חופשת הפסח איפשרה לי ליהנות מצפייה מרוכזת בדרמה הקומית (או הקומדיה הרומנטית? מה ההבדל?) My Girl. ובשתי מילים: היה כיף!
הסדרה הזו באה לי בעיתוי מצוין – כי אחרי שמסיימים טרגדיה יפהפייה, אין כמו לצלול לתוך קומדיה חמימה ומפנקת . התחושה שלי אחרי הצפייה בסדרה היא כאילו סיימתי לאכול גלידה אוורירית ומרעננת. ואם כבר הזכרתי אוכל, הסדרה הזו עשתה אותי ממש רעבה, כי הדמות הראשית לא מפסיקה לאכול! ערב שגרתי אצלה כולל המון חטיפים בקולנוע, אח"כ ארוחה במסעדה, ולקינוח – שתי מנות סושי. ועוד נשאר לה מקום...
על עלילת הסדרה כתבה כבר לינה בעוד ספיישל מצוין, ואני אעשה קופי פייסט (בצבע כחול) ואח"כ אמשיך בעוד כמה רשמים אישיים:
ג`ו יו רין ואביה חיים בדרך מאוד מיוחדת, הם נודדים ממקום למקום, מארץ לארץ ומתקיימים ממעשי נוכלות ורמאויות בשביל לשרוד. יום אחד כשג`ו יו רין מנסה לברוח מפושעים להם אביה חייב כסף היא ניתקלת בסאול גונג צ`אן, יורש עשיר של רשת בתי מלון מפורסמת. באותה העת סאול גונג צ`אן מחפש את בת דודתו האובדת. סבו חולה מאוד ובקשתו האחרונה היא להכיר את נכדתו בטרם ימות והנכד האוהב מעוניין למלא בכל דרך את משאלתו האחרונה של הסב. כשסאול גונג צ`אן מגלה שג`ו יו רין היא נוכלת מצטיינת הוא מחליט לשכור אותה על מנת שתתחזה לבת דודתו האובדת ובכך לשמח את סבו ולמלא את משאלתו האחרונה לפני מותו. האם בני המשפחה יגלו את התרמית? ומה יקרה אם וכאשר יגלו את האמת? בנוסף הדברים מסתבכים עוד יותר כשנכנסים לתמונה בן דודו הרחוק של סאול גונג צ`אן, סאול ז`ונג וו, בחור צעיר ורודף נשים וחברתו לשעבר של סאול גונג צ`יאן - קים סה יון, טניסאית מפורסמת ומצליחה ששבה לקוריאה במטרה להשיב אליה את אהובה אותה נטשה קודם לכן לטובת קריירת הטניס שלה. MY GIRL היא דרמה קומית, מאוד מאוד משעשעת שמצליחה להוציא מהצופה הרבה יותר מחיוך אחד לצד סצינות מסעירות ומרגשות שבהן לא יהייה אפשר להפסיק את הדמעות.
אז הסדרה הזו אולי לא ממציאה את הגלגל מבחינת העלילה (וגם כאן אפשר למצוא קריוקי, שקמח וכו' למרבה השמחה ), אבל בהחלט יש בה קסם וזרימה נעימה שהופכת את הצפייה לחוויה מהנה. מבחינתי הסדרה התחילה לתפוס באמת מהפרק השני. בפרק הראשון השחקנית הראשית נראתה לי תזזיתית וצעקנית מדי, והשחקן קצת צנוני, אבל מהר מאוד שיניתי את הרושם בזכות הכימיה המוצלחת בין השניים. האופטימיות ושמחת החיים של יו-רין (לי דא-הא) סחפה אותי , ואת גונג צ'אן (לי דונג ווק) התחלתי לכנות בשלב מסוים "במבי", כי הוא כ"כ עדין ומתוק . היו להם המון סצנות כייפיות, מצחיקות ומרגשות ביחד לאורך כל הסדרה, והיה תענוג לראות את הדינמיקה ביניהם
גם בסדרה הזו יש לנו מרובע רומנטי, כשאת אחת הצלעות מאייש לי ג'ונקי כרודף שמלות שמתאהב בבחורה שלא ממש שמה עליו. אני הרגשתי שתדמית הפלייבוי הקליל יושבת עליו טוב יותר לעומת המשבצת של הבחור המאוהב והתומך שאין לו סיכוי אמיתי עם הבחורה שבה הוא מעוניין... התפקיד שלו כאן הוא לא הכי מאתגר בעולם, אבל הבנתי שהסדרה הזו נתנה לו את החשיפה הראויה והזניקה אותו לתפקיד הכוכב הראשי. בכלל, ב- My Girl הוא הזכיר לי קצת את חתול הצ'שייר הנעלם מ"עליסה בארץ הפלאות".
הצלע הרביעית הייתה מעצבנת למדי בתור האקסית הטניסאית של הגיבור, שיודעת בעיקר: 1. להתנשם 2. לעקם את הפרצוף 3. לצחקק בעקמומיות. וזהו בערך. ואה, השחקנית פארק סי יון הייתה גם סגנית שנייה בתחרות "מיס קוריאה".
