אתם מוזמנים לרשום כאן האם אתם מתכוונים לעקוב או לא אחרי הסדרה?
אני מצרף פרומו לסדרה קרלוטה (לטיסיה קלדרון) צורחת על אחייניתה: "את הרגת את הורייך! את!"
ויקטוריה רופו מתייפחת בפני קרלוטה: "מדוע את משגיחה עלינו כל הזמן? תניחי לנו לנפשינו"
בתגובה ל: לקראת עלייתה של "הכל למען האהבה" מאת: tako boy הסדרה הראשונה שמגיעה לארץ שמצולמת בנוסח גותי שואלת אלמנטים מז'אנר האימה
וכל כך יהיה כיף לי "לפגוש" שוב את השחקנית לטיסיה קלדרון המדהימה אחרי היעדרות רבת שנים מן המסך (למעט תפקיד משנה ב"אהבת אמת")
ללא ספק, היא עברה הרבה בחייה, בין היתר גידול בנה שוסבל מאוטיזם דבר שהביא להשלכות הרות גורל על הקריירה שלה כמו גם על חיי הנישואין שלה (כזכור, בעלה הציב לה אוליטמטום: או שאת מפילה או שאני עוזב. כיום אגב הוא בקשר עם יאדירה קאריו)
/
בתגובה ל: אתם לא מבינים כמה אני שמח שהסדרה מגיעה אלינו מאת: tako boy
עם אמא
סקסית
בתגובה ל: התמונה עם בנה מאת: tako boy שם כיכבה קלדרון בתפקיד ראשי לצד ססר אבורה "אסירי התשוקה" משנת 1999-2000 אחת הסדרות המצליחות של אותה התקופה
בתגובה ל: תמונה מתוך סדרה שלא הגיעה לארץ מאת: tako boy אפשר קצת רקע ופרטים ? ללא ספויילרים רק טיזרים בבקשה
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: אתם לא מבינים כמה אני שמח שהסדרה מגיעה אלינו מאת: tako boy ועידכון הבעל שלה עורך דין [הוא למעשה לא בעלה כי מעולם הם לא התחתנו] עכשו נשוי לאישה והאיפור יאדירה קראוי והם מתכננים להביא ילד לעולם [יאדירה הלכה עם הבעל " בעודו חי עם לטיסיה] מתי תשודר הסדרה ?ובאיזה ערוץ ?אני מקווה ויווה
בתגובה ל: אני מאוד שמחה שבשם האהבה הגיעה אלינו מאת: rake_la הסדרה תשודר בימי חמישי בשעה 21:30 בערוץ ויוה פלטינה שידור חוזר בבוקר שבת ב-9:00
הסדרה עולה ב-13 לאוגוסט, יום ה' ב-21:30 ישודר הפרק האחרון של מרינה ואז...ב-22:20 ישודרו 2 הפרקים הראשונים של "בשם האהבה" או כפי שנקראה בארץ "הכל למען האהבה"
בתגובה ל: לא מאת: tako boy ביום שבת בתשע... מי מתעורר בתשע והולך לראות טלויזיה? אני זוכרת שהתמכרתי ל"שמרטפית" ששודרה בערוץ הראשון וקמתי עבורה ב-11 וגם זו נראתה לי הקרבה עצומה מצידי.
ביום חמישי זה גם לא הכי נוח כי לא תמיד אני פנויה ביום הזה, סוף השבוע, יו נואו...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אתם לא מבינים כמה אני שמח שהסדרה מגיעה אלינו מאת: tako boy תגובה אמיתית וללא ציניות בכלל שלא תהיה אי הבנה,
מערוץ ויוה קראו את זעקתך כנגד "מחר ולתמיד" ופרננדו קולונגה ודאגו לך לתחליף מצוין מבחינתך. לי שעות השידור אינן נוחות ואין מצב שאוותר על "מחר ולתמיד" וביום שבת לא כל כך נוח. ובבקשה אל תשיב לי אם תשיב בתגובה שהיא נגד "מחר ולתמיד" ופרננדו קולונגה כי אני לא "קונה" זאת , זהו טעמך האישי וזכותך, אני חולקת עליך, בבקשה השב לי בחיוב על הסדרה החדשה אם תרצה אולי אשתכנע לעקוב אחריה בשבת.
