הסדרה "טעם אישי" שאני אישית מעדיפה לקרוא לה בשם "העדפה אישית"(Personal Preference’ ) שודרה השנה וזכתה ל 14 אחוזי רייטינג.
ג'י הו בחור סטרייט לגמרי, עובד כאדריכל במשרד פרטי אותו הוא מתחזק בקושי רב. לעומתו, צ'אנג ריול אדריכל גם הוא, עובד בעסק המצליח של אביו והופך להיות המתחרה של ג'י הו. הכוחות לא שווים כלל ועל הפרק עומד פרוייקט חשוב להקמת מבנה לחברת יזמות. התחרות בין השניים עוברת לפסים אישיים כאשר לתמונה נכנסת הצלע הנשית, קה-אין. קא- אין היא בתו של פרופסור לאדריכלות אשר חיה לבדה. חברתה הטובה אשר התגוררה עימה ניהלה רומן עם אהובה של קא אין שהוא לא אחר מצ'אנג ריול. לצערה קה אין התמימה מגלה על כך רק בערב החתונה והמכה כואבת מאד. קה אין נותרה לבדה בבית אותו עיצב אביה המפורסם והיא מגלה שהיא גם מרוששת לאחר שידידה הטוב משעבד את ביתה לטובת הבנקים. לא נותרת לה ברירה אלא להכניס דיירת כשותפה לבית וכך תוכל להחזיר את החובות בעזרת כספי השכירות. הדיירת לא מגיעה אך במקומה מגיע דייר שנאלץ להכריז כי הוא הומו כדי להתקבל. אותו דייר הוא לא אחר מאשר ג'י הו אשר מגיע לשם מתוך אינטרס אישי להצלת משרד האדריכלות שלו. היזם אשר עומד בראש הפרוייקט מעוניין בעיצוב בהשראתו של אביה של קא אין וג'י הו מעוניין להיכנס לבית כדי לחקור אודותיו. ההכרות של ג'י הו וצ'אנג ריול לא נובעת רק מעצם היותם מתחרים. אביו של ג'י הו הקים את חברת האדריכלות כאשר אביו של צ'אנג ריול מכר סודות עיסקיים מהחברה וגרם להפלתה.גי הו נושא את הצלקת הזו אשר הפכה אותו לפרפקציוניסט אך קר ומסוגר, בחור אשר רץ קדימה מבלי להסתכל לצדדים ובעצם רץ סביב הזנב של עצמו.
החיים עם קה אין אינם קלים. היא מבולגנת וגמלונית, לא אחראית ולא נקייה וכל אשר נותר לה היא עבודתה כמעצבת רהיטים. ג'י הו נלחם בצ'אנג ריול הן במישור העיסקי ובהמשך גם במישור הרומנטי כאשר צ'אנג ריול הוא האקס של קה אין וג'י הו מדריך אותה כיצד לנקום בו.
עכשו אותו פרפקציוניסט שנאלץ להתחזות להומו עובר עם קה אין תהליך ארוך בו הוא מדריך אותה כיצד להפוך לאישה וכיצד לשווק את עצמה ובעצם בונה לעצמו את האישה בה חשק.
מה שמתחיל כמשחק הופך לאהבת אמת וגילוי סודות ואמיתות. הסדרה חושפת רומנטיקה סמויה ובתולית ומפענחת את התעלומה העתיקה "האם ישנה חיה כזו - ידידות בין גבר לאישה"?
דעתי על הסדרה: אהבתי אהבתי אהבתי. לי מין הו (גו ג'ון פיו "בחורים רעים") כבש את ליבי, סגנון המשחק שלו איכותי ואמיתי אשר מייצג בכבוד ובהדר את הדמות אותה גילם. השחקנית שלצידו,סון יי גין,מבוגרת ממנו ב5 שנים אך למרות הכימיה הטובה בינהם היה ניראה שהוא סוחב אותה על גבו. האיכות במשחקו חיפתה על הריקינות שהיא שידרה לעיתים בסצינות המשמעותיות ביותר. את צ'אנג ריול מגלם קים ג'י סוק המוכר לחלקנו כוואנגסאן מ"צ'ונו". מאז הסדרה עולות בי התהיות- יש דבר כזה אהבה אפלטונית או לחילופין ידידות בין גבר לאישה? הגעתי למסקנה שלא! מה שכן , לא הייתי מתנגדת לידיד כמו זה- ידיד אשר אפשר לשפוך בפניו את הלב והוא יתן את דעתו מנקודת מבטו של גבר (למרות היותו הומו). נשמע מוצלח , לא? רק שעליו להיות הומו על בטוח כדי שאוכל לשנות את דעתי על כך שיש דבר כזה ידידות בין גבר לאישה ..
תמונות תמונות ועוד תמונות או תמונה מספרת סיפור:
ידידות אמיתית תמיד מתחילה בשקמח
במסגרת השיעורים ג'י הו מלמד את קה אין להיות נשית
"לא הכנת שיעורים לכן תענשי! ידים למעלה!!"
ג'י הו תומך בקה אין כאשר היא מקבלת מחזור ומרפא את מכאוביה או לחילופין " איך הפכתי מסטרייט חובב נשים לרופא לעינייני נשים"?
ג'י הו נדהם מהתוצאות של עבודתו - קה אין הפכה מהברווזון המכוער לברבור ייפיפה
והנה הפתעה - השחקנית יון און הי הלוא היא "גברתי הנאווה" הגיחה להופעת אורח כחברתו לשעבר של ג'י הו
וזוהי לי יו יון ("המלכה סון דוק") בסרט Doenjang שייצא לאקרנים לקראת סוף אוקטובר.
תוקן על ידי iDana 30/9/2010 15:1
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana
הסדרה I Am Legend שודרה בקוריאה בין החודשים אוגוסט-ספטמבר 2010 ברשת SBS, ויש לה 16 פרקים. הסדרה זכתה לרייטינג ממוצע של 14.1% (בפרק האחרון הייתה צניחה ל- 9.2, אולי גם בגלל חג הצ'וסוק).
