החלטתי לפתוח שירשור קצת אחר, גם כי הוא שחקן אהוב עלי, אבל בעיקר בשבילנו האנשים הכותבים, אפילו שאיננו כותבים רשמיים גם דברינו נקראים (זה טוב גם לכותבים רשמיים),
בשביל זה אתחיל מהתחלה, בעוונותי הסקרניים אני גולשת לפעמים בפורומים אחרים, נתקלתי לי בקישור לתוכנית אירוח ממקסיקו בנושא- 20 שנות קרירה של פרננדו קולונגה, תכנית חגיגית , שיחה אחד על אחד עם השחקן ששמו ותמונתו הוכנסו רישמית לספר הכולל את האנשים שהפכו לאגדה ברחבי אמריקה הלטינית, האמת לא התכוונתי להעמיק בענין אבל משהו בדברי הסיכום של המראיינת שהיו דברי ההתחלה בסדר הצפיה שלי משכו אותי ומצאתי את עצמי עוקבת אחרי כל התכנית.
התכנית נקראת "המופע של כריסטינה" והיא סיימה בערך כך-ו"אתם אשר עוסקים באמירה רעה (שמועה) על אמירה רעה שנוגעת ופוגעת במישהו אחר, בסופו של דבר מדובר בבן אדם ולא צריך כי הנה הוא לצידי בשר דם והכי אמיתי", (משהו כזה לא ציטוט מדויק).
התכנית ארחה קטעי צילום של כוכבים אחרים שברכו אותו וסיפרו עליו המון דברים טובים, בעיקר הבנתי שהוא בעל משמעת עצמית די אובססיבית בקרירה שלו אבל חבר נהדר, בן טוב ואיש מקסים, הוא ענה באדיבות רבה על שאלות הקשורות לקרירה אבל אז, כמה מפתיע הצליחה המראיינת אשר ציינה בתחילה שהוא כמו הבן שלה להוביל אותו לאט , לאט לענות על חייו האישיים, השחקן הזה ידוע כמסרב כרוני לחשוף משהו מחייו אשר מחוץ למסך, הוא זז קצת באי נוחות, אבל לא קם ועזב ולא מחה של השאלה פשוט השיב באדיבות ומה שהוא לא סיפר היא השלימה של מנת שתהיה תמונה מלאה ואמיתית, כמו אמא פולניה טובה היא בעצם החליטה-עקרונות יקירי זה טוב אבל עד גבול מסוים לא כשזה מתחיל לפגוע אישית, יש דברים שצריך שידעו. אז ככה: הוא גבר ככל הגברים, היו לו ויש לו תמיד בנות זוג ("אני מכירה אותן ואפילו את השמות שלהן" , היא אמרה והוא השיב בצחוק "חלקנו אותן במשותף הא"), הוא לא אוהב לחיות לבד ולהיות לבד למרות שזה מה שאומרים עליו והוא סוף , סוף מגיע לשלב בקרירה שלו שהוא חושב שהוא יוכל להפוך גם לאבא, הוא חוזר ואומר שהוא מחוייב לקהל בכל מה שקשור לקרירה, בכל מה שקשור לחייו האישיים הם פרטיים שלו וחלק מההקרבה (לדעתו)של המקצוע הזה (שעומד בראש מעיניו, כי הוא פשוט וורקהוליק אמיתי, כמו שכתוב בספרים- לדעתי)ההקרבה למקצוע זה גם לדחות את תוכניות המשפחה, הוא ממשיך "כשאני נשאל על בנות הזוג שלי אני אומר שאני לא זוכר לא כי זה כך , כל אחת תופסת מקום בליבי בהמון אהבה אני פשוט לא חושב שמחובתי לשתף".................. לפני דברי הסיום היא הוסיפה שהוא אחד האנשים המדהימים שהיא הכירה, שהוא בדיוק אותו אחד לפני המצלמות וכאשר הן כבות, שהוא חבר הכי טוב שיש ובן נפלא וששמו אף פעם לא נקשר בפרובוקציות, היא מבקשת ממנו שלא ישתנה לעולם ושישאר כמו שהיא מכירה אותו כבר 20 שנה, קלאסה של בן אדם.
