|
במתוק.נט אנו לא חוסכים. ומכיוון שאנחנו כל כך בטוחים שהבצק הזה פשוט "יפיל" אתכם מהרגליים. אנחנו מזמינים את כל מי שרק רוצה, לבוא לחנות מתוק.נט בראשון לציון ולהתרשם מהבצק החדש. במקום תוכלו לטעום את הבצק, לנסות לעבוד איתו, ולהבין מדוע לאט לאט כולם עוברים לעבוד ר-ק איתו. תשכחו את כל מה שהכרתם היום. תשכחו(כמעט) מקורנפלור על משטח העבודה. ואפילו במקרים מסוימים, תשכחו מCMC. גם בחבילות של 1 ק"ג וגם בדליים של 10 ק"ג.
מתוק.נט - פורטל קישוט העוגות הגדול בישראל!
|
|
בתגובה ל: בצק סוכר SATIN ICE-רוצים להרגיש (ולטעום) איך הוא? מאת: matoknet ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני רוצה להרגיש ולטעום...תתן לי,נועם? מאת: שלי שלי שליללא תוכן
מתוק.נט - פורטל קישוט העוגות הגדול בישראל!
|
|
בתגובה ל: ברוור מאת: matoknet ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: איך עשית לי חשק............... מאת: שלי שלי שלי מומלץ וטעיםםםםםםם
מובילים בראשון לציון את השינוי ביחד עם ראש העיר החדש שלנו דב צור ! העולם מתוק.נט
|
|
בתגובה ל: בצק סוכר SATIN ICE-רוצים להרגיש (ולטעום) איך הוא? מאת: matoknet 1. הבצק מגיע בכמויות שונות שזה סופר-נוח, קונים בדיוק כמה שצריכים! 2. הגמישות של הבצק מדהימה!!!! הוא לא דביק ולא שומני, הוא לא מורגש כמו בצק סוכר !!! יותר כמו בצק פיסולי. 3. הריח לגמרי שונה מהמרשלג! הוא די סינטטי אבל לצורך כך יש המון תמציות טעם(עם ריח) שמוסיפים טיפה-שתיים והופכים אותו לידידותי לאף ולבלוטות הטעם. 4.הצבע שלו לבן טהור ויפה ובצק השוקולד חום מדהים! 5. הטעם - גם שונה מהמרשלג - אבל בהחלט טעים. (אם מוסיפים תמצית ריח אז גם הטעם הבסיסי לא משמעותי) בקיצור אני מתה כבר לעבוד איתו.................
|
|
בתגובה ל: הייתי וטעמתי ואלו מסקנותיי....... מאת: שלי שלי שליאני מצדדת בהחלט, נזכיר לי תקופה נשכחת כאשר עבדתי בחברת קייטרינג, אהבתי את המסקנות
|
|
|
אשמח לשמוע מה דעתכם....? קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: עוד עוגות חדשות שעשיתי היום מאת: aronlevy ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עוגות מקסימות,יופי של עבודה מאת: judith2נראה מהמממם... נראה טעים זה יכול להתאים לבת מצווה של אחיינית שלי?? או ש לבת מצווה יש לך רעיונות אחרים?
|
|
בתגובה ל: עוד עוגות חדשות שעשיתי היום מאת: aronlevy ממש מת עליהם! לדעתי, הרבה יותר יפה ומקצועי ממתמונות מודפסות.
|
|
בתגובה ל: I love them! מאת: D_zine הילדים מתים על ההדפסות או כשרוצים לוגו מדוייק של חברה אז אין ברירה ועבודה ברויאל דורשת השקעה בחומרים ויותר זמן ולכן גם המחיר עולה,אז נכון זה מאוד מרשים ואולי טעים אבל....כל מקרה וכל דרישה צריכים להיבחן לגופו של עניין
מיקי אלון מתוק.נט
מובילים בראשון לציון את השינוי ביחד עם ראש העיר החדש שלנו דב צור ! העולם מתוק.נט
|
|
בתגובה ל: עוד עוגות חדשות שעשיתי היום מאת: aronlevy קודם כל העוגות ממש יפות! ומקצועיות!
רציתי לדעת אם את הציורים את עושה עם אייסינג?
|
|
בתגובה ל: היי מאת: yasmin cakes העוגות עשויות מרויאל אייסינג
|
|
בתגובה ל: אני גבר לא אישה מאת: aronlevy ראיתי אח"כ שנכנתי לאתר שלך... סורי...
