מהודו באהבה (מחר ולתמיד) פורסם לפני
4273 ימים
מאת tako boy
סה"כ תגובות: 57
תגובה אחרונה לפני: 4271 ימים
אחרי הפרק של ליל האתמול (חמישי) ניסחתי לעצמי חשד קל: האם "מחר ולתמיד" היא בעצם קו-פרודוקציה בין טלביסה ל"ZEE-TV" - הערוץ ההודי הממלכתי?
לאורך כל הפרק ניסו לסחוט את עין הצופה במניפולציה רגשית עם ארומת-מומבאי, כזו שגורמת לך שלא לרצות לחפש את עצמך בהודו גם לא כטיול אפטר-צבאי(תאילנד מעולם לא נראתה נחשקת יותר).
פרננדה נזכרת שוב ושוב תוך כדי שהיא מתייפחת, דומעת ומייבבת ארוכות משל הייתה ליליאנה ביום סגריר בקשר שלה עם אדוארדו. פרננדה עולה לעליית הגג כדי להמחיש את זכרונותיה לפרננדו. פרננדה מביטה בערגה על חריטת העץ FE - סמל לאהבתה לאדוארדו - ויוצאת מגדרה. פרננדה חולמת בלילה על אדוארדו. והרשימה עוד ארוכה... אמרו לי אתם, האם זה לגיטימי בעיניכם לנצור אהבה (חזקה ככל שתהיה) מימי "הגן של תקוה"?! האם כל פוחז שהציע לכם לבנות איתו ארמונות בחול ולצעוד יחד חבוקי זרועות לפינת ה"רופא-חולה" סופו להנצר בזכרון כאהבה אקסטרווגנטית שכזו?
אדוארדו מצידו חוזר לקרוא את המכתב שהותירה אמו סולדד. כנראה שזו הייתה מעריצה שרופה של אגתה כריסטי אחרת לא ברור מה פשר ההומאז' הלא קשור הזה למחברת.
העלמה "אין לי שכל, זוהי הודעה מוקלטת" חזורת לבית דודתה והבלתי צפוי קורה: היא נועלת אותה בצריף וכורכת את המפתח על צווארה ההיפופטמי-משהו. סנטיאגו, בעודו ממתין על הספסל השכונתי מגיע להארה משמימה באישון ליל: "השעה כבר 11 בלילה, כנראה שההיא מההודעה המוקלטת נתקעה בבית של הדודהשלה". המתח בשיאו.
ליליאנה שוב משתכנת ב"מיראפלורס" (הזוי לגמרי!) וד"ר אוברגון עצבני מתמיד כי... הלו!! עם כל הבעיות בקליניקה הוא יפספס את ההסעה למצעד הגאווה.
ברקע תחושה כבדה של רומן בוליוודי נחות, כזה שמבשר שממש עוד מעט פרננדה ואדוארדו יפגשו להם בכיכר המרכזית של עיירת "סן רפאל" ויפזזו להם ריקוד מסורתי תוך כדי שהם מזמרים להם את שירת ה- CHORI-CHORI. רק חסרה לנו באמצע פרסומת סמויה למסעדתה של הגב' רינה פושקרנה.
בפרק הבא: פרננדה מחליטה להעלות לעצמה את המורל בשופינג שכזה ורוכשת סארי צבעוני, אדוראדו מתכנן לערוך לברברה טקס הליכה על גחלים ואילו זו מושחת עצמה בקארי ריחני ובורחת לטוהרה על גדותיו של נהר הגנגס. וגם: בטי רוקוואי מצטרפת לעלילה.
יוחלפו הסוסים בפרות קדושות, יומר החלב בצ'אי מסאלה. יחליף הטאג' מהל את אחוזת אליזלדה. עבור תעבור הסדרה לשידור יומי ב-YES INDIA.
הסדרה ירדה לחלוטין מהפסים ויעיד צעיפו המפוספס-שחור-לבן של אדוארדו אותו עטה בסוף הפרק (ושמישהו יאמר לו שהטרנד התחלף למשבצות!)
אחרי הפרק של ליל האתמול (חמישי) ניסחתי לעצמי חשד קל: האם "מחר ולתמיד" היא בעצם קו-פרודוקציה בין טלביסה ל"ZEE-TV" - הערוץ ההודי הממלכתי?
לאורך כל הפרק ניסו לסחוט את עין הצופה במניפולציה רגשית עם ארומת-מומבאי, כזו שגורמת לך שלא לרצות לחפש את עצמך בהודו גם לא כטיול אפטר-צבאי(תאילנד מעולם לא נראתה נחשקת יותר).
