את הנשמה ומבזבזים לי את החיים ואת הזמן.
שרה
|
|
בתגובה ל: עודפי עור - ניתוחים/מכבי מאת: שרה1955 גם אם יש פטרת הועדה אומרת שאין, כנראה ככה זה במכבי מוציאים את הנשמה לכולם גם אני כבר לא רוצה להיות בקופה כזו....... עדיין מתכוונת להילחם וברור שמגיע לך!!!המון בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: עודפי עור מכבי מאת: איריס144 אני מתכוונת להגיש ערעור. אוספת חוות דעת ממומחים מחוץ למכבי...
שרה
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 היי לכולם. 17 ימים לניתוח שרוול וכל דקה נראית כמו נצח. אני גרה בקרית מוצקין פחות משנה, אחרי 47 שנה של מגורים בתל אביב, אני בצפון מאז שהיכרתי את בן זוגי לחיים, הוא גם בשלבי הכנה לשרוול. במרכז היו לי המון חברות ומאז שעברתי לצפון אין לי חברות ואני מרגישה מאוד בודדה. עכשיו בשלב של השירוול וכל זה, אני מאוד זקוקה לתמיכה חברית,אז אם את מהצפון אז אני אשמח לחברות חדשות מכאן. אני מודה על הפורום הזה, הוא ממש ברכה.
|
|
בתגובה ל: 17 יום לניתוח מאת: תמי נקודת מפנה ואני מזמינה אותן לכתוב לך ולהוות לך תמיכה :-) העיקר שעברת מתוך שמחה ותקווה לגבי העתיד. שיהיה המון הצלחה בקשר הזוגי ובכלל.
|
|
בתגובה ל: 17 יום לניתוח מאת: תמי נקודת מפנה ברוכה הבאה לצפון ולמשפחת המשרוולים גם אני צפונית, גרה בדרום רמת הגולן אם תרצי לדבר ולהתיעץ אז בכיף
לונה 0545676902
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 שלום לכולם! גיליתי לא מזמן את הפורום ואני מקווה לשאוב ממנו עידוד. אני נמצאת כרגע לאחר סיום הבדיקות שלפני הניתוח . יש לי השבוע את המשך הבדיקות במרפאה באיכילוב ותור למרפאה הפרטית של ד״ר סובחי ( לצערי הכללית לא מאשרים לי ניתוח באיכילוב אלא רק בבילינסון אז הכל נעשה פרטי או דרך המושלם. נאמר לי שרוב הסיכויים שאעבור ניתוח שרוול . יש לי כמה ספקות וחששות בעיקר מההרדמה ומהכאבים שאחרי . ראיתי שדיברו הרבה בפורום על עלויות . כשבדקתי במושלם נאמר לי שד״ר סובחי מנתח במדיקל סנטר וההשתתפות העצמית היא 1500 ש״ח לא כולל הסיכות. האם הסכום הזה מכסה גם את האשפוז? האם מישהו שנותח ע״י סובחי במדיקל סנטר יכול לתת לי חוות דעת? אני מצד אחד מצפה לכל התהליך ומצד שני עם חששות גדולים ושאלות אין ספור... גדולים
|
|
בתגובה ל: חדשה בפורום מאת: Liati ברוכה הבאה, גם אני חדשה פה והניתוח שלי אצל סובחי ב-17.7.12, אני עושה אותו באיכילוב בגלל מה שנילווה ל-BMI . אני ממערכת הבריאות ועבדתי באיכילוב כמעט 20 שנה, מעבר לכך שד"ר סובחי הוא מאוד מיומן ובעל ניסיון ענק,שמעתי עליו דברים מאוד טובים גם מקהל המנותחים/ות. ומעבר לקטע הרפואי הוא איש מאוד מאוד נחמד רגוע ואמפטי מה שמרשה בדרך כלל שלווה ורוגע יחסיים למנותחים. כמובן שאין חכם כבעל הניסיון אז בטח כאלו שעברו את הניתוח אצלו יכולים לומר לך טוב יותר, אני מקווה לתרום לך לאחר הניתוח מידע וכל מה שאפשר. לגבי החששות, מאוד לגיטימי והגיוני שתרגישי ככה. אבל אני נרגעתי קצת לאחר שקרארתי את כל מה שהחברים והחברות כאן כותבים. שיהיה בהצלחה.
|
|
בתגובה ל: ברוכה הבאה מאת: תמי נקודת מפנה אגב, השבוע יש לי תור לאנדוקרינית וכירורג . האם בשלב הזה ד״ר סובחי נפגש איתך או אחד הכירורגים האחרים במרפאה?
|
|
בתגובה ל: שיהיה לך המון בהצלחה מאת: Liati יש פגישה עם ד"ר שנקמן אנדוקרינית ועם ד"ר סובחי.
|
|
בתגובה ל: כן מאת: תמי נקודת מפנה יש לי תור אליה השבוע.
