רפרפתי קלות על השרשורים של הסדרה, רק כדי לבדוק את הלך הרוחות, ושמתי לב שלא הייתה התפעלות רבתית מהסדרה. זכרתי גם שנאמר שהרימייק הקוריאני הוא חיקוי חיוור של הסדרה היפנית האנה יורי דנגו, ככה שבאתי עם ציפיות מאוד קטנות לסדרה, מה שתמיד משתלם כי מכאן אפשר רק להיות מופתעים לטובה, ואכן הופתעתי.
על פניו זו סדרת נוער אורירית כנוצה, מעין שילוב של סינדרלה (ג'אנדי) עם היפה והחיה (ג'ון פיו בתפקיד החיה) ואולי עוד כמה אגדות, אבל היא חמודה מאוד למרות האסקפיזם שלה ומצאתי בה ערך מוסף, מקווה שלא אתבדה ואני רואה בה יותר ממה שיש בה. גם ב"הנסיכה" וב"גבירתי הנאווה" שיחקו על נושאים דומים, אבל בצורה הרבה פחות מוצלחת לטעמי.
החוליה החלשה היא השחקנית הראשית. היא יפה וחמודה אבל קצת מעצבנת, היא המון פעמים צועקת שלא לצורך, יש לה תספורת סיר שאפילו בבתי יתומים במונגוליה כבר לא אופנתית והיא גמלונית מידי ונוירוטית מידי... היא פשוט מתאמצת מידי. אני מתגעגעת לשלווה הפנימית של יו קיונג... לעומתה הראשי, ג'ון פיו, מוצלח מאוד לדעתי.
הפרק הראשון נפתח בסצינה מאוד אלימה עם התלמיד המוכה (החמוד!) שמחליט להתאבד. זו הסצינה הכי אכזרית שראיתי בסדרה עד כה, ילדי בית הספר, בינהם מעניו וסתם צופים מהצד, עומדים סביבו, חלקם על הגג וחלקם למטה, כולם לועגים לו, אף אחד לא מתכוון לעזור לו. לאף אחד לא אכפת שהנער הזה, שחולק עימם את ספסלי הלימוד הולך עוד שניה לרוצץ את גולגלתו מול עיניהם, עד שג'אנדי מופיעה והופכת את הטרגדיה לקומדיה.
בסצינות הבאות אנחנו למדים על חבורת F4 שמחזיקה את בית הספר בביצים. כשהם מסמנים מישהן, כמו הבחור האומלל מהסצינה הפותחת, הלך עליו. הם נערצים על כל תלמידי המוסד, הבנים חולמים להיות כמוהם, הבנות מתות שיביטו לכיוונן.
מה שמעניין הוא שלא ברור עד כמה למעשה החבורה הזו מפעילה את האלימות באופן מעשי. זה ברור שג'ון פיו שחצן, יהיר ואכזרי, זה ברור שהוא נהנה להשפיל את כל מי שמעז לקרוא עליו תיגר וגם את מי שמתחנף אליו יותר מידי או סתם מעצבן אותו והשאר מיישרים עימו קו, אבל לדעתי האלימות שבבית הספר לא נובעת מחבורת העל אלא מהתלמידים עצמם שלהוטים להמליך מלכים ולרמוס את החלשים. גם בסצינות שבהן ג'אנדי הופכת לסלב בזכות קשריה עם ג'ון פיו הם אלימים כלפיה, רודפים אחריה ממש כמו בימים שרצו להרביץ לה ורק כדי להיות בקרבתה ולהנות מחסדה ולהתחמם בהילת ה-F4 שקורנת ממנה. בסצינה של ההתאבדות למשל חבורת F4 לא הייתה נוכחת. ג'ון פיו נהנה כשהוא צופה בג'אנדי הזועמת שלא יכולה לשחות בבריכה בגלל האשפה או הברווזים (סצינה חמודה!) אבל אלו תעלולים ילדותיים למדי. גם מריחת העוגה בפרצוף, שפיכת המיץ או הדרישה ללקק את נעליו הן לא אותו הדבר כמו לכסח מישהו במכות או לעמוד מנגד וללעוג לו כשהוא עומד להתאבד. השאלה היא אם ג'ון פיו עושה זאת בעקיפין דרך הוראות למיניונים שלו או שזה פשוט לא מעניין אותו מה הפלבאים עושים לאלו שהוא אינו חפץ ביקרם.
בסצינה שבה ג'י הו מציל את ג'אנדי מתוקפיה ג'ון פיו מתרגז עליו שהתערב אבל בעצמו כועס מאוד על הבחורים שהכו אותה ואומר להם שהוא אמר להם להפחיד אותה ולא יותר. האם הוא שינה גירסה לאחר שג'י הו כעס עליו או שבאמת פקודיו לקחו את החוק לידיים? בסצינה שבה ג'אנדי שנחשדת בהיותה פרוצה אחרי שהתמונות מבית המלון מתפרסמות, אנחנו רואים איך פתק שבו התלמידים קוראים זה לזה ללינץ' עליה אחרי הלימודים עובר מיד ליד. כאן זה ברור שזו לא הוראה של ג'ון פיו ולא של אף אחד אחר מהחבורה, זו יוזמה שבאה אך ורק מציבור התלמידים, וכשג'ון פיו מגלה על זה (אחרי שהוא גם מגלה שג'אנדי נפלה קורבן לחברתה) הוא כמובן מפסיק את האלימות.
ג'י הו נראה כיוצא דופן מההתחלה כשהוא עוזר לג'אנדי שלוש פעמים ובכך שובה את ליבה - כשהוא עוזר לה להתנקות אחרי שזורקים עליה ביצים וקמח, כשהוא מלווה לה את הנעליים שלו כדי שלא תלך יחפה, וכשהוא מציל אותה מהביריונים. שוב נשאלת השאלה אם זה חד פעמי או שג'י הו תמיד סלד מהאלימות בשם קבוצתו? אולי ג'אנדי העירה את ג'י הו מהתרדמת שהיה שרוי בה, תרתי משמע.
מעניין שגם כשג'ון פיו מאוהב הוא אלים וגם כשהוא רוצה להיטיב. הוא חוטף את ג'אנדי לביתו בעזרת ביריונים וכלורפורם כדי להפוך אותה לחברתו הלא רשמית ומופתע שהיא לא מתעלפת מהכרת תודה על המקום. אנחנו כבר רגילים לדחיפות מסדרות קוריאניות, אבל ג'ון פיו עולה על כולם באגרסיביות שלו. הוא לוקח את ג'אנדי בכוח לקנות בגדים, חוטף אותה לחופשה ובעורמה גם את חברתה הטובה, הוא קונה מתנות למשפחתה בלי לשאול אותה, בעצם, הוא אף פעם לא שואל אותה אלא תמיד מודיע לה, בין שהיא צריכה להפגש איתו בשעה זו וזו או שהיא מעתה והלאה החברה שלו (בסצינה שבה הוא מודיע על כך מול כל בית הספר) ואז מתפלא שהיא מוחה. הוא גם מנסה לנשק אותה ממש באלימות (בסצינה בחורשה במקום הקבוע בו ג'י הו מנגן), כמעט נראה שהוא הולך לאנוס אותה אבל כשהיא מתנגדת הוא פשוט מרפה. מהצד השני הוא מפתיע בכך שהוא מחכה לה ארבעה שעות בשלג, לא מתרגז כשהיא סוגרת לו את משחק הוידאו באמצע (גברים יותר עדינים ממנו היו מתעצבנים...) או כשהיא צועקת עליו כשלא מגיע לו (קורה, למשל כשהוא חובש את פצעיה או כשהוא מחכה לה במגדל).
בסך הכל ג'ון פיו עושה רושם של ילד מגודל שרגיל לקבל מה שהוא רוצה. הוא רואה את ג'אנדי כסוג של משחק כמו שכל בית הספר והעולם הוא משחק עבורו בו הוא משחק עם פיונים שאפשר לפטר או להזיז לפה ולשם, כשהיא מתנגדת לו הוא נחוש עוד יותר, אבל הוא משנה את כללי המשחק ומנסה לכבוש אותה ולא להרוס אותה. עם זאת כשהוא נכשל (שוב ושוב) הוא לא מוותר וגם לא נכנס לטנטרום של זעם כפי שהיה מצופה ממנו אלא ממשיך בטקטיקה חדשה, כשהוא מופתע כל פעם מחוסר הבנתו את כללי המשחק שנכנס אליו. דעתה של ג'אנדי עליו מתחילה לשנות לו, היא הופכת לאידיאל והוא מנסה לשנות בעצמו את מה שמפריע לה בו - בין אם השיער שלו או העובדה שהוא וחבריו לא לובשים מדים לבית הספר.
באשר לשאר החבורה, עדיין קשה לעמוד על טיבם. ג'י הו קצת אוטיסט, כנראה בגלל הטראומה שחווה בילדותו, יי ג'ונג ווו בין בינתיים בצל ג'ון פיו וג'י הו, נראה שהם הבאים בהיררכיה. את וו בין בינתיים ממש לא הכרנו, יי ג'ונג נראה די ממזר, יצא לנו לראות אותו קצת יותר בסצינות עם גה אול, חברתה של ג'אנדי ולפי חוסר הכימיה מסתמן רומן נוסף. אהבתי את הסצינה שבה גה אול מכריכה אותו לטפס על ההר בעקבותיה למרות שהוא חושב שזה נדוש (היית פה חמש פעמים ומעולם לא עלה בדעתי לטפס).
בתפקיד הפיה הטובה יש לנו את הדוגמנית סיו היון, אהבת חייו של ג'י הו. בסצינה שלחלוטין מרפררת לסינדרלה סיו היון משמשת לג'אנדי סנדקית ובזכותה היא כן הולכת לנשף, כשסיו היון מספקת לה שמלה, מעצבת את שיערה, מאפרת אותה ואף נותנת לה זוג נעליים. היא שוב מעניקה לה זוג נעליים בסצינה ליד הבריכה באומרה שנעליים טובות לוקחות אותך למקומות טובים. בינתיים היא יותר מידי מושלמת ועגמומית כדי להיות מעניינת, אבל יש מצב שמשהו מעניין יקרה בינה לבין ג'י הו בהמשך, בתקווה שנראה גם מה היה בפאריס ולמה ג'י הו חזר שונה משם. סיו היון מספקת גם לג'אנדי זוית שונה על ג'ון פיו, לא מלך עריץ ורשע אלא ילד מסכן וזנוח.
על אימו של ג'ון פיו אין לי בינתיים הרבה מה לומר, דמות האם הקוריאנית מהגיהנום כבר מוכרת לנו בכל מיני וריאציות, שלידם האם הפולניה המסרסת נראית כמו מרי פופינס. העוזר שלה מסקרן במקצת, הוא ישר זיהה את ג'אנדי בתצוגת האופנה אבל החליט לשמור את המידע לעצמו כשהיא שאלה אותו עליה.
הקטע עם החברה הבובתית היה באמת מפתיע, הייתי בטוחה ששלושת האחיות הרעות (מירנדה, סאני וג'ינג'ר) הן שטמנו לג'אנדי פח, או אפילו יי ג'ונג ווו בין שהתנגדו לקשר בין ג'ון פיו לג'אנדי כי הם חששו לרגשותיו של חברם ביודעם שאין לו ממש מנדט לבחור את חברתו עד כמה שזה תלוי בהוריו, ממש לא חשדתי במין ג'י, התגובות שלה היו מוזרות אבל אשכרה חשבתי שיש לה קראש על ג'אנדי דווקא והיא מקנאה לה! הסצינה בגן הייתה מעניינת לא רק בגלל הסיפור של מין ג'י אלא גם כי אנחנו בעצם רואים איך התחיל הכל. נראה ששלושת החברים הזוטרים ב-4F לא הגיעו למקומם בגלל הכריזמה שלהם אלא בגלל היותם חברי ילדות של ג'ון פיו, באותה מידה אלו היו יכולים להיות אנשים אחרים. ברור שכולם יפים, עשירים ומוצלחים, אבל הם לא היחידים שהם כאלו בבית הספר הזה שמורכב משמנה וסלתה של קוריאה, לפחות כלפי חוץ. אגב, ריחמתי על הילדה ששיחקה את מין ג'י המכוערת... לא נעים!
וכמה מילים אחרונות על המשפחה של ג'אנדי - מן הסתם הם ההפוגה הקומית אבל מעניין שאין להם שום בעיה לסרסר בביתם, לקחת ממנה חפצים ששייכים לה (כמו המשקפת למשל), לעשות עליה מניפולציות והכל כדי להרוויח באמצעותה, הם לגמרי חסרי בושה! אגב, אימה של ג'אנדי כבר עשתה תפקיד דומה ב"נסיכה", אם כי המשפחה של צ'ה קיונג הייתה יותר סימפטית... אני זוכרת אותה גם כאימה של בוק שיל ב"מאיזה כוכב את". עוד זיהיתי את הבחור שעובד עם גאנדי וג'ה אול ב"Slow Food" כטבח המכוער מסאם סון והייתי מאוד גאה בעצמי כשווידאתי את זה...!
