Hon/ Soul פורסם לפני
4100 ימים
מאת iDana
אין תגובות
דרמת האימה HON/ SOUL שודרה בקוריאה בחודשים אוגוסט-ספטמבר 2009 ברשת MBC, ויש לה 10 פרקים. השבוע שוחררו סוף סוף הכתוביות לפרק האחרון, כך שיכולתי לסיים לצפות בסדרה – כמעט שלושה חודשים אחרי שהתחילה. הסדרה זכתה לרייטינג ממוצע שנע סביב 9-10 אחוזים, ודורגה כמתאימה לצפייה לבני 19+ בשל התכנים הקשים והאלימים.
העלילה:
הא-נה (אים ג'ו און) היא תלמידת תיכון שחיה עם אמה ואחותה. שרשרת של אירועים טראומטיים משנה את חייה, גורמת לה לראות רוחות רפאים ומעניקה לה כוחות מיוחדים שהיא לא לגמרי מודעת לעוצמתם. שין ריו (לי סו ג'ין) הוא פרופיילר, פסיכולוג שמתמחה בחקירת פושעים מסוכנים וסוחב משקעים לא קלים מהעבר. המפגש ביניהם יביא לכמה תוצאות בלתי צפויות ובלתי הפיכות.
זו אחת ההתנסויות הבודדות שלי עם ז'אנר האימה, שהוא לא בדיוק כוס הסוג'ו שלי, אבל להפתעתי התמודדתי לא רע. יכול להיות שזה נובע מכך שזו לא סדרת אימה טיפוסית, אלא "אימה פרימיום" כהגדרת היוצרים – כשכל הקטעים העל טבעיים והמפחידים הם לא המטרה, אלא האמצעי שתורם לאווירה ולהנעת העלילה. וכמו שכתבתי בעבר, מבחינתי הסדרה הייתה יותר עצובה מאשר מפחידה, כשמעשיהם של האנשים החיים הרבה יותר מצמררים ממה שמסוגלות לעשות רוחות הרפאים.
בגלל סיבות טכניות, הצפייה התמשכה על פני שלושה חודשים כמעט, וללא ספק הייתה לזה השפעה. אבל באופן מוזר כלשהו – הרגשתי שיש התאמה בין קצב הצפייה והדינמיות של העלילה.
מבחינתי אפשר לחלק את הסדרה לשני חלקים:
פרקים 1-6 - שאותם ראיתי זמן קצר מאוד לאחר השידור בקוריאה (הודות למתרגם זריז שהתאדה פתאום מהשטח), והם היו מאוד אינטנסיביים וחזקים, עוצרי נשימה ועם מינון גבוה של אקשן וביזאר.
פרקים 7-10 – שבהם צפיתי זמן רב יחסית אחרי השידור בגלל ההמתנה לתרגומים של קבוצת התרגום הרשמית. בפרקים האלה הסדרה שינתה פאזה, ולמרות שגם בהם היו תכנים לא קלים – משהו היה איטי יותר וכמעט "רגוע" בהשוואה להתחלה הסוערת. התחושה הייתה כאילו ליוצרים היה פחות אוויר, ופחות ראייה ממוקדת של המקום שאליו הם רוצים להגיע.
הן היוצרים והן השחקנים הודו שהפרק האחרון היה חסר פאנץ', ושלקראת הסיום לא היה להם מספיק זמן לעבוד על הדמויות ושדברים נעשו בחיפזון. צופים רבים תהו כיצד הסוף מתקשר להתחלה... אני יכולה להבין את הביקורת ואת הטענות, אבל לטעמי למרות שהסוף לא היה חזק או מפתיע או מותח במיוחד (בייחוד כשחושבים על הפוטנציאל ההתחלתי), עדיין הוא סגר את הפינות. ובעיניי גם הפרקים האחרונים היו מעניינים ועוררו אצלי שאלות ותהיות.
בסך הכל הסדרה הזו הייתה חוויה מיוחדת ולא הייתי מוותרת עליה, ומבחינתי הקרדיט מגיע לעבודה הטובה של השחקנים שעמדו באתגר – ובראשם כמובן לי סו ג'ין, שהתמודד עם דמות מורכבת וחשף צדדים שלא ראיתי אצלו בעבר, ואים ג'י און שהצליחה להרשים במיוחד בפרקים הראשונים, ובמיוחד בהתחשב בכך שמדובר בתפקיד ראשי ראשון לשחקנית הצעירה.
טיזר לפרק הראשון (הסרטונים לא קלים ולא מומלצים לבעלי לב חלש):
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana הסדרה הזו בהחלט השאירה לי טעם טוב בפה... ולאו דווקא בגלל המנות המגוונות שמוצגות בה בשפע, אלא בעיקר בזכות העלילה הזורמת וצוות השחקנים היציב והמשכנע – ובראשם רועיקי אחד, יחיד ומיוחד, שופע קסם אישי "גורמה" (Gourmet) שודרה בין החודשים יוני-ספטמבר 2008 בקוריאה ברשת SBS, וזכתה לרייטינג ממוצע של 21%. לסדרה יש 24 פרקים.
