(זו הסדרה שבה אני צופה בימים אלה באדיבות האינטרנט, ומקווה שגם דלית ולינה יצטרפו אליי כולם מוזמנים כמובן )
מידע כללי: ד"ר צ'אמפ היא סדרה בת 16 פרקים ששודרה ברשת SBS בין החודשים ספטמבר-נובמבר 2010, וזכתה לרייטינג ממוצע של 10.8%.
מקום ההתרחשות העיקרי של הסדרה הוא כפר האימונים הלאומי Taereung, שבו מתאמנים הספורטאים שאמורים לייצג את קוריאה באולימפיאדה. במקום הזה נפגשים הספורטאים האמביציוזיים עם הרופאים שאחראים לבריאותם. וכמובן, יש הרבה פוטנציאל רגשי ותחרותי במקום הזה.
הדמויות המרכזיות:
קים יון וו (קים סו יון, "אייריס", "גורמה", "Prosecutor princess") היא רופאה אורטופדית, שמסיימת את ההתמחות בהצטיינות ועומדת בפני קידום בבית החולים שבו היא עובדת, אבל אז קורה משהו שמשנה את התוכניות המקוריות שלה. היא מאוד מסורה לעבודתה, אבל לפעמים גם אימפולסיבית ואגרסיבית משהו כלפי המתמחים האחרים, יש לה אח בעייתי ואמא נודניקית שדי תלויים בה.
לי דו ווק (אום טה וונג, "המלכה סון דוק", "Resurrection") הוא רופא מוערך שמגיע לנהל את המערך הרפואי בכפר האימונים. בעברו הוא הכיר את המקום כספורטאי, אבל פציעה השביתה אותו וגרמה לו לשנות כיוון. הוא אדם ישיר, חריף, ציני ועם חוש הומור מיוחד במינו שמשאיר בד"כ את הצד השני די המום.
פארק ג'י הון (ג'ונג קיו וון, Loving you a thousand times) הוא ג'ודוקא שחולם לזכות במדליית זהב, לשמח את אחיינו הצעיר ולהגשים את החלום של אחיו המנוח. הוא חוזר לזירה המקצוענית אחרי פרישה של מספר שנים שנסיבותיה אינן ברורות לגמרי.
קאנג הי יאנג (צ'ה יה ריון, Invincible Lee Pyung Kang, Style) היא מאמנת שחייה בכפר האימון ושחיינית מקצוענית בעברה. לה וללי דו ווק יש היסטוריה רומנטית, אבל נראה שזה לא ממש נגמר טוב...
רושם ראשוני: הסדרה מצאה חן בעיניי ממבט ראשון, והיא מאוד אנושית, מצחיקה ומרגשת . השחקנים הראשיים מצוינים (למעט צ'ה יה ריון שעוד לא הספקתי להתרשם ממנה) ואני אוהבת את הכימיה ביניהם. אני מגלה אכפתיות כלפי הדמויות ורוצה בהצלחתן, ואפילו צובט לי בלב כשמשהו משתבש עבורן. את קים סו יון ואום טה וונג חיבבתי מאוד גם בסדרות הקודמות שלהם, ואני נהנית מהם גם כאן, והתגלית מבחינתי היא השחקן ג'ונג קיו וון שגרם לי לחבב אותו מהרגע הראשון שלו על המסך
אגב, בפרק השלישי יש קריצה קטנה, כשד"ר קיום יון וו מקבלת שיחת טלפון, ועל הקו זה סו אין-וו שמבקש לדבר עם התובעת מה - הדמות שגילמה קים סו יון ב- Prosecutor Princess, כשהדמות הגברית הראשית שם נקראה כמובן סו אין וו.
לבעלי הקיבה הרגישה, יש כמה קטעים רפואיים, אבל ממש בקטנה לעומת סדרות רפואיות אחרות שראיתי
צפיתי בינתיים בשלושה פרקים ואני סקרנית לראות מה יקרה בהמשך. עוד לא התמכרתי לפסקול, אבל הנה שיר חמוד מתוכו:
ויכול להיות שבהמשך נעביר את הדוקטור לשרשור עצמאי
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana כמובן שעדיין לא התחלתי את הצפייה אך אני מוכנה עם כמה פרקים לשישישבת. לקחתי היום יום חופש כך שיש לי "חמשוש", אולי אספיק להתחיל כבר היום לאחר הפעילות המתוכננת עם הילדים אני חושבת על הבישולים וההכנות לשבת ותוהה מדוע אין יותר שעות ביממה??
