הדרמה "צייד עירוני" הינה תסריט מקורי המבוסס על ספר יפני של טסוקאסה הוג'ו (Tsukasa Hojo). הספר זכה להצלחה רבה בקוריאה וסדרת רימייק המבוססת על הסיפור זכתה לתשומת לב עולמית. "צייד עירוני" הסדרה, החליפה את המיקום המקורי של טוקיו שנת 1980 בסאול של שנת 2011 ובהתאם למבנה הסיפור המקורי, הדמות הראשית היא צייד עירוני ודמותו מתפתחת במהלך פענוח מקרים מספקים.
לי יון סונג (לי מין הו) מועסק בצוות התקשורת של הבית הכחול (בית הנשיאות בקוריאה) והוא בוגר תואר דר' ב-MIT. קים נא-נא (פארק מין יונג), בעברה ג'ודאית, עובדת כשומרת ראש בבית הנשיא. קים נא-נא תהיה מעורבת רגשית במשולש אהבה עם לי יון סונג ועם התובע לי ג'ון היוק (קים יונג ג'ו). בדרמה משתתפת גם גו הא-רא (איידול בקוריאה), בתפקיד ראשי, כבתו של הנשיא, צ'וי דה-היי.
משתתפים ראשיים ** לי מין הו בתפקיד לי יון סונג Lee Min Ho as Lee Yoon Sung ** פארק מין יונג בתפרקי קים נא-נא Park Min Young as Kim Na Na ** לי ג'ון היוק בתפקיד קים יונג ג'ו Lee Joon Hyuk as Kim Young Joo ** הוואנג סון היי בתפקיד ג'ין סו הי Hwang Sun Hee as Jin Soo Hee ** גו הא-רא בתפקיד צ'וי דה-היי Goo Ha Ra as Choi Da Hye
Title: City Hunter Genre: Romance Episodes: 20 Broadcast network: SBS Broadcast period: 2011-May-25 to 2011-July-28 Air time: Wednesday & Thursday 21:55
הדרמה "צייד עירוני" הינה תסריט מקורי המבוסס על ספר יפני של טסוקאסה הוג'ו (Tsukasa Hojo). הספר זכה להצלחה רבה בקוריאה וסדרת רימייק המבוססת על הסיפור זכתה לתשומת לב עולמית. "צייד עירוני" הסדרה, החליפה את המיקום המקורי של טוקיו שנת 1980 בסאול של שנת 2011 ובהתאם למבנה הסיפור המקורי, הדמות הראשית היא צייד עירוני ודמותו מתפתחת במהלך פענוח מקרים מספקים.
לי יון סונג (לי מין הו) מועסק בצוות התקשורת של הבית הכחול (בית הנשיאות בקוריאה) והוא בוגר תואר דר' ב-MIT. קים נא-נא (פארק מין יונג), בעברה ג'ודאית, עובדת כשומרת ראש בבית הנשיא. קים נא-נא תהיה מעורבת רגשית במשולש אהבה עם לי יון סונג ועם התובע לי ג'ון היוק (קים יונג ג'ו). בדרמה משתתפת גם גו הא-רא (איידול בקוריאה), בתפקיד ראשי, כבתו של הנשיא, צ'וי דה-היי.
