הסדרה הקוריאנית הראשונה שהורדתי - סיטי הול. בחרתי בה בלי הרבה מחשבה. אך ורק כי היה קל להוריד והיא עם תרגום לעברית. אחרי שהורדתי כמה פרקים (עדיין לא ראיתי אותם) לינה כתבה סיכום שלה ונרשמה התלהבות אצלה ואצל זרהמאד. אבל אצל דנה לא. (דרך אגב, אני עדיין בשוק חשבתי שאנחנו תאומות הטלנובלות...חח) בכל זאת, המשכתי להוריד בלי לראות (לקחתי סיכון) והורדתי את כל הסידרה ואפילו צרבתי אותה לדיסקים. ככה הם ישבו כמה זמן בלי להסתכל בכלל. האמת, שלא חשבתי שהסדרה משהו. קראתי עליה לפני בסיכום של לינה וחשבתי שאין לסידרה יותר מדי דברים שמושכים אותי. השחקן הראשי לא נראה משהו לטעמי. והשחקנית נראתה נחמדה ולא יותר. והכי גרוע שמדובר בפוליטיקה. שבכלל גרם לי להתקרר מהסידרה. עד שהחלטתי שהגיע הזמן. ומהרגע שהתחלתי לא רציתי להפסיק. משכתי כל פרק. והתענגתי על זה שאפשר להעביר אחורה ולראות את הסצנות שוב. ווואווו!!! התאהבתי בשחקנים הראשיים!! יש ביניהם כימיה נהדרת. ואהבתי כל סצנה וסצנה שלהם ביחד. סיפור האהבה שלהם מקסים בעיני והמשחק שלהם איכותי ואמין. כמה רומנטיקה הרעיפו עלינו התסריטאים. פשוט אהבתי כל רגע. יש נגיעות, יש נשיקות, יש את החוש הומור המפגר, יש את האיזכור למספר שתיים בשירותים....והשיר פשוט סוחף. פשוט התאהבתי. איך יכול להיות שמשחקן שמבחינה פיזית ראשונית לא התחברתי אליו. עברתי למאוהבת שמתרגשת מכל סגנון הבעת הרגש שלו. צוחק, רציני, מלגלג- אני פשוט מאוהבת!! והשחקנית - היא פשוט מתוקה בטירוף! ממש מקסימה. שחקנית מעולה וסוחפת. מתחילת הסדרה העדפתי לא להיכנס יותר מדי לעניין הפוליטי. וככה כל הרעיון הפך להיות משני בשבילי בסדרה. הבנתי את הרעיון הכללי ולא נכנסתי לזה יותר מדי. התסריטיאים לקחו את הסדרה לכיוון אמריקאקי. כולל את הסוף. כולם מסתדרים וכל הקצוות סגורים. ( גם הרעיון של הטלפון שבעצם הם כאילו נועדו זה לזו עוד מלפני שהכירו) היו גם הרבה איזכורים של דמויות פוליטיות אמריקאיות אובמה והילרי. ובסצנת הצעת הנישואים תקעו שיר הכי אמריקאקי. הקאסט היה נהדר. לא זיהיתי אף אחד מסדרה קודמת. נראה היה שיש כימיה בסט בכלל. כל השחקנים נראו נהנים (לפחות בסצנות הפיספוסים שיש בסוף של כמה מהפרקים). כמה סצנות מרגשות וקשות שזכורות לי : שין מי רה מפוצצת בביצים ו / או עגבניות. וואוו, ריחמתי כל כך על השחקנית אבל כמה רגש יש בה.
ג'ו גוק עוקב אחרי מי רה ברחוב כשהיא בוכה אחרי שהוא פגע בה. וכשהיא נתקלת במשהוא ברחוב שצועק עליה. הוא מגיע ומגן עליה. מי רה מתחננת לג'ו גוק שיחזור אליה במסעדה. היא מבקשת ממנו הסבר, והוא מתעלם ומעליב אותה. היא קמה ללכת והוא רודף אחריה, שלפחות תאכל. היא לא מבינה איך הוא חושב על אוכל, ומבהירה לו שהוא יכול ללכת ולעזוב אותה. אבל הוא תמיד יהיה בליבה. והיא תמיד תחשוב על שניהם מזדקנים יחד.
