מעשה בשלוש חברות. אחת רווקה, שתיים נשואות. המתגוררות באותו בניין. דול סון הנשואה לצלם החובש חצי פאה בלונדינית, מנהלת חיי נישואין מאושרים עם בעלה וביתה, ומהווה משענת לכל חברותיה. למרות שהיא איננה הראשית אני חייבת לציין שהיא מצאה חן בעיני יותר מכולן...הדבר היחיד שהפריע לי אצלה היה הקול הגברי משהו שלה...אבל זה בקטנה.
לצידה ישנה האן יאנג, אמא לבן חמוד הנשואה לרופא שהיא מעריצה , שמנהל רומן עם קולגה שלו. וביום בהיר אחד מודיע לה שהוא רוצה להתגרש. (הסיפור שלה היה סיפור לעוס וצפוי, וגם פחות התחברתי לדמות...)
ולצד הזוגות הבורגנים חיה לה דאנג ג'ה, עורכת עיתון אופנה, שאמורה להיות אופנתית אבל רוב הזמן אין לה טיפת איפור על הפנים, ושלא מאמינה בנישואין ובאהבה. אבל בגילה המתקדם יש לה כמיהה עזה לילד... כך ש"זוג רע" מתחילה בסצינת פיתוי מרעננת, שלא זכורה לי משום דרמות קוריאניות. אשת הקריירה הרווקה מחליטה שלא לעזוב את העולם בלי להפוך לאמא, ומכיון שבקוריאה לא מוכנים להפרות אשה לא נשואה, היא בוחרת בקפידה את הגבר שמתאים לקריטריונים הנוקשים שלה, כדי להתרבות בצורה טבעית ומתלבשת עלי... אבל הקשר שלהם כמובן שלא מסתיים בפיתוי. שכן הבחור שמצאה הוא באמת אחד ויחיד במינו, והוא רוצה ומוכן להתמסר לה בכל ליבו, והיא אולי שועלה אבל לא חסרת לב...עד שהיא מגלה שיש לו משפחה שהזכירה לי את המשפחה של דן אה ב"כבוד המשפחה". משפחה מסורתית קוריאנית, שמצפה ממנה לטפל בבית ושמייעדת לו אשה מאז ילדותו.
אותה אשה-ג'י סונג וון- היתה מוכרת באופן מעצבן, והצליחה לעצבן אותי כל כך, עם הפרצוף העקום שלה. רק אחרי כמה פרקים גיליתי מי היא ומהיכן היא מוכרת לי. זו השחקנית ששיחקה את האחות של הונג ב"מלך סאן" ושהיתה פילגש מעצבנת ביותר גם שם. על זה נאמר - פעם עקומה תמיד עקומה... http://wiki.d-addicts.com/Ji_Sung_Won
זו היתה יכולה להיות דרמה משעשעת שתספק לנו את המתח בדמות האקשן בין האשה המסורתית לאשה המודרנית במלחמה על ליבו של בחורנו הראוי...ואת המאבק של אשת הקריירה בנישואין -אבל לא. הקוריאנים חיבים להכניס מתח אמיתי ומלודרמה כזו - שאחרי שפרקים רבים מצאתי את עצמי צוחקת כמו שכבר מזמן לא צחקתי בסדרה, פתאום מצאתי את עצמי חרדה ובוכיה, עם מחשבות על לזרוק משהו על התסריטאים. אוף איתם. איך הם מסוגלים, הקוריאנים האלה, להתחיל סדרה בצורה קורעת מצחוק, ולהביא אותך בשיא הטבעיות מהאוירה הקומית למלודרמה ולחשש אמיתי לחיי הגיבורה?
נו, הם מסוגלים לכל.
ובכל זאת, למרות המתח והדרמה, זו אחת הסדרות שאני ממליצה בענק. מרעננת, חדשנית, מצחיקה, ועם גיבורים מאוד לא שגרתיים...יש שם כמה משפטים שהערצתי את השחקנים על האומץ שהיה להם כדי להוציא אותם מהפה...במיוחד הגיבור הראשי, rhu http://wiki.d-addicts.com/Ryu_Soo_Young שככל שאני רואה אותו יותר אני מבינה איזה שחקן מדהים הוא. (הוא זכה לתיעובי ב"שמור את הריקוד האחרון בשבילי", לחיבתי ב"יורשת העצר" בתור הפרופסור שעוזר ליי סול לקבל את המלוכה, ופה- הוא בהחלט זכה באהבתי. שחקן ענק.)
בתגובה ל: השרשור האסייתי . מאת: ההרצליינית הנשיא ההוא מצייד עירוני התעלק גם לכאן, נכון?
וגם התובע המעיק מהצייד, נכון?
רק מוודא שראיתי נכון.......
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: 49 ימים- שאלה מאת: nirdelanoche מופיע כאן כאבא של הכלה האומללה, אבל לא ראיתי פה את התובע מהצייד...
בתגובה ל: 49 ימים- שאלה מאת: nirdelanoche
אבל האבא של הראשית היה הבעלים של מפעל היי-וון ב'צייד עירוני'
הצמד חמד - הרע והטוב הנה הם Bae Soo Bin הרע כאן בתמונה עם Jo Hyun Jae - הטוב
הסדרות הקוריאניות מאוד 'מתוקשרות' - אם מחפשים את שם הסדרה באנגלית במרשתת, אפשר להגיע לקישורים רבים בנושא ולוודא את שמות השחקנים.
לכל שחקן יש דף ב'ויקי' - מעין אנציקלופדיה של שחקנים / כוכבים... ואפשר לוודא היכן שיחק והיכן הופיע ובאיזה תפקיד
הנה 'באה סו-בין' בסדרה בשם Brilliant Legacy (ירושה זוהרת?)
Jerusalem Sights & Scents
힘내 이스라엘! 아자 아자 화이팅!!
מדריכה ישראלית בספרדית פורטוגזית ואנגלית גם
תרגום סדרות מקוריאה: מלך האפייה: חובת צפייה [30/30] עוד פרוייקט הושלם דרגה 7 בשירות הציבורי / סוכן זוטר: הושלם [20/20] Faith רופאה שליחת האלים: הושלם [24/24]
בתגובה ל: לא הנשיא ולא התובע מאת: Rebeccan אפשר לענות ל- יסודית שלי, מה הענינים?? חחה "עושים דברים גדולים ביחד ,וכל אחד תורם ,ואני אוהבת כל פיסת מידע שנופלת לידי ממך בימים הטובים שלי, לא נישכחת מלבי (בלי יודים מיותרים) חחחה, ועם משהו יחסית חדש שעבר אלי, בשבחכם, יעידו--- כל שיח, ומעשה --- גאוות כולנו, (יש איזה ו וו מיותרת)?? חחחה לא נורא,, מ
בתגובה ל: 49 ימים- שאלה מאת: nirdelanoche
השחקן לי ג'ון-היוק מתגייס בחודש הבא. נקווה שיחזור עם שפע קוביות וכריזמה
iDana לשעבר
בתגובה ל: התובע אגב מתגייס בקרוב מאת: danarod ללא תוכן
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: התובע אגב מתגייס בקרוב מאת: danarod הוא שיחק בה מצויין ,ביחס לצייד עירוני , שהיה קצת אנמי שם.. כאן הוא השתפר להפליא.. מאחלת לו שיאות קל ונעים
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: אהבתי אותו בדרמה equator man מאת: kler181 טוב, מעולה, תודה, אני אוסיף לך איזה אייקונון אבל אני בסהכ אוהבת לכתוב נטו, חחחה, תודה רבה, עכשיו יש צעצוע, הורדה ועוד צעצוע מקושקש, מה שנישאר זה כרטיס לדיסניילאנד, חה--- אגב הוא רומנטי לפחות??חה--
בתגובה ל: 49 ימים- שאלה מאת: nirdelanoche ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: השרשור האסייתי . מאת: ההרצליינית מעשה בשלוש חברות. אחת רווקה, שתיים נשואות. המתגוררות באותו בניין. דול סון הנשואה לצלם החובש חצי פאה בלונדינית, מנהלת חיי נישואין מאושרים עם בעלה וביתה, ומהווה משענת לכל חברותיה. למרות שהיא איננה הראשית אני חייבת לציין שהיא מצאה חן בעיני יותר מכולן...הדבר היחיד שהפריע לי אצלה היה הקול הגברי משהו שלה...אבל זה בקטנה.
