...Alguien Te Mira פורסם לפני
3510 ימים
מאת יוליה
סה"כ תגובות: 15
תגובה אחרונה לפני: 3506 ימים
הפרק אתמול היה פרק מעולה, מותח ויש התקדמות. אז בפרקים הקודמים אווה נפצעה לאחר עימות עם בלנקה גורדון. לאחר שזו ירתה בה ואווה נפלה מהחלון היא נפצעה בעיניים ומי ניתח אותה? לא אחר מאשר המאהב החדש דנדש שלה חוליאן והאישה שהובילה אותה לבית המלון שבו נמצאת בלנקה- פיאדד. בינתיים בין פיאדד ורודריגו לא קורה שום דבר, נראה שנוצר מן נתק בינהם מרגע שהיא גילתה שהוא נשוי אבל לפיאדד עדיין אכפת ממנו. לעומת זאת רודריגו אפילו לא מנסה לשוב אליה ונראה שהוא מעדיף לעזור לבלנקה- האישה שדרדרה אותו לסמים .
בגזרת בנחה- טטאינה- קמילה נרשמה התקדמות לא מפתיעה. אחרי שטטי ומטילדה ארגנו את האירוע במועדון טטיאנה תופסת את בנחמין שם מביט בעיניים "תמימות" בנשים שרוקדות "ואלס". הכאב של טטאינה עצום ולא בגלל שהוא פשוט הלך למועדון חשפנות אלא מפני שהיא יודעת, היא בטוחה בלבה כפי שהיא אמרה בלבה שהוא בוגד בה אבל לא הייתה לה הוכחה אבל עכשיו כן. בלילה היא מסלקת אותו מחדרם והוא יושן על הספה בסלון, בבוקר היא עדיין לא מוכנה לסלוח לו והוא אומר לה שהיא תתחרט על כך. בנחמין מגיע לבית של קמילה והם שוכבים, קמילה אפילו לא מביעה חרטה. עם כמה שטטיאנה הייתה קשוחה איתה אני עדיין ממשיכה להיות מופתעת מהחוצפה של קמילה. איך היא מסוגלת להסתכל בעיניים של טטאינה? איך היא תוכל להסתכל לאחיינים שלה בעיניים אם היא זו שממוטטת את הנישואים של הוריהם. כשטטאינה תגלה שהוא שכב עם אחותה היא תתנקם, כי כמו שהיא אמרה, כשבוגדים בה... אין לה גבולות. כשבנחמין מגיע לביתו של רודריגו אנחנו יכולים לראות חרטה, אשמה? בפניו. אני חושבת שהוא הבין שהפעם הוא חצה את הגבול ושהוא באמת בהמה. אשתך תפסה אותך, במקום להיות צמוד אליה ולהתחנן לסליחתה אתה הולך "לשחק" עם אחותה? אני חושבת שהוא באמת אוהבת את טטאינה אבל את עצמו הוא אוהב הרבה יותר.
בינתיים בביתו של פדרו פבלו העיניינים מסתבכים ולא רק בגלל המשרתת. ציור של לב ובתוכו פגיון רוסס על הקיר של ביתו ואשתו בפאניקה, אולי זה הרוצח?
בינתיים אווה חזרה הביתה, לא מסוגלת לראות כלום בינתיים. השומרים מחוץ לדלת. אז איך הצליח הרוצח להיכנס? באמצע הלילה החל להתנגן השיר שליווה את הנרצחות לפני מותן
אווה נוכחת בכך שהאקדח שהיה בשידה שלה איננו, היא קמה ומרגישה סכין עוברת על בטנה, חזה. זו הייתה סצנה מעולה, מפחידה ומותחת וכל הסצינה רק התחננתי שהיא לא תמות, אהבתי את דמותה.
באותו זמן מבקרת פיאדד בחדרה של בלנקה בבית החולים, הפנים שלה קרות ומצמררות. בסצנה הבאה אני רואים את בלנקה, החזה שלה הושחת לגמרי, הדם עוטף אותה כמו אוויר. ונשאלת השאלה? מי עשה את זה? פיאדד? הרוצח? מישהו אחר?
