השרשור האסייתי פורסם לפני
3675 ימים
מאת iDana
סה"כ תגובות: 70
תגובה אחרונה לפני: 2226 ימים
כל המלוכסן - לכאן!
דארה ובום, חברות 2NE1, בפסטיבל הבובות שנערך בימים אלה בסיאול.
עד כמה שהבנתי, מדובר בכינוס שנתי שמפגיע בין יצרני בובות, חברות ואנשי עסקים. ולמקום מגיעים גם כוכבי KPOP (שאני מודה שאני לא ממש מכירה ) ונהנים מהפלאשים ומהבובות שעוצבו בהשראתם.
חברי B2ST מתיידדים עם הדובונים ונהנים מהפלאשים
דובונים בהשראת Big Bang
ויש גם בובות בהשראת שחקנים ודמויות בלתי נשכחות מדרמות. זיהיתי כאן את סו ג'י סוב בתפקידו הבלתי נשכח ב-MiSa ואת כוכב "Winter Sonata":
במקרה של סושי, אין ספק שהמקור נראה טוב יותר מהבובה
דארה ובום, חברות 2NE1, בפסטיבל הבובות שנערך בימים אלה בסיאול.
עד כמה שהבנתי, מדובר בכינוס שנתי שמפגיע בין יצרני בובות, חברות ואנשי עסקים. ולמקום מגיעים גם כוכבי KPOP (שאני מודה שאני לא ממש מכירה ) ונהנים מהפלאשים ומהבובות שעוצבו בהשראתם.
חברי B2ST מתיידדים עם הדובונים ונהנים מהפלאשים
דובונים בהשראת Big Bang
ויש גם בובות בהשראת שחקנים ודמויות בלתי נשכחות מדרמות. זיהיתי כאן את סו ג'י סוב בתפקידו הבלתי נשכח ב-MiSa ואת כוכב "Winter Sonata":
במקרה של סושי, אין ספק שהמקור נראה טוב יותר מהבובה
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana
הסדרה My Girlfriend Is A Nine Tailed Fox המוכרת גם בשמה השני My Girlfriend is a Gumiho היא סדרה קוריאנית בת 16 פרקים ששודרה בערוץ SBS בחודשים אוגוסט וספטמבר של השנה. הרייטינג הממוצע עמד על 14.6%.
העלילה: צ'ה טה-וונג הוא בחור מפונק, לא בוגר ומוג לב. סבו הוא אדם מאוד עשיר וטה-וונג חי על חשבונו ועסוק רק בלבזבז את כספו. יום אחד בעת שטה-וונג ביקר באזור שבו נמצא מקדש מבודד הוא קיבל שיחת טלפון מוזרה מבחורה שלטענתה היא משקיפה לעברו. הבחור הפחדן הרגיש מאוים ועשה את מה שאותה בחורה ביקשה ממנו. הוא נכנס למקדש ועפ"י בקשתה הוא צייר 9 זנבות לשועל שמצויר בתמונה שמצויה באותו מקדש. מיד לאחר מכן, טה-וונג עזב את המקום בריצה ובדרך הוא נפל ממקום גבוה ונפצע קשה. הבחורה שדיברה לטה-וונג וביקשה ממנו לצייר את 9 הזנבות היא למעשה גומיהו!!! לפי האגדה הקוריאנית, גומיהו היא שועל בעל 9 זנבות שניזון מכבד אדם. אותו גומיהו הייתה כלואה בתמונה מהמקדש מעל 500 שנה וזאת אחרי שסבתא כלאה אותה שם. הדרך היחידה לשחררה הוא לצייר את אותם זנבות חסרות וכך הגומיהו הצליחה להשתחרר מהתמונה. מכיוון שטה-וונג אחראי לשחרורה, הגומיהו הייתה אסירת תודה ובזכות זאת היא החליטה להציל את חייו והעבירה אליו מן אוויר עוצמתי שריפא את פציעתו המאוד קשה והשיב אותו לחיים. טה-וונג התעורר ונחרד לגלות שאותה בחורה יפה שעומדת בפניו היא גומיהו!!! כל מה שהוא רוצה הוא לא לראות עוד לעולם את אותה גומיהו מפחידה בעוד שהגומיהו רוצה להישאר לצידו של טה-וונג מכיון שהאוויר שכל כך יקר ערך עבורה נמצא בתוך גופו וכאמור הציל את חייו. טה-וונג יצטרך לעבוד קשה בשביל להצליח להיפטר מאותה גומיהו שמתעקשת שוב ושוב להישאר לצידו. האם טה-וונג יצליח להיפטר מהגומיהו? האם הגומיהו תרצה את הכבד של טה-וונג? זאת ועוד בסדרה הקומית המתוקה "החברה שלי היא גומיהו".
קליפ מוסיקלי (זהירות ספויילר!):
שיר מאוד חמוד מהסדרה...אין ספויילרים כי השיר הוא מהופעה של השחקן הראשי שהוא גם זמר מאוד מפורסם:
הדמויות המרכזיות:
צ'ה טה-וונג:
גו מי-הו:
און הא-אין: הבחורה שטה-וונג היה מאוהב בה עד שגומיהו נכנסה לחייו.
פארק דונג-ג'ו: בחור חתיך חצי אנושי וחצי לא. הוא בין היחידים שיודעים על סוד הגומיהו.
דעתי על הסדרה: האמת, לא תיכננתי לצפות בסדרה הזאת...לפחות לא בזמן הקרוב...אבל היה לי פרק אחד במחשב ולכן, החלטתי לדגום מהסדרה. למרבה ההפתעה הפרק הראשון היה ממש חמוד ומאוד התחשק לי להמשיך ולצפות. ההסתייגות שלי מהסדרה הייתה דווקא בגלל השחקנים הראשיים...את השחקן/זמר ראיתי בסדרה "Shining Inheritance"" ולא הכי התלהבתי...ואת השחקנית שין מין-הא חיבבתי ב"The Devil"" אבל לא אהבתי ב - "A Love To Kill". לשמחתי השחקן השתפר פלאים מהסדרה הקודמת שלו והשחקנית מין-הא הייתה פשוט מקסימה!!! הייתה לה פה דמות כל כך חמודה, אהבתי את צורת הדיבור שלה המשעשעת ונהניתי מההתפתחויות במערכת היחסים שבין בחור מוג לב וגומיהו...השילוב נשמע הזוי (ובינינו, אי אפשר לומר שלא קרו דברים הזויים אך יחד עם זאת מאוד משעשעים) אבל היה מאוד מהנה לצפייה והם היו זוג פשוט מתוק!!! גם הפס קול היה ממש חמוד שהתלבש מעולה על עלילה ביזארית אך משעשעת וקאסט שהפתיע לטובה.
