מחר זה לתמיד
|
|
מחר זה לתמיד
פורסם לפני
4244 ימים
מאת asole
סה"כ תגובות: 20
תגובה אחרונה לפני: 4238 ימים
 גונזו הזה כל כך טיפש! מה הבעיה בשבילו לצלצל ישר למפקח ולשאול אותו ישירות מי ביקש לפרסם את הידיעה על דמיאן? החדל אישים הזה לא מסוגל אפילו להרים טלפון? כל דבר קטן הוא מבקש מברברה שתעשה במקומו, הסמרטוט. גם אניבל טמבלול לא קטן שהסכים לקחת את האשמה עליו. ולמה? כי ברבי עשתה לו הצגה והלב מאבן שלו נסדק או שבאמת הוא חושב שהיא חיונית לחברה? לדעתי התשובה השניה היא הנכונה.  גם ברברה לא בדיוק גאונת הדור, הרי בעלה השמגגה היה יכול לעלות עליה ברגע אם הוא כאמור היה מתקשר למשטרה אבל היא כנראה יודעת עם איזה גניחט יש לה עסק, בכל זאת זו הייתה הסתכנות מיותרת וגם אדוארדו הוציא ממנה די בקלות את פרטי החשבון האישי שלה. נכון שבהבטחה למיליון וחצי ירקרקים נאים אבל הוא יכל לעבוד עליה ולא להפקיד את הכסף הזה. בכלל, מה פתאום נותנים כזה בונוס שמן לפני שחוזה נחתם? ואיך זה שמעבירים עוד 3 מיליונים לחברה לפני שחוזה נחתם? ואדוארדו בכלל לא ראה מאזנים, לא נפגש עם רואי חשבון, כלום. טוב, עכשיו יש לו הרבה כסף לבזבז... שמעתי נכון, 60-70 מיליון דולר פלוס הזכויות? פשוט לא הסתכלתי במרקע כשהסכום צויין ואני חלשה במספרים בכל שפה שהיא   השרוף המבחיל דייק לפחות בנקודה אחת - פרננדה באמת מקנאת באריקה בגלל פרנקו סנטורו.  רנה מאנסרט החזיר נשמתו לבוראו בסוף הפרק. זה המזל של אדוארדו, אחרת לארטמיו הייתה נודעת זהותו האמיתית, והמזל של גרדניה, אבל קצת חבל על הטיפוס הזה שהתגלה כבכלל לא כזה גרוע. עובדה שהוא היה מוכן להלחם את מלחמתה של בחורה שהוא בכלל לא מכיר. מהצד השני, הוא היה מסוגל לחסל כומר בדם קר אז בעצם זה כן הגיע לו, אחרת האב בוסקו היה שר עם המלאכים.  אני סקרנית לגורלה של ההיפופוטמית השיכורה כשארטמיו יגלה שהציפור התעופפה לה מהקן... יהיה שמח! ולא מיין!  ולדימיר יועץ! פיננסי! נו, שהלמך הזה ייעץ למישהו משהו! איזו בדיחה... אבל מכיוון שדמיאן ימשוך בחוטיו אולי זה יעבור חלק איכשהו, הרי זה לא שהוא הולך לעבוד חס וחליליה בחברה של גאונים. כשאני רואה את אניבל וגונזו אני חושבת שבאמת בלי ברברה החברה הייתה מתמוטטת כי שני אלו לא היו יכולים לנהל לבד דוכן לימונדה. זו לא עצה כ"כ רעה לולדימיר עצמו, נכון שהוא ישרת את האינטרסים של המפלצת במנוסה אבל מהצד השני ככה הוא יהיה בקשר עם הגורדיטה שלו שאלמלא עיניין הכספים לא הייתה רוצה לראות אותו גם בתמונה.