הפרק אתמול היה פרק מעולה, מותח ויש התקדמות. אז בפרקים הקודמים אווה נפצעה לאחר עימות עם בלנקה גורדון. לאחר שזו ירתה בה ואווה נפלה מהחלון היא נפצעה בעיניים ומי ניתח אותה? לא אחר מאשר המאהב החדש דנדש שלה חוליאן והאישה שהובילה אותה לבית המלון שבו נמצאת בלנקה- פיאדד. בינתיים בין פיאדד ורודריגו לא קורה שום דבר, נראה שנוצר מן נתק בינהם מרגע שהיא גילתה שהוא נשוי אבל לפיאדד עדיין אכפת ממנו. לעומת זאת רודריגו אפילו לא מנסה לשוב אליה ונראה שהוא מעדיף לעזור לבלנקה- האישה שדרדרה אותו לסמים .
בגזרת בנחה- טטאינה- קמילה נרשמה התקדמות לא מפתיעה. אחרי שטטי ומטילדה ארגנו את האירוע במועדון טטיאנה תופסת את בנחמין שם מביט בעיניים "תמימות" בנשים שרוקדות "ואלס". הכאב של טטאינה עצום ולא בגלל שהוא פשוט הלך למועדון חשפנות אלא מפני שהיא יודעת, היא בטוחה בלבה כפי שהיא אמרה בלבה שהוא בוגד בה אבל לא הייתה לה הוכחה אבל עכשיו כן. בלילה היא מסלקת אותו מחדרם והוא יושן על הספה בסלון, בבוקר היא עדיין לא מוכנה לסלוח לו והוא אומר לה שהיא תתחרט על כך. בנחמין מגיע לבית של קמילה והם שוכבים, קמילה אפילו לא מביעה חרטה. עם כמה שטטיאנה הייתה קשוחה איתה אני עדיין ממשיכה להיות מופתעת מהחוצפה של קמילה. איך היא מסוגלת להסתכל בעיניים של טטאינה? איך היא תוכל להסתכל לאחיינים שלה בעיניים אם היא זו שממוטטת את הנישואים של הוריהם. כשטטאינה תגלה שהוא שכב עם אחותה היא תתנקם, כי כמו שהיא אמרה, כשבוגדים בה... אין לה גבולות. כשבנחמין מגיע לביתו של רודריגו אנחנו יכולים לראות חרטה, אשמה? בפניו. אני חושבת שהוא הבין שהפעם הוא חצה את הגבול ושהוא באמת בהמה. אשתך תפסה אותך, במקום להיות צמוד אליה ולהתחנן לסליחתה אתה הולך "לשחק" עם אחותה? אני חושבת שהוא באמת אוהבת את טטאינה אבל את עצמו הוא אוהב הרבה יותר.
בינתיים בביתו של פדרו פבלו העיניינים מסתבכים ולא רק בגלל המשרתת. ציור של לב ובתוכו פגיון רוסס על הקיר של ביתו ואשתו בפאניקה, אולי זה הרוצח?
בינתיים אווה חזרה הביתה, לא מסוגלת לראות כלום בינתיים. השומרים מחוץ לדלת. אז איך הצליח הרוצח להיכנס? באמצע הלילה החל להתנגן השיר שליווה את הנרצחות לפני מותן
אווה נוכחת בכך שהאקדח שהיה בשידה שלה איננו, היא קמה ומרגישה סכין עוברת על בטנה, חזה. זו הייתה סצנה מעולה, מפחידה ומותחת וכל הסצינה רק התחננתי שהיא לא תמות, אהבתי את דמותה.
באותו זמן מבקרת פיאדד בחדרה של בלנקה בבית החולים, הפנים שלה קרות ומצמררות. בסצנה הבאה אני רואים את בלנקה, החזה שלה הושחת לגמרי, הדם עוטף אותה כמו אוויר. ונשאלת השאלה? מי עשה את זה? פיאדד? הרוצח? מישהו אחר?
כבר לא יכולה לחכות לפרקים הבאים!