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: תודה דנה זה יעזור לי מאד מאת: זרהמאד לא מסבכים את העניינים ומתמקדים ישר בדמויות החשובות. אני ממשיכה ליהנות ומקווה שיהיה לנו כיף לצפות ולדסקס על הסדרה
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana ממש מתחשק לי להתחיל ולצפות בסדרה אז יש מצב שאני פשוט אנטוש זמנית את "פניקס" ואחזור אליה רק אחרי שאסיים את "ד"ר צאמפ". אבל כנראה שגם זה יקרה רק ביום ראשון
אז אם זה יצא כמו שאני מתכננת ביום ראשון אצפה בשני הפרקים הראשונים
בתגובה ל: תודה על הסקירה, דנה! מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana כל הכבוד על הסקירה, אני מאד מעריכה את ההשקעה שלך והרצון.
בתגובה ל: סקירה מאת: rella ללא תוכן
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana עם משהו לא כ"כ אופייני לסדרות הקוריאניות, ובכ"ז כשצפיתי בפרק 6 הופתעתי שוב, כאילו לא ראיתי את זה קודם בפרומונובלה
אני ממשיכה ליהנות מהסדרה ובמיוחד מהשלישייה המובילה שלה המשך יבוא...
בתגובה ל: ה בסוף פרק 5 הפתיעה אותי מאת: iDana
בחיים לא חשבתי שאני אהיה כ"כ במתח לגבי תוצאות של טורניר ג'ודו שהסתיים ממש לא כמו שחשבתי שיהיה...
הדמות של מאמנת השחייה מעצבנת אותי, ונראה לי שבהמשך היא תעצבן אפילו עוד יותר! גם השחקנית די אנמית בינתיים.
והסדרה גרמה לי לחייך הרבה אבל גם גם למחנק בגרון ולדמעות. אני מקווה שמפלס החיוכים יעלה בהמשך.
והנה עוד שיר יפה מתוך הפסקול:
בתגובה ל: והסדרה ממשיכה להפתיע אותי מאת: iDana כשכתבת שהוא הסתיים ממש לא כמו שחשבת הייתי בטוחה שאת מתכוונת לגבי מי שניצח ומי שהפסיד...לא תיארתי לעצמי שהולכת להתרחש כזאת התפתחות דרמטית בעלילה
מה הקטע של המאמן? למה הוא לא מסמפט את ג'י-הון? הוא ממש אנטי כלפיו...
השחקן שמגלם את סאנג-בונג חמוד...בהתחלה הוא היה בלתי נסבל כשהתנהג בנבזיות לג'י-הון אבל כשהם השלימו התחלתי ממש לחבב אותו. ידעתי שהשחקן הזה מוכר לי מסדרות אחרות והודות לדרמה-ויקי גיליתי שראיתי אותו ב-4 סדרות אחרות מלבד "ד"ר צ'אמפ" מתוך ארבע הסדרות אני רק זוכרת אותו ב"Creating Destiny" כי שם התפקיד שלו היה יחסית גדול.
בתגובה ל: הטורניר הצליח להפתיע גם אותי... מאת: MyGirl אחרי שהוא השלים עם ג'י הון פתאום התחלתי לראות אותו באור אחר לגמרי, ופתאום שמתי לב כמה הוא חמוד בדרמבינס טוענים שהרומנטיקה האמיתית בסדרה היא בעצם "ברומנטיקה" (bromance) - מעין אחוות אחים בין שני החברים הטובים הנ"ל. בדיוק קראתי היום כתבה על הברומנטיקה המלבלבת... אגב, השחקן שמגלם את סאנג בונג - ג'ונג סוק וון בכלל התחיל כפעלולן מקצועי, ולאחרונה הוא הצטלם לסרט The Beast וגם הצטלם לכמה צילומים מפחידים בסגנון הזה.
אני חושבת שהקטע עם המאמן מתברר במידה מסוימת בהמשך. אולי כבר ראית את הפרקים שבהם זה קורה.
נשארו לי עוד שני פרקים. מבחינתי הייתי צופה בהם עכשיו ברצף, אבל לצערי זה לא כ"כ מסתדר לי עם הלו"ז הכללי. אני סקרנית לראות מה יהיה בסוף ומקווה שהתסריטאים לא יהיו קמצנים...
בתגובה ל: גם אני הרגשתי ככה לגבי סאנג בונג מאת: iDana וצפיתי בשני הפרקים האחרונים ברצף על חשבון שעות שינה... אבל זה בהחלט היה שווה היה לי ברור שברגע שאני מתחילה את פרק 15 אני אהיה חייבת להמשיך ולסיים את פרק 16
מקווה לסכם קצת יותר בהמשך, אבל בינתיים אני רק אגיד שזו הייתה סדרה מקסימה ומאוד אהבתי אותה אני אתגעגע...
