אהבה גדולה/מופלאה פורסם לפני
3114 ימים
מאת danarod
סה"כ תגובות: 56
תגובה אחרונה לפני: 3108 ימים
ראיתי בינתיים את הפרק הראשון (ותודה לדלית על התרגום ).
אני מודה שאחרי הטעם התפל שהשאירה אצלי "הלהקה", לא ממש הייתי נלהבת לקראת עוד סדרה מבית היוצר של האחיות הונג. אבל הפרק הראשון של "אהבה גדולה" נראה יותר בוגר ורגוע ממה שציפיתי. בגדול, היה פרק פתיחה נחמד אין לי יותר מדי מה להגיד עליו כרגע (החום מייבש לי את הנוירונים האחרונים). עוד לא פיתחתי רגשות לדמויות. זה כנראה מוקדם מדי... המשך יבוא
ראיתי בינתיים את הפרק הראשון (ותודה לדלית על התרגום ).
אני מודה שאחרי הטעם התפל שהשאירה אצלי "הלהקה", לא ממש הייתי נלהבת לקראת עוד סדרה מבית היוצר של האחיות הונג. אבל הפרק הראשון של "אהבה גדולה" נראה יותר בוגר ורגוע ממה שציפיתי. בגדול, היה פרק פתיחה נחמד אין לי יותר מדי מה להגיד עליו כרגע (החום מייבש לי את הנוירונים האחרונים). עוד לא פיתחתי רגשות לדמויות. זה כנראה מוקדם מדי... המשך יבוא
iDana לשעבר
בתגובה ל: אהבה גדולה/מופלאה מאת: danarod הוא מרתיע אותי מלהוריד את הדרמה הזאת.
בתגובה ל: כבר כתבתי שהשחקן הזה, נראה לי סמי-ערס? מאת: ההרצליינית ללא תוכן
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: כבר כתבתי שהשחקן הזה, נראה לי סמי-ערס? מאת: ההרצליינית
וכנ"ל לגבי רושם ראשוני...
אני לא סבלתי את השחקן הזה ב"סיטי הול" (אבל דווקא ממליצה לך לנסות את הסדרה - רוב הצופים אהבו אותה). לעומת זאת, ב"אהבה גדולה", לפחות בשני הפרקים הראשונים הוא חביב למדי לדעתי. והסדרה בינתיים נראית די חמודה, גם אם לא ממכרת/חדשנית/מסעירה - ואני כמובן שומרת לעצמי את הזכות לשנות את דעתי בפרקים הבאים (שאותם אראה כנראה רק בסופ"ש הבא).
לפחות עכשיו הוא בלי הראסטות
iDana לשעבר
בתגובה ל: מראה עיניים יכול להטעות מאת: danarod ובלי הראסטות, הוא נראה כמו זמר מזרחי (שזה הרבה יותר גרוע מבחינתי).
ובקשר ל"סיטי הול": לא נראה שאני אוריד אותה (למרות אהבתי לקים סון אה), בגלל 2 דברים שמרתיעים אותי מלהוריד אותה- אחד, כמובן, זה השחקן הזה. והשני, זה השחקן צ'וי איל וו, שהבנתי שדמותו ב"סיטי הול", הוא בדיוק כמו דמויותיו ב"המאפיונר שלי" וב"צייד עירוני"- אדם מושחת ואבא גרוע לתפארת. לצפות בשנה אחת, באותו שחקן, מגלם דמות רעה, זה קצת יותר מדי בשבילי.
בתגובה ל: עם הראסטות, הוא נראה ממש כמו עידן רייכל הקוריאני. מאת: ההרצליינית ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: כבר כתבתי שהשחקן הזה, נראה לי סמי-ערס? מאת: ההרצליינית הסדרה מאד קלילה אז היא תתאים לך לאחר שתסיימי את 49..
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: בסדרה הזו הוא קצת יותר מתון מאת: זרהמאד אם אני מתכוונת לצפות קודם ב"קפיטל סקנדל".
בתגובה ל: ייקח לי קצת זמן, לצפות ב-"49 ימים". מאת: ההרצליינית ...ורק אח"כ ב"קפיטל סקנדל". צריכה את עזרתכם בנושא.
בתגובה ל: ועכשיו אני שוקלת לצפות קודם ב-"49 ימים"... מאת: ההרצליינית
כך שלדעתי סדר הצפייה לא משנה. תטילי מטבע או תדגמי כמה דקות ראשונות ואז תחליטי מה מתאים לך יותר
iDana לשעבר
בתגובה ל: ועכשיו אני שוקלת לצפות קודם ב-"49 ימים"... מאת: ההרצליינית עדיין לא צפיתי בקפיטל סקנדל אבל היא על הכוונת שלי. אני מתכוונת לנצל את המנוי החודשי לרפידשיר כדי למלא את הזיכרון החיצוני.
בתגובה ל: אהבה גדולה/מופלאה מאת: danarod אני יודעת שאת באה עם סוג של דעה קדומה בגלל "סיטי הול, אבל אולי גונג היו ג'ין תשפיע עלייך לטובה (אני יודעת שאת מחבבת את השחקנית הזו).
בתגובה ל: אני מקווה שדעתך תשתנה מאת: זרהמאד
אם הציפיות שלי היו קצת נמוכות (שזה דווקא מקום טוב להתחיל בו סדרה - אפשר להיות מופתעים לטובה), זה בעיקר בגלל האחיות הונג. אני חוזרת ומבהירה שהפרקים הראשונים היו חביבים בעיניי, כולל אותו חוצמזה אני אפילו ממליצה לאנשים לנסות את סיטי הול!