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: ...Alguien Te Mira מאת: יוליה אהבתי איך שהראו לנו שאפשר לחשוד בכולם אפילו בפיאדד עם פני מלאך. הסיוט שחלמה מטילדה בקשר למאוריסיו.... זה היה מפחיד. חשבתי לעצמי שזה באמת קורה עד שהבנתי שזה היה חלום. בקשר לרוצח אני יודע מיהו הרוצח ככה שזה מצחיק לראות את זה כשמראים לנו שכולם יכולים ליהיות רוצחים. ובכל זאת מעניין!! כשבלנקה נרצחה אז האחרונה שהראו לנו שנכנסה אליה לחדר בעודה בחיים זו הייתה פיאדד בגלל זה עכשיו יאשימו אותה ברצח שלה.... פשוט הזוי. היה מאוד מותח לראות איך שהרוצח נכנס לדירתה של סנאטי והמסכנה שלא יכולה לראות כלום הייתה מבוהלת כל כך מזה שהמוזיקה התנגנה והרוצח מסתובב לו בביתה ומצמיד לה סכין לחזה... גם אני פחדתי שהיא תירצח . אני כל כך אוהב את המשחק של אנחליקה סלאיה כאווה סנאטי ולא באלי שהיא תירצח. ובאמת לא ברור איך הרוצח נכנס אליה אם כל הביניין שלה מוקף בשוטרים. הזוי לגמרי. בקיצור אני מחכה לפרקים המותחים של שבוע הבא.... ומה עוד בא לי לדעת זה מה מניע את הרוצח לרצוח ובמיוחד להוציא לב אצל הקורבנות ולמה דווקא לב ולא איבר אחר?? מעניין לדעת....
בתגובה ל: הפרק היה מאוד מותח ומעניין!! מאת: antonio_m גם פורץ לבית המוקף שמירה של אווה וגם מצליח לרצוח את בלנקה גורדון העצורה בהשגחה משטרתית בבית החולים. ומוציא לה את הלב כך שזה לא רצח של שנייה אחת. איפה אלה ששומרים עליה לכל הרוחות? וגם כמה זמן עבר מהביקור של פיאדד עד לרצח שאם פיאדד לא הרוצחת אז שהיא והרוצח לא נתקלו זה בזו?
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: הפרק היה מאוד מותח ומעניין!! מאת: antonio_m כנראה יש בהם משהו סמלי אולי לאהבה. מצד שני אולי הרוצח סלאש רוצחת שלנו פשוט סדיסטיים חולניים ודם עושה להם את זה.
גם אני מסכימה איתך גם אני אהבתי איך שאפשר לחשוד בכולם!
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: הפרק היה מאוד מותח ומעניין!! מאת: antonio_m אמרת שראית, לא? או שממש הצלחת להתנתק מהפעם הראשונה, כי אני עוד לא כל כך.....
בתגובה ל: אנטוניו, אתה יודע מה המניע לרצח...! מאת: keren g ראיתי את הסדרה הזאת פה ושם...לא ראיתי אותה קבוע..אפילו פרקים שלמים לא ראיתי בה אף פעם כשהיא שודרה בטלמונדו. אבל מה שכן אני יודע מיהו הרוצח ואיך הוא רצח חלק מהקורבנות שלו. אבל אני לא יודע למה הוא רוצח ולמה הוא מוציא דווקא לב מהקורבנות שלו. את יודעת שכשהסדרה הזאת החלה בטלמונדו אני מאוד רציתי לראות אותה אבל באותו הרגע ראיתי את "הרוח של אלנה" בטלמונדו ולא היה לי זמן לראות את "מישהו צופה בך" וזה היה לי מאוד חבל שאני אפספס כזאת הפקה. אבל מה שכן הייתי בטוח ב90% שיביאו את הסדרה הזאת לארץ. בגלל זה גם שקלתי לא לראות אותה עדיין כי ידעתי שברגע שהיא תגיע לארץ זה כבר לא יהיה מעניין לדעת כל מה שקורה שם....(למרות שזה לא כל כך נכון כי לראות סדרה בלי תרגום זה לא כמו לראות אותה עם תרגום ..ובכל זאת זה מעניין לצפות בכזאת מעניינת בפעם שנייה) אז הנה התגשמה בסוף הנבואה שלי ובאמת הביאו את הסדרה הכי טובה בויוה (דרך אגב)!!! אין לך מושג כמה שאני מחכה לפרקים שלה כל יום!! זה עד כדי כך מעניין שאני כולי במתח...... חוץ מזה אני חובב ז'אנר אימה בגלל זה הסדרה כל כך מושכת!!! והשחקנים מעולים אחד אחד!!
