הסדרה Stars Falling From the Sky / Pick the Stars / Wish Upon a Star הופקה בתחילת השנה ע"י SBS .
פאל קאנג הינה בחורה צעירה חסרת אחריות שכל שאיפותיה בחיים מתרכזות באהבתה כלפי אדם אחד, קאנג הא. כבת הבכורה ,הוריה מצפים שתעזור בבית בגידול חמשת אחיה אך היא מבחינתה רואה בהם נטל ומרבה לציין את העובדה שהם ילדים מאומצים. הוריה אנשים פשוטים וטובי לב אשר אימצו כאמור חמישה יתומים ועושים ימים כלילות בחינוך הילדים ועזרה רבה לזולת. למשפחה המאושרת בחלקה מצטרף סב חורג אשר אימץ את אביה של פאל קאנג ומרבה לשהות בחיק המשפחה. הסב מעמיד פנים שהוא חסר אמצעים לבקשת אביה של פאל קאנג, שבעצם הוא הבעלים של חברת הביטוח בו עובדים פאל קאנג וקאנג הא העו"ד. כאשר אמה של פאל קאנג מגלה שאותו סב חורג הינו בעצם סבה האמיתי של בתה, היא ממהרת לחשוף זאת אך היא ובעלה משלמים על כך בחייהם וכך הילדים נותרים יתומים וחסרי כל. את הבית בו גרו הם נאלצים לעזוב הודות לאותה מרשעת (כלתו האחרת של הסב) שגרמה גם למות הוריהם ולכן עם עזיבתם גם הקשר עם הסב נותק. פאל קאנג הופכת מחסרת אחריות לאמא במשרה מלאה. בניסיון להגן על אחיה הקטנים היא נודדת ממקום למקום כדי למצוא מחסה ללילה וכמובן לסידור לטווח הארוך. הזכרתי את קאנג הא בו היא מאוהבת עד כלות נשמתה? הבחור קר כקרח , חסר רגשות, עו"ד מבריק ובכיר בחברה בה עובדת פאל קאנג כסוכנת פוליסות ביטוח חיים/בריאות. בלית ברירה מוותרת פאל קאנג על נשיותה ואהבתה הגדולה ופונה לבקש עבודה בביתו של "גוש הקרח" כעוזרת בית. מאחר וקאנג הא מתגורר בבית עם אחיו ואחיינו הוא מסכים להעסקתה וכך היא מצליחה למצוא לאחיה דיור בסתר במרתף דירתו. אז איך אפשר להסתיר חמישה ילדים פעלתנים בבית בו אפילו הזבובים לא משמיעים רעש? עד מהרה הילדים מתגלים אך בהדרגה, ואותו "גוש הקרח" מפשיר אט אט ונחשף לעולם מתוק,ריגשי ואנושי.
סיפור סינדרלה?? בהחלט כן!!
הבית השקט שחל בו איסור חמור לעלות לקומה השנייה , קומתו של "גוש הקרח", הופך לבית אשר בו מתגוררת משפחה שלמה חמה ואוהבת כאשר אחיו ואחיינו גם הם נהנים ומאושרים מהמצב החדש.
ולמה סיפור סינדרלה??
פאל קאנג הופכת לנאהבת לא רק ע"י "גוש הקרח" אלא גם אחיו ואחיינו מתאהבים בה. היא מקבלת תמיכה גדולה משני אלו, דבר היוצר טיזינג בין השלושה , כל אחד בדרכו. בנוסף לאהבה זוכה פאל קאנג למצוא את אותו סב חורג ולהבין בעצם שהוא סבה האמיתי,היא מתבגרת ומבינה כמה אמיצים היו הוריה כאשר אימצו את היתומים, גידלו אותם וטרחו רבות למענם.