ובפינת הפטיש בראש: אחד השחקנים, זה שמגלם את הדוד של גונג צ'אן, נראה לי כל הזמן מוכר ולא קלטתי מאיפה... רק אחרי שסיימתי לצפות בדקתי בוויקי וגיליתי שהוא גילם את מפקד המשטרה היפנית ב"קפיטל סקנדל". והאמת? עדיין לא השתכנעתי במאה אחוז שמדובר באותו שחקן...
עוד דבר שאהבתי בסדרה הם קטעי הפרודיה והפנטזיה למיניהם – כשהדמויות הראשיות עושים מחווה ל"ליאון", "תיקים באפלה" ו"007". סצנה חמודה אחרת הייתה כשבה החברים של יו-רין רוקמים את כל התסריטים הכי טלנובליים וקלישאתיים לזוג הראשי (הם קרובי משפחה... בעצם לא כי הוא מאומץ וכו').
הסדרה הזו סחפה אותי לצפייה אינטנסיבית יותר ויותר ככל שהפרקים התקדמו והיחסים בין יו רין וגונג צ'אן לבלבו באווירה מושלגת. ולסוגיית הפרק האחרון: אני מודה שהוא קצת מרט את עצביי, והסתכלתי כל הזמן על השעון, כי חששתי שלא יישאר מספיק זמן לרומנטיקה ... ואני חושבת שאולי התקמצנו קצת בפרק האחרון, אבל כשאני חושבת על הסדרה כולה אין לי תלונות, כי היו המון סצנות יפות ומגוונות בין הזוג הראשי – מצחוקים ועד דמעות
בפרק האחרון הייתה הופעת אורח של שני שחקנים שדי הוצנחו לסצנות הסיום ולא ממש הבנתי מה הם עושים שם ולמה הם גוזלים פוקוס מהזוג הראשי? אבל אחרי שקראתי הודעה של לינה בפורום בנענע, הבנתי שהשניים כיכבו בסדרה מצליחה אחרת, וזה היה סוג של קריצה/קידום (אבל לינה מן הסתם תדע להסביר יותר).
ולסיכום, מהסדרה הזו אפשר ללמוד שגם לדעת לשקר זה סוג של אמנות, שיש לה מחיר כמובן... לשקר אולי אין רגליים, אבל אפשר בהחלט להתעופף איתו למקומות מעניינים, עד שנוחתים על קרקע המציאות ומגלים שגם האמת היא אופציה לא רעה לפעמים
והנה סרטון שמתחיל עם הסצנה האהובה עליי ועם עוד כמה קטעים בלתי נשכחים (ספויילר כמובן למי שמתכנן לצפות...).
היה לי הספק בכלל לא רע בחג הזה - כך שהגיע הזמן לשרשור קוריאני חדש!
בתגובה ל: השרשור הקוריאני מאת: iDana חופשת הפסח איפשרה לי ליהנות מצפייה מרוכזת בדרמה הקומית (או הקומדיה הרומנטית? מה ההבדל?) My Girl. ובשתי מילים: היה כיף!
הסדרה הזו באה לי בעיתוי מצוין – כי אחרי שמסיימים טרגדיה יפהפייה, אין כמו לצלול לתוך קומדיה חמימה ומפנקת . התחושה שלי אחרי הצפייה בסדרה היא כאילו סיימתי לאכול גלידה אוורירית ומרעננת. ואם כבר הזכרתי אוכל, הסדרה הזו עשתה אותי ממש רעבה, כי הדמות הראשית לא מפסיקה לאכול! ערב שגרתי אצלה כולל המון חטיפים בקולנוע, אח"כ ארוחה במסעדה, ולקינוח – שתי מנות סושי. ועוד נשאר לה מקום...
על עלילת הסדרה כתבה כבר לינה בעוד ספיישל מצוין, ואני אעשה קופי פייסט (בצבע כחול) ואח"כ אמשיך בעוד כמה רשמים אישיים:
ג`ו יו רין ואביה חיים בדרך מאוד מיוחדת, הם נודדים ממקום למקום, מארץ לארץ ומתקיימים ממעשי נוכלות ורמאויות בשביל לשרוד. יום אחד כשג`ו יו רין מנסה לברוח מפושעים להם אביה חייב כסף היא ניתקלת בסאול גונג צ`אן, יורש עשיר של רשת בתי מלון מפורסמת. באותה העת סאול גונג צ`אן מחפש את בת דודתו האובדת. סבו חולה מאוד ובקשתו האחרונה היא להכיר את נכדתו בטרם ימות והנכד האוהב מעוניין למלא בכל דרך את משאלתו האחרונה של הסב. כשסאול גונג צ`אן מגלה שג`ו יו רין היא נוכלת מצטיינת הוא מחליט לשכור אותה על מנת שתתחזה לבת דודתו האובדת ובכך לשמח את סבו ולמלא את משאלתו האחרונה לפני מותו. האם בני המשפחה יגלו את התרמית? ומה יקרה אם וכאשר יגלו את האמת? בנוסף הדברים מסתבכים עוד יותר כשנכנסים לתמונה בן דודו הרחוק של סאול גונג צ`אן, סאול ז`ונג וו, בחור צעיר ורודף נשים וחברתו לשעבר של סאול גונג צ`יאן - קים סה יון, טניסאית מפורסמת ומצליחה ששבה לקוריאה במטרה להשיב אליה את אהובה אותה נטשה קודם לכן לטובת קריירת הטניס שלה. MY GIRL היא דרמה קומית, מאוד מאוד משעשעת שמצליחה להוציא מהצופה הרבה יותר מחיוך אחד לצד סצינות מסעירות ומרגשות שבהן לא יהייה אפשר להפסיק את הדמעות.