לצידה ישנה האן יאנג, אמא לבן חמוד הנשואה לרופא שהיא מעריצה , שמנהל רומן עם קולגה שלו. וביום בהיר אחד מודיע לה שהוא רוצה להתגרש. (הסיפור שלה היה סיפור לעוס וצפוי, וגם פחות התחברתי לדמות...)
ולצד הזוגות הבורגנים חיה לה דאנג ג'ה, עורכת עיתון אופנה, שאמורה להיות אופנתית אבל רוב הזמן אין לה טיפת איפור על הפנים, ושלא מאמינה בנישואין ובאהבה. אבל בגילה המתקדם יש לה כמיהה עזה לילד... כך ש"זוג רע" מתחילה בסצינת פיתוי מרעננת, שלא זכורה לי משום דרמות קוריאניות. אשת הקריירה הרווקה מחליטה שלא לעזוב את העולם בלי להפוך לאמא, ומכיון שבקוריאה לא מוכנים להפרות אשה לא נשואה, היא בוחרת בקפידה את הגבר שמתאים לקריטריונים הנוקשים שלה, כדי להתרבות בצורה טבעית ומתלבשת עלי... אבל הקשר שלהם כמובן שלא מסתיים בפיתוי. שכן הבחור שמצאה הוא באמת אחד ויחיד במינו, והוא רוצה ומוכן להתמסר לה בכל ליבו, והיא אולי שועלה אבל לא חסרת לב...עד שהיא מגלה שיש לו משפחה שהזכירה לי את המשפחה של דן אה ב"כבוד המשפחה". משפחה מסורתית קוריאנית, שמצפה ממנה לטפל בבית ושמייעדת לו אשה מאז ילדותו.
אותה אשה-ג'י סונג וון- היתה מוכרת באופן מעצבן, והצליחה לעצבן אותי כל כך, עם הפרצוף העקום שלה. רק אחרי כמה פרקים גיליתי מי היא ומהיכן היא מוכרת לי. זו השחקנית ששיחקה את האחות של הונג ב"מלך סאן" ושהיתה פילגש מעצבנת ביותר גם שם. על זה נאמר - פעם עקומה תמיד עקומה... http://wiki.d-addicts.com/Ji_Sung_Won
זו היתה יכולה להיות דרמה משעשעת שתספק לנו את המתח בדמות האקשן בין האשה המסורתית לאשה המודרנית במלחמה על ליבו של בחורנו הראוי...ואת המאבק של אשת הקריירה בנישואין -אבל לא. הקוריאנים חיבים להכניס מתח אמיתי ומלודרמה כזו - שאחרי שפרקים רבים מצאתי את עצמי צוחקת כמו שכבר מזמן לא צחקתי בסדרה, פתאום מצאתי את עצמי חרדה ובוכיה, עם מחשבות על לזרוק משהו על התסריטאים. אוף איתם. איך הם מסוגלים, הקוריאנים האלה, להתחיל סדרה בצורה קורעת מצחוק, ולהביא אותך בשיא הטבעיות מהאוירה הקומית למלודרמה ולחשש אמיתי לחיי הגיבורה?
נו, הם מסוגלים לכל.
ובכל זאת, למרות המתח והדרמה, זו אחת הסדרות שאני ממליצה בענק. מרעננת, חדשנית, מצחיקה, ועם גיבורים מאוד לא שגרתיים...יש שם כמה משפטים שהערצתי את השחקנים על האומץ שהיה להם כדי להוציא אותם מהפה...במיוחד הגיבור הראשי, rhu http://wiki.d-addicts.com/Ryu_Soo_Young שככל שאני רואה אותו יותר אני מבינה איזה שחקן מדהים הוא. (הוא זכה לתיעובי ב"שמור את הריקוד האחרון בשבילי", לחיבתי ב"יורשת העצר" בתור הפרופסור שעוזר ליי סול לקבל את המלוכה, ופה- הוא בהחלט זכה באהבתי. שחקן ענק.)
4.5 כוכבים בסולם זלפה (מתוך 5...)
בתגובה ל: זוג רע-bad couple מאת: zilpa
צפיתי בה לפני שלוש שנים, ועדיין שמור לה מקום חם בלבי. אני גם זוכרת כמה וכמה סצנות אהובות הודות לצפייה חוזרת מסיבית בזמנו. הזוג הראשי נהדר וכנ"ל המשנית שציינת לטובה, והעלילה מפתיעה ותפסה אותי חזק.
מצטרפת גם למה שכתבת על הגבירה העקומה - לצערי היא בדיוק צצה גם בפרקי השבוע ב"יי סאן" (לפי אתר ויוה). שרק תעוף לי מהעיניים ומהר!
בתגובה ל: סדרה מקסימה מאת: danarod נכנסתי לשרשור האסייתי ההוא, ממאי 2009, וגיליתי שני דברים: המדהים הוא הציון של לינה מה- ה 29.5- שמדבר על כך שהיום בדיוק, לפני אי אלו שנים, נכנסה לחיינו סאמסון המתוקה, והתחילה את השגעון הקוריאני. והנה, היום ה 29.5.- צריך להרים איזה כוסית לכבוד זה, לא?:) חוץ מזה מדברים שם על המלך סאן...שגם היום מככבת פה בשרשורים, בעקבות ההבאה שלה ל"ויוה" בגרסא האינטרנטית...
ויש שם המלצות על כמה סדרות שנראות לי מעניינות מאוד...אז תודה על השרשור הזה, וכמובן- שהסקירה שלך מעולה ומושקעת, וכייפית לקריאה. (לא שציפיתי למשהו אחר ממך...)
אני לא מבינה איך פספסתי את "זוג רע" עד היום, ומודה לציפי היקרה, שבזכותה הסדרה הזו (ועוד לא מעט אחרות )נמצאת על הכונן שלי...
אני חושבת שהבאה בתור תהיה "בטהובן וירוס"...שגם טרם ראיתי. אם כתבת עליה, אשמח לקרא (אלא אם כן זה ספויילרים מהותיים) וספרי לנו איך את נהנית מ"הלהקה"? את כבר מרגישה צורך להשתיל אונה לגו מי נאם, או שטרם?
בתגובה ל: מדהים מאת: zilpa
חמש שנים לגל הקוריאני!
כתבתי בזמנו על "בטהובן וירוס". יש שם ספויילרים ראשוניים (לא ממש מהותיים לדעתי, אבל לאנשים שונים יש סף רגישות שונה לספויילרים...):
ולגבי "הלהקה" - אני באמצע הסדרה. החלטתי לתגבר את הצפייה (בהמרצה כמובן, כמעט מהרגע הראשון), כדי לסיים כמה שיותר מהר. מאחר שאני צופה בתרגום לאנגלית, אני לא יכולה להמריץ במהירות המקסימלית לצערי...