דעתי על הסדרה- התאהבתי גם אני ב"גוש הקרח" והבנתי מדוע הוא מתנהג בצורה קרה כזו ואפילו הצדקתי וריחמתי עליו. התאהבתי בחמש זעטוטים בוגרים ואחראים אשר חונכו בדרך שיש להעריץ אותה. עצם העובדה שאין בינהם קשר דם לא השפיעה ולו במעט, באהבתם הגדולה אחד לשני. אהבתי את הסיפור למרות שהסוף היה קצת מאכזב ונהנתי לראות את פאל קאנג מעריכה ומוקירה את פועלם של הוריה אשר זילזלה בהם כל כך. העלילה מסופרת בצורה מרגשת ואמיתית כאילו נגזרה מהחיים ומוכיחה שסיפור סינדרלה לא חייב להיות בהכרח עם סנדל. לפעמים גם אנשים טובים יכולים להיות הנסיך שיציל את סינדרלה.
גוש קרח או הרצון לסתיר רגשות? קאנג הא ברגע של שבירה
השחקן לי מין הו כוכב Boys Before Flowers יליד יוני 1987(23), לאחרונה כיכב בסדרה המצליחה Personal Preference שהופקה השנה.
מתוך הסדרה "בחורים רעים" המשודרת בימים אלו בויוה פלטינה
ומהסדרה Personal Preference
יחי ההבדל הקטן (לאחר שינוי הפריזורה הוא ניראה שונה מאד)
תוקן על ידי זרהמאד 12/9/2010 0:54
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד הדמות שלו בטעם אישי גם מאוד שונה מ"בחורים רעים"..בוגר יותר,רציני..
די משעשע שב-2 הדרמות האלה בנות הזוג שלו יותר מבוגרות ממנו..
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד הפרצוף נשאר אותו דבר
לפי מה שכתוב כאן, התסרוקת ב-BOF דרשה די הרבה תחזוקה וסלסול, כי השיער שלו חלק באופן טבעי.
וכאן השחקן הצעיר ניסה לאמץ את סגנון השיער של ג'יימס דין+סטייל לונדוני:
תוקן על ידי iDana 12/9/2010 18:6
בתגובה ל: לטעמי ההבדל לא כזה גדול מאת: iDana נשבתי בקסמיו בסדרה PT , אוסיף בערב דוח צפייה זמני, הסדרה מקסימה מאד.
בתגובה ל: הבחור הצליח לבלבל גם אותי מאת: זרהמאד לא מגיעה לנו סקירה? (את לא חייבת כמובן...).
אני ממשיכה ליהנות למדי מ"דונג יי", אבל בקצב הזה אני עוד אזדקק לתמיכה נפשית...
בתגובה ל: היי, ומה עם "הכוכבים"? מאת: iDana אני מכורה כבדה לסדרה..איזה באסה שהיא נגמרת חודש הבא :(
אני מתארת לעצמי שאת כבר בפרק 20+ ?
בתגובה ל: ספרי לי על זה מאת: lady fanni האמת שהגעתי לפרק 39 ועצרתי בתחילתו, כדי ליהנות מהרגעים היפים לפני שחוזרים לשגרת התככים והצרות. אני מודה שהמרצתי חלק מהסצנות - גם כי הייתי סקרנית וגם כדי להאיץ כמה קטעים מורטי עצבים...
אם אמשיך בקצב הזה נראה לי שאיישר קו עם השידור בקוריאה עד סוף השבוע. נראה לי שיהיה דווקא נחמד לראות את הסדרה בצורה רגועה יותר. בסוף סגרו על 60 פרקים, נכון? נשמע לי אחלה
בתגובה ל: ידעתי שתביני אותי מאת: iDana אולי זה עוד ישתנה..ממה שאני יודעת, ב12 לאוקטובר היא אמורה להסתיים אז זה 60 בינתיים.
39? וואו אני בטוחה שתוך שבוע אפילו פחות תגיעי לקצב הקוריאני.. בהחלט יהיה יותר נחמד אבל את בטח יודעת שההמתנה מאוד קשה..הצופים באונליין כבר נתנו לסימפטום הזה שם - DYOD - DONG YI ORDER DISEASE
בתגובה ל: נכון לעכשיו מאת: lady fanni ואני כבר לא מתפלאת שהרייטינג ירד בפרקי ה-40 ומשהו! כמה אפשר להתעלל בדמויות ובצופים?
