סיימתי עכשיו לראות אייריס. דרמה מושקעת ביותר, מלאה באקשן. על הרגע הראשון אמרתי לעצמי שהם בטח הולכים להרוג את הגיבור בסוף, ושאני אתכונן. אז התכוננתי והוא המשיך להיחלץ מכל מצב בלתי אפשרי ועוד יותר בלתי אפשרי שאפשר רק לתאר.
כשזה היה חמש דקות לפני הסוף והוא אפילו הגיע למנוחה ולנחלה, אמרתי לעצמי: "וואלה? הקוריאנים האלה יפתיעו אותי עם סוף אמריקאי סטדנרטי של הגיבור המושלם חי עם אהובתו באושר ועושר? ואז... בום, בדרך חזרה מקניית הטבעת, בזמן שהגברת היפה מחכה לו על מגדלור, מישהו יורה בראשו והוא דומע על הההגה. קליפ של הרגעים היפים של הזוג...וסוף לסיפור.
ואתם לא מבינים איך ששמחתי. כי ידעתי. ידעתי שהם לא מסוגלים בסרטי האקשן שלהם לתת לנו רגעים של נחת (אחרי מה שעשו לדונג צ'ול, הפכתי לחכמה) הם חייבים להעביר מסר שהטרור עדיין קיים ושהאנשים הטובים שנלחמים בו לא באמת יכולים לנצח. שמעתי שהם רוצים לעשות אייריס 2, ומבחינתי הם גם מסוגלים להחיות את הגבור, אבל זה לא משנה. מה שמשנה זה שלמרות שהסדרה מספקת מתח טוב ואקשן מסוג סרטי הקאובויים של שנות החמישים, ואפילו התייחסות פילוסופית לשאלה "מיהו פטריוט" ומהו המעשה הנכון, היא לא מספקת תשובות מסודרות לשאלות שהיא מעלה, והדמויות והמניעים שלהן לא לגמרי מובנות עד הסוף. יש עדיין הרבה נסתר בסוף הסדרה. כך שבהחלט יש מקום לאייריס 2, אם כי סביר להניח שיהרגו עוד דמויות אהובות שם. רגעי אור: המדען המטורלל של הNSS, שהוסיף המון צבע וחיוכים לסדרה, המשחק המשובח של כולם, וההפתעה שהסבה לי "הנסיכה התובעת" שמשחקת שם מרגלת צפון קוריאנית גברית וקשוחה, ובעיקר, שקטה מאוד. לגמרי סוכנת חרש. איפה זה ואיפה דמותה הקשקשנית והחביבה של מה הארי? ובקיצור, בקרוב ב"ויוה". אבל אני די בטוחה שאני לא ארצה לראות את זה שוב.
בקליפ: השיר שהכי מתנגן לי בראש והכי מושמע אצלי במחשב, בתקופה האחרונה (ולדעתי, אחד משירי הנושא הכי קליטים והכי כיפיים, מבין שירי הנושא של הדרמות הקוריאניות).
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
עדיין לא הועלו הפרקים עם תרגום מובנה, אבל
מי שרוצה לצפות בסדרה הכי חמה של קיץ 2011 - מוזמן ליצור קשר ולקבל קישור לכתוביות בעברית
ניסיתי לטפל בנושא במהירות .. זה לא זז. אז למה להעניש את מי שרוצה לצפות ?
בקיצור - הסדרה מוכנה לצפייה ... אל תחמיצו
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: צייד עירוני / כתוביות עברית מאת: Rebeccan
על ההשקעה!
iDana לשעבר
בתגובה ל: צייד עירוני / כתוביות עברית מאת: Rebeccan מקוה שאסיה יעלו את זה במהרה. אני יודעת שיש כמה אנשים שאני מכירה שכבר צמאים לסדרות חדשות...
בתגובה ל: קומאו על ההצעה מאת: zilpa
די הרבה אנשים כבר הורידו את הכתוביות ואחרים הביעו ענין בסדרה. יופי. באמת סדרה מוצלחת.