למה כתבתי כל זאת, כי פשוט תוך כדי צפיה נזכרתי בשרשור שפתחנו עליו לפני כמה שבועות, לגבי נטיותיו, העדפותיו וכו'.......... והבנתי בדיוק למה המראיינת כיוונה שאמרה את דברי הסיום, אז נכון לא היו בזה כוונות רעות , זה חלק מהתכונות האנושיות, מה שמסתורי ולא עומד במוסכמות הכפר הגלובלי הקטן חייב להיות בו משהו שהוא מסתיר, אז מסתבר שלא תמיד זה נכון והרגשתי צורך לכתוב את זה, גם כוכבים הם בני אדם ולפעמים באמת בשביל השפיות בשביל שישאר להם משהו שהוא פרטי רק שלהם , הם נתפסים לעקרונות שלא מקובלים על הציבור אבל בעצם זאת זכותם.
החלטתי לפתוח שירשור קצת אחר, גם כי הוא שחקן אהוב עלי, אבל בעיקר בשבילנו האנשים הכותבים, אפילו שאיננו כותבים רשמיים גם דברינו נקראים (זה טוב גם לכותבים רשמיים),
בשביל זה אתחיל מהתחלה, בעוונותי הסקרניים אני גולשת לפעמים בפורומים אחרים, נתקלתי לי בקישור לתוכנית אירוח ממקסיקו בנושא- 20 שנות קרירה של פרננדו קולונגה, תכנית חגיגית , שיחה אחד על אחד עם השחקן ששמו ותמונתו הוכנסו רישמית לספר הכולל את האנשים שהפכו לאגדה ברחבי אמריקה הלטינית, האמת לא התכוונתי להעמיק בענין אבל משהו בדברי הסיכום של המראיינת שהיו דברי ההתחלה בסדר הצפיה שלי משכו אותי ומצאתי את עצמי עוקבת אחרי כל התכנית.
התכנית נקראת "המופע של כריסטינה" והיא סיימה בערך כך-ו"אתם אשר עוסקים באמירה רעה (שמועה) על אמירה רעה שנוגעת ופוגעת במישהו אחר, בסופו של דבר מדובר בבן אדם ולא צריך כי הנה הוא לצידי בשר דם והכי אמיתי", (משהו כזה לא ציטוט מדויק).
התכנית ארחה קטעי צילום של כוכבים אחרים שברכו אותו וסיפרו עליו המון דברים טובים, בעיקר הבנתי שהוא בעל משמעת עצמית די אובססיבית בקרירה שלו אבל חבר נהדר, בן טוב ואיש מקסים, הוא ענה באדיבות רבה על שאלות הקשורות לקרירה אבל אז, כמה מפתיע הצליחה המראיינת אשר ציינה בתחילה שהוא כמו הבן שלה להוביל אותו לאט , לאט לענות על חייו האישיים, השחקן הזה ידוע כמסרב כרוני לחשוף משהו מחייו אשר מחוץ למסך, הוא זז קצת באי נוחות, אבל לא קם ועזב ולא מחה של השאלה פשוט השיב באדיבות ומה שהוא לא סיפר היא השלימה של מנת שתהיה תמונה מלאה ואמיתית, כמו אמא פולניה טובה היא בעצם החליטה-עקרונות יקירי זה טוב אבל עד גבול מסוים לא כשזה מתחיל לפגוע אישית, יש דברים שצריך שידעו. אז ככה: הוא גבר ככל הגברים, היו לו ויש לו תמיד בנות זוג ("אני מכירה אותן ואפילו את השמות שלהן" , היא אמרה והוא השיב בצחוק "חלקנו אותן במשותף הא"), הוא לא אוהב לחיות לבד ולהיות לבד למרות שזה מה שאומרים עליו והוא סוף , סוף מגיע לשלב בקרירה שלו שהוא חושב שהוא יוכל להפוך גם לאבא, הוא חוזר ואומר שהוא מחוייב לקהל בכל מה שקשור לקרירה, בכל מה שקשור לחייו האישיים הם פרטיים שלו וחלק מההקרבה (לדעתו)של המקצוע הזה (שעומד בראש מעיניו, כי הוא פשוט וורקהוליק אמיתי, כמו שכתוב בספרים- לדעתי)ההקרבה למקצוע זה גם לדחות את תוכניות המשפחה, הוא ממשיך "כשאני נשאל על בנות הזוג שלי אני אומר שאני לא זוכר לא כי זה כך , כל אחת תופסת מקום בליבי בהמון אהבה אני פשוט לא חושב שמחובתי לשתף".................. לפני דברי הסיום היא הוסיפה שהוא אחד האנשים המדהימים שהיא הכירה, שהוא בדיוק אותו אחד לפני המצלמות וכאשר הן כבות, שהוא חבר הכי טוב שיש ובן נפלא וששמו אף פעם לא נקשר בפרובוקציות, היא מבקשת ממנו שלא ישתנה לעולם ושישאר כמו שהיא מכירה אותו כבר 20 שנה, קלאסה של בן אדם.