העוגות שלך ממש יפות
|
|
בתגובה ל: עוד עוגות חדשות שעשיתי היום מאת: aronlevy ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עוגות מקסימות - איך עשית את הציורים על העוגה? מאת: גליתקואת מוזמנת להכנס לאתר שלי ומשם ליצור איתי קשר. אני עושה סדנאות שבהן אני מלמד את טכניקות האלה.. www.aronlevy.dpages.co.ilיום טוב אהרון
|
|
בתגובה ל: אני עושה סדנאות... מאת: aronlevy אשמח לקבל יותר פרטים, אולי לשלב אותם בחברת קייטרינג של מכרים שלי.
|
|
בתגובה ל: תגובה מאת: maorlast הי הרבה יותר פשוט מהצאט הזה...התקשר אלי0546555114 אשמח לדבר אהרון
|
|
|
|
אני צריכה ממש קטנים בשביל לשים בהם פרחים מבצק סוכר. תודה.
|
|
בתגובה ל: בנות למי יש רעיון מיפה לקנות עציצים קטנים לטו בשבט מאת: sarityosiאני מצרפת לך תמונה של עציצון כזה קבצים מצורפים:
|
|
מתוק.נט - פורטל קישוט העוגות הגדול בישראל!
|
|
בתגובה ל: יש בחנות מתוק.נט עציצים קטנים (יש קישור) מאת: matoknet ויש המון גדלים
איזו כמות את רוצה? אם מעל 300 תגידי
|
|
בתגובה ל: איקאה .זול זול ונהדר לאפיה מאת: נטעים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חחחחח 300? לא אני צריכה 50 . תודה על ההכוונה. מאת: sarityosi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: גודל? מאת: נטעים אני חושבת שמצאתי משהו מתאים....האם עציצי טרקוטה טובים לאפיה והם לא רעילים? ביררתי במשתלה והוא לא יודע. תודה
|
|
בתגובה ל: אני צריכה בגובה של 7-8 ס"מ על קוטר 4 בערך.... מאת: sarityosi ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אם זה טרקוטה זה בסדר..... מאת: נטעים של חימום בחום גבוה? ואיך לסתום את ה"חור"? עם נייר אפייה נכון? הפגזתי אותך בשאלות אההה? כבר אמרתי שמכל מלמדי השכלתי??.....
|
|
בתגובה ל: אפשר ישר לאפות בהם? הם לא צריכם הכנה מוקדמת... מאת: sarityosi אני משרה במים חמים ומיבשת אם את רוצה עציצים אבל שאי אפשר לאפות בהם קטנים ויפים וכבר צבועים שאלי את מלי...........
|
|
בתגובה ל: תהליך קשה ביותר-לנקות מאת: נטעים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שרי ת שלחתי לך מסר תציצי................. מאת: נטעים אהיה בבית בין 12:30-16:00......
כי כל חלום נועד להתגשם
|
|
בתגובה ל: גם לי יחכה בצהרים מסר עם קובץ קטן? מאת: נגיעוT ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שרי ת שלחתי לך מסר תציצי................. מאת: נטעים אני רוצה שהעציצים ישארו כמו שהם.
|
|
בתגובה ל: תודה . אני התכוונתי לאפות בהם ישר...זה אפשרי? מאת: sarityosiללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: בנות למי יש רעיון מיפה לקנות עציצים קטנים לטו בשבט מאת: sarityosi בכפר השעשועים
|
|
|
שלום לכולם, אני חדשה בפורום.. אשמח לקבל תשובות למס' שאלות: 1. קראתי באתר הדרכה על העמדת עוגות מעוקמות. כאשר אופים ברינגים גבוהים, חוסך את האפיה של 3 עוגות, אני מניחה שאז רק יוצרים שיפוע ועיגול באמצע בקוטר התבנית העליונה. שאלותיי: כיצד מוציאים את העיגול מהעוגה, האם קודם מצפים בבצק סוכר ורק אח"כ מכניסים את מקלות הייצוב והאם כשהבצק רק עדיין או קשה. לעניין ההעמדה אשמח לקבל הסבר מפורט וכללי לעניין העמדה של עוגה על עוגה: לפי מה שאני קוראת באינטרנט העוגות עומדות על מקלות (שאין לי מושג איך קוראים להן) ועליהן קרטון. אודה להסבר יותר מדויק: סוג הקרטון, האם המקלות גבוהות מהעוגה במילימ' או בגובה העוגה, מיקום המקלות וכו'.