לדעתי הכתוביות המובנות .... זה ייקח עוד זמן (ולא מבחינתי, כי .....טוב, לא אוסיף עוד)
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: צייד עירוני / כתוביות עברית מאת: Rebeccan נו, אז הסדרה ממש תפסה אותך? היא ברשימת הצפיה שלי אבל בקצב הנוכחי שלי לא אתפלא אם אראה את הסדרה הכי חמה של קיץ 2011 בסתיו 2022....
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: כל הכבוד על העבודה!!! מאת: asole
אבל הייתי עסוקה בעבודה (תודה לאל)
והתעקשתי להגיה את התרגום - כי תוך כדי עבודת התרגום נבלעות שגיאות פה ושם.
ואח"כ גם עיצבתי ... שיהיה ברור מתי יש הערה, שיר או הודעה קולית או כיתוב בעיתון / מסיבת עתונאים וכו'
הסדרה תעלה לאתר אסיה ב- 25/12 - הם מציינים שם 2 שנים לפעילותם.
ואם את לא בענין אקשן, אז המתיני ... למרות שהסדרה שווה את הצפייה - ובגדול.
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: התרגום לא לקח את כל הזמן מאת: Rebeccan אני בטוחה שהסדרה שווה את הצפייה! בכל זאת...מדובר בלא אחר מאשר לי מין הו
בתגובה ל: תודה על התרגום, רבקה! מאת: MyGirl
להכנס ולקרוא כמה הודעות "נבחרות"
בפורום המקביל -
שכתבנו כרמית ואנכי תוך כדי צפייה.
ואפילו לאחרונה כתבתי הודעה לגבי "תרגום" של מילונים ברשת - עם "ציטוטים" מהסדרה.
(אני פשוט מדי פעם מנסה לצפות בסדרה שמישהו אחר תרגם לעברית, וסובלת מהטעויות ... כי אף'חד לא טורח להגיה)
ראיתי שנהנית מניחוח אישה - האם ראית בעברית ?
כרמית תרגמה - אני התעקשתי על הגהה לפני שהופץ התרגום ... ואני מאוד מקווה שזה היה לטובה. צחקנו המון תוך כדי תרגום, מעבר להנאה בצפייה בסדרה.
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: אחרי שתצפי, ממליצה לך מאת: Rebeccan סדרה מקסימה! וכמובן שחיכיתי בסבלנות לתרגום המעולה בעברית| להלהלה| תודה ענקית לכן!
אני גם מחכה בקוצר רוח לסדרה הבאה שכרמית מתרגמת...היא ממש בוחרת סדרות שלהן אני מאוד מצפה. ג'אנג-היוק הוא הפייבוריט שלי יחד עם קאנג ג'י-הואן כך שאני ממש מחכה לראות אותו בסדרה האחרונה שלו. יש לי האמת גם את "מידס" על הכוונת אבל אני מבינה שהיא הייתה קצת משעממת ולכן, לא יתרגמו אותה לעברית. אני בכל מקרה אצפה בה כי אני לא מפסידה אף סדרה בכיכובו של ג'אנג-היוק
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית סיימתי עכשיו לראות אייריס. דרמה מושקעת ביותר, מלאה באקשן. על הרגע הראשון אמרתי לעצמי שהם בטח הולכים להרוג את הגיבור בסוף, ושאני אתכונן. אז התכוננתי והוא המשיך להיחלץ מכל מצב בלתי אפשרי ועוד יותר בלתי אפשרי שאפשר רק לתאר.
כשזה היה חמש דקות לפני הסוף והוא אפילו הגיע למנוחה ולנחלה, אמרתי לעצמי: "וואלה? הקוריאנים האלה יפתיעו אותי עם סוף אמריקאי סטדנרטי של הגיבור המושלם חי עם אהובתו באושר ועושר? ואז... בום, בדרך חזרה מקניית הטבעת, בזמן שהגברת היפה מחכה לו על מגדלור, מישהו יורה בראשו והוא דומע על הההגה. קליפ של הרגעים היפים של הזוג...וסוף לסיפור.