משתתפים ראשיים ** לי מין הו בתפקיד לי יון סונג Lee Min Ho as Lee Yoon Sung ** פארק מין יונג בתפרקי קים נא-נא Park Min Young as Kim Na Na ** לי ג'ון היוק בתפקיד קים יונג ג'ו Lee Joon Hyuk as Kim Young Joo ** הוואנג סון היי בתפקיד ג'ין סו הי Hwang Sun Hee as Jin Soo Hee ** גו הא-רא בתפקיד צ'וי דה-היי Goo Ha Ra as Choi Da Hye
Title: City Hunter Genre: Romance Episodes: 20 Broadcast network: SBS Broadcast period: 2011-May-25 to 2011-July-28 Air time: Wednesday & Thursday 21:55
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
(הערות של המתרגמת לאנגלית) [הוספתי הערות שלי Rebeccan]
השעה 1 אחר צהרים ביום רגיל, לי מין הו מופיע בסמטה ליד בית הקפה סמוך לתחנת "האפ ג'ונג". הסמטה השקטה רוגשת פתאום. LMH [להלן למ"ה] יוצא מהמכונית והשאלות והמחמאות צצות מכל עבר: "נכון שהוא חתיך", "זה לא למ"ה?" וכו' למ"ה מצחקק עם 3 בנות צוות כשיצא מהרכב, משהו דומה לסצינה מתוך הדרמה החדשה של SBS "צייד עירוני". למרות שישן רק 3 שעות בלילה הקודם ולאחר צילום סצינת מרדף ב-Gwanghwamun [אזור השער הראשי של ארמון המלוכה בזמן שושלת ג'וסון, סאול], הוא נראה רענן וזוהר יותר מהשמש. הכתב רומז "אולי היית מעדיף לנוח ולא לאכול צהרים, כי אתה עייף" ואילו למ"ה עונה בחיוך "זה בסדר, היום יום יפה". כשהוא נכנס לבית הקפה המקסים, בודק את הסביבה ומרים מנדולינה. מגע קליל במנדולינה ויש לו פוזה של מוסיקאי ב"הונגדיי" היוקרתי [מועדון מוכר בסאול]. גם ההופעה שלו נראית שונה – מעורו השחום, דרך השיער הסתור ועד לקו החד של סנטרו.
לאחר ראיונות מול המון כוכבים (9 שנים), הלב עדיין מפרפר מול למ"ה, הצעיר ממני (המראיינת) ב-9 שנים ואני נבוכה. היש כתבת שתוכל לעמוד מול האיש המקסים הזה, המתנודד עדיין בין נער לבין גבר? אינסטינקט הפעולה הטבעי: אני חש בקתרזיס [הטהרות] אחרי BOF כמעט ולא ראיינתי בעתונות. בעצם, קשה לי ליצור קשר. אני מרגישה כמו בקרב הלקוח מסרט של ג'יימס בונד ... תודה שהסכמת להתראיין ל-" ENEWS24 מקור ראשון". "אני מודה לך על הראיון בעתון הזה. מצטער על הלו"ז הצפוף. אני צריך להתייצב באתרי הצילום וקשה לפנות זמן. התחלנו לצלם לפני כחודש, אבל עדיין לא סיימנו אפילו פרק אחד. יש לנו עוד דרך ארוכה, נכון ?"
** נראה שאיבדת ממשקלך, איך הבריאות שלך? "לא מזמן חזרתי מתאילנד. הייתי צריך להשתזף לקראת התפקיד. שחיתי והתאמנתי בבי"ס לפעולה וברור שאיבדתי קצת מהמשקל. אני אחד שמאבד משקל אם אני אוכל פחות ולכן אני מנסה לאכול טוב. נראה לי שאוכל הרבה בארוחת הצהרים היום." [למ"ה הזמין כמה מנות ספגטי וסלטים, יחד עם הסטייליסט, המנהל, מעצב השיער והמאפר והכל נעלם בשניות].
** הדמות שלך תהיה שונה / כיצד תתנהג שונה מאשר תפקידך ב-BOF או "טעם אישי" ? "יש לי ציפיות גבוהות בסצינות הפעולה. למרות שהדמות של לי יונ סונג ב"צייד עירוני" הוא בוגר תואר ד"ר (PhD) מהמכון הגבוה לטכנולוגיה [MIT] והוא המוח ביחידת התקשורת ב"בית הכחול" [מעון הנשיא], הוא אוהב להתלוצץ בחברת נשים יפות. הוא בעל שכל חריף. הוא נפגע בעבר ושומר על סוד לידתו, אם כי לפעמים נוהג בקלות דעת, ככיסוי למען מטרות נאצלות. למרות שייתכן ויש מי שמצפים שהדמות תדמה לזו של מין פלייבוי, כמו במנגה [המקור לסדרה], מדובר בכל זאת בסדרה לטלויזיה, אז אל תצפו ליותר מדי. חה-חה".
