בפורום טלנובלות תפוז הגולש ברונו קיבל מידע מערוץ ויוה לגבי הטלנובלות החדשות הצפויות לעלות בויוה ובויוה פלטינה בזמן הקרוב.
בויוה: "זהות אבודה" (פניה של אנליה) החל מה-18.8 במקום הטלנובלה "החוזה".
בויוה פלטינה: "אין שטוחות בגן עדן" במקום "שלוש אחיות" "הכל למען האהבה" ("En Nombre del amor") החל מה-13.8 במקום "מרינה"
EN NOMBRE DEL AMOR זאת הטלנובלה החדשה של טלויסה בכיכובם של ויקטוריה רופו, ארתורו פניצ'ה ולטיסיה קלדרון.
קליפ הפתיחה:
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl הנה מה שהצלחתי לברר עד כה על שתי הראשונות (האחרונה כבר נסקרה כאן בהרחבה ויש ספיישל של טאקו בוי).
זהות אבודה (שם קצת בעייתי לדעתי כי היה סרט כזה עם מאט דיימון, מה רע בפניה של אנליה?)
זו סדרה של טלמונדו שמתרחשת בלוס אנג'לס(!) לפי ויקי זו אחת הסדרות היותר מצליחות של הרשת והיא משלבת בתוכה סיינס פיקשן (!), מאוד לא שגרתי בעולם הטלנובלות, למרות שהיו כמה אסונבלות שהייתי מתייגת אותם כמדע בידיוני.
העלילה: מכילה ספויילרים להתחלת הסדרה, אז מי שמקפיד שלא להחשף עדיף שידלג על הקטע הזה.
אנה לוסיה, המכונה אנליה, היא סוכנת חשאית של המשטרה שתפקידה להפליל מאפיוזו בכיר בשם ריקי מונטנה ולשם כך היא מתחזה לחשפנית במועדון החביב עליו. ריקי דנן מתאהב באנליה ומכניס אותה לעיניינים אבל כשהוא רואה אותה משוחחת יום אחד עם אחד מעמיתיה במשטרה הוא מתחיל לחשוד בה ולכן הוא מטיל עליה לרצוח אשת עסקים עשירה בשם מרגריטה. אנליה מתכוונת לזייף את החיסול וחוטפת את מרגריטה במכוניתה, אבל למרגריטה עצמה יש משאלת מוות כי היא גילתה שבעלה האהוב דניאל בוגד בה עם בת דודתה שרה (שקשורה לריקי ולחיסול) ובצר לה פנתה לנחמת האלכוהול. כך, שתויה ומיואשת, היא גורמת לתאונה שבה היא, אנליה והמכונית נוסקות מעבר לצוק משל היו תלמה ולואיז... להתפוצצות עד רק מדען מטורף בשם דוקטור ארמנו ריביירה, ומשום מה הוא לא קורא למשטרה או לאמבולנס, יש לו תוכניות אחרות...
קאסט:
אנליה - אליזבת גוטיירז (אישתו לשעבר של ויליאם לוי ואם בנו) מרגריטה - גבי אספינו (לונה ב"לונה") דניאל - מרטין קראפן ("הכל או כלום", "הכל או כלום", "למדי אותי לאהוב" ו"קח אותי רודריגו") ריקי - גבריאל פורס (דניאל השני ב"האסירה") שרה - מריצה רודריגז (קריסטל ב"לוסיה שלי") כרמן (דודה של שרה) - זולי מונטרו (אדאליידה ב"הזר", רוסליה ב"האסירה") אולגה (אמה של מרגריטה) - אלוז פרזה (גרסיאלה ב"אני אניטה", טרזה ב"סוד של אהבה") מיגל (אחיה של מרגריטה) - אלחנדרו צאבן (רוני ב"האסירה") דוקטור ארמנדו - דניאל לוגו (רודולפו מ"האסירה", ממש פגישת מחזור יש פה).