בתגובה ל: בסוף לא יכולתי להתאפק מאת: iDana הסדרה ממש מקסימה, צפיתי אתמול בפרק 4 והלוואי ויכולתי להמשיך. עכשיו אני ניגשת לצפות בפרקים 5+6 במקום לנוח לאחר היום המטורף הזה, הצפייה בסדירה הזו היא מן סוג של טרפיה עבורי. התפלאתי ממה שדו ווק עשה לפרופסור סאו אך שמחתי מאד שהוא לטובתה יון וו. הייתי בטוחה שהיא באמת תאלץ לעזוב את העבודה, גם היא קיבלה רושם כזה. החצי חיוך שלו מסגיר את האופי הקשוח שהוא פיתח לעצמו.
כשהוא נתן לה את המעטפה שכאילו מכילה מסמכים מפלילים, פה כבר לא נפלתי בפח. הייתה לי הרגשה שאלו הם מסמכים לא קשורים לנושא, זכור לי שהיא תרגיל דומה בדרמה אחרת..
והפרצוף המתוק עימו היא קמה בבוקר... עכשיו יש סיבה לקום לעבודה..
שמת לב דנה, ללחלוחית בעינו של דו ווק כאשר הוא התבונן באקסית שלו? ניכר שיש עדיין רגש בליבו. לאחר שהוא שמע שהיא גרושה ,הוא רץ לחפש אותה אם כי בחשאי. מדוע היא לא גילתה לו את העובדה שהיא גרושה?
הסדרה ממש מדהימה!חבל לי שהיא לא זכתה לנתוני רייטינג מרשימים , לדעתי קהל הצופים בקוריאה לא הבין מה הוא פיספס בגלל דונג יי.(זו היתה דונג יי ששודרה מולם,נכון?)
_________
ג'י הון מפליא אותי בתמימות שלו. אולי זו לא תמימות אלא אסטרטגיה? לדעתי יון וו מחשיבה אותו לידיד שניתן לשוחח עימו ולחלוק עימו סודות,לא ניראה שהיא מפתחת איזה רגש רומנטי אליו (הלוואי אמן שאני טועה). הנה חיוך מסוג אחר כאשר יון וו הזמינה אותו לארוחת ערב
את רופאה,לא? ממה את מתביישת??
היי! מה את מציצה?
הכנתי לי פרקים גם ללילה. אני הולכת לבלות את הלילה עם הלפטופ,האוזניות,הדיסק און קי וג'י הון המקסים. נפלתי שראיתי אותו לבוש על אזרחי, איזה מקסים הוא.. הייתי רוצה שכן כזה.
בתגובה ל: איזה כייף לך מאת: זרהמאד כתבתי לך תגובה לפני שצפיתי בפרק 5 ועכשו אחרי שצפיתי, יכול להיות שצדקתי? יון וו לא רואה בג'י און גבר?? מה זה?? אני נפגעתי בשבילו, מה המשפט הדיבלי הזה בפרומו לפרק 6? אוףףף , אל תגלי לי - תני לי קצת טיזרים, קשה לי לעבור את זה לבד. ג'י הון כל כך דואג לה וכל הזמן מעודד אותה והיא מחפשת מילות עידוד ומחמאות אצל דו ווק? שיחזור לו אל המאמנת הצנונית היבשושית וישאיר את יון וו לג'י הון.. במחשבה שנייה אני לא חושבת שג'י הון ויון וו מתאימים, היא ניראת הרבה יותר מבוגרת ממנו אך הוא ככל כך מתאמץ ורק בגלל זה מגיע לו. i just call to say i worrid
והגישושים מהצד השני
איזה חמוד קפטן הנבחרת ? שמחתי שהוא השלים בינהם..
בתגובה ל: דנה..HELP מאת: זרהמאד אם אני אגיד לך שסיימתי את הסדרה עם חיוך גדול ועם טעם של עוד זה יעודד אותך? תחשבי שאם הכל יהיה מושלם ויסתדר כבר מההתחלה, לא תהיה לנו סדרה מרגשת ומקסימה כמו הסדרה הזו
האמת היא ששום דבר לא בא לג'י און בקלות - לא בספורט ולא באהבה, אבל למרות הכל הוא לא מתייאש, לא מוותר וממשיך להתקדם בדרכו שלו. ואני חושבת שהאנשים מסביבו לא מעריכים כמו שצריך את הבחור המקסים עם הלב הענק - לא יון וו, לא המאמן, לא גיסתו, ואולי גם לא סאנג בונג - אבל הוא בכל זאת לא מוותר על החלומות שלו, לא נוטר טינה וממשיך להיות כזה מקסים אני אישית לא מבינה איך אפשר לעמוד מול הקסם והעקשנות שלו
שימי לב שיו-רי דלוקה על ג'י און שדלוק על יון וו שדלוקה על דו ווק שעדיין תקוע על האקסית. איך אומר השיר? "זה משחק האהבה,מי שנכנס יוצא נפגע"... אבל יש גם כאלה שמרוויחים בסוף
בקיצור, אני לא רוצה לספיילר אבל נראה לי שהסדרה עוד תתגמל אותך על הרגעים הקצת מתסכלים. לי הסדרה הזו נגמרה מהר מדי וקשה לי להיפרד מג'י און
על התמונות המקסימות!
