סדרה קוריאנית בת 16 פרקים, שודרה בערוץ SBS ב-2009. זכתה לרייטינג ממוצע של 10.1% (ובסיאול של 10.5%)
העלילה (נטולת ספויילרים): גו מי ניו המכונה גם ג'מה היא נזירה מתלמדת (כזו שעדיין לא קיבלה על עצמה את נדר הפרישות), היא יתומה שגדלה במנזר ויש לה בעולם רק אח אחד, תאום בשם גו מי נאם. היא מתעתדת לנסוע לרומא כדי להפוך לנזירה מהמיניין אלא שבדרך התוכניות משתבשות לה. היא פוגשת את המנהל מה שמבשר לה שאחיה התאום התקבל ללהקת בנים מאוד פופולרית בשם A.N.JELL אבל מכיוון שעבר ניתוח פלסטי שהסתבך הוא מנוע מלהצטרף אליהם במועד שנקבע ולכן המנהל מה זקוק לגו מי ניו שתתחזה לאחיה ותמלא את מקומו בלהקה (שני האחים מצטיינים בשירה). גו מי ניו בהתחלה נרתעת אבל מתרצה לבסוף כשהמנהל מה מפציר בפניה וטוען שזה היה חלום חייו של אחיה ודרכו הוא מקווה גם למצוא את אימם האבודה... (התאומים יודעים שאביהם נפטר אבל אין להם מושג מי הייתה אימם).
מימין לשמאל: ג'רמי, טה קיונג, גו מי נאם / גו מי ניו ושין וו
כדי שתוכל למלא את מקומו של גו מי נאם בלהקה גו מי ניו צריכה להתחזות לבן וגם לגור בדירה אחת (מפוארת) עם שאר חברי הלהקה שבהתחלה מקבלים אותה בחשדנות, בעיקר המנהיג האקצנטרי משהו של הלהקה, הזמר וכותב השירים שלה - טה קיונג, טיפוס לא קל במיוחד עם כל מיני רגישויות ומוזריות. טה קיונג לא מאושר מכך שמצרפים ללהקה עוד זמר וגו מי נאם המזוייף עושה עליו רושם לא מזהיר בהתחלה כך שהיחסים בינהם מתחילים ברגל שמאל. בלהקה חברים גם שין וו שנראה כטיפוס רך ומקבל יותר וג'רמי הילדותי שמתרעם בתחילה על כניסתו של גו מי נאם ללהקה מתוך נאמנות לטה קיונג. גו מי ניו שגדלה במנזר, רחוק מהמון מתהולל, תצטרך להתמודד לא רק עם חבריה ללהקה אלא גם עם העולם הסובב אותם (מפיקים, מנהלים, במאים וכו') וגם עם המעריצים והתקשורת וכל זאת תחת זהות בדויה. היחידים שיודעים שהיא אחותו של גו מי נאם הם המנהל מה והסטייליסטית וואנג שעוזרת לו. בדרך גו מי ניו תרכוש לעצמה אויבת לא צפויה אבל גם חברים טובים וכמובן... תמצא אהבה.
גו מי נאם / גו מי ניו - פארק שין היי ("You've Fallen for Me", "סוכנות השידוכים סיראנו") טה קיונג - ג'אנג גון סוק ("הונג גיל דונג", "בטהובן וירוס", "האוונג ג'יני", "Mary Stayed Out All Night") שין וו - ג'ונג יונג האווה ("You've Fallen for Me", הזמר והגיטריסט של להקת CN Blue, זה היה תפקידו הראשון בתחום המשחק) ג'רמי - לי הונג קי (בעיקר תפקידי אורח בכל מיני סדרות, לאחרונה שיחק בסדרות "Noriko Goes to Seoul" ו-"Muscle Girl". זמר בלהקת F.T. Island) יו הא הי - קים יו ג'ין / Uee (תפקיד אורח ב"המלכה סון דוק" וסדרות אחרות, "Ojakgyo Brothers", אחת החברות בלהקת הבנות After School, לפניה הייתה בלהקת הבנות Five Girls)
המנהל אן - ג'ונג צ'אן (סה יון ב"המאפיונר שלי", "כבוד משפחתי", תפקיד קמיאו כחתן בפרק הראשון של "טעם אישי") המנהל מה - קים אין קוון הסטייליסטית וואנג - צ'וי סו און ("Soul") הדודה של גו מי נאם וגו מי ניו - צ'וי ראן (הדודה ב"החברה שלי", "הונג גיל דונג", "דונג יי", "101st Proposal") מו האווה ראן (האמא של טה קיונג) - קים סונג ריונג (דאני האחת והיחידה ב"אילג'ימה", "Soul", "How to Meet a Perfect Neighbor") הפאפרצ'י קים - ג'אנג וונג יון (העוזר של צ'אנג ריול ב"טעם אישי", "Midas")
ביקורת כללית (ללא ספויילרים משמעותיים): לא ראיתי את הסדרה בזמן אופטימלי, יש לי הרבה פחות סבלנות לאחרונה ולכן היה לי קשה לסיים אותה, יכול להיות שבזמן אחר הייתי סלחנית יותר... זו לדעתי הסדרה הכי גרועה של האחיות הונג. לא ציפיתי למשהו ברמה של "Best Love" שממנה מאוד נהניתי אבל כן חשבתי שזה יהיה משהו ברמה של "החברה שלי" או "החברה שלי היא גומיהו" החביבות והמהנות. הסדרה פשוט מלאה חורים, היא חסרת היגיון באופן משווע. לא רק חורים טכנים אלא למעשה כל מה שמפעיל את העלילה ומקדם אותה הוא חסר כל ביסוס הגיוני ובראש ובראשונה עיניין התאומים הזהים שמתחלפים בינהם. גו מי ניו וגו מי נאם הם תאומי אחווה ולא תאומים זהים מפני שהם בן ובת, אין תאומים זהים שהם ממין שונה... ואין שני אחים שאינם תאומים, בפרט לא זכר ונקבה, שדומים זה לזה כמו שתי טיפות מים שכל מה שמבדיל בינהם זו צלקת על היד ומידת נעלים!
רוב הדמויות לא מטופלות בכלל ופועלות בצורה לא הגיונית וסבירה אבל בעיקר הדבר אמור בדמות הראשית של גו מי ניו. הבחורה לא מתנהגת כמי שיצאה ממנזר, היא מתנהגת כמי שבאה מהחלל החיצון לפעמים. היא אמורה להיות תמימה אבל התמימות שלה גובלת בבורות וטיפשות כה מופלגות שלעיתים תהיתי אם חייתה קודם לכן במנזר או במעון של גג לילד המפגר. לצד הפיגור שלה היא לפעמים מגלה חוכמה ובגרות ואפילו פיקחות לא צפויה מה שיוצר דמות לא אמינה לחלוטין. החן הטבעי של פארק שין היי מציל איכשהו את הדמות הזו אבל היא פשוט כתובה ברישול ולא ברור לי למה האחיות הונג יצרו בכלל דמות של נזירה כי לא נראה שהן מתעניינות בעולם הזה או מכירות אותו בכלל. המתח שאמור להווצר בין העולם הסגור שכביכול גו מי ניו באה ממנו (באמצע הסדרה הם שוכחים מזה ופתאום מסתבר שהיא למדה בתיכון רגיל) ובין העולם החדש שהיא נחשפת אליו פשוט מתפספס לחלוטין וחבל, כי אפשר היה לעשות עם זה כל כך הרבה! הבעייתיות הכי גדולה בדמות שלה, מלבד זאת שהיא ממש לא מתנהגת כמי שחיה במנזר קתולי או שהיא בכלל נוצרית ומאמינה הוא הקשר הלא קיים שלה עם אחיה, למענו כביכול היא מוותרת על יעודה (אבל לא טורחת אפילו להתקשר אליו כשהוא מאושפז בבית חולים, לא יודעת מה קורה איתו בחיים וכולי). עוד בעיה שהייתה לי עם גו מי ניו / גו מי נאם היא המראה הממש לא אנדרוגיני של פארק שין היי, הגוף שלה ממש נשי וקשה להאמין שמישהו יטעה בה ויחשוב שהיא בן, בעיקר לא בגרדרובה הצמודה שהלבישו אותה.
הדמויות היחידות שיש להם אופי ונפח ואפילו היסטוריה (כי ההיסטוריה של גו מי ניו מאוד לא אחידה ומפוספסת, עד לסוף לא היה ברור לי מה נסגר בדיוק עם ההורים שלה) הם טה קיונג ואימו מו האווה ראן. מערכת היחסים בינהם הייתה הדבר הכי מעניין עבורי בסדרה. דמות אחרת שעיניינה אותי הייתה של "הפיה השטנית", לא שזו הייתה דמות יחודית במיוחד (התפקיד הגנרי של הביץ'-גלגל חמישי) אבל בשיממון הכללי לפחות היה לה אופי כלשהו ואפילו הצלחתי לרחם עליה לפרקים. שני הבנים הנותרים בלהקה היו חביבים, בעיקר לי הונג קי כג'רמי האויל החביב. סימפטתי את המנהל אן אבל התפקיד שלו התמצה בקריאות עידוד באנגלית ובחיבה לבילוי בסאונות, בתור מנהל גדול הוא היה לגמרי קלולס שאף אחד לא משתף אותו בשום מהלך רציני והוא פשוט זורם עם מה שקורה. קיוויתי שיפתחו את מערכת היחסים בין המנהל מה לסטייליסטית אבל גם זה פוספס לחלוטין ואני לא מרגישה שאני מכירה אותם כרגע יותר מאשר שהכרתי בפרק הראשון. גם מערכת היחסים בין הדודה ובין גו מי ניו וגו מי נאם לא טופלה כמעט והדמות של הדודה נשארה ברמת הקוריוז.