אז הסדרה הזו אולי לא ממציאה את הגלגל מבחינת העלילה (וגם כאן אפשר למצוא קריוקי, שקמח וכו' למרבה השמחה ), אבל בהחלט יש בה קסם וזרימה נעימה שהופכת את הצפייה לחוויה מהנה. מבחינתי הסדרה התחילה לתפוס באמת מהפרק השני. בפרק הראשון השחקנית הראשית נראתה לי תזזיתית וצעקנית מדי, והשחקן קצת צנוני, אבל מהר מאוד שיניתי את הרושם בזכות הכימיה המוצלחת בין השניים. האופטימיות ושמחת החיים של יו-רין (לי דא-הא) סחפה אותי , ואת גונג צ'אן (לי דונג ווק) התחלתי לכנות בשלב מסוים "במבי", כי הוא כ"כ עדין ומתוק . היו להם המון סצנות כייפיות, מצחיקות ומרגשות ביחד לאורך כל הסדרה, והיה תענוג לראות את הדינמיקה ביניהם
גם בסדרה הזו יש לנו מרובע רומנטי, כשאת אחת הצלעות מאייש לי ג'ונקי כרודף שמלות שמתאהב בבחורה שלא ממש שמה עליו. אני הרגשתי שתדמית הפלייבוי הקליל יושבת עליו טוב יותר לעומת המשבצת של הבחור המאוהב והתומך שאין לו סיכוי אמיתי עם הבחורה שבה הוא מעוניין... התפקיד שלו כאן הוא לא הכי מאתגר בעולם, אבל הבנתי שהסדרה הזו נתנה לו את החשיפה הראויה והזניקה אותו לתפקיד הכוכב הראשי. בכלל, ב- My Girl הוא הזכיר לי קצת את חתול הצ'שייר הנעלם מ"עליסה בארץ הפלאות".
הצלע הרביעית הייתה מעצבנת למדי בתור האקסית הטניסאית של הגיבור, שיודעת בעיקר: 1. להתנשם 2. לעקם את הפרצוף 3. לצחקק בעקמומיות. וזהו בערך. ואה, השחקנית פארק סי יון הייתה גם סגנית שנייה בתחרות "מיס קוריאה".
ובפינת הפטיש בראש: אחד השחקנים, זה שמגלם את הדוד של גונג צ'אן, נראה לי כל הזמן מוכר ולא קלטתי מאיפה... רק אחרי שסיימתי לצפות בדקתי בוויקי וגיליתי שהוא גילם את מפקד המשטרה היפנית ב"קפיטל סקנדל". והאמת? עדיין לא השתכנעתי במאה אחוז שמדובר באותו שחקן...
עוד דבר שאהבתי בסדרה הם קטעי הפרודיה והפנטזיה למיניהם – כשהדמויות הראשיות עושים מחווה ל"ליאון", "תיקים באפלה" ו"007". סצנה חמודה אחרת הייתה כשבה החברים של יו-רין רוקמים את כל התסריטים הכי טלנובליים וקלישאתיים לזוג הראשי (הם קרובי משפחה... בעצם לא כי הוא מאומץ וכו').
הסדרה הזו סחפה אותי לצפייה אינטנסיבית יותר ויותר ככל שהפרקים התקדמו והיחסים בין יו רין וגונג צ'אן לבלבו באווירה מושלגת. ולסוגיית הפרק האחרון: אני מודה שהוא קצת מרט את עצביי, והסתכלתי כל הזמן על השעון, כי חששתי שלא יישאר מספיק זמן לרומנטיקה ... ואני חושבת שאולי התקמצנו קצת בפרק האחרון, אבל כשאני חושבת על הסדרה כולה אין לי תלונות, כי היו המון סצנות יפות ומגוונות בין הזוג הראשי – מצחוקים ועד דמעות
בפרק האחרון הייתה הופעת אורח של שני שחקנים שדי הוצנחו לסצנות הסיום ולא ממש הבנתי מה הם עושים שם ולמה הם גוזלים פוקוס מהזוג הראשי? אבל אחרי שקראתי הודעה של לינה בפורום בנענע, הבנתי שהשניים כיכבו בסדרה מצליחה אחרת, וזה היה סוג של קריצה/קידום (אבל לינה מן הסתם תדע להסביר יותר).
