ריקרדו שב מנסיעתו וזכה לשתי הפתעות, אחת טובה-הסכמתה של קמילה להינשא לו, השניה רעה-רכושו ואוצרו נגנבו.
סיפור האהבה בין קמילה וריקרדו מתפתח שונה אצל כל אחד מהם, קמילה רציונלית, האהבה מתחילה אצלה בצורה שכלתנית כלומר מהראש, היא מבינה שריקרדו יעזור לה ויגן עליה, לכן כדאי לה לתת לו להיות נוכח בחייה,הוא מבין זאת ושואל אותה מה כוונתה שהוא חשוב לה כי גם אחרים חשובים ,כרגע אין לה תשובה למרות שהיא מרגישה שהיא מתחילה להתאהב. לעומתה ריקרדו שעד כה מאד שכלתני ורציונלי בחייו כי אחרת לא היה שורד, דווקא הוא פועל מהלב ומאבד את הראש, קמילה חדרה עמוק לליבו והפכה הסיבה והמטרה של חייו איתה הוא יוכל לממש את התשוקה שלו לחיים נורמליים.
שוב כל קרוביה של קמילה עמדו חסרי אונים למול הצרה החדשה שפקדה אותה וכמו באותו ערב ארור שבו נחטפה ע"י אנשיו של חורחה היא נשארה לבד, אבל, היום יש בחייה את ריקרדו בעל תושיה ומלא ביטחון וכשהוא מגיע הכל פתאום נראה פשוט.
"אך אני לא פיראט יפתי לא שודד, אלא גבר אחד העומר בשערך"........
ריקרדו שב מנסיעתו וזכה לשתי הפתעות, אחת טובה-הסכמתה של קמילה להינשא לו, השניה רעה-רכושו ואוצרו נגנבו.
סיפור האהבה בין קמילה וריקרדו מתפתח שונה אצל כל אחד מהם, קמילה רציונלית, האהבה מתחילה אצלה בצורה שכלתנית כלומר מהראש, היא מבינה שריקרדו יעזור לה ויגן עליה, לכן כדאי לה לתת לו להיות נוכח בחייה,הוא מבין זאת ושואל אותה מה כוונתה שהוא חשוב לה כי גם אחרים חשובים ,כרגע אין לה תשובה למרות שהיא מרגישה שהיא מתחילה להתאהב. לעומתה ריקרדו שעד כה מאד שכלתני ורציונלי בחייו כי אחרת לא היה שורד, דווקא הוא פועל מהלב ומאבד את הראש, קמילה חדרה עמוק לליבו והפכה הסיבה והמטרה של חייו איתה הוא יוכל לממש את התשוקה שלו לחיים נורמליים.
שוב כל קרוביה של קמילה עמדו חסרי אונים למול הצרה החדשה שפקדה אותה וכמו באותו ערב ארור שבו נחטפה ע"י אנשיו של חורחה היא נשארה לבד, אבל, היום יש בחייה את ריקרדו בעל תושיה ומלא ביטחון וכשהוא מגיע הכל פתאום נראה פשוט.
"אך אני לא פיראט יפתי לא שודד, אלא גבר אחד העומר בשערך"........
בתגובה ל: תשוקות-מי אוהב אותך יותר ממני ולמה את שותקת?פ30-32 מאת: אנהההה ומה אני אגיד? כ"כ התעצבנתי שהאוצר של ריקרדו נפל דווקא לידיהם של המושחתים היהירים האלה! בשבוע שעבר קיוויתי שלריקרדו יישאר משהו, אבל מסתבר שלא. והצרות באות בצרורות - בקושי היו לו כמה רגעים של רומנטיקה ושלווה עם קמילה (יש כימיה! ) וכבר הוא צריך להתמודד עם ההסתבכות של קלאודיו ועם הבשורות המרות על אובדן רכושו.
אהבתי את הניתוח שלך לגבי סיפור האהבה של קמילה וריקרדו - על השינוי שחל בהם ועל האיזון בין השכל והרגש מקווה שגם בהמשך, לצד הצרות יהיו לנו גם רגעים יפים שייתנו את הכוח להמשיך...
