אז היום סיימתי את prosecutor princess שהתגלתה כהפתעה נעימה מאוד מבחינתי – וללא ספק הייתה הסדרה הנכונה בזמן הנכון
הסדרה זכתה לסקירות יפות בפורום (של lady fanni ושל palgang), כך שלא ארחיב לגבי העלילה, ותרשו לי לעשות קצת העתק הדבק
העלילה: מא היי-רי היא בחורה חכמה עם זיכרון מעולה ואייקיו 146, מה שמאפשר לה לעבור בקלות את מבחני הקבלה לתובעים. למרות יכולותיה, היא מתעניינת יותר באופנה, רכישת מותגים יקרים והיא שונאת עבודה קשה לכן היא רחוקה מלהיות התובעת האידיאלית...
ביום המינוי, במקום ללכת לסדנת התובעים, היא מעדיפה לחפש אחר נעלי גרייס קלי שמוצגות למכירה פומבית באתר סקי אקסקלוסיבי. אבל מסתבר שזה לא בדיוק היום שלה, ואחרי סדרה של תקלות מעצבנות היא נתקלת בעורך דין בשם אין-וו, שנחלץ לעזרתה, אבל בהמשך מתברר שיש לו כוונות מסתוריות כלפיה...
רשמים אישיים: הסדרה מתחילה כקומדיה קלילה ואולי טיפה מוגזמת בתחילה – אבל היא גם מאוד כייפית, וככל שהפרקים מתקדמים היא מעמיקה ומתפתחת לכיוונים חדשים. לא הכל מושלם כמובן, אבל יש לסדרה הזו נשמה גדולה ושחקנים נהדרים (בעיקר הראשיים אבל לא רק) עם כימיה מצוינת. בשלב מסוים בסדרה העלילה נעשית רצינית יותר, אבל גם כשלכאורה היינו יכולים לגלוש למחוזות המלודרמה, הסדרה שומרת גם על האופטימיות, ההומור והנשמה
קים סו יון (גורמה, אייריס) הייתה נהדרת בתפקיד הראשי . היא נכנסה לנעלי העקב של התובעת היי רי בקלילות, והצליחה להביע רגש, הומור, כנות וקלולסיות חיננית . הייתה לה כימיה מצוינת עם פארק שי יו ("מאיזה כוכב את"), שהיה מקסים
נהניתי גם משחקני המשנה שעשו עבודה טובה כולל הגנרל הקשוח מצ'ונו שגילם כאן תובע קשוח אבל חמוד. וכמובן ההורים של היי רי.
הפסקול טוחן כמה שירים ללא רחמים – והם עדיין דבוקים אליי. אני מניחה שזה יעבור בדרמה הבאה (מחר אני מקווה להתחיל סופסוף את דונג יי!)
לכבוד מיוחד זוכות הנעליים של התובעת היי רי . אני מודה שהסטיילינג שלה היה משעשע ביותר, והייתי סקרנית לראות באילו נעליים, עגילים ופרנץ' לציפורניים היא תפתיע הפעם...
כך נראה הארון של היי רי
הנעליים שבגללן התחיל הכל...
הומאז' לנעליים של היי רי:
וקליפ לסיום (כולל ספויילרים בעיקר לפרק הראשון...):
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole מקייפסת מעכבר העיר:
מלון שרתון התל אביבי מזמין את חובבי האוכל לשבוע אוכל קוריאני שיתקיים במתחם בריכת המלון בימים שלישי עד שישי, ובמסגרתו יוצעו במקום מבחר מנות קוריאניות שיצרו השף צ'רלי פדידה ושף קוריאני. ארבע המנות שיוגשו במקום מבוססות על מתכונים קוריאנים מסורתיים והן יאפשרו לסועדים לטעום מטעמי המטבח הקוריאני המיוחד.
המנות שיוגשו במסגרת החגיגה הקוריאנית: Haemul Pajeon– פנקייקס העשויים מקמח לבן, ביצים, בצל ירוק, מיני דגים וירקות (35 שקלים); Japchae – אטריות נודלס העשויות מתפוח-אדמה מתוק מוקפצות עם ירקות (35 שקלים); Bulgogoi – פרוסות דקות ורחבות של בשר בקר, שהושרו במרינדה ותבלינים, צלויות על הגריל בליווי אורז (55 שקלים); Bibimbap – אורז מעורבב עם מגוון ירקות וביצת שלו ברוטב חריף (55 שקלים).
» שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב טלפון: 03-5219300 . כשר. שלישי ה-24.8 עד שישי ה-27.7, החל מ-12:00
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: תזכורת: שבוע האוכל הקוריאני מאת: asole ללא תוכן
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: תזכורת: שבוע האוכל הקוריאני מאת: asole בתיאבון!!!
