"תשוקות" שאהבה נפשי-סוף
|
|
"תשוקות" שאהבה נפשי-סוף
פורסם לפני
4370 ימים
מאת אנהההה
סה"כ תגובות: 22
תגובה אחרונה לפני: 4358 ימים
היום מסתיימת הסידרה שמבחינתי היא הטובה ביותר מהסדרות שראיתי, "תשוקות" היא שילוב מושלם של סיפור יפה עם משחק משובח ומוסיקה מענגת, כנראה שייקח לי זמן לא מועט עד שאצליח למצוא את הסידרה שתמלא את המקום המאד, מאד גדול שהותירה בי סידרה זאת, אבל, אני אופטימית.
|
|
|
|
היום מסתיימת הסידרה שמבחינתי היא הטובה ביותר מהסדרות שראיתי, "תשוקות" היא שילוב מושלם של סיפור יפה עם משחק משובח ומוסיקה מענגת, כנראה שייקח לי זמן לא מועט עד שאצליח למצוא את הסידרה שתמלא את המקום המאד, מאד גדול שהותירה בי סידרה זאת, אבל, אני אופטימית.
|
|
בתגובה ל: "תשוקות" שאהבה נפשי-סוף מאת: אנההההזו חוויה כ"כ מיוחדת ומעשירה כשיש סדרה שאוהבים כ"כ! מניסיון, גם לי לוקח זמן להירגע מסדרה אהובה, עד שמגיע הדבר הטוב הבא ומתפנה המקום בלב... שתמיד יישארו בו הזיכרונות הנפלאים ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/682y__rolleyes.gif לב_עיניים]() שתהיה לכולנו צפייה מהנה בפרקים האחרונים!
|
|
בתגובה ל: "תשוקות" שאהבה נפשי-סוף מאת: אנהההה סגרו כל-כך יפה את כל הקצוות בסיפור ואני מודה שגם הרבה דמעות היזלתי בייחוד בסצינות עם אורסולה והבת שלה והאימא שלה. ונורא ריחמתי על חורחה שעד שהוא נהיה בן אדם, היה צריך למות מהתקף לב... אני חייבת לומר שסידרו לסנטיאגו סוף מאוד מוזר, ממש מפתיע! והכי הרג אותי שאימא שלו הצטרפה אליו והשאירה את אנה מריה אצל קמילה. למרות בקשתה של ריטה, ריטה התכוונה שסנטיאגו יתחתן עם קמילה והם יגדלו ביחד את הילדה, לא בטוח שריטה היתה מתלהבת שהילדה נשארה בידי קמילה ללא סנטיאגו. סצינת התשוקה בין מריו לחימנה הית היוצאת מן הכלל, ממש העביר תחושות של כאילו זה אמיתי מולך. וסצינת ההוצאה להורג של אלברטו היתה מחרידה למדי... קלאודיו התגלה כילד מקסים שזקוק לאימא על ידו ואני בטוחה שסופיה ופורטונטה בהחלט שמחות לזה. אם יעשו אי פעם "תשוקות 2" אין ספק שטיטה וקלאדיו בטח יתחתנו....
|
|
בתגובה ל: איזה סידרה - איזה סיום מרגש!!! מאת: Angelicaבשביל אלו שלא ראו אותה שלושת הפרקים האחרונים סגרו מעגל עם כול הסדרה ממש יפה איזה סוף לשני הדודות החמדניות להיות טועות במדבר ולמות מוות מלא יסורים סטיאגו הצדיק יהיה כומר כנראה לזה הוא היה בנוי כי תמיד הוא השתמש באלוהים לצרכים שלו אהובי רקרדו אבא להמון ילדים כמה מתאים לו כמה אני אתגעגע לסדרה אני מקווה שיביאו את הסדרה החדשה של פרננדו קלונגה שיהיה לנו כול יום אהבה חדשה חחח קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: שלום לסדרה הכי יפה שהיתה לנו הלוואי שתחזור לויווה מאת: rake_la לא לכולם כמובן - יש כאלה שכבר בזבזו את הצ'אנסים שלהם "לחזור בתשובה" כמו ליסבטה ופרנסיסקה (למרות הכל, עשה לי רע לראות את הסוף שלהן). אבל יש הזדמנות שנייה לאהבה כמו במקרה של קמילה, שחשבה בתחילה שסנטיאגו הוא אהבת חייה היחידה ואז פגשה את ריקרדו...
