בזמן האחרון מצאתי את עצמי מאוהבת שוב. ג'ו ג'ין מו, שחקן שמשחק בעיקר בסרטים, מופיע בדרמה הזו ומשביח אותה מאוד. http://asianwiki.com/Joo_Jin-Mo סיפור העלילה איננו חדשני או יצירתי במיוחד, היו סצינות שלמות שראיתי ונראה לי כאילו נלקחו מסדרות אחרות. (או שסדרות אחרות העתיקו מהם, תלוי מה ראית קודם...) כן, כן, בסרט הזה כבר היינו: סיפור של אהבה ונקמה, איבוד זכרון, משפחות שעשו דברים בלתי נסלחים ובלתי נשכחים, זוג אוהבים שמנסה לגשר על שנאה משפחתית- למרות שחלק גדול מהסיפור כבר ראינו בוריאציה כזו או אחרת, זה פשוט עובד. מסוג הסדרות שהצפיה בהן מרתונית וקשה מאוד להפסיק באמצע...(מה יהיה על שנת היופי שלי, תגידו, מה?) בעיקר בזכות הקאסט המעולה, שבאמת עושה עבודה מדהימה. מאוד אהבתי את הדמויות ההוריות- אבא של הגיבורה ואמו של הגיבור (ששיחקה גם את האמא שהצטרפה למשפחה האצילית ב"כבוד המשפחה".)
http://asianwiki.com/Queen_of_the_Game היחידי שהצליח לעצבן אותי היה הילד שהביאו על תקן הממיס והחמוד- אבל היה בעיקר מעצבן ושיחק גרוע מאוד. טוב, נסלח לו, הוא ילד. בקיצור, סדרה סוחפת, רומנטית, שמציגה לא מעט קשיים, אבל בכל זאת, מדביקה לך חיוך גדול לפנים. חוץ מזה שהשיר "מידנייט בלו" נדבק לי לפסקול, והנה הקליפ שלו מהסדרה, שמכיל ספויילרים תמונות של אהבה דביקה. ראו הוזהרתם.
בתמונה: לכבוד יורו (אליפות אירופה) 2012 בכדורגל, שמסתיים ביום ראשון הקרוב, קבלו את כדורגלן נבחרת ספרד, דויד סילבה, אולי השחקן בעל הקשר הכי אסייתי באליפות הזאת- הוא בן לאב ספרדי ולאם ממוצא יפני (די רואים, כן?).
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית בזמן האחרון מצאתי את עצמי מאוהבת שוב. ג'ו ג'ין מו, שחקן שמשחק בעיקר בסרטים, מופיע בדרמה הזו ומשביח אותה מאוד. http://asianwiki.com/Joo_Jin-Mo סיפור העלילה איננו חדשני או יצירתי במיוחד, היו סצינות שלמות שראיתי ונראה לי כאילו נלקחו מסדרות אחרות. (או שסדרות אחרות העתיקו מהם, תלוי מה ראית קודם...) כן, כן, בסרט הזה כבר היינו: סיפור של אהבה ונקמה, איבוד זכרון, משפחות שעשו דברים בלתי נסלחים ובלתי נשכחים, זוג אוהבים שמנסה לגשר על שנאה משפחתית- למרות שחלק גדול מהסיפור כבר ראינו בוריאציה כזו או אחרת, זה פשוט עובד. מסוג הסדרות שהצפיה בהן מרתונית וקשה מאוד להפסיק באמצע...(מה יהיה על שנת היופי שלי, תגידו, מה?) בעיקר בזכות הקאסט המעולה, שבאמת עושה עבודה מדהימה. מאוד אהבתי את הדמויות ההוריות- אבא של הגיבורה ואמו של הגיבור (ששיחקה גם את האמא שהצטרפה למשפחה האצילית ב"כבוד המשפחה".)
http://asianwiki.com/Queen_of_the_Game היחידי שהצליח לעצבן אותי היה הילד שהביאו על תקן הממיס והחמוד- אבל היה בעיקר מעצבן ושיחק גרוע מאוד. טוב, נסלח לו, הוא ילד. בקיצור, סדרה סוחפת, רומנטית, שמציגה לא מעט קשיים, אבל בכל זאת, מדביקה לך חיוך גדול לפנים. חוץ מזה שהשיר "מידנייט בלו" נדבק לי לפסקול, והנה הקליפ שלו מהסדרה, שמכיל ספויילרים תמונות של אהבה דביקה. ראו הוזהרתם.
וג'ו גין מו, כבר אמרתי?
בתגובה ל: queen of the game מאת: zilpa
אפילו עשית לי קצת חשק לצפות בסדרה, למרות העלילה הבנאלית משהו, והעובדה שהכונן שלי עומד להתפוצץ...
גם ג'ו ג'ין-מו הוא בהחלט מקדם צפייה חיובי. כבר כתבתי שהוא עשה עליי רושם מצוין ב-Bicheonmu, למרות שלא סבלתי את הדמות שלו שם (ואת הסדרה בכללותה).
ואת יכולה לנצל את הסופ"ש להשלמת שעות שינה, לא?
iDana לשעבר
בתגובה ל: סקירה קצרה אך ממצה מאת: danarod זה זמן טוב לשינה, אבל יש עוד דברים שצריך להספיק לעשות בו...(את יודעת כמה ספרים מחכים לי גם כן?:))
גם אותי הרגיזו הסרטים בהם הוא שיחק. למרות שרואים שהוא שחקן מדהים, יש גבול לרשעות/אומללות שיש להפיל על אדם...איך הוא היה בסדרה שראית? הצליח לחיות עד הסוף?
(בסרטים שלו שכן ראיתי, היה לו סוף טראגי...) וחיפשתי משהו בו הוא משחק ונגמר בסגנון הסופים החביבים עלי. אכן, חובבת קיטש אנוכי.
ואני ממליצה לך מאוד לצפות בסדרה. הקאסט ממש מעולה וגם העלילה זורמת ומרתקת. חוץ מזה - יש בו משהו שמזכיר לי את לי סו ג'ין. הוא מאוד גברי. יש לא מעט חתיכים קוריאנים ידועים שיש בהם משהו נשי, אבל הוא- גבר גבר.
בתגובה ל: סוף שבוע מאת: zilpa
(הייתי במאמצי חיפוש קדחתניים אחרי פרק 2 שנעדר משום מה באתר החביב עליי, אבל בסוף מצאתי)
מקווה שתמצאי זמן בכ"ז לשנת היופי שלך - זה חשוב. הרי אומרים שראשי התיבות של שבת זה "שינה בשבת תענוג"
ג'ו ג'ין מו הזכיר לי במשהו את יודה לוי...
לגבי סוף הסדרה Bicheonmu (ספויילר כמובן)
איזה חי ואיזה נעליים. הוא ובת זוגו לסדרה מתו בסוף מוות מפואר והירואי - אבל לי כבר ממש לא היה אכפת. כל כך שמחתי שהסדרה נגמרה כבר! זה היה שת"פ קוריאני סיני. הגרסה הקוריאנית הייתה קצרה יותר וכללה 14 פרקים בלבד (לעומת הגרסה ששודרה בסין וכללה 33 פרקים), ובכל זאת הם הרגישו לי כמו 70 פרקים... עלילה שרירותית ומעצבנת, ודמויות מעצבנות עוד יותר שלא עוררו בי אמפתיה מינימלית.