כמו כן, ברצוני להכין עוגה של דורה ובוץ אשמח להדרכה על הדמויות.
בנוסף אשמח לדעת כיצד מעמידים בובה עומדת על עוגה (ולא יושבת שוכבת)
הרבה שאלות אני חדשה בתחום ואשמח להדרכות
תודה.
|
|
|
|
אין לי כוונה לפרסם כאן תגובות שאני מקבל במייל מבעלי קונדטוריות ,אבל אני חייב לדווח לכם שהנייר של מתוק.נט מתחיל לחדור לשוק המקומי אחרי שכבש את כל העולם ובעלי הקונדטוריות ממליצים אחד לשני לנסות את הנייר ואת הדיו, קלות ההפעלה של המדפסת הדיו החזק והדפים הגמישים הם מתכון מנצח לנוחות ולרווח גדול יותר........ אני ממליץ לנסות,כנסו לעולם החדש והמתוק
מיקי אלון
מובילים בראשון לציון את השינוי ביחד עם ראש העיר החדש שלנו דב צור ! העולם מתוק.נט
|
|
בתגובה ל: תגובות שאני מקבל על הנייר האכיל של מתוק.נט מדהימות מאת: מיקי אלוןכמו שאני מקבל מיילים וביקורות מצויינות על הדפים שלנו של מתוק.נט הדפים האמריקאיים אני מקבל מיילים וביקורות מכל עבר על כישלון הדפים של המתחרה, דפים עבים מפוצצים בקלוריות,נסדקים,נשברים,חבילה טובה ואחריה חבילה דפוקה ודבוקה,אי אפשר לעבוד עם כמה דפים בתוך המדפסת,מדיניות ההחזרות קשה ומסובכת אין עם מי לדבר והכי הכי חשוב חברים המחיר, הם פשוט קורעים אתכם במחיר, למרות הירידות בשוק העולמי, המתחרה מעלה את המחיר כי ככה בא לו. בוא נדבר גם על המגוון, אצלנו תמצאו מגוון של גדלים וצורות, אצל המתחרה רק סטנדרט. התשלום תמיד אבל תמיד במזומן,אין אצלו אשראי גם לא כרטיסי אשראי,שרות ללקוח ??? הצחקתם אותו. הדיו ? דהוי ,תוצאות ההדפסה נראות לעיני כל ולכן אנו היום מובילים במכירת דיו בכל רחבי הארץ. אתם מוזמנים להשוות את כל הפרמטרים מבחוץ ומבפנים נסו ותווכחו ! אני אשמח לקבל את תגובותיכם ! מיקי אלון קבצים מצורפים:
מובילים בראשון לציון את השינוי ביחד עם ראש העיר החדש שלנו דב צור ! העולם מתוק.נט
|
|
בתגובה ל: כישלון דפי הסוכר של המתחרה מאת: מיקי אלון ללא תוכן
מובילים בראשון לציון את השינוי ביחד עם ראש העיר החדש שלנו דב צור ! העולם מתוק.נט
|
|
בתגובה ל: תגובות שאני מקבל על הנייר האכיל של מתוק.נט מדהימות מאת: מיקי אלון פעמיים השתמשתי בנייר אכיל של מתוק נט לשני פרוייקטים מסובכים של פרטים קטנים עם דקויות...לא סתם להדבקה. קודם כל הנייר מגיע מתחת לקרטון עבה ועליו שקף והכל בתוך שקית עבה עם צמדן למעלה לשמירה על הטריות ונגד לחות. זה מאד יפה ומכובד לכשעצמו. ההדפסה היתה מדוייקת וחדה, הצבעים היו ברורים והכיתוב הקטן - יצא באיכות מעולה! הנייר התקלף בקלות והיה לו ריח וניל נעים ומגרה. הוא היה מספיק גמיש כדי שאני יעבוד איתו וחזק מספיק כדי שאני אגזור אותו סביב הפרטים הקטנים. ההדבקה שלו עם מעט מים היתה מצויינת הוא נדבק יפה ויציב. העובי שלו מצויין כי הוא לא בולט מידי מצד אחד ואטום להשתקפות של צבע השוקולד/בצק/קרם מתחתיו. והכי חשוב - הילדים אכלו ומאד התלהבו. אני מאד מרוצה! ואני מאד ממליצה!