בתגובה ל: אז מה מאת: אנהההה בכל מקרה כדאי לראות את שני הפרקים הראשונים שיהיו כבר אחרי מחר ולתמיד ואז להחליט. וזאת לא בעיה, אני מניח שיש לך וידאו כדי להקליט, כך נהגתי עם הפרקים הראשונים של האסירה שהיו במקביל לפרקים האחרונים של הסוד של לאורה. ויש שידורים חוזרים בתקופת פאפי ריקי ותחילת בגידה כשהייתה התחלה חדשה, צפיתי בפרקי התחלה חדשה ואת פאפי ריקי ואחר כך בגידה השלמתי בשיודרים חוזרים. כשמרינה העדפתי לראות את הבגידה ולהתחיל לראות מרינה מהפרק השני ולהשלים את הפרק הראשון בשבת ולא הרשים אותי ולא צפיתי. השעות מאוד לא נוחות, אבל לצפות בויוה פלטינה בלי וידאו בכלל לא נוח.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אני לא יודע עד כמה הסדרה החדשה טובה מאת: EVGLEV סדרה בשידורה בערוץ ויוה (להקליט רק מה שאני מחמיצה) , בהקלטה יש פיתוי גדול להריץ ואז יש חורים.תודה ובכל אופן יש לי עוד זמן להחליט אם לעקוב או לא.
בתגובה ל: אני אוהבת לעקוב אחרי מאת: אנהההה ולראות אותה מתי שנוח לך כי היא בעדיפות שניה אחרי "מחר" שבה את כבר בתוך העלילה. אני מבינה אותך שאת לא רוצה לוותר, גם אני לא אוהבת לדחות סיפוקים כשמדובר בסדרות שאני ממש שקועה בהן רגשית.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אז מה מאת: אנהההה תראי - אני קורא לך לסור מעמדת המגננה שאת נמצאת בה בכל הנוגע ל"מחר ולתמיד", אני עוקב אחריה ממש כמוך וכבר שטחתי לא פעם את משנתי לגביה כך שאני לא מתכוון לחזור ולשטוח אותה שוב, אל דאגה .
לגבי "הכל למען האהבה", מדובר לדעתי, לפי טוויית העין שלי באחת הסדרות המיוחדות שמגיעות אלינו לארץ, מסוג הסדרות שמגיעות אחת לכמה שנים. אני ממש חושב שהיא MUST HAVE
אחרי צפיה בפרק הראשון בYOUTUBE אני יכול לומר שפרק כזה הרבה זמן לא ראיתי, עוכר שלווה, מהוקצע ובטכניקת צילום גותית שמקנה אווירה מותחת ויוצאת מגדר הרגיל
"הכל למען האהבה" היא טלנובלה שעושה רושם הופכת עורה לדרמת מתח ממגנטת באפילה.
אני פשוט לא יכול לחכות לעלייתה!
יש בסדרה קטעים קשים לצפיה ע"פ מיטב הבנתי, כמו למשל התעללות בילדה חסרת ישע .
אחד מהמסרים הבולטים של הסדרה הוא "לא טוב היות האדם לבדו" - ניתן לראות עד כמה היא ממחישה את ההשלכות הרות הגורל של הבדידות על האדם, מוטיב הבדידות, התסכול ותחושת ההחמצה משחקים תפקיד אצל הרבה מן הנפשות הפועלות שם
ראוי לציין שאני לא קורא ספויילרים וצפיתי אך ורק בפרק הראשון, האבחנה שלי לגבי הסדרה מתבססת לפי כתבות שקראתי עליה ברחבי הרשת ותגובות של צופים נלהבים. הסדרה נמכרה אגב בעשרות מדינות עוד לפני שעלתה לשידור במקסיקו והיא נוחלת הצלחה כבירה.
