כנראה שדא גיל הוא הזוכה בסקר הפייבוריט נכון לעכשו . העמסנו בשמחה על השירשור הקודם אז לכבוד הזכייה, הנה שירשור חדש.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד חח אולי זה יחמם קצת האווירה שם..או שלהיפך..
ומישהו יכול להגיד לי מתי/באיזה פרק דא גיל ואון ניון נפגשים? אני בפרק 6 ומשתגעת כבר..
בתגובה ל: מה בפרקים המתקדמים כבר יורד שלג? מאת: lady fanni בגלל שאני רואה כמה פרקים בכל יום אז קשה לי לעקוב אחרי ההתרחשויות לפי מספור הפרקים... מה שכן, פגישה ששניהם רואים זה את זה ומדברים זה עם זה מתרחשת רק בפרק 15 (לפני כמה דקות סיימתי לראות)...אבל עוד קודם יש סצינה שבה הוא רואה אותה ובפרק אחר היא רואה אותו (אבל אין פגישה בפועל).
בתגובה ל: אני יכולה להגיד לך בערך... מאת: MyGirl משכו את עניין הפגישה כ"כ הרבה זמן. אולי כדי ליצור מתח? עובדה שהרייטינג של הפרקים היה די גבוה..
אז זה משאיר פחות מ9 פרקים ביחד של הזוג הראשי? די מעט..אולי אני קטנונית אבל הדרמות הרגילו אותי שכל פרק יש מפגש של הראשיים
תוקן על ידי iDana 12/8/2010 9:19
בתגובה ל: מעניין למה ( אפשרי) מאת: lady fanni הכמעט פגישה, בעיקר בסיומי פרקים - וזה מה שהופך את הקליף-האנגרים כביכול בסיום ללא מותחים ולא מפתיעים בעיניי. בכל פעם אני כבר מתארת לעצמי שהפגישה תתפספס בשנייה האחרונה (סביר להניח בגלל מישהו שיגיח פתאום עם חרב משומקום או משהו...).
עוד מוטיב חוזר הוא ההקבלה בין מה שקורה עם און ניון וטא-הא/לעומת דא-גיל וסאול-הוואה. ונדמה לי שכבר כתבתי שכצופה מן הצד, אני לא מרגישה שדא-גיל ואון ניון חייבים להיות יחד. קטעי הפלאשבקים שלהם יחד לא מרגשים אותי, ובהווה לא ראינו אותם יחד, כך שאני לא מרגישה את הכימיה ביניהם (במיוחד שאון-ניון של ההווה כ"כ אנמית).
וליתר ביטחון הוספתי סימן ספויילר להודעה שלך ושלי - למרות שכולם כבר עקפו אותנו בצפייה, לא?
אגב, צפית כבר בפרק 7? יש משהו שרציתי לכתוב עליו...
בתגובה ל: זה כבר הפך למוטיב בסדרה הזו ( ??) מאת: iDana ואני לא בטוחה שאצליח להגיע לקצב בסופ"ש הזה..יש לי איזה עבודה שאני צריכה להגיש עד יום ראשון ולא נגעתי בה בכלל..
אבל היום אני אראה את פרק 6 ומקווה שמחר את פרק 7
זהו אני גם מוצאת את עצמי לא במתח בכלל אחרי שנגמר פרק..בגלל זה שאלתי מתי הפגישה המיוחלת כי אני ביסודי חסרת סבלנות (זה גם למה סיימתי לראות את פסטה באונליין)
עד עכשיו ממה שראיתי,סאול הוואה ודא גיל יכולים להיות זוג נחמד מאוד,יש להם אופי דומה ואני לא בטוחה שדא גיל בעל האופי הסוער היה נהנה בחברת און ניון השקטה (והמשעממת הייתי אומרת)
בתגובה ל: לא.. אני איטית להחריד מאת: lady fanni כמאמר הקלישאה, ודא-גיל ואון-ניון מפנטזים אחד על השני שנים (אבל למציאות/לתסריטאים יש תוכניות משלהם כנראה?).
בהצלחה עם העבודה! השיטה שלי היא לתגמל את עצמי בפרק מלוכסן על מילוי אחוז מסוים של מטלות שאני חייבת לבצע - כך הצפייה משמשת כ"גזר"/חיזוק חיובי
בתגובה ל: לפעמים דווקא ניגודים נמשכים מאת: iDana ואני דווקא רוצה להפסיק קצת עם המינון המלוכסן כדי שאוכל לשבת סופסוף על העבודה..
ותודה! אני כבר רוצה לסיים את זה..
נכון,ובחיים האמיתיים אני יכולה להעיד שזה קורה הרבה,ראיתי הרבה זוגות שלא היו דומים בכלל ולא היו להם דברים משותפים אבל בכל זאת האהבה פרחה,כנראה שהמקרה הזה תקף בדרמה.
אבל אם אני לא טועה און ניון חשבה שדא גיל מת לא? אז בשריפה..
בתגובה ל: בואי נגיד שתגמלתי את עצמי יותר מדי מאת: lady fanni אבל הוא עדיין חי בלבה (וכל הקלישאות הרומנטיות הנלוות...). נדמה לי שהיא הזכירה באוזני טא-הא שיש לה אהוב, ושגם אם הוא כבר לא בעולם הזה, הוא עדיין נשאר בלב שלה וכו'.
ולפעמים אין כמו דדליין מלחיץ כדי לתקתק עבודות... תחשבי איזה כיף יהיה אחרי שתגישי את העבודה ותוכלי לצפות במלוכסנים בלי הפרעות?
והשיר הזה היה יכול להתאים לפסקול הסדרה
בתגובה ל: אני יכולה להגיד לך בערך... מאת: MyGirl מיועד ללינה בשלב הזה
אחד הפרקים הקשים מבחנתי. לא יכולתי להשאר "יבשה" כאשר וואנגסאן וגנרל צ'וי מאבדים את חייהם? כל המרוץ של דא גיל כדי למצוא את חבריו והאופן שבו הוואנג צ'ול משחק בו ומתמרן אותו בעזרת הזיקוקים היה קורע לב. עם כל שנאתי להוואנג צ'ול אני מרחמת עליו. נראה שהוא נפל בפח בעיסקת הנישואים שלו וחמו המרושע מצליח לתמרן אותו.מצד שני יש לו אמא מאד פשוטה ועממית, מאיפה הדחף הזה לרצוח ללא אבחנה? ולמה כל הכוחניות הזו?
הבחור ששאלתי את דעתך עליו הוא זה
הייתי בטוחה שהוא הצטרף בפרק ה 10 , איבדתי את תחושת המיספור כנראה. מה דעתך עליו?
בתגובה ל: פרק 15 מכיל (מיועד ללינה ) מאת: זרהמאד הפרק באמת היה מצויין!
אחרי שצפיתי בפרק 14 זה פשוט היה בלתי אפשרי בשבילי לא להמשיך במיידי לפרק 15 שהיה פרק חזק!!! הייתי פשוט בהלם מ"מותם" של וואנגסון והגנרל צ'וי...את שניהם מאוד חיבבתי ולא יכולתי להישאר אדישה לתגובות העצובות של דא-גיל שבכה על חבריו...
