הסדרה התקופתית The Painter of the Wind שודרה בין החודשים ספטמבר-דצמבר 2008 ברשת SBS, ויש לה 20 פרקים. הרייטינג הממוצע עמד על 13.2%.
העלילה: שין יון בוק היא ציירת מתלמדת צעירה ומוכשרת, שמתחזה לבן כדי לממש את כישרונה האמנותי. יום אחד מגיע ללשכת האמנות צייר בעל שם וסגנון ייחודי, שחוזר מהגלות אחרי עשר שנים. בין השניים מתפתח קשר מיוחד, ומתברר שיש גם פרשה מהעבר שקושרת את גורלם...
התרשמות מהסדרה: בגדול, נהניתי מהסדרה שהביאה איתה רוח קצת אחרת וכמה הפתעות. הצילומים יפים ויש הרבה הזדמנויות להתרשם מיצירות אמנות בהתהוות וממוזיקה קוריאנית עתיקה, והכל משולב בנופים קסומים... הקצב קצת איטי לעתים, ולדעתי היה אפשר לקצץ פרק או שניים, אבל בסך הכל מדובר בסדרה יפה ואמנותית.
הסדרה מבוססת על ספר באותו שם, שזכה גם לעיבוד קולנועי בשם Portrait of a beauty [בהשתתפות קים נאם גיל]. למרות שסיפור המסגרת דומה בפרטים הבסיסיים, מדובר בשתי יצירות שונות לחלוטין, עם הרבה מאוד הבדלים עלילתיים. אני מעדיפה את הסדרה – היא הרבה יותר עדינה, ומאפשרת התפתחות עשירה ומעניינת יותר של העלילה והיחסים בין הדמויות.
השחקנים הראשיים עושים עבודה מצוינת. מון גון יאנג משכנעת מאוד כשהיא מחופשת לבחור [בניגוד למקרים קודמים בסדרות אחרות, היא לא נראית נשית מדי]. כל כך משכנעת, שבסצנות שבהן יצא לה ללבוש בגדי אישה זה נראה לי פתאום מוזר. היא הצליחה להעביר היטב את מגוון הרגשות של הדמות שנמצאת בכמה סיטואציות עמומות, מאיימות ולא פשוטות בכלל.
הייתה לה כימיה טובה מאוד עם השחקן המצוין פארק שין יאנג – שיודע להיות מאוד משעשע וגם לגלות רגישות ונוכחות ייחודית. נהניתי לראות אותו בפעולה, והצטערתי לשמוע שבגלל כל מיני בעיות טכניות/חוקיות [או משהו דומה, לא סגורה על הפרטים] הוא מנוע מלהופיע בסדרות בשנתיים האחרונות. מקווה שזה יסתדר בהקדם...
הסיפור האמנותי השתלב גם הפעם עם תככים ומזימות בארמון ומחוצה לו, וזכינו לראות כאן את המלך יי סאן ומאבקיו מעל ומתחת לפני השטח עם המלכה המטרונית וחבר מרעיה. כפי שכבר ציינתי, את המלך גילם השחקן הסימפטי [אך נטול הגומות] בה סו בין, שהביא לדמות חום אנושי – ואולי זה הקל עליי לחבב אותו. ואני חייבת לציין לטובה גם את מון צ'ה וון היפה [שמוכרת לנו כאי ג'ו מ"גברתי הנאווה"], שמתאימה מאוד לתפקידה כגיאסנג יפה ומוכשרת בנגינה.
כוכבת הסדרה, מון גון יאנג, זכתה במספר פרסים על תפקידה, כולל פרס ה-Daesang היוקרתי [ היא השחקנית הצעירה ביותר שזכתה בפרס הנ"ל עד כה – בגיל 21]. אחד הפרסים שבו זכתה הסדרה הפתיע אותי מאוד, ואני אכתוב בלבן כדי לא לספיילר: מדובר בפרס "הזוג הטוב ביותר" שהוענק לצמד השחקניות מון גון יאנג ומון צ'ה וון...
והנה קליפ עם מבחר מהזוגות שמפתחים יחסי אהבה-שנאה ובכלל עלול לכלול ספויילרים קלים ל"גברתי הנאווה", "בטהובן וירוס", מיי גירל ועוד...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana
הסדרה התקופתית The Painter of the Wind שודרה בין החודשים ספטמבר-דצמבר 2008 ברשת SBS, ויש לה 20 פרקים. הרייטינג הממוצע עמד על 13.2%.
העלילה: שין יון בוק היא ציירת מתלמדת צעירה ומוכשרת, שמתחזה לבן כדי לממש את כישרונה האמנותי. יום אחד מגיע ללשכת האמנות צייר בעל שם וסגנון ייחודי, שחוזר מהגלות אחרי עשר שנים. בין השניים מתפתח קשר מיוחד, ומתברר שיש גם פרשה מהעבר שקושרת את גורלם...
התרשמות מהסדרה: בגדול, נהניתי מהסדרה שהביאה איתה רוח קצת אחרת וכמה הפתעות. הצילומים יפים ויש הרבה הזדמנויות להתרשם מיצירות אמנות בהתהוות וממוזיקה קוריאנית עתיקה, והכל משולב בנופים קסומים... הקצב קצת איטי לעתים, ולדעתי היה אפשר לקצץ פרק או שניים, אבל בסך הכל מדובר בסדרה יפה ואמנותית.