ואתם לא מבינים איך ששמחתי. כי ידעתי. ידעתי שהם לא מסוגלים בסרטי האקשן שלהם לתת לנו רגעים של נחת (אחרי מה שעשו לדונג צ'ול, הפכתי לחכמה) הם חייבים להעביר מסר שהטרור עדיין קיים ושהאנשים הטובים שנלחמים בו לא באמת יכולים לנצח. שמעתי שהם רוצים לעשות אייריס 2, ומבחינתי הם גם מסוגלים להחיות את הגבור, אבל זה לא משנה. מה שמשנה זה שלמרות שהסדרה מספקת מתח טוב ואקשן מסוג סרטי הקאובויים של שנות החמישים, ואפילו התייחסות פילוסופית לשאלה "מיהו פטריוט" ומהו המעשה הנכון, היא לא מספקת תשובות מסודרות לשאלות שהיא מעלה, והדמויות והמניעים שלהן לא לגמרי מובנות עד הסוף. יש עדיין הרבה נסתר בסוף הסדרה. כך שבהחלט יש מקום לאייריס 2, אם כי סביר להניח שיהרגו עוד דמויות אהובות שם. רגעי אור: המדען המטורלל של הNSS, שהוסיף המון צבע וחיוכים לסדרה, המשחק המשובח של כולם, וההפתעה שהסבה לי "הנסיכה התובעת" שמשחקת שם מרגלת צפון קוריאנית גברית וקשוחה, ובעיקר, שקטה מאוד. לגמרי סוכנת חרש. איפה זה ואיפה דמותה הקשקשנית והחביבה של מה הארי? ובקיצור, בקרוב ב"ויוה". אבל אני די בטוחה שאני לא ארצה לראות את זה שוב.
בתגובה ל: אייריס- ספויילרים עד הסוף מאת: zilpa
עוד כשהסדרה סיימה את שידוריה בקוריאה - אבל לא זו הסיבה שלא צפיתי בה עד עכשיו. אני לא חובבת אקשן גדולה (הרבה פעמים אני אפילו משתעממת מפיצוצים, מרגלים, מרדפי מכוניות וכו'), וגם קראתי שהעלילה מלאה חורים, אבל אם מתעלמים מהם אפשר ליהנות. כך שלא היה לי בה עניין מיוחד ו/או חשק לצפות.
וככה פתאום, אחרי שאורה הביעה פליאה שעוד לא צפיתי בסדרה (ולפני שנודע שהיא תשודר ב'ויוה פלוס') התחלתי להוריד אותה בדחף פתאומי. אני מניחה שאגיע אליה מתישהו בקרוב, עם ציפיות לא גבוהות מדי. לפחות השחקן הראשי נראה טוב, ואני אשמח לראות את קים סו-יון יקירתי בתפקיד שונה. אגב, קים סו-יון הופיעה בתפקיד אורח גם בסדרת הבת "Athena", שלא דגדגה את ההצלחה של הסדרה האם, וספגה ביקורות לא אוהדות במיוחד.
iDana לשעבר
בתגובה ל: נחשפתי לספויילר לגבי הסוף מאת: danarod להנמיך ציפיות. היא יכלה להיות הרבה יותר טובה לדעתי אם הגיבור (שאכן נראה טוב, אבל למרות שהוא סוג של סופרמן הוא אחד הגברים הכי דומעים שיצא לי לראות על המסך) אם לדמויות היה יותר רצף והגיון פנימי. אני חושבת שבסופו של דבר הדמות הכי הגיונית שם היתה קים סו יון, שההתפתחות שלה לאורך הסדרה נעשתה בצורה הגיונית ומובנת. למרות שלא סבלתי אותה בהתחלה, היא הפכה לדמות שהכי אהבתי בסופו של דבר. דמות מאוד נוגעת. ואותי היא לגמרי הפתיעה. למה הכוונה סדרת בת? את יודעת להרחיב על זה?
בתגובה ל: בהחלט אפשר (ס') מאת: zilpa העלילה קשורה כנראה באופן רופף ל"אייריס", לא יודעת בדיוק איך. יש ארגון טרור מרושע וסוכן שמנסה להציל את העולם או משהו כזה. הסדרה התהדרה בסוללת כוכבים והפרק הראשון זכה לרייטינג נאה - אח"כ באה הצניחה.
בתגובה ל: Athena היא ספין-אוף מאת: danarod הולם את התפקיד...
