49 ימים פרקי הסיום פורסם לפני
3142 ימים
מאת EVGLEV
סה"כ תגובות: 16
תגובה אחרונה לפני: 3140 ימים
אז לכאורה מדובר בבדיחה מאוד אכזרית, מסתבר שג'י היון קיבלה את ה-49 ימים רק משום שעברה תאונה 55 ימים לפני מותה המתוכנן, לכאורה סתם התעללות להתאמץ 49 ימים כדי להשיג 3 דמעות רק כדי לחיות שבוע נוסף. אבל מסתבר שזה עוד משחק ילדים לעומת הגורל שתוכנן לג'י היון מלמעלה הארוס שלה והחברה הכי טובה שלה היו אמורים למוטט את החברה של הוריה ולרושש את המשפחה וג'י היון הייתה אמורה שלא לעמוד בבגידה ואו להתאבד או לקבל התקף לב והוריה היו אמורים להישאר הורים שכולים ללא ילדים וללא כסף. אבל המתזמנת הבכירה התערבה בגורלות והיא סידרה תאונה לג'י היון תאונה שתיגרם על ידי אחותה האבודה ובכך היא תקבל את הגוף של אחותה הבכורה שהיא גם במקרה אהובתו של המתזמן שמת כשהם היו פרודים ומסוכסכים וכך המתזמנת הבכירה יכלה לעזור לשתי האחריות, להורים שלהן ולמתזמן לשקם את חייהן והחיבור של האחיות לגוף של האחות הבכורה אפשר להן להתקרב זו לזו מבלי לדעת שהן אחיות ולעזור זו לזו ולעזור לאחות הבכורה לשקם את חייה ולהחזיר לה את הרצון לחיות ולג'י היון להציל את משפחתה ולחשוף את האמת.
בדרך גם למתזמן התאפשר להבהיר את אי ההבנה ואפילו החברים הבוגדים התחרטו בסוף, למרות שזה היה מאוחר כי מי הו נשלח לכלא, אבל לא לתקופה ארוכה מדי, והוא הגן על החברה הבוגדת ואפשר לה לחמוק מעונש לפי החוק ויסורי המצפון עושים את שלהם וזה העונש שלה. ולבסוף גם ההורים של ג'י היון מצאו את ביתם האבודה, והתגלה שיי גיונג לא ננטשה כפי שהייתה בטוחה אלא אבדה להוריה ולהורים של ג'י היון נשאר אותו מצב בת אחת מתה ובת אחת חיה, רק שהן התחלפו ולפחות לבת המתה יש קבר.
ברגע של יי גיונג סיפרה שאימה נטשה אותה בגיל 5 והלכה עם אחותה התינוקת, מה שמסתבר שאו טעות או טעות תרגום כי היה רק פעם של שנה ביניהן. אבל מכיוון שיי גיונג נראתה כל כך מבוגרת, חיברתי בין הקצוות, אבל לא יכולתי להאמין שאימה של ג'י היון נטשה את ביתה ומסתבר שצדקתי, זה באמת לא קרה וזאת הייתה אי הבנה.
כמוני, כמו מישהי בפורום הרוסי גם ג'י היון חשבה שהדמעה השלישית היא של החברה החדשה שלה שהשאילה לה מרצונה את גופה יי גיונג, וייתכן שהיא בכתה עליה, אבל זה לא היה עוזר כי הן אחיות ביולוגיות. ומסתבר שדווקא החברה הבוגדת שהביאה לכל הצרות מהסיבה הכי מטופשת בעולם של קנאה חולנית למי שנתנה את כל נשמתה למענה התחרטה בסוף ואחרי שניסתה לנתק את חברתה מהמכשירים היא הזדעזעה מעצמה מהמפלצתיות שלה כלפי חברתה והבינה את אשמתה ומסתבר שלא גאנג הציל את חיי ג'י היון ברגע האחרון, אלא החברה התחרטה והזדעזעה וכשגאנג תפס אותה על חם היא לא עמדה לנתק את המכשירים כפי שחשב וכפי שהראו לצופים בפרק 18. האמת חשדתי בכך שהיא באמת אוהבת את חברתה לפי יסורי המצפון שלה בפרקים 3-4, אבל להתחשב בעובדה שסיפרה ליי גיונג את הסיבות המטופשות שלה ושהיא הכניסה את מי הו לחייה ובישלה את כל הדייסה ואפילו עכשיו מרגישה שהחבר שלה בכלא בגללה ואמרה לחברה השנייה שהיא שונאת את חברתה וגם לג'י היון בגוף אחר אמרה את זה, דווקא היא נראתה מפלצת ומסתבר שלא. ומסתבר שגם מין הו לא היה אכזר מספיק כדי לרושש את הוריה של ג'י היון כשאביה גוסס מגידול במוח ועיקב את העניין ובכך באופן אירוני הציל אותם מעצמו ואפשר לגאנג להציל אותם.