הסדרה מבוססת על ספר באותו שם, שזכה גם לעיבוד קולנועי בשם Portrait of a beauty [בהשתתפות קים נאם גיל]. למרות שסיפור המסגרת דומה בפרטים הבסיסיים, מדובר בשתי יצירות שונות לחלוטין, עם הרבה מאוד הבדלים עלילתיים. אני מעדיפה את הסדרה – היא הרבה יותר עדינה, ומאפשרת התפתחות עשירה ומעניינת יותר של העלילה והיחסים בין הדמויות.
השחקנים הראשיים עושים עבודה מצוינת. מון גון יאנג משכנעת מאוד כשהיא מחופשת לבחור [בניגוד למקרים קודמים בסדרות אחרות, היא לא נראית נשית מדי]. כל כך משכנעת, שבסצנות שבהן יצא לה ללבוש בגדי אישה זה נראה לי פתאום מוזר. היא הצליחה להעביר היטב את מגוון הרגשות של הדמות שנמצאת בכמה סיטואציות עמומות, מאיימות ולא פשוטות בכלל.
הייתה לה כימיה טובה מאוד עם השחקן המצוין פארק שין יאנג – שיודע להיות מאוד משעשע וגם לגלות רגישות ונוכחות ייחודית. נהניתי לראות אותו בפעולה, והצטערתי לשמוע שבגלל כל מיני בעיות טכניות/חוקיות [או משהו דומה, לא סגורה על הפרטים] הוא מנוע מלהופיע בסדרות בשנתיים האחרונות. מקווה שזה יסתדר בהקדם...
הסיפור האמנותי השתלב גם הפעם עם תככים ומזימות בארמון ומחוצה לו, וזכינו לראות כאן את המלך יי סאן ומאבקיו מעל ומתחת לפני השטח עם המלכה המטרונית וחבר מרעיה. כפי שכבר ציינתי, את המלך גילם השחקן הסימפטי [אך נטול הגומות] בה סו בין, שהביא לדמות חום אנושי – ואולי זה הקל עליי לחבב אותו. ואני חייבת לציין לטובה גם את מון צ'ה וון היפה [שמוכרת לנו כאי ג'ו מ"גברתי הנאווה"], שמתאימה מאוד לתפקידה כגיאסנג יפה ומוכשרת בנגינה.
כוכבת הסדרה, מון גון יאנג, זכתה במספר פרסים על תפקידה, כולל פרס ה-Daesang היוקרתי [ היא השחקנית הצעירה ביותר שזכתה בפרס הנ"ל עד כה – בגיל 21]. אחד הפרסים שבו זכתה הסדרה הפתיע אותי מאוד, ואני אכתוב בלבן כדי לא לספיילר: מדובר בפרס "הזוג הטוב ביותר" שהוענק לצמד השחקניות מון גון יאנג ומון צ'ה וון...
צוות השחקנים בהשקה:
פתיח הסדרה:
אחד השירים היפים בסדרה [כולל ספויילרים]:
בתגובה ל: Painter Of The Wind מאת: iDana האם מורגשת תמיכתו של המלך סאן בציירת ממין נקבה כמו שסאני שלנו עשה? המטרונית נלחמת בסדרה זו עבור אותה מטרה , להדיח את המלך? או שאין קשר למה שהתרחש ב"מלך סאן"?
ושאלה אחרונה בלבן : צמד השחקניות זכו בפרס? יש בסדרה זוגות בעלי נטייה מינית?
השיר שצרפת ממש יפה.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: דנה , נהנתי לקרוא מאת: זרהמאד
הלשכה לאמנות שונה ממה שראינו ב"יי סאן" - אני אפילו לא בטוחה שמדובר בדיוק באותו מוסד - אין שם בכלל נשים/ "דאמו"/עוזרות לצייר, אלא רק ציירים טירונים שמקווים להפוך לציירים מורשים מן המניין. עד שלב מתקדם בכלל לא יודעים שיון בוק היא בעצם אישה, כך שכל נושא קידום מעמד האישה הציירת בכלל לא עומד על הפרק עד שלב מאוחר מאוד [ואז סאני לא בדיוק תומך].
בסדרה המלך מנסה לקדם כל מיני רפורמות וחידושים, גם כאלה שקשורים לסגנון הציור המקובל של הדיוקנאות המלכותיים, וגם לחשוף דיוקן של הנסיך סאדו מהעבר כדי לתת לו לגיטמציה. המלכה ושותפיה מנסים מן הסתם לטרפד את המהלכים הנ"ל...
בין יון בוק והגיאסנג ג'ונג היאנג מתפתח קשר מאוד מיוחד, כשהגיאסנג מהווה את המוזה שלו לציור. ג'ון היאנג בכלל חושבת שהצייר הצעיר והמוכשר הוא גבר ומתאהבת בו, וגם יון בוק שזהותה המינית מבולבלת מתעניינת בה מאוד... יש כימיה ומשיכה וכמה נגיעות, אבל אני לא יודעת עד כמה אפשר להגדיר את זה כרומן. יש בעיקר רמזים...