אני חייבת לציין שהחוק בסדרה הזו גמיש למדי וגם מאמין בהזדמנות שנייה: ריקרדו, מריו, אסקניו, קלאודיו - לכולם יש "דם על הידיים" (כל אחד והנסיבות שלו), ובכ"ז הם קיבלו הזדמנות לחיים מכובדים ונורמטיביים. וגם המקרה של סנטיאגו - מוזר לי שאדם שנמלט מהכלא יכול להיות מוסמך לכמורה, וגם מוזר לי שהוא ויתר על בתו - אבל כבר ראינו דברים מוזרים יותר בהיסטוריה הטלנובלית.
|
|
בתגובה ל: בסדרה הזו יש מקום להזדמנות שנייה מאת: iDana ומריו כיראט, כי ריקרדו הרג בקרבות ונראה שדבריו די נכונים, לא סתם הפיראטים זכו לחנינה, המעצמות השתמשו בהם כחיילים במסווה ועודדו אותם לתקוף את סחורות האויב. ולפי התנהגות השוטרים או החיילים של חורחה, ראה מקרה העברת קמילה לבית של ליסבטה ההבדל בין הפיראטים שהורגים בקרב לחייים שנלחמים לא כזה גדול. לעומת מריו, אסקניו וקלאודיו שרצחו מתוך זעם ומקרה של אסקניו וקאודיו ניתן לייחס זאת למצב של אי שפיות זמנית במקרה של מריו בספק. לעומת זאת ריקרדו נתן גם לנוכלים הגרועים ביותר אפשרות להתגונן בקרב חרבות נגדו. כך נהגו גם שאר אנשיו כפיראטים.
אב סך הכל בתקופתיות החוק מאוד גמיש, דוגמא קיצונית היא קורחה שגם בפרקים שמשודרים בערוץ 10 כמעט לכולם טובים כרעים יש דם על הידיים. המסר קורחה לא הורג, כך שלא אין אבל דמויות טוב כמו פיפו, סנטו, אמנדה ז"ל יש דם על הידיים ואני מניח שלהגיד שזה רק יגדל לא יהיה ספוילר כי הסדרה רוויה בדם ובאלימות. אך גם בדוגמאות המוכרות יותר בהזר האהובה מרטין שפך דם, לואיס כמעט, פליפה ועוד איך, רק קריסטובל האהוב הצליח להימנע מזה עד הסוף, אבל כולם היו טובים וטובים מאוד. גם באהבת אמת שפחות נצפתה בפורום לכולם כולל הטובים ביותר יש דם על הידיים מנואל הרג במלחמה, אבל סילבנו, דלפינו, אדולפו ואמדאו בהחלט הרגו אנשים. בטלנובלות התקופתיות נורא קל ללכלך את הידיים בדם, וגם בהרג פורץ או רצח חייל שומר הם מעשים של מה בכך מבחינת התסריטאים ובמידה מסויימת גם מבחינת החוק.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: שלום לסדרה הכי יפה שהיתה לנו הלוואי שתחזור לויווה מאת: rake_la חשבתי דווקא שהשודדים ירצחו את הדודות. כשהראו את פרנסיסקה ואז עברו לאורסולה חשבתי שלא יראו את ליסבטה ושאולי היא נרצחה אך גם היא נשארה במדבר תוהה ומחפשת את דודתה, סמלי ששתיהן הופרדו זו מזו ומחפשות זו את זו. ליסבטה נשארה במדבר עיוורת ופצועה או שרוטה ללא מלווה. גם אופליה הכירה בכך שסנטיאגו בליבו בטח תמיד רצה להיות כומר. ובאמת מקווה שיביאו את מחר זה לתמיד לויוה ולא לויוה פלטינה וכשתשוקות תשודר בשידור חוזר זה יהיה בויוה גם כן.