מבחינת הומור - האחיות יודעות את העבודה, היו כמה רגעים בהחלט משעשעים (בעיקר חזיר הבר). מבחינת רומנטיקה - זה לא עבד עלי אם כי האוהבים הצעירים של החיים היו חמודים. את השירים העברתי בהרצה מהירה מה שלדעתי שיפר אותם ביותר. בשורה התחתונה הסדרה מיועדת לכל חובבי הקיי-פופ והאיידולים הקוריאנים ואלו שמופיעים בסדרה בפרט, לכל מי שמרגיש הוא חייב להשלים את הרפרטואר של האחיות הונג ולמי שמחפש בידור קליל ומוכן להשאיר את ההגיון בפריז'ר למשך הצפיה.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole מתוך הכתבה: "קטן ביפן: מי אמר שבית מרווח צריך מגרש גדול? השטח: 52 מ''ר. הבעיה: תקוע בין נהר לכביש גישה. הדרישה: בית פרטי עם גינה וחניה. הנה הפתרון"
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: זה מזכיר לי את השיר של חווה אלברשטיין מאת: asole גדלתי על קולה המלטף,שיריה המקסימים,וגם השיר המקסים הזה...תודה אסול היקרה,על הנוסטלגיה!!
בתגובה ל: זה מזכיר לי את השיר של חווה אלברשטיין מאת: asole
אני מקדישה לך את התמונה הזו. יש מצב שהיית רוצה להתחלף עם אחד מהם?
iDana לשעבר
בתגובה ל: ו מאת: danarod ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: ו מאת: danarod Eom Tae-woong,לא יתכן שהוא יבגוד במין הנשי!!! אני פשוט לא אסכים לזה.....חחחחחח
בתגובה ל: לאאאאאא!!!!!! אני לא רוצה להאמין..אני מעריצה את א מאת: kler181 וזה רק בגלל שהוא פשוט עדיין מחכה לאחת ויחידה! (אלא שעדיין לא קניתי כרטיס לקוריאה..) אני יודעת שהייתה לו מערכת יחסים עם דוגמנית והשחקנית לי יון ג'ין (בתמונה)
ויש דיבורים על מערכת יחסים בינו לבין השחקנית סו אה ששיחקה מולו בסרט "Sunny" אבל לא ממש ברור אם יש בכך ממש.
בתגובה ל: זה מזכיר לי את השיר של חווה אלברשטיין מאת: asole איזה שיר מתוק...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole
במיוחד אם ג'ונג איל-וו קשור לעניין... שיהיה בהצלחה בסדרה החדשה, Flower Boy Ramyun Shop, החל מ-31 באוקטובר
הסדרה אמנם משודרת בערוץ כבלים קטן יותר, tvn, אבל לאחרונה הוא הנפיק כמה סדרות שזכו לתהודה. מה גם שהבנתי שבכבלים הם גם מרשים לעצמם לפעמים דברים שלא רואים בערוצים הגדולים, לטוב ולרע.
iDana לשעבר
בתגובה ל: בא לי ראמן מאת: danarod עם בריטני מרפי(ז''ל).ממש יפה!!על בחורה,שבאה ליפן בעקבות החבר שלה,וכשהוא נוטש אותה-היא נכנסת למסעדת ראמן,שם נמצאים זוג יפנים,מבוגרים,שמקבלים אותה אליהם,במטרה-להפוך לשפית-ראמן.מצחיק ,מעניין,מרגש.(במיחד בקטעים,בהם הבחורה והטבח מתקשרים-אך לא מבינים זה את השפה של זו...בקיצור-מומלץ.(אה,היא גם מוצאת אהבה חדשה,בבחור ממוצא קוריאני...)
בתגובה ל: אתמול צפיתי בסרט" נערת הראמן". מאת: איילה 43 ללא תוכן
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: נשמע מעניין! מאת: shrekit144 ללא תוכן
בתגובה ל: אתמול צפיתי בסרט" נערת הראמן". מאת: איילה 43 או יותר נכון, שמעתי על הספר שבעקבותיו הוא נעשה... (אבל אני לא יודעת אם הוא אפילו תורגם לעברית) תודה על ההמלצה!
בתגובה ל: שמעתי על הסרט הזה מאת: asole ויש עוד ספר-בבקשה,תשמרי על אמא. מאת קיונג סוק שיק.עוד לא דגמתי-אך הוא על הכוונת.גם עליו יש המלצות חמות.זהו סיפור על אמא,שהולכת לאיבוד בתחנת רכבת,על החיפוש שנעשה אחריה,על ידי בעלה וילדיה.אט אט נחשף סיפורה של האם,דרך כל אחד מבני המשפחה-שמדבר על אהבה והקרבה מצדה,ללא שום בקשת תמורה...הספר היה להיט בדרום קוריאה.לפי כל ההמלצות-מרגש בהחלט.
בתגובה ל: בכיף. מאת: איילה 43 נדמה לי במוסף "ספרים" של הארץ...
הנה עוד ביקורת:
בבקשה תשגיחי על אמא: קוריאה במיטבה ברומן "בבקשה תשגיחי על אמא" מסעו של כל אחד מן האחים בדרך לאמו עובר בתחנות החיים של האשה שהיתה, כך מתברר מאוחר מדי, אניגמה גמורה לילדיה. ביקורת על ספרה של סוק שין. אריאנה מלמד, ווי-נט.
בתגובה ל: בא לי ראמן מאת: danarod בדיוק דיברתי על זה אתמול עם אורלי, איך הסדרות הקוריאניות גורמות לנו תמיד לרעב... כשהם מכינים ראמן ביתי בסדרות תמיד בא לי לטעום! (וכמובן שג'ונג איל-וו תמיד מעורר תיאבון... ). נראה שהבחור בורר את תפקידיו בזהירות, אחרי התפקיד שלו ב-"49 ימים" הוא בטח קיבל הרבה הצעות, מעניין שהוא בחר דווקא סדרה בערוץ כבלים.
בתגובה ל: הנה כמה מתכונים מאת: danarod תודה דנה את פשוט נהדרת, רק עכשיו ראיתי את המתכונים והעתקתי אותם ושוב המון תודה. האם יש לך גם מתכון של קימצ'י, הייתי רוצה לנסות.
למרות שעושה רושם שהיה לו משעמם שם (טוב, נו ... סונ-אה לא היתה שם)
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: מה עם סקירת אופנה ? מאת: Rebeccan וניחא שוק, אבל שתיים נפלו במלכודת הנוצות הזו?... מה יהיה על הממלכה...
בתגובה ל: שוק אמיתי מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: שוּק, שוֹק או שִיק? מאת: danarod אבל בהחלט אפשר לקבל שוק משמלת הנוצות הזו...
אגב,מכירה את השיר הערבי "שיק שק שוק"? היתה תקופה שהשמיעו אותו הרבה בשיעורים לריקודי בטן...:)
בתגובה ל: התכוונתי לשוק, כמו באצא לי השוקה...:) מאת: zilpa
החשיפה התיאורטית שלי לריקודים הנ"ל היא בעיקר מהסרט הערבי של פעם, מהסדרה "האחד" ומשאקירה... אבל תמיד טוב להרחיב את ההשכלה הכללית
iDana לשעבר
בתגובה ל: אף פעם לא הייתי בשיעור לריקודי בטן... מאת: danarod אני הייתי שנתיים-שלוש לערך בחוג ריקודי בטן. עד שהמורה התחלפה. זה כיף:)
בתגובה ל: שוק אמיתי מאת: zilpa
זה סתם וילון ששינה צורה ומיקום ...
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
סדרה קוריאנית בת 16 פרקים, שודרה בערוץ SBS ב-2009. זכתה לרייטינג ממוצע של 10.1% (ובסיאול של 10.5%)
העלילה (נטולת ספויילרים): גו מי ניו המכונה גם ג'מה היא נזירה מתלמדת (כזו שעדיין לא קיבלה על עצמה את נדר הפרישות), היא יתומה שגדלה במנזר ויש לה בעולם רק אח אחד, תאום בשם גו מי נאם. היא מתעתדת לנסוע לרומא כדי להפוך לנזירה מהמיניין אלא שבדרך התוכניות משתבשות לה. היא פוגשת את המנהל מה שמבשר לה שאחיה התאום התקבל ללהקת בנים מאוד פופולרית בשם A.N.JELL אבל מכיוון שעבר ניתוח פלסטי שהסתבך הוא מנוע מלהצטרף אליהם במועד שנקבע ולכן המנהל מה זקוק לגו מי ניו שתתחזה לאחיה ותמלא את מקומו בלהקה (שני האחים מצטיינים בשירה). גו מי ניו בהתחלה נרתעת אבל מתרצה לבסוף כשהמנהל מה מפציר בפניה וטוען שזה היה חלום חייו של אחיה ודרכו הוא מקווה גם למצוא את אימם האבודה... (התאומים יודעים שאביהם נפטר אבל אין להם מושג מי הייתה אימם).