בתגובה ל: My Girlfiend Is A Gumiho" מאת: MyGirl הסדרה נשמעת מהנה וקלילה לעומת השם והאגדה שמסתתרת מאחוריו. הסדרה המקבילה מבית KBS2 זכתה בערך לאותם אחוזי רייטינג ,אך היא ניראת יותר רצינית/רשמית.חשבתי לצפות בזאת שאת המלצת עליה , הלוואי וזה יהיה בקרוב.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: My Girlfiend Is A Gumiho" מאת: MyGirl מרגישים את ההנאה שלך מתוך ההודעה
נראה לי שהסדרה הזו מתאימה לסגנון שנוטים להביא בד"כ ב"פלטינה", אלא אם כן הגומיהו תפחיד אותם יותר מדי
בתגובה ל: My Girlfiend Is A Gumiho" מאת: MyGirl ואגב, דברים הזויים. כשקראתי את התחלת העלילה, ישר חשבתי בחורה תקועה בציור ומתקשרת? ודוקא אליו? אבל, האמת שלז'אנר הקליל/ קומדי הזה זה דווקא מתאים. נשמע מעניין אשמח לדגום בהמשך. תודה
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana הסדרה "אילג'ימה" בכיכובו של לי ג'ונקי
אני כבר צפיתי בסדרה עם התרגום לעברית המעולה של ג'ני!
צפייה מהנה!
בתגובה ל: והמחליפה של "החברה שלי" היא... מאת: MyGirl
הנה שיר הנושא -
עם כתוביות ותרגום לאנגלית
כבר מתאהבת ...
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: והמחליפה של "החברה שלי" היא... מאת: MyGirl הוא משווה את ה"שיא" לזה של יון און היי עם 3 סדרות בהשתתפותו ששודרו בערוץ
נראה לי גם שכל הסדרות הקוריאניות שג'ני תרגמה מגיעות בשלב כזה או אחר - "מאיזה כוכב את", "זמן בין כלב וזאב" ועכשיו "אילג'ימה"...
אם אני זוכרת נכון, "אילג'ימה" ו"מיי גירל" כיכבו במשאל הטלנובלה/הדרמה המצופה שנעשה בפורומי תפוז לפני שנתיים בערך... יכול להיות שרק עכשיו מצאו את הרשימה ההיא איפה שהוא במשרדי ויוה? כי בתקופה האחרונה (עד "מיי גירל") הנטייה שלהם הייתה לשדר סדרות מהשנה-שנתיים אחרונות, ולא ללכת לסדרות משנתונים מוקדמים יותר כמו "מיי גירל" (2005) ו"אילג'ימה" (2008).
ויפה שהערוץ נותן לנו הודעה מוקדמת כל כך אני התלבטתי אם ומתי לצפות בסדרה, ועכשיו נחסכו ההתלבטויות
על העדכון לינה!
תוקן על ידי iDana 31/12/2010 0:11
בתגובה ל: והמחליפה של "החברה שלי" היא... מאת: MyGirl תכננתי לצפות בדרמה הזו מתישהוא השנה והנה חסכו לי את הצפייה באינטרנט.. ויש כמובן את ג'ונקי (התחלתי להתגעגע אליו מאז שהתגייס) ואת הראשית החמודה מדונג יי, ופארק שי הו המקסים
סופסוף דרמה שעוד לא יצא לי לצפות בה..את בחורים רעים ומיי גירל כבר ראיתי קודם.
אני די אוהבת את המגמה הזו בחירת הסדרות הקוריאניות, זה מצוין שהם משדרים לא רק סדרות חדשות כמו שהיה עד לא מזמן אלא משדרים גם סדרות קצת יותר ישנות ולא פחות טובות.
אגב, ני האו לכולם! מה קורה? לא הייתי פה הרבה זמן,אני די לחוצה עכשיו מהלימודים ותקופת המבחנים מתקרבת..אבל אני נכנסת לפה לפעמים וכאשר ראיתי את הידיעה הזו הייתי חייבת להגיב כיי רציתי לראות את הדרמה הזו מזמן ורציתי לצפות דרמה של ג'ונקי ( הוא אמנם מופיע במיי גירל והוא חמוד שם אבל הוא משני..) ומשאלתי התגשמה
נכון לעכשיו אני צופה בהדרך להודו (שבזמן האחרון היא די מעניינת) מיי גירל בצפייה שנייה והיהלום שבכתר.
לצערי אין לי עכשיו זמן לצפות בדרמות אונליין כמו שנהגתי לעשות בעבר ובעקבות כך נטשתי את הצפייה בסדרה של קו היון ג'ונג ושגיא, למרות שהדרמה עצמה הייתה מעניינת למדי הבנתי שהסדרה הגיעה כבר לסיום בקוריאה אז אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לצפות בה בקרוב..
בתגובה ל: חדשות מעולות! מאת: lady fanni כשכתבתי את סיכום השנה שלי ותהיתי לאן נעלמת ואם כדאי לשלוח משלחת חיפוש... (חבל שלא חשבתי גם על מיליון דולר - אולי היה מגיע אליי איזה צ'ק עם כמה אפסים במקומות הנכונים ).
איזה כיף לראות אותך פה! ובהצלחה במבחנים מקווה ומאמינה שמתישהו יהיה לך גם זמן לדרמות
ואיזה קטע, גם פארק שי הו משחק באילג'ימה? עכשיו עוד יותר מתחשק לי לצפות בסדרה
בתגובה ל: הו, בדיוק חשבתי עלייך היום מאת: iDana אני אשמח לאחוז קטן מהמיליון דולר חח..
די נעלמתי אבל אני קוראת פה את ההודעות (בעיקר את הסיכומים של כל מיני סדרות שאני רואה) הבנתי נכון? אסול נסעה לחו"ל? מקווה שהיא נהנית שם כמו שצריך..
פארק שי הו אכן משחק באילג'ימה אבל הוא משני..די חבל אבל זה גם משהו..אולי מתישהוא יביאו לארץ את הסדרה שלו עם קים סו יון ויקלטו את הפוטנציאל שלו בתור שואב..