המשך שבת מקסימה (אפשר גם קרירה? )
iDana לשעבר
בתגובה ל: עוד נראה מאת: danarod הדרמה הקוראינית החדשה, שלום לכל חברי בפורום התגעגעתי על "אמת" כמו כולנו, כל מי שיצא ,ויעשה חיים יחזור רק עם חשק גדול יותר לדעת מה הפסיד כשלא היה וכך אני, שעה מאיתנו, ים כחול, מים קרח ,צלולים טורקיז\, סופלאקי צלילי בוזוקי ,קאזינו, כפריים ,,אנשים טובים, פשוטים לחם וגבינה, שמחת חיים ססגוניות,ללא הרף ללא אנד, ים ושוב ,ים ובריכה אה כן ,,,רק באולימפיאקוס של רודוס של לינדוס של המלון, חחחה,,, צריך הרבה הסבר אולי אחכ, במילה אחת ארוכה, שליחות חובה --לצאת ושליחות חובה לחזור, ממולצץ לידידים לנסוע, לטבול, להתיז, לטעום, לשחות, לצלול, כ"כ יפה שבא --לבכות, המחיר שווה ,,הכרטיסים לא יקרים, אם אפשר תאריכו עד אוקטובר (יש לי שיר עוד מעט אביא אותו), חחחה, הצהילו במים ,מחוטאים נקיים ,בלי מדוזות ,ובלי גלים בלי צריבות ובלי תורים סעו , ותהנו ותחזרו, אני חוששת שההתרשמותשלכם היא שנהינתי, חחחה עם 2 החברות המקסימות שלי, ואחכ בנסיעה נפרדת עם אחד שלא יודע לההעריך או אולי כן, חחחה.
בתגובה ל: חזרה מגיחותיים -יון הקסומה,49 ימים ,והאהבה החדשה" מאת: מאימאי10 הי זילפה, היקרה, לונג טיימ נאו ספייק חחחה.,
עדין לא נכנסתי לאג'נדה, כי יש לי אג'נדה משלי, חחחה אבל אני כ"כ כועסת על החוסר הבנה שלי ל--49 שאני אתחיל לכתוב את הסיכום שלי וזאת למרות שלא ראיתי אלא את פרקים ראשונים והאחרון, מכ----ככה. אז ככה , בבקשה
כבר קלטתי שללא צפייה קבועה קשה יהיה לי להבין ,אבל בכל זאת,
קשה היה לי מאד לזהות את שני הבחורים הם דמו בחיצוניות בעייני מאד מאד, הרע --והטוב,
קשה היה לי ,עם הקולות של שתי הבחורות :הצעירה עם השמלה הורודה –(הרוח)
והשנייה המרושלת, ("הגוף" )שבה השתמשה ----הרוח.
לכן בעצם הפסקתי לצפות
כי יש לי אותה על הכונן הכוונה--- הדרמה הקוריאנית המתוסבכת הזאת.
אז מה היה לנו,
זוג שעומד להתחתן, ה-רוח" ג'י ו --ה"מכוער "שבוגד בה, בבני משפחתה,, עם חברתה ,,ומחבל בעסק,,,, מצד שני יש לנו אחת ---גבוהה ה"גוף" שרוצה למות וזאת בגלל ??? לא הצלחתי להבין,,,
בבקשה הסבר.
יחד עם זה, ישנו הבחור בעל המסעדה, שבאיזה טיול מתאהב ב-"רוח", מקבל אותה ,בתור הגבוהה ומנסה לעזור, באמצע יש לנו את המתזמן, שאני יודעת שהוא מאוהב ב –"גוף" אבל למה הוא נהרג וקיבל כזה גו'ב טוב למעלה בשמיים לא הבנתי,,,,
חחחה, אל תיצחקו ממני, בבקשה זה אחלה ג'וב לא ? לבוא לראות לרחרח דן דין הרואה ואינו נראה מזיז ,מנגן ,מסדר, מחבל הכל חופשי פששששששששששששששששששש,,,
כמו כן הבנתי שהמכוער , הבוגד, מנסה לנקום עבור אימא שלו וילדותו האומללה והמיוסרת בגלל אבא מהמר, מה זה מעניין לא יודעת,,, החברה הטובה של ה"רוח", למה היא נקמנית ??כלפי הסיפוח שלה למשפחת "הרוח" , גם את זה הבנתי "אדונים ומשרתים" יש מלמעלה ויש אלה מלמטה, טוףףףףףףףףף
אז זה מדבר עם זה והוא שומע והיא לא עלק דבי מור יופי גולדברג בסרט, המפורסם , שכחתי את שמו, שכל עוד העניינים לא יסתדרו למטה אין כניסה למעלית ו או לעלות למעלה,,,
לגן עדן לשלוותה, טוףף. ו,, התוספת של הארבעים ותשע זה למה ה49, אני נעצרתי ב 16 לרגע כי באתי לישראל וכשחזרתי ראיתי שישי עוד עלאק,-- אבל לא שילמתי 9.9 יורו להשלמה חחחה, קריצה,, חחה כי שילמתי יותר עבור הורדות עבור סדרות רבות אחרות, אבל זה כבר סיפור אחר,
סתם "חרטא" כי בסוף כולם ניזכרו לקטר ולבכות ולמלא ה"באר" חרטא חרטא חרטא, לא אהבתי.
אז נשארו לי שאלה או שתים בגוף ההודעה אשמח לקבל תשובה את מוסר השכל כבר הבנתי עדיף להעיף ולא להתקע, חחחה.
