הניו-ה-סאיו אוניס/אופס בימים אלה, כשהסדרה החדשה "קין והבל" עומדת להפציע ב-VIVA, ומתמקדת במלחמת אחים, אני מבקשת להמליץ בחום על הסדרת Women of the sun – "נשות השמש" (2008, 20 פרקים), המגוללת את סיפורן של שתי אחיות – בתפקיד "הרעה", שין דו יון, מגישה בתכנית הפופולארית ביותר בקוריאה Wonder Women שאומצה בגיל 6 על ידי זוג פרופסרים, וגורלה השתנה מהקצה אל הקצה, מושא קנאתן של הנשים סביבה, ובתפקיד "הטובה", שין ג'י הון (יון סה וול), הבת שנולדה לאותו זוג פרופסרים אמיד לאחר מס' שנים. דון יון, שסובלת מיחס של הזנחה והעדפה ברורה של אחותה, מחליטה להיפתר מאחותה, מקור צרותיה, ונוטשת אותה בתחנת הרכבת בסיאול, כשזו הייתה בת 5. היא מסתירה עובדה זו מהוריה במשך 20 שנה. לאחר 20 שנה, האחיות נפגשות בנסיבות מפתיעות, ולאט לאט האמת צפה על פני השטח... מדובר בדרמה עוצמתית, מרגשת, שובה וסוחפת, ובמשחק פנומנאלי של שתי הראשיות - קים ג'י סו ולי הא נא. לא הכרתי אותן קודם, אבל אין ספק שהבחירה שלהן מדויקת ואמינה להפליא. הגעתי לדרמה הזו ממש במקרה – צפיתי בקומדיה המקסימה "ד"ר צ'אמפ", ושם התאהבתי בג'אנג גיו וון ההורס, אז ניסיתי לאתר דרמות בהשתתפותו. בדיעבד, יש לו תפקיד משני בסדרה (אבל הוא כולל נשיקה-פופו או שתיים, אז הכל נשכח נסלח), אבל הבמה המרכזית שייכת לשתי הראשיות. אז פאלי פאלי, הכנסו ל-MyAsianCinema, לחצו על ה-download, ותהנו מכל רגע....
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: החייל האמיץ - גם גיבור - מקום ראשון בירי מאת: Rebeccan ללא תוכן
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: כבר אמרנו שהוא חייל מובחר מאת: זרהמאד
זו הסיבה שאימצנו אותו
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: החייל האמיץ - גם גיבור - מקום ראשון בירי מאת: Rebeccan
והרי הוא התנדב ליחידה קרבית.
אז יש רכילות וביקורת על החלטת המארינס להציב אותו ב"קריה" במקום לשלוח אותו לחזית.
האם המארינס טעו בהחלטה שלהם ? או שבכלל - זה שהפיצו תמונות שלו, זה חלק ממה שהם תכננו עבורו מלכתחילה ....
מענין יהיה לשמוע את דעתו הוא, אבל כנראה שלא נזכה לכך, לפחות לא לפני החופשה שלו (רשמתן ביומן - 22/4 ....)
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
קליפ של קטעי הבכי של היון בין - מתוך דרמות וסרטים שהשתתף בהם.
בזמן כזה, הייתי רוצה להיות בשיר של שלמה ארצי ולנגב לו את הדמעות
אז הנה - השיר מהסדרה גן סודי - "הגבר הזה (בוכה)"
או שמא צריך לעדכן את אריק איינשטיין ?
כי גם כשהוא בוכה, הוא עדיין יפה !!
שבת שלום
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: ולמה שאצליח? מאת: giligil דפדפן הכרום לא כ"כ מסתדר עם אג'נדה (אבל יש דרכים לעקוף את הבעיה...). בכל מקרה, שמתי לב שהתמונות מ-allkpop נוטות להתפוגג (אולי הם עושים משהו נגד הוטלינקינג), ולכן מומלץ להעלות אותן עם שרת תמונות אחר כדוגמת Imgur.
לא יצא לי לדגום את WGM, אבל בדיוק הזכרנו אותה השבוע, כי היא משמשת השראה לסדרה החדשה של האחיות הונג, Best Love.
