על העדכון פורסם לפני
4094 ימים
מאת iDana
אין תגובות
ראיתי שהמידע מופיע בפורום הוט, שבזמן האחרון הפך לצינור הקשר העיקרי עם 'ויוה'. אני עושה העתק-הדבק משם לטובת הדורות הבאים ושאלות שעוד יצוצו בנושא. התקצירים כוללים מן הסתם ספויילרים התחלתיים
מועד ואופן שידור: החל מ- 2.12.09, מדי ערב ב- 19:05, ש.ח. –07:05, 13:05. שישי ב-14:00, 5 פרקים ברצף (מחליפה את יומן חיים).
18 שנה עברו, ופלורה משתחררת מהכלא. היא הורשעה ברציחתו של בעלה של דונטלה, חברתה הטובה, רצח שהיא טוענת שלא ביצעה. מה שהחזיק אותה בחיים בתקופת המאסר הארוכה היה בתה, לארה, שמגדלת דונטלה, כעת יריבתה.
כעת, כשהיא בחוץ, חשה פלורה שהגיע העת לעשיית צדק – ולנקמה. היא לא תוותר על בתה, שחיה חיים שלמים בלי אמה הביולוגית. לארה, הבת, היא היורשת של האימפריה שהותיר אחריו אביה. קרועה בין שתי אמהות, היא אינה יודעת שאמה הביולוגית מנסה להשתלט על הירושה של אביה, ומנהלת חיים רגילים כסטודנטית פעילה.
האם תצליח פלורה להשיג את מטרתה? האם תגלה לארה את מניעיה הנסתרים של אמה הביולוגית? ומה יקרה כשדונטלה תפתח במלחמה רבתי נגד האיום הניצב בפניה?
מועד ואופן שידור: החל מ- 9.12.09, מדי ערב ב- 21:40, ש.ח. –09:40, 15:40. שבת ב-12:35, 5 פרקים ברצף (מחליפה את מחר ולתמיד).
מריה חוסה מחכה בכיליון עיניים ליום החתונה שלה עם אלחנדרו, אך לא מעלה בדעתה, שאלחנדרו שלה אינו אלא, ברונו, אחיו החורג של אלחנדרו, זה שעומד לרשת הון עתק.
ברונו רוקם תכנית זדונית. הוא יתחתן עם מריה חוסה, יהרוג את אלחנדרו, על מנת שאלמנתו הטריה תירש את כל הונו....כל זה מתוך בטחון שמריה חוסה אוהבת אותו ותעביר לו את הירושה כולה.
לאחר החתונה, ברונו חוזר לביתו ומורה על חיסולו של אחיו החורג. אלא, שבעוד כולם המומים ממותו של אלחנדרו, שני אנשי כפר מצילים אותו ומביאים אותו לבית חולים.
ויקטוריה, אמו של אלחנדרו, מודיעה למריה חוסה על מותו. המומה, היא נוסעת להשתתף בטקס ההלוויה בעוד ברונו חוזר לכפר שלה, מגלה לאביה, דון פדרו את המצב ומאלץ אותו להיות שותף לדבר עבירה. מאוחר יותר הוא מציג עצמו בפני מריה חוסה ודורש את מחצית הירושה והיא נבהלת ובורחת.
הוא עוקב אחריה ומצליח להביא אותה חזרה, בתואנה שרק הוא יכול לשמור שאביה יישאר בחיים. עם חזרתם, הם מגלים שאלחנדרו חי וקיים, אך איבד את הזיכרון.
אלחנדרו נמשך למריה חוסה, אך מחליט להמתין ולראות האם ייזכר בה. היא מצידה, מתחילה להתאהב בו, אך היא בבעיה . ברונו, מקנא קשות באלחנדרו, והתנהגותו נעשית אלימה ומאיימת. התנהגותה של מריה חוסה, מעוררת את חשדו של אלחנדרו, וכשהיא מבקשת ממנו גט, הוא לוחץ עליה לספר לו על עברם המשותף....
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: חתמתי בהצלחה! מאת: asole ללא תוכן
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: חתמתי בהצלחה! מאת: asole בע"ה יחזירו לנו את הסדרות הישנות והיפות שהיו פעם בויוה במיוחדד את קח אותי רודריגו הסדרה היפה ביותרר! ומיכאלהה מה זה השטויות האלה?ומה הקשר סדרה הישראלית בויוה שיורידו אותה מהשידורים והמרר!
