מסתיימת השבוע...אני ממש הולכת להתגעגע אליה כי היא באמת מקסימה...
התחלתי לראות אותה למרות שאני לא ממש מכירה את השחקנים הראשיים בגלל ששמעתי שישחקו בה 5 ילדים וממש סקרן אותי לראות את האינטרקציה ביניהם, וממש לא התאכזבתי. זאת דרמה קלילה ומאוד משפחתית על בחורה די אגואיסטית וקלת דעת שמאוהבת חמש שנים בעורך דין קר ורציני שבכלל לא שם לב אליה. מתרחשת בחיים שלה טרגדיה, וההורים שלה מתים במסתורין. עכשיו היא צריכה לטפל בחמשת אחיה המאומצים והקטנים, וכדי להחמיר את העניין, הורסים להם את הבית והיא נחשבת לעובדת הגרועה בחברת הביטוח בה היא עובדת. אז היא מחליטה על תכנית - לעבור לבית העורך דין, שמחפש משרתת, ומחביאה שם את האחים שלה בלי ידיעתו.
אני לא אספר מה קורה אחר כך, כי זה יספיילר, אבל הדרמה ממש מקסימה ומרגשת, וכל השחקנים מעולים. הילדים האלה כל כך מקסימים ומדהימים שאין לי מושג איך אני אמשיך בלי שני הפרקים השבועיים שלי... התינוק המקסים נאמי, ופאראנג המתוק והמצחיק...איך הילדים ואפילו התינוקות שם משחקים כל כך מדהים? איך??
גם הראשיים הפתיעו אותי לטובה. השחקנית הראשית ממש חמודה ומשחקת טוב, וכמובן העורך דין הסקסי... מדהים מדהים! רק הדמות המשנית המכונה בפורומים "שפתי דג" היא הדמות המשנית המעצבנת ביותר שראיתי אי פעם... לא נורא, עדיין שווה לראות!
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד אני מתחילה להתגעגע אליו..מעניין מה יהיה אחרי בין כלב לזאב..חבל שעוד אי אפשר לדעת..מה אתם חושבים?
מקווה שיביאו משהו תקופתי אבל לא ארוך מדי..גם קומדיה רומנטית יכול להיות נחמד...
בתגובה ל: שגיא! מאת: lady fanni Tamra, The Island Invincible Lee Pyung Kang The Painter of the Wind Beethoven Virus The Kingdom of The Winds Strongest Chil Woo
ואוו אין טעם להמשיך, יש עוד המון סדרות ברשימה. אם יביאו סידרה היסטורית אני מהמרת על "המלכה סאן דוק" , יש מצב שייקחו אותה בחשבון הודות לרייטינג הגבוה ולביקוש הרב. אם זו לא תהייה סידרה היסטורית אני מהמרת על "בטהובן וירוס". נקווה שנזכה לסדרה איכותית ומהנה והכי חשוב שלא יבטלו את המשבצת הקוריאנית.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: הנה רשימה קצרה של סדרות שהייתי רוצה שיגיעו מאת: זרהמאד שיש סיכוי טוב שיביאו באמת דרמה מרשת MBC, מהם הם לרוב רוכשים דרמות. אם כן, בטהובן וירוס והמלכה סון-דוק הן אפשרויות טובות מאוד. הייתי רוצה לראות את QUEEN OF HOUSEVIWES, דרמה ממש חמודה וקומית. הלוואי שגם ישדרו את CHUNO, למרות שהיא די חדשה. אני ממש מקווה שלא ישדרו שוב שידור חוזר, וישקיעו בדרמה חדשה.
בתגובה ל: נראה לי מאת: palgang העיקר שלא תהיה ארוכה כמו הגלות ושלא יהיה שידור חוזר...
בתגובה ל: נראה לי מאת: palgang ...אחרי "זמן בין כלב לזאב". אז אל דאגה.
בתגובה ל: בפורום של HOT היה רשום שתשודר דרמה חדשה... מאת: ההרצליינית עכשיו רק נשאר לקוות שאין לזה 90 פרקים
בתגובה ל: בפורום של HOT היה רשום שתשודר דרמה חדשה... מאת: ההרצליינית ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד מסתיימת השבוע...אני ממש הולכת להתגעגע אליה כי היא באמת מקסימה...