בתגובה ל: קרן אני יודע קצת ספויילרים ומיהו הרוצח מאת: antonio_m הייתי בטוחה שאמרת פעם שראית את הכל !!! אני די לבד בקטע הזה. אני יכולה להגיד שאין כמו לראות את זה בפעם הראשונה! זה באמת אחרת לראות עם כתוביות בעברית, למרות שלא יצא לי לראות הרבה, אין לי הרבה זמן ואני כבר אומרת לעצמי שבמילא אני יודעת מה העלילה. אם אני רוצה לראות סרט בטלוויזיה או ללכת לקולנוע- זה רק סרטי אימה !!! או אימה או כלום!
אגב, למי שכוחו אינו עומד בו ולא יכול להתאפק עד לפרק יכול לפנות אליי לספוילר בשמחה!
בתגובה ל: אהה אוקי... מאת: keren g בקשר לספויילרים אם אני באמת לא אתאפק אז אני אצור איתך קשר כדי שתגלי לי:)
בתגובה ל: ...Alguien Te Mira מאת: יוליה ברגע שהיא אמרה שלא תהיה איתו וממשיך לשקר לה על ימין ועל שמאל. כל כך קיוויתי לשיחה בין פיאדד לבלנקה על רודריגו, אך זה לא היה וגם לא יהיה כי אחרי שהראו אותה מזהה את פיאדד הסצינה הבאה הייתה שמצאו את בלנקה מתה ולפי זה שהחזה של הושחת אפשר להבין שזה הרוצח או הרוצחת כי כפי שאווה אמרה אין הוכחה שמדובר בגבר.
לא נראה שלקמילה אכפת מאחותה או ממישהו, היא סתם אחת שמכורה לסקס ולא משנה עם מי ובנחמין לא מפגר אחריה, שוכב עם כל מה שזז, אבל את גיסו מזהיר שלא יבגוד באחותו.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אכן רודריגו לא מנסה להחזיר את פיאדד מאת: EVGLEV חבל שלא נזכה לשיחה בין פיאדד לבלנקה אלא אם כן יהיה לנו פלאשבק אבל אני בספק.
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: ...Alguien Te Mira מאת: יוליה זאת לאחר שאווה ביקשה ממנה לבוא לביתה בעוד היא משקרת שהיא סובלת מכאבים. כך היא ושאר החוקרים מצליחים להשיג את טביעות האצבע וכראה גם הרוק של פיאדד.
רודריגו מכעיס אותי כרגע, מאוד לא מצא חן בעייני איך שהוא האשים את פיאדד במותה של גורדון. בין אם היא הייתה בבית החולים או לא אני חושבת שבסופוש ל דבר הרוצח היה משיג אותה. בכלל ההתנהגותש ל רודריגו כלפי פיאדד זו התנהגות של ילדון מפונק. הוא צריך להיות על הברכיים שלו אחרי מה שהוא עשה לה, הוא הכה אותה וזו לא שטות! אני מאוד מקווה שתהיה סצינה שבה פיאדד תטיח בפניו את כל הדברים. אני חושבת שלמרות כל המגרעות שלו חוליאן הוא גבר טוב יותר. בשבילה. אבל כרגע הזוגיות שלו עם אווה מאוד חמודה ולכן זו כבר בעיה של פיאדד שהיא הפסידה את ההזדמנות שלה. מה שהיא אמורה לעשות[ואני מניחה שהיא לא תעשה זאת אבל בכל זאת] זה לקחת חופשה ארוכה ולעשות חשבון נפש עם עצמה. אני חושבת שאולי במידה מסויימת היא מאשימה את עצמה על ההתמכרות של רודריגו ולכן מוותרת לו ומרגישה שהיא חייבת לו משהו. היא צריכה להשאיר אותו מאחור. אני מניחה שזה לא יקרה לכן אני פשוט מקווה שהוא יתעשת, יוציא את הראש מהתחת ויתנצל בפני פיאדד על כך שהאשים אותה ועל היחס שלו כלפיה.
