49 ימים פורסם לפני
3177 ימים
מאת מאימאי10
סה"כ תגובות: 55
תגובה אחרונה לפני: 3155 ימים
אף אחד לא פתח, אני כבר נהנת, אבל אף לא אחד לא מסביר, איך זה שהאבא של הכלה מת ב"צייד "וקם לתחייה כ"כ מהר, בדר"כ לא איכפת לי אם זה שחקן שניפגשתי ומעוניינת לראותו שנית אבל צ'ון-- ממ??? מוזיקת רקע, לחדי אוזנים , האם המוזיקה של המאפיונר מככבת פה במקום הראשון, בעצם אני לא שואלת אני קובעת , כל המוזיקה של המאפיונר , שמאפיינת את העצבות של המאפיונר הבודד בהחלטתו, נימצאת כאן חופשי, חוץ מזה--- אהבתי.
אף אחד לא פתח, אני כבר נהנת, אבל אף לא אחד לא מסביר, איך זה שהאבא של הכלה מת ב"צייד "וקם לתחייה כ"כ מהר, בדר"כ לא איכפת לי אם זה שחקן שניפגשתי ומעוניינת לראותו שנית אבל צ'ון-- ממ??? מוזיקת רקע, לחדי אוזנים , האם המוזיקה של המאפיונר מככבת פה במקום הראשון, בעצם אני לא שואלת אני קובעת , כל המוזיקה של המאפיונר , שמאפיינת את העצבות של המאפיונר הבודד בהחלטתו, נימצאת כאן חופשי, חוץ מזה--- אהבתי.
בתגובה ל: 49 ימים מאת: מאימאי10
הסיפור והדמויות שוב שבו את לבי, אהבתי את הקצב, הזרימה ואת השילוב בין הומור ועצב, קסם ומציאות...
חוויית הצפייה הזו מזכירה לי משפט מהשיר של רונה קינן, "לחיות נכון" (שבכלל מתקשר לסדרה): "מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר" - לאחרונה נוכחתי שוב שאני מעדיפה צפייה שנייה ושלישית בסדרות שאהבתי באמת, על פני סדרות חדשות שלא מספקות את הסחורה.
iDana לשעבר
בתגובה ל: הוקסמתי מחדש מאת: danarod את כל כך צודקת, אני צופה שוב ושוב בסדרות ישנות וממש לא נהנית מהסדרות החדשות, מחכה לתמימות ולא לאלימות שגוברת בסדרות. אני צופה שוב ב-Green rose וסיימתי שוב את Staind glass ואם למישהו יש להמליץ על סדרות בסגנון זה אשמח. חזרתי זה עתה מאנגליה ובדרך לשער היציאה של הטיסה שלי עברתי ליד שער היציאה של הנוסעים לסיאול וישבו שם המון קוריאנים, עדינים שקטים ונחמדים, ממש רציתי לעצור ולעלות על הטיסה שלהם. כמו כן בדיוק הגיעו הדיילות שלהם, מה אומר לכם שחקניות קולנוע, גבוהות, דקיקות ויפות. אני מקווה שעוד אגיע לשם.
בתגובה ל: סדרות ישנות מאת: rella הנה שמות של כמה סדרות ישנות שיצא לי לראות...
HAPPY TOGETHER - דרמה משפחתית עם הכוכב של "IRIS", על אחים שמופרדים בילדותם ורק בבגרותם שבים להיפגש ומתמודדים על קשיים.
ROMANCE - סיפורם של זוג שמתאהב בלי לדעת הרבה אחד על השניה. כשהבחור מגיע לכיתתו הוא מגלה כי המורה החדשה שלו היא לא אחרת מאשר הבחורה שבה התאהב. ומן הסתם, גם המורה המומה לגלות את הבחור שהכירה נמצא במעמד של תלמיד.
SOMEDAY - מסופר על בחורה שקטה וסגורה בשם האנה שננטשה ע"י הוריה וגדלה עם סבתה ביפן. היא הפכה לאנימטורית מצליחה. כששכנה נפטר, היא מחליטה לטוס לקוריאה בשביל לאתר את אהובתו ולמסור לה את אפרו. ההגעה שלה לקוריאה מפגישה אותה עם שני גברים שגורמים לה להיפתח קצת ולגלות דברים על עברה.