פרננדה נזכרת שוב ושוב תוך כדי שהיא מתייפחת, דומעת ומייבבת ארוכות משל הייתה ליליאנה ביום סגריר בקשר שלה עם אדוארדו. פרננדה עולה לעליית הגג כדי להמחיש את זכרונותיה לפרננדו. פרננדה מביטה בערגה על חריטת העץ FE - סמל לאהבתה לאדוארדו - ויוצאת מגדרה. פרננדה חולמת בלילה על אדוארדו. והרשימה עוד ארוכה... אמרו לי אתם, האם זה לגיטימי בעיניכם לנצור אהבה (חזקה ככל שתהיה) מימי "הגן של תקוה"?! האם כל פוחז שהציע לכם לבנות איתו ארמונות בחול ולצעוד יחד חבוקי זרועות לפינת ה"רופא-חולה" סופו להנצר בזכרון כאהבה אקסטרווגנטית שכזו?
אדוארדו מצידו חוזר לקרוא את המכתב שהותירה אמו סולדד. כנראה שזו הייתה מעריצה שרופה של אגתה כריסטי אחרת לא ברור מה פשר ההומאז' הלא קשור הזה למחברת.
העלמה "אין לי שכל, זוהי הודעה מוקלטת" חזורת לבית דודתה והבלתי צפוי קורה: היא נועלת אותה בצריף וכורכת את המפתח על צווארה ההיפופטמי-משהו. סנטיאגו, בעודו ממתין על הספסל השכונתי מגיע להארה משמימה באישון ליל: "השעה כבר 11 בלילה, כנראה שההיא מההודעה המוקלטת נתקעה בבית של הדודהשלה". המתח בשיאו.
ליליאנה שוב משתכנת ב"מיראפלורס" (הזוי לגמרי!) וד"ר אוברגון עצבני מתמיד כי... הלו!! עם כל הבעיות בקליניקה הוא יפספס את ההסעה למצעד הגאווה.
ברקע תחושה כבדה של רומן בוליוודי נחות, כזה שמבשר שממש עוד מעט פרננדה ואדוארדו יפגשו להם בכיכר המרכזית של עיירת "סן רפאל" ויפזזו להם ריקוד מסורתי תוך כדי שהם מזמרים להם את שירת ה- CHORI-CHORI. רק חסרה לנו באמצע פרסומת סמויה למסעדתה של הגב' רינה פושקרנה.
בפרק הבא: פרננדה מחליטה להעלות לעצמה את המורל בשופינג שכזה ורוכשת סארי צבעוני, אדוראדו מתכנן לערוך לברברה טקס הליכה על גחלים ואילו זו מושחת עצמה בקארי ריחני ובורחת לטוהרה על גדותיו של נהר הגנגס. וגם: בטי רוקוואי מצטרפת לעלילה.
יוחלפו הסוסים בפרות קדושות, יומר החלב בצ'אי מסאלה. יחליף הטאג' מהל את אחוזת אליזלדה. עבור תעבור הסדרה לשידור יומי ב-YES INDIA.
הסדרה ירדה לחלוטין מהפסים ויעיד צעיפו המפוספס-שחור-לבן של אדוארדו אותו עטה בסוף הפרק (ושמישהו יאמר לו שהטרנד התחלף למשבצות!)
בתגובה ל: מהודו באהבה (מחר ולתמיד) מאת: tako boy
קראתי השבוע ב"רייטינג" שבמסגרת ההשקה המחודשת של ערוץ הוט בומביי (38 בממיר), עלתה ביום ראשון Jassi Jaisi Koi Nahin - הלא היא הגרסה המקומית לבטי המכוערת. בהודו כבר משודרת העונה החמישית של הסדרה המצליחה. הסדרה תשודר בהוט בימים א'-ה' בשעה 20:30.
חוצמזה משודרות בערוץ, במשבצת יומית, גם הסדרות ההודיות "נישואים פיקטיביים" (19:30) ו"הבת החורגת" (20:00). כל פרק נמשך חצי שעה, ויש כתוביות בעברית וברוסית. הערוץ הוא בתשלום כמובן - אילו הוא היה בחינם לא הייתי מתנגדת לדגום את בטי ההודית. סליחה, ג'סי (ואני שואלת: מתי כבר יביאו לנו ערוץ קוריאני/מזרח רחוקי עם תרגום? אני מוכנה לשלם!).