בקיצור, בינתיים אני נהנית ואולי טוב שאני רואה את הגרסה הקוראנית לפני היפנית, ככה אני יכולה רק לעלות מכאן...
טוב, סוף סוף גם סיימתי את "פסטה" וגם התחלתי לראות "בחורים רעים", אז הנה רשמי...
פסטה
לא יודעת למה נתקעתי ככה אם פרקי הסיום, בהתחלה חשבתי שיש רק פרק אחד בסוף ולא שניים, אז חיכיתי לעוד שבוע כדי לראות הכל יחד, אחר כך התחוור לי שיש ארבעה, אבל בינתיים קצת פספסתי את המומנטום. בגלל שזו הייתה סדרה שמאוד אהבתי, לא רציתי לצפות בה כלאחר יד, אלא לפנות לה זמן מכובד ומהצד השני, זה לא שהייתי ממש במתח לגביה ולגבי גורל הדמויות, זו לא בדיוק סדרת מתח שאתה שואל את עצמך מי הרוצח...
בכל מקרה, כפי שנהנתי מכל הסדרה, כך נהניתי מפרקי הסיום, למרות שהם לא היו מושלמים, תחושת סגירת הקצוות לפחות במקרה אחד הרגישה לי מאולצת, ועל כך בהמשך, בראיון שהביאה דנה, אאל"ט, נכתב שהכותבת כתבה את הסדרה מפרק לפרק או משהו כזה, ויש באמת פחות הרגשה של הבניה מסודרת.
אהבתי שאו סה לא הייתה כלבה בסופו של דבר, היא אומנם הייתה מניפולטיבית אבל השקר שלה התנקם בסופו של דבר רק בה, היא פגעה בהיון אוק (הפכה אותו לאדם קשה יותר) אבל בזכות יו קיונג הוא התרכך וקיבל את סליחתה של או סה מכל הלב. אגב, גם קודם לכן הוא לא היה נוטר טינה וההגינות שלו כשף הייתה מעל האגו שלו. או סה נשברת ומנהלת דיאלוג מעניין עם אחותו של סאן שמספרת בגילוי לב על המשבר אחרי גירושיה. היה נחמד לראות קצת יותר מהדמות הזו, חבל מאוד שהקראש שלה על פיליפ נשאר לא ממומש, התחילו משהו ולא ממש סיימו אותו. מצד שני, ככה זה גם בחיים... סאן ואו סה היו יכולים להיות ה"רעים" הקלישאתיים שעושים הכל כדי להפריד בין הזוג הראשי והם לא היו.
כמו שאו סה ויתרה, כך גם סאן, בצורה המופנמת שלו, בלי להזמין עיתונאים... בשיחה בדירה של השפ! עוד נראה שהוא מתכוון להלחם על יו קיונג, היון אוק אמר לו, בצדק, שהוא היה צריך להחשף כקקטוס לפני שהוא הגיע ל"לה ספרה" ושהוא את ההזדמנות שלו פספס. סאן ענה לו שהכל פתוח, ואני תהיתי אם הוא הולך להופיע עם קקטוס בידו בחתונת הזהב של יו קיונג והיון אוק... אבל סאן נחשף סוף סוף מול יו קיונג כקקטוס, התפלאתי שהיא הופתעה. מסתבר שברגע שהוא אמר לה מפורשות שהוא לא הקקטוס היא קיבלה זאת כאמת, למרות שכל הסימנים הצביעו עליו, חלק מהתמימות של יו קיונג, היא כל כך לא מניפולטיבית ותמיד כנה שקשה לה להבין חוסר כנות אצל אחרים, לכן היא וסאן לא מתאימים כזוג. סאן ויתר סופית לדעתי כשאמר ליו קיונג שהיון אוק לא רוצה שהיא תעזוב.
אהבתי את הסצינות של אבא של יו קיונג. הקטע שבו הוא משחרר את סאן הביתה הייתה משעשעת, הסצנה שבה היון אוק מצווה על יו קיונג להכין שוב ושוב את המנה לאביה הייתה חזקה, שמחתי שאביה חזר כדי לראות את החיבוק בינהם. הקטע שבו אביה של יו קיונג הולך עם בנו לשוק לקנות מרכיבים לארוחה של השפ! הזכירה לי את תחילת הסדרה, בה יו קיונג טענה שהיא מקופחת יחסית לאחיה המפונק, עכשיו האח התלונן שהאב מכין מנה יקרה עבור החבר של אחותו, מנה שהוא לא מכין בשבילו... אגב, לא שמתי לב שהמסעדה של האב נקראת "יו קיונג". הסצינה במסעדה הייתה מקסימה, הקטע שבו האב חושב שהיון אוק יבקש ממנו גם להכין את המנה שוב, הקטע שבו הוא והיון אוק מוזגים זה לזה שתיה ופוסחים על יו קיונג שדואגת לעצמה, הקטע שבו הם משתכרים... האב מצד אחד לא מבין אם הם זוג אז איך הם נפרדים ומצד שני מגן על הכבוד של יו קיונג כטבחית... זה היה מקסים, והסתיים בהיון אוק ויו קיונג פוסעים יד ביד כשהאב המודאג מתבונן בהם מתרחקים.
למרות שידעתי שהצוות של "לה ספרה" ינצח בתחרות ושיו קיונג תחליף את הו נאם הפצוע, זה עדיין היה מותח. אהבתי איך שהפרק הסתיים, כולם מחכים להכרזה, כל אנשי לה ספרה והנספחים מתוחים איש איש בדרכו, וג'י הון (מהצוות האיטלקי, עם השיער המתולתל, אגב מתאים לו יותר שיער חלק) לאט בלי קול: לה ספרה, לה ספרה... מצד אחד התחרות ליכדה את כל המטבח, מצד שני, ההרמוניה הייתה קצרת מועד כי הזכיה הבטיחה לזוכים מלגה באיטליה. בכל זאת היה נחמד לראות את היון אוק הפרפקציוניסט לוקח על עצמו את העבודה, שלא כאו סה שקיבלה על עצמה להיות השפית המנהלת ובפועל לא עשתה כלום. או סה אולי טבחית מחוננת אבל היא לא יודעת להנהיג צוות, כבר ראינו את זה. היון אוק במטבח היה כמו מנצח על תזמורת, יו קיונג, שגם לה אין תכונות של מנהיגה, לפחות עדיין, הייתה חיונית כדי שהוא ישאף להרמוניה אמיתית ולא רק לציות. חבל שהטבחים מהצוות המקורי לא יודעים שהוא התנה את חזרתו בעליית שכרם, זה אופייני מצד שני של היון אור לא לקחת קרדיט. בסך הכל הם היו חבורת כפויי טובה מעצבנים רוב הסדרה, אבל בסוף כמו השף, חיבבתי אותם בעל כורחי.
מה שלא אהבתי הוא שהיון אוק שכר את הטבחיות המפוטרות לעבודה, כל המהלך הזה נראה מופרך, כשדיברתי על זה עם אורלי היא ציינה גם שהמסעדה הצליחה ופתאום הראו לנו שאין להן לקוחות באופן די שרירותי. אין סיבה שהיון אוק ישכור דווקא אותן, זה לא שהוא מכיר את הבישולים שלהן (אם כי הסצינה שהוא בא למסעדה ומבקש מהן שיכינו שוב ושוב את המנה שלו הייתה משעשעת), לפחות הטבחית השמנה פוטרה בצדק והיא בנאדם קשה שלא קל להסתדר איתו. שלושתן היו די נבזיות ליו קיונג, ככה שמבחינתי לא הגיע להן לחזור וסגירת המעגל הייתה מיותרת. הייתי מעדיפה שהיון אוק היה בוחר צוות חדש מעורב ושהיינו נפרדים מהטבחיות בסצנה שבה הטבחית השמנה מחקה את היון אוק שנוא נפשה.
גם הסצינה שבה המנהל לשעבר והמלצר הזוטר בהווה סול פתאום מתאהב בעוזר המטבח און סו ועוזר לו לקלוף שרימפסים הייתה די תלושה, אבל לפחות פה הייתה קריצה עצמית בסצינה במסיבת הפרידה מהצוות הקוריאני כשסול הכריז: היי, גם אני יכול להיות טוב! אהבתי מאוד את הסצינה בינו לבין און סו על המדרגות עם הסוכריות על המקל, און סו כזה מאמי!!!
טוב, במפתיע אני צריכה לצאת עכשיו, אז אמשיך אח"כ...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: איזה כייף לראות את הסצינה הזו בלופ! מאת: asole יוני כתב בפורום תמיכה טכנית שהתמונה הנ"ל שוקלת לא פחות מ-12 מגה, והבנתי שהיא כנראה אחד הגורמים העיקריים לבעיות הגלישה בימים האחרונים.
שאלתי אותו מה לעשות להבא ואם יש צורך להוריד את התמונה הנ"ל. נחכה לתשובה שלו...
בתגובה ל: יו קיונג והשפ! עוצרים את התנועה! מאת: iDana טוב לדעת שהבעיה תוקנה!
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole מעניין אותי לדעת מה דעתך על "בחורים רעים" כי מה"פסטה" שבעתי עד בלי די למרות שנהנתי לקרוא את אשר כתבת. מחכה להמשך בכיליון עניים
תוקן על ידי זרהמאד 6/10/2010 0:51
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: נהנתי לקרוא השארת אותי במתח מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole כל הכבוד,אהבתי לקרוא את התובנות שלך על הדרמה וכמו שדנה אמרה,הארת דברים שלא ממש שמנו לב אליהם. אני גם מסכימה עם הדברים שאמרת - לגבי הדמויות ולגבי עלילה.
מחכה לרשמייך על בחורים רעים
בתגובה ל: סיכום מעולה אסול מאת: lady fanni ללא תוכן
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole וידעה לדבר יפה ליו קיונג ולהודות לה שעשתה את השף לאדם טוב יותר. יש משהו גם בסאם סון המתוקה חיבבתי את הי ג'ין למרות שהיא הייתה חצופה, כך היה לה גם עם הטבחית או סה יונג כנראה אני נכבש מהר מדי למראה חיצוני ולקול נעים. אהבתי איך שהשף בה להגננתה לאחר שקטלו את הקריירה שלה בגלל ההודאה שלה.
גם אני הופתעתי שיו קיונג הופתעה לגלות שסאן הוא הקקטוס ולא קלטה את כל הרמזים. אבל מצד שני היא גם לא הבינה שהשף רוצה שהיא תישאר וסאן הבהיר לה את זה. כי בשיחה בה השף אמר שהשף רוצה שתתקדם והגבר רוצה שתישאר, נראה היה שהמסר היה שלא יפגע משום החלטה שלה. גם אביה אמר דברים דומים כשהבהיר שהם הרי נפרדו, ברמיזה על כך שהיא נוסעת.
גם הקטע שאביה אמר שלא יפגע אם יגיד שוב, היה משעשע.
כל מקרה לא אהבתי את זה שהשף לא בטוח שהוא מוכן להחזיר ליו קיונג את עמדת הפסטה, נראה לי וויכוח מיותר.
הטבחיות אמנם לא היו הוגנות כלפי יו קיונג, אך חזרתן היא סגירת מעגל ששהשף כבר לא שוביניסט. כבר כשהשף בא אליהן אל המסעדה ואמר להן כל הזמן שוב, הייתי בטוח שהוא בוחן את כישוריהן כדי לבדוק אם הן ראויות לחזור למטבח שלו. וחזרתן בלי שיראו שהן הוכיחו את עצמם ולמעשה אחרי שהן אכזבו אותו נראתה לי קצת בעייתית.
גם הייתי בטוח שהפרק האחרון יתחיל בכך שמכיריזים על לה ספרה כמנצחים והם קפצו ועברו לעבודות המסעדה תוך אמירה שהן זכו ולכן יש יותר הזמנות. איכשהו אני רגיל הראשונה של הפרק היא המשך ישיר של הסצינה האחרונה בפרק הקודם, במיוחד כשהסצינה האחרונה לא סגורה. בכל מקרה משום מה שההכרזה הייתה חסרה לי.
גם אני אהבתי את סצינת הסוכריות של מקל.