שימו לב - אף עם לא חשבתי כמה קשה עובדים בשביל סצנה שבסדרה לוקחת כמה שניות תגידו לי שאתם לא רואים פה את הכימיה ביניהם??
כבר הודעתי לאמא שלי שאני באה אליה ומושיבה אותה איתי להכיר את הקוריאנית הראשונה שלה. אז מה לדעתכם הלאה?? המלצות?? אני רוצה להוריד כדי לצרוב ושיהיה תרגום עברית.|90|
"פול האוס" - מככבת בימים אלו בויוה פלטינה ומזכירה לי איך נדבקתי ב"חיידק" הקוראני
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד לדברי הערוץ המשבצת הקוראנית לא בהכרח תשאר בתפוסה קוראנית, הכרזה מרגיזה בהחלט. הפסקתי להתעצבן מהתשובות הסתמיות שלהם מפני שזה מוכיח כי דעת הקהל לא חשובה להם כלל וההחלטות שהם מקבלים הן עצמאיות לחלוטין.
בתגובה ל: משבצת קוראנית - אין שום דבר קבוע מאת: זרהמאד גם אני לא אופטימית לגבי עתידה של המשבצת הקוריאנית ב'פלטינה'... מזל שיש לנו אופציות צפייה אחרות ושאנחנו לא תלויים רק בהם!
בתגובה ל: משבצת קוראנית - אין שום דבר קבוע מאת: זרהמאד אם כן אז זאת הודעה מאוד מבאסת! זה רמז לכך שאחרי "פול האוס" תשודר טלנובלה ולא סדרה קוריאנית?
בתגובה ל: זאת הודעה רישמית מערוץ ויוה? מאת: MyGirl אני לא יודעת איך "לאכול" את התשובה שלהם. נאמר רבות על ההחלטות הלא מובנות שלהם והרי ידוע לכל שהסדרות הקוראניות תפסו תאוצה ויש קהל צופים גדול אז מדוע לא לקבוע משבצת כזו? המשבצת שתופסת "מיכאלה" יותר טובה?? שוב דעת הקהל לא חשובה ועצוב. חבל שאין לקהל ייצוג בפורום מקבלי ההחלטות של הנהלת הערוץ , לא?
בתגובה ל: לדאבוני זו התשובה שלהם מאת: זרהמאד ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד לא הצלחתי לרדת לסוף דעתם. על מה המלחמה בפרק 9-11 ? האם נשלח אביו של יו-שין למשימת התאבדות כפי שתוכנן עם מלך באקג'י ?
שמישהו ימחוק לה את החיוך , הצליחה לעצבן אותי
בתגובה ל: בנות , שאלה בקשר ל"מלכה" מאת: זרהמאד לא זכור לי שהם עשו יד אחת עם מלך בקג'ה...
ממה שאני הבנתי, שילה רצתה להשיב אליה שטחים חשובים שנכבשו ע"י הממלכה השכנה בקג'ה אבל למישיל וחבורתה הייתה אסטרטגיה שלפיה לורד סאו-יון (אביו של יו-שין) שהוא תושב "גאיה" לשעבר (ששועבדה ע"י שילה) יצא איתם למלחמה בכדי שיוכל לחזור כמנצח כשהמטרה הנסתרת היא בעצם להיפטר ממנו. לשם כך, המאהב של מישיל שהוא גם שר הצבא שלח אותו כמן פתיון לצבא בקג'ה ובזמן שכל חיילי האוייב פנו לעבר מיקומו של סאו-יון האזור שבאמת תוכנן לכבשו מלכתחילה נכבש ביתר קלות ע"י חבורתה של מישיל.
אני דווקא אוהבת את החיוכים של מישיל... היא אחת הדמויות הכי מעניינות בסדרה
בתגובה ל: תוכנן עם מלך בקג'ה? מאת: MyGirl כשמי-שיל ישבה לשולחן הדיונים עם אחיה ובעלה הרישמי וזה הקשה בשאלות היא ענתה לו "זה תוכנן מראש" עם מלך בקג'ה לכן הנחתי שהוא נשלח למשימת התאבדות מאולצת. אוף נשברות לי השניים מהאנגלית הזו אפילו בבילון התייאש ממני
בתגובה ל: אז הבנתי נכון ? מאת: זרהמאד הנסיבות אילצו אותה אבל איזו נחישות , כל הכבוד.