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: איזה סידרה - איזה סיום מרגש!!! מאת: Angelicaאני חושבת שקמילה וריקרדו סבלו בשביל כמה גלגולי חיים... מגיע להם ולמשפחתם לחיות באושר בלי "איום" של סדרת המשך ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/5d1i__wink(1).gif לב_קורץ]() אם כי עם כל הילדים והצעירים בסדרה בהחלט יש דור המשך! אני דווקא חשבתי שמותו של חורחה היה הרע במיעוטו עבורו. הוא מת בחיק משפחתו, באווירה אוהבת - ונחסכה ממנו ההשפלה שבמשפט פומבי שבו היה צפוי להפסיד את התואר, המעמד והכסף, ולקבל עונש מאסר/מוות. מאוד אהבתי את ההרפתקה החדשה של אורסולה! זה היה ממש כמו לשחרר את הציפור הפראית הזו לחופשי. היא ופורמן ללא ספק יצליחו לאתגר ולא לשעמם האחד את השנייה... לגבי מריו וחימנה - הסצנה שלהם גרמה לי לחשוב שהם לא קיבלו יותר זמן מסך משותף. נראה לי שלא מיצו את הפוטנציאל של הזוג הזה בסדרה. ואני משום מה חשבתי שיש איזו אהבה לא ממומשת בין חוסטו וסופיה ושאולי אחרי מותו של חורחה יהיה להם צ'אנס - אבל נראה שהבדלי המעמדות וכו' עדיין מונעים מהם להיות ביחד. או שגם זה יקרה ב"תשוקות 2" ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/5d1i__wink(1).gif לב_קורץ]() ואת סצנת ההוצאה להורג של אלברטו הרצתי כמובן בהילוך מהיר (בפעמיים שבהן היא שודרה ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e25d0bba22.gif סמיילי_מוזר]() ). חשבתי שעד הרגע האחרון הוא עוד יגרום צרות וטוב שטעיתי - כי כך הפרקים האחרונים נתנו מקום לסגירת מעגלים יפה ולא דחוסה.
|
|
בתגובה ל: תשוקות 2? מאת: iDanaהיא תמיד דאגה להבהיר לכולם סביבה שהוא ידיד טוב שלה והיא היתה זקוקה לאחד כזה בימיו "הטובים" של חורחה. אבל היא הודתה לא פעם במהלך הסידרה ובעיקר בסופה שהיא תמיד אהבה רק את חורחה. היא פשוט אישה בעלת חוש צדק מאוד מפותח ובגלל זה היה לה יחס מועדף למשפחה של חורחה. בעניין החוק הגמיש - אל תשכחי שאלה זמנים אחרים, ארצות אחרות והתנהגויות חברתיות אחרות לגמרי. ענייני כבוד עומדים תמיד בראש סולם העדיפויות בתקופה הזאת...החוק לא כזה ברור היה בתקופה ההיא אלא נטול באמת בידיהם של בישופים/הגמונים/מושלים למיניהם ובעיקר משרת אינטרסים של רמי מעלה.