בתגובה ל: נחשפתי לספויילר לגבי הסוף מאת: danarod את "אייריס" ראיתי די מזמן ואולי בגלל זה כשראיתי את הפרומו בויוה אז גיליתי עד כמה שאני הספקתי לשכוח את מה שראיתי.
לעומת זאת, את "אתנה" ראיתי השנה ולכן העלילה הרבה יותר טרייה אצלי. הופעת האורח של קים סו-יון הייתה מאוד מאכזבת בעיני וסתמית...זה היה נראה כאילו ממש בכוח הכניסו אותה לעלילה. ממש מיותר לטעמי!
בתגובה ל: אייריס- ספויילרים עד הסוף מאת: zilpa
די הרג לי את החשק לצפות, אבל נו, ממילא רוב הפרקים כבר מחכים לי במחשב. אולי אני אנסה מתכונת צפייה של 2 פרקים בשבוע כמו עם "נשיקה שובבה" (ואת הפרקים הראשונים אני אוכל לנסות ב'ויוה פלוס').
iDana לשעבר
בתגובה ל: הפרומו של אייריס מאת: danarod לעשות בפרומו ספויילרים עד לפרק 6 בערך. אם כי כל נושא הבגידה נראה ב-10 הדקות הראשונות של פרק 1, כך שחלק מהפרומו לא ממש מספיילר הרבה. ראית את התסרוקת של הנסיכה שלנו? מה את אומרת על איך שהיא נראית?
בתגובה ל: זה יפה מצידם מאת: zilpa
טרם צפיתי באחת הסדרות בכיכובה של קים טא-הי. אז איפה הפריזורה שלה מוצלחת יותר?
(וספויילרים עד לפרק 6 זה מאוד צנוע בסטנדרטים של ויוה).
iDana לשעבר
בתגובה ל: הנסיכה שלך... לא שלי מאת: danarod אני זוכרת ששתינו אוהבות אותה. האייריס הזה אכן משופע בנסיכות:)
בתגובה ל: התכוונתי לנסיכה שלנו, זו התובעת:) מאת: zilpa
הפריזורה של נסיכתנו ב"אייריס" מוכרת לי היטב מהתמונות. היא מהממת כמעט בכל מצב
iDana לשעבר
בתגובה ל: הפרומו של אייריס מאת: danarod אני לא ממש בקטע של אקשן ולאחרונה אין לי סבלנות לכלום אבל מכיוון שזה מגיע כבר לטלויזיה... בכל זאת זאת הסדרה הכי יקרה שהופקה או משהו כזה, אז זה מסקרן לראות את רמת ההשקעה.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אני לא נלהבת לקראתה מאת: asole
תצפי בה שוב?
iDana לשעבר
בתגובה ל: ומה עם "גן סודי"? מאת: danarod ומאוד נהניתי מהסדרה!|Applause|
למעשה, צפיתי בעוד סדרות מהאתר של ASIA4HB כמו "הנסיכה התובעת" (סדרה חביבה+) ו"לשאוף אל החלום" (היה יותר נחמד ממה שציפיתי שיהיה).
כעת אני צופה ב"כבוד המשפחה"...אני רק בפרקים הראשונים ובינתיים לא ממש התלהבתי אבל אני מקווה לשנות את דעתי בהמשך.
אהה! וצפיתי ב"ניחוח אישה" שהייתה אחת ההפתעות של 2011...סדרה מאוד יפה סונה שוב הוכיחה שהיא אחת השחקניות המעולות, אם לא ה... ונזכרתי למה התלהבתי מדונג-ווק ב"מיי גירל"...פה הוא גם היה ממש מאמי!|נשיקה2|
תוקן על ידי ההרצליינית 23/12/2011 23:29
בתגובה ל: אני צפיתי "בגן סודי" לפני מספר שבועות... מאת: MyGirl אם כי גם חברה שלי אמרה שעד לפרק 10 היא בכלל לא התלהבה. (אני אהבתי די מההתחלה, אם כי ריבוי הדמויות יכול קצת לבלבל ברגעים הראשונים)כשסיימה את הסדרה היא ממש התלהבה. מצד שני היא גם (כמוני) מאוד אוהבת את פארק שי הו. ומאמינה ש"אין על הנסיכה התובעת".