ותודה רבה נחמד לשמוע שחשבת עליי..מקווה שהכול בסדר אצלך..
בתגובה ל: אז זה אומר שיהיו לי חיים ארוכים?|Smiley_Wink מאת: lady fanni
אצלי הכל בסדר, פחות או יותר אסול אכן נסעה לחו"ל, ואפילו שלחה ד"ש ותמונות מקמבודיה
ובעניין אילג'ימה, מקווה שהתפקיד של פארק שי-הו לא מעצבן. זה קורה לפעמים למשניים... וזה יהיה נהדר אם מתישהו יביאו לכאן את Prosecutor Princess!
סופשבוע מקסים
בתגובה ל: אמן מאת: iDana למרות שהוא היה המשני, הוא טופס את העין. עבורי זאת היתה הסדרה הראשונה שבה אני רואה אותו וקראתי עליו לא מעט. לא אספר מדוע הוא כבש את ליבי מחשש לספיילר, אומר רק שהוא משחק מעולה בסדרה הזו.ג'ונקי גם הוא עם משחק מצויין בסדר, הוא חובש המון כובעים. גם עבורך זה אחלה שהסדרה מגיעה, לא? חשבת לא פעם בעבר לצפות באילג'ימה של ג'ונקי כדי להשוות לזו של איל וו
בתגובה ל: אהבתי את משחקו של פארק שי-הו באילג'ימה מאת: זרהמאד גם כי כ"כ אהבתי את "שובו של אילג'ימה" ואת ג'ונג איל וו , וגם כי התרשמתי מחוות הדעת שלך ושל לינה שמדובר בשתי סדרות שונות לחלוטין...
לא צפית ב"מאיזה כוכב את"? פארק שי הו עשה שם תפקיד משני ולא סימפטי במיוחד (קראנו לו אז "קיפי" ). אבל ב-ProsecutorPrincess הוא היה נהדר (ושואב, כבר אמרנו? ). מקווה ליהנות ממנו גם ב"אילג'ימה".
בתגובה ל: אנסה לא להשוות בין שתי הסדרות מאת: iDana פיספסתי את השידור אבל זכור לי שהייתה לכך סיבה מוצדקת בזמנו.אני מתביישת לומר שגם את סאם סון ראיתי בשלב מאוחר.. האמת היא שקשה לא להשוות בין הסדרות ומשום מה עולה בי התחושה שאת "שובו של אילגימה" תאהבי יותר. ימים יגידו...
בתגובה ל: צפיתי בסדרה "מאיזה כוכב את" בשלב מאוחר מאת: זרהמאד "שובו של אילג'ימה" היא אחת הסדרות האהובות עליי ביותר (הייתי אומרת שהיא ב-טופ 10, אבל האמת שיש כבר יותר מ-10 סדרות ברשימה המובילה שלי...). לכן אני אנסה להתייחס ל"אילג'ימה" כאל סדרה חדשה לגמרי, ואשתדל לא להשוות ביניהן, למרות שהגרעין הראשוני שלהן מבוסס על אותו סיפור.
וספויילר אפשרי בלבן: הבנתי מלינה שבגרסה הזו אין מה לצפות ליותר מדי רומנטיקה, סוף, ושההנאה העיקרית היא מהוורסטיליות של ג'ונקי כך שאפשר להגיד שעשיתי תיאום ציפיות
בתגובה ל: חדשות מעולות! מאת: lady fanni טוב שאילג'ימה מגיעה אלינו, זכינו לביקור שלך בואי לבקר יותר ומאחלת לך הצלחה בלימודים ובמבחנים.
בתגובה ל: והמחליפה של "החברה שלי" היא... מאת: MyGirl כמה פרקים?לא שמתי לב שרשמו...העיקר שיש מחליפה תקופתית ל"יהלום".מעולה.ולפי מה שנאמר-יש למה לצפות.אגב,יש שם שחקנים מהיהלום?
בתגובה ל: יופי!!תקופתית!! מאת: איילה 43 ולמי מה שהבנתי היא קצת שונה בסגנונה מ"היהלום", ויש בה יותר אלמנטיים קומיים (אם כי יש שם גם נושאים רציניים). מבין השחקנים הבולטים, לא נראה לי שיש שחקנים מ"היהלום", אבל את יכולה לוודא בדרמהויקי:
בתגובה ל: ל"אילג'ימה" יש 20 פרקים מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: והמחליפה של "החברה שלי" היא... מאת: MyGirl ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
במוצ"ש (1.1.11) תשודר כתבה על הסדרות הקוריאניות במסגרת התוכנית של אושרת קוטלר בערוץ 10. התוכנית מתחילה בשעה 20:00. בכתבה השתתפו כמה מבנות פורום אסיה תרבות ופנאי בתפוז (שמשם גם לקחתי את המידע על מועד שידור התוכנית).
צפייה מהנה!
בתגובה ל: כתבה על הדרמות הקוריאניות - מחר בערוץ 10 מאת: iDana נקווה שתהיה כתבה מוצלחת, למרות שמדברים שם על "טלנובלות דרום קוריאניות"...
בשבת ב"מגזין": להתמכר לקוריאה הדרומית, בטלוויזיה
אנחנו רגילים לשמוע על קוריאה הדרומית כמעצמת היי-טק, אבל בשנים האחרונות היא מתגלה כיצואנית של ענף לא פחות מצליח - דרמות טלוויזיה. גם בישראל יש לא מעט מכורים, ובעיקר מכורות, שמתאהבות בכוכבים ולא מפספסות אף פרק. הכתבה המלאה בשבת ב-19:54
בתגובה ל: הנה הפרומו לכתבה שתשודר מחר ב-19:54 מאת: iDana יהיה מאד מעניין לצפות בכתבה, נקווה שלא יציגו את המעריצים בצורה לא ראויה.
