התחלתי לראות את הסדרה כי היא אמרו לי שהיא חמודה וכי אני התאהבתי ב-Jang Geun Suk במהלך הצפיה ב"מרי הינשאי לי" נראה לי שהסדרה זו, ובמיוחד שני הפרקים האחרונים שלה, גמלו אותי מהאהבה אליו...
לאורך הדרך הוא היה הבחור המועדף עלי, גם אם היה ברור שיי נוק מאוהבת אך ורק בגיל דונג (קאנג ג'י סוב)- בכל זאת קיויתי בשבילו למהפך בלבבות. אבל שני הפרקים האחרונים לימדו אותי שני דברים: 1. המהפך התרחש אצלי. לא יכולתי לסבול אותו כבר לקראת הסוף. למרות זכותם האלוהית של מלכים למשול באי צדק, הוא היה במצב שדרש כמה כאפות ומהר... 2. האחיות הונג לא תמיד מאמינות בסוף טוב.
כל הזמן חשבתי שקטע הפתיחה בעצם הוא קטע הסיום, ומבחינתי, זה היה הסיום האידיאלי. חבל שבסופו של דבר הוא הפך לקטע מופרך שלא קשור לכלום..ונראה כמו מניפולציה שנעשתה על הצופים. יחד עם זה, הסדרה סבלה מבעיות אחרות שזיהיתי אצל האחיות הללו, בסדרות אחרות שראיתי. המופרכות והאבסורדיות והפאתוס- כל אלה קצת מפריעים לי בכל סדרה שלהן. וגם רגעי הרומנטיקה מעטים מידי ובאופן די נלוז- כמו בבסט לאב, שדילגו לנו על הסוף הטוב והקפיצו אותנו כמה שנים קדימה, גם כאן ויתרו לנו על חתונה וליל כלולות- ודילגו ישר ל"ימים שאחרי". נו, חיכינו 24 פרקים רק כדי לראות את הזוג הזה יושב ובוהה מול שתיל לא ידוע ומפנטז על עץ לחמניות... תודה לדלית שתרגמה (ועל עוד כמה דברים...:)) אבל אני מקוה שהסדרה הבאה שאראה תהיה חמודה ולא תהווה מניפסט קומוניסטי, בה איש לבוש אדום האוחז מגל וחרב יופיע בסופו.
(לאחיות הונג יש משאלות להגיע לצפון קוריאה? כי שמעתי שמעוניינים שם בבמאים...)
"Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience. " "Never judge a man until you've walked two moons in his moccasins."
"If you're lucky enough to be different, don't ever change."
נתקלתי השבוע בצילום הנ"ל, שבהחלט מעלה כמה שאלות ורודות, צרכניות, סוציולוגיות ואחרות. הנה חלק ממה שנכתב עליו במדור "תמונה אחת בשבוע" במוסף הארץ.
בצילום החכם, הישיר, הברור והעצוב הזה, הצלמת הדרום-קוריאנית ג'יאונג-מי יון (ילידת 1969) מציגה את כל החפצים הוורודים של בתה סיאו-יו, שהיתה בת חמש בעת צילומו - ומאפשרת לכל אחד לשאול את עצמו אם באמת צריך, נכון, בריא, מוסרי, לחיות ככה בין כל כך הרבה דברים. לחיות בין כל כך הרבה דברים דומים בצבעם, במרקמם, במסר הצרכני שלהם, בעודפות חסרת התוחלת שלהם, בדמיון ביניהם. שמלות, סינרים, כפפות, שעון הלו-קיטי, עפרונות, כוסות, תיקים, כפיות, סנדלים, כפכפים, ממתקים, בקבוקוני לק לציפורניים, כלי מטבח, בובות, שרשראות, צמידים, טבעות, מייבש שיער צעצוע, מחקים, פנקסים, מגפי-ברבי וגם סיאו-יו עצמה, מצד ימין למעלה - ורודה ביער של פוליאתילן.
יון מסבירה שהנטייה של ילדות לוורוד (כל הילדות, בלי קשר לרקע האתני והתרבותי שלהן) קשורה בהכתבה צרכנית, בפרסום ובגלובליזציה. למעשה, עד תחילת המאה ה-20 אדום ונגזרותיו שויכו דווקא לגברים. ולא רק הצבע מדבר, אלא גם התפקיד של החפצים מוכתב ואחיד: לבנות יש חפצים ורודים מתחום האיפור וענייני הבית, בעוד לבנים יש חפצים כחולים מתחום התחבורה, המדע והדינוזאורים.
וכך לשם השוואה נראית תמונה מקבילה של אחד הבנים שהשתתפו בפרויקט:
iDana לשעבר
בתגובה ל: ובמעבר חד... משהו ורוד יותר מאת: danarod חלוקה מגדרית מאוד ברורה...אם כי אני בטוחה שכמה מגיבורות הדרמה הקוריאניות גדלו על אדום...
בתגובה ל: השרשור האסיאתי מאת: zilpa מוזר, אה? כי התחלתי לצפות בה, שבוע אחרי תחילת שידורה בויוה פלוס, ואני מסיימת לצפות בה, יום לפני סיום שידורה בויוה.
מכיוון שאני עייפה ומכיוון שפרקי הסיום ישודרו רק מחר בויוה פלוס, לא אגלה מה קרה בפרקי הסיום. לא מילה ולא חצי מילה.
ביי בינתיים!!
בתגובה ל: סיימתי את "צייד עירוני" . מאת: ההרצליינית כי כידוע אני הכי נהינת עכשיו מהנסיכה, או יורשת העצר, היום הפרקים האחרונים ואני חולה מזה, 49 יום לא הייתי כאן, ועוד פחות מ 49 שניות אני צריכה לעוף אבל קודם כל שלום לכולם , השלום??!!! חוץ מזה קראתי את הכתבה של אדי פולונסקי מעיתון ויוה , ואהבתי את מה שקראתי אחכ ראיתי את ה 49 והבנתי על ההתחלה דם ,צפרדע ,כינים ,הכל בהומור, כמובן, למי שכבר מכיר אותי,, הרבה דם, כמובן שלא ראיתי אף טיפת דם אצל הנסיכה ( אה אולי כן כשיורש העצר מת ) אולי לא זוכרת ככ אבל ככה להתחיל סידרה עם ככ הרבה דם, ותאונה ואי,, ואי איזה דרמה, ומלבד זה שהתרגלתי לקטוצ'פ הזה עוד מימי קאנגה ג'ה עם המכות שהחטיפו לו, ועם הזחילה שלו לכיון רגליה של מיג'ו בכל פעם שחטף, סטירה ,בוקס, מכה ,אגרוף, סנוקרת ,"ראסיה" בכל פעם הרבה דם זחילה ושוב לכיוון מיג'ו שלי, חחחה, אז סטיתי קצת מהנושא , מקווה מאד מאד לאהוב זה, מפחדת לכתוב ביקורת כי אני תמיד אח"כ מצטערת כי אני מתאהבת השחקנית ג'י הון יפה. ל
בתגובה ל: 49 יום, ו הלהקה,כך נאה וכך יאה ואין לי ביקורת מאת: מאימאי10 הא יונג, יו , אבל כמה צדקת כל הכבוד לך בדיוק הוא מהמלך סאן, המענין שראיתי מעט מאד פרקים ועל ההתחלה התייחסתי לאצבעות אותם הזכרת עם ענין הקופסא או הקבורה כמעט של האבא של מלך סאני, ואני זוכרת שזאת היתה התייחסות יחידה שלי לגבי האצבעות של קאנג'ה, לא יודעת למה האצבעות האלה שיצאו מהקופסת אורז??? לא זוכרת ככ , אבל הם הרשימו אותי , שוב אולי בגלל שבזמנו ראיתי את מיג'ו מתבוננת בהערצה מופלגת על אצבעותי המאפיונר חולה הסוכרזית" חחחה, מי שזוכר מבין , חחחה לאו יו אול.