במרכז העלילה עומדת ג'ון סול-הי (קים ג'ונג און, Lovers), שנשואה לצ'ה ג'י ווק (קים סונג סו), עורך דין מצליח באחת החברות הגדולות והמדוברות. לכאורה, נראה שהיא חיה את החיים הטובים: אחוזה משפחתית מפוארת, המון כסף, מסעי שופינג, בגדי מעצבים וטיפולי יופי. אבל די מהר מתברר שלא הכל דבש. יש לה חמות מהגיהינום, שהיא נאלצת לציית לה, ובעל שלא ממש מתעניין בה... הם התחתנו בחיפזון אחרי שסול הי נכנסה להריון (השמועות מספרות שהיא רצתה ללכוד את היורש העשיר), אבל היא איבדה את התינוק זמן קצר לאחר החתונה, ומאז המשפחה רואה בה בעיקר נטל. גירושים עלולים להרוס את התדמית של עורך הדין שרוצה לפנות גם לקריירה פוליטית, וכך בני הזוג שכבר מזמן לא מחבבים זה את זה תקועים להם יחד כבר שנים.
המקום הכמעט יחיד שבו סול הי מרשה לעצמה להשתחרר וליהנות הוא חדר החזרות, שבו היא מנגנת אחת לשבוע עם חברותיה מהתיכון. מאחורי המיקרופון, הקלידים והגיטרה החשמלית היא מתעוררת לחיים. ואגב, שמה של ג'ון סול-הי מזכיר באיזשהו משחק מילים את המילה "אגדה" (jeon-seol בקוריאנית), ומכאן נובע שם הסדרה.
יום אחד מתגלה שאחותה של סול הי חולה וזקוקה לתרומת מוח עצם. סול הי מתגלה כתורמת מתאימה, אבל חמותה מתנגדת בתוקף בטענה שזה עלול לשבש את טיפולי הפוריות של כלתה בדרך ליורש המיוחל... וזה הקש ששובר את גב הגמל. סול הי מחליטה להתגרש, והצעד הזה כמובן לא מתקבל בחיוך ובהסכמה. במקביל, היא וחברותיה נתקלות בג'אנג טה-היון (לי ג'ון היוק, "סיטי הול"), הסולן לשעבר של הלהקה שהעריצו בתיכון ומפיק מוזיקלי בהווה (שהוא במקרה גם האקס של עורכת הדין שמתעסקת עם בעלה של סול הי). מכאן נפתחת דרך חדשה לסול-הי, שמנסה להתנתק מבעלה ובמקביל להגשים את חלומה המוזיקלי יחד עם חברותיה.
דעה אישית: הסדרה התחילה בצורה חמודה ומרעננת, למרות שהעלילה לא נשמעת מקורית במיוחד, וזה בעיקר בזכות השחקנים הסימפטיים, ובראשם קים ג'ונג און ושאר חברות הלהקה. יכולתי להתחבר בקלות לדמותה של סול הי ולרצות בטובתה. בנוסף לכך הקטעים המוזיקליים היו מהנים למדי, במיוחד בהתחשב בכך שכל השחקניות ניגנו ושרו באמת, ועשו זאת לא רע בכלל.
בשלב מסוים, העלילה נכנסת עמוק לבית המשפט ומסרבת לצאת משם, כך שהעסק הופך למייגע לטעמי. ציפיתי לדרמה רומנטית ומוזיקלית עם נגיעות קומיות, ואני מרגישה שקצת עבדו עליי – המוזיקה הייתה אחלה, היה גרוב, היו קצת צחוקים, אבל את הרומנטיקה צריך לחפש כנראה במיקרוסקופ, וגם אז לא בטוח שתמצאו. הפרק האחרון הוא אנטי קליימקסי ואני לא מתפלאת שהרייטינג שלו היה נמוך... אבל בכל אופן אי אפשר להגיד שהתאכזבתי, כי גם לא ממש הייתי קשורה רגשית לסדרה. אני פשוט חושבת שהיה לה פוטנציאל להיות מהנה ומרגשת יותר, במיוחד עם השחקנים הסימפטיים. ואגב, נראה לי שהיה חוק לא כתוב בסדרה הזו, שלחצאיות/מכנסונים של סול הי אסור לעבור אורך מסוים, אלא אם כן מדובר במכנסיים הכי צמודים שיש...
זו הסדרה הראשונה שבה צפיתי באתר של Viikii. התחלתי ממש במקרה, כי רציתי להתרענן קצת בזמן הצפייה בצ'ונו. הפרק הראשון היה חביב וכך המשכתי (מה גם שקצב התרגום הרשמי של הסדרה איטי במיוחד). למרות שבסה"כ הצפייה זרמה באיכות סבירה, והיה נחמד לראות את התגובות של הצופים האחרים תוך כדי – בשלב מסוים היו גם בעיות טכניות והייתי צריכה להוריד את התוכנה של Viikii וכו'. בקיצור, נראה לי שאני חוזרת לשגרת ההורדות, יותר נוח ככה וגם אפשר להמריץ בקטעים המשעממים (אם כי גם Viikii יכולה להיות אופציה סבירה במקרים מסוימים).
והנה שני שירים בביצוע להקת Comeback Madonna מהסדרה:
שיר הנושא:
A Million Roses (כולל ספויילרים)
בתגובה ל: I Am Legend מאת: iDana אוקיי,אני חייבת להודות שקים ג'ונג און היא לא ממש השחקנית האהובה עליי..היא די עיצבנה אותי בLOVERS . אבל יכול להיות שפה הייתה לה דמות יותר חביבה..
אני מבינה שהדרמה קצת איכזבה בסוף..אולי טוב שקים סון אה עזבה את הפרוייקט? או שמצד שני היא הייתה מביאה לאחוזי רייטינג נאים..
דונג יי מסתיימת עוד שבועיים ושבוע הבא מתחילה BIG FISH (dae mul) בכיכובו של שגיא וגו היון ג'ונג (ליידי מישיל מהמלכה סון דוק)..יש לי ציפיות מהדרמה מקווה שלא אתאכזב..
בתגובה ל: תודה על הסיקור! מאת: lady fanni וגם כאן היא הייתה חמודה והתאימה לתפקיד, והיא גם שרה וניגנה לא רע בכלל הבעיה הייתה שהעלילה נתקעה ולא ממש המריאה. אני בספק רב אם סונה הייתה משנה באופן דרמטי את הרייטינג (שבסה"כ היה לא רע).
אגב, מצחיק שהשם שלה דומה לשמו של הבן של מנהיג צפון קוריאה, שתמונותיו נחשפו היום בפעם הראשונה - קוראים לו קים ג'ונג און, אבל מאייתים את השם בצורה שונה.