העלילה בקצרה: סונג צ'אן (רועיקי, "מאיזה כוכב את") ובונג ג'ו (קוון או ג'ונג, "דאמו") הם בניו של שף ידוע המנהל מסעדה קוריאנית מסורתית, שממשיכה את דרכו של הטבח הקוריאני המלכותי האחרון. לקראת פרישתו של האב, עולה השאלה מי יתפוס את מקומו ובאיזו דרך יוביל את המורשת המשפחתית?
בדרך יש לנו לא מעט תחרויות בישול, אתגרים קולינריים, מסע בעקבות הטעמים המיוחדים ברחבי קוריאה, מול השאיפה לגלובליזציה של המטבח המקומי. את המגע הנשי בסדרה משלימות ג'ין סו (נאם סאנג מי, "זמן בין כלב וזאב"), עיתונאית נחושה שעושה את צעדיה הראשונים במגזין קולינרי, וג'ו הי (קים סו יון), ששותפה לניהול המסעדה.
רשמים אישיים: החצי הראשון של הפרק הראשון לא כ"כ זרם מבחינתי, ולקח לי זמן להתרגל לפריזורה של רועיקי – אבל אח"כ נכנסתי לזה ונהניתי. הסדרה אולי לא ממציאה את הגלגל או מפתיעה במיוחד – אבל מבחינתי היא בהחלט הייתה שווה צפייה, במיוחד בזכות המשחק, ההובלה המשכנעת של הסיפור והלוקיישנים היפים. זה מסע קולינרי ואנושי ברחבי קוריאה – ובהחלט מהנה להצטרף אליו כצופה. לטעמי הסדרה הזו משלבת בהצלחה דרמה והומור, ומעל הכל זוהר רועיקי – עם היכולת הנהדרת שלו להביע מגוון רגשות, עם ההבעות העמוקות, האנרגיות הטובות והחיוכים הממיסים (וכמובן גם העור החלק, השרירים וכל השאר. ובקיצור – רועיקי תעשה לי קימצ'י! ).
אני חייבת לציין שוב שהסדרה דווקא לא כ"כ עשתה לי תיאבון – בעיקר בגלל שהראו יותר מדי את "חומרי הגלם" להכנת התבשילים, גם כשמדובר בחיות חמודות, והזלתי דמעות על פרה מתוקה שהפכה לברביקיו... גם המראה של רועיקי מנקה דגים או חיתוך בשר נא לא עורר יותר מדי את בלוטות הטעם שלי. התוצרים הסופיים היו יפים ואמנותיים (חלקם הזכירו מנות שראינו ב"יהלום שבכתר" וחלקם היו עם טאץ' מודרני).
קליפ הפתיחה (סוף סוף אני רואה אותו):
כתבה +ראיון עם רועיקי (כתוביות באנגלית):
תוקן על ידי iDana 30/10/2009 18:45
בתגובה ל: גורמה מאת: iDana מראה המאכלים והצבעוניות שלהם מגרה את העין, אך מכל המטבח האסייתי אני מעדיפה דווקא את הסושי על בסיס אבוקדו (כל הדגים למינהם לא קוסמים לי). את יודעת מה ? אני מוכנה להתפשר על הקמיצ'י של רועיקי, הוא נראה מדהים בתמונות.. אני עדיין צופה ב"My Fair Lady " , מקווה לסיים בקרוב ולכתוב חוות דעת .
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: דנה , נהנתי לקרוא מאת: זרהמאד והרבה פעמים כשאני צופה בקוריאניות אני נהיית רעבה... בפרק האחרון של "גורמה" לא הפסקתי לטחון (לצערי לא היו לי מטעמים כמו שראו בסדרה, אז התפשרתי על מה שיש ).
בתגובה ל: גורמה מאת: iDana אני שמחה לקרוא שמדובר בסדרה טובה שמשאירה טעם טוב! אני כאמור, מתכוונת לצפות ב"גורמה" בעתיד...בינתיים תורגמה לספרדית רק חצי סדרה ומשום מה התרגום הופסק ואין לי מושג מתי יחדשו אותו...אם אני אראה שהעיכוב נמשך אני אצפה חצי מתורגם לספרדית ואת החצי השנה לאנגלית
הסדרה הקוריאנית האחרונה שיצא לי לראות היא "Thousand Years Of Love" וכל כך התאכזבתי ממנה שלא ממש מתחשק לי כרגע לכתוב עליה...אבל אולי בעוד כמה ימים אכתוב את דעתי על הסדרה עם הקאסט הטוב והעלילה המופרכת
בתגובה ל: תודה על ההמלצה, דנה! מאת: MyGirl ואת יודעת איך זה - לא תמיד אנחנו נהנים/סובלים מאותן סדרות ואפרופו התרגום, אני חייבת להזהיר שלקח לי זמן להתרגל לגופנים והצבעים שבהם השתמשו המתרגמים של BON (זה היה אפילו יותר מוזר מהתרגום של "מאז שנפגשנו"), אבל אחרי שהעין הסתגלה זה היה בסדר גמור - והם גם משתמשים בצבעים שונים כדי לייצג מה שאומרות דמויות שונות.