בתגובה ל: הכל למען האהבה מאת: tako boy דעתי היא מגננה, דעתך "לחם חק", לא אוסיף להטרידך , סלח לי!
בתגובה ל: הבנתי מאת: אנהההה וכן, לדעתי דעתך היא מגננה כי בכל פעם שמעבירים ביקורת על מחר ולתמיד/קולנגה את לוקחת את זה כפגיעה אישית
ותסלחי לי את אבל אני לא צריך לסבול התוקפנות הזאת שלך בעיקר שרשמתי לך הודעה מפרטת ומזמינה!
בתגובה ל: הבנתי מאת: אנהההה הוא רק עשה קמפיין לסדרה כפי שאת עשית בזמנו לתשוקות לאור הפרסומת הלא מוצלת ואת כבר אומרת לו שאת לא רוצה לצפות בה כי היא בזמן מחר ולתמיד ושבת לא נוח לך, ושלא ינסה לשכנע אותך, בכך שישמיץ את מחר זה לתמיד. זה באמת נראה כמו מגננה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אבל יש משהו בדבריו מאת: EVGLEV האם תיצפו בסדרה או לא? אני השבתי וגם כתבתי את הסיבה שהיא לגיטימית לגמרי ! התגובה שהגיעה לא הפתיעה אותי זה הסגנון, והחלטתי לפרוש מהפורום כי האמת מאד לא נעים לי פה , ואל תטרחו להגיב לטוב ולרע כי לא אקרא.
בתגובה ל: סליחה השרשור נפתח בשאלה מאת: אנהההה טענתי שיש לא בסיס לטעון שאת מתגוננת, ואל תנסה לשכנע אותי, זו מגננה כי את מצפה ממנו למתקפה על הסדרה וכבר מתגוננת. אבל בסך הכל ענית לשאלתו, עם קצת תוספות, אז סליחה. גם אותי הטאקי בוי תקף כשביקש לרשום רשימת טלנובלות שצופים בהם ולעג לי על זה שאני צופה ב-7 טלנובלות, יש לו סגנון שצריך לפעמים להתאפק מולו, זה משחק ילדים לעומת מה שקורא בפנאי פלוס.
בתגובה ל: סליחה, לא התכוונתי להעליב אותך או להצדיק אותו מאת: EVGLEV ומכיוון שאנשי שלום אנו ולא אנשי ריב ומדון, הבה נכתת מקלדותינו לאתים, נקבור מאחורינו את מריבות העבר ונצפה יחד באופק (או בטלויזיה כי האופק משעמם) בתקווה ובאמונה כי מחר ולתמיד נעשה הכל למען האהבה!
בתגובה ל: אתם לא מבינים כמה אני שמח שהסדרה מגיעה אלינו מאת: tako boy והוא ממש חמוד! מצאתי גם את הסרטון הזה, על הסט של "הכל למען האהבה":
ואני לא בטוחה שאצפה בסדרה עם הסבלנות הטלנובלית המתקצרת שלי וכו', אבל אנסה לתת צ'אנס לפרק הראשון.
בתגובה ל: לילד יש תסמונת דאון, לא? מאת: iDana מה שנאמר שם זה שהבן שלה, לוסיאנו הגיע לסט בשביל לצלם כמה פרקים עבור הסדרה "בשם האהבה" שהמפיק קרלוס מורנו החליט לגעת בכל הנושא של השונה בחברה ובפרט אלו הלוקים בתסמונת דאון והציע לקלדרון את ההצעה המיוחדת הזאת שבנה ישתתף, והיא כמובן מודה לו על ההזדמנות ומתמלאת בגאווה!
בתגובה ל: תודה רבה עלך הסרטון המרגש!! מאת: tako boy והאסוציאציה המיידית שלי היא כמובן הילדה המקסימה ג'ואנה מוקרזל שהוגדרה ע"י הבמאי של "יומן חיים" כ"יהלום של הטלנובלה". ואני מסכימה ובכלל, שילוב מכובד של נושאים כאלה יכול להעשיר מאוד את הטלנובלות.