הסדרה די בגובה הדשא לטעמי, כך שלדעתי הגיבורה משתלבת היטב בסביבה מבחינה מנטלית/אינטלקטואלית האמת שהיא לא כ"כ מעניינת אותי, וכנ"ל הראשי. לדעתי היה יותר משכנע אילו הוא היה מתחזה לבחורה בלהקת בנות
אני מחבבת למדי את ג'ולי החמודה (חבל שהיא לא זוכה ליותר זמן מסך) וגם את שין-וו וג'רמי שנעימים לעיניים (אשכרה הייתי צריכה ללכת לדרמה ויקי כדי להיזכר בשמות. אולי גם אני זקוקה להשתלת אונה )
iDana לשעבר
בתגובה ל: וואלה, צריך להרים כוסית סוג'ו מאת: danarod אבל האינטילגנציה של כולם שם לא באמת מזהירה. בסדרה הזו נתקלתי לראשונה בג'אנג גון סוק, וממש לא התפעלתי ממנו. הכי מצא חן בעיני ג'רמי, שנראה לי היחידי שראוי לתואר "אתה יפהפה".
לא הבנתי מה יופי וטעם מצאו בו אסול ואורלי, אבל מאז שראיתיו ב"מרי, הינשאי לי" הפכתי גם אני לאחת מחובבותיו.
למרות האיפור (שהוא לא מוריד משום מה גם בסדרות הסטוריות) והשיער הארוך, ושלל בדיחות "האני גיי" שלו, הוא נראה לי גברי מאוד. (האמת, צריך להיות גבר- גבר כדי להתאפר ככה, להסתובב בתלבושות מנצנצות, עטוי עדיים ושיער ארוך, ועדיין להיראות גברי...)
בתגובה ל: את לא צריכה השתלת אונה... מאת: zilpa
אני חשבתי שג'אנג גון סוק היה מלא קסם ב"בטהובן וירוס". ביתר הסדרות שראיתי בהשתתפותו הוא לא הרשים אותי.
והנה סרטון של הבחור שמשתעשע באחת התוכניות:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אונה רזרבית לא תזיק לי מאת: danarod הוא משכנע לחלוטין בתור סוג של אג'ומה... מאיזה תכנית זה?
והאם, למרות שהוא נראה לי מאוד גברי- זה רומז לכך שהבחור בעצם הראל סקעת/עברי לידר הקוריאני?
בתגובה ל: אוי, זה קטע ענק! מאת: zilpa
לפי ויקי, זה היה סיטקום שרץ במשך 6 עונות בין השנים 2000-2006 (בכל פעם עם קאסט אחר - לא מעט איידולים ושחקנים בתחילת דרכם).
ובראיונות ג'אנג גון סוק מדבר על אקסיות ועל חלומו להתחתן ולהקים משפחה מאושרת בעשור הקרוב. עכשיו נזכרתי שהוא התוודה שבתקופת צילומי "הוואנג ג'יני", היה לו קראש על הא ג'י-וון (הוא היה בן 19 והיא בת 28 וזו נשארה אהבה חד צדדית...).
בתגובה ל: זה מתוכנית שנקראה Nonstop מאת: danarod אף שחקן לא יכול לצאת באמת מהארון...אבל בד"כ יש לי ראדאר טוב. הנה, השחקן מה"מפץ הגדול", פעם ישבתי עם חברים שצפו בזה, ואיך שראיתי אותו שאלתי אם הוא הומו. הם אמרו לי שבסדרה לא, ובמציאות יש רינונים...אבל רק לפני מס' שבועות הוא יצא רשמית מהארון.
מצד שני, קשה מאוד לדעת באמת- כי למרות שאני כן עם "ראדאר טוב" כאמור, יש לי חבר, חתיך עולמי שנראה סופר גברי, ומעט מאוד אנשים יודעים עליו שהוא הומו...(ואם אני לא הייתי יודעת, לא הייתי יכולה לנחש)
הוא לא רוצה שידעו, אז אני שותקת, וכשאנשים רואים אותי איתו ושואלים: "וואו, איזה מהמם הוא, למה אתם לא ביחד, ?!" אני כל פעם מחייכת וממציאה משהו אחר...
בתגובה ל: טוב, נראה לי שבקוריאה מאת: zilpa
של דוגמן ושחקן קוריאני, קים ג'י הו, שהתאבד זמן קצר אחרי שיצא מהארון. מעתיקה מתוך כתבה שפורסמה בזמנו ב-NRG ועסקה בהתאבדויות של שחקנים בקוריאה:
כך למשל, נטל קים ג'י הו את חייו לאחר שיציאתו מהארון לא נתקבלה בברכה בתעשיית הבידור ובעיקר בקרב הגולשים שלא חסכו ממנו את ביקורתם. "אני בודד מאוד ואני במצב מורכב במיוחד", כתב השחקן בפתק שהשאיר לפני מותו. "אנא שרפו את גופתי". בתצהיר שהוציאה לאחר מותו פירטה המשטרה כי השחקן החליט להתאבד כיוון ש"אנשי התעשייה התאכזרו אליו וביטלו לו כמה חוזים והפקות, שבהם היה אמור לקחת חלק".
ובאחת הסדרות האהובות עליי, Life is beautiful, שבה היה זוג חד מיני, קיצצו סצנה גאה, למורת רוחה של התסריטאית. הנה כמה דברים שכתבתי בעבר (ערכתי עם ספויילרים מינימליים):
התסריטאית בת ה-67, קים סו היון, נחשבת לאחת התסריטאיות המוערכות. היא סיפרה שחברת ההפקה ביקשה ממנה לשלוח את הזוג הנ"ל למקום רחוק, אי שם באמצע הדרמה, מתוך שיקולי רייטינג (למרות שהסדרה זכתה לרייטינג נאה של מעל 20% רוב הזמן, ופרק היציאה מהארון היה אחד הנצפים). היא כתבה בטוויטר: "ככותבת, אני לא אנקוט בגישה מתרפסת כזו, עד יום מותי". היא גם הביעה כעס כאמור על הרשת שהשתפנה וערכה את אחת הסצנות המשמעותיות של הזוג.
היא סיפרה גם שהיה לה חשוב שהסדרה הזו תהיה מגוונת, ולא תתמקד רק בסיפור אחד, כמו סיפור האהבה החד מיני. הסדרה עוררה עניין, והיו כאלה שטענו שאין מספיק סצנות מחממות לב של טה סוב וקיונג סו. אבל היו גם תגובות עוינות, כמו מודעה שפורסמה על ידי קבוצת אמהות: "כשהבן שלי יהפוך להומו ויידבק באיידס אחרי שיצפה בסדרה, רשת SBS תצטרך לקחת את האשמה על עצמה". מסתבר שגם לא אפשרו את שידורה בבתי הכלא, כי חשבו שזה עלול להשפיע לרעה על האסירים.
והתסריטאית התייחסה גם לשם הסדרה ולמוטו שלה: "לכל הדמויות יש את התכונות המושכות שלהן, ואי אפשר לשנוא אותן. אני חושבת שזה תלוי רק בך - להחליט אם החיים יפים או לא. אנחנו נוטים לפגוע באחרים בלי כוונה, אבל כל מה שצריך זה להתחרט באמת ולבקש סליחה. כשאתה מסוגל לקבל את האחר על מגרעותיו, החיים לא יפים יותר?".