ותודה על האזהרה בקשר ל-"אלף שנים של אהבה" - נראה לי שאני אוותר עליה למרות שמשחק בה סו ג'י סוב שעשה עליי רושם מצוין. מסונג יורי אני כידוע לא מתלהבת במיוחד, וכרגע נראה לי שהסדרה היחידה בכיכובה שמעניינת אותי היא "הונג גיל דונג" - וזה בזכות קאנג ג'י הוואן כמובן ולא בגללה...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana
הנה הפוסטר החדש של HERO, הדרמה בכיכובו של ג'ונקי שעולה אוטוטו לשידור:
לסדרה תהיה תחרות קשה - מול דרמת הריגול IRIS שזוכה לרייטינג שמתקרב ל-30%, ו-You're Beautiful שזוכה לרייטינג צנוע יותר אבל מסתמנת כלהיט מדובר עם פסקול פופולרי
ג'אנג היוק ואשתו מצפים להולדת ילדם השני בעוד כחודשיים. השחקן חשף את המידע במסיבת עיתונאים לרגל הסרט Penthouse Elephant . ואני סקרנית לקראת הדרמה ההיסטורית Chuno בכיכובו שאמורה לעלות בקרוב.
והנה האן ג'י מין בשמלה קצרצרה באיזו מסיבה של מגזין אופנה:
ותראו את זוג הסלבס שהתחתן לאחרונה - טבלו וקאנג הי ג'ונג. לא יצא לי לצפות בפועלם, אבל איזו תמונה חמודה ומקורית לפני החתונה!
בתגובה ל: כמה תמונות ועדכונים מאת: iDana השחקן והדוגמן היון בין (Hyun Bin )המוכר לנו מ"סאם סון" כיכב בשער מגזין האופנה לגברים 'Men's Uno' בסין , לאחר ראיון שהעניק להם .
לאחרונה אף התאחד עם כוכבת " קופי פרינס" "My Fair Lady" יון היו הי Yoon Eun Hye והשניים דיגמנו אופנת חורף
Yoon Eun Hye כיכבה גם היא בשער המגזין 'nüYOU הסינגפורי ובמגזין נוסף , גם הוא בסינגפור,בשם " Girlfriend" שם חשפה רזון ומותניים צרות .
בתגובה ל: והנה עוד קצת.. מאת: זרהמאד ג'ונקי נראה כל כך חמוד בפרומואים של התמונות של HERO.
את השחקנית שהתחתנה לאחרונה אני מכירה מהסדרה (שלא אהבתי) "FLOWERS FOR MY LIFE"...אני לא מסמפטת את השחקנית הזאת...אולי הדמות שלה בסדרה השפיעה עלי...הדמות שלה הייתה ממש מרגיזה ומכעיסה
בתגובה ל: והנה עוד קצת.. מאת: זרהמאד ושיבחרו בתסריטאי מוצלח הפעם... על התמונות!
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana
דרמת האימה HON/ SOUL שודרה בקוריאה בחודשים אוגוסט-ספטמבר 2009 ברשת MBC, ויש לה 10 פרקים. השבוע שוחררו סוף סוף הכתוביות לפרק האחרון, כך שיכולתי לסיים לצפות בסדרה – כמעט שלושה חודשים אחרי שהתחילה. הסדרה זכתה לרייטינג ממוצע שנע סביב 9-10 אחוזים, ודורגה כמתאימה לצפייה לבני 19+ בשל התכנים הקשים והאלימים.
העלילה:
הא-נה (אים ג'ו און) היא תלמידת תיכון שחיה עם אמה ואחותה. שרשרת של אירועים טראומטיים משנה את חייה, גורמת לה לראות רוחות רפאים ומעניקה לה כוחות מיוחדים שהיא לא לגמרי מודעת לעוצמתם. שין ריו (לי סו ג'ין) הוא פרופיילר, פסיכולוג שמתמחה בחקירת פושעים מסוכנים וסוחב משקעים לא קלים מהעבר. המפגש ביניהם יביא לכמה תוצאות בלתי צפויות ובלתי הפיכות.
זו אחת ההתנסויות הבודדות שלי עם ז'אנר האימה, שהוא לא בדיוק כוס הסוג'ו שלי, אבל להפתעתי התמודדתי לא רע. יכול להיות שזה נובע מכך שזו לא סדרת אימה טיפוסית, אלא "אימה פרימיום" כהגדרת היוצרים – כשכל הקטעים העל טבעיים והמפחידים הם לא המטרה, אלא האמצעי שתורם לאווירה ולהנעת העלילה. וכמו שכתבתי בעבר, מבחינתי הסדרה הייתה יותר עצובה מאשר מפחידה, כשמעשיהם של האנשים החיים הרבה יותר מצמררים ממה שמסוגלות לעשות רוחות הרפאים.