על "ניחוח אשה" אני יכולה להגיד שהם בהחלט עשו בנייה יפה של הדמויות והעלילה. אם כי הגזימו בחשיבות הטנגו בעולם. קים סון אה פשוט נהדרת. היא מצליחה לגלם את דמות ה"אנדרדוג" בצורה מושלמת לחלוטין. אבל דונג ווק היה קצת אנמי מבחינתי.
מעניין מה שאת אומרת לגבי לשאוף אל החלום. היא נראתה לי ילדותית משהו. כדאי לתת צ'אנס?
בתגובה ל: כבוד המשפחה מצויינת בעיני מאת: zilpa אבל זה לא מנע ממני ליהנות ממנה בכל זאת...אהבתי את הסיפורים האישיים של כל דמות ודמות. גם המורה שלהם היה ממש סימפטי. אני הייתי נותנת לה צ'אנס...אולי כדאי לדגום פרק או שניים ראשונים ואז להחליט אם הסדרה לטעמך
לגבי הטנגו ב"ניחוח אישה", נהניתי מהריקודים...אולי בגלל שיש לי חיבה מיוחדת לארגנטינה. במשך שנים הייתי מכורה לטלנובלות הארגנטינאיות ובעקבות כך לכל מה שקשור למדינה הזו. היום ההתלהבות פחתה בצורה משמעותית אבל עדיין נהניתי לשמוע קצת טנגו ארגנטינאי.
בתגובה ל: כבוד המשפחה מצויינת בעיני מאת: zilpa דרמה/סרט שראיתי אותה...היא אמיתית ולא נראה ככ שהיא משחקת אלא "חיה" על המסך ,אני אהבתי יותר את הרופא ,ולמרות שהוא נראה מסוגר וחסר רגשות ,הוא הצליח לרגש אותי יותר ,דונג-ווק לעומתו היה מאוד אנמי ..ואפילו ברגעים הכי מרגשים ,ממש לא הצליח לרגש אותי....(כנראה שנתיים בצבא ,מדכאים את הרגש)
לגבי כבוד משפחתי ,דרמה מעולה ,מעניינת ,מרתקת כבר ב-10 הדקות הראשונות ..שבתה את ליבי..הדמויות ססגוניות כל אחת בדרכה וגם השקטות ביותר נהדרות וכל הקשור למנהגים הקוריאנים ,מרתק ומעניין ....לא להחמיץ בשום אופן.
כעת אני רואה דרמה חדשה שעלתה לא מזמן בערוץ כבלים (שבזמן האחרון הם מביאים דרמות טובות) Fermentation Family מענינת כבר מההתחלה השחקן הראשי הוא Song Il Gook ..שהוא שחקן מצויין ואהבתי אותו מאוד בסרט "אומנות הפיתוי"...
ובנוסף גם ממשיכה במלאכת התרגום יום נפלא
בתגובה ל: סון-הא היא שחקנית משכמה ומעלה....אהבתי אותה בכל מאת: kler181
בעיקר כי מדובר בתסריטאית ובבמאי ששיתפו פעולה בסדרות The Devil ו-Resurrection שאהבתי מאוד. הבנתי שהסדרה הנוכחית יותר קלילה מהשתיים הקודמות.
בהצלחה במלאכת התרגום!
iDana לשעבר
בתגובה ל: Fermentation Family מסקרנת אותי מאת: danarod לא יכולה להשוות בינהן... בינתיים אני זורמת איתה בהנאה ,אני מקווה רק שלא אתאכזב בהמשך.. לצערי זה קורה לי הרבה בזמן האחרון.. דרמה שהתחילה בפיצוץ נגמרה בקול ענות חלושה וזה מאכזב מאוד... תודה
בתגובה ל: לצערי, לא ראיתי את הדרמות האלה כך שאני מאת: kler181
שהוא אחד השחקנים האהובים עליי
מקווה שהסדרה לא תאכזב ותשמור על רמה גבוהה!
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
הסדרה One Million Stars Falling from the Sky (שידועה גם בשם The Smile Has Left Your Eyes) שודרה ברשת Fuji TV ביפן בין החודשים אפריל-יוני 2002, ויש לה 11 פרקים.