מה שכן, הזוג הראשי היה יפה לעיניים, ויש שם גם שיר יפה שאני נהנית להאזין לו גם היום (הקליפ כולל ספויילרים):
iDana לשעבר
בתגובה ל: כבר התחלתי להוריד מאת: danarod אני ממש מקווה שתהני כמוני. מבחינתי הסדרה הזו היתה שילוב של שתי סדרות שאהבתי: הנסיכה התובעת, ו"כבוד המשפחה", ואפילו היה שם גם מ "התחנה הבאה אושר"...
אני לא ראיתי דמיון ליהודה לוי, אבל אני לא ממש מסתכלת על יהודה לוי
ולגבי הסדרה ההיא, איזה סוף הולם לבחור...נראה שנגזר עליו גורל מסויים ברוב הסדרות/סרטים שלו. מזל שריחמו עלינו בכמה סדרות
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: zilpa
מקווה שיהיה לטעמי אבל די, אני חייבת להפסיק למלא את הכונן בסדרות שמי יודע מתי אני אצפה בהן. אני צריכה לקחת שנת שבתון כדי להספיק הכל...
ויש שחקנים שמשום מה אוהבים תפקידים מיוסרים
iDana לשעבר
בתגובה ל: נשמע כמו סלט... מאת: danarod וכאילו לא די לנו בסדרות הטובות שכבר יש וטרם ראינו, מספרים לנו כל הזמן על סדרות חדשות ומצויינות שיוצאות... אבל צרות של עשירים מקובלות עלי:)
בתגובה ל: כבר התחלתי להוריד מאת: danarod דנה שלום, האם את יכולה לשלוח לי מסר מאיזה אתר את מורידה, כי באתר שאני מורידה את הסדרות שלו, כלומר הן עדיין תחת המגאפלוד ולא הרפידשייר שאני מורידה בדרך כלל. תודה אלה
בתגובה ל: הורדה מאת: rella ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: queen of the game מאת: zilpa הפעם הראשונה שיצא לי לראות אותו בסדרה הייתה בסדרה ההיסטורית "Bicheonmu". זאת עוד הייתה תקופה שבה לא ממש חשתי בהבדל שבין קוריאנית, יפנית או סינית ולכן, כאשר היו דמויות שדיבבו אותן לקוריאנית בכלל לא שמתי לב לזה כי מבחינתי, כולם דיברו אז בשפה מוזרה. ולמרות שהייתה לי ביקורת על דמותו שם, כבר אז הוקסמתי ממנו כשחקן ומאז ראיתי אותו בלא מעט סדרות...
"Queen Of The Game" - הייתה סדרה מעניינת אבל הרגשתי שיש בעלילה ובדמויות יותר מידי טינה...סדרת נקמה וסיפור אהבה שקשה לנחש איזה רגש ינצח. נהניתי לקרוא את הסקירה שלך
"Fashion 70'" - זאת בעיני הסדרה הכי טובה מבין כל הסדרות של ג'ין-מו. אהבתי בה הכל! את העלילה, הדמויות, הלבוש שאפיין את אותה התקופה, המוסיקה. אחלה של סדרה
"Dream" - טוב, אז אי אפשר שכל הסדרות של השחקן המקסים הזה יהיו מוצלחות...דווקא את הסדרה האחרונה שהוא צילם הכי פחות אהבתי...הוא חלק את התפקיד הראשי עם קים בום הצעיר ("בחורים רעים") והשחקנית שלצידם הייתה הזמרת סון דאם-בי שנראה לי שכדאי לה להמשיך בקריירת המוסיקה בלבד (למרות שבקוריאה כנראה חושבים אחרת כי היא השתתפה בעוד סדרה די חדישה). העלילה הייתה צולעת וגם הדמויות לא הלהיבו...לא מוצאת משהו טוב לכתוב עליה
מאחר והתגעגעתי מאוד לג'ין-מו שלא הצטלם לסדרה משנת 2009, חיפשתי עוד סדרה שלו שטרם צפיתי בה. אז מצאתי את "Punch" ששמחתי למצוא אותה. נהניתי מאוד לצפות בה! גם עלילה מעניינת לטעמי וגם הדמויות היו טובות! כיכבה פה לצידו השחקנית שין מין-הא כוכבת "אהבה להרוג" ו"החברה שלי היא גומיהו". היא גם הייתה ממש מתוקה פה והייתה כימיה מעולה בינה לבין גין-מו.| המלצה|
בתגובה ל: ג'ו ג'ין-מו מקסים! מאת: MyGirl שיש לו עוד סדרה ששווה לראות. מעכשיו fashion 70 (לא שמעתי עליה כלום ואני שמחה על כך. הכי כיף לבא לסדרה נטולת ספויילרים וציפיות...) על הכוונת שלי לחלוטין.
אני אזכור את זה, וחבל ששולחים שחקן כזה מדהים לתפקידים קלוקלים שכאלה. אבל אולי הוא נהנה מזה...
בתגובה ל: ג'ו ג'ין-מו מקסים! מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: queen of the game מאת: zilpa התחלתי לראות את הסדרה בהמלצתך, ממש נשביתי בה והתאהבתי בשחקן, אני ממש מרותקת לסדרה, האם את יכולה להמליץ על עוד סדרות בכיכובו. תודה על ההמלצה הנהדרת, הסדרה עצמה גם כן מרתקת ואני ממליצה עליה בחום. שלך אלה
בתגובה ל: מאוהבת מאת: rella אני ממש שמחה לשמוע שההמלצה שלי מוכיחה את עצמה. באופן אישי נחשפתי לקיומו בזכות אורה (kler) מהפורום, שמאוהבת בו ממזמן ואף טרחה לתרגם כמה סרטים שלו. (אפשר למצא אותם באתר אסיה. "אהבה", "200 פאונד של יופי" ו"פרח קפוא"). חוץ מזה יש עוד סרטים שעשה בתרגום אנגלי (וב"קפה רוסי" הוא משחק עם יקירתי מ"הנסיכה התובעת..."). אבל מה? הסרטים שראיתי בכיכובו- חוץ מ 200 פאונד של יופי שהוא סרט קליל (וקצת טפשי בעיני), הם טראגיים מאוד. ואני- אינני חובבת טרגדיות.
מדבריה של מייגירל אני מבינה ש fashion 70 בכיכובו היא ממש מצויינת, כך שאני מתעתדת לראותה. אבל נכון לעכשיו אני לא יכולה להמליץ על מה שטרם ראיתי.
תהני מהסדרה, ואם תרגישי צורך לדסקס אותה- אני כאן
בתגובה ל: איזה יופי:) מאת: zilpa גם אני אינני אוהבת "סופים רעים" אבל אראה את הסרטים כי אני ממש אוהבת אותו. ניסיתי להוריד את הסדרות שלו באתר שאני בדרך כלל מורידה, אבל כל הסדרות שלו עדיין על מגהאפלוד ואני מורידה ברפידשייר, אם את יכולה לשלוח לי מסר מאיזה אתרים להוריד, אין לי בעיה עם אנגלית (גרתי שנים רבות בארה"ב). ביקשתי גם מדנה ואני מקווה שמשהו יצא מכך. בתודה מראש אלה
בתגובה ל: איזה יופי:) מאת: zilpa שהעבירה לי אותה.... אני עדיין בשלב הילדות שלהם וזה כבר מוצא חן בעיני,עוד בטרם ראיתי את אהובי...חחחח, מה יקרה לאחר שאראה אותו ????? מי יודע ??.... ודאי אתאהב בו מחדש...
