בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד צריך לומר שאהבתי את התמונה?
והנה סרטון טרי וקצרצר של הגומות, לקראת מפגש המעריצים שיתקיים ביפן ב-30.5
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד שאלה לי אל חברי הפורום..מתי בפעם האחרונה עשו פה את סקר הסדרה הקוריאנית הכי מצופה? אם זה היה לא מזמן איזה סדרה ניצחה?
בתגובה ל: אם כבר פתחנו שרשור חדש.. מאת: lady fanni ללא תוכן
מאז פורום סדרות אסיתיות הספיק להיסגר אבל פורום אסיה תרבות ופנאי עדיין חי ובועט בכל אופן, הסקר האסייתי לא נערך שוב. לצערנו משודרות כ"כ מעט סדרות אסייתיות חדשות, שאולי עדיף להסתמך על צפייה אונליין/הורדות ולא על סקרים...
בתגובה ל: בסקר האסייתי האחרון בתפוז ניצחה LOVERS מאת: iDana שלום לכם אני ממש חדשה באתר ואני יודעת שיש כמה מתרגמות מהאתר אסיה בפורום הזה אני לא הבנתי איך תורמים ואני כבר לילה שלם מנסה כי אני ממש לא רוצה שהאתר הזה יסגר אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תשלחו לי הודעה איך לתרום בכרטיס אשראי מחכה לתשובתכם במהרה
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד ...ועל היפנים, מהסרטון הבא?
בתגובה ל: מה דעתכם ללמוד כמה דברים מעניינים על יפן... מאת: ההרצליינית אפילו לא שמתי-לב שהסרטון כבר לא זמין יותר. אומנם מצאתי את את אותו הסרטון, אבל ביפנית (הסרטון באנגלית, כאמור, כבר לא זמין יותר), כך שאני לא יודעת אם זה יעזור למישהו מכם...
בתגובה ל: אופס! מאת: ההרצליינית מתברר שביוטיוב עדיין לא הורידו את הסרטון בגרסתו האנגלית.
כמה מלים על הסרטון הזה (קופיפייסט מאתר כלכליסט, שם התפרסם לראשונה הסרטון הזה): סטודנט יפני יצר לצורך עבודת הגמר שלו, סרטון אינפוגרפי על יפן בכלל והיפנים בפרט. הסרט הקצר לא כל כך קצר (11 דקות), ומציג, כמו כל אינפוגרפיקה שמכבדת את עצמה, נתונים דמוגרפים ואנקדוטות תרבותיות באמצעות אנימציה קולעת. מיחסי גומלין בעבודה, טרנדים אופנתיים, תחבורה, אוכל ועוד. למרות מוצאו היפני, הוא החליט להציג את הדברים דווקא בעיניים זרות, כאילו זה מה שיגרום לאומה הזו להיראות פחות הזויה ממה שהיא.
תוקן על ידי asole 7/4/2010 18:48
בתגובה ל: יופי! מאת: ההרצליינית ובטח יותר מובן. מעניין איזה ציון קיבל הבחור בעבות הגמר
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: יופי! מאת: ההרצליינית הראו לנו אותו בקורס של ציביליזציה יפנית באוניברסיטה..זה ממש נחמד..תמציתי אבל מסכם פחות או יותר על יפן..חח
בתגובה ל: יופי! מאת: ההרצליינית אבל הוא מאוד ביקורתי, מאוד. מעניין איך קיבלו אותו שם.
אגב, יפנים לא כאלו נמוכים בכלל, לגמרי ממוצעים בעיני. בדקתי בגוגל, הממוצע שם הוא 1.580 לנשים ו-1.715 לגברים, שזה בהחלט נראה די נמוך, אבל הם בסך הכל לא הרבה מתחתינו, הממוצע אצלנו הוא 1.628 לנשים ו-1.756 לגברים (אני בול בממוצע!). המבוגרים ביפן באמת קטני קומה, אבל הדורות הצעירים כבר מתנשאים הרבה מעליהם.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: הסרטון עשוי נהדר מאת: asole דוקטור לשם כבוד מהיפנים וגם ממני...אני עוד עשויה להציע לך לאגד את כל הידע הזה באנציקלופדיה מיוחדת לאוהדי טלנובלותדרך אגב,היתה פעם תכנית בטלויזיה"נפלו על הראש" או משהו כזה,היה שם קטע עם נודניק שכל הזמן הציק לאנשים באוטובוס וברחוב ואמר להם ככה:"אתה-יפני!"וכל הזמן הציק ןהציק עד שאותו מסכן נשבר וצרח ש"בסדר,אני יפני,טוב?רק תעזוב אותתתי כבר"! ואז אותו סאדיסט מסתכל עליו בזוועה וצורח"אתה לא יפני,אתה שקרן!אם אתה יפני,אז איך העיניים שלך לא ככה?(ומראה כאילו עיניים מלוכסנות,עם האצבעות).זה נשמע צולע אבל כשזה הוקרן כמעט שעשינו במכנסיים.מעניין אם מישהו זוכר את זה...
בתגובה ל: אסול,את מקבלת תואר...| מאת: איילה 43 לא זוכרת תוכנית כזו האמת...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אופס! מאת: ההרצליינית ללא תוכן
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד אני צופה בSTARS FALLING FROM THE SKY והגעתי לפרק האחרון..אבל מה..מסתבר שכמה חלקים מהפרק לא עובדים..ולא מצאתי בשום מקום אחר את הפרק לצפייה..מישהו יודע איפה אני יכולה לצפות בפרק השלם? יכול להיות שמישהו תרגם את הפרק לעברית? אני ממש אודה לכם..
די התמכרתי לסדרה עד שהגעתי למצב שסיימתי אותה בתוך שבועיים..
בתגובה ל: אני צריכה את עזרתכם.. מאת: lady fanni את בטח מכירה את האתר הזה והנה עוד אחד מבינה לליבך ומכירה היטב את החיסרון בצפייה ישירה , לצערי לא מצאתי תרגום לעברית .
בתגובה ל: את צופה בצפייה ישירה? מאת: זרהמאד כבר לא איכפת לי להוריד את הפרק בתרגום לאנגלית..גם ככה זה הפרק האחרון.. ותודה על הקישורים אבל שניהם לא עובדים.. איזה באסה..אז אני אצטרך לחכות עד שיתקנו את הפרק בוויקי? גם ל3 פרקים אחרונים של SOUL אני מחכה..
בתגובה ל: בשלב הזה... מאת: lady fanni הלינקים של SOUL עדיין לא עובדים?
בתגובה ל: כבר שולחת לך מסר מאת: iDana אין עלייך
וממה שבדקתי אז הלינקים עוד לא עובדים..
