צפיתי בפרק הראשון כדי שאוכל לכתוב את התקדימון בצורה ראויה, מצאתי את עצמי נשאבת לתוך הפרק הראשון. יש שיגידו (או יחשבו) שהפרק הראשון קצת מזדחל, אני חושבת את ההפך הגמור. הפרק הראשון גרם לי לצחוק לא מעט, ביני הוא ב-י-נ-י! איזה שחקן מוכשר וכובש, תפקידו בסדרה הזו שונה ממה שמוכר לכולנו בסאם סון המתוקה, הוא מגלה צדדים שאני אישית לא הכרתי (וזאת רק מהפרק הראשון). אני לא יודעת איך לבטא את התחושה במילים כי פשוט התאהבתי. הוא ניראה ילד בסדרה , הרזון שלו בולט מאד אך הכישרון בולט עוד יותר..בקיצור שוב- התאהבתי!
עכשיו לאחר הוידוי קצת פרטים על העלילה והדמויות בהתייחס לפרק הראשון בלבד.למחמירים שביננו (דנה??) הנה תקציר של הפרק הראשון, עלול להכיל כאמור,רק לפרק הראשון.
הסדרה ששודרה בקוריאה בנובמבר 2010 ונסתיימה לא מזמן עם רייטינג ממוצע של 24%, זכתה לתגובות נלהבות ואף לדיבורים על המשכיות.
העלילה מגוללת את סיפורם של קים ג'ו וון (היון בין ,להלן "ביני”, שמוכר לנו מהסדרה "סאם סון המתוקה") ובן דודו אוסקא (יונג סאנג היון המוכר במחוזותינו כבאטלר סו מהסדרה "גבירתי הנאווה”), שנחשב לזמר פופ מצליח (ישנן דעות חלוקות לגבי ההצלחה). בני הדודים נחשבים לתחרותיים בינהם.
הכל מתחיל מטעות מצערת כאשר אוסקא מבקש מבן דודו,ג'ו וון, לאסוף את השחקנית צ'ה רין מאתר הצילומים ולהביאה לבית מלון, כדי למנוע ממנה לפרסם לעיתונות את מערכת היחסים שניהלו בעבר. ג'ו וון אוסף בטעות את הפעלולנית קיל רה-לם (השחקנית הא ג'י וון "הוואנג ג'ני") המשתתפת באותו אתר צילומים וגורר אותה למלון. כבר בפרק הראשון אנו זוכים לראות את ג'ו וון לובש את הג'קט המפורסם שנחל הצלחה.(הוא מנסה להבהיר שהג'קט הינו מאיטליה).
ג'ו וון האיש והג'קט
בבית המלון ג'ו וון מגלה את הטעות וזועם, הוא נאלץ לחזור לאתר הצילומים כדי לחפש את צ'ה רין. רגע...אז את לה צ'ה רין?
התחושות של ג'ו וון מעורבות ( אפשר לחוש את הפרפרים בבטנו..) כאשר הוא פוגש שוב את רה-לם באתר הצילומים, הוא מבחין בפציעה בידה ומוביל אותה לחדר המיון (איך לא..). כשרה-לם מתעוררת , הבוס שלה מגיע לחדר המיון(קטע משעשע למדי) ומפציר בה לקחת מונית הביתה כדי לנוח. היא מזדחלת ברגל כאשר ביני עוקב אחריה במכוניתו ומציע לה טרמפ. בעוד הם מתווכחים , אוסקא מגיע בכבודו ובעצמו , וכאן ניתן לחוש את הפרפרים בבטנה של רה-לם.במצב הנוכחי, רה-לם בטוחה שג'ו וון הוא נער השליחויות של הזמר הנערץ,היא לא מודעת לעובדה שהוא מנהל בכיר בחברה המשפחתית. כאמור, היא מעריצה מושבעת של זמר הפופ והעובדה שהוא זכר אותה ממפגש קצר בעברם, גורמת לה לחוש בעננים.
מאיפה אתם מכירים? ג'ו וון מגלה שאוסקא ורה-לם מכירים
ג'ו וון בפעולה- בוקר שגרתי בדרך למשרד
אוסקא באחת מהופעותיו, רה-לם יושבת בקהל ונמסה.