התחלתי לראות אותה למרות שאני לא ממש מכירה את השחקנים הראשיים בגלל ששמעתי שישחקו בה 5 ילדים וממש סקרן אותי לראות את האינטרקציה ביניהם, וממש לא התאכזבתי. זאת דרמה קלילה ומאוד משפחתית על בחורה די אגואיסטית וקלת דעת שמאוהבת חמש שנים בעורך דין קר ורציני שבכלל לא שם לב אליה. מתרחשת בחיים שלה טרגדיה, וההורים שלה מתים במסתורין. עכשיו היא צריכה לטפל בחמשת אחיה המאומצים והקטנים, וכדי להחמיר את העניין, הורסים להם את הבית והיא נחשבת לעובדת הגרועה בחברת הביטוח בה היא עובדת. אז היא מחליטה על תכנית - לעבור לבית העורך דין, שמחפש משרתת, ומחביאה שם את האחים שלה בלי ידיעתו.
אני לא אספר מה קורה אחר כך, כי זה יספיילר, אבל הדרמה ממש מקסימה ומרגשת, וכל השחקנים מעולים. הילדים האלה כל כך מקסימים ומדהימים שאין לי מושג איך אני אמשיך בלי שני הפרקים השבועיים שלי... התינוק המקסים נאמי, ופאראנג המתוק והמצחיק...איך הילדים ואפילו התינוקות שם משחקים כל כך מדהים? איך??
גם הראשיים הפתיעו אותי לטובה. השחקנית הראשית ממש חמודה ומשחקת טוב, וכמובן העורך דין הסקסי... מדהים מדהים! רק הדמות המשנית המכונה בפורומים "שפתי דג" היא הדמות המשנית המעצבנת ביותר שראיתי אי פעם... לא נורא, עדיין שווה לראות!
ממש חבל שזה מסתיים
הזוג האהוב עליי:
בתגובה ל: Stars Falling From the Sky מאת: palgang שבה הילדים כמובן גונבים את ההצגה הייתי שמחה לנסות אותה מתישהו - אבל שוב מגיעה הבעיה של יותר מדי סדרות, פחות מדי זמן...
על הסקירה!
בתגובה ל: נראית כמו סדרה חמודה מאת: iDana היא קלילה אבל גם רצינית, ושומרת על איזון די טוב בין קומדיה ודרמה. בהתחלה לא ציפיתי ליותר מדי ממנה, למרות הילדים, אבל ככל שהתקדמו הפרקים פשוט התאהבתי בה. יש התפתחות מעניינת גם עם הדמויות הראשיות, ככה שלא הכל סביב הילדים. את שני הכוכבים ראיתי בדרמות בהן שיחקו תפקידי משנה, וכאן ממש אהבתי את הכימיה ביניהם, שניהם ממש מקסימים.
אבל כמובן שהילדים הכוכבים האמיתיים של הדרמה, אני צופה להם עתיד גדול, כי כולם פשוט שחקנים מלידה שם!! אגב, גם פארק ג'י-בין החמוד משחק כאן, והוא ממש גדל, בטח בקרוב יהפוך לשחקן ראשי...
בתגובה ל: שווה לראות אותה! מאת: palgang זה כבר מעלה את החשק לצפות... תודה על ההמלצה!
בתגובה ל: אם פארק ג'י בין בתמונה מאת: iDana האדם הזה בדרמה יש הרבה חשק לצפות
בתגובה ל: אם פארק ג'י בין בתמונה מאת: iDana הילד ששיחק את המלך סאן בצעירותו? יכול להיות שהוא שיחק בBOYS OVER FLOWER כאח של הגיבורה? אם כן אז הוא ממש מתוק..אני מתה עליו הוא כ"כ מצחיק..
בתגובה ל: פארק ג'י בין זה לא.. מאת: lady fanni ילד ממש מקסים שמשחק נהדר! כאן הוא האח הבכור, אבל האמת שמי שגונב את כל ההצגה בדרמה הוא פא-ראנג, האח הקטן והשובב יותר.
בתגובה ל: Stars Falling From the Sky מאת: palgang טוב, ראיתי היום את הפרק האחרון, ואני חייבת להגיד שאני מאווווווווווד מרוצה ממנו! אין כאן סינדרום התסריטאים הקוריאנים עם סוף "מציאותי" ומעצבן כרגיל, אלא ממש אחלה סוף!
