צייד עירוני פרק 13
|
|
צייד עירוני פרק 13
פורסם לפני
3202 ימים
מאת IrmaJ
סה"כ תגובות: 33
תגובה אחרונה לפני: 3198 ימים
הסדרה הזו פשוט מהממת, כל פרק יותר מדהים מקודמו. אבל הפרק של היום, פרק 13 עד כה היה הכי מרגש ומדהים. בכל פרק קורים מלא דברים.
אחד מהיתרונות הרבים של הפרק הזה זה שלא הראו את ג'ין פיו המפלצת. אז הוא רצה להרוג את יון סונג וקים נא-נא, אבל בסוף עצר.
קים נא-נא היא תותחית, התובע כמעט ותפס את יון סונג כאשר הוא ונא-נא הלכו לשתול את המצלמה הנסתרת, חשבתי שהוא יגלה אותו,מזל שזה לא קרה. אותו דבר קרה גם כאשר יונג ג'ו הבין שהסיטי האנטר שתל מצלמה בחדרו של אביו והוא בכוונה כאשר התקשרו אליו להודיע שמצאו את אמו שלו יון סונג, אמר זאת בקול כדי שיון סונג יבוא לבית יתומים. במזל יון סונג לא נכנס לכנסייה והצליח לחמוק מהמלכודת שיונג ג'ו הכין לו.
יש לי רגשות מעורבים כלפי יונג ג'ו. מצד אחד, אני מרחמת עליו, מסכן להיוולד לאבא מושחת, שהוא גם רוצח וגם גנב, בזמן שאתה נלחם למען הצדק וההפך המוחלט של אביך. אך מצד שני אני גם כועסת עליו. אני יודעת שלתפוס את הסיטי האנטר היא הוראה מלמעלה, אבל עדיין הסיטי האנטר רק עוזר לו לחשוף את הפושעים, שהוא בעצמו צריך ללכוד. אני חושדת זה נובע מקנאה ליון סונג, מאחר שזה די שקוף שיונג ג'ו מאוהב בקים נא-נא והוא חושד שיון סונג הוא הסיטי האנטר.
אבל אם את אביו שזה מובן מדוע, אבל בכל זאת הוא די מרחמ עליו ושתק כל השנים האלה, למרות שידע על פשעיו של אביו, אז מדוע הוא לא עושה את אותו הדבר עם סיטי האנטר. יונג ג'ו לא יוצא כזה תמים בסופו של דבר. יש בידיו המון מידע נגד אביו, ואני מבינה את הקושי שלו להסגיר את אביו, שזה טבעי מאוד, אבל מצד שני אין לו בעיה לרדוף אחרי הסיטי האנטר,שרק תורם לאנשים ומציל אותם.
ליבי כמעט קפא במקומו כאשר אג'אשי המקסים שלי נדרס, ועוד אחר-כך שהוא בבית חולים והוא בקושי שרד, זה הרס אותי,ולהוסיף Insult to injury, יון סונג הרס אותי סופית, כאשר הוא התחיל לבכות בראותו שאג'אשי כמעט ומת.
אני אתן קרדיט ליונג ג'ו בזה שהוא חכם וידע לקשר בין האירועים, והבין בטקס שהסיטי האנטר הולך לפעול. שמחתי שהוא לא הצליח למנוע את זה, למרות שהבנתי את הכאב ואת הבושה שלו, אך עדיין לאביו הרוצח מגיע את זה ויותר גרוע. מה שכן יון סונג עשה טריק קצת מלולכך בזה שהוא לא הראה בקטע וידאו, איך יונג ג'ו אומר לאביו שהוא מתבייש בו ושחבל שהוא לא זה שמת בתאונה. זה היה חזק המילים של יונג ג'ו לאביו.
על יון סונג השתלט רגש הנקמה, והוא פעל באלימות אבל יון סונג לא אשם בזה שג'ונג שיק (?) מעד ונפל מעבר למעקה. הוא בהתחלה לא רצה לעזור לו, אבל אחר-כך תקפו אותו רגשי האשמה והוא פנה בחזרה לעזור לו,אך היה מאוחר מדי מפני שהוא כבר נפל אבל מכונית באה בזמן ובלמה את הנפילה, ויונג ג'ו בנו רואה הכל.
אני לא חושבת שהוא ימות, אני גם מקווה שהוא לא ימות כי מוות זה עונש קל עבורו.
פרק מדהים.
ורבקה סוף-סוף הראו את הסרטון שכל הזמן היית שמה של יון סונג בוכה. מקסים.
|
|
|
|
הסדרה הזו פשוט מהממת, כל פרק יותר מדהים מקודמו. אבל הפרק של היום, פרק 13 עד כה היה הכי מרגש ומדהים. בכל פרק קורים מלא דברים.
אחד מהיתרונות הרבים של הפרק הזה זה שלא הראו את ג'ין פיו המפלצת. אז הוא רצה להרוג את יון סונג וקים נא-נא, אבל בסוף עצר.