בתגובה ל: זילפה, אהלן, לא זוכרת איפוא ענית לי על הסבא של מאת: מאימאי10 מזל טוב באיחור אבל אין בנו שום חשבונטות חחחה, מעניין אם יחידי חדות העין יבחינו במותק שלי בסידרההחדשה 49, מה את אומרת??? זאת חידה,, רמז קטן האח של קאנג"ה ????הוא????
בתגובה ל: ל דנה היקרה מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: ל דנה היקרה מאת: מאימאי10
עד כמה שאני זוכרת (וגם לפי דרמויקי) אח של קאנג ג'ה לא מופיע ב"49 ימים".
אבל המותק הזה שלי דווקא כן - המתזמן!
iDana לשעבר
בתגובה ל: יקירה מאת: danarod דיברתי עם חברתי וסיפרתי לה שזו סדרה על מישהי שצריכה להשיג 3 דמעות טהורות שישפכו עליה אנשים, אחרת תמות תוך 49 יום. אז היא אמרה לי: "כמו שאני מכירה את הקוריאנים האלה, היא בטח תמות בסוף. אבל מה איתנו, הצופים, הם לא סופרים את הדמעות הטהורות שאנחנו נשפוך עליה?..."
בתגובה ל: אגב, 49 יום מאת: zilpa
כמו שאת יודעת, התסריטאים הקוריאנים (באופן כללי) לא ממש מתרגשים/סופרים את הדמעות של הצופים, אז זה לא נחשב...
אגב, במהלך שידור הסדרה שאלו את ג'ונג איל-וו (כן, אני לא מפסיקה להזכיר אותו היום. הוא מהמם ), מיהם שלושת האנשים שהיו מזילים דמעות טהורות של אהבה למענו? אלה היו התשובות שלו (עושה העתק הדבק מהודעה ישנה):
קים בום (השניים שיחקו יחד בסדרה Unstoppable High Kick ב-2006) - "בום הוא חבר והוא כמו אח קרוב. במצבים קשים, הוא תמיד שם בשבילי ותומך בי. בחמש השנים האחרונות, התמודדנו מול הקשיים יחד. אנחנו מבלים לעתים קרובות יחד, מבקרים אחד אצל השני, ישנים יחד והולכים לסאונה ביחד. הוא החבר הכי טוב שלי ואחי הקרוב".
לי מין הו – "אנחנו מכירים מאז שאנחנו ילדים. הוא חבר שאני לא יכול לתאר במילים. אנחנו תמיד נהיה יחד, גם בעולם הבא" (השניים למדו באותו תיכון, גרו באותה שכונה והיו אאל"ט גם מעורבים יחד בתאונת דרכים במהלך חופשה משותפת).
השחקנית נה מון-הי, שגילמה את סבתא שלו בסדרה Unstoppable High Kick. "היא המורה שלי שתמיד רואה בי את הנכד שלה. היא תמיד נותנת לי עצות טובות ומעודדת אותי. אני מבקש ממנה חוות דעת על הפרויקטים שלי. אני מתקשר אליה אחרי שידור הפרק הראשון והאחרון בסדרות שלי. אני אסיר תודה לה".
אני מקווה שלאנשים היקרים לאיל-וו יהיו המון סיבות לחייך ולראות את החיוך המקסים שלו
iDana לשעבר
בתגובה ל: מאת: danarod והסבתא הזו זו גם הנשיאה נה, אמו של סאם שיק, לא?
בתגובה ל: נשמע שהבחור בחברה טובה..:) מאת: zilpa ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: אגב, 49 יום מאת: zilpa כלבים שאוהבים אותך יכול למצוא כל מי שיש לו כלב או כלבים וכלבים אף פעם לא מעמידים פנים בעניין.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: חבל שזה אנשים ולא כלבים מאת: EVGLEV ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: חבל שזה אנשים ולא כלבים מאת: EVGLEV (ואם כן, זה כי יש להם דלקת עיניים...)
בתגובה ל: אבל כלבים לא בוכים... מאת: zilpa
והאהבה שלהם כנה ואמיתית
iDana לשעבר
בתגובה ל: 49 יום, ו הלהקה,כך נאה וכך יאה ואין לי ביקורת מאת: מאימאי10 ובאייריס זאת הייתה הכנה למה שצפוי בסדרה ובצייד עירוני זאת הפתיחה של סיבת הנקמה. כך שנראה שהסדרה השנייה הקוריאנית תמיד תהיה דרמתית. בעוד הראשונה תהיה מצחיקה ובלי דם למרות שגם במצחיקות קורא גם מדי פעם שהסבא הזקן מת כמו כמו בגבירתי הנאווה ויורשת העצר.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: 49 יום, ו הלהקה,כך נאה וכך יאה ואין לי ביקורת מאת: מאימאי10
יש בה עצב אבל גם קסם ואפילו הומור. הקטעים עם הדם הם די מעטים ודי בהתחלה (עד כמה שזכור למוחי הסנילי). אני חושבת שהפרומו לכשעצמו לא היה מושך אותי לצפות. לי היו גורמי משיכה אחרים ובעיקר ג'ונג איל-וו אבל אי אפשר לדעת מראש מה יתפוס לנו את הלב ומה לא...