בתגובה ל: ראיתי בינתיים רק את שני הפרקים הראשונים מאת: iDana הקשר הרומנטי בין קמילה וריקרדו אשר הולך ומתפתח מפרק לפרק, עד כה הכרנו אותם ואת צרותיהם הקשות מעתה זמן לאהבה ,מסכנה קמילה איזה חוסר מזל יש לה מאז שחורחה מנסרה שם עינו בה ועכשיו שם עינו גם בריקרדו וזה לא טוב (אס או נו בואנו-כדברי מריו). סיפור אהבתם של קמילה וריקרדו הוא האור של גורלם,הרומנטיקה פה היא חגיגה גדולה ומשתלבת כל כך יפה בסיפור הכללי ובעיקר נותנת תקווה לרומנטיקנים שביננו שהאהבה סופה תמיד לנצח. בהמשך שניהם ילכו בעיקר אחרי הלב אבל עם המון השקעה שיכלית......
למה התכוונת כח להמשיך?
בתגובה ל: הפרקים של אתמול הראו את תחילתו של מאת: אנהההה היא שלפעמים האיזון בין הרגעים הקשים לרגעים היפים נוטה לכיוון הקושי, ואז לפעמים נהיה מתסכל לצפות בסדרה. אני מקווה שבסדרה הנ"ל יידעו גם לצ'פר אותנו
בתגובה ל: הכוונה שלי מאת: iDana עכשיו מתחילים הרגעים היפים. באמת הרהרתי ביני לבין עצמי המון פעמים על כך שקרלה אסטרדה לקחה סיכון גדול כאשר בנתה סיפור טלנובלה אשר רגעיו הרומנטיים מתחילים לאחר 30 פרקים , יש פה משהו קצת יומרני כי צופי טלנובלה מחכים בעיקר לאיחוד ורומנטיקה זאת מהות הטלנובלה. סיפור האהבה מתחיל לאט לאט אבל מעכשיו הוא יהפוך אינטנסיבי מאד, רומנטי ובהמשך עם סצינות אינטימיות די פרובוקטביות..... אגב, תשוקות היא סידרה שצריכה היתה להיות משודרת בערוץ ויוה בלבד ולא בפלטינה ,השידור בפלטינה ממש מקלקל מההנאה עד שאתה נכנס לסידרה נגמר וצריך להמתין שבוע.
בתגובה ל: לדעתי החלק הקשה מאחורינו, מאת: אנהההה הוא סיפור האהבה שמתחיל מוקדם ולא נמרח עד פרק 50 פלוס, למשל. הרבה יותר יפה לראות קשר ארוך מלא בדברים טובים (למרות הכל) ולא לראות רק את החתונה והסוף הטוב ורק לדמיין איך הזוג יחיה יחד לאחר מכן. הטלנובלה יפהפייה ויש בה המון מה לראות ולמה לצפות כך שסיפור האהבה שמתחיל מוקדם ממש לא גורע (אלא להיפך, כאמור).
בקשר לסצינות הפרובוקטיביות- אני חושבת שיש הרבה רומנטיקה ורוגע בסצינות של קמילה וריקרדו ומעבר לתשוקה ולקטע הפיזי הם ממש משדרים אהבה (והשיר המלווה אותם מוסיף לזה המון). אני יכולה לחשוב על סצינה אינטימית פרובוקטיבית אחת, לא של קמילה וריקרדו. סצינה שמשודרת בפרקים הרבה יותר מתקדמים, שממש הזדעזעתי ממנה והייתי בטוחה שהיא תסתיים הרבה יותר מוקדם, אבל טעיתי...
ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר - אם זה מעניין אותך, דיברתי על ליזבתה ואלברטו בליל הכלולות הסיוטי שלהם -
בתגובה ל: לדעתי מה שיפה בטלנובלה הזו מאת: חזק במוזרות אבל בגלל שאת ואני ראינו כבר את הסידרה וראינו ברצף יומיומי אנחנו יודעות לשפוט אותה ולהצביע על האיכויות שלה, אבל, מי שצופה בה כעט בפלטינה ובמשך חודשיים צופה בסיפורה הקשה של קמילה עוד לא יודע כמה יפה היא בנויה ושעד עכשיו זה בעצם סיפור המסגרת לסיפור המרכזי שהוא סיפור אהבה ענק בין שני אנשים שהגורל שם אחד בדרכו של השני וגם אני חושבת שזה סיפור יפה יותר מאשר להיות זוג בפרק 10 ולהיפרד בגלל ריב עד פרק 80 (פשוט דנה קצת כתבה על תיסכול). בעיניי הסצינות של קמילה וריקרדו הן מהיפות שראיתי בטלנובלות בכלל,מהתחלה אני טוענת שזהו אחד מסיפורי האהבה היפים ובכל זאת הן קצת יותר חושפניות מהאחרות (למשל מהזר ששם האהבה היתה כמעט אפלטונית והראו את הבתולה בזמן שהם עשו אהבה)אני כמובן בעד ומאד אהבתי.