קים נא-נא היא תותחית, התובע כמעט ותפס את יון סונג כאשר הוא ונא-נא הלכו לשתול את המצלמה הנסתרת, חשבתי שהוא יגלה אותו,מזל שזה לא קרה. אותו דבר קרה גם כאשר יונג ג'ו הבין שהסיטי האנטר שתל מצלמה בחדרו של אביו והוא בכוונה כאשר התקשרו אליו להודיע שמצאו את אמו שלו יון סונג, אמר זאת בקול כדי שיון סונג יבוא לבית יתומים. במזל יון סונג לא נכנס לכנסייה והצליח לחמוק מהמלכודת שיונג ג'ו הכין לו.
יש לי רגשות מעורבים כלפי יונג ג'ו. מצד אחד, אני מרחמת עליו, מסכן להיוולד לאבא מושחת, שהוא גם רוצח וגם גנב, בזמן שאתה נלחם למען הצדק וההפך המוחלט של אביך. אך מצד שני אני גם כועסת עליו. אני יודעת שלתפוס את הסיטי האנטר היא הוראה מלמעלה, אבל עדיין הסיטי האנטר רק עוזר לו לחשוף את הפושעים, שהוא בעצמו צריך ללכוד. אני חושדת זה נובע מקנאה ליון סונג, מאחר שזה די שקוף שיונג ג'ו מאוהב בקים נא-נא והוא חושד שיון סונג הוא הסיטי האנטר.
אבל אם את אביו שזה מובן מדוע, אבל בכל זאת הוא די מרחמ עליו ושתק כל השנים האלה, למרות שידע על פשעיו של אביו, אז מדוע הוא לא עושה את אותו הדבר עם סיטי האנטר. יונג ג'ו לא יוצא כזה תמים בסופו של דבר. יש בידיו המון מידע נגד אביו, ואני מבינה את הקושי שלו להסגיר את אביו, שזה טבעי מאוד, אבל מצד שני אין לו בעיה לרדוף אחרי הסיטי האנטר,שרק תורם לאנשים ומציל אותם.
ליבי כמעט קפא במקומו כאשר אג'אשי המקסים שלי נדרס, ועוד אחר-כך שהוא בבית חולים והוא בקושי שרד, זה הרס אותי,ולהוסיף Insult to injury, יון סונג הרס אותי סופית, כאשר הוא התחיל לבכות בראותו שאג'אשי כמעט ומת.
אני אתן קרדיט ליונג ג'ו בזה שהוא חכם וידע לקשר בין האירועים, והבין בטקס שהסיטי האנטר הולך לפעול. שמחתי שהוא לא הצליח למנוע את זה, למרות שהבנתי את הכאב ואת הבושה שלו, אך עדיין לאביו הרוצח מגיע את זה ויותר גרוע. מה שכן יון סונג עשה טריק קצת מלולכך בזה שהוא לא הראה בקטע וידאו, איך יונג ג'ו אומר לאביו שהוא מתבייש בו ושחבל שהוא לא זה שמת בתאונה. זה היה חזק המילים של יונג ג'ו לאביו.
על יון סונג השתלט רגש הנקמה, והוא פעל באלימות אבל יון סונג לא אשם בזה שג'ונג שיק (?) מעד ונפל מעבר למעקה. הוא בהתחלה לא רצה לעזור לו, אבל אחר-כך תקפו אותו רגשי האשמה והוא פנה בחזרה לעזור לו,אך היה מאוחר מדי מפני שהוא כבר נפל אבל מכונית באה בזמן ובלמה את הנפילה, ויונג ג'ו בנו רואה הכל.
אני לא חושבת שהוא ימות, אני גם מקווה שהוא לא ימות כי מוות זה עונש קל עבורו.
פרק מדהים.
ורבקה סוף-סוף הראו את הסרטון שכל הזמן היית שמה של יון סונג בוכה. מקסים.
![http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546448_273720019384179_157154251040757_595484_1383786173_n.jpg]() Prejudice is ignorance - Michael Jackson <3 ILYM "Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience. " "Never judge a man until you've walked two moons in his moccasins." "If you're lucky enough to be different, don't ever change."