בתגובה ל: ערכתי את התמונות מאת: iDana מאוד התלהבתי אחרי שקראתי מי יהיו הזוג הראשי, נראה לי שהם יתאימו מאוד. ואהבתי את הלוק החדש של היו ג'ין
בתגובה ל: ערכתי את התמונות מאת: iDana ותודה על הסבלנות אני מאלה שלומדים בדרך הארוכה אני מקווה שיהיה מעניין לפחות כמו הזוג חסה
אף זוג לא הצליח לעבור את מחסום הרייטניג שלהם
יהיה נחמד לראות סידרה הקשורה לנושא.
בתגובה ל: דנה ~ מאת: giligil ללא תוכן
בתגובה ל: בכיף ומה היה כ"כ כובש בחסות? מאת: iDana ויקה מפורום אסיה מתרגמת את הפרקים בכיכובם, לפחות חלק הועלה כבר. האינטראקציה ביניהם הייתה מצחיקה, בהתחלה קים היון-ג'ונג (BOF, נשיקה שובבה) קיטר ששידכו לו מישהי מבוגרת, ולבסוף הוא נפל שדוד!
תמונות מ"חיי הנישואין" על רקע שיר שהוא שר וניגן עבורה. לבסוף הוא מדקלם שיר שלה.
לשם שינוי הוא ידע לשחק כאן
בתגובה ל: אהה! הנושא האהוב עלי! מאת: giligil ללא תוכן
בתגובה ל: הם נראים חמודים! ולמה חסה? מאת: iDana היון ג'ונג לא הצליח לבטא את המילה ssangchu [חסה] בצורה נכונה...ופשוט אימצו להם את זה ככינוי.
בתגובה ל: כי זה הכינוי שדבק בהם במהלך התוכנית, מאת: Mokona Modoki ללא תוכן
בתגובה ל: ו- מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: אהה! הנושא האהוב עלי! מאת: giligil
מצאתי קישור (אנגלית, לא עברית ... מי אמר ויקה ?)
מזל שהמקרר כבר נקי - רק צריך להחזיר חלק מהדברים חזרה ...... אאאאארררררררררגגגגגגגג
בתגובה ל: טוב, תראי מה את עושה לי מאת: Rebeccan רק החלקים של הזוג הזה. הם קורעים!! חבל שלא תירגמו גם את הזוג השני. נראה מצחיק.
איזו תוכנית מצחיקה!!
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: מישהי צופה ב-WGM? מאת: giligil במיוחד מחכה לראות את הזוג של און ג'ונג ולי ג'ונג וו. אני מאוד אוהבת את און ג'ונג המקסימה, ובמיוחד אחרי הדרמה DREAM HIGH.
למרות שחבל שסאו היון ויונג הווא עזבו, הם היו קצת משעממים לטעמי, למרות שהיו להם גם רגעים יפים בתכנית, אהבתי את שיר הבאנמל.
וכמובן ניקהון וויקטוריה המדהימים. מבחינתי ויקטוריה היא זאת שעושה את הזוג הזה למיוחד, למרות שהוא גם חמוד, היא ממש מתוקה ואני שמחה שהיא מקבלת כאן חשיפה.
בתגובה ל: אני רואה! מאת: isolda וגם אני עצובה קצת על עזיבתם של הזוג קוגומה (בטטה), שני הפרקים האחרונים ריגשו אותי. הבנתי שהוא מלוהק לדרמה חדשה ולכן הם נאלצו להיפרד.
גם ניקהון מקסים, ראית את הפרק האחרון? ויקטוריה מבקשת סליחה ממש יפה
בתגובה ל: לזוגות החדשים מאת: giligil זוג עוזב, זוג חדש מגיע. לא נורא. בכל הראיונות שהיו לו מאז סיום צילומי WGM הוא סיפר שהאישה האידיאלית שלו בעלת שיער חלק ועיניים בוהקות...ממממ...למי הוא מתכוון?
הדרמה החדשה היא עם פארק שין היי (מYOUR'E BEAUTIFUL) והיא תהיה בסגנון של DREAM HIGH, שזה קצת חבל לי, כי הייתי מעדיפה לראות אותו עם בת זוג חדשה בדרמה או אותה עם בן זוג חדש בדרמה, כנראה שהם בונים על הבאזז של YB. וגם CN BLUE שלו הוציאו דיסק חדש ומהמם!! כמעט של שיר שם ממש יפה. אהבתי מאוד!