לגבי הספוילר שלך זה לא פרובוקטיבי זה סתם זוועה.
בתגובה ל: לדעתי מה שיפה בטלנובלה הזו מאת: חזק במוזרות לפני מספר ימים התחשק לי לצפות בפרק - 75 המפורסם שאז כתבתי עליו, החלטתי לנסות לצפות ביוזר שאת השתמשת שהוא באיכות טובה יותר ממה שאני צפיתי, ומה גיליתי? פרק 75 שאני צפיתי בו אצלך היה פרק 74 , אין לי מושג איך זה אבל זאת עובדה , את בטח לא הבנת למה התלהבתי בדיוק מהפרק הזה יותר מהקודם , אז תיקון פרק 74 שלך היה הפרק שהתלהבתי ממנו.
ספוילר ספוילר ספוילר ספוילר,
הפרק שהתכוונתי, ריקרדו בא בערב לקחת את קמילה והמשמר מגיע.
בתגובה ל: חזק במוזרות-חייבת לספר לך משהו מצחיק!!!!! מאת: אנהההה שמתי לב לזה כשצפיתי אבל ידעתי שראית את הפרקים אצל היוזר קריזז והיא, משום מה, הקדימה את כל היוזרים האחרים בפרק. התחלתי לראות את הפרקים אצלה אבל המספור שלה היה אחר ומחשש לפספס פרק באמצע פניתי ליוזרים אחרים, שכמו שאמרת, האיכות אצלם הייתה טובה יותר.
ושוב בקשר לסצינות האינטימיות- הסצינות בפסיון בהחלט יותר נועזות מסצינות אינטימיות בסדרות אחרות של פרננדו קולונגה (או אולי מקסיקניות בכלל), אך לעומת הארגנטינאיות, הנועזות הזו לא מתבטאת בגסות ובוטות אלא ברוך ועדינות.
בתגובה ל: כן, אני יודעת מאת: חזק במוזרות השניים נראים כאילו הם עושים אהבה באמת, ממש יפה ומרגש, בכלל לדעתי קולונגה נראה תמיד כאילו הוא מתכוון למה שהוא אומר ועושה בכל הסצינות האינטימיות שבהן הוא משתתף, כאילו הוא מאוהב בשחקנית באמת וזה נהדר לי כצופה.
השיר שהזכרת שמלווה את הסצינות שלהם הוא שיר הפתיחה והוא מאד יפה בעיניי שרה אותו שרה ברייטמן זמרת מאד מפורסמת ומלווה אותה פרננדו לימה שהוא זמר אופרה מפורסם במקסיקו, כדאי לך להעלות אותו ביו-טיוב ולהקשיב כי הוא שיר מדהים ואנחנו נחשפנו רק לחלק ממנו.
בתגובה ל: מסכימה איתך, מאת: אנהההה הורדתי את השיר (ששש... אסור להגיד את זה) מיד אחרי ששמעתי אותו בפעם הראשונה. נחשפתי אליו הרבה לפני שהחלטתי לצפות בטלנובלה ביוטיוב. אני חושבת שהשיר היה עוד אחת הסיבות שבגללן החלטתי לצפות בטלנובלה המדהימה.
בתגובה ל: מסכימה איתך, מאת: אנהההה אבל יותר מאשר ללחן ולביצוע אני מתחברת למילים - שיש בהן משהו מאוד חזק ואופטימי, והן גם מביעות את אחד המסרים החשובים של הסדרה (נדמה לי שאנה הזכירה את זה עוד בפורום בנענע) - שהתשוקה כאן לא קשורה רק לרומנטיקה ולמיניות אלא גם לרצון לחיות, לממש חלומות ולהוציא דברים מהכוח אל הפועל.
ואם דיברנו כ"כ על הרבה על השיר למה לא לשים אותו כאן?