העלילה: (באדיבות אתר Asia4hb, שבו הסדרה נמצאת במלואה עם תרגום לעברית) ריו (קימורה טאקויה, להלן קובי) הוא טבח מתלמד שמתייחס אל אהבה כאל משחק. חייו משתנים כשהוא פוגש בשתי נשים-מיוואה (Igawa Haruka), הנסיכה העשירה והמפונקת, ויוקו (Fukatsu Eri), בחורה צעירה בעלת אופי בלתי שיגרתי שמפרה את שלוות רוחו. את מערכת היחסים המשולשת ביניהם עוטפת פרשיית רצח מסתורית של צעירה נוספת שהתאבדה לכאורה בקפיצה ממרפסת ביתה. בחקירה מעורב גם קאנזו (Akashiya Sanma), אחיה של יוקו ובלש במשטרה המקומית. כל החלקים לאט לאט מתחברים יחד ואנחנו מגלים את הקשר בין כל הדמויות, העבר והווה שמביאים עתיד בלתי ידוע.
התרשמות אישית: לסדרה הזו הגעתי אחרי שהתרשמתי לטובה מקובי בסדרה Beautiful Life ונשארתי עם טעם של עוד. חוצמזה רציתי להתכרבל עם סדרת מתח ומסתורין עוצרת נשימה בלילות החורף הקרים... אבל לצערי זה לא היה זה.
נתחיל מזה שנשארתי אדישה לדמותו של ריו – הוא לא עורר בי רגש משמעותי, חיובי או שלילי, וזו אולי הנפילה הגדולה ביותר מבחינתי בסדרה שאמורה להישען על הגיבור האניגמטי והכריזמטי. לא שנאתי, לא אהבתי, לא הצטמררתי – פשוט כלום. אולי זו אחת הסיבות שלא הייתי במתח במהלך הצפייה, ואף השתעממתי לפרקים (ובהתאם גם המרצתי).
ולגבי הטוויסט הגדול והמפתיע לכאורה, שמגיע לקראת הסוף – ראיתי אותו מגיע כבר לקראת אמצע הסדרה. אולי זו צפייה של שנים בטלנובלות שבאה לי בהפוכה הפעם... אם כבר, ההפתעה העיקרית בסדרה הייתה שדמות שנראתה לי די חשובה, סיימה את תפקידה מוקדם יחסית, בלי שזה יזכה להתייחסות משמעותית מצד הדמויות האחרות.
אני חושבת שמערכת היחסים היותר מעניינת בסדרה הייתה דווקא זו שבין ריו ואחיה קאנזו, בלש חביב ודי פשלונר (ובכלל לפי הסדרה הזו, קצת קשה לסמוך על המשטרה שלא משקיעה יותר מדי מאמצים בחקירה). אני בכלל חושבת שהוא היה במקצוע הלא נכון. עם היחס והאכפתיות שלו כלפי המעורבים בחקירות, מתאים לו לדעתי להיות עובד סוציאלי.
בתגובה ל: מיליון כוכבים נופלים מהשמיים מאת: danarod חשבתי שראית את "כוכבים נופלים מהשמיים" שמאוד אהבתי ומאוד נגעה לליבי אבל אז הבנתי שיש מיליון הבדלים...:)
אני בכל מקרה מאסתי באקשן ורצח וכו' (אגב, המרצתי קצת את אייריס), והדרמה הבאה שאני הולכת לראות היא "האהבה הטובה ביותר" אולי אני אלך לצפות שוב ב"נסיכה התובעת." או ב"כבוד משפחתי". התגעגעתי קצת לפארק שי הו...
בתגובה ל: לרגע שמחתי מאת: zilpa
זה היה יותר בסגנון של מותחן פסיכולוגי כזה. אבל באמת שהכל תלוי בטיב המילוי. סיימתי לא מזמן את The Devil שגם היא מאותו ז'אנר פחות או יותר, אבל הייתה מרתקת וחזקה מאוד לטעמי.
