הסדרה ?Will it Snow for Christmas שודרה ברשת SBS בין החודשים דצמבר 2009-ינואר 2010. לסדרה יש 16 פרקים והרייטינג הממוצע עמד על 10.8% [הסדרה התמודדה מול פצצות רייטינג כמו "אייריס" ו-Chuno].
העלילה: קאנג ג'ין, נער כישרוני עם נטייה להתפרצויות אלימות כשמרגיזים אותו, מגיע עם אמו ואחיו לעיירה קטנה. הוא פוגש את ג'י וואן, נערה עקשנית וקצת מבולבלת, עם נטייה להסתבך בכל מיני מצבים מביכים. הם מתחילים להתקרב אחרי כמה סיטואציות מוזרות ולא פשוטות בתיכון שבו הם לומדים ובעיירה. אבל אז קורה אירוע טראומטי שמפריד ביניהם לכמה שנים טובות - עד למפגש המחודש שמאלץ אותם להתמודד עם זיכרון ושכחה, היסטוריה משפחתית שמשפיעה גם על ההווה והעתיד, רגשות אשמה, התרחקות והתקרבות ועוד...
ההתרשמות שלי מהסדרה: הקליק שלי עם הסדרה היה מיידי, ממש מהסצנה הראשונה. היה לי כל כך קל להיכנס לסיפור, לגלות אמפתיה כלפי הדמויות, להתרגש מהרגעים הקטנים שבדרך וגם לחייך ברגעים המצחיקים. הסדרה הזו מוגדרת כ"מלודרמה" ובעיניי זו לא מילה גסה, כי אני אוהבת את האופן שבו נתנו כאן מקום לרגש להתבטא, לרוב בצורה עדינה, נוגעת ללב, יוצרת ציפייה ומסקרנת.
כמו בסדרות קודמות של התסריטאית לי קיונג הי [Sorry I Love You,Thank You], גם כאן יש לנו שורה של דמויות מלאות חולשות אנושיות, חלקן מוזרות ולא ממש הולכות בתלם. דמותו של קאנג ג'ין, לעומת זאת, דווקא זכתה לביקורת בגלל שהיא נראתה לפעמים מושלמת מדי, אבל אני חושבת שהשחקן גו סו הביא לתפקיד כ"כ הרבה חום ואנושיות כך שהדמות הייתה אמינה וכובשת. אבל רגע, אני עוד ארחיב לגבי גו סו אח"כ...
בשלב מסוים לטעמי העלילה נחלשת בעקבות מהלך עלילתי שתפס אותי לא כ"כ מוכנה, ונראה לי מעצבן יותר מכל דבר אחר... גם אחרי התפנית הזו, עדיין היו לא מעט סצנות שאהבתי ונהניתי מהן, אבל אני עדיין חושבת שהתסריטאית יכלה למצוא פתרונות אלגנטיים יותר [אחת הביקורות הייתה שהעלילה לא הייתה כ"כ מקורית]. ומה לגבי הסוף? בלי לפרט מה קרה שם, אני מודה שהתחושה הראשונית שלי הייתה של אכזבה. לא בגלל ה"מה", אלא בגלל ה"איך" – הקדשת זמן מסך לחלקים השונים, זוויות צילום וכו'. אבל בסיכום הכללי אהבתי את הסדרה ויש לי זיכרונות טובים ממנה, וכמובן גיליתי שחקן ראשי מצוין שמאוד מצא חן בעיניי
וזה המקום לכתוב כמה מילים על השחקנים... הסדרה הזו הייתה הקאמבק הטלוויזיוני של גו סו, אחרי השירות הצבאי ותפקידים בתיאטרון ובקולנוע. הנוכחות שלו בסדרה הזו תפסה אותי מהשנייה הראשונה על המסך, למרות שדווקא בסצנה הראשונה שלו לא ראו כ"כ טוב את הפנים והעיניים... ומה שהיה הכי חזק זה המבט – העמוק, הכובש, המרגש, המיוסר לעתים. וואו. המבט הזה כבש גם את הצופים, שהעניקו לגו סו מגוון כינויים כמו Go Soo flu, Go Soo pangs, Go-vid, Go-neu-nim, God-Soo.
גו סו סיפר בראיון שהוא בחר להשתתף בתפקיד לא קל, אבל הוא לא ידע עד כמה זה יהיה כואב ומסובך לגלם את הדמות... הוא סיפר גם שלקח הפסקה משמעותית לפני ואחרי השירות הצבאי, כדי לברר עם עצמו האם המשחק הוא השביל המתאים לו בחיים, ושעכשיו הוא מרגיש שכן, והוא ימשיך להשקיע ולהתאמץ כדי להמשיך להתפתח כשחקן רציני. ומתברר שהוא מגלה כישרונות נוספים... באחד הפרקים הוא שר לא רע בכלל, ואת הרישום הזה שמופיע באחד הפרקים, גו סו צייר במו ידיו:
השחקנית האן יא סול שמגלמת את הדמות הנשית הראשית חמודה מאוד. היא הצליחה להעביר רגישות, פגיעות וגם שמחת חיים עם העיניים הגדולות-גדולות שלה. קראתי ביקורות קצת מעורבות לגבי המשחק שלה בסדרה, אבל בסך הכל חיבבתי אותה ונהניתי מהכימיה שלה עם גו סו.