TOMATO - סיפור אהבה קלאסי בין שתי מעצבות בגדים מרקעים שונים שמתחרות על מעמדן בתחום המקצועי אך בנוסף מתקיים ביניהן תחרות על ליבו של בנה של נשיאת החברה.
GLASS SLIPPERS - מסופר על שתי אחיות שאיבדו את הוריהם וגם נותק הקשר בין השתיים כשהאחות הקטנה נדרסה ונלקחה ע"י המשפחה שדרסה אותה. רק כעבור שנים הן שבות להיפגש בלי לדעת שהן אחיות.
HONESTY - סיפור על שתי צעירות, האחת עשירה הבת של בעלי הבית והשניה ענייה בתם של המשרתת והנהג של אותו הבית. הענייה היא תלמידה טובה ומוכשרת מעוד שהעשירה תמיד מדורגת במקום האחרון בכתה. העשירה גורמת לצרות רבות לחברתה לכתה החרוצה והעניינים רק מחמירים כשהבחור שאותו העשירה אוהבת שם את עיניו דווקא על הענייה.
INTO THE SUN - מסופר על בחורה שלא מצליחה לשכוח את אהובה המנוח ועל בחור שמתאהב בה ולא מוכן לוותר עליה. הוא מחזר אחריה בתקווה שתענה לו בחיוב. מה ששניהם לא יודעים הוא שהבחור קשור איכשהו לתאונה של האהוב המנוח. ואם זה לא מה שיפריע למערכת היחסים שלהם, אז גם יש בעלילה רופא שמאוהב בבחורה באובססיביות ואיך לא, גם הוא קשור למות האהוב.
PUNCH! - סיפור אהבה בין בחורה צעירה שאיבדה את אחיה המתאגרף לבין מתאגרף שהוא למעשה מי שאחראי למות אחיה והיא כמובן לא יודעת זאת ומתאהבת בו.
AGE OF INOCCENCE - כוכב "Green Rose" מככב גם פה ומגלם דמות של צעיר שמתאהב בבחורה אותה אוהב גם החבר הכי טוב שלו. הוא לא מצליח לשכוח את הבחורה וההתרחשויות מביאות לתוצאות טראגיות שמביאות אותו לעזוב את העיר ולהתרחק מהבחורה. כעבור שנים הצעיר פוגש שוב בבחורה והוא נאבק עם רגשותיו...מצד אחד הוא עדיין אוהב אותה ומצד שני, הוא מרגיש אשם על אירועי העבר.
A SECOND PROPOSAL - מסופר על אישה שחיי הנישואים שלה מתפרקים והיא מחליטה לשנות את חייה ולתת לעצמה צ'אנס נוסף להתחלה חדשה.
PIANO - דרמה משפחתית על איחוד בין אלמנה וילדיה לבין מאפיונר לשעבר ובנו ומערכות היחסים הסבוכות שנוצרו בעקבות הנישואים האלה.
CLOUD STAIRWAY - סיפור אהבה בין בחור צעיר המשמש כעוזר לרופא בעיירה נידחת ובין בחורה ממשפחה אמידה שבעת ביקורה בעיירה חלתה באפנדיציט והבחור הציל את חייה. כתוצאה מכך נוצר בלבול וחשבו כי הוא רופא מוסמך ומכאן העניינים רק הסתבכו יותר ויותר.
בתגובה ל: סדרות ישנות... מאת: MyGirl חוץ מ-Glass slippers לא ראיתי אף סדרה, כך שמחכה לי הנאה רבה, מה עוד שאת השחקן של Iris אני ממש אוהבת. בתודה ובהערכה אלה
בתגובה ל: אלפי תודות מאת: rella לגבי INTO THE SUN.