בתגובה ל: השיר באמת יפה מאת: iDana שהוא בעיקר מסמל את התשוקה לנורמליות שכוללת בתוכה את הכל, התייחסתי גם לפרומו הלא מוצלח בויוה ועוד הגדילו לעשות ועוד הגדילו לעשות וקראו לסידרה "תשוקות".
בתגובה ל: מסכימה איתך, מאת: אנהההה כי עצם זה שהתחושה שעוברת לצופה היא שהוא באמת מתכוון ובאמת מאוהב בגיבורה הראשית, לרגע יש תחושה שאתה ממש בתוך הסיפור והכל אמיתי באמת. זה אומר שהשחקנים השיגו את מטרתם והם באמת שחקנים ניפלאים.
דרך אגב, הכוח שמניע את ריקארדו זאת רק האהבה כרגע, כי הכל סביבו מרמש על נואשות והוא נאחז באהבתה של קמילה כקרש הצלה אחרון שלו בחיים והזדמנות לחיים רגילים ונורמליים ולצאת מכל הסבך אליו הוא ניקלע. למען אהבתו אליה ולמען אהבתה יש לו למה לצפות ומשם הוא שואב את הכוח.
בתגובה ל: לדעתי החלק הקשה מאחורינו, מאת: אנהההה ואני מסכימה - הייתי מעדיפה את הסדרה הזו בשידור יומי. גם לראות שלושה פרקים ברצף מעייף אותי, וגם צריך לחכות יותר מדי זמן עד הפרקים הבאים (וגם הסדרה מסתיימת ב'פלטינה' תוך 8 חודשים במקום ב-4.5). ואני כבר מחכה לסצנות הרומנטיות הלוהטות
בתגובה ל: הו, זה מעודד מאת: iDana אני לא מצאתי את הניסוח הנכון וכתבתי פרובוקטיבי(למרות שיהיו כאלה שיחשבו כך), לפניהן יש גם המון נשיקות ,מילות אהבה, רומנטיות וזוגיות מדהימה וזה ממש מתחיל אוטוטו רק שבפלטינה אוטוטו זה שבוע שבועיים. דרך אגב פרק 32 שבו לא הספקת לצפות כבר יש בו מן הרומנטיות והוא נותן רמז על מערכת היחסים העתידית של קמילה וריקרדו.
בתגובה ל: סצינות רומנטיות לוהטות זו ההגדרה הנכונה, מאת: אנהההה אבל מכיוון שראיתי (כמעט) ברצף - יש לי קצת סלט משלושת הפרקים. בכל אופן, אהבתי את האופן הבוטח והגברי שבו ריקרדו הגן על קמילה והיה לצדה בחקירה. נראה שיש פה פוטנציאל לזוגיות בוגרת יותר, שבניגוד אולי לשם הסדרה (במיוחד לשם שניתן בעברית - "תשוקות") מתבססת על הרבה יותר ממשיכה ראשונית... וטוב לדעת שלא צריך לחכות יותר מדי עד לסצנות ה"חמות"
בתגובה ל: השלמתי בינתיים את הפרק מאת: iDana בזוגיות של קמילה וריקרדו מלבד אהבה גדולה יש גם המון נאמנות , ריקרדו יודע נאמנות מהי בגלל מחויבותו לגוף שהוא קשור אליו "האחווה" והוא מביא את אותה נאמנות גם לזוגיות, קמילה כבר הוכיחה שהיא נאמנה בזוגיות שלה עם סנטיאגו כאשר חיכתה לו ארבע שנים. כאשר יש נאמנות ואהבה הזוגיות היא בלתי מנוצחת......
בתגובה ל: נאמנות, מאת: אנהההה שלמרות שזאת תקופה שבה נשים חלשות ומסכנות דווקא במושבות של נמלטים שולטות נשים, גם בתשוקות יש שם אשה ששולטת, מבוגרת (השם שלה לא נתפס לי בזכרון) וגם ב"זר" יש אישה ששולטת הפודרוסה. שתיהן מבוגרות,מענין למה,אולי בשביל האיזון,אמירה של המפיקה, מצד אחד נשים חלשות נשלטות ע"י גברים ומצד שני נשים חזקות ששולטות בגברים.
בתגובה ל: היום בפרק של ה"זר" שמתי לב, מאת: אנהההה בשורה התחתונה היא הבוסית האמיתית במשפחה...