ראויים לציון גם השחקנים הצעירים שמגלמים את הגיבורים בגיל הנעורים. השחקן קים סו היון זכה לשבחים על העומק שנתן לקאנג ג'ין הצעיר, וגם נאם ג'י היון [שמוכרת לחלקנו כדוקמן הצעירה ב"מלכה סון דוק"] הייתה טובה מאוד לטעמי. שניהם יחד יצרו תשתית מצוינת שממנה השחקנים הבוגרים יכלו להמשיך בצורה מוצלחת [והיו כאלה שטענו שהשחקנים הצעירים האפילו על המבוגרים יותר... אני חושבת ששני הצמדים היו טובים מאוד, והשלימו זה את זה].
חיבבתי גם את שחקני המשנה, שגילמו דמויות מעניינות שמתפתחות, לא דורכות במקום ואפילו מפתיעות. ראויה לציון במיוחד ג'ו מין סו, שגילמה את אמו של קאנג ג'ין, דמות מורכבת ולא שגרתית.
אחרונה חביבה היא המוזיקה הממכרת. אהבתי את הבלדה הזו [יש ספויילרים בקליפ]:
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana הסדרה ?Will it Snow for Christmas שודרה ברשת SBS בין החודשים דצמבר 2009-ינואר 2010. לסדרה יש 16 פרקים והרייטינג הממוצע עמד על 10.8% [הסדרה התמודדה מול פצצות רייטינג כמו "אייריס" ו-Chuno].
העלילה: קאנג ג'ין, נער כישרוני עם נטייה להתפרצויות אלימות כשמרגיזים אותו, מגיע עם אמו ואחיו לעיירה קטנה. הוא פוגש את ג'י וואן, נערה עקשנית וקצת מבולבלת, עם נטייה להסתבך בכל מיני מצבים מביכים. הם מתחילים להתקרב אחרי כמה סיטואציות מוזרות ולא פשוטות בתיכון שבו הם לומדים ובעיירה. אבל אז קורה אירוע טראומטי שמפריד ביניהם לכמה שנים טובות - עד למפגש המחודש שמאלץ אותם להתמודד עם זיכרון ושכחה, היסטוריה משפחתית שמשפיעה גם על ההווה והעתיד, רגשות אשמה, התרחקות והתקרבות ועוד...
ההתרשמות שלי מהסדרה: הקליק שלי עם הסדרה היה מיידי, ממש מהסצנה הראשונה. היה לי כל כך קל להיכנס לסיפור, לגלות אמפתיה כלפי הדמויות, להתרגש מהרגעים הקטנים שבדרך וגם לחייך ברגעים המצחיקים. הסדרה הזו מוגדרת כ"מלודרמה" ובעיניי זו לא מילה גסה, כי אני אוהבת את האופן שבו נתנו כאן מקום לרגש להתבטא, לרוב בצורה עדינה, נוגעת ללב, יוצרת ציפייה ומסקרנת.
כמו בסדרות קודמות של התסריטאית לי קיונג הי [Sorry I Love You,Thank You], גם כאן יש לנו שורה של דמויות מלאות חולשות אנושיות, חלקן מוזרות ולא ממש הולכות בתלם. דמותו של קאנג ג'ין, לעומת זאת, דווקא זכתה לביקורת בגלל שהיא נראתה לפעמים מושלמת מדי, אבל אני חושבת שהשחקן גו סו הביא לתפקיד כ"כ הרבה חום ואנושיות כך שהדמות הייתה אמינה וכובשת. אבל רגע, אני עוד ארחיב לגבי גו סו אח"כ...
בשלב מסוים לטעמי העלילה נחלשת בעקבות מהלך עלילתי שתפס אותי לא כ"כ מוכנה, ונראה לי מעצבן יותר מכל דבר אחר... גם אחרי התפנית הזו, עדיין היו לא מעט סצנות שאהבתי ונהניתי מהן, אבל אני עדיין חושבת שהתסריטאית יכלה למצוא פתרונות אלגנטיים יותר [אחת הביקורות הייתה שהעלילה לא הייתה כ"כ מקורית]. ומה לגבי הסוף? בלי לפרט מה קרה שם, אני מודה שהתחושה הראשונית שלי הייתה של אכזבה. לא בגלל ה"מה", אלא בגלל ה"איך" – הקדשת זמן מסך לחלקים השונים, זוויות צילום וכו'. אבל בסיכום הכללי אהבתי את הסדרה ויש לי זיכרונות טובים ממנה, וכמובן גיליתי שחקן ראשי מצוין שמאוד מצא חן בעיניי
וזה המקום לכתוב כמה מילים על השחקנים... הסדרה הזו הייתה הקאמבק הטלוויזיוני של גו סו, אחרי השירות הצבאי ותפקידים בתיאטרון ובקולנוע. הנוכחות שלו בסדרה הזו תפסה אותי מהשנייה הראשונה על המסך, למרות שדווקא בסצנה הראשונה שלו לא ראו כ"כ טוב את הפנים והעיניים... ומה שהיה הכי חזק זה המבט – העמוק, הכובש, המרגש, המיוסר לעתים. וואו. המבט הזה כבש גם את הצופים, שהעניקו לגו סו מגוון כינויים כמו Go Soo flu, Go Soo pangs, Go-vid, Go-neu-nim, God-Soo.