בתגובה ל: תודה רבה דנה! מאת: lady fanni ואל תשכחי שפרקים 9-10 עדיין זמינים ביוטיוב:
בתגובה ל: בכיף במיי סוג'ו כתוב שהלינקים תוקנו מאת: iDana שווה לבדוק..טוב שאמרת לי :)
בתגובה ל: בכיף במיי סוג'ו כתוב שהלינקים תוקנו מאת: iDana על הקישור ששלחת.. עכשיו סיימתי לראות את הפרק האחרון..היה ממש יפה..למרות שראיתי את הרוב בחלקים מכל מיני אתרים חח
אהבתי את הסוף..היה מיוחד כזה..אפשר להגיד שסה"כ זו דרמה לכל המשפחה והיא מאוד נוגעת ללב..נחמד מדי פעם לראות סדרות כאלה,זה די מרענן ונותן חוויה שונה..או מי ליידי היא המחליפה שלה אז אני מתארת לעצמי שהמהות שלה גם די משפחתית כזו (גם בגלל הילדה הקטנה). מה גם שאני שבטוחה שאני כבר אתגעגע לילדים החמודים בסדרה,וגם לגיבורים הראשיים..זה מה שהכי מבאס שמסיימים סדרה..:(
בתגובה ל: שוב אלפי תודות :] מאת: lady fanni ולא כי הסוף מעצבן/הזוי/מאכזב/כל התשובות נכונות... ולהבדיל, יש סדרות שמסתיימות וממלאות אותי בשמחה כי הן סוף סוף הסתיימו
כך שהבאסה שלך בהחלט חיובית במקרה הזה, לא? עד לסדרה הטובה הבאה
בתגובה ל: עדיף להתבאס מגעגעועים מאת: iDana לא כל סדרה מסתיימת אצלי בגעגועים...היו סדרות למשל שלא הרגשתי שאני אתגעגע כ"כ..זה לא אומר שהן לא היו טובות..פשוט פחות נקשרתי אליהן..
האמת שלמרות כל אהבתי לBOYS OVER FLOWERS שמחתי שהיא נגמרה סופסוף כי היו לה 24 פרקים והרגשתי שזה היה קצת יותר מדי..גם הייתה הרגשה כאילו התחילו למרוח..
עכשיו אני כנראה אשאר עם OH MY LADY שהיא נחמדה ולא מחייבת..אולי בהמשך אני אדגום כמה מהסדרות החדשות שיצאו..
בתגובה ל: בהחלט חיובית.. מאת: lady fanni לעו"ד, לפאל-גאנג, ובמיוחד לילדים המקסימים!
הנה כמה תמונות מאחורי הקלעים באדיבות האמא של פא-ראנג: (פא-ראנג וצ'ו-רוק נהנים מהפיצה במיוחד) (נלך לטעימות בסופר) (החברים הכי טובים. הם חמודים ביחד!)
בתגובה ל: אני גם מתגעגעת אליה... מאת: palgang וסוף סוף קלטתי למה בחרת בכינוי שלך... בהצתה מאוחרת
בתגובה ל: איזה חמודים מאת: iDana קוראים לילדים בה על שם צבעי הקשת: הראשית היא פאל-גאנג (אדום), פארק ג'י-בין הוא ג'ו-הוואנג (כתום), נו-ראנג (צהוב), צ'ו-רוק (ירוק), פא-ראנג (תכלת) ונאמי (כחול). בהחלט משעשע!
בתגובה ל: כן זה מהדרמה! מאת: palgang ללא תוכן
בתגובה ל: כן זה מהדרמה! מאת: palgang אבל שם ממש מקורי! ותמונות יפות..תודה! איזה חמוד פא רנג..הוא באמת גנב את ההצגה בסדרה.. אני מקווה לראות את שני השחקנים הראשיים בעוד פרוייקטים די אהבתי אותם..
בתגובה ל: כן גם לי הייתה הצתה מאוחרת בעניין חח מאת: lady fanni בעוד דרמות, וביחד!
יש לקים ג'י-הון דרמה בשם Love Marriage, חשבתי לראות אותה, היא נראית קלילה ורומנטית.
פא-ראנג ממש חמוד, מזל שאמא שלו מעלה תמונות שלו בכמויות ואפשר להתעדכן. זאת תמונה עם האחות החמודה שלו בומי:
בתגובה ל: אני גם רוצה לראות אותם מאת: palgang רואים שהשחקנים התחברו אחד לשני..במיוחד לילדים החמודים
מי זה קים ג'י הון? אני לא כ"כ מתמצאת בשמות של השחקנים בסדרה..
בתגובה ל: איזה חמודים! מאת: lady fanni
בתגובה ל: זה האדם הזה... מאת: palgang וואו הוא נראה טוב...מקווה שSTARS היה רק הספתח ונמשיך לראות אותו בכמה שיותר סדרות..
בתגובה ל: לבקשת הקהל... מאת: palgang עשית לי את השבוע ללא ספק..חח :]]
בתגובה ל: אני גם רוצה לראות אותם מאת: palgang קלילה וכייפית כזאת...השחקן הראשי באמת חמוד שם!
אבל ראיתי אותו בתפקיד משנה בסדרה "Flower For My Life" ולא אהבתי אותו...טוב, כל הסדרה הייתה גרועה בעיני.
בתגובה ל: Love & Marriage זאת סדרה חמודה! מאת: MyGirl אני ממש אהבתי אותה וחשבתי שהיא ממש מקסימה ומיוחדת!
לגבי Love & Marriage, אני בהחלט מתכוונת לנסות אותה! אגב, ראית את הדרמה Why Did You Come to My House? זאת גם דרמה איתו משנת 2008.
בתגובה ל: באמת לא אהבת את FFML? מאת: palgang את ממליצה עליה? סדרה טובה?
לגבי FFML, הנושא של הסדרה היה בעיני יותר מידי קשה והדמות הראשית הייתה בלתי נסבלת וזאת למרות שהיא השתנתה במהלך העלילה...הכעס שחשתי כלפיה בתחילת הסדרה לא עבר לי גם בסופה.
בתגובה ל: עדיין לא ראיתי אותה... מאת: MyGirl חשבתי שאולי את ראית, ורציתי לשמוע את דעתך עליה. אני חושבת שאני אנסה אותה כשיהיה זמן, היא נראית די חביבה!
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד שלומות חברים :] אז במה אתם צופים עכשיו מבחינת הסדרות האסיתיות? אני צופה כעת בסדרה Autum's Concerto הטאיוונית שממנה אני מאוד נהנית והראשי בה כל כך מושלם. מידע על הסדרה והורדת הפרקים עם תרגום לעברית: http://asia4hb.co.cc/index.php?showtopic=139 תודה רבה לנורית על התרגום המצויין :] הפרק הראשון של הסדרה לא היה סוחף במיוחד אבל החלטתי להמשיך ואני לא מתחרטת על כך. מהפרק השני הסדרה נהייתה ממכרת. ודרך אגב, חבל שהקוריאנים לא פתוחים קצת יותר כמו הטאיוונים. המשחק מצויין וכבר כמו שהזכרתי הראשי מושלם, במיוחד אחרי הפרק הראשון. מומלץ מאוד!