בתגובה ל: אכן מרגש מאת: iDana וזה באמת נראה לי הגיוני קודם כי אאל"ט אי אפשר למרבה הצער לאבחן אוטיזם לפני הלידה. אני זוכרת שקראתי שלפעמים מגלים רק בגיל שנתיים.
בתגובה ל: גם שלי! מאת: asole תסמונת דאון ניתן לאבחן לפני הלידה ע"י דיקור מי שפיר. ממצים את DNA העובר ובונים מה שנקרא "קריוטיפ" שזה סידור של מערכת הכרומוזומים וצביעתם. בגדול אמורים להיות 23 כרומוזומים כפולים (ביחד 46) ואילו לבעלי תסמונת דאון יש 47 כרומוזומים, כשכרומוזום מספר 21 נמצא בשלושה עותקים (אחד מהורה X ועוד שניים מהורה Y). את הדבר הזה ניתן לראות ברוב המקרים בקריוטיפ שבונים לעובר. העניין הוא שדיקור מי שפיר עלול לגרום להפלות (כ-5% סיכוי להפלה) ולכן לא מעט נשים נמנעות מזה. מעבר לזה- הרבה אנשים שהם נגד הפלות לא עושים את הבדיקה כי גם אם יתברר שהילד לוקה בתסמונת זו או אחרת (ניתן לגלות עוד מחלות ותסמונות דרך בדיקה זו), הם לא יפילו אותו כך שאין טעם להסתכן סתם. יחד עם כל אלה יש את הזוגות שמחליטים להשאיר את הילד למרות מחלתו וישנן בדיקות מי שפיר (וזה די נדיר) שמתרחשת בהן טעות ואין איבחון של המחלה אבל היא כן קיימת.
ונקודה לסוף שיעור הביולוגיה שהעברתי- רוב מקרי תסמונת הדאון מקורן באם, וכלל שגילה מבוגר יותר, כך עולה הסיכון ללידת תינוק הלוקה בתסמונת.
מקווה שלא שיעממתי אותך.. אותי זה דווקא מרתק (אולי בגלל זה התפרעתי פה עם התגובה הארוכה וה"חפרנית" הזו).
בתגובה ל: ניתן לאבחן מאת: חזק במוזרות רציתי להוסיף שבמדינות רבות באמריקה הלטינית ההפלות הן לא חוקיות (לא יודעת אם זה תקף גם לגבי מקרים שבהם מאבחנים שלעובר יש בעיה כלשהי)...
וממה שאני יודעת, עם כל הבדיקות המתקדמות שקיימות היום - עדיין אי אפשר לאבחן את כל התסמונות/הלקויות/הבעיות האפשריות בזמן ההיריון, ונלוות לכך גם דילמות מוסריות לא פשוטות.
בתגובה ל: על ההסבר! מאת: iDana אולי את זוכרת, לפני מספר חודשים "התגלה" כי לתינוקת באיזור הצפון יש איברים הפוכים (המונח המדעי הוא - Situs inversus), באותו יום הלכתי לאיזשהו רופא ויצא לנו לדבר על זה. הוא אמר לי שבדרום אמריקה (האיזור ממנו הילדה הזו אומצה ע"י זוג יהודי ישראלי) לא מרבים לערוך בדיקות טרום לידתיות ולכן לא גילו את זה קודם. הוא אמר שבשל ריבוי הבדיקות בארץ היו מגלים את זה בשלב מוקדם מאוד (וזו אינה מחלה אלא תופעה נדירה שחיים איתה רגיל לחלוטין) וזו לא הייתה הפתעה אדירה שהייתה תופסת כ"כ הרבה זמן במהדורות החדשות. לא יודעת מהו סיפורה האישי של לטיסיה קלדרון אבל בהחלט לא מרבים בבדיקות טרום לידתיות באיזור מגורייה (וסביבתו) ויחד עם זאת ישנו הטאבו בנוגע להפלות..
