לפני שהתחלתי לצפות בסדרה, לא אכחיש שהאורך קצת הפחיד אותי. בכל זאת, 63 פרקים דורשים לא מעט זמן ואנרגיה... אבל במבט לאחור, הפרקים עברו לי כל כך מהר, אולי מהר מדי, ואפילו השאירו לי טעם של עוד. לקראת הפרקים האחרונים, הרגשתי שאני לא רוצה שזה ייגמר לי, אני לא רוצה להיפרד כל כך מהר מבני משפחת יאנג, שהפכו למעין משפחה בשבילי. אני מוכנה להישאר איתכם לעוד 60 פרקים בכיף. מה אני אעשה בלעדיכם?
אבל אז הגיע פרק 63, שהיה מקסים ועזר לי להיפרד ממשפחת יאנג עם חיוך על הפנים, ניצוץ של דמעות בעיניים וחמימות נעימה בלב
בסיכום הזה אני אנסה להיפרד מכמה הדמויות שהיו בסדרה הזו, והוא כולל ספויילרים, כולל לפרק האחרון כאן כזכור כתבתי רקע ראשוני על העלילה.
הסדרה הזו הקיפה כמה דורות ומעגלי חיים, והיו בה לידה, שתי חתונות ומוות אחד. קבלו את הנפשות הפועלות העיקריות.
הסבתא הגדולה של המשפחה: אומוני החזקה שעל פיה יישק דבר. הראשונה שקמה בבוקר ולא מפסיקה לעבוד, גם כשהיא מתקרבת לגיל 80. אחרי התנגדות ראשונית עזה, היא מסכימה לקבל את בעלה הבוגדני, שעזב אותה לפני יותר מ-30 שנה, ומטפלת בו כמו אמא שדואגת לילד קטן (וגם נוזפת בו לא מעט). רגע בלתי נשכח: בפרק הסיום, היא אומרת לכלתה שבגלגול הבא היא רוצה להיות גבר שיתרום למדינה ויהיה נאמן למשפחתו. והיא רוצה שכלתה תהיה האישה שלה בגלגול הבא, כי היא בטוחה שהן ידאגו אחת לשנייה...
האמא הגדולה של המשפחה, קים מין ג'ה: אני מוכנה לאמץ אותה. מנוע האנרג'ייזר של המשפחה. דואגת לכל הדורות, תומכת, מעודדת, שומרת על כולם. בשלנית מקצועית שעובדת ללא הפסקה בבית ובחוץ, וסימן ההיכר שלה הוא הצחוק המתגלגל. רגע בלתי נשכח: כשטה-סוב מתוודה בפניה שהוא הומוסקסואל, ואחרי ההלם הראשוני היא מעניקה לו את כל התמיכה והאהבה שבעולם. היא הופכת ללביאה שמכשירה את הקרקע ואת הלבבות ויוצרת עבורו סביבה בטוחה, לפחות בבית שלו.
הווידוי של טה-סוב מעביר את הקשר ביניהם לשלב חדש, של אם ובן אוהבים. אם לפני כן, היה תמיד איזשהו מקום של מתח סמוי בקשר ביניהם – היא תמיד התאמצה שלא יגידו שהיא מתנהגת כמו אם חורגת, אצלו היה תמיד משהו מסויג וסגור כלפיה, מעין הליכה זהירה על בהונות של שניהם. אחרי הגילוי, המחסומים הוסרו, והקשר ביניהם הפך לחם, אוהב ופתוח. כשהיא הרגישה דיכאון, היא הייתה מסוגלת לדבר על זה רק עם טה-סוב שתמך בה. בפרק האחרון הוא וקיונג סו מעניקים להורים שתי מתנות: בדיקה כללית וטיול לסין. היא מחבקת את קיונג סו (דבר שאמא שלו לא ממש עושה), והיא קוראת לשניהם: "הילדים שלי"...
אב המשפחה, יאנג ביונג טה: איש טוב ואהוב, צנוע, חם ונוח לבריות ונעים הליכות, וכמעט תמיד תמצאו אותו עם חיוך גדול על הפנים. איש משפחה במלוא מובן המילה. בעל נהדר ותומך, ואני חושבת שכל אחד היה רוצה אבא כזה. רגע בלתי נשכח: השיחה שלו עם טה-סוב אחרי היציאה מהארון, כשטה סוב מתנצל וכורע ברך, והוא מקים אותו, מחבק אותו, ושניהם בוכים.
הסבא: אחרי שלושים שנה, שש נשים ו-15 ילדים, הוא חוזר כאילו לא כלום לא קרה לאשתו הראשונה, כשהוא זקן, מרושש וקצת סנילי. בלי מילה של התנצלות או ניסיון לרצות (חוץ מקצת עזרה בעבודות הבית, בגלל שהוא משועמם). דמות מעצבנת אבל מצחיקה! רגע בלתי נשכח: הוא מתרגז על התרנגולות שמתעקשות להשאיר מזכרות ריחניות רק בנעליים שלו. והסבתא אומרת לו שזה בגלל שהוא תמיד מגרש אותן והן מרגישות שהוא נגדן; הסבא מתעמל במרץ על המרפסת, ומת מפחד כשהסבתא מגלה את נוכחותו.
הו סוב: הבן הצעיר, בחור חרוץ, אופטימי וקצת תמים. עובד כמדריך צלילה ומאוהב בים, עד שהוא פוגש את יון ג'ו, העוזרת של אמו. רגע בלתי נשכח: הוא לא מעז לנשק את יון ג'ו בפעם הראשונה והיא לוקחת יוזמה; הוא שקוע בשיחת טלפון איתה, ושוכח לקחת את הקליינטים. רק כשהוא מגיע ללב ים הוא מגלה שהספינה ריקה, ואם זה לא מספיק, גם הטלפון הנייד נופל לו לים.
יון ג'ו: השולייה של האמא. בחורה די סגורה ורצינית, שאיבדה את הוריה בתאונה ומתגוררת עם סבתה. בתחילת הסדרה היא מנסה להתאושש מהפרידה מהאקס שזרק אותה. היחסים בינה ובין הו סוב מתחילים ברגל שמאל, אבל אחרי שהוא עוזר לה ותומך בה היא מסכימה לתת צ'אנס. עם הו סוב יש לה יותר סיבות לשמוח ולחייך, אבל בסביבה טוענים שהוא אוהב אותה יותר ממה שהיא אותו. רגע בלתי נשכח: בבוקר שאחרי החתונה, יון ג'ו מחכה שהו סוב יתפכח אחרי שתייה מסיבית של אלכוהול (בג'ג'ו יש להם מסורת של עדלאידע לחתן). בינתיים היא תולשת עלי כותרת ומנסה להחליט אם להישאר נשואה או לא...