בגלל סיבות טכניות, הצפייה התמשכה על פני שלושה חודשים כמעט, וללא ספק הייתה לזה השפעה. אבל באופן מוזר כלשהו – הרגשתי שיש התאמה בין קצב הצפייה והדינמיות של העלילה.
מבחינתי אפשר לחלק את הסדרה לשני חלקים:
פרקים 1-6 - שאותם ראיתי זמן קצר מאוד לאחר השידור בקוריאה (הודות למתרגם זריז שהתאדה פתאום מהשטח), והם היו מאוד אינטנסיביים וחזקים, עוצרי נשימה ועם מינון גבוה של אקשן וביזאר.
פרקים 7-10 – שבהם צפיתי זמן רב יחסית אחרי השידור בגלל ההמתנה לתרגומים של קבוצת התרגום הרשמית. בפרקים האלה הסדרה שינתה פאזה, ולמרות שגם בהם היו תכנים לא קלים – משהו היה איטי יותר וכמעט "רגוע" בהשוואה להתחלה הסוערת. התחושה הייתה כאילו ליוצרים היה פחות אוויר, ופחות ראייה ממוקדת של המקום שאליו הם רוצים להגיע.
הן היוצרים והן השחקנים הודו שהפרק האחרון היה חסר פאנץ', ושלקראת הסיום לא היה להם מספיק זמן לעבוד על הדמויות ושדברים נעשו בחיפזון. צופים רבים תהו כיצד הסוף מתקשר להתחלה... אני יכולה להבין את הביקורת ואת הטענות, אבל לטעמי למרות שהסוף לא היה חזק או מפתיע או מותח במיוחד (בייחוד כשחושבים על הפוטנציאל ההתחלתי), עדיין הוא סגר את הפינות. ובעיניי גם הפרקים האחרונים היו מעניינים ועוררו אצלי שאלות ותהיות.
בסך הכל הסדרה הזו הייתה חוויה מיוחדת ולא הייתי מוותרת עליה, ומבחינתי הקרדיט מגיע לעבודה הטובה של השחקנים שעמדו באתגר – ובראשם כמובן לי סו ג'ין, שהתמודד עם דמות מורכבת וחשף צדדים שלא ראיתי אצלו בעבר, ואים ג'י און שהצליחה להרשים במיוחד בפרקים הראשונים, ובמיוחד בהתחשב בכך שמדובר בתפקיד ראשי ראשון לשחקנית הצעירה.
טיזר לפרק הראשון (הסרטונים לא קלים ולא מומלצים לבעלי לב חלש):
קליפ הפתיחה:
אחד השירים המרכזיים בסדרה:
בתגובה ל: Hon/ Soul מאת: iDana אני חוששת כי צפייה בסדרה אימה/ מתח תשנה את דעתי על הסדרות הקוראניות .. אבל כרגיל , תענוג לקרוא את סיכומייך.
בתגובה ל: דנה , נראה לי שאני אוותר מאת: זרהמאד אבל תאמיני לי - קשה לי יותר לצפות ב-LSJ בדרמה SHOOT FOR THE STAR, שם הוא מגלם דמות מעצבנת במיוחד שאין לי שום מילה טובה להגיד עליה . ועד עכשיו (אני בפרק 4) גם הסדרה לא כזה להיט... אני מנסה להתנחם בגומות
אגב, סיימת את "שומר הראש"? איך היה?
בתגובה ל: מבינה אותך מאת: iDana היא נמצאת אצלי ברשימת ההמתנה כבר המון זמן...למעשה, כשרציתי לצפות בה בכלל לא ידעתי שלי סאו-ג'ין משתתף בה...החלטתי לצפות בזכות השחקנית הראשית אותה ראיתי בסדרה "Lovers In Prague" והיא הייתה כל כך מקסימה שם שרציתי לראות אותה בעוד סדרה...
בינתיים יצא לי לראות אותה בסדרה "Wish Upon A Star" ואת "Shoot For The Star" השארתי לעתיד הרחוק כי אני מאוד מאוד לא מסמפטת את השחקן הראשי
בתגובה ל: הסדרה גרועה? מאת: MyGirl הייתי מגדירה אותה כסבירה אך לא מלהיבה במיוחד, נכון לפרק 5. העובדה שאני ממריצה את מהירות הצפייה אומרת משהו, לא?
הדמות הנשית הראשית לא כ"כ מצאה חן בעיניי בהתחלה, אבל רואים אצלה ניצנים של שינוי, שאולי יהיה לטובה. ובדיוק קראתי שהשחקנית ג'ון דו-יון חוזרת לתפקיד ראשי בסרט אחרי שילדה את בתה הבכורה. מסתבר שהיא שחקנית מוערכת שזכתה בהמון פרסים, כולל בפסטיבל קאן. היא נראית שונה לגמרי בתמונה הזו לעומת המראה שלה בסדרה:
ואת לא מחבבת את השחקן הראשי? בינתיים הוא נראה חביב, אם כי יש בו משהו קצת מלוקק. נתקלתי בתמונה שלו בבלוג של DRAMABEANS - הוא וסלבס מגויסים אחרים השתתפו באירוע של הצבא. בוודאי תזהי שם עוד פנים מוכרות
בתגובה ל: לא כ"כ גרועה מאת: iDana ראיתי אותו ב-4 סדרות עד כה ורק ב"מיי גירל" ממש אהבתי את הדמות שלו...בשאר הסדרות לא כל כך
ב-"Loving You" הוא לא היה השחקן הראשי אלא דמות משנית ומאחר ומדובר בסדרה מאוד ישנה בקושי היה ניתן לזהות אותו.