בתגובה ל: נפתחה עצומה חדשהה תחתמו השפיעו ותעזרו מאת: עינתוששש כמו אסול , בטח הבחנת שגם אני קישרתי את הודעתך הראשונה לעץ השאלות אבל כ"כ התלהבתי שהצלחת פשוט שכחתי לברך - ברוכה הבאה למעוננו . קיים שרשור מקשר , מומלץ להכנס אליו ולספר על העדפותייך ועל הסדרות שאת אוהבת.. ברוכה הבאה
בתגובה ל: מרוב ההתעסקות בעצומה שכחתי לברך מאת: זרהמאד אני בטוחה שני יהנה באתר הזה כי זה נראה לי אתר ממש נחמד ומעולהה ותודה רבה :)
בתגובה ל: נפתחה עצומה חדשהה תחתמו השפיעו ותעזרו מאת: עינתוששש ללא תוכן
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד תגידו מישהו אוליי יודע איפה אני יכולה לראות סרטונים של קח אותי רודריגו ושל כל הפרקים חוץ מיוטיוב?כי ביוטיוב מראים רק חלק מהפרקים וגם רק את הראישונים תודהה מראשש :)
בתגובה ל: שאלהה מאת: עינתוששש אצלנו לא נהוג לפתוח הודעה חדשה אם יש עדיין שרשור פעיל בנושא. שאלות והודעות בבקשה לשרשר לשרשור עץ ההודעות והשאלות . אני משרשרת עבורך את השאלה הזו למקום הנכון, כמו את הקודמות, אבל בבקשה להבא שימי
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד תגידו מישהו אוליי יודע איפה אני יכולה לראות סרטונים של קח אותי רודריגו ושל כל הפרקים חוץ מיוטיוב?כי ביוטיוב מראים רק חלק מהפרקים וגם רק את הראישונים תודהה מראשש :)
בתגובה ל: שאלהה :) מאת: עינתוששש ללא תוכן
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד אני נוסעת ליפן!!!
אתגעגע אליכם מוצ'ו מוצ'ו...
ואשתדל להכנס במהלך החודש לראות מה העיניינים, ומה שלום כולכם...
בתגובה ל: להתראות לכולם.... מאת: asole שמרי על עצמך,תהני ותשובי עם חוויות נעימות
כלום לא משתווה לאהבה שמעניק כלב לבעליו. רק מי שיודע אהבה כזאת מבין עד כמה היא טהורה ונטולת אינטרס, כלב אוהב ללא שיפוט וביקורת, הוא ילך אחרי בעליו גם כשזה הומלס שאינו יכול לתת לו דבר חומרי, הוא יסגוד לבעליו גם כשהוא אדם כעור, חולה או מעוות.גם כשחברת בני אנוש תתרחק ממנו ותדחהו, הכלב תמיד יקבלו באהבה אינסופית ועבורו, בעליו הוא עולם ומלואו. כלב=כולו 6.11.1994 - 7.9.2010 מאי אהובתנו הנצחית,לעולם לא נשכחך נשמה יפה
בתגובה ל: להתראות לכולם.... מאת: asole סעי לשלום ועשי חיים חזרי בשלום עם המון חוויות וסיפורים כולנו נחכה לשובך בזרועות פתוחות
בתגובה ל: להתראות לכולם.... מאת: asole אני הבנתי שאת נוסעת לתקופה של חודש בערך...מאחלת לך שתהני ותחווי המון חוויות חדשות ומרתקות...אבל הכי חשוב שלא תשכחי מאיפה באת - מישראל ומיהו ישראלי ?
ישראלי זה לקחת מלון בירושלים ולהתלונן בקבלה שלא רואים את הים...
ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו אתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת שאתה בהודו...
ישראלי זה לבדוק אוטו חדש ב 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג...
ישראלי זה להתקשר ל 144 לבקש את המספר של איציק כהן מרחובות וכשהמרכזנית שואלת: "איזה איציק?", לענות: "זה עם התלתלים"...
ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב...
ישראלי זה עולה חדש מרוסיה, שמתחתן עם עולה חדשה ממרוקו וקורא לבת שלו קוראל, כי מי יודע אולי היא תגדל בארצות הברית...
