הסדרה שודרה בדרום קוריאה בחודשים מרץ עד מאי 2010 ברשת SBS. התקציר חושף פרטים עד לפרק הרביעי ועלול להכיל למחמירים.
מה הא רי היא בוגרת לימודים משפטיים , בעצם היא תובעת צעירה שזה עתה סיימה ללמוד. בטקס סיום הלימודים היא מביימת בעזרת אמה את מחלת האם ובורחת לאתר נופש יפייפה בו עתידה להיות תצוגת אופנה. הא רי אינה רואה כלום בעיניים, היא הגיעה לתצוגת האופנה רק כדי לשים את ידה על נעלי ה"גרייס קלי" שיימכרו במכירה פומבית. לצערה הרב, המכונית שלה נפרצת והארנק , המסמכים והפלאפון נגנבים. תוסיפו לכל זה את ההברזה של חברתה הטובה אשר בידיה ההזמנה לחדרים במלון והרי לכם את מה הא רי בודדה וגלמודה ללא כסף או מקום לשהות בו. מי שעוטה על הטרף הוא בחור אלגנטי ושנון (כך הרושם הראשוני) בשם סו איו וו שמזמין את הא רי לשהות בחדרו עד שהחילוץ המיוחל יגיע. כמובן שהא רי מסרבת וממשיכה בתוכנית המקורית שלה, לרכוש את נעלי הגרייס קלי שלהם חיכתה. לאחר זכייתה במכירה הפומבית אין להא רי איך לשלם על הנעליים והויכוחים עם מנהלי המכירה גורמים לה לאבד את הנעליים לטובתו של אין וו. נעלי "גרייס קלי"- מכאן מתחיל כל הסיפור
כבר ברגע הזה קלטתי שלאין וו יש מניע נסתר. הוא מקרקר ומסתובב סביב מה הא רי כאילו הוא מכיר אותה כל חייו. יש דברים כמו רמיזות קטנות שנותנות את התחושה שמשהו עומד להתגלות, כאילו שסודו של אין וו אוטוטו יצא לאור. מה הא רי תמימה למידי. היא מאד שקופה וצפוייה ואפשר לקלוט את צעדיה עוד טרם שתעשה אותם. התאבון הבריא שלה לאופנה וללבוש גורם לה לחזור אל חדרו של אין וו ולבלות שם את הלילה. השאלה הראשונה שעלתה במוחי היא- מדוע שאיו וו יקבל אותה בחדרו, יעניק לה את הנעליים שכל כך רצתה ובכלל יכסה את חובותיה והוצאותיה עד שהיא תחזור לסאול ותשלם לו חזרה? ובכלל, האסמכתא היחידה שיש לו לכך הוא הפתק שבו הוא רשם את מספר הטלפון שלו. התשובה הראשונה שעניתי לעצמי היתה-הוא רוצה להתחיל איתה אך עושה הרושם שהשאלה הזו תצוץ עוד ועוד בהמשך. עו"ד סו- הבחירה הנכונה !
לבנתיים באותו אתר סקי נמצא גם התובע יון, הוא נמצא שם מסיבה אחרת לגמרי. כבר שנים רבות שהוא עוקב אחרי נוכל המחקה עיצובים. כשהתובע יון נמצא בעיצומו של המעקב מה הא רי חושבת בטעות שהוא זה שפרץ למכוניתה (בגלל המעיל שלבש) וגורמת למבצע הבילוש להתפרק. הא רי שבה לביתה ומגלה שאביה זועם על מעלילה. לאחר התנהגותו של אביה הבנתי שהא רי בעצם שבויה. היא שבויה בידי אביה. בגלל הדחף והתאווה שלה לאופנה היא נאלצת לרצות עוד ועוד את אביה כדי שהוא לא יסגור לה את הברז.
הא רי מתחילה ביומה הראשון בעבודה כתובעת, הראשונה שעולה לראש היא אל מהסרט "לא רק בלונדינית". היא מגיעה לעבודה וכבר ננזפת על אופן לבושה ועל צורת ההתנהגות שלה. כל הנשים במקום העבודה נראות כה משורטטות וייצגיות, כמו דודות מסודרות ואילו מה הא רי כה צבעונית , כה חשופה וכה קולנית- ההפך הגמור מלהיות תובעת . לצערה הבוס והחונך שלה הוא לא אחר מהתובע יון, אותו אחד שהיא הרסה לו את החקירה באתר הנופש.
בבוקר למחרת כאשר היא מגיעה למשרד , מה הא רי פוגשת בבחור שרכש עבורה את הנעליים. היא חוששת שהוא בא להתלונן על כך שהיא לא החזירה את כספו כמוסכם אך מסתבר שהוא עורך דין במקצועו. הם מסכמים להיפגש שוב למחרת כדי שהיא תוכל להשיב את כספו ואכן כך קורה. גם במקרה הנכחי שאיו וו מציע להא רי את שרותיו כעו"ד עולה התחושה שהוא מחפש אותה, שהוא מכיר אותה .
כמתבקש, הא רי מסתבכת עם שני קטינים שטוענים שהיא ניצלה אותם מינית, מי שנחלץ לעזרת הוא כמובן אין וו שדואג להחזיר אותה לביתה ונלחם על כך שהסרטונים שהועלו לרשת יימחקו. בשלב הזה גיבשתי דעה שיש פה סוג של מניפולציה. עו"ד סו מתמרן את הא-רי כך שיוכל להיות שם לעזרתה כאשר היא תזדקק לו.