אין שטוחות בגן עדן
כאן אני קצת בבעיה, כי אני לא יודעת באיזו גרסה של הטלנובלה מדובר. הסדרה המקורית היא קולומביאנית מבית קראקול וברור שהייתי רוצה לקבל אותה. היא מבוססת על ספרו של העיתונאי גוסאבו בוליבר שמבוסס בעצמו על סיפור אמיתי ובמרכזה קמילה, נערה עניה שיש לה אובססיה להגדיל את החזה שלה, ומכיוון שהיא עניה, הופכת לזונה כדי להגשים את חלומה. לטלנובלה הזו היו אחוזי שיא של רייטינג בקולומביה, זו הייתה הסדרה הכי נצפת שם עם כמעט 6.9 מיליון צופים!!! ב-NBC כרגע עובדים על גרסה אמריקנית לסדרה ויש גם גרסה של טלמונדו עם RTI. נראה לי שנקבל את טלמונדו... והבנתי שהגרסה הזו נחשבת לגרועה. באסה! עוד משהו מוזר, לפי ויקי לסדרה הקולומביאנית יש 23 פרקים ואילו לטלמונדו יש 173! הבדל "קטן" של 150 פרקים...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: תודה לינה מאת: asole הפנים של אנליה ראיתי כמה פרקים באינטרנט האמת לא התלהבתי במיוחד אני לא אוהבת בדיוני את שטוחות ניראה פרקים ראשונים ואחליט אים היא שווה או לא
בתגובה ל: תודה לינה מאת: asole לגבי אין שטחות כבר הובאה כאן העלילה (עם יותר מדי ספוילרים לגבי הסוף...)
וזו אחת הסידרות המצליחות של טלמונדו (התחילה טוב, אחרי פרק 100 הם עברו לפרקים של חצי שעה אז מובן הרגשת המריחה.... מכאן זה מגיע לסוף של הנובלה שזה 161. שזה ממש כמו ויקטוריה- מספר סביר לגמרי.)
לגבי אנאליה- דווקא אנאליה היא גבי אספינו ואילו מרגריטה היא אליזבת גוטיירס.
בקיצור- ויוה הביאו לשם שינוי סידרות מצליחות מאוד מטלמונדו וטלויסה. כל הכבוד להם. כשזה מגיע אז זה מגיע.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: הכל שטויות במיץ עגבניות. מאת: nirdelanoche של טלמונדו והביקורות בכללי לא היו משהו.
ולא, גבי אספינו היא דווקא מרגריטה בתפקיד אורח קצר ואם ארחיב אחשוף כבר יותר מידי מהעלילה.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: תודה לינה מאת: asole אנליה\ אנה לוסיה היא אליזבת גוטיירס וגבי אספינו היא מריאנה ולא "מרגריטה"! מאיפה הקרצתם את השם הזה בכלל? אין אותו בכלל בסדרה! ולדעתי פניה של אנליה היה יותר טוב מאשר "זהות אבודה". אבל זהות אבודה גם מתאים לעלילה. אנטוניו כבר כתב את העלילה של הסדרה יותר מורחב, אז אפשר לקרוא את זה. הטלנובלה מזכירה את "האסירה" באופי שלה- יש שם הרבה אקשן ופשעים...ככה שזה הולך להיות ממש מעניין.
ולמה לא כתבו מתי תיהיה אין שטוחות בגן עדן?
בתגובה ל: ליתר דיוק! מאת: alexes אין לי מושג מאיפה צצה לי המרגריטה הזו...
בתגובה ל: לאיזו התנפלות "זכית", אסול מאת: חזק במוזרות רק חשבתי שזה ההיפך :P
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: אני לא התנפלתי בכלל מאת: nirdelanoche שקיבלה אסול על הסקירה הקצרה שלה ל"זהות אבודה" היו מעט תוקפניות ומזלזלות בהשקעה שלה (גם אם מדובר בחמש דקות של שיטוט ברשת), ואם לא נעים לי לקרוא את זה, אני בטוחה שהרבה פחות נעים לה.
בפעם הבאה כשרוצים לחלוק על משהו שמישהו כתב, אפשר פשוט להתנסח ביותר עדינות, בלי ממשפטים כמו "מאיפה הקרצת את השם הזה בכלל" למשל, זה הכל.