סיימתי את פרק 11 , הלחימה התישה אותי מאד אך היה קטע מרגש אחד בו דוקמן נפרדת מסאילון ברגעיו האחרונים. ללא ספק מלכה ראויה, יש לה כושר מנהיגות ונחישות בכמות עצומה. לא פלא שכולם ויתרו על חייהם למענה כאשר המפקד התורן רצה להמית אותה
בתגובה ל: דוקמאן הפכה להיות לוחמת מן המניין מאת: זרהמאד חלק מקטעי הלחימה הם ממש אמנות, ואחרים ממש קשים לצפייה. בפרקים הנ"ל רואים את טבילת האש של דוקמן, ולמרות ההלם הראשוני היא מתגלה כלוחמת אמיצה וכמנהיגה מוסרית בשדה הקרב.
ראיתם כבר את בי-דאם? לא זוכרת בדיוק באיזה פרק הוא מופיע, אבל זה השחקן שזכור לטובה כגנגסטר החמוד מ-LOVERS. בינתיים הוא הספיק לשנות את שמו [מלי-האן לקים נאם גיל, שמו האמיתי], וכאן הוא עושה תפקיד שונה לגמרי בצורה מעולה. קראתי שלאחרונה הוא חלה בשפעת החזירים, אבל למרבה המזל החלים במהירות
אני מוצאת את עצמי מרחמת על המלך המסכן, כשהוא רוב הזמן מזיע ומבוהל, נגרר על ידי אחרים... בסה"כ הוא הומלך בגיל צעיר כשהממלכה כבר הייתה עמוק בכיסה של מישיל. הוא חלש מבחינה פוליטית, והתפקיד שלו הוא בעיקר ייצוגי. חבל, כי במהותו הוא אדם טוב.
די משעשעות אותי הישיבות המשפחתיות בניצוחה של מישיל, כשהבעל, המאהב והילדים משני הצדדים עוקצים זה את זה ומחכים למילה האחרונה של "סג'ו".
והשיר הזה ממש תפס אותי - הוא הושמע בכאלו סצנות חזקות:
בתגובה ל: קטעי הלחימה לא תמיד קלים מאת: iDana למרות שלפעמים החיוכים עם חשיפת השיניים המוגזמת שלו לעיתים גם יכולים להציק... כבר חיכיתי שדמותו תיכנס לסדרה...הרי הוא מופיע על גבי הפוסטרים יחד עם שאר הדמויות המרכזיות.
אני לא כל כך מצליחה לרחם על המלך כי היחס שלו כלפי דוקמן מאוד מציק לי...חשבתי שהוא דווקא ירצה אותה קרובה אליו אחרי שהרחיק אותה מביתה מיד אחרי שנולדה אבל מסתבר שלא ממש מעניין אותו אם היא תחיה או תמות...המלכה מאוד שונה ממנו והיא דווקא כן רוצה את דוקמן לצידה, היא מגלה אכפתיות רבה כלפיה ומראה נכונות לעזור לה בכל מה שרק תוכל.
כעסתי על קים סאו-יון שהסכים לצאת "לצוד" את דוקמן בשביל להבטיח את החתונה בין בנו לבין הנסיכה...לראשונה ראינו מן עימות וחוסר הסכמה בין יו-שין ואביו.
אני כבר מחכה שמונו יגלה את זהותה של דוקמן...אני בטוחה שהוא ישמח לתמוך בה.
בתגובה ל: בידאם ממש חמוד! מאת: MyGirl בסצנות הראשונות שלו הוא קצת הפחיד אותי, אח"כ התחלתי לחבב אותו, אבל הוא בהחלט נראה לי כמו דמות מורכבת.