הנה כמה תמונות מספיילרות:
בתגובה ל: Painter Of The Wind מאת: iDana בטח קשה קצת שלא לראות הסדרה ולא לעשות השוואות...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: היה מעניין מאוד לקרוא... מאת: asole נקודת הפתיחה הייתה דומה - ציירת כישרונית שמתחזה לגבר, אבל אופן הביצוע היה שונה מאוד. מערכת היחסים בין הציירת והמורה/מנטור בסדרה הייתה שונה לחלוטין באופיה מזו שבסרט. הדמות של הצייר הבוגר הייתה הרבה יותר סימפטית בסדרה והרקע המשפחתי של הציירת היה שונה גם הוא. בסדרה היו דמויות משמעותיות שלא היו בסרט ולהפך, כל התככים בחצר המלוכה לא ממש באו לידי ביטוי בסרט וכו'. ובנוסף לכך - בסרט היו סצנות סקס והדגמות בסגנון הקאמה סוטרה, ובסדרה קוריאנית היסטורית אין סיכוי שנראה דברים כאלה.
באופן אישי אהבתי את הסדרה יותר, היא הייתה יותר עדינה, מערכות היחסים היו יותר מעניינות ומפותחות, היה יותר זמן לראות את תהליך היצירה האמנותית, וגם היה בה יותר הומור... מה שכן, יש דמיון בלפחות אחד מהציורים שעשו רעש, וכמובן גם באופן שבו הציירות מסתירות את נשיותן.
הנה הטריילר של הסרט:
בתגובה ל: אכן ראיתי גם את הסרט מאת: iDana לקרוא על הסדרה והסרט...
אני באופן כללי מאמינה שסדרות טלויזיה הן פלפורמה יותר מתאימה לעיבודים ספרותיים של רומנים, קשה להעביר בסרט, אפילו ארוך, את כל המורכבויות של הרומן.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: לא נראה לי שהייתי מבינה משהו מהטריילר בלי מאת: asole בעיקרון אני מסכימה שסדרות מאפשרות עיבוד עשיר ומורכב יותר, אבל גם כאן הכל תלוי בטיב המילוי. היו סדרות (לאו דווקא כאלה שמתבססות על ספרים) שגרמו לי לחשוב שהיה עדיף לעשות סרט קצר וממצה במקום למרוח
בתגובה ל: ולפעמים עדיף ה- עצמו מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: Painter Of The Wind מאת: iDana נראה מרתק ושונה..מקווה שאני אפנה לי זמן לראות אותה מתישהוא..יש שם כמה שחקנים שאשמח לצפות בהם
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana ומאחר שעכשיו לסדרה אין כוכבת ראשית וכוכב מוביל - מסתמן שהיא תתעכב ותפנה את משבצת השידור ל-Bad Guy של קים נאם גיל, כפי שהיה צריך להיות מלכתחילה
שיהיה לסונה בהצלחה בפרויקט הבא
בתגובה ל: קים סון-אה פורשת מ-I Am Legend מאת: iDana הסדרה החדשה של קים נאם גיל יותר מעניינת אותי אם לומר את האמת..אני בטוחה שנראה אותה בקרוב בפרוייקטים אחרים..
ד"א מתי הסדרה שלו אמורה להתחיל? לפי וויקי זה אמור להתחיל אחרי COFFEE HOUSE אז יש סיכוי שזה עוד חודשיים..
בתגובה ל: הפסד שלה..והרווח כולו שלנו מאת: lady fanni אחרי Prosecutor Princess [נשארו לה עוד 4 פרקים]. לפי ויקי זה יקרה ב-26.5
I Am Legend תתחיל באוגוסט אחרי Coffee house, כך שהם בכ"ז צריכים להזדרז עם ליהוק השחקנים הראשיים.
בתגובה ל: Bad Guy אמורה להתחיל בסוף החודש מאת: iDana מה הנסיכה התובעת נגמר כבר? חשבתי שהיא רק התחילה..איך הזמן טס
בתגובה ל: קים סון-אה פורשת מ-I Am Legend מאת: iDana מקווה שפרשה מהסיבות הנכונות...
בתגובה ל: המממ... ואם השחקנים יהיו ממש חתיכים מאת: asole אבל האמת, אני וכדורגל לא הולכים ביחד... לקחו אותי פעם למשחק כשהייתי קטנה, וחזרתי הביתה חולה עם חום. אני חושבת שאז נשרף לי הפיוז במוח שקשור לכדורגל
בתגובה ל: אני אשקול את זה מאת: iDana אני יכולה להינות ממשחק אם יש לי פייבוריט אבל בגדול זה לא משהו שאעשה מיוזמתי. במונדיאל האחרון ראיתי כמה משחקים עם חברים, היה נחמד.
בתגובה ל: טוב, אז יש לך פתק מהרופא מאת: asole אגב, יש סדרה קוריאנית שמתרחשת על רקע מגרש הכדורגל ונקראת Heading to the ground, אבל למרות שתורגמה לעברית היא לא ממש על הכוונת שלי...
בתגובה ל: על ההבנה מאת: iDana המקסיקנית "יש מצב לאהבה" שגם עסקה בכדורגל...
בתגובה ל: לחובבי קוריאה ולהרצליינית בפרט! מאת: asole האלופה הניצחית מבחנתי שהוכיחה לאדומים מי כאן הבוס. הם נתנו לפועל תל אביב שבוע אחד בלבד כדי להריח את הפיסגה ואז באה הנקמה המתוקה , הפועל ת"א במקום השני.