ג'י היי: הבת של מין ג'ה מנישואיה הראשונים. מחזיקה את בעלה די קצר ומנהלת חיים מאורגנים ומתוכננים, עד שהיא זוכה לכמה הפתעות: 1. היא בהריון שני (למרות שתכננה להסתפק בילדה אחת) 2. היא תופסת את בעלה כשהוא יוצא לסרט עם מישהי מהעבודה שלו (הבחורה רוצה להודות לו על כך שעזר לה לפתור משהו). 3. היא מגלה שאביה הביולוגי ביקש להיפגש איתה לפני מותו, אבל אמה מנעה את זה 4. האב המנוח משאיר לה סכום כסף מכובד, והיא מחליטה להסתיר זאת מבעלה. רגע בלתי נשכח: ג'י היי תופסת את בעלה על חם בקולנוע וזורקת עליו פופקורן; ג'י היי חוזרת אחרי הלידה עייפה ומדוכאת – גם בגלל היחסים הלא מזהירים עם בעלה. סצנה אמיתית וכואבת.
לי סו אין: בעלה של ג'י היי, מצד אחד מתרפס אבל מצד שני גם מנסה למרוד בקטנה. דמות שקשה להגדיר ולסווג, אבל הוא אבא טוב ואוהב. ג'י היי והוא מחזיקים מעמד למרות הכל, גם אם לא מדובר באהבה ובתשוקה של תחילת הקשר. רגע בלתי נשכח: סו אין הפגוע מחליט להתחשבן עם ג'י היי על שהסתירה ממנו את הכסף, דווקא כשהיא כורעת ללדת. והיא כמעט חונקת אותו בשיא הצירים...
צ'ו רונג: בת הזקונים של המשפחה. תוססת, קשקשנית, אוהבת לשיר ולרקוד, ומתעצבנת כשאחיה מתארס בלי לעדכן אותה מראש (וגם עושה חיים לא קלים לגיסתה לעתיד). רגע בלתי נשכח: צ'ו רונג נשברת אחרי שדונג ג'ון זורק אותה בגלל יחסה המחפיר כלפיו. רק אחר כך היא פתאום מגלה שהיא מאוהבת בו, ובאה לבכות לאמא ואבא.
יאנג ביונג ג'ון: וורקהוליק חולה ניקיון שכנגד כל הסיכויים, וכמעט נגד רצונו הייתי אומרת, מתאהב בבוסית המבולגנת שלו. וכך הוא מפשיר ונהיה הרבה יותר נינוח ומאושר. רגע בלתי נשכח: ביונג ג'ון שלא יכול לשתות אף טיפת אלכוהול משתכר ומתפדח קשות.
ג'ו אה-רה: הבוסית של ביונג ג'ון, שזוכה לתפקיד בעיקר כי היא הבת של אבא שלה. קלולסית ובעלת צחוק ביזארי. רגע בלתי נשכח: כל פעם כשהיא צוחקת...
יאנג ביונג גיול: מקרה חמור של התפתחות מעוכבת. חסר טאקט, בוטה, עם הרגלי היגיינה שערורייתיים וכישרון להגיד את הדבר הכי גרוע בזמן הכי לא מתאים. ובכל זאת, דמות משעשעת ביותר. הרווק הנצחי זוכה לקראת סוף הסדרה לנונה שלוקחת אותו לבילויים. היא מבטיחה למצוא לו גם שידוך תוך חצי שנה. רגע בלתי נשכח: כשהוא חוטף אגרוף מוצדק ביותר מאחיו הבכור, בגלל היחס המגעיל שלו לטה-סוב (האגרוף עושה את שלו, ובמשך הזמן הוא משפר את התנהגותו).
כל פרקי הדרמה הזאת (20 במספר), ניתנים להוררה באתר ASIA4HB, עם כתוביות בעברית, כמובן. עלילת הדרמה מצאה-חן בעיני (תמיד אהבתי אדפטציות לסיפור על סינדרלה, בייחוד אם יש בזה איזשהו טוויסט). הדרמה גם זכתה לרייטינג סביר עד נאה כששודרה שנה שעברה בקוריאה, וגם הביקורות עליה באתר ASIA4HB, היו מאוד אוהדות ומפרגנות. אך בכל-זאת, רציתי לקבל עליה דעה נוספת, ממישהו בפורום הזה, שצפה בה.
בתגובה ל: תגידו לי... מאת: ההרצליינית ההתחלה ממש מבטיחה אבל באמצע היא ממש הופכת למזעזעת ומשעממת. כל מה שאת רוצה שיקרה לא קורה והצופים נתקעים עם סימני שאלה גדולים. חוץ מזה, שיר הנושא ממש חביב.
בתגובה ל: אני ראיתי אותה מאת: isolda הבטחה ואכזבה... (חוץ מקים גב-סו).
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: זו גם הייתה דעתה של לינה עליה מאת: asole אבל הדרמה הייתה ממש מאכזבת. תודה על הספיישל! באמת שבהתחלה היה הרבה למה לצפות, אבל ככל שהתקדמו הפרקים, זה נהיה יותר ויותר גרוע. הסוף היה ממש סתמי לדעתי, כבר לא היה אכפת מכלום, רק שתסתיים!
בתגובה ל: זו גם הייתה דעתה של לינה עליה מאת: asole אם כך, לא אוריד אותה ואצפה בה.
בתגובה ל: תגידו לי... מאת: ההרצליינית ואני עדיין מחכה שיקרה משהו מעניין בסדרה. אני חושבת שזוהי הסדרה הקוריאנית הראשונה שאני צופה בה ואיני מבינה מה רוצים ממני.
עם כל הנקיונות של פסח עד השעות הקטנות של הלילה, הסדרה שימשה מעין כדור שינה. כבר שלוש שבועות אני מנסה להתקדם איתה והסדרה לא זורמת לשום מקום. בכל פרק שעובר (בהזדחלות) אני אומרת לעצמי:"הנה, עכשיו יבוא הסוויץ' " אבל לצערי זה לא קורה. שוב, אמנם סיימתי רק 7 פרקים אבל לטעמי זה לא זה.
אם יש לך סדרה אחרת על הכוונת, לכי על זה.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: צפיתי ב 7 פרקים מאת: זרהמאד ...ששמורים לי בכונן החיצוני שמחובר למחשב. מקווה לצפות בהם בהקדם. אבל בכל-זאת, רציתי ללכת על דרמה יותר קומית ויותר קלילה. נראה...
בתגובה ל: עדיין לא צפיתי, בפרקים של SOUL... מאת: ההרצליינית את "אחותה של סינדרלה", ואחרי הביקורת של לינה ויתרתי. וגם לי יש את "נשמה", שהורדתי רק בגלל לי סו ג'ין, שאחרי המלך סאן רציתי לראות אותו בעוד דרמה. יש לי ציפיות אחרות מהסידרה הזאת. כי היא לא דרמה רומנטית רגילה. מעניין אם אני אתחבר לסגנון הזה?
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: גם אני חשבתי להוריד אותה מאת: shrekit144 הסדרה הזו הייתה חוויה מעניינת בשבילי, אבל לא הפכתי בעקבותיה לחובבת נלהבת של ז'אנר האימה...