סצינת הזיקוקים הייתה מצויינת ומותחת! כל כך קיויתי שדא-גיל יגיע בזמן אבל הוא הגיע אחרי שהלחימה הסתיימה...הוואנג צ'וי ניצל את הטינה של דא-גיל כלפי טא-הא בכדי לסכסך ביניהם עוד יותר והתכנית שלו עבדה
לגבי הוואנג צ'ול, אני לא מצליחה לחבב אותו בכלל...אני לא חושבת שהוא נפל בפח של היאנגבן חמו התככן...הוא הרי ידע מה היה מצבה של כלתו המיועדת ובכל זאת החליט להינשא לה וזאת בכדי לצבור כוח ומעמד...הוא עשה את הבחירות שלו אז אין לו את מי להאשים מלבד את עצמו. גם לגבי אמו, אני לא רואה רע בכך שהיא אישה פשוטה וענייה (איך אני אוהבת את השחקנית הקשישה הזאת!)...אני רואה לרעה (שוב!) את הוואנג צ'וי שלא מקבל א אמו כפי שהיא...הוא שאפתן בצורה חולנית וזה מה שמביא אותו לרצוח אנשים על ימין ועל שמאל...אני לא יכולה לרחם עליו...אני רק נזכרת בכך שהוא וטא-הא פעם היו עמיתים וטא-הא הציל את חייו ואילו הוואנג צ'וי לא רק שלא מוקיר לו תודה, אלא הוא רוצה לחסלו בלי נקיפות מצפון. הוא לא בוחל באמצעים מה שמראה שיש בו הרבה רוע.
בתגובה ל: (פרק 15) מאת: MyGirl אזהרת ספויילר חמורה למי שלא עבר את פרק 11 ואילך
הבנתי שסיימת את פרק 20 , לא ראיתי את התייחסותך למנהיג העבדים? פרק 15 היה אחד הקשים בסדרה, הוואנג צ'אנג פשוט רוצח, הוא לא רואה כלום בעיניים מלבד דם וגופות. אימו יכולה להשפיע עליו לטובה (רואים זאת בפרקים מתקדמים יותר) אך אם היא מהמעמד הנמוך, מדוע הוא ממשיך בדרך הרשע? חשבתי שהוא יתמתן אך לצערי זה לא קרה.
בתגובה ל: תגובה ל מאת: זרהמאד כי כנראה הוא לא מספיק מעניין אותי...
אני מכירה את השחקן הזה מלא מעט סדרות קודמות...תמיד היו לו תפקידים קצת מוזרים וגם פה הוא נראה לי לא הכי אמין...יש לי חשדות לגבי כוונותיו...(אל תתקני אותי אם אני טועה) אבל אולי אני סתם מושפעת מדמויות אחרות שלו.
בתגובה ל: (פרק 15) מאת: MyGirl אני סיימתי רק 18. ומפרק 15 - שהיה הכי חזק לטעמי. כל פרק יש משו חדש ומסועף בסיפור. את חושבת א' ופתאום באים לך מסביב. אני מכורה!!! צוחקת מכל השטויות שלהם (סידרה מלאה בהומור). הסידרה מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש...נראה לי אני ממשיכה לראות עוד פרק...אוףףף....נשארו לי רק 6 פרקים והסידרה נגמרת.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: מה בפרקים המתקדמים כבר יורד שלג? מאת: lady fanni ולגבי המפגש, לפעמים הציפייה למשהו היא יותר חזקה ומשמעותית מהדבר עצמו - ואני מתכוונת באופן כללי, לאו דווקא בהקשר של הסדרה, אבל זה יכול להיות נכון הן מבחינת הדמויות והן מבחינת הצופים.
לפעמים חושבים, חולמים ומתכננים משהו במשך תקופה ארוכה, מדמיינים איך זה יהיה, אבל בסופו של דבר הרגע עצמו יכול להיות קטן ממה שחשבנו ואנטי קליימקסי. זה מזכיר לי שורה משיר: "שוב לא יהיה לי רגע, כמו הרגע שלפני...". וגם: "כמה עוד אפשר לחשוב על דבר שטרם קרה...".
צפיתי היום בפרק 9, ואולי אצליח להשלים היום גם את פרק 10 כדי שאוכל לקרוא כמה הודעות מתקדמות (להדביק את הקצב אין לי כבר סיכוי ).
והנה תמונה שהצחיקה אותי בפרק 9, בהמשך להומור בית השימוש (למה אין אייקון של נייר טואלט?... אה, בעצם נזכרתי שיש משהו. אני אשים אותו כ"חוסם ספויילרים", למרות שהתמונה לא ממש מספיילרת משהו משמעותי).
והכיתוב בתקציר בדרמבינס:
What does a General do in the forest?
בתגובה ל: מה בפרקים המתקדמים כבר יורד שלג? מאת: lady fanni היה נראה כאילו חלפה תקופה ארוכה מהפרק הראשון ועד לפרק העשירי אך ככל שמתקדמים הפרקים מובן כי פרק הזמן קצר מאד . לגבי המפגש של דא גיל ואון ניון , יש לך עוד זמן ישנה התחושה שהנה הם נפגשים בסוף כל פרק אך זה לא קורה בקרוב.
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד יש איזה משהו שקצת העציב אותי באחת התמונות ששמת...כמובן שלא אחשוף מה בכדי לא לספיילר
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד בפרק 10 התגלה הסוד של אחיה של און ניון...כשדא-גיל מצא אותו סוף סוף הוא גילה שהוא בעצם אחיו למחצה מאחר ואביו היאנגבאן (המילה בעברית שנראית לי הכי מתאימה הוא אציל) שכב עם אמה של און ניון... לפני שהוא מת, הוא הספיק לומר לדא-גיל שאון-ניון התחתנה עם טא-הא (כי זה מה שהוא חשב...זה מה שאון-ניון אמרה לעוזר שלו שעקב אחריה ואחרי טא-הא).
בפרק הזה גם הייתה לנו סצינה עצובה...גבירת החצר שהשגיחה על הנסיך סוף סוף השתכנעה לפתוח דף חדש עם החייל שחיזר אחריה, אבל התכניות העתידיות שלהם התבטלו בצורה טראגית במיוחד!!!
הטרגדיה התרחשה בגלל הדמות האיומה הזאת שאפילו את שמה אני לא מצליחה לזכור...
אני מאוד חיבבתי את השחקן הזה בסדרות אחרות שבהן הוא השתתף אבל פה, ככל שהעלילה מתקדמת אני רק יותר ויותר שונאת אותו.
טוב שהנסיך הקטן והמתוק ניצל!
רק חבל שהפרק הסתיים בצורה כל כך מרגיזה!!! ממש סבלתי עם סיום שכזה! האושר של טא-הא כשאון-ניון מתקרבת אליו מצד אחד:
ובמקביל - העצב של דא-גיל שמדמיין את און-ניון (אולי אני אתחיל לקרוא לה "איניונה" או איך שאומרים את זה?) מתרחקת ממנו:
בתגובה ל: קצת על פרק 10...מי שעוד לא ראה זה מאת: MyGirl היה פרק יפה בסה"כ עם סצנות סמליות, כמה תשובות רציניות לשאלות ותעלומות מהעבר וצילומים יפהפיים (הם אכן צולמו באי גג'ו, נכון?).
אני קצת עייפה מכדי לכתוב בהרחבה כרגע (בכ"ז צפיתי בשני פרקים היום! עד עכשיו הסתפקתי בפרק ליום...), אבל רפרפתי על התקציר בדרמבינס, ועלה שם רעיון מעניין שאני מתחברת אליו: שהסדרה הזו היא על עבדות, ולא רק על עבדות פיזית שנצרבת בעור ומקועקעת בסימן, אלא גם על עבדות נפשית - לעבר, לרגשות, לאהבה, לאמביציה (ע"ע צ'ול וונג). דא-גיל ואון ניון היו במובן מסוים עבדים לאהבה ההדדית ביניהם, ואולי בעצם נשלטו על ידי הזיכרונות והגעגועים יותר מהאהבה עצמה. ודווקא בפרק 10 מורגש המפנה - אולי כאן הם מתחילים להשתחרר מהאהבה הזו ומקבלים הזדמנות לחיים חדשים? דא-גיל מגלה אמת קשה ומשתכר - אבל אולי דווקא כאן תתחיל ההתפכחות מהאהבה האובססיבית הזו? ואון ניון אולי תגלה שיש מקום בלבה לגבר אחר, שאולי הרבה יותר מתאים לה? ואולי אני סתם אופטימית מדי... בכל אופן, הצטערתי בשביל דא-גיל יקירי שסובל כל כך, אבל האמת? אני לא מרגישה שהוא ואון ניון הם הזוג האולטימטיבי שחייב להיות ביחד, עכשיו או בגלגול הבא...
