קישוט עוגות
קישוט עוגות
פורום קישוט העוגות של האתר והחנות מתוק.נט בראשון לציון
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום! רציתי לבקש טיפים בנוגע לעבודה עם בצק סוכר- על איזה משטח עליי לעבוד, האם להרטיב את הידיים בזמן העיצוב שלו או לא וכו'.. תודה.
|
|
|
|
לקראת יום הולדת של חברה, עשיתי מאפינס שוקולד -עם קובית שוקולד לבן באמצע- וקישטתי במשטח אבקת סוכר. כתבתי ברכות שונות עם הטוש האכיל, בצבע שחור. נראה לי רעיון טוב למסיבה להכין כאלה בלי כיתוב ולתת לאורחים לכתוב עליהם ולתת אחד לשני בתור תקשורת מתוקה שכזו. קבצים מצורפים:
|
|
|
שלום,
אני רוצה לאפות מאפין קטיפה אדומה. מצאתי מתכון באתר אמריקאי ושם אומרים להוסיף 2 כפות צבע מאכל. השאלה שלי למה הכוונה - אבקת צבע מאכל? ג'ל צבע מאכל?
מה מומלץ לצורך אפיה?
|
|
בתגובה ל: צבע מאכל באפיה מאת: gilamaya לא נראה לי שהכוונה לאבקה כיוון ששתי כפות זה המון (לפי התיאורים באתר וההתרשמות של מהצבע) הייתי מהמרת יותר על שתי כפות צבע מאכל "רגיל" מבוסס מים שקונים בסופר, הוא די דליל והכמות נשמעת סבירה מנסיוני.
|
|
|
אני צריכה רעיון לסל עומד. תודה.
|
|
בתגובה ל: איך לעשות את סמל של מכבי בכדורסל ? למשהי יש? מאת: sarityosi ללא תוכן
מתוק.נט - פורטל קישוט העוגות הגדול בישראל!
|
|
בתגובה ל: סמל או סל? מאת: matoknet ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
|
רציתי להגיד שהרעיונות האחרונים באתר ממש ממש מדהימים! כל הכבוד!
|
|
|
|
|
 |
|
|