בתגובה ל: I Am Legend מאת: iDana נראה כאילו היה לסדרה נתוני פתיחה טובים בעל בוגדני ואדיש, רוקר לשעבר חתיך כמפיק, חמות מהגיהנום... חבל שהתפספס, אבל העיקר שלא סבלת (-: השירים פופים-אירוויזיונים אבל חמודים למדי.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: נהניתי מהספיישל... מאת: asole ואפילו קיימו כמה הופעות חיות מחוץ לסדרה בתור Madonna Band. בהתחלה אפילו הסדרה עשתה סימנים של להיט, אבל לא הצליחה לשמור על המומנטום... היו אפילו דיבורים על מחזמר בעקבות הסדרה.
בסה"כ זו הייתה חוויית צפייה חביבה ולא מחייבת, שריעננה אותי בפרקים המעיקים של צ'ונו ובין סדרה לסדרה
בתגובה ל: מה שנחמד הוא שהשחקניות ניגנו ושרו בעצמן מאת: iDana ולא היה להן ניסיון קודם בתחום?
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: כל הכבוד להן! מאת: asole השחקנית הראשית, קים ג'ונג און, היא המנחה של תוכנית אירוח מוזיקלית, והרבה פעמים עולה לשיר ולנגן עם האורחים. היא יודעת לנגן על פסנתר (כמו חברתה הטובה, קים סון אה, שהייתה אמורה לעשות את התפקיד הזה במקור) וגיטרה.
הונג ג'י מין היא שחקנית וזמרת שהופיעה גם במחזות זמר. בסדרה היא ניגנה על הבס והייתה מאוד משעשעת. חבל שלא נתנו לה לשיר יותר בסדרה.
כאן יש קטע שבו היא שרה שיר של ויטני יוסטון (לא מתוך הסדרה כמובן...):
השחקנית הצעירה ג'ו-ני ניגנה במשך שנים בחליל צד (היא גם הופיעה כחלילנית ב"בטהובן וירוס") ואח"כ הייתה חברה בלהקת הרוק הנשית Bella Mafia
לג'אנג שין יאנג היה כנראה רקע כלשהו בתיפוף, אבל היא גם לקחה שיעורים לקראת הסדרה.
ולשחקן לי ג'ון היוק אין ממש רקע מוזיקלי, אבל הוא לקח שיעורי גיטרה, ובסדרה עצמה הוא לא ממש היה צריך לנגן הרבה...
בתגובה ל: לרובן יש ניסיון קודם מאת: iDana ואני אקשיב... הזכרת לי שפעם ג'ני כתבה שכוכב בקוריאה צריך להיות מולטי טאלנט כזה, גם לדעת לשיר ולרקוד ובכלל, להיות מופע וודוויל של בן אדם אחד... נראה לי שבטח לכל קוריאני יש איזה ניסיון בשירה, לא? הם כל כך אוהבים קריוקי...
בתגובה ל: לי ג'ון היוק יכול גם לנגן על מסרק כמו שהוא נראה מאת: asole הוא באמת חמוד! ויש הרבה כאלה שעוברים מתחום המשחק לשירה ולהפך, חלקם סופגים גם ביקורות קטלניות (בעיקר זמרים/חברי להקות מצליחים שמתחילים ישר עם תפקיד ראשי בדרמה).
בתגובה ל: שינגן על מסור מבחינתי מאת: iDana אם כי לא באותם המימדים. נינט שיחקה ב"השיר שלנו" בתפקיד הראשי ולאחרונה במחזמר "אביב מתעורר", גם רן דנקר שהופיע מולה הוא גם שחקן וגם זמר, אם כי היה מוכר קודם כשחקן (בשני הסעיפים אין לי מושג איך הוא), מרינה מקסימיליאן בלומין הופיעה ב"תמרות עשן" ו"חשופים" (ודווקא קיבלה ביקורות טובות), והיו עוד.
אני מניחה שהם מקבלים ישר תפקיד ראשי כי הם כאלו כוכבים גדולים, זה גם עיניין של אגו וגם מן הסתם של שיקול הפקתי, אבל חבל, כי עדיף להשתפשף קצת קודם.
בתגובה ל: I Am Legend מאת: iDana השירים נחמדים מאד ונראה שסול הי מגלמת את דמותה בצורה משכנעת (הצצתי לכמה קטעים ביו טיוב). האם בינה לבין ג'אנג טה היון מתפתח משהו? ואיך משחקו של לי ג'ון היוק כג'אנג טה היון? אהבתי אותו ב"סיטי הול" ורציתי שיהיה לו יותר זמן מסך.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: תודה דנה על הסיקור המקיף מאת: זרהמאד ג'אנג טה הון נראה קצת קשוח ושקט בהתחלה, אבל בהמשך תמך מאוד בסול הי ובלהקה. הוא גם גידל כמעט לבד את הבן החמוד שלו, נו-רי, כי האקסית הקרייריסטית לא ממש הייתה בתמונה.
ולצערי הפוטנציאל הרומנטי פוספס לחלוטין. היו כמה רגעים של כמעט... אבל אפילו חיבוק לא היה לנו, שלא לדבר על נשיקה סול-הי החליטה בסוף שהיא רוצה להיות אישה עצמאית ולא להישען על אף גבר וכו'.
ועוד ספויילר לגבי הסוף (לשיקולך אם לקרוא, כי לדעתי אחרי שקוראים על הרומנטיקה הלא קיימת ועל גורל הלהקה, אין חשק לצפות בסדרה):
בסופו של דבר הלהקה תופסת תאוצה וזוכה להצלחה, אבל די מהר הבנות מבינות שזה בא על חשבון חיי המשפחה, החיים האישיים וכו', ומחליטות לפרק את הלהקה שרק התחילה להצליח... וסול הי חוזרת לעבוד בתור הפקידה של עו"ד עם אג'נדה חברתית, על תקן ארין ברוקוביץ' קוריאנית. ומדי פעם הבנות נפגשות לנגן להן בכיף. הכי אנטי קליימקס שיכול להיות.
תוקן על ידי iDana 1/10/2010 13:13
בתגובה ל: לי ג'ון היוק היה ממש חמוד מאת: iDana אני ממש מבינה את תחושת ההחמצה, איך היא יכולה לוותר על כזה? נראה לי שהנישואים הגרועים דפקו לה את המוח. והעיניים. ומה הקטע שבסוף הן מוותרות על הכל? סול הי נשארת בסוף קירחת מכל צד, בלי הבחור השווה ובלי הקריירה ובשביל מה? כדי להיות שליחת ציבור מטעם עצמה?