בתגובה ל: גם אני מחכה לקרוא דיווח! מאת: MyGirl אני הייתי השבוע בתל אביב וניצלתי את ההזדמנות בשביל ללכת ולטעום מהאוכל הקוריאני והתאכזבתי מאוד!!! לקחנו רק מהמנות הראשונות, ה"דאנג מון" היה ממש מנת "דוגמית"...והצ'אפצה לא הלהיב אותי...אני מעדיפה נודלס של ממש ולא נודלס מבטטה שהזכיר לי דובוני ג'לי כשביקשתי קימצ'י אמרו לי שאין...כנראה שזה היה "פריבילגיה" רק למי שהזמין מנה עיקרית האמת, שהמטרה שלי בגיחה למלון הייתה לטעום מהקימצ'י ומן הסתם, יצאתי מאוכזבת בלי לדעת מה הטעם של הקימצ'י גם המקון שבו יושבים הוא מקום חם ליד הבריכה והאוירה בהתאם...מעניין למה לא הייתה השקעה...אולי לא הייתה היענות אז החליטו שלא להשקיע?
בתגובה ל: אסול, הלכת בסוף למלון שרתון? מאת: MyGirl אני מניחה שבגלל שזו השנה הראשונה שעושים דבר כזה לא הכל הלך חלק, בשנה הבאה בטח יהיה יותר מוצלח. אנחנו היה בערב ככה שדווקא היה נחמד להיות בחוץ אבל בצהריי אוגוסט תל אביבי טיפוסי זה בטח היה הרבה פחות נחמד...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole וואו, ביקורת אוכל! אני מרגישה כמו דניאל רוגוב... הזמנתי X ובת זוגי הזמינה Y וליוונו את הארוחה ביין שאטו רוטשילד 72 שהבאתי מבעוד מועד... טוב, שתיתי רק קולה זירו, אבל הבציר היה מצויין ותסלחו לי אם תעתיק המנות לא היה מדויק.
טוב, היה ערב מאוד נחמד. הגענו למלון בשבע, זה באמת היה ליד הבריכה בחוץ. בערב היה נעים ולא חם אבל בצהריים זה בטח היה הרבה פחות סימפטי בחום המהביל של אוגוסט... היו בסך הכל ארבעה מנות: שתי מנות ראשונות ושתיים עיקריות. חבל שהמלצרים לא תודרכו לפני כן, הם לא ממש ידעו להסביר על המנות. הזמנו שתי מנות ראשונות לכולנו - המול פג'און (Haemul Pajeon) וג'אפצ'י (Japchae). אני לא אהבתי באופן אישי את הג'אפצ'י - מעין נודלס צמיגיות עשויות מבטטה - אבל היו בשולחן שלנו כאלו שאהבו ואפילו מאוד, אז כנראה שעל טעם, ג'אפצ'י וריח אין מה להתווכח. המול פג'און היו טעימים - מעין פנקייק מטוגן מתערובת של דגים וירקות עם רוטב. למנה עיקרית הזמנתי את הבולגוגי (Bulgogi) - רצועות בקר בסויה. היה חביב. את הביבימבאפ (Bibimbap) - אורז עם ירקות וביצת עין - לא טעמתי אבל מי שהזמין לא נראה סובל. ביקשנו קימצ'י כמובן, סוף סוף לדעת מה טעם יש לו, והמלצרים לא ידעו מה אנחנו רוצים מחייהם. זלפה לא התעצלה והלכה לברר במטבח מדוע אין קימצ'י והתברר שהיה ונגמר ביום הראשון, מסתבר שהיו יותר אנשים ממה שהם העריכו. האוכל בסך הכל היה חביב אך לא מלהיב. אני לא הייתי ממהרת לגזור ממנו על המטבח הקוריאני מכיוון שיתכן מאוד שמשהו הלך לאיבוד בתהליך הכשרות של המנות, זו בכל זאת אדפטציה מקומית ולא הדבר האמיתי. זו גם השנה הראשונה שאירוע כזה מתקיים ושאפו על הניסיון לקרב את הישראלים למטבח הקוריאני. לא רחוק מאיתנו היה שולחן שבו ישבו השגריר, גבר נאה ונעים הליכות בחליפה בהירה, אחד מאנשי השגרירות ואורחים ישראלים. אחרי שהם קמו והתפזרו השגריר ניגש אלינו וישב איתנו בשולחן שלנו! הוא היה ממש ממש נחמד! הוא מאוד התעניין איך הגענו לאירוע ושמחנו לספר לו על חיבתנו הגדולה לסדרות קוריאניות שעוררה את ההתענינות שלנו בתרבות הקוריאנית. הוא היה מאוד סימפטי ואדיב ובסוף התברר לנו שהוא גם הזמין את כולנו לארוחה ושהשגרירות שילמה עבורנו! מחווה מקסימה והתרגשנו מאוד, מיותר לציין...