נמנעתי לגלוש לסיקורים ברשת כדי לא להחשף לספויילרים , ממה שכולנו מכירים ידוע שיהיה חילוף בין ג'ו וון לרה-לם. החילוף ייעשה בעיקבות משקה אלכוהולי שהם יישתו ובהתערבותו של בעל המסעדה שנמצאת בתוך גן סודי אליו הם ייקלעו. זאת החשיפה היחידה אליה נחשפתי (לדעתי היא תופיע כבר בפרק השני) ולטעמי, אפשר לכתוב אותה בתקדימון.
צפיתי בפרק הראשון כדי שאוכל לכתוב את התקדימון בצורה ראויה, מצאתי את עצמי נשאבת לתוך הפרק הראשון. יש שיגידו (או יחשבו) שהפרק הראשון קצת מזדחל, אני חושבת את ההפך הגמור. הפרק הראשון גרם לי לצחוק לא מעט, ביני הוא ב-י-נ-י! איזה שחקן מוכשר וכובש, תפקידו בסדרה הזו שונה ממה שמוכר לכולנו בסאם סון המתוקה, הוא מגלה צדדים שאני אישית לא הכרתי (וזאת רק מהפרק הראשון). אני לא יודעת איך לבטא את התחושה במילים כי פשוט התאהבתי. הוא ניראה ילד בסדרה , הרזון שלו בולט מאד אך הכישרון בולט עוד יותר..בקיצור שוב- התאהבתי!
עכשיו לאחר הוידוי קצת פרטים על העלילה והדמויות בהתייחס לפרק הראשון בלבד.למחמירים שביננו (דנה??) הנה תקציר של הפרק הראשון, עלול להכיל כאמור,רק לפרק הראשון.
הסדרה ששודרה בקוריאה בנובמבר 2010 ונסתיימה לא מזמן עם רייטינג ממוצע של 24%, זכתה לתגובות נלהבות ואף לדיבורים על המשכיות.
העלילה מגוללת את סיפורם של קים ג'ו וון (היון בין ,להלן "ביני”, שמוכר לנו מהסדרה "סאם סון המתוקה") ובן דודו אוסקא (יונג סאנג היון המוכר במחוזותינו כבאטלר סו מהסדרה "גבירתי הנאווה”), שנחשב לזמר פופ מצליח (ישנן דעות חלוקות לגבי ההצלחה). בני הדודים נחשבים לתחרותיים בינהם.
הכל מתחיל מטעות מצערת כאשר אוסקא מבקש מבן דודו,ג'ו וון, לאסוף את השחקנית צ'ה רין מאתר הצילומים ולהביאה לבית מלון, כדי למנוע ממנה לפרסם לעיתונות את מערכת היחסים שניהלו בעבר. ג'ו וון אוסף בטעות את הפעלולנית קיל רה-לם (השחקנית הא ג'י וון "הוואנג ג'ני") המשתתפת באותו אתר צילומים וגורר אותה למלון. כבר בפרק הראשון אנו זוכים לראות את ג'ו וון לובש את הג'קט המפורסם שנחל הצלחה.(הוא מנסה להבהיר שהג'קט הינו מאיטליה).
ג'ו וון האיש והג'קט
בבית המלון ג'ו וון מגלה את הטעות וזועם, הוא נאלץ לחזור לאתר הצילומים כדי לחפש את צ'ה רין. רגע...אז את לה צ'ה רין?
התחושות של ג'ו וון מעורבות ( אפשר לחוש את הפרפרים בבטנו..) כאשר הוא פוגש שוב את רה-לם באתר הצילומים, הוא מבחין בפציעה בידה ומוביל אותה לחדר המיון (איך לא..). כשרה-לם מתעוררת , הבוס שלה מגיע לחדר המיון(קטע משעשע למדי) ומפציר בה לקחת מונית הביתה כדי לנוח. היא מזדחלת ברגל כאשר ביני עוקב אחריה במכוניתו ומציע לה טרמפ. בעוד הם מתווכחים , אוסקא מגיע בכבודו ובעצמו , וכאן ניתן לחוש את הפרפרים בבטנה של רה-לם.במצב הנוכחי, רה-לם בטוחה שג'ו וון הוא נער השליחויות של הזמר הנערץ,היא לא מודעת לעובדה שהוא מנהל בכיר בחברה המשפחתית. כאמור, היא מעריצה מושבעת של זמר הפופ והעובדה שהוא זכר אותה ממפגש קצר בעברם, גורמת לה לחוש בעננים.