|
|
בתגובה ל: צייד עירוני פרק 13 מאת: IrmaJ- קים ג'ונג שיק לא ימות, אלא רק ייפצע קשה ויאבד את הכרתו. במהלך הפרק הוא יתחיל להתעורר (ולדעתי, טוב מאוד שלא יהרגו את דמותו- אני לא מעוניינת שליון סונג יהיו רגשות אשמה על כך, שקים ג'ונג שיק מת, כי התמהמה בהצלה שלו. מה גם, כפי שציינת, לקים ג'ונג שיק לא מגיע למות, אלא לשבת בכלא על מעשיו הנפשעים). - גם אג'אשי המקסים יתעורר, והדבר הראשון שהוא יאמר ליון סונג, זה שהוא מצא את אמו במקדש פוטאו. - וזה הספויילר הכי משמעותי והכי קטלני: מסתבר שזה לא קים ג'ונג שיק שדרס את אג'אשי- זה ג'ין פיו הנאלח דרס אותו! הוא עשה זאת באמצעות רכב זהה לרכבו של קים ג'ונג שיק ולוחית רישוי מזויפת, שעליה מוטבע מספר הלוחית המקורית של רכבו המקורי, של קים ג'ונג שיק. לטענתו, הוא נאלץ לנהוג כך, כדי להחדיר ליון סונג את יצר נקמת הדם, שלדעתו היתה לו ונעלמה. מנוול הג'ין פיו הזה!! - בסוף הפרק, יקרה אירוע, שאולי יצליח לרכך (אפילו במקצת), את יחסו של יונג ג'ו ליון סונג. תוקן על ידי ההרצליינית 22/4/2012 23:17
|
|
בתגובה ל: כמה ספויילרים לפרק 14. מאת: ההרצלייניתאהההה!!!!! ג'ין פיו הנבלה הזו! עכשיו הכל מסתדר לי, הוא אמר בתחילת הפרק שיגרום ליון סונג להיות צמא לנקמה!!! איזה חלאה הג'ין פיו הזה! איזה מזל שקים ג'ונג שיק לא מת.אכן מוות זה ישועה עבורו, וגם אני לא רציתי שליון סונג יהיו רגשות אשמה על מותו. למרות שגם אם הוא היה מת, זה לא היה הופך אותו לאשם. אני שמחה מאוד לדעת. איזה כיף שאג'אשי יקיר ליבי ישרוד, הייתי מתאכזבת אם היו הורגים אותו. תודה על הספוילרים.
![http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546448_273720019384179_157154251040757_595484_1383786173_n.jpg]() Prejudice is ignorance - Michael Jackson <3 ILYM "Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience. " "Never judge a man until you've walked two moons in his moccasins." "If you're lucky enough to be different, don't ever change."
|
|
בתגובה ל: צייד עירוני פרק 13 מאת: IrmaJ אלא להיפך שהוא לא חשף את זה שהתובע ידע על הכסף הגנוב ושתק, דבר שהיה מחסל לו את הקריירה. ואמנם הוא אחרי זה אמר לאביו שהוא ייתן את כל הראיות לבנו והוא בכל מקרה יצא גרוע. אבל בכל מקרה זה שהוא לא חשף את זה שהתובע ידע לגבי הכסף ובכך למעשה את עניין הכסף הסדיר בתשלום לסטודנטים ובהקלטה הסתפק במה שהוא עשה להוריה של ננה, היה מתוך התחשבות בתובע, אני רוצה לתת קרדיט ליון סונג בעניין הזה.
ננה בהחלט תותחית איך שמנעה מהתובע לזהות את יון סונג.
יונג ג'ו לא תמים וננה כועסת עליו בצדק שהוא ניסה להתקרב אליה כשהוא הרגיש אשם שאביו פגע בהוריה והרג את אימה ועוד הפיל עליהם את האשמה על התאונה וכל החיבה שלו נבעה מיסורי מצפון, בהחלט מעורר כעס בננה ובצדק. והוא לא היה מסוגל להסגיר את אביו לא בעניין הכסף ולא בעניין התאונה. לגבי הצייד העירוני גם כן קשה להבין את הנחישות הזאת, כאילו שלשלוח בארגז פוליטקאי מושחת זה פשע נורא כל כך והוא משתמש בהקלטות של הצייד העירוני, כך שהוא לא יכול להאשים אותו שהוא מקליט בניגוד לחוק ולקבל את הקלטות כראיות בו בזמן. אולי זה עניין של קריירה להצליח בכל התיקים ואולי באמת הוא מקנא בגלל ננה.
הדריסה של אג'אושי הייתה מזעזעת וגם אני חששתי שחס וחלילה הוא ימות. והאמת יצא שגם אג'ואשי וגם אבי התובע נכנסו למצב שבו נמצא אביה של ננה. לגבי אביו של התובע זה ללא ספק צדק אלוהי ואמנם עכשיו המתח יחריף כשהתובע יגלה שאביו נפל כשהצייד העירוני היה ליד, אבל קרה לו בדיוק מה שקרה לאביה של ננה, בזכות זה שיון סונג היסס ולא פעל בזמן.
המילים של התובע לאביו זה על הציניות שלו שהלוואי ומי שצמח לא יתעורר וכך לא יהיו לו בעיות. הציניות שבה התנער מזה כאילו הוא גאה בתאונה, בהחלט מקוממות את התובע בצדק.
גם אני מקווה שאבי התובע לא ימות כדי שלתובע לא יהיה תירוץ להאשים את הצייד העירוני ברצח.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: אני דווקא לא ראיתי בכך טריק מלוכלך מאת: EVGLEV אבל כנראה שאתה צודק לגבי זה. אז אכן מגיע ליון סונג קרדיט.