אגב, אהבת את GLASS SLIPPERS? בהתחלה הסתייגתי ממני מאחר והיה מדובר ב-40 פרקים, אבל החלטתי לצפות בזכות סו ג'י-סוב. אהבתי את הסדרה אבל לא את הסיום
בתגובה ל: שלחתי לך מסר מאת: MyGirl תודה על המסר, התחלתי כבר להוריד את ה-Into אבל לצערי זה לוקח זמן רב, כאשר הייתי בחו"ל הסתיים לי המינוי לרפידשייר ואני עומדת עכשיו לקנות אותו מחדש, זה מאד נוח, גם יורדים כמה פרקים יחד וגם במעט זמן. בקשר ל-Glass sloppers ממש התאכזבתי מהסוף ולכן צפיתי בה רק פעם אחת ולא אצפה בה שוב, אף על פי שאני אוהבת לצפות שוב ושוב בסדרות, גם אם הסוף רע, אבל פה ממש נשארתי עם הרגשה שאינני רוצה לצפות בה שוב. שבוע טוב אלה
בתגובה ל: סדרות ישנות... מאת: MyGirl יש כמה דברים שנשמעים לי לגמרי מעולה!
בתגובה ל: תודה על ההמלצות מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: בכייף מאת: MyGirl לבקש לינק אני לא אבקש, אבל במקרה זה בא מויקי"???? חחחה משהו חדש שלמדתי???? תודה
בתגובה ל: טוב תודה, וגם הרשימה עוצרת נשימה, חחחה, מאת: מאימאי10 אבל מה שכתבתי בא מהזיכרון שלי כי מדובר בסדרות שצפיתי בהן...חלקן השנה וחלקן (הגדול) בשנים קודמות.
בתגובה ל: תודה על ההמלצות מאת: zilpa את ה"כל טוב " הזה שהנערה" המושלמת הזאת העבירה לכאן, אין סיכוי שאני אצליח לההתשלט על הכל, אלב את הכל אני רוצה , חחחה, בבקשה אם זה אצלך זה כמו אצלי חחחה,
בתגובה ל: סדרות ישנות... מאת: MyGirl מצאתי את כל הסדרות באתרים השונים שיש לי חוץ מאחת INTO THE SUN אודה לך באם תכווני אותי היכן אני יכולה למצוא אותה, הן בצפייה ישירה או בהורדה. בתודה ושבוע טוב אלה.
בתגובה ל: סדרות ישנות... מאת: MyGirl
אמנם אלה סקירות "על קצה המזלג", אבל הן מעוררות תיאבון
כל הסדרות שברשימה הן סדרות שאהבת? מתוכן רק Piano מחכה לי על המחשב, ואני זוכרת שהתלבטתי לגבי GLASS SLIPPERS (למרות שראיתי סרטון שעשה רושם לא רע...).
אגב, כשכתבתי סדרות "חדשות" התכוונתי לסדרות שעדיין לא ראיתי (בלי קשר לשנה שבה הן צולמו), לעומת סדרות שכבר ראיתי ואהבתי והן "מניה בטוחה" מבחינתי. אבל מה שכן, בהחלט אפשר למצוא קסם גם בסדרות "עתיקות" שלא מתהדרות ב-HD, לפעמים אפילו יותר מבסדרות של היום
iDana לשעבר
בתגובה ל: מאת: danarod אבל לקחתי "טראמפ" על ההודעה של אלה שכתבה על סדרות ישנות מבחינת השנים והחלטתי לכתוב מעט על אלו שבהם צפיתי.
אי אפשר לומר שאהבתי את כולן...למשל, את "Glass Slippers" חיבבתי אבל הזיכרון שנשאר לי ממנה הוא מר כי לא אהבתי את הסוף.
את "Piano" אהבתי בעיקר בזכות השחקנים!
מי שהכי טרייה מהרשימה היא "Honesty" שאהבתי...אבל גם פה אני די משוחדת כי אני מאוד מסמפטת את השחקנית צ'וי ג'י-וו שהיא בעיני האנדראה דל בוקה של הסדרות הקוריאניות
בתגובה ל: הבנתי שהתכוונת לסדרות שטרם ראית כשציינת "חדשות"... מאת: MyGirl ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: הוקסמתי מחדש מאת: danarod מגלה את הכיף שבצפיה חוזרת. אני זוכרת שבזמנו אמרת שאת לא רואה דברים יותר מפעם אחת...
אצלי - ברגע שאני באמת נהנית ממשהו, אני לא יכולה למחוק ומיד בסוף הצפיה אני חוזרת עליו, שוב ושוב. (כמובן, תוך כדי דילוג על מה שלא באמת מעניין...)