ישראלי זה להיכנס לכינרת עד האמצע ולא להירטב...
ישראלי זה לבקש בלחש בבית המרקחת תרופה, ולשמוע את המוכר צועק: "חגית, איפה שמת את התרופה של הטחורים?"...
ישראלי זה לראות שלט צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד "וואלה"!
ישראלי הוא מישהו שהיה שליח בפיצרייה וכותב בקורות חיים: "סמנכ"ל שיווק והפצה ברשת מזון גדולה"...
ישראלי הוא מישהו שקונה מכסים של איזה מעדן חלב באלף שקל בשביל להרוויח פאוץ' ששווה עשרים שקל...
ישראלי זה לקנות ג'ורג'יו ארמני בשוק בעשרים ותשע שקל ולהיעלב שזה מזויף...
ישראלי זה לשים שלט "שוטר פקח אני פורק סחורה" על קטנוע...
ישראלי זה להתחיל לצפצף כשהרמזור מתחלף לצהוב...
ישראלי הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו...
ישראלי הוא מי לוקח שלוש מאות שקיות ניילון מהמתקן בסופר, שיהיה בבית...
ישראלי הוא שבטוח שהתור בשדה התעופה (ובכל מקום, למעשה) אמור להראות כמו פירמידה...
ישראלי הוא מי שבודק כל שנה את רשימת מקבלי פרס נובל/אוסקר כדי לבדוק כמה שמות יהודיים היא כוללת...
ישראלי הוא הטיפוס שמדבר בסלולארי בקולי קולות, גם אם הוא יושב באוטובוס עמוס וכולם מסתכלים עליו...
ישראלי הוא מי שמקלל בשלוש שפות: אנגלית, ערבית ואידיש. אף פעם לא בעברית...
ישראלים שומעים כרוז משטרתי: "האזרחים מתבקשים לא להתקרב לאזור", ומייד רצים לשם בהמוניהם...
ישראלי הוא מי ששואל "מי אחרון בתור?" אומר "אני אחריך" והולך לעיסוקיו...
ישראלי הוא מי שבטוח שפירוש הביטוי "פנסיון מלא" הוא "האורחים מתבקשים לקחת הביתה את המגבות והסבונים מהחדר"...
ישראלי הוא מי שתמיד בא לקופת חולים "רק לקחת מרשם"...
ישראלי הוא מי שיספר על איך היה האוכל, בתשובה לשאלה איך היתה החתונה...
ישראלי הוא כזה שכאשר הוא בחו"ל יעבור לאנגלית, אם יראה קבוצת ישראלים, כדי שחס וחלילה לא ידעו שהוא מכאן...
ישראלי הוא מי שייכנס לאמצע התור ויגיד, הוא שמר לי מקום...
בתגובה ל: להתראות לכולם.... מאת: asole תהנו המון, תחזרו בשלום ועם המון חוויות ותמונות
בתגובה ל: להתראות לכולם.... מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: נסיעה טובה, אסול! מאת: ההרצליינית שלום לכולם מיפן!! אני ולפה בקובה, נורא יפה פה ומזג האויר משגע. היפנים הם האנשים הכי נחמדים בעולם ויפן מקסימה! נשיקות לכולם, נהנית מאוד מאוד מאוד אבל גם מתגעגעת לכולכם...
בתגובה ל: Hello from JAPAN! מאת: asole תמשיכו לעשות חיים מתגעגעים גם
בתגובה ל: Hello from JAPAN! מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: Hello from JAPAN! מאת: asole ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: תהני!! מתגעגעים.... מאת: shrekit144 אני בטוקיו ומחר אסע לקובה, משם אנחנו נוסעות לאיזה כפר ומשם לקיוטו ונארה. יפן מהממת, האנשים מקסימים בצורה שלא תאמן... הכל יפה פה שזה פשוט לא חוקי... מתגעגעת לכולכם ולפורום, שולחת לכם חיבוק גדול מיפן...
בתגובה ל: תודה לכולם.... מאת: asole תעשו חיים. אני כבר מחכה לדיווחים מפורטים ותמונות מרהיבות. אנחנו מתכוננים לפרק האחרון של סאני. אתן חסרות מאד. לילה טוב
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: איזה כיייףףף לשמוע ממך!! מאת: shrekit144 גם כולכם והפורום חסרים לי!!!