|
|
|
|
![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z5ew__Yellow_Flower.gif Flower_Yellow]() גונזו הזה כל כך טיפש! מה הבעיה בשבילו לצלצל ישר למפקח ולשאול אותו ישירות מי ביקש לפרסם את הידיעה על דמיאן? החדל אישים הזה לא מסוגל אפילו להרים טלפון? כל דבר קטן הוא מבקש מברברה שתעשה במקומו, הסמרטוט. גם אניבל טמבלול לא קטן שהסכים לקחת את האשמה עליו. ולמה? כי ברבי עשתה לו הצגה והלב מאבן שלו נסדק או שבאמת הוא חושב שהיא חיונית לחברה? לדעתי התשובה השניה היא הנכונה. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z5ew__Yellow_Flower.gif Flower_Yellow]() גם ברברה לא בדיוק גאונת הדור, הרי בעלה השמגגה היה יכול לעלות עליה ברגע אם הוא כאמור היה מתקשר למשטרה אבל היא כנראה יודעת עם איזה גניחט יש לה עסק, בכל זאת זו הייתה הסתכנות מיותרת וגם אדוארדו הוציא ממנה די בקלות את פרטי החשבון האישי שלה. נכון שבהבטחה למיליון וחצי ירקרקים נאים אבל הוא יכל לעבוד עליה ולא להפקיד את הכסף הזה. בכלל, מה פתאום נותנים כזה בונוס שמן לפני שחוזה נחתם? ואיך זה שמעבירים עוד 3 מיליונים לחברה לפני שחוזה נחתם? ואדוארדו בכלל לא ראה מאזנים, לא נפגש עם רואי חשבון, כלום. טוב, עכשיו יש לו הרבה כסף לבזבז... שמעתי נכון, 60-70 מיליון דולר פלוס הזכויות? פשוט לא הסתכלתי במרקע כשהסכום צויין ואני חלשה במספרים בכל שפה שהיא ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/t8bn__Smiley_Wink.gif Smiley_Wink]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z5ew__Yellow_Flower.gif Flower_Yellow]() השרוף המבחיל דייק לפחות בנקודה אחת - פרננדה באמת מקנאת באריקה בגלל פרנקו סנטורו. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z5ew__Yellow_Flower.gif Flower_Yellow]() רנה מאנסרט החזיר נשמתו לבוראו בסוף הפרק. זה המזל של אדוארדו, אחרת לארטמיו הייתה נודעת זהותו האמיתית, והמזל של גרדניה, אבל קצת חבל על הטיפוס הזה שהתגלה כבכלל לא כזה גרוע. עובדה שהוא היה מוכן להלחם את מלחמתה של בחורה שהוא בכלל לא מכיר. מהצד השני, הוא היה מסוגל לחסל כומר בדם קר אז בעצם זה כן הגיע לו, אחרת האב בוסקו היה שר עם המלאכים. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z5ew__Yellow_Flower.gif Flower_Yellow]() אני סקרנית לגורלה של ההיפופוטמית השיכורה כשארטמיו יגלה שהציפור התעופפה לה מהקן... יהיה שמח! ולא מיין! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z5ew__Yellow_Flower.gif Flower_Yellow]() ולדימיר יועץ! פיננסי! נו, שהלמך הזה ייעץ למישהו משהו! איזו בדיחה... אבל מכיוון שדמיאן ימשוך בחוטיו אולי זה יעבור חלק איכשהו, הרי זה לא שהוא הולך לעבוד חס וחליליה בחברה של גאונים. כשאני רואה את אניבל וגונזו אני חושבת שבאמת בלי ברברה החברה הייתה מתמוטטת כי שני אלו לא היו יכולים לנהל לבד דוכן לימונדה. זו לא עצה כ"כ רעה לולדימיר עצמו, נכון שהוא ישרת את האינטרסים של המפלצת במנוסה אבל מהצד השני ככה הוא יהיה בקשר עם הגורדיטה שלו שאלמלא עיניין הכספים לא הייתה רוצה לראות אותו גם בתמונה.
|
|
בתגובה ל: מחר זה לתמיד מאת: asoleאפילו כשאני לא רואה בסדרה, האם היא עד כדי כך גרועה?