בתגובה ל: גם התגובה שלך וגם התגובה האחרת מאת: חזק במוזרות אבל זה לא ככה. "הקרצת" זו מילה ידועה ולא תוקפנית בכלל. אולי זה היה נראה לך כמו התנפלות בגלל שכתבתי סימן קריאה בסוף..(!)? חחחח..
דרך אגב, למה יש לך כינוי "חזק במוזרות" אם את בת אז צריך להיות "חזקה במוזרות" ,לא?
בתגובה ל: חחח אולי זה נראה כמו התנפלות מאת: alexes ולכן כתבתי את מה שכתבתי. אולי בלעדי סימן הקריאה זה היה נראה לי אחרת.
לגבי הכינוי, "חזק במשהו" זה סלנג שכזה. כשמישהו נמצא במצב כלשהו בצורה רצינית אז אומרים עליו שהוא "חזק" באותו הדבר, גם אם זו בת. למשל- "השניים נמצאים חזק בזוגיות" (את הב' מנקדים עם קמץ או פתח), או כמישהו נמצא בלחצים והיסטריות, אפשר לומר עליו שהוא "חזק בהיסטריה". אין הרבה משמעות לזה, אני גם לא כזו מוזרה.. סתם כינוי שהחלטתי לכתוב לפני הרבה שנים עוד בפורום בנענע.
בתגובה ל: תודה לינה מאת: asole וכבר כתבתי על זה בשרשורפלצת שהתפתח בעקבות העדכון של אודליה (יש מצב שפספסת אותו בגלל ההיעלמות של פונגי? ). השרשור הזה כולל ספויילרים שמגיעים כמעט עד הסוף של "שטוחות", אז זהירות (למרות שצבעתי אותם בלבן).
בתגובה ל: גם אני הייתי מעדיפה את הגרסה הקולומביאנית האותנטית מאת: iDana אני אשלים אותו בקרוב וגם את הסיום של ויקטוריה שרציתי להגיב עליה דווקא, אבל אז פונגי נעלם...
תודה דנה!
------------------------
זהו, עכשיו השלמתי את השרשור הכה סוער הזה
אני בטח אדגום את שתי הטלמונדואיות אבל להגיד לך שאני מחכה להן בכיליון עיניים? אני לא חסידת טלמונדו, כמוך, מכל הסדרות שלהם הכי אהבתי את "תשוקת הניצים" אבל גם לא חשבתי שזה מאסטרפיס למרות שנהניתי ממנה. "למדי אותי לאהוב" הייתה חביבה אבל פחות טובה ומ"על החיים ועל המוות" די סבלתי. גם "אני אניטה" הייתה מציאה קטנה לדעתי, סבלתי אותה בעיקר בגלל הראשי (חורחה אנריקה אבז'ו, ארמנדו מ"בטי"). אני תמיד אעדיף קולמביאניות אסליות של קרקול על קולומביאניות של טלמונדו.
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl ועל הנייר אף אחת מהטלנובלות לא ממש מלהיבה אותי, אבל אשתדל לדגום פרקים ראשונים, לפחות בשביל ההשכלה הכללית אני בטוחה שיהיו כאן כמה אנשים שמחים מאוד בזכות הבשורה על "הכל למען האהבה"
בתגובה ל: על המידע מאת: iDana ומישהו שאמר פעם בפורום שנראה לו שיביאו אותה לארץ מתישהו, צדק! יפה מאוד! ואם זה יהיה בפלטינה ועוד במקום מרינה, זה יתקדם בקושי....... זה מה שחבל. אבל מצד שני טוב שזה ככה, כי כך אפשר יהיה לראות אותה בלי עומס שבויוה.
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl לערוץ ויוה! לדעתי משודרות בימים אלה בערוץ ויוה ובפלטינה מיטב הטלנובלות , כל אחד יכול למצוא משהו לטעמו , תמיד יהיו כאלה שיחשבו שמשהו חסר ועדיין, בטלנובלות מהשורה הראשונה אנו זוכים לצפות כיום , ועל כך כל הכבוד גדול!!!!