הדרמה בשלב זה, מומלצת מאוד ואני מאמינה שגם בהמשך
בתגובה ל: אני התחלתי לראות את fashion 70 הודות לדנה מאת: kler181
בתקווה שבקרוב אצפה גם אני בסדרה הזו
iDana לשעבר
בתגובה ל: queen of the game מאת: zilpa המלך שהכי אהבתי (מלבד כמובן המלך סאן) , הוא השחקן בסרטים "פרח קפוא" ו- "אהבה " ששניהם נמצאים מתורגמים באתר אסיה...ואת שניהם אני תירגמתי (בגאווה), מומלצים ביותר..
זילפה , תודה לך על התקציר המקסים שלך ...את השגרירה שלי כאן לכן אשמח אם תראי עוד דרמות/סרטים שהמלצתי לך עליהם ותתקצרי כמובן.. יש לי את השיר המקורי של "מידנייט בלו" של להקת E .L. O ללא דיבורים
ודנה'לה תודה לך על הקליפ עם השיר המהמם הזה מהדרמה Bichunmoo הגברת לי את האהבה לגבר המסוקס הזה ,יותר ויותר איזה יום נפלא הולך להיות.... תודה לכן יקרות שלי.
בתגובה ל: תודה שאהבת , ג'ו ג'ין מו- המלך שלי מאת: kler181 הסדרות שהמלצת עליהן- כולן על הכוונת וחלקן על הכונן.
את השיר "מיד נייט בלו" הכרתי עוד קודם, אבל הבאתי את הקליפ מהסדרה, כי הרגע שבו ג'ו ג'ין מו מוציא לשון לצופים הוא פשוט priceless . (ולא מצאתי אותו בלי הדיבורים בהתחלה...אבל אפשר לדלג לדקה מההתחלה בערך...)
אגב, ראיתי את "אביב, קיץ, סתיו חורף ו..אביב" של קים קי דוק. זה היה סרט מיוחד מאוד, עם צילומים עוצרי נשימה ועלילה - הממממ....ייחודית. בסה"כ אהבתי. אז הלכתי לראות גם את "הקשת" של אותו קים קי דוק, שחברה הביאה לי לפני חצי שנה - ושוב, צילומים מרתקים, אוירה מכשפת, כמעט ללא מילים, אבל העלילה משונה ומטרידה משהו. אני חושבת שקים קי דוק הוא בטח איש מוזר מאוד...
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית אבל בפורום הרוסי בפורום של אייריס דובר על סדרה אייריס ונכתב שבסדרה קוריאנית אחרת "אפינה אלת המלחמה יש אזכור לדמויות של אייריס כאילו וסון הוואה האהובה היא דמות מרכזית בסדרה ויש גם אזכורים קצרים לדמויות האחרות. ואפילו היה דיון שאם יעשו סדרת המשך לאייריס כפי שהובטח אז האם לא יצא שיש סתירות בין אפינה אלת המלחמה שמתארת מה קרה לסון הוואה לבין אייריס 2.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: לא מאמין שאני כותב בשרשור הזה מאת: EVGLEV בהתחלה דובר על כך שהיא תהייה סדרת ההמשך של IRIS אבל אז התברר שבכלל מדובר ב-SPIN OFF, וכמו שציינת, משתתף בה שחקן שגם שיחק ב-IRIS את הסוכן מצפון קוריאה שנראה לי שהוא היה מאוהב בסון-הוואה (ראיתי את אייריס ממש מזמן אז אני לא זוכרת הרבה). גם היא מופיעה בסדרה בתפקיד אורח שהיה לטעמי לגמרי מיותר וחסר טעם. להופעת האורח שלה לא היה בכלל קשר לעלילה וזה הורגש כמו הופעת אורח מאולצת.
ולגבי IRIS2, פרטים על מועד השידור והליהוק עדיין לא ידועים אבל בינתיים אומרים שהיא תשודר ככל הנראה באוקטובר...אבל אי אפשר לדעת...בכלל לא ברור אם קים סו-יון אכן תיקח חלק בפרויקט הזה. לדעתי אם IRIS2 תשודר אז זה יהיה בלעדיה כי היא עומדת לככב בסדרה היסטורית בשם The Great Seer לצידו של ג'י ג'ין-הי (הקצין מ"יהלום בארמון").
גם דובר על FULL HOUSE 2 וגם הפרויקט הזה עדיין לא יצא לפועל.
נחכה ונראה
בתגובה ל: הסדרה נקראת Athena: Goddess of War מאת: MyGirl ושבפרק 17 יש אזכור לגביה ושיש לה בן זוג והיא לא נשארה לבד.
באייריס באמת נשארו קצוות פתוחים, בפול האוס לא.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: כתבו שגם סונג הי הראשית הוזכרה בסדרה מאת: EVGLEV כי לא זכרתי את השם של הראשית...גם עכשיו כשכתבת את השם הוא לא אומר לי כלום...יש לי בעיה עם השמות הקוריאניים...אני יותר טובה בלזכור שמות של שחקנים מאשר את דמויותיהם. אולי מרוב סדרות זה מה שקורה...תוך שבוע יוצא לי לסיים סדרה (כשמדובר בסדרה קצרה בלבד) אז אני לא מספיקה לזכור את שמות הדמויות ואני כבר עוברת לסדרה חדשה עם שמות חדשים.
בסדרות הארוכות של כ-50 פרקים המצב הוא שונה...עד היום אני זוכרת דמויות מתוך הסדרות האלה כי מדובר בסדרות בהן צפיתי במשך שבועות
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית הסדרה משודרת בימים אלה בקוריאה ומה שמשך את תשומת ליבי לגביה היה שמה! לדמות הראשית קוראים "לי טא-רי", אך בקוריאנית מבטאים את השם "יי טא-לי" ואז בעצם שם הסדרה נשמע "אני אוהב את איטליה".|מחייך|
סתם רציתי לשתף אתכם במשהו הזה שהיה נראה לי נחמד
ולמי שתמתעניין בעלילה...מסופר על ילדון בן 14 שמאורס לבחורה שגדולה ממנו ב-7 שנים. הוא מגלה שהיא אוהבת גבר אחר ועל כן מביע משאלה בשביל להשאיר אותה לצידו. בעקבות זאת הוא הופך לגבר בן 25. יי טא-לי היא בת למשפחה אמידה שמתקשה להאמין באהבה אחרי שנפגעה קשות מאהובה הראשון. היא אישה מאוד יפה ומצליחה ולכן, קרובי משפחה מקנאים לה. בגלל חוסר הקרבה בינה לבין משפחתה היא נראית במבט ראשון כאישה קרירה וקשוחה, אבל ככל שמכירים אותה יותר מגלים שהיא בכלל לא כזו.
את אותו צעיר מגלם השחקןזמר קים קי-בום חבר להקת "סופר ג'וניור". קראתי לא מעט תלונות מצד המעריצות שלא מרוצות מבת זוגו לסדרה שנראית מאוד "זקנה" לצידו...הן קיוו שה"אופפה" שלהן יקבל שידוך מוצלח יותר בסדרה.
את יי טא-לי מגלמת השחקנית פארק יי-ג'ין שמוכרת לצופים בישראל מהסדרה "My Princess" ששודרה עד לא מזמן בויוה פלוס. היא גילמה שם את המשנית האנטיפטית. אני ראיתי אותה בעוד מספר סדרות אבל אף פעם לא הצלחתי ממש לסמפט אותה|מבויש|
אני בינתיים לא יכולה להביע דעה בנוגע לכימיה בין השניים כי אני לא צופה בסדרה...אולי בעתיד
תוקן על ידי ההרצליינית 30/6/2012 19:41
בתגובה ל: שמעתם על הסדרה "I Love Lee Tae Ri"? מאת: MyGirl ...את עלילת הסרט האייטיזי "ביג", בכיכובו של טום הנקס.