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד מתי צפויה להתחיל הטלנובלה הברזילאית החדשה?
כלום לא משתווה לאהבה שמעניק כלב לבעליו. רק מי שיודע אהבה כזאת מבין עד כמה היא טהורה ונטולת אינטרס, כלב אוהב ללא שיפוט וביקורת, הוא ילך אחרי בעליו גם כשזה הומלס שאינו יכול לתת לו דבר חומרי, הוא יסגוד לבעליו גם כשהוא אדם כעור, חולה או מעוות.גם כשחברת בני אנוש תתרחק ממנו ותדחהו, הכלב תמיד יקבלו באהבה אינסופית ועבורו, בעליו הוא עולם ומלואו. כלב=כולו 6.11.1994 - 7.9.2010 מאי אהובתנו הנצחית,לעולם לא נשכחך נשמה יפה
בתגובה ל: אשאל גם כאן :-) מאת: SUNRIZE165 ללא תוכן
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד האתר שמוכר טלנובלות שלמות בדיוידי זה האתר: TELENOVELAS-COMPLETAS.COM השאלה שלי אם הוא אמין
בתגובה ל: יש לי שאלה דחופה ביותר מישהו מכיר את מאת: שרית ש יש שם שורה שרצה וכתוב שכל הטלנובלות הוקלטו מטלויזיה. מה שהולקט מטלויזיה אפשר להשיג גם בלי תשלום, כמובן שזה לא חוקי. אבל לקנות באתר הזה, זה גם לא חוקי וזה בזבוז כסף, כי הכסף לא הולך ליוצרי הסדרה, אלא למי שהקליט את הפרקים, לדעתי זאת ממש עברה חמורה מצדם, יותר גרוע מלעלות ליוטוב או להורדה ישירה, כי הם מוכרים משהו שלא שייך להם.
בתגובה ל: יש לי שאלה דחופה ביותר מישהו מכיר את מאת: שרית ש אבל יש לי אתר אחר של טלנובלות והוא חינמי. הוא מספק טלנובלות שלמות להורדה ובאיכות מעולה. אני מורידה ממנו תמיד.
אם את מעוניינת, רק תגידי לי ואני אשלח לך אותו בפרטי.
בתגובה ל: אני לא יודעת האמת אם הוא אמין או לא.. מאת: Sivan maman אודה לך מאד באם תשלחי לי את האתר
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד מחר זה היום האחרון שלי בעבודה לצערייי הרבב כי אני ממש לא רוצה לעזוב ואני נורא מבואסת בגלל זהה..ופשוט רציתי לשתף כי עצוב ליייי ..ובע"ה אני חוזרת בקיץ הבא לשם!
בתגובה ל: אוףףףףף =\\ מאת: עינתוששש תחשבי שעכשיו יהיו לך הזדמנויות חדשות, ושכנראה עוד תחזרי למקום הזה
בתגובה ל: אוףףףףף =\\ מאת: עינתוששש אני בטוחה שתצליחי למלא את החסר עד הקיץ הבא, בהצלחה.
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד באמת תודה על העידוד,יכול להיות שאני ילך לשם בחופש חנוכה אני מקווה..ואני נורא אוהבת את מקום העבודה שלי וזה כי אני עובדת בגן ילדים כבר 3 שנים ואני מתההה על ילדים ובגלל זה כל כך קשה לייי ושוב פעם באמת תודה לכןןן
בתגובה ל: תודה רבה לכן בנות :) מאת: עינתוששש גם אני עד לפני שנה, עבדתי בגן ילדים, עשיתי שם שירות לאומי ונהנתי מכל שניה שם לצד הילדים. זו עבודה שממלאת לבנאדם את הנשמה, אי אפשר להסביר את זה במילים.
אני הכי מבינה בעולם לליבך ושולחת לך חיבוק גדול גדול מאמי. מקווה שתתעודדי ושתרגישי יותר טוב.
גם לי היה מאוד קשה כשעזבתי, אבל עם הזמן זה נרגע לשמחתי. אני בטוחה שגם אצלך זה יהיה ככה.