אני לא רוצה ספויילרים, אבל אולי טיזר קטנטן? האם יש בסיס לתקווה שלי שעם השיפור ברייטינג (לקראת פרקים 46-47 נניח) יש גם שיפור באווירה? או שהתסריטאים ימשיכו לאתגר אותי? אין סיכוי לכמה רגעי נחת לפני שנגיע לסוף? (שלגביו אני לא אופטימית במיוחד... בכ"ז מדובר בסדרה היסטורית ובתסריטאים קוריאניים!).
לילה טוב
בתגובה ל: כן, הסדרה הזו לא ממש תורמת לבריאות מאת: iDana חוץ מזה שעוד כמה פרקים את תפגשי דמות חדשה ומקסימה שאני בטוחה שתאהבי אותה מיד..
זהו אני לא אומרת יותר..תגלי לבד
ככה זה דרמות היסטוריות רוויות בתככים ובמתח בלתי פוסק אך יש גם רגעי נחת יפים לפעמים,והם שווים הכל
האמת שאני גם לא אופטימית לגבי הסוף כי מי שקרא על ההיסטוריה של הגיבורה הראשית יודע איך זה נגמר..אבל מקווה שזה יגמר בצורה מכובדת
בתגובה ל: יש למה לצפות מאת: lady fanni דונג יי הוזכרה מעט גם ב"יי סאן" ויש מעט מאוד מידע על קורותיה בוויקי, כך שאני מניחה שרוב מה שרואים על המסך הוא פרי דמיונם הפרוע של התסריטאים... מקווה שהם לא שתו יותר מדי לפני שכתבו את הסוף
בתגובה ל: הוקל לי קצת מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: היי, ומה עם "הכוכבים"? מאת: iDana לא שכחתי הכל מוכן בראשטופ. אחותי משגעת אותי ולפעמים אני תוהה אם לא טעיתי כשהכנסתי אותה לעולם הזה. תשמעי, הבחורה עוקפת אותי בסיבוב ומורידה סדרות (מתורגמות בלבד) בקצב מסחרר. ישנן כאלה שצפיתי בהן ויש את אלו שלא ולכן, כאשר היא מוריד סדרה חדשה אין לי ברירה אלא לצפות בה אחרת יהיו לי בושות. הייתי רוצה להצטרף אלייך לדונג יי ,היינו מחזקות אחת את השנייה
בתגובה ל: צודקת בהחלט מאת: זרהמאד שאפשר לחלוק שיגעון משותף וליהנות מהסדרות שהיא כבר הורידה בלאו הכי...
לגבי דונג יי, ברגע שהתחלתי זה מתגלגל כמו כדור שלג... אבל אם וכאשר תתחילי לצפות בסדרה, אשמח לחלוק רשמים
נחכה לדבר הראשטופ
בתגובה ל: היי, ומה עם "הכוכבים"? מאת: iDana
היכן אתם רואים אותה ?
תרגום לאיזו שפה יש ברשת ?
אשמח לקישור (אפשר גם במסר, אם אסור כאן)
|קומוו| תודה
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
(כן, כן ... יש לי עבודה כייפית, רק שלא תמיד אני בבית בערב ולכן לא יכולה לצפות כל הזמן :-))
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד ...בשבוע שעבר, כשהצצתי בפרקים 1-2 של הסידרה (אני לא צופה בה, כי צפיתי בה כבר במחשב), נזכרתי כמה תספורת הקארה של גיבורת הסידרה, ג'אנדי, היתה נוראית וכלל לא הלמה אותה (בעיני לפחות). עם שיער ארוך, השחקנית שמגלמת את ג'אנדי (קו הי סאן), נראית לטעמי הרבה יותר טוב!