גו סו סיפר בראיון שהוא בחר להשתתף בתפקיד לא קל, אבל הוא לא ידע עד כמה זה יהיה כואב ומסובך לגלם את הדמות... הוא סיפר גם שלקח הפסקה משמעותית לפני ואחרי השירות הצבאי, כדי לברר עם עצמו האם המשחק הוא השביל המתאים לו בחיים, ושעכשיו הוא מרגיש שכן, והוא ימשיך להשקיע ולהתאמץ כדי להמשיך להתפתח כשחקן רציני. ומתברר שהוא מגלה כישרונות נוספים... באחד הפרקים הוא שר לא רע בכלל, ואת הרישום הזה שמופיע באחד הפרקים, גו סו צייר במו ידיו:
השחקנית האן יא סול שמגלמת את הדמות הנשית הראשית חמודה מאוד. היא הצליחה להעביר רגישות, פגיעות וגם שמחת חיים עם העיניים הגדולות-גדולות שלה. קראתי ביקורות קצת מעורבות לגבי המשחק שלה בסדרה, אבל בסך הכל חיבבתי אותה ונהניתי מהכימיה שלה עם גו סו.
ראויים לציון גם השחקנים הצעירים שמגלמים את הגיבורים בגיל הנעורים. השחקן קים סו היון זכה לשבחים על העומק שנתן לקאנג ג'ין הצעיר, וגם נאם ג'י היון [שמוכרת לחלקנו כדוקמן הצעירה ב"מלכה סון דוק"] הייתה טובה מאוד לטעמי. שניהם יחד יצרו תשתית מצוינת שממנה השחקנים הבוגרים יכלו להמשיך בצורה מוצלחת [והיו כאלה שטענו שהשחקנים הצעירים האפילו על המבוגרים יותר... אני חושבת ששני הצמדים היו טובים מאוד, והשלימו זה את זה].
חיבבתי גם את שחקני המשנה, שגילמו דמויות מעניינות שמתפתחות, לא דורכות במקום ואפילו מפתיעות. ראויה לציון במיוחד ג'ו מין סו, שגילמה את אמו של קאנג ג'ין, דמות מורכבת ולא שגרתית.
אחרונה חביבה היא המוזיקה הממכרת. אהבתי את הבלדה הזו [יש ספויילרים בקליפ]:
וגם את השיר הזה אני טוחנת אינספור פעמים...
תוקן על ידי iDana 24/4/2010 12:31
בתגובה ל: ?Will it Snow for Christmas מאת: iDana נשמעת כמו דרמה מעניינת לצפייה! גם הזוג הצעיר וגם הזוג המבוגר יותר נראים מתאימים מאוד! גו סו נראה מדהים וטעים בדרמה הזאת. כישרונות רבים יש לו, הציור שלו ממש יפה. מזל שהוא לא נטש את המשחק בסופו של דבר, מה היינו עושים בלעדיו?
שמעתי ששני השחקנים הצעירים ישחקו שוב את הדמויות הראשיות כשהם היו צעירים בדרמה Giant...(שנשמעת די משעממת למען האמת)
האמא נראית כמו שחקנית מלאת הבעה, קצת מזכירה לי את האמא של הגיבורה בדרמה "אחותה של סינדרלה", שם היא גם דמות חזקה ומורכבת.
בתגובה ל: ?Will it Snow for Christmas מאת: iDana נשמע שזו סדרה יפה..אני לא מכירה את גו סו אבל עושה רושם שהוא שחקן לא רע בכלל.המשנית מאוד מוכרת לי..יכול להיות שהיא משחקת עכשיו בPERSONAL TASTE ? גם שם היא המשנית אם אני לא טועה..
בתגובה ל: ?Will it Snow for Christmas מאת: iDana גו סו נראה מרשים מאד ואילו כישורי ציור, ממש כשרוני הבחור. הרייטינג יחסית נמוך אך אפשר להבין מדוע, לעיתים סדרה יכולה להיות מוצלחת למידי אך זמן השידור יכול לגרום נזק לאחוזי הצפייה. תודה על הסיקור המהנה והמקיף, נהנתי לקרוא
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: תודה דנה מאת: זרהמאד
והנה פרסומת קצרצרה וחמודה עם גו סו וקים טה-הי, בשביל הכיף
ומאחורי הקלעים לצילומי מגזין. הוא מדבר גם קצת על הסדרה, אבל אני כמובן לא מבינה אף מילה...
אה, והמשנית בסדרה היא Sun Woo Sun, ולפי דרמהויקי היא לא מופיעה ב-PERSONAL TASTE
בתגובה ל: לכן, נהניתי לכתוב מאת: iDana היא ממש דומה לה..טוב כנראה בגלל התספורת שלהן..היא די זהה
בתגובה ל: לכן, נהניתי לכתוב מאת: iDana היא נחשבת לאחת ממלכות הפרסומות שם. בדיוק נזכתי בפרסומת שלה שאהבתי עם סונג סאונג-הון החתיך! אהבתי את המרדף על השלט...
הם ממש מתאימים, לא?