הנה ספויילר לסוף למי שרוצה לדעת: קאנג-הא העורך דין מתוודה בפני פאל-גאנג שהוא מאוהב בה... סופסוף! הכי חמודה זו הסצינה שבה כל האחים מגלים את זה! האחים קאנג-הא וג'ון-הא מלבנים את העניינים ביניהם ומשלימים! הפתעה! שפתי דג הרשעית ג'אה-יונג הופכת לטובה ואפילו משלימה עם פאל-גאנג, הסבא מגלה את האמת שפאל-גאנג הנכדה שלו, אההההההה קאנג-הא מציע נישואין לפאל-גאנג, יש נשיקה!! והכי טוב הסוף כשהוא והיא גרים יחד עם הילדים ויוצאים לטייל ביחד ונהנים, ואז בסוף מוצאים תינוקת קטנה ומחליטים לאמץ אותה לקרוא לה בו-רה! זה היה גדול! (למי שלא יודע, כל הילדים במשפחה שלהם נקראים לפי צבעים, פאל-גאנג זה אדום, ויש להם ילדים שנקראים כתום, כחול, צהוב, ירוק... אז בו-רה זה סגול! אהבתי!) בקיצור, סוף טוב הכל טוב!
אני אתגעגע אליהם
בתגובה ל: הסוף של הדרמה מאת: palgang את הילד המקסים שגילם את המלך סאן הצעיר, השחקן Park Ji Bin, אי אפשר לפספס, חמוד אמיתי. אני שמחה שהתסרטאים לא אכזבו.
תוקן על ידי זרהמאד 17/3/2010 14:59
בתגובה ל: התמונות יפות מאת: זרהמאד הוא מקסים!
וכן, ממש חששתי שהם יתנו לנו סוף מציאותי כרגיל, וזה לא שהוא היה לקוח מאיזה אגדה עם נסיך על סוס לבן, אבל זה בהחלט היה סוף טוב ומספק, כל מה שצריך היה שם!
בונוס:
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד מהחיים האמיתיים של גו היון-ג'ונג, מישיל מהמלכה סון-דוק. קראתי עליה היום כתבה והאמת די הזדעזעתי. בעבר היא נישאה לאדם עשיר מאוד, אחיין של מנכ"ל סמסונג, ומשפחתו מנהלת את אחד מהקניונים הגדולים בקוריאה. המשפחה שלו דרשה ממנה להפסיק לשחק. היא ילדה לו שני ילדים, אבל התגרשה ממנו לפני כמה שנים. אחרי מאבק גירושים קשה, בגלל המשפחה העשירה של בעלה והכוח שלהם, נשללה ממנה הזכות על ילדיה, ועד היום נאסר עליה לראות אותם... ובנוסף לזה, לאחרונה היא החלה לפרסם את חברת לנקום, וכמובן יצאו פוסטרים איתה בחנויות. אבל ברחבי הקניון חל איסור לפרסם מודעות עם כל תמונה שלה, ככה שבעוד שביתר החנויות רואים את המודעות איתה, בחנויות הקניון הזה רואים דוגמנית אחרת...פשוט עצוב... בראיונות היא אמרה שהיא תמשיך לשחק בתקווה שילדיה יראו אותה בדרמה או בסרט, ולפחות כך יוכלו "להכיר" אותה... למעלה: תמונה מפרסומת בחנות אחרת, למטה: תמונה מחנות בקניון Shinsegae
בתגובה ל: סיפור עצוב... מאת: palgang הלוואי שבכל זאת היא תוכל להיפגש עם ילדיה... וזה מעורר מחשבות לגבי דמותה של מישיל ויחסיה עם ילדיה.
אגב, בבלוג "הקוריאנים" נכתב שכשזוג מתגרש בקוריאה, הילדים עוברים לחזקת האב. קשה להבין את זה.
בתגובה ל: באמת עצוב, לא היה לי מושג מאת: iDana זה ממש עצוב..זה מזכיר לי קצת את האיסלאם..שם זה גם ככה..לאם אין זכות על הילדים בכלל.. אם מישהו ראה את האחד הברזילאית,הנושא הזה היה די חזק שם..כשז'אדי התגרשה מהבעל שלה ולא יכלה בכלל לראות את הבת שלה..עד שבסוף הוא ויתר לה והן נפגשו..
מעניין למה זה ככה בקוריאה? מסורת מסויימת?
בתגובה ל: באמת? מאת: lady fanni אני שוב מצטטת מהבלוג "הקוריאנים" (מומלץ!):
הכי שוביניסטים?