|
|
בתגובה ל: חדשה בפורום מאת: Liatiשתפני לאתר החדש שלנו. הפורום עובר בימים אלו "דירה" וכל ההתכתבויות יהיו שם. צריך להרשם שם מחדש http://meshurvalim.co.il/
|
|
בתגובה ל: חדשה בפורום מאת: Liati אומנם השרון בית חולים יישן יותר....אבל היחס שם מדהים....לעומת היחס במקביל אליו.......הצעה מניסיון... וכרגע אגב יש רק את השרון, כי סגרו את מחלקת הניתוחים של בילינסון אז אם יקבעו ניתוח....זה יהיה לעוד שנה וחצי..שנתיים שאולי יחדשו את הניתוחים שוב.... בהצלחה
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHm53oj/weight.png]() אבי ישי (איש הביטוח) ייעוץ שיווק מכירות ובניית מוקדי טלמיטינג . שירותי ביטוח פיננסים, פנסיה וגמל נייד: 052-4626373 פקס: 03-5157263 אתר הבית: www.2tiger.co.ilפייסבוק: http://www.facebook.com/bit2tigerמייל: tigerinsur@gmail.comכתובת : לוחמי הגטו 31, דירה 22 קומה 6, פתח תקווה, קוד לדלת (3131#) (האינטרקום לא פועל ולכן הקוד לדלת הוא כמו מס' הבית כפול שתיים) ובסוף הכפתור השמאלי התחתון ביותר כמו הסולמית בנייד....או שתתקשרו לנייד כשתגיעו ונפתח
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 שלום לכולם! גיליתי את הפורום לא מזמן . סיימתי את הבדיקות שלפני הניתוח והשבוע יש לי תור למרפאה באיכילוב ולד״ר סובחי. לצערי, הכללית מאשרת לי ניתוח רק בבילינסון אז הכל נעשה באופן פרטי או דרך המושלם (אני מעוניינת שד״ר סובחי ינתח אותי ונאמר לי שהוא מנתח במדיקל סנטר). יש לי הרבה שאלות ובעיקר חששות מהניתוח הכאבים וההרדמה. ראיתי שדיברתם בפורום על השתתפות עצמית. האם ההשתתפות של ה-1500 ש״ח כוללת גם את האשפוז או רק את הניתוח ? כמו כן נאמר לי שאצטרך לשלם למדיקל על הסיכות סכום של כ-14000 ש״ח שעליו יש החזר. אני לאט לאט מתחילה להבין לקראת מה אני הולכת והחששות והשאלות רק הולכים ממתגברים. אשמח למידע ועידוד
|
|
בתגובה ל: חדשה בפורום מאת: Liati בחרת במנתח נכון ומיקצועי יותר נכון בשליח אמין לפחות לפי מה שאנו מכירים עד היום. לגבי ביטוחים והחזרים אני לא חזק בזה תכף אבי ירד מהבויידם וישמח לעזר.
המון הצלחה ומחכים לדיווחים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w7Web1V/weight.png]() ב-22/1/12 נותחתי אצל דר' סובחי באיכילוב
|
|
בתגובה ל: חדשה בפורום מאת: Liati את יכולה להתעקש בכללית מכיוון שמגיעה לך בחירה בין שני בתי חולים. יש מנותחים שעשו בלאגן וקיבלו אישור לתל השומר. פני במכתב לקופה ובקשי לעבור ניתוח בבית חולים על פי בחירתך.
|
|
בתגובה ל: טיפ: קבילות הציבור מאת: libi79 כתבתי להם מכתב די חריף ואפילו איימתי בפניה לתקשורת. קיבלתי מהם מכתב תגובה של שורה וחצי שאומר שהם בדקו את הפנייה שלי ושהשירות ניתן בצורה טובה במתקני הכללית ולכן אין להם סיבה לאשר לי את איכילוב. מאחר ומדובר בניתוח שאני בוחרת אם לבצע אותו החלטתי לעשות את מה שטוב לי ולא טוב להם. אגב, בימים אלו אני שוקדת על מכתב תלונה חריף ביותר שיועבר אליהם
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 עברתי את הניתוח ביום שלישי האחרון שוחררתי ביום שישי. ביום שיש בערב טעמתי מרק עוף צח..האמת קצת שמן מדי לטעמי...אחרי שלש כפות קצב הלב שלי עלה הרגשתי ממש רע הקאתי אחרי זה שילשלתי ...כמעט התעלפתי ממש הצגה שלימה...אחר כך הצלחתי להמשיך לשתות טתמול אפילו אכלתי יוגורט והיום לקחתי שתי גפות גמדים...אני מאד חלשה מאז הקטע הזה בערב שבת...הטמת שתכננתי לחזור היום לשעתיים עבודה אבל ממש לא שייך...הטם הסיפור הזה מדאיג?
|
|
בתגובה ל: שאלה לבעלי ניסיון וידע מאת: ronitpn כי את מצליחה לאכול ולשתות דברים אחרים. כנראה היה שומני מידי וכבד לשלב שלך. פשוט להתקדם לאט לאט ויהיה בסדר. לידיעתך הפורום כאן עומד להסגר כי אנחנו עוברים דירה. מעכשיו הפורום יהיה ב Meshurvalim.co.il
|
|
בתגובה ל: שאלה לבעלי ניסיון וידע מאת: ronitpn שנית, אין לך בכלל מה להתרגש אלא רק ללמוד את מה שקרה, וקרה דבר מאוד פשוט, הקיבה עברה טראומה והיא כרגע במצב של נולד, דהיינו הקיבה שלך כמו של תינוק את צריכה להרגיל אותו מההתחלה עד הסוף והכל בצמוד לדיאטנית, אם עשת טעות לא קרה כלום, תשלמי את המחיר כמו שכבר קרה לך ותתקדמי הלאה העיקר לא להיכנס למשבר בגלל זה....