מישהו עוד שמח שהוא הולך להשתתף בדרמה חדשה? אחרי הפיאסקו של EAST OF EDEN, אני מקווה שהדרמה החדשה שלו תהיה הרבה יותר טובה, כי ממש סבלתי מהקודמת...
בתגובה ל: ומה עם האן יה-סול? מאת: palgang לא יצא לי לראות את סונג סאונג הון, אבל שמעתי שהיו לא מעט בלגנים ב-EAST OF EDEN למרות שהרייטינג היה לא רע... שיהיה לו בהצלחה
בתגובה ל: היא מתוקה מאת: iDana הפרקים הראשונים היו מרתקים ומותחים, אבל בסביבות פרק 20 העלילה התחילה להידרדר, והמוטיב החוזר משם ועד הסוף היה: הרשע עושה את מעשי הרשע שלו, חוטפים מישהו, וסונג סאונג הון בא לעזרה ויוצא גיבור כמובן. ובנוסף במקום לסדר לנו סוף נחמד, היה סוף טרגי...בקיצור, אכזבה גדולה!
אבל הוא חמוד, ואני אנסה את הדרמה החדשה שלו...
בתגובה ל: ?Will it Snow for Christmas מאת: iDana מה שהכי מסקרן אותי לגביה הוא לגלות אם אכן אני הולכת לשנות את דעתי לגבי השחקן הראשי שנכון לעכשיו הוא אחד השחקנים שאני הכי פחות אוהבת... עכשיו כשאני חושבת על זה, הסדרות שראיתי בכיכובו הן סדרות די ישנות אז אולי הוא מאוד השתנה בכישורי המשחק שלו??? אני אשמח לגלות שכן
חשבתי שבסוף השבוע אני אסיים עם "Loving You A Thousand Times" אבל לא יצא לי לצפות בפרקים ביום שבת...בשבתות הקודמות מרוב שהסדרה עניינה אותי צפיתי ב-6 פרקים במהלך השבת אבל הפעם לא הצלחתי לצפות אפילו באחד...בטח במהלך השבוע אסיים עם הצפייה ואז אכתוב את דעתי עליה.
בתגובה ל: תודה על הסקירה המעניינת, דנה! מאת: MyGirl לי אין למה להשוות, כי זו הסדרה הראשונה שבה אני רואה את גו סו ראיתי תגובות מאוד אוהדות כלפיו בבלוג של דרמהבינס, אבל התרשמתי שלפחות חלק מהמגיבים [והמגיבות ] אהבו אותו גם בתפקידים הקודמים. לפעמים משנים דעה על שחקן ולפעמים לא... אחרי "מלכת השלג" למשל, לא התחשק לי לראות את סונג יורי אפילו בתמונה, אבל ב"הונג גיל דונג" היא הייתה חמודה בעיניי, כך שתמיד יש תקווה. אם לא בתפקיד הזה, אולי בתפקיד או בגלגול הבא
אגב, ראית את הסדרה PIANO מ-2001? גו סו משחק שם לצד ג'ו מין סו שגילמה את אמו ב-Will it snow. מצד שני, יש שם עוד שחקנים שאת לא כ"כ מסמפטת אם אני זוכרת נכון - קים הא נול וג'ו אין סונג...
בתגובה ל: בכיף מאת: iDana אבל אני לא שוללת צפייה עתידית בה וזאת למרות ששלושת השחקנים שמשמאל הם שחקנים שאני לא הכי מסמפטת... לעומת זאת, השחקן מימין הוא כוכב "New Heart" הסדרה הרפואית היפה ו"SnowMan" הסדרה המורכבת והמעניינת.
בתגובה ל: ?Will it Snow for Christmas מאת: iDana ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana
הספקתי לצפות ב-3 פרקים. הסדרה די מעניינת, אבל עדיין אינה ממכרת. ועם זאת, נראה שבהחלט יש פוטנציאל...
לשם שינוי, הנערה שמתחזה לנער לא נראית נשית מדי
ויש לנו כאן גם את יי סאן בגילומו של בה סו בין [סימפטי אבל נטול גומות...] ואת המלכה המטרונית ששוב עושה צרות [אי אפשר להשוות בינתיים לקלאסה של המלכה מ"יי סאן"]... באחד הפרקים היא וסאני ניהלו משחק שחמט סיני, שבו לא הפסיקו לשלוח רמזים ועקיצות, למרות האווירה הרגועה כביכול:
ומי עוד משחק כאן? אן סוק וואן, מלך תפקידי המשנה, הפעם כמורה לציור:
בתגובה ל: רשמים ראשוניים מ-Painter of the wind מאת: iDana לראות את מון גון-יונג בתפקיד כזה, אני בדיוק צפיתי בכמה פרקים של "אחותה של סינדרלה", ושם היא נראית שונה לחלוטין! אני מקווה שהיא מחייכת בדרמה הזאת, כי שם היא כמעט ולא מחייכת אף פעם.
אן סוק-הוואן הוא בלתי נדלה! הוא משחק עכשיו ב את אביו של המשני, ודמות מעצבנת במיוחד...
בתגובה ל: איזה מצחיק מאת: palgang הוא באמת בלתי נדלה! רואים אותו כמעט בכל סדרה חח..אני ראיתי אותו אולי באיזה 5 סדרות שצפיתי..מה שבטוח בכל סדרה יש לו דמות שונה לגמרי..