בתגובה ל: אני חושבת שראוי לומר מילה טובה מאת: אנהההה עם סדרות טריות ומצליחות (יחסית). אני רק מקווה שישמרו על גיוון, ואם יביאו קוריאנית גם ל'ויוה' אני בכלל אהיה מרוצה עד הגג
בתגובה ל: באמת נראה שיש שיפור ברכש מאת: iDana הם מביאים טלנובולות טובות בזמן האחרון ועל זה בראבו! אבל עדיף שהם היו מביאים כמה שיותר ברזילאיות. ולא שידור חוזר של אמריקה. אבל חוץ מזה טוב שהם מביאים את הטלנובלות הטובות של טלמונדו וגם המקסיקניות הטובות. בכל מקרה יש עדיין טלנובלה אחת שאני מצפה לה בכיליון עיניים ואני מקווה שיביאו אותה מתישהו. עוד מעט יהיה הרבה מה לראות. אני מקווה שיהיה לי זמן לראות את כל החדשות שיהיו ולשלב את סדר העדיפויות כמו שצריך כי כל העלילות נראות ממש טובות!
בתגובה ל: כן ויוה באמת השתפרו! מאת: antonio_m ללא תוכן
בתגובה ל: אכן, חבל שדווקא "אמריקה" חוזרת לש"ח מאת: asole לא שיש לי משהו נגד הברזלאיות אבל חאלס תחדשו כבר.. היו סדרות הרבה יותר יפות בפלטינה שיכלו להעלות לשידור חוזר בויוה. ממש לא מובן לי מי יושב שם ומקבל את ההחלטות הגרועות הללו??
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: אכן חבל ועצוב " אמריקה" חוזרת מאת: זרהמאד כי "אמריקה" פשוט לא הייתה סדרה טובה, גם לברזילאים יש פישולים, מה לעשות...
אני מניחה שזה קשור לכסף . בזמנו כשביקשתי ש"ח של המיני-סדרות הברזילאיות ששודרו בשעות-לא-שעות ("אילדה סערה" למשל זכתה לשיבוץ התמוה של שלוש לפנות בוקר) נאמר לי שכבר פגו הזכויות שידור עליהן. "אמריקה" כנראה עדיין בתוקף, לכן אנחנו מקבלים סדרות בש"ח לפני שבכלל התחלנו עוד להתגעגע אליהן (או אם בכלל, במקרה של "אמריקה").
בתגובה ל: אני חובבת ברזילאיות מושבעת, ובכל זאת מאת: asole את האמת לויוה אין הרבה ברזילאיות בסטוק, רק אמריקה והאחד, האחד כבר שודר פעמיים וחוץ מזה הוא ישן, מתחילת שנת 2000.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: רק חסר שבליסימה תחזור כ"כ מהר מאת: tami_y ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl שמחתי שבשם האהבה מגיעה אך לקראת סיום התאכזבתי שהיא מחליפה את מרינה שזה אומר בפלטינה....באסה אין לי אופציה לראות מהסיבה שאין לי פלטינה. אם היה מדובר בגרסה הקולומביאנית הייתי מבינה ששיבצו אחת לויוה ואחת לפלטינה...אך מדובר בריימק מקסיקני. למה צריך 4 מקסיקניות בפלטינה שלא זז...כשבויוה יש רק אחת, כן אני יודעת שדוניה ברברה גם מקסיקנית, אך בעיני היא לא נחשבת. לא משנה 2 מול 4 לא הוגן. אכן ויוה עשתה שיפור וכל הכבוד על כך אך הייתי שמחה אם בשם האהבה היתה בויוה, ועדיין לדעתי יכלו להשתפר עד הסוף.
זהות אבודה נשמעת לא רעה אך לא משכנעת למדי, אתן לה צ'אנס...אבל יש לי הרגשה שאראה אותה ברצף כמו יומן חיים שעדיין, חייבת לציין, לא ריתקה אותי אל המסך...לעומת חיים גנובים, שמרוב סקרנות אני עוקבת גם בערוץ הרוסי.