למה כתבתי כל זאת, כי פשוט תוך כדי צפיה נזכרתי בשרשור שפתחנו עליו לפני כמה שבועות, לגבי נטיותיו, העדפותיו וכו'.......... והבנתי בדיוק למה המראיינת כיוונה שאמרה את דברי הסיום, אז נכון לא היו בזה כוונות רעות , זה חלק מהתכונות האנושיות, מה שמסתורי ולא עומד במוסכמות הכפר הגלובלי הקטן חייב להיות בו משהו שהוא מסתיר, אז מסתבר שלא תמיד זה נכון והרגשתי צורך לכתוב את זה, גם כוכבים הם בני אדם ולפעמים באמת בשביל השפיות בשביל שישאר להם משהו שהוא פרטי רק שלהם , הם נתפסים לעקרונות שלא מקובלים על הציבור אבל בעצם זאת זכותם.
בתגובה ל: פרננדו קולונגה שהפך לאגדה!!!!! מאת: אנהההה ללא תוכן
בתגובה ל: מאת: rake_la זה מה שחסר לשרשור אני פשוט לא יודעת איך לצרף אותן, וכמובן תודה.
בתגובה ל: פרננדו קולונגה שהפך לאגדה!!!!! מאת: אנהההה אין ספק שקולונגה עשה דרך מאוד מרשימה ושהוא משקיע את כל כולו בעבודה ובהתפתחות המקצועית... אאל"ט הוא התחיל בתפקיד קטנטן ככפיל של אדוארדו יאנייז, נכון? וכמובן, נאחל לו עוד המון שנים של הצלחה וסיפוק בתחום המקצועי והאישי
וגם במקרה של קולונגה רואים את הפער הזה - מצד אחד הוא זוכה לתהילה ונחשב לאגדה, ומצד שני הוא נאלץ לשלם את המחיר ולהתמודד עם כל השמועות והרכילויות. נראה לי שהתוכנית הנ"ל היא הזדמנות די נדירה ליהנות מקולונגה משוחרר ונינוח (הבנתי גם מהראיון ב"רייטינג" שהוא ידוע כסרבן ראיונות מושבע). נראה שאצל כריסטינה הוא מרגיש ב"מגרש הביתי" ונחמד לראות את כל החיוכים (מצ"ב הפרומו לתוכנית):
אני לא בטוחה שהבנתי למה הכוונה ב"כותבים רשמיים" (הכוונה למי שכותב בכלי התקשורת?), אבל אני מסכימה שלמרות שהסקרנות היא תכונה מאוד אנושית (וגם העניין ברכילות) - כדאי שניזהר קצת ולא נמהר לקפוץ למסקנות... ונזכור באמת שגם מאחורי הכוכבים הגדולים (ובכלל אנשים שמסוקרים בתקשורת) יש בני אדם ומשפחות. לא תמיד אנחנו יודעים מה קורה שם באמת, ולא תמיד זה עניינו בכלל...
בתגובה ל: וואו, 20 שנות קריירה? מאת: iDana היכולת של המראיינת להביא סרבן ראיונות אישיים כזה למקום שהוא כן מוכן לדבר, זה היה פשוט שיעור בתקשורת חיובית נטולת צהוב , תקשורת שמלמדת שאם יש אמון בין המרואיין למראיין אפשר להשיג הרבה יותר, היא אמרה לו במפורש , אתה מכיר ויודע איך אני מתנהלת בעבודתי ואני יודעת איך ,פשוט תענה והוא ענה.כפיים למראיינת. וכן הכונה לכותבים רשמיים שכתבת.
