שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



קישוט עוגות
פורום קישוט העוגות של האתר והחנות מתוק.נט בראשון לציון
דיון : בצק סוכר ומקומו בתחום


דיון : בצק סוכר ומקומו בתחום
פורסם לפני 4487 ימים     מאת matoknet     סה"כ תגובות: 11     תגובה אחרונה לפני: 4476 ימים

הי לכולם, לאחרונה ראיתי יותר התעניינות של אנשים מהתחום בעסקי הזילוף, האם לדעתכם (ולפי המצב בשוק כפי שאתם/ן רואים אותו) השימוש בבצק סוכר מתחיל "להמאס" על חלק מהלקוחות?
האם אתם מרגישים שההתלהבות מהחומר עצמו נרגעה מעט ואנשים מחפשים דברים אחרים?
האם אתם משתמשים בחומרים אחרים לקישוט העוגות שלכם?
מעניין לשמוע...

אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך




המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0781)