בתגובה ל: אפרופו "פריזורות" ו-BOF.... מאת: ההרצליינית התספורת שפרה הזו לא מתאימה לה בכלל,היא נראית מוזר..כמו ילדת כאפות (אולי זה מתאים לסדרה כי היא קיבלה הרבה כאפות שם)
ובכלל,אני היחידה שחושבת שסו היון הלבישה את ג'אנדי באופן מזעזע בנשף על האונייה? שמלה נוראית וילדותית ותספורת שהפכה אותה לבת 30+..ג'ון פיו והאנשים שלו הלבישו אותה רהבה יותר טוב (אז בפרק השני שהוא חטף אותה )
אולי בכלל כל תספורת הקארה הזו שלא מתאימה לה באה להראות שהראשי מתאהב במישהי שהיא לא מי יודע מה יפה (וגם לא ממש חכמה אם יורשה לי לומר)
בתגובה ל: זה גם מה שאני חושבת!! מאת: lady fanni אפילו ג'אנדי מודה בזה שהיא לא חכמה במיוחד (וגם בזה שהיא לא יפה במיוחד. הגיבורה כאן לא "מושלמת", אבל לפחות היא מודעת לעצמה ולחסרונותיה, שזוהי נקודה חיובית).
בתגובה ל: אפרופו "פריזורות" ו-BOF.... מאת: ההרצליינית הקארה לא מתאים לה אך הוא משתלב עם הדמות הילדותית שלה.
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד מתוך הסרט MORE THAN BLUE
מישהו צפה בו? אחרי שצפיתי בקליפ בא לי החשק לצפות אבל הבנתי שהסצנות מהקליפ לא הופיעו בסרט ...
נכון לעכשיו הדרמה החדשה שלו DAE MUL תתחיל רק בנובמבר.
בתגובה ל: קליפ יפה של שגיא מאת: lady fanni לא צפיתי בסרט אך זו שמשחקת איתו היתה מוכרת לי. בדקתי ומסתבר שהיא שחקה בדרמה "שמור את הריקוד האחרון" , היא היית המשנית שהתחרתה על ליבו של השחקן הראשי. גם השיר יפה
בתגובה ל: איזה קליפ יפה מאת: זרהמאד ממש קשה לי להפריד עכשיו אם זאת הדמות או השחקנית שלא התחבר לי....דווקא בקליפ שגיא יותר שבה אותי...
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: קליפ יפה של שגיא מאת: lady fanni ללא תוכן
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד מכיל ספויילרים
הסדרה Stars Falling From the Sky / Pick the Stars / Wish Upon a Star הופקה בתחילת השנה ע"י SBS .
פאל קאנג הינה בחורה צעירה חסרת אחריות שכל שאיפותיה בחיים מתרכזות באהבתה כלפי אדם אחד, קאנג הא. כבת הבכורה ,הוריה מצפים שתעזור בבית בגידול חמשת אחיה אך היא מבחינתה רואה בהם נטל ומרבה לציין את העובדה שהם ילדים מאומצים. הוריה אנשים פשוטים וטובי לב אשר אימצו כאמור חמישה יתומים ועושים ימים כלילות בחינוך הילדים ועזרה רבה לזולת. למשפחה המאושרת בחלקה מצטרף סב חורג אשר אימץ את אביה של פאל קאנג ומרבה לשהות בחיק המשפחה. הסב מעמיד פנים שהוא חסר אמצעים לבקשת אביה של פאל קאנג, שבעצם הוא הבעלים של חברת הביטוח בו עובדים פאל קאנג וקאנג הא העו"ד. כאשר אמה של פאל קאנג מגלה שאותו סב חורג הינו בעצם סבה האמיתי של בתה, היא ממהרת לחשוף זאת אך היא ובעלה משלמים על כך בחייהם וכך הילדים נותרים יתומים וחסרי כל. את הבית בו גרו הם נאלצים לעזוב הודות לאותה מרשעת (כלתו האחרת של הסב) שגרמה גם למות הוריהם ולכן עם עזיבתם גם הקשר עם הסב נותק. פאל קאנג הופכת מחסרת אחריות לאמא במשרה מלאה. בניסיון להגן על אחיה הקטנים היא נודדת ממקום למקום כדי למצוא מחסה ללילה וכמובן לסידור לטווח הארוך. הזכרתי את קאנג הא בו היא מאוהבת עד כלות נשמתה? הבחור קר כקרח , חסר רגשות, עו"ד מבריק ובכיר בחברה בה עובדת פאל קאנג כסוכנת פוליסות ביטוח חיים/בריאות. בלית ברירה מוותרת פאל קאנג על נשיותה ואהבתה הגדולה ופונה לבקש עבודה בביתו של "גוש הקרח" כעוזרת בית. מאחר וקאנג הא מתגורר בבית עם אחיו ואחיינו הוא מסכים להעסקתה וכך היא מצליחה למצוא לאחיה דיור בסתר במרתף דירתו. אז איך אפשר להסתיר חמישה ילדים פעלתנים בבית בו אפילו הזבובים לא משמיעים רעש? עד מהרה הילדים מתגלים אך בהדרגה, ואותו "גוש הקרח" מפשיר אט אט ונחשף לעולם מתוק,ריגשי ואנושי.