ויקטוריה מקסימה! אהבתי את ירח הדבש שלהם בג'ג'ו. נראה לי שיכול בכיף להתבשל שם משהו ביניהם מחוץ למצלמות. אגב היום יצאה התמונה שלה לקראת האלבום החדש של F-X. מדהימה כבר אמרתי?
בתגובה ל: לזוגות החדשים מאת: giligil
אוף -
כמה דברים לראות וכמה מעט זמן (תודה לאל |חמסה|)
יש באתר של הבנות ?
על מי מהזוגות את ממליצה ... דווקא BOF נראה מתאים להתחלה חחחחחחחח
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: ויקה תרגמה ? עושה חשק לצפות מאת: Rebeccan אני צריכה להמשיך לעלות את הפרקים . לדעתי הם הזוג הכי מעניין שם,בעונה השנייה קווני וגאין היו לא רעים אבל הבנתי שאחר כך הם הפכו ליבשים ברמות.
בתגובה ל: כן תרגמי מאת: Mokona Modoki
איזה כייף שאת פה
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: היי .. ברוכה הבאה מאת: Rebeccan אני בכל מקום בסופו של דבר P:
בתגובה ל: (: מאת: Mokona Modoki
בתגובה ל: השירשור האסייתי מאת: זרהמאד
האם ג'ו וון, כלומר - היון בין - ייפגש עם גיל רא-אים - כלומר הא ג'י-וון ?
הטוקבקים מדברים על פגישה אפשרית במהלך החופשה הזו בין השניים ... האמנם יתרחש ?
תנו לו להנות מהקימצ'י של אמא בשקט ........
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מבין 720 הטירונים בסבב הזה, נבחרו 16 שהגיעו למקום הראשון בירי למטרה - צריך לפגוע ב*19 מתוך 20 מטרות ביום וב-9 מתוך 10 בלילה.
החייל האמיץ שלנו פגע כמו שכתבתי ב- 19/20 ביום וב-10/10 בלילה.
מרבית הטירונים ימוקמו בבסיסים לפי בחירה אקראית (מחשב) ואילו ביני שלנו - יועבר למטה המארינס, לעודד גיוס של מתמודדים חדשים לחיל.
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: עוד קצת אימונים, עוד מסע כומתה מאת: Rebeccan והיה ברור שלא יסכנו אותו, כמו כל המפורסמים גם הוא יוצב "בקיריה". פעם קראנו לזה חידוד עפרונות וצחצוח שולחנות... המעריצים הקוריאנים הם חולי נפש מקצועיים! לדעתי בין ביני להא ג'י וון נרקמה ידידות מופלאה ולא יותר.
בתגובה ל: השירשור האסייתי מאת: זרהמאד הניו-ה-סאיו אוניס/אופס בימים אלה, כשהסדרה החדשה "קין והבל" עומדת להפציע ב-VIVA, ומתמקדת במלחמת אחים, אני מבקשת להמליץ בחום על הסדרת Women of the sun – "נשות השמש" (2008, 20 פרקים), המגוללת את סיפורן של שתי אחיות – בתפקיד "הרעה", שין דו יון, מגישה בתכנית הפופולארית ביותר בקוריאה Wonder Women שאומצה בגיל 6 על ידי זוג פרופסרים, וגורלה השתנה מהקצה אל הקצה, מושא קנאתן של הנשים סביבה, ובתפקיד "הטובה", שין ג'י הון (יון סה וול), הבת שנולדה לאותו זוג פרופסרים אמיד לאחר מס' שנים. דון יון, שסובלת מיחס של הזנחה והעדפה ברורה של אחותה, מחליטה להיפתר מאחותה, מקור צרותיה, ונוטשת אותה בתחנת הרכבת בסיאול, כשזו הייתה בת 5. היא מסתירה עובדה זו מהוריה במשך 20 שנה. לאחר 20 שנה, האחיות נפגשות בנסיבות מפתיעות, ולאט לאט האמת צפה על פני השטח... מדובר בדרמה עוצמתית, מרגשת, שובה וסוחפת, ובמשחק פנומנאלי של שתי הראשיות - קים ג'י סו ולי הא נא. לא הכרתי אותן קודם, אבל אין ספק שהבחירה שלהן מדויקת ואמינה להפליא. הגעתי לדרמה הזו ממש במקרה – צפיתי בקומדיה המקסימה "ד"ר צ'אמפ", ושם התאהבתי בג'אנג גיו וון ההורס, אז ניסיתי לאתר דרמות בהשתתפותו. בדיעבד, יש לו תפקיד משני בסדרה (אבל הוא כולל נשיקה-פופו או שתיים, אז הכל נשכח נסלח), אבל הבמה המרכזית שייכת לשתי הראשיות. אז פאלי פאלי, הכנסו ל-MyAsianCinema, לחצו על ה-download, ותהנו מכל רגע....