אכן לנא-נא יש את כל הסיבות לכעוס ובצדק כי יונג ג'ו שתק. והנסיון להתקרב לנא-נא כדי לכפר על רגשות האשמה,הכל יפה ונפלא וכל הכבוד לו, אך כמובן הדאגה והעזרה של יונג ג'ו לנא-נא לא מספיקים וכמובן שהם לא מוחקים את הרצח שאביו הנבזה ביצע.
ולמרות שיונג ג'ו לא מסכים עם מעשי אביו, ודרך אגב אהבתי את מה שהוא אמר לקים ג'ונג שיק אביו, הוא עדיין שתק. אני מבינה מדוע ומבינה את סיבותיו, אך מצד שני זה לא מצדיק את זה שאת הצייד עירוני שרק עושה לו טובות שהוא רודף אחריו.
|
|
בתגובה ל: לא נראה שמדובר בטריק מלוכלך מאת: EVGLEV אבל אם כך אכן כל הכבוד ליון סונג, והוא לחלוטין ראוי לקרדיט.לא חשבתי על זה.
ואכן לנא-נא יש סיבות להתאכזב, וכן יונג ג'ו אכן לא צדיק, אבל מצד אחד אפשר להבין אותו, עדיין זה קשה להסגיר את אביך. אבל מצד שני וזה מה שסותר ומוציא את יונג ג'ו צבוע ולא צדיק, אין לו בעיה לרדוף אחרי הצייד העירוני, שרק עוזר לו ועושה את העבודה שלו במקומו וכמו שאמרת אין לו בעיה להשתמש בהקלטות של הצייד העירוני כי ראייה נגד המושחתים, וזה הטענה שלי כלפי יונג ג'ו.
|
|
בתגובה ל: לא נראה שמדובר בטריק מלוכלך מאת: EVGLEV העובדה שקים ג'ונג שיק נמצא בתרדמת.
אני לא חושבת שההתייחסות של יונג ג'ו לננה נבעה מעניין רומנטי. בזמן שהוא שלח לה את המכתבים הוא עדיין היה נשוי לסה הי (שהיא באמת אשת חיל), והמכתבים נשלחו גם בידיעתה... כך שננה צודקת בכך שהיא רואה בהתייחסות שלו אליה רק חמלה ורגשות אשמה. אני חושבת שהתובע הזה הוא דמות מראה ליון סונג. כי בזמן שיון סונג נאבק מול אביו על דרך הנקמה, ומגן על האנשים היקרים לו, הרי שהתובע לא יוצא מול אביו- לא לפני 10 שנים עם התאונה ולא עכשיו, כשהוא רואה את כל מה שהאב עושה. גם העזרה שלו לקים ננה היא שולית ומהווה "פלסטר מצפוני" שאיננו מרפא. הוא שולח לה מילות עידוד ומתנות, אבל לא באמת נותן לה עזרה כלכלית אמיתית. לולא יון סונג ואג'אשי שהשגיחו עליה ועזרו לה, אבא שלה כבר היה מת בבית החולים והיא היתה נשארת ללא בית ועם חשבונות תפוחים לשלם (ועוד מסתבר שבקוריאה זה חוקי להעניש אדם בכך שלא משלמים לו משכורת חצי שנה...אז באמת שמצבה עגום ללא יון סונג.) יחד עם זה, אני לא שופטת את התובע, כי בקוריאה באמת ההתייחסות להורים לגמרי גובלת בהתבטלות עצמית, וכשאתה מחונך להשתחוות להורה שלך, וכשאבא מרביץ לילד גם בגיל 40- זה באמת קשה לצאת נגדו. מה גם, שניכר שקים ג'ונג שיק הוא אבא שהראה לבנו את הדרך הנכונה לצעוד בה. הוא אומר לו את הדברים הנכונים, פשוט לא הולך בעצמו בדרך הזו, כך שאין ספק שיש לבן קונפליקט גם לגבי האם אביו רע או טוב...
|
|
בתגובה ל: אכן מדובר בצדק פואטי מאת: zilpa אביו אמר לו מילים נכונות לגבי איך להתנהל, רק שהוא לא התנהג בהתאם והפך ללא בושה לאחד מהאנשים שתובע צריך לרדוף. וגם התירוץ הידוע של כולם עושים, אז מה זה משנה שגם אני לגבי גנבת כספי הסטודנטים.
ואכן יון סונג מתעמת עם אביו, למרות שאמנם הוא גידל אותו אך יון סונג יודע שהוא לא אביו הביולוגי וגם הוא מנסה למנוע מאביו לרצוח ואילו אביו של התובע כבר הרג אנשים ועכשיו עם הציניות שלו שהמתה והצמח יישאו באשמה, ממילא הם לא יסבלו, אז למה הוא צריך לסבול כשאפשר להפיל זאת על אנשים שלא יכולים להתגונן וגם לא יצטרכו לשאת בעונש.