בתגובה ל: נצל"ש הודי מאת: iDana "הומלס בהרווארד - סיפורה של ליז מורי" סיפור אמיתי
תקציר העלילה מתוך אתר "יס": ליז מוריי, שגודלה בביתם של הורים המכורים לסמים, חייתה בעוני עד שמות אימה מאיידס הכריח אותה לשרוד ברחובות. נערה חסרת בית זו הצליחה לא רק לשרוד, אלא .... זהו סיפור חייה האמיתי
ליז מורי במציאות
סרט נוגע ללב! אחד הסרטים היותר טובים בערוץ הולמרק המשמים שגם זכה בפרס אמי
ערוץ הולמארק יום חמישי 23:10 ש.ח שישי 21:10
בתגובה ל: נצל"ש הודי מאת: iDana ובקשר לבטי - יש מצב שהייתי דוגמת (הסקרנות, הסקרנות..) אבל האמת היא שכבר נשבר לי מהרימייקים. חבל שלא מביאים את המקורית לעוד סבב...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: גם אני הייתי מוכנה לשלם עבור ערוץ קוריאני-יפני מאת: asole שבה צפיתי פעמיים, בלי לפספס אף פרק (כמעט! בכל זאת השידור השני היה בערוץ 10 בשעות בלתי אפשריות - שישי בצהריים ושבת על הבוקר).
בתגובה ל: "בטי" המקורית היא הסדרה היחידה מאת: iDana ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: גם אני הייתי מוכנה לשלם עבור ערוץ קוריאני-יפני מאת: asole ללא תוכן
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: אני מוכנה לשלם על ערוץ קוראני , אולי נארגן עצומה? מאת: זרהמאד אולי נשלח את זה לשגרירות דרום קוריאה? שמעתי שהם רוצים מאוד לחמם את היחסים עם הישראל, זה בטח ישמח את ליבם שהסדרות שלהם מביאות להם אוהבים...
בתגובה ל: אני חותמת. מאת: zilpa במסגרת ציון 45 שנה ליחסי קוריאה ישראל
אגב, מתברר שהממשלה הקוריאנית אפילו רכשה את הזכויות על כמה סדרות ומחלקת אותן לשידור חינמי בתחנות טלוויזיה במדינות אחרות – על תקן מקדם מכירות של דרום קוריאה (עשיתי "העתק הדבק" להודעה שכתבתי פעם בנענע, על כתבה שהתפרסמה ב"רייטינג" בנושא הגל הקוריאני.
בתגובה ל: ככה הגיעה אלינו סאם סון מאת: iDana האמת שזה חכם מאוד מצידם - מי ידע בכלל על קוריאה קודם לכן? כל מה שידעתי הוא שיפן כבשה אותם והתעללה בתושבים בתקופת מלחמת העולם השניה וקצת על מלחמת קוריאה.
אגב, זה היה יכול להיות חכם מצד ממשלתנו אם היתה עושה אותו הדבר, כדי שאנשים יבינו שישראל זה לא חור במדבר עם גמלים ופיגועים. הבעיה יחידה היא שאין לנו ממש סדרות טובות כמו לקוריאנים...
בתגובה ל: מהודו באהבה (מחר ולתמיד) מאת: tako boy אמנם אויבת יקרה סטטה מכל נורמה מקסיקנית אפשרית ותשוקות עוד יותר והטרילוגיה התקופתית הייתה שונה. אבל מלדרמה זה הסגנון של טלוויסה. גם ברק נשיקה הכל התחיל מאהבת ילדות של ידידים, רק ששם לא הפרידו ביניהם ולכן זה התפתח. הבכי המלדרמתי וההיסטרי על המתים המדומים והאמיתיים כבר הפך לכלל ברזל הן עבור טלוויסה והן עבור טלמונדו לא משנה עם קולומביאני או מקסיקני. לגבי סנטיאגו וגברת אין לי שכל זה באמת הזוי. גברת שטנית אני רק הלכתי לחפש את אימא שלי, אך גיליתי שאני לא יודעת כלום עליה, בבקשה ספרי לי פרטים עליה. אל תבוא אני רוצה לדבר עם השטנית לבד והיא רק תכעס עם אבוא עם עוד מישהו. אבל זה בדיוק כמו האם המתבייכנת שילדיה חושדים בה שהייתה מאהבת של אביהם שבגד באימם הקדושה, אז יש לה רעיון מבריק להתחתן עם אביהם כדי להיות קרובה אליהם, מבלי לחשוב מה מה זה אומר לגבי החשדות שלהם.ביוק כמו סרוונדו הגוסס שאומר לרוצח שהוא כתב את שמו במכתב ויספר למריה על זהותו עכשיו, או העורך דין שכבר כתבתי לעיו שאומר שהכומר לא יכול להסגיר אותך, אבל אני כן. בדיוק כמו גביוטה בשיכורה מהאהבה רק שהפעם זה לא מקורי וזה בדיוק על פי תסריט המקור, שרה בקולי קולות במשרד את השיר ששרה בחווה ופעם אחת כשאשת הבוס הייתה שם. בדיוק כמו הכומר הראשון בחבק' אותי חזק, שמגלה על הרומן עם פדריקו לדבורה ארוסתו או כבר אישתו של אחיינו שהכומר יודע מסוד הווידוי שהוא בנו שמתעמת עם פדריקו ונותן לו להבין שלא ישתוק ויספר על המעשה הנבזי. לא מדובר בחריגה של טלוויסה, אלא שתשוקות ואויבת יקרה הלא תקופתית היו התעלות של טלוויסה, התקופתיות היו התעלות בפני עצמה ותשוקות חצתה כל נורמה טלנובלית ואילו אויבת יקרה מלא טרילוגית הראתה את טלוויסה בצורה אחרת, אך נראה שהאויבת היא סטייה לטובה ומחר ולתמיד בדיוק בסגנון של טלוויסה. אמרת שזה מחזיר את קלונגה אחורה אולי לחבקי אותי חזק, אולי אני דווקא חושב שכשחקן הוא עושה הכל מעולה, אבל התקופתיות הולמות אותו יותר. אבל מניפולציות רגשיות הן הסגנון הטבעי של מקסיקו בכלל וטלוויסה בפרט.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מה אתה מתפלא זה הסגנון המקסיקני הטלוויסי מאת: EVGLEV אבל מלודרמטי בסטייל, וזה מה שאני אוהב בטלנובלות שלהם - הדרמטיות
אבל!