בתגובה ל: עדיין לא צפיתי, בפרקים של SOUL... מאת: ההרצליינית
"סיטי הול", "טעם אישי" ו"כוכבים נופלים מהשמים" זכו לביקורות טובות בפורום, ואומרים שגם "החברה שלי היא גומיהו" מהנה מאוד. ויש לך גם את "גן סודי" שכבשה לא מעט לבבות. ואני מאוד אהבתי את "הנסיכה התובעת" בקיצור, יש לך צרות טובות
בתגובה ל: יש מבחר סדרות קומיות וקלילות באתר מאת: iDana אם בא לך לי סו ג'ין, את יכולה לצפות ב-LOVERS. אני מאוד אהבתי אם תרצי לחכות, גם היא מתורגמת בימים אלה ממש
בתגובה ל: שרקית מאת: giligil תכננתי לתרגם אותה כשאסיים את ד"ר צ'אמפ (אוטוטו).
בכל מקרה אשמח לעזור בתרגום של Lovers - אחת הסדרות האהובות עליי ביותר בכל הזמנים!
בתגובה ל: באמת? מי מתרגם את Lovers? מאת: iDana אבל מי שתרגמה את אחותה של סינדרלה מתרגמת אותה בימים אלה והיא כבר בחצי הדרך. אני מחכה לרבקה שיהיה לה קצת זמן להגהה
אכן אחת הסדרות
בתגובה ל: גם אני חשבתי לתרגם מאת: giligil בכל מקרה תכננתי לצפות שוב בסדרה. אבל אם לא צריך...
בתגובה ל: אני מוכנה לעשות הגהה בכיף מאת: iDana תשלחי לי במסר את המייל שלך, אני אעביר לך אותם
בתגובה ל: אני אשמח! מאת: giligil ללא תוכן
בתגובה ל: שלחתי מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: באמת? מי מתרגם את Lovers? מאת: iDana קצת מעציב שהקדימו אותנו עם LOVERS אבל לפחות אזכה לראות את הסדרה הכל כך מוחמאת הזו בעברית. מה נשאר לומר?? הרווחתי
בתגובה ל: את רואה דנה ? אלוקים ממש מתחשב בי מאת: זרהמאד
אני צופה בסדרה בפעם השנייה, ואני שוב מתאהבת בגנגסטר הכי מקסים שיש
בתגובה ל: הרווחת בגדול (וגם אני) מאת: iDana אני לפני צפיה בפרק האחרון של bad couple אני מאד מאד מאד מסוקרנת איך יסיימו את הסידרה?? חיפשתי את הסיכום שלך עליה , שבגללו הורדתי אותה... אני לא מוצאת אותו. אני צריכה הסבר איך מוצאים סיכומים או המלצות לסדרות פליזזז.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: דנה.. מאת: shrekit144
עשינו ריכוז של ספיישלים קוריאנים, ואנחנו מתכוונות לעשות מתישהו מאמר קהילה בנושא. את יכולה להיעזר בחיפוש בפורום הגוגלי שמופיע בטאג, או בתיבת החיפוש בצד שמאל למעלה. לא תמיד זה מעלה את התוצאות הרצויות.
ואם את רוצה משהו ספציפי, את יכולה לבקש וננסה לעזור
והסדרה הזו משאירה אותך במתח כמעט עד הרגע האחרון...
בתגובה ל: שרקית מאת: giligil איזה כיף!!! אני זוכרת שדנה המליצה עליה בזמנו, ואת כל סיפור האהבה מאחורי הקלעים....מחכה בסבלנות שתעלו לאתר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole
רציתי לעשות סקירה לאחת הדרמות שהכי אהבתי בזמן האחרון, והיא לא אחרת מאשר DREAM HIGH המופלאה. אני אתוודה שבהתחלה חשבתי שהיא תאכזב בגדול, והתחלתי לראות רק בשביל הצחוק, אבל ככל שהפרקים התקדמו, נהניתי יותר ויותר וממש התמכרתי אליה. אני לא אגיד שהיא הדרמה החדשנית או המקורית ביותר, אבל מבחינתי היה בה שילוב מנצח: כיפיות, דרמה, רומנטיקה, מוסיקה, ריקודים וקומדיה. הפרקים לא היו משעממים ולא נתקעו (מאוד חשוב בשבילי שהדרמה תזרום), ונקשרתי לרוב הדמויות (אפילו לדמויות היותר שנויות במחלוקת). בקיצור, נהניתי ממנה במיוחד כאוהבת KPOP אבל אני חושבת שגם אם לא הייתי מעריצת KPOP הייתי נהנית ממנה בכל זאת. כאמור, הדרמה הזאת עוקבת אחרי החלומות, האכזבות, התככים השירים והריקודים שלהם, והדרך מהנה מאוד. ראיתי את BOF וגם את You're Beautiful ואני חייבת להגיד שזאת דרמת הנוער הקוריאנית שהכי נהניתי ממנה.
הדרמה הזאת שודרה השנה, מורכבת מ-16 פרקים + ספיישל שהוא בעצם הופעה של שירי הפסקול, והופקה על ידי שילוב של שניים מהדמויות החשובות בעולם המוסיקה והמשחק בקוריאה: בה יונג ג'ון המהולל ו-JYP, אחד ממפיקי המוסיקה החשובים בקוריאה. זה שיתוף פעולה ראשון ביניהם, שכאמור היה מאוד מוצלח. שניהם גם משחקים בדרמה. עקב הצלחת הדרמה הראשונה תהיה עונת המשך בשנה הבאה.
בתגובה ל: ספיישל – Dream High מאת: isolda
*כולל ספויילרים*
הדרמה מתמקדת במספר מתבגרים שחולמים להפוך לזמרים ולרקדנים אשר לומדים בתיכון קירין לאמנויות. היא מתחילה כאשר מנהל התיכון, ג'ונג הא מיונג (בה יונג ג'ון), חוזר אחרי שהות ארוכה בסין ובודק את מצב העניינים בדיוק לפני אודישנים חדשים. במקביל, גו היי מי (סוזי מלהקת miss a) היא זמרת מוכשרת שחולמת להפוך לזמרת אופרה וללמוד בג'וליארד. יש לה חברה נאמנה שבאה אחריה לכל מקום ואפילו מעתיקה אחד לאחד את סגנון הלבוש שלה, יון באק הי (און ג'ונג מלהקת t-ara, מוכרת מהדרמה coffee house). היי מי מסתירה מחברתה שהמשפחה שלה פשטה את הרגל, ואביה ברח והשאיר אותה לבד עם אחותה הקטנה היי סונג, כאשר כרישי ההלוואות רודפים אחריהן בניסיון להשיב את מה שהאבא שלהן לא החזיר. אבל לפנינו עומד כריש הלוואות לא שגרתי. כאשר הוא סופסוף מצליח לתפוס את היי מי, שכל הזמן בורחת ממנו, הוא מציע לה עסקה: הוא מסכים לקבל את הכסף שלו כאשר היא תהפוך לזמרת מפורסמת, בסגנון בריטני ספירס, ודורש שתיבחן לתיכון קירין, מה שכמובן משאיר מאחורה את חלומות הג'וליארד שלה. מה שמפתיע אותה במיוחד זה שחברתה יון באק הי מגיעה גם היא לאודישן איתה, בניסיון להפוך לזמרת. כששתיהן באות לאודישן, ההפתעה גדולה כאשר באק הי עוברת, בעוד שהיי מי לא. התגובה של היי מי גורמת לבאק הי להשתנות בצורה קיצונית מבחורה טובה ותמימה לבחורה שמנסה לגבור על החברה לשעבר שלה, שכעת הופכת ליריבה שלה, היי מי. האם הן יסיימו את הדרמה כיריבות?