התובע בהחלט מאוכזב שהוא חשב שזאת מעידה חד פעמית ומסתבר שזה האופי האמיתי של אביו שהתובע צריך לשלם גם את המחיר המשפחתי כי כשהתגלה מי אביו אנשי משפטים לא רוצים לאכול איתו בחדר אוכל.
![http://img832.imageshack.us/img832/1627/antibahuan01s.png]() מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
בתגובה ל: אכן מדובר בצדק פואטי מאת: zilpa אני מבינה אותו, זה לא פשוט ואפילו כמעט ובלתי אפשר לצאת נגד ההורים שלך ובמיוחד בדרום קוריאה שכבוד ההורים הוא מעל הכל וכמו שאמרת וגם אנחנו ראינו, גם בגיל 40 להורים יש סמכות חזקה על הילדים שלהם.
אך מצד שני ובזה אני כן שופטת אותו זה ההתנהלות שלו עם קים נא-נא והצייד העירוני. תיארת יפה את כל היחס שלו לנא-נא, ואכן זו עזרה שולית, זו הייתה הדרך שלו להקל על רגשות האשמה שלו בגלל שתיקתו. ואחרי הצייד עירוני שמתנהג כמו רובין הוד ומציל את אנשי קוריאה. אין לו בעיה לרדוף אחריו אבל הוא קיבל גם צו מלמעלה לעצור את אביו אבל הוא די מתחמק.
השוואה מדהימה הבאת בין יון סונג ליונג ג'ו.אכן, יון סונג שעושה הכל כדי להילחם באביו הפסיכופט, לעומת יונג ג'ו שנכנע לאביו.
|
|
בתגובה ל: גם אני לא שופטת את יונג ג'ו מאת: IrmaJ על זה מקפידים לא ייתנו לו לחקור את אביו, אבל הוא קיבל דיווח שאביו מתחמק מהזימון וביקשו ממנו להמליץ לו שלא לעשות זאת.
ואכן הוא לא פיצה את קים ננה לא כספית והניסיון לפצות אותה רגשית מינורי. והוא שתק על סחיטה של העד וידע על התאונה. אבל אכן בדרום קוריאה קשה לצאת נגד ההורים, עוד זוכרים מהתקופתיות שהמלכה האם היא מעל למלך ומטילה ווטו על החלטותיו, ונראה שלא השתנה הרבה מאז מבחינת יחסי הורים וילדים. אבל בחוקים שלנו הוא התובע שותף בשתיקה ולמעשה גם לפי החוקים שלהם כי יון סונג השמיע לאביו את הקלטת בו התובע מודה שהוא ידע על הכסף ושתק והבהיר שאם ישמעו את החלק הזה בהקלטה הקריירה של בנו תיהרס.
|
|
בתגובה ל: הוא לא קיבל צו מלמעלה נגד אביו מאת: EVGLEV ייאמר שהוא כן ניסה לקנות את הבית של ננה, אבל בניגוד ליון סונג שהתעקש, די מהר כשאמרו לו "לא" ויתר ורץ לעניניו כתובע.
הוא מאוד מרוכז בעבודה שלו, והיא מהווה את כל עולמו.
|
|
בתגובה ל: צייד עירוני פרק 13 מאת: IrmaJסדרה ממש חמודה! אם השעה אתמול לא הייתה כל כך מאוחרת הייתי ממשיכה מייד עם פרק 9 כי פרק 8 הסתיים במתח רב...
|
|
בתגובה ל: אני הגעתי לפרק 8 מאת: MyGirlשהעובדה שאתה צופה בסדרה במחשב, ולא צריך לחכות לטלויזיה- היא יתרון גדול:)
|
|
|
בתגובה ל: פרק 8 של 'צייד עירוני' מאת: Rebeccan גדוש באירועים ואין רגע משעמם.סדרה נהדרת.
|
|
בתגובה ל: נכון, כל פרק מאת: IrmaJ ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בהחלט כך וגם היום מחכה לך פרק מדהים (פרק 14) מאת: EVGLEV כל כך אהבתי את פרק 13 שהקלטתי אותו במג'יק :)
|
|
בתגובה ל: פרק 8 של 'צייד עירוני' מאת: Rebeccanועוד היום אני מתכוונת לראות גם את פרק 10..סדרה 10 ותרגום 10! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/02h1__wgar_2thumbs(1).gif VV2]() האבא המאמץ שלו מתחיל להפחיד אותי בכל פרק יותר ויותר... ![http://i630.photobucket.com/albums/uu26/dramabeans/drama/2011/cityhunter9/hunter9-00709.jpg]() אהבתי את הסצינה שבה לנא-נא ירד האסימון לגבי זהותו של הצייד העירוני: ![http://i630.photobucket.com/albums/uu26/dramabeans/drama/2011/cityhunter9/hunter9-00599.jpg]() את השחקן שמגלם את התובע אני רואה בימים אלה בשתי סדרות המקביל...האחת היא "צייד עירוני" והשניה היא "The Equator Man"...בשתיהן הוא מגלם תובע ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/dqh8__w3ji_(1).jpg קריצה]() ![http://i630.photobucket.com/albums/uu26/dramabeans/drama/2011/cityhunter9/hunter9-00565.jpg]() דווקא הכי חיבבתי אותו בסדרה "I Am Legend"...שם הוא היה ממש מתוק!