בתגובה ל: עכשיו שאת אומרת את זה מאת: חזק במוזרות
כבר הזכרתי את הסרט "הגולד האחרון" שמתעסק בדילמות האלה, ואפילו זכה למערך שיעור בביולוגיה - מה קורה כשמגלים שיש סיכוי גבוה שהעובר יהיה הומוסקסואל (במציאות עוד אין בדיקות כאלה למיטב ידיעתי...).
ונזכרתי גם שבתו של חואן סולר, מיה, נולדה עם התופעה של Situs inversus:
בתגובה ל: עכשיו שאת אומרת את זה מאת: חזק במוזרות שבארץ עושים הכי הרבה בדיקות טרם לידה וכתוצאה מכך יש כאן את השיעורים הנמוכים ביותר של מוות תינוקות מתחת לגיל שנה. מעניין אם זה נכון.
היא חיה בהולנד והעדיפה לעבור את ההריון פה בארץ כי היא אמרה ששם לא עורכים כמעט בדיקות יחסית לפה. יש לציין אגב שמדובר בבחורה חרדתית עד מאוד...
בתגובה ל: אני לא יודעת אם זה נכון, אבל חברה שלי אמרה לי פעם מאת: asole ככל שיודעים יותר, מתלבטים יותר... חלק מהבדיקות גם עלולות להיות מסוכנות, והן עולות לא מעט כסף (וכמו הרבה שירותי בריאות אחרים, הן הופכות להיות נחלת העשירים/בעלי האמצעים בלבד).
ואגב, ממה ששמעתי ממישהי שעוסקת בתחום החינוך המיוחד, היום כבר לא קוראים לבעלי תסמונת דאון מונגולואידים - הוברר כבר שאין קשר בין התופעה הנ"ל ובין המונגולים. ולפי ויקי, גם המונגולים עצמם ביקשו לא להשתמש במושג הנ"ל...
בתגובה ל: יש הטוענים שחלק מהבדיקות מיותרות מאת: iDana זו שאלה מאוד פילוסופית וטעונה אבל אחרי הכתבה השניה אמרתי לעצמי - כן, הייתי רוצה בדיקות, הייתי רוצה לדעת. אם כל הכאב שבהחלטה, הכאב על מות תינוק גדול יותר.
והמונגולים צודקים, האמת שכבר מזמן לא שמעתי את הכינוי הזה וזה סימן טוב. "מונגולואיד" נשמע רע, כמו חייזר מעוות.
בתגובה ל: ניתן לאבחן מאת: חזק במוזרות אגב, אני זוכרת שפעם בתיכון ראיתי כתבה במבט שני על ילדים מונגולואידים שההורים שלהם פשוט השאירו אותם בבית החולים, נטשו אותם שם. על אחד הילדים אמרו שהוא הפסיק לבכות כי הוא הבין שזה לא עוזר, האחיות באות בשעות קצובות ולא כשהילד בוכה (לא באשמתן, פשוט הם בלחץ עבודה גם ככה ובית החולים לא היה ערוך לכך לפי הכתבה). אני זוכרת את זה כי זה היה פשוט שובר לב.
בתגובה ל: לקראת עלייתה של "הכל למען האהבה" מאת: tako boy גם בגלל השחקנים שאני אוהב וגם בגלל העלילה המקורית.
וכמובן- ויקטוריה רופו. אחחח.... מדהימה.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: כמובן שאני אצפה בסידרה הזו מאת: nirdelanoche ללא תוכן
בתגובה ל: ויקטוריה רופו אכן מדהימה! מאת: tako boy אוותר בשביל שום סדרה חדשה כך שרק בשידור החוזר אני אראה ויקטוריה רופו שונאת אותה רק שלא תבכה עם הקון הבכייני שלה
בתגובה ל: אני אראה בשידור חוזר כי על אהובי פרננדו אני לא מאת: rake_la ויקטוריה רופו היא לא שחקנית בכיינית בדרך כלל, וזה רק תלוי איזה תסריט נותנים לה ואיזו דמות נותנים לה. ב"ויקטוריה" היא יחסית לא בכתה הרבה. אז בבקשה, תפסיקי לכתוב שטויות.