היום בערב חברה ואני מתכוונות להתחיל לצפות בבטהובן וירוס, דנה את גם התחלת לצפות לא? איך התרשמת? חברה שלי רוצה לצפות כי בטהובן עושה לה את זה, ואני כי ג'אנג גון סוק עושה לי את זה XD אבל העלילה גם נשמעת מאוד מעניינת ואחרי האכזבה שלי מהסדרה הקוריאנית האחרונה שראיתי בלבן רק שם הסדרה lawyers of korea. הייתי צריכה סדרה חדשה.
אשמח לשמוע אן יותר נכון לקרוא במה אתם צופים ואף דעות וביקורות.
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: מה רואים? מאת: יוליה לא שחסר במה לצפות פשוט הראש לא מתחבר לאף סדרה. כנראה שאחיל את "קפיטל סקנדל" או את "צ'ונו" , טרם נפלה ההחלטה. עדיין לא זכיתי לצפות בסדרה יפנית או טייוואנית אני מפחדת להידבק בעוד חיידק ומחזקת את דברייך לגבי נורית - בחורה מקסימה מקסימה
בתגובה ל: אני נטולת סדרות נכון להיום מאת: זרהמאד גם אצלי הרבה פעמים פשוט אין כוח לסדרות לזמן מה. שמעתי הרבה על קפיטל סקנדל ואני מתכוונת לצפות בה, אך על צ'ונו למען האמת לא שמעתי, זה תקופתי? לגבי סדרות יפניות מבחינת דרמות צפיתי רק בשתי העונות של האנה יורי דנגו ולא התרשמתי במיוחד, אני מעדיפה את האנימות והמנגות[קומיקסים] של היפנים.
אם יתחשק לך לצפות בסדרה טאיוונית מתישהו אני ממש ממליצה על מארס[ואני אמשיך להמליץ ולחפור עליה D:]. מקווה שיהיה לך ראש לסדרות בקרוב :]
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: מה רואים? מאת: יוליה STARS FALLINF FROM THE SKY יותר נכון מחפשת את הפרק האחרון.. ואני גם צופה בOH MY LADY שהיא נחמדה וקלילה למדי..
האמת שחוץ מאיזה סדרה טייוואנית אחת לא ניסיתי סדרות אחרות חוץ מקוריאניות..כבר התרגלתי אליהן כנראה חח..אבל דווקא די נהניתי מהטיוואנית שראיתי -DEVIL BESIDE YOU היא הייתה די כיפית והם באמת יותר פתוחים מהקוריאנים..
בתגובה ל: כרגע אני רואה מאת: lady fanni לצערי לא הצלחתי למצוא. את צופה רק בצפייה ישירה?
-STARS FALLING FROM THE SKY- נמצאת ברשימה שלי. רציתי לשאול, מה דעתך על הראשי? והאם בהו מיי ליידי יש רומנטיקה?
לגבי הסדרות הטאיווניות, אם מתישהו תרצי לצפות בדרמה טאיוונית טובה וצינית אני[כרגיל XD] ממליצה על מארס. הנה סיקור שהכנתי על הסדרה: http://www.agenda.co.il/243/forum/322067/
השטן לצידך הייתה סדרה מאוד כיפית וחמודה, הטאיוונית הראשונה שלי. הראשי שם כל כך חמוד עם החיוך המדהים שלו.
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: ניסיתי לחפש בשבילך את הפרק, מאת: יוליה בפרק האחרון בתרגום לספרדית..לא שזה רע אבל אני מבינה אנגלית יותר טוב..לא נורא לפחות משהו..וויקי האלה מעצבנים אותי..לא יזיק אם הם היו בודקים מדי פעם אם הפרקים שהם שמים עובדים באמת..
מצאת במקרה לא בצפייה ישירה? כהורדה? כי אם כן אז לא איכפת לי להוריד למחשב..
לגבי הסדרה עצמה,אני מאוד ממליצה..היא ממש מקסימה ומרגשת בעיקר בגלל הילדים החמודים..הראשי גם סבבה למדי למרות שלא ראיתי אותו בסדרות אחרות שצפיתי,והוא משחק טוב! גם הראשית מצוינת..
הו מי ליידי עד עכשיו נחמד,רומנטיקה אין כ"כ כי זה רק הפרקים הראשונים אבל אולי בהמשך..
זהו מארס נמצא ברשימה הסדרות העתידיות שאני רוצה לצפות.. כן מאוד אהבתי את השטן לצידך..ואיך כמובן אפשר לשכוח את הראשי! הראשית קצת פחות אהבתי אבל חפיף..
בתגובה ל: מה רואים? מאת: יוליה כי מדובר בטעם האישי שלי, וכבר הוכח לא פעם שהוא שונה מאוד מטעמם של אחרים [הדוגמה הכי קיצונית היא "סיטי הול", אבל יש עוד ].
לגבי "בטהובן וירוס", אני בעיצומו של פרק 11 והרגשות מעורבים... בתחילת הסדרה נהניתי יותר, ועכשיו הפרקים קצת מעייפים אותי ויש לי לא מעט השגות לגבי פיתוח העלילה, למרות שאני בסה"כ מסמפטת ו/או מעריכה את השחקנים הראשיים ורוב שחקני המשנה.
זו הסדרה הראשונה שבה גיליתי את סוד הקסם של ג'אנג גון סוק [ראיתי אותו קודם ב"הונג גיל דונג" וב"הוואנג ג'יני" ולא התלהבתי במיוחד, אולי מתאימות לו יותר סדרות עכשוויות או שהוא פשוט הבשיל קצת ], אם כי הקסם הזה עבד עליי יותר בפרקים הראשונים. עכשיו קצת התעייפתי, אבל נשארו לי עוד 7.5 פרקים ואני מקווה שבכ"ז יישאר לי טעם טוב
וההערה ליד התמונה הזו בבלוג של דרמהבינס, הייתה שסוף סוף ג'אנג גון סוק מתנהג בהתאם לגילו... למרות שהוא משחק דמות מבוגרת יותר.
בתגובה ל: באופן עקרוני קצת קשה לי להמליץ על סדרות מאת: iDana אני מאוד אוהבת לקרוא סיקורים ואו ביקורות, בין אם זה על ספרים, סדרות וכו'.