בינתיים אני ממש נהנית מהסדרה הייתי מפרטת קצת יותר אבל אני חוששת לספיילר (אני בפרק 29). נסתפק בינתיים בכמה תמונות
אום טה-וונג הצטלם למגזין ניילון. אני דווקא מעדיפה את הלוק שלו בסדרה :
והשחקנית שמגלמת את מי-שיל צ'יפרה לפני כמה חודשים את צוות הסדרה ב-150 משחקי נינטדו לרגל חג הצ'וסוק
והנה לי יו וון (דוקמן) עם בעלה, שהוא שחקן גולף מקצועני, והבת שלהם, בתמונה שצולמה לפני כמה שנים. השחקנית סיימה את לימודיה באוניברסיטה בשנה שעברה, תשע שנים אחרי שהתחילה ללמוד (היו לה סיבות טובות לעיכוב )
בתגובה ל: בהתחלה לא ידעתי איך "לאכול" אותו מאת: iDana הצורה החייתית שבה הוא רוצח אנשים גם אותי מאוד הפחידה...במיוחד החיוך שלו עם פניו מלאות בדם.
אני שמחה לקרוא שאת נהנית מהסדרה...גם אני די נהנית ממנה, במיוחד לאור העובדה שההתפתחויות בכלל לא צפויות! אם את כבר בפרק 29 (בטח עכשיו כבר יותר) אז את בטח מבינה לאיזו התפתחות אני מתכוונת... התרחשות שבכלל לא ציפיתי שתתרחש...לפחות לא בשלב כל כך מוקדם של הסדרה
אם טה-וונג ממה חמוד! אני דווקא יותר אוהבת אותו בסדרות העכשויות למרות שגם פה הוא משחק מצויין.
מה שכן, שוב כמו ב"ג'ומונג" גם פה חסרה לי רומנטיקה...העיקר פה הוא מאבקי הכוחות, התככים והמזימות...לא שזה לא מעניין אבל הייתי שמחה אם היו משלבים קצת יותר רומנטיקה בין מזימה למזימה
בתגובה ל: הוא באמת נראה כמו דמות מאוד מורכבת... מאת: MyGirl אני ממשיכה ליהנות ויש לי גם מה לכתוב, אבל זה יצטרך לחכות, כי אני מתה מעייפות וצריכה לקום מוקדם מחר אפילו לא הספקתי לצפות היום באף פרק (הגעתי לפרק 34).
בתגובה ל: בהתחלה לא ידעתי איך "לאכול" אותו מאת: iDana ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אז הבנתי נכון ? מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד השחקן שזכור לנו כג'ונג (או המן ) מ"יי סאן", התחתן עם בת זוגו צ'ה, סטודנטית למחול הצעירה ממנו ב-16 שנים (היא בת 22, הוא בן 38). הזוג הכיר לפני כשנתיים בפגישה עיוורת שארגנו חבריהם. בין האורחים היו גם חבריו של יון-וו מ"יי סאן" - לי סו ג'ין, פארק און-היי (המלכה היו-אי) וקים יו ג'ין (המלכה במיל').
בתגובה ל: לג'ו יון-וו מאת: iDana נראה שהוא רזה המון עפ"י התמונות , דיאטה מיוחדת לחתונה?
בתגובה ל: המון ברכות מאת: זרהמאד הוא צריך להשמין קצת, הוא לא נראה טוב בכלל בתמונות.
בתגובה ל: לג'ו יון-וו מאת: iDana בכל מקרה שיהיה במזל טוב! ושיאכל קצת...
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד עפ"י נתוני ירידת הרייטינג נראה כאילו הסדרה אבדה כ 10% מהדירוג .
בכל מקרה אכתוב בלבן : יש מייחסים את הירידה ל"הוצאתה" של מי-שיל מהסדרה , נוצרה מעין ירידת מתח בין הדמויות ולכן הנטל נופל על המלכה .
לסדרה התווספו פרקים, 12 במספר וסה"כ 62 פרקים לכל הסדרה. השבוע ישודרו הפרקים 57-8 בקוריאה כך שהם לקראת סיום .
בתגובה ל: על הקאסט שלQueen Seon-deokמרגישים את ירידת הריטינג מאת: זרהמאד ספויילרתי לגבי המהלך העלילתי הנ"ל לפני שבועיים בערך - זה מסוג הספויילרים שקשה להתחמק ממנו אני מקווה לא להיתקל בספויילרים קריטיים נוספים, למרות שככל שהסדרה מתקרבת לסיומה זה יהיה קשה יותר.