אבל, בכל זאת דנה הגדולה שהתגעגעתי ככ, וכן אפשר נעל( בראמונט קונטרול) הבהירה שהיו דברים לא סגורים בין המתזמן ונערתו, אגב איך הוא נהרג?? הענין שהם חולפים אחד על פני השני בלי היכולת לגעת ב "בארד פיט", ( מי מכיר את הסרט) מטמטם אותי, והתוספת של אוסנתי היקרה שבסוף השאירו אותה בתור האחות האובדת, איך בימינו נאבדות "אחיות "" הייתי רוצה גם למצוא איזה אחות אובדת בימים טרופים אלה, מזל שיש לי יכולת לעשות חברות-אחיות, נו באמת, אני יודעשאני עושה ראצינליות לסידרה, אבל אל תישכחו שאני גם רומנטית לאטינית חמה ואוהבת מאד את הסיפור הטוב שמגיע מפעם לפעם ואז אני לא מרפה. לבסוף, האבא זכה בעסק, זכה בניתח, הזילו דמעה, זכה בבת חדשה, זה ממש לא לעניין, קיבל קבר לעלות אליו, וגם הבת החחדשה עלאק הגוף" מקבלת בחור חדש בא לשכונה,, על תקן ממלא מקום, טוףףף קשה לי, אני מרגישה שלא הבנתי את הסיפור והרוח ואיתכם הסליחה אני מאד התגעגעתי אל כולם כאן, ואשתדל להדביק פיגור, אפילו שהוא שיכלי " חחחה, למחצה, לאו יו אול, ממנימאמאי 10 מרי. אה אבל אני רוצה שתעזרו לי להבין בקוים פשוטים, כי האמת הסידרה לא נותנת לי נוחה, מה שאומר שהם עשו בכל זאת סידרה טובה, חחחה. מריאנה וגם אני משתשמשמת בהרמה שמו ת וכינויים כמו שכאן בכל דרמה כל שניה השם של מישהיא או מישהו משתנים פעם הוא סונג ופעם הוא דו קגו, ו או ג'ין או גונאג או גואנה ממש קשה הכי פשוט לכתוב על החדשה גבW פסטה עם פרצוף פחוס, מה לעשות,פחוס,,,, והוא המשגע שלי החדש הגבוה מהמופרעים עם הקולות המפחידים עם המראה התימהוני ואני תכף אתפנה אליוין אהבתי הגדולה החדשה חחחה. מ.
שלכם שהיתה חסרה חחחחה טוב סתםם. מ.
תוקן על ידי ההרצליינית 14/7/2012 20:45
בתגובה ל: בבקשה הסבררררררררררר, מאת: מאימאי10 גב" פסטה, הקרויה שמה פרצוף פחוס" לא סבלתי אותה אף פעם וכבר מאכילים אותי בה פעם שלילשית, מי צייץ בחלונות הגבוהים שאנו אותה אוהבים היא ממש מחרידה, לעומת זאת הוא ה דוקמנטרי הדוקו גין משגגע. חתיך עם פרצוף פסיכי לעת עתה, מנסה לשכע אותי, עם העברת הקומדינאנה הלא מוצלחת שלו הלב שלו באמתנכנס לסחרור אבל לא בגלל החומד או היופי שבה אלא בגלל הטימטום שבה היא בלי מאמץ פוסטמה, וזהיא מתאימה כמו גרב לתפקיד, אבל מקלקלת אותו, הסיפור מוצלח הדיאלוגין משדעים הריאלטי שנחשף עם החידושנים הכה את המומחה והכה את הענביפ לא רע בכלל שוב אני מתלהבת תמיד בהתחלה ואחכ נעלמת , חחחה הקומדיה הזו חייבתלהשלים לי את השנייה אחרונה של הקיץ כי לצערי עלאק אני שוב ממריאה חחחחה לא חבל שאני לא פה ??? חחחה סתםםםםםםםםםםםםםם זילפה הרבה לפני מה שתוכנן, יש לי ללכת,,,, אז תשמרו, קראתי הכל תודה לאוסנתהמהמממת לאורלי לענה הקסומה ללינה מי גרייל, מתה עליך את ככ ברורה אניככ אוהבת לקרוא ותך ולטלי או ההרצלינית כל הכבוד על הנסיכה אני ככ שמחה שהגעת כמעט לסיום זה בדיוק המוצר , שלא מסבך את החיים , חחחה להיותת נסיכה מחוזרת יפה ועשירה, לאו יו הנה השיר שנסעתי עם דידי לא קל לי או דידי בביקני או לא יודעת דידי הררי ל רודוס,,, זכיתי,,,, חחחח. בי, אחזור
בתגובה ל: גבW פסטה, ובחור חתיך, איך איך עשו לי את זה,,, מאת: מאימאי10
מאיה אברהם, עד שיבוא אוקטובור יבוא,,, ויהיה קר, בררררררררררררררר
בתגובה ל: עד אוקטובר יש לי מלא תוכניות אבל כזה שיר אין --- מאת: מאימאי10 ושכל התכניות יתגשמו לטובה:)
בתגובה ל: בבקשה הסבררררררררררר, מאת: מאימאי10 לכל השאלות ששאלת יש תשובות ואני עוד לא צפיתי בשני הפרקים האחרונים כי אני הזאב הבודד בפורום שצופה בויוה פלוס. אז מצפייה ב-18 הפרקים אענה על שאלותיך:
הגבוהה רוצה למות כי היא מוזנחת, אין לה אף אחד בחיים אימא שלה נטשה אותה בגיל 5 והיא הגיעה לבית יתומים ושם היה לה קשר רק עם יתום אחד והוא היחיד שתמך בה ואחרי שהם גדלו הם התארסו והוא עבר תאונה ונהרג ומאז היא מרגישה שלאף אחד לא אכפת ממנה וחווה את חווית ההזנחה ומרגישה מיותרת ולכן רוצה למות.
המתזמן נהרג כי אחרי שהוא רב עם הבת זוג שלו בגלל תמונה שצולמה בלא ידיעתו שלו עם בחורה. אז הם רבו והוא רצה להשלים איתה וקנה לה טבעת אירוסין ובזמן שנהג באופנוע, התבונן בטבעת האירוסין באושר רב ולא שם לב למשאית מולו שהתנגשה באופנוע שלו והוא נחבל בראשו ודימם למוות. כשהוא הגיע לעולם הבא היה לו חלום שלא הגשים בחייו והוא קיבל ג'וב של מתזמן למשך 5 שנים ובאותה זמן מחקו מזיכרונו את חייו כבן אדם והוא רק ידע שיש לו חלום שיוכל לזכור ולהגשים בתום הקדנציה.
הג'וב בהחלט טוב להדריך את המתים ולחשוף בפניהם שהחיים לא מסתיימים במוות וצפוי להם אושר ואחרי זה גלגול נוסף של חיים ולחשוף בפניהם את הסודות שהם לא ידעו בחיים.