בתגובה ל: כתבה על הדרמות הקוריאניות - מחר בערוץ 10 מאת: iDana התכנית התחילה אבל זה בטח ישודר לקראת הסוף...מול "האח הגדול"
בתגובה ל: תודה על העדכון, דנה! מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: כן, אני עדיין מחכה... מאת: iDana חשבתי שינון מילס יבוא עם אג'נדה חברתית שונה ואולי יצליח איכשהו למנף את הז'אנר הזה, אך הדברים הוצגו בצורה שונה. המסקנה שאני הסקתי מהכתבה, נוטה דוקא לטובתה של ממשלת דרום קוריאה ולחישובים המסחרים כלכליים שלה. מזלן של המרואיינות שלא הוצגו כגרופיות חובבניות המעריצות את יופיים של השחקנים מפני שיש המון מעבר ליופי המהפנט הזה. דוגמא לכך היא הסדרה "היהלום שבכתר"- אחת הסדרות המוצלחות והמובילות מדרום קוריאה ואין בה את אותו יופי מהפנט אלא איכות ומקצועניות(מבלי לפגוע בכבודו של ג'י ג'ין הו כמובן). הכעיס אותי מאד שהוא(ינון) השתמש במילה "זבל" שלוש פעמים במשפט וחצי! גם אם המילה נאמרה בציניות, היא לא היתה אמורה להאמר. כל כך רציתי שהכתבה תציג את הז'אנר בצורה כזו , שמגיע שייתגברו את הערוצים ויוה ופלטינה בעוד סדרות קוריאניות, הן לא נופלות מהסדרות הלטיניות. הלוואי וזוהי עוד מדרגה בחשיפה של האיכות הטלוויזיונית הזו ולא עוד ספין לסיכום השנה בבידור. אולי בהמשך, ככל שנתקדם עוד ועוד מדרגות, נזכה לערוץ אסייאתי משלנו או לפחות לחלוקה שווה בין הסדרות הלטניות וקוריאניות (אסייאתיות) בערוצים ויוה וויוה פלטינה. ה-ל-ו-א-י!
בתגובה ל: הכתבה היתה די פרווה לטעמי מאת: זרהמאד הכתב היה מעצבן ופספס לגמרי, מכיוון שבא בגישה צינית, ולא מתוך כוונה אמיתית להכיר את האנשים, התרבות והסיפור שלהם. אבל המרואיינים היו מקסימים
בתגובה ל: הכתבה היתה די פרווה לטעמי מאת: זרהמאד חבל שזה הכיוון שהם בחרו להראות בכתבה. דרך אגב, זיהיתי את "מיי גירל", אבל מה היתה הסידרה השניה?
בתגובה ל: גם אני התאכזבתי מאת: shrekit144 וגם מ-East of Eden שלא שודרה אצלנו אבל מתורגמת באתר של Asia4hb כידוע לך
אגב, כשדליה מסטצ'קין מערוץ ויוה דיברה על 12,000 טלפונים בשבועיים, מעניין לאיזו סדרה היא התכוונה... אני מנחשת שלסאם סון או BOF.
תוקן על ידי iDana 3/1/2011 8:6
בתגובה ל: היו שם גם קטעים מ-BOF ומסאם סון מאת: iDana אז זיהיתי רק את מיי גירל. והסידרה שלא זיהיתי היא ממזרח לעדן. שדרך אגב, אני מורידה אותה כבר מהתחלת התירגום, (היא נשמעת מעניינית מאד!) אבל אני לא מעזה לראות עד שהיא לא תתורגם במלואה. ויש בה יותר מ50 פרקים. אז זה לוקח קצת זמן. אני ממתינה בסבלנות. אני הייתי הולכת על הבחורים הרעים.
בתגובה ל: טוב, האמת שלא ראיתי מתחילת הכתבה מאת: shrekit144 אבל לא מגיע להם שנעלה להם את אחוזי הצפייה/כניסות
בתגובה ל: טוב, האמת שלא ראיתי מתחילת הכתבה מאת: shrekit144 היה מבצע שבמסגרתו היה צריך להתקשר לטלמסר ולענות על שאלות. בין המתקשרים הוגרלה טיסה לקוריאה...
אילו היו עושים מבצע כזה היום, אני חושבת שהטלמסר היה קורס!
בתגובה ל: כשסאם סון שודרה בפעם הראשונה מאת: iDana מה שאנשים (כולל אותי) היו מוכנים לעשות היום כדי לזכות....
בתגובה ל: וואו!!! מאת: shrekit144 ללא תוכן
הרשתות הגדולות בקוריאה, MBC, SBS ו-KBS סיכמו את שנת 2010 בטקסים נוצצים ועתירי פרסים (באמת, משנה לשנה נראה שמספר הפרסים רק גדל, והגדילו לעשות ב-MBC , שם חילקו שני פרסים בכל קטגוריה... כמעט פרס לכל פועל/שחקן).
מאחר שיש כ"כ הרבה טקסים ופרסים, אני לא אפרט יותר מדי. הפירוט המלא נמצא בבלוג של דרמבינס:
אי אפשר שלא להזכיר את הזוכים הגדולים בפרסי הדה-סאנג (שנחשבים ליוקרתיים ביותר) בכל אחת מהרשתות:
ג'אנג היוק (שהסתפר!) זכה בפרס הדה-סאנג של רשת KBS על תפקידו המעולה כדה-גיל ב"צ'ונו".
גו היון ג'ונג זכתה בדה-סאנג זו השנה השנייה ברציפות - ב-2009 זה היה על תפקיד מישיל ב"מלכה סון דוק", והפעם זה על התפקיד הראשי ב"Dae Mul" (ברשת SBS).
ברשת MBC חילקו את פרס הדה-סאנג בין שתי שחקניות: קים נאם ג'ו (Queen of Reversals) והאן היו-ג'ו (דונג יי).
אני אשים עוד קצת תמונות בהודעות נפרדות כדי לא להעמיס. חבל שאסול לא כאן כדי לעשות ביקורת אופנה...
(אגב, בסדרה On Air הייתה סיטואציה דומה, ששחקן ושחקנית חולקים את הפרס, והשחקנית בתגובה רואה בזה עלבון ומסרבת לקבל את הפרס...).
בתגובה ל: טקסי הפרסים של הרשתות לשנת 2010 מאת: iDana שין און קיונג (שמוכרת מ-Bad Couple) זכתה בפרס השחקנית המצטיינת על תפקידה ב-Flames of Desire
וגם גונג היו ג'ין זכתה בפרס השחקנית המצטיינת (כבר כתבתי שכל קטגוריה חולקה לשני פרסים) על "פסטה":
פארק שי הו (שבקרוב נראה בתפקיד המשני ב"אילג'ימה") זכה בפרס השחקן המצטייו על תפקידו ב-Queen of reversals
בפרס השחקן המצטיין זכה גם לי מין הו על תפקידו ב"טעם אישי":
הצופים בחרו כזוג האהוב ביותר את הזוג של "פסטה", וזו הזדמנות לשים תמונה של לי סון קיון:
קים היון ג'ונג (BOF) זכה בפרס פופולריות על תפקידו ב"נשיקה שובבה":
והנה תמונה של בת זוגו לסדרה, ג'ונג סו מין החמודה, שלא זכתה באף פרס, אבל נראית מצוין (היא גם שיחקה השנה ב-Bad Guy).