** האם הדמות של למ"ה משתמשת ברובים או בסכינים / חרבות ? "במקור למדתי אומנות לחימה דר' מזרח אסייתית בשם "קאלי", כאשר תוקפים נקודות חיוניות של היריב במהירות [קאלי = שילוב כוח ורוח, אפשר לראות עוד באתר http://www.squidoo.com/kalisikaran]. זה היה די קשה ולא מהנה והתאמנתי בבי"ס לפעולה, אבל בזמן הצילומים הרגשתי הנאה גדולה.
** אולי אתה פשוט סוג של לוחם ויש לך אינסטינקט טבעי לפעולה ? "אם אתה שחקן גבר, מצפים ממך לסצינות פעולה. אני זוכר כשצפיתי בשמחה בסדרה "רוקי" כשהייתי בבי"ס יסודי. לגבי כושר, אני טיפוס עצלן. אני מאבד משקל במהירות כך שאם אני נח בבית, אני לא אוכל כלום ומשחק ומשיר משקל מיידית. אני אוהב לשחק סקוואש, באולינג וטניס שולחן, כשרואים תוצאות מיידיות (ישר רואים מי מנצח)".
** גם כשהוא אוכל פחות, הוא מאבד משקל. כפי שצפוי, האמירה לגבי הגן האנוכי (העליון?) אינה שקר. בני המשפחה בעלי אותו הגן אינם רבים [הגן האנוכי, של דוקינס, מתאר את תיאוריית האבולוציה]. "אני לא בטוח לגבי השאר, אבל כולם גבוהים במשפחה. אבא שלי מתנשא לגובה 182 ס"מ, אמא 168 ס"מ, אחות 172 ס"מ, כך שהממוצע במשפחה סביב 177 ס"מ. למרות שאומרים שיש לנו גנים טובים, אחותי למעשה לא יפה ונראית ממוצעת. אבל היא באמת אחות טובה. למרות שקשה לה בגללי, היא תמיד תומכת בי ומשמשת לי כמקור כוח".
** שחקן הדרמה "צייד עירוני", לי מין הו חש אחריות כלפי שותפיו למשחק. "למזלי, קים סאנג ג'ונג סאנבה שמשחק את האבא שלי בסדרה היה איתי בתאילנד, כך שהוא תומך בי. כמובן כאשר מצלמים בקוריאה, יש הרבה צעירים. למרות שתמיד אני הייתי הצעיר בחבורה (hubae) בכל מקום, הפעם יש צעירים כמו גו הא-רא ו-יאנג ג'ין סונג והפעם לי קוראים "אופה". זה נעים וגם מוזר. פארק מין יונג-שי (Park Min Young) שמשחקת לצידי מבוגרת ממני – היא נונה. כמו בסדרות אחרות, האהבה תהיה עם נונה, מבוגרת ממני (הוא משתמש במונח nu-nim המכובד יותר, ביחס לשותפותיו למשחק בסדרות).
** האם יש פעלולנים לסצינות הפעולה ? "לסצינות עם מכוניות יש כפיל שמשחק במקומי, בשל הסכנה. מלבד זאת, בסצינות בהן אני למשל רוכב על אופנוע, אני משתדל לעשות הכל. זו הסיבה שיש לי חתכים בידיים" (למ"ה הראה לי צלקות וחתכים מפציעות שונות).
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: לי מין הוא - צייד עירוני - ספיישל פתיחה מאת: Rebeccan
אי הבנות שונות והאמת לגבי השחקן לי מין הו
** האם אתה שומר על הרמוניה מול השחקניות מחשש להתחממות וסקנדלים ? "למען האמת, הייתי נבוך כשהתפרסמו סקנדלים המערבים אותי. בראיונות בתקופת BOF בלי לשים לב עניתי בראיון "אם סקנדלים יצוצו לגבי אנשים שאני קרוב אליהם, יהיו מעורבים כאן עוד 3 אנשים". הראיון התפרסם עם הכותרת "למ"ה מאוהב (מעורב רגשית עם) בשלוש נשים". למעשה הבנתי שאחרים רואים את זה מבחוץ ולא מכירים את מערכות היחסים בינינו, כך שייתכן שפשוט לא הבינו. כך פשוט העברתי את זה. האשמות השווא, וגם ציינו שקבלתי מתנות של מותגים שאפילו לא קבלתי, הכל היה שקרי ורק שמועות".