התפריט:
ביבימבאפ:
מר מה יאנג-סאם, שגריר דרום קוריאה:
אגב, התברר לי בינתיים שיש מסעדה קוריאנית בירושלים בשם קוריאה האוס ברחוב יואל סלמון 23, נחלת שבעה וגם היא כשרה למהדרין. שווה לנסות אם מגיעים לסביבה.
בתגובה ל: חוויות מהשבוע הקוריאני במלון שרתון מאת: asole תענוג לקרוא ואילו נימוסים יש לשגריר המכובד. קראתי בביקורות שונות שהאורחים שהגיעו בשעות הבוקר המאוחרות, נאלצו להתמודד עם חום כבד מאחר והאירוח היה באיזור הבריכה ורובם התלוננו על מחסור בקימצ'י. הלוואי ויהיו עוד חוויות מהסוג הזה ולאו דווקא קולינריות, היית צריכה להציע לשגריר הנכבד שיזום מפגשי מעריצים עם סלב'ס קוריאנים בישראל. למה רק לאשתו של ראש ממשלת יפן מגיע?
בתגובה ל: איזה יופי ממש מגרה מאת: זרהמאד ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: איזה יופי ממש מגרה מאת: זרהמאד פישלנו שלא שאלנו על זה...
בתגובה ל: את כל כך צודקת! מאת: asole כבר מחר אני שולחת פקס משחד לשגרירות קוראיה בישראל ומעלה את בקשתנו ד"א , אם השגריר לא יענה בחיוב , נפנה לשגרירות יפן אולי משם תבוא הישועה
בתגובה ל: חוויות מהשבוע הקוריאני במלון שרתון מאת: asole שמחה שנהנית! איזה ג'נטלמן השגריר מחווה מקסימה בהחלט. אני תוהה רק לגבי דבר אחד... מה עם הקינוח?! כל אחד והחולשות שלו... :-)
בתגובה ל: נשמע מקסים וכיף! מאת: זרובבלה אז קינחנו לנו עם עוגות בלובי של המלון...
בתגובה ל: חוויות מהשבוע הקוריאני במלון שרתון מאת: asole
נשמע נהדר המפגש האישי עם השגריר
(פגשתי כלמיני שגרירים באירועים כאלה ואחרים)
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole האיגוד של מקצועות השידור וחברות ההפקה בקוריאה מאיים בשביתה בשל מחלוקות כספיות/אי עמידה בתשלומים - וכתוצאה מכך עלולים להתעכב צילומי הפרקים של מספר סדרות כמו סדרת הלהיט Baker King Kim Tak-gu, וגם I am legend (שבה אני צופה על אש קטנה), Giant, Gloria, Kim Suro ועוד... נקווה לטוב
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole כמאמר הקלישאה - קשה באימונים, קל בקרב
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole Sungkyunkwan הוא שמה של אוניברסיטה בה לומדים בנים המשתייכים למשפחות האצולה. העלילה מספרת על קים יון הי בחורה חכמה אשר מתחזה לבן כאשר אחיה הצעיר חלה , על מנת שתוכל להכנס לאוניברסיטה ועושה הכל כדי לתמוך בו. הכניסה לאוניברסיטה גורמת לה להתחבר עם עם שלושה גברברים, שקיבעו את מעמדם בקמפוס ובמקביל עליה להתמודד עם חובות המשפחה והעזרה לאמה בתשלומים עבור התרופות לאחיה החולה. הפוסט המקיף ב"דרמבינס" מגרה מאד ומספר בפירוט על הפרק הראשון, גם התמונות מושכות את העין כך שכנראה אנו מסודרים/ות לצפייה המשותפת הבאה אחרי "דונג יי" כמובן.
בתגובה ל: הסדרה Sungkyunkwan Scandal עלתה בקוריאה מאת: זרהמאד אני מודה שממבט ראשון העלילה לא נראית לי מלהיבה וקצת מזכירה דברים שראינו בסדרות אחרות, אבל לפי הסקירה מדובר בסדרה מרעננת.
נראה לי שמבין השחקנים רק סונג ג'ונג קי מוכר לי (הוא שיחק ב-Will it Snow at Christmas וקפץ גם לתפקיד אורח ב"גברתי הנאווה").
מעניין כמה פרקים מתוכננים... ואהבתי את הדמויות המצוירות
בתגובה ל: עוד סקנדל לרשימה מאת: iDana השידוך הפוטנציאלי של היאה נה?