בתגובה ל: כן, אבל הם עדיין במקום הראשון ברייטינג מאת: iDana וזאת אחרי שנחשפתי בזמנו לכותרת מספיילרת שאמנם לא הייתה ספויילר ברור וחד משמעי אלא ספויילר שמעלה השערות אפשריות.
בתגובה ל: אני נמנעת מלהיכנס לאתרי מידע כמעט לגמרי... מאת: MyGirl אמנם אני קצת מזדחלת אבל ללא ספק נהנת מהסדרה. הלוואי ויכולתי לבלות יותר ליד המחשב .
לא האמנתי שמי-שיל יכולה להביע רגשות אך שנושא סאדאם עלה היא אפילו הזילה דמעה
גם שצ'ילסוק חזר היא עשתה את כל המאמצים לעזור והיו לי ספקות אם היא אמיתית או אינטרסנטית (סימתי את פרק 15 )
הכי מצחיק אותי המלחמות בין בניה של מי-שיל,אבל איזו נאמנות
אתן יכולות להמשיך את הרשמים גם אם אתן מתקדמות, זה בסדר גמור מבחנתי ועוזר לי לשבור פחות את השיניים והראש
בתגובה ל: התחלתי לחבב את מי-שיל , תחמנית שכמותה מאת: זרהמאד אני אוהבת את המבטים הערמומיים שלה ואת כל נסיונותיה הכושלים להפוך למלכה...
מסתבר שגם אישה כל כך קרה ומחושבת כמו מישיל גם ידעה מה זאת אהבה בחייה אבל כרגיל היא ידעה לאהוב בצורה שאופיינית לה...הרי שהבחירה לנטוש את "סדאם" הייתה בחירה שלה. היא לא חיכתה לשובו ונישאה בינתיים לאחר (ראש "מועצת החכמים" המשעמם!).
אני לא בטוחה שבאמת היה לה איכפת מצ'ילסוק...נראה לי שיותר הכאיב לה לגלות שהוא עיוור מכיוון שזה אומר שהיא איבדה אדם שיכול היה לעזור לה המון בהווה ובעתיד והיותו עיוור הופכת אותו לחלש ואין היא יכולה לנצל את כוחו כי הכוח כבר אינו. הוא עדיין שולט בחרב למרות שאיבד את הראייה אבל היכולות שלו הן לא כתמול שלשום.
אגב צ'ילסוק, לשם שינוי ראו אותו באור קצת שונה...מסתבר שגם לא יש איפשהו עמוק בתוכו לב...הדאגה שלו כלפי סו-הא נראית אמיתית וכנה. הוא באמת מגלה איכפתיות כלפיה.
גם אותי משעשעים הויכוחים של שני בני הזוג של מישיל ובניהם...מצחיק שדווקא הבן הממזר כביכול הוא הבן המוכשר (בוג'ונג) ואילו בנה מהבעל ה"חוקי" האג'ונג הוא הטיפש שדומה בהתנהגותו לאחיה של מישיל שלמרות שהוא מצטייר כטיפש, לא יודע להילחם ולרכוב על סוס הוא איכשהו כן מוכשר בתחומים רבים אחרים.
אני מעדיפה שלא להרחיב לגבי הפרקים אליהם הגעתי כי הספויילרים הם די משמעותיים...נכון דנה?
בתגובה ל: אני חיבבתי את מישיל מההתחלה... מאת: MyGirl אני צופה במקביל באלג'ימה וצ'ילסוק גם שם לוחם מיומן מאין כמותו שרגישות ליבו גורמת לו לפרוש ולנהל חיים שלוים יותר. בפרק בו האשימו את דא שיק וכמעט הוא הוצא להורג כמעט ש"צ'יל סוק " פעל להצילו אך לבסוף היה זה גאום -אי . אני נפעמת מהמשחק של לי ג'ונקי , איזה מוכשר ,נכנס לכל "נעל" כמו סינדרלה, ממש עונג לראות אותו משחק.
צ'ילסוק ב"אלג'ימה"
וב"מלכה "
בתגובה ל: אני חיבבתי את מישיל מההתחלה... מאת: MyGirl יש גם משהו שלא מסתדר לי עם הגיל של אחת הדמויות (אם כי ידוע לי שהתסריטאים לא תמיד דייקו מבחינה היסטורית)... אולי זה יתברר בהמשך?