והנה עוד שיר חמוד מהפסקול:
בתגובה ל: עזרה בדרך מאת: iDana דברייך הפיחו בי תיקווה סיימתי את פרק 6 ואני מסכימה מאד עם יון וו- דו ווק הוא מוזר מאד ודי הפכפך. לעיתים הוא תומך בה כל כך ובפעמים האחרות הוא פשוט מוזר. ג'י הון מתחיל לפנטז על יון וו, זה כל כך מצחיק איך היא מופיעה בפניו כמו חתולה חושנית (אך לבושה כמו דוסית). כאשר ג'י הון לקח צעד אחורה לבקשתה של יון וו הוא קיבל סתירה בפרצוף כאשר ראה אותה עם דו ווק על שפת הים.
מצד אחד רופא מוערך
ומהצד השני ספורטאי
בתגובה ל: תודה דנה זה מנחם מאד מאת: זרהמאד ואני יודעת במי אני הייתי בוחרת... אבל ליון וו יש את הבחירה שלה ואת הדרך שלה... אגב, זו לא תהיה הפעם האחרונה שהוא יפנטז עליה
תוקן על ידי iDana 16/12/2010 23:45
בתגובה ל: בסוף לא יכולתי להתאפק מאת: iDana אני הגעתי לשלב שבו כבר די ברור מי הוא הזוג הראשי...לא הייתי בטוחה שאני יאהב את החלטת התסריטאי אבל למרבה ההפתעה דווקא מאוד אהבתי.
בכל פעם שהשיר של בובי קים מושמע אני פשוט נותרת מרותקת למסך ונהנית מהשיר המדהים הזה!
דנה, את יכולה להסביר לי למה בעצם המאמנת אשמה בפציעה של דו-ווק? לא ממש הבנתי מה בדיוק הלך שם...
מה הייתה דעתך על הדמות החדשה?
הוא הדמות הכי מרגיזה בסדרה...שם בכיס הקטן את המאמנת
בתגובה ל: שמחה שנהנית מהפרקים האחרונים! מאת: MyGirl את החלטת התסריטאים, למרות שבתחילת הסדרה (ואולי גם לפני שהתחלתי לראות אותה) חשבתי אחרת... והפסקול ממש כייפי!
לגבי הפציעה של דו-ווק - האמת שזה באמת הוסבר די בשטחיות אז נעזרתי גם בסיכומים בדרמבינס. המאמנת השלימה את התמונה מהסיפורים של בעלה לשעבר ושל הפיזיותרפיסטית הראשית. מתברר שבזמנו הם יצאו לטיול בהרים, ודו ווק הגן על הי יאנג מנפילה ונחבל בעצמו. לכן הוא לא היה בכושר מלא בתחרות שבה נפצע. לדעתי קשה לראות בזה אשמה ישירה ונראה לי שסיפור הפציעה מספיק חזק וקשה בפני עצמו, גם בלי האשמה של הי יאנג (אני מניחה שהיו לה מספיק רגשות אשמה גם בלי לדעת את זה - שהיא עזבה אותו במצבו וכאילו שכחה אותו וכו'). אבל אולי הם רצו איזשהו הסבר לנטישה השנייה שלה - כשהיא אמרה שהיא מרחמת עליו רציתי לזרוק עליה משהו!
הדמות החדשה מעצבנת (זה תפקידו בכוח...), אבל אני חייבת לציין שבמשך הזמן השלמתי עם קיומו, וגם עם קיומה של המאמנת, מי היה מאמין
בתגובה ל: שמחה שנהנית מהפרקים האחרונים! מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: הפסקול מעולה בסדרה הזו מאת: זרהמאד וכמובן נזכרת בקטעים היפים ובג'י הון
הנה עוד שיר כייפי:
בתגובה ל: אני מקשיבה לשירים ומסתובבת עם חיוך מאת: iDana גם אני סיימתי את הסדרה ומאוד אהבתי את הפרקים האחרונים...במיוחד בפרק 15 נתנו לנו הרבה סצינות כייפיות עם הזוג הראשי! הם היו כל כך חמודים יחד
התפלאתי לראות ב"דרמה-ויקי" שדווקא פרק 15 קיבל את אחוז הרייטינג הכי נמוך מכל הסדרה...8% בלבד ובעיני זה דווקא היה אחד הפרקים היפים!!!