ככה נראית פארק הא-סון ("דונג יי") על אזרחי:
והנה תמונה של השחקן המבטיח יו סאונג הו, ששיחק ב"מלכה סון דוק", והשנה משתתף ב-Flames of desire
את הערב הנחו לי סו יון (ששיחקה השנה ב"דונג יי" וזכתה גם בפרס) וקים יונג מן:
אגב, בטקס הפרסים הנ"ל חילקו פרסי דה-סאנג הזויים למדי לדמויות - השפ! מ"פסטה" זכה למשל בפרס המזג החם, והמלך מ"דונג יי" זכה בפרס הטיפשות הלא הולמת (???!!!).
תוקן על ידי iDana 1/1/2011 17:10
בתגובה ל: תמונות מהטקס של MBC מאת: iDana עם כל אהבתי לשחקן, הוא היה מלך די מטופש בדונג יי, הוא היה חמוד אבל אין מה להשוות את הדמות הזו לקצין וג'נטלמן..
המזג החם של השפ - אהבתי..וזה רק הוסיף לדמות שלו..
וואו הראשית מBAD COUPLE נראית שונה וסה"כ עברו 3 שנים או פחות מאז הדרמה..אבל השמלה שלה יפה..
השמלה של גונג היו ג'ין נראית מוזר..כאילו היא מדת ההיימיש
כל הכוד ללי מין הו ופארק שי הו..בהחלט מגיע להם..
הזוג של פסטה בהחלט היו מקסימים והייתה להם כימיה מיוחדת..
חבל שג'ונג סו מין לא זכתה בשום פרס, היא די כשרונית לדעתי, הייתה צריכה לקבל את הפרס של קים היון ג'ונג לפחות..
פארק הא סון ל"דונג יי" בלבן: איך המלך הדיח אותה בהתחלה של הסדרה
תוקן על ידי iDana 1/1/2011 17:8
בתגובה ל: לא כ"כ מוזר ש'גי ג'ין הי קיבל כזה פרס מאת: lady fanni לא צפיתי בהרבה סדרות של MBC השנה, אבל אני בספק אם הוא גילם את הדמות הכי מטופשת
בכל מקרה נראה לי שלחלק כ"כ הרבה פרסים (כולל פרסי "דה-סאנג" שאמורים להיות הפרסים הכי מכובדים, כפרסים פרודיים לדמויות) עלול להוריד את הערך והחשיבות של הטקס והפרסים שמחולקים בו...
אני מוסיפה סימון ספויילר קטנטן להודעה שלך לגבי "דונג יי" (ובעצם אני אערוך גם את ההודעה שלי. יש שם ספויילרון אפשרי).
ג'ונג סו מין רק בתחילת הדרך, ואני מאמינה שיש לה עוד פוטנציאל לזכות בפרסים
בתגובה ל: תמונות מהטקס של MBC מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: תמונות מהטקס של MBC מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: תמונות מהטקס של MBC מאת: iDana מי דו היא בחורה יפה וצעירה, משכילה וחרוצה, שבאה ממשפחה דלת אמצעים. היא נחושה לבנות לעצמה חיים טובים יותר מאלה שנפלו בחלקה, ומוכנה לעבוד קשה כדי להשיג זאת. חיזוריו של טה סאנג מחמיאים לה, אך היא אינה יכולה להתעלם מעברו המיסתורי. יש גם גבר אחר שמוצא חן בעיניה והיא תתקשה לבחור בינו לבין טה סאנג. הסדרה תעלה לאוויר בשנת 2015 ,ויש סיכוי שזה יעלה אח"כ לויוה . השחקנית הראשית זאת ג'ונג סו מין אחת השחקניות הכי מצליחות בקוריאה יחד עם שיוו- יאן אחד הכוכבים הלוהטים והצעירים בקוריאה .
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: טלנובלה קוריאנית חדשה : "גבר מאוהב " מאת: lovely123 ולהבא, הקפידי להגיב רק בשרשורים חדשים.
בתגובה ל: תמונות מהטקס של MBC מאת: iDana בתוכנית ששודרה בקוריאה על ניתוחים פלסטים .ועל הצורך לשפר את המראה גם אם את דוגמנית או שחקנית יפה .מומחים לניתוחים פלסטים הוכיחו והראו שיש עדיין שחקניות מצליחות בקוריאה עם יופי טבעי (בדקו גם את תמונות הילדות שלהן וחקרו עליהן) שמעולם לא עברו ניתוח פלסטי .ועדיין הן יפות ,והמון נשים רוצות להיראות כמוהן .
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: טקסי הפרסים של הרשתות לשנת 2010 מאת: iDana
שגיא שזכה בפרס השחקן המצטיין על Dae mul :
הא-ג'י וון זכתה בפרס השחקנית המצטיינת על Secret Garden, ונבחרה יחד עם היון בין לזוג הטוב ביותר (בחירת הצופים):
פיליפ לי, שותפם לאותה סדרה:
הצוות של Giant שהנחה את הערב וגם קטף כמה פרסים (בא לי לצפות בסדרה הזו, למרות שהיא ארוכה...). מימין לשמאל: לי סו-קיונג, לי בום סו ופארק ג'ין הי:
קים סו יון (ד"ר צ'אמפ, Prosecutor Princess) המהממת זכתה ב-Top 10 Star award:
האן היי ג'ין (Jejoonwon), עוד אחת מהפייבוריטיות שלי, שזכתה בפרס מטעם המפיקים:
מון צ'ה וון ששיחקה בשנה שעברה ב"גברתי הנאווה", והשנה מגלמת תפקיד ראשי ראשון ב-It's OK Daddy’s Girl:
כוכבי "החברה שלי היא גומיהו", לי סונג ג'י ושין מין אה, שקטפו כמה פרסים:
קים ג'ונג און והונג ג'י מין זכו בפרסים על תפקידיהן ב-I am Legend:
תוקן על ידי iDana 1/1/2011 13:11
בתגובה ל: טקסי הפרסים של הרשתות לשנת 2010 מאת: iDana
קים גב-סו זוכה בפרס הצטיינות מוצדק ביותר! השחקן החרוץ השתתף בעשר (!) דרמות שונות השנה, ואת הפרס הספציפי הוא קיבל על תפקידו ב- Cinderella's Sister.