סיפור סינדרלה?? בהחלט כן!!
הבית השקט שחל בו איסור חמור לעלות לקומה השנייה , קומתו של "גוש הקרח", הופך לבית אשר בו מתגוררת משפחה שלמה חמה ואוהבת כאשר אחיו ואחיינו גם הם נהנים ומאושרים מהמצב החדש.
ולמה סיפור סינדרלה??
פאל קאנג הופכת לנאהבת לא רק ע"י "גוש הקרח" אלא גם אחיו ואחיינו מתאהבים בה. היא מקבלת תמיכה גדולה משני אלו, דבר היוצר טיזינג בין השלושה , כל אחד בדרכו. בנוסף לאהבה זוכה פאל קאנג למצוא את אותו סב חורג ולהבין בעצם שהוא סבה האמיתי,היא מתבגרת ומבינה כמה אמיצים היו הוריה כאשר אימצו את היתומים, גידלו אותם וטרחו רבות למענם.
דעתי על הסדרה- התאהבתי גם אני ב"גוש הקרח" והבנתי מדוע הוא מתנהג בצורה קרה כזו ואפילו הצדקתי וריחמתי עליו. התאהבתי בחמש זעטוטים בוגרים ואחראים אשר חונכו בדרך שיש להעריץ אותה. עצם העובדה שאין בינהם קשר דם לא השפיעה ולו במעט, באהבתם הגדולה אחד לשני. אהבתי את הסיפור למרות שהסוף היה קצת מאכזב ונהנתי לראות את פאל קאנג מעריכה ומוקירה את פועלם של הוריה אשר זילזלה בהם כל כך. העלילה מסופרת בצורה מרגשת ואמיתית כאילו נגזרה מהחיים ומוכיחה שסיפור סינדרלה לא חייב להיות בהכרח עם סנדל. לפעמים גם אנשים טובים יכולים להיות הנסיך שיציל את סינדרלה.
גוש קרח או הרצון לסתיר רגשות? קאנג הא ברגע של שבירה
תוקן על ידי זרהמאד 14/9/2010 0:37
בתגובה ל: "כוכבים נופלים מהשמיים" מאת: זרהמאד מאוד נהניתי ממנה ואם ישדרו אותה אי פעם בפלטינה לא אהסס לצפות בה שוב.. מאוד אהבתי את הקרבה בין הילדים למרות שלא היה ביניהם קשר דם כמו שאמרת..
ולמה הסוף מאכזב? הסוף היה די נחמד..גם אני ציפיתי לקצת יותר אבל בסה"כ היה מספק..
בתגובה ל: דרמה מרגשת ויפה מאת: lady fanni ספויילר
האמת שלא ציפיתי לסוף אחר, שמחתי שהם ביחד ושמחתי על כך שפאל קאנג ממשיכה את דרכם של הוריה אך התאכזבתי מכך שהציגו את זה בצורה קיטשית לעומת איך שהוצגה העלילה במהלך הסדרה. הקיצוניות בשינוי שעבר קאנג הא גרמה לדמות לאבד את הקסם שלה.