ולסיכום, מהסדרה הזו אפשר ללמוד שגם לדעת לשקר זה סוג של אמנות, שיש לה מחיר כמובן... לשקר אולי אין רגליים, אבל אפשר בהחלט להתעופף איתו למקומות מעניינים, עד שנוחתים על קרקע המציאות ומגלים שגם האמת היא אופציה לא רעה לפעמים
והנה סרטון שמתחיל עם הסצנה האהובה עליי ועם עוד כמה קטעים בלתי נשכחים (ספויילר כמובן למי שמתכנן לצפות...).
בתגובה ל: My Girl מאת: iDana אחת הדרמות הראשונות שראיתי... כמה זמן עבר! היא הדרמה היחידה שראיתי אונליין מתחילתה ועד סופה (לא כולל את גונג שחצי ממנה ראיתי ככה וחצי מפורק לאלפי פרקים קטנים) כמה אהבתי אותה... אני זוכרת שבגלל ג'ני כולנו היינו בצד של ג'ונקי כמובן אבל אני לא יכולתי שלא לפתח חיבה לצנון החמוד (הראשי) כי הוא היה כל כך מתוק.. כל העניין שהם גרים באותו בית ומעמידים פנים שהם קרובי משפחה היה כל כך משעשע ואל נא נשכח את רגע השיא! שיר הגזרים... אחחח... הייתי מזמרת אותו שבועות ומחרפנת את כל העולם עד שכמעט העיפו לי גזר לראש:
I lovvve youuu/you looovvee meeee!! נורא אהבתי את הדמות הראשית, אני חושבת שהיא אחת מהדמויות הצבעוניות והמשעשעות ביותר שיצא לי להיתקל בהן בדרמות קוריאניות ואני גם פיתחתי סלידה עמוקה מגברת עקומה הטניסאית שבורת הלב... בהחלט דרמה מעולה, מרתקת, רומנטית ופשוט כיפית לצפייה... ויש לה את אחד הפסקולים היותר יפים בעולם הדרמות הקוריאניות. סודות מאחורי הקלעים אם לא ידעתם... כשהיא נשאלה מאחורי הקלעים במי היא הייתה בוחרת לי דא-הא לא היססה וכמובן בחרה בג'ונקי. הכימיה ביניהם מאחורי הקלעים הובילה להרבה שמועות שרצו באותה תקופה ואפשר לראות בקטעים שמאחורי הקלעים שהשניים היו מאוד מאוד קרובים. כאן תוכלו לראות אותה מאפרת את ג'ונקי... ואת ג'ונקי מקטר על זה שהנשיקה של הזוג הראשי ארוכה מדי לטעמו
כאן ג'ונקי ולי דא מחמיאים אחד לשני למוות
וכאן הם סתם חמודים בטירוף
ונסיים עם קצת פיספוסים...
בהחלט שווה צפייה!
Dont mess with the Kiwi סובלת מג'אפאניקה קשה ביותר.. תזהרו! זה מידבק!
בתגובה ל: ווי.. נוסטלגיה! מאת: Kiwi85 עוד לא הספקתי לראות הכל אבל זה בהחלט נראה מבטיח... ובזכות הדיליי שלי אני שמחה שיכולתי לעורר קצת נוסטלגיה נעימה
והכימיה בין ג'ונקי ללי דה-הא כנראה הרקיעה שחקים מאחורי הקלעים, אבל לטעמי התסריט לא ממש גרם לדמותו של ג'ונג וו להוות תחרות מינימלית לגונג צ'אן. אפילו לא פרס ניחומים... העיקר שבזכות הסדרה ג'ונקי קיבל את ההכרה ואת המקום המגיע לו!
בתגובה ל: My Girl מאת: iDana או שאחרי 4 קוריאניות בצפייה אונליין, החלטת לקחת הפסקה קטנה, לפני שתצפי אונליין בקוריאנית החמישית שלך?
בתגובה ל: ולאיזה סידרה פנייך מועדות עכשיו? מאת: ההרצליינית אני מנצלת את העובדה שהחופש עדיין לא נגמר וההתמכרות טרם נרגעה... היום אחה"צ כבר צפיתי בפרק הראשון של Phoenix בכיכובו של לי סו ג'ין
לשם שינוי מדובר בסדרה עכשווית ולא תקופתית... היא צולמה ב-2004, יש לה לא פחות מ-26 פרקים והיא זכתה להצלחה בזמנו (אין לי יותר מדי מושג על העלילה - אבל כבר בפרק הראשון יש נשיקות...).
ולמרבה הצער, כוכבת הסדרה לי און ג'ו התאבדה מספר חודשים אחרי הצילומים
בתגובה ל: לקחתי "הפסקה" של 24 שעות מאת: iDana ואם זאת סידרה עכשווית, אז אני מניחה שכאן לי סו ג'ין, חושף יותר את מה שנתן לו הטבע...