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר. ![http://i.imgur.com/moxiQ.png]()
|
|
בתגובה ל: אני אוהבת לקרוא את הערות שלך מאת: tami_yלא גרועה ולא מעולה, משהו באמצע. יש לה נקודות חלשות, לא כל כך מקפידים על אמינות בפרטים לצערי בכל מיני פרטים כמו למשל בקטע שפרנקו (אדוארדו) מתחייב להעביר ללאקטוס (החברה של משפחת אליסלדה) 3 מיליון דולר תוך 24 שעות בלי לחתום על שום חוזה אפילו ובלי שהוא נפגש עם רואי החשבון של החברה ולפני שהוא שולח את רואי החשבון שלו שיעריכו את שוויה של החברה בה הוא משקיע. הם מחפפים בקטעים האלו וחבל. נקודת חולשה נוספת עבורי היא פרננדה שעד כה לא הצלחתי לחבב אותה. לא יודעת אם זו הדמות או השחקנית. היא מין למלמית כזו כרגע ואני מקווה שהיא תשתפר בהמשך. אני הייתי מעדיפה את ליליאנה במקומה כדמות ראשית נשית, נניח שאדוארדו היה מגלה שאהובת ליבו בילדות לא שכחה אותו כל השנים האלו אלא הואשמה בפשע איום שלא ביצעה והושמה בבית חולים לחולי נפש למרות שהיא לא מטורפת... ככה לרצון שלו לנקום היה מניע מאוד חזק, כי כרגע עם כל חיבתי לאדוארדו אני לא ממש מזדהה עם הסיבות שלו לנקמה. זה שיש בה הרבה מטומטמים (גונזו, אניבל, ולדימיר, דמיאן... השרוף אפילו לא מטומטם, הוא פשוט תת-אדם) לא מפריע לי, כי גם למגזר הזה מגיע יצוג הולם ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/t8bn__Smiley_Wink.gif Smiley_Wink]() במילא המאבק הוא בין אדוארדו וסטיב מול ברברה וארטמיו. ואגב, אולי ברברה לא זהירה כי השהות בקרב חבורת האימבצילים הקהתה את חושיה? הרי היא יכולה להגיד לגונזו שהשמש שוקעת בצהרים והוא יגיד לה: "נכון, חיים שלי, כמה שאת צודקת!". למרות זאת, אני כן נהנית מהסדרה, יש הרבה אקשן, העלילה עכשיו מתקדמת מהר (ולא כמו בהתחלה שנתקענו שבוע בחתונה), יש הרבה אמוציות והיא לא משעממת. אין בה ערך מוסף לדעתי אבל היא בהחלט מעבירה את הזמן בנעימים.
|
|
בתגובה ל: היא דווקא לא גרועה בעיני מאת: asoleהכל כאילו שהוא רוצה למשוך אותם שיחשבו הוא בסך הכול רצה להציל את ליליאנה ולגלות מי האיש המסתורי שאמא שלו כל כך פחדה ממנו ולעצור את ברברה על רצח מונסארט אמא של ליליאנה ועל האישפוז שלה בבית משוגעים הכסף הוא אמצעי רק להסחת המשפחה ורק כך הוא יכל להיכנס אליהם תקשיבי אדארדו מלכתחילה הבין שגונזו נישלט בידי ברבי שאניבל חמדן שקמילו חמדן רע מגעיל הוא ידע שרק ליליאנה היא קורבן את פרננדה הוא האשים בחוסר עשיה בחוסר עיניין באחותה באימו לא העיקר להגיד מי ננה סולדד ולא לעשות למענה כלום. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/j9jz__Spoiler_08.gif Spoiler_09]() בלבן: פרננדה תשתנה בהדרגה היא תבין לאט לאט את כול הטעויות שלה ושל משפחתה כבר היום היא איימה על קמילו [וזה רק ההתחלה]
תראי איך ארתמיו בסוף יגיד לגונזו - אבא שלא האמין לבת שלו והאמין לזרה [ברבי] לא ראוי להיות אבא סוף ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/j9jz__Spoiler_08.gif Spoiler_09]() תוקן על ידי asole 17/7/2009 0:58
|
|
בתגובה ל: אסול אדוארדו לא התכוון להשקיע בחברה אפילו פסו אחד מאת: rake_la כי אני הבנתי שבלי ה-3 מיליון אין דיל. סימנתי לך ספויילר רק על המשפטים האחרונים.