גם אני כמוך מאוד אהבתי את הסדרה ונהניתי מהפס קול שלה! כבר הרבה זמן לא התחשק לי להוריד שירים מפס קול של סדרה בה צפיתי, אבל על הפס קול של "ד"ר צ'אמפ" לא ויתרתי
בתגובה ל: תודה על ההסבר, דנה! מאת: MyGirl אולי זו הסיבה שהחלטתי לתרגם אותו כפיילוט... מקווה שהצלחתי לשמור אותו בפורמט הנכון (שלחתי לדלית לבדיקה), אבל כמו שזה נראה עכשיו, אני מתכוונת לתרגם את הסדרה הזו ואם להודות באמת, אני פשוט מחפשת תירוץ לצפייה חוזרת האמת שצפיתי בשני הפרקים הראשונים של Bicheonmu, ובינתיים עוד לא כ"כ נכנסתי לזה, אולי כי הראש שלי עדיין מרוכז בפארק ג'י הון
אולי אני אכתוב סיכום כללי על הסדרה המקסימה הזו בהמשך... אין ספק שזו אחת הסדרות שהכי אהבתי השנה ובכלל
הנה קים סו יון המקסימה, שפרגנה לצוות ארוחה לקראת סיום הצילומים:
וגם חגגה יומולדת 30 על הסט:
בתגובה ל: פרק 15 היה מקסים מאת: iDana
למה האנשים על הסט מפוקסלים? גם אותם הנשיא לשעבר קצב הטריד מינית?
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: האמת שזה יותר נחמד ממה שחשבתי מאת: iDana מאחר ואין הנחתום מעיד על עיסתו, אעיד אני שהרווחתי פרק מתורגם מהסדרה המקסימה הזו באיכות גבוהה ומוצלחת. תודה דנה
בתגובה ל: יש לציין שהתרגום שלך איכותי ומושקע מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: פרק 15 היה מקסים מאת: iDana איך הלך לך עם התרגום?? אני כבר מחכה לסיכום שלך....
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: איזה יופי לשמוע!! מאת: shrekit144 למזלי קיבלתי המון טיפים מעולים מדלית. בינתיים סיימתי לתרגם את פרק 15 ואני בשלבי סיום של פרק 16 (וככה אני מקווה שדלית תספיק ליהנות מהתרגום וגם לבדוק אותו). יהיה לי זמן לתרגם בעיקר בסופ"שים (וגם זה לא תמיד), אז נראה מה יהיה הקצב שלי.
ואני נהנית לתרגם, כי ככה יש לי עוד הזדמנות לצפות בסדרה סיכום יבוא בהמשך...
בתגובה ל: הולך לא רע מאת: iDana ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: אז....אנחנו מרוויחים מזה מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana טוב, אז כמו שתיכננתי צפיתי בשני הפרקים הראשונים...
קים סו-יון ממש חמודה! שמחתי שכבר על ההתחלה הקשר בינה לבין הבן זוג שלה הסתיים כי לא הייתה בכלל כימיה ביניהם... אגב, השחקן הזה ששיחק את הבן זוג שלה הלא נאמן מאוד מוכר לי אבל אני לא מצליחה להיזכר מאיזו סדרה.
הרופא דו-ווק קשוח במיוחד אבל אני משוחדת כנראה ולמרות דמותו הלא סימפטית אני סימפטתי אותו מהרגע הראשון.
פארק ג'י-הון ממש חמוד!!!
הסיפור על האח שהחליט להמשיך בדרך של אחיו המנוח הזכיר לי את העלילה של הסדרה "Fight". שם האח האב מת במהלך קרב איגרוף והבן היותר בוגר המשיך בדרכו בכדי לפרנס את אחיו הצעיר. נחשו מי גילם את האב שמת? לא אחר מאום טא-וונג שהיה לו תפקיד אורח בלבד בתור האב שנהרג.
המאמנת שהיא גם האקסית של הרופא גו-ווק ממש מעצבנת...טוב, אבל בשבילי זה לא חדש כי היא עיצבנה אותי בכל הסדרות בהן היא השתתפה.
פס הקול נשמע בכלל לא רע...במיוחד לאור העובדה שמושמע בו שיר של זמר מקסים בשם בובי קים...כבר התמכרתי לשירים שלו בסדרות אחרות כמו "War Of Money" ו"Fashion 70'".