וכשראית את "כבוד המשפחה" ו"התחנה הבאה אושר", אפילו צפיתי בהן עימך...:)
בתגובה ל: אני שמחה שאת מאת: zilpa אני זאת שכתבתי שאני לא רואה סדרה יותר מפעם אחת לא משנה כמה אהבתי אותה
בתגובה ל: אני שמחה שאת מאת: zilpa
ב"קפיטל סקנדל" וב-Lovers צפיתי שלוש פעמים (במלואן), ב"קופי פרינס" וב"קין והבל" - פעמיים, ב"יי סאן" אני צופה זו הפעם השלישית (ולא בטוח שאמרתי את המילה האחרונה...), ויש עוד כמה סדרות שאני מקווה לצפות בהן שוב מתישהו... חוצמזה אני צופה שוב ושוב בסצנות נבחרות שאהבתי (ממש כמו שנהגתי לעשות עם ספרים אהובים).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני דווקא מאמינה בצפייה חוזרת מאת: danarod כנראה שבאמת בלבלתי אותך עם לינה... גם אצלי זה ככה. וספרים אהובים במיוחד- כאלה שלקחתי שוב ושוב מהספריה בילדותי, הפכו לכאלה שמקשטים את הספריה שלי בבית ועד עצם היום הזה אני חוזרת אליהם (בהתקף נוסטלגיה כזה או אחר...:))
בתגובה ל: אופס...אני מתנצלת מאת: zilpa
אבל אם כבר לבלבל אותי עם מישהי - לינה זו בחירה ראויה ביותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: הוקסמתי מחדש מאת: danarod נהדר, האמת, עדיף לחרוש מאה מילון,, כמוני-- על אחת ,מאשר להיות בעיניים עם כמה לא לענין,(הכוונה לסדרות) ,אבל המשפט מוטב לחיות,,, יש לי בעיה, בהתחלת חיי , חגגתי ברמות שלא רואים לא בספרדיות, ולא בקוריאניות , מה שמביא את בן זוגי לומר , חחה, אם היית שמה גרוש לבן ליום שחור,,, ואני אומרת מה הייתי מצטלמת,רוכשת חורשת,רואה ,צועדת, היום,,,,,, כאשר נוספו עוד כמה קג וכמה שנים לעומת הנעורים, אז אני מעדיפה --- אז יותר ועכשיו פחות ,, משמע, לחיות נכון, אז,,,בעבר הלא רחוק,,,, ,לא ביבזבזתי רגע.......!!!!, אבל הטענה שעכשיו אני משלמת על הפשעים "? הבנת?? אז התיאוריה,הזאת לא כ"כ נכונה לפי אנשים,,, או שלא הבנתי את התגטבה בהקשר של השיר, שגם יכול להיות,, חחחה מרי.
לפעמים מנה של נוסטלגיה עדיפה על התפריט העכשווי, אבל לא צריך להגזים לשום כיוון... ואני חושבת שבשיר הספציפי הזה יש איזושהי קריצה
iDana לשעבר
בתגובה ל: 49 ימים מאת: מאימאי10
הוא שחקן די עסוק - ב-2011 לדוגמה הוא השתתף בשש סדרות, כולל "צייד עירוני" ו"49 ימים".
בימים אלו הוא משתתף בסיטקום Standby
אני הורדתי את הפרקים (כפי ששודרו בקוריאה), אבל ייתכן שבגרסה הבינ"ל ערכו שינויים בפסקול. בכל מקרה, לא זיהיתי בפסקול נעימות שהושמעו ב"מאפיונר".
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, ולגבי השחק צ'וי ג'ונג וו מאת: danarod וכאן הוא ממש סובל, כבר הגעתי לפרק האחרון,, מסתבר שיש גם אנושיות אצלו בורידים, חחחה.
בתגובה ל: אה, ולגבי השחק צ'וי ג'ונג וו מאת: danarod בדיוק מתי, כי זה שיגע אותי ממש , אותה מוזיקה, וואי אחד אפס לטובתי, המאפיונר, חחחה.
בתגובה ל: אה, ולגבי השחק צ'וי ג'ונג וו מאת: danarod ...אם הוא עבר ניתוח לייזר בעיניים או שהוא רק מרכיב עדשות מגע.