כעו"ד, איו וו מנסה לגרום לכך שהא רי התובעת תזכה לניקוד אצלה מעסיקה, הוא עוזר לה לאסוף מידע על הימורים לא חוקיים כדי שתוכל לפצח תיק בכוחות עצמה. הדבר דוקא מקרב אותה יותר לתובע יון, עליו מזמן היא שמה את עיניה. התובע יון מציל אותה מידי המהמרים הזועמים ורואים את תוצאות האימונים של השחקן הנהדר הזה מהסדרה צ'ונו, הוא נלחם בכח כדי לחלץ את הא רי. לצערה הרב כל הראיות ניזוקו, אין לה על מה לבסס את התיק. מה הא-רי והתובע יון- בוס או אהוב??
הא רי חוששת לחזור למקום עבודתה, הסימנים והחבלות על פניה לא מקנים לה ניקוד אצל אביה והמכונית שלה מוחרמת, אותו הדבר לגבי כרטיס האשראי. מה הא רי מרגישה מוגבלת! לאחר נזיפה מהבוס היא מקבלת הזדמנות נוספת כתובעת בתיק של הטרדה מינית. למרות זאת את שלוותה מפרה אזרחית אשר נחקרה ע"י הא רי מתיק אחר. היא משליכה על הא רי דלי מלא עגבניות מרוסקות, את הרעיון המקורי היא שאבה מאכילת העגבניות על ידי הא רי במשך כל התשאול מולה.
הא רי מואסת בעבודה ובחייה, היא משאירה מכתב פרידה ועושה את פעמיה לכיוון שדה התעופה- היעד יפן.
מי שעוצר אותה (שוב) הוא אין וו ומטיח בפניה את העובדה שהתובע יון ערב לעבודתה בתיק החדש. הא רי מקבלת לידיה לטפל במקרה של הטרדה מינית בילדה בת 7,המקרה הזה נוחל הצלחה לאחר מספר נסיונות לא קלים וכמובן שעזרתו של אין וו מורגשת גם במקרה הזה. היא מקבלת לידיה מסמכים אשר יעזרו לה בסיכום הסופי של התביעה. שוב עולה השאלה- למה? למה איכפת לאין וו ממנה? למה הוא עוזר לה באופן גלוי וסמוי? מה המניע הנסתר שלו?
הא-רי מקבלת משרד משלה. עבורה זהו קידום, בעבור מנהל המחלקה זוהי האפשרות היחידה לדחוק אותה הצידה. לאחר שהיא מייפה את המשרד והופכת אותו לורוד משהו, היא מחכה לתיקים אשר תוכל לעבוד עליהם. בשלב הזה כנראה שהיא מחכה לשווא.
גם לאחר ארבע פרקים עדיין לא הצלחתי לפענח את הסוד של אין וו – מובן לי שמשהו מניע אותו, ישנם קטעי שיחות עם "אביו" ועם שותפתו למשרד בכל הנוגע להא רי ועבודתה אך עדיין לא הצלחתי לצבור חלקים שלמים לפאזל, עדיין הכל עמום. חיכיתי בקוצר רוח לפרקים הבאים. רציתי כל כך לכתוב על כל הסדרה אך נוכחתי לדעת שאם אמשיך אהרוס למי שעתיד לצפות בה. החל מהפרק החמישי מתחילים להחשף עוד סודות אשר שופכים אור על העלילה ועל התנהגותו של אין וו, העו"ד שגרם לי להתאהב בו למרות התנהגותו.
כמה מילים על השחקנית יון.... לאחר גילום דמותה של ד"ר יון בסדרה המעולה ד"ר צ'אמפ חשבתי שלשחקנית אין יכולת משחק. כנראה שהדמות ש"הלבישו" עליה הסתירה המון מיכולות המשחק של השחקנית. לאחר שצפיתי ב"נסיכה התובעת" גיליתי שחקנית מוכשרת ומלאה שמחה. למרות שישנם קטעים של עצב שמלווים את דמותה בסדרה הזו, השחקנית מגלמת דמות חיובית ועליזה, התמימות שלה משקפת שמחת נעורים . לראות את אותה שחקנית מגלמת שתי דמויות שונות לחלוטין בוצרה שונה כל כך הצליחה לשנות את דעתי עליה. השינוי המהותי והאפשרות ליצור כזה שינוי מדמות לדמות , הוכיחו לי עד כמה השחקנית הזו מוכשרת וכנראה שאתן צ'אנס לסדרה "אייריס" בה היא משתתפת, מסקרן אותי לראות אותה בתפקיד נוסף.
קצת על השחקן פארק שי-הו- חלקכם מכירים אותו כצ'ה דול /שי-הו מהסדרה "אילג'ימה" שם הוא שיחק כשחקן משני+. בסדרה הזו הוא מופיע בקדמת הבמה וגם זה לא הספיק לי, לא סתם הוא זכה לכינוי "השואב". השחקן ,למרות הדמות השנויה במחלוקת שהוא גילם, הצליח להפנט גם אותי. לא פעם חששתי שאולי הא-רי תחליט לבחור דוקא בתובע ולא בעו"ד סו, עד לפרקים מתקדמים נותרתי במתח על ההחלטה הגורלית הזו מבחנתי. למרות שכעסתי על התנהלותה של הדמות, לא הצלחתי לשנוא את עו"ד סו,כאמור פשוט התאהבתי.
סרטון עם השיר המוביל בסדרה Goodbye my princesS -התמונות יכולות לספיילר
לי מין הו ("בחורים רעים") ביקר לאחרונה בתאילנד. לא ברור אם התמונות מחופשה או כחלק מפרסום קצת לפני עלייתה לשידור של הסדרה החדשה שלו "City Hunter" ב 27.5, העיקר שיהיה בהצלחה!