הנה קליפ עם שיר חמוד ותמונות מהסדרה. לדעתי הוא כמעט לא מספיילר שומדבר...
iDana לשעבר
בתגובה ל: הפרומו לדעתי לא כ"כ משקף את 49 ימים מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: סיימתי את "צייד עירוני" . מאת: ההרצליינית מישהו שם לב שהמנאייק, הרע, שמחטיף, וחוטף את ננה הוא הרע מהדרמה המאפיונר, ( אם אני לא טועה), נאם צאנג'ג בה , יד ימינו של האבא של קאנג'ה , הוא הפושע שמנסה להשתלט על המאפיה, ואילו העוזר של צ'אנג בה , ש מבצע את כל העבודות השחורות המוטלות עליו הוא השחקן שמופיע בצייד העירוני את שמו לא זוכרת זה ,מישני, אבל זה אותו האחד רק ש-שם שערותיו משוחות לאחור ותיסרוקתו היא קצוצה כמתאים ל עבריין ואילו כאן הוא מאד אופנתי כאשר שערותיו בשפיץ משוח על חצי ממיצחו ומכסה כמט את עיניו, אבל אני בטוחה שזהו השחקן. סתם,, הרבה מילים על משהו שולי, אבל בכל זאת עין חדה. חחחה.
בתגובה ל: הצייד העירוני, אמנם לא ראיתי , אבל האם מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: הצייד העירוני, אמנם לא ראיתי , אבל האם מאת: מאימאי10 יש ביניהם הפרש של יותר מעשור לדעתי...:) צ'אנג בה הזה, אגב, עושה תפקיד בו קשה מאוד לא לאהוב אותו ב"איך לפגוש שכן מושלם" המקסימה. (אולי יום אחד יביאו גם אותה אלינו...)
בתגובה ל: זה לא אותו אחד מאת: zilpa שאני מגלה עוד אחד שכבר היכרתי ממקום אחר מממ, צאנג בה הרע מהמאפינור עושה תפקיד חיובי??? טוב ניכנס לחפש אצל רבקה ניסן בוודאי כולן שם ראו אגב הבנתי שרבה האחרת הכינה לה מטעם כמעט מושלם בתירגום עלי להיזכר בשם שלו, ראיתי בוואלה, פורום הקוריאניות.
בתגובה ל: סיימתי את "צייד עירוני" . מאת: ההרצליינית ללא תוכן
Prejudice is ignorance - Michael Jackson <3 ILYM
"Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience. " "Never judge a man until you've walked two moons in his moccasins."
"If you're lucky enough to be different, don't ever change."
בתגובה ל: השרשור האסיאתי מאת: zilpa
שוב יש דיבורים על סדרת המשך ל"יהלום שבכתר" ועל כך שלי יונג-אה שוקלת לחזור לגלימה של הרופאה-טבחית האגדית. זה יכול להיות גם פרויקט הפרידה של הבמאי הוותיק לי ביונג-הון (שאחראי גם ל"יי סאן" ו"דונג יי") לפני שייצא לפנסיה.
אישית אני חושבת שחבל לקלקל את הנוסטלגיה ושג'אנגומה והקצין שלה סבלו מספיק בסדרה המקורית. אני מעדיפה לחשוב עליהם עם הזיכרון המאושר ולא לראות איך הם נקלעים לתסבוכות חדשות... חוצמזה שסדרות המשך מתקשות בד"כ לשחזר את ההצלחה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: ג'אנגומה חוזרת? מאת: danarod במיוחד אם להכניס לכך תככים ורעים חדשים כשהכול נפתר. אם כי בהחלט יש געגועים לג'אנג גום, אבל זה בהחלט יכול להרוס כמו שבסלסטה החלק השני רצחו באכזריות שליש מהדמויות מסלסטה הראשון והרסה את האשליה שהם בסדר וסיימו את חייהם שלא לדבר על הסיפור המגוכך שמסיקים שסלסלטה מתה בגלל השמלה ושפרנקו כאלמן במקום לדאוג את בנם מתכחש לו כדי להיות כומר.
בתגובה ל: ג'אנגומה חוזרת? מאת: danarod הרי ברור שסדרת ההמשך תהרוג את ג'אנגומה והקצין שלה גם יחד..עד שנתנו לנו סוף טוב...שישאירו אותו.
בתגובה ל: ג'אנגומה חוזרת? מאת: danarod לרוב הן פחות טובות ומצליחות וסתם מצליחות להרוס מעט את הזכרון המתוק שיש מאותה סדרה מצליחה.
בתגובה ל: השרשור האסיאתי מאת: zilpa התחלתי לראות את הסדרה כי היא אמרו לי שהיא חמודה וכי אני התאהבתי ב-Jang Geun Suk במהלך הצפיה ב"מרי הינשאי לי" נראה לי שהסדרה זו, ובמיוחד שני הפרקים האחרונים שלה, גמלו אותי מהאהבה אליו...
לאורך הדרך הוא היה הבחור המועדף עלי, גם אם היה ברור שיי נוק מאוהבת אך ורק בגיל דונג (קאנג ג'י סוב)- בכל זאת קיויתי בשבילו למהפך בלבבות. אבל שני הפרקים האחרונים לימדו אותי שני דברים: 1. המהפך התרחש אצלי. לא יכולתי לסבול אותו כבר לקראת הסוף. למרות זכותם האלוהית של מלכים למשול באי צדק, הוא היה במצב שדרש כמה כאפות ומהר... 2. האחיות הונג לא תמיד מאמינות בסוף טוב.
כל הזמן חשבתי שקטע הפתיחה בעצם הוא קטע הסיום, ומבחינתי, זה היה הסיום האידיאלי. חבל שבסופו של דבר הוא הפך לקטע מופרך שלא קשור לכלום..ונראה כמו מניפולציה שנעשתה על הצופים. יחד עם זה, הסדרה סבלה מבעיות אחרות שזיהיתי אצל האחיות הללו, בסדרות אחרות שראיתי. המופרכות והאבסורדיות והפאתוס- כל אלה קצת מפריעים לי בכל סדרה שלהן. וגם רגעי הרומנטיקה מעטים מידי ובאופן די נלוז- כמו בבסט לאב, שדילגו לנו על הסוף הטוב והקפיצו אותנו כמה שנים קדימה, גם כאן ויתרו לנו על חתונה וליל כלולות- ודילגו ישר ל"ימים שאחרי". נו, חיכינו 24 פרקים רק כדי לראות את הזוג הזה יושב ובוהה מול שתיל לא ידוע ומפנטז על עץ לחמניות... תודה לדלית שתרגמה (ועל עוד כמה דברים...:)) אבל אני מקוה שהסדרה הבאה שאראה תהיה חמודה ולא תהווה מניפסט קומוניסטי, בה איש לבוש אדום האוחז מגל וחרב יופיע בסופו.
(לאחיות הונג יש משאלות להגיע לצפון קוריאה? כי שמעתי שמעוניינים שם בבמאים...)