ואולי טוב שהיית צריכה ללכת כך לא תהיה הודעה ארוכה שחלקה על פסטה וחלקה על בחורים רעים ותוכלי להקדיש לפרקים הראשונים של בחורים רעים הודעה נפרדת\שרשור נפרד. ובכל מקרה הסיכום שלך של הפרקים האחרונים בפסטה היה שווה הודעה שלמה וטוב שלא המשכת את ההתרשמות על בחורים רעים באותה הודעה והיא הוקדשה כל כולה לפסטה, שבהחלט שווה התייחסות נפרדת.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: גם אני שמתחתי שאו סו יונג לא הייתה כלבה מאת: EVGLEV ולכן נראה לי שהיא האמינה לסאן כשהוא אמר שהוא לא הקקטוס, בעיקר אחרי שהיא כעסה עליו שהוא שיקר לה כשהציג את עצמו כסתם לקוח כל השנים. גם אני התפלאתי כי לי כמובן זה היה ברור אבל מנקודת המבט של יו קיונג זה לא כ"כ ברור, היא חשדה בו אבל פסלה את החשד כשהוא שיקר לה שזה לא הוא.
הויכוח על העמדה לא היה ויכוח אמיתי, זה היה ברור שהם משחקים וזו הדרך של יו קיונג לומר לשפ! שהיא נשארת איתו.
לי ההכרזה עצמה דווקא לא הייתה חסרה, זה היה דווקא נחמד לעבור הישר ליום השני ולנחש שהם שהם זכו מהדינימקה ומהאושר של כולם. אולי מפני שידעתי שהם יזכו...
ותודה יבגני! באמת לא חשבתי שאכתוב כל כך הרבה... לפעמים מתחילים ולא יודעים מתי מסיימים, ככה שבאמת עדיף להפריד בין הסדרות!
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole (חזרתי... קיבלתי הצעה שקשה לסרב לה - קונצרט קאמרי של רביעיית המיתרים האמריקאית, היה מצויין).
דווקא לא הפריע לי שלא דחפו בכוח רומן בין סאן לאו סה, יש פלירטוט עדין ואחותו של סאן לוחצת אבל הכל פתוח בגזרה הזו.
סוף הפרק ה-18 נסגר במריבה של יו קיונג והיון אוק, בסופה היון אוק משאיר את יו קיונג על הגשר וממשיך לבדו למסעדה. יו קיונג מתכננת לכעוס נמרצות על היון אוק ואפילו משקרת לו שהלכה ברגל למרות שראינו אותה יורדת מאוטובוס (נדמה לי שזו הייתה הפעם היחידה בסדרה שהיא שיקרה) אבל בשיחה בחדר הקירור של המסעדה היון אוק מפרק אותה מנשקה: את ירדת מהאוטו, הוא אומר לה, אבל לא ידעתי שאנחנו על גשר, היא עונה. מה שהיון אוק בעצם אומר לה הוא שהיא צריכה להיות ברורה לגבי מה שהיא רוצה והיא עונה לו שהוא צריך להבין לבד. הויכוח הנצחי בין המינים. כשיו קיונג זוכה בתחרות היא מתלבטת בקול כמה ימים ומשתפת בהתלבטויות את היון אוק. היא עתה זו שמצפה שהיון אוק יגיד לה בבירור מה הוא רוצה (הוא אומר שכגבר הוא לא רוצה שהיא תעזוב ושכשף הוא כן רוצה), סאן כאמור לא מנסה להרוויח מהמצב ואומר לה שרואים על השפ! שהוא רוצה שתשאר. בסופו של דבר השפ! באמת מחליט בשבילה ומוציא את שמה מהרשימה ומכניס תחתיה את הו נאם שנפסל. לדעתי זה חוזר לויכוח מחדר הקירור, היא רצתה שהוא יחליט בשבילה שהיא תשאר, הוא רצה שהיא תחליט בעצמה להשאר.
קצת לא ברור לי איך הו נאם אמור לנסוע עם יד פצועה, אלא אם יעכבו עבורו את המלגה לסמסטר הבא או משהו כזה. לפחות הוא החליט סוף סוף להציע נישואים לחברתו, אם כי זה בוודאי יתעכב כמה שנים בשל הלימודים באיטליה.
כל נושא המלגה הזכיר לי את "קופי פרינס" ורק גרם לי לחשוב עד כמה און צ'אן הייתה אנוכית כשנסעה. בניגוד ליו קיונג זה לא היה החלום שלה זה שנים להיות בריסטה, היא במקרה נקלעה למקצוע הזה ובקושי עבדה בו כמה חודשים. יו קיונג חלמה להיות שפית במשך הרבה זמן ועבדה שלושה חודשים בחינם כדי להיות עוזרת מטבח ושלוש שנים כעוזרת מטבח כדי להיות טבחית. יו קיונג גם זכתה בזכות כישוריה במלגה ואילו במקרה של און צ'אן, משפחתו העשירה של החבר שלה שלחה אותה על חשבונם. זה גם היה די מאכזב איך שסיימו את הסדרה בחזרה שלה, נראה שהאן קיול היה הרבה יותר נלהב ממנה מחזרתה, יותר התגעגע אליה ובכלל, יותר אהב אותה ממה שהיא אהבה אותו.
עוד שתי סצינה מקסימה בה מככב שק הקמח הקלאסי, כשהיון אוק סוחב את יו קיונג הרצוצה מעמל יומה המכופל כטבחית וכמחליפה ועוזרת באימוני התחרות ואומר לה שנשים הם לא שפיות טובות כי הן לא טיפשות וכי להיות שף זה להיות טיפש כי רק טיפש יחפור במדבר או משהו כזה, בשיחה הזו הוא למעשה מודה לה על כך ששינתה אותו.
אהבתי מאוד את הסוף. יו קיונג אמרה לשפ! קודם לכן שהיא התאהבה בו ממבט ראשון כשעזר לה עם הדגים במעבר החציה. בסוף הפרק האחרון יו קיונג שואלת איפה יהיו הכיריים שלה (כלומר, היא נשארת) והיא והשפ! כאילו רבים על זה, היא רצה למעבר החציה והם משחזרים את הפגישה השניה שלהם שם, כשהוא רצה שהיא תהיה החברה שלו והיא רצתה שהוא יחזיר אותה למטבח. אולי אי אפשר גם לנסוע לאיטליה וגם להשאר ב"לה ספרה" בעת ובעונה אחת אבל יו קיונג הצליחה גם לקבל את הערכתו המקצועית של השפ! וגם את ליבו.
בסך הכל סדרה מקסימה ולא שגרתית, נהניתי מכל רגע. סדרה עם המון אנושיות וקסם וליהוק מצויין של כל הדמויות ובראש ובראשונה של השפ! הקשוח והכריזמטי (לי סון גיון) ויו קיונג המופנמת והאניגמטית (גונג היו ג'ין). הרגעים הקטנים שבהם הם חייכו זה לזה היו פשוט שווים זהב. אני נותנת לסדרה הזו שלושה כוכבי מישלן!
בתגובה ל: המשך פסטה מאת: asole שעדיין הייתה חבושה, איך הוא יבשל עם יד פצועה?
לא יודע אם יו קיונג הייתה נשארת עם השף עם משפחתו של השף הייתה זו שמציעה לה מלגה ונסיעה להכשרה. הרי גם בסאם סון המתוקה היה צריך את הסכמת החמות לחתונה, והם התאמצו להכניס את סאם סון להריון כדי לכפות חתונה ולא העזו פשוט להתחתן. כך שלעשות רושם רע על משפחת הבעל זה לא נעים ובקשה מצד המשפחה היא לחץ בפני עצמו, וגם לא זכור לי שהאן גיול הראה שזה מפריע לו.
גם אני אהבתי שהיא הודתה באהבה ממבט ראשון. ולעומת היושר שלה מסתבר שאת הרמזים שלה היא מצפה שיבינו, כמו בריב שהיא התלוננה כי אמרה שרצתה שיזמין אותה לחזור למכונית, והו איוק אמר שהייתה צריכה להגיד וגם כשרצתה שיחליט בשבילה היא למעשה רצתה שיבקש ממנה להישאר ולא אמרה. כך שלפעמים היא שולחת רמזים, או יותר נכון מה שקורה גם לי שיש דברים שנראים לי מובנים מאליהם, ואני מצפה שגם לאחרים זה יהיה ברור וזה לא כך. כך גם יו קיונג ציפתה שהשף ידע מה היא רוצה ממנו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: גם לי לא ברור איך הוא נסע עם היד הפצועה מאת: EVGLEV אם משפחתו של השפ! הייתה מממנת לה, בעצם אין לי ספק בכך - כשהשפ! הציע לה לבוא איתו לאיטליה היא לא רצתה כי לא רצתה לחיות על חשבונו, היא אפילו לא שקלה את זה בתור אופציה. יו קיונג עם כל הצייתנות שלה מצד אחד היא גם די מורדת בסמכות ההורית, ככה שנראה לי שדעת המשפחה גם הייתה פחות נחשבת בעיניה מאשר בעיני און צ'אן.
אני חושבת להאן גיול היה קשה להפרד אבל הוא היה כזה מאמי ונשמה שהוא פשוט שם את טובתה של און צ'אן במקום הראשון ולא התלונן.
בתגובה ל: המשך פסטה מאת: asole אני דווקא לא חושבת שהאן קיול אהב את און צ'אן יותר... אם אני זוכרת נכון זה גם היה בגלל גילה הצעיר מדי לחתונה, שהעדיפו שהיא תשקיע כמה שנים בלימוד מקצוע. וגם היא היתה המפרנסת היחידה של משפחתה - אמה ואחותה. נכון שבסצנת החזרה שלה הוא נראה יותר נלהב ממנה, אבל זה רק בגלל שהיא הפתיעה אותו וחזרה לפני המתוכנן. (או לפני התאריך שהוא ידע). והיה כיף לקרוא את הסיכומים שלך על הפרקים האחרונים...אומנם עבר זמן וכמה סדרות מאז...אבל תמיד את מרעננת בדיעות וברעיונות המיוחדים שלך.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: לגבי קופי פרינס - מאת: shrekit144 הוא היה מוכן בשבילה להיות הומו, מה יותר מזה???
נכון שאון צ'אן הייתה מפרנסת יחידה של שתי פקאצות עצלניות, אבל לא חייבים ללמוד מקצוע דווקא באיטליה במשך כמה שנים, ועוד על חשבון המשפחה של החבר שבטח גם פירנסה את שתי הפקאצות בזמן הזה. זה היה כבר קצת ניצול, אבל אולי בקוריאה לא רואים זאת כך. לי גם קצת מפריע שהבנים ב"בחורים רעים" כל הזמן קונים מתנות יקרות לבחורות שלוקחות את זה כמובן מאליו. אני בטוחה שהאן קיול לא היה עוזב את און צ'אן בשביל לימודים במקום אחר, הוא אהב אותה יותר מידי, כמו שהשפ! לא רצה לעזוב את יו קיונג ויו קיונג לא רצתה לעזוב אותו, כשאתה באמת אוהב מישהו אתה לא בקלות נפרד ממנו לשנים. וגם בחזרה און צ'אן הייתה קצת פלגמטית ביחס אליו, אפילו שהיא ידעה שהוא יחזור והוא לא, ציפיתי ליותר רגש ממנה.
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole רפרפתי קלות על השרשורים של הסדרה, רק כדי לבדוק את הלך הרוחות, ושמתי לב שלא הייתה התפעלות רבתית מהסדרה. זכרתי גם שנאמר שהרימייק הקוריאני הוא חיקוי חיוור של הסדרה היפנית האנה יורי דנגו, ככה שבאתי עם ציפיות מאוד קטנות לסדרה, מה שתמיד משתלם כי מכאן אפשר רק להיות מופתעים לטובה, ואכן הופתעתי.
על פניו זו סדרת נוער אורירית כנוצה, מעין שילוב של סינדרלה (ג'אנדי) עם היפה והחיה (ג'ון פיו בתפקיד החיה) ואולי עוד כמה אגדות, אבל היא חמודה מאוד למרות האסקפיזם שלה ומצאתי בה ערך מוסף, מקווה שלא אתבדה ואני רואה בה יותר ממה שיש בה. גם ב"הנסיכה" וב"גבירתי הנאווה" שיחקו על נושאים דומים, אבל בצורה הרבה פחות מוצלחת לטעמי.
החוליה החלשה היא השחקנית הראשית. היא יפה וחמודה אבל קצת מעצבנת, היא המון פעמים צועקת שלא לצורך, יש לה תספורת סיר שאפילו בבתי יתומים במונגוליה כבר לא אופנתית והיא גמלונית מידי ונוירוטית מידי... היא פשוט מתאמצת מידי. אני מתגעגעת לשלווה הפנימית של יו קיונג... לעומתה הראשי, ג'ון פיו, מוצלח מאוד לדעתי.
הפרק הראשון נפתח בסצינה מאוד אלימה עם התלמיד המוכה (החמוד!) שמחליט להתאבד. זו הסצינה הכי אכזרית שראיתי בסדרה עד כה, ילדי בית הספר, בינהם מעניו וסתם צופים מהצד, עומדים סביבו, חלקם על הגג וחלקם למטה, כולם לועגים לו, אף אחד לא מתכוון לעזור לו. לאף אחד לא אכפת שהנער הזה, שחולק עימם את ספסלי הלימוד הולך עוד שניה לרוצץ את גולגלתו מול עיניהם, עד שג'אנדי מופיעה והופכת את הטרגדיה לקומדיה.