מהחברה של הרוח ממש נדהמתי, היא שנאה את החברה שלה בגלל שהיא התייחסה אליה כאל אחות שתמיד הייתה טובה אליה ואפילו הפסידה יום עבודה כדי להחליף אותה בעבודתה, החברה שרק אפשר לחלום עליה. אבל מה מפריע לה? שהיא יכולה להרשות לעצמה להיות טובה בגלל שהיא עשירה, והיא רוצה לראות אותה טובה כשהיא צריכה לשרוד כמוהה. ומה היא עושה לשם כך משדכת לה את החבר שלה כדי שירושש את משפחתה. סתם הורסת לעצמה את חיי הזוגיות רק בשביל לתקוע סכין בגב החברה הכי טובה שלה מתוך קנאה מטופשת. ואחרי זה מסתבר שהיא כועסת גם על אימה של חברתה על כך שביקשה ממנה להגיד שלום לאורחים של המשפחה!!! הבחורה זקוקה לאשפוז דחוף!!! התייחסו אליה כאל בת משפחה וזה מפריע ל"מסכנה". אה סיבה יותר רצנית לכעוס כשהיא נחטפה ומי הו הציל אותה אז האימא אמרה שמזל שזה לא קרה לבת שלה, תגובה טבעית, אבל זה באמת מעליב.
תוקן על ידי ההרצליינית 14/7/2012 20:43
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: זה מה שקורה כשלא רוצים לצפות בכל 20 הפרקים מאת: EVGLEV רוצה שהיא תסביר לי משהו בפייס בוק כבר שבה תודה לך חיבוק עזזזזזזזז מריאנה, חחחה. מיד
בתגובה ל: זה מה שקורה כשלא רוצים לצפות בכל 20 הפרקים מאת: EVGLEV חלק ראשון ברור, תודה הגבוהה, לא חברתו של המתזמן??? ממממ. מכאן התחיל אצלי הבילבול, 2. האם רואים את חברתו של המתמזן ו--או את המריבה בינו לבינה? באיזה פרק(אם אפשר) 3.כי אתה כותב " ואני מצטטת, המתזמן נהרג כי אחרי שהוא רב עם הבת זוג שלה ?? שלה ??? שלה ?? מיהיא ? היא "לסבית??או שזה טעות דפוס, בקיצור לא ברור, הסבר פליז. תודה, ממשיכה, 4.אה , אולי כן הבנתי משהו,,, נראה, הזיכרון שלו מחוק וניתנו לו מעט שעות להפגש עם הגבוהה, זו היתה , היתומה, חברתו הכמעט מאורסת, שלא זכתה לקבל טבעת, רק אחרי שהיא מתעוררת גם היא לא --זוכרת שוב--- שראתה את המת החי שלה ? אוף לא מבינה... הלאה, 5.החברה של ה"רוח, לא עומדת בפני ייצר הרכע, ומוציאה אותו על חברתה הטובה, כולל עיסקת חבילה פגיעה בכולם מסביב, זה ניקרא הרשע בתגלמותו" הבנתי, אז מה לא הבנתי, אה,, את 2 הפרקים האחרונים שאת הטרם ראית ולא יכול להבסיר לי ואני יודעת אותם בעפ" טוב אני אני אכתוב ספויילר,, בידיעה נפרדת תודה לך איב, שש איך קוראים לך במדוייק. תודה עד לפעם הבאה, אגה איפוא כולם ברודוס???????????
תוקן על ידי ההרצליינית 14/7/2012 20:46
בתגובה ל: זהו א. סידרתי העניינים, עכשיו לעניינים הרצינים" חח מאת: מאימאי10 איפוא כל החברה נעלמו? שבוע טוב, אלך לי לנבחר,
בתגובה ל: איפוא כולם ב רודוס????????????????? מאת: מאימאי10
אני רואה שיבגני ענה לך על רוב השאלות, כך שאת מסודרת באמת שאלתי את עצמי אם החלטת להשתקע ביוון... ברוכה השבה!
אני אהבתי מאוד את 49 ימים ובמיוחד את המתזמן. באחד המשפטים הזכורים שלו בסדרה, הוא אומר שאם יידעו בקוריאה שיש מתזמן חתיך כמוהו, שיעור ההתאבדות יעלה חו"ח (וגם ככה שיעורי ההתאבדות שם מהגבוהים בעולם...).
ובמעבר חד ובנימה אופטימית יותר - שיהיה לך ולכולנו שבוע מקסים!
iDana לשעבר
בתגובה ל: הלוואי מאת: danarod לי חרטטא, מענין ג"ב פסטה, מזה, מה קרה להם, המזל שהשחקן מהמאפיונר נמצא כאן או שגם פה אני טועה????? הכוונה למותק דפוק מרושע מופרע, שרוצח אתאבא של קאנג'ה ??? אם הוא פה יש סיכוי שאצפה עם עין שמאל "" איחחחחחחחחחחחחחח. מריאנה
בתגובה ל: יקירתי,,,,,,,,,,,,, אני ממהרת להשיב, כי כבר נהיה ל מאת: מאימאי10
אגב, זו דלית שתרגמה את הסדרה, לא אסנת...
iDana לשעבר
בתגובה ל: לא חושבת שהמאפיונר המרושע כאן מאת: danarod מציינים פרט זה או אחר מבלי לתת תמונ או הסבר או הקשר, נשארים עם הבורות והפה פעור, איך יכולתי להבין את הידיעה הבאה ?? למשל שצויינה אצלך בפורום???
ציטו"ט
השחקן צ'וי איל וו, שהבנתי שדמותו ב"סיטי הול", הוא בדיוק כמו דמויותיו ב"המאפיונר שלי" וב"צייד עירוני"- אדם מושחת ואבא גרוע לתפארת. לצפות בשנה אחת, באותו שחקן, מגלם דמות רעה, זה קצת יותר מדי בשבילי
תודה מ.וכמובן התנצלות מראש,,,, מעניין בחול לא התנצלתי ככ הברה,, שם הייתי כדג במים, תמיד הרגשתי שרוצים עוד מחברתי, כידוע לכולם אני דוברת יוונית אך אלניקוס ספאספאנוס שזה בעברית--- קלה---- יונית שבורה, או יוונית קלה, ובכל מקום הרגשתי איך האנשים נהנים מהמיבטא הילדותי ומסתקרנים " מיה חארה, מילאס הליניקוס, האפופוס איזאס???,, שזה אומר, יפה מאד את לדבר שפתנו, מאיכן את קיריה"??? קיריה נאמנה משהו מישהו??? החהחהח
בתגובה ל: הלוואי מאת: danarod ללא תוכן
בתגובה ל: הלוואי מאת: danarod המוות כדי לאבד את הפחד במיוחד באמונה הבודיסטית או האינדית שיש גם גלגול הבא. למרות שהמתזמן אמר שהגלגול הקודם קובע את אורך החיים של הגלגול הבא, כך שהתאבדות תהרוס את חייך גם בגלגול הבא.