תוקן על ידי ההרצליינית 16/5/2012 14:21
בתגובה ל: הונג גיל דונג- רשמים שאחרי צפיה (כולל ספויילרים) מאת: zilpa מצאתי?? זה לא הפ רופ"Kan Mi Youn I'm saying I love you (Dang Ja said - Bad Couple OST) french sub ??? מזה מיזה הענין שהס טיטלס בפראנסואה .. צרפתית,,, זה חמוד הוא היה פעם רודפורד צעיר עם השער קדימה, שער אצלהם, זה דבר חזק,,,
בתגובה ל: ניכנסתי ל סידרה שלך וכמובן לא התחברתי אבלתראו מה מאת: מאימאי10 Bad Couple Long Preview
בתגובה ל: הונג גיל דונג- רשמים שאחרי צפיה (כולל ספויילרים) מאת: zilpa
הונג גיל דונג (בגילומו של קאנג ג'י-הוואן המוכשר) היה הפייבוריט שלי לאורך כל הדרך. אני יודעת שהרבה צופים (ובעיקר צופות?) העדיפו את הנסיך בגילומו של ג'אנג גון סוק - אבל לי הוא נראה כמו נער מתבגר עם יותר מדי איפור שמדקלם את השורות. והוא גם נראה לי צעיר מדי עבור יי-נוק - כמו אחיה הקטן, בלי שום פוטנציאל רומנטי (בבטהובן וירוס ג'אנג גון סוק היה הרבה יותר מוצלח לטעמי, אבל הסדרה "סבלה" מבעיות אחרות אם את שואלת אותי).
אני חיבבתי את הסדרה, אבל לטעמי אפשר היה לקצר אותה - גם במספר הפרקים וגם באורך שלהם (זכורים לי פרקים ארוכים של 1:17 דקות!). מבחינתי הפרק הכי יפה ומרגש היה דווקא הפרק האחרון - אבל ידוע לי שהסוף עורר תגובות מעורבות בקרב הצופים.
לגבי סצנת הפתיחה הלא קשורה - קראתי פרשנות שלפיה מדובר בעצם מקטע מהספר של הבחורה שהייתה מאוהבת בהונג גיל-דונג ושכחתי את שמה. מן הסתם בספר הזה הייתה קצת הגזמה, ואולי הוא גם תרם להפיכתו של הונג גיל-דונג לגיבור עממי מיתולוגי ששמו מוזכר בלא מעט סדרות, גם מודרניות ולא רק תקופתיות.
זכור לי משפט חמוד מתחילת הסדרה בהקשר הזה - כשאחת האמהות מאיימת על בתה שאם לא תתנהג יפה, היא תחתן אותה עם הונג גיל דונג
הסתכלתי בתקציר של דרמבינס כדי לראות לאיזה מניפסט קומוניסטי התכוונת תסלחי לי, אבל בנאדם יכול להסתובב בלבוש אדום עם איזה חרב או כידון או משהו, בלי שיאשימו אותו בקומוניזם והרעיון הזה, שגם היום אנשים צמאים לגיבור שיעזור להם מול כל עוולות השלטון, הוא לא ייחודי לסדרה הזו...
אם את רוצה לקרוא עוד דעות על הסדרה, אז הנה כמה קישורים:
בתגובה ל: בניגוד אלייך ( להונג גיל דונג) מאת: danarod כמובן שנכנסתי לכתבה של דנה , שאלות מי היא דנה?בדיוק בזמנו אנו לפני 4 שנים (2008) פש, איפוא אני הייתי ?? אוףףףףףף 3. הנענע, הזה הפורום קיים? 4. אני רואה את כרמית של אסיה היא הפכה למתרגמת ונעלמה ? למה ? אני זוכרת איך היא ענתה בכל ככ הרבה סבלנות בפורום אסיה לכולםםםם ממש קסם, איכן כיום היא מסתובבהת הידוע לך באיזה פורום??? חחחה את בצרות, יש לי את הסדרות אותן רשמה לינה מי היא ?? לינה ?? ובכן את יום בהיר אחד קפטן סקנדל, מלכתה השלג\ אוהב או לא??? מה זה ?? סונג יו רי הראיתי אותה?? אתלנו בויוה, ולבסוף כל השאלות נולדו מכתבה אחת בגלל זיפה שראתה משהו שאת ראית את גיל דונג-- שאת דנה ראית ממזמן נכון?? אז אנחנו מדברות על עוד רובין הוד נוסח "קויין קוסטנר, לפחות ישנה מוזיקה טובה כמו אצל קוסטנר?? חחה תגלי לי בספויילר מי מת ואם מי היא התחתנה??? או יותר נכון האם הוא נהיה מלך? למה ניראה לי שהסוף רע?? חחחה וכן מה דעתך על 3 הדרמות שיש לי ראית ומה ביקורתך, אמרתי--- הסתבכת חחחה מרי. תודה רבה
בתגובה ל: ל דנה תחליטי אם את בצרות איתי או לא חחחה מאת: מאימאי10 הסיכומים של "גיל דונג" קראתי את הכל, היו זמנים איזה חומר טוב ולא מתיישן כל הכבוד, הייתם 4 בחורות משהו כזה אבל איזה כמויות של ידע, אפילו שאקירה היתה שם שלא לדבר על דלית, חחחה ובכן אצל הסיקור של דלית אין תמונות ואין קטעי וידיאו הכל הוסר,,,, אגש לראות את הפרצוף של המלך כי את הבחורה עם המטפחת הרקומה ואת רובין הוד בצריף ראיתי לא לטעמי נירא את מי אוהב אולי את יורש העצר??
בתגובה ל: לדנה, הבנתי מיזו לינה,ליידי פאני" , לגבי מאת: מאימאי10 Shows Lie to Me (SBS, 2011) Coffee House (SBS, 2010) Style (SBS, 2009, cameo) Telecinema The Fool That I Love (SBS, 2009) Hong Gil Dong (KBS2, 2008) Capital Scandal (KBS2, 2007) 90 Days, Falling in Love Days (MBC, 2006) Exhibition of Fireworks (MBC, 2006) Be Strong Geum Soon (MBC, 2005) Save the Last Dance for Me (SBS, 2004) If You Only Knew (KBS2, 2004) More Beautiful Than a Flower (KBS2, 2004) Nonstop 4 (MBC, 2003) Summer Scent היורש עצר נכון?? כלומר הילדון (שלא אהבתי) הוא ??
בתגובה ל: השחקן הזה של שקר לי, קופי, גיל דונג, סקנדל, הוא מאת: מאימאי10 (KBS2, 2012) Mary Stayed Out All Night (KBS2, 2010) You're Beautiful (SBS, 2009) Beethoven Virus (MBC, 2008) Hong Gil Dong (KBS2, 2008) Hwang Jin Yi (KBS2, 2006) Alien Sam (2006Mary Stayed Out All Night (KBS2, 2010) ב דרמה החדשה שמביאה ויוה " הלהקה" האם זאת היא ??