ואני חייבת להודות שכשראיתי את טא-הא ואונ-ניון מתנשקים (ובלי יותר מדי כימיה לדעתי), הדבר שעלה לי בראש הוא: מצאתם לכם זמן... דווקא עכשיו? ומה עם הנסיך הקטן? רוצו לרפסודה ותעבירו אותו למקום מבטחים!
היה לי עצוב על גבירת החצר. עלה לי בראש השיר "הוא לא ידע את שמה", אבל היא הצליחה ברגעיה האחרונים לומר את השם. עצוב... ובכלל מניין הגופות בסדרה הזו גבוה במיוחד, ואנחנו אפילו עוד לא בחצי סדרה. מה זה הקטע ששמים למתים מטבעות בפה? רק כדי לסדר אותם בעולם הבא?
בסוף כתבתי יותר ממה שהתכוונתי, ועוד יש לי "חוב" לגבי פרק 7 שאני רוצה לכתוב עליו...
תוקן על ידי iDana 12/8/2010 8:54
בתגובה ל: סוף סוף ראיתי את פרק 10 מאת: iDana און-ניון אמנם רכשה זהות חדשה וחדלה מלהיות שפחה אבל בפועל היא נותרה משועבדת לרגשות שלה כלפי דא-גיל...לפחות במהלך עשר השנים שחלפו. דא-גיל עצמו הקדיש את כל השנים הללו לרדיפה אחרי העבדים. הוא חש רצון עז לנקום בעבדים שבגדו בו ובמשפחתו...או שאולי זה מה שהוא העדיף להאמין ולמעשה האמת היא, שכל מה שהוא רצה זה היה למצוא את און-ניון ממנה הוא לא הצליח להתנתק.
גם אני דאגתי לנסיך הקטן בזמן שהשניים התנשקו להם...פחדתי שהוואנג צ'ול-וונג יגיע למקום לפניהם
מחכה ל"חוב" מפרק 7
אגב פרק 7...איזה מוזר היה הצנזור...אפשר לחשוב מה כבר היו רואים
בתגובה ל: רעיון יפה! מאת: MyGirl מה היה להפקה וללי דה-הא לומר בעניין - אבל זה יצטרך לחכות כנראה למחר. אני צריכה לקום מוקדם, אז כדאי שאלך לישון
אני רק אגיד בינתיים שהטשטוש היה מגוחך... ותודה שאת מסקרת את הפרקים בקצב שלי היום הספקתי לצפות בפרק 11, ואני מקווה להגיב בהמשך גם על מה שכתבת לגביו. בקצב הזה, בטח תסיימי מחר, לא?
בתגובה ל: בדיוק על הטשטוש רציתי לכתוב מאת: iDana כך שממש לא מובן מדוע טישטשו. איך ששמתי לב לטישטוש, אמרתי לאחותי שזה מטעמי צניעות אולי השחקנית דרשה זאת אך שנייה לאחר מכן לא היה טישטוש כך שזה לא מובן
בתגובה ל: בדיוק על הטשטוש רציתי לכתוב מאת: iDana זה יום עמוס מבחינת טלויזיה...רק סיימתי לראות את "פסטה" וגם לא ראיתי מההתחלה כך שיש לי עוד להשלים מחר את תחילת הפרק הראשון. ויש היום 3 פרקים של "מחפשים את אליסה", כך שנראה לי שאסתפק בזה להיום...מחר אסיים את "צ'ונו".
בתגובה ל: היום אני לא אסיים... מאת: MyGirl צפיתי ב"פסטה" בזמן אמת, ועוד מעט אקנח בפרק 12 של צ'ונו - וכך תישאר לי עוד חצי סדרה
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד אמנם כבר הגעתי בפועל לפרק 20 אבל אני מנסה להגיב כמה שיותר בתיאום (פחות או יותר) לכולם אז עכשיו אני אכתוב מעט על פרק 11...
הסצינה שהכי אהבתי בפרק הייתה זאת מהתמונה ההבאה:
ולמרות שהסצינה נראית כל כך שלווה ורומנטית, בפועל דא-גיל לא מראה רגשות כלפי סול-הווא...הרגשות הן רק מהצד שלה בלבד ואני די מרחמת עליה...זאת הפעם הראשונה שהיא מתאהבת במישהו והוא לא מחזיר לה אהבה...היא מנסה בכל כוחה להתחבב עליו אבל כל המאמצים שלה הם לשווא.
בעת שדא-גיל נסער אחרי שחשב (וצדר הפעם!) שראה את און-ניון, חבריו לצייד מנסים למצוא מקום חם לישון בו...
דא-גיל החליט להמשיך ולרדוף אחרי טא-הא...כעת, הוא רוצה לתפוס אותו בגלל שתי סיבות...הראשונה היא הסיבה הרשמית: הכסף הרב שתפיסת טא-הא תזכה אותו. והסיבה השניה, לוודא אם אכן הבחורה שעם טא-הא היא אהובתו מהעבר. במקביל, טא-הא, און-ניון והנסיך הקטן הגיעו למקום הפגישה עם חבריו של טא-הא. סצינת המפגש המחודש שלהם הייתה סצינה עצובה.
בפרק הזה גם הראו לנו את סיפור המפגש הראשון בין דא-גיל, וונגסון וגנרל צ'וי...
היה משעשע לראות איך נולדה השלישיה
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד לדעתי הסידרה הזאת מהממת השחקנים עושים אותה ליותר מהממת - הם כל כך יפים עם הלוק הזה שלהם - כמו שמישהי כתבה שהם מזכירים לה את שודדי הקריבים - זה ממש נכון . אני דווקא ממש אוהבת איך שההעלילה מתפתחת יש משהו ששובר את הלב כשרואים את האהבה הזאת בין הניון לדא גיל ובחזרה ואהבת תיקווה כזאת שסונג טא מרגיש כלפי הניון וזה שדא גיל רודף אחריו זה עוד יותר מענין . אני נהניית לראות את הסידרה ומתי הם כבר ייפגשו?
בתגובה ל: סיימתי לראןת את פרק 6 ודא גיל וסונג טא מהממים מאת: sinay30 וזה באמת מזכיר לי..כל האווירה הזו,ההומור הגס..חח סה"כ דרמה נחמדה מאוד.
אני רואה שאני היחידה שנשארה מאחור..:( מקווה לסיים היום את 6.
בתגובה ל: אני כתבתי את זה מאת: lady fanni ללא תוכן
בתגובה ל: אני מחכה - עוד מעט יורד לי פרק 7 - מאת: sinay30 זו סדרה מהנה וכייפית למידי ועוד יותר כייף לצפות ביחד
בתגובה ל: כייף להתמכר אה? מאת: זרהמאד וזה ניפלא לפחות עכשיו בעלי פטור ואני יכולה לכתוב כאן וזה ניפלא . ציידי העבדים : סימתי את פרק 8 ואני ממש חושבת שזו אחלה סידרה. יש עוד כאלה שאפשר ככה ליראות עם תרגום?
בתגובה ל: אני מכורה כבר שנים לבדי עד שהכרתי אתכם מאת: sinay30 באותו האתר שממנו אנו רואות את הסדרה צ'ונו , ישנן סדרות נוספות שתורגמו לעברית. באתר d-addicts בו יש רשימה של כל הסדרות שתורגמו לעברית או נמצאים בשלבי תרגום. את קובץ התרגום יש ל"הלביש" על קובץ הפרק בעזרת נגן הסרטים שאת צופה בו . באם תצטרכי עזרה נוספת (לגבי הפרקים), אנחנו פה.