(אמן אמן שבשבת לא יהיו הפתעות )
בתגובה ל: אפשר כאלה גם למכבי חיפה? מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: החיים החדשים שלי - סרט קוריאני מאת: asole גם בפורום השכן. אאמץ את המלצתך לסרט המרגש והלא מדכא הזה אני מקווה לצפות בו בזמן הקרוב
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana הסדרה בכיכובו של קאנג ג'י הוואן תצא לדרך בשבוע הבא
איזו כרזה חמודה
בתגובה ל: ההשקה של Coffee House מאת: iDana הם כולם נראים טוב, ואני ממש מחכה לדרמה! פארק שי-יון נראית מ-ע-ו-ל-ה! נראה שדווקא און-ג'ונג תשחק את הבחורה שהוא מתאהב בה, וקצת חבל, כי היא נראית כמו אחותו הקטנה...
בכל מקרה, אני שמחה ש-Oh! My Lady המשעממת הסתיימה. למרות שהפסקתי לצפות בה, הצצתי לפרק האחרון, שהיה די חביב אבל עדיין משעמם, וכל הדרמה הזאת הייתה ממש אנמית, חסרת אנרגיה, ודי משעממת...חוץ מכמה סצינות שהצילו אותה והנוכחות המקסימה של שי-וון והילדה הקטנה. לא ממש מומלצת לצפייה...
הנה קליפ מהפסקול של CH, נראה מקסים ומצחיק!
ואם כבר און-ג'ונג, היא מככבת בקליפ של הדואט DAVICHI, שנקרא "זמן, תעצור בבקשה!" והקליפ מעניין ושונה, מציג גרסה מודרנית של "שלגייה", נראה שאפילו אפשר לעשות דרמה על בסיס הקליפ:
בתגובה ל: נראה מקסים מאת: palgang אבל אני מודה שבאיזשהו שלב שמתי את המוזיקה על מיוט
בתגובה ל: קליפ חמוד! מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: נראה מקסים מאת: palgang על פי הסרטון ניראה שאון ג'ונג תשחק את העזר כנגדו אך היא ניראת צעירונת לעומתו. הסרטון מזכיר את "קופי פרינס" , ראיתי לשנייה קצרה עובד יפני בחנות וסבתא שדואגת ללבוש, שלא לדבר על כוסות הקפה והסרת הלוט.
בתגובה ל: סרטון מקסים ל CH מאת: זרהמאד בכוונה עם מי תהיה הבחורה שהוא יתאהב בה, כי שמעתי שיהיה קליפ עם שיר אחד שיתמקד בדמות של פארק שי-יון.
הסבתא קורעת מצחוק! זאת הסבתא של "כוכבים נופלים מהשמיים", ואני שמחה שהיא משחקת גם כאן! גם הסבא משם משחק, אני מקווה שהם סופסוף יממשו את הרומן המפוספס בדרמה הזאת...
בתגובה ל: נראה מקסים מאת: palgang ולא פארק שי יון..מי יודע ..אולי זה משקעי העבר על מיי גירל חח
או מיי ליידי באמת אכזבה..עוד לא ראיתי את הפרק האחרון אבל עד הפרק הזה עוד ציפיתי שיהיה קצת יותר רומנטיקה בין הכוכבבים הראשיים..אך התסריטאים העדיפו להתמקד יותר בכל הסיפור עם הבת.. בנוסף שמתי לב שעד הפרקים האחרונים לא ממש היה ברור עם מי בסוף תהיה קאה הווה..היה נראה שעד לפני כמה פרקים היא תהיה עם הבוס שלה אבל פרק 15 הוכיח ההיפך..או שלא? עם מי היא תהיה בסוף? לא אכפת לי שיגלו לי כי גם ככה לא נפלתי על הסדרה אז זה לא יהיה מי יודע מה הפסד לדעת לפני שאני צופה בפרק האחרון.. די חבל כי היה לה פוטנציאל (סופרסטאר שמגלה שיש לו בת,רומן של הכוכב עם מישהי יותר מבוגרת ממנו וכו'..) ונראה שהם לא מימשו אותו והעדיפו למרוח את הסדרה לכיוונים שגרתיים ומשמימים באמת מי שהצילו את הסדרה זו הילדה המתוקה שהוקסמתי ממנה כל פעם מחדש וגם שי וון היה חמוד ומרענן..הראשית היייתה די מעצבנת לטעמי
חח אז זה הסיכום שלי פחות או יותר..גם אני לא ממש ממליצה אלא אם כן אתם מעריצים של שי וון או מחפשים סדרה להעביר את הזמן (וגם יש סדרות טובות מזו בשביל להעביר את הזמן)
בתגובה ל: נראה מקסים מאת: palgang הראשון גם חמוד אבל אי אפשר להגיד שהבנתי ממנו יותר מידי מה קורה...
בתגובה ל: התכוונתי לקליפ השני, של Davichi מאת: asole לבלבל אותנו!
לגבי השיר של DAVICHI, אני דווקא ממש אהבתי! הבנות האלה ממש מוכשרות.
שנה שעברה היה להן שיר ממש מצליח שנקרא 8282, וגם בו קודם חלק של בלדה ואחריו חלק מהיר. לא ממש אהבתי...והקליפ שלו פשוט מ-ו-ז-ר ...
בתגובה ל: זאת כל הכוונה מאת: palgang אבל הילד ממש חמוד.. הלהקה הזו שרה גם בפסקולים של סדרות לא? זה לא פעם ראשונה שאני נתקלת בשם הזה..