בתגובה ל: "כוכבים נופלים מהשמיים" מאת: זרהמאד אהבתי את המשפט "סיפור סינדרלה לא חייב להיות בהכרח עם סנדל" הבנתי שכל אחד משמות הילדים מייצג צבע כלשהו, נכון?
ואני אקח את הסדרה בחשבון כשיתחשק לי לגוון עם קומדיה משפחתית
בתגובה ל: על הסקירה! מאת: iDana השמות נבחרו ע"י ההורים המאמצים כדי שיהיה לכם יותר כל לזכור את השמות. ממליצה לך בחום לצפות בסדרה המשפחתיתי הזו. הסדרה "טעם אישי" הפכה להיות אובססיה, קשה לי להפסיק.לי מין הו מוציא אותי משלוותי ולא חשבתי שזה יהיה כך. הוא שחקן איכותי ומקסים , אי אפשר להשוות ל"בחורים רעים" כלל.
בתגובה ל: שמות הילדים מוספים צבע רב לסדרה מאת: זרהמאד אומנם אני בהתחלה...אבל הסידרה מצליחה להפתיע אותי.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: גם אני רואה עכשיו טעם אישי.... מאת: shrekit144 אחת הסדרות האהובות עליי וההחלטה היתה גורפת. סידרה מקסימה ואיכותית . לא חשבתי שלי מין הו יצליח לכבוש אותי לאחר שקצת פסלתי את הדמות שלו ב"בחורים רעים" אך לאחר "טעם אישי" הוקסמתי מיכולות המשחק שלו.
בתגובה ל: סיימתי אותה היום מאת: זרהמאד או שאת מעדיפה להשלים שעות שינה?
בתגובה ל: יש מצב לסקירה? מאת: iDana את יודעת , הכל מוכן ב"ראשטופ". אתמול לא הצלחתי להשחיל הודעה, כל הזמן נתקלתי ב ERRORE. אפילו מסר לא הצלחתי להעביר והעלתי הודעה בטוויטר. גם אצלך זה היה? ניסיתי משני מחשבים שונים אך ללא הועיל.
בתגובה ל: הסידרה הבאה שלי היא "כוכבים נופלום מהשמיים" מאת: shrekit144 אז זאת הסידרה הבאה שלי, שאחרי שקראתי את הסיכום שלך הבנתי שאני הולכת לבכות הרבה מאד בסידרה הזאת תודות לתוספת הילדים...רגשנית שכמותי...חח
כרגע אני בפרק 8 של "טעם אישי". ומתכוננת למרתון. יש הרבה הפתעות בסידרה. קודם כל השחקן המקסים בעיניי קים ג'י סוק - שהכרתי בצ'ונו.
Kim Ji Suk
שדרך אגב מדבר אנגלית במבטא מדהים!! לא??
יש את Yoon Eun Hye שבאה לתפקיד אורח (אני עדיין לא יודעת אם היא תשוב, אבל אני משערת שלא. אפילו בהופעה לפרק אחד היא נכנסת ללב) אותה הכרתי כמובן, ב"קופי פרינס" ואחר כך "גבירתי הנאווה".
דרך אגב, הורדתי כבר את כל הפרקים המתורגמים של "ממזרח לעדן" ו"רובין הוד", שנראו לי יותר מעניינים אחרי צ'ונו. אבל אני לא מתחילה לראות עד שיתורגמו כל הפרקים. כי אני יודעת שלא תהיה לי סבלנות ואני אראה און ליין בלי תרגום. אם אני אתחיל אני ארצה להמשיך עד הסוף. כנראה שזאת תופעת לוואי של כל המרתונים האלה... קושי בדחיית סיפוקים. חשבתי שבינתיים אני "אסתפק" בטעם אישי וכוכבים...אבל בינתים אהבתי מאד את מה שראיתי.
דרך אגב, זאת הודעה ראשונה שלי בחיים שאני מוסיפה תמונות....