בתגובה ל: התייחסות ל- מאת: asole אבל עם כזה סוף מאכזב, מי בכלל ירצה לחזור לעונה שנייה? מזל שלא הייתי מושקעת רגשית ושגם קראתי איזשהו ספויילר כללי לפני - אחרת הייתי מתאכזבת הרבה יותר.
לפחות השירים היו נחמדים
בתגובה ל: לי ג'ון היוק היה ממש חמוד מאת: iDana אז אין רומנטיקה או אפילו הרגשה שאולי תהיה בדמיון? והלהקה לא ממשיכה את ההצלחה שייחלה לה? מעצבן שהסוף לא מרמז על המשכיות כלשהי או שאני טועה? מילא הסכמנו עם התסמונת של התסרטאים אבל פה נשמע כאילו סול הי יצאה להרפתקה ובסופו של דבר חזרה למקומה הטבעי.
תוקן על ידי iDana 1/10/2010 18:50
בתגובה ל: לגמרי אנטי קליימקס מאת: זרהמאד טוב לעומת ההתחלה - היא עצמאית וחיה את החיים שבחרה לעצמה (גם אם לצופים הם לא נראים מלהיבים במיוחד). בתחילת הסדרה היא הייתה ממש בכלוב של זהב, והייתה צריכה להעמיד פנים באירועים חברתיים כאילו הכל מעולה, כשבעצם לא היה משהו משמעותי שלה בחיים האלה, והיא נכנעה לתכתיבים של בעלה וחמותה.
אני אוסיף סימן ספויילר גם להודעה שלך, למרות שלא נראה לי שמישהו יצפה בסדרה חוץ ממני
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana לא נראה לי ששמו אותו פה..
נראה טוב,כמו שכתבתי מקווה שזה לא יהיה כגודל הציפיות כך גודל האכזבות.. הדרמה הזו תחליף את הדרמה המצליחה והפופולרית -"החברה שלי היא גומיהו" בימים רביעי חמישי ברשת SBS והיא מספרת את סיפורה של הנשיאה הראשונה של דרום קוריאה.
הנה עוד טיזר
בתגובה ל: הטריילר של DAE MUL מאת: lady fanni מהפרומו לא כ"כ הבנתי מי נגד מי והאם שגיא משחק בתפקיד כפול? אני מתארת לעצמי שזה יתברר בהמשך בכל אופן טוב שהדרמה סופסוף יוצאת לדרך, אחרי שמדברים עליה כבר שנים
בתגובה ל: וצפייה מהנה! מאת: iDana ששגיא היה בעבר תובע נחשב אבל אז קרה משהו לאביו והוא נאלץ לעזוב את התפקיד והוא הופך לג'יגולו,כנראה כדי לחקור את המקרה..יכול להיות שזה לא מדויק..
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana הסדרה "טעם אישי" שאני אישית מעדיפה לקרוא לה בשם "העדפה אישית"(Personal Preference’ ) שודרה השנה וזכתה ל 14 אחוזי רייטינג.
ג'י הו בחור סטרייט לגמרי, עובד כאדריכל במשרד פרטי אותו הוא מתחזק בקושי רב. לעומתו, צ'אנג ריול אדריכל גם הוא, עובד בעסק המצליח של אביו והופך להיות המתחרה של ג'י הו. הכוחות לא שווים כלל ועל הפרק עומד פרוייקט חשוב להקמת מבנה לחברת יזמות. התחרות בין השניים עוברת לפסים אישיים כאשר לתמונה נכנסת הצלע הנשית, קה-אין. קא- אין היא בתו של פרופסור לאדריכלות אשר חיה לבדה. חברתה הטובה אשר התגוררה עימה ניהלה רומן עם אהובה של קא אין שהוא לא אחר מצ'אנג ריול. לצערה קה אין התמימה מגלה על כך רק בערב החתונה והמכה כואבת מאד. קה אין נותרה לבדה בבית אותו עיצב אביה המפורסם והיא מגלה שהיא גם מרוששת לאחר שידידה הטוב משעבד את ביתה לטובת הבנקים. לא נותרת לה ברירה אלא להכניס דיירת כשותפה לבית וכך תוכל להחזיר את החובות בעזרת כספי השכירות. הדיירת לא מגיעה אך במקומה מגיע דייר שנאלץ להכריז כי הוא הומו כדי להתקבל. אותו דייר הוא לא אחר מאשר ג'י הו אשר מגיע לשם מתוך אינטרס אישי להצלת משרד האדריכלות שלו. היזם אשר עומד בראש הפרוייקט מעוניין בעיצוב בהשראתו של אביה של קא אין וג'י הו מעוניין להיכנס לבית כדי לחקור אודותיו. ההכרות של ג'י הו וצ'אנג ריול לא נובעת רק מעצם היותם מתחרים. אביו של ג'י הו הקים את חברת האדריכלות כאשר אביו של צ'אנג ריול מכר סודות עיסקיים מהחברה וגרם להפלתה.גי הו נושא את הצלקת הזו אשר הפכה אותו לפרפקציוניסט אך קר ומסוגר, בחור אשר רץ קדימה מבלי להסתכל לצדדים ובעצם רץ סביב הזנב של עצמו.
החיים עם קה אין אינם קלים. היא מבולגנת וגמלונית, לא אחראית ולא נקייה וכל אשר נותר לה היא עבודתה כמעצבת רהיטים. ג'י הו נלחם בצ'אנג ריול הן במישור העיסקי ובהמשך גם במישור הרומנטי כאשר צ'אנג ריול הוא האקס של קה אין וג'י הו מדריך אותה כיצד לנקום בו.
עכשו אותו פרפקציוניסט שנאלץ להתחזות להומו עובר עם קה אין תהליך ארוך בו הוא מדריך אותה כיצד להפוך לאישה וכיצד לשווק את עצמה ובעצם בונה לעצמו את האישה בה חשק.
מה שמתחיל כמשחק הופך לאהבת אמת וגילוי סודות ואמיתות. הסדרה חושפת רומנטיקה סמויה ובתולית ומפענחת את התעלומה העתיקה "האם ישנה חיה כזו - ידידות בין גבר לאישה"?