לפחות בעולם למעלה קלטו כמה אכזרי זה לחזור לחיים לכמה ימים אחרי דאגה ארוכה ואיפשרו לג'י היון לזכור כל מה שעברה בימים האלה ולדעת את תאריך מותה כדי שתוכל להודות לכולם ולהיפרד בכולם בצורה מסודרת ויפה למרות הסיכון שכל העולם ידע שיש חיים אחרי המוות. ומזל גדול שהמתזמן קיבל עונש על שעזר לג'י היון והקדנציה שלו הוארכה וכך במותה האמיתי ג'י היון לא הייתה צריכה לעלות למעלית עם מתזמן אחר.
ג'י היון העמידה פנים שהיא לא זוכרת כלום ורצתה להתרחק מגאנג שעזר לה במיוחד ולהתייחס אליו כמו לפני התאונה ובכך פגעה בו. ויי גיונג שמולה לא יכלה להעמיד פנים פקחה את עיניה שלמעשה היא קיבלה את מה שביקשה לפני תום ה-49 ימים אפשרות להיפרד מגאנג ולא לעזוב אותו כפי שעזבה אותו אימו, שמסתבר שהן היו מיודדות מזמן ואימו של גאנג שפכה חלקית את הלב בפני ג'י היון ומה שג'י היון לא קיבלה ב-49 הימים היא קיבלה אחר כך וזאת הייתה האפשרות שלה והיא נתנה לגאנג את הבילוי הרומנטי והעלאת הזיכרונות לפני מותה, למרות שחשבה בהתחלה שעדיף לא לתת לו לטפח ציפיות שווא לפני מותה.
ותודה לויה פלוס שבפרק 19 תרגמו לעברית את כל השירים שהיו בסדרה ללא יוצא מהכלל.
סדרה ממש ענקית, אני לא יודע איך אתחבר לניחוח אישה אחרי סדרה אדירה כזו. אבל עד עכשיו הסדרות של תשע ועשרים אייריס, צייד עירוני ו-49 ימים לא אכזבו.
אז לכאורה מדובר בבדיחה מאוד אכזרית, מסתבר שג'י היון קיבלה את ה-49 ימים רק משום שעברה תאונה 55 ימים לפני מותה המתוכנן, לכאורה סתם התעללות להתאמץ 49 ימים כדי להשיג 3 דמעות רק כדי לחיות שבוע נוסף. אבל מסתבר שזה עוד משחק ילדים לעומת הגורל שתוכנן לג'י היון מלמעלה הארוס שלה והחברה הכי טובה שלה היו אמורים למוטט את החברה של הוריה ולרושש את המשפחה וג'י היון הייתה אמורה שלא לעמוד בבגידה ואו להתאבד או לקבל התקף לב והוריה היו אמורים להישאר הורים שכולים ללא ילדים וללא כסף. אבל המתזמנת הבכירה התערבה בגורלות והיא סידרה תאונה לג'י היון תאונה שתיגרם על ידי אחותה האבודה ובכך היא תקבל את הגוף של אחותה הבכורה שהיא גם במקרה אהובתו של המתזמן שמת כשהם היו פרודים ומסוכסכים וכך המתזמנת הבכירה יכלה לעזור לשתי האחריות, להורים שלהן ולמתזמן לשקם את חייהן והחיבור של האחיות לגוף של האחות הבכורה אפשר להן להתקרב זו לזו מבלי לדעת שהן אחיות ולעזור זו לזו ולעזור לאחות הבכורה לשקם את חייה ולהחזיר לה את הרצון לחיות ולג'י היון להציל את משפחתה ולחשוף את האמת.