בתגובה ל: תזכירי לי מי הוא היה? מאת: asole כי אני לא זוכרת הרבה מהסדרה, אבל הודות לדרמבינס וידאתי שהוא היה המשרת האישי של היאה נה, שלא שרד יותר מדי בתפקיד הוא קפץ לתפקיד אורח כטובה אישית לבמאי, שהוא חבר טוב שלו.
הנה עוד כמה תמונות של השחקן, שגם פרסם ספר רב מכר על סודות היופי הגברי:
בתגובה ל: הסדרה Sungkyunkwan Scandal עלתה בקוריאה מאת: זרהמאד נשמע מעניין הוא הולך לשחק ג'יגולו שמפתה מועמדת לראש הממשלה..טוב אתם בטח שמעתם עליה..
לגבי הסקנדל זה מזכיר לי כל מיני סדרות אבל אם יהיה ביקורות טובות אולי אתן לה צ'אנס..חשבתי לראות את הדרמה של KING OF BAKING זה די מצליח בקוריאה.
בתגובה ל: נשמע נחמד כרגיל אבל אני מחכה לדרמה החדשה של שגיא מאת: lady fanni נשאר לי עוד פרק אחד, אבל אני עייפה מדי ומעדיפה לדחות אותו למחר כדי לצפות בו כמו שצריך. בהחלט אהבתי את הסדרה שהפתיעה אותי לטובה קים סו יון היא לא נסיכה, היא מלכה! וגם פארק שי הו מקסים וכיף לראות אותם יחד... מקווה שהפרק האחרון יעמוד בציפיות (ושהשיר שנטחן בסדרה ייצא לי מהראש. הוא דביק בצורה מפחידה! ).
ואח"כ אני מתכוונת להתחיל סופסוף את דונג יי, ולהמשיך במקביל עם I am legend
בתגובה ל: ואני אוטוטו מסיימת את Prosecutor princess מאת: iDana שיר יפה אבל כמה טחנו אותו בדרמה..היה כבר שלב שהתחלתי להתגעגע לשיר הפתיחה.
הזוג הראשי בהחלט היה מקסים,מקווה לראות אותם בעתיד בדרמה נוספת,יש להם אחלה של כימיה.
בתגובה ל: זה בטח GOODBYE MY PRINCESS מאת: lady fanni גם זה שיר קליט, אבל לצערי אני תקועה עם השיר הזה שלא מצטיין במקוריות או בתחכום רב, אבל הוא נראה לי מעולה לספונג'ה
בתגובה ל: דווקא לא מאת: iDana נשמע לי שאת אלופה בספונג'ה , מתי את קופצת לביקור? עובר עליי משהו מוזר. אחותי הורידה את הסדרה "כוכבים נופלים מהשמיים" ולא תכננתי לצפות בה אך מצאתי את עצמי מחוברת עם אוזניות ללפטופ ואתמול צפיתי בלא פחות מ5 פרקים עד לשעה 4 לפנות בוקר. סדרה מקסימה שגורמת לי הנאה צרופה , הכוכב הראשי הוא קים ג'י און המהמם שמשחק נפלא ופשוט נשבתי בקסמיו. יש עוד שחקנים מקסימים וכשאסיים אכתוב בהרחבה.
בתגובה ל: איזה שיר קצבי מאת: זרהמאד בחירה טובה יש לאחותך..
הראשי היה מעולה.את הראשית פחות אהבתי אבל היא הייתה נסבלת.אבל הכי הכי חמודים היו הילדים!
בתגובה ל: איזה שיר קצבי מאת: זרהמאד תמשיכי ליהנות ומחכה לסיקור שלך
אני רחוקה מלהיות אלופה בספונג'ה - אבל בלי מוזיקה ברקע קשה לי בכלל להתחיל לנקות...
בתגובה ל: אני רואה שהמרתונים הופכים להרגל מאת: iDana מרתון מבחינתי יכול להתקיים רק באם הסדרה מתורגמת לעיברית אחרת לא הייתי שורדת 5 פרקים ברצף . הסדרה היחידה בה עשיתי מרתון באנגלית היא "המלך סאן", ביליתי לילות כימים (בצפייה ישירה) ובכמיהה לעוד רבע פרק..
בתגובה ל: הם הפכו להיות סוג של פורקן מאת: זרהמאד גם אני עשיתי מרתונים עם סאני אבל המרתון הכי קיצוני שעשיתי היה עם MiSa ו"סושי" - צפיתי בסדרה תוך שלושה ימים ואח"כ לא הייתי מסוגלת לצפות בכלום במשך כמה ימים טובים...
בתגובה ל: הם הפכו להיות סוג של פורקן מאת: זרהמאד השחקנית הראשית היא מזכירה לי את סאול ווה מצ'ונו . וגם אני רואה ברצף - אחרי שהילדים ישנים אני מתחילה ולא יכולה להפסיק . איפה אם בכלל אפשר לראות את המלך סאן ויש עם תרגום?