בסצינות הבאות אנחנו למדים על חבורת F4 שמחזיקה את בית הספר בביצים. כשהם מסמנים מישהן, כמו הבחור האומלל מהסצינה הפותחת, הלך עליו. הם נערצים על כל תלמידי המוסד, הבנים חולמים להיות כמוהם, הבנות מתות שיביטו לכיוונן.
מה שמעניין הוא שלא ברור עד כמה למעשה החבורה הזו מפעילה את האלימות באופן מעשי. זה ברור שג'ון פיו שחצן, יהיר ואכזרי, זה ברור שהוא נהנה להשפיל את כל מי שמעז לקרוא עליו תיגר וגם את מי שמתחנף אליו יותר מידי או סתם מעצבן אותו והשאר מיישרים עימו קו, אבל לדעתי האלימות שבבית הספר לא נובעת מחבורת העל אלא מהתלמידים עצמם שלהוטים להמליך מלכים ולרמוס את החלשים. גם בסצינות שבהן ג'אנדי הופכת לסלב בזכות קשריה עם ג'ון פיו הם אלימים כלפיה, רודפים אחריה ממש כמו בימים שרצו להרביץ לה ורק כדי להיות בקרבתה ולהנות מחסדה ולהתחמם בהילת ה-F4 שקורנת ממנה. בסצינה של ההתאבדות למשל חבורת F4 לא הייתה נוכחת. ג'ון פיו נהנה כשהוא צופה בג'אנדי הזועמת שלא יכולה לשחות בבריכה בגלל האשפה או הברווזים (סצינה חמודה!) אבל אלו תעלולים ילדותיים למדי. גם מריחת העוגה בפרצוף, שפיכת המיץ או הדרישה ללקק את נעליו הן לא אותו הדבר כמו לכסח מישהו במכות או לעמוד מנגד וללעוג לו כשהוא עומד להתאבד. השאלה היא אם ג'ון פיו עושה זאת בעקיפין דרך הוראות למיניונים שלו או שזה פשוט לא מעניין אותו מה הפלבאים עושים לאלו שהוא אינו חפץ ביקרם.
בסצינה שבה ג'י הו מציל את ג'אנדי מתוקפיה ג'ון פיו מתרגז עליו שהתערב אבל בעצמו כועס מאוד על הבחורים שהכו אותה ואומר להם שהוא אמר להם להפחיד אותה ולא יותר. האם הוא שינה גירסה לאחר שג'י הו כעס עליו או שבאמת פקודיו לקחו את החוק לידיים? בסצינה שבה ג'אנדי שנחשדת בהיותה פרוצה אחרי שהתמונות מבית המלון מתפרסמות, אנחנו רואים איך פתק שבו התלמידים קוראים זה לזה ללינץ' עליה אחרי הלימודים עובר מיד ליד. כאן זה ברור שזו לא הוראה של ג'ון פיו ולא של אף אחד אחר מהחבורה, זו יוזמה שבאה אך ורק מציבור התלמידים, וכשג'ון פיו מגלה על זה (אחרי שהוא גם מגלה שג'אנדי נפלה קורבן לחברתה) הוא כמובן מפסיק את האלימות.
ג'י הו נראה כיוצא דופן מההתחלה כשהוא עוזר לג'אנדי שלוש פעמים ובכך שובה את ליבה - כשהוא עוזר לה להתנקות אחרי שזורקים עליה ביצים וקמח, כשהוא מלווה לה את הנעליים שלו כדי שלא תלך יחפה, וכשהוא מציל אותה מהביריונים. שוב נשאלת השאלה אם זה חד פעמי או שג'י הו תמיד סלד מהאלימות בשם קבוצתו? אולי ג'אנדי העירה את ג'י הו מהתרדמת שהיה שרוי בה, תרתי משמע.
מעניין שגם כשג'ון פיו מאוהב הוא אלים וגם כשהוא רוצה להיטיב. הוא חוטף את ג'אנדי לביתו בעזרת ביריונים וכלורפורם כדי להפוך אותה לחברתו הלא רשמית ומופתע שהיא לא מתעלפת מהכרת תודה על המקום. אנחנו כבר רגילים לדחיפות מסדרות קוריאניות, אבל ג'ון פיו עולה על כולם באגרסיביות שלו. הוא לוקח את ג'אנדי בכוח לקנות בגדים, חוטף אותה לחופשה ובעורמה גם את חברתה הטובה, הוא קונה מתנות למשפחתה בלי לשאול אותה, בעצם, הוא אף פעם לא שואל אותה אלא תמיד מודיע לה, בין שהיא צריכה להפגש איתו בשעה זו וזו או שהיא מעתה והלאה החברה שלו (בסצינה שבה הוא מודיע על כך מול כל בית הספר) ואז מתפלא שהיא מוחה. הוא גם מנסה לנשק אותה ממש באלימות (בסצינה בחורשה במקום הקבוע בו ג'י הו מנגן), כמעט נראה שהוא הולך לאנוס אותה אבל כשהיא מתנגדת הוא פשוט מרפה. מהצד השני הוא מפתיע בכך שהוא מחכה לה ארבעה שעות בשלג, לא מתרגז כשהיא סוגרת לו את משחק הוידאו באמצע (גברים יותר עדינים ממנו היו מתעצבנים...) או כשהיא צועקת עליו כשלא מגיע לו (קורה, למשל כשהוא חובש את פצעיה או כשהוא מחכה לה במגדל).
בסך הכל ג'ון פיו עושה רושם של ילד מגודל שרגיל לקבל מה שהוא רוצה. הוא רואה את ג'אנדי כסוג של משחק כמו שכל בית הספר והעולם הוא משחק עבורו בו הוא משחק עם פיונים שאפשר לפטר או להזיז לפה ולשם, כשהיא מתנגדת לו הוא נחוש עוד יותר, אבל הוא משנה את כללי המשחק ומנסה לכבוש אותה ולא להרוס אותה. עם זאת כשהוא נכשל (שוב ושוב) הוא לא מוותר וגם לא נכנס לטנטרום של זעם כפי שהיה מצופה ממנו אלא ממשיך בטקטיקה חדשה, כשהוא מופתע כל פעם מחוסר הבנתו את כללי המשחק שנכנס אליו. דעתה של ג'אנדי עליו מתחילה לשנות לו, היא הופכת לאידיאל והוא מנסה לשנות בעצמו את מה שמפריע לה בו - בין אם השיער שלו או העובדה שהוא וחבריו לא לובשים מדים לבית הספר.
באשר לשאר החבורה, עדיין קשה לעמוד על טיבם. ג'י הו קצת אוטיסט, כנראה בגלל הטראומה שחווה בילדותו, יי ג'ונג ווו בין בינתיים בצל ג'ון פיו וג'י הו, נראה שהם הבאים בהיררכיה. את וו בין בינתיים ממש לא הכרנו, יי ג'ונג נראה די ממזר, יצא לנו לראות אותו קצת יותר בסצינות עם גה אול, חברתה של ג'אנדי ולפי חוסר הכימיה מסתמן רומן נוסף. אהבתי את הסצינה שבה גה אול מכריכה אותו לטפס על ההר בעקבותיה למרות שהוא חושב שזה נדוש (היית פה חמש פעמים ומעולם לא עלה בדעתי לטפס).
בתפקיד הפיה הטובה יש לנו את הדוגמנית סיו היון, אהבת חייו של ג'י הו. בסצינה שלחלוטין מרפררת לסינדרלה סיו היון משמשת לג'אנדי סנדקית ובזכותה היא כן הולכת לנשף, כשסיו היון מספקת לה שמלה, מעצבת את שיערה, מאפרת אותה ואף נותנת לה זוג נעליים. היא שוב מעניקה לה זוג נעליים בסצינה ליד הבריכה באומרה שנעליים טובות לוקחות אותך למקומות טובים. בינתיים היא יותר מידי מושלמת ועגמומית כדי להיות מעניינת, אבל יש מצב שמשהו מעניין יקרה בינה לבין ג'י הו בהמשך, בתקווה שנראה גם מה היה בפאריס ולמה ג'י הו חזר שונה משם. סיו היון מספקת גם לג'אנדי זוית שונה על ג'ון פיו, לא מלך עריץ ורשע אלא ילד מסכן וזנוח.
על אימו של ג'ון פיו אין לי בינתיים הרבה מה לומר, דמות האם הקוריאנית מהגיהנום כבר מוכרת לנו בכל מיני וריאציות, שלידם האם הפולניה המסרסת נראית כמו מרי פופינס. העוזר שלה מסקרן במקצת, הוא ישר זיהה את ג'אנדי בתצוגת האופנה אבל החליט לשמור את המידע לעצמו כשהיא שאלה אותו עליה.
הקטע עם החברה הבובתית היה באמת מפתיע, הייתי בטוחה ששלושת האחיות הרעות (מירנדה, סאני וג'ינג'ר) הן שטמנו לג'אנדי פח, או אפילו יי ג'ונג ווו בין שהתנגדו לקשר בין ג'ון פיו לג'אנדי כי הם חששו לרגשותיו של חברם ביודעם שאין לו ממש מנדט לבחור את חברתו עד כמה שזה תלוי בהוריו, ממש לא חשדתי במין ג'י, התגובות שלה היו מוזרות אבל אשכרה חשבתי שיש לה קראש על ג'אנדי דווקא והיא מקנאה לה! הסצינה בגן הייתה מעניינת לא רק בגלל הסיפור של מין ג'י אלא גם כי אנחנו בעצם רואים איך התחיל הכל. נראה ששלושת החברים הזוטרים ב-4F לא הגיעו למקומם בגלל הכריזמה שלהם אלא בגלל היותם חברי ילדות של ג'ון פיו, באותה מידה אלו היו יכולים להיות אנשים אחרים. ברור שכולם יפים, עשירים ומוצלחים, אבל הם לא היחידים שהם כאלו בבית הספר הזה שמורכב משמנה וסלתה של קוריאה, לפחות כלפי חוץ. אגב, ריחמתי על הילדה ששיחקה את מין ג'י המכוערת... לא נעים!
וכמה מילים אחרונות על המשפחה של ג'אנדי - מן הסתם הם ההפוגה הקומית אבל מעניין שאין להם שום בעיה לסרסר בביתם, לקחת ממנה חפצים ששייכים לה (כמו המשקפת למשל), לעשות עליה מניפולציות והכל כדי להרוויח באמצעותה, הם לגמרי חסרי בושה! אגב, אימה של ג'אנדי כבר עשתה תפקיד דומה ב"נסיכה", אם כי המשפחה של צ'ה קיונג הייתה יותר סימפטית... אני זוכרת אותה גם כאימה של בוק שיל ב"מאיזה כוכב את". עוד זיהיתי את הבחור שעובד עם גאנדי וג'ה אול ב"Slow Food" כטבח המכוער מסאם סון והייתי מאוד גאה בעצמי כשווידאתי את זה...!
בקיצור, בינתיים אני נהנית ואולי טוב שאני רואה את הגרסה הקוראנית לפני היפנית, ככה אני יכולה רק לעלות מכאן...
בתגובה ל: בחורים רעים 1-4 מאת: asole אבל אני פשוט לא מסוגלת לצפות בסדרה הזו! לא שרדתי אפילו עד סוף פרק 4, וזו הדרמה הקוריאנית הראשונה שגורמת לי לנטישה מוקדמת כזו (תמיד יש פעם ראשונה ). הסדרה הזו פשוט לא באה לי טוב (אפילו לא על מיוט), בשום היבט שלה. ניסיתי לחזור לצפות כמה פעמים, ולא החזקתי מעמד יותר משתי דקות.
ושוב אני מאחלת צפייה מהנה למתמידים
בתגובה ל: סיקור מעניין מאת: iDana אין מה לשכנע אותך לחזור, כי הפרקים הבאים היו פחות טובים... מקווה שיחול שיפור בהמשך אבל אם לא אהבת את ההתחלה קשה לי להאמין שתתחברי לסדרה.
גם לי זה קרה עם "פול האוס", לפעמים סדרה פשוט לא תופסת אותך, מה לעשות. עדיף לנטוש מאשר לסבול (כמו במקרה שלי עם "הנסיכה" המרדימה).
בתגובה ל: נו, אם אחרי פרק 4 לא שרדת מאת: asole רפרפתי קצת על סקירות פרקים וביקורות בדרמבינס ובכלל, ולא נראה לי שיש סיכוי לחיבור בהמשך. נו מילא, אני בטוחה שאמצא איך לנצל את זמן הצפייה שהתפנה לי
ואפרופו "הנסיכה", כאן שילבו בין מוזיקת הפתיחה שלה לבין קליפ פתיחה אלטרנטיבי ל-BOF (ובכלל, הצלחת הסדרה הולידה לא מעט פרודיות, מקווה שאין ספויילרים בקישור, אבל לא יכולה להתחייב על זה).