צפיתי שלשום בפרק הראשון והיום כנראה בשני.אם החברה שאני צופה איתה לא תלך לישון לפני 9 XD נהנתי מהפרק מאוד. אני עוד לא יכולה לומר שנסחפתי אבל היה כיף לצפות, במיוחד לקראת סוף הפרק. ג'אנג גון סוק היה כל כך חמוד שם! ראיתי אותו גם ביור ביוטי והתאהבתי בו שם עוד מהפרק הראשון, וכל החברות שלי צוחקות עלי על זה. אני מחכה עכשיו לפרוייקט הבא שלו.
פרק 11, זה כבר האמצע בעיקרון... וואו את מהירה! אני מקווה שיהיה לך טעם טוב מהסדרה ושתהני ממנה.
קבצים מצורפים:
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: בכל זאת, כי לשמוע מה אנשים חושבים על סדרות. מאת: יוליה על בטהובן וירוס:
בינתיים השלמתי את פרק 12 ואני לא כ"כ זריזה... אילו לא הייתי מצוננת השבוע, והייתי מתלהבת יותר מהסדרה - סביר שכבר הייתי מסיימת אותה בכל מקרה יש קטעים חביבים. צפייה מהנה גם לך ולחברתך
הפרויקט הבא של גון סוק הוא הסרט You’re My Pet שמבוסס על המנגה Kimi wa petto , שעובדה גם לדרמה יפנית. לא יודעת אם הפריזורה הנ"ל קשורה לתפקיד, אבל היא נראית קצת מוזרה לטעמי...
בתגובה ל: יש סקירה מצוינת של לינה מאת: iDana זה כל כך מעצבן להיות מצוננת...כשזה קורה לי אני ממש לא מצליחה לשבת ולצפות בסדרה/סרט...
אז כבר הגעת לפרק 12? אני מבינה שלא ממש התלהבת מהסדרה...אני בסה"כ נהניתי ממנה ומהמוסיקה שלה (למרות שאני לא חובבת מוסיקה קלאסית)...הייתי משנה את הסוף אבל זה כבר עניין של טעם
יש סרט חמוד של גון-סוק..."התינוק ואני"...צפיתי בו לפני כשבועיים והיה מאוד נחמד!
אהה סיימתי את "Brilliant Legacy" ובסה"כ הסדרה הייתה מאוד חביבה לטעמי. לא נפלתי מהכסא מהשחקן הראשי אבל השחקנית הראשית מאוד מתוקה בעיני.
התחלתי את "Loving You Thousand Times" וזאת סדרה מאוד טלנובלית...יש לה 55 פרקים כך שיקח לי זמן עד שאצפה במשהו אחר...מה שכן, החלטתי שה"משהו האחר" הזה יהיה "The Kingdom Of The Winds"...דחיתי יותר מידי את הצפייה בה.
בתגובה ל: החלמה מהירה מהצינון, דנה! מאת: MyGirl או כך אני מקווה לפחות
לגבי "בטהובן וירוס" - יש לי עליות וירידות עם הסדרה הזו... עכשיו סיימתי את פרק 13 שהיה דווקא מעניין וחביב ברובו, אבל הסצנה האחרונה עיצבנה אותי קצת, וכך גם ה. לרוב אני נהנית מקטעי המוזיקה, וקראתי משהו על כך שהסוף קצת שנוי במחלוקת או משהו בסגנון, אבל לא התעמקתי בפרטים מסיבות מובנות
צפייה מהנה ואשמח לשמוע חוות דעת על The Kingdom Of The Winds כשתגיעי אליה. יש לי חיבה מיוחדת לדרמות היסטוריות כידוע . אני קצת מתלבטת לגבי הדרמה הבאה אחרי "בטהובן", אבל זו כנראה תהיה Will it snow for Christmas
תוקן על ידי iDana 10/4/2010 0:39
בתגובה ל: הצינון כבר כמעט מאחוריי מאת: iDana יש לי הרבה צפיות לקראת הצפיה ב"The Kingdom Of The Winds". במיוחד בזכות השחקן הראשי שאני מאוד אוהבת את הדמויות שהוא מגלם בסדרות ההיסטוריות.
מחכה לקרוא את חוות הדעת שלך על הסוף של "בטהובן וירוס" וגם את חוות הדעת לגבי "Will It Snow For Christmas". יש לי 14 פרקים מתוך ה-16...היא כבר די הרבה זמן ברשימת ההמתנה יחד עם סדרות נוספות כמו "Golden Bride" הארוכה ו-"Heading to the Ground" שאמנם אין לי בכלל צפיות לגביה אבל היא כמעט מתורגמת לעברית במלואה אז אני אצפה בה.
דנה, ראית שכבר תורגמו 4 פרקים של DONG YI? אפילו יש גם תרגום בספרדית ל-4 הפרקים האלה...מי שתרגמה לספרדית את "המלכה" (ואף סיימה לתרגמה כבר) לקחה את הפרוייקט של "דונג יי".
בתגובה ל: מקווה שיהיה לי ביקורת חיובית לכתוב עליה... מאת: MyGirl והלוואי שבאופן כללי יהיו לנו יותר ביקורות חיוביות משליליות לכתוב
וגם אני עוקבת אחרי התרגומים של "דונג יי" וממש בא לי להתחיל לצפות, אבל בינתיים אני מתאפקת... המתרגמת לאנגלית היא אותה אחת שתרגמה את "יי סאן" ועשתה עבודה מצוינת
בתגובה ל: יש סקירה מצוינת של לינה מאת: iDana אני קראתי את המנגה ומאוד נהנתי ממנה. חבל אבל שזה סרט, אני לא חושבת שהם יצליחו להכניס בהצלחה את העלילה למשהו שהוא שעה וחצי- שעתיים. אבל נקווה לטוב =] לגבי הפריזורה... אני חושבת שהיא קשורה לסרט. אבל בכל מקרה היא לא מפריעה לי, גם אם הוא יגלח את כל השיער הוא עדיין יראה מדהים בעייני :]
אני מקווה שתהיה לך דעה טובה על בטהובן וירוס בסופו.
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: יש סקירה מצוינת של לינה מאת: iDana תרגישי טוב דנה!
בתגובה ל: צינון או וירוס? מאת: asole לקח לי זמן להבין למה התכוונת אבל עכשיו סופסוף קלטתי איך נהייתי מצוננת. בכל אשמה הסדרה היה מבאס להיות מצוננת דווקא בחופש, אבל עכשיו אני מרגישה טוב
נשאר לי עוד פרק אחד לסיום. הפרק לפני אחרון היה מעניין ומרגש
והפריזורה הזו והתמונה בכלל עוררו בי אי נוחות. אבל היו לשחקן כבר יציאות אופנתיות תמוהות יותר [זו צולמה בטקס פרסי MBC ב-2008]:
בתגובה ל: מה רואים? מאת: יוליה אני מאד אהבתי את הסדרהit started with akiss ראיתי אותה הרבה פעמים וני אוהבת תמיד לחזור אליה אם תאהבי את הסדרה אז יש לה סדרת המשך.היא מאד מפורסמת אבל שוב צריך מאד להתחבר אליה. היא לא תקופתית ולא ממש רצינית אך מאד מיוחדת. תנסי אולי גם את תאהבי אותה. בהצלחה.