You're Beautiful (SBS, 2009) אם כן למה שינו לה את השם ???
בתגובה ל: ל דנה תחליטי אם את בצרות איתי או לא חחחה מאת: מאימאי10
ענייני נענע וכינויים למיניהם (מי זה מי):
הכינוי שלי בנענע היה Dana! הכינוי של לינה בנענע היה CDE2006. הכינוי הנוכחי שלה באג'נדה הוא My Girl. מי שכתבה בנענע היא קרנית (karnitg) ולא כרמית. קרנית אגב גם תרגמה את "מלכת השלג".
ענייני שחקנים/דמויות:
ג'אנג גון סוק גילם את הנסיך/יורש העצר ב"הונג גיל דונג", והוא מככב גם ב"הלהקה" (You're Beautiful במקור - אין לי מושג למה בויוה תרגמו את השם כפי שתרגמו). הוא שחקן אהוב ופופולרי בקוריאה ובכלל, ששיחק בשלל סדרות וסרטים.
ענייני סדרות:
"מלכת השלג" היא דרמה טרגית בכיכובם של היון בין (סאם סון המתוקה, גן סודי) וסונג יורי (הונג גיל דונג, יום בהיר אחד). הרבה אנשים אהבו את הדרמה הנ"ל - אני ממש לא.
"קפיטל סקנדל" היא דרמה היסטורית שמשלבת אקשן, הומור ורומנטיקה בכיכובם של קאנג ג'י הוואן (הונג גיל דונג) והאן ג'י מין (המלך סאן). אני מאוד אהבתי את הסדרה וגם תרגמתי אותה לעברית.
את "יום בהיר אחד" בכיכובם של סונג יורי וגונג יו ("קופי פרינס") לא ראיתי וגם אין לי כוונה לראות...
ואין לי מושג אילו סדרות תאהבי ואילו לא. רק על עצמי לספר ידעתי... אם את בעניין של קומדיות רומנטיות, עדיף שתבקשי המלצות מלינה ו/או זלפה
ספויילרים לסוף של הונג גיל דונג: (בלבן) הונג גיל דונג ואהובתו וכל החבורה שלהם מתים בסוף ע"י אנשי המלך... אבל המוות מוצג בצורה סימבולית ולא מוחשית, ומבינים שהרעיונות שלהם עדיין חיים גם בימינו. סוף
iDana לשעבר
בתגובה ל: מרי יקרה, עשית סלט מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: מרי יקרה, עשית סלט מאת: danarod באמת איזה מין תירגום משונה?? ממממ ו אני כבר התלהבתי מ --- כרמית אז לא,,, חבל, מלכת השלג, יש לי, קרנית לא כותבת בפורומים למינהם?? גן סודי עם ביין ראינו כאן-- מיהו?? לא הראשי אלא זה
שאת מדברת עליו כאן. לינה אני רואה אותה הרבה , יופי אוהבת לה , נירגעתי לחלוטין.
דנה, בכתבה שמשם הוצאתי את הסלט חמוץ הזה , חחחה ( אנחנו היוונים אוהבים אותו עם חומץ) חחחה, של זארהמאד, דלית היו תמונות, וקישורים ל טריילרים מכאן הגיע הסלט, הכל כבר לא קיים כמובן , והנבירה שלי העלתה הכל בהפוכחה, חחחה. תודה וחיבוק אינסופי, מריאנה
בתגובה ל: יפה, מובן, אז בכל זאת אחד ניחשתי הלהקה, מאת: מאימאי10 בטח לא אצפה. חחחה.
בתגובה ל: טוב, הבנתי, הראשי, מ גן סודי ב-ס-ד-ר. מאת: מאימאי10
ככה יכולים ליהנות מיופיו של ביני בלי להתייסר
iDana לשעבר
בתגובה ל: בניגוד אלייך ( להונג גיל דונג) מאת: danarod מקיפה במידע רלוונטי ובתמונות ההולמות... אבל לא תשני את דעתי שיש פה מניפסט קומוניסטי מה שנאמר בסוף . "כולנו שוים", והדמות שלו באדום ובמגף (הרוסי). ו"פעם היו איכרים ואצילים והיום יש עניים ועשירים..."נו, באמת. הרי גם בהר בו "כולם היו שוים" היה מנהיג שכולם נשמעו לו, והיו לו "צוות מטבחון"
איך אמר פעם מורה יקר: "טיפול שווה בבלתי שווים הוא בלתי שווה" ואנשים אינם שוים מטבע ברייתם.
ולנסות ליצור עולם של שיויון מגיע תמיד למקום של התעללות בקבוצות שלמות באוכלוסיה. אבל אני בעד אנשים שמבקרים את המשטר ופוקחים עליו עין...אז שיהיה.
אני חושבת שבתחילת הסדרה הציגו את הנסיך כדמות מושלמת מידי. הוא יפה, חכם, ומוכן לותר על אהובתו למען אושרה, גם אם זה סותר את אושרו. לקראת הסוף הפכו אותו למשהו אחר. (וגם את גיל דונג למשהו אחר.)
בתגובה ל: דנה, כרגיל, אין עלייך מאת: zilpa
הסדרה לא כ"כ טרייה בזיכרוני (אם כי במבט לאחור אני זוכרת ממנה יותר מסדרות שראיתי ממש לא מזמן), אבל בסיום הצפייה אז לא חשבתי בכלל על קומוניזם. זה יותר התחבר לי עם שאיפה כללית לצדק חברתי ולהגנה על החלשים בחברה - שלא ממש כבולה לאידיאולוגיה ספציפית כזו או אחרת... מין מסר אוניברסלי ואולי קצת פשטני.
משום מה נזכרתי בשיר "טנגו בלגן" בגרסה העברית של שלמה יידוב:
בעולם היה תמיד רק בלגן אחד גדול כן כך היה אתמול וכך זה גם היום מאז ומעולם היו רוצחים וגנבים שמחים ועצובים תמימים ומתחסדים אבל מבט חטוף על התקופה שלנו לא משאיר ספק כמה הדרדרנו אין טעם לחפש אחרי הצדק הוא קבור אתנו כאן בתוך הבוץ.
דין אחד יש לכולם, לגיבור ולבוגד גם לבור ועם הארץ, למדען ולשודד כולם שווים אין טוב יותר יהיה זה פרופסור חמור או שוטר והיום יום, כמו מלחמה בה מנצח היצר הרע אם אחד גונב בסתר ושני רק מתחזה אם זה כומר, אינסטלטור, מתווך או גנרל זה בגלל לא משנה.