מאיפה אתם מכירים? ג'ו וון מגלה שאוסקא ורה-לם מכירים
ג'ו וון בפעולה- בוקר שגרתי בדרך למשרד
אוסקא באחת מהופעותיו, רה-לם יושבת בקהל ונמסה.
נמנעתי לגלוש לסיקורים ברשת כדי לא להחשף לספויילרים , ממה שכולנו מכירים ידוע שיהיה חילוף בין ג'ו וון לרה-לם. החילוף ייעשה בעיקבות משקה אלכוהולי שהם יישתו ובהתערבותו של בעל המסעדה שנמצאת בתוך גן סודי אליו הם ייקלעו. זאת החשיפה היחידה אליה נחשפתי (לדעתי היא תופיע כבר בפרק השני) ולטעמי, אפשר לכתוב אותה בתקדימון.
היון בין - here we come!
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: לקראת הצפייה המשותפת בסדרה Secret Garden מאת: זרהמאד
אני מבינה שהתמכרת לסדרה וכבר רואה בעיני רוחי איך בעוד יומיים-שלושה את מספרת שהגעת כבר לפרק 19 (או לספיישל... ).
אני מתכננת להתחיל לצפות היום או מחר, ובטוחה שהסקירה שלך תעזור לי להתמצא האמת שאני לא מגיעה לסדרה כמו "לוח חלק". בעקבות הפופולריות של הסדרה (וחוסר הזהירות שלי), נתקלתי בכמה וכמה ספויילרים לגביה... אני סקרנית לראות את הא ג'י וון בסדרה עם מימד קומי חזק, אחרי שבעבר ראיתי אותה בתפקידים דרמטיים רציניים (והיא הייתה מצוינת לטעמי גם ב"דאמו" וגם ב"הוואנג ג'יני").
מקווה שגם אסול תצטרף בקרוב (או שאולי גם היא עושה מרתון? )
בתגובה ל: למה אני לא מופתעת? מאת: iDana אני לא הולכת להשתגע עם מרתון, בא לצפות יחד איתכן. קראתי שהזדחל לך הפרק הראשון.. האמת, כשצפיתי בו חשבתי עלייך. הייתה לי התחושה שזה יהיה הרושם שלך. מלמלתי לעצמי בקטעים מסויימים "מעניין מה דנה תגיד על כך..". מסדרה לסדרה אני מגלה שאיני פונקציה כלל! אני מתאהבת בקלות מידי למזלי, זה רק על המסך (אחרת השייח היה שולח אותי לאחמדיניג'ד)
בתגובה ל: בכייף מאת: זרהמאד למשל "את הסצנה הזו בטח דלית תאהב..."
יש סדרות שהן אהבה ממבט ראשון, או לפחות נוצר "קליק"/כימיה ישר מההתחלה, ויש סדרות שזה לוקח זמן או לא קורה בכלל. נכון לפרק 2 (עוד מעט אתייחס אליו בהודעה נפרדת), החוויה שלי עם "הגן הסודי" די מוזרה...
על השייח! ואיזה כיף שאפשר להתאהב בדמויות על המסך בלי לעשות חשבון ובלי צנזורה
השם של הנערה - כפי שכתבת, ולא "גיל רא-אים" ?
זה הרי מתורגם באנגלית ל- Gil Ra-Im גם אם מבטאים טיפה אחרת ... (הם לא מבטאים ר' אלא יותר ל')
שרק תדעו - אני הזמנתי את הבית שלו !! ויש הוכחות (אם תרצי, אביא לך לראות ...)
נכון, נכון שהוא עשה דיטאת כסאח ? נורא רזה ....
עוד בפרק הראשון (אם זוכרת נכון .. ואכתוב בלבן):
המעסיק של הפעלולנית - ולפי המבטים, מאוהב בה ודואג לה.
ביני לא סתם מביא אותה לחדר המיון - אלא נושא אותם לשם, כי היא מתנגדת
היה הקונצרט של אוסקא ? היא שם, קיבלה כרטיס מהבוס שלה (זה שמאוהב בה ...)
טוב, אני מצטרפת לצפייה חוזרת ... ורק שתדעו שהשירים ממכרים לא פחות.