בתגובה ל: מה רואים? מאת: יוליה כרגע בדרמות שמשודרות עכשיו בקוריאה: Oh My Lady, אחותה של סינדרלה ו-Personal Preference.
משלושתן, הדרמה ממנה הכי התרשמתי היא אחותה של סינדרלה, שדי שוברת את המוסכמות עם גיבורה חזקה ומפוכחת, ולפעמים אפילו יכולה להיראות די רעה. לעומתה, סינדרלה, שהיא המשנית בסיפור, נראית כגיבורה טובה לחלוטין, אבל מהר מאוד מגלים שזה לא בדיוק המצב. מעבר לעלילה טובה וחזקה, יש גם משחק מעולה ומוסיקה נפלאה. היא רק התחילה, אבל היא מסתמנת כמנצחת מבחינתי.
לגבי Oh My Lady, אני חייבת להגיד שלא כל כך נהניתי ממנה, במיוחד לא בהתחלה. סיפור האהבה שלהם הוא לא ממש אמין מבחינתי, אבל יש לה את הקטעים שלה. היא קצת משתפרת בפרקים 5-6.
לגבי Personal Preference, יש לה פוטנציאל טוב, אבל לא נהניתי ממנה כמו שחשבתי שאני אהנה, אבל אני בהחלט נותנת לה צ'אנס כי היא בפרקים הראשונים שלה והעלילה רק מתפתחת. לי מין-הו ממש חמוד כאן, וסון יה-ג'ין היא אחת השחקניות הכי אהובות עליי, אבל היא עד כדי נאיבית וטיפשה כאן, שזה פשוט כואב!
בתגובה ל: אני צופה מאת: palgang את יכולה בבקשה להסביר לי משהו? כי ראיתי 40 דקות מהפרק ולא הבנתי כלום. מי שלא ראה את הפרק לא לקרוא, אולי ספויילר. איך אמא של אחותה של סינדרלה הכירה את סינדרלה? לא הבנתי את הקשר בינהן. איך טהקיון שם?
Personal Preference נראית פשוט כמו משהו קליל בשביל להעביר את הזמן, מה שאני צריכה לפני הבגרויות :] בכל מקרה כמעט בכל הסדרות הפרקים הראשונים הם מאוד לא משהו. אהה ומאיפה הורדת את התרגום של הסדרה? או שאת צופה בצפייה ישירה?
הכל מקרה, צפייה נעימה בסדרות ואשמח לקרוא סיקור מתישהו D:
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: לגבי סינדרלה, מאת: יוליה לגבי פרק 1: און-ג'ו (האחות של סינדרלה) ואמה ברחו מהחבר המתעלל של האמא וגנבו טבעת יקרה שהוא נתן לה (וכנראה גנב). הן עלו על הרכבת והיו כמה בריונים שרדפו אחריהן, כנראה בגלל הטבעת. ראו שאון-ג'ו פגשה על הרכבת את היו-סון (סינדרלה), וכנראה נתנה לה את הטבעת, כדי שלא תיפול בידי הבריונים. אח"כ מראים שאמא של און-ג'ו באה לבית של היו-סון כדי לקחת את הטבעת, אבל כשהיא מגלה שהיא ואביה עשירים מאוד, היא מחליטה לנצל את המצב ומפתחת מע' יחסים עם היו-סון שזקוקה לאהבת אם, ואח"כ גם כובשת את האב. וכשאון-ג'ו מגיעה לבית, האמא כמובן מעדיפה בבירור את היו-סון, אבל אף אחד לא יודע על היחס הרע שלה לבתה האמיתית.
את גם אוהבת את טה-קיון? אני ממש אוהבת את 2PM. האמת שהוא אמור להופיע בתחילת פרק 5, בשבוע הבא, כי יש קפיצה של 8 שנים. הוא משחק ילד שמנמן, הבן של החבר לשעבר של האמא של און-ג'ו, שיגדל ויהפוך לטה-קיון! איזה שינוי... והוא אמור לאהוב אותה ולהגן עליה. רק חבל שעשו לו תסרוקת פטריה.
Personal Preference חביבה מאוד. אני מאמינה שהיא תשתפר...
בתגובה ל: הנה הסבר מאת: palgang עכשיו סוף סוף הבנתי, אני חושבת שברגע שהסדרה תסתיים להיהות מסודרת אני אצפה בה. אני מחכה עד שהיא תסתיים כדי לדעת אם היא טרגית, כי אם כן אין מצב שאני אצפה בה. כן כן, אני פוחדת מטרגדיות XD
אני לא הכי מכירה אותו, אבל חברה שלי חולה על להקות קוריאניות אז היא הספיקה לעדכן אותי בכל החתיכים והחמודים. מבחינת מוסיקה אני יותר מתחברת ללטיניים שלי D: ומה יש לקוריאה עם התסרוקת פטריה הזו? זה דבר כל כך מחריד. לקוריאנים יש הרבה פיצולים עם השיער. אבל כל עוד הם לא בלונדיניים אין לי בעיה :]
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: תודה רבה על ההסבר. מאת: יוליה בצורה טרגית... הרבה פעמים התסריטאים מחליטים שכדי "לכפר" על החטאים והמעשים השלישיים שעשו הגיבורים הם צריכים למות, גם אם הם השתנו...
אבל בכל זאת אני חושבת שהיא לא תמות, כי השחקנית נחשבת ל"אחות הקטנה של קוריאה", ככה שלא יעזו להרוג אותה לדעתי.
אני מאוד אוהבת מוסיקה קוריאנית, ככה שבשבילי כיף שהוא משתתף בדרמה. אני רק לא מבינה למה בקליפ שערכו לקראת הדרמה יש לו תספורת אחת, ובדרמה היא שונה (לרעה):
זה קליפ רשמי של הדרמה, וחשבו שהוא כולל סצינות ממנה, אבל בסופו של דבר כנראה שאלה לא סצינות מהדרמות (לפי מעבר השנים זה לא מסתדר...)
זאת התסרוקת שלו מהתקציר של שבוע הבא:
אם כבר מדברים על שיער מוזר, 2PM הולכים לחזור בקרוב מאוד עם שיר חדש, וכנראה שלכמה מהם יהיה מייקאובר די קיצוני (ניק-הון ג'ינג'י וג'ונהו בלונדיני...אייגו)
בתגובה ל: אני צופה מאת: palgang היה פרק טוב דווקא! לפי התקציר של הפרק הבא אני רואה שזה הולך להיות יותר מעניין..