כאן בתוך הבלגן של המאה העשרים פראייר מי שלא גונב אין מקום לביישנים אל תתייסר עמוד בצד למי זה אכפת אם אתה איש ישר הכל הולך ומסתאב ולא יעזור אם תאכל את הלב כמו שהפוליטיקאי בלגנוב הוא המומחה גם הערס לא מעסיק ואפילו הרוצח הוא היום עוסק מורשה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: בניגוד אלייך ( להונג גיל דונג) מאת: danarod איך שהזמן טס!!! תודה על הקישורים, דנה! כייף להיזכר
בתגובה ל: וואוו לחשוב שכתבתי על הסדרה לפני 4 שנים וחודש מאת: MyGirl
נדמה לי שבסוף החודש נציין חמש שנים לפלישתה של סאם סון לערוץ ויוה ולגל הקוריאני שסחף אותנו... יש לך הערכה זהירה בכמה סדרות צפית מאז?
iDana לשעבר
בתגובה ל: בכיף... הזמן טס מאת: danarod 250 - 300 סדרות יש לי איזו רשימת סדרות שעשיתי פעם...הפסקתי לספור מזמן אבל אני אוכל להעריך ביותר דיוק אחרי שאעבור על הרשימה
אבל זה כולל גם את הסדרות הקצרות של השני פרקים או אפילו ספיישלים של פרק אחד...
אגב סדרות...GIANT ממש מצויינת לדעתי! כאמור, אני צופה גם ב"The Equator Man" שכבר הגיעה לפרק 16...אבל רוב תשומת ליבי מופנית ל-GIANT שאחרי סיום כל פרק אני ממש רוצה לראות את הפרק הבא
כל הקאסט מעולה...אבל אני חייבת להודות שג'ו סאנג-ווק על המסך אני ממש לא רוצה למצמץ בשביל לא להפסיד שניה מהמבט המדהים שלו!!!
וזאת למרות שיש רגעים (לא מעטים) בסדרה הזאת שבא לבעוט בו| שבור|
עד עכשיו ראיתי אותו רק בתפקידים מזעריים ב"אמא אחת ו-3 גברים" וב"המלכה סון-דוק". אבל אחרי "Giant" הוא לגמרי כבש אותי!
אז אם Thorn Birds הייתה על הכוונת שלי, עכשיו אין מצב שאפספס אותה! כנ"ל לגבי הסדרה "Ten" והאחרונה שלו Feast of the Gods.
בתגובה ל: אני מהמרת שצפיתי בכ... מאת: MyGirl
וואו!
אני חושבת שמתחיל לחזור לי החשק לסדרות חדשות - אבל עדיף שאתחיל עם משהו קצר, למרות ש-Giant מסקרנת אותי (זו הייתה הסדרה הראשונה שהורדתי באמוק אחרי נפילת מגה - כי חשבתי שלא יהיה יותר...). וגם Equator Man. מה שבטוח - לא בא לי על קומדיה. אתמול צפיתי בפרק הראשון של "אתה יפהפה" רק כדי ליישר קו עם 'ויוה', וחוויית הצפייה בינתיים מזכירה לי את "יורשת העצר" - קלילה, דלילה ולא מעוררת תיאבון לפרק הבא...
השחקן הזה מצא חן בעינייך כבר מזמן, לא? נדמה לי שגם ב"המלכה סון דוק" הזכרת אותו...
iDana לשעבר
בתגובה ל: חשבתי שתגידי 500 מאת: danarod את צודקת! שתיהן קלילות לגמרי...ואם אני צריכה להחליט איזו הייתה נחמדה יותר אז אני בוחרת ב"יורשת העצר"...או שאולי ממנה אני זוכרת יותר מאחר וצפיתי בה לא מזמן. את "אתה יפהפה" ראיתי די מזמן שהעלו אותה לאסיה...ולהגיד שאני זוכרת סצינות משם אני לא יכולה להגיד
בתגובה ל: לגבי ההשוואה בין שתי הסדרות הקלילות... מאת: MyGirl
צפיתי ב"יורשת" ממש לא מזמן (בהמרצה), ואני כבר לא זוכרת ממנה הרבה... מצד שני, אי אפשר לראות סדרות כבדות ורציניות כל הזמן, למרות שאישית יש לי העדפה ברורה לסדרות כאלה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: הונג גיל דונג- רשמים שאחרי צפיה (כולל ספויילרים) מאת: zilpa בקושי בקושי הבנתי, וגם אחרי שניגשתי ללינה ולעדנה בחנתי קראתי צפיתי ואני רוצה להבין, לא הכל ראיתי, ולא מבינהלמה את הלכת לראות אבל סונג יו רי מתחתנתעם מי? מה אין אהבה בכלל?? את מי הורגיםם בסוף את גיל דונג? ובכלל איך תקופתיות יכולות להסתיים בטוב, ובכלל אהבה כולל ניסיון נשיקה הרי זה פוריטנאינת, ולמה לינה כתבה ש סונג יש בעיה דחייה לפני נשיקה ? חחחה השאלות מהעולם הזה ??? לרגע, זה רק ריפרפתי, יש לי , אבל לא אשקיע שניה אם לא אדע לבטח שיש רומנטיקה ולא רוע,,, מריאנה נשיקוטוס,,,,,
בתגובה ל: לאחיות שלמה, קראתי את אשר כתב זליפהלילת שלנו אבל מאת: מאימאי10 מה שכתבתי. כי בעצם זה סיכום של החויה שלי לאחר הצפיה, ולא ממש ספיישל שמסביר מה קורה שם...
לדעתי הסדרה הזו ממש ממש ממש- אבל ממש- לא בשבילך. לא תהני ממנה. כבר מזמן אמרתי לך שלדעתי את תאהבי את "מרי, הינשאי לי" וכדאי לך שזו תהיה הסדרה הבאה שלך.
שמתי לב שהאחיות הונג יש לא מעט מאפיינים דומים ביצירות שלהן. (ואני אישית לא ממש מתלהבת ממרכיבים אלה) אם לסכם את המרכיבים על סמך היצירות שראיתי ("בסט לאב", "החברה שלי היא גומיהו", "הונג גיל דונג" ו"אתה יפהפה") אז זה נראה לי כך: 1. הגיבורים גרוטסקיים ואבסורדיים. לא מציאותיים ולא ממש אנושיים. 2. יש לא מעט סצינות הומור "בית שימוש". 3. יש בדיחות פנימיות ולגלוג על תעשיית הבידור והפרסום. 4. יש תמיד מישהו שנראה יותר מוצלח ונכון עבור הגיבורה, אבל בסוף היא לא בוחרת בו ומשאירה אותו עם לב שבור. 5. יש אשה מעצבנת ודוחה- אם כי בעלת מעמד- שרודפת אחרי הגיבור ומנסה להפוך אותו לשלה. 6. אחד הגיבורים הראשיים מאותגר מבחינה שכלית.