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: למה ? מאת: Rebeccan אני חושבת שהוא מספיק גדול כדי להספיק לכולנו, אל תהיה אגואיסטית לגבי השם של השחקנית הראשית- כתבתי את השם כפי ששמעתי אותו. כשהם קוראים לה בשם משפחתה ובשמה הפרטי , זה נשמע יותר כמו "גילה".
בתגובה ל: למה ? מאת: Rebeccan הבית פחות לטעמי... מהמעט שראיתי הוא עושה רושם די קר ומנוכר. נראה כמו מוזיאון/בניין ציבור ולא כמו בית.
בתגובה ל: אני הייתי מזמינה את הגינה מאת: iDana
הבית והגינה באים יחד !!
מה, נראה לך סתם למדתי בוטניקה ?
הרי לבית וגינה כזו התכוננתי ........
שלא תעזו לחמוד את הגינה ... עם הבריכה הטבעית ליד, שאפשר לשכשך שם רגליים [או (בלבן) לזרוק איזה שואב אבק או מפתחות של אופנוע .... ]
בקיצור - הבית - כולל הגינה, שלי !!
נ.ב. אם תהיו נחמדות - יש את הגזיבו השונים - מוזמנות לשתות משהו, כשאתן בסביבה
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: סליחה, אבל מאת: Rebeccan ליהנות מהיופי של הגינה, בלי להיות זו שמתחזקת אותה. אשמח להיענות להזמנה
בתגובה ל: אני הייתי מזמינה את הגינה מאת: iDana ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: עוד דבר שאנחנו מסכימות עליו מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: לקראת הצפייה המשותפת בסדרה Secret Garden מאת: זרהמאד ולא ממש התלהבתי... היה פרק פתיחה די פושר ולא מקורי לטעמי, במיוחד החצי הראשון. בחצי השני היה שיפור קל ברמת העניין שלי, אבל זה עדיין לא זה מבחינתי. מצד שני, זו רק ההתחלה כך שאני עדיין שומרת על אופטימיות זהירה ומחכה לחילופים
היון בין באמת נראה שדוף מדי, כמעט אנורקטי הייתי אומרת, והדמות שלו נוירוטית כנדרש, אך לא הצליחה להתחבב עליי בינתיים. הא ג'י וון נראית פצצה, אבל בקטע בסגנון הלארה קרופט כבר התחלתי להמריץ (לפחות זו הייתה הסצנה היחידה שהמרצתי...).
האמת שבמאי הפעלולים/הבוס של רה-אים (בגילומו של פיליפ לי) מצא חן בעיניי. הוא שידר רגש שנגע ללבי, אבל איכשהו נראה לי שהדמות שלו לא תזכה ליותר מדי זמן מסך...
אגב, רציתי להתקדם ולהוריד את פרק 9, עד שגיליתי שאני מורידה שוב את פרק 1... זה רק מראה עד כמה אני מעופפת
בתגובה ל: אז צפיתי בפרק הראשון מאת: iDana
שבהמשך תהיה התייחסות -
ונא לא לשכוח את ה-X המיתולוגית. שעוד תחזור בגדול
והביקור במוזיאון - בחודש הבא "אדווארד מנה" מציג במוזיאון
(סיפור מצחיק - פעם, באוניברסיטה. מישהי מהמעבדה הסמוכה נסעה לגרמניה ללימודים, ושלחה לנו גלויות. אחד קיבל גלויה של "קצפת בראש ההר + תות. אני קיבלתי ציור של מונה (לא מנה, מונה). כשראיתי את הקצפת סיפרתי "אה, אני קיבלתי מונה" ... אה, שאל הבחור (מדת אחרת, מכפר באזור התפר): את קיבלת counter ?)
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
ונזכרתי בעוד משהו (אני כרגע צופה) שיהיה משמעותי בהמשך -
מקווה שזה לא ספוילר ... אם כן, מחקו -
הוא עולה במדרגות הנעות !
מה, אין מעלית ישר למשרד שלו ?
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: פיליפ לי בהחלט יזכה לזמן מסך טוב מאת: Rebeccan התרשמתי לטובה מפיליפ לי בסדרה A man's story, שבעקבותיה כינו אותו בדרמבינס בשם המחייב Sex on legs
ויש לג'ו וון פוביה ממעליות, כך שאני מנחשת שאחרי ה"החלפה", כולם יהיו בשוק לראות אותו עולה במעלית...