ונראה שהמתזמן מעביר את השרביט למתזמן הרבה יותר מבוגר והרבה פחות חתיך.
בתגובה ל: זהו א. סידרתי העניינים, עכשיו לעניינים הרצינים" חח מאת: מאימאי10 הגבוהה הייתה הבת זוג של המתזמן. המריבה בין המתזמן לבין הגבוהה היא בזיכרון של המתזמן בפרק 16 בהתחלה.
למתזמן לא היה מושג שהוא נותן לרוח להשתמש בגופה של החברה שלו מהחיים וכשהוא גילה את זה, הוא אמר לה לשמור על הגוף שלה.
ונראה שאני מנחש את הספוילר, שהגבוהה היא אחותה הגדולה של הרוח, רק שבחיים לא הייתי מאמין שהאימא של הרוח מסוגלת לנטוש ילדה בת 5 והיא לא מתנהגת כמי שתעשה דבר כזה.
תוקן על ידי ההרצליינית 14/7/2012 20:48
בתגובה ל: כן זאת הייתה טעות דפוס שתוקנה מאת: EVGLEV מותק אתה----- תודה רבה ככ גדולה וגדושה שמגיע לך בקבוק אוזו" קצת פיצוחים אבל פיצוחי יון לא איראן ולא טורקי אלעק, וככה איזה מוזיקת בוזוקאקי ואי ואי איזה תודה איזה שקדן בחיי העכישו הכ בהיר ונהיר, כבר מזמן אמרו עלי שאני צריכה הייתי קודם ללכת לכיתה יב" ואחכ לעבור ל א חחחה או יותר נכון לראות את הפרק האחרון ואחכ להבין הכל אבל אתה כזה מפרשן שלא שווה לי לוותר על השאלות שלי תודה על האזנה וההסבר, לשרותך תמיד אם תצטרך משהו דואנט אסטייאט טו קול, מריאנה.
בתגובה ל: יפה מאד,יבגני, לא אתעייף מלומר לך בכל פעם, איזה מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: אני מקווה שדעתך תשתנה מאת: זרהמאד כשאני יודעת שבכל פעם שג"ב פסטה תופיע אני אצטרך להסתיר עין אחת, משהו,,,,,, לא סובלת אותה נקודה, היא כ"כ פוסטמה איך איך היא עוברת מסידרה לסידרה ועוד אצלנו, פשששש מכה. לפחות היו משאירים אותה עם קוקו " שער ארוך היא כזאת עקומה והקול המאנפפף שלה לסתום את האף כאילו אני רואה סידרה אנגלית עלאק, מכה,,,,, משה אומר ברור שלא אהנה. כמה חבל,,,,,,,,,,,,,,
דוקא השחצן הגבוה המופרע, ניראה לי מאד בגלל המאמץ הכביר שלו להיות כזה --- לא מושלם, כשבעצם יש לו הכל להיות מושלם וזה מביא אותי לגשת דחוף לראות סופית את "הסיטי הול" בעוד אתם תתנחמו בשטויות שלה, והכיעור שלה, אני אראה אותו לפחות עך בת זוג אחרת מכה הויוה הזאת, אז ניחוח יש,,, וראיתי ונהניתי וזיווג שם---אלוהי רק אלהים עושה שם משהו רע,,, ואילו כאן אני שוב אין לי מה לראות, תכף תענו לי ל תסעי לרודוס מה??? חחחה.
בתגובה ל: ל אוסנת היקרה, איחולי לתרגום, וכמה עצוב לי מאת: מאימאי10 אני דווקא מאד מסמפטת את השחקנית הראשית אבל על טעם ועל ריח...
בתגובה ל: זו דלית, לא אסנת מאת: זרהמאד אחכ אני אכתוב למה, כי אם אטעה אתלה את עצמי, חחחה,
שתיים
מזה אוכלת את הלב שאין לי כמה,,, שאוהב ביחד איתכם, כי זה כל ה"פאן, חחחה, מה לעשות נידבקתי לשתיים --- ושניים וזה נורא, סונג סונג אני מתה על כל ההופעות שלו, הנסיכה ,והאש וכו' וכ' השני המלך "סאני שלנו, קאנג'ה המושלם אין ולא היה אחריו,וכמובן הבננות=== הנסיכה הכוונה השחקנית, ו המאפיונר== מיג'ו , לא מצליחה, להידבק באהבה, משאומר עלי שיש לי אופי מחורבן,,,, חחחה יש לי הרבה לתרום, אני עכשיו בענין המפגש הקוריאני של יום חמישי הקרוב,, מישהי משהו יודעים???? לאו יו אול אחזור.
בתגובה ל: זו דלית, לא אסנת מאת: זרהמאד אחכ אני אכתוב למה, כי אם אטעה אתלה את עצמי, חחחה,
שתיים
מזה אוכלת את הלב שאין לי כמה,,, שאוהב ביחד איתכם, כי זה כל ה"פאן, חחחה, מה לעשות נידבקתי לשתיים --- ושניים וזה נורא, סונג סונג אני מתה על כל ההופעות שלו, הנסיכה ,והאש וכו' וכ' השני המלך "סאני שלנו, קאנג'ה המושלם אין ולא היה אחריו,וכמובן הבננות=== הנסיכה הכוונה השחקנית, ו המאפיונר== מיג'ו , לא מצליחה, להידבק באהבה, משאומר עלי שיש לי אופי מחורבן,,,, חחחה יש לי הרבה לתרום, אני עכשיו בענין המפגש הקוריאני של יום חמישי הקרוב,, מישהי משהו יודעים???? לאו יו אול אחזור.