מימין לשמאל: ג'רמי, טה קיונג, גו מי נאם / גו מי ניו ושין וו
כדי שתוכל למלא את מקומו של גו מי נאם בלהקה גו מי ניו צריכה להתחזות לבן וגם לגור בדירה אחת (מפוארת) עם שאר חברי הלהקה שבהתחלה מקבלים אותה בחשדנות, בעיקר המנהיג האקצנטרי משהו של הלהקה, הזמר וכותב השירים שלה - טה קיונג, טיפוס לא קל במיוחד עם כל מיני רגישויות ומוזריות. טה קיונג לא מאושר מכך שמצרפים ללהקה עוד זמר וגו מי נאם המזוייף עושה עליו רושם לא מזהיר בהתחלה כך שהיחסים בינהם מתחילים ברגל שמאל. בלהקה חברים גם שין וו שנראה כטיפוס רך ומקבל יותר וג'רמי הילדותי שמתרעם בתחילה על כניסתו של גו מי נאם ללהקה מתוך נאמנות לטה קיונג. גו מי ניו שגדלה במנזר, רחוק מהמון מתהולל, תצטרך להתמודד לא רק עם חבריה ללהקה אלא גם עם העולם הסובב אותם (מפיקים, מנהלים, במאים וכו') וגם עם המעריצים והתקשורת וכל זאת תחת זהות בדויה. היחידים שיודעים שהיא אחותו של גו מי נאם הם המנהל מה והסטייליסטית וואנג שעוזרת לו. בדרך גו מי ניו תרכוש לעצמה אויבת לא צפויה אבל גם חברים טובים וכמובן... תמצא אהבה.
גו מי נאם / גו מי ניו - פארק שין היי ("You've Fallen for Me", "סוכנות השידוכים סיראנו") טה קיונג - ג'אנג גון סוק ("הונג גיל דונג", "בטהובן וירוס", "האוונג ג'יני", "Mary Stayed Out All Night") שין וו - ג'ונג יונג האווה ("You've Fallen for Me", הזמר והגיטריסט של להקת CN Blue, זה היה תפקידו הראשון בתחום המשחק) ג'רמי - לי הונג קי (בעיקר תפקידי אורח בכל מיני סדרות, לאחרונה שיחק בסדרות "Noriko Goes to Seoul" ו-"Muscle Girl". זמר בלהקת F.T. Island) יו הא הי - קים יו ג'ין / Uee (תפקיד אורח ב"המלכה סון דוק" וסדרות אחרות, "Ojakgyo Brothers", אחת החברות בלהקת הבנות After School, לפניה הייתה בלהקת הבנות Five Girls)
המנהל אן - ג'ונג צ'אן (סה יון ב"המאפיונר שלי", "כבוד משפחתי", תפקיד קמיאו כחתן בפרק הראשון של "טעם אישי") המנהל מה - קים אין קוון הסטייליסטית וואנג - צ'וי סו און ("Soul") הדודה של גו מי נאם וגו מי ניו - צ'וי ראן (הדודה ב"החברה שלי", "הונג גיל דונג", "דונג יי", "101st Proposal") מו האווה ראן (האמא של טה קיונג) - קים סונג ריונג (דאני האחת והיחידה ב"אילג'ימה", "Soul", "How to Meet a Perfect Neighbor") הפאפרצ'י קים - ג'אנג וונג יון (העוזר של צ'אנג ריול ב"טעם אישי", "Midas")
ביקורת כללית (ללא ספויילרים משמעותיים): לא ראיתי את הסדרה בזמן אופטימלי, יש לי הרבה פחות סבלנות לאחרונה ולכן היה לי קשה לסיים אותה, יכול להיות שבזמן אחר הייתי סלחנית יותר... זו לדעתי הסדרה הכי גרועה של האחיות הונג. לא ציפיתי למשהו ברמה של "Best Love" שממנה מאוד נהניתי אבל כן חשבתי שזה יהיה משהו ברמה של "החברה שלי" או "החברה שלי היא גומיהו" החביבות והמהנות. הסדרה פשוט מלאה חורים, היא חסרת היגיון באופן משווע. לא רק חורים טכנים אלא למעשה כל מה שמפעיל את העלילה ומקדם אותה הוא חסר כל ביסוס הגיוני ובראש ובראשונה עיניין התאומים הזהים שמתחלפים בינהם. גו מי ניו וגו מי נאם הם תאומי אחווה ולא תאומים זהים מפני שהם בן ובת, אין תאומים זהים שהם ממין שונה... ואין שני אחים שאינם תאומים, בפרט לא זכר ונקבה, שדומים זה לזה כמו שתי טיפות מים שכל מה שמבדיל בינהם זו צלקת על היד ומידת נעלים!
רוב הדמויות לא מטופלות בכלל ופועלות בצורה לא הגיונית וסבירה אבל בעיקר הדבר אמור בדמות הראשית של גו מי ניו. הבחורה לא מתנהגת כמי שיצאה ממנזר, היא מתנהגת כמי שבאה מהחלל החיצון לפעמים. היא אמורה להיות תמימה אבל התמימות שלה גובלת בבורות וטיפשות כה מופלגות שלעיתים תהיתי אם חייתה קודם לכן במנזר או במעון של גג לילד המפגר. לצד הפיגור שלה היא לפעמים מגלה חוכמה ובגרות ואפילו פיקחות לא צפויה מה שיוצר דמות לא אמינה לחלוטין. החן הטבעי של פארק שין היי מציל איכשהו את הדמות הזו אבל היא פשוט כתובה ברישול ולא ברור לי למה האחיות הונג יצרו בכלל דמות של נזירה כי לא נראה שהן מתעניינות בעולם הזה או מכירות אותו בכלל. המתח שאמור להווצר בין העולם הסגור שכביכול גו מי ניו באה ממנו (באמצע הסדרה הם שוכחים מזה ופתאום מסתבר שהיא למדה בתיכון רגיל) ובין העולם החדש שהיא נחשפת אליו פשוט מתפספס לחלוטין וחבל, כי אפשר היה לעשות עם זה כל כך הרבה! הבעייתיות הכי גדולה בדמות שלה, מלבד זאת שהיא ממש לא מתנהגת כמי שחיה במנזר קתולי או שהיא בכלל נוצרית ומאמינה הוא הקשר הלא קיים שלה עם אחיה, למענו כביכול היא מוותרת על יעודה (אבל לא טורחת אפילו להתקשר אליו כשהוא מאושפז בבית חולים, לא יודעת מה קורה איתו בחיים וכולי). עוד בעיה שהייתה לי עם גו מי ניו / גו מי נאם היא המראה הממש לא אנדרוגיני של פארק שין היי, הגוף שלה ממש נשי וקשה להאמין שמישהו יטעה בה ויחשוב שהיא בן, בעיקר לא בגרדרובה הצמודה שהלבישו אותה.
הדמויות היחידות שיש להם אופי ונפח ואפילו היסטוריה (כי ההיסטוריה של גו מי ניו מאוד לא אחידה ומפוספסת, עד לסוף לא היה ברור לי מה נסגר בדיוק עם ההורים שלה) הם טה קיונג ואימו מו האווה ראן. מערכת היחסים בינהם הייתה הדבר הכי מעניין עבורי בסדרה. דמות אחרת שעיניינה אותי הייתה של "הפיה השטנית", לא שזו הייתה דמות יחודית במיוחד (התפקיד הגנרי של הביץ'-גלגל חמישי) אבל בשיממון הכללי לפחות היה לה אופי כלשהו ואפילו הצלחתי לרחם עליה לפרקים. שני הבנים הנותרים בלהקה היו חביבים, בעיקר לי הונג קי כג'רמי האויל החביב. סימפטתי את המנהל אן אבל התפקיד שלו התמצה בקריאות עידוד באנגלית ובחיבה לבילוי בסאונות, בתור מנהל גדול הוא היה לגמרי קלולס שאף אחד לא משתף אותו בשום מהלך רציני והוא פשוט זורם עם מה שקורה. קיוויתי שיפתחו את מערכת היחסים בין המנהל מה לסטייליסטית אבל גם זה פוספס לחלוטין ואני לא מרגישה שאני מכירה אותם כרגע יותר מאשר שהכרתי בפרק הראשון. גם מערכת היחסים בין הדודה ובין גו מי ניו וגו מי נאם לא טופלה כמעט והדמות של הדודה נשארה ברמת הקוריוז.
מבחינת הומור - האחיות יודעות את העבודה, היו כמה רגעים בהחלט משעשעים (בעיקר חזיר הבר). מבחינת רומנטיקה - זה לא עבד עלי אם כי האוהבים הצעירים של החיים היו חמודים. את השירים העברתי בהרצה מהירה מה שלדעתי שיפר אותם ביותר. בשורה התחתונה הסדרה מיועדת לכל חובבי הקיי-פופ והאיידולים הקוריאנים ואלו שמופיעים בסדרה בפרט, לכל מי שמרגיש הוא חייב להשלים את הרפרטואר של האחיות הונג ולמי שמחפש בידור קליל ומוכן להשאיר את ההגיון בפריז'ר למשך הצפיה.
בתגובה ל: אתה יפיפיה - You're Beautiful מאת: asole צפיתי בסדרה לפני כמה שנים ונהנתי ממנה מאוד אבל הפאקים בעלילה באמת הציקו. ממש מסכימה איתך לגבי זה שאם הם אחים למה הם אפילו לא בקשר? כל כך קשה להרים טלפון?
גו מי ניו הייתה דמות חמודה בגלל השחקנית אבל מצד שני היא הייתה כזאת... סתומה מצד שני לחברות שלי ולי הייתה גם בדיחה שהשחקנית לא הייתה צריכה להתאמץ כל כך בללמוד את השורות שלה כי 90 אחוז מהן היו: 1.היונג נים! 2.תודה! 3.סליחה!