ואני מאמינה שאי שם עמוק בפנים, גם למישיל יש לב, פשוט בד"כ המוח המחושב מנחה אותה בקבלת ההחלטות, ולא הלב. לי יש תחושה שאכפת לה מצ'ילסוק - עד גבול מסוים כמובן וכל עוד הוא לא מסכן את תוכניותיה.
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד בהשקעה לא קטנה מסכמים את שנת 2009 בכל הנוגע לדרמות בדרום קוריאה . אתם מוזמנים להשתתף בחגיגה
אם הם רק היו יודעים כמה מכורים /מכורות יש בישראל אולי הם היו מגיעים גם אלינו למפגש מעריצים
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד הסדרה הקוריאנית הראשונה שהורדתי - סיטי הול. בחרתי בה בלי הרבה מחשבה. אך ורק כי היה קל להוריד והיא עם תרגום לעברית. אחרי שהורדתי כמה פרקים (עדיין לא ראיתי אותם) לינה כתבה סיכום שלה ונרשמה התלהבות אצלה ואצל זרהמאד. אבל אצל דנה לא. (דרך אגב, אני עדיין בשוק חשבתי שאנחנו תאומות הטלנובלות...חח) בכל זאת, המשכתי להוריד בלי לראות (לקחתי סיכון) והורדתי את כל הסידרה ואפילו צרבתי אותה לדיסקים. ככה הם ישבו כמה זמן בלי להסתכל בכלל. האמת, שלא חשבתי שהסדרה משהו. קראתי עליה לפני בסיכום של לינה וחשבתי שאין לסידרה יותר מדי דברים שמושכים אותי. השחקן הראשי לא נראה משהו לטעמי. והשחקנית נראתה נחמדה ולא יותר. והכי גרוע שמדובר בפוליטיקה. שבכלל גרם לי להתקרר מהסידרה. עד שהחלטתי שהגיע הזמן. ומהרגע שהתחלתי לא רציתי להפסיק. משכתי כל פרק. והתענגתי על זה שאפשר להעביר אחורה ולראות את הסצנות שוב. ווואווו!!! התאהבתי בשחקנים הראשיים!! יש ביניהם כימיה נהדרת. ואהבתי כל סצנה וסצנה שלהם ביחד. סיפור האהבה שלהם מקסים בעיני והמשחק שלהם איכותי ואמין. כמה רומנטיקה הרעיפו עלינו התסריטאים. פשוט אהבתי כל רגע. יש נגיעות, יש נשיקות, יש את החוש הומור המפגר, יש את האיזכור למספר שתיים בשירותים....והשיר פשוט סוחף. פשוט התאהבתי. איך יכול להיות שמשחקן שמבחינה פיזית ראשונית לא התחברתי אליו. עברתי למאוהבת שמתרגשת מכל סגנון הבעת הרגש שלו. צוחק, רציני, מלגלג- אני פשוט מאוהבת!! והשחקנית - היא פשוט מתוקה בטירוף! ממש מקסימה. שחקנית מעולה וסוחפת. מתחילת הסדרה העדפתי לא להיכנס יותר מדי לעניין הפוליטי. וככה כל הרעיון הפך להיות משני בשבילי בסדרה. הבנתי את הרעיון הכללי ולא נכנסתי לזה יותר מדי. התסריטיאים לקחו את הסדרה לכיוון אמריקאקי. כולל את הסוף. כולם מסתדרים וכל הקצוות סגורים. ( גם הרעיון של הטלפון שבעצם הם כאילו נועדו זה לזו עוד מלפני שהכירו) היו גם הרבה איזכורים של דמויות פוליטיות אמריקאיות אובמה והילרי. ובסצנת הצעת הנישואים תקעו שיר הכי אמריקאקי. הקאסט היה נהדר. לא זיהיתי אף אחד מסדרה קודמת. נראה היה שיש כימיה בסט בכלל. כל השחקנים נראו נהנים (לפחות בסצנות הפיספוסים שיש בסוף של כמה מהפרקים). כמה סצנות מרגשות וקשות שזכורות לי : שין מי רה מפוצצת בביצים ו / או עגבניות. וואוו, ריחמתי כל כך על השחקנית אבל כמה רגש יש בה.