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד הסדרה שודרה בדרום קוריאה בחודשים מרץ עד מאי 2010 ברשת SBS. התקציר חושף פרטים עד לפרק הרביעי ועלול להכיל למחמירים.
מה הא רי היא בוגרת לימודים משפטיים , בעצם היא תובעת צעירה שזה עתה סיימה ללמוד. בטקס סיום הלימודים היא מביימת בעזרת אמה את מחלת האם ובורחת לאתר נופש יפייפה בו עתידה להיות תצוגת אופנה. הא רי אינה רואה כלום בעיניים, היא הגיעה לתצוגת האופנה רק כדי לשים את ידה על נעלי ה"גרייס קלי" שיימכרו במכירה פומבית. לצערה הרב, המכונית שלה נפרצת והארנק , המסמכים והפלאפון נגנבים. תוסיפו לכל זה את ההברזה של חברתה הטובה אשר בידיה ההזמנה לחדרים במלון והרי לכם את מה הא רי בודדה וגלמודה ללא כסף או מקום לשהות בו. מי שעוטה על הטרף הוא בחור אלגנטי ושנון (כך הרושם הראשוני) בשם סו איו וו שמזמין את הא רי לשהות בחדרו עד שהחילוץ המיוחל יגיע. כמובן שהא רי מסרבת וממשיכה בתוכנית המקורית שלה, לרכוש את נעלי הגרייס קלי שלהם חיכתה. לאחר זכייתה במכירה הפומבית אין להא רי איך לשלם על הנעליים והויכוחים עם מנהלי המכירה גורמים לה לאבד את הנעליים לטובתו של אין וו. נעלי "גרייס קלי"- מכאן מתחיל כל הסיפור
כבר ברגע הזה קלטתי שלאין וו יש מניע נסתר. הוא מקרקר ומסתובב סביב מה הא רי כאילו הוא מכיר אותה כל חייו. יש דברים כמו רמיזות קטנות שנותנות את התחושה שמשהו עומד להתגלות, כאילו שסודו של אין וו אוטוטו יצא לאור. מה הא רי תמימה למידי. היא מאד שקופה וצפוייה ואפשר לקלוט את צעדיה עוד טרם שתעשה אותם. התאבון הבריא שלה לאופנה וללבוש גורם לה לחזור אל חדרו של אין וו ולבלות שם את הלילה. השאלה הראשונה שעלתה במוחי היא- מדוע שאיו וו יקבל אותה בחדרו, יעניק לה את הנעליים שכל כך רצתה ובכלל יכסה את חובותיה והוצאותיה עד שהיא תחזור לסאול ותשלם לו חזרה? ובכלל, האסמכתא היחידה שיש לו לכך הוא הפתק שבו הוא רשם את מספר הטלפון שלו. התשובה הראשונה שעניתי לעצמי היתה-הוא רוצה להתחיל איתה אך עושה הרושם שהשאלה הזו תצוץ עוד ועוד בהמשך. עו"ד סו- הבחירה הנכונה !
לבנתיים באותו אתר סקי נמצא גם התובע יון, הוא נמצא שם מסיבה אחרת לגמרי. כבר שנים רבות שהוא עוקב אחרי נוכל המחקה עיצובים. כשהתובע יון נמצא בעיצומו של המעקב מה הא רי חושבת בטעות שהוא זה שפרץ למכוניתה (בגלל המעיל שלבש) וגורמת למבצע הבילוש להתפרק. הא רי שבה לביתה ומגלה שאביה זועם על מעלילה. לאחר התנהגותו של אביה הבנתי שהא רי בעצם שבויה. היא שבויה בידי אביה. בגלל הדחף והתאווה שלה לאופנה היא נאלצת לרצות עוד ועוד את אביה כדי שהוא לא יסגור לה את הברז.
הא רי מתחילה ביומה הראשון בעבודה כתובעת, הראשונה שעולה לראש היא אל מהסרט "לא רק בלונדינית". היא מגיעה לעבודה וכבר ננזפת על אופן לבושה ועל צורת ההתנהגות שלה. כל הנשים במקום העבודה נראות כה משורטטות וייצגיות, כמו דודות מסודרות ואילו מה הא רי כה צבעונית , כה חשופה וכה קולנית- ההפך הגמור מלהיות תובעת . לצערה הבוס והחונך שלה הוא לא אחר מהתובע יון, אותו אחד שהיא הרסה לו את החקירה באתר הנופש.
בבוקר למחרת כאשר היא מגיעה למשרד , מה הא רי פוגשת בבחור שרכש עבורה את הנעליים. היא חוששת שהוא בא להתלונן על כך שהיא לא החזירה את כספו כמוסכם אך מסתבר שהוא עורך דין במקצועו. הם מסכמים להיפגש שוב למחרת כדי שהיא תוכל להשיב את כספו ואכן כך קורה. גם במקרה הנכחי שאיו וו מציע להא רי את שרותיו כעו"ד עולה התחושה שהוא מחפש אותה, שהוא מכיר אותה .
כמתבקש, הא רי מסתבכת עם שני קטינים שטוענים שהיא ניצלה אותם מינית, מי שנחלץ לעזרת הוא כמובן אין וו שדואג להחזיר אותה לביתה ונלחם על כך שהסרטונים שהועלו לרשת יימחקו. בשלב הזה גיבשתי דעה שיש פה סוג של מניפולציה. עו"ד סו מתמרן את הא-רי כך שיוכל להיות שם לעזרתה כאשר היא תזדקק לו.