כאן אל תשכח שמדובר בסיפור קולומביאני אחד לאחד (!) ככה שלא מדובר בסדה מקסיקנית אותנטית עם כל המתשמע מכך
לדוגמא- בסדרת כפר מן השורה אנו מתוודעים דרך העלילה לתלבושות, אורח החיים, המנהגים והמסורות של אותו הכפר וכאן אין את זה מה שעוד יותר מבליט שהסיפור הוא לא באמת ממקסיקו, אין כאן ערך מוסף. הדרמטיזציה באה בקונספט דל, המוני ושטחי - קצת בצורת קפה קולומביאני פושר.
אני פשוט לא מרגיש את מקסיקו בסדרה הזאת, ב"שיכורה מאהבה" זה עבד אבל כאן אני חייב לומר שלא.
והנה 10 הדק' הראשונות מפרק 1 של סדרת המקור PURA SANGRE
בתגובה ל: לא נכון, הסגנון המקסיקני הוא אכן מלודרמטי מאת: tako boy אז ברור שאעדיף את המקור, אבל אני באמת מעדיפה את ההאינה שלהם. היא לא נראית רעה כמו לוסרו ויש לה חיוך מקסים. לוסרו מהשניה הראשונה שרואים אותה כתוב לה "אני רעה" על המצח, היא אף פעם לא מחייכת ואם כן אז זה מין גיחוך מרושע.
בתגובה ל: לא נכון, הסגנון המקסיקני הוא אכן מלודרמטי מאת: tako boy ואכן, לא מרגישים בכלל את אווירת הכפר. האנשים הפשוטים של הסידרה לדעתי לא מספיק אותנטיים. גרדניה מאוד מרגיזה אותו עם החטטנות שלה והעממיות שלה מוחצנת בצורה מרגיזה. אני לא מצליחה להיזכר היכן היא שיחקה ואני יודעת שכבר ראיתי אותה ואפילו לא פעם.
בתגובה ל: זה בהחלט נכון, המקסיקנים דרמטיים בסטייל מאת: Angelica לשחקנית קוראים אלאידה נונייס (Aleida Núñez)
ב"יפה היא לא" היא שיחקה את יסמין, ב"שיכורה מאהבה" את פרזנטדורה וב"מריאנה של הלילה" את מיגלינה.
בתגובה ל: גם אותי גרדניה מעצבנת מאת: asole אפולוניה התעללה שם בה שחבל"ז
בתגובה ל: היא גם שיחקה ב"כנגד כל הסיכויים" מאת: tako boy אבל אני שמחה שהתעללו בה
הכי מעצבן אותי היחס שלה לחסינטו, הוא הגיס שלה, לא המשרת שלה שחייב לה דין וחשבון על כל מה שקורה לו בחיים... לדעתי חסינטו חייב לגדל ביצים ולהעמיד אותה במקומה.
בתגובה ל: זה בהחלט נכון, המקסיקנים דרמטיים בסטייל מאת: Angelica ללא תוכן
בתגובה ל: אנחליקה שלחתי לך מסר! מאת: tako boy ללא תוכן
בתגובה ל: מה אתה מתפלא זה הסגנון המקסיקני הטלוויסי מאת: EVGLEV פספסתי את שלושת הפרקים האחרונים.. אפשר תקצירון קטן להתרחשויות המעניינות? אני רק יודעת שסירו מת אחרי שהספיק לדבר עם ליליאנה (שעכשיו נמצאת תחת השגחתה של מרטינה) ושהכומר שיתף פעולה עם אדוארדו ואמר לפרננדה שהיא מת מצער על מות אימו.