"מדד השוויון המגדרי" – המודד את השוויון בין גברים לנשים, שפורסם על ידי הפורום הכלכלי העולמי בחודש נובמבר 2008 דירג את קוריאה במקום ה-108 מתוך 130 מדינות. סין ,למשל, דורגה במקום ה- 57.
שעור הנשים בין מקבלי ההחלטות בקוריאה עמד בשנת 2002 על 5% ( גבוה רק מסרי- לנקה ). בארצות הברית עמד השיעור על 45% באותה שנה. העניין בולט לעיין - סביבת העסקים וקבלת ההחלטות בקוריאה היא על טהרת הגברים.
אגב, זה שהמשמורת אצל האב לא אומר בהכרח שהאם לא יכולה לבקר את ילדיה - ייתכן שהמקרה העצוב של גו היון-ג'ונג הוא קיצוני וחריג.
בתגובה ל: השוביניזם כנראה עדיין חזק שם מאת: iDana אפשר ללמוד דרכו הרבה על קוריאה
הם באמת מאוד שוביניסטים, ואפשר לראות הרבה מזה גם בדרמות עצמן...
לגבי גו היון-ג'ונג, אני חושבת שכנראה בגלל שגירושין נחשבים לעניין ממש שערורייתי שם, המשפחה של הבעל ממש שונאת אותה ולא מפתיע שהם לא רוצים שהיא תראה את הילדים, אם הם אפילו אוסרים על הצגת מודעות הפרסומות שלה בחנויות שלהם. אני ממש מקווה שזה ישתנה, אבל לא נראה לי שיש סיכוי גדול אם זה היה המצב עד עכשיו (נמשך כבר 7 שנים). כנראה שהכל בקוריאה, כמו בהרבה מדינות אחרות, עובד באמצעות כוח וכסף...
אגב, ראיתי את קליפ הזכיה שלה בדאסאנג בפרסי MBC ולקראת סופו היא אמרה שאם ילדיה יצפו בטקס, היא תשמח (ואז כל טון הדיבור שלה השתנה, וראו שהיא ניסתה לעצור את הדמעות)...
בתגובה ל: הבלוג ממש מעניין! מאת: palgang הם ייצרו קשר עם אמם, למרות שלא אתפלא אם מסיתים אותם נגדה החיים עולים על כל סדרה...
בתגובה ל: אולי כשהילדים יגדלו מאת: iDana ואם יש להם זכרונות מאמא שלהם? או שהם היו קטנים מדי.... ממש עצוב לשמוע!!
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: באמת עצוב, לא היה לי מושג מאת: iDana תמונות ישנות מלפני 11 שנה עם עגיל משתלשל מהאוזן וגיוון בלונד בשיער
וכיום
בתגובה ל: דנה , במיוחד בשבילך מאת: זרהמאד
גם הלוק הגנגסטרי הולם אותו זה לקוח מתוך הקליפ הזה שראיתי אולי פעם אחת - לא ממש הסגנון המוזיקלי המועדף עליי, ובסופו של דבר בקושי רואים את הגומות:
LSJ נמצא בימים אלה בעיקר על קו קוריאה-יפן, במפגשי מעריצים וכל מיני אירועים. אני מקווה שבקרוב נשמע על הפרויקט הבא שלו על המסך
הנה תמונה מפרסומת שאליה הוא הצטלם לאחרונה:
אגב, גם האן ג'י מין הצטלמה לאחרונה לפרסומת בגוונים כתומים:
בתגובה ל: מאת: iDana חח איזה ערס הא נראה בתמונה מלפני 11 שנים..אבל עדיין חמוד
מה עם דונג יי? התחילה הסדרה? סיפרתי לאימא שלי על הסדרה והיא מאוד התעניינה..אני מחכה שזה יעלה לצפייה באונליין.
בתגובה ל: תמונות יפות.. מאת: lady fanni ביום שני, בדיוק בעוד שבוע.