הצלקת שלו בPERSONAL TASTE די מטרידה ..אבל הדמות שלו גם לא פחות מטרידה..
בתגובה ל: אוי לא זיהיתי אותו בסיקור! מאת: lady fanni השחקן הזה ענק, צריך לתת לו פרס מפעל חיים על כל העבודות שלו!
הדמות שלו כל כך מעצבנת, אני מקווה שג'ין-הו ימצא את הדרך לנקום בו. מצחיק שהוא היה אבא של ג'אן-די ב-BOF, וכאן הוא היריב שלו...
בתגובה ל: הוא ממש מעצבן שם! מאת: palgang וככה הוא יפסיק לחייך את החיוך הנבזי שלו..חח
את ראית מיי גירל? הכי אהבתי את הדמות שלו שם..הוא היה ממש חמוד
בתגובה ל: גם אני מקווה.. מאת: lady fanni את הדמות שלו שם!
הוא ממש אוצר לדרמות הקוריאניות, כל הזמן מגוון בתפקידים ולא נמאס לראות אותו בדרמות הרבות שלו...
בתגובה ל: איזה מצחיק מאת: palgang אבל אני מקווה שיהיו סיבות לחיוכים בהמשך... קראתי שבמהלך הצילומים של "Painter of the wind" היא נפלה ונחבלה, אבל למרבה המזל היא לא נפצעה קשה.
ואן סוק הוואן נראה חתיכת טיפוס בתמונה שצירפת... הוא הספיק השנה להשתתף אאל"ט "רק" בשתי דרמות [סינדרלה וצ'ונו]. נראה מה הוא מתכנן להמשך
תוקן על ידי iDana 25/4/2010 19:10
בתגובה ל: רשמים ראשוניים מ-Painter of the wind מאת: iDana קשה להשוות בינו לבין שחקנים אחרים שמשחקים בתפקיד הזה אני בהחלט מבינה אותך
זה רק אני או שהמלכה המטרונית נראית צעירה יחסית? לעומת המלכה המטרונית ביי סאן (למרות שמבחינת גיל במציאות המלכה הייתה לא יותר מדי מבוגרת מסאני..היא התחתנה עם סבא של סאן כשהייתה בת 15..תקנו אותי אם אני טועה..)
תודה על המידע..נראה נחמד מאוד..אני אחכה להתרשמות הסופית שלך..
בתגובה ל: אחרי שרואים את לי סו ג'ין כמלך סאן מאת: lady fanni חשבתי שיהיה לי קשה יותר לראות שחקן אחר בתפקיד הזה, אבל הוא חמוד - אם כי ברור שאי אפשר להשוות, והתפקיד של המלך כאן הוא די מינורי. הציירים נמצאים הפעם במרכז העלילה.
ואני חייבת לומר שבה סו בין הוא אחד ה"מלכים" שנראים יותר טוב, יחסית לכמה מלכים שיצא לי לראות בסדרות/סרטים אחרים...
את זוכרת נכון, המלכה המטרונית התחתנה עם המלך כשהייתה בת 15, הייתה מבוגרת מיי סאן בסה"כ בשבע שנים. Painter of the wind מתחילה בשנה הראשונה למלכותו, כך שהמלכה במיל' הייתה בערך בת 31.
בתגובה ל: להפתעתי אני דווקא מחבבת אותו מאת: iDana אמנם לא הראו אותו כ"כ הרבה עד כה אבל מאוד התרשמתי ממנו.. הוא בהחלט אחד המלכים הנאים שנראו
זהו ידעתי שהיא הייתה מבוגרת ממנו בקצת..בסדרה לא ראו את זה כי השחקנית הייתה יותר מבוגרת..ומצחיק שאימא של סאני הייתה אמורה להיות יותר מבוגרת ממנה ובסדרה זה נראה ההיפך
בתגובה ל: אני מאוד אוהבת את הדמות שלו בדונג יי מאת: lady fanni ביי סאן, קים יו-ג'ין, דווקא צעירה מלי סו ג'ין ביותר משנה... השניים השתתפו בדרמה משנת 2001 שנקראת KINDHEARTED MAN
קיון מי-רי, שגילמה את אמא של סאני, מבוגרת ממנו בתשע שנים ונראית מעולה היא משתתפת בדרמה Three Sisters שהחלה השבוע בקוריאה [מתוכננים 100+ פרקים].
בתגובה ל: השחקנית שגילמה את המלכה המטרונית מאת: iDana היא נראית יותר מבוגרת ממנו..אולי זה הסדרות התקופתיות שעשו אותה זקנה יותר חח ביהלום שבכתר היא הייתה ממש חמודה אבל לא נראתה יותר צעירה..
ומי-רי דווקא נראית טוב לגילה..ביי סאן חשבתי שהיא נראית צעירה בשביל להיות האימא של המלך..
בתגובה ל: די באמת? מאת: lady fanni היא גם מזמרת!
פעם כשראיתי את תכנית המוסיקה MUSIC CORE לפני כמה חודשים, הופתעתי לראות אותה שרה שיר שנקרא Happy Woman. היא פשוט מדהימה ומוכשרת! כל הכבוד לה!