אבל השחקנית באמת מתוקה והסצנות שהיא בכתה בהן באמת היו מדהימות ויש לה כישרון ענק, אני באמת מחכה לכך שהיא תבחר פרוייקט שיקח אותה לכיוון חדש לגמרי. מצד שני אני כל כך רוצה לראות את הסדרה heartstings שמשחקים בה בתפקידים הראשיים היא והשחקן ששיחק את שין וו, אני חושבת שהם יהיו זוג חמוד 3>
אני התאהבתי בג'אנג גון סוק אחרי הצפייה בסדרה הזו. מההתחלה חיבבתי אותו[אולי כי פשוט יש לי נטייה להכריח את עצמי לאהוב ראשיים בכל סדרה. אני לא חושבת שיצא לי לראות סדרה שלא חיבבתי בה את הראשי ] אני חושבת שהמחשק שלו היה מקסים פה, ספויילר בלבן סצינות הבכי שלו היו כל כך יפות. אני חושבת שאם לא הוא לא באמת שהסדרה לא הייתה שווה צפייה.
מה חשבת על סוף הסדרה? ספויילים מכאן בלבן שמת לב שלקוראינים יש נטייה להביא אותנו למתח, להלהיב אותנו ואז לדפוק אותנו עם סוף... חצי פתוח או פשוט מציק? כן זה לא כך בכל הסדרות כמובן יש מספר סדרות שהסוף בהן היה מדהים לדוגמה סיקרט גרדן שזו פעם ראשונה שראיתי שלזוג מסדרה קוריאנית בסוף הסדרה אפילו נולדו ילדים! אבל הטיסה של מי ניו לאפריקה הייתה כזו לא קשורה. ועוד יותר מעצבן שכל מה שקיבלנו היו נשיקות ציפורים ובסוף הסדרה רק חיבוק? באמת?!<
הידעת שיצאה והסתיימה לא ממזמן גרסה יפנית ליור ביוטיפול? Ikemen desu ne. http://wiki.d-addicts.com/Ikemen_desu_ne כבר הורדתי את כל הפרקים ואחרי שאסיים את הסדרה שאני צופה בה כרגע אני רוצה לצפות בזה, מכמה סיבות: 1.אני סקרנית האם טה קיונג 2 יעמוד בציפיות. 2.האם תהיה פה נשיקה[אבל זה יפנים אז... קשה לדעת לול] 3.האם הסוף יהיה שונה. זה פשוט דורש השוואה והסיקור שלך בא לי ממש בטוב הוא הזכיר לי הרבה דברים מיור ביוטיפול. בגדול נהנתי מהסדרה אבל התסריטאיות יכלו לעשות עבודה הרבה יותר טובה. נו טוב, יש את Best love שיום אחד אני אמשיך אותה ולפי מה שהבנתי היא לא רעה... אפילו טובה ^^
וואו כבר מזמן לא כתבתי פה ברצינות בפורום, סורי על החפירה אבל בסדר אני מניחה כבר התרגלתם XDD והתגעגעתי מאוד לסיקורים שלך אסול! [וגם אלייך ]
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: תודה על הסיקור! מאת: יוליה איזה כייף לראות אותך פה!
בסך הכל אני חושבת שבזמן אחר הייתי נהנית מהסדרה הרבה יותר, עכשיו אני בתקופה כזו שאין לי הרבה סבלנות ואני גם יותר ביקורתית. התחלתי את הסדרה כשהייתי בחופשה ואז הייתי הרבה יותר מרותקת אבל כשחזרתי הביתה פתאום כל העסק התחיל להסחב לי... אני גם חושבת שזה גם בגלל שרוב הקטעים המצחיקים היו בחצי הראשון של הסדרה וגם כי די התאכזבתי שלא מפתחים קווי עלילה מסויימים שדווקא היה להם פוטנציאל בהתחלה.
לאתר הקולנוע עין הדג יש ביטוי כזה: אידיוטומט, שזה "מכשיר המוצב בפתח בתי קולנוע, ומשמש להנמכת האייקיו (באופן זמני, אנו מקווים) והתפיסה המרחבית, למען שיפור ההנאה מסרטים מסוג מסוים", אז יש גם סדרות שנשכרות מהגאדג'ט הנ"ל ו"אתה יפייפה" היא בהחלט אחת כזו. יש בה פאן, יש צחוקים, יש בחורים שעושים נעים בעין אבל אין בה היגיון בכלל, יש בה חורים למכביר והיא במשקל נוצה. גם מבחינת הרומנטיקה הסדרה לא עשתה לי את זה למרות שהחיבור בין האוהבים היה לי הגיוני, הבנתי למה היא התאהבה בו ולמה הוא התאהב בה אבל היה לי חסרה קצת יותר תשוקה, זה היה לגמרי "פאפי-לאב".
גדול על הדיאלוג של גו מי נאם! זה כל כך מדוייק!!! ואגב, בעיניין השחקנים, את פארק שין היי הכרתי מקודם ככה שמראש הייתי בעדה והיא באמת חמודה ומצויידת בחן טבעי אבל לא היה לא הרבה מה לעשות עם הדמות שלה כי היא הייתה פשוט חסרת עומק וקונסיסטנטיות. לעומת זאת, זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את ג'אנג גון סוק (טה קיונג) ובהחלט התרשמתי ממנו (גם הייתה לו את הדמות הכי מעניינת בסדרה), מסכימה איתך שלולא הוא לסדרה לא היה ממש טעם. הייתי מאוד שמחה לראות אותו שוב ואני סקרנית בעיקר לגבי הסרט הקוריאני "You Pet" שהוא מופיע בו לצד קים הא נול (האדפטציה הקוריאנית ל"קימי ווה פטו"), בעיקר כי ראיתי את הסדרה ואהבתי מאוד את ג'ון מאטסומוטו כמומו ומעניין אותי לראות לאיזה כיוון ג'אנג גון סוק ייקח את הדמות הזו.
דווקא אצלי נרשמו מקרים בודדים של חוסר התחברות לראשיים, למשל ב"הנסיכה" לא סימפטתי את שינגונה חובב הסינורים (אבל שיקמתי את יחסי עם השחקן בסרט "אנטיק", שם מאוד אהבתי אותו) והעדפתי את יול, ב"החברה שלי" חיבבתי את הראשי אבל את המשני (ג'ונקי) קצת יותר ולמרות שחיבבתי את סאני ב"המלך סאן" ליבי היה שייך להונגי...
מפה יש ספויילרים לסדרה אז מי שלא רוצה להציץ ולהפגע... נפרד כידידים אחרי התמונה:
מעניין אם ליהקו את פארק שין היי וג'ונג יונג האווה לסדרה החדשה ("You've Fallen for Me"/"Heartstrings ") בגלל הסדרה הזו, כי היו צופים שרצו לראות אותם ביחד? ראיתי את הטרילר לסדרה הזו והיא נראתה חמודה אם כי בדרמבינס לא התלהבו יותר מידי, בשורה התחתונה שלהם הכתיבה לא הייתה משהו אבל הכימיה בין השחקנים עשתה את העבודה. זו הביקורת היחידה שקראתי על הסדרה - בינתיים. ב"אתה יפייפה", למרות שהיה ברור לי למה טה קיונג מתאהב בגו מי ניו והיא בו ושהחיבור בינהם עובד, לא הבנתי למה ג'רמי ושין וו נדלקו עליה כל כך. זה לא שהיא הייתה יפיפיה הורסת (היא יפה אבל בסגנון הבת של השכן, אם הוא קוריאני כמובן) או בנאדם מעניין במיוחד (אלא אם טיפשות תהומית היא מעניינת במיוחד) וגם היה מוזר לי שהם לא בקשר עם בנות אחרות, כאילו העולם שלהם מוגבל לשתי בנות: גו מי ניו והפיה השטנית (ואז ברור שהם יבחרו בסינדרלה שלנו), הרי סביר להניח שאיידולים כמוהם נמצאים בקשר עם הרבה בחורות, גם אם הם לא יוצאים עם מעריצות עדיין יש נשים שהם עובדים איתם או קולגות. אגב, מבחינת יופי, הבחורה הכי יפה בעיני בסדרה הייתה הסטייליסטית.
בעיניין הסוף - הוא היה מפוספס לגמרי. הפיכת הלב של אימו של טה קיונג הייתה די שרירותית (היא פתאום "גילתה" שהיא גנבה את השיר, כאילו היא לא ידעה זאת קודם לכן?) ולא הרגשתי שהיה קלוז'ר אמיתי בינה לבין בנה, לא שציפיתי לפיוס אוהב בנוסח עדות הולמרק... אבל בכל זאת, אחרי כל כך הרבה משקעים ומרירות הייתי מצפה לקצת יותר. גם האמת שנחשפה לגבי ההורים של גו מי ניו לא הייתה ברורה. אם מו האווה ראן שיכנעה את אמם של התאומים שאביהם אוהב אותם מדוע אבא שלהם פשוט לא הוכיח לה את ההפך? למה הוא איפשר לה להקליט את השיר? למה הוא לא יצר קשר עם האמא אחרי כן? ואם הוא לא ידע איפה היא איך הוא מצא אותה ואת הילדים אחר כך? למה הם לא ידעו בכלל מי היא? זה מאוד נדיר שלא יודעים מי האמא מכיוון שתמיד יש רישום בבתי חולים, משהו פשוט לא מסתדר שם... ונגיד שהאמא ברחה כדי ללדת לבד אז איפה היה האבא בתקופה הזו? עם מו האווה ראן? אם כן אז הוא לא באמת אהב את האמא ואם לא, לא ברור למה האווה ראן החליטה שהוא אהב אותה. כל הסיפור הזה פשוט לא מסתדר איך שלא מנסים להניח את חתיכות הפאזל.