ב"La Dolce Vita" היה לי מאוד קשה להתחבר לדמות המתוסבכת שלו...בכלל, העלילה כולה הייתה מוזרה
ב"Partner" שזאת הסדרה האחרונה שלו לפני הגיוס הוא שיחק לא רע אבל הדמות שלו לא הייתה מרשימה במיוחד...הסדרה הייתה סדרה על עורכי דין ובתי משפט והיה חסר בה רומנטיקה כך שלא התלהבתי ממנה יותר מידי
אה, בעצם ראיתי אותו ב-5 סדרות כי גם ראיתי את המיני סדרה "HANOI BRIDE" שגם לא הייתה משהו...בקיצור, אין כמו תפקידו ב - "MY GIRL"
בתגובה ל: האמת...אני לא מתגעגעת ללי דונג-ווק... מאת: MyGirl אולי אז הוא ישתתף בדרמה שווה...
בתגובה ל: הסדרה גרועה? מאת: MyGirl פרקים 6-7 היו הרבה יותר נחמדים ואפילו התחלתי לחבב את השחקנים הראשיים. מקווה שהמגמה החיובית תימשך!
בתגובה ל: מבינה אותך מאת: iDana לאחרונה התמקדתי יותר ב"מיי פייר לידי" , העלילה התהפכה והזנחתי את "שומר הראש" נשארו לי עוד 4 פרקים. האמת , לא כמו שציפיתי אבל קשה לי להריץ או להפסיק .
בתגובה ל: "שומר הראש" - אוטוטו אני מסיימת.. מאת: זרהמאד לא ראיתי את "שומר הראש" אבל אני יודעת שהיא מככבת בה...ב"קפיטל סקנדל" היא הייתה מקסימה!!!
והכי חשוב...איך התרשמת מסונג איל-גוק??? אני מאוד אהבתי אותו בסדרות "קיסר הים" ו"ג'ומונג"
בתגובה ל: איך התרשמת מהאן גו-יון? מאת: MyGirl היא משחקת מדהים את דמותה, עם המון כשרון והיא יפהההה מאד. את "קפיטל סקנדל " לא ראיתי אבל קראתי עליה תגובות רבות.
הגעתי ל"שומר הראש " בגלל כוכב "סיטי הול " ( Cha Seung Won)ומצאתי סדרה של כוכבים , אפילו את היון בין כוכב "מלכת השלג" .
בתגובה ל: Hon/ Soul מאת: iDana אני ממש רוצה למצוא איזו סדרה טובה שתחזיר לי את ההתלהבות מהסדרות הקוריאניות שמשום מה נעלמה לי לאחרונה...אני לא מצליחה למצוא סדרה טובה כך שאחכה להמלצות
את HON אני אשאיר לעתיד הקרוב...
בתגובה ל: תודה על המידע, דנה! מאת: MyGirl כדי שההתלהבות מהקוריאניות תחזור מתישהו אני למשל לקחתי חופשה ללא הגבלת זמן מהטלנובלות הלטיניות, כדי שאולי מתישהו אתגעגע אליהן ואחזור לראות (וכרגע מתאים לי יותר להוריד ולראות סדרות בקצב שלי, ולא להיות תלויה בערוץ כזה או אחר, במיוחד כשהווידאו שלי גוסס).
יכול להיות גם שבין הקוריאניות החדשות תמצאי משהו שווה באמת, לא?
בתגובה ל: אולי את צריכה לראות יותר יפניות מאת: iDana להפך! הסדרה "BUZZER BEAT" הייתה בשבילי הפתעה נעימה והותירה בי חשק לצפות בעוד סדרות יפניות...מה שכן, הבנתי שבדר"כ הסדרות היפניות הן לא כאלה רומנטיות כמו "Buzzer Beat"...במקרה נפלתי על סדרה יפנית שדומה בעלילה לסדרות קוריאניות
בינתיים לא הפסקתי לגמרי עם הסדרות הקוריאניות...אני עדיין ממשיכה עם "Be Strong Geum Soon" החביבה...פשוט תענוג לראות את קאנג ג'י-הואן...הוא פשוט מקסים!