*
נשמע שיש לך גיידאר מכוון היטב, אבל תמיד יהיו כאלה שיבלבלו את הראדאר. אני עבדתי עם מישהו שהיה נשוי ואב לילדים, ותמיד הזיל ריר על כל מיני תמונות של דוגמניות חשופות וכו'. אחרי כמה שנים שמעתי שהוא התגרש, יצא מהארון וחי עם בן זוג. אילו לא הייתי שומעת על כך מכמה אנשים שונים שאני סומכת עליהם, לא הייתי מאמינה בחיים...
iDana לשעבר
בתגובה ל: יש סיפור עצוב מאת: danarod למרות מה שתיארת, אני חושבת שיש פער אדיר בין המציאות המוסרטת- שהיא הרבה יותר סבלנית כלפי גייז בקוריאה, לבין המציאות. בסרטים כמו "עתיקות ומתוקים" ו"טעם אישי" מציירים הומואים כדמויות שמקובלות בחברה. היחס אליהם הוא חביב ומאשר בסך הכל.
(בעתיקות ומתוקים, בסוף הסרט, אני אפילו קצת מצטערת שהבחור הסטרייט לא יכול להימשך להומו שמאוהב בו...) לעומת זאת, בפועל- היחס אליהם אחר לחלוטין ועדיף להם להיקבר עמוק בארון, והסיפור שהבאת - אני מניחה שהוא לא היחיד...
אני בטוחה שבתעשייה כן יודעים, אבל כל זמן שזה לא יוצא החוצה, הכל בסדר. כמו הוליבוד שבשנות החמישים שידכה לרוק האדסון אשה (מזכירה בחברת ההפקה) ומכרה את זה כסיפור אהבה, בזמן שזה היה סיפור כיסוי...
ואני לרגע לא מתיימרת "לדעת תמיד", כי כאמור, יש אנשים שמאוד קשה לדעת עליהם. כך שבהחלט יש אנשים שלא הייתי חושדת בהם, אבל הסתבר שהם כן, אבל מעולם- עד היום- לא קרה שחשדתי במישהו לשווא. אני זוכרת לפני כמה שנים - אחותי הציגה בפניה- באיזה אירוע משפחתי של העבודה שלה, קולגה שלה. ואמרתי לה שהוא הומו. "מה פתאום, הוא נשוי והוא כל הזמן צוחק על הומואים..." ענתה לי. הראתה לי את אשתו- אשה נאה. "הוא הומו- ואשתו יודעת." אמרתי לה. כעבור שלוש שנים היא מספרת לי: "אני לא מבינה איך ידעת, מסתבר שהוא התגרש, יצא מהארון- וסיפר לי שמאז גיל 16 הוא ידע שהוא הומו, אבל אשתו היתה בת כיתה שלו, וחברה טובה מאוד, שאהבה אותו והם החליטו להתחתן ולהביא ילדים. כשראו שלא מצליח להם בתחום הילודה, אחרי כמה שנות נישואין, החליט לפרק את החבילה ולחיות באופן שיהיה ישר עם עצמו ועם הנטיה שלו...
בתגובה ל: לגמרי עצוב... מאת: zilpa
הזוג ההוא נתקל בתגובות קשות - מצד חלק מבני המשפחה. לא כולם תמכו בו והיו מריבות ודברים קשים שנאמרו. ובסופו של דבר אחד מבני הזוג יצא מהארון רק מול המשפחה (ולא במקום העבודה, שם הוא חשש מאוד שיתגלה, והוא עבד בבית חולים, לא בתעשיית הבידור).
אבל אין ספק - במציאות זה הרבה יותר קשה ומורכב...
iDana לשעבר
בתגובה ל: זוג רע-bad couple מאת: zilpa נהניתי לקרוא ולהיזכר...תודה
אם אהבת את השחקן הראשי ממליצה לך על הסדרה "Seoul 1945"...אבל זאת סדרה של כ-70 פרקים אז קחי את זה בחשבון
בתגובה ל: זאת הייתה סדרה מאוד יפה! מאת: MyGirl כמו שאמרתי, השחקן הראשי הזה היה 1. מתועב ומכוער להפליא ב"שמור את הריקוד האחרון בשבילי" 2. חמוד וחביב ב"יורשת העצר/הנסיכה שלי" 3. נאה מאד ומקסים ב"זיווג גרוע" (נשמע לי יותר נכון לתרגם זאת כ"זיווג גרוע" מ"זוג רע")
הדמות שלו, אגב, למרות היותה מקסימה - היא דמות של תם (או שמא טמבל?...) שכל כך הרבה פעמים חסר כל מודעות לסביבה, שהיה בזה משהו גם מרגיז. במיוחד
ספויילר-
בפרק בו הם יושבים על חוף היום, היא מרגישה רע, כמעט מתעלפת, והוא מקשקש לה על זה שכדאי שתמצא את אבא שלה...האללו, אתה מדבר על נושא כזה רגיש עם החברה שלך, אתה לא חושב שמן הראוי שלפחות תסתכל עליה כשאתה מדבר, תבחן את התגובות שלה? רק כשהיא מאבדת הכרה אתה בכלל שם לב שהיא שם.
סוף ספויילר
אבל חוץ מזה, הוא היה מתוק אמיתי, ובסופו של דבר כל הדמויות שם היו כאלה שאפשר היה לחבב. ואני אוהבת סדרות כאלה:)
בתגובה ל: זוג רע-bad couple מאת: zilpa את הדרמה הזו....!!!! הלואי והיה לי את הכישרון לסקר דרמות , כמוך...
תודה לך על הסקירה המקסימה שלך, את יודעת לתאר מצויין את הדמויות ואת הסיטואציות והאינטראקציה שבין הדמויות , בצורה מענגת וברורה .... אפשר רק להתקנא בכישרון הזה שלך.
אני כרגע בהפסקה מ-"אגדת השמש והירח" הנהדרת , מאוד מזכירה את המלך סאן....אני כל הזמן בוכה ...אני בפרק 14 ואני לא מצליחה להתנתק ממנה , ממש מכשפת אותי ואני חייבת לציין לשבח את התרגום המעולה של מירב ודלית ... למי שעדיין לא ראה אותה , אני ממליצה עליה ביותר.
בתגובה ל: הוי , זילפה , אני ככ שמחה שסוף סוף ראית מאת: kler181 גם אני ראיתי אותה בתרגום עברי, שהיה די טוב. כנראה שציפי גם הביאה אותה מהקישור שנתת...(והנה, יש לאחרים אפשרות להוריד גם...) האמת שכשקיבלתי אותה לא היה לי מושג מה אני הולכת לראות, אבל מסתבר שהרבה פה כבר ראו אותה - וכולם נהנו...
חשבתי לראות את "אגדת השמש והירח", (אם כי ראיתי ששינו את השם באסיה ל"הירח שחיבק את השמש" אני הייתי בוחרת לתרגם זאת כ"הירח שמקיף את השמש"...) אבל דוקא העובדה שאת אומרת שאת בוכה- די גורמת לי להירתע. הקוריאנים עם אכזר שאוהב את הדמעות הטהורות של הצופים... ואני מעדיפה לצחוק (אפשר גם לבכות קצת, תוך כדי, אבל לפחות שבסוף יהיה לי חיוך על הפנים...)