בדרך גם למתזמן התאפשר להבהיר את אי ההבנה ואפילו החברים הבוגדים התחרטו בסוף, למרות שזה היה מאוחר כי מי הו נשלח לכלא, אבל לא לתקופה ארוכה מדי, והוא הגן על החברה הבוגדת ואפשר לה לחמוק מעונש לפי החוק ויסורי המצפון עושים את שלהם וזה העונש שלה. ולבסוף גם ההורים של ג'י היון מצאו את ביתם האבודה, והתגלה שיי גיונג לא ננטשה כפי שהייתה בטוחה אלא אבדה להוריה ולהורים של ג'י היון נשאר אותו מצב בת אחת מתה ובת אחת חיה, רק שהן התחלפו ולפחות לבת המתה יש קבר.
ברגע של יי גיונג סיפרה שאימה נטשה אותה בגיל 5 והלכה עם אחותה התינוקת, מה שמסתבר שאו טעות או טעות תרגום כי היה רק פעם של שנה ביניהן. אבל מכיוון שיי גיונג נראתה כל כך מבוגרת, חיברתי בין הקצוות, אבל לא יכולתי להאמין שאימה של ג'י היון נטשה את ביתה ומסתבר שצדקתי, זה באמת לא קרה וזאת הייתה אי הבנה.
כמוני, כמו מישהי בפורום הרוסי גם ג'י היון חשבה שהדמעה השלישית היא של החברה החדשה שלה שהשאילה לה מרצונה את גופה יי גיונג, וייתכן שהיא בכתה עליה, אבל זה לא היה עוזר כי הן אחיות ביולוגיות. ומסתבר שדווקא החברה הבוגדת שהביאה לכל הצרות מהסיבה הכי מטופשת בעולם של קנאה חולנית למי שנתנה את כל נשמתה למענה התחרטה בסוף ואחרי שניסתה לנתק את חברתה מהמכשירים היא הזדעזעה מעצמה מהמפלצתיות שלה כלפי חברתה והבינה את אשמתה ומסתבר שלא גאנג הציל את חיי ג'י היון ברגע האחרון, אלא החברה התחרטה והזדעזעה וכשגאנג תפס אותה על חם היא לא עמדה לנתק את המכשירים כפי שחשב וכפי שהראו לצופים בפרק 18. האמת חשדתי בכך שהיא באמת אוהבת את חברתה לפי יסורי המצפון שלה בפרקים 3-4, אבל להתחשב בעובדה שסיפרה ליי גיונג את הסיבות המטופשות שלה ושהיא הכניסה את מי הו לחייה ובישלה את כל הדייסה ואפילו עכשיו מרגישה שהחבר שלה בכלא בגללה ואמרה לחברה השנייה שהיא שונאת את חברתה וגם לג'י היון בגוף אחר אמרה את זה, דווקא היא נראתה מפלצת ומסתבר שלא. ומסתבר שגם מין הו לא היה אכזר מספיק כדי לרושש את הוריה של ג'י היון כשאביה גוסס מגידול במוח ועיקב את העניין ובכך באופן אירוני הציל אותם מעצמו ואפשר לגאנג להציל אותם.
לפחות בעולם למעלה קלטו כמה אכזרי זה לחזור לחיים לכמה ימים אחרי דאגה ארוכה ואיפשרו לג'י היון לזכור כל מה שעברה בימים האלה ולדעת את תאריך מותה כדי שתוכל להודות לכולם ולהיפרד בכולם בצורה מסודרת ויפה למרות הסיכון שכל העולם ידע שיש חיים אחרי המוות. ומזל גדול שהמתזמן קיבל עונש על שעזר לג'י היון והקדנציה שלו הוארכה וכך במותה האמיתי ג'י היון לא הייתה צריכה לעלות למעלית עם מתזמן אחר.