בתגובה ל: המלצה חמה - Women of the sun מאת: junki_grupie אפילו הייתי כל כך סקרנית לראות את השחקנים.
לא אכפת לי לשמוע קצת יותר על הסידרה אפילו אם זה כולל ספוילרים... פשוט שעם כל כך הרבה דרמות מתורגמות (לא מתלוננת!!!) אני מתעצלת להתעניין בכלל בכל השאר...וחבל. כי אולי אני מפספסת.
תוקן על ידי asole 11/4/2011 18:12
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: באמת נשמעת דרמה מעניינת מאת: shrekit144 ראשית, אציין כי ראיתי מאות דרמות, מהחדשות ביותר (מומלצת: baker king, kim tak gu), לישנות יותר (מומלצת: East of Eden), לישנות מאוד (מומלצת: Kim Sam Soon), להיסטוריות (מומלצת: Dae Jang Geom), וכמובן יש לי יםםם של המלצות נוספות, אם כי הפעם בחרתי להתמקד בדרמה האחרונה שצפיתי בה -women of the sun. כפי שציינתי, העלילה המרתקת עוסקת ביחסים המורכבים שבין שתי אחיות (לא בקשר דם), כאשר האחות המאומצת מבחינה בשינוי לרעה ביחס של אמה המאמצת לאחר שהצליחה להביא לעולם תינוקת משל עצמה. האחות הבכורה לא זוכה ליחס ולתשבוחות בגין השגיה, וההזנחה הזו, דוחפת אותה בסופו של דבר להיפתר מאחותה הצעירה. היא לוקחת אותה לתחנת הרכבת בסיאול, אומרת לה להמתין לה (לא לפני שהיא מעניקה לה את השרשרת שלה, שתשחק תפקיד בזיהוי בגיל מאוחר יותר), ועושה את דרכה חזרה הביתה. בדרך היא נתקפת יסורי מצפון ומחליטה לחזור לקחת את אחותה הצעירה. אלא שהעיתוי היה מאוחר מדי, ואחותה כבר הייתה על רכבת בדרכה למקום לא מוכר. לאחר 20 שנה, שין דו יון, האחות הבכורה הופכת למגישה הפופלארית ביותר בקוריאה, ואף זוכה למינוי של שגרירה של כבוד מטעם המדינה. היא יפה ומצליחה ואף עומדת להינשא לגבר מצליח, אבל בפנים היא כבויה. אמה לא הצליחה להתגבר על האובדן של אחותה הצעירה, והיחס שלה כלפי שין דו יון רק החריף עם השנים. היא מגלה שאמה האמיתית נמצאת בהונג קונג על ערש דווי, ומחליטה להיפרד ממנה. לאחר שהיא מגלה מספר פרטים על עברה, היא משתכרת ומוצאת את עצמה מוטלת ברחובות הונג קונג. שם היא פוגשת לראשונה בדונג וו (ג'אנג גיו וון החתיך ההורס!), אשר אוסף אותה לביתו ומטפל בה. בתמורה, הוא מבקש ממנה למצוא את אהבתו הראשונה, היא-היא אותה אחות אבודה... משם העניינים רק מסתבכים, רק אגלה לכם שדונג וו בסופו של דבר מתאהב בשין דו יון, והחיים מלאים בטוויסטים מעניינים. בקיצור, נא להדק חגורות - אתם צפוייה להרפתקאה מהנה.
בתגובה ל: בחפץ לב, פרטים נוספים (כולל ספויילרים) --> מאת: junki_grupie בת כמה הייתה האחות ה"רעה" כשהיא נפטרה מאחותה? היא באמת הייתה רעה? כי נראה כאילו המצפון שלה אכל אותה מבפנים... הסוף טוב? אחותה סלחה לה?