ובקשר לפארק יה ג'ין- בימים אלה אני צופה ב"הנסיכה שלי", והמילה אנטיפטית פשוט די קטנה על דמותה שהיא מגלמת שם- דמותה שם כ"כ קרה, רעה ותככנית. בחיים לא ראיתי משנית כ"כ רעת-לב בדרמות הקוריאניות. כשאני רואה אותה על המסך, בא לי פשוט להעיף לה בוקס לפרצוף. הבנתי שהיא גם שיחקה ב"המלכה סן דוק". אני מנחשת שגם שם דמותה היתה לא סימפטית בלשון המעטה. ויש משהו בדברי המעריצות של הכוכב הראשי בדרמה החדשה שלה, שטוענים כי היא נראית "זקנה" לידו- פארק יה ג'ין רק בת 31 בחיים האמיתיים, אבל נראית הרבה יותר.
תוקן על ידי ההרצליינית 30/6/2012 19:58
בתגובה ל: שמעתם על הסדרה "I Love Lee Tae Ri"? מאת: MyGirl
נראה לי שיש קטע כזה של אופנה/סדרות שעולות במקביל באותו נושא - כמו שהיה למשל עם הגומיהו בזמנו, לאחרונה היו כמה סדרות שעסקו במעברי זמן, ועכשיו יש במקביל לסדרה הזו גם את Big של האחיות הונג.
השחקנית פארק יי-ג'ין הייתה בלתי נסבלת ב"יורשת העצר", אבל ב"מלכה סון דוק" היא הייתה סבירה, לא?
iDana לשעבר
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית מקווה שתהנו!
דוקגו ג'ין הוא כוכב ושחקן מצליח בקוריאה. ככזה, יש לו קהל מעריצים ענק ומטרתו לפרוץ את המסך בהוליווד. כדי לשמור על מעמדו, דוקגו ג'ין מנהל מערכת יחסים מזוייפת עם קאנג סה רי – מנחה ומגישה בטלווזיה וחברה לשעבר בלהקת הבנות "האוצר הלאומי" . גו אה ג'ואנג פרשה מעולם הזוהר לפני עשר שנים לאחר שהייתה כוכבת עולה וסולנית של הלהקה המצליחה ביותר באותם הימים – "בנות האוצר הלאומי". מעמדה נפגע מפירוק הלהקה מאחר והיא לקחה על עצמה את כל האשמה. כתוצאה מכך, צברה אה ג'ואנג קהל ענק של מעריצים אשר טורחים להזכיר לה כמה היא לא אהודה. פגישה מיקרית עם גו אה ג'ואנג גורמת לליבו של דוקגו ג'ין להשתולל ולהיגרר לסחרור רומנטי. על הפרק עומדת הקריירה הזוהרת והמצליחה שלו בעוד מערכת יחסים עם גו אה ג'ואנג עלולה לסחוף את מעמדו מטה אל התחתית. למשולש הרומנטי בין דוקגו ג'ין,קאנג סה רי וגו אה ג'ואנג מצטרף יון פיל ג'ו- רופא המתמחה ברפואת המזרח ונחשב לגבר המושלם. האם האהבה המופלאה תתממש? האם גו אה ג'ואנג תזכה לאהבה למרות השנאה מצד המעריצים? "אהבה מופלאה" הינה קומדיה רומנטית מלאה בהומור שנון כמו שרק צ'ה סוונג וון (כוכב "סיטי הול") יכול לספק. האחיות הונג ("הונג גיל דונג") שוב מספקות סדרה יוצאת מן הכלל שנראה שנתפרה למידותיו של השחקן המוכשר הזה.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: הסדרה אהבה מופלאה עלתה לאתר ASIA4HB מאת: זרהמאד
אני סקרנית לראות אם הסדרה הזו תגרום לי לשנות את דעתי לגבי השחקן הראשי
iDana לשעבר
בתגובה ל: וכל הכבוד על ההשקעה! מאת: danarod את חייבת להתאמץ ולשנות את דעתך האמת היא שהיו המון קטעים בהם חשבתי עלייך ויכולתי להזדהות עם כך שהתסריט יותר מידי תפור עליו. לעיתים זה היה אפילו קיטשי מידי אבל אני נמצאת בעמדה שאני מסוגלת לסלוח. אבין אם דעתך תשתנה אפילו רק מעט
בתגובה ל: תודה! מאת: זרהמאד
לצפות בלי דעות קדומות
iDana לשעבר
בתגובה ל: הסדרה אהבה מופלאה עלתה לאתר ASIA4HB מאת: זרהמאד כמה מהמורות עברו על האהבה הזו בדרכה לאסיה...ממש כמו באהבת אמת רצופת מכשולים....אני מקוה שהכל יזרום חלק מעכשיו ותודה לך על התרגום- שאני בטוחה שהוא מצויין.
בתגובה ל: מזל טוב! מאת: zilpa מהמורות זו מילה עדינה מידי היו לי המון פיספוסים (איבוד קבצים ודיסק און קי וכד'..)וכולי תקווה שזה לא יורגש על התרגום
בתגובה ל: הסדרה אהבה מופלאה עלתה לאתר ASIA4HB מאת: זרהמאד תודה רבה, דלית על ההשקעה בתרגום הסדרה! מאוד רציתי לצפות בה ובזכותך אראה אותה בעברית. תודה
בתגובה ל: מאת: MyGirl ללא תוכן
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית
התחילה השבוע בפורום מעגלי צפייה במסך המפוצל. הקצב הרשמי הוא פרק לשבוע, אבל כולנו יודעים שיש כאלה שלא יסתפקו בזה... אני צפיתי בפרק הראשון בינתיים, וכמובן אפשר לדון על הסדרה כאן, שם ובכל מקום
הסדרה כידוע זכתה לתרגום מושקע של כרמית והיא זמינה באתר ASIA4HB
iDana לשעבר
בתגובה ל: צפייה משותפת ב"עץ עמוק שורשים" מאת: danarod התחלתי בסופ"ש את הסדרה 49 ימים. השארתי אותה מוקלטת על המקס ורק לאחרונה התפנה הזמן הראוי לצפייה. נורית המליצה לי על עץ עמוק שורשים וייתכן ואצפה בה לאחר 49.
אגב, לקח לי זמן לזהות את המלכה סאן דוק (ממש פדיחה..). רק לאחר שקראתי על הסדרה נפל לי האסימון. נכון לפרק השלישי הסדרה הצליחה לסקרן אותי וזה כבר המון זמן ש"השיכורים" לא מצליחים להפתיע אותי. בסדרה הזו (שוב, נכון לפרק השלישי) אני עדיין במתח ולא הצלחתי לרדת לסוף דעתם של מין הו ואין ג'ונג. (החברים הבוגדים)
עוד אגב, ג'ונג איל וו מדהים גם בסדרה הזו אני אוהבת את את ההומור הציני שהולבש עליו במסגרת התפקיד.
בתגובה ל: הייתי רוצה להצטרף אבל.. מאת: זרהמאד אבל לא אצפה בה עכשיו- קודם אסיים את "הנסיכה שלי" (נשארו לי 4 פרקים), אח"כ אצפה ב"קפיטל סקנדל", ורק אח"כ אצפה ב-"49 ימים" (כי החלטתי להתחיל בקליל יותר, ולסיים בכבד יותר).