ג'ו גוק עוקב אחרי מי רה ברחוב כשהיא בוכה אחרי שהוא פגע בה. וכשהיא נתקלת במשהוא ברחוב שצועק עליה. הוא מגיע ומגן עליה. מי רה מתחננת לג'ו גוק שיחזור אליה במסעדה. היא מבקשת ממנו הסבר, והוא מתעלם ומעליב אותה. היא קמה ללכת והוא רודף אחריה, שלפחות תאכל. היא לא מבינה איך הוא חושב על אוכל, ומבהירה לו שהוא יכול ללכת ולעזוב אותה. אבל הוא תמיד יהיה בליבה. והיא תמיד תחשוב על שניהם מזדקנים יחד.
שימו לב - אף עם לא חשבתי כמה קשה עובדים בשביל סצנה שבסדרה לוקחת כמה שניות תגידו לי שאתם לא רואים פה את הכימיה ביניהם??
כבר הודעתי לאמא שלי שאני באה אליה ומושיבה אותה איתי להכיר את הקוריאנית הראשונה שלה. אז מה לדעתכם הלאה?? המלצות?? אני רוצה להוריד כדי לצרוב ושיהיה תרגום עברית.|90|
תוקן על ידי iDana 8/12/2009 14:52
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: הפעם הראשונה שלי.........חח מאת: shrekit144 נהנתי מאד לקרוא למרות שאני משוחדת . אהבתי את הסדרה מאד וזאת הקוראנית הראשונה שבה הרגשתי שהם יודעים להעביר רומנטיקה בצורה איכותית ואמיתית . אני אנסה לתקן את פורמט התמונות באם לא אצליח (הטכני זה לא הצד החזק שלי) אסול או דנה יעשו זאת לבטח.
כל הכבוד
בתגובה ל: מאד מרשים מאת: זרהמאד גם אני נהניתי לקרוא, אם כי רק חצי, כי לא רציתי לספלייר לעצמי...
בתגובה ל: לא הבנתי איזה תמונות? יש סרטונים למטה... מאת: asole בשיבוץ של הקישורים/סרטונים בהודעה - אני מקווה שהצלחתי לסדר את זה כמו שצריך. אם משהו נשמט/חסר בהודעה - את מוזמנת להוסיף שרקית
בתגובה ל: היה קצת ג'יבריש מאת: iDana ואגב דנה - שלחתי לך
בתגובה ל: זה נראה מסודר מאת: asole אבל המסר כנראה לא נשלח מסיבות אג'נדאיות. שלחתי שוב
בתגובה ל: היה קצת ג'יבריש מאת: iDana הג'יבריש היו אייקונים. לא חסר כלום. שאלה - איך מעלים סרטון שישר רואים את הסרטון בהודעה ולא בתור לינק? דנה, גם אני רוצה קישור להורדת סדרות מתורגמות לעברית...בבקשה.
בתגובה ל: תודה בנות מאת: shrekit144 זהירות זה ממכר
בתגובה ל: שלחתי לך מאת: זרהמאד רק עכשיו נזכרתי שדנה שלחה לי פעם. פשוט לא נכנסתי למסרים מלא זמן. בכל מקרה תודה רבה.
בתגובה ל: הפעם הראשונה שלי.........חח מאת: shrekit144 אני צופה בימים אלו ב"אלג'ימה" שתורגמה , אמנם טרם סיימתי אבל המשחק של לי ג'ונקי אדיר . יש אלימות בפרקים הראשונים של הסדרה אבל זה מתייצב לקראת האמצע. הסדרה Who Are You מאד מרגשת יש גם את Let's Go to School Sang- עם ריין You're Beautiful סדרה חדשה יותר שזוכה להמון תגובות חיוביות ורוב הפרקים כבר תורגמו. גם אני מעדיפה את אלו המתורגמות אני מקווה שתהני מהן
בתגובה ל: המלצות לסדרות מתורגמות מאת: זרהמאד ההרצליינית עשתה עליה ספיישל לא מזמן:
בתגובה ל: המלצות לסדרות מתורגמות מאת: זרהמאד מאיזה אתר מורידים סדרות מתורגמות. תודה אלה
בתגובה ל: סדרות מתורגמות מאת: rella ללא תוכן
בתגובה ל: הפעם הראשונה שלי.........חח מאת: shrekit144 אני אנסה לתקן את התמונות/סרטונים בהמשך, כשאהיה מול המחשב שלי בבית. ואני רואה שכבר קיבלת המלצות טובות להמשך הדרך
תוקן על ידי iDana 8/12/2009 14:46
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד והתקבל בחום ואהבה על ידי המעריצים. כוכב "קופי פרינס" סיפר שהתגעגע במיוחד לאוכל של אמא , ושבכוונתו לקחת קצת זמן לפני שיחשוב על הפרויקט הבא.