בתגובה ל: אכן כך מאת: iDana אם כי בסגנון הן שונות לגמרי, BOF לפעמים טיפשית אבל היא לא משעממת, אותי לפחות.
במה זה דומה:
בחורה צנועה ומתוקה מבית עני שמזדווגת לנסיך קוריאני, שינגונה הוא נסיך הלכה למעשה ואילו ג'ון פיו הוא היורש הכי עשיר בכל קוריאה.
הנסיך הוא בנאדם בלתי נסבל אבל סינדרלה שלנו מצליחה להפוך אותו למענטש.
על ליבה של סינדרלה מתחרה עוד נסיך, פחות דרגה אבל הרבה יותר נחמד וידידותי למשתמשת. בשני הסדרות לנסיך המשנה יש שיער צבוע. הנסיך הראשי זוכה בנערה, המשני זוכה בערכת שי מהודרת של צבעים לשיער במרקם אורירי השומרים על מראה שיער טבעי ומטופח.
החברה הכי טובה של הגיבורה יפה ממנה.
לנסיך הבעייתי יש אחות בוגרת חכמה ונבונה שמכוונת אותו.
לנסיך יש פמליה של בחורים אריסטוקרטים שמלווה אותו. בין אחד הבחורים בפמליה יש פלירטוט עם חברתה של הגיבורה, ב"נסיכה" לא יצא מזה כלום, נקווה שב"בחורים רעים" כן יהיה משהו.
לגיבורה יש כישרון שמאפיין אותה ומהווה עוגן בחייה. אצל ג'אנדי זו השחיה ואצל צ'אה גיונג זה עיצוב אופנה.
יש איזה שלוש פקצות מיוחסות בעיני עצמן שתמיד מנסות להשפיל את סינדרלתנו.
האקסית המיתולוגית זקוקה לצ'יפרלקס דחוף.
פריזורות תמוהות. ב"נסיכה" החלות שעל ראשי המלכה האם ואמו של יול, ב"בחורים רעים" התלתלים של ג'ון פיו.
במה זה שונה:
ב"נסיכה" שינגונה, חובב הסינרים היוצמח לא מאוהב בסינדרלה אלא במישהי אחרת, סינדרלה מאוהבת בנסיך שלה ובכלל לא מסתכלת על הקונקורנציה בתור אובייקט רומנטי. רק בסוף שינגונה מואיל בטובו להתאהב באישתו. ב"בחורים רעים" ג'ון פיו מאוהב עד כלות בג'אנדי שדוחה את חיזוריו האגרסיבים ותולה עיניים מצועפות בנסיך המשנה דווקא עד שהיא מבינה שג'ון פיו הגדול הוא אביר לבבה האמיתי. לג'ון פיו אין שום אקסית מיתולוגית ברזומה, ג'אנדי היא אהבתו הראשונה.
הנסיך יול מאוהב די מההתחלה בצ'אה גיונג, לעומתו ג'י הו הוא בחור די אדיש, הוא מחבב את ג'אנדי אבל למעשה לא היה מתחיל איתה בכלל לולא סו היון שאותה הוא בעצם אוהב לא דחפה אותו לזרועותיה.
ג'ון פיו הוא טיפוס מעניין, שינגונה הוא טפט הדור, נעים לבהות בו ותו לא.
ג'אנדי לעומת זאת בחורה די מעצבנת ואילו צ'אה גיונג היתה פשוט מותק.
אך אי אפשר להלין על ג'אנדי בעצם, בהתחשב עם המשפחה שהיא באה ממנה היא ממש אוצר, לעומתה לצ'אה גיונג הייתה משפחה נורמלית יחסית.
הנסיך העשיר ישן בבית הוריה של סינדרלתו העניה, אם כי ג'ון פיו עושה זאת מרצון ונהנה ואילו שינגונה נאלץ לעשות זאת בשל איזה חוק.
ב"בחורים רעים" יש עלילות משנה שרובן סובבות סביב בית הספר, בית הספר ב"נסיכה" לא היה ממש מהותי.
אהבתי מאוד את אחותו של שינגונה, לעומת זאת אחותו של ג'ון פיו די מעצבנת אותי כרגע.
ב"נסיכה" נקודת הכובד הייתה התככים בארמון, אני עוד לא יודעת לאיזה כיוון "בחורים רעים" תפנה, אבל לא נראה בינתיים שלג'ון פיו יש מה לפחד באשר למעמדו. אמא של שינגונה הייתה יחסית בסדר עד כמה שזכרוני מגיע, אמא של ג'ון פיו הופכת אנשים לאבן במבט.
ב"בחורים רעים" אין בינתיים סבתא מגניבה, אך מי יודע, אולי נחזה פתאום בלידיה למסון?
לפמליה של שינגונה לא הייתה ממש חשיבות, חוץ מבחור אחד שאהב את האקסית הדיכאונית, אבל זה לא שידענו עליו הרבה חוץ מזה. לחברי F4 יש חשיבות כדמויות בפני עצמם, בינתיים לא ראינו הרבה מיי ג'ונג ו-וו בין אבל אני מניחה שבהמשך הדמויות שלהם יתפתחו.
צ'אה גיונג נאלצה ללמוד הרבה כדי להתאים למעמדה החדש ועשתה כל מיני טעויות בדרך, בינתיים נראה שהחיים של ג'אנדי קלים למרות שהיא הרבה יותר מחוספסת מצ'אה גיונג, במכירה הפומבית היא הייתה קצת גמלונית אבל עברה את המבחן וגם בנשף היא הייתה הנסיכה אחרי ההתערבות של סו היון. גם לא נראה שלג'ון פיו זה ממש משנה, אבל נחכה לאמא שלו, בטח יהיה לה מה לומר בהמשך.
הבגדים ב"נסיכה" היו הרבה יותר יפים (מינוס הסינרים של שינגונה).
בתגובה ל: אני בהחלט מבינה את ההשוואה בין בחורים רעים לנסיכה מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: אני בהחלט מבינה את ההשוואה בין בחורים רעים לנסיכה מאת: asole אמנם היא שתלטנית יש לה את הגנים של אימה ואחיה, אין מה לעשות. אבל היא דווקא נראית נחמדה. ואולי אני בעדה משום שהיא מגינה על ג'אנדי וג'י הו ומעמידה את הקנאה של ג'ון פיו במקום. אבל סך הכול אהבתי שמשיהי באה להגנת ג'אנדי. ובכלל לעומת אימה היא נראית הכי חכמה במשפחתה.
בתגובה ל: מה הבעיה עם האחות של הראשי, בעיני היא מצאה חן מאת: EVGLEV ג'ון פיו וג'אנדי ממש זקוקים לעזרתה, לאן היא נעלמה?
בתגובה ל: בחורים רעים 1-4 מאת: asole זהו כמובן השחקן שמגלם את גו ג'ון פיו. בתחילה שללתי על הסף את הסדרה ואת השחקן בעיקר בגלל התספורת היומרנית שלו אך לאחר שצפיתי בסדרה "טעם אישי" לא נדרשו יותר מארבעה ימים של מרתון כדי לצפות בסדרה BBF. גם אני חושבת כמוך שג'אנדי יותר מדי פתיה עד כדי טיפשות אך לעיתים יש לה "יציאות" המוכיחות אחרת.
מה שהכי הפריע לי במהלך הסדרה זאת קלות הדעת מצידם של הוריה של ג'אנדי. היתה תחושה שניתן שהם מושפעים בקלות מכסף וממתנות ובכלל אין להם בעיה שהבת שלהם עוזבת את הבית ללילה או שניים , העיקר שגו ג'ון פיו ביקש אישור לכך.
בתגובה ל: את עוד תתפעלי מכישוריו של לי מין הו מאת: זרהמאד יש משהו חיובי בדמויות שלהם בכך שלפחות זו לא העמדה פשטנית של עשירים רעים מול עניים טובים. גאנדי עניה לא חומרנית שלא שואפת להעלות את מעמדה החברתי או הכלכלי בעזרת ג'ון פיו או שאר חבריה מהבית ספר וגם חברתה (החמודה מאוד) בחורה הגונה וטובה אבל ההורים של ג'אנדי הם פשוט עלוקות שכל מה שמעניין אותם זה מה אפשר להפיק מהבת שלהם.
כמו שכתבת, לא אכפת להם שהיא ישנה בחוץ או מבלה במשך כמה ימים עם בחורים שהם לא מכירים, לא אכפת להם אם היא שוכבת איתו (למרות שהיא לא, אבל הם לא יכולים לדעת, כל הורה נורמלי היה חושש מהאפשרות הזו) כל מה שחשוב להם זה מה להם יצא מהעסק.
כל מה שאכפת לאמא של ג'אנדי זה המראה של הבת שלה, כדי שתוכל לתפוס בחורים עשירים, ולכן היא מכריחה אותה לעשות דיאטות ומשגעת אותה שיש לה בטן למרות שגאנדי רזה לחלוטין וכשחיינית חשוב שהיא תאכל באופן מאוזן. מתאים לאמא של גאנדי להיות האמא של מירנדה, סאני או ג'ינג'ר!
יש לציין שיש קטעים משעשעים איתם, אהבתי את הקטע שהם מפנטזים על גורלם אחרי שג'אנדי חוזרת מהטיול באי כאילו מחר היא הולכת להתחתן עם ג'ון פיו, אבא של ג'אנדי קורא לאימה "אם המלכה", וכשהבן שואל מה הוא יהיה הוא אומר שלפי הדרמות ההיסטוריות האחים של המלכות תמיד עשו צרות אז כדאי לו להזהר... וכמובן שנזכרתי ב"מלך סאן" ובלורד קים...
בתגובה ל: חמוד! מאת: asole יש סדרות שתורגמו ע"י הקבוצה של Asia4HB ומומלצות מאד (אייריס,טעם אישי, כוכבים נופלים מהשמיים) , אם יתפנה לך זמן כדאי לך לנסות.
בתגובה ל: חמוד! מאת: asole אומנם אני אודה שבהתחלה, רק מהשם של הסידרה והתיאור שלה (באתר) ממש התרחקתי מהסידרה והעדפתי לראות אחרות שיותר זרמתי איתן. אבל, בסוף מחוסר סדרות (ועצלנות טכנולוגית שלי) הורדתי אותה. ואהבתי מאד. גם התחברתי אליה אישית, מה שאולי משחד את הדיעה שלי. הכי התחברתי לשחקן. ממש כבש אותי (לא את ליבי) ביכולות המשחק שלו ובסחיבת הסידרה כולה.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: גם אני ממליצה מאת: shrekit144 לא נורא, הוא בחור חסון!
בתגובה ל: את עוד תתפעלי מכישוריו של לי מין הו מאת: זרהמאד נראו כהזדמנות עבור המשפחה שתתפוס גבר עשיר ולכן לא התחשבו בדעתה. וגם איך שהם מוכנים להחליף בין ג'ון פי לג'י הו העיקר להתקרב למשפחה מכובדת.
בתגובה ל: כן נראה שאפילו הלימודים בבית ספר לעישרים מאת: EVGLEV כשהם לא יורדים עליה שנפרדה מג'ון פיו ואפילו מעודדים אותה, אבל אז יוצא המרצע מהשק, זה בגלל שהם יודעים שהיא יוצאת עם ג'י הו...
בתגובה ל: בחורים רעים 1-4 מאת: asole הנה הגברברים בגיל צעיר יותר. אין הרבה שינוי לטעמי,גם היום צעירים לגילי המופלג
לפי הסדר מלמעלה למטה לי מין הו - גו ג'ון פיו הלידר קים ג'ון- סונג וו בין הלוחם קים בום - סו יי ג'אנג האמן קים היונג ג'ונג - יון ג'י הו וה"אאוט סיידר"
ובסדרה
תוקן על ידי זרהמאד 6/10/2010 16:19
בתגובה ל: F4 אז והיום מאת: זרהמאד יכול להיות שהתמונה מסוף התיכון.
קים ג'ון - לא זוכרת איך הוא נראה... די בצל לעומת האחרים, אולי בהמשך התפקיד שלו יתפתח. איזה תספורת איומה יש לו בתמונה השמאלית! נראה כאילו הוא קרח עם פאה גרועה.
קים בום - היה ממזר נשאר ממזר...
קים היונג ג'ונג - השתבח עם השנים. בתמונה השמאלית נראה כמו חנון מדופלם.