בתגובה ל: הייתי רוצה להצטרף אבל.. מאת: זרהמאד אז יכול להיות שתסיימי את 49 יום ועוד תספיקי לעבור את רוב החבר'ה שם...(הקצב שלנו הרי מרתוני, לא?:)) ובכל מקרה, אני מוצאת שדוקא הריווח בין פרקי הסדרה טוב לי, כי זו סדרה שיש בה מתח אינסופי (אני בפרק 2) ומצבים קשים לעיכול, כך שצריך קצת זמן "לנשום" בין פרק לפרק.
ו 49 יום בהחלט סדרה טובה, ויש בה כמה רעיונות פילוסופיים מרתקים בעיני, אבל הקוריאנים האלה... וחוץ מזה, שאני בהחלט חושבת שיכלו לצמצם את הסדרה לסרט שהיה יותר אפקטיבי. אנחנו לא באמת צריכים לראות כל פסיעה ופסיעה של הגיברה על המדרכות, נכון?
בתגובה ל: אנחנו רואים פרק בשבוע מאת: zilpa העובדה שיש אפשרות לצפייה ישירה מקלה על העיניין.
בתגובה ל: הייתי רוצה להצטרף אבל.. מאת: זרהמאד
הצפייה המשותפת רק התחילה, ואני כנראה מתכוונת לקחת אותה לאט, לפחות בהתחלה - עד שאסיים את הצפייה בסאני אהובי (כבר פרק 68 באתר...) ואת ענייני התרגום. וחוצמזה אני צופה גם ב"49 ימים" בסופ"שים ונהנית מחדש. וג'ונג איל-וו - אני פשוט חושבת שפיזרו אבקת קסמים על הבחור הזה
ולא זיהית את "דוקמן"? אני ידעתי מראש שהיא מככבת בסדרה. והיא עושה תפקיד מצוין לדעתי.
iDana לשעבר
בתגובה ל: נראה לי שיהיה לך מספיק זמן להצטרף מאת: danarod נתחיל מכך שהייתי בטוחה שלסידרה יש 16 פרקים בלבד. עשיתי מרתון שלא זכור מאז השנה שעברה כשצפיתי בסדרה "ממזרח לעדן". זה כבר כמה ימים שאני צופה בסדרה עד לשעות הקטנות של הלילה מבלי לקרוא עליה ולו משפט אחד ובלי שום דעה או המלצה קודמת. בפרק הרביעי נכנסתי קצת לדרמה ויקי כדי להבין מאיפה השחקנית (דוקמן) מוכרת לי והמשכתי לי לדרכי.
אתמול , לקראת השעה 2 בלילה, עמדתי לסיים את פרק 16 ומשהו לא הסתדר לי.. איך יכול להיות שעדיין נותרו לה 13 ימים למסע ואוטוטו נגמרת הסדרה???
נכנסתי ללחץ!! בשיא ההיסטריה (או בשיא טיפשותי) נזכרתי ללחוץ על כפתור ה "+" בשלט כדי לקרוא את התקציר ואז הבנתי מה רוע הגזרה. נכון לשעה 2:15 בלילה עמדו לפניי 2 אפשרויות: האחת, להתאפק עד ליום חמישי הבא - דבר ששללתי על הסף עוד לפני שחשבתי עליו... השניה, להתחיל להוריד פרקים. וואי, כמה זמן לא עשיתי את זה. אני נהנת מפריבילגיה שנורית עובדת קרוב אליי אז אני מקפיצה לה דיסק און קי ולמחרת אני מקבלת אותו חזרה מלא בכל טוב. אבל..מה?? אני אחכה עד ליום שני בצהריים? איו סיכוי!!
עברתי לתוכנית B שילמתי 9.9 אירו והתחלתי לחגוג. תשמעי, זה עובד לא נורמלי. תוך שעה וחצי הורדתי את 4 הפרקים שנותרו ואין מאושרת ממני. את ארוחת הצהריים אוכל מול המסך כשאני מתמוגגת מאושר וסוף סוף אוכל לדעת מה יעלה בגורלם של הדמויות שאני כה נהנת לאהוב.
מוסר ההשכל שלי- תמיד טוב שיש תוכנית B והכי חשוב "סוף מעשה במחשבה תחילה"!! הייתי צריכה לקרוא קצת על הסדרה לפני שנכנסתי לאטרף. זה היה חוסך ממני המון לחץ וגם 9.9 אירו
חפרתי מספיק לתחילת השבוע אז מאחלת לכולנו מכל הלב - שיהיה שבוע טוב ומבורך, מלא בבשורות טובות. אמן
מימין לשמאל : ג'ונג איל וו, גו היון ג'ה ובה סו בין- הגברים של "49 ימים"
בתגובה ל: נכנסתי לסיחרור מטורף או במילים אחרות "49 יומן מסע" מאת: זרהמאד למרות שבהתחלה צפית רק בסופי שבוע ורק לפני כמה ימים היית רק בהתחלה.
בתגובה ל: אז בסוף סיימת לפני ולפני אלה שצופים בויוה פלוס מאת: EVGLEV הקלטתי את הסדרה מתחילתה אך מאחר והייתי בשלבי תרגום מתקדמים של הסדרה "אהבה מופלאה", לא הרשיתי לעצמי להתחיל לצפות בה. לאחר שסיימתי את מלאכת התרגום, התחלתי לצפות בסדרה וניכנסתי לסחרור.
בתגובה ל: נכנסתי לסיחרור מטורף או במילים אחרות "49 יומן מסע" מאת: זרהמאד אני מניחה ששנת היופי שלנו סובלת מהסרטים הקוריאניים...לפחות היו מחלקים לנו מסכות מרעננות לפנים, כמו שהגיבורות מתהדרות בהן בסדרות. גם לי קרה פעם משהו דומה עם "האנה יורי דנגו", הסדרה שראיתי אחרי בחורים רעים. ראיתי שיש 9 פרקים וחשבתי שהם מצמצמים את כל הסדרה לפרקים האלה, ואמרתי: אוקיי, זה אפשרי. הרי שם מתחו את העלילה כמו מסטיק...בסוף בפרק 9 לא הבנתי איך אפשר יהיה לדחוס הכל...ואחר כך הסתבר לי שיש עוד עונה שלמה... שפשוט לא תורגמה עדיין... לפחות במקרה שלך יכולת לפתור את העניינים מהר. מקוה שהרגשת שהסדרה שווה את 10 היורו שהשקעת בה...:)
בתגובה ל: נכנסתי לסיחרור מטורף או במילים אחרות "49 יומן מסע" מאת: זרהמאד
אוהבים אותך דלית אני יכולה להבין אותך - זו מחשבה מלחיצה בהחלט להישאר בלי אספקה זמינה בשיא ההתלהבות/קריז. אני בטוחה שתנצלי היטב את המנוי בחודש הזה, ותדאגי שמקרה כזה לא יחזור על עצמו
ואני מתאפקת לא להגיד שומדבר על הסוף...
iDana לשעבר
בתגובה ל: נכנסתי לסיחרור מטורף או במילים אחרות "49 יומן מסע" מאת: זרהמאד
לא כדאי לקרוא אם לא סיימתם לצפות (למרות שתכלס אין כאן ספויילר ממשי אלא התחושות שלי)...
אני חושבת שהפעם הזלתי יותר דמעות מבצפייה הראשונה, אבל זה עדיין היה מקסים ומחזק באיזשהו אופן (למרות שעדיין יש לי השגות...). חשבתי עלייך דלית בזמן הצפייה. מקווה ששרדת את הפרק האחרון בשלום
איזה שיר מקסים
iDana לשעבר
בתגובה ל: עשיתי עכשיו מיני מרתון של 3 הפרקים האחרונים מאת: danarod
נותרתי חסרת מילים! זה מה שמגיע לי לאחר מסע כה מפרך? הייתי בהלם. נכון שהתחשלתי והרגשתי שאיבדתי את התמימות..שהשיכורים לא יכולים להממם אותי שוב אבל הנה זה קרה. אחרי המסע הכל כך קשה הזה, בכל זאת 49 ימים, נותרתי חסרת מילים.