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: אחלה של שנאה בנית לך. מאת: nirdelanoche וזאת דעתי עליה .אני הספיק לי לראות אותה בחבקי אותי חזק ובאם חורגת ששם היא בכתה המון ואים לא בכתה אז הקול שלה הזכיר בכי וזכותי לחשוב ולכתוב מה שאני רוצה
בתגובה ל: אחלה של שנאה בנית לך. מאת: nirdelanoche בויקטוריה כנראה פחות, אבל עדיין באיזה תפקידים היא לא בכתה הרבה חוץ מויקטוריה. אין סיבה לשנוא אותה, בזה אני מסכים, היא לא אשמה שעד מחר ולתמיד והימור מסוכן טלויסה בטלנובלות הלא תקופתיות שלהן עשו את הגיבורות שלהן לבכייניות.
אמנם לפרננדו קלונגה יש הרבה שידורים חוזרים ולהכל למען אהבתך רק אחד, גם אני לא אדחה את הצפייה במחר ולתמיד בשביל שום סדרה חוץ מקסנדרה אם יביאו אותה לויוה או פלטינה בחלומות שלי.
בתגובה ל: בחבקי אותי חזק ואם חורגת היא בכתה המון מאת: EVGLEV בגלל שראיתי את אישה במראה שהיתה סדרה גדולה ויפה ולדעתי היה מיותר לעשות אותה שוב וכשאני אומרת שנאה אני לא מתכוונת לשינאה ממש כמו בחיים אלה כביטוי כלילי כשלא אוהבים דמות או שחקן מסויים שעושה דמות עקבית כמו דמייאן השחקן שמשחק אותו תמיד הוא רע בתפקידים תמיד יש לו את אותה הדמות כך גם ולדמיר אני לא אשכח אותו בהימור מסוכן שבסוף עקרו לו את העיניים ועל ויקטוריה אני מדברת על גיוון הקול שלה הוא בכייני שהוא צורם לי באוזן ובכול זאת אני אראה את אין אשמה באהבה כי הסדרה טובה מאוד ויש שם שחקנים מעולים אבל רק בשידור חוזר כי אני על פרננדו לא אוותר מה זאת הסדרה קסנדרה?ומי משחקת שם?בכלל ספר לי על העלילה והאים קסנדרה שודרה בארץ ?
בתגובה ל: יבגני את ויקטוריה לא ראיתי אפילו פרם אחד ורק מאת: rake_la ופעם אחת וללא שידורים חוזרים ומשחקים בה אוסבלדו ריוס וקורימה טורס. למעשה נראה שבין הטלנובלות הראשונות של אוסבלדו ריוס. ומשחק שם גם הנרי סוטו ומשחקת שם גם נורי פלורס. אני לא חושב שהסדרה תשודר בארץ שוב. אבל העלילה היא שלבן אדם עשיר נשוי לאישה עם שני בנים תאומים שאותם משחק אוסבלדו ריוס ואחד מהם לואיס דוד תמיד בנסיעות עבודה, ואת אריגנסיו הבן השני האם מעדיפה כי הוא נולד חולה. לביתו של אותו אדם אלפונסו נדמה לי נולדת בת והאם מתה בלידה, אישתו הרמיניה רוצה שבנה החולה יזכה בכל הירושה ולכן היא מוסרת את הנכדה לקרקס צוענים לדורינדה הצוענייה שנכדתה בדיוק מתה והן מחליפות את התינוקות בעזרת המשרת הנאמן של הרמיניה מתיאס. קסנדה גדלה בין הצוענים כצוענייה ומיועדת לצ'אר שלהם רנדו. רנדו מאוהב בה, אך היא למרות שהייתה מאורסת לו מלידות אהבה אותו כאח. לואיס דוד וקנסדרה נפגשים ומתאהבים ולואיס דוד מכיר אותה ושומע מדורינדה שהיא מיועדת לרנדו וזה גורלה ואחרת תמות, רנדו מוכן להרוג כל מי שיפריד בינהם והוא די מאצ'ו. אחרי רומן קצר לואיס דוד בגלל החשש לחייה אם לא תמלא את ייעודה, נעלם בלי להשאיר עקבות. בהמשך היא פוגשת את סבה שמזהה אותה כהעתק של ביתו ובטוח שהיא נכדתו ושהיא חיה. איגנסיו מגלה שקסנדה היא נכדתו האמיתית של אביו החורג והיורשת החוקית ומגלה על הרומן של אחיו איתה, ומתחזה לאחיו, בעצם זה קל כי לואיס דוד משום מה אמר רק את שם המשפחה שלו ולא את שמו, כך שהוא לא צריך לזייף הרבה והוא מנצל את הרומן בינהם כדי לכבוש את קסנדרה ולהתחתן איתה כדי לזכות בירושה בכל מקרה. זה די בקיצור והתחלתי סיפור העלילה.