** האם אתה מחפש מידע אובססיבי או קורא מאמרים שהתפרסמו עליך? "ברור. בסיום יום עבודה, אני מחפש אזכורים עלי באתרים שונים. אז זה מה שהתפרסם היום ... זו התמונה היומית ... זו תגובת המעריצים. אני חווה כך המון דברים". [אתה מוזמן לקרוא גם את השרשור הזה]
** מה סוג התגובות שאתה סבור שהן טובות? "לגבי, עדיף שישבחו את המשחק שלי ולא את המראה. אני מעדיף שיעריכו את יכולות המשחק שלי יותר מאשר להיות פופולרי על סמך מראה. בעתיד אני רוצה לשמוע יותר הערות בסגנון "המשחק שלו טוב".
** האם הודות לתמיכת המעריצים, תתגבר על זמנים קשרים או שפל ? "במהלך 3-4 השנים האחרונות קבלתי המון אהבה. אני, לעומת זאת, חושב שלא עשיתי מספיק בתמורה. לגרום הנאה למעריכים במפגשים, הוא פשוט חובה מצדי. ביקרתי בתאילנד כבר 7 פעמים. זה ממש מזכיר את רחובות סאול היום. בכל פעם שאני מבקר כאן מברכים אותי מעריצים נלהבים שהם חלק מהלו"ז הרגיל שלי. אפילו כשהתעכבנו בשדה התעופה בשל ערפל, היו מאות מעריכים שצעקו את שמי ועודדו אותי, למרות שעת הבוקר המוקדמת מאוד. אחרים רבים נסעו במוניות ועקבו אחרי במהלך 10 ימים. אני מודה להם וגם מתנצל. אני חווה רגשות רבים, בעיקר בזמנים שהמעריצים נותנים לי מתנות שהן תרומה לקרנות בשמי במסגרת מפגשי מעריצים. התגובה שלי היא לחיות מאושר ולהראות להם את כנותי".
** יש לך אישיות מאוד חיובית. למרות שסוג הדם שלך הוא A נראה שאתה יותר בסגנון O. "למעשה לא. האם עלי לשנות את אישיותי כדי להתקיים? בבי"ס יסודי הייתי אדם מסוגר. אבל כשהתקבלתי לחטיבה ולתיכון נשלחתי לבי"ס שונה מזה של חברי. לא הכרתי אף אחד בחטיבת הביניים. כדי להתקיים, במכוון שיניתי את אישיותי. השתתפתי במשחקים כמו כדורגל, כך שחבריי לספסל הלימודים הם החברים בנפש שלי כבר 10 שנים".
** מכיוון שדיברת על בית הספר, ג'ונג איל וו (Jung Il Woo) ואתה התפרסמתם בתור "בעלי הפנים הנאות ביותר (Dae Bang Dong). "אחרי חטיבת הביניים Ban Po, עברתי לתיכון Dang Gook. מרבית החברים שלי מאותו האזור. הכרתי את ג'ונג איל וו דרך חבר משותף. שנינו לא יודעים לשתות כך שאנו מנהלים שיחות על כוס קפה. כרגע אנו מייעצים אחד לשני ותומכים זה בזה. אין לי הרבה חברים בתחום הבידור. כולל קים בום (Kim Bum), אני יכול לספור אותם על אצבעות יד אחת. אה, איך הסדרה של איל וו "49 ימים" ? אני מצטער שאני לא יכול לתמוך בו ולצפות בסדרה כיוון שאין לי זמן, אבל אני מקווה שהסדרה זוכה לרייטינג טוב".