בתגובה ל: זה מה שריתק אותי למסך מאת: אנהההה ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: למה התמונות לא עולות לי ? מאת: rake_la היא היחידה שלא ברכה אותו נראה לי שהיא פגועה מימנו אש כנראה שאהבה אותו יותר מידי שהלב שלה נישאר שבור וקשה לה לסלוח לו שעזב אותה חחחח חבל
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: פרננדו קולונגה שהפך לאגדה!!!!! מאת: אנהההה אין כאן כותבים רישמיים, כל אחד מוזמן לכתוב על מה שבא לו (כל עוד זה קשור לתחום שלכבודו התכנסנו ולא למשל לחקלאות אורגנית בנגב).
לא ידעתי שלקולונגה יש רזומה מפואר וארוך כל כך! שאפו...
בעיניין השמועות - כנראה שהוא מגזים עם הפרטיות ולכן טוב שהוא נפתח קצת בראיון. כשאתה שומר על איפול מקסימלי אנשים מניחים שיש לך מה להסתיר.
בדיוק קראתי היום כתבונת במוסף "לילות" של ידיעות אחרונות על בראד פיט, טום קרוז ואנג'לינה ג'ולי, על כך שהם כוכבים כל כך גדולים שמרבים להופיע במדורי רכילויות ולשתף את כל העולם בחייהם עד כדי כך שזה פוגע באמינות שלהם כשחקנים. לדברי הכתבה, כשרואים את הסרט החדש של טום קרוז, בו הוא משחק קצין גרמני שניסה להתנקש בחייו של היטלר, אי אפשר לשכוח לרגע שזהו טום קרוז השחקן המפורסם ולא הקצין הגרמני. לעומת זאת, כותב/ת המאמר הזכיר/ה את כריסטיאן בייל שמאוד מצליח כשחקן קולנוע ועל חייו הפרטים כמעט ואיננו יודעים דבר.
וכמה עיניינים טכנים: בעיניין התמונות, יש שתי אפשרויות: או לצרף תמונות כמו שרחל בדרך כלל מצרפת, בעזרת החלון הבא שנמצא מתחת לחלון התגובה:
או לצרף אותם לתגובה עצמה, כך:
אם רוצים להוסיף לתגובה תמונה מהאינטרנט, כל מה שצריך הוא לכתוב את כתובת האתר שבו התמונה והיא תופיע בתגובה. כדי לוודא אפשר ללחוץ על כפתור (תצוגה מקדימה) מעל לחלון ההודעה. אם כתבתם את הכתובת נכון, התמונה אמורה להיות שם.
עוד אינפורמציה על פיצ'רים אפשר למצוא במדריך למשתמש.
גילוי נאות: למרות שאנחנו אוהבים תמונות פה בפורום, בעיקר של גברברים נאים כמו קולונגה, הדגש שלנו כאן הוא לא על תמונות אלא על המילים. בכל זאת אנחנו לא רוצים לההפך לתפוז 2.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: טוב שפתחת בהחלט מגיע לו מאת: asole לא נראה לי שאני אשתמש יותר מידי כי אני גרועה טכנית.
שנית, +מראש הצגתי את פתיחת השירשור מתוך עמדה של כותבים לא רישמיים, אולם מה שכתבתי יכול להתאים גם לכותבים רישמיים למרות שהם אינם משתתפים בפורום.
+שמועות ופרטיות- זאת בדיוק היתה כוונתי, לעורר מחשבה שניה אצל כל אחד לגבי העובדה שלכוכב יש הזכות לשמר פרטיות, מי קובע מה נקרא איפול מוחלט ולמי הזכות לדרוש חשיפה, יש אנשים שמטבעם אוהבים להחשף ויש כאלה שמעדיפים בדיוק להיפך,האם העובדה שהאדם מפורסם נותנת לקהל את הלגיטימציה לדרוש ממנו להחשף למרות שבאופיו הוא אדם שמחפש פרטיות, ולמה בכלל שנחשוב שיש מה להסתיר, אולי הבעיה היא דווקא ביצרים האנושיים שלנו ולא בכוכב שמבקש, שפשוט יכבדו את בקשתו.