כעו"ד, איו וו מנסה לגרום לכך שהא רי התובעת תזכה לניקוד אצלה מעסיקה, הוא עוזר לה לאסוף מידע על הימורים לא חוקיים כדי שתוכל לפצח תיק בכוחות עצמה. הדבר דוקא מקרב אותה יותר לתובע יון, עליו מזמן היא שמה את עיניה. התובע יון מציל אותה מידי המהמרים הזועמים ורואים את תוצאות האימונים של השחקן הנהדר הזה מהסדרה צ'ונו, הוא נלחם בכח כדי לחלץ את הא רי. לצערה הרב כל הראיות ניזוקו, אין לה על מה לבסס את התיק. מה הא-רי והתובע יון- בוס או אהוב??
הא רי חוששת לחזור למקום עבודתה, הסימנים והחבלות על פניה לא מקנים לה ניקוד אצל אביה והמכונית שלה מוחרמת, אותו הדבר לגבי כרטיס האשראי. מה הא רי מרגישה מוגבלת! לאחר נזיפה מהבוס היא מקבלת הזדמנות נוספת כתובעת בתיק של הטרדה מינית. למרות זאת את שלוותה מפרה אזרחית אשר נחקרה ע"י הא רי מתיק אחר. היא משליכה על הא רי דלי מלא עגבניות מרוסקות, את הרעיון המקורי היא שאבה מאכילת העגבניות על ידי הא רי במשך כל התשאול מולה.
הא רי מואסת בעבודה ובחייה, היא משאירה מכתב פרידה ועושה את פעמיה לכיוון שדה התעופה- היעד יפן.
מי שעוצר אותה (שוב) הוא אין וו ומטיח בפניה את העובדה שהתובע יון ערב לעבודתה בתיק החדש. הא רי מקבלת לידיה לטפל במקרה של הטרדה מינית בילדה בת 7,המקרה הזה נוחל הצלחה לאחר מספר נסיונות לא קלים וכמובן שעזרתו של אין וו מורגשת גם במקרה הזה. היא מקבלת לידיה מסמכים אשר יעזרו לה בסיכום הסופי של התביעה. שוב עולה השאלה- למה? למה איכפת לאין וו ממנה? למה הוא עוזר לה באופן גלוי וסמוי? מה המניע הנסתר שלו?
הא-רי מקבלת משרד משלה. עבורה זהו קידום, בעבור מנהל המחלקה זוהי האפשרות היחידה לדחוק אותה הצידה. לאחר שהיא מייפה את המשרד והופכת אותו לורוד משהו, היא מחכה לתיקים אשר תוכל לעבוד עליהם. בשלב הזה כנראה שהיא מחכה לשווא.
גם לאחר ארבע פרקים עדיין לא הצלחתי לפענח את הסוד של אין וו – מובן לי שמשהו מניע אותו, ישנם קטעי שיחות עם "אביו" ועם שותפתו למשרד בכל הנוגע להא רי ועבודתה אך עדיין לא הצלחתי לצבור חלקים שלמים לפאזל, עדיין הכל עמום. חיכיתי בקוצר רוח לפרקים הבאים. רציתי כל כך לכתוב על כל הסדרה אך נוכחתי לדעת שאם אמשיך אהרוס למי שעתיד לצפות בה. החל מהפרק החמישי מתחילים להחשף עוד סודות אשר שופכים אור על העלילה ועל התנהגותו של אין וו, העו"ד שגרם לי להתאהב בו למרות התנהגותו.
כמה מילים על השחקנית יון.... לאחר גילום דמותה של ד"ר יון בסדרה המעולה ד"ר צ'אמפ חשבתי שלשחקנית אין יכולת משחק. כנראה שהדמות ש"הלבישו" עליה הסתירה המון מיכולות המשחק של השחקנית. לאחר שצפיתי ב"נסיכה התובעת" גיליתי שחקנית מוכשרת ומלאה שמחה. למרות שישנם קטעים של עצב שמלווים את דמותה בסדרה הזו, השחקנית מגלמת דמות חיובית ועליזה, התמימות שלה משקפת שמחת נעורים . לראות את אותה שחקנית מגלמת שתי דמויות שונות לחלוטין בוצרה שונה כל כך הצליחה לשנות את דעתי עליה. השינוי המהותי והאפשרות ליצור כזה שינוי מדמות לדמות , הוכיחו לי עד כמה השחקנית הזו מוכשרת וכנראה שאתן צ'אנס לסדרה "אייריס" בה היא משתתפת, מסקרן אותי לראות אותה בתפקיד נוסף.
קצת על השחקן פארק שי-הו- חלקכם מכירים אותו כצ'ה דול /שי-הו מהסדרה "אילג'ימה" שם הוא שיחק כשחקן משני+. בסדרה הזו הוא מופיע בקדמת הבמה וגם זה לא הספיק לי, לא סתם הוא זכה לכינוי "השואב". השחקן ,למרות הדמות השנויה במחלוקת שהוא גילם, הצליח להפנט גם אותי. לא פעם חששתי שאולי הא-רי תחליט לבחור דוקא בתובע ולא בעו"ד סו, עד לפרקים מתקדמים נותרתי במתח על ההחלטה הגורלית הזו מבחנתי. למרות שכעסתי על התנהלותה של הדמות, לא הצלחתי לשנוא את עו"ד סו,כאמור פשוט התאהבתי.