בתגובה ל: בטח שיש רק היית צריכה לבקש מאת: זרהמאד דבר ראשון תודה על תשובתך . פרק טוב היה - הרבה דברים קרו - סמתם לב על אותה פגישה של סונג טה עם לוחמיו שהם יושבים ומדברים ואז הוא מבקש מהאנסאום כביכול לבגוד בהם? זה מזכיר את סיפור ישו ויהודה איש קריות שלעתיד ייתברר לעולם שהוא היה יד ימינו וחברו הטוב של ישו. משום מה אני מאוד אוהבת את סונג טה - מגיע לו אהבה כנה ואמיתית אחרי מה שהוא עבר - וניראה שהוא די מצא עם האןיון שגם מרגישה כלפיו רגשות . גם היא עברה תלאות ויסורים - אבל הסצינה האחרונה שהם מתנשקים ואז רואים את דהגיל שבור והמום מכל מה שהוא שמע ואיך שהבבואה של האןיון נעלמת - זה פשוט קרע אותי . דה גיל עבר הרבה בפרק הזה גילויים מרעישים מאוד חבל שאח של האןיון וגם שלו עכשיו מת . האם האןיון ודה גיל יפגשו מתי שהו ואז היא תגלה שדה גיל לא מת ואז יתחיל בלאגן חדש . ודרך אגב אני ממש אוהבת את סיפור האהבה בין הזוג העבדים המשעשע מאוד היא ממש מקסימה
בתגובה ל: סיימתי את פרק 10 עם דמעות בעיניים מאת: sinay30 והתייחסנו אליו גם קצת יותר למעלה בשרשור הזה:
צ'ה בוק (נדמה לי שכך קוראים לשפחה שהזכרת) באמת חמודה וחבל שהיא לא זוכה ליותר זמן מסך (אם כי אני מודה שסיפורי מחתרת העבדים לא כ"כ מעניינים בעיניי, ואני ממריצה את הקטעים שלהם בד"כ ).
בתגובה ל: זה באמת היה פרק יפה מאת: iDana אני דווקא מאוד מסמפטת את צ'בוק וסיפור האהבה שלה עם אופבוק... בהתחלה הייתי בטוחה שהאישה והילדה מתחילת הסדרה הן אישתו ובתו אבל מסתבר שזה לא כך. אגב, את השחקן הזה אני מכירה מסדרות אחרות ואם לא הייתי בודקת ב"דרמה ויקי" אז לא הייתי יודעת שזה הוא...
לדעתי, גם העלילה סביב העבדים מעניינת כי גם שם יש מזימות והתפתחויות מעניינות...
בקרוב גם תפגשי בדמות אותה יגלם שחקן שאת מכירה...
בתגובה ל: באמת? מאת: MyGirl וזה לא כ"כ מעניין אותי... דלית סיפרה שבקרוב יופיע צ'ילסוק מ"המלכה". אליו התכוונת, או ש"אורחים" נוספים אמורים להצטרף? או שיכול להיות שהוא כבר הופיע ופשוט לא שמתי לב?
בתגובה ל: אכן כן... בינתיים הם עסוקים באימונים מאת: iDana אכן "צ'ילסוק" יצטרף בהמשך ואפילו "מונו" יופיע בתפקיד קצר... אבל את האורח שאליו התכוונתי את אמורה לראות בפרק 14 או 15, למרות שאם את מריצה את סצינות העבדים יש מצב שתפספסי אותו. רמז: הוא השתתף ב"Man's Story" בתפקיד משני.
בתגובה ל: יהיו אורחים נוספים מאת: MyGirl ובדקתי בדרמה ויקי, והבנתי שהכוונה לפארק קי-וונג, שגילם את גאון המחשבים והבורסה האוטיסט. מאוד חיבבתי את דמותו שם...
אפילו מצאתי תמונה שלו בצ'ונו:
והנה פרסומת שהוא צילם לפני כמה שנים:
ואם כבר Man's Story, אולי תעזרי לי לרענן את זיכרוני: את זוכרת איזה תפקיד גילם שם השחקן Kim Hyung Bum שהשתתף גם ב- Resurrection? בדרמה ויקי כתוב שהוא גילם את ג'ונג הו, אבל אני לא זוכרת מי זה
בתגובה ל: טוב, עשיתי שיעורי בית מאת: iDana אבל לא מצאתי אז שמתי אייקון של מחשב כי הוא היה טיפוס שצמוד למחשב...
לגבי השחקן ששאלת לגביו, התמונה ששמת היא של שחקן אחר כי קים היונג-בום נראה ככה:
וב"Man's Story" הוא היה אחד האסירים
בתגובה ל: חיפשתי אייקון של אוזניות... מאת: MyGirl יחד עם פארק יונג-הא
והנה הוא שוב פה משמאל:
בתגובה ל: מצאתי תמונה שלו ב"Man's Story"... מאת: MyGirl חיבבתי אותו ב-Resurrection, הוא הוסיף כמה רגעים קומיים (וגם כמה מצמררים...).
בתגובה ל: מאת: iDana או שבדרמה ויקי התבלבלו? כי בעמוד של הסדרה Resurrection כתוב:
Kim Hyung Bum as Park Hee Su, והתמונה ששמתי היא של השחקן שגילם את פארק הי סו, צילמתי אותה מתוך אחד הפרקים של Resurrection. ומצד שני, כשלוחצים על הדף של Kim Hyung Bum בדרמה ויקי - Resurrection בכלל לא מופיעה ברזומה. מוזר.
בתגובה ל: רגע, עכשיו קלטתי שהתבלבלתי מאת: iDana עם תסרוקת וסגנון לבוש שונה - אבל האף נראה לי אותו דבר יש שחקני משנה שמשתנים מסדרה לסדרה ולא נראים דומים לעצמם, והם לא מספיק מפורסמים כדי למשוך תשומת לב. מצד שני, אני די חלשה בזיהוי פרצופים (כידוע), כך שיכול להיות שאני טועה. בכל אופן, זה לא קריטי... סתם סקרנות
בתגובה ל: חיפשתי אייקון של אוזניות... מאת: MyGirl ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: פדיחות לי מאת: asole אני מניחה שיצרת אייקונים רבים, וקשה לזכור כל אחד ואחד, במיוחד אם את לא משתמשת בהם וכנראה צריך לתת שמות קצת מוזרים, כי שמות "נורמליים" נדרסים בלי רחמים...
בתגובה ל: אני יכולה להבין את זה מאת: iDana ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: זה באמת היה פרק יפה מאת: iDana בסידרה בהמשך לא יהיה יותר מקום לאיזה מרד עבדים והם יחברו לסונג טא למרות שלפי התקופה 1600 ומשהו עוד לא ניראה לי ששחררו את העבדים
בתגובה ל: אז מה אני כל כך מאחורה בפרקים ? מאת: sinay30 אני מקווה לצפות היום בפרק 15 שהוזכר כאן בשרשור... ולסדרה הזו (עד כמה שהבנתי) יש בסיס היסטורי מסוים, אבל היא לא צמודה אחד לאחד לאירועים ההיסטוריים. אם אני מבינה נכון, היו עבדים שהתגלגלו לעבדות בנסיבות שונות במהלך (כמעט) כל שושלת ג'וסון. בתקופה שבה הסדרה מתרחשת, המצב כנראה היה חמור במיוחד, בגלל תוצאות הכיבוש הסיני (שנקרא שם מינג או צ'ינג? אני מבולבלת).