בתגובה ל: צפייה מהנה ! מאת: ההרצליינית ולפחות לפי הפרומונובלה בסוף הפרק הראשון - יש למה לחכות
בתגובה ל: לקחתי "הפסקה" של 24 שעות מאת: iDana אני זוכרת ששמתי בעבר הדי רחוק את הסדרה הזאת בתור סדרה עתידית לצפייה...רק שאז זה לא היה בגלל לי סאו ג'ין אלא בגלל הכוכב השני אריק מון...
את אריק ראיתי לראשונה בדרמה "Que Sera Sera", הדרמה אמנם לא הלהיבה אותי יותר מידי אבל התרשמתי לטובה מאריק. אח"כ ראיתי אותו ב"Super Roocki" בה הוא כיכב. אגב, הבחור התגייס לא מזמן... הנה תמונה מתוך "סופר רוקי":
מחכה לקרוא את ההתרשמות שלך מהסדרה...אני בטוחה שאצפה בה בעתיד
כעת אני צופה בדרמה תקופתית בשם "Emperor Of The Sea".
אני זוכרת שהיא שודרה בערוץ מדובאי שנקלט לשידור בארץ ואמרתי לעצמי שמתישהו אני אצפה בה כי מככבת בה שחקנית שאני מאוד מסמפטת...הסדרה אמנם היסטורית אבל בכלל לא בסגנון של "יי סאן" ו"ג'אנג גום"...מדובר בתקופה אחרת לגמרי. זאת בעצם דרמת מלחמה...מלחמות בין סוחרים ומלחמות של הסוחרים מול פיראטים...גם שם יצא לי לראות המון פנים מוכרים. הנה אחת לדוגמא...מזהה???
בהתחלה הייתי קצת בהלם מהמראה השונה אבל כנראה שהתרגלתי כבר לפרצוף שלה
בתגובה ל: צפייה מהנה, דנה! מאת: MyGirl אני רק יכולה להגיד שהסדרה הזו די שונה מסדרות קוריאניות אחרות שצפיתי בהן - הכל בה קורה מאוד מהר, אולי אפילו מהר מדי (מה שבסדרות אחרות מספיק ל-16 פרקים קורה בפרק וחצי, ואני שואלת את עצמי לאן זה יתפתח). הסגנון מזכיר לי קצת סגנון אמריקאי... ויש כמה קלישאות וגם תחושה שהדברים קורים בעיקר מעל פני השטח ופחות לעומק, אבל אני כמובן לא חורצת דעה. בינתיים אני די נהנית מהקצב המהיר ומלי סו ג'ין שפשוט תענוג להסתכל עליו כאן - גם כשהוא לבוש כמתדלק...
ואת אריק ראיתי בינתיים לשנייה וחצי בערך... ולמרבה הפלא זיהיתי את השחקנית מ"קופי פרינס". היא די דומה לעצמה למרות הבגדים התקופתיים
בתגובה ל: אחרי צפייה בפרק השני מאת: iDana ולכן גם לא ידוע לי אופיה וטוב שכך כי כשאצפה בה בעתיד אני לא רוצה לדעת ספויילרים בכלל. מה שכן, שמתי לב שבסדרות הקוריאניות הישנות (בסביבות 2005 ומטה) האיכות מבחינת הפקה וצילום היא לא משהו בכלל...אני לא אתפלא אם תספרי לי על מיקרופונים שצצו להם פה ושם... אני מתכוונת לסדרות העכשויות כי "יהלום בארמון" היא גם סדרה ישנה אבל מאוד מאוד מושקעת ואיכותית.
בסדרה שכעת אני רואה יש 51 פרקים ובפרק הראשון מראים סצינה שבה שני קבוצות של לוחמים רכובים על סוסים נלחמות זו בזו...כשהראו את הדמויות לראשונה המראה הטעה אותי וחשבתי שהדמות של הרע הוא הטוב, גיבור הסדרה. ודווקא הטוב נראה לי כמו הטיפוס הרע...
כמובן שאח"כ הבנתי את טעותי ודי איכזב אותי לראות את השחקן שנבחר לגלם את התפקיד הראשי...כשהתחילה הסדרה הראו את הדמויות בצעירותן ואז כעבור כשבע שנים השחקן היה אמור להיות בסביבות גיל 25 או אפילו פחות ואילו השחקן שלוהל נראה כל כך מבוגר שהליהוק נראה ממש אבסורדי...בכל מקרה, כבר התרגלתי לשחקן ואני מאוד אוהבת את דמותו אבל בואי נגיד שהליהוק עדיין תמוה בעיני.
הנה שני השחקנים המרכזיים בסדרה:
נכון שדווקא הימיני נראה ה"טוב" והשמאלי ה"רע"...? אבל זה ההפך...