היי מי : *אני חייבת להגיד שבזכותה אהבתי עוד יותר את הדרמה, כי היא ממש לא הגיבורה שממררת בבכי ונותנת לכולם לדרוך עליה, אלא ההפך, היא נחושה ובטוחה בעצמה, ואם היא רוצה משהו, היא תשיג את זה!*
באק הי לפני: באק הי אחרי:
במקביל, סונג סאם דונג (קים סו היון, מוכר מהדרמה Will It Snow on Christmas) הוא נער כפרי שחי עם עמו בכפר קטן. הוא מסתיר מאמו שיש לו כישרון גדול בשירה כי הוא לא רוצה לנסוע לעיר הגדולה ולעזוב אותה לבד. אבל הנסיבות מובילות אותו להתאהב בהיי מי ולהגיע לתיכון קירין בעקבותיה, אבל הוא יבין שאהבתו הגדולה היא לא רק היי מי, אלא המוסיקה.
סאם דונג:
ג'ין גוק (טאק יון, מוכר מהדרמה "אחותה של סינדרלה" ומהלהקה PM2) הוא בן לא חוקי של פוליטיקאי שתמיד ניסה להסתיר את קיומו. כדי להתנקם בו הוא מחליט להיכנס לתיכון קירין ולהפוך לכוכב. גם הוא מתאהב בהיי מי, במיוחד כשהוא מגלה שהם הכירו עוד מילדות.
ג'ין גוק:
את השישיה המובילה שלנו משלימים ג'ייסון ופיל סוק (הזמרת IU). ג'ייסון הוא בחור קוריאני שהיגר מארה"ב, הוא רקדן מעולה. פיל סוק היא בחורה שמנמנה ובעלת קול זהב. בין שניהם מתפתח רומן מתוק וחמוד מאוד.
פיל סוק:
ג'ייסון:
המסתורין הגדול בדרמה הוא מיהו K? בסצינה הפותחת אנחנו בשנת 2018, בעת שבטקס הגראמי מופיע האמן הקוריאני המפורסם בקנה מידה בינלאומי K. לאורך הדרמה לא ברור מי מבין השישה הוא K, וזה מתגלה רק בפרק האחרון.
בתגובה ל: העלילה מאת: isolda קודם כל, קומאו על הסיכום המושקע לסידרה. במבט ראשון די חיפפתי כי לא היה נראה לי שאני אתחבר לסידרת נוער מוזיקלית (למרות שבעבר ממש אהבתי סדרות/סרטים כאלו). אבל, אחרי שקראתי את הפירוט שלך על הדמויות נשארתי עם שאלות...ואולי זה אומר משהו?? אז ככה - איך היי מי מתקבלת בסוף לתיכון? האם מוזכר מה עלה בגורלו של האב? ואיפה האם? האם הן שתי האחיות נותרו לבדן? איכשהו, בלי להבין הרבה, אני בעד סונג סאם דונג (האנדרדוג)!! איך הוא משלם על הלימודים בתיכון? הוא מקבל מילגה? והכי חשוב. סיקרנה אותי מאד התשובה לשאלה הגדולה...מי הזוכה בגראמי?? חחח....
בתגובה ל: כמה שאלות - מאת: shrekit144 אני גם לא הייתי בטוחה שאני אתחבר. חשבתי שבמקרה הטוב אני פשוט אשתעשע מהצפייה והדרמה לא אכזבה, ממש נהניתי ממנה. בניגוד להמון דרמות אחרות שמתחילות להיתקע, הקצב הוא מהיר לאורך הסדרה כולה, וזה חלק מהכיף. כיף זאת מילת המפתח כאן.
ותשובות לשאלות, כוללות
היי מי מתקבלת בגלל תכנית של המנהל, שמחליט לקחת שלושה תלמידים שלא עברו את האודישנים, אבל הם צריכים לעבור הרבה מכשולים כדי להגיע לכיתה הרגילה, עד אז הם "כיתה מיוחדת". השלושה הם היי מי, סאם דונג וג'ין גוק. התנאי שהיי מי תיכנס לתיכון היא שכל השלושה יכנסו, ולכן היא נוסעת לכפר של סאם דונג, ומעמידה פנים שהיא נדלקה עליו, וזה עובד כי הוא מגיע בעקבותיה לסיאול.
יש עוד קו עלילה שלא ממש כתבתי עליו. אחד המורים בתיכון היה מאהב של אמה של היי מי, והוא לוקח אותה תחת חסותו ומאפשר לה ולאחותה לגור אצלו ולאחר מכן גם לסאם דונג.
אמה של היי מי מתה מזמן ואביה ברח לארה"ב כדי שלא יצטרך לשלם בחזרה את ההלוואה. הוא חוזר בשני הפרקים האחרונים ומנסה לקחת אותה לארה"ב איתו, אבל זה לא ממש עובד לו.
אני גם בעד סאם דונג. הוא מקסים!!! הוא ממש מתפתח לאורך הדרמה וזה כיף לראות את התהליך.
לגבי K, האמת היה מסתורין לאורך הדרמה כולה. מנהל התיכון נתן באודישן לבאק הי (החברה-יריבה של היי מי) שרשרת עם האות K, והיא עברה בין כולם לאורך הדרמה ונחשבה לקמע. באחת הסצינות האחרונות רואים את כל השישה עוברים אודישנים לחברה בינלאומית גדולה, ובסוף עוברים לשנת 2018 ומגלים שסאם דונג הוא K!!!
הסצינה:
בתגובה ל: תשובות מאת: isolda מוזר לי להגיד...אבל אם אמרו כאן שהיא מתורגמת אז יש מצב שאני אנסה אותה. למרות שהיא דרמת נוער. מעניין איך ימשיכו לעונה שניה? הרי העונה הזאת נגמרה ב 2018, לא? ותודה שוב
MV עם סצינות מהדרמה
טיזר של 5 דקות עם כתוביות באנגלית
טיזר נוסף
*ללא ספויילרים*
הפסקול של הדרמה הזאת הוא אחד האהובים עליי בדרמות, והסימן לזה הוא שהשירים ממשיכים להתנגן באייפוד שלי עד עכשיו. הנה כמה מהשירים הטובים של הדרמה:
IU – Someday
Sunye – Maybe
Kim Soo Hyun - Dreaming
קים סו היון (סונג סאם דונג) הוא בניגוד לשאר הכוכבים של הדרמה לא זמר מקצועי, והוא בכל זאת הוציא שיר בפסקול והוא עשה עבודה מדהימה לדעתי! נשמע מעולה ומאוד מרגש!