בתגובה ל: לאיזה פרק הגעת? מאת: iDana אני די בהלם מאיך שמיתפתחים הענינים בסידרה הזאת אני פשוט לא הפסקתי לבכות . מה שקורה שם זה עובר כבר כל דמיון תראי ומעניין אותי לדעת מה את תגיד - היום אני ממש במרתון לא הפסקתי לראות ולבכות - טוב הענין עם העבדות ועם המעמדות זה ענין קשה ואפילו הים יש עוד מעמדות ורואים את זה בסדרה הדרך להודו שעדין יש בה מעמדות ויחס משפיל לנחותים - וזה המיזרח עם כל האמונה בבודהה ובשלום הנפשי ...
בתגובה ל: לאיזה פרק הגעת? מאת: iDana יש כמה וכמה "תקלות" עם התרגום אך מי אני שאשפוט? נו, תשתפי אותי - איך התחושה לאחר הצפייה בפרק 15 ? האם אפשר לומר שהחיידק הקוריאהוליק התמקם אצלך חזק וגם הדרמה הזו לא הפילה אותך מהכיסא? נראה שמאז "שובו של אילג'ימה" לא נפלת מהכיסא או שמא עליי לחזור אחורה עד "המלך סאן"? איך הסתבכנו עם החיידקים הללו, אה?
תוקן על ידי זרהמאד 17/8/2010 1:19
בתגובה ל: גם צ'ינג וגם מינג מאת: זרהמאד החיידק הקוריאני עדיין רחוק מלהיעלם אחרי "שובו של אילג'ימה" אהבתי למשל גם את Painter of the wind, A man's story, Will it snow for Christmas ולאחרונה גם את Resurrection.
גם בצ'ונו יש דברים שמוצאים חן בעיניי (דא-גיל למשל ), אבל יש גם דברים שמעצבנים אותי, ומאז פרק 15 יש לי משבר אמון עם התסריטאים...
וסאני בשבילי הוא אחד יחיד ומיוחד לא יודעת מתי ואם בכלל תהיה סדרה שתיכנס לי כ"כ חזק ללב ותחרפן לי את הצורה
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד אני יודעת שעבור רוב הצופות מדובר בהיסטוריה רחוקה אבל הנה כמה מילים על פרק 7 והתגובות שקיבל.
(אין שום הצדקה לאייקון הזה, אבל פנינה, אם את לא רוצה לספיילר לעצמך את פרק 7 - זה במקום סימן ספויילר ).
מתברר שבסדרה הזו דמותה של און-ניון בגילומה של לי דה-הא משכה לא מעט אש, ולא בדיוק מהסיבות ששחקנים ושחקניות חולמים עליהן. והאמת? כל ההתנהלות בעניין נשמעת לי די טיפשית ומזגזגת בלי סיבה ממש טובה (סתם לחץ, שלא לומר היסטריה, של הרשת והמפיקים). מהומה רבה על לא מאומה.
באחד הפרקים הראשונים הייתה סצנה של כמעט אונס, ובה בצבץ לו מחשוף קל. נשמעו תלונות מצד כמה צופים שזה נראה מוגזם, אבל התלונות היו מינוריות יחסית, וסביר להניח שהיו דועכות – אלמלא החליטה ההפקה לנקוט בצעד של "הגנת יתר", ולטשטש את "קווי המתאר" של השחקנית בפרק 7.
הטשטוש השיג אפקט הפוך – וכמות התלונות רק גברה. בעקבות הביקורת, המפיקים הודיעו שלא יטשטשו סצנות נוספות, אבל הגנו גם על החלטתם הקודמת: "זה לא סרט אלא סדרה המשודרת ברשת טלוויזיה ציבורית, כך שהטשטוש היה בלתי נמנע. רצינו לשמור על איכות הדרמה, אבל היינו חייבים לנקוט בצעד הזה, תבינו אותנו בבקשה... במטרה לשמור על איכות הדרמה, לא נטשטש יותר סצנות. נתחשב בכללי השידור של הרשת, ולא נעשה שום דבר שיפגע באיכות הוויזואלית".
וכדי להמשיך את הסאגה המגוחכת, בפרקים הבאים לא היו יותר טשטושים, אבל התלונות המשיכו ואף התרבו – ללמדכם שכאשר יש סדרה מצליחה שעוברת את רף ה-30% ברייטינג, בודקים אותה בזכוכית מגדלת וגם רף התלונות עולה בהתאם... מטושטש או לא מטושטש.
הסדרה כידוע זכתה לדירוג צפייה מגיל 15 ומעלה, שמאפשר מידה מסוימת של תכנים "בוגרים" יותר, אבל עדיין יש ציפייה לריסון של אלימות, שפה בוטה וכיו"ב (האמנם? הסדרה דווקא מלאה בזה... אבל קו החזה של לי דה-הא עלול להשחית את נפשם הרכה של הצופים).
באחד המאמרים נטען שהבעיה היא חוסר העקביות של הצופים, אבל בדרמבינס טוענים שהעניין הוא שהצופים התעייפו לראות את אותו צילום ממוחזר – של און ניון נחשפת בסצנה של כמעט אונס, פציעה, התלבשות, ואף החלו להתייחס לדמותה כחלשה ופסיבית ש"טובה רק לחשיפת עור" (אגב, הטענה בבלוג שגם סצנות מקלחת של גברים שריריים נתפסות כ- fanservice מהנה כל עוד הן במינון הנכון, ולא כל פרק ופרק).
ומה היה ללי דה-הא לומר לגבי סוגיית החשיפה/טשטוש והביקורת שספגה בסדרה הזו? "זה לא משהו שאני יכולה לשלוט בו כשחקנית. כשהפרק שודר ונשמעו תלונות לגבי הטשטוש, קיטרתי לג'אנג היוק (דא גיל) בטלפון בערך 40 דקות. למה הדברים האלה קורים רק לי?...". ומתברר שג'אנג היוק עודד אותה ואמר לה שכל זה יעבור והכל יסתדר לטובה...
המראיינ/ת העיר/ה שדא-הא נראית זוהרת מעל המצופה בסדרה הזו (כשהמילה "זוהרת" שבה נקבו משמשת גם כ"חושנית" בלשון נקייה). והיא צחקה וענתה: "ההאנבוק היה הדוק מאוד, ולכן זה נראה כך... למרות שאני לא לגמרי שטוחה".
בתגובה ל: קצת על פרק 7 המטושטש והמצונזר מאת: iDana תודה על כל הפרטים, דנה! הטשטוש לא היה לעניין...סצינת הכמעט אונס הייתה הרבה יותר חושפנית ואפילו אז לא ראיתי צורך בטשטוש, אז בטח שלא בסצינה העדינה שבה טא-הא טיפל באון-ניון הפצועה....טוב שהעניין לא התנפח עוד יותר ושהסדרה המשיכה לשמור על רייטינג גבוה.
בתגובה ל: קצת על פרק 7 המטושטש והמצונזר מאת: iDana וחבל מאד שלא השתמשו בדמות שלה בצורה יותר מוחשית ובעלת השפעה. השחקנית יפה מאד אך לא אהבתי את דמותה בדרמה הזו אפילו הג'ומו, הגדולה והקטנה, יותר תוססות ממנה.
בתגובה ל: היא לא שטוחה היא יפייפיה מאת: זרהמאד או לפחות מחוך... והסכמנו כבר שלא בדיוק יצא לה לגלם כאן תפקיד אופי. עדיף היה לה כבר ללכת על התפקיד של סאול-האווה (שמזכיר קצת אפילו את התפקיד של לי דא-הא ב"מיי גירל"), אבל זה לא נחשב כתפקיד ראשי...
בתגובה ל: נו, וההאנבוק הוא סוג של פוש-אפ מאת: iDana למרות שזה לא תפקיד ראשי אבל היה מקנה לה יותר אהדה..נכון לעכשיו אני מעדיפה את סאול האווה על פניה..