בהצלחה.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w7Web1V/weight.png]() ב-22/1/12 נותחתי אצל דר' סובחי באיכילוב
|
|
בתגובה ל: שאלה לבעלי ניסיון וידע מאת: ronitpn את ממש בהתחלה ואני חושבת שעוד לא אכלת באופן נכון לותק שאת נמצאת בו. פחות משבוע אחרי הניתוח זה לא זמן לחזור לעבודה.
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 ללא תוכן
נותחתי ע"י ד"ר גויטיין 22.04.12 תל השומר.
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 האתר סובל מחבלי לידה ועדיף להמתין עם זה לפחות עוד כמה ימים, למלא אנשים יש בעיות ולא מצליחים לפתור אותן. תתנו לפורום הזה לרוץ עוד כמה ימים זה יגרום לנשירה ענקית של משתמשים שלא יצליחו לתפעל את התקלות שלהם..
|
|
בתגובה ל: למה כל כך מהר? מאת: TaliE אין לי בעיה להיות בשני המקומות למרות שאני רואה שהפורום החדש יותר מפעיל.
אני אכתוב שוב לרביב להסתכל בתקלות ולנסות לפתור אותן.
|
|
בתגובה ל: למה כל כך מהר? מאת: TaliE גם לי קשה עם האתר החדש. זה באמת גורם "לי אישית" לא להיכנס לאתר, אני לא מצליחה לזרום ולהתכתב עם אחרים וגם לא ברור לי אם מישהו החזיר תשובה.
|
|
בתגובה ל: למה כל כך מהר? מאת: TaliE הייתי מעדיפה את האתר הזה, כי גם אם אתה שואל שאלה בבוקר, אפשר לבוא בערב ולראות תגובות ותשובות.
לא מבינה למה ממהרים לסגור פה, לשם לא הצלחתי להיכנס חוץ מה - צ'ט שחלקו מוסתר בפרסומות.
ממש חבל לי.
|
|
בתגובה ל: טלי, את כל כך צודקת, חבל מאוד שסוגרים פה מאת: סתוית 1961 חברות יקרות.
לא מיהרנו לסגור את האתר, הוא פתוח לכתיבה אבל רוב החברים נמצאים כבר בפורום החדש ומשתדלים להתרגל אליו. זה נכון, להתרגל לוקח זמן ומאמץ אבל בסופו של יום זה שווה - כי עם כל הערה של כל אחד האתר הולך ומשתפר.
חבל לי שחבל לכן ושאתן לא מוצאות את עצמכן באתר החדש. המעבר היה הכרחי.
אחרי שכשחזרתי מחו"ל האתר היה מושבת כמה ימים בלי יכולת לתקשר עם אף אחד, אחרי שהרבה לא יכלו להירשם לכאן ולא היה מישהו שיעזור בזה, אחרי שהפורום במתכונתו הנוכחית לא זז וכל הודעה לוקחת ים זמן... הצוות הטכני של מערכת הפורומים הזו כבר לא מתפקד לצערי. במפגש שמעתי את "מאחורי הקלעים" שבאתר הזה כשבעצם הפורום שלנו, שהוא הפורום הכי כבד ומתפקד פה נפל בין הכסאות. מצד אחד לא סוגרים את האתר כמו שהוא כי יש אנשים שמשתמשים בו ומצד שני זה סוג של אתר רפאים בלי אבא ואמא.
גם לי לוקח זמן להתרגל לשינויים. אז בואו יחד נעשה את זה יותר קל.
ותכתבו לרביב על כל הערה.
|
|
בתגובה ל: לגבי מעבר לאתר אחר מאת: libi79 סליחה לא הבנתי נפתח פורום חדש (לא באגנדה / נשורווולים??)
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsIJxoA/weight.png]() נותחתי אצל ד"ד ביגלייטר 1/3/12
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 נרשמתי לאתר ואני לא מצליחה להכנס אליו בלי החיבור שלך "כאן". מה אני אמורה לחפש בגוגל? אשמח לעזרה . תודה, מיכל
|
|
בתגובה ל: איך נכנסים? מאת: nhfke אני חושבת שגוגל עדיין לא "תפס" את הפורום הזה מכיוון שהוא חדש. מחכה לראות אותך איתנו :-)
|
|
בתגובה ל: רגע לפני הסגירה - שרשור אחרון מאת: libi79 אפשר אולי לינק לאתר החדש? מהו האתר הישן?
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsIJxoA/weight.png]() נותחתי אצל ד"ד ביגלייטר 1/3/12
|
|