הסוף היה פיספוס גם בזירה הרומנטית מפני שגו מי ניו לא שינתה את תוכניותיה אחרי שהתאחדה עם טה קיונג ולא ברור למה, בעצם. למה היא בכלל צריכה לנסוע לאפריקה? לאורך כל הדרך לא ראינו אותה כמי שבכלל יש לה יעוד רוחני או שישו מעניין אותה במיוחד אז אני לא מבינה מה היא איבדה באפריקה, נראה לי שהקוריאנים אוהבים לשלוח את הגיבורות והגיבורים שלהם להשתלמויות בחו"ל (ע"ע "בחורים רעים", "הנסיכה", "קופי פרינס"...) אבל במקרה הזה זה היה תלוש לחלוטין, הנסיעה הייתה שרירותית לגמרי (היא לא ידעה מה לעשות עם החיים שלה) ולכן לא הייתה סיבה שהיא לא תתבטל. נראה גם שגו מי ניו גם נהנתה לשיר ולהופיע ולכן חבל שלא פיתחו אצלה את הקטע הזה, היא הייתה הרי זמרת לא פחות טובה מאחיה. זה גם מוזר שטה קיונג השלים עם עזיבתה בלי מאבק, הם סיימו את הסדרה לא כזוג בוגר מאוהב אלא כמו שני ילדים שהחליט שמעתה הם "חברים".
אני חושבת שתהני מאוד מ"Best Love", מכל הסדרות של האחיות - אותה הכי אהבתי, היא הכי בוגרת והיא עשויה טוב והשחקנים... ללקק את האצבעות. יש לה גם ערך מוסף ואם אנחנו כבר בעינייני סופים אז ספויילר כללי לסוף בלבן: זה סוף סגור בסגנון "גן סודי", בלי נסיעות לאפריקה ושאר הבלים.
בתגובה ל: היי יוליה... אני והפשנרק התגעגענו אלייך! מאת: asole קודם כל רציתי לומר שאתמול רשמתי תגובה ואז המחשב התכבה והכל נמחק והתעצבנתי אז דחיתי להיום XD כבר כמה ימים שרציתי לענות על מה שכתבת אבל מפאת חוסר זמן-מצברוח- קשיים טכניים זה לא זרם.
מה שלום פשנרק? אני מקווה שאת מתחנפת אליו לפחות שלוש פעמים ביום אחרת הוא ימות מחוסר צומי
LOL על האידיוטומט, אני אישי רוצה לדווח שאני לקוחה מרוצה שלו. הייתי משתמשת בו כשהייתי צופה בגילטי פלז'ר שלי טעם האהבה עם פלייבור פלייב[אחד הדברים הדפוקים והמבדרים בטלוויזיה]. אני חושבת שעם יור ביוטי לא הייתי על האידיוטומט, הסדרה פשוט באה לי בזמן טוב ועשתה לי טוב על הלב ועשתה לי מצברוח כשצפיתי בה אבל עדיין החורים בה דיי הציקו ובמיוחד הסוף וגם העובדה שהנשיקה והחוסר שלה היו דיי מאכזבות. אבכל כן, כמו שאמרת יש בה פאן, יש בה צחוקים ויש בה חורים למכביר. הנה אחת הסצנות האהובות עלי בסדרה:
בגדול אני זוכרת את הסדרה בחיבה ולא מתחרטת על שצפיי בה אבל אני מבינה שהאחיות הונג הפיקו לקחים ואני חושבת שאני מאוד אהנה מbest love. ראיתי את שני הפרקים הראשונים שלה לפני כמה חודשים ופשוט לא המשכתי. אני חושב שאני אחכה לתרגום לעברית ואז אצפה.
אני כל כך שמחה ש"you pet" יצא סוף סוף, כבר הרבה זמן שחיכיתי לסרט הזה. יצא לי לקרוא את המנגה לפני כמה שנים ומאוד אהבתי אותה ולפני כמה חודשים גם צפיתי בדרמה. מאוד חיבבתי את ג'ון ואת הראשית אבל הסיום, מכאן בלבן, אכזב אותי גם, הייתי מעדיפה אם התסריטאים היו לוקחים את הסוף לכיוון של המנגה, אולי לא בדיוק אותו דבר אבל שלפחות שהזוג יהפכו לזוג רשמי. בגלל זה גם הייתי כל כך סקרנית ושמהח כששמעתי שהולך לצאת סרט קוריאני שמבוסס על המנגה ושמשחק שם ג'אנג גון סוק! אני באמת רוצה לראות אותו משחקק את מומו ואני רוצה לדעת איך יהיה הסוף שם, האם הם יקחו כיוון שונה מהדרמה.
האמת שאני יכולה להבין קצת למה שין וו וג'רמי נדלקו עליה. שין וו באמת חיבב אותה, הם בילו יחד ודיברו זה עם זו ואני חושבת שאם לא טה קיונג אז היא בטח הייתה עם שין וו. ג'רמי אני חושבת פשוט נדלק עליה, המראה שלה עשה לו את זה וגם הוא התחבר לאופי שלה. לבן אגב הסצנה כשהוא בכה באוטובוס גם היא אחת הסצנות היפות בסדרה והיה לי כל כך עצוב עליו למרות שבאמת לא הבנתי למה הוא נפגע כל כך. ואני גם מסכימה איתך לגבי הטמטום בכך שהעולם של הבנים היה מוגבל לשתי בנות. עם כל הכבוד לצניעות הקוריאנית אני בטוחה שהאיידולים שם משיגים את יודעת מה על ימין ועל שמאל, אני לא אומרת שכולם אבל זה בטוח. לכן שלושה בחורים בני עשרים ומשהו שהם חלק מלהקה שאפילו לא התעניינו בבנות או יצאו איתן עד שגו מי נאם נכנסה לחיים שלהם, באמת? לא קונה את זה. אז מה, טה קיונג, ג'רמי ושין וו שלושתם בתולים? עם המראה שלהם קשה להאמין
הו למה את מזכירה לי את ערוץ הולמרק? אני כל כך מתגעגעת לשידורים של חוק וסדר ><"
הסוף היה פיספוס גם בזירה הרומנטית מפני שגו מי ניו לא שינתה את תוכניותיה אחרי שהתאחדה עם טה קיונג ולא ברור למה, בעצם. למה היא בכלל צריכה לנסוע לאפריקה? לאורך כל הדרך לא ראינו אותה כמי שבכלל יש לה יעוד רוחני או שישו מעניין אותה במיוחד אז אני לא מבינה מה היא איבדה באפריקה, נראה לי שהקוריאנים אוהבים לשלוח את הגיבורות והגיבורים שלהם להשתלמויות בחו"ל (ע"ע "בחורים רעים", "הנסיכה", "קופי פרינס"...) אבל במקרה הזה זה היה תלוש לחלוטין, הנסיעה הייתה שרירותית לגמרי (היא לא ידעה מה לעשות עם החיים שלה) ולכן לא הייתה סיבה שהיא לא תתבטל. נראה גם שגו מי ניו גם נהנתה לשיר ולהופיע ולכן חבל שלא פיתחו אצלה את הקטע הזה, היא הייתה הרי זמרת לא פחות טובה מאחיה. זה גם מוזר שטה קיונג השלים עם עזיבתה בלי מאבק, הם סיימו את הסדרה לא כזוג בוגר מאוהב אלא כמו שני ילדים שהחליט שמעתה הם "חברים".
פשוט מסכימה עם כל מילה ומילה שלך! כאילו הוצאת לי את המלים מהפה. הקטע הזה של הקוריאנים הפריד בין הזוגות או שהם לא רואים זה את זה כמה נשים ועדיין מרגישים אותו דבר, סורי לא קונה את זה. סוף סגור עם שתי דמויות שנשארות יחד זה לא קלישאתי, זה בסדר, תסריטאים קוריאניים יקרים[ושיכורים], אם כבר ההפרדה, בזכותכם, היא שהפכה לקלישאה עצובה ומציקה.
תודה על המיני ספויילר לגבי בסט לוב, אני בטוח אצפה בה, אולי לא בתקופה הקרובה אבל אני בהחלט אצפה!
ותודה לך על התגובה המעניינת שלך באמת שהיה מעניין לקרוא, מעריצה כל תגובה ותגובה שלך
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: תענוג לקרוא כל מה שאת כותבת~ מאת: יוליה טוב אני אזכור להבא XD
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: אתה יפיפיה - You're Beautiful מאת: asole
לא נורא, יש גם סדרות כאלה... אני זוכרת שבזמנו הסדרה זכתה לקהל מעריצים נאמן שאהב מאוד, אבל כמו תמיד - על טעם ועל ריח וגו'. גם לינה ציפתה ליותר בעקכות ההייפ, ואאל"ט דלית נטשה אחרי הפרק השני או משהו כזה. בכל אופן היה מעניין לקרוא
אגב, האחיות הונג כבר מתכננות את הדרמה הבאה (אין פרטים מדויקים), והנה גם משאל נרחב לדירוג הדרמות, שחקנים וכו'. סה"כ הספק נאה - 7 דרמות ב-7 שנים והיד עוד נטויה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: לפחות הסדרה הזו באה עם אייקונים קומפלט מאת: danarod זו סדרה שעוסקת בעולם הזוהר של האיידולים, גם השחקנים מאוד פופולרים והם למעשה איידולים שמגלמים איידולים (וגם המעריצות הקבועות בסדרה הן למעשה כוכבות נוער בעצמן) והסדרה מתובלת בהרבה להיטי קיי-פופ קליטים. זה לא מפתיע אותי שהיא זכתה לפופולריות, אני פשוט ציפיתי ממנה ליותר. בשורה התחתונה היא ממתק עליז וצבעוני עם כמה רגעים קומים מצחיקים.