** עסוק כל כך, מה אתה עושה כדי לנוח ? "נשאר בבית. אני צופה המון בסדרות או בסרטים. אני אוהב תכניות בידור ואני צופה בסדרה "בואו לשחק", "לב חזק" וגם "knee guru" [שחקנים אורחים, קומיקס מעורב]".
** האם חשבת להשתתף באחת מהתכניות ? "לא. אני לא מוכן לזה (צחוקים). אני לא בטוח לגבי שיחה שאחרים חושבים שהיא מעניינת ואין לי סיפורים לספר. למען האמת, אני חושש מלהיות קומי. אני לא מוכן לזה. לעת עתה, הכי טוב שאשקיע במשחק".
** האם יש לך קשיים או חרטות לגבי הצילומים ? "אנו רחוקים מהוליווד בכל הנוגע לכישורי צילום או מיכשור. יש סצינה בסרט מאטריקס של יריית כדור בהילוך איטי. זה דורש עיבוד של מעל 10 מצלמות משוכללות מאוד. הצוות שלנו עובד ידנית. הבמאי ג'ין היוק (של הסדרה צייד עירוני, Jin Hyuk) אמר לי שלמרות שזה מביך לגבי מנקודת המבט של השחקן, הסצינה תהיה מוצלחת אם אני אשחק בהילוך איטי כשאתן אגרוף. זה היה מביך בהתחלה אבל עכשיו אני שולט בזה. אל תצחקי כשתראי את הסצינות האלה".
** מה המתנה הגדולה והחשובה ביותר שהענקת לעצמך ? " אני לא יודע ... (חשש לרגע) בית. בבית הקודם גרתי שנתיים וחצי ורק עברתי למקום חדש מרווח יותר ברובע הק-סאוק דונג (Hek Seok Dong) [שכן של היון בין !]
** למה לא עברתם לרובע קאנגנאם (Kangnam)? "אמא שלי לא מכירה את אזור קאנגנאם. מה יקרה אם תאבד את הדרך? אז בחרנו מקום שאינו רחוק מהיכן שגרנו, כיוון שיש לנו חברים שם. נכון להיום, אני לא מרגיש שאני רוצה לעבור לקאנגנאם.
** שאלה אחרונה, איזה רייטינג תרצה לסדרה "צייד עירוני" ? "יהיה נחמד אם מדרג הצפייה (רייטינג) יגיע ל-30%. אני גם אשמח לזכות בפרס חשוב. קבלתי פרס על שחקן מתחיל ב-2009 על BOF, פרס מצויינות על "טעם אישי" ב-2010 כך שהזכייה בפרס גדול השנה היא המטרה שלי. אני ממש שואף לזכות בפרס כזה (חיוך)".
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: ראיון - ילד יפה ... חלק שני מאת: Rebeccan נהנתי לקרוא והתמונות מקסימות. עם הסיקור של הפרק הראשון אני אחכה כדי לא להיתקל בספויילרים.
קומאו!
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
הפרק הראשון - צפיתי ללא תרגום לאנגלית, אבל השלמתי בעזרת סיכומי הפרקים של בלוגריות מהירות עט
הפרק מתחיל בשני סצינות מקבילות - לידה וביקור נשיאותי בבורמה (כיום מיאנמר).
אשה יולדת בן בבית החולים. בהמשך יתברר שזהו לי יון סונג. אביו הוא שומר ראשו של הנשיא.
הסצינה המקבילה - שני שומרי הראש הנשיאותיים, ממתינים להגעתו של הנשיא לראנגון, בירת בורמה. התאריך - 9.10.1983 -צפון קוריאה מוציאה לפועל התנקשות בנשיא הדר' קוריאני, אירוע שהותיר צלקת באומה הקוריאנית ו-21 הרוגים.