אגב, לקחתי פעם קורס בחירה באמנות, ועשיתי עבודה על "אולימפיה" של מאנה. לא שאני זוכרת הרבה
בתגובה ל: טוב לדעת מאת: iDana
אבל לא אקלקל לך עדיין.
הסתדרתי - מצאתי את התמונות
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: אז צפיתי בפרק הראשון מאת: iDana ולפי מהלך העניינים אני אמשיך לראות היום גם את פרק 2.. נראית לי סדרה נחמדה מאוד, אהבתי את האווירה, את הדמות של היון בין שבהחלט שונה ממה ששיחק בסאם סון ואת הא ג'י וון.
גם בן דוד שלו אוסקא (רק אותי זה מטריד שיש לו שם של עיר ביפן?) לא רע בכלל, וכמובן הבוס של גילרא אים (מקווה שלא טעיתי בשם) חמוד וגם אני חיבבתי אותו על ההתחלה, אני מקווה שיהיה לו תפקיד משמעותי בסדרה..
מודה שגם אני המרצתי בקטעי הפעלולים של הראשית, לא ממש ענייו אותי מה גם שזה בא להראות את המקצוע שלה..
מהפרק הראשון נראה שהיון בין נדלק על הפעלולנית אבל היא מאוהבת באוסקא..מחכה לראות מה יהיה המשך ואיך יהיה החילוף שלהם..
בתגובה ל: סיימתי לראות את הפרק הראשון מאת: lady fanni ככה לפחות השם הופיע בעדכונים של דרמבינס לפני שהסדרה עצמה החלה...
בתגובה ל: בהתחלה חשבו לקרוא לו אוסקר אאל"ט מאת: iDana משום מה הוא נראה פה יותר טוב מאשר בגברתי הנאווה - שם הוא נראה עייף ומותש..
בתגובה ל: סיימתי לראות את הפרק הראשון מאת: lady fanni יש שווא מתחת לסמך באוסקה ובשם העיר יש קמץ (או פתח?) מתחת לסמך...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: מבטאים את זה אחרת מאת: asole אלא אוסקה..כבר היה עדיף לדעתי שהיו קוראים לו אוסקר וזהו..
אם יוצרים תמונה ב-BS - היכן היא נמצאת ?
אני מתכוונת לצילום מסך
תודה
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: שאלה שלא קשורה לסדרה מאת: Rebeccan נראה לי שזו ברירת המחדל. אפשר להגדיר תיקייה אחרת לשמירת התמונות אם לוחצים קליק ימני בעכבר ולוחצים על אפשרויות >>> הגדרות >>> לכידת פריימים/תמונות מוקטנות, ואח"כ מגדירים ספרייה/תיקיה שבה רוצים שהתמונות יישמרו.
מצ"ב צילומי מסך, יכול להיות שלך יש גרסה אחרת, אבל אני מניחה שהעיקרון דומה בכל הגרסאות.
וכשלא מדובר בכתוביות בעברית, אני מעדיפה להשתמש בנגן הקוריאני המצוין GOM. ב-BSPlayer אני משתמשת רק כשיש כתוביות נפרדות בעברית.
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: אצלי היא נשמרת בתיקייה שבה שמורה התוכנה עצמה מאת: iDana
אבדוק את האפשרות לשמירה בספרייה שאני אגדיר
הגרסה מעט שונה
(ואין לי ראש לעוד תוכנה ... המחשב כמעט התאבד אתמול)
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: כמה פרקים אתן הולכות לראות בשבוע ? מאת: Rebeccan אבל אני די עסוקה בימים אלה (לצערי...), כך שלא נראה לי שאספיק יותר מפרק אחד ליום, וגם זה לא בטוח. אני בטוחה שדלית ואסול יעקפו אותי בקלות
ולא היית צריכה להלבין את השיר! זה גם ככה סינית בשבילי
בתגובה ל: לקראת הצפייה המשותפת בסדרה Secret Garden מאת: זרהמאד אני אממנם כבר לא נכנסת לפורום כמו קודם בגלל הלחץ של הלימודים ותקופת המבחנים אבל אני קוראת פה לפעמים... כבר הרבה זמן לא ראיתי דרמה באונליין ואני די מתגעגעת לחוויה הזו..ראיתי שאתן מדברות כבר הרבה זמן על הסדרה וגם לי התעורר החשק לראות על מה כל המהומה.