בתגובה ל: אני ממש נהנת שאת רואה את הסידרה אני דווקא אהבתי את מאת: sinay30 למעט מה ששודר בערוץ ויוה פלטינה. ראיתי שהעלו בקשות בפורום של אתר ויוה להוסיף את הסדרה לצפייה באתר. אם יתמזל מזלנו אולי יביאו את "המלך סאן" לשידור חוזר לאחר "היהלום שבכתר".
בתגובה ל: ואני אוטוטו מסיימת את Prosecutor princess מאת: iDana אני יודעת שאני בדיליי אבל אחרי צ'ונו בחרתי לראות את כוכבים נופלים מהשמיים - נהנתי כל כך, מומלץ ביותר . אני גם רוצה לראות את דונג יי , מחכה שכל הפרקים ירדו.
בתגובה ל: הי-דנה - איפה את רואה את prosecutor princess ? מאת: sinay30 אז ניתן לראות באתר הזה. האופציה השנייה היא כמובן להוריד פרקים,אם תרצי אשלח לך מסר
בתגובה ל: היי יפה-אם את מעוניינת בצפייה ישירה מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: היי יפה-אם את מעוניינת בצפייה ישירה מאת: זרהמאד וקוראים לי חופית...מענין אותי מהו השם שלך ומה הפירוש של זרהמאד
בתגובה ל: שבת שלום - כן הייתי מאוד רוצה שתישלחי את המסר מאת: sinay30 איך הגעתי ליפה? פדיחה שמי דלית ול"זרהמאד" אין פרוש, כך נרשמתי בזמנו לאתר אג'נדה ואני שוקלת לשנות את הכינוי המוזר שבחרתי לעצמי. שולחת לך מסר
בתגובה ל: נשמע נחמד כרגיל אבל אני מחכה לדרמה החדשה של שגיא מאת: lady fanni מדברים על הסדרה Daemul כבר כמה שנים, אבל בכל פעם צצו עיכובים ומכשולים כאלה ואחרים... הסדרה אמורה לעלות לשידור באוקטובר, ותתמודד מול Runaway של ריין ו-Playful Kiss שהתחילה היום.
הנה תמונות ראשונות מהצילומים:
גו היון ג'ונג סיפרה שהיא הייתה אמורה לריב עם הדמות שמגלם צ'ה אין פיו, אבל מכיוון שהוא כ"כ נאה, היא התקשתה לעשות זאת... אגב, מסתבר שראיתי את השחקן הזה ב-White tower אבל ממש לא זכרתי אותו משם (טוב, הדחקתי את הסדרה הנ"ל באופן כללי). ואת שגיא עדיין לא רואים בתמונות.
תוקן על ידי iDana 2/9/2010 0:27
בתגובה ל: צילומי הסדרה Dae Mul התחילו סופסוף מאת: iDana משום מה התלבושת והאיבזור ההיסטורי הולמים יותר את גו היון אך העיקר שסוף סוף יש התקדמות מוחשית והצילומים יצאו לדרך. מחכה בקוצר רוח לראות את שגיא מצטרף לצילומים.
בתגובה ל: היא ניראת מאד מובגרת בתמונות מאת: זרהמאד לא כ"כ ברור האם הוא מגלם ג'יגולו או תובע או שילוב של השניים...
בתגובה ל: ויש גם תמונות של שגיא מאת: iDana אז זה מתחיל באוקטובר? איזה יופי..אני רוצה לראות את זה באונליין..
בתגובה ל: היא ניראת מאד מובגרת בתמונות מאת: זרהמאד הפעם בביקור נשיאותי בארה"ב:
אגב, הבחירה המקורית לתפקיד הייתה דווקא לי יאנג אה , שכידוע עסוקה בדברים אחרים בימים אלו...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole
אז היום סיימתי את prosecutor princess שהתגלתה כהפתעה נעימה מאוד מבחינתי – וללא ספק הייתה הסדרה הנכונה בזמן הנכון
הסדרה זכתה לסקירות יפות בפורום (של lady fanni ושל palgang), כך שלא ארחיב לגבי העלילה, ותרשו לי לעשות קצת העתק הדבק
העלילה: מא היי-רי היא בחורה חכמה עם זיכרון מעולה ואייקיו 146, מה שמאפשר לה לעבור בקלות את מבחני הקבלה לתובעים. למרות יכולותיה, היא מתעניינת יותר באופנה, רכישת מותגים יקרים והיא שונאת עבודה קשה לכן היא רחוקה מלהיות התובעת האידיאלית...