תודה מראש (=
בתגובה ל: "גברת אין לי שכל" זו אאורורה? מאת: חזק במוזרות אדוארדו משכנע את הכומר שאדוארדו מת בעודו חי כל אשר הוא צריך, שיעזור לו לקבור אותו, למרות שיש לו הכל הנשמה שלו ריקה.
סירו מבקש מלילי להישאר מפוקסת ועירנית,הוא מצייד אותה במפה מטאפורית שתחזק אותה נפשית עם מותו," הרגלי הלבן התחזק והפך למלך הלבן אשר יציל את המלכה הלבנה", עליה להזהר מהעורבים השחורים (בני משפחתו ) אשר עורבים לו (ירושתו נכון יותר) ובני משפחתה, עליה להזהר בדבריה כי "אזניים לכותל" ולכן כל שעליה למסור לרגלי הלבן(אדוארדו) שעל הפועל הלבן לאבד ראשו!
פרננדה מבינה עם מותו של אדוארדו שעליה לפעול למען תיקון שמו של אדוארדו והעוול שנגרם לו בשל כך.
בתגובה ל: "גברת אין לי שכל" זו אאורורה? מאת: חזק במוזרות מה שקרה הוא שהכומר סיפר שאדוארדו מאוד אהב את פרננדה ורק אהבה יכולה להסביר את מה שעשה לה בחתונה. ואמר שהוא מת בתאונה מוזרה ובלתי מוסברת ובכך פתח פתח לאפשרות שהוא התאבד, הוא הכחיש, אבל פרננדה בכתה נורא והרגישה אשמה. היא אמרה שהיא מרגישה אשמה שלא הגנה עליו בילדות והמשיך את חייה בלי לחשוב עליו והכומר אמר לה שכעת ההווה והעתיד זה בעלה. היא מנתה את תחושות האשמה שלה והוכמר ניסה להרגיע אותה. בינתיים אדוארדו לא טרח לצוטט לשיחה, אבל הוא עדיין חושב עליה. דוקטור אוברגון זיי, תוצאות כאילו סירו מת מהתקף לב. פרננדה נזכרה בילדות שלה עם אדוארדו והבטיחה להקדיש את חייה לכך שיותר אף ילד לא יופרד מאימו כפי שקרה לאדוארדו וסולדד. פרסילה נכנסה להריון וסיפ]רה על כך למשפחה בלי לחכות לפרננדה. פרננדה חזרה הביתה ואמרה שלא הצליחה לדבר עם אדוארדו והסבירה שהוא מת. דמיאן אמר אם כן מי הרס להם את החתונה, והיא אמרה שאולי זה אחד הדברים האחרונים שהוא עשה ואניבל הטיח את כפיות הטובה שלו ושל אימו על כך שנתנו להם מחסה ופרננדה צעקה עליו שזה לא היה בחינם והם עבדו בשבילם ואניבל טען שהם קיבלו משכורת.ופרננדה אמרה שזאת בדיוק הבעיה של המפעל זה אנשים כמו אניבל שחושבים שמשכורת זאת דרך מכובדת לתת נדבות ושהם עושים בכך טובה. היא מטיחה בהם כמה לא הוגנים היו כלפי אדוארדו שהפרידו אותו מאימו. וקמילו התערב ושאל אם היה צריך לתת לו מדליה על שאנס אותה ופרננדה צעקה שהוא לא אנס אותה וזאת הייתה רק נשיקה תמימה ושברברה תעז להכחיש שזה כל מה שראתה. אניבל טען שמדוע עושים כזה עניין מבן של משרתת וגונסלו דרש ממנו לכבד את כאבה של אחותו. ברברה עם החיוך בצבוע שלה אמרה שהסבל של פרננדה רק מתחיל, אך אמרה דברים מתוקים כהרגלה. פרננדה סירבה לאכול עם משפחתה. ברברה הודיעה לארטמיו שאדוארדו מותו לאחר ששמחה על כך, וארטמיו דרש ממנה לוודא את זה כי הוא רוצה להיות בטוח ושלח אותה אל הכומר לוודא שאדוארדו אכן מת. אביה של מרטינה אמר לחברו שהוא תמיד התגאה בביתו ועכשיו היא מתה בשבילו, החבר הציע לו לברר עם הכל נכון, והוא הבהיר שהוא בטוח שהיא שיקרה לו לאורך זמן. נטשה באה לבקר את קמילו והטיחה בו שלא ביקר אותה בבית חולים והוא תריץ זה בחתונה שנהרסה. קמילו גילה שאביה של אריקה רכש את הסוס של פרנקו והתקשר