תודה על הלינקים! את "Delightful Girl Choon-hyang" יש לי על הכונן (בעיקר בגלל אום טה וונג...) אז אני מניחה שיום יבוא ואצפה בה וכנ"ל לגבי "הונג גיל דונג" שיש לה אפילו תרגום עברי של דלית (והוא בטח מצויין). לגבי "Fantasy Couple" - לא שמעתי עליה כלום ולפי הסקרים בלינק שצירפת היא כנראה לא גליק גדול. אני הצבעתי בכל הקטגוריות ל"Best Love" חוץ מבקטגוריית הפסקול (לא זוכרת שהייתה לי העדפה בשום סדרה) ואני לא לבד, היא מובילה בגדול על כל השאר (חוץ מבקטגוריית האוברטייד, בה הצבעתי ל"אתה יפיפייה" שמובילה במקצה הזה לא רק אצלי, מסתבר). אם אתם הולכים לדגום רק סדרה אחת של האחיות הונג - לכו על האהבה הטובה ביותר...
בתגובה ל: הסדרה הזו בוודאי הייתה להיט בקרב בני נוער מאת: asole
והספיק לי בינתיים בלי להגיד שומדבר על האיכות של סדרה כזו או אחרת (ברובן לא צפיתי), בד"כ במשאלים כאלה זוכרים הכי טוב את הסדרה האחרונה ששודרה, כך שיש לה יתרון מסוים מראש (אלא אם כן היא הייתה זוועת עולם).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני דגמתי שתי סדרות של האחיות מאת: danarod דווקא הסדרה האחרונה שלי הייתה "אתה יפייפה" והיא לא הייתה זוועת עולם אבל היא בהחלט אכזבה אותי כי ציפיתי ליותר לאור הסדרות הקודמות שלהן.
"Best Love" באמת הסדרה הכי טובה מבינהן לדעתי והיחידה שאני אמליץ עליה בלב שלם בלי שום הסתייגויות. היא בנויה הכי טוב, אם יש בה חורים - לא שמתי לב אליהם, היא משוחקת הכי טוב, הכימיה בין השחקנים מעולה (לא רק הראשיים) ומעל הכל - היא לא רק בידור קליל ומהנה, יש לה גם ערך מוסף. אני מרגישה שהאחיות עלו רמה עם הסדרה הזו ואני מקווה שימשיכו כך. יש לסדרה גם יתרון נוסף בכך שמדובר בזוג בוגר - בכל הסדרות שראיתי של האחיות הרומנטיקה הייתה קצת ילדותית, לפעמים זה גם התאים, כמו במקרה "גומיהו" כי הדמויות היו ילדותיות (וגם נראו צעירות), הפעם הרגשתי שגם הרומנטיקה עלתה כיתה הודות לליהוק. לפי מה שהתפרסם בתחילה כנראה שלי סונג גי היה אמור לגלם את הדמות הראשית אבל כשצ'ה סיונג וון לוהק לתפקיד נערכו שינויים בתסריט. עם כל חיבתי ללי סונג גי אני לא הייתי יכולה לשמוח יותר על החילופים! יתרון נוסף שיש ל-"Best Love" היא שהיא מתמקדת בעולם שהאחיות מכירות הכי טוב - עולם הבידור, אבל שלא כמו "אתה יפייפה" או "גומיהו" היא לא זולגת למחוזות אחרים שבהן הן פחות שולטות.
בתגובה ל: "החברה שלי" ו"הונג גיל דונג"? מאת: asole
שתי הסדרות הנ"ל היו מהנות למדי עבורי, אם כי לטעמי היה אפשר לקצר את "הונג גיל דונג".
ולגבי המשאל, צריך לקחת בחשבון שהוא נערך בערך דקה וחצי אחרי ש-Best Love הסתיימה... לא אומרת שזה המקרה (הסדרה זכתה לביקורות אוהדות וחיוביות), אבל הזיכרון הקצר של האנשים גרם ל"למבדה" להיבחר כשיר העשור (זה היה בניינטיז?) ול"כוכב נולד" להיבחר לתוכנית העשור וכו'.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן כן מאת: danarod אבל אני באמת חושבת שזו הסדרה הכי טובה שלהן...
אגב שירי העשור, זה נורא תלוי גם בגיל המצביעים, אבל באייטיז קרה משהו הפוך, שיר העשור במצעד של גל"צ בשנות השמונים היה: Another brick in the wall של פינק פלויד וזאת למרות שהשיר בכלל שייך טכנית לעשור הקודם... (יצא בסוף 1979). ככה שבמקרה הזה דווקא שיר שיצא לפני 10 שנים היה הכי אהוב על ידי המדרגים.
בתגובה ל: אתה יפיפיה - You're Beautiful מאת: asole השחקנית. וכל הסדרה הזו היתה בעלת פוטנציאל שהלך לעולמו כבר בפרק הראשון. נזירה בתוך להקת רוק. כמה מטעמים שיכלו לעשות מזה, ובמקום זה זכינו לנזירה מוזרה שכל רואיה מתאהבים בה. נו, שויין. עכשיו תעברי ל"תחנה הבאה אושר". האושר הוא במרחק תחנה אחת:)
בתגובה ל: אתה יפהפה- אבל בעצם היא היתה די מכוערת מאת: zilpa אפילו יפה אם כי לא יפיפיה הורסת, אבל מה? הלבישו אותה בצורה מכוערת וגם התספורת ממש לא עזרה, לא אהבתי את כל הסטיילינג בסדרה. במציאות פארק שין היי נראית יותר יפה מהדמות שהיא מגלמת:
הנה היא כגו מי נאם (זה גבר זה?!?):
והנה בהפקת אופנה לקוסמו:
כל סיפור הנזירה ועולם הרוק פוספס בגדול וחבל כי באמת היו יכולים לעשות מזה מטעמים...
בתגובה ל: בעיני היא הייתה חמודה... מאת: asole השחקניות הקוריאניות שראיתי, הראשית של "מי אתה" היא היפה מכולן. היא מהממת. קצת מטריד שהיא בגובה 175 ס"מ, ושוקלת 45 קילו, אבל יש לה עיניים כמעט ירוקות, שאצל קוריאניות זה נדיר, ותוי פנים מושלמים.
בתגובה ל: אני חושבת שמכל מאת: zilpa ללא תוכן
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: השחקנית הקוריאנית היפה ביותר - SONG HYE KYO מאת: junki_grupie אבל היא בהחלט מדהימה...
בתגובה ל: השחקנית הקוריאנית היפה ביותר - SONG HYE KYO מאת: junki_grupie שהיא עולה על גו אה רה. יש לגב' עיניים ירוקות-דבש שעם המראה הקוריאני יוצרות שילוב נדיר ביותר.
היא ספרה בראיון שכשנולדה העיניים שלה היו כחולות יותר, והסבא שלה כמעט התעלף כשראה את זה, אבל עם הזמן כהה צבען, אז המשפחה נרגעה...
ושוב, זה קצת מטריד שעם גובה 1.75 היא שוקלת רק 45 קילו, אבל היא נראתה בריאה - רזה אך לא גפרורית- בסדרה "מי אתה"...כך שבהחלט תענוג לצפות בה.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole שלום, אני צריכה עזרה.
עד היום הייתי מורידה פרקים עם תרגום באנגלית ללא כל בעיה מאתר היסטוריק או AJA AJA או MyAsia. ניסיתי להוריד את Best love שזו סדרה די חדשה והם שינוי את צורת ההורדה ואינני מצליחה בשום אופן להוריד את התרגום. הפרק עצמו יורד לי ללא התרגום. ניסיתי להיכנס ל-Withs2 (שאני גם רשומה בו)ולא הצלחתי להבין איך להוריד את התרגום (זו פעם ראשונה שאני נכנסת אליו). מאד אודה אם מישהו יוכל להסביר לי את השיטה החדשה של האתרים האלה ואיך להוריד פרקים עם תרגום באנגלית. בתודה אלה
בתגובה ל: הורדת פרקים מאת: rella כעיקרון אנו נמנעים מלנהל דיונים על גבי הפורום לגבי הורדות - איך, איפה, למה וכמה - כי כל העסק נמצא באזור האפור מבחינה חוקית. אני אשלח לך הודעה דרך המסרים האישיים.