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: נשמע מרתק! מאת: asole האחות ה"רעה"(שאי אפשר, אבל ממש אי אפשר לשנוא, כי היא משחקת בצורה פנומנלית) הייתה בערך בת 11 כשהיא הגתה את התכנית ל"הפטר" מאחותה. היא הייתה יותר פצועה נפשית מרעה. זו תולדה של יחס של הזנה. הסוף, על פי פרשנותי האישית, היה טוב (כן, האחות סלחה), אם כי הוא סחט ממני ים של דמעות, ואפילו בכיתי בקול (!). באמת, אחת הדרמות - אם לא "ה"... אני חושבת שבפעם האחרונה שהרגשתי כך, זה היה כשסיימתי את "East of Eden" המופלאה (סונג סוג היון!!!! אופה ה-איפו) שאני מבינה שהבנות החרוצות והנפלאות ב-Asia4HB סיימו לתרגם זה עתה. אם מישהי מהססת - זה הזמן ללחוץ על ה-download, מצפה לכם רכבת הרים מטורפת. תסריט גאוני וקאסט משגע. אם מישהי רוצה המלצות על ז'אנר מסויים של דרמות קוריאניות, אשמח מאוד לשתף בחוות הדעת שלי.
בתגובה ל: קומאו על השאלות הענייניות --> מאת: junki_grupie כי אם היא הייתה מבוגרת - זה היה בלתי נסלח (למרות שילדה בת 11 היא מספיק גדולה כדי לדעת מה היא עושה).
אני אישית בעיקר אוהבת קומדיות רומנטיות... גם את "היהלום שבכתר" המופתית מאוד מאוד אהבתי אבל אני מבינה שבדרמות מסוגה נדיר שיהיה האפי-אנדינג ולב המרגרינה בשמש שלי לא עומד בסופים טראגים!
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: זה מה שחשבתי, שהיא בטח הייתה ילדה בעצמה מאת: asole היא הייתה קצת יותר מבוגרת, בת 13. היא ידעה מה היא עושה, אבל הבינה את זה אחרי מעשה, כשכבר היה מאוחר מדי.
לגבי הסוף לדעתי הסוף היה עצוב דווקא. האחות הגדולה נקלעה לתאונת דרכים והייתה במצב קשה. רק אז ראו שהמשפחה סלחה לה, למרות שלאם היה ממש קשה עם זה. בסצינה האחרונה האחות הקטנה לוקחת אותה לחוף הים ושרה לה שיר, ואז האחות הגדולה נשענת עליה ועוצמת עיניים. כנראה שהיא מתה. זה לא ממש הפתעה, הרי בדרך כלל אנשים שעשו מעשים רעים אפילו שהם אנשים טובים בעומק לבם, חייבים להיענש בדרמות הקוריאניות.
הסוף:
בתגובה ל: לגבי הגיל ולגבי הסוף מאת: isolda באמת? אין אף פעם מחילה לרשעים? אז האחות הגדולה והבחור שחיפש את אהובתו בסוף לא זכו להיות ביחד... עם מי הוא היה?
בתגובה ל: התייחסות ל- מאת: asole אפילו אנשים טובים שעשו טעויות טיפשיות מקבלים את "העונש" שלהם מהתסריטאים הקוריאנים, ובדרך כלל בדרמות בהן הדמות עשתה מעשה שלילי מכורח הנסיבות, תקבל את עונשה בסוף. כמובן שלא ראיתי את כל הדרמות, אבל ברבות מהדרמות שראיתי זה קרה.
בסצינה האחרונה רואים את שניהם מטיילים על החוף, לא ברור אם היא מתה או לא. אבל אני חושבת שכן, והסצינה האחרונה מראה את שניהם בחיים שאחרי או בחיים שהם היו רוצים לחיות.
בתגובה ל: בדרך כלל, לא ממש מאת: isolda חבל גם בשבילו... הוא לא היה רע ובכל זאת נאלץ להפרד (שוב) מאהובת ליבו...
בתגובה ל: התייחסות ל- מאת: asole זה מה שעושה להם את זה.