אני כנראה לא אהיה בקצב שלכן בגלל חוסר הזמן אבל אני אשתדל לראות פעם בכמה ימים פרק..מאיפה אתן רואות את הפרקים? יש כבר תרגום לעברית?
בתגובה ל: אני יכולה להצטרף? מאת: lady fanni
ככה גם תהיה לך סיבה טובה לבקר אותנו יותר
אין עדיין תרגום בעברית (יהיה כנראה בהמשך, אבל לא ידוע מתי...), ואפשר כמו תמיד להוריד פרקים או לצפות אונליין במיי סוג'ו, dramacrazy וכל האתרים שאת מכירה יותר טוב ממני אם את רוצה קישורים להורדה, אשמח לשלוח לך
נראה לי שזה פתיח הסדרה (אין אותו בפרקים להורדה):
ואל דאגה, גם הקצב שלי יהיה אטי (אין לי הרבה זמן איכות...), ויהיה נחמד אם תהיה עוד צופה בקצב שלי
בהצלחה במבחנים!
בתגובה ל: ברור! מאת: iDana כן כמו שראית אני מכירה טוב את כל האתרי אונליין..הורדה זה קצת מסובך בשבילי אבל אם תוכלי לשלוח אז אני אנסה לראות אם זה יורד לי מהר במחשב (בתקווה) או שאחפש את האתר עם האיכות הכי טובה.
הא ג'י וון היא שחקנית טובה .לא יצא לי עוד לראות אותה בסדרות אבל ראיתי אותה בשני סרטים קוריאנים והיא הייתה מעולה. ( גרסה קוריאנית לאבא ארך רגליים ו-100 days with mr. arogant למי שמתעניין)
כנראה אני אראה היום פרק ואם יישאר לי זמן בסופ"ש אז גם את השני.בטח לסדרה 16 פרקים לא?
מה שמזכיר לי שעוד לא סיימתי לראות את הסדרה של שגיא והמלכה מישיל, אבל היא קצת יותר ארוכה וכבדה אז אני אדחה את זה קצת..כ"כ הרבה סדרות שאני רוצה לראות והזמן קצר!
בתגובה ל: תודה רבה מאת: lady fanni ושלחתי לך וכן, הא ג'י וון התרכזה ב-4-5 השנים האחרונות בעיקר בקולנוע, כך ש"הגן הסודי" הוא בעצם קאמבק למסך הקטן - וזה היה קאמבק מוצלח, לפחות ע"פ הרייטינג והבאזז.
צפייה מהנה והבעיה של הזמן הקצר בהחלט מוכרת...
בתגובה ל: אני יכולה להצטרף? מאת: lady fanni את מוזמנת להצטרף בכייף, משום מה נראה לי שכולנו קצת נזדחל עם הסדרה אבל מה זה חשוב? העיקר שנהנה יחד
בתגובה ל: היי מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: לקראת הצפייה המשותפת בסדרה Secret Garden מאת: זרהמאד או בשמה העברי המלא (שלא נכנס לי לכותרת): "החברה שלי היא שועל בעל תשעה זנבות".
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אוף, רציתי להתחיל איתכן אבל אני בפיגור... מאת: asole אל תתבאסי כלל וכלל, צפיתי רק בפרק הראשון (בו התאהבתי לחלוטין) ואני מתכננת לצפות היום בפרק השני והשלישי בע"ה. איך התרשמת מהסוף של "החברה שלי"?
בתגובה ל: ברוך שובך ציפורה.. מאת: זרהמאד איזה כייף להתאהב, הא?
בתגובה ל: אוף, רציתי להתחיל איתכן אבל אני בפיגור... מאת: asole אני בטוחה שברגע שתתחילי - תדביקי את הקצב ואף תעקפי (אותי לפחות) בקלילות אני באמצע פרק 3 (בעיקר בגלל עומס+עייפות, אבל כרגיל אני חייבת לבאס ולהודות שהסדרה לא מלהיבה אותי בינתיים, אם כי בפרק 3 נרשם שיפור קל לטעמי...).
בתגובה ל: אל דאגה מאת: iDana הסדרה משתפרת בהמשך..כרגע אני בפרק 6 ומה שאת מחכה לו התרחש..מקווה שאני לא מספיילרת יותר מדי..המבין יבין.