אני גם אתחיל אולי מחר עם "סיטי הול" כי תורגמו לעברית כבר כל הפרקים מלבד הפרק האחרון... מקווה שאני אהנה מהסדרה הזאת...התגעגעתי לאיזו סדרה עם קים סון-הא
דנה, לא תתני צ'אנס ל"המועדפת"? ואני מניחה שתצפי בפרקים האחרונים של "יומן חיים", נכון? קראתי תקצירים לחודש הקרוב והולך להיות מעניין. למרות שבשבילי התקציר של "חיים גנובים" נראה לי הרבה יותר מעניין
בתגובה ל: אני לא שוללת את האפשרות מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: אגב דנה, הטאגליין מקסים! מאת: MyGirl ששלחה לי אותו לפני הנסיעה... אני רק העליתי אותו, ולא יודעת אם אצליח לוותר עליו ולהוריד אותו לפני שהיא תחזור (אסול שלחה לי גם את הטאג הבא - של "חיים גנובים", כך שיש למה לחכות ).
בתגובה ל: אני לא שוללת את האפשרות מאת: MyGirl נדמה לי שקיוי כתבה משהו על כך שבסדרות היפניות השנה יש יותר רומנטיקה, אבל יש מצב שאני מתבלבלת.
ואגב, "הונג גיל דונג" נמצאת בתוכניות הצפייה שלי לטווח הקרוב (קשה לי להעריך עד כמה קרוב, אבל כבר הורדתי את הפרק הראשון), כך שאני מקווה שאוכל ליהנות מג'י הוואן
צפייה מהנה ב"סיטי"! אני שמחה שנשאר לי רק עוד פרק אחד... ולגבי "יומן חיים"/"המועדפת" - אני לא יודעת אם אצפה. כרגע לא כ"כ בא לי, ואני גם לא נמצאת בד"כ בשעות השידור בבית ואי אפשר לסמוך על הווידאו שלי. אבל אני לא פוסלת את האפשרות על הסף. אולי בימי שישי בשידור החוזר אם יזדמן/יהיה לי חשק (עכשיו כש"יי סאן" מסתיימת, ימי שישי בצהריים חוזרים להיות פנויים).
בתגובה ל: טוב, אולי BUZZER BEAT מבשרת על שינוי? מאת: iDana בסדרה הזאת את תגלי איך נראות הסדרות ההיסטוריות הפחות רציניות ועם יותר דמויות משעשעות (או לפחות אמורות להיות כאלה). אני מודה שאני מעדיפה את הסדרות ההיסטוריות היותר רציניות אבל מידי פעם צריך לגוון וגם לראות משהו פחות רציני. חוץ מזה, ב"הונג גיל דונג" ג'י-הואן מגלם דמות ממש מקסימה!!! אני בטוחה שתאהבי אותו.
זיהית את השחקן משמאל?
בתגובה ל: מקווה שתהני מ"הונג גיל דונג"... מאת: MyGirl ג'אנג ג'ון סוק? הבנתי שהוא כובש לבבות ב-You're Beautiful ייקח לי זמן להגיע ל"הונג גיל דונג", בינתיים אני אוגרת פרקים [אגב, הפרק הראשון ממש ארוך - שעה ו-17 דקות! אני בטוח אצפה בו בהמשכים].
בתגובה ל: אני לא שוללת את האפשרות מאת: MyGirl לדנה שלום, היכן אפשר לצפות בסיטי הול בתרגום עברי? תודה אלה
בתגובה ל: סדרות קוריאניות מאת: ellar תלחצי על "פרקים" - יש שם את כל ההסברים איך ומה לעשות. תהני!
בתגובה ל: בקישור המצורף מאת: iDana לדנה תודה, לצערי אני לא מצליחה להוריד את התוכנה. האם את יכולה לרשום ביתר פרטים את הצעדים להורדת התוכנה, כנראה שמשהו אני עושה לא בסדר, אבל אינני מצליחה למצוא זאת כי כאשר אני מגיעה ל-Input file זה לא נותן לי להמשיך הלאה וכותב לי שגיאה כל הזמן. בתודה מראש וסליחה על ההטרדה אלה
בתגובה ל: הורדת תוכנה מאת: ellar את יכולה להיעזר בקישורים הבאים:
בתגובה ל: אם את מתכוונת ל-hjsplit מאת: iDana לדנה תודה,
מה שאני עושה: נכנסתי לאתר ואח"כ ל"פרקים" האם הכוונה היא להוריד פרק אחרי פרק כי את הפרק הראשון הוא מוריד לי עוד מעט שעה, האם זו הדרך להוריד את כל הפרקים והאם זו הכוונה ל-"מורידים את כל החלקים של הקובץ שרוצים לחבר לאותה תיקיה" ושוב תודה אלה
בתגובה ל: הורדה מאת: ellar כל פרק מחולק לארבעה חלקים - את צריכה לשמור את כולם באותה תיקייה. אח"כ את פותחת את התוכנה, לוחצת על JOIN וב-Input file את בוחרת את החלק הראשון (עם סיומת 001). התוכנה כבר מזהה ומחברת באופן אוטומטי את שאר החלקים. אחרי שהחיבור הסתיים, את מקבלת קובץ חדש של הפרק השלם (ואז את יכולה למחוק את החלקים הבודדים של הפרק). בהצלחה!