קצת חומר למחשבה, זאת היתה הכוונה וכנראה שיהיו גם כמה וכמה דיעות ומסקנות לכאן ולכאן.
בתגובה ל: קודם כל תודה על ההדרכה מאת: אנהההה אלייך...
לא הבנתי מה התכוונת בדברייך על "הכותבים הרישמיים", כאמור, אף אחד כאן לא רשמי וכולם מוזמנים לכתוב ולפתוח שירשורים .
הנקודה שלי שכנראה צריך לנסות למצוא איזון בין לא להופיע במדורי הרכילות ולחשוף את הקהל לכל מה שקורה בחיים שלך (ע"ע טום קרוז והספה של אופרה) ובין לשמור על מסתוריות ואיפול מלא לגבי מה שקורה בחיים שלך ובכך לגרום לאנשים את התחושה שיש לך משהו להסתיר. קחי לדוגמא את הפאפרצ'י - ככל שמתחמקים מהם ככה הם להוטים יותר להשיג תמונה.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: בעיניין גילוי הדעת - זה היה כללי ולא מכוון דווקא מאת: asole לכל כותב באשר הוא כותב, כתחביב או כמקצוע, בכל נושא שהוא טלנובלות,פלילים,רכילות,כלכלה, ובכל מקום אתר אינטרנט,פורום או עיתון.
בתגובה ל: טוב שפתחת בהחלט מגיע לו מאת: asole והאמת שיש משו בדבריו של הכותב. הוא אומר שבסרט של בראד הוא מגלם דמות של אדם שנולד זקן (בנג'מין באטן?) ועם השנים הולך ונהיה צעיר והצופים יודעים שזה בראד החתיך ורק מחכים לראות את בראד האמיתי, את בראד החתיך ולא מתעניינים מדי בסרט. אז שלא יתפלאו אם בראד או אנג'לינה חוזרים מטקס גלובוס הזהב בידיים ריקות.
וכל הכבוד לקולונגה אני זוכרת אותו עוד מימיי מריה מריה עם טליה המהממת שעם הזמן היא רק מתייפייפת יותר.
מור
בתגובה ל: גמאני קראתי את הכתבה הזאת אסנת. מאת: Morinka ללא תוכן
בתגובה ל: גם לדעתי הוא (זה היה הוא?) צודק. מאת: asole פשוט רוב הכתבות שמתפרסמות במדור הזה הן של גברים. או שפשוט נוח לי לחשוב ככה חחח
מור
בתגובה ל: פרננדו קולונגה שהפך לאגדה!!!!! מאת: אנהההה איזה ראיון מעניין וכמה טוב לשמוע עליו. וזה מרגש לדעת שהוא בן אדם מעולה כמו בחייו ככה גם בתפקידיו על המרקע. אני אישית פשוט מתה עליו ומעולפת ממנו ברגע שראיתי בשנת 1998 את "המתחזה", הוא הרס אותי בלוק שלו, בעיני הקטיפה היוקדות ובקול הרך והמלטף. אחר כך ראיתי גם את "מריה מריה" בשידור חוזר בויוה פלאטינה ולא היה איכפת לי שהוא משחק שם בעיקר בתור פוסטר יפיפה. מאז שמרתי לו אמונים. וראיתי כיצד הבן אדם מתפתח בתור שחקן והקסם נשמר מסידרה לסידרה ורק מתחזק.
הלואי ורק נמשיך להנות מזיו פניו, מקולו ומשחקו עוד הרבה שנים אצלנו על המרקע.
בתגובה ל: תמיד טוב לקרוא על פרננדו מאת: Angelica ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: חדש פרננדו קלונגה והחברה נטליה מאת: rake_la ללא תוכן
בתגובה ל: חמודים מאת: iDana ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: כתבה על פרננדו קלונגה מאת: rake_la ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: משך הכתבה על האלוהי מאת: rake_la ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: אוף אני כזאת סטומה שחזרתי על תמונות סליחה מאת: rake_la מצדיעה לו !!!!!!!!!!!!!!!
בתגובה ל: אוף אני כזאת סטומה שחזרתי על תמונות סליחה מאת: rake_la גם אם רואים כפול...