בתגובה ל: תודה רבה על המחמאות:) מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: תודה רבה על המחמאות:) מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: אל דאגה , היא אצלי על הכונן ,למקרה שתרצי לראות מאת: kler181 וגם אני מהבכייניות הסדרתיות...:)
בתגובה ל: זוג רע-bad couple מאת: zilpa ריי סו יאנג, איזה כייף גם ישנם לינקים להבנה, גם סיפור גם סקירה גם המלצה, "קטלני"----- , איזה יופי, תענוג, כי מיד מצטיירת התמונה קומפלט, יש לסקירה חשיבות חגיגית, ל שכמוני, ולא אתעייף אף פעם לחזור על זה תודה.מ.
בתגובה ל: זילפה, קראתי ונהניתי וגיליתי את "פרופ", מהנסיכה, מאת: מאימאי10 ותודה על המחמאות.
בתגובה ל: הדרמה הזו בקרוב אצלך:) מאת: zilpa
בתגובה ל: vהי זילפה, מה קורה? מאת: מאימאי10
בתגובה ל: זוג רע-bad couple מאת: zilpa מה שכן, עוד לא למדתי למשוך עברית, ובכל זאת אהבתי את, התקצירים שהעברתם כאן את ו דנה, וכמובן לינה של אז?? אני משתגעת על ה פרופ של "הנסיכה" ריו סו יאנג, כבר מההתחלה החלטתי שהוא רובט רודפורד הקוריאני , ולא טעיתי, הוא מושך את הענין מיידי, יש לו נוכחות נקודה. אותו הדבר אבל בהפוכה, אני לא יכולהלומר דבר על דניאל, מ סאםמסון כי לא ראיתי עדיין----- מכה,,,,, אין זמן,,,
בתגובה ל: תודה מרובה עושה רושם של סידרה ממש לטעמי, מאת: מאימאי10
בתגובה ל: תודה מרובה עושה רושם של סידרה ממש לטעמי, מאת: מאימאי10 כדי לגרור כתוביות צריך שתהיה לך התוכנה המתאימה (VLC ) ואין לך שום תירוץ לא לראות סאמסון. אחת הסדרות הנפלאות ביותר, שהתחילה בעצם את ההיסחפות שלי אחרי הדרמות הקוריאניות...
בתגובה ל: זוג רע-bad couple מאת: zilpa גם אני ראיתי אותה מזמן אחרי ההמלצה של דנה. ואני זוכרת שכשהתחלתי לראות אותה חשבתי שהיא עוד סדרת קומדיה - רומנטית חביבה להעביר את הזמן. אבל ככל שחלפו הפרקים היא נעשתה דרמטית עם טאצ' של טרגדיה.... היא זכורה לי כסדרה מקסימה, על נושא מעניין וכאוב. אחרי השקעה מרובה בקריירה פתאום לגלות שהזמן חלף ואת כבר מבוגרת. כל החברות שלך עם משפחה ילדים ובני זוג. ואת נשואה לעבודה. נכון שאצל דאנג הא זה היה מבחירה. אבל כמו שרואים בהמשך הסידרה היא מתאהבת בו במהירות וזקוקה לו עוד לפני שנודע לה הספוילר המחלה. לא זכרתי את השחקן מ"שמור לי את הריקוד האחרון" ....מוזר שמחה שנהנית כמוני מהסידרה.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: סידרה מקסימה מאת: shrekit144 הוא לגמרי השאיר עלי רושם (רע) שם. הוא שיחק את הנבל האומלל שמתאהב גם כן בגיבורה הראשית ..
בכלל, הסדרה ההיא היתה מאוד מעצבנת מבחינתי.
בתגובה ל: מתי ראית את הריקוד האחרון? מאת: zilpa וגם אני לא כל כך אהבתי את הסידרה. הדברים היחידים שאני זוכרת ממנה שהראשיים היו ממש יפים!! שהעלילה היתה יותר מדי טלנובלאית לטעמי. ושהצחיק אותי שקוראים לסידרה בשם שמבינים את המשמעות שלו רק בחמש דקות האחרונות של הסידרה.
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: סידרה מקסימה מאת: shrekit144 i do i do ( ראיתי את 2 הראשונים) אני מאוד נהניתי , פרט לכך שאני משוחדת , כי אני מאוד אוהבת את קים סון הא ...בדרמה החדשה היא בתפקיד אשת קריירה רווקה-מזדקנת וגם פה היא מאוד מודאגת מזה.... לפי 2 הפרקים הראשנים, מהנה ויש לי הרגשה של המשך מעניין יותר...והראשי הצעיר שלצידה, ממש ממש מתוק והוא גונב לה מעט את ההצגה... מחכה להמשך
בתגובה ל: מענין שגם הדרמה החדשה שלה עוסקת באותו נושא מאת: kler181 היא גרמה לי להתאהב בה בסאמסון, ומאז היא לא מפסיקה להפתיע אותי במגוון הזהויות שהיא מצליחה לסגל לעצמה. מכוערת, יפה, שמנה, רזה (דקיקה, בעצם), טיפשה, חכמה- הכל הולך. משכנעת ב-ה-כל...אין עליה. אני מחכה שהסדרה הזו תסתיים ואז אגש אליה. אני מעדיפה לראות סדרות - במיוחד קוריאניות, שבד"כ מתחילות בדיוק מהנקודה בה הפסיקו את הפרק הקודם- ברצף.
בתגובה ל: השרשור האסייתי . מאת: ההרצליינית
נרשמתי היום לאתר שמאפשר לעשות רשימות של הדרמות האסייתיות שצפיתי בהן, מתכוונת לצפות, שמתי בהולד, נטשתי וכו'. האתר מאפשר גם להוסיף דירוגים, ציונים, סקירות וכו', לראות מה הדרמות הפופולריות לפי הגולשים הרשומים ושאר פיצ'רים. הגעתי לאתר בעקבות הפניה באתר של קבוצת התרגום WithS2 - כאן יש גם הסבר מפורט יותר:
מבחינתי היתרון העיקרי שלו זה שהוא מאפשר לעשות סדר ברשימת הצפייה, והרשימה מקושרת גם למידע על הסדרה והשחקנים. נראה חביב בהחלט
בדומה לאתרים אחרים בסגנון, האתר גם מחשב כמה זמן בזבזתי בצפייה בדרמות? אם אני מבינה נכון, האתר טוען שבזבזתי יותר מ-70 ימים בצפייה! אמא'לה! אבל בעצם החישוב הזה מתעלם משני נתונים עיקריים: א. יכולת ההמרצה המרשימה שלי ב. צפייה חוזרת בסדרות מסוימות שמכפילה פי כמה את הזמן המושקע בהן (למשל, בימים אלה אני צופה שוב ב"יי סאן", "49 ימים" ו-Thank You - את האחרונה אני מתרגמת, וזה דורש המון זמן).
היה לי גם קשה לדרג ולתת ציונים לחלק מהסדרות - קשה לי לצמצם את מה שאני חושבת על סדרה לאיזשהו ציון יבש (למרות שבאתר מתלווה לציון גם איזושהי הערכה - 7 למשל זה "טוב", 8 "טוב מאוד", 9 - נהדר, וכן הלאה).
ואחרי כל החפירה, הנה הקישור לרשימה שלי (בתקווה שלא שכחתי כלום. יש גם בערך 3 סדרות שראיתי, אבל לא מצאתי באתר. ואני תוהה אם אי פעם אספיק לצפות בכל הסדרות שממתינות לי?)
בתגובה ל: MyDramaList.com מאת: danarod לגבי הציונים, יש מעט מאוד שאני מסכימה איתך לגביהם - אבל כמו שאת אומרת תמיד, "על טעם וריח..."