בתגובה ל: כנראה שהם אוהבים שם פרידות עצובות מאת: isolda כשטיילתי ביפן עם זלפה (שכותבת פה מידי פעם) לקחנו כמדריך ספר של פלוני דיוויד סלע. אני לא יכולה להמליץ על הספר הזה כמדריך מוצלח במיוחד ליפן אבל הוא העניק לנו הרבה שעות של צחוק. הדיוויד הזה היה מאוד לא עקבי בטיולים שהוא הציע, יום אחד הוא שולח אותך לטיול מטורף בין 54 אתרים בטוקיו, משל היית מתמודדת בתוכנית הריאליטי "המרוץ" ואחר ממליץ לך לבקר בגן החיות אם עוד יש לך כוח ולראות את כל אלפי החיות שנמצאות בו ויום אחרי זה הוא ממליץ לתפוס שולחן בקפה האהוב עליו, להתנחל שם עם תה או קפה במשך כל היום כולו ולהתבונן דרך החלונות הגדולים החוצה ולהרהר בפרידות עצובות.
בתגובה ל: מעניין אם הם אוהבים גם להשקיף דרך חלונות ולהרהר מאת: asole אההה חלום חיי לנסוע לשם! היית גם בקוריאה?
הספר נשמע ממש משעשע! נראה לי שאני אציץ בו. לגבי להרהר תוך כדי התבוננות בחלונות, נראה לי שהם גם בקטע! נראה לי שהיופי החולף הנוסטלגי והעצוב נוגע בהם יותר.
בתגובה ל: איזה כיף לך! מאת: isolda מדובר במדריך טיולים סטנדרטי שבסטנדרטים וגם לא הכי מעודכן, אלא שהכותב הוא מין טיפוס נפוח ופומפוזי כזה ולכן הוא הצחיק אותנו.
היינו בכלל אמורות לנסוע לקוריאה, זה היה התכנון המקורי, אבל אז הוספנו את יפן כי חבל לא לראות את יפן אם אנחנו כ"כ קרובות ונסענו כ"כ רחוק, לא? ואז הורדנו את קוריאה כי היה כבר יותר מידי מה לראות ביפן... זה גם היה חלום חיי לנסוע ליפן, תמיד חשבתי שזה בלתי אפשרי ויקר מידי אבל למרבה ההפתעה, יפן יותר זולה מישראל. אוכל ולינה יותר זולים מבארץ וכל השאר אותו הדבר.
בתגובה ל: לגבי הגיל ולגבי הסוף מאת: isolda נתון לפרשנות סובייקטיבית. הייתי רוצה להאמין ששין דו יון עדיין חיה. כך או אחרת, לא יצאתי בהרגשה כבדה. אני זוכרת שסיימתי לראות את East of Eden והרגשתי כאילו שחבר טוב שלי עזב את העולם. הייתי בהלם מוחלט. התחושה ב"women of the sun" לא הייתה דומה לזה, כך שגם בעלי לב חלש יעמדו בזה בגבורה.
בתגובה ל: כמו באילג'ימה - הסוף נשאר פתוח. מאת: junki_grupie זאת נשמעת סידרה טובה. לגבי "ממזרח לעדן", כבר הורדתי את כל הסידרה. בקרוב אתחיל לצפות בה, כרגע אני בשלבי סיום של "bad couple" המקסימה. הסידרה הזאת כל הזמן מפתיעה אותי.
בתגובה ל: בכל מקרה, מאת: shrekit144 ב-EAST OF EDEN
FIGHTING!!!
בתגובה ל: אני מלאת קנאה על כך שאת עומדת לצפות לראשונה מאת: junki_grupie הצלחתי להחזיק מעמד ולא להתחיל לראות את הסידרה עד שתורגם הפרק האחרון. (אני לא מאמינה על עצמי!!) ואם כבר חוזרים לסקר שלנו, אז החלטתי להוריד את הסידרה אחרי שקראתי את התקציר. והימרתי על הסידרה מההתחלה.
בתגובה ל: הסיפור נשמע כובש!! מאת: shrekit144 בנקודה מסויימת שמוצו כל הטוויסטים האפשריים,ואז את מגלה משהו נוסף. התסריטאי ראוי לפרס נובל, בחיי. שלא לדבר תהני מכל רגע...