בתגובה ל: היא תתחיל בשבוע הבא מאת: palgang יופי..בטח עוד שבוע שבועיים אסיים את BOYS OVER FLOWER
בתגובה ל: סיפור עצוב... מאת: palgang אני מניחה שיש בקוריאה מערכת משפט אך כנראה שהם נוטים לטובת האב. לא מובן למה נושא רגיש כמו משמורת על ילדים או הסדר לגבי הפגישות עמם נשללה ממנה לחלוטין , היא כזו אם רעה שלא יכולה להפגש עימם עפ"י הסדר? נראה כמו שובניזם או מעמד כלכלי וכוחני מצד בעלה. מה שכן אני מאד מאושרת שהיא מובילה ראשית בקמפיין של חברת LG המתחרה הישירה של חברת סמסונג, מגיע להם!! מאז הספיקו ל"הדביק" לה לא מעט רומנים למשל עם השחקן Chun Jung Myung ששיחק איתה בסדרה What's Up Fox? משנת 2006 . כיום היא מצטלמת לסדרה Dae Mul עם כוכב "סינדרה מן" Kwon Sang Woo.
בהצלחה לשניהם
בתגובה ל: עצוב מאד לנתק אם מילדיה מאת: זרהמאד "לקנות" את מערכת המשפט שם, במיוחד לאנשים כל כך חשובים. זה הכל בגלל הכוח והקשרים של משפחת הבעל. בכלל, ממה שהבנתי הילדים שם נחשבים כ"שייכים" למשפחת הבעל.
שמעתי פעם סיפור על משפחה קוריאנית עשירה מאוד, ולאחר מות ההורים הירושה ניתנה רק לבנים במשפחה, למרות שגם היו בנות, בהצדקה שהבנות נישאו או יכולות להינשא, והן מאז שייכות למשפחת הבעל ולא למשפחתן הקודמת. בנות המשפחה עתרו למשפט, ואפילו לערכאות גבוהות יותר, אבל זה לא שינה את המצב והן נותרו בלי הירושה...
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד השחקן Jung Il-woo בהצגה חדשה בתאטרון כגבר הומו, חולה איידס. קצת הרבה יותר שונה מ"שובו של אילג'ימה" שם הוא גבר הממיס את ליבן של כל הבחורות ומהסדרה "לידי קסטל" שם הוא מאהב הנלחם על ליבה של בחורה. בהצלחה
בתגובה ל: כוכב "שובו של אילג'ימה" חוזר לתאטרון מאת: זרהמאד רואים שהוא אוהב את המקצוע שלו ומשקיע בו המון, כל הכבוד לו! הוא ממש חמוד, מחכה לראות אותו בדרמה חדשה.
בתגובה ל: כוכב "שובו של אילג'ימה" חוזר לתאטרון מאת: זרהמאד אני מצטערת שנשארו לי רק עוד 6 פרקים של "שובו של אילג'ימה". והוא באמת ידוע כשחקן משקיען, עד כדי כך שהמפיקים של הסדרה הנ"ל שלחו אותו הביתה לנוח כי הוא התיש את עצמו...
קראתי גם שהוא לוהק לסדרה הראשונה שלו (?) בזכות החיוך
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד שיעסוק במרוצי סוסים. הסרט ייקרא Grand Prix, והכוכבת שלצדו תהיה Kim Tae Hee... הצילומים יתחילו בחודש הבא והסרט יצא בסתיו.
בתגובה ל: ג'ונקי לא מסתפק בדרמה חדשה, ויככב גם בסרט חדש מאת: palgang היא סיימה את העונה הראשונה של "אייריס" לא מזמן,נכון? אני מקווה בשביל ג'ונקי שהסרט יצליח כמו "המלך והליצן"
בתגובה ל: הם נראים זוג נחמד ביחד מאת: זרהמאד ביחד! כן, היא לא מזמן סיימה להצטלם לאייריס, ואגב הבמאי של הסרט הוא הבמאי של אייריס, מה שכנראה אומר שיהיה שם הרבה אקשן?
בתגובה ל: הם באמת נראים טוב מאת: palgang וואו יש ממש הרבה סדרות חדשות בזמן האחרון..שימשיך ככה :]
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד יצא הטריילר לדרמה החדשה שהרבה אנשים מצפים לה... אני גם ממש מצפה לה, אהבתי את הליהוק, ואני מחכה לראות את טאק-יון בתפקיד הראשון שלו!
הטריילר עצמו נראה די דרמטי, ומעניין איזה טוויסט הם יעשו עם סיפור הסינדרלה.
בתגובה ל: Cinderella’s Sister מאת: palgang אני לא מכירה את השחקנים אבל נראה נחמד...
יכול להיות שזה איזה גרסה לסינדרלה? אן שזה לא קשור בכלל?