מון גון יאנג שזכתה בפרס על משחקה ב- Cinderella’s Sister, והשתתפה השנה גם ב-Marry me Mary.
ג'אנג גון סוק, שכיכב עם הנ"ל ב- Marry me Maryוזכה איתה בפרס הזוג הטוב ביותר (יש כמה זוגות שזכו בפרס):
לי דא-הא, שזכתה יחד עם ג'אנג היוק בפרס "הזוג הטוב ביותר" (?!)
יון שי יון ולי יונג אה שכיכבו בסדרה המצליחה של השנה, Baker King:
יוג'ין, שזכתה בפרס השחקנית המצטיינת על Baker King:
או ג'י הו זכה בפרס על משחקו ב'צונו':
ולי סון קיון שקיבל פרס גם בטקס הפרסים הזה, הפעם על תפקידו בספיישל Our Slightly Risque Relationship :
בתגובה ל: תמונות מהטקס של KBS מאת: iDana אני אהבתי את התמונה של השלישיה של "צ'ונו". שימו לב לשינוי בכל אחד מהם מהסידרה למציאות. וכאן השימלה יפיפיה וגם הקצין נראה יותר טוב בחליפה הזאת מאשר במכנס הצמוד מדי לטעמי בטקס השני.
ובהחלט יש מקום לפינת אופנה. יש שם כמה אאוטפטים מזעזעים!!
בתגובה ל: לי דא הא, מה חשבת לעצמך עם השמלה הזאת?? מאת: shrekit144 ולפתוח פינת ביקורת אופנה לטקסי הסופשנה ובכלל - אם בא לך כמובן
בתגובה ל: את מוזמנת להרים את הכפפה מאת: iDana אין לי את השנינות העוקצנית שלה.
בתגובה ל: זה לא אותו דבר בלי אסול מאת: shrekit144 אני בטח ובטח לא יכולה לכתוב פינה כזו... אולי לאסול יתחשק להרים את ה-.
בתגובה ל: טקסי הפרסים של הרשתות לשנת 2010 מאת: iDana לפני כחודש וחצי הייתי ממש סקרנית לראות מי יזכה בקטגוריות השונות ועכשיו זה בכלל פרח לי מהראש...
תודה דנה על כל הפרטים! אני ממש שמחה בשביל ג'אנג היוק (למה הוא הסתפר???)...הפרס הגיע לו והוא בשבילי אחת הדמויות שהכי אהבתי ב-2010.
בתגובה ל: wowww שכחתי מזה לגמרי!!! מאת: MyGirl והוא בטח הסתפר לכבוד התפקיד החדש בסרט/סדרה. לפני כמה חודשים הוא אמר שהוא משאיר את השיער הארוך, כל עוד הוא לא יודע מה יהיה התפקיד הבא...
בתגובה ל: טקסי הפרסים של הרשתות לשנת 2010 מאת: iDana דמותו של דה גיל נחרטה עמוק בליבם של רבים, ברכות לג'אנג היוק על הפרס המכובד.
אני מאד שמחה על הפרס שקיבל לי מין הו("טעם אישי").הוא משחק בסדרה הזו בצורה מקצועית ואמינה, רוב הנטל נפל על כתפיו למרות העובדה שהוא שיחק מול שחקנית יותר מבוגרת ממנו. קים סו יון ("ד"ר צ'אמפ") ניראת מ-ה-מ-ם! השימלה והתסרוקת כה מחמיאים לה, פשוט מקסימה.(זה לא אומר שאני סולחת לה על ההתעללות בג'י הון המאמי).
קצת תמוה הפרס של לי דא אה וג'אנק היוק כזו הטוב ביותר בסדרה צ'ונו.. הם בקושי היו שם זוג ודמותה לא היתה כזו מורגשת. גם הזוגיות שלה עם או ג'י הו באותה סדרה לא הייתה זוגיות של ממש מבחינתה, אז כל מה ולמה הפרס?
אפשר לקבוע בבירור ששמלה בעלת כתפייה אחת כיכבה אצל רוב השחקניות, אך זו של קים סון יון עולה על כולם. האכזבה הגדולה ביותר היא השמלה של גונג היו ג'ין (פסטה), היא ניראת כמו "רחל", אחת הבנות החברות בציונות הדתית.
תודה על המידע והתמונות המקסימות
בתגובה ל: איזה יופי..כולם ניראים כאלה יפים מאת: זרהמאד כבר ב"גורמה" היא הרשימה אותי באלגנטיות שלה, ואז ב-Prosecutor Princess גילמה דמות שונה מאוד, ובד"ר צ'אמפ היא שוב הפתיעה עם סגנון שונה... הגיוון הזה הוא אחת הסיבות לכך שהיא אחת השחקניות האהובות עליי
הנה עוד שתי תמונות שלה מהאירוע:
בתגובה ל: איזה יופי..כולם ניראים כאלה יפים מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: טקסי הפרסים של הרשתות לשנת 2010 מאת: iDana זה עם השיניים הקדמיות הבולטות....חחח...איזה חמווווד!! למרות שממש לא התחברתי לחליפה שלו. יותר מדי כפתורים והפפיון...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana "קופי האוס" היא סדרה קוריאנית בת 18 פרקים ששודרה בערוץ SBS בחודשים מאי עד יולי של השנה. הרייטינג של הסדרה לא היה גבוה במיוחד ועמד על בין 8 ל-9 אחוזים בלבד.