יש בדרמות של האחיות הללו סוג של "אנחנו מלגלגות על מה שאנחנו מגישות לכן", ואני אישית לא אוהבת את הסוג הזה של הלגלוג "היענו מתוחכם" ובעצם די דבילי.
בתגובה ל: לאחיות שלמה, קראתי את אשר כתב זליפהלילת שלנו אבל מאת: מאימאי10 ראיתי את השחקנית הזאת במספר סדרות ותמיד לפני שיש את סצינת הנשיקה זה נראה כאילו שהשחקנית לא מצליחה להסתיר את חוסר הרצון שלה לנשק את השחקן שמככב לצידו...יש בהבעה שלה מן דחייה, כאילו הוא רק מחכה שכבר יצעקו "קאט!" והיא תוכל להתרחק מהשחקן שעומד מולה.
והנה תראו איזה צירוף מקרים! מצרפת קישור לראיון שקיימו עם השחקנית ממש לפני מספר ימים...שם היא דווקא סיפרה על סצינת נשיקה שלה ושל קאנג ג'י-הוואן שאותה היא נהנתה לצלם. וזאת למרות שבדר"כ היא לא אוהבת לצלם סצינות נשיקה.
בתגובה ל: תשובה לגבי הדחייה לפני נשיקה אצל סונג-יורי... מאת: MyGirl שהיא די מעוניינת להתנשק איתו, זה הוא שהתקמצן על הנשיקות שלו...
(אם כי זו אכן הסדרה היחידה בה הנערה זוכה לשתי נשיקות בזמן שהיא רדומה, בלי שהיא בכלל מודעת להן...)
בתגובה ל: דוקא נראה לי מאת: zilpa
הם חזרו לשתף פעולה בסרט Detective Cha שצולם השנה - בידיעה שלינה צירפה היא אומרת ששינתה גישה לגבי הנשיקות ונהייתה אקטיבית. והוא אומר שאולי השינוי בא בעקבות שינוי הקידומת (היא חגגה 30 לא מזמן).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני חושבת שהיא התכוונה לסרט העכשווי שלהם מאת: danarod כנראה שגם קאנג ג'י-הואן הרגיש בהבדל בין נשיקה עם מלכת הקרח לבין נשיקה עם המלכה שהפשירה קצת
בתגובה ל: גם אני הבנתי שהשינוי נעשה בסרט... מאת: MyGirl
עם פרטנרים כאלה שווים חבל על כל רגע של קיפאון... ויחד עם ההפשרה הבנתי שהיא גם זוכה לביקורות טובות יותר על משחקה, ככל שעוברות השנים
iDana לשעבר
בתגובה ל: הונג גיל דונג- רשמים שאחרי צפיה (כולל ספויילרים) מאת: zilpa
You're Beautiful
בתגובה ל: השחקן מ הלהקה ?? מאת: מאימאי10 בחור מוכשר ולדעתי שחקן טוב. ולגבי השם "הלהקה" שתהיתם לגביו, אני עם ויוה בעניין הזה.
לדעתי הקוריאנים כל הזמן שואלים שמות של סרטים הוליבודיים לדרמות שלהם, אז גם בישראל למדו מהם, ונתנו לסדרה את אחד השמות של הסרטים הכי מצליחים פה בארץ
בתגובה ל: הונג גיל דונג- רשמים שאחרי צפיה (כולל ספויילרים) מאת: zilpa תודה על השיתוף! כפי שכתבתי, הפייבוריט שלי היה הונג גיל דונג ולא סבלתי את ה"יריב" שלו...אגב, את השחקן הזה הכי סימפטתי ב"בטהובן וירוס" שם הוא נראה לי הכי בוגר ומרשים...ביתר הסדרות בהשתתפותו לא התרשמתי ממנו במיוחד.
לעומתו, קאנג ג'י-הוואן הוא אחד הפיבוריטים שלי ואני נהנית כמעט מכל סדרה בכיכובו...אפילו האחרונה "Coffee House" הייתה מהנה בעיני בזכותו ובזכות פארק סי-יון...
מי שהרסה את הכל לדעתי הייתה השחקנית הצעירה האם יון-ג'ונג הזמרת מ-T-ARA. לא שיש לי בעיה עם המשחק שלה כי בסדרות אחרות היא הייתה דווקא חמודה...אבל פה הוא כל כך לא התאימה לקאנג ג'י-הוואן שממש הרגיז אותי לראות סצינות משותפות שלהם.
ונחזור להונג גיל-דונג...למרות הסיום הדרמטי-טראומטי, אני זוכרת את הסדרה הזאת בחיבה.
בתגובה ל: נהניתי לקרוא! מאת: MyGirl היית אוהבת את הסדרה לא היית טורחת לתרגם אותה...
אבל אחד הדברים שגרמו לי לחשוב שהיא תסיים את חייה כמלכה היו ההערות של הנזיר/מאסטר, ש"יש לה פנים של מלכה" ו"אל תחבר אותה להונג גיל דונג".
לכן נראה לי לא שייך לראות אותם ביחד. וקיויתי בשבילה שאם זה הגורל שלה, להיות מלכה, לפחות שתהנה מהנסיך יפה התואר שלה.
ויסלחו לי פה כולן- אבל קאנג ג'ה הוואן, שראיתי כבר בשלוש סדרות, הוא שחקן טוב וחביב- אבל לא ממש לא יפה בעיני. וכל פעם שהוא מספר כמה הוא חתיך (וגם ב"קפיטל סקנדל" וגם ב"הונג גיל דונג" וגם ב"שקר לי" הוא מתאר עצמו - ומתואר כיפה תואר) אני מעיפה מבט תמה בדמותו ותוהה באיזה ראי הוא מסתכל. נקודת החן שיש לו בקצה האף בדיוק לא מעצבנת אתכן?
(עכשיו אני הולכת להתחבא, שאת ודנה לא תכו אותי...:))
בתגובה ל: אני מאמינה שאם לא מאת: zilpa פתאום קלטתי שבלבלתי בינך לבין דלית...מצטערת. כנראה שצפיה ביותר מידי דרמות במחשב גורמת לקצר כלשהו בתאי המוח...
בתגובה ל: אופס מאת: zilpa יותר טוב שקאנג ג'י-הואן הוא לא הטעם שלך...ככה אני ודנה לא צריכות להתחלק בו גם איתך!