ג'י היון העמידה פנים שהיא לא זוכרת כלום ורצתה להתרחק מגאנג שעזר לה במיוחד ולהתייחס אליו כמו לפני התאונה ובכך פגעה בו. ויי גיונג שמולה לא יכלה להעמיד פנים פקחה את עיניה שלמעשה היא קיבלה את מה שביקשה לפני תום ה-49 ימים אפשרות להיפרד מגאנג ולא לעזוב אותו כפי שעזבה אותו אימו, שמסתבר שהן היו מיודדות מזמן ואימו של גאנג שפכה חלקית את הלב בפני ג'י היון ומה שג'י היון לא קיבלה ב-49 הימים היא קיבלה אחר כך וזאת הייתה האפשרות שלה והיא נתנה לגאנג את הבילוי הרומנטי והעלאת הזיכרונות לפני מותה, למרות שחשבה בהתחלה שעדיף לא לתת לו לטפח ציפיות שווא לפני מותה.
ותודה לויה פלוס שבפרק 19 תרגמו לעברית את כל השירים שהיו בסדרה ללא יוצא מהכלל.
סדרה ממש ענקית, אני לא יודע איך אתחבר לניחוח אישה אחרי סדרה אדירה כזו. אבל עד עכשיו הסדרות של תשע ועשרים אייריס, צייד עירוני ו-49 ימים לא אכזבו.
תוקן על ידי EVGLEV 20/7/2012 16:0
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: 49 ימים פרקי הסיום מאת: EVGLEV
כתבת סיכום יפה ומעניין לסדרה המיוחדת הזו, שבעיניי היה בה משהו מאוד מקורי ומעורר מחשבה.
רק דבר אחד לא ברור לי - איך הסקת שהמתזמנת הבכירה התערבה בגורלות וסידרה לג'י היון תאונה? אני הבנתי שזו הייתה טעות שגררה אחריה רצף של אירועים, לא משהו מתוכנן מראש. מה שהיה ידוע מראש זה שג'י היון תמות בתאריך הספציפי שבו אכן מתה (איזו גישה פטליסטית). ניסיון ההתאבדות של יו גיונג שיבש את הסדר שנקבע מראש, ולכן ניתנו לג'י היון 49 הימים. אבל יכול להיות שפספסתי משהו (למרות שצפיתי בסדרה פעמיים), או שמשהו הלך לאיבוד בתרגום...
אגב, זה לא ממש הוסבר בסדרה, אבל אני מניחה שיש סמכות עליונה מעל המתזמנת הבכירה (אלוהים? מלאך המוות?), ושלא היא קובעת הכל.
וכל זה מזכיר לי איזו אגדה סינית, שבה מגיד עתידות בישר לבחור צעיר שימות בגיל 19, כי כך נקבע. נאמר לו שאי אפשר לשנות את מה שנכתב בספר הגורלות, אבל בסוף הצליחו להפוך את הספרות, וכך הוא מת בשיבה טובה בגיל 91...
בתרגום שאני ראיתי (של כרמית ויפעת), תרגמו את כל השירים לאורך כל הדרך. לסדרה הזו היה פסקול מעולה שהתאים מאוד לעלילה. והנה שוב השיר האהוב עליי עם תרגום לעברית:
אני מבינה שקשה להתחיל סדרה חדשה אחרי סדרה שאוהבים מאוד. מניסיון אישי, מציעה לך לקחת הפסקה קטנה (של כמה ימים או יותר, תלוי בך), כדי שתוכל להתחיל את הסדרה החדשה בראש נקי, בלי ציפיות או השוואות. תמיד אפשר להקליט במג'יק ולהשלים אח"כ
iDana לשעבר
בתגובה ל: גם אני אהבתי מאוד את הסדרה מאת: danarod כשהיא שאלה את המתזמן אם הוא לא רוצה לשנות את המשאלה שלו שלא תועיל לאף אחד. אז המתזמן שאל אותה אם היא החזירה לו את הזיכרון בכוונה כדי שיראה את יי גיונג? והיא הודתה שכן ושזה היה בתקווה שישנה את המשאלה. ואז הוא שאל אם היא סידרה שג'י היון תכנס לחייה של יי גיונג והבנתי שהתשובה חיובית לפי התשובה האם לדעתו יי גיונג הייתה חוזרת לחיים ללא ג'י היון? ולפי השיחה הזאת הבנתי שזה היה מתוכנן מראש. ואגב זה לא היה קשה כי רק נס הציל את יי גיונג כי היא סיפרה לרוח של ג'י היון כשהתנצלה על התאונה שהיא ניסתה להתאבד בכל הזדמנות.