העלילה: סו און-יונג היא בחורה צעירה ומצליחה שבבעלותה בית קפה, והיא גם המנהלת בחברת הוצאה לאור. לי ג'ין-סו הוא סופר מוכשר ומצליח שכל ספר שלו הופך לרב מכר. הוא חתום כבר שנים רבות בחברה של און-יונג אך מלבד הקשר העסקי בין השניים יש להם יחסי חברות של שנים וגם קשר מוזר וסוד משותף מהעבר. בזכות הצלחתו הרבה כסופר, ג'ין-סו הוא דמות מאוד מוכרת ונערצת בקוריאה ויש לו מעריצים רבים ובעיקר מעריצות. בשביל האנשים שמכירים אותו הכרות שטחית בלבד הוא מצטייר כאדם מקסים, סימפטי ונחמד אך, כשמכירים אותו יותר לעומק מגלים אצלו צדדים פחות נחמדים כמו היותו ציני וסרקסטי ובעל אישיות מוזרה ולעיתים ממש מעצבנת. בשתי מילים: עוף מוזר. קאנג סונג-יון היא בחורה צעירה, הבת הבכורה למשפחה צנועה. היא עובדת בחנות הקפה המשפחתית ואינה מצליחה למצוא עבודה במשרה מלאה היות ולא הצליחה להגיע להישגים טובים בלימודיה. כשהיא פוגשת בסופר הנערץ לי ג'ין-סו היא מאוד רוצה לעבוד כמזכירה שלו, הוא לא ממש מאמין ביכולות שלה ובטוח שהיא לא תצליח לעמוד בצפיותיו הגבוהות (והמוזרות) אבל סונג-יון לא מוותרת ומתעקשת להפוך למזכירתו ויהי מה! האן ג'י-וון הוא האקס של און-יונג. השניים יצאו תקופה ארוכה יחד ואף היו מאורסים אבל נפרדו אחרי בגידה מכוערת מצידו של ג'י-וון. ג'י-וון מנסה להשיב אליו את און-יונג אבל היא בכלל לא מוכנה לשמוע עליו. ולמעשה, ליבה תפוס ע"י גבר אחר שהוא לא אחר מאשר חברה הטוב הסופר און-יונג. במהלך העלילה נחשף למערכת היחסים שתירקם בין הסופר וחברתו הטובה ובין הסופר ומזכירתו המתמידה. נהיה עדים לאופיו המוזר של ג'ין-סו ולשינויים שהוא עובר.
הדמויות המרכזיות:
הסופר המוזר לי ג'ין-סו:
און-יונג, המנהלת בחברת ההוצאה לאור וחברתו הטובה של הסופר:
המזכירה סונג-יון:
ג'י-וון, האקס הבוגדני של און-יונג:
קצת על השחקנים: -את הסופר מגלם קאנג ג'י-הואן שהוא אחד השחקנים שאני הכי אוהבת. -את המנהלת מגלמת השחקנית פארק סי-יון שבימים אלה אנו רואים אותה בסדרה "החברה שלי" שם היא מגלמת את הטניסאית המעצבנת. -את המזכירה מגלמת שחקנית צעירה בשם האן יון-ג'ונג שהיא למעשה זמרת מפורסמת בקוריאה מאחר והיא חברה בלהקת הבנות המצליחה "T-Ara". -את האקס של המנהלת מגלם השחקן ג'ונג וון-אין אותו ראינו בסדרה "הסקנדל האחרון", שם הוא גילם את אחיו של השחקן הראשי.
דעתי על הסדרה: אחרי צפייה בשני הפרקים הראשונים (שתורגמו אגב לעברית) הייתי ממש מאוכזבת...העלילה נראתה לי ממש טיפשית ודמותו של השחקן קאנג ג'י-הואן אותו אני כל כך אוהבת נראתה לי ממש הזויה...לא אהבתי את ההתנהגות שלו וגם לא את המראה (למרות שבשלב כלשהו בעלילה לא הצלחתי להוריד ממנו את העיניים). גם לרגע לא חשבתי שיהיה לי חשק לכתוב על הסדרה ובטח שלא לכתוב סיקור ... אבל מאחר ואני לא אוהבת לנטוש סדרה באמצע, (במיוחד כי מדובר בסדרות קצרות) החלטתי להמשיך לצפות ולתת צ'אנס. אני מודה שגם בפרקים הבאים לא ממש הצלחתי להישאב לעלילה...הסופר לי ג'ין-סו הצליח להרגיז אותי לא מעט והמזכירה הצעירה סונג-יון גם לא נראתה לי כדמות מעניינת...היחידה שהצלחתי לחבב הייתה און-יונג, חברתו הטובה של הסופר. באיזשהו שלב בעלילה התחלתי יותר להיתחבר לחלק מהדמויות, חלקן עברו שינוי משמעותי ולכן דעתי השתנתה לגביהן ואפילו הפכתי לאוהדת גדולה של זוג מהסדרה וממש רציתי לראות איזו התקדמות במערכת היחסים ביניהם...התסריטאים דאגו לבלבל את הצופים ולמעשה רק בפרק האחרון יכולנו להיות בטוחים מי הוא הזוג המוביל של הסדרה. כשהגעתי לפרק 15 ונותרו לי רק 3 פרקים לסיום הייתי ממש במתח...עד כדי כך במתח שנכנסתי לפורומים של האתר "סומפי" והתחלתי לקרוא דעות של צופים לגבי מה הם חושבים שהולך לקרות...לא רציתי להיחשף לספויילרים אבל רציתי לקרוא איזו הערה שתיתן לי תקווה שהסוף הולך להיות הסוף לו אני מצפה...היו שתי אפשרויות...או שזה הולך להיות הסוף הכי מבאס שראיתי או שהוא הולך להיות הסוף הכי יפה! ואני לא מדברת על סיום של הפי אנד או סיום טראגי...השאלה שסקרנה את כל הצופים הייתה "אם מי ישאר הסופר ג'ין-סו, עם המזכירה שלו או עם החברה הטובה שלו?".
לי היה ברור את מי אני רוצה שהוא יבחר...ולשמחתי הרבה, אחרי מתח וחששות מאכזבה קיבלתי את מבוקשתי! אני כמובן לא אחשוף במי תמכתי, אבל העובדה שמצאתי בסדרה זוג פייבוריט מראה שלמרות ההתחלה המאכזבת הצלחתי להיתחבר בסופו של דבר לדמויות והעלילה ומאוד נהניתי מהסדרה.
הפרק שלפני האחרון הסתיים בהתרחשות מפתיעה וכל כך לא צפויה...אין צופה שלא הופתע ממה שקרה שם
הנה שיר מאוד חמוד שהיה כייף לשמוע אותו במהלך הסדרה...תמיד היו סצינות טובות כשהוא הושמע:
ודבר אחרון ומאוד מאוד חשוב...הסדרה הזאת סיפקה לנו הצופים נשיקות אותן אנחנו לא רגילים לראות בסדרות הקוריאניות...לא להחמיץ!!!