|
|
בתגובה ל: בין חוסטו לסופיה לא היתה אהב לא ממומשת מאת: Angelicaאבל היה שלב בסדרה שהרגשתי שהיה יכול להיות ביניהם משהו מעבר לידידות... ולפחות לפי התחושה שלי, זה נראה כאילו האהבה של סופיה לחורחה באה לידי ביטוי רק בפרקים האחרונים ממש. בשלבים המוקדמים של הסדרה היא בזה לו ולא סבלה אותו... אבל מילא, זה לא ממש מטריד אותי
|
|
בתגובה ל: טוב, אולי הגזמתי מאת: iDana רק לקראת הסוף היא דאגה לו ורק לאחר שהכיר בסנטיאגו, עד אז בכלל נראה שהכבוד שלה כלפיו נובע רק מפחד והיא רואה בו מנוול, אפילו את מאבקה להכיר בסנטיאגו היא הסבירה או תרצה בכך שבעלה וביתה לא ראויים וסנטיאגו היה מבחינתה העורב הלבן של משפחת מנסרה. מצד שני לחוסטו נשארו רק וואסקו ואינס ומשפחתם שגרים בקרבתו כי ריקרדו לקח את קמילה ואת ילדיו לניו אורלינס. כך שהוא נשאר כמעט בודד. אגב באותו מידה שניתן לייחס אהבה לא ממוששת בין סופיה לחוסטו, ניתן לייחס אותה גם בין חוסטו לאופליה, אולי לא אהבה בין גבר לאישה, אבל שאיפתם להיות משפחה אחת הייתה ענקית, זאת לדעתי אחת הסיבות שמיהרו לחתן את סנטיאגו וריטה, מאחר ולא ידעו מה עלה בגורל קמילה, בער להם להפוך לקרובי משפחה. כמובן זה קשור גם לדיכאון של סנטיאגו, אך לדעתי מאז תחילת הרומן בין סנטיאגו לקמילה הם לא יכלו לראות זה בזה 2 משפחות נפרדות ואז כמובן לא ידעו שיקרה משהו בין וואסקו לאינס.
|
|
בתגובה ל: גם לי לא נראה שהיא אהבה את חורחה לאורך הסדרה מאת: EVGLEV בד"כ אישה שהתאהבה בגבר (וסופיה אכן היתה מאוהבת בחורחה) היא תשאר בתוך תוכה תמיד מאוהבת...עובדה שהיא אמנם הרחיקה אותו מעליה בגלל מעשיו, אבל כל הזמן דאגה לו והזכירה לו להתרחק מאלברטו. לב אישה הוא ים של סודות. האמן לי שהיא תמיד אהבה אותו.
ודרך אגב בתחילת הסידרה חוסטו לא היה בטוח שהוא רוצה לחתן את קמילה עם סנטיאגו, תנסה להזכר ממש בפרק הראשון.
|
|
בתגובה ל: בין חוסטו לסופיה לא היתה אהב לא ממומשת מאת: Angelica לכאורה הדו קרב מחוץ לחוק, אך הוא הנורמה והחוק לא נאכף. הפיראטים למעשה שירתו מעצמות. ואכן כבוד מבחינת קלאודיו טבעי שמלך ספרד יתייחס לכך בהבנה במריבות בתוך שושלת. ריקרדו בכלל תמיד הרג בקרב, וזה שהוא הרג אנשים שלא צייתו לו, כנראה גם בצבא אז לא היו בתי דין צבאיים והמפקד היה יכול לירות בחייל שלא מציית או שמקלל את המפקד.
דווקא יותר שמתי לב שחורחה הדגיש את אהבתו לסופיה, סופיה אמרה שהכירה אותו ללא ההרגלים הרעים והתאהבה מאוד, ולא ציינה שעדיין אוהבת אותו. אך אכן עם חוסטו זה הייתה רק ידידות וחוש צדק מפותח שהיא דאגה לתמוך בהם מאחר ובעלה היה אחראי לאסונם כשדרש את זכות הלילה הראשון.