לגבי הממתינות לך, אני הייתי בטוחה שאת פאדאם פאדאם ו"אהבה מופלאה" כבר ראית, וגם את "כוכבים נופלים מהשמיים"...אבל אם את מחפשת משהו כרגע, אני לגמרי יכולה להמליץ לך על קימי וה פטו היפנית כסדרה שאני מאמינה שמאוד מאוד תאהבי... ומהיכרותי איתך, אני מהמרת ש"הו, מיי ליידי" תומרץ אצלך בקצב כה מהיר, שאני לא בטוחה שכדאי לך בכלל להוסיף אותה לרשימה שלך...(אני חיבבתי אותה, אבל את הרבה פחות סלחנית ממני כלפי סדרות קלילות במשקל נוצה...:)) והכי חשוב: ו"זמן שנהנית בו איננו זמן מבוזבז!"
בתגובה ל: איזו רשימה מכובדת מאת: zilpa
בעיקרון ברשימת ההמתנה שלי יש סדרות שכבר מחכות לי על הכונן - ו"הו מיי ליידי" הגיעה אליי במפגש (העתקתי שם סדרות באופן די רנדומלי, מסתבר). בזמן האחרון אני בעיקר צופה שוב בסדרות ולא כ"כ מתחילה חדשות - אולי כשאסיים את התרגום ואת הצפייה החוזרת ב"יי סאן" - אני אתפנה לדברים חדשים. נראה לאן תוביל אותי תחושת הבטן.
אני מאמצת את המשפט "זמן שנהנית בו איננו זמן מבוזבז!" (טוב, לא מכל הסדרות נהניתי, אבל לא בוכים על חלב ומגהבייטים שנשפכו וכו').
iDana לשעבר
בתגובה ל: המשפט הזה תמיד מוכיח את עצמו מאת: danarod
הלינק מהאתר שפירסמת כאן, תודה, כמובן שאני ממשיכה לשמור אמונים לחברה שלי, במקרה זה אי אמ לאג'נאט, עלאק, אני אגדה שאומר מיגיו והבחור לי גק'ון הייק ?? מהצייד המשחק את תפקיד התובע שנרצח??? ובכן, כאשר יש רק 2 חוות דעת זה אומר חלש?? לא סופרים אותה או סתם אנשים רואים ולא מגיבים , חחחה בחירה אפשרות אחת , חחחה לא שתיים, חחחה טוב אני צוחחקת, אבל ברור שאני חורשת באמת רק על הידעות שלי, הגיוני לא??? תשובה פליז, מ.
בתגובה ל: ל דנה, אחד בבוקר אחד בערב, חחח, שאלה מאת: מאימאי10
הדירוג באתר הזה מבוסס כל כולו על טעם אישי - איש איש ודעתו/העדפותיו.
נראה לי שהאתר חדש יחסית, כך שכמות הסקירות רק צפויה לעלות (ומן הסתם יהיו יותר סקירות לדרמות חדשות ופופולריות). בסה"כ האתר עושה רושם טוב, הוא מאפשר לסדר את רשימת הצפייה ולקבל מידע על סדרות/שחקנים וחוות דעת של צופים אחרים. אבל אין פרקים להורדה באתר, אם זה מה שאת שואלת...
אכן, לי ג'ון היוק (התובע מ"צייד עירוני") משחק ב-I Am Legend בתפקיד מרכזי. הוא היה חביב למדי, אך הדרמה בכללותה הייתה די מפוספסת לטעמי וחבל - היה פוטנציאל.
אבל בביטחה, אני מכירה את תוכלת החיים של השחקנים, ניכנסתי לראות את הראשי של "לבלוע את השמש" איזה מכוער בכל היתר, והנה הגעתי באותו עניין למותק שלי מהנסיכה, מי הוא לא ככ קלטתי אולי הוא הראשי של השמש ואולי לא, אבל בכל מקרה הרווחתי,
עכשיו , את אסיה בלעתי, אין לי יותר מה להוריד, עשיתי עבודה רצינית מאד והכל כבר על הכונן, אני מתחילה עם הרשימה שלך מה שאומר וזאת שאלה?? כל שם שאני מדגישה אני נכנסת ליוטוב וטועמת?? או שיש עוד דרך?? עלי להרויח את החמישים שקל הרשמה ומהר,,, חחחחה תודה. מ.
לפי מה שהבנתי מי שהעלה את קליפ הזה טוען שערך את התמונות, או שזה סרט שלה, או פרסומות לבושם?? לא ברור אבל אם יש כזאת סידרה הייתי מבקשת לדעת תודה. מי שזוכר בהתחלה הפריעו לי השיניים שלה, מאז למדתי להעריץ אותה, משאומר שיש להיזהר.מ.
בתגובה ל: אי אפשר להתאפק, הנסיכה, איזה יפה היא, תראו, מאת: מאימאי10
לקראת הסוף, המאכלים, בדיוק אם אלה מתעסקים בטיול ל- סיאול, הכל מונח, חתוך ,מבריק ,עטוף, למשל: הסנביץ -אורז, או החתיכות עוף מטוגן, או האיטריות --הקרות שנראות כמו מריחת צבע צהוב לימוני, פשוט תאווה -לעיניים,
והיא נראית אחת שאוהבת לאכול, מלבד, האוכל אני מבינה, שהיא באה מחתיכת קריירה קודמת של פרסומות, לא רעה, ולקראת הסוף היא מפזזת שחבל שלא המשיכה גם ב- הנסיכה, ראינו מזה --טיפונת --היא באמת יודעת להתנועע, יפה, אני הולכת לבדוק חוץ מאסיה את הסידרה שלה זנב עם 9 זנבות האם יש לה עוד, אהבה אסורה זוהי כמו הטורקית עלאק אוי ואוי,, יותר מוצלחת מ מיג'ו ואי ואי, איזה חוסר נאמנות מצידי, פשוט יש יותר חומר עליה.
בתגובה ל: MyDramaList.com מאת: danarod לי,,,,חחחה, האחד עומד להתגשם השני ל"הגיע לקרסוליך," ולא שיש הבדלי גובה, חחחחח, אבל מזה ---הרשימה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אימל'ה, בחיים אני לא יעמוד בקצב, בחיים, אבל אני אנסה ארדוף במקל ובחדוות נעורים כי אני חייבת לעבור מהמתחילים, למתקדמים, הכוונה לקבוצת המתקדמים, חחחה. טוב אני רוצה בבקשה,,, 1. לינק להרשם גם,,, 2 מה לעשות להדפיס את הרשימה ולהתחיל לחפש לינקים?? או שיש חיבור אחר לעסק, חוץ מ טרה ולשפוך הכל לכונן, מה עוד?? מדהים,\ זאת היתה תגובה קצרה, אני בדרך לצרות שלי, אימא וכו, אבל כל הכבוד, אני מתה למצוא אייקון חיבוק איפוא?? תודה לאו יו. מ.