בתגובה ל: אין צורך להתחבא... מאת: MyGirl
גם ככה יש לנו יותר מדי תחרות - אני זוכרת שבדרמבינס היא נהגה לכתוב Kang Ji Hwan - Mine! ושהיו אח"כ גולשות שהתווכחו איתה בתגובות שהוא שייך להן ולא לה
iDana לשעבר
בתגובה ל: אין צורך להתחבא... מאת: MyGirl תשאירו לי את פארק שי הו, ותחלקו איתי את יון בין ולי סו ג'ין. ואורה תחלוק איתי את סונג סונג היון...( אם כי גם מרי כבר שמה עליו עין...:))
בתגובה ל: אני מאמינה שאם לא מאת: zilpa
אני חושבת שקאנג ג'י הוואן נאה פלוס ושהנקודה על אפו חמודה אבל מה שיותר חשוב בעיניי - הוא שחקן מוכשר ומגוון והוא משכנע אותי. פרצופים יפים סתם אני יכולה לחפש בקטלוגים לדוגמנים ובתצוגות אופנה
חוצמזה זה לא הוא שכותב את התסריטים שבהם הוא מעיד על עצמו שהוא יפה, נכון? או שאת רומזת שיש לו סעיף כזה בחוזה?
וכמו שאומרת הקלישאה - היופי בעיני המתבונן, על טעם ועל ריח וכל זה. יש שחקן מסוים (שלא אנקוב בשמו!) שנחשב חתיך וכריזמטי בעיני רבים, אבל לי הוא מזכיר קציצה. אולי אני צריכה להחליף משקפיים
ואני חושבת שלקחת ברצינות רבה מדי את דברי הנזיר ההוא. וחוצמזה אם הכל כתוב מראש - זה לא כ"כ מעניין לדעתי.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני אמצא אותך גם במקום מחבואך מאת: danarod מי הוא השחקן שנראה לך דומה לקציצה?
תשלחי לי הודעה פרטית אם את חוששת מזעם ההמון פה. (נתחבא יחד)
ובהחלט לקחתי ברצינות את מה שראיתי כרמז מטרים. מהיום- אם יצא לי לראות שוב משהו של האחיות הונג- אני בהחלט לא הולכת להאמין לנזירים קוראי פנים שיסתובבו שם ויפריחו נבואות.
בתגובה ל: עכשיו סיקרנת אותי מאת: zilpa
שמנבאים גם נבואות שווא ו/או משתפים פעולה עם כל מיני פוליטיקאים רמאים ומטעים את הציבור. יצא לי לראות גם כאלה.
אני אשלח לך הודעה אישית, אבל יש לי תחושה שלא נוכל להתחבא יחד כי אולי גם את תרצי לרדוף אחריי ולאיים עליי במכות
iDana לשעבר
בתגובה ל: עכשיו סיקרנת אותי מאת: zilpa דוגמא לרמז לבאות: ב"צייד עירוני" בפרק שבו התובע מת לא הופתעתי בכלל כי לפני שזה קרה היה לכך רמז ממש עצום למה שהולך לקרות...כשהוא דיבר עם האקסית שלו אז בפרידה ביניהם הראו אותו עוזב בהילוך איטי...רמז יותר גדול מזה לא יכול היה להיות
מצד אחד, הרמזים קצת הורסים כי אין הפתעות. אך מצד שני, אפשר להכין את עצמינו מראש לזעזוע העומד להגיע
בתגובה ל: אני אמצא אותך גם במקום מחבואך מאת: danarod אצלי הטעם בשחקנית הקוריאנים הוא בעיקר בזכות תפקידים שאהבתי...האהבה הראשונה היה היון בין שבשבילי הוא בעיקר פנים יפות! קים רא-וון הקסים אותי ב"מאיזה כוכב את?", אבל מאז הוא לא גילם תפקיד שאהבתי במיוחד אז ההתלהבות ממנו ירדה בצורה ניכרת. יש את קאנג ג'י-הואן שלמרות שאני לא חושבת שהוא הכי יפה שיש, יש בו צ'ארם שלהרבה שחקנים אחרים אין. לי ג'אנק-היוק הוא עוד שחקן שאני מהופנטת ממנו והוא מדהים למרות שאני לא חושבת שהוא אחד היפים...אבל הוא הרבה יותר מזה. וקחי לדוגמא את אום טא-וונג...יפה הוא לא, אבל מבחינת כישורי משחק הוא שם הרבה פנים יפים בכיס הקטן שלו! שחקן נוסף הוא ג'ון ג'ין-מו שיש בו משהו מאוד מושך לטעמי...והוא גם רחוק מלהיות יפיוף...אבל הוא מאוד שרמנטי!
ואם את מעדיפה לא לכתוב מי הוא הקציצה, אין לי בעיה לגלות את זה באמצעות מסר...יש לי הרגשה שאסכים איתך (אלא אם כן, הוא מופיע ברשימת השחקנים שציינתי למעלה! חחח)
בתגובה ל: אני סקרנית!!! מי הקציצה??? מאת: MyGirl
אשלח לך מסר
ואני איתך לגבי קאנג ג'י-הוואן, אום טה-וונג וגו ג'ין מו - אמנם את האחרון ראיתי רק בדרמה אחת שלא אהבתי, אבל הוא בכ"ז השאיר רושם מצוין
ולגבי ג'אנג היוק - אני מתקדמת בעצלתיים עם התרגום של Thank You אבל הוא כ"כ מהפנט בסדרה הזו. לפעמים אני חוזרת ו"בודקת" קטעים רק כדי לצפות בו שוב
וביני הוא ללא ספק אחד היפים ביותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני סקרנית!!! מי הקציצה??? מאת: MyGirl שעושה את ההבדל, ולא הפנים שלו. אום טה וונג זו דוגמא אחת, אבל עולה בזכרוני הצפרדעון היפני ששיחק ב"האנה יורי דנגו" וב"קימי וה פטו" הוא כבש את ליבי לחלוטין למרות מראהו ה...המממ... צפרדעוני. http://wiki.d-addicts.com/Matsumoto_Jun
שלא לדבר על כך שיש לא מעט שחקנים שלא סבלתי בסדרה מסויימת ומאוד אהבתי בסדרה אחרת (הנסיך /הזמר האחרון הוא דוגמא טובה לכך...)
בתגובה ל: זה נכון, הרבה פעמים זה השחקן מאת: zilpa אבל אני מכירה את השחקן היפני הזה מתמונות... מיפן אני הכי אוהבת את יאמאפי
אמנם רק ראיתי אותו בסדרה אחת, אבל זה הספיק לי בשביל לחבב אותו!
בתגובה ל: השרשור האסיאתי מאת: zilpa ובימים הקרובים אני מתכוונת לכתוב עליה סקירה כי זאת הייתה סדרה שממש נהניתי לצפות בה! השחקנים הצליחו לרגש אותי במיוחד וממש לא רציתי לסיים את הפרק האחרון התסריטאים הצליחו להרגיז אותי!!! (כרגיל!) אבל עדיין...הסדרה הייתה מרתקת בעיני!
בתגובה ל: סיימתי לצפות ב-GIANT מאת: MyGirl ללא תוכן