בתגובה ל: היא לא שטוחה היא יפייפיה מאת: זרהמאד קצת נסחפו עם כל הטשטוש..ראינו דברים גרועים מזה..חח אבל כנראה כל החשיפת עור של הדמות נועדה לחפות על זה שבעצם היא לא עושה הרבה חוץ מלהיפצע ושיצילו אותה
בתגובה ל: מסכימה איתכם מאת: lady fanni ולא ממש מצליחה...
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד בתחילת הסדרה עניין אותי בעיקר הקשר שבין דא-גיל ואון-ניון ולכן, לא הצלחתי לסמפט את ההתרחשות בעלילה...אך בשלב כלשהו העיקר של הסדרה השתנה בעיני ולאט לאט הצלחתי להתחבר אליה יותר ויותר...הכל כמובן בזכות דמותו המקסימה של דא גיל!!!
לפי התגובות שלי לאור הפרק האחרון אני יכולה לומר שהסדרה כן הצליחה לרגש אותי...אין ספק שניקשרתי לחלק מהדמויות...
אני אמשיך לכתוב על פרקים יותר מוקדמים ואשמח כמובן לקרוא את חוות דעתכם על אותם פרקים.
בתגובה ל: סיימתי לצפות מאת: MyGirl כי בינתיים (נכון לפרק 13) רמת החיבור שלי לסדרה היא ככה-ככה, און אנד אוף... וגם בשבילי מקור העניין העיקרי הוא דא-גיל (כפי שהזכרתי שוב ושוב), והאינטראקציות שלו עם שני המוסקיטרים האחרים והמוסקיטרית.
באמת נראה שמפרק 13 מסתמן שינוי פאזה בסדרה... נראה לאן הוא יוביל אותי כצופה, כי בינתיים אני לא כ"כ מושקעת רגשית לעומק.
(ממש היפה בוורוד )
מה שקרה למשל בסוף פרק 13 היה בשבילי בבחינת מעט מדי, מאוחר מדי. למרות שיש לי (יחסית) זמן צפייה היום, במקום להמשיך לפרק 14, מצאתי את עצמי עוברת לצפות בוויקי בפרק הראשון של I am legend (באופן לגמרי לא מתוכנן, ואני לא יודעת אם תהיה לזה המשכיות, אבל היה ממש נחמד ). הייתי כנראה צריכה להתאוורר קצת
בתגובה ל: נו, אז גם לי יש עוד סיכוי? מאת: iDana אם פספסתי התרחשויות חשובות (כי כשכותבים מייד אחרי צפייה זה עדיין טרי) אני אשמח אם תוסיפי.
את מגיעה לפרקים מצויינים! אני בטוחה שתהני מאוד מהפרקים הבאים
בתגובה ל: סיימתי לצפות מאת: MyGirl איך סיימו ככה את הסידרה המעולה הזאת . זאת היתה חוויה עצומה מבחינתי . אני ממש אהבתי אותה וכאב לי על האכזבה שדה גיל חווה אבל יצא גבר לאהובתו שנתן לה להמשיך לחיות עם אהובה החדש ולשמור על יורש העצר יצא גבר כלפי סונג טא וכמובן כלפי החברים שלו . אני עדיין לא מפסיקה לחשוב עליו והכי הפריע לי שהם בככלל לא באמת דיברו בניהם שיחה אמיתית וכנה אניון ודה גיל והכי מעצבן שהרוצח הזה עוד הצליח לחזור הביתה. אהבתי . עכשיו איזה סידרה אתם מתכננים ליראות? איך אפשר לראות את המלך סאן או סידרה תקופתית אחרת?
בתגובה ל: גם אני סיימתי עם הרבה כאב לב על דה גיל מאת: sinay30 סיכום כלשהו יבוא מתישהו בשרשור החדש יותר של צ'ונו... אבל רק עכשיו נכנסתי להודעה שלך (לא רציתי לספיילר לעצמי יותר מדי קודם - לא שזה היה משנה הרבה), וראיתי שאת מתעניינת בהמשך צפייה בסדרות נוספות. את מתעניינת רק בסדרות תקופתיות? כי הסדרה הבאה שלי היא סדרה עכשווית, Prosecutor Princess, אבל אח"כ אני מתכננת לצפות בסדרה התקופתית Dong Yi.
ואם תרצי, אני יכולה לשלוח לך במסר גם אתר להורדת סדרות המבחר כ"כ גדול שקשה להחליט במה לצפות קודם...
בתגובה ל: סוף סוף סיימתי מאת: iDana באיזו שפה הסידרה החדשה שאת הולכת לראות ? ואני ממש רוצה לראות את דונג אי . אבל אני מחכה שכל הסידרה תהייה באתר. עכשיו אני רואה את סאם סון המתוקה והיא מתוקה באמת - שינוי מרענן אחרי ציידי העבדים שהייתה מ ע ו ל ה אבל עצובה. אני אוהבת את הברזילאיות הן עשויות טוב קאסט עמוס בשחקנים והם בדרך כלל משנים תפקידים מסידרה לסידרה , קוריאניות זאת ה"מחלה " החדשה שלי לפני צ"ונו ראיתי רק את היהלום שבכתר כי היא היתה בויוה וכל השאר מופיעות בויוה פלטינה . אני נהנית מאוד מאוד מסאם סון . סדרות שדוברות ספרדית די נמאסו עליי . אבל תמיד אפשר להתגמש. סיימת את צ"ונו? אפשר לראות איפשהו את המלך סאן? וכן ברור שאני רוצה שתשלחי לי עוד אתר לסדרות - תודה לך ולכל החבר"רה פה בפורום.
בתגובה ל: אני מעוניינת בסדרות טובות - אתם פורום ניפלא-תודה מאת: sinay30 וגם הסדרות המתוכננות הבאות שלי הן קוריאניות... קשה לי להמליץ על סדרה מסוימת כטובה או לא, כי זה באמת עניין של טעם
יש עוד אתרים לצפייה ישירה כמו http://www.viikii.net/ (לפעמים אי אפשר לצפות שם בגלל ענייני זכויות יוצרים)
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד גם הפרק כרגיל דא-גיל וחבריו ממשיכים לרדוף אחרי טא-הא אך מפספסים אותם...עד שהם מגיעים למקדש שאליו הם פנו טא הא הצליח להתחמק מהמקום והערים עליהם...
טא-הא וכל קבוצתו הגיעו לביתו של המלומד ג'ו על מנת לאחד כוחות איתו...די מהר התגלו חילוקי דעות ביניהם לגבי דרך הפעולה...לפחות המטרה הסופית היא זהה לכולם. היה משעשע לראות את כולם משתחוים מול הילדון המתוק כשזה לבוש בבגדי מלוכה:
דא-גיל שמצא את המקום שבו נמצא טא-הא מיהר להגיע לשם...הוא התכוון לחסלו אך לפתע הגיעה למקום און-ניון:
בפרק 13 בדיוק כשדא-גיל עמד לתקוף את טא-הא ואון-ניון בא לקראתם הילדון המתוק שגרם לדא-גיל לשנות את דעתו...הוא ראה מולו תמונה של משפחה יפה ומאושרת והחליט שלא לפגוע בהם...הוא כמובן חשב שהילד הוא בנם של טא-הא ואון-ניון...
בדיוק באותו היום טא-הא ואון-ניון נישאו...המצב והדיבורים מסביב אילץ את השניים להקדים את חתונתם ובזמן שהם בילו את לייל הכלולות דא-גיל עמד מבחוץ ואחז בנעליה הורודות של און-ניון...נעליים שנראו כמו הנעליים אותם הוא נתן לה בעת שהייתה שיפחה בביתו.