בתגובה ל: מה הסיפור? מאת: lady fanni אין הרבה פרטים, אבל ממש שהבנתי זאת אדפטציה מודרנית לסיפור של סינדרלה, שיסופר מנקודת המבט של האחות החורגת "הרשעית". האחות החורגת תהיה הדמות הראשית, בעוד שהדמות של סינדרלה לא תהיה כל כך טובה ותמימה כמו באגדה. נשמע די מסקרן, מעניין איך הם יכתבו את העלילה...
לגבי השחקנים, השחקנית הראשית מון גון-יונג נחשבת ל"אחות הקטנה של קוריאה", וממש אהובה שם. זה התפקיד ה"אפל" הראשון שלה, אז מעניין איך היא תשחק כאן.
אני ממש מסוקרנת גם לגבי הדמות של השחקן המשני טאק-יון, הוא מהלהקה 2PM שאני ממש אוהבת, וזה תפקיד ראשון שלו בדרמה...
בתגובה ל: לגבי הסיפור... מאת: palgang ממ מעניין.. והראשי הוא כאילו "הנסיך" ?
זה יכול להיות מקורי..
בתגובה ל: האחות החורגת של סינדרלה? מאת: lady fanni להיות מאוד מעניינת!
הראשי, ממה שקראתי, הוא דמות של "נסיך" אבל עם עבר אפל/בעיות, וינהל משולש רומנטי עם סינדרלה ואחותה, בעוד שהאחות החורגת תנסה לנקום בסינדרלה על הסבל שעברה בגללה...
מעניין שהשם הקוריאני הוא Cinderella Unni...
בתגובה ל: יש לה פוטנציאל מאת: palgang בסוף יתברר שהסינדרלה היא בכלל ביצ'ית מהגיהנום..חח יש בקוריאה כלכך הרבה סדרות מעניינות שקשה לבחור מה לראות.. שאלה יהיו הצרות שלנו
בתגובה ל: כנראה שזה סינדרלה אבל הפוך על הפוך מאת: lady fanni טלית שכולה תכלת, אבל גם לי נראה שהסינדרלה תהיה ביצ'ית למרות החזות של ילדה טובה...
יש באמת יותר מדי דרמות ופחות מדי זמן!
בתגובה ל: Cinderella’s Sister מאת: palgang המתח עולה...
האמת אני ממש מחכה לה!
סטירות עפות, חיבוק מאחורה, טאק יון והחיוך שלו... מה עוד צריך?
בתגובה ל: טריילר חדש מאת: palgang נראה מעניין,מותח וכנראה יהיה הרבה מכות..חח אז מתי זה עולה לשידור?
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד הדרמה החמודה שעולה בשבוע הבא, ויככבו בה צ'אה רים וצ'וי שי-וון. מסיבת עיתונאים התקיימה היום. כולם נראו שמחים וחמודים, אבל מה זאת שמלת "עוגת חתונה ב-3 שכבות" שלובשת צ'אה רים? אייגו...אם להגיד את האמת, גם התספורת שלה מפריעה לי... היא בחורה צעירה והתספורת ממש מבגרת אותה, וחבל!
בתגובה ל: Oh My Lady מאת: palgang הסדרה נראת קומית , יהיה מדהים אם ישלבו רומנטיקה. ואת אכן צודקת השיער הקצר והנפוח לא מתאים לה , את השימלה אפשר לסבול..
בתגובה ל: Oh My Lady מאת: palgang ונקווה שהמלתחה בסדרה עצמה מוצלחת יותר...
בתגובה ל: הגדרה מוצלחת לשמלה מאת: iDana ממה שראיתי ילבישו אותה בסגנון יומיומי די פשוט, מקווה שהסטייליסטית של הדרמה תשקיע בה יותר. היא הדמות הראשית ומגיע לה, לא?
מצאתי טריילר ארוך יותר, של 10 דקות. נראה נחמד, אבל אני לא בטוחה אם אני אראה. בכל מקרה, כל הפוקוס הוא על הקוביות של שי-וון. אהבתי איך היא שורפת לו את החולצה, והוא צריך לפתוח אותה בשביל המעריצות...
מה ששמלתי לב בטריילר הזה, הראו את תצוגת האופנה של אנדרה קים בהשתתפות שי-וון. מה אתם חושבים על אנדרה קים כאן בפורום? לדעתי הוא המעצב-חיזר הכי מוזר שהיה אי פעם... איך כל פעם מחדש הוא משחזר את אותם בגדים מוזרים? תעלומה.... מישהו קונה אותם?