סרטון עם השיר המוביל בסדרה Goodbye my princesS -התמונות יכולות לספיילר
בתגובה ל: הנסיכה התובעת - Prosecutor Princess מאת: זרהמאד הזכרת לי רגעים יפים עם הסדרה המפתיעה והמהנה הזו, שבה התאהבתי בקים סו יון המלכה והתלהבתי עד מאוד מקסמו של פארק שי הו ומכישורי השאיבה המוכחים שלו
אני חולקת עלייך רק בדבר אחד - לטעמי קים סו יון הייתה מעולה גם בד"ר צ'אמפ. היא זיקית שמשתנה בהתאם לתפקיד, ופשוט הייתה לה דמות שונה ופחות נעימה, אבל גם שם אהבתי מאוד את הכנות שלה. בשבילי, מה שהכי קובע אם אני אתחבר לשחקן אלה בעיקר המבטים, מה שהוא משדר בעיניים... וקים סו יון מעבירה המון רגש, כנות וטבעיות. היא מצליחה להעביר רגשות שונים, בצורה אמינה ובלי להגזים. אבל אולי אם הייתי רואה אותה קודם בדוקטור ואח"כ בנסיכה, הייתי חושבת כמוך...
אגב, גם ב"גורמה" היה לה תפקיד שונה לחלוטין. לא היה בו כ"כ הרבה בשר לדעתי (למרות שזו סדרה על אוכל ). אבל היא הרשימה אותי מאוד באלגנטיות שלה. אין פלא שהיא נבחרה לאחרונה כ-Best Jewelry Lady
(הנעליים הזכירו לי את הפרינססה...).
ועוד כמה תמונות שלה:
תוקן על ידי iDana 19/4/2011 13:1
בתגובה ל: סיקור נהניתי לקרוא! מאת: iDana כיום אני רואה אותה בעיניים אחרות לגמרי. לא שנאתי אותה בד"ר צ'אמפ אלא שפיתחתי כעס כלפי הדמות שהיא גילמה. הדבר השפיע כמובן וגרם לי לראות את השחקנית באור שלילי, היחס שלה לג'י און הכעיס אותי מאד.
התמונות שצירפת מרהיבות, היא מקסימה ומלכה של הביוקר.
בתגובה ל: התואר הולם אותה בהחלט מאת: זרהמאד ללא תוכן
בתגובה ל: הנסיכה התובעת - Prosecutor Princess מאת: זרהמאד ולא רוצה להיחשף לספוילרים. מעניין לקרוא את החוויה שלך מהסידרה...
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: אני מתאפקת לא לקרוא כי אני באמצע... מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: הסיכום שלה מתייחס רק עד לפרק 4 מאת: iDana אז היא לא סיימה עדיין את הסידרה? אז אולי אנחנו בדיוק ביחד?
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: אה....קומאו מאת: shrekit144 אבל החליטה לא לפרט מעבר לפרק 4, כדי לא לספיילר יותר מדי לצופים העתידיים...
איך אני בתור הדוברת של דלית?
בתגובה ל: היא סיימה לצפות מאת: iDana את משו משו בכל מצב!!!
בתגובה ל: הנסיכה התובעת - Prosecutor Princess מאת: זרהמאד מאוד אהבתי את הדרמה הזאת ואני חייבת לומר שהרבה יותר מאשר "49 ימים", שגם אותה כותבת אותה התסריטאית. הייתה להם כימיה מדהימה. מקווה לראות אותם בפרוייקט נוסף בעתיד.
גם הפסקול היה מאוד נחמד. תמיד נקרעתי מצחוק בגלל השיר Give Me.
בתגובה ל: תודה על הסקירה המקסימה! מאת: isolda ללא תוכן
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד תרגמתי את הסדרה הזו עם המון כיף ואהבה ואני עדיין לא מאמינה שסיימתי את הפרויקט הזה (אני מוכנה לצפות בסדרה הזו שוב ושוב...).
לדלית על ההדרכה, העזרה והתמיכה לנורית ולצוות Asia4hb על העלאת הפרקים, העזרה הטכנית והעידוד לפארק ג'י הון, לקים יון וו, ללי דו ווק ולשחקנים הנפלאים שגילמו את הדמויות האלה
הנה אחד השירים האהובים עליי מהפסקול:
מקווה שאין יותר מדי פשלות בתרגום, בכל זאת פרויקט סולו ראשון... האמת שהוא השאיר לי טעם של עוד בימים אלה אני מתרכזת בהגהות, אבל בא לי לקחת את "קפיטל סקנדל" האהובה כפרויקט הבא
תוקן על ידי iDana 19/4/2011 13:16
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana אני שמחה בשמחתך, כל הכבוד על ההתמדה ועל ההשקעה. עבודת התרגום לא קלה כלל וגוזלת המון זמן, יישר כח!
עוד אני שמחה על כך שרבים יוכלו להנות מהסדרה, מהמשולש הרומנטי המורכב (שהצליח להרגיז אותי),ומפארק ג'י הון בפרט..
כל הכבוד דנה! מרימה כוס של יין לכבוד הסיום של הפרוייקט הראשון שלך שאני בטוחה שהוא מוצלח ומושקע ביותר.
בתגובה ל: ברכות דנה היקרה מאת: זרהמאד
את יודעת שנתת לי השראה, נכון? לא יודעת אם הייתי מעזה להתחיל, בלי הדוגמה שלך, שלא לדבר על כל ההסברים והטיפים
אני חושבת שזו הייתה סדרה מאוד מתאימה לפרויקט ראשון - גם כי הפרקים קצרים, הדיאלוגים לא מסובכים, והיה מאתגר למצוא תרגום למונחי הרפואה/ספורט.