בתגובה ל: התסריט פשוט גאוני מאת: junki_grupie ללא תוכן
בתגובה ל: כמו באילג'ימה - הסוף נשאר פתוח. מאת: junki_grupie אהבתי שהוא נעשה בצורה עדינה ומתחשבת, כך כל אחד יכול לראות תמונה שונה של הסיום.
לגבי EAST OF EDEN, אני חייבת להגיד שראיתי אותה מזמן במקביל לשידורה בקוריאה. הפסקול נפלא ונהנתי מאוווווד מהפרקים הראשונים שהיו מאוד מרשימים, אבל בהמשך (בעיקר פרקים 30+) העלילה הייתה יותר מדי נמתחת וחוזרת על עצמה בשבילי ככה שהפסקתי. חזרתי לפרק האחרון, ולא היה לי ספק שככה זה ייגמר, הרי
ל-EAST OF EDEN למה שהוא יישאר בחיים אחרי שהוא עשה "כל כך הרבה מעשים שליליים"? נורא התעצבנתי שהם לא נתנו לו להיות ביחד עם המשפחה שלו כמו שהגיע לו ולהם. אבל זה די ברור שהתסריטאים הקוריאנים לא יכולים להיות שלמים עם עצמם אם יעשו האפי אנד. חבל.
בתגובה ל: אין ספק שהסוף פתוח מאת: isolda מעשה בלתי יסולח! לא מאמינה לך! אולי זה אומר שצריך סבלנות, אבל בשביל "חזרות" ו"מסטיק" את צריכה לראות את "golden bride" המקסימה, שכמעט אחרי כל סצינה, את רואה את הראשי/ראשית נזכרים במה שקרה בדיוק לפני רגע... and yet - נהניתי ממנה עד מאוד. אולי בגלל Lee Young Ah הממתקית, שהופיעה גם ב-Kim Tak Gu ו-Iljimae.
בתגובה ל: boragu? לא ראית את ממזרח לעדן עד הפרק האחרון? מאת: junki_grupie טוב נו, נגדיר את זה ככה - ראיתי את פרקים 1-35, הרצתי בפאסט פוורד בכל השאר וראיתי את האחרון במלואו. נשארתי אבל הרצתי קדימה, ובאמת שלא פספסתי שום דבר בפרקים האלה. כל פרק אותו דבר - חוטפים מישהו, סונג סאונג הון בא להציל אותו, מכה את הרעים, חוזר חלילה. נמאס.
דווקא את גולדן ברייד ראיתי גם לפני כמה שנים (ובאותה שיטה), והיא באמת הייתה חביבה.
בתגובה ל: המלצה חמה - Women of the sun מאת: junki_grupie הוא מקסים ושובה לב, אי אפשר שלא להתאהב בו. תודה על ההמלצה!
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: המלצה חמה - Women of the sun מאת: junki_grupie ג'ונג גיו וון כבש גם את לבי והוא עושה רושם של שחקן מגוון וחרוץ...
בתגובה ל: המלצה חמה - Women of the sun מאת: junki_grupie דרמה מעולה שבאמת מה שמיוחד בה זה שהיא סובבת בעיקר סביב הקרע המשפחתי והקשר בין האחיות מאשר ברומנטיקה, למרות שגם רומנטיקה יש כאן. הקאסט מקסים, הדרמה מפתיעה לטובה, ממתק אמיתי. גם הסוף מאוד מרגש לטעמי. רק האמא בדרמה קצת מעצבנת לדעתי, אפילו מאוד מעצבנת. היא שיחקה בהרבה דרמות אמהות מעצבנות, וזו אחת מהן.
בתגובה ל: השירשור האסייתי מאת: זרהמאד למרות שהעלילה לא בדיוק מקורית, אני מקווה שהיא תפתיע ותהיה טובה ומרעננת, כי שני שחקנים ברמה שלהם בטח לא הסכימו לשחק בה סתם. מקווה שהדרמה הזאת לא תהיה COFFEE HOUSE או "גברתי הנאווה" נוספת. בקרוב יתחילו הרבה דרמות שנשמעות ממש טוב! מחכה לראות!