בתגובה ל: בחורים רעים 1-4 מאת: asole על ג'ון פי כבר לא היה לי ספק שהיא אחראית למלכודת. ובגלל הנסיעה לאילת צפיתי בפרק 4 לפני הפרקים הראשונים ועוד לא הבנתי מי נגד מי ונדהמתי איך החברה שבגלל ג'אנדי הסתבכה עם הפי 4 כי מה שמראים בפרומו שהוא מבקש ללקק את הנעל אז הוא ביקש ממין ג'ו ובגלל שג'אנדי יצאה להגנתה ג'ון פי אמר שאם היא חברה כל כך טובה שתלקק במקומה. אז אחרי זה לא מספיק שעשתה את התמונות, היא גם שמרה לעצמה את הפתק של הזמנה ללינץ' ולא הזהירה את ג'אנדי ונתנה לה ללכת בשלווה ללינץ' שעושים לה. ועוד נדהמתי שהיא לא ממש פריחה והיא רצתה את ג'ון פי בכל מחיר וכשג'אנדי הגנה עליה בעניין הניתוחים הפלסטיים, היה נראה שהיא מצטערת ומרגישה רע עם מה שעשתה, וג'אנדי בצדק לא סלחה לה. אבל מצד אחד היא עשתה מעשה נורא ומצד שני המצפון שלה הציק לה כל הזמן.
גם לא יצא לי להבין מי הבחורים שהכו את הבחור שניסה להתאבד והייתי בטוח שאלה אנשי הפי 4 אם כי לא זוכר אם ראיתי את ג'ון פי בינהם, אבל לגבי המכות לג'אנדי אני בטוח שהתנקלו לו שני הבנים הנוספים שלא התאהבו מהפי 4. כך שנראה שאנשי הפי 4 שעדיין בצל הם הבריונים שעושים את העבודה השחורה של להכות.
אכן לתמידים שמוחים כפיים יש חלק לא קטן באלימות הזאת. עובדה שהם נהנים מהאקשן שהמריבה גורמת גם מעודדת את אלה שמרביצים וגם הם שותפים לכלל שאסור להרגיז את הפי 4 וגורמים לכך שהם חייבים להעניש כדי להגן על כבודם. בכל מקרה ייתכן שג'ון פי נותן את ההוראות כי הוא נורא התרגז על כך שג'אנדי לא מכבדת אותו, זה פגע לו עמוק באגו שפתאום מישהי לא רואה בו מלך, וייתכן שזה מוציא את החיה שבו, כי הוא לא רגיל לזה, למרות של אצל ג'אנדי זה דווקא עורר את סקרנותו ואף את רגשותיו.
ג'י הו נראה כמישהו כלא שייך למעשים האלימים או\ו השחצצניים של הפי 4 הוא משתייך אליהם בגלל עושרו ויופיו, אך לא שותף למשחקי האגו והבריונות וגם לא דורש שיעריצו אותו.
ג'ון פי רגיל לקבל את מה שהוא רוצה והוא חוטף את ג'אנדי ומביא אותה הביתה, מבחינתו הוא עושה לה טובה שהוא שם לב עליה ולא ייתכן שיקבל ממנה משהו אחר מהכרת תודה. גם הכרטיס האדום הוא כי הוא רואה פשע בלא לכבד אותו.
אני חושב שמין ג'ו התחילה לקנא לג'אנדי כשהיא גילתה על הקשר שלה עם ג'ון פי, היא כמה פעמים שאלה אותה אם ג'ון פי מוצא חן בעיניה ושמעה שלא. אם כי לאור הקלות שבה תקעה סכין בגב, גורם לחשוד גם לגבי ההערצה והחיבה שרכשה כלפיה קודם.
בתגובה ל: גם אני בהתחלה לא חשדתי במין ג'ו, אבל כשהיא התעלקה מאת: EVGLEV אלו היו סתם ילדים מבית הספר, מיניונים פחותי דרגה, ג'ון פיו לא היה שולח את חבריו הקרובים למשימה כזו והם בוודאי גם לא היו מסכימים.
אני גם לא חושבת שחברי ה-F4 היכו את הבחור, אני די בטוחה שלא, הם לא ממש אוהבים להתערבב בעמך. לדעתי הם מסמנים מישהו וזה מספיק עבוד שאר התלמידים להפנות את האגרסיביות שלהם לקורבן החדש.
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole למעשה את 5 ראיתי בעצם בפעם הקודמת והתבלבלתי... לצערי הרב העלילה לקחה אזימוט מבית הספר למחוזות אחרים כי דווקא הזירה הזו עיניינה אותי, גם הדמות של ג'אנדי די עיצבנה בפרקי החופשה (5+6) והפרקים 7 ו 8 עומדים בצל טורניר הספורט שאירגנה אחותו של ג'ון פיו, אפשר היה לוותר עליו לדעתי או לפחות לקצץ אותו אבל עדיין אני נהנית מהסדרה.
אז מה היה לנו?
ג'ון פיו חוטף את ג'אנדי לחופשה, להורים שלה כמובן לא אכפת שבחורה בגילה (בת כמה היא בעצם? היא בכיתה יוד, לא? אז היא צריכה להיות בת 15) נוסעת לכמה ימים עם בחור שהם לא מכירים (ראו אותו רק פעם אחת) לטיול עם עוד חברים שהם לא מכירים. ממש הורים למופת, ד"ר יצחק קדמן היה מעניק להם את עיטור העוז והתפארת. לפחות ג'ון פיו דואג לג'אנדי לתגבורת בדמותה של גה אול החמודה (מה עם ההורים שלה?).
עד כה די הבנתי את ג'אנדי, אבל בחופשה היא הייתה די פוסטמה לדעתי. ג'ון פיו עשה הכל כדי להראות לה כמה היא חשובה לו, נכון שלפעמים בצורה גסה ומחוספסת אבל אי אפשר לפספס כמה שהוא דואג לה ורוצה לשמח אותה (מופע הזיקוקים, הטיסה עם הלב, הארוחה ליד הים וכו'), אבל ג'אנדי מצד אחד לא ממש משתפת פעולה, שאת זה אפשר להבין, היא חוששת שהוא ינסה לשכב איתה, היא לא מאוהבת בו אלא בג'י הו וחוץ מזה, ג'ון פיו, מרוב התלהבות הוא כמו מכבש דרכים, מרוב שהוא עושה, ויוזם, ופועל אין הרבה מקום לאף אחד אחר לעשות משהו... אבל ג'אנדי מהצד השני מקבלת את כל המחוות האלו, היא לרגע לא אומרת לו: סטופ! אני לא רוצה להיות החברה שלך... מילא שלא אמרה את זה כשהוא חיבק אותה כמו דוב גריזלי מול כל בית הספר, אבל בחופשה היו לה המון הזדמנויות לכך והיא לא ניצלה אותן. נכון שזה קשה, הבטן שלי רק מתהפכת מהמחשבה שאני צריכה לומר למישהו שתודה אבל לא תודה, אני לא מעוניינת בו, זה הסיטואציה הכי לא נעימה ומביכה שיש, אבל מצד שני אותי לא הטיסו לאי פרטי וכירכרו סביבי כאילו הייתי מלכת שבא. לפחות היו רואים שג'אנדי מנסה לומר לו ולא מצליחה, או מדברת על זה עם חברה שלה, אבל לא, ג'אנדי משתפת פעולה עם ג'ון פיו בכך שהיא ממשיכה לקבל את מתנותיו ואת תשומת ליבו ועם זה ליבה יוצא לג'י הו.
שניהם לא בסדר, ג'אנדי וג'י הו. גם ג'י הו היה יכול לדבר עם ג'ון פיו על ג'אנדי (ה"אני מתנגד" שלו כשהוא חזר מצרפת נשמע כמו בדיחה ואף אחד לא התייחס אליו), אבל ג'י הו לא באמת מאוהב בג'אנדי, הוא מחבב אותה, חברתה נעימה לו והיא קיבלה את בירכתה של הפיה הסנדקית סו היון אבל הוא לא רוצה אותה כמו שג'ון פיו רוצה בה. לפחות הסבר להתנהגות של ג'י הו אנחנו מקבלים מאוחר יותר.
החופשה נגמרת כמובן בנשיקה של ג'אנדי עם ג'י הו על החוף מול עיניו של ג'ון פיו, לדעתי מרחו אותה קצת יותר מידי, את החופשה, לא את הנשיקה, שהייתה ניקורית למדי, על מגדת העתידות בכלל היה אפשר לוותר מחמת דביליות יתר וגם על הילדה הקטנה הנדבקת עם הפרח, כשג'י הו חיבק אותה נזכרתי במייקל ג'קסון, לא דה ז'ה וו הכי מוצלח... בכל זאת היו כמה סצינות טובות: הסצינה בה גה אול מכריחה את יי גונג לטפס על ההר (חמש פעמים אני כאן ובחיים לא עלה בדעתי לטפס!) והסצינה בה הוא מנסה לחלוב ממנה מידע על ג'אנדי כשהם מדוושים על הסירה והיא מדברת על "האחד". נחמד לראות איך מתרקם בינהם משהו... אהבתי גם את הסצינה שבה ג'ון פיו עומד משותק על החול כשג'אנדי טובעת ונאלץ לראות את ג'י הו מציל אותה, ואת הסצינה בה הוא מקנא בג'י הו, אבל אין לו עוד הוכחה מוחשית והוא יוצא אחריו בקייק בחתירה זועמת בעוד שג'י הו האדיש פשוט חוזר חזרה לחוף. אבל הסצינה האחרונה לא הייתה כל כך אמינה, בחור שמפחד מטביעה לא יכנס בכזה ביטחון לקייק.
כשהם חוזרים הביתה ג'אנדי ממשיכה להתנהג כמו פוסטמה. עיצבן אותי שכל מה שהיא עושה בפרקים האלו זה לומר: קו ג'ון פיו.... ראבק, הבנו, את זוכרת את השם שלו בע"פ, כל הכבוד לך, אבל אם את פותחת את הפה אז תגידי משהו חוץ מזה. היא רודפת אחרי ג'ון פיו שלא מוכן לדבר איתה, לא מבינה למה, במילא כל מה שיש לה לומר זה: קו ג'ון פיו... לא יהרוג אותו לשמוע את השם שלו עוד כמה פעמים. לפעמים היא פולטת גם: אני מצטערת. לפתע באה לעזרתה של ג'אנדי עוד פיה סנדקית - אחותו הגדולה של ג'ון פיו. הן רודפות אחרי ג'ון פיו במכונית עד שאחותו מצליחה לעצור אותו וחובטת בו קמעה.
משום מה, ג'ון הי, אחותו של ג'ון פיו לוקחת ישר את הצד של ג'אנדי, בלי אפילו לשמוע את הסיפור. נניח שהעסק נודע לה משני החברים הנותרים, אז? למה לצודד ישר בבחורה שבגדה באחיך? כי זה בשורה התחתונה בדיוק מה שג'אנדי עשתה, היא הסכימה להיות החברה של ג'ון פיו בכך שלא התנגדה והתנשקה עם החבר הכי טוב שלו. ג'ון הי מחליטה ללמד את אחיה הסורר להיות בנאדם. יופי, אבל למה עכשיו? אני מבינה את זה שהיא מתנגדת לכך שיסלק את ג'אנדי וג'י הו מבית הספר, קביל, אבל מוזר שהיא נזכרת רק עכשיו. ג'ון פיו מתנהג בביריונות זה שנים רבות, מילא אם היא הייתה מתעוררת משנתה אחרי המקרה עם הנער שניסה להתאבד, אבל עכשיו? טוב, אולי היא הייתה עסוקה בלהחלים מניתוח פלסטי, היא נראית כאילו עברה כמה.
אבל הופעתה של ג'ון הי לא לגמרי מיותרת, היא מאירה את ג'ון פיו באור מעניין: ג'ון הי מאשימה את אחיה הצעיר בביריונות בעוד שהיא עצמה מתייחסת אליו בביריונות, גם פיזית, ואין לה בעיה להשפיל אותו בציבור. לא פלא שג'ון פיו יצא כפי שהוא יצא, בבית רודות בו אמו ואחותו, ובחוץ הוא רודה בכל השאר. ג'ון הי מחליטה על תחרות הספורט שבסופה יקבע אם ג'י הו וג'אנדי ישארו בבית הספר או לא. מהלך מטומטם לדעתי, כי מה יקרה אם ג'ון פיו היה זוכה? אז שניהם היו עפים וג'ון פיו לא היה לומד שום לקח. לא ברור גם למה ג'אנדי פתאום רוצה להשאר בבית הספר כל כך, היא בכלל לא רצתה ללמוד שם מלכתחילה, בין אם אהובתו של ג'ון פיו או שנואתו - התלמידים מציקים לה בדרך זו או אחרת. אז יש שם בריכה, יופי, היא יכולה ללכת לשחות במתנ"ס הקרוב לביתה.