בינתיים בנחמין וקמילה מסתירים את מה שקרה בינהם ומתחרטים, או שלפחות בנחמין. טטאינה אומנם אמרה שתסלח לו אבל היא לא שכחה שום דבר והיחס שלה כלפיו הוא לא מלבב. בכלל לא. ואני איתה, האישה צודקת לגמרי כי היא יודעת עמוק בלבה שבעלה שוכב עם נשים אחרות. המסכנה לא יודעת שבעלה שוכב גם עם אחותה...
עוד שעה וחצי בערך עד לפרק הבא, לא יכולה לחכות! צופים, לאן נעלמתם?
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: פיאדד מובלת לתחנת המשטרה, מאת: יוליה כפי שאווה חשדה בו בגלל הסמים ועברו הפלילי כך גם פיאדד חשבה שבגלל שבלנקה לוקחת ומוכרת סמים היא הרוצחת הסדרתית, כי כשפיאדד הסגירה את בלנקה כי חשבה או קיוותה שהיא הרוצחת הסדרתית כדי לחזק את דעתה השלילית עליה. מבחינת רודריגו זאת דעה קדומה ופיאדד כמו אווה שפטה את בלנקה שלא בצדק. לדעתי גם הרוצח רצח את בלנקה לא כי בחר בה כקורבן אלא כי היא הייתה החשודה כדי לצחוק על סנטאי שחשבת שתפסת את הרוצח והנה אני פועל, מה שמפריך את כל החשדות של סנאטי כי אם פיאדד הייתה הרוצחת הסדרתית היא הייתה יוצאת לפסק זמן לאחר שבלנקה נתפסה כדי לבלבל את המשטרה שהם תפסו את הרוצחת הסדרתית.
בניגוד אליך אין לי מחשבה חיובית על חוליאן ולדעתי הוא לא כועס על רודריגו בגלל שהכה את פיאדד אלא מקנא בו ורוצה להפריד בבין פיאדד לרודריגו או למנוע מהם להתפייס לא מתוך דאג לפיאדד אלא כדי להחזיר לעצמו את ההזדמנות שלו, למרות הרומן עם אווה, שיש לי חשד שהוא הוא עושה זאת כדי שפיאדד תקנא ומה שמפתיע זה שהיא אכן מקנאה למרות שהיא אוהבת את רודריגו הרומן של חוליאן אינו לרוחה.
בתגובה ל: האמת אני מבין את רודריגו מאת: EVGLEV
איזה חתיך חוליאן היה נראה בדחייה של העיתונאים בכניסה לקליניקה ...למרות שהוא תמיד כזה! האמת שהרומן שלו עם אווה ממש מגעיל אותי !! לא יודעת...היא יותר מדי כוחנית...וגם לי זה נראה עכשיו שהוא עושה זאת כדי שפיאדד תקנא לו, אז בכלל זה מגעיל. איך אתה יכול להיות עם מישהי, הכל כולל הכל כמו שהראו בחושניות ללא בושה (דייטים, מקלחת..) כשבו- זמנית אתה מת על פיאדד !??? זה ממש מגעיל! מילא אם באמת ירד לך ממנה, אין לי בעיה, לך תעשה את מה שאתה רוצה עם מי שאתה רוצה...אבל לא נראה לי שהוא נמצא במצב כזה של נתק מוחלט ממנה. קרלה שמגלמת את מטילדה מתוקה אמיתית ומשחקת ממש טוב!! אבל השמלות שהיא לובשת.....ביג !!! קטסטרופה, הן בגזרות שממש לא מחמיאות לה!
בתגובה ל: הרומן עם אווה ממש מגעיל אותי מאת: keren g חולאין בהחלט נראה חתיך כשסילק את העיתונאים, אבל משהו בו לא מוצא חן בעיני עוד מהפרומו, כנראה משום שהוא היריב והאויב והיריב של כריסטיאן מאיר.
בתגובה ל: ...Alguien Te Mira מאת: יוליה יש לה יופי של תפקיד והיא משחקת מצויין ומוסיפה המון צבע לסידרה. בניגוד לנשים סטריאוטיפיות כמו לולה/אווה ואפילו אחותה, היא מתגלה כדמות לא שיטחית ומעניינת מאוד. פיאדד קצת הפחידה אותי בפעם האחרונה אחרי שבלנקה גורדון נהרגה...כאילו כולם היו חשודים..