יש הגיון בסוף המוזר הזה. בתחילה הרגשתי שבסוף יש משהו מריר אבל הוא כל כך שלם. זה כל כך סימלי שסוף הוא גם התחלה של משהו חדש ונראה לי שזאת הייתה כוונתם של התסריטאים. המתזמן נסח זאת בצורה מספקת: " זאת המתנה הסופית והאכזרית שניתנה לך".
האם הטוויסט עם הכנסתה של יי קיונג למשפחה היה חייב לקרות? לא יכלו להשאיר טעם מתוק בהתחשב בעובדה שיי קיונג הייתה נשארת חברת המשפחה גם אם היא לא תהיה הבת האובדת?
ומקום קבורתם הכה צמוד של יי-סו וג'י היון היה חייב להיות כך? שוב יש הגיון בקרבה בינהם ומצד שני...למה? הרי בסופו של דבר אין קשר מיוחד בין השניים למעט העובדה שהם מקושרים ליי קיונג. לא בהכרח שהם היו מכירים בדרך אחרת. החיבור בין השניים היה אמור להיות "עיסקי" בלבד. אין צורך לחבר בינהם מעבר לזה אחרת הדבר ייפגע במערכת היחסים הנרקמת בין האן גאנג ליי קיונג.
עוד דבר שהעיק עליי היה החזרה של יי סו כדי להיפרד מיי קיונג. הבחורה חיה 5 שנים כמו זומבי.. האם זה היה הכרחי? ושוב מצד שני, הרי יש הרבה מן הפנטזיה בסדרה הזו.
לסיום- אהבתי מאד את הסדרה למרות ההשגות שלי. נהנתי להיות מופתעת שוב ולהרגיש שיש עוד תקווה לתסריטאים השיכורים.
בתגובה ל: אין לי מילים מאת: זרהמאד
אני נחשפתי לספויילרים כאלה ואחרים, ולכן לא הייתי מופתעת לגמרי. ולמרות הכל, אהבתי את הסדרה ויכולתי לחיות עם הסוף בשלום.
גם אני כמוך חשבתי שהטוויסט לגבי היותן אחיות היה מאולץ ולא הכרחי. נראה שרצו לא להשאיר את ההורים בידיים ריקות לגמרי - למרות ששובה של הבת האובדת לא יוכל לפצות לעולם על אובדן הבת השנייה.
בנוגע לחזרתו של יי-סו ליום אחד, אהבתי את האופן שבו זה נעשה, ואלה היו בין הסצנות הכי מרגשות בסדרה לדעתי, העיניים שלי לא הפסיקו לדמוע גם בצפייה חוזרת. אני יכולה להבין למה הוא רצה לחזור, אפילו לזמן קצר - הרי כשהוא נהרג זה היה כשהם נפרדו זמנית בגלל אי הבנה. הוא לא רצה להשאיר אותה בתחושה המוטעית שהוא נטש אותה, שהוא לא אהב אותה, שהיא לא חשובה לו. זו הייתה ההזדמנות שלו לתקן את ההחמצה, להבהיר לה את רגשותיו האמיתיים, וגם לשחרר אותה - כדי שהיא תוכל להמשיך בחייה ולהיות מאושרת.
עוד סצנה שמאוד ריגשה אותי הייתה כשג'י-היון/יו-קיונג מגיעות לברך את הוריה ליום הנישואים, ומשמיעות את השיר העצוב והיפה הזה (הוא הושמע בסדרה בגרסה הקוריאנית והאיטלקית):
iDana לשעבר
בתגובה ל: הייתי רוצה להצטרף אבל.. מאת: זרהמאד את החברים הבוגדים קשה להבין וזה יהיה ברור רק אחרי שני שליש מהסדרה. ואני פשוט מזועזע מהמניעים שלהם, אבל לא אגלה.
בתגובה ל: את מי משחקת המלכה? והאם זאת המלכה מהמלך סאן? מאת: EVGLEV בזמנו, דנה לינה ואנוכי צפינו בה ביחד. זוהי סדרה היסטורית והשחקנית לי יו וון שיחקה בתפקיד הראשי את דוקמן. זוהי אותה השחקנית שמגלמת את יי קיונג בסדרה "49 ימים".
גם אני מזועזעת מהמניעים של החברים הבוגדניים. אי אפשר לקבל את העובדה שקאנג מין הו מעניש את משפחתה של ג'י היון בגלל חייו האומללים. אני מבינה שסיימת לצפות בפרק 16 ששודר בחמישי האחרון? כתבתי לדנה (כמה תגובות מעלה) על כך שהייתי בטוחה שלסדרה יש 16 פרקים בלבד אך מסתבר שטעיתי. הבוקר כבר סיימתי להוריד את שאר הפרקים ואני מתכוונת לסיים את הסדרה היום (או לכל המאוחר מחר..).
תוקן על ידי זרהמאד 8/7/2012 11:48
בתגובה ל: הכוונה הייתה לסדרה "המלכה סאן דוק" מאת: זרהמאד
היה כיף לצפות יחד בסדרה הסוחפת הזו. חבל שלא שידרו אותה אצלנו.
אגב, לי יו-וון תככב בקרוב בדרמה היסטורית רפואית מבית היוצר של הצוות שהביא לנו את "יי סאן" ו"דונג יי". הסדרה שתיקרא The Horse Healer אמורה לעלות לשידור בספטמבר. השחקנית אמרה שהדמות שתגלם היא משהו בין "המלכה סון דוק" לדמות שגילמה בסדרה Surgeon Bong Dal-hee.
Can You Hear My Heart The Princess' Man Myung Wol the Spy Rooftop Prince Love Rain Hana Yori Dango season 2 Thank you Skip Beat Dream High 2 Big Protect the Boss Bridal Mask I Love Lee Tae-Ri The devil Paradise Ranch
פרוייקטים עתידיים:
Fashion King Faith Ghost Queen Seon Duk I Do, I Do Flower Boy Ramyun Shop A Man's Story Vampire Prosecutor Athena: Goddess of War How To Meet A Perfect Neighbor King of Baking, Kim Tak Goo Queen of Reversals Style All In Full House 2 Heartstrings Damo Thorn Birds Time Slip Dr. Jin Yukan Club Ouran Host Club marumo no okite tiger and dragon Yokai Ningen Bem Proposal Daisakusen Yamato Nadeshiko Shichi Henge Inu wo Kau to Iu Koto Kurosagi Mr. Brain Nobuta wo Produce Last Friends Buzzer beat Mars Smiling Pasta
iDana לשעבר
בתגובה ל: רשימת הפרויקטים העתידיים והנוכחיים באתר אסיה מאת: danarod אני לא ממש מבינה מדוע לתרגם את "המרגלת מיונג וול" כשכבר יש תרגום של הסדרה ברשת (ראיתי אותה מתורגמת לפני שנה בערך, לדעתי...) ואני גם לא מבינה למה "איך לפגוש שכן מושלם" ו"מלכת התהפוכות" נמצאים כל כך הרבה זמן ברשימה של "פרוייקטים עתידיים" בזמן שסדרות חדשות יותר זוכות לתרגום מהיר...כל כך מעט בנות אוהבות את פארק שי הו?
חוץ מזה - אם אני לא טועה נדמה לי שגם "queen of the game" נמצאת על הכוונת של מתרגמת מוצלחת מאוד...ואני מקוה שגם fashion 70 בעקבותיה.