בתגובה ל: ראית את פרק 6 של OH MY LADY ? מאת: lady fanni הסצינה האחרונה... הוא הופך ליותר ויותר חמוד, וגם היא יותר מצחיקה וחמודה, אהבתי איך שהיא שרה לו במכונית, זה היה היסטרי!
אני חושבת שממש משעשע שחייבים להראות לפחות 5 דקות בפרק את שי-וון עושה ספורט, ועדיף ללא חולצה, לא שאני מתלוננת
בתגובה ל: כן זה משתפר! מאת: palgang הדמות שלו באמת נהייתה חמודה יותר וכך גם שלה.. אני רואה הולך להיות מרובע רומנטי חח..גם המנהל בעניין שלה
לא ידעתי שהוא כ"כ צעיר..הוא נראה יותר מ23 בסדרה..אבל עד כה אני מחבבת אותו אז אני לא פוסלת את הסדרה מה גם שמתחיל להיות מעניין..
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד אני מאד אהבתי את הסדרהit started with akiss ראיתי אותה הרבה פעמים וני אוהבת תמיד לחזור אליה אם תאהבי את הסדרה אז יש לה סדרת המשך.היא מאד מפורסמת אבל שוב צריך מאד להתחבר אליה. היא לא תקופתית ולא ממש רצינית אך מאד מיוחדת. תנסי אולי גם את תאהבי אותה. בהצלחה.
בתגובה ל: סדרות מטוויאן מאת: MINHO1 אין צורך לפתוח בכל פעם הודעה חדשה - אלא פשוט ללחוץ על "הוסף תגובה" להודעה/לשרשור שאליו את רוצה להגיב.
בתגובה ל: סדרות מטוויאן מאת: MINHO1 אחת הדרמות הטייוואניות החמודות, גם משפחתית, גם מצחיקה וגם רומנטית. הם גם אחד הזוגות המקסימים! אהבתי את הבדל הגובה ביניהם
אם כבר מדברים על דרמות טייוואניות, עוד דרמה שמאוד נהניתי ממנה היא Prince turns into frog. היא דרמה מאווווווווד ממכרת על מנהל מלון עשיר, מאורס ויהיר שמאבד את הזיכרון בתאונה, ומתחיל לגור בעיירה קטנה. זאת לא הדרמה הכי מתוחכמת בעולם, אבל היא מאוד מצחיקה וחמודה, לזוג הראשי יש כימיה בשפע, והיא גם הדרמה השניה עם הרייטינג הכי גבוה (הראשונה היא FTLY).
קליפ הפתיחה:
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד כפי שפורסמה באתר dramabeans . עיני צדה את סרטו של קים נאם גיל אך אצטרך לחכות לתרגום, עדיין לא זכיתי לצפות בסרט שלו גם כוכב ג'אנגומה בתספורת קצוצה שמחמיאה מאד להכינוי משתתף בסרט חדש ואף כוכב "סיטי הול", השחקן Cha Seung Won. חלק מהטריילרים נראים כמו הסרטים שהייתי רוצה לראות אם הייתי מבינה קוריאנית.
תוקן על ידי זרהמאד 8/4/2010 20:41
בתגובה ל: רשימת הסרטים הקוריאנים לחודש אפריל מאת: זרהמאד אני יכולה לשלוח לך לינקים לסרט Portrait of a beauty עם כתוביות באנגלית
ואולי כדאי לשמור את הסרטים בהשתתפותו ללילות הקרים והארוכים שבהם הוא יהיה בצבא. הוא אמור להתגייס בקרוב...
כאן יש ראיון עם קים נאם גיל והשחקנית שלצדו, לקראת יציאת הסרט:
בתגובה ל: ואם את רוצה לצפות בסרט של נאם גיל מאת: iDana ישנה שאלה בראיון לגבי אהבות בחיים לעומת האהבה הפגועה בסרט ונאם גיל עונה : "אני לא זקן, אבל יש לי זכרונות כואבים לגבי היחסים שהיו לי בעבר" . אחלה תשובה , ניתן לומר שהוא כבר עבר משופשף בתחום. אני מסתכלת עוד ועוד לתמונת הפירסום של הסרט ועכשו אין לי ספקות לגבי מה שרשמת - הוא ממש מזכיר את סושי, שמת לב?
בתגובה ל: קומא-סו דנה אשמח לקבל מאת: זרהמאד יש דמיון בין השניים, אבל לכל אחד יש את הייחוד שלו, וכמו שכתבתי כבר, אשמח לראות את שניהם על מסך אחד בעתיד.
אגב, יש עוד משהו משותף בין שני השחקנים: שניהם זכו למקפצה משמעותית בקריירה [סושי עם MISA ונאם גיל עם "המלכה"] זמן קצר לפני הגיוס...
בתגובה ל: שלחתי לך מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: ואם את רוצה לצפות בסרט של נאם גיל מאת: iDana אשמח גם לקבל לינקים לסרט זה.
תודה אלה
בתגובה ל: לינק Portrait of beauty מאת: rella ללא תוכן
בתגובה ל: שלחתי מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד
יצא לי לראות כמה קטעים מהדרמה, אבל לצערי אין את כל הפרקים המלאים לא להורדה, לא בויקי, לא ביוטיוב... אפשר רק לראות כמה פרקים מ-129 הפרקים שלה ברשת ועם תרגום.
היא משכה את תשומת לבי כי היא די שונה מדרמות אחרות, בגלל שהיא פשוט דרמטית וסבונית יותר מדי+++, כל סצינה בה מוגזמת מאוד, אבל בגלל זה היא משעשעת ואף פעם לא משעממת.
גם העלילה שלה מאוד מוגזמת: און-ג'ה התמימה נישאה לגיו-ביו שפיתה אותה, ונכנסה לגור בבית העשיר של משפחתו, אבל הם התעללו בה והשפילו אותה כל הזמן. בנוסף, הוא ניהל רומן עם החברה הטובה שלה אה-רי, שמפתה אותו בלי שום בושה. בגלל תקרית עם המשפחה של גיו-בין און-ג'ה מאבדת את התינוק שלה, ולאחר שהיא מגלה על הרומן היא מתעמתת עם בעלה, שמנצל את זה שהיא לא יכולה לשחות ומטביע אותה בים, כשהיא שוב בהריון! כולם חושבים שאון-ג'ה מתה, וגיו-בין חסר הבושה נישא למאהבת אה-רי ונולד להם ילד. אבל האמת היא שאון-ג'ה עדיין בחיים ואומצה על ידי אישה עשירה, ומחליטה לנקום בבעלה ובמשפחתו.