כן, לפחות היום פרננדה התעמתה עם השרוף הדוחה שכמעט הרביץ לה.
|
|
בתגובה ל: היא דווקא לא גרועה בעיני מאת: asole דמיאן לארה"ב לפגישה עם סטיב נורטון, לשם הוא הביא מטעם החברה את כל הדוחות הכספיים כדי ש"פאוור מילק" ורואה החשבון שלה יבדוקו אם העסק משתלם.
|
|
בתגובה ל: בתחילת הסדרה נסע מאת: אנהההה אבל עדיין חבל שהם לא מקפידים יותר על הפרטים הקטנים, כי במציאות אין מצב שחברה תשקיע כל כך הרבה כסף מבלי שתעשה בדיקה מדוקדקת וזה אומר לשלוח רואי חשבון מטעמה למפעל עצמו, לעבור על הספרים והמאזנים וכולי וזה עסק שלוקח לא מעט זמן. וגם אין מצב שמעבירים אפילו דולר בלי חוזה חתום. אלו דברים שאפשר היה בקלות לפתור והם לא היו פוגמים ברצף העלילתי והיו מאוד משדרגים את הסדרה לדעתי.
|
|
בתגובה ל: אני אוהבת לקרוא את הערות שלך מאת: tami_y הסדרה היא טלנובלה טובה , היא לא תהיה על מדף הסדרות המושלמות, אבל יש בה את מה שצריך כדי למשוך אותי כצופה לעקוב אחריה, הסיפור שלה מעניין ומרתק , העלילה מתקדמת כל הזמן, בחלקה לאט ובחלקה מהר יותר אבל כל הזמן מתקדמת, בהמשך כאשר יתחילו לסגור על כולם הסכנות היא אף הופכת מרתקת יותר.
|
|
בתגובה ל: אני אוהבת לקרוא את הערות שלך מאת: tami_y ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני אוהבת לקרוא את הערות שלך מאת: tami_y ולמרות כל הטעויות של אדוארדו שאסול מנע לעומת הוגו דה מדינה מהבגידה הוא גאון אסטרטגי. וגם נראה שהוא יותר חכם מסנטיאגו ממונטה כריסטו שרוב הזמן הצוות שלו סידר את הבלגנים שהוא יצר.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: מחר זה לתמיד מאת: asoleהחידה של סירו מקורה בספר "הנסיך" של ניקולו מקיאוולי – הספר נכתב על ידו בשנת 1513, אך פורסם כ-5 שנים לאחר מותו של מקיאוולי, בשנת 1532. "הנסיך" נכתב על ידי מקיאוולי עבור הנסיך לורנצו בן פירו לבית מדיצ'י, אשר שלט בפירנצה משנת 1513. הספר נכתב כמקבץ תמציתי של עצות מועילות לגבי האופן שבו צריך נסיך/שליט לנהל את המדינה. "כיצד חייבים הנסיכים לשמור אמונים"– יש שתי שיטות למאבק – באמצעות חוק ובאמצעות כוח. הראשונה - שייכת לבני האדם והשנייה – לחיות הפרא. מקאוולי חשב שהשימוש בכוח יעיל רק במקרים חריגים שבהם הדיון והמשא ומתן אינם מועילים, הוא טעם שלעיתים קרובות השיטות היאות לבני אדם אינן יעילות, ולכן יש להכיר גם את השיטות של חיות הפרא ולהיות נכונים להשתמש בהן. והדוגמאות הראויות ביותר לחיקוי הן השועל והאריה: השילוב של הונאה וכוח הוא שילוב מנצח. ובכל זאת, ההונאה והערמומיות של השועל עדיפות על הכוח הערום של האריה. "כשהנסיבות מכריחות אותך לנהוג כמו בהמה, רצוי שהנסיך יהפוך לשועל ולאריה, כי האריה לא יודע להיתגונן מפני מלכודות והשועל לא יודע להיתגונן מפני זאבים, לכן צריך להיות שועל כדי להכיר את המלכודות ואריה כדי להבריח משוגעים זאבים... לו היה ניתן להאמין בכל האנשים כל הזמן, היה מספיק לנסיך להיות רק כמו האריה. אבל במציאות החיים, אתה צריך להיות לעיתים כשועל ערום. נסיכים שהם גם ערומים וגם חזקים כפי הנדרש, מצליחים תמיד יותר מנסיכים שהם רק אריות." דהיינו הזאבים הם משפחתו החמדנית של סירו וכמו שאדוארדו הבחין...סירו היה שועל ואריה יחד, הכיר את מלכודותיהם של משפחתו, ושאיפתם והתגונן מפניהם...ההגנה של סירו באה לידי ביטוי באישפוזו החופשי ובכתיבת החידה שידוע לעורך דינו וחברו לחיים...אשר ידע להשתמש בה בחכמה. סירו הגאון, חיפש קצת שקט ממשפחתו החמדנית ומצא אותו בקליניקה, ספרו של מקיאוולי היה מקור ההשראה עבור תכניתו של סירו. המסר הזה מציין שאדוארדו נבחר ע"י סירו ולכן לא שש מלהזדהות בשמו האמיתי ואף יצא מורווח...בכ-180 מליון דולר...עכשיו הוא יוכל להשקיע את 3 מיליון הדולר בלאקטוס ולהתחיל במשימה.