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: asole כבר בתקציר ידוע לנו כי הרוח של האבא תיכנס בבחור קר לב ומנוכר, אז די ברור לנו כשאנו רואים את האבא בהתחלה, שהוא בקרוב הולך למות... זה הופך את כל הדיאלוג הראשוני שלו עם ביתו למרושע ביותר. שכן היא מטיחה בו שהוא אב גרוע ושההחלום שלה זה לחיותר רחוק ממנו. לא עובר זמן רב והחלום מתגשם. אודה ולא אבוש, בחלקים לא מעטים בסדרה הזו בכיתי, אבל יחד עם זה הרגשתי שהם רוצים שנעבוד על מסחטת הדמעות שלנו. זה הרגיש קצת "לא פייר", אם מבינים למה אני מתכוונת. היו גם כמה רגעים משעשעים בסדרה, ובמיוחד אהבתי את שני החברים שלה, השחקן שנהרג בתאונת דרכים ושיחק גם בקופי פרינס- בתור רב טוראי קוואן, וחברתה הנכה. זו הפעם הראשונה שאני רואה דמות בכסא גלגלים בסדרה קוריאנית, והיה בזה המון עניין מבחינתי. איך יפתחו את העלילה איתה. הדמות שלה היתה מקסימה וחשפה גם קשיים אמיתיים של נכים בקוריאה (אין מעלית, דלתות צרות מידי, ממש כמו בישראל...) אבל בפרקים האחרונים כמעט ולא הראו אותה, וחבל. סיפור האהבה בין הגיבורים קצת לוקה בחסר. לא לגמרי ברור מדוע היא מתאהבת ב"אג'אשי המטורף"- אחרי שכה פגע בה, ועוד פחות ברור מדוע היא מוכנה להיקרא "כדורגל" ודוגלת בכך שזה בסדר שיבעט בה כשירצה. עצוב. הדמות שלו היתה עשויה טוב יותר, והוא שחקן נפלא. באמת נפלא. הוא מצליח לגלם שתי דמויות שונות (את המנכ"ל הקר והאב חם הלב) באותם בגדים, ועדיין את יכולה להבדיל מי הוא מי. היה לי קצת קשה עם העובדה שעירבבו את סיפור המשפחה שלו עם ההרג של האבא. הקונפליקט בין להסגיר את אחיו היה חסר ממשות משמעית מבחינתי. ובכל מקרה, העובדה שהרעים נמלטו מהאישום ברצח, וגם זכו בציורים של האבא- נראית לי לא הוגנת. נכון שמנהל הגלרייה נשאר עם נקיפות מצפון שלא ציפה להם, (ושאני מקוה שירדפו אותו כל ימי חייו) אבל זה היה די אנטי קליימקס לכל מה שנרקם בפרקים הקודמים. את המסקנה של "תהיו נחמדים לאנשים כי אתם לא יודעים מתי זו הפעם האחרונה שתראו אותם" הכרתי כבר קודם. וגם את "תמצו כל יום" שהסדרה מטיפה לו. ובכל זאת, בהתרשמות הסופית שלי, זו היתה סדרה לא מלהיבה, גם אם לפרקים מותחת מאוד- שבמובן מסוים גם לא ממש ברור לאיזה ז'אנר היא מכוונת.
בתגובה ל: "מי אתה?" (וספויילרים לרוב) מאת: zilpa לפי דעתי היא היתה שילוב טוב, של כמה דברים שונים (קומדיה רומנטית, דרמה סוחטת דמעות, דרמת מתח, על-טבעי, ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת אותם).
השחקנית הראשית- גו אה רה- יפהפיה ומקסימה, וגם שחקנית מצויינת. הדמות שגילמה, היתה תוססת, אנרגטית ומלאת חיוניות. השחקן הראשי, היה פשוט מעולה, עם 2 הדמויות השונות בתכלית שהוא גילם. גם השחקן שגילם את דמותו של האבא, שיחק נפלא (ואני חייבת לציין את זה פעם נוספת- "האבא" דומה כמו 2 עלים של נענע, למייק בורנשטיין, כפי שנראה בסידרת סרטי "קונילמל").
הציורים בסוף הלכו לרעים? ואללה, אני פשוט לא זוכרת את זה. גם מה קרה לכל הרעים, אני לא ממש זוכרת. אבל זכור לי, שאחד הרוצחים (זה שהתגלה לבסוף, כאחיו למחצה, של הגיבור הראשי) ברח למדינה אחרת, ואילו מתכנן הרצח (מנהל הגלריה), הסגיר את עצמו למשטרה.
אני עד היום לא מבינה, למה התסריטאים, לא סידרו איזה סיפור אהבה, בין הרב-הטוראי והבחורה הנכה (ודרך אגב- בזמנו, כשצפיתי בסידרה, הופתעתי לגלות, שהשחקנית שגילמה את דמותה של הבחורה הנכה, היא אותה שחקנית שגילמה את דמותה של "מונקי" ב"בחורים רעים").
בתגובה ל: אני דווקא אהבתי מאוד את הדרמה הזאת (ספויילרים). מאת: ההרצליינית זה לא היה לגמרי ברור שהוא מסגיר את עצמו לתחנת המשטרה. רואים אותו עומד בחוץ, נושם עמוקות, ואז נכנס. לא הראו תהליך של תפיסה/כליאה/החזרת ציורים ורווחים. יכול להיות שהוא סתם נכנס ויתחרט. כשהוא בא אליה לפני כן הוא הציע לה תמלוגים מהציורים שיאפשרו לה "לא לעבוד כל כך קשה ואפילו ללכת לאוניברסיטה" זה כלל לא מפצה על החשבון הסופי של הריגת אביה וגניבת הציורים שלו. היא אומרת לו שהיא מבקשת שלא ידבר איתה לעולם, אבל היא אומרת את זה בנימוס ובחן. ואת שני המנוולים שכמעט אנסו אותה בפרק הרביעי (שהיה הכי מותח בעיני) בכלל לא הראו. האבא - המתאגרף הכושל- הציע לבנו העבריין לברוח מהארץ כדי שאחיו לא יתפוס אותו, אבל לא הראו אם הוא קיבל את העצה, ובכל מקרה ההמלצה של האח המכובד היתה שההוא יסגיר את עצמו והוא ידאג לו לעו"ד. אחרי כל הרשע והפשע שהראו שם זה היה סוף קצת עלוב מבחינתי. אני לגמרי מסכימה לגבי מונקי ורב טוראי קוואן. הם רמזו שהיא מאוהבת בו...חבל. (ואילולא היו אומרים לי, גם לא הייתי מזהה אותו כמונקי:))
בתגובה ל: "מי אתה?" (וספויילרים לרוב) מאת: zilpa
שהייתה די משעממת בעיניי, כך שבשלב מסוים עברתי להמרצה מהירה. השחקנית הראשית, גו ארה, היא יפהפייה, אבל המשחק שלה היה שטחי ואנמי לדעתי. לא התחברתי גם לדמויות של המנכ"ל/אבא. ההתנהלות שלהם גלשה לטעמי יותר מדי לכיוון הסלפסטיקי, וזה היה בשבילי ממוחזר ומייגע גם בהמרצה.
לך מן הסתם היה יתרון בצפייה - כי למיטב הבנתי צפית בתרגום אחרי שהוא עבר הגהה ושדרוג (אני צפיתי בחלק מהסדרה בתרגום לעברית ובחלק בתרגום לאנגלית מסיבות טכניות).
אגב 1 - גם ב"49 ימים" יש עיסוק בנושאים דומים ובמסרים דומים (נשמה שמשתמשת בגוף אחר כדי להשלים דברים ולסגור מעגלים וכו'), אבל שם זה נעשה בצורה שדיברה אליי הרבה יותר, בלי כל מיני שטיקים מיותרים, ועלילה עם יותר בשר ורגש.
אגב 2 - בסדרה היפנית Beautiful Life הדמות הנשית הראשית הייתה נכה, והיה שם סיפור אהבה יפה שבו מנסים להתגבר על המכשולים הפיזיים ועל הסטיגמות... אהבתי את קליפ הפתיחה :-)
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש לי זיכרונות קלושים מהדרמה הזו מאת: danarod אבל בסוף הסתבר שזה לא שלח אותה...(אולי השרשור כבד מידי) אז אנסה שוב, קצר יותר הפעם: כן, צפיתי בתרגום עברי מלא, ונראה לי שיש להם עניין סביב ה-49 יום, כמו שלנו יש סביב השלושים והשנה.
הקליפ שהבאת מסקרן אבל יש לי קצת קושי מול היפניות. מכולן התאכזבתי איכשהו. (הכי טובה בעיני היתה "קימי וה פטו") הן נוטות לילדותיות - לפרקים קומיקסית משהו. וזה די מקלקל לי רעיונות יפים. (ראית את מיי בוס מיי הירו? הרסו רעיון כל כך מוצלח...) אז איך הסדרה הזו?
בתגובה ל: כתבתי לך תגובה ארוכה מאת: zilpa
בדרמבינס הסבירו פעם שלפי האמונה הנ"ל, ב-49 הימים שלאחר המוות, הנשמה נמצאת באיזשהו מצב ביניים, שבו מחליטים על גורלה בגלגול הבא או משהו כזה. לכן יש גם טקסים שנערכים ביום ה-49 לאחר המוות.
לגבי היפניות, ראיתי בסה"כ 4 - שתיים מהן אהבתי (הרציניות יותר - ליטר של דמעות ו-Beautiful Life), אחת הייתה חביבה אבל קצת ילדותית (באזאר ביט) ומאחת השתעממתי נורא ("האהבה של חיי"). אני לא מתחברת לקומדיות מוקצנות, אז "מיי בוס" לא מושכת אותי.
על Beautiful Life כתבתי בעבר בהרחבה כולל ספויילרים. אני אהבתי את הסדרה והשחקן הראשי (שזכה לכינוי העברי "קובי") מעולה לדעתי ואשמח לראות אותו שוב. אבל הסדרה לא עומדת בקריטריונים שלך, כפי שאפשר לראות בהמשך השרשור שקישרתי אליו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: ה-49 ימים קשורים לאמונה הבודהיסטית מאת: danarod ואז קראתי את התגובות, רק מהסיפור של הסוף דמעתי - אז אני לא חושבת שאני אדגום את הסדרה הזו בזמן הקרוב..למרות שהיא באמת נשמעת יפה.