בתגובה ל: Coffee House מאת: MyGirl קראתי על כך שהסדרה לא נחלה הצלחה וחבל לי על קאנג ג'י הואן. גם מבחנתי הוא שחקן מוביל ועם כל הצרות שיש לו עם החברות המייצגות , טוב שהסדרה יצאה לפועל. חשבתי שהסדרה תתורגם לעברית עד הסוף ויהיה יותר פשוט לצפות בה, לצערי זה לא קרה. נהנתי לקרוא את הסיקור והלוואי וקאנג ג'י הואן יופיע בפרוייקטים שיצליחו יותר.
בתגובה ל: Coffee House מאת: MyGirl את זהות "הזוג המנצח" בסופו של דבר... את חושבת שעדיין שווה לצפות כשאין את אפקט הסקרנות לגבי הסוגיה החשובה הזו? אני גם זוכרת שבדרמבינס הגדירו את הסדרה כקומדיה קצת מוזרה ולא שגרתית.
על הסקירה! היה מעניין לקרוא
בתגובה ל: Coffee House מאת: MyGirl הצלחת לסקרן אותי.....חח
כתבה בווינט שמנסה לתת טיפים למי שרוצה לעשות עסקים בקוריאה, ומציעה להשקיע בהתאמה בין תרבותית.
בתגובה ל: מדוע דרום קוריאה היא ישראל של המזרח הרחוק? מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: חחח..אהבתי את טוקבק מס' 2. לא קשור לכלום מאת: shrekit144 הייתי הופכת את זה ללשון זכר- הגברים שלהם...
בתגובה ל: אי אפשר לומר שהוא טועה מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: מדוע דרום קוריאה היא ישראל של המזרח הרחוק? מאת: iDana בהרבה מובנים אנו מזכרים האחד את השני, אך יש עוד הרבה מה ללמוד ולשפר. אני ממליצה בשלב הראשון ,כדי לקדם את תהליך ההתאמה בין התרבויות, להקים ערוץ אסייאתי שיישדר ברובו סדרות דרום קוריאניות. גם שידורי תוכניות תרבות והיסטוריה יכולות להועיל.
איפה חותמים?
בתגובה ל: קשה להימנע מהשוואה מאת: זרהמאד אפשר גם להוסיף חילופי משלחות של רצון טוב...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: iDana אני אהבתי את שני השחקנים הראשיים ,שניהם נראים טוב(בחירה טובה של המפיקים ) ושניהם שחקנים נורא מוכשרים שיגרמו לכם להאמין שהם נשואים גם במציאות, יכולת המשחק המדהים של ג'ונג סו מין וקים היון ג'ונג והכימיה ומטורפת של השניים משכו צופים בכול העולם עד שחברת יוטוב החתימה את השניים (וגוגל שגם הצטרפה לחוזה ),לפי הדיוחים החוזה היה על 9 מיליון דולר ל-7 פרקים נוספים לסו-מין וקים היון ג'ונג .בהחלט מגיע לשניהם .הם פשוט מדהימים יחד. תמונות מתוקות של שניהם מאחורי הקלעים( ובבקשה לא להתעלף מהיופי של הזוג הזה):
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: "נשיקה מתוקה "-אחת הסדרות הטובות בעולם . מאת: lovely123
Jung So Min
השחקנית הראשית, ג'ונג סו מין (Jung So Min)- היא יפיפיה, היא מצחיקה… הייתה אחד הדברים היותר טובים שנתקלתי בהם כשראיתי את הסדרה הזו. אם קוריאנים טובים במשהו יותר מבמשחק זה בזה שאין להם בושה לעשות דברים כל כך מפגרים על מנת לשעשע את קהל הצופים שלהם. נתקלתי בשחקנית לראשונה בדרמה Bad Guy, היא שיחקה שם ילדה צפונית שחושבת שהיא יכולה לקבל הכל, נורא אובססיבית לבחור שהיא מתאהבת בו וממש רצינית. ככה שאחרי שראיתי משחק שלה בדרמה כזו, לראות אותה משחקת את הילדה הסתומה והמפגרת היה נורא משעשע מבחינתי. החלק שיותר אהבתי אותה בו במהלך הדרמה היה בפרקים האחרונים, אחרי שהם עוברים משלב של תלמידי בית ספר לתלמידי אוניברסיטה, רואים שהם התבגרו בצורה כזו או אחרת, באופי, במראה, אצלה זה היה גם בהשלכות לחיים שלה. היא נורא רגשנית ונותנת לכל דבר להשפיע עליה, ככה שההחלטות שהיא ביצעה בפרקים האחרונים היוו מבחינתי הוכחה לזה שהיא באמת הפכה לדמות עגולה.
Kim Hyun Jung
השחקן הראשי, קים היון ג'ונג (Kim Hyun Jung), הפך לאובססיה שלי במשך כמה שבועות טובים (ואח"כ לאהבה רצינית ,כי גיליתי גם שהוא זמר עם קול מדהים). הוא מהמם, הוא מנצנץ, הוא דורש אונס, הוא… קוריאני. הוא שיחק גם בBoys Over Flowers (גם עיבוד קוריאני למנגה בעלת אותה שם, יש לו קטע עם עיבודים? אולי הוא אוטאקו!). הוא משחק את בק סונג ג'ו, או בשמו היפני במקור – איריה.היון ג'ונג הפגין יכולות משחק מדהים ב"בנים על פני פרחים ",וכמובן שגם נשיקה מתוקה הוא מדהים . ומעל הכל, היון ג'ונג הוא… טוב, מושלם, הוא איידול קוריאני אחרי הכל. גם הדמות שלו עבר מבחינתי שינוי כלשהו, רק שאצלו הוא היה הדרגתי יותר וניכר, אבל עדיין הייתה קיצוניות שהגיעה ב4 פרקים האחרונים של הסדרה. אבל כל זה לא משנה את העובדה שלא יכולתי להוריד ממנו את העיניים 3>
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: על הסדרה "נשיקה מתוקה ". מאת: lovely123 אבל להבא, תשרשרי בדיונים חדשים ולא בדיונים ישנים.
שיהיה לך המשך יום טוב! :-)
בתגובה ל: ברוכה הבאה לפורומינו! מאת: ההרצליינית מזל טוב לשחקנית סו מין (אהני ,נשיקה מתוקה ).בגיל 22 היא מצליחה לפתוח סניף מסעדות בקוריאה על שמה שנקראה "somin cafe" הנה התמונות .