JYP - Can't Forget
בתגובה ל: ספיישל – Dream High מאת: isolda כי הייתי ממש סקרנית לגביה אחרי שראיתי התמוגגות בדרמבינס...
איך היא הצליחה בקוריאה? אני דווקא לא חובבת גדולה של K-Pop, אבל העלילה נשמעת אחלה ויש לי סימפטיה לא מעטה לדרמות נוער, זה יהיה כייף לראות אחת טובה אחרי החפיפיות של BOF... (את You're Beautiful עוד לא ראיתי...).
נהניתי מאוד לקרוא, אז שוב ואת הסרטונים כבר אדגום מחר כי אני שפוכה מעייפות...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: איזה יופי שכתבת עליה... מאת: asole גם אם את לא חובבת KPOP, הדרמה הזאת כיפית וזורמת, ויש מלא דמויות שכיף לאהוב וכיף לשנוא! היא לא לוקחת את עצמה ברצינות מדי, ויש איזון מעולה בין כל המרכיבים. אפילו אהבתי את הסוף.
מבחינת הצלחה, הרייטינג שלה היה ממש טוב בשביל דרמת איידולז, הרי רוב השחקנים פה ממש בחיתוליהם והרבה דרמות בהן כיכבו איידולז הביאו רייטינג של 3-5%, בעוד שהדרמה הזאת התחילה עם 11% וסיימה עם 19-20%.
לדעתי BOF הייתה פספוס גדול למרות שהיה לה פונטציאל ענקי, וYou're Beautiful הייתה חביבה, אבל לא יותר.
בתגובה ל: ממליצה לראות! מאת: isolda ואם לא, אני בהחלט אכניס אותה לרשימת הצפיה העתידית שלי!
וגם לדעתי BOF התפספסה למרות הפוטנציאל הגדול בהתחלה התלהבתי ממנה, חשבתי למשל שכל נושא האלימות בבית הספר והעדריות הקבוצתית יהיה משהו שהסדרה תעסוק בו ברצינות אבל כל הפן הזה פוספס לגמרי... היו המון נקודות מעניינות בסיפור שאפשר היה לעשות מהם משהו ולא עשו כלום איתם והרבה דמויות שנשארו ברמת הקריקטורה או לא טופלו בכלל.
אפשר להרגיש ממנה עד כמה נהנית
קים סו היון עשה עליי רושם טוב בעבר, אבל אני מרגישה קצת זקנה מדי בשביל סדרות נוער... מי יודע, אולי מתישהו אהיה במוד הנכון ויתחשק לי לנסות
בתגובה ל: על הסקירה! מאת: iDana קים סו היון לדעתי הולך להיות אחד הכוכבים הגדולים הבאים בקוריאה. הוא מאוד הפתיע אותי בדרמה הזאת והיה אחת הסיבות שנהניתי ממנה מאוד. שוב, כמו שאמרתי, זאת לא הדרמה המחדשת ביותר, אבל היא מאוד כיפית לצפייה.
אגב הוא באמת שר מדהים בדרמה יחסית לאדם שלא ממש שר בעבר. בשביל הדרמה הוא התאמן כמה חודשים טובים עם המפיק JYP. הוא אפילו הופיע ושר בלייב את השיר שלו באחת מתכניות המוסיקה:
בתגובה ל: נהניתי מאוד! מאת: isolda ללא תוכן
בתגובה ל: ספיישל – Dream High מאת: isolda גם אני חושבת שהסדרה הזו תגיע אלינו , היא יכולה בקלות להיות מקוטלגת כמו BOF.
היה מעניין לקרוא, תודה.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole כמה מילות פרידה מהסדרה המקסימה ששבתה את לבי
לפני שהתחלתי לצפות בסדרה, לא אכחיש שהאורך קצת הפחיד אותי. בכל זאת, 63 פרקים דורשים לא מעט זמן ואנרגיה... אבל במבט לאחור, הפרקים עברו לי כל כך מהר, אולי מהר מדי, ואפילו השאירו לי טעם של עוד. לקראת הפרקים האחרונים, הרגשתי שאני לא רוצה שזה ייגמר לי, אני לא רוצה להיפרד כל כך מהר מבני משפחת יאנג, שהפכו למעין משפחה בשבילי. אני מוכנה להישאר איתכם לעוד 60 פרקים בכיף. מה אני אעשה בלעדיכם?
אבל אז הגיע פרק 63, שהיה מקסים ועזר לי להיפרד ממשפחת יאנג עם חיוך על הפנים, ניצוץ של דמעות בעיניים וחמימות נעימה בלב
בסיכום הזה אני אנסה להיפרד מכמה הדמויות שהיו בסדרה הזו, והוא כולל ספויילרים, כולל לפרק האחרון כאן כזכור כתבתי רקע ראשוני על העלילה.
הסדרה הזו הקיפה כמה דורות ומעגלי חיים, והיו בה לידה, שתי חתונות ומוות אחד. קבלו את הנפשות הפועלות העיקריות.
הסבתא הגדולה של המשפחה: אומוני החזקה שעל פיה יישק דבר. הראשונה שקמה בבוקר ולא מפסיקה לעבוד, גם כשהיא מתקרבת לגיל 80. אחרי התנגדות ראשונית עזה, היא מסכימה לקבל את בעלה הבוגדני, שעזב אותה לפני יותר מ-30 שנה, ומטפלת בו כמו אמא שדואגת לילד קטן (וגם נוזפת בו לא מעט). רגע בלתי נשכח: בפרק הסיום, היא אומרת לכלתה שבגלגול הבא היא רוצה להיות גבר שיתרום למדינה ויהיה נאמן למשפחתו. והיא רוצה שכלתה תהיה האישה שלה בגלגול הבא, כי היא בטוחה שהן ידאגו אחת לשנייה...
האמא הגדולה של המשפחה, קים מין ג'ה: אני מוכנה לאמץ אותה. מנוע האנרג'ייזר של המשפחה. דואגת לכל הדורות, תומכת, מעודדת, שומרת על כולם. בשלנית מקצועית שעובדת ללא הפסקה בבית ובחוץ, וסימן ההיכר שלה הוא הצחוק המתגלגל. רגע בלתי נשכח: כשטה-סוב מתוודה בפניה שהוא הומוסקסואל, ואחרי ההלם הראשוני היא מעניקה לו את כל התמיכה והאהבה שבעולם. היא הופכת ללביאה שמכשירה את הקרקע ואת הלבבות ויוצרת עבורו סביבה בטוחה, לפחות בבית שלו.
הווידוי של טה-סוב מעביר את הקשר ביניהם לשלב חדש, של אם ובן אוהבים. אם לפני כן, היה תמיד איזשהו מקום של מתח סמוי בקשר ביניהם – היא תמיד התאמצה שלא יגידו שהיא מתנהגת כמו אם חורגת, אצלו היה תמיד משהו מסויג וסגור כלפיה, מעין הליכה זהירה על בהונות של שניהם. אחרי הגילוי, המחסומים הוסרו, והקשר ביניהם הפך לחם, אוהב ופתוח. כשהיא הרגישה דיכאון, היא הייתה מסוגלת לדבר על זה רק עם טה-סוב שתמך בה. בפרק האחרון הוא וקיונג סו מעניקים להורים שתי מתנות: בדיקה כללית וטיול לסין. היא מחבקת את קיונג סו (דבר שאמא שלו לא ממש עושה), והיא קוראת לשניהם: "הילדים שלי"...