וכן, לפעמים לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים. בד"כ בשעות הבוקר זה מהיר יותר.
בתגובה ל: אז ככה מאת: iDana לדנה שוב תודה על הסבלנות, זה באמת יורד מאד לאט ,אני להמשיך מחר בבוקר. תודה אלה
בתגובה ל: הורדה מאת: ellar ללא תוכן
בתגובה ל: סדרות קוריאניות מאת: ellar מה שלומך? עכשיו קיבלתי אינציקציה על דנה. כיף לפנות למומחים... אני צריכה עזרה במציאת הסרט של יון בין A MILLIONERES FIRST LOVE
אשמח אם תוכלי לשלוח לי קישור להורדת הסדרה גורמה. תודה מראש, כיף לחזור ננה nananiv@walla.co.il
בתגובה ל: היי דנה מאת: nana456 שלום,
הבקשה הגיעה אלי ולא לדנה, אבל גם אשמח לקבל כיוון איך למצוא את הסרט הזה (דנה באמת נהדרת).
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: שלחתי לשתיכן... מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana השחקנית קים מין-ג'ונג ("New Heart", ,"Fashion 70") פרשה מהסדרה "HERO" שבוע לפני תחילתה שהייתה צפויה להתרחש ב-11 בנובמבר. השחקנית החליטה לעזוב את הסדרה בגלל פציעה בזרוע שמנעה ממנה לקחת חלק בצילומים. מין-ג'ונג נפצעה בזרועה באפריל האחרון במהלך צילומי הסדרה "Love Strike".
החלמה מהירה למין-ג'ונג המקסימה!!!
מעניין איזו שחקנית תתפוס את מקומה
בתגובה ל: קים מין-ג'ונג עוזבת את "HERO" מאת: MyGirl הפציעה גרמה לה לדלקת בכתף , דבר המונע ממנה להפעיל את היד כמו שצריך. זו גם הסיבה שהיא נעדרה ממסיבת העיתונאים הרשמית לסדרה "HERO" , באמת מעניין מי תחליף אותה. בסדרה אמורים להיות בין 17-20 פרקים , אולי יש עוד סיכוי להציל את המצב..
ולחשוב שרק לא מזמן פורסמה הידיעה הזו :
Han Ji Min is dropping out because of personal problems. Kim Min Jung is the female lead for 'Hero' now.
בתגובה ל: קים מין-ג'ונג עוזבת את "HERO" מאת: MyGirl נראה איך יסתדרו בהפקה... אין להם מזל עם הדמות הנשית המובילה . אגב, בבלוג של דרמבינס הציעו לערוץ להראות בינתיים את כל הפרקים מהסדרות שקוצצו כמו Heading to the ground...
בתגובה ל: קים מין-ג'ונג עוזבת את "HERO" מאת: MyGirl לפי התמונה בפוסט הנ"ל לא הייתי מזהה - אבל מסתבר שזו השחקנית שכיכבה ב"חרב ללא צל" לצדו של LSJ
כאן היא כבר יותר דומה לעצמה:
שיהיה בהצלחה
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana "לידי קסטל" בהחלט שווה להכנס לרשימת הממתינות. אני מקווה לסיים אותה עד סוף השבוע ולהעביר סיקור..
בתגובה ל: שיניתי את דעתי מאת: זרהמאד אם כי לא נראה לי כרגע שהסדרה תזכה אצלי לסדר עדיפות גבוה, בוודאי לא בזמן הקרוב (בינינו, כשסדרה יורדת מרשימת הצפייה זו הקלה כי יש כ"כ הרבה! ).
בתגובה ל: אשמח לקרוא סיקור מאת: iDana האם הפרדה בפעם השנייה כואבת כמו בפעם הראשונה? סאן עוזב אותנו היום ... ואז אוכל לצטט חלק מהדברים שכתבתי לך לאחר הצפייה הראשונה
בתגובה ל: את מוכנה נפשית? מאת: זרהמאד לא יודעת אם אני מוכנה נפשית, אבל אין סיכוי שאגיב כמו בפעם הראשונה - אז הייתי זומבי מהלך והייתי זקוקה לכמה ימים טובים כדי להתאושש מהסדרה. מה שבטוח - אני אתגעגע לסאני ולסדרה בכלל. יהיה נהדר לקרוא שוב את הציטוטים שלך (וגם אני אביא כמה משלי...).
אגב, סיימתי היום לצפות ב-Shoot for the stars, כך שמעכשיו אני רשמית נטולת סדרות של LSJ, אבל תמיד אני יכולה לצפות בסדרות שכבר ראיתי בשידור חוזר, ולקוות שהוא יתחיל לצלם משהו בקרוב בימים אלה הוא עסוק בפעילות התנדבותית של ארגון HABITAT בקוריאה ובתאילנד.