לאריקה להטיח בה שחשף את השקר שלה ושהיא נתנה לפרנקו סוס שיעשה לה טובה ויציג את עצמו כחבר שלה. והיא הטיחה בו שיכול לחושב מה שהוא רוצה, שנוח לו לחשוב שאף אחד לא יכול להתאהב בה באמת, ושהיא לא רוצה לשמוע ממנו. אוורורה החליטה לחפש את אימה ואמרה שהיא רוצה לבקר את דומינגה ולשאול אותה, סנטיאגו ביקש להתלוות אליה והיא אמרה שלא רוצה גם ככה היא ברחה ואם תבוא עם מישהו תכעס עוד יותר. סנטיאגו אמר שלא רוצה שהיא תפגע בה, ואוורורה ביקשה ממנו לחכות והוא שכר חדר במלון. אוורורה חזרה לדומינגה הזועמת שנזפה באה על שעזבה ואוורורה הסבירה שהלכה לחפש את אימה כי שמעה שהיא בעיר הבירה. דומינגהנ טענה שלא אמרה לה את זה ואוורורה סיפרה שאמרה מתוך שכרות. היא התחננה שתגיד את שמה ותיפטר ממנה לתמיד ודומינגה אמרה שלעולם לא תגיד לה והכריחה אותה לנקות ואחרי זה החביאה את המפתחות וטענה שלעולם לא תיתן לה ללכת. סנטיאגו אחרי ציפייה ארוכרה הבין שדומינגה לא נונת לאוורורה לצאת, ועילו לחפש אותה, אך מסתבר שהוא אפילו לא טרח לשאול את הכתובת של אותה דומינגה. פרננדה חלמה על אדוארדו ואדוארדו חלם על כך שפרננדה מגלה שהוא חי ומי הוא ושואלת אותו מדוע היה כל השקר הזה, והוא אומר שהיא לעולם לא תבין ושהיא מקללת אותו ואומרת לו שהיא שונאת אותו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מהודו באהבה (מחר ולתמיד) מאת: tako boy אני חייב לציין שהשחקנית מריה פרדו (דומינגה המרשעת) היא מצויינת! ראינו אותה גם ב"שיכורה מאהבה", ו"כואב הלב" וכמובן ב"מריה מריה" בתור הסוהרת האכזרית שמתעללת בה
ואם כבר "מריה מריה" וכלא - הכלא עולה בלהבות, סצינה בלתי נשכחת
בתגובה ל: והנה כמה מילים טובות מאת: tako boy
בתגובה ל: מהודו באהבה (מחר ולתמיד) מאת: tako boy בגלל הרגשנות שפרננדה הביעה הזכרונות או הקריאת המכתב של סולדד שריפת הזכרונות והאהבה הכי כואבת היא האהבה הראשונה האהבה שמעולם לא מומשה ויש אנשים שהאהבה הראשונה שלהם היא האהבה האמיתית על העלמה אין לי שכל כמו שאתה קורא לה אולי היא עלמה תמימה שמעולם לא יצאה מד' אמותיה והיא שמרוב תמימות לא מבינה אייך היא חיה ועם איזה אישה רעה ושיכורה מגדלת אותה ונכן יש בה טיפשוט מעורבבת בתמימות נאיביות ובתוליות אתה סתם לא אוהב את הסדרה וזהו ואני מתה על ק'טיש[כדברך] מקסיקני אני מעדיפה לראות סדרות רומנטיות ממקסיקו ולא סדרות מטומטמות מארגנטינה שאין להן כלום עם המציאות ומחר זה לתמיד עולה במליון על פורה סנגרה והרטינג אומר הכול זה העיקר הצופים כשמדובר בפרננדו אז הצופות
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: לא נסחפתה קצת סרט הודי למה ? מאת: rake_la אבל מאז "רובי" לא צפיתי במכסיקנית כה מאכזבת שכזאת.
הסדרה "מחר ולתמיד" אכן מצליחה במקסיקו ואל תשכחי שהיא משודרת בשעת הפריים-טיים - שעת צפיית השיא ב-21:00 בערב, לעומת זאת "בשם האהבה" משודרת בשעת הפרה-פריים טיים, 6 בערב, שעה שהביאה לכשלונן של סדרות רבות והיא מניבה רייטינג מסחרר שמזה שנים לא היה במשבצת הזאת.
גם מבחינת השוק העולמי רכשו אותה יותר מדינות מאשר "מחר ולתמיד" כרגע.