אב המשפחה, יאנג ביונג טה: איש טוב ואהוב, צנוע, חם ונוח לבריות ונעים הליכות, וכמעט תמיד תמצאו אותו עם חיוך גדול על הפנים. איש משפחה במלוא מובן המילה. בעל נהדר ותומך, ואני חושבת שכל אחד היה רוצה אבא כזה. רגע בלתי נשכח: השיחה שלו עם טה-סוב אחרי היציאה מהארון, כשטה סוב מתנצל וכורע ברך, והוא מקים אותו, מחבק אותו, ושניהם בוכים.
הסבא: אחרי שלושים שנה, שש נשים ו-15 ילדים, הוא חוזר כאילו לא כלום לא קרה לאשתו הראשונה, כשהוא זקן, מרושש וקצת סנילי. בלי מילה של התנצלות או ניסיון לרצות (חוץ מקצת עזרה בעבודות הבית, בגלל שהוא משועמם). דמות מעצבנת אבל מצחיקה! רגע בלתי נשכח: הוא מתרגז על התרנגולות שמתעקשות להשאיר מזכרות ריחניות רק בנעליים שלו. והסבתא אומרת לו שזה בגלל שהוא תמיד מגרש אותן והן מרגישות שהוא נגדן; הסבא מתעמל במרץ על המרפסת, ומת מפחד כשהסבתא מגלה את נוכחותו.
הו סוב: הבן הצעיר, בחור חרוץ, אופטימי וקצת תמים. עובד כמדריך צלילה ומאוהב בים, עד שהוא פוגש את יון ג'ו, העוזרת של אמו. רגע בלתי נשכח: הוא לא מעז לנשק את יון ג'ו בפעם הראשונה והיא לוקחת יוזמה; הוא שקוע בשיחת טלפון איתה, ושוכח לקחת את הקליינטים. רק כשהוא מגיע ללב ים הוא מגלה שהספינה ריקה, ואם זה לא מספיק, גם הטלפון הנייד נופל לו לים.
יון ג'ו: השולייה של האמא. בחורה די סגורה ורצינית, שאיבדה את הוריה בתאונה ומתגוררת עם סבתה. בתחילת הסדרה היא מנסה להתאושש מהפרידה מהאקס שזרק אותה. היחסים בינה ובין הו סוב מתחילים ברגל שמאל, אבל אחרי שהוא עוזר לה ותומך בה היא מסכימה לתת צ'אנס. עם הו סוב יש לה יותר סיבות לשמוח ולחייך, אבל בסביבה טוענים שהוא אוהב אותה יותר ממה שהיא אותו. רגע בלתי נשכח: בבוקר שאחרי החתונה, יון ג'ו מחכה שהו סוב יתפכח אחרי שתייה מסיבית של אלכוהול (בג'ג'ו יש להם מסורת של עדלאידע לחתן). בינתיים היא תולשת עלי כותרת ומנסה להחליט אם להישאר נשואה או לא...
ג'י היי: הבת של מין ג'ה מנישואיה הראשונים. מחזיקה את בעלה די קצר ומנהלת חיים מאורגנים ומתוכננים, עד שהיא זוכה לכמה הפתעות: 1. היא בהריון שני (למרות שתכננה להסתפק בילדה אחת) 2. היא תופסת את בעלה כשהוא יוצא לסרט עם מישהי מהעבודה שלו (הבחורה רוצה להודות לו על כך שעזר לה לפתור משהו). 3. היא מגלה שאביה הביולוגי ביקש להיפגש איתה לפני מותו, אבל אמה מנעה את זה 4. האב המנוח משאיר לה סכום כסף מכובד, והיא מחליטה להסתיר זאת מבעלה. רגע בלתי נשכח: ג'י היי תופסת את בעלה על חם בקולנוע וזורקת עליו פופקורן; ג'י היי חוזרת אחרי הלידה עייפה ומדוכאת – גם בגלל היחסים הלא מזהירים עם בעלה. סצנה אמיתית וכואבת.
לי סו אין: בעלה של ג'י היי, מצד אחד מתרפס אבל מצד שני גם מנסה למרוד בקטנה. דמות שקשה להגדיר ולסווג, אבל הוא אבא טוב ואוהב. ג'י היי והוא מחזיקים מעמד למרות הכל, גם אם לא מדובר באהבה ובתשוקה של תחילת הקשר. רגע בלתי נשכח: סו אין הפגוע מחליט להתחשבן עם ג'י היי על שהסתירה ממנו את הכסף, דווקא כשהיא כורעת ללדת. והיא כמעט חונקת אותו בשיא הצירים...
צ'ו רונג: בת הזקונים של המשפחה. תוססת, קשקשנית, אוהבת לשיר ולרקוד, ומתעצבנת כשאחיה מתארס בלי לעדכן אותה מראש (וגם עושה חיים לא קלים לגיסתה לעתיד). רגע בלתי נשכח: צ'ו רונג נשברת אחרי שדונג ג'ון זורק אותה בגלל יחסה המחפיר כלפיו. רק אחר כך היא פתאום מגלה שהיא מאוהבת בו, ובאה לבכות לאמא ואבא.
יאנג ביונג ג'ון: וורקהוליק חולה ניקיון שכנגד כל הסיכויים, וכמעט נגד רצונו הייתי אומרת, מתאהב בבוסית המבולגנת שלו. וכך הוא מפשיר ונהיה הרבה יותר נינוח ומאושר. רגע בלתי נשכח: ביונג ג'ון שלא יכול לשתות אף טיפת אלכוהול משתכר ומתפדח קשות.
ג'ו אה-רה: הבוסית של ביונג ג'ון, שזוכה לתפקיד בעיקר כי היא הבת של אבא שלה. קלולסית ובעלת צחוק ביזארי. רגע בלתי נשכח: כל פעם כשהיא צוחקת...
יאנג ביונג גיול: מקרה חמור של התפתחות מעוכבת. חסר טאקט, בוטה, עם הרגלי היגיינה שערורייתיים וכישרון להגיד את הדבר הכי גרוע בזמן הכי לא מתאים. ובכל זאת, דמות משעשעת ביותר. הרווק הנצחי זוכה לקראת סוף הסדרה לנונה שלוקחת אותו לבילויים. היא מבטיחה למצוא לו גם שידוך תוך חצי שנה. רגע בלתי נשכח: כשהוא חוטף אגרוף מוצדק ביותר מאחיו הבכור, בגלל היחס המגעיל שלו לטה-סוב (האגרוף עושה את שלו, ובמשך הזמן הוא משפר את התנהגותו).