בתגובה ל: באמת קליפ מוזר.. מאת: lady fanni הן שרות את השיר Hot Stuff מ"גברתי הנאווה"
ואת MY MAN מתוך "סינדרלה מן"
וגם משתתפות בשיר (המהמם) CRAZY WOMAN מתוך EAST OF EDEN
חמודות ומוכשרות! מחכה גם ללייב של השיר החדש
בתגובה ל: כן! מאת: palgang את MY MAN אני מכירה..ולא רק בגלל שזה מסינדרלה מן..אני כל הזמן מנגנת את זה בפלייליסט שלי חח..שיר ממכר בכלל השירים מהסדרה היו מאוד חמודים..
2 השירים האחרים לא עובדים..
בתגובה ל: נחמד.. מאת: lady fanni כדי לפתוח ביוטיוב, המשתמשים שהעלו את הקליפים הגדירו שאי אפשר לראות אותם מחוץ ליוטיוב, אבל אם לוחצים עליהם אפשר להיכנס ליוטיוב ולצפות
בתגובה ל: נראה מקסים מאת: palgang אהבתי..שני הקליפים יפים..בקליפ של הסדרה נראה שהדמות של און ג'ונג משוגעת לגמרי
בתגובה ל: ההשקה של Coffee House מאת: iDana בלתי נמנע, בגלל הציור החמוד בקפה...
אני זוכרת שג'ני בזמנו צירפה לאחד מדיוני הסדרה סירטון יוטיוב על איך עושים כל מיני ציורים כאלו.
בתגובה ל: ההשקה של Coffee House מאת: iDana כשראיתי שקאנג ג'י הוואן מופיע בה(אחרי שמאוד אהבתי אותו בקפיטל סקנדל) וגם הטריילר היה מאוד יפה.. נראה מבטיח ומפצה על OH MY LADY שלא סיפק את הסחורה.. עוד לא ברור לי מי הולכת להיות הראשית לצידו אבל אני מקווה שזו הבחורה מהלהקה ולא פארק שי יון שכמה שהיא חמודה היה מעניין אותי לראות איך הצעירה יותר תשחק..
אבל הבעיה שאני לא רוצה להתחיל עכשיו סדרה חדשה..אני עוד נמצאת עם דונג יי (שנראה שהמתרגמת שלו נעלמה או משהו..כי אנחנו תקועים עוד בפרק 12 ובקוריאה הגיעו לפרק 16 ) ועם PT הנפלאה של לי מין הו..נראה לי שאני אחכה שהם יגיעו לפרק 10 ולביקורות על הסדרה לפני שאתחיל לראות..ככה לא יהיה לי אותו מצב עם או מיי ליידי שדי התאכזבתי ממנה
בתגובה ל: תשמעו ממש בא לי על הסדרה הזו.. מאת: lady fanni בעד פארק שי-יון ולא און-ג'ונג... למרות שאון-ג'ונג מקסימה, ואני ממש אוהבת אותה ואת הלהקה שלה T-ARA, היא נראית כמו אחותו הקטנה, בעוד שהוא ופארק שי-יון נראים מעולה ביחד!
בינתיים הדרמה הזאת נראית מבטיחה, והרבה יותר טובה מ-OML~ לפחות אפשר יהיה לראות את שי-וון בהופעות של סופר ג'וניור החל מהשבוע, זה בטוח יהיה יותר מרגש מהדרמה הזאת.
בתגובה ל: אני דווקא מאת: palgang ובן כמה קאנג שי הוואן? תכלס זו לא תהיה הסדרה הראשונה שיש הפרשים גדולים בגיל בין הזוג הראשי (בדונג יי למשל יש כ15 שנים הפרש בין הזוג הראשי)
למרות שהסדרה באמת לא הייתה משהו חבל לי על שי וון כי הוא דווקא שיחק טוב בסדרה (וזה עומד בסתירה לסטיגמה שלו בדרמה כשחקן גרוע חח) מקווה שבדרמה הבאה שישחק הוא יעשה יותר חיל ושאולי יתאימו לו מישהי בגילו כי סה"כ צ'אה רים נראית יותר מבוגרת.
בתגובה ל: בת כמה היא? מאת: lady fanni אני פשוט רואה יותר כימיה בין פארק שי-יון ובין קאנג ג'י-הוואן מאשר עם און-ג'ונג.
האמת שהיא בדרך כלל משחקת דמויות ממש מעצבנות, אבל היא מקסימה לדעתי. שנה שעברה ראיתי איתה את הדרמה המדהימה "סיפורו של גבר", והיא שיחקה גם שם דמות ממש מעצבנת, אבל כשראיתי איתה את תכנית הבידור FAMILY OUTING, רואים שהיא אחלה בחורה, וממש לא דומה לדמויות שלה.
הנה קליפ מהסרט החמוד בהשתתפותה, MARINE BOY
את יודעת שהלהקה של שי-וון מוציאה אלבום חדש ומחר יוצא הקליפ? אני ממש מחכה לזה!
בתגובה ל: זה לא בגלל הפרש הגילאים מאת: palgang גם האלבום החדש של הלהקה שלו וגם יום הסטודנט מחר..לפחות אצלי
אני חייבת לשאול אותך..איך בסוף הסתיים או מיי ליידי? ראיתי שצפית בפרק האחרון...בסוף הם סיימו ביחד או שמין וו נשאר לבד?
בתגובה ל: יש למה לחכות למחר מאת: lady fanni גם אצלי יום הסטודנט!