בתגובה ל: אני צופה רק במקסיקניות מאת: tako boy ללא תוכן
בתגובה ל: אף פעם לא ניסית לצפות במשהו אחר? מאת: asole סלסטה 1, עשירים ומפורסמים, קציר החטאים, סוד של אהבה...
בתגובה ל: צפיתי בעבר מאת: tako boy ("סלסטה" ו"עשירים ומפורסמים" הענתיקות) או ממש אסונובלות ("סוד של אהבה"). את "קציר החטאים" אני לא מכירה. לא הגיע הזמן שתתן צ'אנס למשהו קצת יותר עדכני? יש המון סדרות טובות מאוד ויכול להיות שיפתח עולם שלם וקסום לפניך...
אני אישית מתכוונת לתת צ'אנס ל"חיים גנובים" למרות שארגנטינאיות ואני לא הכי הולכים יחד. אני מאוד ממליצה על "יומן חיים" אבל צריך לאהוב את הסגנון הברזילאי שהוא מאוד ריאליסטי ועוסק בדרך כלל בחיי היום יום של אנשים רגילים. גם "המלך סאן" טובה מאוד אבל נראה לי שכבר מאוחר מידי להצטרף אליה.
בתגובה ל: טוב, אלו או סדרות ממש ישנות מאת: asole סתם בשביל הסקרנות אבל אני אפילו לא מחזיק מעמד חצי פרק
לדעתי הסדרות הברזילאיות והקולומביאניות משעממות מאין כמוהן והארגנטינאיות בכלל אין על מה לדבר קוריאניות ראיתי "סם סון" ו"מאיזה כוכב את?" ובינתיים מספיק לי.
ראוי לציין שבימים אלו אני צופה ב"מרינה", סדרה שמצולמת אמנם באקפולקו אבל היא קו פרודוקציה בין "טלמונדו" לחברה מקסיקנית בשם "ארגוס"
בתגובה ל: תודה על ההצעה, אני מנסה לדגום סדרות מידי פעם מאת: tako boy ללא תוכן
בתגובה ל: ואיך "מרינה"? אאל"ט גם יבגני צפה בה בעבר מאת: asole אבל כנראה שאני ממשיך לצפות בה מכורח ההרגל והנופים המדהימים...לחשוב שאני עוקב אחריה כבר שנתיים וחודשיים (כרגע הגענו לפרק 140 בערך)
בתגובה ל: העלילה הזויה מאת: tako boy בואו לא ניסחף... :)
כשחושבים על זה לויוה פלטינה יש קצב נורא איטי, אבל למרות הכל אני נורא אוהב את הקונסטפט של הערוץ. חבל רק שלא משקיעים בתמהיל הסדרות
בתגובה ל: העלילה הזויה מאת: tako boy או שכבר ביקרת שם? ההורים שלי היו וחזרו מלאי התפעלות.
בתגובה ל: לא חשבת אף פעם על למקסיקו? מאת: asole אבל לא בשביל לפגוש שחקנים, אני לא מזדהה עם מינונים של הערצה כאלה ולא מעריץ אף-אחד ברמה כזו שאני אתלהב ממנו עד כדי כך שארצה לפגוש אותו כמובן שיהיה לי נחמד ככה לעבור ליד האולפנים של "טלביסה"...
אם ללכת לשם אז בשביל לטייל ולהכיר מקרוב את התרבות המקסימה והעשירה שלהם
בתגובה ל: האמת שכן מאת: tako boy אלא כדי באמת לטייל בנופים שאתה כל כך אוהב. למקסיקו יש תרבות עתיקה ומרתקת, אני הייתי מאוד רוצה לנסוע בגלל כל הסיפורים על המאיה והאצטקים...
בתגובה ל: לא התכוונתי לטיול מהסוג הזה... מאת: asole לראות את כל הפיאצות והכנסיות במקסיקו סיטי ובכפרים הציוריים. פחות מעניינת אותי התרבות האצטקית, אבל ללא ספק זה חלק בלתי ניפרד ממקסיקו. אני רוצה ללכת בעקבות הארועים ההסטוריים במקסיקו, כל הארמונות, אמנות של פרידה קאלו ודייגו ריברה. רוצה לראות את החופים של אקפולקו ומזטלן. אולי פעם..(בפנסיה..-:)) )כשיהיה מספיק זמן וכסף.
בתגובה ל: ואיך "מרינה"? אאל"ט גם יבגני צפה בה בעבר מאת: asole והספיק לי, אך עקבתי אחרי התקצירים והצצתי בקטעים והסדרה נראית כמו רכבת הרים או שדים של התעללות בגיבורה הראשית, מה שהיה עד עכשיו, עכשיו מביאים לה קצת נחת "על חשבון" בנה שעכשיו עובר צרות מתונות יותר, אבל מי יודע כמה זמן התסירטאים הסאדיסטים יחליטו להתעלל בה שוב, בינתיים לפי התקצירים הם הולכים להתעלל הפעם באהובה הגיבור הראשי והאמת מגיע לו!!!