כאמור, אין בה רגע משעמם למרות שאורכה הוא 129 פרקים... מה שמפתיע אותי הוא למה כולן שם התאהבו בבעל המכוער? אייגו... הדרמה הצליחה שם בצורה מסחררת, במשך רוב שידורה השיגה 30-40% רייטינג, והכוכבת שלה ג'אנג סאו-הי זכתה בפרס הדאסאנג של רשת SBS.
מזל שהפרקים הכי טובים (הנקמה) נמצאים ביוטיוב! זהירות בקליפים המצורפים יש ספויילרים
שיר הפתיחה (הדרמטי גם כן) שכולל קטעים מהדרמה
זה אחד הקטעים הטובים, כשהיא מתעמתת עם בעלה ועם חמותה:
בתגובה ל: Temptation of Wife מאת: palgang ממש טלנובלה אמיתית מהז'אנר הלטיני דוקא.
הבעל מנהל רומן עם החברה הכי טובה משפחת הבעל העשיר מתעללת בכלה הטרייה הכלה מאבדת תינוק הכלה נרצחת כשהיא בהריון מוטיבים מוכרים , נכון? סבונייה +++ היתה הגדרה נכונה , הטריילרים מרשימים ועם אחוזי רייטינג כאלו אני בטוחה שנשות קוריאה מרותקות למסך. תודה על המידע, היה מעניין.
בתגובה ל: כשקראתי את העלילה חשבתי לרגע שהתבלבלתי בשירשור מאת: זרהמאד יש שם את כל המוטיבים והקלישאות המוכרים, והיא גם ממש ארוכה! אני גם בטוחה שהנשים בקוריאה הזדהו והתלהבו ממנה! אולי ויוה יביאו אותה מתישהו להנאתנו...
גם ההמשך שלה מאוד סבוני כמובן: זהירות ספויילר: און-ג'ה מאומצת על ידי אישה עשירה שבתה התאבדה. לאישה העשירה יש בן מאומץ חתיך שמתאהב באון-ג'ה, והם עוזרים לה בנקמה שלה. היא מפתה את בעלה לשעבר תחת זהות חדשה והשם של הבת המתה של האם המאמצת. הבעל כזה נעל שהוא נפרד מהמאהבת (שהפכה בינתיים לאשתו), ומתחתן (שוב) עם און-ג'ה, שמרוששת אותו ואת משפחתו. אבל...דווקא כשאון-ג'ה והאח המאומץ החתיך עומדים להתחתן, מתגלה שהבת המאומצת לא מתה, והיא חיה ומאוהבת בעצמה באח המאומץ שלה! אז הם נאלצים לוותר על אהבתם בצורה מאוד קוריאנית, והוא מתחתן עם הבת החוזרת לחיים. בינתיים, הבעל הבוגד והמאהבת מקבלים את שלהם: המאהבת חולה במחלה סופנית, ומחליטה להתאבד בטביעה בים כמובן. הבעל עוקב אחריה, ושניהם מתים בים... כמובן שמי שמפזרת את האפר שלהם היא און-ג'ה. בסוף מגיע אליה האח החתיך, שהתגרש ביניים, ובאמצע פיזור האפר מביא לה טבעת...יש יותר רומנטי מזה?
בתגובה ל: זה באמת מזכיר טלנובלה! מאת: palgang הבעל לא זיהה את אישתו כשהיא חזרה בזהות בדויה? מזכיר את העלילה של הסדרה החדשה Temptation of an Angel מבית SBS. בסדרה , באדיבות ניתוחים פלסטיים הפנים משתנות.
בתגובה ל: טלנובלה אמיתית מאת: זרהמאד למדה שחיה, הוציאה שן זהב (זה אמיתי!), למדה לרקוד טנגו, הוציאה שומה...והבעל כזה נעל שלא זיהה אותה עד שהיא לא סיפרה לו מי היא באמת. היא לא עשתה ניתוח פלסטי.
האמת שזה ממש מזכיר, והדרמה Temptation of an Angel היא הגרסה הגברית של הדרמה הזאת. עוד לא יצא לי לראות, אבל אני מניחה שגם היא ברוח הדרמה הזאת. מזל שהיא הרבה יותר קצרה ממנה!
בתגובה ל: שיר הפתיחה הוא בעצם תקציר של כל הדרמה? מאת: asole זה הקליפ הרשמי של שיר הפתיחה ששודר בערוצי המוסיקה כדי לקדם את הדרמה...הקליפ ששודר בתחילת כל פרק הוא זה:
אבל הקליפ באמת ממצה, מראה את הקטעים הטובים וחוסך הרבה שעות צפייה!
ממש מצחיק איך שהמאהבת נלחמת על הבעל...הוא גם מטומטמם, גם חסר אנושיות וגם מכוער... אייגו! מזל שהיא מתאהבת באח המאומץ החתיך! הסוף שלהם רומנטי בסגנון הקוריאני!
אגב מצאתי קליפ שלה ושל האח החתיך (נראה לי נערך בידי מעריצים סיניים), ובגלל הצלחת הדרמה כמובן ניסו לחלוב כסף מהקהל והוציאו פסקול ששרים השחקנים עצמם. זה שיר הפתיחה בביצוע השחקנית הראשית, לא נראה לי שצריך לתת לה לשיר...
בתגובה ל: האמת ש... מאת: palgang הדבר הכי טוב שאני יכולה לומר על השירה שלה הוא שהיא שרה יותר טוב ממני...
בתגובה ל: Temptation of Wife מאת: palgang
אני מכירה את שני השחקנים משמאל...השחקנית משמאל מאוד חמודה! ראיתי אותה ב"Be Strong Geum Soon" וב-"Green Rose".
את "Temptation Of An Angel" ראיתי וציפיתי להרבה יותר...אהבתי את מי שחשבתי שלא אסבול ולא סבלתי את מי שחשבתי שאוהב
בתגובה ל: אם היה תרגום מלא הייתי צופה! מאת: MyGirl היא נראית משעשעת למרות האורך שלה! מעצבן שהורידו חלק מהפרקים בויקי, כי התרגום שלהם הושלם לדרמה הזאת. ממש חבל! אולי מתישהו...
זאת משמאל היא המאהבת הבוגדנית והרעה כאן, כנראה שהיא מגוונת בתפקידים, וטוב שכך! היא נורא מזכירה לי שחקנית יפנית בשם אמאמי יוקי:
לא ראיתי עדיין את Temptation Of An Angel, אני גם לא ממש בונה עליה בקרוב.