אגב, השחקן שמגלם את הרע בסדרה מככב בסדרה היסטורית בשם "Jumung", סדרה מצליחה בת 81 פרקים...למרות מספר הפרקים הרב אני מתכוונת לצפות בה אבל זה כנראה יקח עוד זמן כי יש המון סדרות אחרות שאני קודם רוצה לראות.
השנים עשו רק טוב לשחקנית מ"קופי פרינס"...בהתחלת הסדרה היא לא נראתה בכלל טוב...אח"כ התחילו קצת לאפר אותה והמראה שלה השתפר מאוד.
בתגובה ל: אין לי בכלל פרטים על הסדרה... מאת: MyGirl ובינתיים איכות ההפקה והצילום ב"פניקס" לא רעה בכלל (או שפספתי משהו?). יש הרבה צילומי חוץ והסדרה מאוד דינמית.
ופתאום סדרה של 50 פרקים (שלא לדבר על 80) נשמעת לי כ"כ ארוכה. אבל אני דווקא אוהבת תקופתיות ושמתי לב שחלקן ארוכות יותר. אני אשמח לקרוא את חוות דעתך כשתסיימי את הסדרה
בתגובה ל: My Girl מאת: iDana הסימון ספויילר נועד לכל מי שאולי מתכוון לצפות בסדרה הזאת בעיד...
זאת אחת הסדרות הראשונות שראיתי (נראה לי שצפיתי בה ביולי 2007) ודווקא מהסדרה הזאת אני הכי זוכרת סצינות...
סצינות שזכורות לי לטובה:
*יו רין אמרה לגונג צ'אן שאחרי שהוא יספור עד 5 תתגלה בפניו אהובתו ואז כשהוא באמת עשה את הספירה הזאת המון אורות של חג המולד נדלקו ויו רין הייתה הראשונה שהוא ראה מולו.
*אהבתי גם את הסצינה שבה הוא מנשק אותה על המצח והוא שואל אותה אם היא מאוכזבת והיא אומרת לו "כן" ואחרי זה במבוכה אומרת "לא" והוא כבר דואג שהיא לא תישאר מאוכזבת...זה הסרטון שצירפת, דנה.
*סצינת ההחלקה במקלחת הייתה משעשעת...יו רין כל כך התפדחה...אפשר להבין אותה.
*אהבתי את סצינת השירה בציבור של יו רין כשהיא וגונג צ'אן ניתקעו עם הרכב...נראה לי שזאת הייתה הפעם הראשונה שהראו איך שגונג צ'אן מביט בה ברצינות ואפילו צילם אותה בפלאפון שלו.
*גם השיר שגונג צ'אן שר ליו רין (בפרק שלפני האחרון?) היה מאוד יפה...אני זוכרת שהתבאסתי שהיא לא ממש שמה עליו למרות כל המאמצים שלו.
*שיר הגזר גם היה מאוד חמוד ומצחיק!
לגבי השחקן שגילם את הבן זוג של הדודה, זה אכן המפקד היפני ב"קפיטל סקנדל"...ראיתי את השחקן הזה בכל כך הרבה סדרות...נראה לי שלפחות בעשר...רק לאחרונה ראיתי אותו שוב ב"Boys Over Flowers"...אני אוהבת את התפקידים שלו.
בפרק האחרון הייתה הופעת אורח של השחקנים שכיכבו בסדרה "Delightful Girl Choon Hyung" ששודרה לפני "מיי גירל". עשו מין קריצה לסדרה הקודמת...במהלך הסצינה הדודים שאלו את הבחור אם הם מכירים אותו מאיפשהו ומה שמשעשע בשאלה הזו הוא שהם אכן מכירים אותו משום ש ב"Delightful Girl" הם שיחקו יחד איתו ולא רק שהם שיחקו יחד איתו הם גילמו את ההורים שלו אז הקריצה הייתה משעשעת לכל מי שראה את הסדרה הקודמת.
בתגובה ל: דנה, שמחה שנהנית מ"מיי גירל"!!! מאת: MyGirl
הם השניים שבמרכז...
בצד שמאל נמצא השחקן שאני מאוד מאוד אוהבת! כוכב "The Devil" ו"Ressurection"...גם פה אהבתי את המשחק שלו למרות שהוא היה בתפקיד משני ולאו דווקא דמות אהודה...אני בכל מקרה נהניתי מהתפקיד שלו.
כמו שבזמנו ציינתי בספיישל, בכל סוף פרק של "Delightful Girl" עשו בדקה האחרונה מן סיפור בהמשכים של עלילות הדמויות בגרסה היסטורית שלהם...הנה תמונה מתוך זה:
נכון שהם נראים לגמרי שונים??? בזמנו את השחקנית עוד הצלחתי לזהות אבל לקח לי זמן לקלוט שהשחקן הוא אותו שחקן...עכשיו אני כבר רגילה למראה התקופתי אז הזיהוי הוא הרבה יותר קל.