בתגובה ל: לא צפיתי בה, רק דגמתי פרקים ראשונים מאת: EVGLEV ללא תוכן
בתגובה ל: אני צופה רק במקסיקניות מאת: tako boy עלי ועל רבים אחרים יותר מעל מחר ולתמיד? מוזר מאוד כי היא הייתה אחרי רובי וזאת באמת הייתה סדרה על הפנים. והאמת המקסינים והישראלים יצפו ללא היסוס גם בסדרה שרק מראים 40 דקות תמונה של פרננדו קלונגה ויהיה לזה ריטינג עצום. ואותו דבר הארגנטינאים והישראלים יצפו רק בתמונה של פקונדו ארנה על המסך 40 דקות ויהיה לזה ריטינג עצום כי כך זה שחקנים נערצים. אבל לפי דבריך דווקא אהבת את התוכן בדם טהור, כך שקשה להבין מה את לא אוהבת בסדרה. ואגב קשה לי להאמין שגם צופי סדרות שלדעתי תת רמה כמו הפולשת, לוסיה שלי וכנגד כל הסיכויים יכולים להיות ביקורתיים. אבל אני מדבר אם לא יכולתי לעזוב את הבגידה למרות ההדרדרות המטאורית בתוכן הסדרה ובעלילתה.
בתגובה ל: לא נסחפתה קצת סרט הודי למה ? מאת: rake_la בסדרה, אני כבר מחכה שיעופו ניצוצות בין סנטורו לפרננדה בגלל מה שהם כיום ולא בגלל מה שהיו פעם.
בתגובה ל: הקטע הזה של אהבת הילדות הוא הכי חלש בעיני מאת: asole גם ב"לעולם לא אשכחך" אבל שם הסדרה הייתה יוצאת מגדר הרגיל!
בתגובה ל: הקטע של אהבת הילדות נעשה מאת: tako boy מדוע גרסת המקור מונה 120 פרקים בלבד וכאן החליטו להאריך לכמעט 170 הכל בגלל המפיק הנמרח :)
בתגובה ל: אגב, לא מובן לי מאת: tako boy מתבססת על הרטיניג של סדרה קיימת את כמה פרקים הם עושים 20 דקות ולא 40 דקות רגילות כך הם שומרים על קהל צופים לשעה 9 בערב כך נעשה בתחילת סדרה ובסיום המפיק שינה מעט את סיום הסדרה בזה שעשה חתונה גרדיוזית כמו שהמקסיקנים אוהבים ולא נישאר עם הסוף היבש של פורה סנגרה בפורה סנגרה חסר רומניטקה חסר נשמה
תוקן על ידי iDana 21/6/2009 0:9
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: הפרקים ואורך הסדרה אותו דבר פשוט הסדרה שמחליפה מאת: rake_la לא לשכוח בבקשה כשכותבים פרטים על הסוף... (למרות שזה כ"כ ברור ומתבקש שזה מה שיקרה בסוף).
תוקן על ידי iDana 21/6/2009 0:11
בתגובה ל: הוספתי לך סימן ספויילר בכותרת מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: הפרקים ואורך הסדרה אותו דבר פשוט הסדרה שמחליפה מאת: rake_la כי אצלנו הרי לא משדרים פרקים מקוצרים...
בתגובה ל: אז זאת אומרת שאין באמת 170 פרקים אלא פחות? מאת: asole כי ידוע שחמשת הפרקים הראשונים שלנו היו 10 פ]רקים שלהם. כך שפער לפחות 5 פרקים או שישה אם יפצלו את הפרק האחרון הארוך לשניים. וכמה פרקים קצרים היו בסוף אני לא יודע. בפנאי פלוס מהמהרים די בביטחון על 160 פרקים.
בתגובה ל: אני מניח שלכל היותר 165 פרקים מאת: EVGLEV ללא תוכן
בתגובה ל: הקטע של אהבת הילדות נעשה מאת: tako boy קשה לי עם הקונספט באופן כללי, בלי קשר לסדרה זו או אחרת.
כאשר הילדים גדלים ביחד זה משהו אחר וגם כשהם נפגשים אחרי דור ומגלים זה את זה מחדש זה גם סבבה, אבל לשמור אמונים 15 שנה למישהו שאין לך מושג איך הוא נראה אפילו - זה כבר יותר מידי בשביל יכולת הסיספונד שלי. לכן אני מחכה כבר לאהבה הבוגרת שתתפתח, כדי שנוכל לשים מאחור את אהבת הילדות וללכת הלאה.