בתגובה ל: גונג יו השתחרר מהצבא מאת: iDana אהבתי אותו ב"קופי פרינס" , נחכה לפרוייקט הקרוב
בתגובה ל: גונג יו השתחרר מהצבא מאת: iDana לא הספקתילהתגעגע אליו!
בכל מקרה, יהיה נחמד לראות אותו באיזו סדרה...
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד האיש (והאוזניים), חוגג היום (9.12) 32 חורפים להיווסדו. שיהיה לשחקן המקסים והמוכשר, יום-הולדת שמח והמון הצלחה בהמשך בדרך.
בתגובה ל: להאן סאנג ג'ין (הונג "המלך סאן"). מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: להאן סאנג ג'ין (הונג "המלך סאן"). מאת: ההרצליינית שתזכה למאה ועשרים! ולהרבה סדרות מעולות! ושאישתך לא תקנא לך ולאוזנייך המפוארות ככה שתוכל לפרגן לנו קצת רומנטיקה...
וכל הכבוד לך הרצליינית שאת תמיד זוכרת את ימי ההולדת של כולם!
בתגובה ל: הונגיל'ה!!! מאת: asole ותיקון קטן: זה לא כולם אלא כמעט כולם. את הרוב. ברגע שאני רואה את תאריכי הלידה השונים ב-IMDB ובויקי, אני זוכרת את רובם בע"פ. זה תקף במיוחד לשחקנים שגילמו דמויות שאהבתי (למשל: גבריאל קאופמן- פרנסיסקו מ"יומן חיים"- 22.9.2001. ג'ואנה מוקרזל- קלריניה מאותה סידרה- 10.7.1999) ולשחקנים שנולדו במזל דלי (למשל: רג'ינה דוארטה- הלנה מ"יומן חיים"- 5.2.1947).
בתגובה ל: . מאת: ההרצליינית את ממש שרת הטקסים שלנו!
ואני מקנאה בך על הזיכרון המשובח ועל שימת הלב לפרטים.
בתגובה ל: כתבה על ה"טלנובלות" הקוריאניות מאת: MyGirl ורק קצת חבל שבסוף מתמקדים באיך להעתיק את המודל הקוריאני לישראל, ולא בשידור עוד סדרות קוריאניות בארצנו (אחד לא סותר את השני...).
בתגובה ל: כתבה על ה"טלנובלות" הקוריאניות מאת: MyGirl הלוואי ובהנהלה של ויוה וויוה פלטינה יתנו משבצת קבועה לסדרות מדרום קוריאה . עובדים עם שכל הדרום קוריאנים : השחקנים מיחצנים את המדינה אתרי הצילום מושכים תיירות הממשלה תומכת ומשקיעה וכולם מרווחים אפילו אנחנו הצופים
תוקן על ידי זרהמאד 10/12/2009 14:53
בתגובה ל: כתבה על ה"טלנובלות" הקוריאניות מאת: MyGirl היה ממש מעניין לקרוא כיצד הכל התחיל בעצם...
והמשפט האחרון ממש ביזארי:
"ניתוחים פלסטיים: ההצלחה של הטלנובלות הקוריאניות בסין הביאה לגידול בהזמנת ניתוחים פלסטיים שיעצבו לסינים תווי פנים קוריאניים".
בתגובה ל: כתבה על ה"טלנובלות" הקוריאניות מאת: MyGirl להתגייסות ממשלתית?? אני סקפטית.
בתגובה ל: בהחלט מעניין!! נראה לכם שיש סיכוי לשינוי כזה בארץ? מאת: shrekit144 הקולנוע הישראלי בקאנטים מבחינת ההשקעה, אף אחד לא חושב על תיירות ואין כסף לתרבות בכלל...