תוקן על ידי iDana 15/4/2011 0:31
בתגובה ל: Life is Beautiful - סיכום מאת: iDana (גם ההודעה הזו כוללת )
טה סוב וקיונג סו הם אחד הזוגות הכי מקסימים שיצא לי לראות האהבה הענקית שלהם עברה דרך המסך, והם פשוט המיסו לי את הלב אפשר היה להרגיש את המסירות, הדאגה, התמיכה ואת הצורך העמוק והחזק שלהם אחד בשני. ראינו לא רק את גילויי החיבה המקסימים שלהם, אלא את כל הקשיים שהם עברו יחד, כשהם חושפים זה בפני זה גם את החולשות, הפחדים, הקנאה והשדים שמתחבאים עמוק בנשמה.
היציאה של טה-סוב מהארון הייתה כל כך חזקה ומשמעותית, והיא גם פתחה בשבילו עולם חדש – לא רק שהוא היה יכול לאהוב את האיש שלו, הוא גם השתחרר מעול כבד שהעיק עליו. הוא הצליח להיפתח ולהיות הוא עצמו בפני בני המשפחה שלו, והקשר ביניהם הפך להיות הרבה יותר חם וגלוי. לפני כן הם ראו בו גבר סגור, ביישן, אולי אפילו מתנשא - ופתאום הם גילו בו גם צדדים אחרים.
קיונג סו בעצם זכה בעוד משפחה, שהייתה הרבה יותר אוהבת ומקבלת מהמשפחה האמיתית שלו. קיונג סו התעקש ועמד על שלו – הוא התעקש להמשיך להיות עם אהוב לבו, ושרד את האיומים של אמו, את הסחיטה הרגשית שלה, ואת רגשות האשמה (בין השאר, היא איימה להוציא את טה-סוב מהארון לפני שהיה מוכן לכך, היא האשימה את קיונג סו בהידרדרות במצבו של אביו, בניסיון ההתאבדות של אחיו, בעובדה שארוסה של אחותו עזב אותה לאחר שגילה שאחיה גיי). הוא היה צריך להתמודד עם הניתוק הממושך מבתו, וגם המפגש המחודש איתה עורר בו סערת רגשות. למרות שהוא נראה אופטימי וקליל, היה לו קשה להתמודד עם מסכת הייסורים שאמו העבירה אותו. לא פעם הוא פנה לאלכוהול ושתה עד אובדן חושים, אבל טה-סוב היה שם בשבילו.
בסופו של דבר, אביו הסכים לקבל אותו כמו שהוא, ואפילו האם השתכנעה לקבל את קיונג סו וטה סוב כחברים טובים במיוחד, אבל אמרה שתמשיך לקוות עד יומה האחרון שהם יחזרו לדרך הנכונה...
בסצנת הסיום שלהם בסדרה, טה-סוב מספר לקיונג סו שהרגיש קנאה כשאחיו התחתן. את הלילה הוא העביר לבד, שקוע במחשבות ועם חצי בקבוק יין. ובאותו לילה הוא גם נשא תפילה קטנה, שעליה הוא חוזר באוזניו של קיונג סו – שאם יש אלוהים, שהוא ייתן להם להיות יחד עד יומם האחרון. וקיונג סו אומר שזו בדיוק התפילה שלו, והם מתחבקים בלב היער (אני חושבת שזו הסצנה שמחליפה את סצנת הכנסייה שצונזרה).
שני השחקנים שגילמו את הזוג – סונג צ'אנג אי ולי סאנג וו היו מצוינים, והכימיה שלהם הייתה נהדרת. לסונג צ'אנג אי יש עיניים אקספרסיביות והרבה רגישות, ומשמח אותי לדעת שהוא זכה בפרס השחקן המצטיין על תפקידו בסדרה. ולי סאנג וו שי, כמה קסם אישי! צריך להצמיד לך שלטי אזהרה עם החיוך ההורס שלך!
מתנצלת מראש על הצפת התמונות. אבל לבי מלא אהבה וגעגועים, ואני פשוט לא מסוגלת להתאפק
בתגובה ל: Life is Beautiful - סיכום מאת: iDana (חשבת שתסיימי אותה ב-2002... הא? )
היה מרתק לקרוא את הספיישלים שלך ככה שגם אני נהנתי בעקיפין ממנה, אז
בסוף כולם הסתדרו, לא? אפילו לדוד המעפן יש תקווה בחיים... מי זו הנונה המתאבדת שהסכימה לקחת אותו תחת חסותה? האם היא מנסה לכפר על כך שבגדה באומה בגלגול הקודם? והסיפור של טה-סוב וקיונג-סו ריגש אותי אפילו רק מהקריאה! וגם הקשר המיוחד בין אומוני למין-ג'ה ובינה לבין בנה המאומץ.
אז מה ימלא לך את החלל שהשאירו מאחוריהם בני משפחת יאנג?
בתגובה ל: מרגישים מכל שורה עד כמה אהבת את הסדרה... מאת: asole כי מה לעשות, שנת 2011 התחילה באופן די צולע מבחינתי בכל מה שקשור לצפייה מלוכסנת . מה גם שעבר שבוע בין הצפייה בפרק הראשון לשני בסדרה (בגלל כל מיני אילוצים). אבל Life is Beautiful החזירה אותי למסלול והוכיחה לי שהחיים אכן יפים
כן, בסוף כמעט כולם יצאו מרוצים (כולל אותי ). הנונה היא גרושה בעלת בוטיק, שמבוגרת מהדוד בכמה שנים, ונהנית לבלות איתו בקריוקי, בגולף, בברים וכו'. בפגישה הראשונה ביניהם הוא היה בהלם מקיבולת השתייה שלה - היא מסוגלת ללגום ליטר בירה בשלוק אחד, כאילו כלום! אח"כ הוא גם חטף מכות בגללה - אחיה העצבני שלח מישהו כדי לתת לו מכות, אבל העניינים הובהרו וההדורים יושרו. הנונה מפנקת אותו במתנות - בעיקר בגדים חדשים מהבוטיק שלה, והוא ממש מבסוט.
אני לא יודעת אם החלל שהשאירה משפחת יאנג יצליח להתמלא, אבל הסדרה הבאה שלי היא הענתיקה Eyes of Dawn. זה אפוס היסטורי משנת 1991. חוצמזה יש לי שני סרטים על הכוונת (אג'ושי ו-Cyrano Agency), עוד לא החלטתי במה לצפות קודם... ונשארו לי עוד 2 פרקים של ד"ר צ'אמפ לתרגם
בתגובה ל: קיוויתי לסיים לפני 2012 מאת: iDana מחכה לדוקטור צ'אמפ ולספיישלים הבאים שלך הבנתי ש"אג'ושי" הצליח מאוד בקוריאה ובעקבותיו מניותיו של וון בין נסקו מעלה מעלה...
בתגובה ל: הנונה לא מעוניינת בדוד למטרות רומנטיות? מאת: asole היא בעיקר משתעשעת איתו, אבל היא אמרה שאם תוך חצי שנה היא לא תמצא לו מישהי, אז אולי יקרה ביניהם משהו. היא שומרת על כל האופציות פתוחות, ומאז שהוא מבלה איתה, הוא פחות מציק לבני המשפחה האחרים...