נכון לעכשיו הדמויות האהובות עליי הן ג'ו וון, הבן דוד שלו והבוס של רא אים..רא אים גם חמודה אבל כרגע היא קצת מעצבנת אותי..
בתגובה ל: אל תתייאשי מאת: lady fanni וזה לא קשור לסדרה כרגע... בכל אופן, התחלתי ולכן אסיים (אני מקווה)
ונחשפתי לכמה ספויילרים בטעות/חוסר זהירות, כך שאני יודעת בערך מתי זה אמור לקרות
ואני רואה שממש התמכרת!
בתגובה ל: לא מיואשת, רק עייפה מאת: iDana בהחלט שונה פה מאשר בצ'ונו..אז פשוט הכרחתי את עצמי לראות, לא התחברתי כ"כ לדרמה..פה הסיפור שונה לגמרי ואני חושבת שזה בעיקר בגלל היון בין החמוד שעושה תפקיד מעולה.
בתגובה ל: אל דאגה מאת: iDana נו, אז איפה קונים את הסווטשירט הזה?
טוב, זו אהבה מפרק ראשון ואיזה קטע, בדיוק יום לפני הייתה לי שיחה עם חברה שהתחילה לראות את "אימפרית הפשע" והיא אמרה שהיא אף פעם לא מתאהבת בסדרה מהפרק הראשון והתחלתי לשחזר את כל המקרים שלי זה קרה...
טוב, הסדרה הזו בול בשבילי, ממתק אמיתי, ביני כל כך מתוק ושדוף ומכמיר לב והגיבורה הראשית קולית ומתוקה והעיקר, אני אוהבת את הדיאלוגים, זה מזכיר לי את "סיטי הול"... הבעיה אצלי זו האנגלית. בגלל שבסדרה הזו חלק גדול מהקסם הוא בטקסטים אני כל הזמן מתבאסת אם נראה לי שהפסדתי משהו אז אני כל הזמן על האצבע על כפתור ההשהיה, זה מאוד פוגם בצפיה ומאריך אותה. אני פשוט לפעמים לא מספיקה לקרוא כ"כ מהר, בעיקר כשיש הערות של המרגמים על כל מיני ביטויים קוריאניים עכשווים.
(נ.ב. הצלחתי להבין סוף סוף איך מורידים, זה רק התרגום באתר ההוא וצריך לחבר אותו לפרקים. מאיפה אתן מורידות את הפרקים? אני מצאתי אותם באתר של aja-aja, הוא נסגר אבל לא נסגר? מה נסגר איתו? כתוב שהוא סגור אבל יש שם פרקים להורדה).
בתגובה ל: התאהבתי! מאת: asole
אני בקושי הצלחתי לסיים את פרק 3, והאמת, קשה לי בדיוק להגיד למה, אבל הסדרה הזו לא תופסת אותי ואני לא מחבבת את הדמויות בינתיים (חוץ מהבוס של הא-רים שנעים לי להסתכל עליו, אבל לא רואים אותו מספיק לטעמי). אני מתלבטת אם להמשיך (את הסדרה הזו קשה לי להמריץ בגלל הדיאלוגים הארוכים והמייגעים לעתים לטעמי. גם אני בקושי מספיקה לעקוב). אנסה לשרוד לפחות עד פרק 6 בעקבות ההמלצה של פנינה...
שלחתי לך מייל לגבי ההורדות אבל אני רואה שהסתדרת נראה לי שאג'ה אג'ה פועל במתכונת חלקית, הם כותבים שם את התאריכים שבהם הלינקים יוסרו למשתמשים החינמיים.
בתגובה ל: איזה כיף לך מאת: iDana אז זה לא מפתיע אותי כ"כ שאת פחות מתחברת.
בתגובה ל: הסדרה הזו מאוד דומה לדעתי בסגנון ל"סיטי הול" מאת: asole יש בין הזוג הראשי דיאלוגים מושחזים כאלה..כמו שהיה בסיטי הול,הוא יורד עליה והיא יורדת עליו אבל ברור שהם לא יכולים להוריד את העיניים אחד מהשני.. ודי אהבתי את הסדרה עד כה..באיזה פרק את אסול?