ונראה לי שאני יכולה לתרגם רק סדרה שאני ממש אוהבת כי מתעסקים עם הפרקים כ"כ הרבה, כך שכדאי ליהנות גם מהתהליך...
ופארק ג'י הון!
בתגובה ל: על הפרגון! מאת: iDana ללא תוכן
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana תודה על ההשקעה בתרגום הדרמה, האמת שלא שמעתי על הדרמה הזאת מעולם ומאחר וזה הפרוייקט הנבחר שלך היא חייבת להיות דרמה טובה אז היא נכנסת לרשימה שלי..
ברכות לרגל פרוייקט הסולו הראשון שלך (הגהות זה מאוד חשוב| צ15|), אנחנו נשמח לעזור לך בעוד פרוייקטים עתידיים ולעמוד לרשותך כמובן...
Dont mess with the Kiwi סובלת מג'אפאניקה קשה ביותר.. תזהרו! זה מידבק!
בתגובה ל: תודה מאת: Kiwi85
הטעם שלי לא תמיד מסונכרן עם טעמם של אחרים אבל מאוד נהניתי מהדרמה האנושית והכייפית הזו. היה לי קליק איתה מהרגע הראשון וגם החלטתי לתרגם אותה בספונטניות, כדי להתנסות, ומשם זה כבר זרם
גם על הצעת העזרה העתידית!
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana הפרקים כבר בהורדה לסיום הפרויקט הראשון ו-
בתגובה ל: דנה מאת: giligil ללא תוכן
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana מאוד אהבתי לראות בין לבין קטעים מהסדרה, עכשיו אני מחכה לסופ"ש כדי לעשות מרתון כי נשארתי עם טעם של עוד !
תודה על תרגום מושקע אין עלייך !
נ.ב: איפה אני מוצאת את כל האייקונים שאתן מכניסות בהודעות ?
בתגובה ל: תודה רבה דנה על התרגום המדהים :) מאת: nurit24 יש לך אייקון של השואב? כיף לראות אותך כאן
בתגובה ל: תודה רבה דנה על התרגום המדהים :) מאת: nurit24
אני חושבת שהקטגוריות כמו KoreaSoccer, KDrama ושל כל הלהקות ימצאו חן בעינייך במיוחד...
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana איזה זריזה את!! נקווה שזה פרויקט ראשון שלך מיני רבים
בתגובה ל: מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana
עכשיו רק צריך לארגן עוד מקום פנוי -
על דיסק נייד (כי ההארד דיסק מזמן מלא)
כל הכבוד לך על ההתמדה
(ועל זה שאת מסייעת בהגהות, שכל כך חשוב לטפל בהן)
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: ד"ר צ'אמפ המתורגמת עלתה לאתר מאת: iDana וואו! כל הכבוד על ההשקעה העצומה! אני מתארת לעצמי שזה לקח הרבה ימים ולילות. רציתי מזמן לראות אותה אבל לא יצא לי, אבל עכשיו אני בטוח אקדם אותה ברשימת הדרמות ההמתינות שלי.
בתגובה ל: מאת: isolda
אבל נהניתי כי אני אוהבת את הסדרה ובמיוחד את פארק ג'י הון
אני מקווה שבעוד כמה חודשים יהיה לי יותר זמן לתרגומים
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד אי שם בתאילנד, התמונות הן במהלך הצילומים, שלחו לנו שנשזוף בו עינינו
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד
מתרחשים בתאילנד.
כתבתי וצירפתי צילום מתישהו באחד השרשורים.
ותמיד, תמיד טוב לראותו
מכנס אדום ? אדום ?
הבלש המסוגנן - דווקא מתאים לו
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: חלק מצילומי הסדרה מאת: Rebeccan מכנס אדום, סוף סוף שולם עם הנעליים
הוא ניראה מבוהל לגמרי על הפיל ...
בתגובה ל: חלק מצילומי הסדרה מאת: Rebeccan
וזו הזדמנות להוסיף עוד - אפשר ביס, מין-הו ?
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: היון בין - נשלח לחזית !! ולא ישרת כקצין קישור PR מאת: Rebeccan זה נשמע שזה יותר לחץ מהמארניס עצמו. יש הרגשה שקצת מנצלים אותו. גם לייחצון של המארינס וגם "מקריבים" אותו בתור סלבריטי לעמדה מסוכנת יותר.
בתגובה ל: לחץ הקהל?? מאת: shrekit144
אבל הלחץ בא גם מכיוון "הקהל" - עתונאים וכו'
הם הרי גייסו אותו לצורך תעמולה ....
הכתבה האחרונה שהבאתי - מדברת בדיוק על זה שלא צריך בעצם יחסי ציבור שכאלה לטובת המארינס, כי ממילא יש להם הרבה מתגייסים וכו'
ראית כמה כתבות יש בנושא ?
כנסי לגוגל קוריאה (google.co.kr) ותראי כמה פעמים מדברים רק על הנושא הזה.
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: הצבא - כולל שר הימייה - התחרטו מאת: Rebeccan זה נראה כאילו הוא הפך ל"דוגמא", ולא ברור מה הגבול שלהם?! בתכלס הוא התנדב להיות לוחם, אז הוא כנראה ידע לאן הוא נכנס. אבל, במשך הטירונות כל ההדלפות של התמונות שלו והסיפורים על ההצלחות שלו, נראו לי כמו תיחמון ישראלי של הסוכנים שלו כדי להוציא אותו הכי טוב שאפשר גם אם הוא ישרת בסוף ב"גלי צד"ל". אבל משהו השתבש שם....