ובכל מקרה, תודה על העדכון.
בתגובה ל: למען האמת מאת: zilpa
עבר לאתר בתשלום והוא לא זמין יותר למשתמשים חינמיים (הם גובים תשלום על התרגום, למעט הסדרה "לוחם החופש לי הו-יונג" שמוצעת אאל"ט חינם למי שנרשם לאתר).
ואת יודעת - יש כל מיני סדרי עדיפויות ונסיבות, ותרגום לוקח זמן. אני התחלתי לתרגם את הסדרה Thank You בינואר וטרם סיימתי (מקווה שזה יהיה בקרוב). הנפילה של מגה הורידה לי את המוטיבציה בזמנו והיו עוד כל מיני סיבות...
iDana לשעבר
בתגובה ל: התרגום של "המרגלת" וסדרות נוספות מאת: danarod מצאו דרך לעשות כסף...מזל שאני יודעת אנגלית, ועוד יותר מזל שיש גם לא מעט אנשים שאהבת הסדרות גורמת להם להתנדב ולהשקיע חינם. באמת לא מובנת מאליה העבודה שאת, אורה, דלית, נורית, כרמית, יפעת, חנה- ושאר הבנות שטורחות על התרגומים עושות. מקוה שבקרוב תסיימי עם "תודה לך", שממה שקראתי מסתבר שהיא אחת הסדרות המומלצות ביותר שיש.
מהשחקנית אני לא ממש מתלהבת, אם כי ראיתי אותה באיזה טריילר לסרט "אהבה בדיונית", מ- 2012, והמראה שלה בשיער קצר משדרג אותה פלאים. נראה לי שבעקבות "אהבה מופלאה" היא הרשתה לעצמה אי אילו שיפוצים.
עוד מישהי שראיתי אותה בסרט מ- 2003 היא השועלה היפהפיה גומיהו, שנראתה לי בסדרה אחת המושלמות ביותר, אבל בשנת 2003 מסתבר שהיו לה שיניים עקומות וחיוך צחור פחות...(הסרט שראיתי הוא מדליין, אבל השתעממתי באמצע, ועזבתי.)
בתגובה ל: יפה, יפה... מאת: zilpa
יש כאלה שינסו לעשות מזה כסף... מזל שיש באמת עוד אופציות יש משהו כייפי בתרגום, אבל זו המון עבודה. אחרי שאסיים את הסדרה הנוכחית (עוד 2 פרקים!) אני אצא לחופשה... בעיניי "תודה" זו סדרה צנועה ואנושית, ולמרות שיש בה לא מעט חומרים שיכולים לפרנס מלודרמה בכבוד, יש בה גם הרבה צחוק וסיבות לחייך והשחקנים נהדרים בעיניי.
אני מסמפטת את גונג היו-ג'ין. ראיתי אותה בחמש דרמות, ובכל אחת מהן היא גילמה דמות שונה לחלוטין, בצורה טבעית ואמינה (לדעתי כמובן). יש מצב שהיא עשתה שיפוצים, זה כנראה חלק מהמקצוע... הנה תמונה שלה מהסדרה Ruler of Your Own World מ-2002:
iDana לשעבר
בתגובה ל: כל עוד יש ביקוש מאת: danarod הם ממש אוהבים אותנו..לה עגילי מגן דוד
ובדרמה "אהבה מופלאה" הוא לבש ג'קט שעל השרוול היה דגל ישראל
בתגובה ל: שמתי קישור גם בהודעה הקודמת מאת: danarod כרגיל תודה, אינני מכירה את האתר, האם הוא אתר טוב, האם המחיר הוגן והאם כדאי להירשם אליו. כרגע אני צופה ב-ד"ר ג'ין הגעתי עד פרק 14 ואינני מתלהבת כך כך מהסדרה, יש בה אלימות רבה ותמונות לא נעימות ולפעמים די משעממת וחבל כי אני מאד אוהבת את Song Seung Hun. באותו זמן אני גם צופה ב-The queen game ומאד מאד נהנית ממנה. שיהיה לך יום נפלא.
בתגובה ל: אתר מאת: rella
נראה לי תמוה שהם מוכרים משהו שאין להם זכויות חוקיות עליו. בכל מקרה, את יכולה לנסות להירשם ולהוריד את הסדרה שהם מציעים בחינם (לוחם החופש).
מה לעשות, לא כל הסדרות מוצלחות, וטוב שאפשר לגוון ולמצוא גם סדרות לטעמנו
iDana לשעבר
בתגובה ל: אני אישית לא הייתי קונה מאת: danarod המחיר נראה לי מוגזם, מה עוד שראיתי את הפרוייקטים העתידים שמציעים לנו באסיה וזה נראה לי נפלא ומכיוון שאין לי כל בעיה עם אנגלית ואני רואה הרבה סדרות באנגלית, כך שבאמת נראה לי מיותר לשלם. אני אקבל את הצעתך ואוריד את מה שהם נותנים בחינם. תודה אלה
בתגובה ל: אני אישית לא הייתי קונה מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: שמת לב שהם מתרגמים את דאמו? מאת: zilpa
אני חושבת שלא הייתי מעזה לתרגם אותה. יש לי איזושהי יראת כבוד כלפי הסדרה הזו...
בכל אופן, יש להם בחירות מעניינות לתרגום - למשל הסדרה הטראומטית "עיני השחר", שקשה לי להאמין שתהפוך ללהיט - היא מצוינת לדעתי אבל גם ישנה וקשה לצפייה (יש לי גם השגות לגבי מה שהם כתבו בתקציר - לדעתי הם פספסו שם עם "חטיבות האידיאולוגיה של קוריאה").
iDana לשעבר
בתגובה ל: התרגום של "המרגלת" וסדרות נוספות מאת: danarod דנה את צודקת בקשר לתרגום שלוקח המון זמן... יש לנו חיים מלבד התרגומים , גם אני תקועה המון זמן עם הדרמה שאני מתרגמת....אבל זה ממש לא מזיז לי ....וכמו שסי היימן שרה "לא עובדת אצל אף אחד" בימים אלא אני רואה 3 וחצי דרמות, את החדשה...belovd (טובה) את i do ..ואת הנפלאה ונראה לי הכי טובה השנה A Gentleman’s Dignity ...היא תגרוף כמה פרסים בסוף השנה....מי שלא התחילה לראות , שתתחיל...היא פשוט סוחפת ,זורמת מפתיעה ואמיתית. את ד"ר ג'ין אני רואה לאיטי , לא ממהרת (לכן רשמתי חצי) ...אהובי סונג סאונג הון...לא מצליח לבחור בזמן האחרון...
בתגובה ל: זילפה ודנה היקרות ..התגעגעתי מאת: kler181
מה שלומך?
את צודקת, בכל הקשור לתרגום אני הבוסית של עצמי אבל ככל שאני מתקרבת לסוף, אני רוצה לסיים כבר, גם כדי להתפנות לדברים אחרים (כולל סדרות חדשות כמובן).
אני מורידה את A Gentleman’s Dignity, אבל מי יודע מתי אגיע אליה. יש המון סדרות שממתינות לי
iDana לשעבר
בתגובה ל: היי אורה מאת: danarod גם אני , כשאני מגיעה לקראת הסוף ,כבר אין לי סבלנות ורוצה מאוד לסיים אותה ומהר .....זה מה שקרה לי עם "רונדו" שזו דרמה קצרה יחסית , הגעתי לאמצע פרק 7 ולא יכולתי להמשיך עקב כאבים איומים שהיו לי בכתף...אבל , לא יכולתי להישאר אדישה והמשכתי עד פרק 9 וכאן באה לעזרתי סיוון (קיווי) שתרגמה כמה דרמות יפניות וכך סיימנו את הפרוייקט.......חחח אבל בזמן האחרון , ההתלהבות שלי לתרגום פחתה ...וגם הכאבים מידי פעם חוזרים. לכן אני מעדיפה לתרגם סרטים , זה קצר יותר.. אנחנו צריכות להפגש שוב...