בתגובה ל: כן יש משהו דומה באמת מאת: lady fanni "סיטי הול" כ"כ הזכיר לי קומדיות סקרובול אמריקאיות משנות השלושים ואני מרגישה את הסגנון הזה גם מפה. הרבה להטוטנות מילולית, כימיה חורכת ותזזיתיות. ואני בסך הכל בפרק הראשון... ואני הולכת עכשיו לראות את השני.
בתגובה ל: לקראת הצפייה המשותפת בסדרה Secret Garden מאת: זרהמאד ואיזה סיקור מעולה דלית! היה שווה לחכות...
ביני בהחלט משחק טיפוס שונה, גם פה הוא עשיר ויהיר אבל היהירות שלו שונה, שם היהירות שלו נבעה מכך שמצד אחד הוא היה מודע לכל מעלותיו ומצד שני נזהר מלהכניס אנשים אל חייו בגלל הטראומה שלו, הגאווה שלו היה סוג של מגן בשבילו אבל לא הייתה לו בעיה להקסים את הסביבה כשהתחשק לו. לעומת זאת ג'ו וון הוא קצת חייזר, מרחוק הוא נראה כמו סנוב מרושע אבל מקרוב הוא נראה כמי שלא ממש מסוגל לתקשר עם בני אדם, הישירות שלו היא סוג של כשל חברתי, מעניין אם בגלל זה הפסיכולוגית מטפלת בו (בנוסף לפוביית המעליות).
תסבירו לי בבקשה משהו שלא הבנתי - מי זו שהייתה עם ג'ו וון בקונצרט של אוסקה? לא הבנתי את מערכת היחסים מהדיאלוג בינהם.
היו כמה קטעים נהדרים בפרק, בעיקר נחרט לי בזכרון הקטע עם הז'קט שג'ו וון עושה מין לוליינות מול המעלית כדי להראות לרה אים את הטיקט וכל שאר האנשים במעלים מגחכים מתחת לשפם.
פירואט של קורבן אופנה
פיליפ לי בתור במאי הפעולה הוא בהחלט תוספת מבורכת, לגמרי יאמי...
אך ליבי שייך לביני...
והסוף ממש עשה לי חשק להמשיך לפרק הבא, המשולש של ג'ו וון, רה אים ואוסקה, כשזה האחרון נכנס להילוך השרמנטי ובמפתיע זוכר את המפגש הקצר והמקרי שלו עם רה אים שמתמוגגת לכדי שלולית של הערצה מולו ומביטה בו בעיני כלבלב מפרסומת לגלילי נייר טואלט ריחניים וג'ו וון שמתבונן בשניהם וממש לא מאושר מהסיטואציה ומרגיש לפתע כמו הגלגל החמישי (נראה כאילו הוא כבר התאהב ברה אים כשהוא ראה אותה בסצינת הפעולה על אתר ההסרטה).
בתגובה ל: אז לחייזר יש אחות... תודה ותודה לדרמבינס! מאת: asole כבר הגעתן לפרק שהוא מופיע? הבחור שמופיע במועדון..אם כי לא נראה שמישהי תוכל להתנחם בו בכלל
סוף ספויילר.. ביני אנורסי לגמרי, מה עבר עליו..שמעתי שהוא נפרד מבת זוגתו ששיחקה בפול האוס (סונג הי קיו) אולי בגלל זה הוא רזה כ"כ..
בתגובה ל: אני אסתפק בסייד קיק של אוסקא מאת: lady fanni בא לי להאכיל אותו באיזה מרק עוף ושניצל עם פירה, אבל אני לגמרי עליו אפילו שהוא דל שומן, הוא עדייו כזה מתוק!
בפרק הראשון הופיע בחור חמוד שניגן במועדון, אחרי שג'ו וון העיר לאוסקה שהוא לקראת שקיעה ויש הרבה כוכבים צעירים שיחליפו אותו. אליו התכוונת?
בתגובה ל: ביני הכחוש מעורר את הצד האימהי שלי מאת: asole כתבתי משהו בלבן גם על ביני וזה שנפרד כנראה מחברתו הנוכחית אבל זה לא הופיע..אולי בגלל זה הוא כ"כ רזה..
בתגובה ל: כן מאת: lady fanni רק מקווה שבצבא קוריאה המזון יותר אכיל מאשר בצה"ל אחרת ביני יעלם.
בתגובה ל: אני אסתפק בסייד קיק של אוסקא מאת: lady fanni ללא תוכן
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!