תוקן על ידי iDana 19/9/2010 19:8
בתגובה ל: אופססססססססססס..פעם ראשונה שלמדתי את ניפלאות האנטר מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: אווווווףף...בתצוגה מקדימה הכל הופיע לי! מאת: shrekit144 כששולחים הודעות בכרום, בד"כ הלינקים נקטעים והתמונות מתפקששות...
קחי בחשבון של-East of Eden יש לא פחות מ-56 פרקים ואני מאמינה שייקח זמן עד שהתרגום יושלם. גם לגבי רובין הוד (הונג גיל דונג) נשארה לדלית לא מעט עבודה
וכמובן צפייה מהנה ואשמח לקרוא רשמים
בתגובה ל: ערכתי את ההודעה ועכשיו התמונות מופיעות מאת: iDana ואם עד עכשיו חיכיתי בסבלנות...כבר אין לי ברירה לא?!?!?
בתגובה ל: תודה דנה... מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: השירשור האסייאתי מאת: זרהמאד זו תהיה גרסה קוריאנית למנגה יפנית בשם - CITY HUNTER בה הוא מגלם פלייבוי אשר פותר תעלומות..הצילומים יתחילו בנובמבר וככל הנראה יכללו הרבה סצנות אקשן..
אישה צעירה מתאבדת בקפיצה אחר כך מתברר שהיא נדקרה והחדר אורגן כך שזה יראה כאילו התאבדה. ההתאבדות פותחת שרשרת אירועים שכולם מסתכמים איכשהו בריו (קימורה טאקויה), שף צעיר ויפה תואר, וגורמים לבלש קאנזו הרבה כאב ראש. בד בבד איכשהו אחותו הצעירה של קאזו יוקו מתאהבת בריו. אחת הדרמות שאם אני אפרט אני הורסת. אני הגרתי את כל נוזלי הגוף האפשריים שיוצאים מהפנים. הסוף שלה גרם לי לבהות במסך ולומר למה אלוהים למה?
זו לא דרמה רגילה. זו דרמה שאחר כך תחשבו עליה הרבה, עזבו שראיתי אותה ביומיים כי פשוט לא יכולתי להפסיק, המתח הורס את הבריאות. היא פשוט אחת הדרמות המעולות ביותר שיצא לי לראות והסוף שלה אלוהים שיעזור לי... פשוט ככה.
בתגובה ל: זה לא מלחיץ בכלל זה פשוט מדהים מאת: lulinka עברו כמעט שנתיים מאז שראיתי אותה ועד היום היא אחת הסדרות הכי חזקות והכי מעניינות שיצא לי לראות ולא רק בז'אנר היפני אלא בכלל.. שחקנים איכותיים, עלילה מקורית שאין שנייה לה, מתח, רומנטיקה ורף איכות שקשה להגיע אליו. לא כל סדרה שרואים גורמת לך בסופה לעצור ולחשוב כמו שהיא גורמת... באמת שאנחנו צריכות לתרגם אותה מתישהו... פשוט האנרגיות הנפשיות שהיא צורכת ממך בזמן הצפייה הן בלתי מתוארות.. צריכים להיות מוכנים נפשית למשהו כזה.
וכן.. באמת הם צריכים לעבור ליפנית אבל זה לא שאנחנו תורמות לעניין, עצלניות פורום שכמונו, לא מזיזות אצבע כבר למעלה משנה, איך היינו פעם כל כך חרוצות לולוש איך?...| אוסאגי4|
Dont mess with the Kiwi סובלת מג'אפאניקה קשה ביותר.. תזהרו! זה מידבק!
בתגובה ל: סדרת מופת קטן עליה! מאת: Kiwi85 זה שהיינו אמפלויימנט אוף דה וויק מאנט' אוף דה יר אוף דה מילניום:-P ואז כשפוטרנו ללא פיצויים נדמה לי שאז הבנו כבר שמי שרוצה שיראה ומי שלא שלא:] לא ככה?
ותשכחי מלתרגם אותה בלי חצי שנה הכנה אצל איזה פסיכיאטר הגון שיתן גישה חופשית לפרוזאק זנקס ומה שבינהם
בתגובה ל: קיווש זה לא שהיינו חרוצות מאת: lulinka הבעיה שאני לא מכירה מספיק..