כשהבין שאיבד את אהובתו דא-גיל לא יכול היה לעצור את עצמו מלזעוק מכאב ועצב...
סול-הוואה שניתפסה מחדש ע"י ה"בוסים" הקודמים שלה בסופו של דבר חולצה ע"י דא-גיל והיא בכתה מהתרגשות כשראתה אותו:
ובהמשך, בעת שיצא עם סול-הווא לשוק בכדי לקנות לה בדים (כפרידה ממנה למרות שהיא לא הייתה מודעת לזה), גם און-ניון הייתה באותו המקום והייתה בהלם לראות מולה את דא-גיל אותו היא חשבה עד לאותו הרגע למת...היא הייתה ממש נסערת מהגילוי.
אהבתי את הפלאשבקים באותה הסצינה...גם בהווה וגם בעבר היא הביטה לעברו כשבדים היו תלויים על חבלים והסתירו מפעם לפעם את פניהם...
מה דעתכם על העבדים שמתחילים ללמוד לירות?
מבין כולם, דווקא זאת שהצליחה לתפוס במהרה איך לירות היא צ'ובוק המתוקה:
בתגובה ל: קצת על פרקים 12 ו-13 מאת: MyGirl אין לי כ"כ מה להוסיף, והאמת שעשית לי קצת סדר בראש - כי אני חשבתי שלדא גיל ברור שיורש העצר הוא לא הילד של און-ניון בגלל הבגדים המלכותייים שלבש, אבל עכשיו קלטתי שאלה בגדים של ילד ממשפחת אצולה (בניגוד לתמונה שבה הוא עם המדים הרשמיים והכתר, שבהם אי אפשר לטעות). ואם און-ניון לבושה כבת אצולה, טבעי שגם ה"בן" שלה ילבש בגדים דומים. בכל אופן, אני הרגשתי שדא גיל נקרע מבפנים ואפילו מהסס קצת עוד לפני שהילד הופיע - כל כך הרבה זמן הוא חיכה לרגע הזה, ופתאום כשהוא הגיע, הוא כאילו קפא במקומו...
היה עצוב לראות אותו שבור פיזית ונפשית שסאול-האווה כ"כ עצובה בשבילו, אבל לא יכולה לעשות דבר כדי לנחם אותו.
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד לדעתי, כל השירים טובים מאוד!!! אבל דווקא שירים אחרים משכו יותר את תשומת ליבי והפכו את הסצינות לעוד יותר מעניינות ומותחות!
בתגובה ל: מה דעתכם על פס הקול של "צ'ונו"? מאת: MyGirl התכוונתי שהבלדות בסדרה גם יפות...אבל, אני העדפתי דווקא את הסגנונות האחרים.
בתגובה ל: מה דעתכם על פס הקול של "צ'ונו"? מאת: MyGirl אבל זה גם באשמתי - כי אני מריצה סצנות מסוימות, ואז אי אפשר ליהנות מהמוזיקה כמו שצריך. יש בלדה שמצאה חן בעיניי למדי, אבל אין לי מושג איך קוראים לה. בינתיים עוד לא הרגשתי צורך להוריד את הפסקול, אבל אולי בחצי השני של הסדרה זה יקרה...
וכבר כתבתי שלדעתי השיר הזה היה יכול להתאים לפחות לחלק הראשון של הסדרה:
בתגובה ל: עוד לא התמכרתי מאת: iDana אבל אחרי שסיימתי לצפות ב"צ'ונו" הרגשתי צורך לחפש את פס הקול...כנראה שניקשרתי לסדרה יותר ממה שחשבתי. זה הכל "בגלל" דא גיל!!!
בתגובה ל: לדעתי, השנה לא הרגשתי צורך לחפש פס קול של סדרה... מאת: MyGirl או שירים בודדים מסדרות שבהן צפיתי בחודשים האחרונים כמו Will it snow for Christmas, סאנג דו, Resurrection, Painter of the wind ... וכן, בד"כ אלה שירים שנקשרתי אליהם רגשית דרך סצנות אהובות אולי נעשה פעם שרשור להיטים מתוך פסקולים נבחרים? (למרות שאין לזה סוף...).
בתגובה ל: מה דעתכם על פס הקול של "צ'ונו"? מאת: MyGirl בייחוד השיר הקצבי שהגיע אל מחוזותינו לקראת הפרק ה 13 כאשר סיעת העבדים מתחילה להתגבש. אהבתי את השירים בסדרה אבל אני לא פונקציה , לא זכורה לי סדרה שלא ניקשרתי לפס קול שלה (למעט "פסטה" )
תוקן על ידי זרהמאד 17/8/2010 1:20
בתגובה ל: צ'ונו - שירשור חדש מאת: זרהמאד אני באמצע פרק 7,בינתיים לא ממש ממהרת ( האמת שדונג יי יותר מעניינת אותי ואני מעדיפה להקדיש זמן לקרוא עליה) ,ראיתי שכולכם כבר לקראת סוף הסדרה אז מקווה שכשאסיים לראות את הסדרה אוכל להגיב להודעות שלכם..
בתגובה ל: לכל מי שתהה מאת: lady fanni גם אני לקחתי את הסדרה די לאט (באופן יחסי כמובן), אבל עכשיו (נכון לפרק 17), בא לי לסיים אותה כבר כי היא התחילה להעיק עליי. חשבתי שהסדרה הבאה שאתחיל תהיה "דונג יי" אבל אולי אצפה קודם ב-Prosecutor Princess כדי לשנות קצת אווירה, לפני שאני מתחילה עוד סדרה תקופתית (הסדרות ההיסטוריות יכולות להיות מרתקות ומושקעות, אבל רובן דורשות כוח סבל מסוים...).
ואיך הולך בלימודים?
בתגובה ל: אני מבינה אותך מאת: iDana אני לא יודעת למה,אני לא מצליחה להתחבר אליה..ברור שאני אסיים לראות אותה אבל זה לא יהיה אותו דבר..
כבר עכשיו התחלתי להריץ סצנות שלא מעניינות אותי במיוחד כמו הסצנות של האוני של דא גיל והחבורה שלו..
מזל שיש בדרמה הזו את דא גיל וחבריו אחרת לא הייתי יכולה להמשיך..
האם הפרקים האחרונים כבר יותר מעניינים ומותחים? או שהיא עדיין על אותו קו מההתחלה?
האמת שאת הלימודים סיימתי מזמן (עד אוקטובר),נשארה לי איזה עבודה קטנה לעשות וסיימתי אותה כבר אז עכשיו אני חופשייה לגמרי לצפות בכמה דרמות שאני רוצה ולראות בקצב מואץ יותר את צ'ונו..אולי כמה פרקים ביום יחזירו את העניין שלי בה
בתגובה ל: עליי כבר עכשיו היא מעיקה מאת: lady fanni אבל משתדלת לראות את הסצנות של דא-גיל במהירות רגילה ולמרות שכבר כתבתי לא פעם שמתאים לו המראה הפרוע והמלוכלך, לפעמים אני חושבת שלא תזיק לו מקלחת קלה...
לגבי ההמשך? יש רגעים דרמטיים ותפניות מפתיעות, אולי זה ידבר אלייך בהמשך
וטוב שהעבודה האחרונה (לשנה זו) מאחורייך לזה התכוונתי כשכתבתי "לימודים"
בתגובה ל: גם אני מריצה סצנות מאת: iDana של און ניון,הוא נראה ממש חמוד! אבל במראה הפרוע והמלוכלכך הוא נראה רציני וקשוח יותר.
בתגובה ל: אני מבינה אותך מאת: iDana אז אני מבינה שבגלל זה את לא כותבת על הפרקים? גם לי קשה לכתוב על פרקים של סדרה שלא הכי מלהיבה אותי...