ופארק שי-הו יחכה לך גם בדרמה The Princess Man...
iDana לשעבר
בתגובה ל: האמת שלא היה כ"כ אקשן בסדרה הזו מאת: danarod עם הכובעים הללו. וזה לא יפה שהוא מביע אהבה כל פעם לשחקנית אחרת. הוא יותר מידי משכנע אותי באהבתו, ואז בסרט הבא הוא מרגיש לי "בוגדני"...:)
בתגובה ל: הוא נראה כ"כ אחר מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: האמת שלא היה כ"כ אקשן בסדרה הזו מאת: danarod
תוקן על ידי ההרצליינית 18/12/2011 22:50
בתגובה ל: איזה מתוק הוא !! מאת: ההרצליינית ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני מבינה שהצטרפת למחנה הנכון מאת: danarod אני כבר רגל ושבע שמיניות שם.
בתגובה ל: בדרך . מאת: ההרצליינית
יכריעו את הכף לגבי השמינית האחרונה (באדיבות דרמבינס/ Newsen). אגב, בפרויקט הבא שלו, I Am A Murderer, הוא יגלם רוצח סדרתי שכותב ספר זיכרונות, כפי שאפשר לנחש משמו של הסרט...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אולי התמונות האלה מאת: danarod
לראות את זה
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
בתגובה ל: אולי התמונות האלה מאת: danarod ועם הבייבי פייס והחיוך הממיס שלו, הוא הולך לגלם רוצח סדרתי? שיהיה. בטח דמות הרוצח הסדרתי שהוא יגלם, תהיה מאותם דמויות של רוצים סדרתיים, שאף-אחד לא מאמין שהם כאלה.
בתגובה ל: . מאת: ההרצליינית
הוא ענה שהיה רוצה תפקיד שונה שיאפשר לו להפגין צדדים חדשים, למשל תפקיד גברי בפילם נואר, וחוצמזה אומרים לו הרבה שהוא יכול להיות מוצלח כערפד (משהו בשפתיים?), אז אולי כדאי שינסה סרט אימה או משהו.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני מבינה שהצטרפת למחנה הנכון מאת: danarod באחד הפרקים, הבנתי שהתובע (תחייך!) יון ושהתובעת ג'ין (החמודה למדי), הם גיסים (התובעת ג'ין, היא אחותו של אשתו המנוחה של התובע יון). הבנתי טוב?
בתמונה: התובע יון באחד מרגעיו הנדירים (כלומר: כשהוא מחייך).
בתמונה: איך התובעת ג'ין יכלה להיראות, אם הסטייליסט ומעצב-השיער של הסידרה, לא היו מתעללים בה עם פריזורת הקארה הלא מחמיאה בעליל, המשקפיים הגיקיים והחליפות השמרניות.
בתגובה ל: ושאלה קטנה בקשר ל"הנסיכה התובעת": מאת: ההרצליינית
היא ראתה את הסדרה כבר כמה וכמה (כמה באמת?) פעמים... אני לעומת זאת סנילית וצפיתי רק פעם אחת די מזמן.
iDana לשעבר
בתגובה ל: זלפה בטח תדע לענות לך מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: ושאלה קטנה בקשר ל"הנסיכה התובעת": מאת: ההרצליינית היא אולי קוראת לה אוני=אחותי, אבל היא היתה החברה הכי טובה שלה, ולכן היא גם מגדלת את הבת שלה באהבה. (או יותר נכון, האמא שלה מגדלת אותה...)
וואוו- איך הג'ין הזו נראית כשלא מתעללים בה...מהממת!!!!
אבל אני חושבת שאין על ההתעללות בנסיכתנו בפרק 6, עת עטפו אותה בחליפת שומן עם אצבעות נקניקיה ומשקפיים עבי מסגרת.
(מעניין אם כשמרזים כבר לא צריך משקפיים יותר...)
בתגובה ל: הן לא אחיות מאת: zilpa ומסכימה איתך לגבי ההתעללות שעברה נסיכתנו בפרק 6.
(ולא. גם אם מרזים, עדיין צריך משקפיים. בטח נסיכתנו עברה עם סיום הדיאטה המוצלחת שלה, גם ניתוח לייזר להסרת משקפיים, ולכן היא לא נראתה יותר עם המשקפיים עבי-הכרס).
