הפרחים ל - דונה ברברה פורסם לפני
4393 ימים
מאת אנהההה
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 4388 ימים
השבוע קיבלנו ברברה קצת שונה, זה לא שהיא הפכה טובה וחסכה את ארס לשונה בשיחה עם סיסליה, אבל היא לפחות התנצלה לאחר מכן ונדמה שאפילו היו לה יסורי מצפון. את הבזים היא שיחררה, את הבית מלאה בפרחים ולבשה שמלה פרחונית (נראתה נאה למדי), התאכזבתי קשות שאישרה לבתה לבוא לבקר את סנטוס מתוך מחשבה שזה ירכך אותו, מה שמעיד על אופיה הגרוע. את ההתעלקות האובססיבית שלה עליו לא יכולתי לסבול, אבל לאחר שגם הוא העיר לה היא לקחה צעד אחורה וציינה שעכשיו הוא יצטרך לחפש אותה, כמובן זה היה מה ששבר אותו והריצו לזרועותיה, גבר בלי אופי.......... סיפורה של ססיליה מתפתח לכיוון צפוי, רומן עם אחד שיכול להיות בנה, לפחות הליהוק פה נראה הרבה יותר מתאים והגיוני מאשר ב"ויקטוריה". החברה מהעיר של סנטוס לא מוכנה לוותר עליו ומוכנה לנצל כל דבר אפשרי כדי להגיע לחווה ולהלחם על אהובה.
השבוע קיבלנו ברברה קצת שונה, זה לא שהיא הפכה טובה וחסכה את ארס לשונה בשיחה עם סיסליה, אבל היא לפחות התנצלה לאחר מכן ונדמה שאפילו היו לה יסורי מצפון. את הבזים היא שיחררה, את הבית מלאה בפרחים ולבשה שמלה פרחונית (נראתה נאה למדי), התאכזבתי קשות שאישרה לבתה לבוא לבקר את סנטוס מתוך מחשבה שזה ירכך אותו, מה שמעיד על אופיה הגרוע. את ההתעלקות האובססיבית שלה עליו לא יכולתי לסבול, אבל לאחר שגם הוא העיר לה היא לקחה צעד אחורה וציינה שעכשיו הוא יצטרך לחפש אותה, כמובן זה היה מה ששבר אותו והריצו לזרועותיה, גבר בלי אופי.......... סיפורה של ססיליה מתפתח לכיוון צפוי, רומן עם אחד שיכול להיות בנה, לפחות הליהוק פה נראה הרבה יותר מתאים והגיוני מאשר ב"ויקטוריה". החברה מהעיר של סנטוס לא מוכנה לוותר עליו ומוכנה לנצל כל דבר אפשרי כדי להגיע לחווה ולהלחם על אהובה.
תוקן על ידי asole 19/2/2009 21:8
בתגובה ל: הפרחים ל - דונה ברברה מאת: אנהההה כריסטיאן מאייר בטח עבד ממש קשה על הסט
ובלי קשר, מצאתי סרטון שלו ושל לורנה מריטנו (מתוך טלנובלה בשם Escándalo) מריטנו נראית יפה אבל עדיין קצת מפחידה, ואני יכולה לדמיין אותה בתפקיד דוניה ברברה...
בתגובה ל: הפרחים ל - דונה ברברה מאת: אנהההה להיות אחרת. לגבי מריסלה דווקא חשבתי שהיא תעמיד פני אם מסורה כדי ליצור רושם טוב על סנטוס. אבל מסתבר שהיא לא מוכנה להגיע כל כך רחוק ולהתקרב לביתה, אלא רק מנצלת אותה כדי לרכך את סנטוס ומכיוון שהיא שמה לב שביתה מאוהבת בסנטוס אז היא מציאה לה ללמוד באירופה כפיצוי על הכל, העיקר שתהיה רחוקה מסנטוס ובעיקר ממנה. לא יודע אם להחמיא לה על כך שלא רוצה או לא מסוגלת לביים רגשות אימהיים או לכעוס עליה שהיא מנסה להרחיק את מריסלה מסנטוס במניפולציות.
סנטוס בהחלט גבר עם אופי, אבל הכשפים והאלים האינדיאנים עושים את שלהם, וגם סנטוס התאהב בה, אך לא סומך עליה ובהחלט לא יכל לסיים את הסיפור שם ובא אליה.
ממש קשה להבין את החברה מהבירה, היא ממשפחה עשירה כנראה אפילו יותר מלוסרדו יש לה מחזר שעושה עסקים עם כל ממשלות אמריקה והיא לא מוכנה לוותר ולהיגרר למה שהיא מכנה גהינום כשנסטוס הבהיר לה במכתב שהאידיאלים שלו בערבה. האם היא תשפיל את עצמה גם עד כדי לחיות איתו במערב הפרוע הזה השנוא עליה כל כך או שכשהיא תראה אותו עם ברברה או עם מריסלה יחזור אליה הכבוד העצמי והיא תבין שהיא מיותרת? במקום לבכות, לכעוס ולתכנן תחבולות היה עליה לקבל ברצינות את תוכן המכתב והלחליט אם סנטוס טועה והיא כן מוכנה לחלוק איתו אידיאלים שהיא לא מאמינה בהם ולחיות איתו בערבה? אם כן אז לכתוב לו זאת ורק אחר כך לתכנן את הנסיעה ואם לא, אז שתשכש אותו, הוא חזר לשורשי הילדות שלו, הוא כבר לא הגבר העירוני המלומד שהיא הכירה אלא פראי כמו כל הסביבה שלו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: בהחלט ראינו פן אחר של ברברה וניסיון שלה מאת: EVGLEV לא ראיתי את הפרקים האלו, האמת שזנחתי את הסדרה, אז אני רק משערת שהיא חשבה שאם רחוק מהעין רחוק מהלב, אולי כדאי שהיא תראה נוכחות. היא גם לא יודעת על ברברה, אבל אולי היא חושדת שיש לו משהו עם אחת הכפריות המקומיות אבל ברגע שהיא תבוא, ביופיה וקיסמה היא תראה לו שאין מקום להשוואה...
איך הלואיסנה הזו באמת? מהפרק הראשון התרשמתי שהיא יפה, מאוד מאופרת, לא מאמינה בחזיות ודי מפונקת.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: הפרחים ל - דונה ברברה מאת: אנהההה אתמול אני חשבתי לי שהשם "חתולה פראית" שנתנו למרלנה פאבלה בסידרה הנוראית שלה התאים להפליא לדונה ברברה הנוכחית. אפילו סנטוס קרא לה ככה. במקומו אני בחיים שלי לא הייתי נשארת עם לואיסנה שחושבת את עצמה מי יודע מה והיא אכן מנותחת כפי ברברה זרקה לה. מאוד צורם לי שהיא צעקה לברברה זקנה ובכלל שיש איזכורים אין סופיים לגילה של ברברה, כאשר בשטח היא בעצם אולי מקסימום 5 שנים מבוגרת מסנטוס. ובמראה הם נראים תואמים להפליא. כמו שאמר "מוריס" היא אישה יפה ומסוכנת ללואיסנה, אני חושבת שבפרק היום אנחנו נראה איך ברברה תתן טיפול ללואיסנה...וזה הולך להיות מעניין לפי דעתי...-:)))
בתגובה ל: דונה ברברה או gata salvaje? מאת: Angelica מהמעט שראיתי ברברה עשתה עליי רושם של חיה טורפת ולא של חתלתולה מתפנקת...
ואיחדתי את ההודעה שלך עם השרשור הקודם שעדיין לא מיצה את עצמו