בתגובה ל: לא ברור לי מה קורה שם... מאת: shrekit144
אלא של המארינס, שקיוו להפוך אותו לסמל.
בכתבה האחרונה שקישרתי - בדיוק על זה דיברו.
המארינס טרח לצלם ולפקסס כל תמונה לכל מקום -
כי חשבו להשתמש בו !! זה מרגיז - כי הוא עם כל הכוונות הטובות התנדב לחייל (יחידה צבאית) הזה - וקיווה להיות "אחד מהחבר'ה"
המארינס התכוונו להשתמש בו בתור סמל וכו' וכו' - ואז באה הביקורת על זה, שבחרו בו בצורה שונה מאשר שאר חבריו ליחידה (הגרלה אקראית לשיבוץ), שכל הזמן מפמפמים בתקשורת על ההצלחות וכו'.
ממתי מפרסמים כמה קליעות הצליח כל חייל ? ולמה דווקא הוא ? כי רצו להפוך אותו לסִמֶל (symbol)!! ולא משום סיבה אחרת ....
בקיצור - הוא רצה להיות חייל (soldier) מן השורה, הם התכוונו למשהו בסגנון גלי צד"ק כל הזמן ....
ואני מודה שנפלתי למלכודת ... ומצטערת.
סליחה היון בין שמור על עצמך
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: היון בין - נשלח לחזית !! ולא ישרת כקצין קישור PR מאת: Rebeccan
הזדמנות לצפות בשיזוף ובגילוח החלק
הוא שזוף, נראה טוב (אומרים שהוא אוכל טוב והצליח להעלות כמה ק"ג שנשרו בצילוסי "גן סודי")
נומי סאן - אני טוענת שהוא שזוף מהשמש ולא מהשלג ... כי כבר אין שם שלג
הסרטון איטי - כדאי להמתין שיעלה ואז לצפות
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
משעשע שהסיפור הזה נראה כמו KDRAMA אמיתית. באמת שהייתי ממש סקרנית איך שחקנית אנמית כמוה הצליחה לקבל תפקידים ראשיים בדרמות. עכשיו התשובה ברורה. למרות שהסוכנות שלה טוענת "לא ידענו", זה די ברור מי הצליח לסדר לה את קריירת המשחק. אני לא חובבת גדולה של המוסיקה של האקס שלה, אבל הוא אחד המוסיקאים המשפיעים שם, אין ספק בזה. ואיך בכלל הם הצליחו להסתיר את זה שנים בלי שהנטיזנס יגלו על זה? שערוריה!
בתגובה ל: שמעתם על הסקנדל של לי ג'יה? מאת: isolda
אני מניחה שהסקנדל הזה יפרנס את מדורי הרכילות, הפורומים וכו' לא מעט זמן, עד לסקנדל הבא. מתרוצצות כל מיני שמועות פרועות על זה שיש להם שני ילדים, ועל כך שהחבר הנוכחי שלה, ג'ונג וו סונג, לא ידע כלום (ובתגובות כתוב גם שניאוף נחשב לעבירה על החוק בקוריאה).
בכל מקרה, אני מקווה שהעניין יסתדר לטובת כל המעורבים בדבר.
בתגובה ל: אני חיבבתי אותה למדי ב"בטהובן וירוס" מאת: iDana שג'ונג וו סונג לא ידע כלום. נראה לי שחלק גדול מכל מה שהנציגים שם אומרים זה יחסי ציבור. שמעתי פעם על מישהי מפורסמת בקוריאה שהואשמה בניאוף ואפילו נשפטה. לא זוכרת מה היה העונש, אבל הרבה אנשים דרשו לתת לה מלקות. ממש הזכיר לי את "האחד".
לגבי המשחק שלה, היא לא נוראית אבל די אנמית לדעתי בשביל שחקנית ראשית.
מה שבטוח, יש לה טעם טוב, כי ג'ונג וו סונג מקסים!
בתגובה ל: מעניין אם זה נכון מאת: isolda
אמנם אין לי כוונה לצפות בקרוב ב"אתנה" (לא בדיוק כוס הסוג'ו שלי), אבל אולי אדגום את אחד הסרטים שלו...
בתגובה ל: ג'ונג וו סונג באמת נראה מקסים מאת: iDana A Moment to Remember.
בתגובה ל: בדיוק עכשיו סיימתי את מאת: shrekit144
ראיתי שהוא תורגם באתר של Asia4hb. האמת, לא ראיתי הרבה סרטים קוריאניים, אבל בינתיים אני מעדיפה את הדרמות
בתגובה ל: ואיך הסרט? מאת: iDana סרט מדהים ומרגש! אחד התפקידים הטובים של סון יה ג'ין. מומלץ מאוד לראות.
בתגובה ל: מומלץ מאוד מאת: isolda
אגב, צפיתי בשבוע שעבר ב"אג'ושי". סרט לא קל, אבל מעניין. וון בין מדהים! וגם הילדונת שחקנית טובה.
בתגובה ל: על ההמלצה! מאת: iDana חבל שהוא לא חוזר לדרמות. הסרט היה קשה לצפייה ובמיוחד קשה המחשבה שדברים מזעזעים כאלה קורים בחיים האמיתיים ואולי בקנה מידה גדול יותר. גם הסוף הפתיע אותי, כבר ציפיתי לגרוע ביותר מהתסריטאים הקוריאנים.