בתגובה ל: אם היית יודעת כמה שאני מבינה אותך.. מאת: Sivan maman את היית שם שנה ונכון זה גם קשה מאוד ואני גם מבינה אותך אבל אני שלוש שנים שם כבר עובדת שם וזה הבית השני שלי ילדיםם זה פשוטט ה כ ללללל בשבילי באמת החולשה שליי!! ואני גם רוצה בע"ה לעשות שם שרות לאומי וללמוד להיות גננת כי הגן הזה זה כל החיים שלייייי!!!! כמה שאני אוהבת את הילדים האלה אי אפשר פשוט לתאר במיליםם! גם אני שולחת לך חיבוקק גדולללל ותודה על העידוד וששיתפת אותי בזה גם אני בטוחה שאיכשהו אני אצליח להיתגבר על זה ולהיתעודד רק מהמחשבה שאני יחזור לשם בקיץץ כי רק זה משמחזיק אותי ואני יכולה לחשוב אופטימי
בתגובה ל: אם היית יודעת כמה שאני מבינה אותך.. מאת: Sivan maman נכון את אמרת עשית שרות לאומי בגן ילדים.. רציתי לשאול אם עשית שרות לאומי דתי או חילוני? כי שמעתי שיצא גם חילוני ואם כן את יודעת איפה יש? תודהה מראש
בתגובה ל: יש לי שאלהה :) מאת: עינתוששש והאמת שכבר הרבה שנים קיים השירות הלאומי החילוני. גם אחותי הגדולה עשתה שם שירות לפני 7 שנים בערך. אני שומרת מסורת (שבת, חגים, מצוות וכו'.) אבל העדפתי יותר ללכת לחילוני, כי בדתי יש חיוב לגביי לבוש דתי וכו', אבל בגדול, חוץ מזה, אין הרבה הבדלים בין השניים.
עשיתי את השירות דרך אגודת שלומית והתנדבתי בגן של נעמת, למרות שאישית אני ממליצה לך יותר ללכת על ויצו, התנאים שם הרבה יותר טובים מאלו של נעמת.
בתגובה ל: עשיתי שירות לאומי חילוני מאת: Sivan maman אני יכנס לאתר ששלחת לי :) וגן ילדים אני לא בדיוק מחפשת בגלל שאני רוצה לעשות באותו המקום שאני עובדת ומה שטוב לי גם שהוא נמצא ביישוב שאני גרה בו! ואני יודעת שיש בשרות הדתי חיוב לגבי לבוש בגלל זה אני לא רוצה ואני מעדיפה גם חילוני כי אני גם לא דתיה חחחח ושוב פעם תודה לך על העזרה
בתגובה ל: עשיתי שירות לאומי חילוני מאת: Sivan maman רציתי לשאול אם בזמן שעשית את השרות את קיבלת כסף חודשי רק מהשרות או שגם קיבלת משכורת חודשית מהגן שבו התנדבת?
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד ערב טוב, גשום ורומנטי לכולם! ראיתם/שמעתם על המבצע החדש בויוה? http://vivasheli.co.il/ כדאי למהר ולהשתתף, באמת משהו מיוחד מיוחד.... 3>3>3>3>3>
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד עם ג'קלין ברקמונטוס וויליאם לוי. לא יודעת אם לשמוח או להתעצב. אני לא אוהבת את 2 הראשיים. אני יודעת שיש צלע שלישית מנחמת מבחינתי: גבריאל סוטו אני מאמינה שאני אראה כי אני אוהבת כל מה שיוצא מ"טלויסה" ובטח לבטח של המפקיה קרלה אסטרדה, אבל לא בא לי על הנובלה הזאת... מקווה שיביאו את "לב פראי" כי "אש בדם" כנראה לא תגיע לכאן.
בתגובה ל: שמעתי שהמחליפה של "מחר ולתמיד" היא "הכישוף" מאת: Angelica ראיתי שהמידע מופיע בפורום הוט, שבזמן האחרון הפך לצינור הקשר העיקרי עם 'ויוה'. אני עושה העתק-הדבק משם לטובת הדורות הבאים ושאלות שעוד יצוצו בנושא. התקצירים כוללים מן הסתם ספויילרים התחלתיים
מועד ואופן שידור: החל מ- 2.12.09, מדי ערב ב- 19:05, ש.ח. –07:05, 13:05. שישי ב-14:00, 5 פרקים ברצף (מחליפה את יומן חיים).