די ברור שיש סמכות מעל המתזמנת הבכירה כי המראה האנושי שלה מרמז שגם היא הייתה בעולם הזה לפני שקיבלה את התפקיד, ואני מניח שבקריירה שעושים בשמיים לא מזדקנים, כך שהיא מתה בשיבה טובה והרי היא מפקחת על המתזמנים היא לא מפקחת על המעלית ובטח גם לו שולחת את הנשמות לגלגולים הבאים. בכל מקרה ג'י היון שאלה אם יש מישהו מעל למתזמן כמו אלוהים או השליח של בודא והוא אמר שכן ואז לא הזכיר את המתזמנת הבכירה. ואני מניח שהגישה הפטליסטית והגלגולים הבאים היא על פי האמונה הבודיסטית ועל פי אמונה זאת יש אלוהים שאחראי על הכול.
הפסקול התאים מאוד לעלילה, אבל קוראינית היא לא ספרדית ועל פי המנגינה ועל פי הצלילים לעולם לא הייתי מבין את תוכן השירים ללא התרגום בעיקר את שיר הפתיחה שלא תורגם עד לפרק 19.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: בשיחה של המתזמנת הבכירה עם המתזמן מאת: EVGLEV
אם אני זוכרת נכון, נאמר גם שהגורלות שלהם קשורים, כך שאולי גם זה נקבע מראש באיזושהי צורה.
ויחד עם זאת, אני חושבת שיש גם כאן אלמנט של "הכל צפוי והרשות נתונה" - הרי חלק מהדברים שקרו, קרו בזכות הפעולות של ג'י היון. זה שהיא קיבלה את 49 הימים, לא הבטיח שהיא תחשוף את האמת, שפשיטת הרגל תימנע וכו'. חוצמזה, אם אנשים לא היו בוכים בשבילה דמעות אמת, היא הייתה מתה בתום 49 הימים (או שזה היה 47 ימים? כי היא ויתרה על יומיים בערך).
טוב, בגרסה שאני ראיתי לא היה פתיח בכלל. זה לא הפתיח הזה ששודר?
iDana לשעבר
בתגובה ל: זה נשאר קצת עמום מאת: danarod ואכן הרשות נתונה שהרי כשהיא הייתה בדיכאון לאחר שגילתה את הבגידה ויומיים לא השתמשה בגוף שניתן לה המתזמן אמר שהוא יכול להזמין לה מעלית והיא לא קיבלה את ה-49 כדי להתבטל, כך שבכל רגע היא יכלה לוותר ולהיכנס למעלית, כמו שהיא וויתרה בסוף על שלוש השעות האחרונות שלה. וגם היא לא הייתה חייבת לחוש אמפתיה כלפי בעלת הגוף זה גם הרגשות שהיא בחרה ונאמר לה שעליה לא לפגוע בגוף ולהתשמש בו רק כשהיא ישנה ולא נאמר לה לעזור לבעלת הגוף ולברר עליה.