בתגובה ל: Temptation of Wife מאת: palgang שלום לכולם, אומרים מכל מלמדי השכלתי, אני נהנית לקרוא את חילופי המילים בהודעות השונות של כולם ולומדת מכך. רציתי לשאול, ניסיתי לראות את הסדרה הזו ב-MySoju ועל כל הפרקים כתוב Broken וכמובן שאי אפשר לצפות בה. היכן אפשר לצפות בה ולמה הכוונה לצפות ב"רשת" האם זה ה-MySoju. בתודה אלה
בתגובה ל: temptation of wife מאת: rella היי אלה, ברשת התכוונתי לאינטרנט בכלליות. אין ממש אפשרות לראות את כולה באינטרנט, כי הורידו פרקים רבים מהאתר שתרגם אותה (ויקי, ממנו גם שמו קישורים ב-MYSOJU). יש באתר פרקים בצורה חלקית בלבד, חסרים פרקים ראשונים ואחרונים וגם הרבה באמצע. לא מצאתי שום אפשרות לצפייה בכולה, וממש חבל. MYSOJU מביא קישורים מפרקים שנמצאים באתרים כמו ויקי או יוטיוב, אבל בגלל שהורידו את הפרקים מויקי, הם גם לא עובדים ב-MYSOJU.
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד ריין הוציא השבוע מיני אלבום חדש, ושיר הנושא הוא דווקא בלדה, ולא שיר פופ קצבי כרגיל. אבל...למרות שזאת בלדה, זה ממש לא מונע ממנו לרקוד וגם להוריד את החולצה בסוף, כי זה פשוט לא יהיה ריין אם החולצה תהיה עליו בסוף ההופעה
הוא הופיע אתמול בתכנית המוסיקה MNET COUNTDOWN, ואפילו זכה במקום ראשון! שימו לב לריסים המעוצבים...
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד שתי כתבות ממעריב:
רזות שבא לבכות: מדוע הנשים האסיאתיות רוצות לשקול פחות מ-45 קילו
בתגובה ל: על רזון קיצוני באסיה וסטייל יפני מאת: asole הרזון הפך לחלק בלתי נפרד משיגרת חייהן של הבחורות . אבל טיפול בתולעים/טפילים? מה הם עושים בדיוק ? מכרסמים את האוכל בקיבה או גורמים לשילשולים והקאות (ובדרך לרזון) כפי שציין אותו דוקטור? חלק מהבחורות ציינו שהן לא רוצות לגרום לגבר שירגיש מאויים מאישה גדולת מימדים וזאת כי הגברים נמוכים ורזים, כל הכבוד על ההתחשבות אך מה עם הבריאות של האישה? הן קצת אובססיביות לגבי הרזון שלהן.
בתגובה ל: אסול , מעניין מאד מאת: זרהמאד והייתה לה אמבה בקיבה והיא אמרה שהיא לא רוצה שיטפלו בה כי בזכות האמבה היא רזה. לא זוכרת מה קרה איתה ועם אמבת המחמד שלה בסוף כי לא היינו חברות.
בתגובה ל: על רזון קיצוני באסיה וסטייל יפני מאת: asole היה מאוד מעניין לקרוא במיוחד על ההרזייה באסיה..מטורף מה שהולך שם..אבל גם אצלנו זה לא כ"כ שונה..
בתגובה ל: על רזון קיצוני באסיה וסטייל יפני מאת: asole הם גם דורשים מהכוכבים שלהם להיות רזים בצורה קיצונית. קראתי לאחרונה על כמה זמרות קוריאניות רזות מאוד!!!, שבאיזה הופעה או תמונה "שומן בטן" הציץ לו...וישר הגולשים הקוריאנים תקפו אותן:
מה הם רואים שאני לא רואה?
הכי מצחיק היה כשאחד הזמרים של הלהקה סופר-ג'וניור, שין-דונג (שידוע כחבר הכי שמן של הלהקה והכי שמן בעולם המוסיקה הקוריאני אולי...) הכריז בתכנית הרדיו שלו שבחורות שמנות צריכות להרזות, ואם לא, זה אומר שהן עצלניות ולא יכולות לדאוג לעצמן. ואז, הוא גם הוסיף שאם יגידו לו "תראה מי שמדבר", אז שישימו לב שהוא בן ולא בת, ככה שלדעתו בנים יכולים להיות שמנים ובנות שמנות הן פשוט עצלניות שלא יכולות לדאוג לעצמן?
ממש מכעיס ומעצבן...הגישה שם לגבי בריאות ומשקל היא די מעוותת ולא נראה שזה ישתנה בקרוב...
על הכתבות המעניינות!
בתגובה ל: פשוט מטורפת האובססיה שלהם לרזון... מאת: palgang וממש "בטן" יש לזמרות המסכנות האלו, ירחם השם...
ביפן ראיתי דווקא בחורות שמנמנות פה ושם, שמנים ממש אין הרבה, לא בין הגברים ולא בין הנשים, אבל צילמתי את השמנצ'יק הזה:
בתגובה ל: איזה דוחה השין דונג הזה!!! מאת: asole תרתי משמע... הוא כזה חמוד, שמתחשק לצבוט לו בלחיים! והוא גם הוריד את הנעליים, חמוד! מקווה שלא פספס את התחנה...
עוד אחת מהזמרות ה"מותקפות בגלל השומן שלהן" היא פארק בום מהלהקה 2NE1. לפני כמה שבועות היא "העזה" להופיע ככה:
השמלה שנתנו לה הסטייליסטים די נוראית...אבל היא ממש לא שמנה!
אלה היו תגובות הגולשים הנחמדים: Now those are the ‘real’ luxury abs Her self-management is the problem
הנה היא ממש היום בתמונה שפרסמה החברה שלה ללהקה, היא כיום בדיאטת ירקות בלבד...אייגו!
בתגובה ל: התמונה פשוט ענקית! מאת: palgang ירדנו לפניו אז אין לי מושג מה קרה איתו, הוא היה בעיקר שיכור... מסכן, בטח לא קל להיות שמן ביפן, גם בעולם המערבי זה לא פיקניק אז שם?
איזו מסכנה םארק בום!
השמלה מכוערת ברמות, אבל הבחורה כל כך רזה... רחמנות עליה התמונה עם החסה ממש שוברת לב!
בתגובה ל: איזה דוחה השין דונג הזה!!! מאת: asole איזה שמנמוד, אולי נכיר לו את ההיא עם האמבה מהכיתה שלך? אם הם ירחיבו את משפחת האמבה , גם הוא ירוויח. איי, הרגת אותי עם האמבה בטח זה היה כשהתחלתם ללמוד ביולוגיה מדעית,לא?
בתגובה ל: מסכן , גנבו לו נעל מאת: זרהמאד היא מתחבאת לה איפשהו... ההיא מהכיתה? איכשהו לא נראה לי שהוא הטיפוס שלה...