18 שנה עברו, ופלורה משתחררת מהכלא. היא הורשעה ברציחתו של בעלה של דונטלה, חברתה הטובה, רצח שהיא טוענת שלא ביצעה. מה שהחזיק אותה בחיים בתקופת המאסר הארוכה היה בתה, לארה, שמגדלת דונטלה, כעת יריבתה.
כעת, כשהיא בחוץ, חשה פלורה שהגיע העת לעשיית צדק – ולנקמה. היא לא תוותר על בתה, שחיה חיים שלמים בלי אמה הביולוגית. לארה, הבת, היא היורשת של האימפריה שהותיר אחריו אביה. קרועה בין שתי אמהות, היא אינה יודעת שאמה הביולוגית מנסה להשתלט על הירושה של אביה, ומנהלת חיים רגילים כסטודנטית פעילה.
האם תצליח פלורה להשיג את מטרתה? האם תגלה לארה את מניעיה הנסתרים של אמה הביולוגית? ומה יקרה כשדונטלה תפתח במלחמה רבתי נגד האיום הניצב בפניה?
מועד ואופן שידור: החל מ- 9.12.09, מדי ערב ב- 21:40, ש.ח. –09:40, 15:40. שבת ב-12:35, 5 פרקים ברצף (מחליפה את מחר ולתמיד).
מריה חוסה מחכה בכיליון עיניים ליום החתונה שלה עם אלחנדרו, אך לא מעלה בדעתה, שאלחנדרו שלה אינו אלא, ברונו, אחיו החורג של אלחנדרו, זה שעומד לרשת הון עתק.
ברונו רוקם תכנית זדונית. הוא יתחתן עם מריה חוסה, יהרוג את אלחנדרו, על מנת שאלמנתו הטריה תירש את כל הונו....כל זה מתוך בטחון שמריה חוסה אוהבת אותו ותעביר לו את הירושה כולה.
לאחר החתונה, ברונו חוזר לביתו ומורה על חיסולו של אחיו החורג. אלא, שבעוד כולם המומים ממותו של אלחנדרו, שני אנשי כפר מצילים אותו ומביאים אותו לבית חולים.
ויקטוריה, אמו של אלחנדרו, מודיעה למריה חוסה על מותו. המומה, היא נוסעת להשתתף בטקס ההלוויה בעוד ברונו חוזר לכפר שלה, מגלה לאביה, דון פדרו את המצב ומאלץ אותו להיות שותף לדבר עבירה. מאוחר יותר הוא מציג עצמו בפני מריה חוסה ודורש את מחצית הירושה והיא נבהלת ובורחת.
הוא עוקב אחריה ומצליח להביא אותה חזרה, בתואנה שרק הוא יכול לשמור שאביה יישאר בחיים. עם חזרתם, הם מגלים שאלחנדרו חי וקיים, אך איבד את הזיכרון.
אלחנדרו נמשך למריה חוסה, אך מחליט להמתין ולראות האם ייזכר בה. היא מצידה, מתחילה להתאהב בו, אך היא בבעיה . ברונו, מקנא קשות באלחנדרו, והתנהגותו נעשית אלימה ומאיימת. התנהגותה של מריה חוסה, מעוררת את חשדו של אלחנדרו, וכשהיא מבקשת ממנו גט, הוא לוחץ עליה לספר לו על עברם המשותף....
בתגובה ל: שמעתי שהמחליפה של "מחר ולתמיד" היא "הכישוף" מאת: Angelica ללא תוכן
בתגובה ל: שמעתי שהמחליפה של "מחר ולתמיד" היא "הכישוף" מאת: Angelica ולא את הגירסה החדשה
בתגובה ל: חדשות טובות רק שיביאו את לב פראי הישנה והטובה מאת: rake_la אני מתכוונת לצפות במיוחד כי זו טלנובלה של קרלה אסטרדה, את הראשיים אני לא ממש אוהבת ....
טלי.