בתגובה ל: מיליון כוכבים נופלים מהשמיים מאת: danarod רשימת הסדרות היפניות בהן צפיתי היא ממש קצרה...נראה לי שראיתי 5 סדרות וזהו
דנה, תתחדשי על הכינוי החדש שלך בפורום! אני מבינה שהפורום עבר שינויים מהפעם האחרונה שכתבתי פה...וזה המקום להודות לך על הניהול המסור שלך בכל התקופה הארוכה! העיקר הוא שאת ממשיכה לכתוב בפורום...
בתגובה ל: שמחה לקרוא את הסקירה שלך, דנה! מאת: MyGirl
תודה על הפרגון ואכן הייתי זקוקה לשינוי הזה ואני מאמינה שהוא לטובה
גם הרזומה היפני שלי מצומצם ולא נראה לי שיתעבה בקרוב... אני צופה עכשיו בסדרה Warrior Baek Dong Soo שדי תפסה אותי
iDana לשעבר
בתגובה ל: שמחה לראות אותך כאן לינה מאת: danarod יש לי אותה כבר בהמתנה אז אני שמחה לקרוא דעה חיובית עליה!
הסדרה התקופתית האחרונה שבה צפיתי הייתה "Sangdo". סדרה תקופתית ישנה שהייתה מעניינת בעיני. אם כי יש לי הרגשה שרבים היו מוצאים אותה כסדרה משעממת...
בתגובה ל: טוב לקרוא שהסדרה הזאת תפסה אותך! מאת: MyGirl
אבל אני חייבת להוסיף אזהרה קטנה: את זוכרת את "יאצק" המעצבן מ"שובו של אילג'ימה"? לצערי הוא משחזר בערך את אותו תפקיד (אולי אפילו יותר גרוע) גם בסדרה הזו - עם הקולות המוזרים וההעוויות הדוחות וחוצמזה משכתבים שם את ההיסטוריה חופשי...
בכל מקרה, אני חייבת איזו תקופתית מדי פעם
iDana לשעבר
בתגובה ל: הסדרה בהחלט מעניינת אותי מאת: danarod ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: הסדרה בהחלט מעניינת אותי מאת: danarod אני חושבת שדמויות כאלה עושות את ההבדל בין הסדרות התקופתיות הרציניות לבין הסדרות התקופתיות הקלילות... אבל עדיין ניתן ליהנות מהסדרה...פשוט מומלץ להנמיך את הווליום כש"יאצק" בשטח|מצחקק|
תמיד יש לשחקן הזה תפקידים משונים...גם ב"בטהובן וירוס" אני זוכרת שהייתה לו דמות מוזרה והוא גם השמיע קולות מוזרים ועשה פרצופים בהתאם|נהנה2|
במקביל ל"כבוד המשפחה" אני צופה כיום גם ב"Dae Mul"...גו היון-ג'ונג עושה שם תפקיד נהדר ועוצמתי!|גביע| אני מאוד אוהבת את השחקנית הזאת...אחרי "המלכה סון דוק" שיניתי את דעתי עליה לחלוטין בזכות "מישיל" האגדית!|כפיים|
מבאס שיש הרבה דיבורים על פוליטיקה...אבל הסדרה מעניינת בכל זאת
והנה תמונה משעשעת של מאחורי הקלעים או יותר מדוייק לקרוא לה NG:|להלהלה|
וזה שיר מהסדרה שתפס אותי מהפעם הראשונה ששמעתי אותו:|שבור|
תוקן על ידי ההרצליינית 25/12/2011 22:25
בתגובה ל: תודה על האזהרה לגבי "יאצק" מאת: MyGirl
התמונה משום מה לא עלתה... ואיך "שגיא" ב"דה מול"? הבנתי שהיו צופים שהתקשו לשרוד את הסדרה בגלל הפוליטיקה.
יש חששות בדרום קוריאה, כי הוא עלול לעשות הפגנת כוח ואז לתקוף ללא קשר לשום דבר.
רק כדי להוכיח לעם שלו שהוא החזק ושיש לו כוח.
צריך להתפלל שזה לא יעבור לו בראש ...
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!