ביום המינוי, במקום ללכת לסדנת התובעים, היא מעדיפה לחפש אחר נעלי גרייס קלי שמוצגות למכירה פומבית באתר סקי אקסקלוסיבי. אבל מסתבר שזה לא בדיוק היום שלה, ואחרי סדרה של תקלות מעצבנות היא נתקלת בעורך דין בשם אין-וו, שנחלץ לעזרתה, אבל בהמשך מתברר שיש לו כוונות מסתוריות כלפיה...
רשמים אישיים: הסדרה מתחילה כקומדיה קלילה ואולי טיפה מוגזמת בתחילה – אבל היא גם מאוד כייפית, וככל שהפרקים מתקדמים היא מעמיקה ומתפתחת לכיוונים חדשים. לא הכל מושלם כמובן, אבל יש לסדרה הזו נשמה גדולה ושחקנים נהדרים (בעיקר הראשיים אבל לא רק) עם כימיה מצוינת. בשלב מסוים בסדרה העלילה נעשית רצינית יותר, אבל גם כשלכאורה היינו יכולים לגלוש למחוזות המלודרמה, הסדרה שומרת גם על האופטימיות, ההומור והנשמה
קים סו יון (גורמה, אייריס) הייתה נהדרת בתפקיד הראשי . היא נכנסה לנעלי העקב של התובעת היי רי בקלילות, והצליחה להביע רגש, הומור, כנות וקלולסיות חיננית . הייתה לה כימיה מצוינת עם פארק שי יו ("מאיזה כוכב את"), שהיה מקסים
נהניתי גם משחקני המשנה שעשו עבודה טובה כולל הגנרל הקשוח מצ'ונו שגילם כאן תובע קשוח אבל חמוד. וכמובן ההורים של היי רי.
הפסקול טוחן כמה שירים ללא רחמים – והם עדיין דבוקים אליי. אני מניחה שזה יעבור בדרמה הבאה (מחר אני מקווה להתחיל סופסוף את דונג יי!)
לכבוד מיוחד זוכות הנעליים של התובעת היי רי . אני מודה שהסטיילינג שלה היה משעשע ביותר, והייתי סקרנית לראות באילו נעליים, עגילים ופרנץ' לציפורניים היא תפתיע הפעם...
כך נראה הארון של היי רי
הנעליים שבגללן התחיל הכל...
הומאז' לנעליים של היי רי:
וקליפ לסיום (כולל ספויילרים בעיקר לפרק הראשון...):
בתגובה ל: כמה מילים על prosecutor princess מאת: iDana ועצם השתתפותו של הגנרל מגבירה את החשק. מקווה להתחיל אותה אולי בחופשת החג
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole צפיתי בסידרה הקוריאנית המתוקה הזאת ומאוד נהנתי . בכיתי צחקתי ומאוד התרגשתי .כדאי לראות
בתגובה ל: כוכבים נופלים מהשמיים - סדרה מעולה - המלצה חמה מאת: sinay30 ללא תוכן
בתגובה ל: על ההמלצה מאת: iDana בפרק האחרון היה די אקשן,לא כמו בקודם לו,שמצאתי את עצמי מנקרת לא מעט...הגיבורה,גו'נג ג'אם,מוצאת את עצמה בהרפתקאה,יחד עם החייל הנחמד ואפילו היו בסכנת חיים.השאלה שלי(בתור טירונית-קוריאניות")היא-האם יקרה משהו בין שני הגיבורים,או שזה הולך להמרח,עד כדי ייאוש?לפי ההגיון נראה שכן,אך אני זקוקה לאי-אילו ספויילרים,כדי לדעת למה לצפות...דבר אחד כבר ממש ברור-השמרנות כאן חוגגת ברמה גבוהה ביותר,מזכיר לי את הסדרות האנגליות של גיי'ן אוסטין ושאר ויקטוריניות,בהן צפיתי לא מעט...חבל באמת, שלא עושים יותר כאלה...שמתי לב,שהמתחרה של ג'ונג גאם(בת חסותה של הגבירה התככנית-לא יעזור...אני לא קולטת את השמות,חוץ מהגיבורה...)שמה עין על החייל ונראה שהולכת להיות תחרות ביניהן,או שלא...
בתגובה ל: בקשר ליהלום שבכתר מאת: איילה 43 כצופה אוהדת של הסדרום הקוריאניות , אם יש דבר עליו אני "מלנה בחוצות העיר" - העדר אהבה. לעיתים אני יושבת מול המסך וצורחת על הגיבור ראשי "בבקשה, מתחננת, תנשק אותה כבר". דנה צפתה בסרטים קוראנים (אני רק באחד) וכתבה ששם הצנזורה מקשה פחות ורואים לא מעט רומנטיקה. לגבי הסדרות, הם מחמירים קצת או בעצם הרבה יותר.