לגבי OML: לסוף בלבן הפרק עצמו היה די משעמם, אבל הסוף היה ממש מתוק. נכון היא עשתה לו בהתחלה מין סיכום של כל התכונות החזקות שלו? אז הוא הכין לה סיכום כזה, ואפילו היה רשום בו: נישואין תוך חודש, ביום הנישואין הראשון, שייט...ובסוף הם נפגשים ליד איזה נהר, והיא אומרת לו שהיא יכולה לסמוך עליו והוא אומר שמעכשיו הוא ישמור עליה, ומנשק אותה. בקיצור, הוא הכוכב האמיתי של העלילה! נקודה. וזה הסוף...לפחות הם נשארו ביחד...
בתגובה ל: גם אצלך? מאת: palgang יצא כבר, והוא ממש קליט, אבל די מוזר... לוקח זמן להתרגל אליו, אבל יכול להיות שהקליפ והריקוד יגרמו לי לאהוב אותו יותר! שי-וון שר ראשון אגב!
זה השיר:
זה הטיזר המגניב:
זה הלהיט האחרון שלהם, השיר המדבק SORRY SORRY:
בתגובה ל: גם אצלך? מאת: palgang ויש גם הופעות ממחר ועד יום חמישי..:]
אה הסוף נראה לי נחמד למדי..פחדתי שזה יהיה סוף פתוח אבל כנראה שלא..כי קראתי באיזה מקום שאנשים התאכזבו ממנו כנראה ציפו ליותר..אבל למען האמת לא היה יותר מה לצפות בדרמה הזו.
מה שלום PT? ידוע אם מאריכים בסוף? כולי תקווה שלא (למרות שאני אוהבת את הסדרה ואני בטוח אתגעגע למין הו)
בתגובה ל: כן! מאת: lady fanni
אחלה קליפ! טוב זה היה ברור שהריקוד יהיה מדליק, מתחילה לאהוב יותר את השיר ומחכה להופעות שלהם בלייב החל משישי!
לגבי PT, לא יודעת...אני גם מקווה שלא, כי אין שום סיבה להאריך (מה כבר יהיה בפרקים של ההארכה? אין-הי וצ'אנג-ריול מתכננים להפריד בין קאה-אין וג'ין-הו? סצינות מעצבנות?)...לא תודה!
הדרמה אגב מעולה, הפרקים האחרונים מצויינים, הכימיה ביניהם מעולה! אהבתי
בתגובה ל: הקליפ יצא! מאת: palgang שהיחידים שאני אתגעגע אליהם בדרמה הם סי וון והילדה המתוקה..כל השאר יכולים להיעלם מבחינתי..איזה הבדל בין הסדרה הזו לכוכבים נופלים מהשמיים..אין מה להשוות..
קליפ חמוד! הריקוד יפה והשיר כבר מתחיל להדביק.. איך קוראים לשיר? אני רוצה לחפש אותו..
זה מה שאני אומרת! אין כ"כ מה להוסיף..כי זה שאין הי וצ'אנג ריול מנסים להפריד זה רואים כבר כמה פרקים..מה שמעניין זה שעוד לא הראו את אבא של פארק אין..אולי זה יהיה הטוויסט לקראת הסוף
הכימיה שלהם באמת מעולה,הם חמודים ביחד והסדרה מהנה..מה צריך יותר מזה?
בתגובה ל: הגעתי למסקנה מאת: lady fanni טוב שזה נגמר...
אני מתגעגעת ל"כוכבים נופלים מהשמיים" ומדי פעם נכנסת לבלוג של אמא של פא-ראנג, היא מעדכנת עם תמונות שלו ושל אחותו, יש לו יותר זמן פנוי עכשיו והאמא לוקחת אותם לטיולים והם לובשים בגדים תואמים, כאלה חמודים!
השיר נקרא Bonamana, אני אשלח לך לינק במסר.
מהפרק האחרון ששודר של PT, רואים שיהיה איזשהו טוויסט עם קאה-אין שנפלה דרך הזכוכית לחדר שבו הייתה האמא, כנראה בגלל זה האבא והבת התרחקו. חבל מאוד, זאת אשמתך אבא של קאה-אין בדרך שבנית את הבית...אני מחכה לסצינה שקאה-אין וג'ין-הו יממשו את העסק!
עוד דרמה שאני נהנית ממנה היא PROSECUTOR PRINCESS, אחלה דרמה שלפעמים קלילה ומצחיקה ולפעמים מפתיעה ומותחת, לאחרונה יש שם טוויסט די רציני, ואני ממש נהנית ממנה! דרמה מעולה וכימיה טובה בין הראשיים!
בתגובה ל: מסכימה איתך! מאת: palgang אולי אחרי שPT ייגמר..אני צריכה איזה סדרה בקנה חח
גמאני מתגעגעת לסדרה! לראשיים לילדים החמודים ואפילו לדודן המשוגע של האחים WON
תודה על מה ששלחת!
רגע ומה שכתבת קורה בפרק 12? עוד לא סיימתי לראות אותו אבל אני רואה שיהיה מעניין (כמו תמיד ;))
בתגובה ל: אני מתכננת לראות אותה בקרוב.. מאת: lady fanni המתח המיני בין קאה-אין וג'ין-הו מבעבע...אהבתי את זה! ובסוף הוא מראה לה את המחסן שהוא מצא בבית שלה, ורואים שמעליו יש פתח, והיא מקבלת פלאשבק לילדות שלה כשמעל הפתח היה מקום ישיבה מזכוכית והיא ישבה ושיחקה, כאשר אמא שלה עבדה במחסן, ואז הזכוכית התנצפה והיא נפלה.