אסול, את צודקת לגבי השם, מה רע בפניה של אנליה באמת...לגבי אמריקה, דווקא טוב שהיא חוזרת ולא סדרה מצליחה יותר כי אחרת היה יכול להיווצר עומס. למרות שאני צפיתי בה לא התלהבתי ממנה יותר מדי, במילה אחת "נחמדה" וזה טוב שדוחפים לפעמים סדרות גרועות כמו החוזה, ופחות מוצלחות כמו מכפשות זה נותן קצת מרחב מחייה.
אין שטוחות בגן עדן נשמעת הזויה וטוב שהיא בפלטינה גם אם היא מבוססת על סיפור אמיתי, לא רואה צורך לראות אותה לעומת מונטה כריסטו וחיים גנובים, סיפורים אמיתיים שראויים להפקתם. ואם מדברים על שמות של סדרות...יש לי עוד משהו להגיד על הסדרה לא רק שהיא נשמעת הזויה, גם ניראה שלא חשבו יותר מדי על השם שידרגו את טיפשות בשטוחות...באמת טיפשי.
ד"א, מישהו/י יודע/ת מה יהיה במקום מונטה כריסטו שמסתיימת עוד 22 פרקים.
בתגובה ל: תודה לינה על החדשות החמות... מאת: guulia דווקא החוזה מקסיקנית, אך היא לא נחשבת כי היא של אצטקה ולא של טלוויסה. אז יוצא שלטלוויסה יש רק טלנובלה אחת מחר ולתמיד.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: דונה ברברה אןכ לא מקסיקנית מאת: EVGLEV מקסיקנית נוספת לויוה...4 בפלטינה לעומת 1 בויוה...מאכזב.
בתגובה ל: צודק, טעות שלי...על אחת כמה וכמה עוד סיבה לשבץ מאת: guulia מילה של אישה, בשם האהבה וכואב הלב בשידור חוזר. מה עוד? אני ספרתי 3, וטלנובלה אחת שויוה. ואם חושבים על זה, אם הם היו שמים את שתי הטלנובלות של טלמונדו בפלטינה ואת בשם האהבה בויוה, היה מתקבל בדיוק אותו מצב עבור טלנובלות של טלמודנו- 3 בפלטינה ו1 בויוה.
בתגובה ל: תודה לינה על החדשות החמות... מאת: guulia אם הכל היה נהדר ומוצלח היינו יושבים כל היום מול ויוה ולא עושים כלום חוץ מזה זה נכון, גם כשיש יותר מידי מה לראות זה לא טוב, כי תמיד מפספסים משהו.
את השטוחות המקורית מאוד הייתי רוצה לראות, אני בטח אדגום את הרימייק ואת אנליה מהסקרנות, אבל על הנייר אני מודה ששתיהן לא הכי מפתות אותי, אך לעולם אין לדעת...
בתגובה ל: באמת טוב שיש טלנובלות כמו "החוזה" מאת: asole שאת אומרת ככה על טלנובלות של טלמונדו. חבל מאוד שלא ראית את הטלנובלה "הסערה" שהייתה אחת הטובות , לדעתי במקום הראשון אצלי של טלמונדו כמו גם תשוקת הנצים. "הסערה" הייתה טלנובלה ממש ממש מעניינת!!! לא פיספסתי אף פרק וכל סופ"ש חיכיתי לראות רק אותה. יש שם פול שחקנים מוכרים והעלילה מרתקת ביותר! ולדעתי "זהות אבודה" זו טלנובלה מאוד מעניינת. ראיתי כמה פרקים שלה ביוטוב והפרקים היו טובים! בקשר ל"אין שטוחות בגן עדן" אין לי מושג לגביה אבל גם נראה לי שהיא טובה. ואסול, את רואה את דונה ברברה? היא גם מאת טלמונדו....