בתגובה ל: ראשית, אני מתנצלת, דלית היקרה והזכורה לי הכי הכי, מאת: מאימאי10 תהני במפגש, זה הכי חשוב.
בתגובה ל: אהבה גדולה/מופלאה מאת: danarod אני הוספתי סימון ספויילר להודעות שלכם, שכוללות מידע אודות העלילה של "49 ימים" (לטובת אנשים שעדיין לא צפו בזה). מקווה שזה לא מפריע לכם.
בתגובה ל: ליבגני ולמירה: מאת: ההרצליינית העיקר אני רוצה הבהרות, כי את רובם , נו,, איך נאומר הבנתי אבל חסרים לי עוד קצת ביהורים, במהלך השבוע אני אנדנד, תודה רבה ושבוע טוב לך, . מ.
בתגובה ל: תרגישי בבית ח-ו-פ-ש-י, חחה כי זה באמת הבית שלך מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: ליבגני ולמירה: מאת: ההרצליינית עכשיו לקוראיניות צריך לשים ספוילר בכל מקרה כי ויוה פלוס משמש עבור קוראיניות רק מיושנים כמוני. ומה שנראה כספוילר כתבתי בתור ניחוש. אבל לא משנה בהחלט דננו על פרקים מתקדמים ובניגוד למה שהיה עם אייריס וצייד עירוני הפעם יש מצב שאנשים דוחים את הצפייה לאחרי השידור בטלוויזיה ולא מתקדמים קדימה כמו באייריס, צייד עירוני וגן סודי.
בתגובה ל: אהבה גדולה/מופלאה מאת: danarod בודאי הרבה יותר טובה מהלהקה. אם כי, בצפיה חוזרת ב"להקה" - כשידעתי למה לצפות - בהחלט נהניתי יותר מבצפיה הראשונה, כשחיכיתי לעומק כלשהו...
גם פה, כשאין ציפיה- אפשר להנות, ובודאי לגלות כמה פרטים על איך "התעשייה הקוריאנית" (ויש לי חשד שלא רק הקוריאנית) של הסלבס עובדת...
ברמה האישית התחלתי את "מיי גירל" שלהם- ואני פשוט מתמוגגת מכל רגע. ושואלת את עצמי: היי, אם הן יכולות לעשות כזו סדרה מופתית, למה הן עושות גם דברים כאלה מעאפנים?
בתגובה ל: אהבה מופלאה מאת: zilpa גם אני חשבתי איך מפיקי סדרה כובשת ומעולה כמו מי גירל שבין הטובות ביותר בסדרות הקומיות מפיקים תכנים רדודים כמו הלהקה. מה משותף בין הלהקה לחברה שלי שהם שייכות לאותם תסריטאים? בינתיים אהבה גדולה נראית בסגנון הלהקה ולא בסגנון החברה שלי, כך שאני מראש מנמיך ציפיות.
בתגובה ל: אהבה מופלאה מאת: zilpa
של ההונגיות (שלא לומר הממוחזרים), אבל משום מה שם זה עובד לטעמי בצורה כייפית וזורמת יותר. איכשהו הכל מתחבר, ואני חושבת שזה קשור גם לשחקנים הראשיים ולכימיה ביניהם. ולי דא-הא, למרות שהדמות נראית כ"כ תוססת ומוקצנת בהתחלה, היא לא נשארת ברמת הקריקטורה. יש לה גם עומק וזו דמות שקל לחבב ולהידבק באופטימיות שלה
iDana לשעבר
בתגובה ל: אהבה מופלאה מאת: zilpa מדובר בסידרה מצחיקה עד דמעות, מרגשת מאוד ואפילו מותחת. לקראת סיומה, היא הופכת להיות די קיטשית, אך עדיין זה לא גורע ממצוינותה. גם הדמות הנשית המשנית- הטניסאית התפלה והמעצבנת- לא גורעת ממצוינותה. גם ההומור בה הוא הומור שונה ומתוחכם, עם המון רמיזות וקריצות.
בתגובה ל: "מיי גירל" היא סידרה מצוינת ( כלליים). מאת: ההרצליינית שהדמות הנשית השנייה מעצבנת זה כבר הפך לקלישאה בעוד שהדמות הגברית השנייה בדרך כלל נחמדה.
ואכן ברוב הדרמות הקומיות הדמות הנשית השנייה מעצבנת להוציא מאלו ששודרו את קופי פרינס ואת בחורים רעים. לרוב המוטיב הזה חוזר וגם אצל האחיות הונג שזה גם בלהקה וגם בחברה שלי וכנראה גם באהבה גדולה. אבל זה קורה לא רק אצלם זה גם קורה ביורשת העצר, בפול האוס. אה בעצם לא תמיד זה רק קופי פרינס ובחורים רעים זאת גם גברתי הנאווה שבה הדמות הנשית השנייה הייתה נשמה.
בתגובה ל: האמת כמו שכבר נטען לגבי הנסיכה שלי מאת: EVGLEV בתור דמות גברית משנית הוא תככן ושקרן לא קטן. בעוד שאר הגברים המשנים של האחיות הונג ("החברה שלי היא גומיהו, "הלהקה", "אהבה מופלאה") שאהבו את הבחורה גרמו לי לשאול: "למה את לא הולכת איתם?" פה, למרות שבהתחלה (עד הפרק החמישי שישי) אהבתי אותו יותר- הרי שכלל שהזמן עבר והיו לו עוד ועוד תככים ומזימות, הוא פחות מצא חן בעיני. דוקא את הטניסאית סימפטתי יותר בהתחלה. היא נראתה באמת מאוהבת והתנהגה בסך הכל יפה ליו רין- וגם כשקינאה היה לכך בסיס. אמנם היא באה אחרי שעשתה מעשה לא נסלח (נטשה את אהובה כדי לשחק טניס כשהוריו מתו...) אבל היות והוא סלח לה - יכולתי לסלוח לה גם. בכל זאת, היא כוכבת על וגורל האולימפיאדה בידיה או משהו כזה...