בתגובה ל: היא שודרה מזמן בערוץ 2 מאת: EVGLEV שיביאו אותה במקום אמריקה אייך נישמע לך ? אני מוכנה שיורידו את אמריקה כי אין לה צופים אני מדברת עם הרבה נשים ואף אחת לא רוצה לראות אותה תודה על התקציר לי נישמעת סדרה טובה מאוד
בתגובה ל: יבגני הסדרה נישמעת ממש טוב באיזה שנה היתה? מאת: rake_la גם מונטה כריסטו שהייתה טובה, למה להחזיר סדרות כמעט מיד לאחר שהסתיימו ולשדר אותן כל שנתיים? למה רק סדרות של ויוה וויוה פלטינה צריכות לחזור. סדרות ששודרו בערוצים 11 ו-22 לא זכו לשידורים חוזרים. פעם הייתה פינת נוסטלגיה ופינה של שידורים חוזרים ומאז שויוה פלטינה שידר שתי הפינות הפכו לשידורים חוזרים של ויוה וויוה פלטינה על חשבון שידורים חוזרים מערוצים אחרים ופינת הנוסטלגיה שידרו את כל הסדרות של אנדריאה דל בוקה וגמרנו. ערוץ 3 כבר בטח עשה שידורים חוזרים. שלא לדבר על זה שקפה בניחוח אישה המקורי ועוד כמה סדרות ארגנטינאיות שודרו בערוץ 11 פעם בשבוע שני פרקים וכנראה בדיבוב ערבי, אך אני לא בטוח לגבי הדיבור ולכן שודרו בויוה רק פעם אחת, ולכן הקפה המקורי לא יכול להיות משודר שוב מויוה ואילו הריימק שיכורה מאהבה דווקא כן. אבל ערוץ 2 שידר המון טלנובלות בסוף השבוע ללא שידורים חוזרים וחוץ מנאנו ויוה לא רוצים להחזיר אותם. ובכלל ויוה לא ידידותי כלפי צופים חדשים, הם יכולים להשלים טלנובלות רק מלפני שנתיים וטלנובלות ששודרו לפני חמש שנים הם כבר לא יראו.
קסנדרה זאת סדרה מ-1994 והיא שודרה בערוץ 2 ב-1997-1998.
בתגובה ל: זה מה שאני אומר המון מאת: EVGLEV כשרשת קונה סדרה היא לא קונה אותה לעולמי עד (חבל) יש הגבלת זמן. אם הזמן הזה עובר והרשת רוצה לשדר את הסדרה שוב היא צריכה לקנות אותה מחדש. לכן יש ש"חים כל כך סמוכים למועדי השידור המקוריים, כדי לא לאבד את זכויות השידור.
בתגובה ל: יבגני את ויקטוריה לא ראיתי אפילו פרם אחד ורק מאת: rake_la אבל ב"ויקטוריה" היא דווקא הרשימה אותי לטובה ובאמת, הדמות שלה הייתה מאוד לא בכיינית אלא דווקא של אשה חזקה שלומדת להתמודד במצב מאוד לא קל ובעצם מגלה את עצמה מחדש. אני האמת לא ממש זוכרת אותה בוכה שם.