|
|
בתגובה ל: ביקורת מאת: שלי שלי שלי ההדבקה שלו עם מעט מים היתה מצויינת הוא נדבק יפה ויציב. העובי שלו מצויין קייטרינג כי הוא לא בולט מידי מצד אחד ואטום להשתקפות של צבע השוקולד/בצק/קרם מתחתיו.
|
|
|
ללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: הנה עוד עוגת כלה שהולכת לתצוגה מאת: judith2 ועוד שאלה את הפרחים את שוזרת כזר בחוט מתכת שהוא לא אכיל אבל הפרחים כן?
|
|
בתגובה ל: מקסים כרגיל. איפה התצוגה שלך באתר או בחנות? מאת: מעיין0010 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מקסים כרגיל. איפה התצוגה שלך באתר או בחנות? מאת: מעיין0010 כשאדע את שם המקום אני אדווח. את הפרחים אני שוזרת בחוט לא אכיל - הפרחים אכילים אבל אני לא ממליצה. פרחים הם ליופי והעוגה היא לאכילה.
|
|
בתגובה ל: תודה.אני אציג עבודות שלי במקום שעומד להפתח. מאת: judith2תודה רבה אני שמח על העזרה. אני מאמין שזה בסדר ושאפשר לעשות מזה קייטרינגdana gmat
|
|
בתגובה ל: תודה על זה - אני שמח מאת: xbayloהאם יש מצב לקבל מתכון או לפחות רעיונות שייצאו לי דברים שקרובים לזה לפחות??? אני גם רוצה לעשות דברים כאלה יפים ומאז שיש לי מטבח חדש של מטבחי טופז אני באמת מנסה אבל אף פעם לא יוצא לי יפה כמו שלך...:(
|
|
בתגובה ל: עוגה מדהימה!!! מאת: maavit יש לי באתר מתכון אחד של עוגת בריאות ( אני מכינה 2 מנה כפולה לתבנית של 26 כדי שתצא גבוהה ואופה לאט, בחום לא גבוה במיוחד, כדי שתאפה אבל לא תישרף. אני תמיד מרפדת את התבנית בנייר פרגמנט ( את הרינג, בעצם ) ולאחר האפייה אני הופכת את הרינג ומקלפת את כל רצועות הנייר. את העוגה מצפים כמובן על הצד התחתון ( שהופך להיות העליון ). אני אתן, בקרוב, עוד מתכון של עוגה בחושה ( עוגת שוקולד מעולה ) באתר שלי ( יהודית עיצובים מתוקים ).
|
|
בתגובה ל: תודה.אני אציג עבודות שלי במקום שעומד להפתח. מאת: judith2תודה, תודה, תודה@! אני אנסה לשלב את זה בחברת קייטרינג של מכרה שלי שוב תודה@!
|
|
|
אני רוצה להכין בצק שוקולד משוקולד, מרשמלו ואבקת סוכר. אני צריכה אותו להפעלת ילדים ביום הולדת. האם אני יכולה להכינו ערב מראש ולאכסנו במקרר. האם ניתן יהיה לעבד אותו בקלות למחרת?
|
|
|
|
אני מקוה שמישהוא/היא יכולים לעזור לי הכנתי את בצק השוקולד בדיוק לפי ההוראות אך הוא לא יצא לי טוב. בכלל לא יצא בצק רק עיסת שוקולד, הוספתי עוד קלוקוזה ושום דבר עדיין עיסה תודה מראש
|
|
|
אני רוצה אם אפשר לקבל איזה טיפ ממכם אני רכשתי נייר אכיל עם תמונה של דורה ורוצה שבזמן החיתוך לא תפגע הדמות [כמה שפחות] אציין שהדמות תורכב 1 על עוגה כושית 2 על עוגות ביסקויט שכבות בתודה אמיר
מחר יהייה יותר טוב
|
|
|
הייתי מאוד רוצה להצטרף אל כל המוכשרות פה בפורום, לא שאני מתחילה להגיע לקרסוליים שלכן, אבל הייתי מאוד רוצה ללמוד מכן קצת...
|
|