כמו שציינת דנה, הסצינות הרפואיות ממש מעטות לעומת סדרות רפואיות סטייל "New Heart" או "General Hospital 2".
בתגובה ל: התרשמות ראשונית מאת: MyGirl אני ממש אוהבת את הסדרה הזו, והיא נוגעת במקומות יותר עמוקים ממה שציפיתי... היא גם נגמרת לי מהר מדי! נשארו לי עוד 5 פרקים וכרגע אני בתחושה שאני רוצה עוד
גם אני חיבבתי את הד"ר מהרגע הראשון למרות המעטפת הקשוחה. ואום טה וונג מצוין גם בתפקיד הזה, ויוצר דמות שונה לגמרי לעומת הסדרות הקודמות שבהן ראיתי אותו.
קים סו יון מקסימה, והיא אחת השחקניות האהובות עליי. אני מחכה כבר לתפקיד הבא שלה (ולא, תפקיד אורח ב-Athena לא נחשב מבחינתי). כשאני חושבת על זה, היא הספיקה לגלם תובעת ב"Prosecutor Princess" ועכשיו היא רופאה ב"ד"ר צ'אמפ". ממש חלומה של כל אם יהודייה/קוריאנית
ועם כל אהבתי לנ"ל, אין ספק שהדמות האהובה עליי ביותר בסדרה היא פארק ג'י הון עם המזג החם והלב הגדול שחקן מקסים שעושה תפקיד מצוין ומורכב יותר ממה שנראה בהתחלה. אני נהנית מהקטעים שלו עם הרופאה (הסצנה שבה הוא מנסה להסתיר את הקונדום למשל ) וכמובן עם האחיין החמוד שלו
החוליה החלשה היא האקסית. שחקנית אחרת הייתה יכולה להכניס יותר חיים לדמות. אבל האמת - גם הדמות בפני עצמה מעצבנת, והייתה לפחות סצנה אחת שבה רציתי לזרוק עליה משהו... קראתי בדרמבינס שהשחקנית הזו אנמית בכל התפקידים שלה ומרוקנת גם את הסביבה מאנרגיה. לצערי אני מסכימה עם הקביעה הזו, אבל למרבה המזל זמן המסך שלה מינורי יחסית. לא בא לי אפילו לשים תמונה שלה...
בתגובה ל: אז ההתרשמות חיובית? מאת: iDana שמת לב שהתרגלתי לשם שלו? היה קשה לי להיפטר מיו שין.. הקשיחות והציניות שלו מכעיסות אותי , חסר לי טוב ליבו אך יכול להיות שבגלל ש"נדלקתי" על ג'י הון , דחקתי את השחקן המוערך הזה הצידה.
שמתן לב לאבזם של החגורה או שזה רק אני? from a to z - מה דעתכן? נקבל את כל האותיות??
ג'י הון ממש מתוק אך גיסתו מעצבנת אותי בטרוף. לא הבנתי מדוע היא פועלת להפריד אותו מאחיינו? הוא דואג לאחיין וגם לה אך היא טורחת לזלזל בו. האם זה בגלל הדרך שבה בעלה מת? האמת שצפיתי רק בשני הפרקים הראשונים אך התחייבתי לעצמי שהיום אסיים לצפות עד פרק 5 ומעניין אותי לדעת כיצד יתפתחו הדברים (אל תגלי לי..) מה שעוד מעניין אותי זה אם יהיה קטע בין דו ווק לגיסה המעצבנת? הרי היה בעבר ..
יון וו מקסימה , אהבתי את העובדה שג'י הון אילץ אותה להגיע לבית החולים ואז היא גילתה שהיא מוזמנת לארוחת ערב,זה היה רעיון רומנטי מקסים. התבאסתי מאד שהארוחה נקטעה אך שמחתי שהיא סטרה לאקס שלה, חבל שהיא לא שיתפה פעולה עם ג'י הון ונשארה במסעדה. לפחות כבר בהתחלה טעמנו את מפגש הסוג'ו ואיבוד השפיות. היא ניראת מבוגרת ממנו,נכון?
אני יוצאת למרתון של פרקים 3-5 , הכנתי ציוד (יעני כיבוד )
בתגובה ל: אז רק אני לא התחברתי לדו ווק? מאת: זרהמאד אך לפי התסריט הם אמורים להיות באותו הגיל...
נראה לי שהתבלבלת במשהו...הגיסה היא לא האקסית של הרופא הקשוח דו-ווק...האקסית שלו היא המאמנת שעובדת באותו מקום עבודה יחד עם דו-ווק וסו-יון.