וכן זה שהגורלות שלהם שזורים בזו כפי שאמרה המתזמנת הבכירה וניסתה לרמוז למתזמן לגבי שינוי המשאלה, אפשר לפרש את זה בכמה צורות, אפשר לראות בכך התערבות של המתזמנת הבכירה ואפשר לראות גם בזה גורל. גם הדמעות הגיעו ברגע האחרון ובימים האחרונים של ג'י היון לא הייתה לה שום תקווה לאסוף את שתי הדמעות הנוספות והיא ראתה ב-49 ימים את יום מותה וניסתה לעזור למשפחתה, לגאנג וליי גיונג ולא לאסוף את שתי הדמעות. מה גם שכל המאמצים של גאנג לאסוף את הדמעה של החברה הטובה סה וו עלו בתוהו ואם הרופא לא היה אומר שאין תקווה ויש לנתק אותה מהמכשירים סה וו לא הייתה בוכה ולא הייתה מגיעה את הדמעה השלישית. כלומר אם היא הייתה מתה בלי ההחלטה על ניתוק המכשירים היא הייתה מתה והדמעות או לפחות הדמעה השנייה או השלישית לא הייתה מגיעה.
ובעצם היא וויתרה על יום אחד כדי לעצור את הצוואה של אביה, והמתזמן לא אפשר לה לוותר על יומיים, והתערב במקומה כדי לעזור לה ועל כך קיבל שבוע נוסף בתפקיד, אבל בכל זאת בסוף דובר על 47 ימים שהיא הייתה בתרדמת ולא על 48 או 49.
בתגובה ל: זה נשאר קצת עמום מאת: danarod והיו שתיים ושלוש תמונות שבפתיח של ויוה פלוס לא הופיעו כמו עניין בשעון לא היה בפתיח של ויוה פלוס.
בתגובה ל: בעצם הפתיח דומה מאוד אך תוך כדי הפתיח היה שיר מאת: EVGLEV ללא תוכן
iDana לשעבר
בתגובה ל: זה נשאר קצת עמום מאת: danarod ההבדלים בתרגום שמבהירים דברים אחרת. לפעמים ויוה לוקחת, ולפעמים המתרגמים ברשת מצליחים יותר.
למשל - בפרקי אהבה מופלאה שראיתי השבוע (3-4 ) שואל דוקו ג'ין איך יודעים שמתאהבים. בזמנו, בתרגום האנגלי שראיתי הסבירה לו המנהלת שלו: "זה שהלב דופק יכול להיות מכל מיני סיבות, אבל אם הלב דופק מהר כשאתה רואה את האדם עם בן המין השני- זו אהבה." התרגום של ויוה קלקל לחלוטין את השורה, כשהסביר את זה ב"אם הלב דופק כשאתה רואה את בן המין השני- זו אהבה..." ובכך שמט את הכיוון של הקנאה, וגם הפך את העובדה שכשדוקו ג'ין רואה את ג'ו אנג ג'ו עם "הרווק המושלם" הוא נזכר בדברי המנהלת שלו ובעצם מבין מה הוא מרגיש- לחסרת הגיון.
לעומת זאת, ב 49 יום, כמו שהסביר יבגני, עולה שהיתה פה כוונה "מלמעלה" לנסות ולאפשר לג'י היון לסדר את הדברים טרם הסתלקותה מהעולם, ולקבל סוף אחר...ועל כך, תודה למתרגמים. אני מעדיפה סוף כזה:)
(ואהבתי את האגדה הסינית)
בתגובה ל: אני חושבת שזה מאת: zilpa בשיר האהוב על דנה בתרגום של ויוה פלוס מופיע השורה "אני כמו דחליל שעומד על רגל אחת" אין זכר לדחלילים בתרגום שדנה הביאה ושם זה מתורגם בצורה אחרת.
נ.ב. עם הזיכרון שלי שמתי לב שגם בבובה פראית התרגום של ערוץ 22 היה שונה מהתרגום של ויוה.
בתגובה ל: וגם בשירים יש הבדל מאת: EVGLEV
זה שיר שונה ממה ששמתי קודם. זה שיר בביצועו של ג'ונג איל-וו המקסים שמגלם את המתזמן
iDana לשעבר
בתגובה ל: השיר של הדחליל מאת: danarod כשהמתזמן נזכר ברגעי חייו האחרונים הייתה קפיצה משיר לשיר ולכן חשבתי שמדובר באותו השיר ומכאן הבלבול.