בתגובה ל: הנה תמונה של כוכבי "Delightful Girl" מאת: MyGirl מהספיישל בנענע נראה שנהנית ממנה, אבל אולי ממרחק הזמן הרושם השתנה? זה יכול להיות מרענן לשלב קומדיה חמודה בין הדרמות הרציניות יותר...
נראה נחמד הרעיון של המיני סדרה ההיסטורית. מהופעת האורח ב"מיי גירל" השחקן נראה נאה אבל קצת מלוקק
בתגובה ל: את ממליצה על הסדרה הזו? מאת: iDana סה"כ זאת סדרה חמודה עם שחקנים מצויינים. השחקנית ממש מתוקה וכפי שכתבתי אני מאוד מאוד אוהבת את השחקן שמגלם בה את הרע בסיפור. את השחקן הראשי ראיתי במספר דרמות אבל הוא לא הטעם שלי למרות שהוא שחקן לא רע. אגב, זה השחקן של "להרגיש בבית" שמשודרת שוב ושוב...ושוב! בערוצי הסרטים בהוט.
אבל אם הזכרת סדרות מומלצות...אני שוב אזכיר את "Bad Couple" שהיא סדרה נהדרת...יש בה הכל...צחוק, עצב ורגעים מאוד יפים ומרגשים...כרגיל, כשצפיתי בה לא ידעתי דבר על העלילה וההתפתחויות היו מפתיעות ובלתי צפויות. בפרק-שניים הראשונים נראה כי מדובר בקומדיה ותו לא אבל הסדרה היא הרבה יותר מסתם קומדיה. השחקן פשוט מאמי! בדיוק מה שכל אמא רוצה בשביל הבת שלה. והשחקנית מוכשרת יחד עם שאר הקאסט.
דנה, אם תחליטי ללכת על סדרה יותר רצינית (אך לא טראגית) אני ממליצה על "Thank You" שתפגיש אותך עם שחקן מקסים ועם ילדה משגעת שיכולה בשקט לתת שיעורי משחק להרבה שחקנים בוגרים. משתתפת בסדרה הזאת גם שחקנית שאני מאוד מסמפטת מהסדרות "שלום מורתי" ו"בוא נלך לבית הספר, סאנג דו" אבל עקב הדמות אותה היא הייתה צריכה לגלם היא לא יכלה להראות את כל הפוטנציאל שלה בתור שחקנית. לשמחתי, ראיתי אותה אחרי "טאנק יו" בשתי הסדרות האחרות שציינתי.
וההמלצה השלישית והאחרונה להיום...אם התגעגעת להיון בין היפיוף ואת רוצה לראות אותו בתפקיד שונה לחלוטין מ"סם שיק" המדליק אז אל תשכחי לצפות בדרמה הטראגית "מלכת השלג" שגם תפגיש אותך עם אחת השחקניות הכי יפות (אבל לא הכי מוכשרות, יש לכתוב את האמת) של דרום קוריאה...הלוא זו סונג יו-רי.
בתגובה ל: כן מאת: MyGirl Thank You ו"מלכת השלג" בהחלט בסדר עדיפות גבוה ברשימת הצפייה שלי אני פשוט לא יודעת איזה מצברוח יהיה לי אחרי הצפייה ב"פניקס" ואני מעדיפה לגוון (למשל לא לצפות בשתי טרגיות או בשתי תקופתיות ברצף).
עוד ברשימה יש כמובן את Lovers ואפילו Freeze (נחשי למה ), אבל שוב - לא אחת אחרי השנייה כי צריך לגוון! גם Bad Couple נשמעת מעניינת, ושמתי עין גם על "בטהובן וירוס", "הונג גיל דונג", "הוואנג ג'יני" ובקיצור - לא חסר במה לצפות. צריך רק למצוא זמן...
בתגובה ל: דנה, שמחה שנהנית מ"מיי גירל"!!! מאת: MyGirl אני אהבתי את כל סצנות השלג בסדרה וכמובן את כל הסצנות במעלית בבניין 63. ואם את זוכרת כ"כ הרבה סצנות אחרי כמעט שנתיים, הסדרה הזו כנראה באמת הייתה משהו מיוחד עבורך ואני יכולה להבין את זה... אני עדיין מקווה שישדרו אותה אצלנו!
בתגובה ל: היו המון סצנות מקסימות! מאת: iDana זאת הדרמה הראשונה שבה הזכירו את המקום בילוי הזה.
שכתבת על השלג הזכרת לי שג'ו יו רין סיפרה שהיא לא יודעת מהו תאריך יום ההולדת שלה ולכן, כל פעם שיורד שלג אז זה יום ההולדת שלה...
אהבת את פס הקול של הסדרה??? הוא אחד הטובים לטעמי.
גם אני מקווה שישדרו אותה בארץ...ואם לא תיהייה ברירה אז בעתיד שוב אצפה בה באינטרנט.