אני יכולה לנחש מה לא אהבת בפרקים האלה...
גם אני הרגשתי כמוך! הייתי ממש בהלם מהשתלשלות האירועים!!! היה לי ממש עצוב בסוף פרק 14 ולכן, מיהרתי לצפות בפרק 15 בשביל לראות מה יקרה והפרק רק העציב אותי עוד יותר
התגובות של דא-גיל לאור איבוד חבריו הקרובים היו כמו מלח על הפצעים של הצופים...ממש עצוב!
הסצינה שבה הוא אכל לבדו ודמיין את חבריו אוכלים איתו הייתה מאוד מרגשת ועצובה...איזה שחקן מעולה!!!
אבל חכי לפרקי ההמשך...אולי יהיה יותר מעניין
בפרק 16 המפגש המשולש היה מעניין...
מה שכן, התבאסתי שדא-גיל לקח את טא-הא ליאנגבן הבלתי נסבל...כשעצרו גם אותו חשבתי לעצמי "מגיע לך". איזו רעה אני, אה?
אבל כמובן שאחרי שראיתי איך שניהם סובלים עם כל העינויים חיכיתי כבר לרגע שיצליחו לברוח
כשאון-ניון ניסתה להערים על השומרים, חשבתי בהתחלה שהיא תגיד שהילד שאיתה הוא בעצם ילדה...הרי אם נשים יכולות להתחזות לגברים אז למה ילד לא יכול להתחפש לילדה? אבל היא בחרה להתחזה לחולה וזה די הלך לה.
בפרק 17 הסצינות של התליה היו ממש קשות!!!
אני ממליצה לך לעבור לפרק 18 כי פרק 17 הסתיים בצורה נוראית...אולי אחרי פרק 18 תרגישי פחות מעיק
בתגובה ל: באסה שהסדרה התחילה להעיק עלייך... מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: לינה , סיימת לצפות? מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: כן...סיימתי בשבת מאת: MyGirl רק אומר שלא ציפיתי לסוף אחר למרות שרציתי מאד בסוף אחר. אה, דבר נוסף- הערכתי את אופובוק מאד, הוא גבר גבר מבחנתי ומצטייר כאחד שעמד במילה שלו.
בתגובה ל: אז נשאיר את חוות הדעת המסכמת ליותר מאוחר מאת: זרהמאד אחרי שכולם יסיימו את הצפייה... אופובוק בהתחלה היה דמות סתמית...בהמשך אפילו הוא הצליח להרגיז אותי כשניסה לפגוע בדא-גיל אבל לקראת הסוף החלתי להעריך אותו מאוד. למרות הכל, אהבתי את הסיום שמתייחס לדמותו.
אני חושבת שכמות הדמעות שלי בפרק האחרון הייתה זהה לכמות הדמעות שהזלתי ב"מלכת השלג"...שזה אומר, שיא של דמעות!!!
לא מזמן כתבתי שקשה למצוא סדרה קוריאנית מושלמת...תמיד יש משהו שלא מוצא חן בעיני אם זה שחקנים או עלילה...פה מה שהיה חסר לי זה סיפור אהבה מוצלח...לגבי העלילה והשחקנים (דא גיל) אין לי טענות
בתגובה ל: באסה שהסדרה התחילה להעיק עלייך... מאת: MyGirl היו לי עליות ומורדות עם החיבור לסדרה, אבל אני מרגישה שדי איבדתי קשר (רגשי והגיוני) עם העלילה. לפעמים כשדא גיל צוחק את הצחוק הפרוע שלו, בא לי להצטרף אליו... כשסאול האווה משוטטת לה ללא מטרה, גם אני מרגישה שאיבדתי כיוון ופוקוס בכל מה שקשור לסדרה הזו. אז אולי בכ"ז נשארו שרידים של חיבור?
אין ספק שהסדרה מושקעת, יש רעיונות מעניינים, שחקנים טובים, אבל משהו חסר לי ולא מתחבר לי... לא יודעת אם זה ישתנה בישורת האחרונה (לפניי עוד 6 פרקים שהם רבע סדרה), אז נחכה לסיום ולשלב הסיכומים ב"הכרעת הדין" של צ'ונו
נראה לי שבסדרות הקוריאניות יש ז'אנר שלם של "אוכלים ובוכים"... ואם הבקשה האחרונה של ג'י הו לגירוד רגליים עוד הייתה מובנת, כשדא גיל הכניס את כפות הרגליים המטונפות לפיו, זה נראה כמו צעד אחד רחוק מדי. אני אוותר על התמונה הממחישה במקרה הזה
בתגובה ל: אני מבינה אותך מאת: iDana לא נראה לי שהשבוע אבל כנראה שכבר בשבוע הבא
מזהה את הימיני ביותר?
בתגובה ל: גם אני מתכוונת להתחיל עם Prosecutor Princess מאת: MyGirl זה לא האח החורג מהסדרה "אילגימה" של ג'ונקי? ומי הימני? לא זהיתי
בתגובה ל: מאיפה השמאלי מוכר לי? מאת: זרהמאד וגם ב"מאיזה כוכב את?". והימיני זה הננרל צ'וי מ"צ'ונו".
בתגובה ל: כן, הוא שיחק ב"אילג'ימה" מאת: MyGirl בחיים לא הייתי מזהה אותו, איזו גרועה אני.
בתגובה ל: מה??? הגנרל צ'וי? מאת: זרהמאד מזל שיש אתרים כמו דרמה ויקי
בתגובה ל: כן, הוא שיחק ב"אילג'ימה" מאת: MyGirl אבל את "קיפי" (ככה קראנו לו ב"מאיזה כוכב את") ראיתי בסרטון מספיילר קמעא, וזה מה שעשה לי חשק לצפות בפרינססה, למרות שב"כוכב" לא חיבבתי את דמותו, בלשון המעטה...
בתגובה ל: לא זיהיתי את הגנרל מאת: iDana אל תפספסו..רוב הסיבות שאהבתי את הדרמה הזו הייתה בגללו.. ולא רק בגלל השאיבה..חח
בתגובה ל: בPROSECUTOR יש לו דמות מקסימה מאת: lady fanni ללא תוכן
בתגובה ל: גם אני מתכוונת להתחיל עם Prosecutor Princess מאת: MyGirl במה את צופה בימים אלו?
בתגובה ל: אז אולי עוד נספיק להעביר חוויות מאת: iDana הקאסט מורכב ברובו משחקנים שאני די מסמפטת:
יש המכירים את הסדרה תחת השם ALL IN 2. אבל למעשה, אין שום קשר עלילתי ל-ALL IN הראשון. מלבד, שגם שם דובר על הימורים.
נכון לעכשיו, קשה לי להחליט איזה ALL IN יותר מוצלח...
מה שכן, יש שני שירים מאוד טובים בסדרה...אני מאוד אוהבת אותם:
סונג יו-רי נראית כרגיל מעולה!
וגם השחקן הראשי (כוכב "שמור לי את הריקוד האחרון" ו"לב חדש"). חבל שהלוק הזה שלו לא היה לאורך כל הסדרה אלא רק בחלק קטן ממנה:
דבר נוסף שאני אוהבת בסדרה הוא את הנופים! יש המון צילומים בלאס וגאס ובג'אגו...
בתגובה ל: בסדרה Swallow The Sun מאת: MyGirl Trax זו הלהקה שבה היה חבר פעם השחקן שמשחק את הטבח ה"איטלקי" עם השיער הארוך ב"פסטה", לא? (סורי, אני בכלל לא זוכרת שמות...).
ונדמה לי שבזמן צילומי הסדרה היה חשש שחלק מצוות ההפקה נדבק בשפעת החזירים או משהו... אבל בסוף כולם יצאו בריאים ושלמים, וגם ההיסטריה הזו מאחורינו