"פתאום את שמי הערב מדליקה התפוצצות" - התנקשות בנשיא דרום קוריאה
בעקבות האירוע, מתכננים 5 אנשים נקמה בסגנון "עין תחת עין" בצפון קוריאה, למשימה נקראים שני שומרי הראש המרכיבים צוות של לוחמים מיומנים (טבח, קצב ועוד) ... והם יוצאים לצפון קוריאה כדי לחסל את האחראים לפיגוע. לפני היציאה למשימה - האב הטרי מבקר את רעייתו בבית החולים ומכיר את בנו לראשונה
תכנון מסע הנקמה בצפון קוריאה "עין תחת עין"
אבל בדרום קוריאה לא מתכננים להחזיר אותם הביתה. לאחר סיום החיסול - הם מנסים להגיע לצוללת הממתינה להם וחייל מהצוללת יורה בכל אחד ואחד מהחיילים המנסים לחזור למולדתם. המולדת שהפנתה להם גב.
סצינה קורעת לב - שני שומרי הראש צופים בירי באנשיהם, אביו של יון סונג מחפה על חברו וסופג כדור. הוא מבקש מהחבר להגן על בנו ועל אשתו.
כשהוא חוזר לקוריאה, ניצול יחיד מפרשה שהושתקה במדינתו - הוא מאיים בסכין על אחד ממתכנני הנקמה ומצמיד סכין לצווארו
החבר, ג'ין פיו - מחליט לחטוף את התינוק לתאילנד, שם הוא מגדל אותו ומאמן אותו לנקמה - תוך הכשרתו בכל אומנויות הלחימה.
הילד לומד לירות באקדח, להלחם ועוד - אבל בעיקר לשכוח שיש לו רגשות. אשה מקומית מעניקה לו מעט חום ...
"אמא יקרה לי, יקרה"
הילד גדל - רוכב על פילים, והסצינה הבאה כבר מגישה לנו את לי מין הו, הרי הוא לי יון סונג הצעיר - בן 17 בסצינה הראשונה שהוא מופיע.
סצינה מהחיים - לי מין הו עם חברים, בשוק בתאילנד
יון סונג הצעיר מבלה בתאילנד (לי מין הו מבלה בתאילנד ! יש לו שם המון מעריצים) - וכשהוא רואה שהולכים לפגוע במישהו בשוק - הוא מחליט להציל אותו, תוך פגיעה בכנופיה (סוחרי סמים). אלה ירדפו אחריו בהמשך.
סצינת מרדף נחמדה בשוק הססגוני .. יכולות הלחימה והמילוט של יון סונג. נחמד. אמא'לה נחש ...... יש עוד אחד בכלוב, אח"כ
בכיסו של האיש שהציל - תמונתה של ביתו - קים נא-נא ... עוד נחזור אליה.
אבא של יון סונג רוצה להעניש אותו וכמעט ומוציא להורג את האשה שמטפלת בילד / נער. הוא מציע במקום לירות למטרה בפירות, ואם יקלע בכל המטרות, יינצלו חיי האשה. הוא לא פוגע במטרה האחרונה !
חוברת סוחרי הסמים באה להתנקם - הם הורגים את כולם, מחוררים את הבית שבו גר יון סונג. הוא מצליח להרוג כמה מהם וכשרובה בידו, הם הורגים מול עיניו את האמא המאמצת שלו.
הוא יוצא ליער להתנקם בהם. מי התגעגע לתסרוקת של ג'ון פיו ?
אבל אז הוא דורך על מוקש - ויש מעצור ברובה ... הצלף סוחר הסמים מכוון אליו את הרובה - אבל אביו מציל אותו והורג את סוחרי הסמים. מה עושים עם המוקש ?
האבא עומד במקומו אבל מאבד רגל. יון סונג רץ עם האבא הפצוע על גבו, להביאו לרופא ...
כשהוא כמעט מאבד הכרה, ג'ין פיו מספר ליון סונג ההמום על מוצאו, על אביו ואמו - התמונה שהיתה בידו.
וגם מסביר לו את הסיבה לכל שגידל אותו להיות לוחם חסר רגשות, כדי לנקום את מותו של אביו הביולוגי. המטרה היא כמובן לנקום בחמשת אנשי הצבא הקוריאנים ששלחו את אביו ואת ג'ין פיו אל מותם.
הילד מחליט להשתתף בנקמה - הוא נשלח ללימודים בארה"ב ובחלוף 7 שנים מגיע לסאול.