עכשו לגבי ג'אנג גום- עלול להכיל
בין ג'אנגומה לקצין וג'נטלמן יהיה קשר אך לא כזה שאת מכירה (כמו אנסו ואיסבל) ,אלא קשר מתון ושקט הרבה הרבה יותר. כמובן שגום יונג (האחיינית של התככנית) גם היא מאוהבת בקצין , אפילו עוד לפני ג'אנגומה אך לא הצליחה לכבוש אל לבבו.
בתגובה ל: איילה היקרה - ברוכה הבאה למועדון מאת: זרהמאד כל הסדרות הן כאלה?גם אלו העכשוויות?זה מעניין!יש סדרה שמתחילה מחר,נדמה לי,עם צעירים וכו',גם שם הרומנטיקה שמרנית?יפה,יפה...אגב,איסבל ואנסו לא כל כך "עושים" לי את זה...חוץ מזה,כשיש יותר מתח-אז זה מעניין.לא חייבים להראות הכל."לס איז מור".ועוד מחשבה,הכל כל כך טהור ותמים בסדרה,מעניין אם במציאות זה היה כך באמת...לדעתי-לא,כי ההסטוריה מלמדת אותנו,שהיו (ועדיין קיימים)כל מיני אינטריגות ויצרים כאלה ואחרים,לכל אורך התקופות.הרי האדם לא משתנה,תמיד יילך אחר תשוקותיו,ואם לא-הרי הוא צדיק.הדבר נוגע לכל חצרות המלכות למיניהן והיום-לכל מיני פוליטיקאים ואנשי ממון חזקים...
בתגובה ל: תודה על קבלת הפנים החמה! מאת: איילה 43 אם כן, אז גם שפ חות או יותר רומנטיקה של דרמות קוריאניות אבל לא חושבת שיותר מדי שמרני..היו לזוג הראשי הרבה סצנות יפות יחד.
בתגובה ל: את מתכוונת ל"בחורים רעים" מאת: lady fanni רק שאני לא מתכוננת לצפות בה...אני נמשכת להסטוריות...אם ישדרו עוד מהסוג הזה-ודאי שאצפה!
בתגובה ל: איילה היקרה - ברוכה הבאה למועדון מאת: זרהמאד אבל זה לא אומר שיש יותר רומנטיקה... לפעמים ההפך הוא הנכון. אמנם ראיתי ממש מעט סרטים קוריאנים, אבל נכון לעכשיו אני מעדיפה את הסדרות ראיתי למשל סדרה (Painter of the wind) וסרט (Portrait of a beauty) שמבוססים על אותו סיפור - והסדרה הייתה יותר מוצלחת לטעמי.
אני גם חושבת שבסדרות אמריקאיות, לטיניות וכו' יש לפעמים הצפה של סצנות נועזות ופרובוקטיביות, ולפעמים יש תחושה שמנסים לעשות שם "יותר חזק, יותר מהר, יותר גבוה" וכו'. דווקא על הרקע הזה התמימות היחסית של הסדרות הקוריאניות היא מרעננת בעיניי. כבר כמעט שכחנו שאפשר להתרגש ולהביע אהבה גם ממחוות עדינות ופשוטות כמו מבט, אחיזת יד, שקמח, חיבוק לפעמים כשמחכים לרגע הרומנטי הזה, הוא נעשה יותר מיוחד ומשמעותי...
ויש גם סדרות קוריאניות שבהן אפשר למצוא נשיקות לוהטות ולפעמים קצת מעבר לזה. אבל שוב, הכל תלוי בטיב המילוי ואיך זה משתלב בסדרה
בתגובה ל: בסרטים הקוריאנים יש אולי יותר סצנות עירום וסקס מאת: iDana פעם היה מתח רומנטי בסרטים,שבאמת כשהגיעו לנשיקה המיוחלת-היה טעם לכל זה,ממש הרגשנו הזדהות וחמימות,שעלו והציפו את החושים בכיף...כמו בסרט חלף עם הרוח,לדוגמא...ויש עוד המון דוגמאות דומות(טוב,הלכתי רחוק בזמן,אבל זה מה שצץ לי אוטומטית).