הגיסה היא מישהי אחרת ולא פחות חמוצה מהאקסית
ישר כשראיתי אותה ידעתי שהשחקנית הזאת מוכרת לי...אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהיא שיחקה ב"צ'ונו": (היא הייתה שם ה"מדאם" עד שהוחלפה במישהי יותר תככנית ממנה)
איזה מגניב ששמת לב לחגורות...אני אתחיל לשים לב יותר ואולי נגלה עוד אותיות
בתגובה ל: כן...פער הגילאים אכן נראה לעין... מאת: MyGirl הייתי בטוחה שלגיסה החמוצה היה קטע בעבר עם דו ווק, זאת לא אותה שחקנית בכלל.. איזו גרועה אני. חשבתי שהגיסה החמוצה ודו ווק נפרדו ואז היא התחתנה עם אחיו של ג'י הון. כבר התחלתי להריץ סרטים איך דו-ווק ייתנקם בג'י הון בתור רופא בכפר האימונים.(גם לא זהיתי אותה מצ'ונו, אני חייבת דרמהויקי צמוד כדי לזכור). תודה תודה לינה
אני מתחילה עכשו את הפרק השלישי, ניראה אם נשלים את ה ABC עד הסוף
בתגובה ל: טוב שהארת את עיניי מאת: זרהמאד אני שמה לב בעיקר לפנים שלו... אבל יש לד"ר מלתחה די מדוגמת של ספורט אלגנט
בתגובה ל: אז רק אני לא התחברתי לדו ווק? מאת: זרהמאד בעקבות כל מה שעבר עליו, אבל אני חושבת שבמהלך הסדרה אפשר להכיר יותר לעומק גם את התכונות והצדדים האחרים שלו. וגם אני נדלקתי על ג'י הון, כך שאני בהחלט יכולה להבין כמו שכתבתי בהודעה אחרת, מזל שהלב הוא שריר שיכול להתרחב ולפנות מקום לכל המלוכסנים השווים
ג'י הון ויון וו אכן אמורים להיות באותו גיל בסדרה - 29 ליתר דיוק. אבל האמת שג'י הון נראה צעיר מגילו - בהתחלה חשבתי שהוא אמור להיות בערך בן 22-23, אבל הבנתי אח"כ שלא. אולי גם סגנון הלבוש שלו תורם למראה הצעיר, בעוד שליון וו כרופאה יש לוק רציני יותר.
תהני מהמרתון ומהכיבוד
בתגובה ל: אז ההתרשמות חיובית? מאת: iDana אני מאוד סקרנית לגלות בין איזה זוג (אם בכלל) תתפתח עלילה רומנטית...
הבנתי לגבי מה הופתעת בפרומו של פרק 5...אותי זה לא תפס בהפתעה...תצפי בפרק הראשון של "הגבר שלא רצה להינשא" ותביני למה.
יש הרבה מסתוריות סביב מה שקרה לדו-ווק בעברו...איך הוא נפצע ומה באמת גרם לו לעזוב מקום כל כך מצליח ולחזור לקוריאה.
גם עדיין לא הרחיבו לגבי אחיו המנוח של ג'י-הון...היחס הקר של גיסתו כלפיו תמוהה בעיני...הרי כל מה שהוא עושה זה לעזור לה ולאחיינו הקטן. יכול להיות שאחיו פנה למקצוע הג'ודו בכדי לפרנס את ג'י-הון ולכן היא נוטרת לו טינה?
ג'י-הון מקסים! סצינת הקונדום באמת הייתה משעשעת. הוא כל כך מנסה לרצות את סו-יון וכל מה שהיא רואה זה את הרופא הקשוח שלא נראה שהוא ממש מסתכל לכיוונה...לפחות לא בינתיים.
בתגובה ל: כמובן שחיובית מאת: MyGirl גם לנושא האח המנוח וגם לגבי הפציעה של דו-ווק, אבל אני לא אספיילר לכן כמובן. התרשמתי לטובה מכך שלא משאירים דברים באוויר.
לגבי זוגות פוטנציאליים, בהתחלה הייתי פתוחה כמעט לכל האפשרויות, אבל בהדרגה פיתחתי העדפה לזוג מסוים. מקווה שהתסריטאים יזרמו איתי הדבר היחיד שחבל לי הוא שהמאמנת האקסית בכלל קיימת במשוואה הרומנטית. יש כ"כ הרבה ספורטאים ואנשי צוות במקום הזה. אז למה דווקא היא?