התחנה הראשונה שלו היא ככר האדמירל Yi Sun-sin - שהציל את קוריאה מפני הפלישה היפנית ב-1592 - ימי שושלת צ'סון
אתו בככר נמצאת גם נא-נא המחלקת פליירים לעוברים ושבים. סוף פרק ראשון.
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
לסיכום פרק ראשון - תמונות קשות לצפייה עבור asole אבל כנראה שדנה ודלית כן תאהבנה. אני בהחלט אשמח להמשיך לצפות ... לא תמיד צריך לראות רום-קום.
מצד שני - זה הפרק הראשון, הכרחי קצת לספר את הרקע לפרקים הבאים, למוטיבציה של הראשי וכו'. ויש הסכמה כללית למדי בקרב הבלוגריות שהפרק עשוי היטב.
ומצד שלישי - מי יכול לעמוד בקסם שנצפה בו בפרק הבא
נ.ב. אני לא ליד מחשב בימים הקרובים ... ואשמח לראות תגובות ותוספות, כמובן
קבצים מצורפים:
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
הקוריאנים מבטאים את האות C או S בראש מילה כ- ש'
ולכן למשל - שיקריט גרדן (גן סודי - Secret Garden)
והסדרה הנוכחית היא לכן - שיטי האנטר ...
צייד חרא ;-)
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: לי מין הוא - צייד עירוני - ספיישל פתיחה מאת: Rebeccan נהניתי לקרוא את הראיון אבל אני בטוחה שאחותו של לי מין הו נהנתה הרבה פחות ממני... איזה חצוף הוא שהוא אומר עליה שהיא לא יפה!!! מגיע לו שהיא תבעט בו.
בדרמבינס פירסמו טרם עליית הסדרה שני פוסטים משעשעים:
ויש כבר סיכום פרק ראשון למי שלא חושש להסתפלייר. City Hunter: Episode 1 (רפרפתי רק על הפתיחה וזו ביקורת טובה)
גם הרייטינג של פרק הפתיחה היה טוב: 10.5% והצליח להביס בקטנה את Romance Town שקיבלה 10.3% (The Greatest Love עדיין מובילה בביטחה עם 17.4%). הסדרה כבר נמכרה לשידור לארה"ב, הונג קונג, תאילנד וויאטנם ויש משא ומתן עם עוד ארצות, ככה שרווחים כבר יש להם.
ואם אנחנו בעינייני רווחים, הנה פרסומת חמודה של לי מין הו לרשת החברתית הקוריאנית me2day (סוג של טוויטר) שהוא הפרזנטור שלה שצולמה על הסט של הסדרה:
ועם כל הכבוד ללי מין הו (ויש כבוד!), לי יש עוד סיבה טובה לצפות בסדרה...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: כל הכבוד על ההשקעה... מאת: asole
בא לך לעזור לי ולשבץ את התמונות שצירפתי בהודעה ?
לא הצלחתי עם האתרים להעלאת תמונות ... נכנסתי לכמה דרך המדריך :-(
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: לי מין הוא - צייד עירוני - ספיישל פתיחה מאת: Rebeccan ...היא המשנית בדרמה הזאת ולא הראשית. אם כך, זה מאוד חבל: היא ולי מין הו, היו יכולים להיות ביחד, זוג ראשי מאוד יפה (תרתי-משמע ).
בתגובה ל: אני מבינה, שגו הא רא המדהימה... מאת: ההרצליינית
נראה לי שאת מתכוונת ל-Go Ah Ra ששיחקה בין השאר ב-Who are you.
ב"סיטי האנטר" משחקת Goo Ha Ra מלהקת Kara שזה אחד מתפקידה הראשונים בתחום המשחק:
בתגובה ל: זו לא אותה גו הא-רא... מאת: iDana השמות שלהן נורא נורא דומים.
מה שכן, אני לא חוזרת בי- לי מין הו וגו הא רא (ההיא מ"מי אתה?"), יכולים להיות אחלה זוג ראשי, אם רק ילהקו אותם ביחד, לדרמה כלשהי.