בתגובה ל: בסרטים הקוריאנים יש אולי יותר סצנות עירום וסקס מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: בקשר ליהלום שבכתר מאת: איילה 43 אני מאוד מאוד אהבתי את הרומן בין ג'אנגומה לקצין מין, למרות שזה סיפור אהבה בלי דרמות, בלי יחסי אהבה-שנאה, בלי זיקוקי דינור של תשוקה, אהבה טהורה נטו וזה מה שמקסים בסיפור הזה. למרות ששני אנשים יהיו מעוניינים רומנטית בג'אנגומה ובקצין (וכבר קלטת את גום יונג) זה לא ישפיע על האהבה הזו בדרך שאנחנו רגילים אליה מהטלנובלות. אל תצפי למגע גופני, ג'אנגומה שומרת נגיעה
בתגובה ל: לגמרי ג'יין אוסטין סטייל - רך מאת: asole זאת אומרת,שאפילו הבת ה"ברסלבית" שלי,היתה יכולה לצפות בזה,ללא חשש "שעטנז",...טוב,זה רק בתאוריה,כי היא לא תעשה את זה,אבל זה מה שקפץ לי לראש ,למראה הביטוי הידוע.אני נהנת לצפות בסדרה,כי היא מאוד אסתטית (אולי אפילו יותר מדי...)וגם מעניינת מבחינה הסטורית,כאמור.אגב,אם נאמר לי לא לצפות לאיזו חתיכת "בוסה" אסייתית-אז לא אצפה לה.לא נורא,תמיד יש לנו את חואן והאחים!(אה,ו"הלוי",שאפשר להזכר בו תמיד,ברגעים "יבשים")
בתגובה ל: כוכבים נופלים מהשמיים - סדרה מעולה - המלצה חמה מאת: sinay30 טרם סיימתי אך אני נהנת מאד
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole והייתה לי "כניסה חלקה" לסדרה, אני מתחברת לסגנון של הבמאי לי ביונג הון שמורגש היטב כבר מהסצנות הראשונות.
ובינתיים הכי אהבתי את דונג יי הקטנה והשובבה. חבל לי שנראה אותה רק לזמן קצר...
ולמרבה הבאסה - צילומי הסדרה בקוריאה מתעכבים בגלל השביתה. מקווה שזה לא יפגע בדרמה ושהעניינים יסתדרו במהרה (אחרי הכל, זו הסדרה הכי מצליחה של MBC שלא בדיוק מלקקת דבש ברייטינג עם הסדרות האחרות).
בתגובה ל: צפיתי בפרק הראשון של דונג יי מאת: iDana או שאולי צופי הסדרה הוטעו? בכל אופן מקווה שלא יהיו בעיות והצילומים ימשיכו.
מקווה שתהני מהסדרה כמו שאני נהנית ואם כבר התחברת מההתחלה זה טוב
דונג יי הקטנה הייתה מקסימה ובאמת חבל שראינו אותה לזמן קצר..אבל היא תחזור הרבה בפלאשבקים של הדמויות
בתגובה ל: אני הבנתי שהיא תשודר כרגיל מאת: lady fanni בדרמבינס כתבו שהיום נציגי האיגוד הגיעו לסט ושכנעו את השחקנים לא להשתתף בצילומים... צריך לראות מה יקרה בימים הבאים והאם יספיקו לעמוד בלו"ז כדי לשדר את הפרקים הקרובים.
טוב לדעת שנראה את הילדונת המתוקה בפלאשבקים! בינתיים סיימתי את פרק 3 ואני נהנית ממנה ומהסדרה בכלל (למרות שכרגיל בסדרות היסטוריות, יש סצנות לא קלות).
בתגובה ל: הצילומים התעכבו בלפחות יום אחד מאת: iDana כתב שהם כנראה ימשיכו לאחר העיכוב ביום..מקווה שזה נכון.
יפה הגעת לפרק 4? את תראי מפרק לפרק שהסדרה רק נהיית מעניינת יותר ויותר.. נכון לפרק 48 היא הגיעה ל30% רייטינג לאחר תקופה שהיא ירדה קצת..שרק יעלה!
בתגובה ל: מישהו מהפורום של SOOMPI מאת: lady fanni ושהסדרה תמשיך להתקדם יפה... יש סדרות שלוקח זמן להיכנס אליהן וצריך להשקיע מאמץ, אבל כאן ההתחלה באה לי בקלות, הפרקים עוברים מהר, ובינתיים עוד לא העמיסו בהמוני דמויות (כפי שעושים בלא מעט סדרות היסטוריות ישר על ההתחלה). אני מקווה להתחיל עוד מעט את פרק 4
בתגובה ל: הצילומים התעכבו בלפחות יום אחד מאת: iDana כבר פרק 3? כנראה שהילדונת כבשה את ליבך צפית בסדרה "כוכבים נופלים מהשמיים? ניסיתי לערוך חיפוש על רישום שלך ולא מצאתי אני ממליצה עליה בחום, טרם סיימתי אך הסדרה היפנטה אותי.
והראשי? ישמרני האל, נראה כמו דוגמן מהג'ורנל
תוקן על ידי asole 3/9/2010 21:47
בתגובה ל: וואו זה באמת היה מהר מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: למה התמונות יוצאות ענקיות?הקטנתי את הפורמט מאת: זרהמאד ללא תוכן