בתגובה ל: אסול באמת חבל מאת: antonio_m לא הצלחתי להתחבר אליה אבל אני עדיין עוקבת אחריה פה בפורום. מ"תשוקת הניצים" נהניתי וגם מ"למדי אותי לאהוב" אם כי פחות (הגיבור הראשי עיצבן אותי, העדפתי את דיאנה עם פבלו) אבל מהצד השני היו "הבגידה" ו"על החיים ועל המוות"... אני מניחה שזה בסופו של דבר עיניין של טעם ואני פחות מתחברת לטלמונדואיות. אני בכל זאת אתן צ'אנס לשתיהן, כמובן שזה תלוי גם בזמן שיהיה לי בכלל לצפיה כי אני כבר רואה שתי טלנובלות בויוה ואחת בפלטינה...
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl הימור שלי, שיכורה מאהבה, כמו בסיבוב הקודם.
בתגובה ל: תודה, וידוע מה מחליף את מונטה כריסטו? מאת: EVGLEV למרות שהגירסה הקולומבאנית הרבה יותר איכותית ומוצלחת
בתגובה ל: שיכורה מאהבה עדיפה על אמריקה מאת: זרהמאד שאם אמריקה מויוה חזרה, על החיים ועל המוות עדיין בפלטינה, ורק שידור חוזר של כואב הלב פעמיים בפלטינה, אז ייתכן מאוד שיעדיפו לצורכי איזון לשים טלנובלה מויוה פלטינה במקום מונטה כריסטו.
בתגובה ל: זה בטוח, אבל חשבתי על זה מאת: EVGLEV אז אולי הם יחליטו לשדר את "פאפי ריקי" בשידור חוזר? כי עכשיו שניגמרה "מכשפות" אין אף טלנובלה צ'יליאנית בויוה.
אני כמובן מקווה שהטלנובלה הצ'יליאנית אותה הזכירו היא חדשה אבל אי אפשר לדעת
בתגובה ל: בפורום של הוט כתוב שתשודר טלנובלה צ'יליאנית השנה.. מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: קשה להאמין שבשעה כזו ישדרו סידרה חדשה לא? מאת: זרהמאד אבל בגלל שבפורום של הוט כתבו שתשודר טלנובלה צ'יליאנית חשבתי על האפשרות שאולי הכוונה היא לשידור חוזר של "פאפי ריקי".
בתגובה ל: סביר להניח שישדרו טלנובלה בשידור חוזר... מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: במידה וחדשה, אז אולי בפלטינה במקום דירה לשניים מאת: EVGLEV הסידרה הדפוקה הזאת!! איך בכלל שמו אותה במקום "הסערה" שהייתה מדהימה?? איך??? איזה חוסר התחשבות בצופים!!! לפחות היו מביאים משהו טוב מטלמונדו גם אחרי שהסערה נגמרה! נקווה שהפעם יביאו משהו טוב באמת, לפחות ברזילאית אם כבר לא טלמונדו, ואם טלמונדו אז שיביאו כבר את "חטאים זרים" שהיא מהחדשות של טלמונדו.
בתגובה ל: סביר להניח שישדרו טלנובלה בשידור חוזר... מאת: MyGirl אהבת את פאפי ריקי? היא התחילה יפה מאד והמשיכה כמו מסטיק. כשראיתי את מכושפות בפעם הראשונה נורא התלהבתי מהסדרה וכמובן מהשחקנים ולכן כשהתחילה פאפי ריקי שמחתי אך הם אכזבו עם המריחה היתה עוד סידרה צ'אלאנית ששודרה בויוה פלטינה עם גבי אספינו לונה אם אני לא טועה , אולי היא עוברת לויוה? ד"א לינה יקרה, אני ממש נהנת מסאנג דו , כבר בפרק ה 7 , תכיני לי עוד המלצה חמה לכשאסיים .. תודה
בתגובה ל: אצל מי צריך למחות?? מאת: זרהמאד והיא לא צ'ילאנית אלא קולמביאנית אסאלית כפי שאסול נוהגת לכנות, אך בגלל השחקנית של סוד של אהבה היא חשבה שזו טלנובלה וונוצאלית ולא נתנה לה צ'אנס.