אני ראיתי את מיי בוס בלי לדעת בכלל על מה זה, ומאוד התפעלתי מהרעיון של בכיר ביאקוזה - שהוא די אידיוט- מוכרח לחזור לתיכון על ידי אביו, כדי לצבור קצת השכלה. למרות הקושי הוא מגלה את האושר שבלמידה ואפילו מתאהב באחת התלמידות. זה היה יכול להיות כ"כ מרשים, מלא קונפליקטים מרגשים ואנושיים, אבל זה לא היה מצחיק בכלל, (למרות שניסו) ולא מרגש, ולא כלום. סתמי...כשגיליתי שפרקים 8-9 הם בתרגום לצרפתית ולא לאנגלית, עברתי ישר לפרק 10 האחרון- ואני שמחה על כך. נחסכו ממני שעתיים מטופשות. (וגם סיפור האהבה עלוב ביותר)
ובלי קשר, בטח תשמחי לשמוע שהתחלתי להוריד את "התחנה הבאה אושר" (אבל אין לי מושג מתי אגיע אליה...).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אגב, ל"מיי בוס מיי הירו" יש תרגום בעברית של ג'ני מאת: danarod אבל יש לי איזה קושי במחשב להעלות תרגום על תרגום, אז ויתרתי... ואת גרמת לי עכשיו אושר רב. מבחינתי "התחנה הבאה אושר" זה סאמסון הטאייואנית. לא מבחינת העלילה כי הן שונות מאוד, אלא מבחינת זה שהתאהבתי בקוריאניות בגלל סאמסון- גם אם רוב הסדרות שראיתי אחריה לא היו דומות לה או שוות לה בשום קנה מידה, והסתקרנתי לגבי טייואן בעקבות "התחנה הבאה אושר" ואני מצפה ליותר סדרות טאייואניות. זה כמו לראות שאי שם יש מישהו שעושה משהו שאתה ממש אוהב, ואתה מאמין שאולי הוא ידע לעשות עוד כאלה, אז אתה בודק מה עוד יש לו להציע...
ואני כבר ממש מחכה לקרא את מה שיש לך לומר על "התחנה הבאה אושר" אחת מהטובות ביותר שראיתי. (לצד "סאמסון", "הנסיכה התובעת", ו"כבוד משפחתי" שגם אהבתי מאוד)
בתגובה ל: כן, אסול אמרה לי מאת: zilpa
מקווה שהסדרה לא תאכזב אותי ושאני לא אאכזב אותך
נראה לי נחמד לנסות סדרה מארץ חדשה... זו אחת הסיבות שנתתי צ'אנס לטלנובלה הטורקית למשל.
iDana לשעבר
בתגובה ל: כל אחד והפייבוריטים שלו מאת: danarod ובכל מקרה, גם ללמוד קצת גיאוגרפיה ומנדרינית זה לא רע:)
(אני למדתי כמה מילים. אם כי מה שאני זוכרת כרגע זה רק "סיסי=תודה")
בתגובה ל: אולי לדרמה הזו תתחברי ,יפנית מעולה "כוכב נופל" מאת: kler181 אזכור אותה..:)
בתגובה ל: ה-49 ימים קשורים לאמונה הבודהיסטית מאת: danarod העלילה של BEAUTIFUL LIFE היפנית, די דומה בעיני, לעלילה המרכזית של "לחיות את החיים" הברזילאית. אבל הסוף של 2 הסיפורים/העלילות האלה, שונה בתכלית...
בתגובה ל: עצוב . מאת: ההרצליינית
נקודת המוצא של הסדרות שונה, כי את הגיבורה של Beautiful Life אנחנו מכירים כשהיא כבר בכיסא גלגלים כבר קרוב לעשר שנים. הבנתי שבטלנובלה הברזילאית הגיבורה עוברת תאונה שבעקבותיה היא נעשית נכה, ורואים את ההסתגלות וההתמודדות שלה וכו'. חוצמזה שבטלנובלות ברזילאיות יש המון דמויות, ובסדרה היפנית הנ"ל התמקדו בעיקר בזוג הראשי. ויש בסדרה הזו עצב אבל גם הרבה רגעים שמחים, מצחיקים ומרגשים.
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא צפיתי ב"לחיות את החיים" אבל... מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: האם "טעם אישי" בדרך אלינו (ולתימן)? מאת: danarod זכורה לי כסדרה חמודה מאוד. אבל כל זמן שאסיה פה, באמת שאין טעם להתחבר לפלטינה בגללה. עם זאת, זה נחמד שמביאים אותה. ואגב, מסקרנות, איזו סדרה כן היתה גורמת לך להתחבר לפלטינה שוב?
בתגובה ל: דוקא טעם אישי מאת: zilpa
היו תקופות ששילמתי על הערוץ גם כשלא צפיתי בכלום (למשל בתקופת BOF), אבל כדי להתחבר מחדש אני זקוקה לסיבה טובה, וכזו עדיין לא הגיעה בשבילי.
סיבה טובה יכולה להיות אחת מהסדרות שאהבתי והייתי שמחה לראות שוב (כמו Thank you, Bad Couple למשל), או אחת הסדרות עם מר גומות, או סדרה שלא יצא לי לראות ומסקרנת אותי (לא חסרות כאלה. בשליפה: Warrior Baek Dong Soo, Can you hear my heart ויש עוד הרבה).
ואת "טעם אישי" ו"נשיקה שובבה" (בפלטינה יקראו לה "נשיקה מתוקה") אין לי חשק גם להוריד בשלב זה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אחרי שמתנתקים קשה להתחבר מחדש... מאת: danarod אני צורכת את הטלויזיה שלי באינטרנט, וזה יותר זול ויותר עדכני מערוצי הכבלים ומהטלויזיה בכלל...
נשיקה שובבה (שאגב, בין השם לבין הדרמה אין ממש קשר. היה עדיף לקרא לה "החלזון של נוח") זו סדרה מתוקה בסך הכל, ילדותית קצת, ואין בה בשורות גדולות. אני לא מתפלאת שלא ראית אותה, אבל אני מופתעת שלא דגמת את "טעם אישי". בזמנו, כשראיתי אותה, היתה לי תחושה שכולם פה מכירים אותה מלבדי...
בתגובה ל: אני בכלל לא מחוברת... מאת: zilpa לצערי, כי אותי שם כזה היה הרבה יותר מסקרן ומושך מאשר שם גנרי כמו "נשיקה שובבה". אבל יש ל"נשיקה שובבה" לדעתי קשר לדרמה אם כי זה ספויילר... אז מפה בלבן:אם את זוכרת, הא ני התכוונה לחתוך את קשר האהבה החד צדדית שלה אחרי התיכון והצהירה על כך לפני סונג ג'ו במסיבת הסיום ובתגובה הוא הוא נישק אותה בהפתעה והטעין את המצברים שלה לעוד שנתיים של סטוקריות אובססיבית. יותר מאוחר, במועדון הטניס של האוניברסיטה, הא ני ניסתה ללמד את הסונבה הכי מכוער וזקן ביותר בעולם איך מפתים בחורה בהתבסס על הנשיקה המפורסמת מאז של בק סונג ג'ו. גם בפעם השניה שהא ני מחליטה סוף סוף לגדל עמוד שידרה ולהפסיק לרדוף אחרי סונג ג'ו באובססיביות כלבית מטורללת הוא עוצר אותה בעזרת נשיקה - הפעם בגשם. מהנשיקה השניה הם הופכים לזוג אבל למעשה הייתה נשיקה שלישית - הוא נישק אותה כשישנה על הספסל כשהם שיחקו באיזה משחק חפש את המטמון באתר הנופש עם אחיו הקטן של סונג ג'ו, עם המחזרת שלו ששכחתי את שמה ועם הסונבה הכי מכוער וזקן ביותר בעולם. סוף ספויילר.
בתגובה ל: החילזון של נוח זה שם "לא סקסי" בעיני המפיצים מאת: asole
מצחיק אותי לקרוא את התיאור שלך.
עברתי על הכתוביות של הסדרה, עם הצצה מדי פעם
לצורך הגהה של התרגום.
ואגב, יש המשך ביוטיוב לסדרה הזו -
(בלבן כשהם כבר נשואים ומנהלים חיי נישואין. סוף
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: החילזון של נוח זה שם "לא סקסי" בעיני המפיצים מאת: asole בשביל שלוש נשיקות סטנדרטיות לחלוטין שיש בסדרה הזו- השם "נשיקה שובבה" ממש לא הולם. וזה אפילו לא שהתרגום הרס את השם, זה בהחלט החלטה קוריאנית. כמו שאמרת "שם גנרי" וחסר כל השראה.
"טעם אישי" לעומת זאת, זה שם מוצלח מאד. כי הוא רומז גם להעדפה המינית של הגיבור, וגם לענייני הטעם שעולים בסדרה שעוסקת באדריכלים ומעצבת.
בתגובה ל: אני בכלל לא מחוברת... מאת: zilpa
אולי גם אני אעשה את זה מתישהו...
"החילזון של נוח" - אחלה שם! (אגב, יש גם גרסה טיוואנית למנגה שנעשתה לפני כמה שנים - העונה הראשונה נקראה It started with a kiss והעונה השנייה They kiss again. יש אפילו ספיישל שעשו בפורום הישן בנענע).
לגבי "טעם אישי" - כתבו עליה כ"כ הרבה כאן ובכלל שיש לי (כמעט) הרגשה שכבר צפיתי בה
iDana לשעבר
בתגובה ל: אחרי שמתנתקים קשה להתחבר מחדש... מאת: danarod וזאת כאות מחאה למיחזורים הרבים שלהם... אין טעם לשלם על כך ,מה גם שהרצועה הקוראנית כ"כ קטנה וראיתי כבר המון קוראניות באינטרנט...וספרדיות אני לא רואה בד"כ......חבל על כל אגורה...לשלם לערוץ הזה..
בתגובה ל: אני התנתקתי לפי כמה חודשים מאת: kler181 ...שאמי היקרה (כן, בגילי המופלג, אני עדיין גרה עם המשפחה שלי- אין מספיק כסף לשכור דירה), ניתקה את המשפחה מפלטינה, במטרה להוריד מהתשלום להוט. ממילא אף-אחד מהמשפחה שלי- חוץ ממני- לא צופה בערוץ. בהתחשב בכך, שאני לא צופה בערוץ בימים אלה, ושאני לא מתכוונת לצפות ב"נשיקה שובבה", ההפסד בכלל לא גדול.