בתגובה ל: ל דנה, יו,,,,,,,,,,,,,,,,, שני חלומות מאת: מאימאי10 יש, שחקנים, לינקים להמשך הופעות, וביקורת, שששששששששששש, איזה ביקורת שלילית, חחחה כימיה בין הראשיים סוף דפוק, חחחה גם אני לחשוב ככה,,, חחחה. אז רק לא הבנתי איך אני מורידה, תודה עפתי,,,,מ
May 19, 201120 of 20 episodes seen
kdramafan89 3 of 3 people found this review helpful Other reviews by this user
Overall 8 Story 9 Acting/Cast 8 Music 6 Rewatch Value 4 The lead characters do have a strong chemistry which I appreciate. Im not sure if the male lead can act or not cause most of the time his face is blank, maybe thats apart of his character? The female lead was annoying. She just cries too much and acts ridiculous all the time. Her hair also bothered me for some reason. The storyline is interesting and different. The supporting cast all did a great acting job. The last episode is weird in that the first half goes by too fast that its hard to keep up with everything thats going on. Then the later half is like slow. The last scene was confusing...This is not the best drama but it beats a lot of other
בתגובה ל: MyDramaList.com מאת: danarod אתם מוזמנים להיכנס, לעיין ולהתרשם.
לזכרך, קרלוטה שלי.....
בתגובה ל: MyDramaList.com מאת: danarod חבל שאי אפשר להוסיף לבד את הסדרות ושלוקחים בחשבון רק את האופציות הקיימות באתר...אני בטוחה שסדרות רבות יחסרו לי ברשימה בגלל זה אחרי שאכתוב רשימה אצרף גם כן קישור תודה על האתר, דנה!
בתגובה ל: איזה אתר חמוד!!! מאת: MyGirl די מיהרתי להכין אותה אז בטח אעשה שינויים בהמשך
בתגובה ל: שכחתי להוסיף את הרשימה...הנה היא: מאת: MyGirl
כ"כ הרבה דרמות - אני יכולה להגיד רק וואו!
יופי של כינוי! (הוא כבר שימש אותך בעבר, נכון? )
iDana לשעבר
בתגובה ל: חשבתי שייקח לך חודש לעדכן את הרשימה מאת: danarod תוכנית טלויזיה על היכולות האלה, כל היום רואים, אופנה ומוזיקה ובישול אף פעם לא נתנו את דעתם להראות איך מרימים רשימות כאלה עם התרשמיות והמלצות וכו' מה דעתכם?? יש ביצירות שלכם כאן הרבה מאד שיכול לגרום לאנשים לצפות איך זה מתבצע, המון סיפוק ונועם מיוחדים, ממש. בכל זאת תודה ל- נו שכחתי אורה?? על המסה הזאת ואי ואי ואי, רק גמרתי את של דנה ועכשיו קיבלתי סחרחורת" מהרשימה, מתי בדיוק יש לי סיכוי להדביק אותכם בפיגור חחחה צחקו עלי, אגב יש לי בקשה,
בתגובה ל: בנו. בנים, יו, זה כמו לפצח כספת, יש לארגן תוכנית ט מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: שאלה, איכן משיגים את התוכנה של הדמיות היפות האלה, מאת: מאימאי10
בתגובה ל: אם את מתכוונת לאייקונים מאת: danarod לרשימת האנשים שמורידים אייקונים, אז
ובהזדמנות זו אני תוהה, כל כך פשוט, איך לא עשיתי את זה קודם...
בתגובה ל: ועכשיו גם אני החלטתי להצטרף מאת: zilpa
כמעט כמו הדרמות הקוריאניות...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אם את מתכוונת לאייקונים מאת: danarod חחחה, חוכמה להיות מורה טובה ??!!!! אבל גם תלמידה טובה לא??? חחחה ככ קשה אילו ידעת, ותודה מקרב לב, לזאת שיודעת, ומרשה???
בתגובה ל: שכחתי להוסיף את הרשימה...הנה היא: מאת: MyGirl שהספקת לראות כבר...איך את עושה את זה???:)
גם אצלך, כמו אצל דנה, ראיתי שיש דברים שאני לחלוטין מסכימה איתך לגביהם ויש דברים שממש לא...מה שמשאיר אותי תוהה (שוב) אם יש דרך אחרת לדעת אם תאהב דרמה מלבד לצפות בה בעצמך ולהחליט...
בתגובה ל: וואו, כמה סדרות מאת: zilpa
אני מאמינה בניסוי, טעייה והנמכת ציפיות
מה שחסר באתר - "מחשבון התאמה" שיעזור לאתר גולשים אחרים עם טעם דומה בדירוגים. אולי זה יוכל לעזור בפיתוח נוסחת הפלא...
iDana לשעבר
בתגובה ל: MyDramaList.com מאת: danarod מקווה שיש לך הכל שמור !!!! את Resurrection רציתי לראות מזמן.(וראיתי שהציון הוא 10 )..כידוע , אני אוהבת מאוד את hum tae woong ויש לי עוד כמה סרטים טובים שלו שמורים...
בתגובה ל: איזו רשימה !!!! אני צהובה מקנאה.... מאת: kler181
לא הכל שמור, אבל הסדרות של אום טה-וונג - Resurrection ו-The Devil בהחלט כן
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני בטוחה שגם הרשימה שלך מכובדת מאוד מאת: danarod חדש, שנקרא הורדה " ואין לילה ואין יום,,, יש לי כמה שאלות ברשותכם ואם יענו אודה. מאד מאד מאד. האמת עכשיו אני עוד יותר מבולבלת אבל שמחה מאד. "מי אתה" בפרק האחרון ישנה מוזיקה קלאסית, שעוקבת אחרי סונג היו, מהי המוזיקה, אני מנסה יממה להיזכר ולא הולך לי. תודה.
אני מכירה , שניים מהמאפיונר, ושניים מהנסיכה, אך הנה דוגמא רעה לחפירה אם אני מגיעה ל"פופקורן" לא מתובל, כיאות,
הבחור הזה, הוא המותק התורן "שלי" ונסיך, של עוד הרבה חבריה שאני מכירה, אך לראותו כאן, מממ, בעיייייה--- חחה, אז לא לחפור??
הרשימה ממש מבקשת את זה , ד- נ- ה , מה נעשה, חחחחה עוד רגע תצטרכי להדליק ליד הקבר שלי נר נשמה.
בתגובה ל: הרשימה של דנה היא הזמנה ל"חפירה" ולפיכך 4 שחקנים, מאת: מאימאי10
חס וחלילה נרות נשמה - אבל בקצב הזה תצטרכי להזמין תור לאופטומטריסט ולאורתופד, וגם להשלים כמה שעות שינה
iDana לשעבר
בתגובה ל: מקווה שהצלחת להסתדר מרי מאת: danarod האגודל בנוקשות ושיתוקון, אלך לקבל זריקת קורטיזון, והעיניים ממש יתייבשו, , את ממש צודקת הכל במידה, אבל אני מכירה עוד מעט אני אמצא ואצא, חחחה, שינה זה הדבר היחיד שלא חסר לי, לא אוהבת לבזבז זמן , לגבי פופקורן ל - רלה,
בתגובה ל: הרשימה של דנה היא הזמנה ל"חפירה" ולפיכך 4 שחקנים, מאת: מאימאי10
כבר הספקת לבלוע את השמש ועכשיו את בפופקורן?... בכל מקרה, אני לא אוהבת את התספורת של סונג סונג הון...מה זה - ספר משנות הארבעים?... והסדרה עצמה נראית עצובה מאוד (לפי הקליפ, יכול להיות שהיא משעשעת דווקא...) ונראה שפה אופת הלחם מ"המאפיונר שלי" (שקראנו לה בזמנו "נשות הכדורגלנים") מקבלת את הנסיך...