|
|
בתגובה ל: "הנסיך" מאת ניקולו מקיאוולי מאת: guulia גם את "הנסיך " מאת מקוואלי [סוף סוף הבנתי את החידה ופתרונה יפה g
|
|
בתגובה ל: יפה יפה למדתי משהוא היום מאת: rake_la ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: "הנסיך" מאת ניקולו מקיאוולי מאת: guuliaעכשיו הוא באמת יכול לחלק נדבות לעניים (משפחת אליסלדה). אני עכשיו מבינה את אישתו ובנו חובב הפפיונים של המנוח... אני רק לא מבינה למה סירו לא ברח עם המיליונים שלו לחו"ל וחי שם כמו מלך במקום לאשפז את עצמו אצל רופא חביב ונעים הליכות כמו אוברגון מיודענו... אני מתארת לעצמי שאדוארדו ידאג עכשיו לכל הג'מעה: חסינטו וצ'פריטתו, גרדיניה המסכנה, מרטינה וסבא ג'פטו ומי עוד? שכחתי מישהו? לאב בוסקו הוא יכול לשפץ את הקפלה או משהו כזה. לצ'פריטה הוא חייב לקנות ארנק חדש, שיהיה לה גיוון. נהניתי מהקטע על מקיאוולי, גם מהתגובה שלך וגם מהפרק. אדוארדו אכן יצטרך להיות גם אריה וגם שועל, שהרי הוא מתמודד מול צבועה...
|
|
בתגובה ל: 180 מיליון דולר?!? מאת: asoleכפר כפר, אבל שתקח קצת דוגמא מנשות אליסלדה, הן גם גרות בכפר אבל הולכות עם תיק ועוד איך הולכות קרי לברברה...הולכת זקוף כמו פרימדונה כאילו תקוע לה איזה מקל באחוריים. זהו אחד הפרקים הטובים בסדרה...ולדעתי הסצנות של סירו ולילי הם החזקנים ביותר...שמחה שנהנת ממקיאוולי
|
|
|
|
|
בתגובה ל: מחר זה לתמיד מאת: asoleלאשר, הוא זוכר שהוא ראש משפחה? ברברה יודעת בדיוק על איזה כפתורים ללחוץ על אניבל הדפוק, התרגום בעברית טוב כי הצבועה וגם צבועה זה אותה מילה, אין גבול לצביעות בבכי מול גונסלו. לא בטוח שלגרנדיה היה כל כך מזל, כי עם מותו לוסיו פנוי להמשיך באונס. מוזר שלרנה אין בעיה לרצוח כומר, אבל מוכן להגן על כבודה של בחורה, כי הרי לפי איך שברברה לטענתה סבלה מאוד מול ארטמיו, הבוס שלו ארטמיו בטח לא מכבד נשים. גם סטיב ידע בדיוק איך לסדר את הצבועה וללחוץ עליה שתתפתה למסור את החשבון. אך מוזר שאדוארדו וסטיב לא עלו על זה שייתכן וברברה היא רבקה סנצ'ס או לפחות שיש לה יותר משם אחד ורבקה סנצ'ס הוא שם נוסף, והם מנסים לאתר את אותה רבקה כאישה אחרת בלי לעלות על דעתם שלצבועה יש לפחות שתי זהויות, כשהם יודעים שעושה עיסקאות לא כשרות.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: גונסלו מתנהבג כמו ילד קטן הכל האישה צריכה לעשות או מאת: EVGLEV בגלל שלפי מכתבה של סולדד יש מישהו רב כוח מאחורי ברבי ולכן הגיוני שהם יחשדו שאולי הרבקה הזו היא אותו אדם עלום שם ומסתורי אשר מושך בחוטים.
|
|
|
 |
 |
אנחנו גם בטוויטר! |
 | מי ומי ב"שובל של שקרים"
|
|
 | מי ומי ב"הלוחמת"
|
 | מי ומי ב"בזמן שישנת"