בתגובה ל: שמעתי שהמחליפה של "מחר ולתמיד" היא "הכישוף" מאת: Angelica ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: זו סדרה של קרלה אסטרדה? מאת: EVGLEV הנה הפתיח:
בתגובה ל: אכן כן מאת: iDana את הראשיים אני לא ממש אוהבת,הג'קלינה הזאת יש לה כריזמה של נעל,אבל לאסטרדה זה בדרך כלל יוצא טוב אז ננסה. הפתיח מזכיר בפורמט שלו את זה של "הזכות לאהוב",כל הסיפור כולו על רגל אחת. צ'או
בתגובה ל: נשמע טוב בגלל אסטרדה מאת: חואניטה קולונגה נטייה לא לצפות, רק קראתי שזה של קרלה אסטרדה וכבר החלטתי שכדאי לראות. המילה קרלה אסטרדה שווה יותר מכל תיאור של העלילה.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד מה שהבנתי זה שהוא הישתתף באיזו שהי טלנובלה ארגנטינאית. רציתי לדעת אולי למישהו יש מושג מה שם הטלנובלה והאם יש מצב שהיא תעלה אי פעם לויוה. לפי דעתי זה כבוד גדול ששחקן כמו רודריגו מיישתתף בטלנובלה .אני חושבת שזו גאווה גדולה מאוד ויש במה להיתגאות.אז למי שיש מושג מהעניין מוזמן להשיב .בתודה מראש ענת.
בתגובה ל: ששאלה בקשר לרודריגו גונזלס ההורס. מאת: מאוהבת במוששש בדקתי בגוגל והבנתי שהטלנובלה שבה הישתתף רודריגו היא בעצם טלנובלה סלולרית קבלו קישור למי שמעוניין.http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=123477&catId=4 תודה לכם בכל זאת.
בתגובה ל: אוקי נראה לי שעניתי על התשובה בעצמי. מאת: מאוהבת במוששש הוא לוהק בשנת 2007 לסלנובלה (שילוב של המילים סלולארי וטלנובלה) ספרדית לצידה של לוסיאנה לפוליטו. ב 2008 רודריגו לוהק לטלנובלה אינטרנטית לצידה של עדי הימלבלוי, ה"כפולה" .
הנה טריילר
בתגובה ל: אכן את צודקת מאת: זרהמאד אייך קראו לטלנובלה ששיחק לד לוסיאנה לופליטו? יש מצב שגם את זה אתה מעלה לכאן?
בתגובה ל: אני מבינה . אבל... מאת: מאוהבת במוששש נקראת " מסונוורים" (Encandilados) , סדרה בת 50 פרקים שאורכו של כל פרק בן 2-5 דקות והיא שודרה בארגרנטינה. עד כמה שזכור לי ניתן לרכוש אותה לצפייה דרך חב' אורנג' ( 145 ש"ח ) לכל הסדרה.
הנה קישור לקטע
רודריגו נראה שם משחק בכימיה נהדרת עם לופליטו .
בתגובה ל: עץ השאלות /הודעות מאת: זרהמאד אז משחק החיים היא רימייק לסלסטה או לאהבה אסורה? והאם מיכאלה היא ריימק (פתאטי במיוחד) למתחזה?
בתגובה ל: האם הטלנובלות הישראליות הן ריימקים ואם כן מאת: EVGLEV לא ברור אם זהו ריימיק או סתם חיקוי זול. יש מצב שההפקה הולכת על נוסחה בטוחה ולוקחת עלילה קיימת ומלבישה עליה אדרת שונה, בכל מקרה זה לא נראה טוב.
בתגובה ל: האם הטלנובלות הישראליות הן ריימקים ואם כן מאת: EVGLEV "לגעת באושר" היא הרימייק המוצהר היחיד לטלנובלה ארגנטינאית ישנה בשם "אהבה קנויה" (גם "ירח פראי" ששודרה אצלנו היא רימייק לאותה סדרה).
ב"משחק החיים" יש את הקטע של שניים שמאוהבים שנראה שהם אחים (אבל בעצם לא), אבל פרט לכך אין קשר עלילתי לסדרות שציינת. הנושא הנ"ל קיים בלא מעט סדרות. כנ"ל לגבי נושא התאומות - זה מוטיב שחוזר בהרבה סדרות. "המתחזה" לא המציאה את הגלגל ול"מיכאלה" הייתה עלילה שונה.
אגב, בזמנו דובר על כך ש"האלופה" תזכה לרימייקים ברוסיה, רומניה, ספרד וגרמניה - לא יודעת מה יצא מזה.