שווה לצפות ב"גבר שלא רצה להינשא"? זה עם ג'י ג'ין הי, נכון? ואני מבינה שה"הפתעה" לכאורה בפרומו מאיימת להפוך לטרנד בדרמות הקוריאניות, מי היה מאמין
בתגובה ל: יש הסברים בהמשך הסדרה מאת: iDana ללא תוכן
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אויש, סיקרנתן אותי... איזו הפתעה...? מאת: asole ספויילר לפרומונובלה בסוף פרק 5 ולפרק 6 של ד"ר צ'אמפ
ספויילר בלבן: רואים את ישבנו החשוף של אחד השחקנים... זה קורה אחרי שחברו לנבחרת שואל למה בחורה מסוימת קוראת לו בשם החיבה Tushi והבחור מודה שזה מכיוון שהיא ראתה לו פעם את הטוסיק. החבר לנבחרת רוצה לדעת מה כ"כ מיוחד בטוסיק הנ"ל ומוריד לו את המכנסיים, ומגלה שזה טוסיק רגיל לכל דבר ועניין זו הפעם הראשונה שאני רואה חשיפה כזו בסדרה קוריאנית לשחקן בוגר (להבדיל מהסרטים) סוף
תוקן על ידי iDana 13/12/2010 18:7
בתגובה ל: את באמת רוצה לדעת? מאת: iDana הם הרי כ"כ שמרנים...
בתגובה ל: את באמת רוצה לדעת? מאת: iDana ועכשיו אני מניחה שרואים לג'י הון את הישבן?? איזה כייף! אני רצה להתחיל את פרק 4 (זחלנית שכמותי), לאחר שצפיתי בפרק 3 רציתי לכתוב לך הודעה משהו בסגנון : "דנה, דנה! מה עשית לי..? כעת אני מבינה היטב את דברייך על דו ווק , הסיום של פרק 3 היה מדהים , איזה גבר עם תעוזה ,אהבתי!
ובפרק 3 אין שום אותיות חדשות באבזם החגורה, נותרנו עם ה H ו- הZ.
בתגובה ל: כמובן שלא יכולתי להתאפק וקראתי את הספויילר מאת: זרהמאד אבל אל תצפי ליותר מדי... זו חשיפה קצרצרה!
לגבי הד"ר, יש סיכוי שהוא יפתיע אותך עוד כמה פעמים
בתגובה ל: יש הסברים בהמשך הסדרה מאת: iDana ג'י ג'ין-הי מגלם ב"הגבר שלא רוצה להינשא" גבר יוצא דופן והוא עושה את זה נהדר!
בסדרה מככבת לצידו אום ג'ונג-הווא, הרי היא אחותו של השחקן אום טא-וונג, הרופא הקשוח ב"ד"ר צ'אמפ". השחקנית הזאת ממש חמודה!
בתגובה ל: שווה בהחלט מאת: MyGirl בהחלט רשמתי לפניי נזכרתי שקראתי שלאחרונה השחקנית אום ג'ונג הווא החלימה מסרטן בלוטת התריס בזכות האבחון והטיפול המהיר רק בריאות!
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana שמעתי על זה אבל לא יצא לי לראות את זה עדיין..:)
בתגובה ל: שמעתי מאת: dolbom אנו צופות בסדרה דרך האינטרנט ומאד נהנות.. חובב/ת סדרות קוריאניות? באלו סדרות את/ה צופה?
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ - סקירה ראשונית מאת: iDana מאוד נהניתי לקרוא את הספיישל ואת כל השרשור, עושה רושם של סדרה מעניינת...
10.8% זה הרבה או מעט?
תוך כדי קריאה נזכרתי בסדרה אמריקאית שראיתי פעם שלא שרדה מעבר לעונה הראשונה, על אוניברסיטה של ספורטאים שמתאמנים לאולימפידה... סדרה כ"כ זניחה שהיא נמחקה אפילו מהרזומה של שחקניה... ודווקא חיבבתי אותה.
בתגובה ל: תמונות וקוביות מאחורי הקלעים מאת: iDana הבחור הזה ממש ממגנט, אני לא מצטערת לשנייה שבחרתי להצטרף אלייך למרות שאני מזדחלת הרחק מאחור, סידרה מקסימה. ומזה שהזדחלתי יצא גם דבר טוב, הרווחתי להנות מסוף הסדרה עם פרקים מתורגמים התמונות מקסימות , ממש בונבון
בתגובה ל: תודה על התמונות המקסימות מאת: זרהמאד אני סקרנית לראות אותו בתפקיד הבא שלו שאמור להיות שונה בסדרה Sign - דרמה משפטית-רפואית. הוא אמור לגלם שוטר חמום מוח או משהו כזה. האמת שהעלילה לא כ"כ מושכת אותי, אבל השחקנים כן