בתגובה ל: לא ברור בדיוק... מאת: iDana לדעתי כל בני משפחת יאנג צריכים להתפלל כל יום בעבורה!
בתגובה ל: Life is Beautiful - סיכום מאת: iDana נהנתי לקרוא על כל דמות ודמות בנוסף לכיתובייך הקודמים, אני מרגישה שאני מכירה את בני המשפחה די טוב הכי התמוגגתי לקרוא על טה סוב ובן זוגו- הם נראים מקסים ביחד, אפשר לסלוח להם בקלות על היותם זוג גברי.
אני פשוט ירוקה מקנאה ועוד יותר שמחה שנהנת מהסדרה. תודה על הסקירה המעניינת והמושקעת
מישהי אמרה שתסיים את הסדרה עד שנת 2012, שמעת משהו כזה?
בתגובה ל: היה כייף לקרוא ולהנות מהסדרה דרכך מאת: זרהמאד
הסדרה הזו סחפה אותי ל-2-3 (ולפעמים 4) פרקים ביום - והחזירה אותי לקצב צפייה אינטנסיבי אחרי תקופה צולעת משהו. אני מקווה שהמומנטום ימשיך
ובאמת אהבתי את הסדרה והתמוגגתי מהדמויות, מהעלילות וממערכות היחסים - אבל הכי הכי אהבתי את טה סוב וקיונג סו הם פשוט שני בני אדם שאוהבים אחד את השני, וסיפור האהבה שלהם נראה הכי אמיתי, טבעי ויפה שאפשר. אני פשוט אהבתי אותם, רציתי שהכל יסתדר להם, הם ממש עשו לי פרפרים של התרגשות, וגרמו לי לדמוע איתם ולחייך איתם מכל הלב
בתגובה ל: לא תשכחו לי את 2012, אה? מאת: iDana אגב, יש אנשים שמאמינים שסוף העולם יגיע ב-21 בדצמבר 2012, אז טוב שסיימת לפני!
בתגובה ל: Never! מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: Life is Beautiful - סיכום מאת: iDana אבל השקעתי בקריאה של כל דמות ודמות. ראיתי את כל הסרטונים ששמת וממש התאהבתי במשפחה הזאת דרך העיניים שלך. זאת סידרה ממש כובשת. הרעיון של לספר את הסיפור של משפחה שלמה ולהכניס בה סיפורים אישיים מעניינים וחשובים !! פשוט רעיון מעולה! ולא פלא שהיא הצליחה כל כך.
הזוג החד מיני פשוט מקסימים! ונהנתי לראות את מאחורי הקלעים עם כל המבוכה שלהם.
את תמיד יודעת להעביר לנו את החוויות שלך בצורה כזאת שאנחנו נכבשים יחד איתך.
בתגובה ל: לקח לי קצת זמן... מאת: shrekit144
שמחה שהצלחתי להעביר את החוויה, זו באמת אחת הסדרות שהכי נכנסו לי ללב
בתגובה ל: זו באמת הייתה סדרה מקסימה מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: זה תמים מצידי לקוות שהיא תגיע לויוה?? מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: אני חוששת שכן... מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole לכל חובבי הדרמות הקוריאניות: העלתי תיקיית אייקונים חדשה בשם: KDrama לגלריית האייקונים המשותפת ובה כמה אייקונים שמצאתי של דמויות מסדרות קוריאניות.... (ותודה לדנה על אלו של You're Beautiful). לא יודעת עד כמה שימושי זה יהיה, כי רוב הסדרות ניצפו כבר, אבל בכל זאת, זה חמוד.
סאם סון המתוקה
טוב, אלו אמורים להיות סאמסונה וסמשיקה אבל הם נראים כמו ברבי וקן...
טעם אישי
הנסיכה (גונג)
בחורים רעים (BOF)
ג'ון פיו:
ג'אנדי:
ג'י הו:
יי ג'ונג:
וון בין:
החברה שלי היא גומיהו
You're Beautiful
City Hall
גברתי הנאווה
וגם... לי היו-רי, היא יותר זמרת משחקנית אבל הכנסתי אותה בכל זאת.
אגב זמרים, מעוניינים באייקונים של איידולים? חשבתי להכניס גם את ריין לתיקיה (הוא לא פחות שחקן מזמר) אבל אם יש ביקוש לאייקונים של KPop (כמו ביגבאנד, Super Junior, Snsd...) אני אעלה אותם בנפרד.
ואגב, תיקיית KoreaSoccer עודכנה ונוספו לה עוד אייקונים...
הבחור הזה: הוא פארק ג'י-סונג, הקפטן של נבחרת קוריאה וכעת משחק במנצ'סטר יונייטד.
בתגובה ל: אייקונים של דרמות קוריאניות... (+עידכונים) מאת: asole
אני חושבת שמבין האייקונים, ג'ו גוק הכי דומה לעצמו. ובאותה הזדמנות, הנה תמונות של צ'ה סונג וון מהסט של הדרמה החדשה:
לי היו-רי השתתפה בלפחות 2 דרמות (וחוצמזה היא גם אקסית של LSJ). גם היא נראית די דומה לעצמה...
תוקן על ידי iDana 15/4/2011 10:35
בתגובה ל: מאת: iDana גם הוא ממש דומה וגם תפסו את מהות הדמות שלו. אהבתי גם את האייקון של הוא פחות דומה לעצמו מ אבל אהבתי את הקטע שהוא מרסס את הפה שלו בשביל ריח טוב ושם טיפות עיניים...
בתגובה ל: גם לדעתי הוא האייקון הכי טוב מכולם מאת: asole האייקון של גו ג'וק מדהים, ממש שיכפול .
קומאסמידה
תוקן על ידי זרהמאד 15/4/2011 19:10
בתגובה ל: אייקונים של דרמות קוריאניות... (+עידכונים) מאת: asole הם מאודי יפים, במיוחד סיטי הול שהם יצאו ממש דומים לעצמם.. ותוכלי להסביר לי איך מוסיפים אותם? עשיתי את זה פעם אחת אבל אני לא ממש זוכרת..
ואני אשמח לאייקונים של זמרים ובעיקר של להקת BIG BANG שהיא הלהקה האהובה עליי..
בתגובה ל: אייקונים של K-Pop בגלריה המשותפת מאת: asole ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole אמנם עכשיו כבר ה-18 אבל אתמול היה יומולדת לכוכב הבלתי מעורער של אילג'ימה, בין כלב לזאב והחברה שלי..הבחורצ'יק חוגג 29 שזה כמעט 30..שיהיה לו המון בריאות, אושר הצלחה בצבא, שירות קל ובטוח ושיסיים את השירות כמה שיותר מהר ויחזור להפציץ עם סדרות מעולות
ולסיום כמה תמונות שלו
בתגובה ל: ללי ג'ון קי מאת: lady fanni ללא תוכן
בתגובה ל: ללי ג'ון קי מאת: lady fanni לא יאמן שהוא בן 29! הוא נראה כל כך צעיר....