|
|
בתגובה ל: סיימתי את 9... מאת: MyGirlהוא פסיכופט לכל דבר.
|
|
בתגובה ל: סיימתי את 9... מאת: MyGirlללא תוכן
|
|
בתגובה ל: צייד עירוני פרק 13 מאת: IrmaJ ג'ין פיו מ-פ-ל-צ-ת! מסתבר שהנבל הזה הוא זה שדרס את אג'אשי כדי להחדיר ביון סונג את יצר נקמת הדם. פסיכופט אמיתי. ושאלה הוא סוג של "אח גדול" שנמצא בכל מקום ורואה הכל? עוד הוכחה לחולניות של ג'ין פיו.
לא הבנתי כל כך מה יון סונג עשה כאשר בא להתעמת עם ג'ין פיו, כאשר הוא לקח את הסכין ודקר את השולחן או מה שזה לא יהיה. ראיתי שהיה לו דם על היד אחרי התקרית.
קודם כל וירדה לי אבן מהלב,אג'אשי יקיר ליבי התעורר והוא מבריא ובסדר, והדבר הראשון שאמר ליון סונג זה שהוא מצא את אמא במקדש :)
אני חייבת לציין שלמרות כל היופי הרב בהתאחדות של האם והבן,לא הצלחתי להתרגש. איך שבנו וכתבו את כל מפגש ההתאחדות היה מאוד קר והרגשתי אדישות בסצינה במקום להתרגש,והיה למפגש בין יון סונג ואמו המון פוטנציאל לרגש אותי,אבל לא התרגשתי. יון סונג היה קר מדי. לא הבנתי איך בסוף האמא הבינה שיון סונג, זה התינוק שלה. כל אופן, שמחתי שסוף-סוף אם ובן התאחדו והשלימו ואהבתי שהיא בישלה לבנה בפעם הראשונה ארוחה. חחחחחח זה היה כל כך מתוק כאשר יון סונג התחיל להוציא את הירקות מהאוכל.
האמא מסתירה משהו לגבי אביו של יון סונג, כאשר יון סונג שאל אותה על אביו, היא די התחמקה והשפילה פנים.
מה שהיה הכי מרגש ויפה היה כאשר קים נא-נא ראתה את יון סונג ואמו סועדים, שהיא צילמה אותם בפלאפון,זה היה ממש מתוק.
אהבתי את מילותיה של נא-נא ליון סונג שהרגיש אשם בפציעתו של קים ג'ונג שיק. אין לו מה להרגיש אשם, כי קים ג'ונג שיק מעד לבד בשל הפחדנות והשחיתות שלו. ואהבתי שנא-נא אמרה ליון סונג שהיא מבינה אותו.
כמה שיון סונג ג'נטלמן D: שם חומר הרדמה ביין ולא שוכב עם הבחורות שהוא לוקח למלון כדי לדלוף מהן מידע.
זה היה צפוי מראש וידעתי שיונג ג'ו יאשים את יון סונג בפציעתו של אביו המושחת. אני זעמתי עליו מאוד כאשר אמר ליון סונג שהוא לא גיבור אלא רוצח. ואני שואלת את יונג ג'ו, אז מה אתה? אתה שותף לפשע של גנב ורוצח. הכעס שהיה לי ליונג ג'ו בתחילת הפרק, הפך תוך שניה לעצב ורחמים כלפיו כאשר כל שותפיו לעבודה, נטשו אותו והתרחקו ממנו בחדר האוכל ויונג ג'ו נשאר לבד :(
וכמובן איך אפשר שלא לדאוג ולרחם עליו כאשר השותף הרוצח של אביו שלח שכירים להרוג את יונג ג'ו. במזל יון סונג שהצליח להיכנס למשרד של השותף (לא זוכרת שם), בזכות זה ששתל מצלמה בחדרו הבין שהולכים לרצוח את יונג ג'ו והלך להציל אותו ועכשיו יונג ג'ו חב ליון סונג את חייו.