בתגובה ל: לי מין הוא - צייד עירוני - ספיישל פתיחה מאת: Rebeccan יש גם גרסה יפנית או רק ספר?
בתגובה ל: תודה :) מאת: kazush ויש גם סדרת אנימה וסרט וגם שלוש גרסאות לייב אקשן קולנועיות - כולן מייד אין הונג קונג. אני חושבת שזו סדרת הלייב אקשן הראשונה שנעשית.
הסדרה מושכת ולי מין הו פשוט מקסים !
אז החלטתי לתרגם ....
יהיה לי זמן בשבוע הקרוב, אז כבר בתכנון תרגום של 4 פרקים ראשונים ופרקים נוספים בהמשך ...
יש בהחלט למה לצפות
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
כי הם עובדים קשה בצילומים, יום ולילה.
אז הוא הלך וקנה לכולם נעלי הליכה נוחות. איזו התחשבות.
מותר לגלות לך סוד, לי מין הו ?
גמני כל היום (ולפעמים בלילה גם) על הרגליים ... אפשר להצטרף לצוות שלך ?
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
הוא ממש חטף נפילות כואבות בפרקים הראשונים ששודרו ... וזו רק ההתחלה
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
פרק ראשון תורגם לעברית.
מי יעזור בבדיקה (לפני הפצה) ?
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: יש !! מי רוצה סוכריה ? מאת: Rebeccan עדיין לא בדקתי איך הסדרה מתקדמת, לאיזה פרק הגיעו בקוריאה? כל הכבוד על האומץ לתרגם פרק כשעוד לא צפית בכל הסדרה, בד"כ במהלך הסדרה מתגלים דברים שבתחילתה הובנו אחרת ואז יש המון מה לתקן. אשמח לסייע בהגהה כשתתקדמי קצת יותר
בתגובה ל: את תרגמת? מאת: זרהמאד
בארבעה הפרקים הראשונים שכבר שודרו.
הערב (8.6) - רביעי בקוריאה, שידור פרק 5
פרק 6 - ביום חמישי. אני משערת שעד השבוע הבא יהיו לכן עוד 2 פרקים אלו מתורגמים לאנגלית.
את העברית - מכיוון שלא עבדתי עם המחשב בחג - אמשיך לתרגם השבוע ... וכאמור, ההחלטה נפלה לאחר צפייה ב-4 פרקים ולא רק 1.
הוספתי מעט הסברים פה ושם - לתוכן באנגלית. נראה לי חשוב, אחרת הצפייה סתמית למי שלא מכיר את הרקע / האזור וכו'
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: כן, תרגמתי לאחר צפייה מאת: Rebeccan אני מבינה שלי מין הו תפס את ליבך עד לשיחרורו של ביני מהשירות, אה? אם תרצי אשמח לעבור על הקבצים כשהפרקים יתקדמו יותר.
בתגובה ל: יפה מאד מאת: זרהמאד
ולגבי ביני או לי מין הו ...
אני שומרת נאמנות לחייל האמיץ ... אבל אין הרבה חדשות עליו (no news is good news)
וזו לא רק אני - הכתובת על הקיר - לי מין הו הוא הדבר החם הבא בפרסומות בקוריאה ! יש הרבה חומר עליו.
ובכלל - הסדרה מאוד מותחת ועשויה היטב כמו שאמרתי - יש למה לצפות
העלילה מתקדמת יפה מפרק לפרק ... וגם פרק 1 כבר נראה מאוד הגיוני, כאשר מקשרים אותו להמשך
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: לי ג'ון היוק ב"הארפר באזר" מאת: asole המשיכה ללי מין הו אינה נחלתי בלבד, הוא פשוט כובש
כבר ב"סיטי הול" אהבתי את לי ג'ון היוק , הוא היה ג'ו גוק ג'וניור עם המון כריזמה אישית. אחלה פוסט
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
קים נא-נא או בשמה האמיתי פארק מין יונג -
בצילומי פרסומת לאיפור קיץ
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!