נחמד לראות תמונות כאלה מטקסי הפרסים *מתה על השמלה ועל הנעליים*
ומי יודע, אולי מתישהו וון בין יופיע באיזושהי דרמה מושקעת, כפי שעשו השחקנים הראשיים ב"אייריס" וב"אתנה".
בתגובה ל: ואיך הסרט? מאת: iDana הסרט מרגש ועצוב. כל האוירה מתחילת הסרט היא מלנכולית ומסתורית. השחקנים הראשיים יפים ומפגינים משחק מושקע. אך הסיפור לדעתי גובר על הכל. אולי זאת החויה האישית שלי מהסרט...
הנה כמה תמונות של ג'ונג וו-סונג - נחשי את מי הוא הזכיר לי???
מעבר לזה, שמחתי לראות ש"אהג'שי" תורגם. הוא כבר בשלבי הורדה אצלי. איך היית מגדירה את הסרט הזה?
והכי כיף - ראיתי את S DIARY, עם KIM SUN-A, GONG YOO, ו - SPECIAL APPEARANCE מפתיעה - JANG HYUK. סרט חמוד חמוד!! ראיתי אותו בתרגום לאנגלית ביו טיוב, ב 11 חלקים של כמעט 10 דקות כל אחד. הייתי בטוחה שאני הולכת לצפות בו לנצח. והחלטתי להתחיל עם העשר דקות הראשונות, ומשם רק המשכתי הלאה עד הסוף. היו חלקים מרגשים וחלקים מצחיקים, התחברתי לדמות הראשית שבסך הכל רוצה לתת אהבה ושיאהבו אותה בחזרה. זה סרט על מערכות יחסים, מה נתת? מה קיבלת? עם אילו זיכרונות נשארת? ומה העברת הלאה למערכת יחסים הבאה?? אני אהבתי!!! וסיימתי עם חיוך...
בתגובה ל: רגע בלתי נשכח מאת: shrekit144 אני מתכוונת לצפות מתישהו ב"רגע בלתי נשכח". פסח עובר לי כ"כ מהר ואני לא מספיקה כלום...
ב"אג'ושי" יש קטעים קשים, אבל התרשמתי לטובה מוון בין ומהילדונת
ואולי אני צריכה לנסות סרטים יותר קומיים/רומנטיים (מחכה לי הסרט Cyrano Agency).
בתגובה ל: הוא הזכיר לך את ג'אנג היוק? מאת: iDana אחרי כמה סדרות עצובות + סרט עצוב. ניסיתי את S DIARY. והחזרתי לעצמי את הנשימה עם קורטוב של רום קום .
ו הוא באמת הזכיר לי את ג'אנג'וש אבל רק בזוויות מסוימות. לא חסר לו את החן שלו
בתגובה ל: זה גם מה שאני חשבתי. מאת: shrekit144 מזל שהלב הוא שריר שיכול להתרחב...
בתגובה ל: השירשור האסיאתי מאת: זרהמאד של הדרמה החדשה שלהם.
אני חייבת להגיד שאהבתי את התמונה ואת המתנה של און היי! מחכה לדרמה הזאת.
בתגובה ל: יון און היי וקאנג ג'י הוואן חוגגים יומולדת לPD מאת: isolda כזוג, הם נראים מקסים ביחד, נקווה שגם העלילה תהיה כך.
בתגובה ל: אני מקווה שזו תהיה סדרה איכותית מאת: זרהמאד העלילה נשמעת קצת בנאלית, אבל לפעמים דווקא מעלילה בנאלית יוצאת דרמה מעולה ומעלילה מקורית יוצאת דרמה משעממת.
בתגובה ל: יון און היי וקאנג ג'י הוואן חוגגים יומולדת לPD מאת: isolda ושניהם נראים ממש מתאימים!
יש לא מעט סדרות שמתחילות בחודש מאי...
בתגובה ל: התגעגעתי לקאנג ג'י הוואן מאת: iDana מקווה שהדרמות החדשות יהיו מעולות ולא יאכזבו!
התמונה הזאת של גונג היו ג'ין וצ'ה סונג וון קורעת מצחוק! הם ממש חמודים ביחד. גם הטריילר נראה משעשע.
בתגובה ל: יון און היי וקאנג ג'י הוואן חוגגים יומולדת לPD מאת: isolda התמונה מקסימה!! ומעוררת געגועים ליון און היי...
בתגובה ל: טרנינג ונעליים?? מאת: shrekit144
בתגובה ל: מה רע בטרנינג? מאת: iDana על מה הסידרה הזאת?
בתגובה ל: איזה מתוקה היא! מאת: shrekit144
לפי העלילה הראשונית, און היי מגלמת בחורה שאיכשהו מוצאת את עצמה מעמידה פנים שהיא נשואה ליורש עשיר או משהו כזה, והעניינים מסתבכים כשהאקסית שלו מופיעה ועוד איזה בחור - שיחד משלימים את המרובע הרומנטי.
נורא מקורי, לא?
בתגובה ל: זו קומדיה רומנטית בשם Lie to Me מאת: iDana אבל עדיין... שני שחקנים ראשיים שיכולים רק לתרום לתסריט. גם אם הרעיון בינוני+.
בתגובה ל: שיא המקוריות מאת: shrekit144 שהמשניים לא ממש מוכרים בדרמה הזאת, ככה שהכל נמצא על הכתפיים של שניהם. ושאלה - באמת כל מנהלי המלונות בקוריאה נראים כל כך טוב??