בתגובה ל: השירשור האסייתי מאת: זרהמאד חשבתי לעצמי, אולי נפתח שרשור בנושא סדרות שנדחקו מעט לפינה, ואינן מוזכרות ב-must watch list שאפשר למצוא ברשת. אני אשמח להמליץ על שלוש כאלה: He who can't get married סדרה קומית מתוקה מ-2009 (16 פרקים) שעוסקת באדריכל אטום (אפילו קצת אוטיסט, אם תשאלו אותי), בן 40, שמרוכז בעולמו הצר, אשר פוגש רופאה יפה ותוססת, ומחפש תירוצים להגיע לביה"ח כדי להיות אתה באינטרקציה. השחקן הראשי הוא Jin Ji Hee שהופיע גם ב"יהלום שבכתר", והוא עושה כאן תפקיד פשוט קורע! נהניתי מכל רגע...
All in דרמה מ-2003 בכיכובם של Song Hye Gyu (היפה המושלמת מ"פול האוס") ו-Lee Byun Hun המהמם ששיחק ב-IRIS, העוסקת בהימורים ואהבה. מי שטרם צפה - מאוד מאוד מומלץ!
Friends מיני סידרה מ-2002 בת 4 פרקים, מיזם קוריאני-יפני משותף, בכיכובו של Won Bin המתוק מ-Autumn Tale - סיפור אהבה קצר על בחור קוריאני ובחורה יפנית, זה אינו דובר את שפתה של זו, שנפגשים ברחובות הונג קונג ומצלמים סרט קצר. במילה אחת - חמוד!
אשמח לקבל המלצות נוספות. קומאו!!!
בתגובה ל: המלצות לסדרות "פחות מיוחצנות" מאת: junki_grupie ראיתי את ALL IN ואת FRIENDS ושתיהן באמת ממש נחמדות. FRIENDS קיטשית קצת לטעמי, אבל ALL IN ממש דרמטית ואינטנסיבית, אהבתי אותה!
לגבי "האיש שלא יכל להתחתן", ראיתי את הגרסה היפנית שממממממש אהבתי.
עוד המלצות לדרמות "פחות מיוחצנות":
Que Sera Sera - דרמה עם סיפור עלילה שונה, על השינוי שעובר גבר יהיר וחתיך בעקבות האהבה. עם אריק מון המהמם! רק בשבילו שווה לראות את זה.
Someday - אחת הדרמות הייחודיות שראיתי. על בחורה קוריאנית שגרה ביפן ובעקבות סיפור אהבה שהיא שומעת על שכנתה בת השישים יחד עם המנקה השכונתי, היא מחליטה לצאת למסע בקוריאה ומגלה את האהבה. דרמה מקסימה!
בתגובה ל: המלצות לסדרות "פחות מיוחצנות" מאת: junki_grupie
בעיקר כי אני סקרנית לראות את וון בין (הורדתי גם את הסרט בכיכובו, אג'ושי, מקווה לצפות בו מתישהו בקרוב).
אבל לפני כן אני מתכוונת לסיים את Life is Beautiful ולהתחיל את הענתיקה Eyes of Dawn.
בתגובה ל: המלצות לסדרות "פחות מיוחצנות" מאת: junki_grupie אהבתי מאד את All in. אני יכולה להמליץ על כמה שאני מאד אהבתי: Winter sonata Swallow thw sun Autumn shower Glass slippers Green rose Phonix Shining inherutance אני רוצה להתחיל לראות את Sad love song האם מישהו ראה אותה והאם היא טובה.
בתגובה ל: תודה על ההמלצות מאת: rella מרמז, היא ממש עצובה. תכיני את קופסת הטישו, וחוץ מזה, נראה לי שאת הולכת להנות ממנה!
בתגובה ל: היא טובה אבל כמו שהשם שלה מאת: isolda ללא תוכן
בתגובה ל: תודה על ההמלצות מאת: rella ראיתי כמעט הכל, למעט Glass Slippers, תוכלי לספר לי בקצרה על מה מדובר? טרם ראיתי את Sad Love Song.
בתגובה ל: קומאו על ההמלצות הנפלאות מאת: junki_grupie זו סדרה די ישנה מ-2002 וגם מאד עצובה אבל אני מאד אהבתי אותה. זה סיפור על שתי אחיות, כאשר האחות הקטנה נולדה האם נפטרה. בהמשך שתי האחיות נפרדו וכל אחת מהן גדלה בצורה שונה עד שהן נפגשות ומפה מתפתחת העלילה. כמו כן אחד השחקנים הוא So ji sub שאני מאד אוהבת.