|
|
בתגובה ל: תשוקות 2? מאת: iDanaהוא קילל את אסקניו ואת כל הדורות הבאים שלו, למרות שידע שהוא עם ביתו היחידה וזה גם הדורות הבאים שלו. אבל אני מניח שהקללה שלו נפלה על אזניים ערלות. חוסטו וסופיה היו ידידים קרובים, אבל לא נראה שהבעיה היא המעמד. בניגוד למה שחושבים קנאים רבים תיתכן ידידות בין גבר לאישה.ואכן היה נראה שמריו וחימנה לא קיבלו מספיק זמן מסך ונראה שהיה להם פוטנציאל, אבל בטח לא על חשבון אף אירוע בסדרה, לא הייתה שום מריחה ושום דמות שולית שרק תפסה זמן מסך. ההרפתקה של אורסולה אכן ציפור פראי והשיחה עם ביתה מרגשת. מסכים שמותו של חורחה הרע במיעוטו עבורו, אלוהים חמל עליו והרג אותו בדיוק כשהחיילים נכנסו לארמון לפני שהודיע על לו על המעצר. חלק שני זה לא הסגנון של קלרה אסטרדה וכמעט ולא של טלוויסה וטוב שכך, לא זוכר סדרת המשך שהייתה קרובה אפילו לרמת הסדרה שהיא באה להמשיך.
|
|
בתגובה ל: אם אלוהים שומע את קללות הרשעים אז הוא גרם מאת: EVGLEV ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: איזה סידרה - איזה סיום מרגש!!! מאת: Angelica נחסכה ממנו ההשפלה של המעצר והכליאה, אך מצד שני לא יכל להגן על בנו מההשמצות של אלברטו, וממתי שתיקה על מעשי קרוב משפחה נותנת 10 שנות עבודת פרך? ואלברטו רשע כזה נסה גוע בכולם משמיץ את סנטיאגו ושולח קללה לאסקניו ולדורות הבאים אחריו בידיעה שזה גם הדורות הבאים שלו כי הוא יהיה עם ביתו היחידה. באמת סוף מוזר לסנטיאגו, מדוע הסנדק צריך את ריקרדו כדי להבין שסנטיאגו הוא קורבן והכל אחרי המשפט ומסדרים בריחה ולהיות נזיר. טוב היו חייבים למצוא תירוץ לשלול ממנו את התואר בגלל מעשיו נגד ריקרדו וגם בשביל קלאודיו. באמת מוזר שאופליה נפרדה בקלות מנכדתה כדי להיות עם בנה. אני חושב שריטה הייתה שמחה כי למרות הכל ריטה דתייה ולפני מותה חיפשה כפרה על מעשיה, אז לסנטיאגו בתור פיצוי את קמילה שהיא הפרידה ביניהם ולקמילה לגדל את האחיינית כבת כפיצוי על כך שהייתה אחות גרועה והפקירה אותה לגורלה והשמיצה אותה בכל הזדמנות.
אהבתי את הסצינה של אורסולה וטיטה וגם סופיה. הפתיע אותי שקלאודיו ישב בכלא עד שעירער, כי הרי ריקרדו ואנשיו הבריחו אותו מהרשויות וריקרדו סיפר לקמילה שהוא מתחבא בזמן שהחביא אותה בגלל המכתב. אבל איך שהוא היה צריך לסדר את מעמדו החוקי. חשבתי שהוא הצטרף לפיראטים ויזכה בחנינה איתם. אך מצד שני החנינה לא מספיקה כדי גם לקבל תואר אצולה.
|
|
|
בתגובה ל: תמונות חדשות מתשוקות מאת: rake_laומחר יש הזדמנות נוספת ואחרונה לצפות בפרקי הסיום
|
|
בתגובה ל: "תשוקות" שאהבה נפשי-סוף מאת: אנהההה אני מסכימה עם כל מילה ... כשתמצאי אחרת במקומה - אשמח אם תודיעי לי
|
|
|
בתגובה ל: סרטון חדש של תשוקות מאת: rake_la אלף נשיקה ונשיקה.....
|
|
בתגובה ל: סרטון חדש של תשוקות מאת: rake_la תודה רבה !!!
ללא ספק הוא האחד והיחיד
|
|
|
 |
 |
אנחנו גם בטוויטר! |
 | מי ומי ב"שובל של שקרים"
|
|
 | מי ומי ב"הלוחמת"
|