בתגובה ל: להפתעתי אני דווקא מחבבת אותו מאת: iDana האיזה ערוץ אפשר לראות את את Painter of the wind תודה אלה
בתגובה ל: רשמים ראשוניים מ-Painter of the wind מאת: iDana אחת הסיבות שטרם צפיתי בסדרה הזאת היא בגלל השחקנית הראשית שאני לא ממש אוהבת...אבל יש שני פלוסים אחרים בסדרה שהם השחקן הראשי (מה דעתך עליו? הוא הכוכב של "Lovers In Paris") והעובדה שמדובר בסדרה היסטורית שזה תמיד בעיני פלוס אחד גדול.
את השחקן בא סו-בין מאוד אהבתי ב"ג'ומונג"...נראה לי ששם ראיתי אותו לראשונה. אח"כ הוא היה נחמד פלוס ב"Brilliant Legacy" אבל התאכזבתי ממנו ב"Temptation Of An Angel". יהייה מסקרן לראות אותו בתור מלך בסדרה הזאת.
בתגובה ל: תודה על המידע, דנה! מאת: MyGirl אז אני ממליצה על DONG YI..מה גם שבא סו-בין משחק שם..יש לו שם דמות מעניינת
בתגובה ל: אם את אוהבת תקופתיות ולא מפחדת מסדרות ארוכות מאת: lady fanni אני פשוט לא אוהבת לראות סדרות עם הפסקות זמן ארוכות כך שלא נותרה לי ברירה אלא להמתין עד שהסדרה תשודר ותתורגם במלואה.
בתגובה ל: את DONG YI אני בטוח אראה בהמשך... מאת: MyGirl אני כבר התחלתי את הסדרה אבל נתקעתי כי עוד לא תרגמו את פרק 10../:
בתגובה ל: תודה על המידע, דנה! מאת: MyGirl איך היה האן סאנג ג'ין בTemptation of an Angel?
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: תודה על המידע, דנה! מאת: MyGirl אבל טרם פיתחתי קשר רגשי עמוק לדמויות. אולי בהמשך...
היית מזהה אותו בתמונה הזו?
ומון צ'ה וון מאוד יפה בסדרה הזו:
בתגובה ל: השחקן הראשי חמוד! מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana קיבלתי השראה מהסקירות של דנה והחלטתי לכתוב סקירה קצרה ל"אחותה של סינדרלה" (לפרקים ששודרו בינתיים)!
סיימתי את פרק 8 של "אחותה של סינדרלה", ואני חייבת להגיד שהדרמה הזאת מספקת חוויית צפייה שונה מהרבה דרמות אחרות. מה שמיוחד בה, זה שרוב הדמויות בה עגולות, מורכבות ומעניינות מאוד לצפייה, ואני כל הזמן משנה את הדעה שלי עליהן...
העלילה בקצרה: און-ג'ו (אחותה של סינדרלה) היא בחורה שגרה עם אמה האלמנה קאנג-סוק (האם החורגת), עם החבר המכה והשיכור של אמה ועם בנו השמנמן והחמוד ג'ונג-וו. למרות שזה לא מסופר מפורשות, ברור שעבר עליה הרבה בחיים, והיא הפכה לבחורה מרירה, קשה שלא סומכת על אף אחד בחיים. בזכות התערבות הגורל, אמה עוזבת את החבר המכה ומצליחה להינשא לאיש עשיר בעל חברת מאקולי (יין אורז קוריאני), לו יש גם בת חמודה ובגילה של און-ג'ו, קוראים לה היו-סון (סינדרלה). היא מאושרת ושמחה לקבל את אמה ואחותה החדשות, אבל און-ג'ו ממש לא מרוצה מהמצב, ורק רוצה לברוח רחוק. אדם משמעותי שאון-ג'ו פוגשת הוא קי-הון (הנסיך), עובד במפעל שמסתיר שהוא בן למשפחה עשירה שרק רוצה להיפטר ממנו. האם הוא יצליח לשבור את הקרח של און-ג'ו? במקביל, ג'ונג-וו החמוד שנשאר מאחור, מתוודה באהבתו בפני און-ג'ו ונשבע להגן עליה לנצח.
המשך (ספויילר בלבן): ההמשך וההתפתחות של הדמויות מעניינים מאוד. אחרי שקי הון ואון ג'ו מצליחים להתקרב קצת, הוא נאלץ לעזוב אותה, ומשאיר מכתב שמגיע לידיה של היו סון, שהסתכסכה עם און ג'ו כי בחור שהיא הייתה מאוהבת בו התאהב באון ג'ו. כמובן שהמכתב לא מגיע לידיה של און ג'ו. אחרי 8 שנים יש מעבר זמן, וחבל מאוד שעושים קארה למון גון יונג, לה היה שיער ארוך ויפה בתחילת הדרמה. כשקי הון חוזר, אי ההבנה בינו ואון ג'ו ממשיכה, והם מתרחקים זה מזה. החלק שהכי אהבתי בינתיים: ג'ונג וו השמנמן חוזר בתור טה קיון החתיך, ונשבע להגן על הנונה שלו! וזה בדיוק מה שהוא עושה.