בתגובה ל: לונה שודרה בויוה לפני הזר מאת: EVGLEV למרות שהבנתי ממך שזה לא היה הפסד נורא גדול, לא? שזו הייתה סדרה חביבה אבל לא מאסט.
בתגובה ל: אצל מי צריך למחות?? מאת: זרהמאד מאצ'ו לדעתי יותר טובה אבל גם ל"פאפי ריקי" היה את הקסם שלה. הבעיה העיקרית שלי הייתה עם הסוף והיו כמה דמויות משנה שהייתי בשמחה מוותרת עליהן.
בתגובה ל: זה בטוח, אבל חשבתי על זה מאת: EVGLEV סמוך עלי, לא היה לי פלטינה אף פעם וצפיתי בסדרה. הבנתי את כוונתך, אך לא נראה לי שככה הם מחליטים מה ישודר איפה ומתי. טוב, נראה לי שהגיע הזמן שיפרסמו כבר מה עולה במקום מונטה כריסטו...מישהו כבר יודע?
בתגובה ל: תודה, וידוע מה מחליף את מונטה כריסטו? מאת: EVGLEV יותר מוצלח... לא סבלתי כלל מהריימק. למרות הביקורות הרעות אהבתי מאוד את ריוורה, גם את יאנס על אף מראהו המגודל וד"א עד לא מזמן הורדתי את כל הדיסק של הסדרה. כשבזמנו חיפשתי בנרות מנגינה שהושמעה באחד הקטעים כשרודריגו סבל למי שזוכר.
לדעתי יש סיכוי גדול יותר שפאפי ריקי תחזור אאל"ט היא שודרה לפני שיכורה מאהבה. אך מה שבטוח המשבצת מיועדת לשידור חוזר.
תוקן על ידי asole 14/7/2009 21:30
בתגובה ל: לא הייתי מתנגדת לדגום ממנה שוב...כמובן שהמקור היה מאת: guulia שתי הסדרות הסתיימו בהפרש של חודש וחצי...פאפי ריקי באמצע מאי 2008 ושיכורה מאהבה בסוף יוני 2008. ככה שלשתיהן יש את אותו הסיכוי לשידור חוזר.
בתגובה ל: לא הייתי מתנגדת לדגום ממנה שוב...כמובן שהמקור היה מאת: guulia בפאפי ריקי התחילה אפילו קצת אחרי שיכורה מאהבה, אך מה זה משנה אם הזר חזרה לפני על החיים ועל המוות.
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl לא תשודר בויוה... אני אוהבת מאוד את שתי השחקניות האלה, בעיקר את לטיסיה קלדרון. את ארתורו אני לא סובלת,אגב.
כלום לא משתווה לאהבה שמעניק כלב לבעליו. רק מי שיודע אהבה כזאת מבין עד כמה היא טהורה ונטולת אינטרס, כלב אוהב ללא שיפוט וביקורת, הוא ילך אחרי בעליו גם כשזה הומלס שאינו יכול לתת לו דבר חומרי, הוא יסגוד לבעליו גם כשהוא אדם כעור, חולה או מעוות.גם כשחברת בני אנוש תתרחק ממנו ותדחהו, הכלב תמיד יקבלו באהבה אינסופית ועבורו, בעליו הוא עולם ומלואו. כלב=כולו 6.11.1994 - 7.9.2010 מאי אהובתנו הנצחית,לעולם לא נשכחך נשמה יפה
בתגובה ל: טלנובלות חדשות מאת: MyGirl הגעתי לפרק 11 בסאנג דו ואני מאד מרוצה , בהמשך אדווח יותר פרטים.. במקביל אני רואה את SMAIL AGAIN אליה הגעתי בגלל השחקן שמשחק בסאנג דו את דמותו של מין סוק. גם סידרה חמודה וקלילה לפחות בשלב זה של ההתחלה ולמרות שהיא הופקה אחרי סאנג דו ב 3 שנים השחקן לי דונג גאן נראה בה הרבה יותר מבוגר פה ב SMAIL AGAIN ופה מסאנג דו שנת 2003