בתגובה ל: 49 ימים מאת: מאימאי10 ומאוד אהבתי. קצת קלקל לי שידעתי מראש שהיא מגלה את החברה שלה עם הארוס שלה, (אני לא ממש אוהבת לדעת מה יקרה הלאה...אבל מהסדרה הזו, משום מה, לא נמנעתי מספויילרים) ובכל זאת אהבתי את הדרך בה עשו את הדברים. במיוחד אהבתי את הקטע בו המתזמן מספר לה כמה סוגים של דמעות יש, ואיך אנשים מזילים דמעה - לא פעם- כי הם בוכים על עצמם בעצם... בינתים אני אוהבת את הראשית- הרוח- שנראה כאילו בוכה על החברים שלה יותר ממה שהם בוכים עליה, ומכיוון שהיא נראית כזו חמודה, אני די מופתעת מכך שיש לה כ"כ מעט אוהבים...
הגיבורה האחרת, נראית אדישה לחיים לחלוטין, והאדישות שלה מעוררת סקרנות. כמו גם העובדה שברור שהיו לה פעם חיים אחרים ועולם שדומה יותר לעולם נורמלי. אני מהמרת על זה שהאהוב שלה מת (ושמחה לדעת שלא הכל ספויילר לי בעבר) נמתין לפרקים הבאים...
קטונתי מלהבין במוזיקת הרקע, אבל אני סומכת עלייך, מרי, שחרשת את המאפיונר מספיק כדי לשים לב.
בתגובה ל: היום צפיתי בשני הפרקים הראשונים מאת: zilpa
במיוחד בשמלה שאיתה היא מסתובבת... אני חושבת שזו אחת הסיבות שהיא נבחרה לתפקיד. שמה הוא נאם גיו-רי והיא התחילה את הקריירה כזמרת בלהקת הבנות See Ya. והיא גם מבצעת את אחד השירים בפסקול.
אין ספק שיש ניגוד בין שתי הגיבורות - אחת מנסה להיאחז בחיים בכל כוחה גם כשהיא בין חיים ומוות, והאחרת רוצה למות ומתנהלת כמו זומבית... שתיהן (ולא רק הן) עוברות לטעמי מסע מעניין ולא תמיד צפוי... וטוב שיש גם את המתזמן בסביבה
iDana לשעבר
בתגובה ל: היום צפיתי בשני הפרקים הראשונים מאת: zilpa וההדרכה של המתזמן על הדמעות הייתה מרתקת. הגוף שבו היא משתמשת נראית קרה כקרח, אבל הרוח שלה מכניסה בה את האנושיות.
וזה מעניין המצב ביניים בין חיים ומוות, לא אדם ולא רוח, לא רק שהיא לא יכולה לעבור דרך קירות היא גם צריכה לאכול ולשם כך צריכה להתפרנס והיא רעבה כמו אדם רגיל. אבל אהבתי איך שהיא נלחצה שהיא צריכה לברוח ופחדה שהאישה שהיא משתמשת בגופה תמצא אותה והתחבאה, אבל כלום, כי לפחות כשהיא מחוץ לגוף היא בלתי נראית, לפחות משהו מהעולם הבא יש לה.
החבר והחברה נראים כאלה תמימים, מה שמראה שמים שקטים חודרים עמוק, כי לשניהם יש פני מלאך והם בגדו בה והדמעות שלהם לא יועילה לה בכלל.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: היום צפיתי בשני הפרקים הראשונים מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: היי , אל דאגה , יש לי את כולה על הכונן מאת: kler181 ללא תוכן
בתגובה ל: 49 ימים מאת: מאימאי10 אני לא מצליחה להוריד סדות וסרטים אפשר לקבל עזרה תודה
בתגובה ל: סדרות מאת: zahava123
אבל באתר של http://asia4hb.com/ יש מדריכים ועזרה אם מקליקים על "מודיעין".