בתחרות הראשונה ג'ון פיו זוכה למרות שג'י הו פרש טוב יותר, כי הוא מאיץ בסוס שלו בעליה התלולה ובכך גומר לסוס את הקריירה. לג'י הו הסוסה הייתה יותר חשובה מהניצחון, ג'ון פיו לפחות מרגיש חרטה על מה שעולל לסוסו. זה קצת דומה למה שהיה עם הקייק, רק שקייק זה לא סוס. בתחרות השניה ג'י הו נאלץ להתגבר על פחדיו ומצליח לנצח את ג'ון פיו במרוץ מכוניות. מסתבר שהוריו של ג'י הו נהרגו בתאונת כשהוא היה נוכח בה. ג'י הו מנשק את ג'אנדי לפני התחרות כדי לעצבן את ג'ון פיו והתחבולה מצליחה, ג'ון פיו נוהג כמו שור זועם ומפסיד. בתחרות האחרונה תורו של ג'ון פיו לעמוד מול פחדיו - תחרות שחיה. מסתבר שג'ון פיו נחטף, המכונית בה נסעו הוא וחוטפו נפלה למים והוא כמעט טבע, מאז הוא מפחד מכל מה שקשור לכך. יי ג'ונג מתנדב למלא את מקומו. ג'אנדי מתנדבת לשחות מולו. בסוף מסוכם שג'י הו וג'אנדי ייצגו את עצמם ויי ג'ונג ו-וו בין את ג'ון פיו, אבל במהלך התחרות ג'ון פיו דואג לכך שהאורות יכבו וכך אין הכרעה. ג'אנדי וג'י הו נשארים בבית הספר. ג'ון הי מרוצה מאחיה, אבל לדעתי היא לא יכלה לסמוך על כך שיפסיד או יתעשת. לפני התחרות ג'ון פיו בא לג'אנדי ואומר שהוא יבטל הכל לו רק תגיד שהיא מחבבת אותו, אבל היא מסוגלת כרגיל לפלוט רק: "קו ג'ון פיו!" ו"אני מצטערת". לפחות הייתה אומרת לו: You have no power over me!
הפרק הבא הוא דווקא נחמד. ג'אנדי וג'י הו יוצאים. קודם לכן אאל"ט היא נזכרת בכל מיני סצינות עם ג'ון פיו. בהתחלה הדייט עובר טוב אבל אז ג'י הו לוקח אותה למגדלי סיאול. הם עולים על הרכבל וג'אנדי רואה את השם שלה ושל ג'ון פיו - ביום שהוא חיכה לה בשלג והם נתקעו ברכבל הוא לקח ממנה את העט וכתב על הספסל כשהיא לא ראתה - קו ג'ון פיו גום ג'אנדי, הדייט הראשון. המחווה ממיסה את ליבה ליבה הפוסטמי של ג'אנדי. אחר כך הם הולכים לביתו הריק של ג'י הו ומבינים שזה לא זה וחותכים. מה שהיה נחמד, חוץ מהגילוי של הכתובת ברכבל, זה שג'ון פיו עקב אחריהם במכוניתו כל הדייט ושג'י הו המשועשע ראה אותו. ג'ון פיו המיואש ניסה גם לקפץ מול החומה בביתו של ג'י הו כדי לראות מה הוא עושה עם ג'אנדי.
מעניין שמצד אחד החברים של ג'ון פיו אוהבים אותו אבל הם גם נהנים קצת ללעוג לו, אולי בגלל שהוא רודה קצת גם בהם. ג'ון פיו מחליט לוותר לג'י הו כי הוא חייב לו כי בגן הילדים הוא שבר לג'י הו את הרובוט שסביו בנה עבורו לפני מותו. מסתבר שגם ג'י הו זוכר לו את זה, הוא מזמן אותו לתחרות הוקי כדי לומר לו שזרק את ג'אנדי כי היא סתם בחורה זולה ובעצם נותן לג'ון פיו להתנהג כמו האביר שלה. יפה בעיני שזה לא הוריד את קרנה בעיניו אלא להפך וזה לא ברור מאליו. הם משלימים ומביימים סצינה שבה ג'ון פיו גוסס בבית חולים וג'אנדי רצה אליו עם נעל ספורט אחת ונעל בית אחת, כולה בוכיה. הפוסטמה הקטנה הצליחה בכל זאת לקלקל קצת את הסצינה החמודה כשבכתה: קו ג'ון פיו, קום, יש הרבה דברים שעוד לא לימדתי אותך, או משהו כזה. שתלמד את עצמה לדבר קודם, פאקצה.
ומשם המשכנו לדייט הראשון, בעצם השני, של ג'ון פיו וג'אנדי. אחרי שהם כמעט מתנשקים ג'אנדי מתחמקת מג'ון פיו, למה? כי היא פוסטמה. ג'ון פיו מחליט לבקר אצלה בביתה ולישון בביתה. לא הבנתי למה כולם ישנו בחדר אחד ביחד, מה הקטע? הרי לג'אנדי יש חדר משלה...
אגב, יש משהו בלי מין הו (ג'ון פיו) שמזכיר לי את ברנדן פרייזר.
בתגובה ל: בחורים רעים 5-8 מאת: asole בהחלט פוסטמה אמיתית.בחורה אחרת הייתה מקבלת את המחוות של ג'ון פיו ואף קופצת עליו אבל כנראה זה הייחוד פה,שהיא לא נכנעת לו בקלות.
יש משהו שאני לא אוהבת בג'אנדי וזה התגובות שלה.הן די מוזרות.
חוץ ממנה כל שאר הדמויות די מוצלחות..
F4 עוברים מסך,נכון ג'י הו קצת אוטיסט אבל הפעולות שלו בסדרה איכשהוא הגיוניות. יי ג'ונג הוא ממזר אמיתי ובהמשך יראה לנו גם את הצד הרגיש שלו. הבעיה היא וון בין שהוא קצת חיוור ומהווה תוספת לשלישיה וכמו שכתבתי באירוח שלהם חבל שלא הראו קצת מהדמות שלו כי היה לו פוטנציאל (אבא שלו גנגסטר,קשרים עם המאפיה וכו')
אחותו של ג'ון פיו חמודה לדעתי ולא נראה לי שהשחקנית עברה ניתוח פלסטי כלשהוא .אני משערת שהיא צידדה ישר בג'אנדי כי היא מכירה את האופי של אחיה וגם אם ג'אנדי בגדה בו זה לא אומר שהיא צריכה להיענש ולעוף מהבית ספר על כך.
גם אני זיהיתי את הבוס של ג'אנדי מסאם סון,בהתחלה לא עליתי ישר שזה SLOW FOOD וגיליתי זאת אחרי בדיקה באינטרנט.בכל אופן הוא משעשע גם פה.
המשפחה של ג'אנדי - נכון הם מוכרים את הבת שלהם לבחורים עשירים אבל הם מצחיקים 3 שחקנים מוכרים ומעולים.
גה אול פשוט מתוקה,והקשר שלה ושל יי ג'ונג יהיה יפה בהמשך,הכל מתחיל לאט לאט ובטוח..
אימא של ג'ון פיו - הו כמה מרורים היא תעשה בסדרה,חכו ותראו,אני אישית שנאתי אותה..
היה מעניין לקרוא את הסיכומים שלך על הפרקים,מקווה שתעשי זאת גם בהמשך
בתגובה ל: מצאת הגדרה נכונה לג'אנדי מאת: lady fanni היא מאוד רודנית אליו, אם היא רוצה שהוא יהיה בחור טוב יותר שתתחיל בדוגמא אישית ותפסיק להרביץ לו ולהשפיל אותו בפומבי, רק אהבה מביאה אהבה, שמעת ג'ון הי?
אני מצדיקה את ההתערבות שלה בעיניין סילוק ג'אנדי וג'י הו, זה היה באמת נחוץ וצריך באופן כללי להעמיד את ג'ון פיו במקום, אבל היא צידדה בג'אנדי מההתחלה, בלי לבדוק את הסיפור, וגם אחרי שהיא ידעה, היא עדיין הייתה בעדה, יותר מידי בעדה, והודתה לה על מה שהיא עושה עבור אחיה. הרי בתכלס ג'אנדי היתה יכולה ללכת עם ג'י הו ולהשאר איתו וג'ון פיו אולי היה הופך רק ליותר אומלל ורודני, ג'ון הי לא יכלה לסמוך על כך שג'אנדי תבין שהיא אוהבת את ג'ון פיו כמו שהיא לא יכלה לסמוך על כך שהוא יפסיד בתחרות. לא רק שהיא הימרה, גם לא היו לה שום נתונים להימור כי היא הצטרפה לסיפור מאוחר. הבנתי שהיא מנהלת מלון גדול, על סמך כישוריה עד כה אני יכולה לומר שמזלה שנולדה למשפחה עשירה. אני חושבת שרמזו לנו על כך שהיא תהיה בעדה בכך שוו בין או יי ג'ונג או שניהם גם יחד טענו שג'ון פיו מחבב את ג'אנדי כי היא מזכירה את אחותו, יעני שתיהן נשים חזקות שלא עושות לו חשבון, זה באמת היה יכול להיות בסיס לחיבה, אבל בלי להכיר אותה בכלל ג'ון הי אספה את ג'אנדי למכוניתה והרביצה לג'ון פיו בגללה, זה היה די דבילי ולא הוגן לחשוב שתמיד אחיה אשם בעוד כל מה שהוא עשה (בשלב הזה) זה להתחמק מלדבר עם ג'אנדי והייתה לו סיבה טובה.
קשה לי להאמין שקים היון ג'ו (קו ג'ון הי) לא עברה ניתוחים פלסטיים, היא מאוד יפה אבל לא נראית טבעית.
אני מהמרת על ניתוח עיניים ושפתיים לפחות.
חבל שוו בין לא מקבל קצת נפח ולא פירגנו לו סיפור משלו, אם הבנתי נכון אז במנגה מצבו היה אפילו עגום עוד יותר...
גיליתי אגב מה מקור השם Boys Over Flowers, ואין לו שום משמעות מחוץ ליפן, זה טייק אוף על האימרה Dumplings before flowers שמתייחסת לאנשים שבאים לטקס ההאנמי (שזהו טקס שבו מעריכים ונהנים מיופים של הפרחים בעת פריחת הדובדבן אם הבנתי נכון) ובמקום להתייחס לפרחים ישר מתנפלים על דוכני האוכל...
בתגובה ל: ג'ון פיו וג'ון הי לא כאלו שונים לדעתי מאת: asole ולא בהכרח להשלים הוא לא רצה לשמוע ממנה והיא רדפה אחריו. אחותו כנראה באמת דומה לג'אנדי ולכן מסמפטת אותה אבל נראה גם שלפי הגרסה ששני האחרים בפי 4 סיפרו ג'ון פיו עושה מזבוב פיל והיא לא אשמה או לא כמו שהוא חושב. ולגבי ההימור, נראה שאין לה ממש מעורבות בעסקים המשפחתיים, ונראה שלא הייתה לה הסמכות למנוע מג'ון פיו לסלק מבית הספר, אז היא קבעה כללים משלה שלא מבטיחים דבר, כי למרות היותה בכורה אין לה הסמכות על בית הספר. ובכל מקרה אחוות נשים, נראה שהאישה תצדד באישה.
וזה נכון שגם היא רודנית ואלימה, אני דווקא חשבתי שזאת השפה היחידה שג'ון פיו מבין, אך לא שאלתי את עצמי מדוע זאת השפה היחידה שהוא מבין וייתכן וזאת השפה היחידה ששמע בביתו וגם ממנה. לא ניסו לדבר איתו בנואם ולכן הוא גם לא רגיל לזה.
בתגובה ל: היא התערבה כדי שג'אנדי תוכל לדבר עם ג'ון פיו מאת: EVGLEV כי היא איימה עליו שאם הוא יעז לאיים על המנהל הפיטורים היא תהיה המנהלת של בית הספר והוא ממש לא רוצה שהיא תהיה המנהלת שלו...
אני כן חושבת שהיא הייתה צריכה להתערב כשג'ון פיו רצה לסלק את ג'אנדי וג'י הו, אבל היא בחרה לצדד בג'אנדי עוד לפני שזה קרה. אני לא בעד אחוות נשים בצורה כזו גורפת, מה עם קצת אחוות אחים? זכותו של ג'ון פיו לא לדבר עם ג'אנדי אם לא בא לו, אחותו לא הייתה צריכה להרביץ לו בגלל זה.
בתגובה ל: מצאת הגדרה נכונה לג'אנדי מאת: lady fanni אכן מגוכך שג'אנדי לא מקבלת את המחוות של ג'ון פיו וגם לא אומרת לו שהיא לא מעוניינת כפי שאסול כתבה. אבל גם אחותו יפה והיא צודקת שחושבת שאחיה אשם, קודם כל הוא לא נתן לג'אנדי להגיד שום דבר להגנתה ולא הקשיב לה. וגם הוא תמיד בדרך כלל הורס יחסים, כי אימו חושבת שאף אחד לא מספיק טוב בשבילו וגם מתנגדת לחבורות עם הפי 4 כי גם הם לא מספיק טובים בשבילו. אז לאבד גם את ג'אנדי וגם את הג'י הו זה יותר מדי בשבילו להישאר רק עם 2 חברים. וגם השתלטנות שלו בבית ספר, מילא שיבקש מאימו, אבל לבוא אישית אל מנהל בית הספר לדרוש לסלק תלמיידים. כמה מגעיל זה נראה מהצד שתלמיד שותף להחלטה מי שילמד בבית ספר.