לגבי לה פודרוסה, (אולי מיני ) היא אמנם שולטת בעולם הפשע, אבל זה לא ממש מבחירה. אלה ללא ספק לא החיים שהיא בחרה ביניהם, אבל עדיין בנסיבות הקשות היא מצאה את עמדת הכוח הנ"ל שהיא אולי הרע במיעוטו.
בתגובה ל: וגם חואנה שולטת! מאת: iDana ואנטוניו לא בדיוק היה ילד והיה בהחלט יכול להיות ראש משפחה, אך אימו שלטה בו לחלוטין והייתה ראש המשפחה. נראה שלא רק בעולם הפשע, אלא גם אמל משפחות מכובדות לאלמנות יש הרבה מאוד כוח גם כשהבן מתבגר והיה ראוי שיעמוד בראש משפחה יש אימהות שמכופפות את ילדיהן גם בבגרותם.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: האמת גם במשפחה של אנטוניו שלטה האימא מאת: EVGLEV כסף?מעמד?רוע? כי זאת עדיין תקופה שבה לאישה לא היה כלל מעמד, אסונסיון וקתלינה הן דוגמה טובה, דווקא בתשוקות הנשים פחות חלשות בתוך המשפחה קמילה ,אינס מביעות דעה נחרצת לגבי רצונן , אפילו אורסולה לא מוותרת ועומדת על שלה שלא לדבר על סופיה הדעתנית,מעמדן הנחות מתבטא אל מול השלטון, אבל, מול השלטון גם לעניים אין מעמד אז אולי זה באמת העניין כסף.....
בתגובה ל: אז מה הקו המקשר בין כל הנשים האלה ששולטות? מאת: אנהההה אני מניחה שזה שילוב של גורמים פנימיים וסביבתיים - אופי, תכונות מולדות וגם חינוך, יחס הסביבה, הנסיבות וכו'. הרי גם בתקופה הנוכחית - כשלנשים יש הרבה יותר הזדמנויות ואפשרויות, עדיין יש כאלה שקרובות יותר להגדרה "כנועות" או "פסיביות". ומצד שני, אפילו בסדרה כמו "היהלום שבכתר" שמתרחשת לפני 500 שנה, כשהמעמדות החברתיים שיחקו תפקיד כ"כ מרכזי, אנחנו מבחינים בסגנונות התמודדות שונים בקרב הנשים (אגב, בהמשך היום אני מתכוונת לכתוב הודעה בשרשור של הסדרה... מעניין שדווקא הסדרות התקופתיות הן אלה שהכי מרתקות אותי בימים אלה).
בתגובה ל: ראיתי בינתיים רק את שני הפרקים הראשונים מאת: iDana אבל לפחות חורחה הרשע קיבל את האוצר ויש יותר אנשים להתחלק איתם בו. כי מאלברטו לא הייתי מתפלא אם היה נושך את היד שמאכילה אותו ולוקח את האוצרלעצמו ולא לאדונו. גם מסתבר שצדקתי אורסולה עייניינה את אלברטו כקליפת השום, מהר מאוד הוא עבר לליסבטה, כך שאורסולה הייתה רצונו להתקדם במעמד או אפילו לרשת את חורחה. כךשמלאברטו לא הייתי מצפה לנאמנות לחורחה, אך מכיוון שהוא וחורחה תיאמו את ההתקפה הוא חייב לדווח לאדונו על הכל. ואכן אני מסכים עם החשד שלסופיה שאלברטו גרוע מחורחה. אמנם אין מילה טובה להגיד על חורחה אך אלברטו הוא בהחלט שכלול שלו מבחינת הרועה. ואגב אלברטו הוא ששכנע את חורחה לפנות לפורמן ולשתף פעולה עם הפיראטים, חורחה חשש מהסיכונים ואלברטו דחף אותו לכך.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: תשוקות-מי אוהב אותך יותר ממני ולמה את שותקת?פ30-32 מאת: אנהההה של פרננדו קלונגה ,אים ידוע לך לפרננדו יש סדרה חדשה שעלתה לאוויר ביום שני קוראים לה מחר זה לתמיד או manana es para siempre ואני והמעריצות של קלונגה מאוד מאוד היינו רוצות שהסדרה תגיע אילנו לארץ אז כך האים את יודעת אייך איפשר לבקש זואת? או אייך איפשר להגיע ליאיר דורי ? אודה לך מאוד רחל
בתגובה ל: אולה דנה יש לי בקשה ולבנות שראות תשוקות ומעריצות מאת: rake_la כל הסדרות שלו שודרות בארץ בכל מקרה אני בעד.