בכל מקרה, שי-וון השתתף לא מזמן בתצוגה שלו עם סולי (זאת שחקנית זמרת מאותה חברה של יונ-אה אגב... והיא בת 15 ולובשת שמלת כלה? למה???)
שמישהו יגיד לי כמה עולה החולצה השקופה המהממת הזאת!
הם נראים ממש טוב ביחד, למרות שלא מבינה למה היה צריך ללהק אותה לתצוגה כזאת בגיל כל כך צעיר...
בתגובה ל: אני גם מקווה מאת: palgang כסף כסף ועוד כסף. או לחילופין סוכן שמציב עובדה והסכמים חייבים לכבד. ד"א בתמונות היא לא ניראת בת 15 כלל, יותר לכיוון ה 20 +..
בתגובה ל: למה צריך ללהק אותה בגיל צעיר כזה? מאת: זרהמאד הייתי נותנה לה הרבה יותר...אבל מה..היא ממש מוכרת לי..יכול להיות היא שיחקה באיזשהיא סדרה? או שאני מתבלבלת כבר..
בתגובה ל: באמת לא נראית בת 15 מאת: lady fanni לא קשה להיראות מבוגרת יותר...
עדיין הם זוג יפה, למרות שהוא מבוגר ממנה באיזה 10 שנים והיא ילדה!
סולי היא שחקנית-זמרת. היא בלהקת f-X. אם את עוקבת אחר מוסיקה קוריאנית, אין מצב שפספסת אותה. בילדותה היא שיחקה בדרמה Ballad of Seo Dong. עכשיו היא יותר שרה מאשר משחקת. היא גם מנחה את תכנית המוסיקה INKIGAYO.
ככה היא נראית בד"כ:
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד דרום אמריקאית...אבל משובחת הרבה יותר. בהתחלה חששתי מהאורך (24 פרקים ) פחדתי שימרחו אבל עד עכשיו אני לא מתלוננת אני עכשיו בפרק 16..מה שאומר שנשארו לי עוד כ8 פרקים
די שיניתי את דעתי לגבי כמה דמויות בסדרה לאורך הפרקים.. בהתחלה לא אהבתי את ג'י הו..לא הבנתי מה הרעש סביבו..אבל בהמשך הדמות שלו נהפכת למותק אמיתי ולא פעם רציתי שגא'נדי תהיה איתו,כי הוא כלכך מתוק,ואחרי 16 פרקים הגעתי למסקנה שהוא משחק סה"כ לא רע..יש לו חיוך ממש יפה.. עם ג'אנדי יש לי מה שנקרא יחסי אהבה שנאה - לפעמים היא ממש חמודה אבל לפעמים בא לי לזרוק עליה משהו כי היא כ"כ תמימה/נאיבית.מה שכן בפרקים האחרונים היא הפסיקה לצעוק..לפחות לבינתיים. אבל הכי הכי חמוד מבחינתי זה יי ג'ונגהוא והחברה של ג'אנדי יהיו זוג יפה מה שמאוד אהבתי איך הF4 כל הזמן עוזרים לג'אנדי והם כמו חבורה כזו
מקווה ש8 הפרקים שנותרו ימשיכו להיות יפים.. די קשה לי להחליט עם מי אני רוצה שג'אנדי תהיה..שניהם מתאימים לה, כל אחד בדרך שלו..בד"כ בסדרות אני די סגורה עם מי אני רוצה שהראשית תישאר אבל פה זה ההיפך
בתגובה ל: BOYS OVER FLOWER מרגיש לי כמו טלנובלה מאת: lady fanni אני האמת מאוד מחבבת את קים היון-ג'ונג, אבל לכל אורך הסדרה נשארתי נאמנה ללי מין-הו!
האמת ההפך קרה כשראיתי את הגרסה היפנית, אז למרות אהבתי לדומיוג'י (גו ג'ון פיו היפני), פשוט התאהבתי באוגורי שון (ג'י הו היפני)...
חייבת להסכים איתך לגבי ג'אן-די. למרות שהיא חמודה, לפעמים היא פשוט מעצבנת ועולה על העצבים!
וכמובן, F4 פשוט מקסימים!!אהבתי גם שהם המשיכו להיות חברים טובים אחרי הדרמה!