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא ברור מה בדיוק הבעיה מאת: danarod נחמד מצדך תודה על העזרה
בתגובה ל: 49 ימים מאת: מאימאי10 היו בעיני יפים ומעוררי מחשבה. בכלל, הסדרה הזו כולה מעוררת מחשבה. כמה מורכב העולם. כמה אנחנו בטוחים שאנחנו יודעים מי אוהב אותנו ומי לא. וכמה אנחנו לא באמת יכולים לדעת... הבחורה הזו היתה כל כך חביבה לחברות שלה. כל כך אמיתית ומלאה בנתינה כלפיהן- ולא היה לה מושג כמה קינאו בה בעצם... גם היום, בתור מלצרית ענייה שעומדת למות, היא מעוררת בחברה שלה לצוות קינאה על סוג של יחס מועדף מצד הבוס שלה...
"לעתים תכופות אנו מקנאים בנשים שכלל לא היינו מוכנות להתחלף עימן" אמרה פעם רוז מקדונלד. ואם בתור מלצרית עלובה האישיות שלה מצליחה לעורר קנאה, הרי שכיפהפיה עשירה היא בטח הוציאה להרבה אנשים את העיניים- בלי להיות מודעת לזה בכלל... עוד משהו שעורר בי מחשבה היתה העובדה שהמהות שלנו נשארת כפי שהיא, גם שהגוף הופך אחר. אנשים מתבגרים, מזדקנים וכבר לא נראים כמו קודם, אבל הנשמה והרצונות והאהבות- נשארים כשהיו...הגוף מתחלף- אבל אתה מי שאתה.
ההימור שלי לגבי המתזמן הוא שהוא קשור לתאונה שבגלה "הגוף" הפך לזומבי...דיברו על 5 שנים. אבל עוד נחכה ונראה...
בקיצור - התחלתי לאהוב מאוד...
בתגובה ל: פרקים 5-6 מאת: zilpa אז זהו שלא, אני לא צריכה להתפגר ולהיכנס לחליפת צלילה שקופה בכדי לדעת על הקינאה, זוהי ה המחלה, בעולם המודרני, תארי לך ששנתיים אני מעודדת חברה אלכוהליסטית מטורפת,לחזור למסלול לשביל הזהב לחייה היפים לנורמליות, ולשפיות, אישה שיש לה הכל והיא מחליטה לשים קץ לחייה עם השטות הזאת, לבסוף עוברת את כל המכשולים ועם מיטען עודף של 50 קג כי כשלא שותים עולים במשקל, ומושפעת מהאחרים, מבינה שיש מצב עדין לטיסה משותפת , ל ארמניה גם כן ארץ מוותרת מראש על המוסלמית הזאת, לא זאת הבעיה, אלא האנוכיות והקינאה , אז אם זה כך לא צריכה מעליות לגן עדן ולא , לדעת אחכ, כי אני יודעת עכשיו ולא בדיעבד, מי טוב ומי רע, וזה ככה לא אולי ????שחור או לבן, אתה רע או אתה טוב, נקודה.
בתגובה ל: פרקים 5-6 מאת: zilpa אבל גילינו שהגוף האנושי שלו לא מקרי, וגם היה מת לפני שהפך למתזמן.
אכן האופי של ג'י היון נשאר גם בגוף החדש והידיד מזהה את האופי הזה ונמשך אליה.
ואכן החברות ולא רק החברה הבוגדת לא מסוגלות לבכות עליה והדמעות היחידות שלא יכולות לעזור לה הן הדמעות של הוריה.
ומעניין מה מדוע בעלת הגוף האמיתית חלתה ועוד המתזמן אומר שזה בגללה, האם הדאגות והכאב שלה הם שגרמו למחלת בעלת הגוף? כי היא הרי לא עשתה שום דבר מסוכן ולא גרמה לעצמה להצטנן.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: אני דווקא מאמין למתזמן שהוא ב"עבודה" חמש שנים מאת: EVGLEV פשוט הבחור שאמר שהוא אשם במותו של זה שהיה יקר לזומבית, אמר שזה קרה לפני חמש שנים. כך שנראה לי שיש קשר בין המקרים ושהמתזמן הוא בעצם הבחור שמת אז בטעות... רק שכיום הוא לא זוכר מה הדבר החשוב שהיה צריך להשלים...
בתגובה ל: פרקים 5-6 מאת: zilpa היא מתקשרת, שתביני,,,,,
בתגובה ל: לזילפה, בעודי כותבת לך מילים קורעות אלה, היא מתקש מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: פרקים 5-6 מאת: zilpa
אני מאוד התחברתי לסדרה, והרגשתי קצת כאילו אני עוברת איזשהו מסע עם הדמויות. יש כאן כמה דמויות שתופסות מקום מרכזי, וכל אחת מהן עוברת מסע משלה, כשהדרכים מצטלבות לעתים בנקודות מסוימות...