ודרך אגב, הגעתי למסקנה שיון סונג הוא מזוכיסט ונהנה להכות ולהתעלל בעצמו.כבר איבדתי את הספירה של כמה פעמים הוא פצע את עצמו במהלך והסדרה ובכלל הוא די מוכה בסדרה הזו.מסכן.
|
|
בתגובה ל: פרק 14- אמא ובן מתאחדים ויון סונג מציל את יונג ג'ו מאת: IrmaJכאשר הוא בא ל'אבוג'יפת' הוא דוקר את היד שלו, כדי להוכיח לאבוג'יפת שהוא מסוגל לפגוע בעצמו, והרי יון סונג הוא היחיד שיקר איכשהו לג'ין פיו. הוא מחדיר לכף היד שלו עצמו את הדוקרן - וזה בעצם מה שלא מראים לנו - אלא רק את סימן הדם לאחר מכן. ![http://30.media.tumblr.com/tumblr_m2xljrZOXV1qb7323o2_250.gif]() אג'אשי התעורר ... וגם עוד מישהו יתעורר .... יון סונג בורר את הקטניות מתוך תבשיל האורז - ואמא שלו אומרת 'בדיוק כמו אבא שלך'... חכי עוד קצת, ותראי הפתעה. יון סונג - כבר הראה לנו שהוא מרדים את הבחורות (האליבי שלו) והן חושבות שהוא שכב איתן.... ברור שהוא לא יעשה את זה. אבל זו הדמות של הצייד העירוני במנגה היפנית - הג'יגולו (saeba-san). ![http://27.media.tumblr.com/tumblr_m2uai8p27E1r7q35yo1_500.png]() צ'ון ג'ה מאן = חולירע מס' 4, הוא ששלח את הרוצח השכיר לחסל את יונג ג'ו - עם דליפת הגז שפיברק בדירה שלו. זה פטנט (רשום) של הרוצח השכיר הזה. ![http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2vi3rf0Bj1qafryoo1_500.gif]() יון סונג ממש, אבל ממש לא מזוכיסט - אבל הוא גדל בתנאים קשים וכדי להדגים לאבוג'יפט שהוא הכי חסר ערך בכל מערכת הנקמה, הוא מוכן אפילו לגרום לנזק לגוף שלו, רק כדי להוכיח שהוא לא מוכן להרוג. זה לא מזוכיזם - זו הקרבה. ![http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2gvxbYCIJ1qj3cu4o1_500.jpg]() הוא לא מוכן שאף אחד ייפגע בגלל הנקמה הזו, הוא לא מוכן להרוג אף אחד ולא לגרום לאף אחד להפגע בגללו (אג'אשי, נא-נא, אמא שלו ואפילו לא 'האויבים' שלו - יונג ג'ו למשל). ראית מה קרה כשנדמה היה לו שהוא אחראי לתאונה של קים ג'ונג שיק (שר החינוך המושחת) ![http://29.media.tumblr.com/tumblr_m2hasfxKpU1qj3cu4o1_500.jpg]() והאם פספסת את הקטע עם הדירה של נא-נא - הוא מיד נשכב על המיטה ... כמעט, כמעט סצינה רומנטית - והיא מציעה לו קפה! לכן הוא אומר שהוא נגמל מקפה. מישהי לא הבינה את הרמז... ![http://28.media.tumblr.com/tumblr_lpk2k8a8en1qbi2l4o1_500.jpg]() אגב פרסומות בסדרה - כשהוא הולך לקנות לה בגדים, זו פרסומת לבגדים שהיא מפרסמת Compania. בפרק 14 הם הולכים לחנות של Trugen אופנת הגברים שהוא מפרסם.
Jerusalem Sights & Scents ![http://emoticons.agenda.co.il/en3m__078.gif 078]()
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
אָמַר רַבִּי עֲקִיבָא: וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ זֶה כְּלָל גָּדוֹל בַּתּוֹרָה ![http://emoticons.agenda.co.il/tasw__064.gif 064]()
|
|
בתגובה ל: יון סונג (פרק 14) מאת: Rebeccan אם הבנתי את הבדיחה כמו שצריך אז הנא-נא הזו היא שובבה.סוג של מטפורה למשהו?
חחחחח ברור שהוא לא מזוכיסט, בדיחה קטנה.
בסצינת הדקירה הבנתי שזה היה כדי להדגים לג'ין פיו שהוא מעדיף לפגוע בעצמו, מאשר שיפגעו אהוביו ומאשר להרוג. אבל עדיין הוא כן חוטף התעללויות על ימין ועל שמאל.מסכן :(
|
|
|
בתגובה ל: אמממממ לגבי הקפה מאת: IrmaJ שהוא כל כך אטום אז הוא הכאיב לעצמו בתקווה להכאיב לאביו המטורף. עדיין יון סונג רוצה להתרחק מננה ולכן מסרב לקפה.
|
|
בתגובה ל: יון סונג (פרק 14) מאת: Rebeccan שהוא משתמש בהן כאליבי ושם להן סם שלא יהיה יותר מדי ניצול. מעניין אם ננה הבינה את זה כשעשתה סצינת קנאה וביקשה להשתמש בה במקום זה.
|
|
בתגובה ל: פרק 14- אמא ובן מתאחדים ויון סונג מציל את יונג ג'ו מאת: IrmaJ הבנתי שהוא דקר את עצמו, אבל לא הבנתי איפה עד שהראו את ידו הפצועה. לרגע אפילו חששתי שהוא דקר את עצמו במפשעה.