בתגובה ל: איך שאני מכירה את זה טוב טוב מאת: kler181
לפעמים צריך להקשיב לגוף (ולא לראש) שאומר לנו לא להגזים.
אנחנו בהחלט צריכות להיפגש שוב אולי מתישהו אחרי חום יולי-אוגוסט?
iDana לשעבר
בתגובה ל: זילפה ודנה היקרות ..התגעגעתי מאת: kler181 ההמלצות שלך בהחלט על הכוונת. אני אישית מחכה שמשהו יסתיים לפני שאני מתכוונת לצפות בו.. וגכבוד של ג'נטלמנים בהחלט על הכוונת שלי בזכותך. כי ההמלצות שלך אמנם הורסות את הבריאות (ע"ע ג'ו ג'ין מו) אבל שוות לגמרי.
אגב- מה קורה עם אופנת שנות השבעים? חשבתי שאת צופה גם בזה... אני אוותר על סונג סונג הון בד"ר ג'ין. יש לי גם ככה הרבה סדרות ששואלות אותי כל יום: זלפה, גם היום אין לך זמן בשבילנו? ואני מרכינה ראשי בעצב ועונה: תמתינו עוד קצת...גם תורכן יבוא...
ועד שניפגש- וזה יקרה-
בתגובה ל: אורה יקרה מאת: zilpa F70 אני רואה גם , אבל ממש בקצב איטי.יש רק 24 ש' ביממה הגעתי לפרק 5 סוף סוף ג'ו ג'ין מו שלי, במלוא הדרו...חחחח על ד"ר ג'ין הייתי גם מוותרת...אבל , הנאמנות שלי אוסרת זאת. אני בטוחה שהוא אומלל בגלל הבחירה הלא מוצלחת שלו...מה גם שג'אנג דון גון (כבוד הג'נטלמן) נושף לו בעורף, בחוזקה.. מקווה שתמצאי לה זמן ואל תקראי ספויילרים על הדרמה הזו..כי זה רק יקלקל לך...
רק תגידו מתי - ניפגש וזה יקרה!
בתגובה ל: השרשור האסייתי מאת: ההרצליינית דעתי (בקצרה) על הסידרה: בסה"כ סידרה קלילה, חמודה ורומנטית, שמתאימה לימי הקיץ החמים. כמו כל דרמה קומית קוריאנית טיפוסית, היא לא ממציאה את הגלגל מחדש, וממחזרת הרבה דברים מוכרים מהדרמות הקומיות הקוריאניות הטיפוסיות. הראשית (קים טה הי/לי סאול) חמודה מאוד, הראשי (סונג סונג הון/פארק האה יונג) כובש מאוד, המשנית (פארק יה ג'ין/יון ג'ו) בלתי-נסבלת, והמשני (פרופסור נאם) סימפטי מאוד. היה נחמד מאוד לראות שחקנים מוכרים מ"המלך סאן" (הסבא של סאני, הסריס נאם) וגם את השחקנית ששיחקה את האימא המאמצת של בוק שיל ב"מאיזה כוכב את?" ואת האימא של ג'אנדי ב"בחורים רעים". חלק מהרגעים הרומנטיים בין הזוג הראשי (שהיתה ביניהם כימיה טובה), היו חמודים מאוד, וחלקם היו די ילדותיים בעיני (תגידו לי, בקוריאה זה מקובל לצבוט את הלחיים של החברה שלך ולקרוא לה "אייגו", כאילו מדובר בילדה הקטנה שלך?). הרגעים הכי טובים והכי מעניינים מבחינתי בסידרה הזאת: כל האזכורים ל"היהלום שבכתר" וגם סצנת המקלחת של סונג סונג הון (שזכתה אצלי בתואר "סצנת המקלחת הטובה ביותר שנראתה בדרמות הקוריאניות"- היא נמשכה יותר מכמה שניות בודדות והיא צולמה מכמה זוויות. כמובן שהתואר הזה יכול להילקח מהסצנה הזאת, ברגע שאראה סצנה, שתהיה לדעתי הרבה יותר טובה ממנה ). בשורה בתחתונה: סידרה במשקל נוצה, אוורירית כמו סופלה, שלא מוכרחים לצפות בה, אם לא מעוניינים (במלים אחרות: אין חובת צפיה בה). מומלצת למי שרוצה להתרענן בימי הקיץ החמים עם סידרה קלילה וחמודה, וגם לאנשים שמוכנים לקבל כל סוג של רומנטיקה באשר היא.
בתגובה ל: סיימתי את הצפייה ב"הנסיכה שלי". מאת: ההרצליינית
גם בעיניי הרגעים הכי טובים של הסדרה היו הקריצות ל"יהלום". אולי בזמנים אחרים הייתה לי יותר סבלנות, אבל בשורה התחתונה זה היה בשבילי בזבוז זמן (גם בהמרצה פראית), למרות השחקנים החביבים
iDana לשעבר
בתגובה ל: סיימתי את הצפייה ב"הנסיכה שלי". מאת: ההרצליינית האזכור לדרמות היסטוריות ובעיקר ליהלום שבכתר זה כובש ונפלא. הכימיה בין הראשיים מעולה. ולדעתי גם סיפור העלילה בנוי טוב למרות היותו קומי. בכל אחרי אייריס והנסיכה שלי אני יכול להגיד שקים טה הי חמודה ושחקנית דגולה.
בתגובה ל: סיימתי את הצפייה ב"הנסיכה שלי". מאת: ההרצליינית ואם סופלה, אז לפחות נטול קלוריות...
את מרגישה מוכנה עכשיו ל-49 יום? לא זכורות לי משם סצינות מקלחת, אבל אני נזקקתי לטישו..
בתגובה ל: שמחה לשמוע שנהנית מאת: zilpa
קצרה למדי עד כמה שאני זוכרת
iDana לשעבר
בתגובה ל: הייתה דווקא סצנת מקלחת מאת: danarod אין לו סדרות ברזומה בהן צפיתי. אני מתאפקת לא לעשות את אותה הטעות שקרתה לי עם השחקן צ'ה סוונג וון. בעיקבות סיטי הול צפיתי בסדרה "שומר הראש" והתאכזבתי.
ישנה סדרה היסטורית בה הוא מככב משנים 2005-6, היא נקראת "Ballad of Seo Dong " הבלדה על סו-דונג. יש לסדרה 55 פרקים ונתוני הרייטינג ממוצעים. אני חוששת לקחת סיכון.
בתגובה ל: שמתי עין על השחקן החמוד הזה מאת: זרהמאד
לינה כתבה בזמנו על הסדרה Ballad of Seo Dong. אולי זה יעזור לך להחליט. הוא גם שיחק בסדרה "שלושה אבות ואמא אחת" שתורגמה כידוע לעברית.
iDana לשעבר
בתגובה ל: שמחה לשמוע שנהנית מאת: zilpa ורק אח״כ ב-״49 ימים״- מעדיפה לצפות קודם בסדרה פחות ״כבדה״ (מה גם ש״קפיטל סקנדל״, מחכה לי בכונן החיצוני, כבר הרבה זמן).