דעתי על הסדרה: אהבתי אהבתי אהבתי. לי מין הו (גו ג'ון פיו "בחורים רעים") כבש את ליבי, סגנון המשחק שלו איכותי ואמיתי אשר מייצג בכבוד ובהדר את הדמות אותה גילם. השחקנית שלצידו,סון יי גין,מבוגרת ממנו ב5 שנים אך למרות הכימיה הטובה בינהם היה ניראה שהוא סוחב אותה על גבו. האיכות במשחקו חיפתה על הריקינות שהיא שידרה לעיתים בסצינות המשמעותיות ביותר. את צ'אנג ריול מגלם קים ג'י סוק המוכר לחלקנו כוואנגסאן מ"צ'ונו". מאז הסדרה עולות בי התהיות- יש דבר כזה אהבה אפלטונית או לחילופין ידידות בין גבר לאישה? הגעתי למסקנה שלא! מה שכן , לא הייתי מתנגדת לידיד כמו זה- ידיד אשר אפשר לשפוך בפניו את הלב והוא יתן את דעתו מנקודת מבטו של גבר (למרות היותו הומו). נשמע מוצלח , לא? רק שעליו להיות הומו על בטוח כדי שאוכל לשנות את דעתי על כך שיש דבר כזה ידידות בין גבר לאישה ..
תמונות תמונות ועוד תמונות או תמונה מספרת סיפור:
ידידות אמיתית תמיד מתחילה בשקמח
במסגרת השיעורים ג'י הו מלמד את קה אין להיות נשית
"לא הכנת שיעורים לכן תענשי! ידים למעלה!!"
ג'י הו תומך בקה אין כאשר היא מקבלת מחזור ומרפא את מכאוביה או לחילופין " איך הפכתי מסטרייט חובב נשים לרופא לעינייני נשים"?
ג'י הו נדהם מהתוצאות של עבודתו - קה אין הפכה מהברווזון המכוער לברבור ייפיפה
והנה הפתעה - השחקנית יון און הי הלוא היא "גברתי הנאווה" הגיחה להופעת אורח כחברתו לשעבר של ג'י הו
עכשו חידה - מיהו הבחור שיושב להנאתו וקורא ספר?
מילה קטנה על סוף הסדרה- חבל שנגמר, רציתי עוד..
בתגובה ל: Personal Preference "טעם אישי" מאת: זרהמאד אחלה של סיקור..ראיתי את הדרמה לפני כמה חודשים ומאוד נהניתי ממנה.לי מין הו היה מעולה והראשית גם הייתה חמודה אך יותר מדי מבוגרת לשחקן לטעמי..
בתגובה ל: האם זה ידידנו החייל,קים נאם גיל? מאת: lady fanni כאשר הם צילמו את הסצינה של קה אין בבית הקפה, צילמו קומה מתחת סצינה מהסדרה "BAD GUY" ולכן קים נאם גיל נתפס בעדשת המצלמה. היתה המולה ואח"כ החבורה ישבה לשתות קפה יחד..
בתגובה ל: איזה תותחית, ניחשת בדיוק מאת: זרהמאד איזה קטע..
עכשיו אני זוכרת שבאמת ראיתי אותו ברקע שצפיתי בסצנה הזו..אני לא זוכרת איזה פרק..ותהיתי לעצמי אם זה קים נאם גיל ואם יש לו תפקיד,כי מן הסתם הוא לא יהיה ניצב
בתגובה ל: Personal Preference "טעם אישי" מאת: זרהמאד
בדרמבינס כתבו שיש כימיה מהנה בין השחקנים הראשיים, אבל שהבימוי הוא החולייה החלשה.
אקח אותה כאופציה בהמשך, כשיתחשק לי משהו קליל יותר... אלא אם כן 'ויוה פלטינה' תפתיע ותרכוש אותה לשידור
בתגובה ל: Personal Preference "טעם אישי" מאת: זרהמאד איזה יופי שנהנית...
ג'י הו ממש הבחור המושלם, יש לו את כל היתרונות של בחור הומו בלי החסרון הכי גדול (עבור אישה).... והוא גם לא בדיוק מעצבן את העין
אז ג'י הו וקא אין בטח צעדו לעבר השקיעה יד ביד, אבל מה עם צ'אנג ריול? מה קרה איתו?
בתגובה ל: על הסקירה המרתקת מאת: asole
הבין בסוף שהוא לא יכול להתמודד מולו
ונוסע לסין.
לשנתיים ? לתמיד ?
ג'י הו יוצא ענק -
א. הוא מוסר את הפרוייקט שזכה בו לחברת הבניה של האבא של צ'אנג ריול
ב. הוא אומר לו שכשיחזור מסין, יתקשר אליו ...
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: על הסקירה המרתקת מאת: asole מטרתו היתה להתחרות בצורה גלויה וללא משחקים מלוכלכים. לצערו, אביו לא לוקח את דבריו ברצינות ומשחק מלוכלך דר שפגע בו מאד. הוא הפסיד בכבוד ועזב להתמחות בסין.
בתגובה ל: צ'אנג ריול היה מתחרה ראוי מאת: זרהמאד זה לא החבר ששיעבד את הדירה של קה-אין ובגד בה עם החברה שלה או שעשיתי סלט קוריאני? הוא היה חתיך?
בתגובה ל: אז באמת עשיתי סלט... מאת: asole הוא כן קצת רשע.
הוא (או אבא שלו) - קנו את הבנין שבו היה המשרד של ג'ין הו - כדי שהוא ייאלץ להתפנות מהמשרד.
זה ששעבד את הדירה -
מסתבר שהיתה לו סבתא שגם אותה הוא קצת רימה.
כשקא הין מגלה את זה - היא מרחמת עליו ואפילו מנסה לעזור לו.
תוקן על ידי asole 21/3/2011 1:8
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: אז רק באהבה הוא שיחק מלוכלך? מאת: asole זו עימה הוא עמד להתחתן (אין הי) התגוררה בביתה של קה אין, הוא דחה את הגילוי על הקשר בינהם כדי לא לפגוע בה. אבל גם ארוסתו אמורה היתה להיות חברה טובה ולגלות לה שצ'אנג ריול החליט לבחור בה ולא בקה אין. שניהם בגדו ופגעו בה .
הנה שניהם
ועכשו ספויילר
לאחר שקה אין הרסה להם את החתונה צ'אנג ריול ואין הי סיימו את הקשר. הם חברו יחד שוב מתוך אינטרס כדי להפריד את ג'ון הי מקה אין.