הרגע שבו היא התנהגה באופן מרושע היה הקטע בו הלכה לסבא עם סיפור המרמה. וראו שגם זה לא בא לה בקלות ושהיא כועסת על עצמה שיצאה פאתטית. כך שיחסית למרושעת מ"הנסיכה שלי", "המאפיונר שלי" ועוד כמה, היא באמת התנהגה באופן שאולי אי אפשר להצדיק, אבל אפשר להבין. ובקיצור: היא לא נראתה מישהי ששמחה לעשות רע, אלא יותר כמי שכואבת את האובדן של האהבה שלה ומעוניינת "להחזיר". (שוב, טרם סיימתי את הסדרה, אז אוליעוד אשנה את דעתי לגביה)
בתגובה ל: אני דוקא לא אוהבת את דמותו של ג'ונקי פה...(ספוילר) מאת: zilpa אבל היא עברה את הגבול גם קודם כשגילתה שאבא של יורין מהמר ובאה להסית את הגיבור נגד בת דודתה שכאילו איפה גדלים גם יש משמעות ובאה להלשין למשפחה, אבל זה יצא לה הפוך כי דווקא להיפך ריחמו על יורין שהיא גדלה בתנאים עליה ולא כעסו עליה.
גם אני צפוי לקבל רגימות באבנים אבל בסאם סון המתוקה הבנתי את הי ג'ין עד לנקודה מסוימת, ודי ריחמתי עליה, אמנם לא הייתי נגד סאם סון, אבל לא הבנתי איפה הצופים מוצאים בה התנשאות עד לקטעי אכילת התמנון שהיא לעגה להנרי ואז ראיתי שהיא לא הבחורה התמימה שראיתי, ואחרי מאיזה כוכב את הבנתי שכל כך אהבתי את הי ג'ין בגלל השחקנית. גם בפסטה השפית או אמנם יש לה עבר שכל שף היה מתבייש בו, אבל היא תמיד התייחסה יפה ליו קיונג ובפרקים האלה לא עוררה אנטיפתיה.
בתגובה ל: לא יודע אם צפית מאת: EVGLEV שהיא מלאת דעות קדומות ולא הכי חכמה, אבל כמו שאמרת בהודעה אחרת שלך, הרוע שלה נבע ממקום של דאגה למקומה ולבחור שלה.
לעומת זאת, הי ג'ין בעיני לא היתה רעה. הי ג'ין הייתה יהירה עד כדי טמטום. היא עוזבת בחור פצוע, ואומרת לו שתחזור בעוד חמש שנים, מגיעה אחרי שלוש שנים ולא מבינה איך הוא לא חיכה לה...
גברת, אשה עוזבת בית לשלושה חודשים ולא יודעת אם הגבר שלה יהיה שם כשתחזור. איזו יהירות מטומטמת גרמה לך לחשוב שהבחור שהשארת מאחור, בלי הסבר, בלי ליצור קשר במשך שלוש שנים, יחכה לך רק "כי אמרתי לך לחכות..."???? במהלך יפה ומקביל בסדרה מראים שסאמסון, אחרי שסאם שיק נעלם לה לשלושה חודשים, כבר חושבת על לצאת עם מישהו אחר...
אבל הי ג'ין בעיני- חוץ מהיהירות המטומטמת שלה, היתה בחורה טובה. היא לא היתה מרושעת ותככנית. ובאמת היתה לה סיבה טובה ועצובה לעזוב. זו היתה הסדרה הקוריאנית הראשונה שראיתי, ומאוד התפעלתי מזה ש"לא היו שם אנשים באמת רעים" שכל הדמויות היו כאלה שאפשר היה להבין ולאהוב ולקבל את המניעים שלהם. לכולם היו חולשות, פגמים, ויתרונות. (חוץ מלהנרי שהיה מושלם מידי...ואם כבר מדברים על סאמסון, הנה כמה מרגעי הקסם...
בתגובה ל: כן, בהחלט חשבתי על זה מאת: zilpa אבל היא הייתה דמות שולית וגם לא רעה כמו הרעים ביהלום שבכתר, אילג'ימה או המלך סאן. אבל היא הייתה בחורה שאוהבת להשפיל בניגוד להי ג'ין שבאמת הייתה בחורה נחמדה ואכן הייתה יהירה וציפתה שיחכו לה בלי שתיצור קשר כלשהו. וגם אצלי כמו בטח אצל רבים אחרים בפורום סאם סון הייתה הקוריאנית הראשונה.
גם אם עכשיו רובכן לא מחוברות לויוה פלוס, אי אפשר להתעלם מכך שויוה גרמו לנו לגלות את הקוריאניות.
תוקן על ידי EVGLEV 16/7/2012 12:20
בתגובה ל: דווקא לדעתי צ'ה רי הייתה רעה מאוד מאת: EVGLEV מלהיות צדיקת הדור, אבל בעיני, היא בעיקר היתה סוג של "פרחולה מהבולה." אף אחד לא התרגש ממנה, והיא גם לא גרמה נזק ממשי לאף אחד. אהבתי איך שסאמסון אמרה לה: "את כל כך מרוכזת בעצמך, שאת צריכה מישהו עם לב מאוד גדול כדי שיאהב אותך..."
ואי אפשר לקחת מויוה את העובדה שהם עשו את ההיכרות הראשונה שלנו עם הקוריאניות, ובזכותם צפינו בסאמסון:) (וגם הבחירה הראשונית היתה טובה. תאר לעצמך שהיו נותנים איזה דרמה אחרת בהתחלה? היינו מחליטים שקוריאניות זה לא בשבילנו...)
בתגובה ל: האמת כמו שכבר נטען לגבי הנסיכה שלי מאת: EVGLEV ב"מאיזה כוכב את?", הדמות הנשית המשנית היתה סבירה (ואפילו די חמודה) ואילו הדמות הגברית המשנית, "קיפי" (שקרוב לודאי, היתה הדמות הגרועה והאיומה ביותר של פארק שי הו, בקריירה שלו), היתה צנונית ומעצבנת עד מוות. ב"סם סון המתוקה", גם המשנית וגם המשני (הי ג'ין החולנית והנרי הרופא שלה), היו חמודים וסימפטיים עד מאוד. ב"המאפיונר שלי", אני אישית, לא חיבבתי כ"כ את 2 המשניים- את בעלת המאפה הפרחה ואת אחיו החורג של קאנג ג'ה- לעתים הם היו ממש מעצבנים.