בתגובה ל: סביר שיביאו אותה בכל מקרה מאת: אנהההה מאז 'מריה מריה' רוב הסדרות של סניור קולונגה מגיעות אלינו (אם כי לרוב ל'פלטינה'). יהיה נחמד לראות אותו בסדרה מודרנית אחרי הרצף ההיסטורי המעולה יחד עם קרלה אסטרדה.
לי אין קשרים עם ערוצי ויוה, אבל אפשר לנסות לכתוב ל'ויוה פלוס' או לפנות ל'יאיר דורי תקשורת':
חוצמזה בפורום הטלנובלות בתפוז מתקיימת אחת לתקופה תחרות שבה הגולשים בוחרים את הטלנובלות המועדפות שהם רוצים שיגיעו והתוצאות נשלחות בין השאר גם לערוצי ויוה. התוצאות של המשאל האחרון שהם עשו פורסמו בגיליון ויוה פלוס האחרון.
ואני עוד מעט אשרשר את ההודעה הנ"ל לשרשור "תשוקות"
בתגובה ל: אכן לא נראה לי שיש מקום לדאגה מאת: iDana ובקשר לתפוז שם רוב הגולשים הם צעירים ומעדפים סדרות ארגינטנאיות או סדרות כמו פיירו רבלדה ואני ופורום פנאי פלוס נשים מבוגרות פלוס מינוס אוהבות סדרות של קלונגה נכנסתי לתפוז לא פעם הרבה פעמים לקרוא חדשות על סדרות וראיתי את התחריות שלהם .לא מדבר לשכבת הגיל שלי אלה יותר צעירים
תודה לך אני מקווה שנצליח להביא את הסדרה לארץ רחל
בתגובה ל: אולה דנה תודה רבה לך מאת: rake_la מאז ומתמיד בכל גילגוליו. אני מאמינה שיביאו את הטלנובלה החדשה שלו לכאן, אני חייבת לציין שהתאכזבתי מהגיבורה הראשית שם, כי היו שמועות שהוא ישחק עם אנחליקה ריברה, אבל כנראה היא בחופשה כרגע.
באמת בפורום של תפוז, אין על מה לדבר. הם רק מתלהבים מכל מה שלא מקסיקני, ואם מקסיקני אז זה חייב להיות קומדיה מפגרת או משהו לגיל נעורים.
בתגובה ל: גם אני חובבת קלונגה מאת: Angelica הם מהשחקנים המובילים של 'טלויסה' ושידוך טלנובלי כזה נשמע כמו הצלחה בטוחה (על הנייר לפחות) והם גם קרובים בגיל. אולי בפעם הבאה
את השחקנית שלצד קולונגה בנובלה החדשה, סילביה נבארו, יצא לי לראות ממש מעט - ברימייק של 'אצטקה' ל'קפה בניחוח אישה'. מיותר לציין שלא אהבתי את הרימייק הנ"ל (בלשון המעטה...).
ובשביל הכיף, הנה הצצה לפרק הראשון של MAÑANA ES PARA SIEMPRE שמתחיל עם לא מעט אקשן:
בתגובה ל: באמת תמוה שעוד לא נרשם שת"פ בין קולונגה וריברה מאת: iDana כדאי לראות אותה לוסארו משחקת נפלה בתור רעה את סלביה נבארו [שחקנית של אצטקה]גם אני ראיתי בקפה חלקי תמונות לא אהבתי, כי לדעתי קפה המקורי הכי טוב ויש סדרות שלא כדאי למחזר .המחזור לא עושה להם טוב והבנתי שאנחליקה ריוורה תכנס לסדרה בתור האישה האחרת.של מי אני לא יודעת זה רק שמועות יהיה לה תפקיד בסדרה
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: אולה דנה עכשו ראיתי את שאר הפרקים והסדרה ממש יפה מאת: rake_la כל השחקנים נראים מצוין... ואני מתארת לעצמי שתפקיד אורח של ריברה רק יתרום לרייטינג
ומסכימה איתך כמובן בנוגע לרימייקים ולמחזורים
בתגובה ל: סביר שיביאו אותה בכל מקרה מאת: אנהההה ללא תוכן