בתגובה ל: כן בהחלט, הוא שיקר כדי לא לפגוע בקה אין מאת: זרהמאד טוב, אז בסוף הם נשארו לבד... מגיע להם האמת!
בתגובה ל: Personal Preference "טעם אישי" מאת: זרהמאד כי הסידרה הזאת נגעה לי בכל מיני עניינים לא סגורים אצלי. זה אומר שאהבתי אותה מאד. והתחברתי לראשית. אבל רק מבחינת דמות. כי מבחינתי לי מין הו גנב את כל ההצגה! (דרך אגב, מאז שראיתי את הסידרה השתנתה לי גם זווית הראיה על השחקן ב"בחורים רעים". כי אחרי שראיתי אותו משחק דמות אחרת הבנתי או יכולתי יותר להעריך את המשחק שלו ב "בחורים רעים").
אני חושבת שקצת ויתרתם לצ'אנג ריול. בסך הכל הוא היה די מניאק! אבל אודה שהוא מניאק חביב ביותר! הוא יצא עם קה אין שלוש שנים (אם אני זוכרת נכון...) בחודש האחרון הוא יצא עם חברתה הטובה והשותפה שלה לדירה והחליט להתחתן איתה, בלי שום רמז לקה אין. הוא אפילו לא הצליח להביא את עצמו להודיע לה לפני החתונה. (ולא. לזרוק לה הזמנה מתחת לדלת ולצפות שהיא תראה את שמותיהם ולא להגיע או תקשיב להודעה המטופשת שהוא השאיר לה "פשוט אל תגיעי" – לא נחשב בעיניי). תוך כדי שהוא מנסה ליידע אותה הוא מתרץ את מעשיו בזה שהיא יודעת שהוא לא רציני ולא יכול להיות עם אף אחת יותר מחודש. ולמה לרדת על הברכיים כשאתה בעצם רוצה להראות לה את ההזמנה?? ברור שהסצנה היתה קורעת מצחוק. אני חושבת גם שכל ה"חזרה בתשובה" שלו אחר כך היתה לא בגלל קה אין, אלא בגלל היריבות שלו עם מין הו. ורק תוך כדי הקינאה שלו על ההתקרבות שלהם הוא הבין כל מיני דברים. כמו איך הוא התנהג אליה בעבר ואיך היא התנהגה אליו בעבר ואיפשרה לו את ההתנהגות שלו. ואיך היחסים שלהם הפכו ברורים מאליהם. אהבתי שבסוף הויתור שלו היה אמיתי. ובכלל כמו שכבר ציינתי השחקן הזה הורס!! מ-צ'ונו נדלקתי עליו. ומתאים לו לשחק אחד שלא התבגר / לא סגור על עצמו / ומעבירים לו הכל כי הוא מאמי.
לא דיברנו על אבא שלו. או יותר נכון על השחקן המוכר הזה. שכרגע אנחנו רואים אותו גם ב"בחורים רעים" בתור האבא האוהב של ג'אנדי.
אהבתי גם את הסיפור מהעבר של קה אין, על הטראומה שלה עם אמא שלה. למרות שהיה לי קצת מוזר שהילדה נפלה מהקומה הראשונה עם כל הזכוכיות והאמא זאת שנפגעה?!!?
ולענין האישי התחברתי לדמות של קה אין. הפשוטה, התמימה, המאמינה באנשים. שלא לאמר פאתטית (או שכן? כי הרי אני מדברת על עצמי). שבסוף מגלה את האמת ולא מבינה איך היא הגיעה לכאן? ולמה? ואיך עושים שיפסיקו לראות אותי כמובן מאליו? אהבתי את המשפט שלה למין הו, לקראת הסוף – | מודגש|"אני פשוט הולכת לבחור לבטוח בך! אפילו אם ינצלו אותי...מאה פעמים, אלף פעמים אני פשוט הולכת לבטוח בך! זה עלול להיות טיפשי...אבל זאת הנקודה החזקה של פארק קה –אין. אפילו אם אתה... תנצל אותי...שוב ואני אהפוך להיות עצובה אני פשוט הולכת לבטוח בך! כי אני פשוט לא יכולה להיפרד ממך ככה". ואהבה אפלטונית או חברות אפלטונית? זה משהו שמגיל צעיר מאד אני לא מאמינה בו. לפני כמה שנים הכרתי בחור (הבוס שלי דאז) הומו מקסים. התחברנו מאד והיתה לנו מערכת יחסים מאד מיוחדת, סבוכה, קשה ואוהבת. במשך השנים חיינו ביחד. גרנו ועבדנו ביחד. עזבו את הבעייתיות של עניין העבודה, מעבר לזה גילינו שאנחנו נמשכים אחד לשניה. היה לי מאד קשה להבין. (שעות רבות של ביזבוז כספי עם המטפלת שלי בזמנו על להבין איך יכול להיות? או למה?) אבל כן, גם הומו הוא גבר, וגם הוא יכול להימשך אלי. ברור שמעבר לנטיות המיניות כל אחד הביא לקשר גם את עצמו עם כל העבר/הטראומות / והבעיות השונות שלו...ויחד עם החיבור לבנאדם מגיעה גם המשיכה המינית שלפעמים היא לאו דווקא חיצונית/גופנית אלא יותר פנימית/חוויתית. ואהבה? מי אני שאנסה בכלל להבין? אומר לך רק שבזמנו הרגשתי נבגדת בדיוק כמו קה אין, פגועה רגשית. איך שמתי את ליבי, ביתי וכל כולי בידיים של מישהוא שחשבתי עליו משהו אחד והתברר לי משהו אחר! וחשבתי שהכל התפרק לי. בגידה על ידי החבר הכי טוב. היום אני יכולה להגיד לך. שזה לא משנה, גבר, הומו או אפילו אישה...כל קשר, אהבה או חברות יכול להתפתח לכיוונים אחרים. תמיד יש צד שני שאתה לא יודע תמיד מה עובר עליו בקשר הזה ואיזה דברים מהעבר שלו מובילים אותו. אבל זה לא אומר שאין ידידות אמת. גם אם צד אחד רוצה יותר. ויש כזה דבר שנקרא ”גבולות".....חח
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: לקח לי הרבה זמן להגיב ... מאת: shrekit144 אך אני חייבת אז אתחיל מהסוף- כל הכבוד על הפתיחות. קו המחשבה שלנו זהה לחלוטין ומקובל עליי שגם הומו יכול לשנות את נטייתו המינית הכל בהתאם לעיתוי ולמצב בו הוא נימצא באותו הזמן. כנ"ל לגבי אישה או חברה טובה, מערכת יחסים יכולה להוביל לדרכים שלא צפינו או ציפינו להם. אותו הדבר לגבי הבוס שלך- המערכת יחסים היתה מיוחדת ואוהבת אך עם זאת סבוכה וקשה (שאפילו דרשה טיפול). יש פתגם ידוע שאומר שתמיד ב"אהבה אחד הצדדים אוהב יותר, אם הצד השני מנצל זאת - זאת לא אהבת אמת", אני נוטה להאמין לפתגם הזה כי כל אחד בדרכו מרגיש שהוא אוהב יותר ותורם יותר למערכת היחסים ולכן צריך במקביל ללמוד להעריך ולהוקיר את הצד השני גם אם מרגישים שאנו אלה שתורמים יותר, זאת אהבת אמת.