לפי דעתי ב"הנסיכה שלי", היתה הקצנה של הדמות הנשית המשנית- בעוד שבשאר הדרמות הקוריאניות, הדמות הנשית המשנית היא "סתם" מעצבנת, בדרמה זאת, המשנית היתה ממש מרושעת ובלתי-נסבלת. לעתים היא הזכירה לי את הרעות מהנובלות הלטיניות.
בתגובה ל: כמה דוגמאות יוצאות דופן: מאת: ההרצליינית ב"אילג'ימה", המשנית (בונג סון) היתה חמודה וסימפטית עד מאוד, לעומת הראשית (אן צ'ה), שהיתה מעצבנת ואנמית במיוחד. גם המשני בסידרה הזאת (שי הו, בגילומו של פארק שי הו- פעם שניה שהוא מופיע בשירשור הזה), היה סימפטי רק בסיומה של הסידרה. ב"2 טיפות מים", לא סבלתי את 2 המשניים ולא כ"כ חיבבתי את הראשית, למרות שהיתה חמודה (הראשי היה דווקא אחלה מבחינתי).
תוקן על ידי ההרצליינית 15/7/2012 22:35
בתגובה ל: ועוד 2 דוגמאות: מאת: ההרצליינית כי אין ספק שבמלך סאן המשניים היו מעולים וביהלום שבכתר גם גום יונג הייתה חמודה בהתחלה, ואחר כך לאחר שגילתה שיש לה יריבה על הגבר שממילא בלתי אפשרי בשבילה הפכה למה שייעדו אותה מילדותה. והמשני הגברי הפך ליריב רק בסוף וגם הוא היה טוב. אילגי'מה זה בהחלט משהו שונה ולא קומי בכלל למרות שבא מקומיקס, אבל בכל זאת תקופתי. וכמובן בבין כלב לזאב המשנית הנשית לא הייתה ממש יריבה של הראשית והיא הייתה חמודה וגם המשני. וגם באייריס המשנית הייתה גיבורה גדולה והמשני הפך לבוגד נאלח שרק בסוף נזכר שהוא בן אדם וגם בצייד עירוני המשנית הייתה ממש אחלה ובחורה נפלאה והמשני התובע היה אמנם טוב, אבל קצת נסחף בעבודה שלו ולא בגלל הגיבורה אבל התעקש על דברים מכוערים. לכן הסתפקתי בדרמות הקומיות כי באקשן בדרך כלל יש רשעים ולא רשעות ובתקופתיות זה משהו אחר, כי בהילום שבכתר ובמלך סאן לא היה ממש משולש אהבה ובמלך סאן אפשר היה לסדר בלקיחת יותר מאישה אחת.
בתגובה ל: בכוונה לא הכנסתי דרמות היסטוריות ודרמות פעולה מאת: EVGLEV 1. במשני ב"היהלום שבכתר", אתה מתכוון למלך, כן? הוא באמת היה דמות סבירה, ואף טובה (גם לאחר שהפך להיות היריב הרומנטי של הקצין החתיך). 2. במשנית ב"בין כלב לזאב", אתה מתכוון למזכירה מסוכנות הביון, כן? היא באמת היתה חמודה מאוד. רק שבניגוד למשניות אחרות, בקושי נתנו לה זמן מסך. 3. במשנית ב"צייד עירוני", אתה מתכוון לוטרינרית, כן? היא באמת היתה מקסימה (והיא גם היתה חברה טובה מאוד, של הראשית, קים ננה). למרות שמבחינתי, בסידרה הזאת, היו 2 משניות- הוטרינרית ובת הנשיא. בת הנשיא היתה דמות פקאצ'תית, אבל לקראת הסוף, כשהראו שמתחת לפקאצ'תיות שלה קיים עומק, התחלתי לחבב אותה. אותו המצב של 2 משניות, היה מבחינתי, גם ב"בחורים רעים"- בתחילת הסידרה זאת היתה הדוגמנית הבינלאומית (שהיתה חמודה ומקסימה, ועזרה לג'אנדי לקראת הנשף ובמהלכו), ואח"כ זאת היתה מונקי, שבהתחלה לא חיבבתי אותה (כי היא היתה די בהמית, לדעתי, בגלל הדרך שבה היתה בולסת את האוכל), אבל התחלתי לחבב אותה, כשהיא ביטלה את החתונה- בדיוק בעיצומה- עם ג'ון פיו, וסיימה בצורה יפה את סיפור השידוך שלהם. וחוץ מזה, היא היתה חברה טובה לג'אנדי ואהבה באמת ובתמים, את ג'ון פיו.
בתגובה ל: כמה הבהרות: מאת: ההרצליינית למלך, למזכירה ולווטרינרית החמודה.
בתגובה ל: כמה דוגמאות יוצאות דופן: מאת: ההרצליינית הייתה רעה מאוד שהיא לא נלחמה על הגיבור אלא על שני גברים שרצתה שישארו איתה ולא הייתה מוכנה לוותר על אף אחד מהם וגם הייתה תאוות בצע בצורה חולנית. בקיצור את כל היריבות אפשר היה להבין בגלל אהבה אמיתית לגיבור ואצלה זאת לא הייתה ממש אהבה. אפילו הטניסאית בחברה שלי והמשנית בפול האוס עד כמה שהיו אנוכיות הן לא רעו בשדות זרים ולא חמדו כסף שלא שלהן.
גם אני חיבבתי את המשנית במאיזה כוכב את, אם כי אני מוצא עכשיו שבפורום הרוסי שונאים אותה אפילו יותר מאשר את "קיפי". אבל מאיזה כוכב את טלנובלית שלוש בנות משפחה (אחת כבר מתה) מאוהבות באותו הגבר. וגם לדעתי היא הייתה סבירה ויותר טובה מ"קיפי".
גם בשתי טיפות מים המשניים היו מעצבנים באותה המידה.