הנה הקישור לאתר של אמא של פא-ראנג, אפשר לראות שם תמונות חדשות שלו ושל אחותו החמודה.
בתגובה ל: בפרק 12... מאת: palgang איזה פרק יפה! אהבתי! ונראה שגם פרק 13 יהיה טוב לפי הפרומו..:]] אני מאוד מקווה שלא יאריכו מעבר ל16 פרקים כי עד עכשיו הסדרה פשוט נפלאה! שרק ימשיך גם ככה יש עוד 3 פרקים..
בתגובה ל: סיימתי לראות אותו עכשיו מאת: lady fanni פרטים אצל דרמבינס:
בתגובה ל: כרגע מסתמן שלא יאריכו מאת: iDana הדרמה פשוט מקסימה, ולא צריך להאריך אותה עם סיבוכים מיותרים...אני כבר מתה שיענישו את אין-הי השטנית הזאת, שישלחו אותה ואת צ'אנג-ריול ואת היי-מי לגלות באיזה מקום קר ומבודד, שלושתם ביחד...ואם תהיה הארכה זה לא יקרה בקרוב...
בתגובה ל: וטוב שכך! מאת: palgang שהיה שמח בפרק 13..נו טוב..אני אראה כנראה מחר
בתגובה ל: כרגע מסתמן שלא יאריכו מאת: iDana זו בהחלט בשורה טובה..ואני רואה שהמגיבים לפוסט הזה מסכימים איתי
בתגובה ל: ההשקה של Coffee House מאת: iDana הכרזה הזכירה לי במבט ראשון את הספר שפותח את הפרקים ב"שובו של אילג'ימה" כאשר הקריינית/מספרת מציגה את הפרק.
בתגובה ל: לא סיכמנו שהם מחכים קצת עם ההשקה ? מאת: זרהמאד וממשיכים להפציץ בסדרות. השבוע עלו לשידור שתי סדרות:
בתגובה ל: לא מתחשבים בנו מאת: iDana הדרמות האלה נשמעות די משעממות (אולי חוץ מ-קים סו-רו)... GIANT בת ה-50 פרקים בטוח הולכת להימתח כמו גומי בדיוק כמו EAST OF EDEN, למרות שאני מאוד מחבבת את פארק ג'ין-הי החמודה. אם קים מיונג-מין היה משחק בה, אולי עוד הייתי נותנת לה צ'אנס, אבל לא נראה לי...
בתגובה ל: לא נורא... מאת: palgang שיש סדרות שנראות פחות אטרקטיביות ואפשר [אולי] לוותר עליהן. מצד שני תמיד יכולות להיות הפתעות לכאן ולכאן - יש סדרות שנראות מעולה על הנייר אבל מתגלות כפלופ רציני ולהפך...
בתגובה ל: באמת מזל מאת: iDana צפיתי בפרק האחרון..ובאמת אין מה להגיד..כל הפרק היה יבש חוץ מהסצנה האחרונה..יכלו לפחות לפרגן בפרק האחרון הסדרה עצמה גם ככה הייתה לא משהו
בתגובה ל: כמו OH MY LADY מאת: lady fanni אני סתם ראיתי את הפרק בלי כתוביות והוא היה כל כך משעמם וחסר אקשן בשביל פרק אחרון. גם ממש לא הבנתי מה הוא ראה בה בדיוק שגרם לו להתאהב? היא פשוט מעצבנת ולא החלטית...מה עשה לו את זה? תסרוקת האג'ומה שלה? אייגו! אגב, יש עם שי-וון דרמה קצרה בשם Legend of Hyang Dan, של 2 פרקים בלבד, והיא מבוססת על אגדה עממית קוריאנית. זה נראה ממש חביב, נראה לי שאני אראה את זה מתישהו בקרוב!
בתגובה ל: בדיוק! מאת: palgang זה שהיא בכלל התלבטה על ההצעה שלו..מתי תבוא לה הצעה כזו אי פעם? ועוד בגיל שלה? ועוד מאחד כזה שווה? שהוא צעיר ממנה? חח בקיצור הבנו את הנקודה..
והסצנה של המנהל עם אישתו..כלכך עלוב..לפחות היה מחבק אותה לפני שהיא נסעה..זה נראה כלכך פתטי..כאילו היא נוסעת וזהו זה נגמר
אממ נשמע נחמד..ממתי הסדרה?
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana נמצאה בת הזוג "הנסיכה" של סונג סאונג-הון, והיא לא אחרת מאשר קים טאה-הי! נשמע טוב...שניהם הם מהאנשים הכי יפים בקוריאה, למרות שכישורי המשחק שלהם הועמדו כל הזמן בספק...האם הם סופסוף יוכיחו שהם יותר מפרצוף יפה? אני ממש מחכה לדרמה!
הנה שניהם באחת התצוגות ההזויות של אנדרה קים:
בתגובה ל: קים טאה-הי וסונג סאונג-הון ב-My Princess מאת: palgang הם נראים טוב ביחד..מעניין על מה הסדרה הזו..בינתיים מכל הסדרות החדשות שעומדות לצאת רק COFFEE HOUSE ו-BAD GUY נראים שווים צפייה..