ועכשו לסדרה המהממת הזו שהותירה עליי את חותמה- צ'אנג ריול מניאק בדרכו אך שמחתי על כך שג'ין הו הדריך את קה אין בצורה הנכונה ביותר כיצד להשיב מלחמה. קה אין היא אדם טוב שנוטה להאמין לכל אחד ולאו דוקא מפני שהיא פתיה אלא (לדעתי) מפני שהיא מחפשת להאמין בכל אחד. היא מתגוררת לבדה וניראה שגם גדלה מגיל הטיפש עשרה לבד ולכן נוח לה להאמין לכל אחד ולחפש את הטוב בכל אחד. היו רגעים שרציתי לצרוח לה באוזן "מה את מאמינה לכל לוקש שמאכילים אותך?" אך היא למדה להפריד בין חברות אמת לאינטרסנטיות .
מין הו זו אגדה בפני עצמה- כבר המון זמן שהסדרה תורגמה לעיברית אך לא מיהרתי לצפות בה מאחר ולא יכולתי לראות אותו עם החלות על הראש, זה דחה אותי עד כדי כך שהתחלתי לראות את "בחורים רעים" מהפרק השלישי (בפלטינה) רק לאחר שסיימתי את "טעם אישי". הבחור כבש את לבבי ולקחו לי ארבעה ימים לסיים גם את הסדרה "בחורים רעים". הוא שחקן אדיר ומוכשר וציינתי שלטעמי הוא סחב את הראשית על גבו למרות גילה הבוגר (אין לה נסיון משחק). יכול להיות שאני לא פונקציה כי אני נוטה ל"התאהב" בכל שחקן ראשי של סדרה שאני רואה (למעט "פסטה", "היהלום שבכתר" ו"המלכה סאן דוק" ) אבל מין הו הצליח להזיז אצלי משהו כמו סו ג'י סוב, הם שחקנים איכותיים ומוכשרים כמו בובות מפוסלות שלא לדבר על כך שהם חתיכים הורסים.
בתגובה ל: את כל כך צודקת שקשה לי להגיב מאת: זרהמאד למרות שסגנון המכנסיים היותר מדי קצרים ביחד עם מוקסינים חסרי גרביים די הרתיע אותי!! סיימתי לראות את "כוכבים"...די הצטערתי שלא עשינו צפיה משותפת גם לזה.... רציתי לשים תמונה של הילדון נאם יי המתוק כשהוא מוחא כפיים ומחייך...אפשר למות!!! אבל לא הצלחתי.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: לקח לי הרבה זמן להגיב ... מאת: shrekit144 לעניין הסדרה אני לא ממש יכולה להגיב כי לא צפיתי בה (ולא נראה לי שאצפה בה בקרוב), אבל אני מאמינה שקודם כל מתאהבים בבנאדם, ולא משנה מה ההגדרה או המגדר, ואהבה ומערכות יחסים זה דבר מסובך... מאוד מעריכה את השיתוף שלך ולפעמים סדרות נוגעות בנקודות רגישות וגורמות לנו לבחון את החיים שלנו, וכל מיני מצבים שהיינו בהם מזוויות אחרות.
בתגובה ל: וואו, רק עכשיו אני רואה את ההודעה הזו מאת: iDana כל דבר יכול להשפיע סרט, ספר, הצגה, סיפור ששמעת מחברה על חברה של חברה...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana השחקנית חוגגת היום את יומולדתה ה-35
תוקן על ידי iDana 2/10/2010 1:8
בתגובה ל: לקים סון אה מאת: iDana היא שחקנית מאד מוערכת בעיניי
בתגובה ל: לקים סון אה מאת: iDana ושתמשיך להיות כזו שחקנית מצוינת ומצחיקה..מקווה לראות עוד פרוייקטים שלה בקרוב..
בתגובה ל: לקים סון אה מאת: iDana מאד אוהבת את המשחק שלה....
בתגובה ל: לקים סון אה מאת: iDana איך היינו כותבים פעם בספרי הזכרונות: שתשארי מגניבה כמו שאת...
בתגובה ל: לקים סון אה מאת: iDana יש לך מושג? כל מיני רכילויות...היו לה רומנים עם חבריה למשחק? היא נשואה? וכאלה?
בתגובה ל: הייתי רוצה לדעת עוד פרטים עליה... מאת: shrekit144 בראיון שנערך בסיום צילומי "סיטי הול" היא הזכירה בקצרה את החבר שממנו נפרדה בשנת 2006 (מאז הוא כבר הספיק להתחתן) והכחישה שמועות שלפיהן היא יוצאת עם מנהל קרן מהונג קונג. היא גם הדגישה שהיא מעדיפה לשמור לעצמה את כל נושא הזוגיות/בני זוג עתידיים ולא לחלוק עם התקשורת.
אגב, קראתי פעם שהיא וחברתה הטובה קים ג'ונג און הכריזו שהן מתכוונות לצאת לדייטים יחד, לא נראה לי שיצא מזה משהו...
והנה תמונה של סונה שקיבלה בשנה שעברה את התואר האקדמי המיוחל (היא התחילה ב-1996 בהתמחות בפסנתר, ואח"כ עברה ללימודי תיאטרון וקולנוע).
