דנה!!! פורסם לפני
3227 ימים
מאת MyGirl
סה"כ תגובות: 34
תגובה אחרונה לפני: 3224 ימים
דנה, אני מאחלת לך המון מזל טוב ליום הולדתך! את חוגגת יום הולדת בתאריך מיוחד ובלתי נשכח... שיהיה לך יום מקסים ומיוחד! יחד עם מדינתנו היקרה! מאחלת לך הרבה בריאות, אושר ושמחה והצלחה בכל! תמשיכי ליהנות מסאני באתר ויוה ושישלימו כבר את הכתוביות של הסדרה האחרונה של סו-ג'ין כדי שתוכלי להתחיל לצפות בה (גם אני מחכה לה המון זמן!)
יום הולדת שמח!!! Feliz cumpleaños!!! Senil Chuka Hamnida!!!
דנה, אני מאחלת לך המון מזל טוב ליום הולדתך! את חוגגת יום הולדת בתאריך מיוחד ובלתי נשכח... שיהיה לך יום מקסים ומיוחד! יחד עם מדינתנו היקרה! מאחלת לך הרבה בריאות, אושר ושמחה והצלחה בכל! תמשיכי ליהנות מסאני באתר ויוה ושישלימו כבר את הכתוביות של הסדרה האחרונה של סו-ג'ין כדי שתוכלי להתחיל לצפות בה (גם אני מחכה לה המון זמן!)
יום הולדת שמח!!! Feliz cumpleaños!!! Senil Chuka Hamnida!!!
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl גם אני זכרתי שנולדת ביום העצמאות - אבל לא הייתי בטוחה אם התאריך הוא נכון כרגע, כי הוא הוקדם וכל זה...אבל יום לפני, יום אחרי, מה חשוב, העיקר שאת והמדינה חוגגים יחד, וכל הארץ מלאה דגלים בשבילך ולכבודך:)
מאחלת לך בריאות, אושר, אהבת אמת, שמחות קטנות וגדולות, ושפע הנאה מהצד בו אנו נמצאים בעולם, וגם מהצד עם העיניים המלוכסנות:)
|
ואי אפשר בלי להקדיש לך שיר...אז את "מזל שיש אותך" חושבת ששלחתי לך בשנה שעברה, (למרות שהוא עדיין אקטואלי) אז השנה אני שולחת לך איחול אישי מאהוד בנאי
בתגובה ל: יום הולדת שמח, דנה יקרה!!!! מאת: zilpa יום הולדת שמח.
בהערכה ואהבה אלה
בתגובה ל: יום הולדת שמח מאת: rella ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: יום הולדת שמח, דנה יקרה!!!! מאת: zilpa
על הברכות ועל השיר ובכלל
את צודקת, רשמית התאריך הוא מחר (ה' באייר), אבל אני מיישרת קו עם המדינה
iDana לשעבר
בתגובה ל: זלפה! מאת: danarod (מיישרת קו עם התאריך האמיתי) המון אושר, בריאות וסדרות מעולות שייכנסו ללב :)
יומולדת שמח דנה עד 120 מאחלת לך המון אהבה,אושר שמחה וואור בכל דרך בה את צועדת בחיים שלך שיש לה רק הצלחה בכל מטרה שתציבי לעצמך בחיים שלך המון מתנות :P :) המון סדרות של סאני אהובך.
אוהבת ויום הולדת שמח ותהני מכל דקה מהיום הנפלא הזה!
Prejudice is ignorance - Michael Jackson <3 ILYM
"Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience. " "Never judge a man until you've walked two moons in his moccasins."
"If you're lucky enough to be different, don't ever change."
בתגובה ל: יום הולדת שמח דנה!!! מאת: IrmaJ
על הברכות היפות הלוואי שכל האיחולים יתגשמו לכולנו
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl בהצלחה בכל אשר תלכי ודרמות מצויינות לך ואולי גם טלנובלה שתהיה לטעמך. ושהמלך סאן ישאר המון זמן זמין באתר.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: מזל טוב דנה מאת: EVGLEV
מקווה שיהיו לנו סדרות משותפות לצפייה ולדיון
אגב, הפרקים האהובים של סאני שמורים לי על הכונן, אבל זה בהחלט כיף שיש אופציה לראותם גם באתר
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: לדנה, מזל טוב מאת: בוניטה ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl אושר ועושר בריאות והצלחה!
בתגובה ל: מזל טוב! מאת: Hadar
אמן ואמן - רק טוב לכולנו!
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl מאחלת לך הרבה בריאות, הצלחה, אהבה וזוגיות מאושרת וכל מה שאת מאחלת לעצמך! שיהיה לך יום מתוק!
בתגובה ל: דנה היקרה, המון מזל טוב! מאת: לירוןןןןן
על הברכות היפות כיף לראות אותך פה
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl
אהבתי את התמונה ואת הברכות היפות
לגבי הכתוביות, ב-Darksmurf יש כתוביות לכל הסדרה (בדיוק אתמול הורדתי...), אבל נראה לי שאצפה ב-Guybaek רק אחרי שאסיים את הצפייה בסאני - כי מי יודע מתי מר גומות יפנק אותנו בעוד סדרה. אני מעדיפה למשוך את זה כמה שיותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl
מאחלת לך: בריאות ואריכות-ימים. עושר, אושר והצלחה. אהבה. שתגשימי את כל חלומותייך ומשאלותייך. שתזכי לשפע של הפתעות שמחות- קטנות וגדולות- ביום חגך (ובכל שאר ימות השנה). ושתזכי לשפע של סדרות בכיכובו של האחד היחיד- לי סו ג'ין.
נ.ב. ותרשי לי שוב להודות לך מקרב-לב, על שהיית מנהלת פורום יוצאת מהכלל, שהפכה את הפורום לבית חם, כיפי ומהנה ושהענקת לי את ההזדמנות הנהדרת, לנהל את הפורום הנפלא הזה !!!
בתגובה ל: דנה! ! מאת: ההרצליינית
אני אוהבת את השיר הזה
ואני שמחה שאת ויבגני מנהלים את הפורום
iDana לשעבר
בתגובה ל: יום הולדת שמח...לך ולמדינה!! מאת: איילה 43 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: איילה! מאת: danarod
מאחלת לך בריאות, אהבה ואושר
הרבה סדרות טובות
מקווה שעשית חיים ביומולדת
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: מאת: shrekit144
מבחינתי היומולדת ממשיך גם היום (ה' באייר לפי הלוח העברי)
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl שכל משאולתיך יתגשמו ושיהיה רק טוב
בתגובה ל: מזל טוב ליום הולדתך מאת: Angelica
שיתגשמו המשאלות לכולנו
iDana לשעבר
בתגובה ל: יום הולדת שמח ורק אושר ובריאות בחיים ... מאת: taly10 ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl מאחל לך המון אהבה בריאות עושר ואושר והצלחה בהכל! עד 120! וכמובן שירבו להן סדרות קוראניות שאת כל כך אוהבת! :) מזלל טוב!!
בתגובה ל: מזל טוב דנה! סליחה שבאיחור! מאת: alexes
ולא איחרת - לפי התאריך העברי המדויק זה בדיוק היום
iDana לשעבר
בתגובה ל: אלכס! מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: דנה מזל טוב יום הולדת שמח הרבה אושר ושמחה .. מאת: rake_la
כיף לראותך פה
iDana לשעבר
בתגובה ל: דנה!!! מאת: MyGirl מזל טוב
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.