בתגובה ל: סאני מאת: iDana ובהתרגשות לקראת סוף הסידרה. אני בהלם כמה זה משפיע עלי.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: אני קמתי זומבי.... אני ממש באאוט מאת: shrekit144 גם אני לא האמנתי על עצמי איזו השפעה תהיה לסדרה עליי. בכיתי כמעט בכל סדרה קוראנית שצפיתי בה , לכל אחת יש את היחודיות שלה ולבטח למדתי מכל סדרה משהו חדש על הסדרות הקוראניות אבל זו עולה על כולם והותירה חותם, יכול להיות שהקיצוניות נובעת מכך שזו סדרה היסטורית .. ד"א בז'אנר הלטיני היו אלו "אהבה אסורה" ו"בטי המכוערת" שהשפיעו עליי בצורה כזו וציפיתי לכל פרק , ממש נשאבתי לתוכן.
תוקן על ידי זרהמאד 6/11/2009 17:9
בתגובה ל: "המלך סאן" הסדרה שהשפיעה עליי משמעותית מאת: זרהמאד פשוט הסתובבתי אפקט "יי סאן" בערך חודש אחרי שסיימתי לצפות בה - ואז התחילו לשדר אותה שוב ב'פלטינה', כך שהסדרה הזו מלווה אותי באופן צמוד כבר קרוב לשנה
בתגובה ל: אני קמתי זומבי.... אני ממש באאוט מאת: shrekit144 אני הושפעתי מאוד חזק מהסדרה, ובפרקים האחרונים ממש יצאתי מאיזון... וזה שבמהלך הצפייה הפריעו לי אזעקות ממש לא תרם למצבי הנפשי זו אחת הסיבות שאני שמחה שהיה לי צ'אנס לצפות בסדרה בתנאים רגועים יותר.
בתגובה ל: סאני מאת: iDana האמת שמאז שסיימתי לצפות בסדרה ( בצפייה ישירה) לא בקרתי בפורום "תפוז" , תרגמו את כל הפרקים ? סיימת לצפות בה? אני חושבת שפרק 15 היה האחרון שראיתי מתורגם.
בתגובה ל: את "סיטי הול" סיימת? מאת: זרהמאד מתארת לעצמי שיעלו אותו בימים הקרובים...
בתגובה ל: עדיין לא... נשאר עוד פרק אחד מאת: iDana מפני שאתמול בלילה, סופסוף סיימתי לצפות ב-BOYS OVER FLOWERS. צפו לספיישל מושקע, מחר או ביום שני (קוריאנית ראשונה שאני צופה בה במחשב, אז לא מגיע לה ספיישל מושקע?)
בתגובה ל: ולי מגיע מזל-טוב. מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: ולי מגיע מזל-טוב. מאת: ההרצליינית למישהו מכם, יצא לדגום מהדרמה הקוריאנית התקופתית, "המלכה סן דוק"? אני שואלת את זה, כי הרגע נכנסתי לעמוד של הסידרה ב-DRAMA WIKI. הגעתי לעמוד של הסידרה, אחרי שנכנסתי לעמוד של פארק ג'י בין המתוק (הנסיך הקטן ב"המלך סאן" והאח הקטן ב-BOYS OVER FLOERS). ראיתי ששם הסידרה מופיעה בפילמוגרפיה שלו, ונכנסתי אל העמוד שלה- כי כבר משמה היא סיקרנה אותי. לפי המידע ב-DRAMA WIKI, הסידרה בת 62 פרקים, היא עדיין משודרת בקוריאה (הפרק הראשון שלה שודר ב-25.5.2009 והפרק האחרון שלה ישודר ב-22.12.2009) והיא מביאה את סיפורה של סן דוק, שהיא יורשת העצר הראשונה של קוריאה.
הדרמה נראית לי מסקרנת. אז למישהו מכם, יצא לדגום ממנה? (והנה פוסטר של הדרמה):
בתגובה ל: יש לי שאלה: מאת: ההרצליינית היא זוכה לרייטינג גבוה מאוד שעובר לפעמים את קו ה-40%. אני מקווה לצפות בה מתישהו בקרוב... בא לי על סדרה תקופתית היסטורית סוחפת - הבעיה היחידה היא חוסר זמן, אבל אני מקווה להתגבר על זה
אגב, הסדרה מתארת תקופת מוקדמת יותר מזו של שושלת ג'וסון שראינו ב"יי סאן". הנה הדקות הראשונות של הפרק הראשון (עם תרגום לאנגלית):
בתגובה ל: הסדרה הזו מסקרנת אותי מאת: iDana ממה שהבנתי מויקי, עלילת הסידרה מתרחשת 1000 שנים לפני עלילת "המלך סאן". אבל היא בהחלט מסקרנת מאוד!
בתגובה ל: הסדרה הזו מסקרנת אותי מאת: iDana כמה פרקים צריך להיות לסדרה הזאתת? ראיתי את הסדרה בתרגום באנגלית באתר ויקי.. ויש שם רק עד פרק 10 למישהי יש מושג מתי יעלו עוד פרקים?.. תודה לכן מראשש=]
בתאללליי
בתגובה ל: ולי מגיע מזל-טוב. מאת: ההרצליינית ועוד מעט אפתח כנראה שרשור אסייתי חדש