בתגובה ל: כל פעם שמוזכר בניין 63 אני נזכרת ב"מיי גירל"... מאת: MyGirl אני מודה שלא כל השירים היו אהבה משמיעה ראשונה - אבל עם הזמן הם נכנסו לי לפלייליסט ואני מאמינה שגם יישארו שם (חלק מהם ממש מתאימים לי לספונג'ה - וזו מחמאה כי בזמן הניקיון אני שומעת רק שירים שאני אוהבת, רצוי קצביים כמובן ).
בתגובה ל: My Girl מאת: iDana אגב, בעיניין הסוף, גם ב"יש מצב לאהבה" עשו את זה, פתאום בפרק האחרון הופיעו לכמה דקות השחקנים של כיתה 406 ששודרה אחריה...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: נשמע פשוט מקסים! מאת: asole והטרגדיה המדוברת היא "דאמו" המדהימה - כתבתי עליה בהרחבה כאן. הסדרה הזו ליוותה אותי כמה ימים אחרי שסיימתי לצפות בה, וזו לא הייתה סצנה ספציפית אלא תחושה מעורבת של צביטה בלב משולבת ביופי עוצר נשימה. לא יודעת איך בדיוק להגדיר את זה...
קראתי גם רשמים של צופים אחרים, ורק מלקרוא את הדברים המדהימים שכתבו על הסדרה עלו לי דמעות בעיניים וגם כששמעתי את השירים היפהפיים
בתגובה ל: זו באמת סדרה מקסימה מאת: iDana נהיית ממש מומחית לקוריאניות, לינה צריכה להזהר לפני שתעקפי אותה בפינה אני זוכרת שקראתי עליה רק טובות בפורום אז הצבעתי לה בסקר של תפוז, אבל אני לא רואה איך משלבים סדרות קוריאניות חדשות בלו"ז של ויוה בזמן הקרוב, אז אולי אנסה גם אני לראות אונליין. עכשיו כשיש לי מחשב חדש אולי אוכל להוריד את הקבצים עם הכתוביות שבנות הפורום האסייתי המוכשרות הכינו? את רואה עם תרגום או בלי?
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: מייד הולכת לקרוא... מאת: asole בפסח היה לי יותר זמן לצפות, אבל בלו"ז השוטף אני חוששת שההספק שלי יהיה פחות מרשים
ל"דאמו" אין כתוביות בעברית אלא רק באנגלית (ובשפות אחרות מן הסתם), אפשר כאמור למצוא אותה גם ב"אוזן השלישית" (עם כתוביות באנגלית). רוב הסדרות המתורגמות לעברית הן יפניות (מעניין למה ), ולינה נתנה לנו סקירה קצרה על הסדרות הקוריאניות המתורגמות לעברית בהמשך לשאלה של ההרצליינית:
בתגובה ל: נו, אני אהיה חייבת להתחיל מתישהו.. מאת: asole צריך להוריד נגן שקורא כתוביות. אני משתמשת ב-BS PLAYER לכתוביות בעברית וב-GOM לכתוביות באנגלית. בנגנים האלה פשוט לוחצים על קליק ימני בעכבר-טען כתוביות וזה הכל
ויש כמובן את מדריך הצפייה המורחב של פורום בידור אסייתי:
ואני רק שואלת את עצמי מה יהיה הסגנון המוזיקלי של הזיקית הנ"ל? הנה הפריוויו לקליפ שייצא בקרוב:
בתגובה ל: עטיפת הסינגל החדש של ג'ונקי מאת: iDana בהתחלה לא הבנתי שזה הוא.. הוא כל כך השתנה... כלומר הוא נשאר אותו הג'ונקי אבל הגישה השתנתה ויופי אף פעם לא היה חסר לו... בהחלט שווה לחכות.. תודה!
Dont mess with the Kiwi סובלת מג'אפאניקה קשה ביותר.. תזהרו! זה מידבק!
בתגובה ל: הוא פשוט מהמם בקליפ... מאת: Kiwi85 ואני מאוד מעריכה את יכולת ההשתנות המדהימה שלו... והצחיק אותי שגם ב"מיי גירל" הייתה סצנה בסאונה, שבה יו רין גרמה לכך שכולם התייחסו לדמות שלו כמו אל בחורה
בתגובה ל: עטיפת הסינגל החדש של ג'ונקי מאת: iDana
בתגובה ל: הנה תמונה שלו שאני אוהבת... מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: עטיפת הסינגל החדש של ג'ונקי מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: מזכיר קצת את אלכס מהתפוז המכני בתמונה, לא? מאת: asole בבלוג שממנו לקחתי את התמונה עלו אפשרויות כמו גלאם רוק/כוכב פורנו משנות ה-70 (?!) ושדון לבקן...
בתגובה ל: כל אחד והאסוציאציה שלו מאת: iDana הנה התמונה המפורסמת מהסרט עם כוס החלב:
והומאז' ללוק בקליפ של BLUR:
והנה בואי בתקופת זיגי:
אגב, הבנתי שג'ונקי הוא איש אשכולות, גם שחקן, גם זמר וגם אמן לחימה, אבל הוא גם כותב את המוזיקה שלו?