המשפחה של ג'אנדי משעשעת, במיוחד האח שלה, שלמרות שגם הוא רודף בצע, הוא מזכיר את סו מין בכך שהוא הכי חכם במשפחה, ורק הוא מבין במחשבים ובאינרנט ונראה שהוא גם מרגיש ראש המשפחה, כי לאחר הריב ביןם ג'אנדי לג'ון פיו, הוא אמר לג'אנדי שלא כך חינכתי אותך, כלומר הוא מנכס לעצמו את חינוך אחותו הגדולה. הוריה מצחיקים עד כדי גיחוך, הוא יותר משעשע.
בתגובה ל: בחורים רעים 5-8 מאת: asole ולא, היא לא נשארה כמה כיתות- לפי מיטב הבנתי, בקוריאה הילדים הולכים לבית-הספר, בגיל מאוחר יחסית. יש לצרף לכך את העובדה, שהגיל הקוריאני שונה מהגיל מהמערבי (בקוריאה, גילו של אדם, נספר מיום הולדתו. כך מה שבעולם המערבי נחשב לגיל 0 לתינוק שרק נולד, אצל הקוריאנים נחשב לגיל שנה וכו'). חברי F4, מבוגרים ממנה בשנה (כלומר, הם בני 20 כבר)
ואני בסה"כ די חיבבתי את ג'אנדי, למרות המגרעות הרבות שלה ולמרות התספורת הזוועתית שלה.
בתגובה ל: ג'אנדי היא בת 19. מאת: ההרצליינית אז אפילו נגיד שהיא בת 24, כשג'י הו התייתם היא הייתה כמו אם שניה שלו, אז משהו פה לא מסתדר, היא לא יכולה להיות אם שניה בגיל 9... בקיצור, משהו פה לא מסתדר לי...
בתגובה ל: אבל אם הדוגמנית סו היון אמורה להיות בת 23 מאת: asole אולי בגיל יותר מאוחר..באמת קשה להסביר את זה..אולי בסדרה היא בת יותר מ24 (ונראית ככה למען האמת)
בתגובה ל: אולי בהמשך היא נהייתה כמו אם בשבילו מאת: lady fanni ואילו ג'אנדי נראית מאוד צעירה, הרבה יותר ממניין שנותיה של קו הי סן בת ה-25. מה שכן, אם ג'אנדי באמת בת 19 אז היא ילדותית נורא.
אגב, למה אנחנו והתרגום קוראים לה ג'אנדי? זה ג'אן די...
בתגובה ל: היא באמת נראית יותר מבוגרת מאת: asole אני לא יודעת להבחין אם זאת היא או הדמות שלה שמעלה לי את הסעיף!! משהו במשחק שלה עם השפתיים שלה הכל מוקצן מדי.
בתגובה ל: יש בשחקנית הזאת משהו מעצבן!!! מאת: shrekit144 אבל בעיקר מעצבנת אותי הדמות שלה, אני חושבת. השחקנית דווקא יפה יותר ויותר בעיני ככל שאני רואה אותה, בעיקר מאז שהיא כבר לא הולכת עם השיער כמו בתחילת הסדרה.
בתגובה ל: יש בשחקנית הזאת משהו מעצבן!!! מאת: shrekit144 על סדרות אחרות שבהן השתתפה. בפוסט סיכום השנה בדרמבינס, אחד הכותבים האורחים ציין שמי שרואה אותה לראשונה ב-BOF יחשוב בוודאי שמדובר בשחקנית גרועה, אבל היא הייתה בוגרת, מרשימה וחזקה בסדרה ההיסטורית "המלך ואני". הוא היה מאוד מתוסכל לראות אותה בתור הילדה המעצבנת והרגזנית ב-BOF
ובמילים שלו:
The acting, too, was just laughable. My heart broke watching Goo Hye Sun here – those who haven’t seen her in the 2007-2008 sageuk The King and I will probably assume that she’s just a bad actress normally, but she’s really not. She started off rocky in that show, but slowly improved to the point that she became one of the highlights of the drama. She was so luminous, so strong, so mature in The King and I. And then she turned into that overacting petulant child in BBF. I felt like crying, watching her.
וככה היא נראתה ב"המלך ואני":
בתגובה ל: היא דווקא זכתה לביקורות חיוביות מאת: iDana כנראה או שהבימוי שלה היה ממש גרוע, או שהיא פשוט לא מסוגלת לעשות כאלו תפקידים, יש שחקנים שנהדרים בתפקיד דרמטי אבל כושלים בתפקיד קומי ולהפך.
בתגובה ל: מעניין! מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: היא דווקא זכתה לביקורות חיוביות מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: היא באמת נראית יותר מבוגרת מאת: asole במקור שמה הוא ג'אן די. את ההבדלים בין גו ג'ון פיו/קו ג'ון פיו ניתן להבין אותו הדבר לגבי קה אול/גה אול, אך החיבור בשמה של ג'אן די לא מובן.
בתגובה ל: התפלאתי שככה בחרו לתרגם את שמה מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: אבל אם הדוגמנית סו היון אמורה להיות בת 23 מאת: asole שהוא התייתם בגיל קטן והיא שימשה בתור מעין אמא קטנה בשבילו...מין אחות גדולה שמשמשת לו כדמות של "אמא".
בתגובה ל: אולי הכוונה.... מאת: shrekit144 אם כי אם רק 4 שנים מפרידות בינהם זה קצת מוציא את העוקץ מהסיפור שלהם, נכון שבגילאים האלו ההפרשים יותר חשובים, אבל עדיין, זה ממש לא מכשול כזה גדול כמו שזה נראה לי לראשונה.
בתגובה ל: אולי... מאת: asole יש הרבה דוגמאות של ילדים שהתיימתמו והאחיות (לא אחות אמיתית במקרה הזה) שלהם גידלו אותם והם התייחסו אליהם כמו אמא קטנה. אני זוכרת שבגיל הזה ההפרשים כן מודגשים. לדוגמה - אם הוא היה בן 9 והיא בת 13. זה הבדל עצום בגיל הזה!! אני זוכרת את ההסתכלות שלי בתור ילדה ביסודי על כאלה שלמדו כבר בחטיבה... ואולי ההפרש בגיל בוגר יותר לא מפריע - עיין ערך דמי מור... אבל בכל זאת העובדה שהיתה שהיא גידלה אותו...או גדלה איתו. בכל מרה זאת לא הסיבה שהם נפרדו לא?
בתגובה ל: למה? מאת: shrekit144 בהתחלה הרומן של סו היון וג'י הו נראה בלתי אפשרי, הוא תלמיד תיכון והיא אישה בוגרת, קיים גם האלמנט שהיא "גידלה" אותו, אבל אם מדובר בארבע שנים בלבד אז זה יותר כמו אחות גדולה מאשר אם. כשהוא היה בן 9 והיא בת 13 אז ההפרש היה באמת עצום, אבל היום כשהוא בן 20 והיא בת 24 זה ממש לא כזה ביג דיל ומופרך ככה שמבחינתי זה קצת מוציא את העוקץ מהסיפור.
עד כה לא ברור למה סו היון דחתה את ג'י הו, מצד אחד היא אומרת לו לא ומצד שני היא אומרת שהיא מקנאה לו, מי מבין את הבחורה הזו?
בתגובה ל: לא, אני מתכוונת למשהו אחר
מאת: asole בעצם, שתינו מדברות על אותו דבר. משו בעלילה לא ברור שם. היא אומרת לו לא??? אז איך הם חיו ביחד?
בתגובה ל: מי מבין בחורות בכלל?? חחח.. מאת: shrekit144 הבנים האחרים אמרו שהיא עודדה אותו והחזיקה אותו בחיים והוציאה אותו מהאוטיזם שלו, שלכולם היא הייתה כחברת משפחה (כי גם היא בת למשפחה עשירה מהחוג שלהם) אבל עבורו היא הייתה אם ואחות וחיקה היה מקלט נפשו, קן תפילותיו הנידחות...
כשג'אנדי באה לבית של ג'י הו הוא אמר שהוא גר לבד והוא מעדיף את זה ככה, המשרתים באים כשהוא לא נמצא.
בתגובה ל: אני לא חושבת שהם גרו ביחד מאת: asole שהוא נסע אליה. הם חיו ביחד. אני זוכרת שהוא אמר לג'אנדי בטיול שהיה לו קשה לחכות לה בבית כשהוא לא יודע מתי היא תחזר.
בתגובה ל: הכוונה שלי היתה- מאת: shrekit144 או קודם לכן בקוריאה?
בתגובה ל: בחורים רעים 5-8 מאת: asole אבל זה עוד יותר גרוע שהיא מאפשרת לשני גברים לריב עליה. בכל מקרה לא פירשתי את הנשיקה כבגידה שלה. בכל מקרה היה מכוער מצידה להמשיך ללכת לתחרות השחייה, כשהוא ממש התחנן לפניה לעזוב הכול, רק שתגיד שהיא אוהבת אותה, אך היא ממשיכה לדחות אותו ועוברת לתחרות שמסכנת את המשך הלימודים שלה רק כדי לעמוד במילתה. וצריכה רק שהוא יגסוס מול עיניה כדי להודות במה שהיא מרגישה.
נראה שאחותו של ג'ון פיו שמה לב לכך שרק ג'אנדי גורמת לו להתנהג אחרת ולא כמו בריון ורודן, נראה שזאת הפעם הראשונה שהוא מתאמץ לרצות מישהי, ולכן חשוב לאחותו לשמור את הקשר הזה. מצד שני חשוב לה לשמור על החברות עם ג'י הו משום שאימה אומרת שהיא לא צריכה חברים והיא רוצה למנוע ממנו להיות בודד ושומרת על הפי 4 שלו.
ומסתבר שג'י הו רצה לגרום לג'ון פיו להודות ברגשותיו ולכן התגרה בו גם כשחיזר אחרי ג'אנדי וגם לבסוף כשאמר שסתם השתעשע איתה וזאת הייתה גם הנקמה שלו על הרובוט.
בתגובה ל: האמת נראה שהנשיקה של ג'י הו הייתה גנובה מאת: EVGLEV אבל הוא עשה זאת בצורה עדינה, הוא לא נישק אותה בכוח, היא לא ממש שיתפה פעולה אבל גם לא זזה ממנו והיא יכלה. היא גם חיפשה את קירבתו בימי החופשה, אז זה לא בגידה איומה אבל סוג של בגידה, היא לא הייתה בסדר שהיא לא אמרה לג'ון פיו שהיא לא מעוניינת בו ואז חיפשה את קרבתו של החבר הכי טוב שלו בו היא מעוניינת, היא לא הייתה כנה ואני אוהבת את הגיבורות הקוריאניות שלי כנות!
בתגובה ל: בחורים רעים ופסטה מאת: asole
מסתבר שג'אנג ג'ה יון, שמשחקת את אחת משלישית הפקאצות שמתנכלת לג'אנדי (את סאנדי) התאבדה במרץ של שנה שעברה לאחר תקופה של דיכאון. היא הייתה בת 27 במותה. חייה של ג'אנג ג'ה יון לא היו קלים, היא איבדה את הוריה בתאונת דרכים כשהייתה בת 17 ומאז גרה עם אחותה. בבלוג שקראתי בו את הידיעה הועלתה הסברה שגם היא נפלה קורבן להתעללות אינטרנטית, בדומה לשחקנית צ'וי ג'ין סיל ז"ל ("הסקנדל האחרון"), ושדואר השיטנה שקיבלה בשל הדמות הרעה שגילמה השפיע גם על מצבה הנפשי. עצוב.
בתגובה ל: ידיעה עצובה מאת: asole שהיה משהו עם הסוכן שלה...סוג של התעללות? זכור לי נכון?
בתגובה ל: ידיעה עצובה מאת: asole ואכן הזכרנו אותו בעבר. בזמנו נכתב שבמכתב שהשאירה, היא תיארה התעללות פיזית ומינית שעברה (כנראה גם על ידי הסוכן שלה). היא אולצה לשכב עם אנשים בתעשייה בניסיון לקדם את הקריירה, וגם לשמור על שתיקה. בעקבות המקרה הטרגי שלה, טענו שהיא לא השחקנית הצעירה היחידה בקוריאה שעברה דברים כאלה.
לאחרונה פורסם שהאמרגן שלה לשעבר ונציג הסוכנות שלה הורשעו - האחד בפרסום מסמכיה האישיים של השחקנית, והאחר בהתעללות ובמעילה. על כל אחד מהם נגזרה שנת מאסר.