היו עוד שחקנים שקטלתי בגלל איזו דמות לא מוצלחת ואחר כך הם הפתיעו אותי לטובה כמו קרלוס דה לה מוטה (שאף כיניתי אותו קרלוס דה לה שמעטה) בגלל התפקיד האיום שלו כג'יימס העכברי והיום הוא דווקא סבבה בעיני כסנטיאגו בעל הליפה. זה לא שאני חושבת שהוא איזה שחקן שייקספירי דגול, אבל הוא בהחלט חביב בתפקידו זה.
אני שוקלת להכניס משהו ברוח הזו לכללי הפורום כדי שלא אצטרך למחזר את עצמי
בתגובה ל: איזה שרשור אמוציונלי התפתח כאן... מאת: iDana יש הבדל בין לבקר שחקן או דמות או סדרה שלמה ובין לבקר חברי פורום. בסופו של דבר, לכולנו יש דעות שונות וטעמים שונים והעיקר שנוכל להביע אותן בנחת ולצאת נישכרים מהדיון ולא מרוגזים
בתגובה ל: ומוסיפה משהו... מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: חותמת על כל מילה! מאת: iDana המקסיקני [החרמן שלא השאיר מקסיקנית אחת בלי שעברה דרכו] מסתבר שהוא בוגד בה עם איזה גרושה +תאומים ולכן הצ'ולה החליטה לחזוא לטלנובלות בסדרה המתחדשת לב פראי 'Corazón Salvaje' עם אדארדו יאנז .אנחליקה בואייר הלנה רוחו ססאר אבורה [הגדול] סבסטייאן זוארייטה הקהל שמח שארסלי חוזרת אבל מאוכזב שדווקה עם אדארדו יאנז שמסתבר בגלל המשחק שלו הברוטו באש בדם הפסיד מעריצים אהה הכי אדארדו יאנז עשה דייטה לתפקיד וירד 10 או 15 קילו
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: חדשות ממקסיקו ארסלי ארבולה היפה אישתו שלהזמר מאת: rake_la זה משגע אותי החוסר התאמה הזה שלהם של גיל השחקן לגיל הדמות. הוא עוד מעט בן 49, מה הם חושבים לעצמם?! אז יופי שהוא נראה טוב יחסית לגילו, אבל עדיין רואים עליו שהוא כבר לא בחור צעיר וטרי מי יודע מה. השחקן שגילם את חואן דל דיאבלו במקור אילו היה חיי , היה יותר צעיר מיאניז היום, והמקור צולם לפני 16 שנה. אם הם כל כך מתים על יאניז, לפחות שיתנו לו דמות של בן 40-45, לא בחור בן 25-30.
בתגובה ל: גם אני מאוכזבת, הם לא יכולים למצוא שחקן צעיר יותר? מאת: ko-la וחבל שזה מה שאתם חושבים עליו, אני בטוחה שהדמות שלו לא תהיה בת 23 בסידרה אלא יעשו אותה יותר בוגרת בסביבות ה 30-35. הוא גבר מאוד גברי והחזות המצ'ואיסטית שלו חייתית ומאוד מעניינת. אני דווקא לא מחזיקה מארסלי ארמבולה בתור שחקנית מי יודע מה, אז במקרה הזה, אמנם היא יפה אבל לא ממש my cup of tea, קצת סמרטוטרית באופיה לדעתי.......
בתגובה ל: יאנז שחקן מצויין מאת: Angelica אין לי שום דבר נגדו כשחקן, אני לא מכירה אותו מספיק, אבל הוא לא נראה יום פחות מחמישים.
שישנו את העלילה כך שהשחקן הראשי יהיה בוגר יותר או ילהקו אותו לסדרה שמתאימה לגילו (כמו "ויקטוריה" למשל) אבל שיפסיקו לאנוס אותו לתפקידי צעירים כי זה פשוט הורס.