ראיתי את 2 העונות של האנה יורי דנגו ונהניתי מאוד התחלתי את משפט המכשפה ואהבתי את הסדרה , הבעיה שאין לי איפה לראות את 2 הפרקים האחרונים,אין כתוביות באנגלית בשום מקום :(
יש לכן המלצות לכמה דרמות? רצוי משהו עם האפי אנד..אני רגישה לסופים עצובים..
בתגובה ל: זה לא מלחיץ בכלל זה פשוט מדהים מאת: lulinka מאמינה שמתישהו יגיע העיתוי היפני הנכון בשבילי
בתגובה ל: One Million Stars Falling from the Sky מאת: lulinka היכן אפשר לצפות בסדרה הזו.תודה אלה
בתגובה ל: Million stars falling from the star מאת: rella
בתגובה ל: יש גם את הסדרה הקוריאנית מאת: iDana תודה דנה, אני כנראה עשיתי "מיש מש" בין הסדרות, את הסדרה הזו ראיתי ואהבתי. אני התכוונתי לסדרה שבה יש בלש שפותר מקרה רצח, כנראה לא הבנתי נכון. בתודה אלה
בתגובה ל: יש לצפייה ישירה ב-mysoju מאת: iDana תודה דנה. מה שרציתי לדעת האם יש את הסדרה הזו גם בהפקה קוריאנית. מצאתי אותה בהפקה יפנית.
שוב תודה על ההענות המהירה ותשומת הלב, אני מאד מעריכה זאת. שנה טובה אלה.
בתגובה ל: המלצות על סרטים קוריאניים מאת: iDana המערבון או ה"מזרחון" כמו שהכותב קורא לו, נשמע סרט שבעלי יאהב. מכעיס אותי שיש בתגובות לכתבה דיון שלם באם הכתבה באה בעקבות יום הכיפורים או "חג הסרטים" כפי שחלק והכותבים כינו אותו. למה אי אפשר לחוות הנאה מסרטים ללא קשר ליום הכיפורים? מעצבנים אותי המגיבים הקטנוניים האלו.
בתגובה ל: ייצוג נכבד לסרטים הדרום קוריאנים ברשימה מאת: זרהמאד כל עוד הוא עושה זאת בביתו ולא פוגע באחרים... בעבר, כשעוד היו ספריות וידאו, היה ידוע שיום הכיפורים הוא יום השיא השנתי שלהן.
תוקן על ידי iDana 16/9/2010 9:30
בתגובה ל: שכל אחד יעשה מה שטוב לו מאת: iDana והיא סיפרה שהיום אחרי יום כיפור היה היום הכי נורא בשנה, כל המדפים התרוקנו בחג וביום שאחרי היה צריך לסדר את כל הספריה מאפס.
אבל מן הידועות שעמישראל לוקה בשגעת ותחושת מצור קיומית, כמו שמצטיידים בסרטים לפני יום כיפורים ככה אנשים קונים פיתות בטירוף לפני פסח ובכלל כמויות אוכל אדירות לפני החגים.
בתל אביב זה התמתן לדעתי כי היום כבר אפשר לעשות קניות בשבתות ולקנות לחם בפסח וכולי, אני לא יודעת איך זה בפריפרייה.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: הכרתי מישהי שעבדה בספרית וידאו פופולרית מאת: asole במיוחד עם רשתות כמו טיב טעם וכו' - אבל זה עדיין לא מונע מעמישראל להצטייד בכמויות אוכל כאילו אין מחר...
בתגובה ל: המלצות על סרטים קוריאניים מאת: iDana ואפילו פחות מכך לסרטי האימה אבל ראיתי סרט אחר של קים ג'י-וון - סיפור מריר מתוק (A Bittersweet Life). בסך הכל כתבה מבורכת, טוב שאנשים פותחים את הראש לסרטים מארצות שונות, אפילו שמדובר בסרטים שבהם אשכרה פותחים לאנשים ראשים...