בתגובה ל: אח, מרי - הקצב שלך... מאת: zilpa מאד אודה לך באם תכתבי לי באיזה אתר את רואה את פופקורן או מהיכן את מורידה את הסדרה (כמובן במסר) אני פשוט "מתה" על סונג סונג הון, ניסיתי בכמה אתרים שיש לי ולא הצלחתי. בתודה אלה
בתגובה ל: לינק להורדת 16 פרקים של פופקורן, מאת: מאימאי10 כל הכבוד, המון תודות, אבל איך מורידים את הפרקים, נכנסתי ללינק וקיבלתי את הפרקים אבל אינני יודעת כיצב להוריד אותם, לחצתי על מס' 1 ולא קרה דבר, האם את יכולה לכוון אותי (ויש לי ניסיון רב בהורדת פרקים כך שאינני מבינה למה אני לא מצליחה פה) ושוב המון תודה על המאמץ אלה
בתגובה ל: אח, מרי - הקצב שלך... מאת: zilpa מאד אודה לך באם תכתבי לי באיזה אתר את רואה את פופקורן או מהיכן את מורידה את הסדרה (כמובן במסר) אני פשוט "מתה" על סונג סונג הון, ניסיתי בכמה אתרים שיש לי ולא הצלחתי. בתודה אלה
בתגובה ל: אח, מרי - הקצב שלך... מאת: zilpa שלחתי לך כבר הודעה ומשום מה לא ראיתי שהיא עברה אז אני שולחת שוב. מאד אודה לך באם תכתבי לי (כמובן במסר) היכן את צופה בפופקורן או מהיכן את מורידה את הסדרה, ניסיתי בכמה אתרים שיש לי ולא הצלחתי, אני פשוט "מתה" על סונג סונג הון. בתודה אלה
בתגובה ל: פופקורן מאת: rella אני לא ראיתי את הסדרה- ובאתרים שאני מכירה לא ראיתי אותה מופיעה...התייחסתי לקליפ שמרי מצאה והביאה. אולי אחרות יוכלו לעזור יותר, מצטערת...
בתגובה ל: הי אלה מאת: zilpa תודה על התשובה המהירה. נכנסתי לאינטרנט וראיתי שהסדרה קיימת, אך היא משנת 1999 או 2000 וכנראה בגלל זה הורידו אותה כבר וחבל. בכל אופן אם תדעי משהו אשמח לשמוע כי יש שם כמה שחקנים שמאד אהובים עלי. לילה טוב אלה
בתגובה ל: פופקורן מאת: rella ומצטערת שלא יכולתי לסייע...
בתגובה ל: בכיף מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: הי אלה מאת: zilpa תודה על התשובה המהירה. נכנסתי לאינטרנט וראיתי שהסדרה קיימת, אך היא משנת 1999 או 2000 וכנראה בגלל זה הורידו אותה כבר וחבל. בכל אופן אם תדעי משהו אשמח לשמוע כי יש שם כמה שחקנים שמאד אהובים עלי. לילה טוב אלה
בתגובה ל: פופקורן מאת: rella למעשה, גם אין כתוביות באנגלית לסדרה הזו וכנראה בגלל זה לא ממהרים להעלות אותה לאינטרנט. אם יהיה עדכון חדש לגביה, אני אזכור לעדכן אותך גם
בתגובה ל: אני לא חושבת שהיו קישורים זמינים בשנים האחרונות... מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: אח, מרי - הקצב שלך... מאת: zilpa זהו סונס סונג לא?? מה לעשות עברתי על הרשימות של כולן, למאפיונר אין גלום רומנטי, וכן אני צופה בהמון ואתכוב על כל אחת איזה שורה ביקורת חחחה ,
בתגובה ל: אח, מרי - הקצב שלך... מאת: zilpa עוד דברים על הסתומה של המאפיונר, חחהה נשות הכדורגלנים, חחחה ,אבל עכשיו אני בכלל יוצאת, וכך אשמור על שאריות שפיותי, חחחה, בי.מ.
בתגובה ל: אח, מרי - הקצב שלך... מאת: zilpa
3>
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: החברה של קאנג'ה בחדש ? מאת: מאימאי10
THE BRIDET OF THE SUN דרמה שווה ? מישהו מכיר? אך לא אליה התכוונתי, אלא לחברתו האנימית של לי סו, אלך לחפשה,
בתגובה ל: טעות,טעות, עייפות החומר, זוהי החתולה,טעות, מאת: מאימאי10 השחקנית קים ג'ונג-און?
אני מאוד מסמפטת אותה כשחקנית. ראיתי אותה ב-4 סדרות ותמיד היא שיחקה נהדר
ולגבי הסדרה שציינת, מדובר בסדרה ארוכה של מעל 100 פרקים. היא שודרה בקוריאה מידי יום בניגוד לסדרות הקצרות שמשודרות רק פעמיים בשבוע. אני לא חושבת שיש לסדרה כתוביות באנגלית ולכן, אני בספק אם מישהו יכול היה לצפות בה.
בתגובה ל: את מתכוונת לאקסית של לי סו-ג'ין? מאת: MyGirl http://www.korean-drama-guide.com/korean-actress-Kim-Kyu-Ri.html אמנם שיחקה את ה"אנמית " חסרת עמוד שדרה ,ואנוכית , אבל חלה בה תמורה עם "אגרה" והראיה, הנה היא די מבוקשת. לי יש בעיה, את תחילת הדרך עשיתי לא עם "סמסון" שמנסה להחטיף ,כאב- בטן רבתי עם פלפלים חריפים מהשוק, חחחה (בחלומות) "אין יור דרימס,, חחחה, התחלתי לראות אני רק בפרק 2.
לעניין, המאפיונר הוא הצעדים הראשונים שלי, ואת כולם אהבתי , עובדה, אני ממשיכה לעקוב אחריהם. כולם-- כולל הפושע, והאימא של "סה יונה "כולם היו שובי לב. אז תהנו מהתמונה.
בתגובה ל: השרשור האסייתי . מאת: ההרצליינית נכון שכתבתי שאני לא אצפה יותר בסדרות במקביל לשידורן בקוריאה...אחרי שניסיתי את זה עם "The Equator Man" הגעתי למסקנה שיותר נחמד לצפות בסדרות בקצב שלי... אבל אחרי שקראתי את הביקורות הנלהבות על הפרק הראשון של GHOST, החלטתי לדגום ממנה ומלבד העובדה שנאלצתי מלא פעמים לעצור בכדי להספיק ולקרוא את התרגום באנגלית, הפרק היה מאוד מעניין! צפיתי גם בפרק 2 והוא היה גם מאוד מעניין עם עלילה מותחת, מהירה ומפתיעה! הסדרה עוסקת ביחידה משטרתית שחוקרת מקרים פליליים שנגרמו באמצעות טכנולוגית מחשבים. בפרק הראשון החוקרים מתחקים אחרי האקר שפרץ למחשבים של משרדים בכירים וכשמתחילה חקירת מותה של שחקנית מפורסמת, מתגלה כי ההאקר איכשהו מקושר למקרה. בהמשך, מנסים לחקור האם היא התאבדה בעקבות שמועות על פרשת סקס בסוכנות שלה או שמא השחקנית בעצם נרצחה. בינתיים, שני הפרקים עשו רושם מצויין...
בתגובה ל: מישהו צופה בסדרה החדשה Ghost? מאת: MyGirl
האמת היא שנתקלתי בהייפ די שלילי לגבי הסדרה והשחקנים הראשיים בכל מיני בלוגים, עוד לפני שהסדרה התחילה בכלל. אבל סו ג'י סוב הוא אחד השחקנים האהובים עליי, ואני מקווה שהסדרה תהיה מוצלחת. העלילה נשמעת בהחלט אקטואלית, לטוב ולרע...