בתגובה ל: בסוף נפלת בקסמיו מאת: palgang הוא באמת מתוק..עד כדי כך שזה עצוב שעכשיו הוא מאוהב בג'אנדי והיא אוהבת את ג'ון פיו..חח מאוחר בשבילו..חבל שהוא לא התאהב בה בהתחלה של הסדרה כשהיא הייתה בעניין שלו..
אבל עדיין אני מעדיפה את הראשי..אני חושבת שהוא משחק יותר טוב..משכנע כזה..אשכרה האמנתי שהוא באמת זרק אותה! למרות שהייתה לי הרגשה קטנה שעומד מאחורי זה משהו ובטח האימא הביצ'ית שלו קשורה..היא ממש רעה!
זהו מה שקרה לך קורה לי עכשיו..אבל נראה לי שדי ברור עם מי היא תהיה בסוף..
שמתי לב עכשיו בפרקים האחרונים.כשהיא לא צועקת ומקפצת המשחק של זו שמשחקת את ג'אנדי יותר טוב..יותר מרגש.
אה הם המשיכו להיות חברים אחרי הסדרה? 4 הבנים? איזה מגניב..הייתי רוצה להיות בחבורה שלהם חח..כאלה שווים
בתגובה ל: בסוף נפלת בקסמיו מאת: palgang יש איזה שיר בסדרה שבת שרה..יש לי את הפסקול אבל הוא לא מופיע..היא שרה כמה מילים באנגלית ומופיעה שם שורה: i'll be waiting for you...ואז בקוריאנית..את יודעת איך קוראים לשיר?
בתגובה ל: אה ושאלה לגבי הפסקול מאת: lady fanni הוא כן היה בפסקול רק שלא שמעתי עד הסוף..
קוראים לו starlight tears שיר מהמם..לפחות לא לעסו אותו יותר מדי כמו הפרדייס ואחרים.. גם שיר הנושא מאוד יפה - because i'm stupid
בכלל פסקול מרשים ומקסים..שירים מאוד יפים..רואים שהשקיעו במוסיקה
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד לא יודעת אם ראיתם, אבל יוצר מוכשר מהיוטיוב ערך קליפ של סצינה מאייריס, בה הכוכב לי ביונג-הון "צופה" מהסלולרי שלו בהופעה של הלהקה SNSD, אבל מה יקרה כשההופעה מפסיקה באמצע? התגובה היסטרית!! אגב הקליפ הזה כל כך הצליח ברשת שאפילו כתבו עליו בכתבות בקוריאה... זה לא מקרי, כי באותה הופעה באמת בגלל בעיות טכניות הפסיקו לפתע את השידור...
בתגובה ל: מה הקשר בין לי ביונג-הון (אייריס) ו-SNSD? מאת: palgang אני חייבת לשתף בקליפ החדש של הבנות שיצא לפני כמה דקות ממש. אני מאוד אוהבת אותן, הן פשוט מקסימות. למרות שהשיר לא משהו, הקליפ עצמו והריקוד המדהים מפצים בענק, אחלה קליפ. אגב, על שער האלבום תהיה יון-אה:
בתגובה ל: מה הקשר בין לי ביונג-הון (אייריס) ו-SNSD? מאת: palgang בין הדרמטיות והקשיחות של הסצנה מאייריס ובין המתיקות של בנות הלהקה.... יצא מעניין
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד דלית, אהבתי את התמונה שפותחת את השרשור הזה [נראה שכבר הגיע הזמן לשרשור חדש, לא? ]. רציתי לכתוב עוד קודם, אבל אני בדיליי תמידי עם הרבה דברים שאני רוצה לעשות ולא מספיקה [לדוגמה: לא ראיתי פרק של "שובו של אילג'ימה כבר מיום שבת ].
בתגובה ל: ובהצתה מאוחרת מאת: iDana ב"אילג'ימה " לא נגעתי גם אני מאז חמישי שעבר ובכלל אם אני נוגעת במחשב זה רק לבקר בפורום. בין כל הניקיונות של פסח חטפתי דלקת גרון וצינון מעצבן כנראה בגלל השינוי הדרסטי במזג האויר, בשלושת הלילות האחרונים לא ישנתי כלל אך לא היתי מסוגלת לקום למחשב לצערי. אני פותחת שירשור אסייאתי חדש ונקווה שיהיה לנו
בתגובה ל: מכירה את ה"דיליי" הזה מאת: זרהמאד מקווה שיהיה לך זמן איכות למנוחה והנאה בחג