זאת ממש מערבולת רגשות, וברגעים ספורים אפשר לעבור מלאהוב דמות מסויימת ללשנוא אותה. מבחינתי, שלוש הכוכבות הגדולות של הדרמה הן האמא החורגת ושתי הבנות. מון גון-יונג, סאו וו ולי מי-סוק שחקניות ענקיות ומדהימות, שנותנות משחק חזק ומרגש!
און-ג'ו היא ממש לא הדמות הראשית הטיפוסית, היא חזקה, נחושה, נראית אנטיפטית, לא נותנת לאף אחד להתקרב, אבל רואים שבעומק הלב כן אכפת לה. לפעמים היא מעצבנת בהחלטיות שלה לעשות הכל בדרך שלה ולא לנסות להתגמש ולהיפתח לאנשים שכן אכפת להם ממנה. אבל... אפשר להתחבר אליה מאוד, יש בה הרבה פגמים, אבל רואים שהיא פשוט לובשת מסכה כדי לא להראות כמה היא פגיעה ורגישה.
היו-סון גם כן דמות מרתקת! האם באמת סינדרלה טובה ותמימה כל כך? היא דמות שפונקה וגודלה כנסיכה בביתה, אבל עקב המפגש עם "אחותה", היא מגלה שלא כל האנשים טובים ואוהבים כמו שהיא חשבה. ההתנגשויות איתה משנות אותה, כשהיא נפגשת עם רגשות כמו קנאה ושנאה. אבל בעומק הלב היא עדיין אוהבת את אחותה. מערכת היחסים ביניהן מעניינת מאוד, ואחד ממרכזי העניין בשבילי בדרמה.
קאנג-סוק האמא היא דמות שונה מאוד. היא מניפולטיבית, מלכת השקרים, אינטרסנטית, אבל בסופו של דבר אפשר לראות שהיא אוהבת את המשפחה שלה, למרות שזה מוחבא עמוק עמוק עמוק בתוכה. היא מאמינה שהיא עושה את הדבר הטוב בשביל בתה, אבל לא מבינה שהיא רק פוגעת בה. מאוד מעניין מה יקרה איתה בסוף הדרמה!
האב והבעל של קאנג-סוק הוא קים גאב-סו, ששיחק דמויות רעות מאוד בדרמות, אבל כאן הוא משחק דמות טובה ומקסימה מאוד, דמות אב אמיתית לאון-ג'ו, וקשה מאוד לסבול את הצביעות של קאנג-סוק ביחסים איתו.
לגבי צ'ון ג'ונג-מיונג, הגיבור הראשי של הדרמה, אני חייבת להגיד שלא ממש נפלתי בקסמיו, הוא לא הנסיך שהייתי מדמיינת לסינדרלה ולא לאחותה. הוא מקסים כשהוא מחייך, אבל אני מאוד אוהבת את ג'ונג-וו, המשני. הוא כל כך מקסים בדרמה ובטוח ברצון שלו להגן ולעשות הכל למען און-ג'ו, שקשה שלא להתאהב בו. זה תפקיד המשחק הראשון של טה-קיון, ונראה לי שיש למה לחכות, הוא עושה את העבודה יפה מאוד!
הנה קליפ מפרק 8 של און-ג'ו וג'ונג-וו...ספויילר! הקליפ חמוד מאוד ומרגש מאוד, ורק שתדעו שהשק קמח עבר מהאופנה...(לפחות בינתיים)
ולמי שלא רוצה לראות ספויילרים, הנה שיר חמוד ושמח מהדרמה (לשם שינוי מכל הבלדות שבפסקול)!
בתגובה ל: אחותה של סינדרלה (פרקים 1-8) מאת: palgang והיא גם זוכה לאחוזי רייטינג יפים ולתרגום לעברית... היא בהחלט על הכוונת שלי לצפייה עתידית ויהיה מעניין לראות את מון גון יאנג בתפקיד שונה כ"כ. מעניין לאיזה כיוון יקחו את הסוף, כי בסינדרלה המקורית ההפי אנד הוא עבור סינדרלה והנסיך שלה. האם כאן יהיה טוויסט?
בתגובה ל: הסדרה נראית מסקרנת מאת: iDana שסינדרלה תישאר עם הנסיך, ואחותה תישאר עם הילד השמנמן שהפך לחתיך הורס, אבל נשאר מתוק כל כך!
אבל...כמיטב המסורת של הדרמות הקוריאניות, אני חושבת שאין מצב שאחותה של סינדרלה תישאר בלי הנסיך שלה...חבל
בתגובה ל: אחותה של סינדרלה (פרקים 1-8) מאת: palgang נראה מעניין מאוד ושונה..הסדרה על הכוונת שלי ברגע שאסיים את אחת מהסדרות שאני צופה בהן אני מתכוונת לראות את זה..יש תרגום בעברית לסדרה לא? איפה?
המשני באמת חמוד ולפי מה שראיתי נראה לי מתאים יותר לאחות של סינדרלה..אבל מי יודע מה התסריטאים הקוריאנים מייעדים לנו..
בתגובה ל: וואו ממש עשית לי חשק לצפות בסדרה מאת: lady fanni אני נהנית מאוד מהצפייה בה!