ג'ין פיו שטן אמיתי ולא פלא שהוא מסתדר יפה עם המושחת שהוא רוצה לנקום בו, הוא בדיוק כמוהו!!!
גם אני לא הבנתי איך אימו של יון סונג הבינה שהוא בנה ושהוא חי אחרי שג'ין פיו הפסיכופט אמר לה שבנה מת ואיך היא זיהתה אותו מיד וישר בלי לשאול הבינה שזה בנה. אך את המפגש וקצת הפחיד שהיא רוצה לבשל לבנה לפני שהיא עוברת טיפול רפואי והשתלה שגם כן מסוכנת, הרצון מובן, אבל רק שלא יהיו לכך השכלות.
אהבתי איך קים ננה הבינה את יון סונג שהאשים את עצמו שהיא אמרה שגם היא הרגישה כך והוא לא אשם וזה בדיוק מה שרצתה לעשות לו לאחר התאונה. שהיא הרגישה בדיוק כמו שהוא הוא הרגיש לאחר הדריסה של אג'אשי בדיוק כפי שגין פיו הנבל רצה והוא לא צריך להאשים את עצמו. התובע באמת היה אכזרי שאמר שהוא לא גיבור אלא רוצח וזה בדיוק כמו שיון סונג הזהיר את אביו שעוד לפני שהאב מת התובע גם מרגיש צורך לנקום, אבל לפחות זה מועיל כי כדי לטמון מלכודת לצייד העירוני הוא חוקר את המושחת שהוא רוצה לתפוס שמסתבר שבפרקליטות יודעים מזמן שהוא מושחת, אבל לא מצליחים לגעת בו והוא עושה להם את המוות.
יונג ג'ו בהחלט היה מסכן כשברחו מחדר האוכל כשראו אותו רק בגלל שאביו הוא כזה, אבל לפחות הבוסים שלו לא פיטרו אותו למרות שהוא הוזהר שרבים איבדו את המשרה בגלל קרובי משפחה.
אהבתי איך יון סונג מיהר להצלת התובע אפילו על חשבון ראייה נוספת שהוא יכול היה להשיג נגד המושחת.
|
|
בתגובה ל: צייד עירוני פרק 13 מאת: IrmaJ הקלטתי את פרק 14, וכמה שראיתי את הסצינה הזו לא הבנתי מה קרה. את הסיבה מדוע יון סונג עשה זאת הבנתי לחלוטין, אבל את הפעולה עצמה מה באמת קרה לא הבנתי. מראים שהוא לוקח סכין או אביזר חד וקופץ על היד שלו ודוקר אותה. אחר-כך מראים את האביזר החד שחדר לשולחן ודם שזולג מהאביזר החד. הוא דקר את עצמו עד כדי כך שהסכין חדרה לו לתוך היד וגם יצאה מהיד וגם חדרה לשולחן?
|
|
בתגובה ל: אני עדיין לא מבינה את סצינת דקירת היד מאת: IrmaJ המיקום שבו הוא עמד היה מטעה ולכן, היה קשה להבין את מה בדיוק הוא דקר...אבל הכוונה הייתה כנראה שהוא הניח את ידו על הכסא ודקר אותה בצורה כזאת שהסכין חצתה את ידו ואת הכסא...משמע - חור בכף היד שהחלים במהרה, לא? טוב, יון סונג מאומן וכנראה ידע באיזה חלק של כף היד עליו לפגוע בכדי לא לגרום לו לנזק רציני.
|
|
בתגובה ל: זאת הייתה הכוונה... מאת: MyGirl בהחלט מזל שחסכו מאיתנו הצופים את הסצינה. רק המחשבה מעבירה בי צמרמורת. כן, זה נראה כך שהחור ביד של יון סונג הבריאה מהר, זה יכל להסתיים במצב הרבה יותר קשה.
|
|
בתגובה ל: זאת הייתה הכוונה... מאת: MyGirl ותודה ללינה ולזילפה על ההסבר.
|
|
בתגובה ל: אני עדיין לא מבינה את סצינת דקירת היד מאת: IrmaJ הוא דקר את עצמו באופן כואב ביותר, כדי להראות לאבא שלו שהוא פוגע בו- ובעצם האדם היחידי שהאבא כואב את הפגיעה בו, הוא יון סונג. הפנים המזועזעות של ג'ין פיו מראים שהוא צודק. למרות שסביר להניח שזה לא היה הדבר הכי מחוכם לעשות, לפגוע ביד שלך...
ואני שמחה על כך שחסכו מאיתנו את הסצינה במלואה. במובן הזה זה רק לעשות חסד עם הצופים.
|
|
|
|
|
 |
 |
אנחנו גם בטוויטר! |
 | מי ומי ב"שובל של שקרים"
|
|
 | מי ומי ב"הלוחמת"
|
 | מי ומי ב"בזמן שישנת"