בתגובה ל: אני חושבת שזה מאת: zilpa
ואז להגיע לתרגום האידיאלי גם אני מעדיפה את הגרסה האופטימית, למרות שתכלס - אם כבר בוחשים ומשנים את גורלם של אנשים מלמעלה, אפשר לעשות את זה בצורה יותר אלגנטית ופחות טראומטית. אבל אז לא הייתה לנו סדרה...
iDana לשעבר
בתגובה ל: גם אני אהבתי מאוד את הסדרה מאת: danarod המתזמן שואל את המתזמנת הבכירה אם היא הביאה את ג'י היון ליי גיונג והמתזמנת עונה שהאם לדעתו לולא ג'י היון יי גיונג הייתה עומדת בלראות אותו לאחר חמש שנים? היא הייתה חוטפת התקף לב מיד. כלומר ייתכן שהמתזמנת הבכירה לא רק יצרה את הצירופי מקרים האלה היא גם אפשרה ליי גיונג לראות את הרוח של ג'י היון.
בתגובה ל: 49 ימים פרקי הסיום מאת: EVGLEV הסוף נראה עליז להפליא. אם כי, בזמן אמת הרגשתי שאני רוצה להרביץ לתסריטאים הקוריאנים שלא יכלו לתת לנו סוף הוליבודי ראוי, שבו כולם חיים יחד באושר ועושר. כשחושבים על הדברים מהנקודה הזו, שהעלית, הסוף הוא באמת טוב- ועל זה כבר אמרו חכמינו: "הכל לטובה..."
הסדרה היא אכן מצוינת, אבל אני בטוחה שתהנה עד מאוד מניחוח אישה. שלדעתי טובה לא פחות.
בתגובה ל: כשאני קוראת מה שכתבת מאת: zilpa רוצה להרביץ לתסריטאים. כשקראתי את התקצירים הייתי מזועזע שהיא גם מתעוררת בזכות השלוש דמעות וגם מתה אחר כך, כאילו כל 49 הימים זאת הונאה אחת גדולה או שג'י היון הפרה את הכללים ונענשה על כך כי קראתי גם שיגלו שזאת היא. אבל כשראיתי את זה עם המשמעיות העמוקות שראיתי זה לא נראה כל כך נורא כמו הסוף של אייריס של מוות לפני האושר או פאפי ריקי שזאת סתם התעללות.
בתגובה ל: 49 ימים פרקי הסיום מאת: EVGLEV למרות שמאד התאכזבתי מהסוף. העובדה שג'י הון כל כך התאמצה לעזור לאביה ולאסוף את דמעות הישועה, ובסופו של דבר חזרה לימים ספורים- מאד איכזבה אותי.
עשיתי מסע בצפייה בסדרה הזו ושמחתי מאד על כך שהסוף הצליח להפתיע אותי. החשש מכך שאיבדתי את ה"תמימות" בכל הנוגע לסופים של הסדרות הדרום קוריאניות הפריע לי. אני מאושרת שהם הצליחו להפתיע אותי מחדש.
התחלתי את הסדרה "ניחוח אישה" והגעתי לפרק הרביעי. לא קראתי שירשורים או המלצות בנוגע לסדרה (כמו שעשיתי עם 49 ימים) והסדרה עושה רושם טוב. בפרקים הראשונים קשה לעצור את הדמעות וקים סון אה משחקת מצויין. קשה לי להפריד את דמותה בסדרה "ניחוח אישה" מהדמות של סאם סון למרות שאין דמיון בעלילה. לעומת זאת, דמותה ב"סיטי הול" כלל לא משרה את אותו הדימיון.
השחקן הראשי בסדרה "ניחוח אישה" מוכר לנו מהסדרה "החברה שלי". הפרש הגילאים בינהם מורגש אבל ישנה כימיה נהדרת.
אני מקווה שתהנה מהסדרה "ניחוח אישה" כמו שנהנת מהקודמות לה באותה שעת צפייה.