ג'י היון זכתה לא לסתם לכינוי "הנסיכה הנאיבית" (איך תרגמו את זה ב'ויוה פלוס'?). היא באמת מאוד תמימה, ועם כל הכוונות הטובות - באמת לא היה לה מושג איך המעשים שלה מתפרשים על ידי הצד השני. (אגב, ג'י היון וגאנג - [אני רגילה שקוראים לו קאנג...] אמורים להיות באותו גיל, אבל היא נראית הרבה יותר צעירה. נו, בקטנה).
אני נהנית מהצפייה החוזרת - ובפרק 6 היה אחד מרגעי הקסם מבחינתי, כשהמתזמן שר את שיר הדחליל, וגם ג'י-היון מוכיחה כישרון מוזיקלי (השחקנית שמגלמת אותה היא גם זמרת).
iDana לשעבר
בתגובה ל: יפה כתבת מאת: danarod התייחסות ל"נסיכה הנאיבית", למרות שהשם הולם להפליא. בינתיים לא ראיתי שהדביקו לה כינוי כלשהו.
וגאנג/קאנג פשוט מקסים, והארוס שלה נראה מפעם לפעם יותר מכוער. מה גם שהצואר שלו לא קיים. כאילו יש לו ראש עיגולי על הכתפיים...
בתגובה ל: אין בויוה פלוס שום מאת: zilpa
על הצג של הנייד של הארוס הבוגדני... אני די מחבבת את השחקן שמגלם אותו, בה סו-בין, אבל בסדרה הזו הוא אכן חנוט מדי בחליפה, והדמות שלו לא מעוררת אהדה (אבל עדיין מסקרנת בעיניי).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, נדמה לי שהכינוי הזה הופיע מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: בתמונה שהבאת יש לו צואר! מאת: zilpa
אולי כובד הדמות מעך אותו קצת, אבל בהחלט יש לו צוואר!
אגב, השחקן הזה גילם את הדמות של המלך ג'ונג-ג'ו (יי סאן") בסדרה Painter of the wind:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אכן מאת: danarod וקוראים לו לי סו ג'ין. ואף בחור בלי צוואר לא יכול לגלם אותו!
בתגובה ל: המלך סאן יש רק אחד מאת: zilpa
אבל אי אפשר להטריד את מאמי שלי בכל פעם שיש סדרה שבה מופיע המלך , לכן טוב שיש עוד שחקנים שעושים את העבודה...
ככה נראה המלך בשערורייה של סונג-קיון-קוואן:
iDana לשעבר
בתגובה ל: מסכימה כמובן מאת: danarod במראהו של המלך...
וכל הכבוד לך שאת שומרת על המאמי מהטרדות
בתגובה ל: איזו התדרדרות חזותית מאת: zilpa
בסה"כ הוא גילם את המלך בשנותיו האחרונות, ואני חושבת שהוא היה הדמות החביבה עליי בסדרה (למרות שזמן המסך שלו היה די מצומצם).
iDana לשעבר
בתגובה ל: אבל הוא היה סימפטי מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: איזו התדרדרות חזותית מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: אכן מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: וואו יש עוד סדרה על מלכותו של סאן!!! מאת: EVGLEV
שמתרחשות בתקופת מלכותו של יי סאן, אבל הן לא בהכרח מתמקדות בו, ולכן הוא לא הדמות הראשית כמו ב"המלך סאן". רשימת הסדרות הנ"ל מופיעה בויקיפדיה. אחת מהסדרות (שטרם ראיתי) נקראת 8 days Mystery of Jeongjo's Assassination - וכפי שאפשר להבין, מתמקדת באחד הניסיונות להתנקש בחייו.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אה, נדמה לי שהכינוי הזה הופיע מאת: danarod בפרק השני אחרי שהיא פגשה במתזמן והוא שאל אותה אם היא כ"כ תמימה ואז היא ענתה לו שככה הכינוי שלה.
כל זאת אאל"ט
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.