תוקן על ידי iDana 4/10/2010 17:8
בתגובה ל: לא ידוע הרבה מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana לאחר הפיילוט של הפרק הראשון ההתעניינות היא רבה וכנראה שהכריזמה של דניאל האני וריין עושות את שלהן. יאללה בקרוב אצלנו
בתגובה ל: "runaway" של ריין זוכה לרייטינג גבוה כבר מההתחלה מאת: זרהמאד לי דא הא (צ'ונו, מיי גירל)
אגב, בפרק השני הרייטינג ירד מעט, והפרק האחרון של My Girlfriend Is a Gumiho הגיע למקום הראשון בטבלה. בשבוע הבא תתחיל Dae Mul שתתחרה באותה משבצת עם Runway ו-Playful Kiss.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana תמיד נחמד לראות את הקטעים האלה, למשל איך השחקניות מסתדרות מצוין למרות שהדמויות לא סובלות אחת את השנייה. נראה גם שללי סו יון יש ניסיון בהרעלות מסדרות קודמות היא ממש חמודה ובפורום של סומפי כתבו שהאן היו ג'ו אמרה בסרטון שהיא הייתה שמחה לקחת את הילדון שמגלם את הנסיך הביתה, והוא אמר שהוא מעדיף אותה על פני אמו...
והנה כמה תמונות של הנסיך ואשתו מאחורי הקלעים:
תוקן על ידי iDana 2/10/2010 11:1
בתגובה ל: דונג יי - מאחורי הקלעים של פרק 56 מאת: iDana אני מאד רוצה לצפות בסדרה הזו בעתיד. הסוף מראה את סיממניו? 60 פרקים זה סופי?
בתגובה ל: התמונות מקסימות מאת: זרהמאד אני שמחה שבסופו של דבר לא האריכו את הסדרה פעם נוספת
הסדרה אמורה להסתיים ב-12 באוקטובר, ואת מקומה תתפוס Queen of Reversals, שהיא מעין סדרת המשך ל-Queen of Housewives.
בתגובה ל: 60 פרקים וזה סופי מאת: iDana אהבתי אותו בסידרה אחרת ששודרה בפלטינה. אני לא זוכרת את השם של הסידרה. אני רק זוכרת שרובכן חשבתן שהוא מבוגר מדי. הוא שיחק שחקן מפונק וילדותי. אני גם זוכרת שהשחקנית הראשית התאבדה אחרי הסידרה :(
בתגובה ל: אוי...השחקן הזה מוכר לי!! מאת: shrekit144 השחקו ג'ונג ג'ון הו היה משעשע, והדמות שגילם אכן ניסתה להיראות צעירה מגילה.
בתגובה ל: אני חיבבתי אותו ב"סקנדל האחרון" מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: דונג יי - מאחורי הקלעים של פרק 56 מאת: iDana הקליפ של מאחורי הקלעים היה מקסים,אהבתי במיוחד את החיבוק של האן היו ג'ו ולי סו יון במהלכם האחרונה אומרת ל"דונג יי" - "תתקשרי אליי" והאן היו ג'ו אומרת לה בתגובה - "תמותי"
הן מכירות עוד מהדרמה SPRING WALTZ בה לי סו יון הייתה גם הקונטרה הנשית של האן היו ג'ו אז אני מתארת לעצמי שהן חברות די טובות..
היה נחמד גם שהראו במהלך הראיון עם לי סו יון את הדמויות הקודמות של ג'אנג במהלך סצינת שתיית הרעל (ראינו שהשאר לא ממש "רצו" לשתות אותו לעומת ג'אנג הנוכחית שעשתה את הפיאסקו האחרון שלה בכבוד ועוד עשתה מונולוג ארוך..)
אהבתי גם מה שהאן היו ג'ו והשחקן הקטן אמרו אחד על השני,ואחרי שהוא אמר שהוא מעדיף אותה הראו את אימו האמיתית..מעניין אם היא שמעה את זה או לא..אני מתארת לעצמי מה יקרה לו שהוא יחזור הביתה..
אשת הנסיך מאוד חמודה (וכתבו באיזה פורום שעם הבגדים היא מעין גרסה צעירה של המלכה המנוחה)אבל קצת יותר מדי גבוהה לא? נראית כמו אחותו הגדולה..כנראה לא מצאו מישהי שגדולה ממנו בשנתיים אבל לא כ"כ גבוהה...
והנה הפרומו לפרק 57 שדי עורר מחלוקת בקרב צופי האינטרנט..(הפעם לא מצאתי את הקישור ליוטיוב)
לפי הפרומו,המלך שוב מוציא את דונג יי להתגורר מחוץ לארמון לתדהמת השרים שלו ואנשיה של דונג יי,אך ייתכן וזו תכנית מתוכננת היטב של המלך ושלה,שכן נראה שהיא לא ממש מופתעת מהעניין..נראה מה הם הולכים לבשל לנו
בתגובה ל: התייחסות לדונג יי מאת: lady fanni ושהיציאה מהארמון תביא גם כמה רגעי רומנטיקה וצחוק שמזמן לא היו לנו, אבל יש לי הרגשה שאני משלה את עצמי... לפחות שיהיה סוף מכובד.
בתגובה ל: אני מקווה שיצ'פרו אותנו לקראת הסוף מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: דונג יי - מאחורי הקלעים של פרק 56 מאת: iDana אפשר להשתכר בקלות אם שותים בכל פעם שדונג יי עושה פרצוף שוקיסטי למצלמה וכנ"ל לגבי לא מעט מהדמויות...
בתגובה ל: ליון און היי מאת: iDana המון בריאות ועוד המון סדרות מוצלחות כמו "קופי פרינס"
תוקן על ידי זרהמאד 4/10/2010 23:48
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana (קרדיט לפורום קוריאה בתפוז)
וואו איזו אג'ומה מפחידה,אבל בכל זאת הצרחות של הנערה היו קצת מוגזמות..
בתגובה ל: תגרה בין אג'ומה לנערה ברכת התחתית מאת: lady fanni ללא תוכן
בתגובה ל: תגרה בין אג'ומה לנערה ברכת התחתית מאת: lady fanni האג'ומה אומנם מפחידה ואלימה, טבל הבחורה קרקרה כמו תרנוגלת שחוטה בלי שום פרופורציות, גם אחרי שהאג'ומה עזבה אותה, נראה לי שהיא דרמה קווין לא קטנה. מעניין על מה היה הריב.