בתגובה ל: הם משתתפים בסדרה חדשה? מאת: lady fanni לפי הבלוג של דרמה-בינס, קים טאה-הי תהיה בחורה שחולמת להפוך לנסיכה והופכת לכזו! לא ברור מה הדמות שלו, אבל למי אכפת כשיש כזה חתיך בדרמה? והתסריטאית כתבה דרמות מובילות כמו ON AIR ו-CITY HALL, ככה שיש למה לצפות!
יש גם לא מעט זמן לחכות, כי הדרמה תשודר רק לקראת סוף השנה...
אבל הם זוג מהמם, ללא שום ספק. הנה קליפ מתצוגת "אופנה" ששניהם השתתפו בה ב-2008:
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana הדרמה החדשה של קים נאם-גיל כאמור תעלה בעוד שבועיים, והרשת SBS מתחילה להזדרז עם יחסי הציבור, הנה פרומו חדש שיצא לדרמה המצופה:
נראה מרתק ומלא באקשן...עכשיו השאלה אם הדרמה תהיה גם טרגית...?
בתגובה ל: פרומו חדש ל- Bad Guy מאת: palgang תלחצו על הקישור של WATCH ON YOUTUBE, המשתמש לא מאפשר צפייה דרך אתרים אחרים, ייפתח חלון של יוטיוב ואפשר לראות שם!
בתגובה ל: כדי לראות מאת: palgang נראית סדרה כמו שצריך..עם מתח,אקשן ורומנטיקה..מקווה גם שזה לא טרגי בסוף..
בתגובה ל: אממ..like it מאת: lady fanni נראה די מפחיד האמת...וכידוע, רוב הגיבורים שעושים מעשים רעים סופם ידוע מראש בדרמות הקוריאניות (אפילו אם יש להם לב טוב בסופו של דבר...)
אבל אני בכל זאת הולכת לראות!
אגב, את יודעת שהם הציעו לפני נאם-גיל את התפקיד הזה ללי מין-הו והוא ויתר? אני שמחה, אני ממש לא מדמיינת אותו בתפקיד הזה, הוא צעיר מדי בשבילו! טוב שהוא בחר את PT...עוד יהיה לו זמן לשחק תפקידים כאלה!
בתגובה ל: איכשהו נראה לי שדווקא כן... מאת: palgang אממ חבל דווקא שלא עושים סופים טובים לגיבורים שעושים מעשים רעים אבל הם לא רעים באמת...זה מזכיר לי את הסדרה רובי עם ברברה מורי שהסוף שלה היה די טרגי..אבל היא באמת הייתה רעה למדי יכול להיות שגם באחותה של סינדרלה יהיה סוף טרגי? הראשית גם סוג של רעה לא?
טוב שמין הו ויתר..נאם גיל נראה לי יותר בשל לתפקיד ולא רק בגלל הגיל..למרות שהייתי שמחה לראות עוד קצת מסטייל הילד הרע ממין הו כמו שראינו בBOF
בתגובה ל: פרומו חדש ל- Bad Guy מאת: palgang ללא תוכן
בתגובה ל: פרומו חדש ל- Bad Guy מאת: palgang לתסריטאי יש סדרת אימה ברזומה ולבמאי יש לפחות ארבע סדרות טרגיות. מעניין לאיזה כיוון הם יילכו הפעם...
בתגובה ל: הפרומו קצת מלחיץ מאת: iDana וואו! הסתכלתי בויקי, והבמאי+תסריטאי נראה כמו שילוב קטלני של אימה, מתח ודמעות! כנראה שבאמת הסוף ידוע מראש...ועוד בדרמה שהשם שלה BAD GUY
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana לא אחר מאשר הנינג'ה הקוריאני ריין, שמועמד בקטגוריה Biggest Badass Star על הסרט Ninja Assassin. לרוע מזלו, הוא מועמד לצד אנשים כמו אנג'לינה ג'ולי...אבל הכל בידיים של המעריצים! אפשר להצביע ולהשפיע, ומהיכרותנו עם המעריצות הקוריאניות האובססיביות, הן יעשו הכל בשביל אליל הגשם שלהן...אולי הוא אפילו יזכה!
ברשימה התחילתית היו כוכבים כמו בראד פיט, טום קרוז ויו ג'קמן, וריין שלנו עקף את כולם כדי להיכנס לרשימה הסופית של המועמדים! כבוד!!
לי ביונג-הון גם כן היה מועמד לאחת הקטגוריות ברשימה ההתחלתית, אבל לא הצליח להגיע לרשימה הסופית...לא נורא.
בונוס - ריין היום בהופעה של השיר שלו Hip Song באחת מתכניות המוסיקה הקוריאניות:
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana מה יכול להיות יותר מושלם מללמוד קוריאנית אחד על אחד עם לי ג'ונקי? אמנם זה לא ממש אחד על אחד, אבל לפני הגיוס שלו הוא הספיק לחבר ספר ללימוד קוריאנית (ב-4 גרסאות: סינית, אנגלית, יפנית וקוריאנית, למה לא בעברית?). אגב, בקלטות השמע שיצורפו לספר, הוא זה שיקריא את כל הטקסטים והתרגילים! למרות שהוא יצא רק בסוף החודש, נראה שיש המון הזמנות ממדינות רבות.
בונוס: ג'ונקי שולח ד"ש מהטירונות
בתגובה ל: ללמוד קוריאנית עם לי ג'ונקי מאת: palgang אני חושבת שזה פשוט רעיון נהדר!