אני קצת כועסת על הראשי כי הוא עזב פתאום לפני 8 שנים ונתן מכתב לאחותה, שהוא יודע שהיא לא מסתדרת איתה, כדי שתמסור לה. ואז הוא חוזר ורוצה שהיא תתייחס אליו כאילו כלום לא קרה, ואפילו תומך באחות שלה, במקום לנסות להבין אותה ואולי לשאול על המכתב. הוא גם מנסה להשתלט להם על החברה בהוראת אביו. בקיצור...מעצבן! והמשני ממש חמוד, הוא השתחרר מהצבא ונתן לה את המשכורת שלו מהצבא, הכין לה אוכל, ואפילו עוזר לה עם הנעליים!
בקיצור, אם לפני הדרמה אהבתי את טאק-יון עם הלהקה שלו 2PM, אני אוהבת אותו הרבה יותר עכשיו. הצוות של "אחותה של סינדרלה" השתתף בתכנית בידור לפני כמה שבועות, והיה ממש מצחיק. נחמד לראות שהם חברים טובים מחוץ לסט:
לגבי תרגום בעברית, אין לי מושג, אני צופה דרך הויקי...וכמו תמיד נהנית מההערות המשעשעות של הצופים!
בתגובה ל: היא באמת מיוחדת מאת: palgang אבל השרת שלהם ממש מעפן../: וגם יש להם שם איזה קטע שמדינות מסויימות לא יכולות לצפות בפרקים מסויימים..עוד לא הבנתי מה הקטע של זה
בתגובה ל: כן יש להם הערות מצחיקות מאת: lady fanni כי אלה לא פרקים שמועלים על השרת שלהם, אלא הם לוקחים ומתרגמים פרקים שנמצאים על יוטיוב, ככה שאם הערוץ רוצה להוריד את הפרקים מהיוטיוב, הם לא זמינים גם בויקי.
לגבי מדינות מסויימות שיכולות לצפות, נראה לי שאלה רק ארה"ב וקנדה שיכולות לצפות, בגלל ששם רכשו זכויות יוצרים על הדרמה, ובמדינות אחרות נחסמת הצפייה. הם ניסו את זה עם כמה דרמות (כמו צ'ונו), אבל עכשיו הם בדרך כלל מאפשרים לתרגם את רוב הדרמות, לא?
בתגובה ל: אחותה של סינדרלה (פרקים 1-8) מאת: palgang אז אני כנראה אחכה בסבלנות לכתוביות...
תודה על הסקירה! אני גם אוהבת סדרות שמאפשרות לי לשנות את דעתי על הדמויות שוב ושוב...זה מוסיך המון לעלילה.
אני מאוד מסמפטת את השחקן קים גאב-סו (אפשר להתחיל ולקרוא לו פשוט "גבסו", לא? ). ראיתי אותו בהמון סדרות ותמיד התפקידים שלו מעניינים.
בתגובה ל: התחילו לתרגם אותה לעברית... מאת: MyGirl נראה שהשנה הוא החליט לעשות תחרות קשה לאן סוק-הוואן, והספיק להופיע ב-4!!! דרמות של 2010. הוא באמת שחקן מדהים, ואני שמחה שהוא בחר לשחק דמות חביבה וטובה לשם שינוי.
בתגובה ל: גבסו מקסים! מאת: palgang בסיכום השנה של 2009 בדרמהבינס ציינו אותו לשבח, וכתבו שזה אחד השחקנים הבודדים שיכולים לגרום לצופה לרוץ להתחבא מתחת לשמיכה, גם כשהם בסה"כ מחייכים...
בתגובה ל: אוי, עכשיו קלטתי מי זה הגבסו הזה מאת: iDana בSOUL הייתה לו דמות מצמררת למדי.בבין כלב לזאב הוא היה יותר מושחת ובכל זאת כל פעם שהוא היה מחייך את החיוך הנבזי שלו הייתי מתחילה לחשוש חח
בתגובה ל: אחותה של סינדרלה (פרקים 1-8) מאת: palgang ועשית לי כזה חשק לצפות...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana האביב הקוריאני בשיא פריחתו, והעם יוצא לטייל בהרים, בפארקים ובתערוכות שרק גורמים לנו לקנא שאנחנו לא שם...
הסברים ותמונות נוספות ניתן למצוא בבלוג המעולה הזה, שמעדכן גם בחדשות הדרמות הקוריאניות ובעיקר סונג איל-גוק!
בתגובה ל: להתחיל את השבוע עם האביב הקוריאני מאת: palgang איך הייתי רוצה להיות שם..לנקות את הראש קצת עכשיו אביב אבל יש לי דיכאון של חורף /:
בתגובה ל: להתחיל את השבוע עם האביב הקוריאני מאת: palgang ד"א לקראת ספטמבר ישנם טיולים מאורגנים של 8 ימים בעקבות דרמות קוריאניות. המדריך הוא קוראני דובר אנגלית רהוטה וישנו שילוב בין הדרמות ואתרי הצילומים לבין חיי הלילה התוססים של סיאול. ה"מוקש" היחיד הוא שהטיסה היא דרך סינגפור , קצת מלחיץ. אה, וגם העלות 2155 $ - 7 לילות 8 ימים.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: לא הייתי מתנגדת לטיול במקומות הללו מאת: זרהמאד פגשתי בתאילנד זוג סיני ממש נחמד מסינגפור, רק צריך לכבד את מיליון החוקים שלהם... אסור שם למשל ללעוס מסטיק ברשות הרבים!