הסדרה ממשיכה להיות חביבה וקלילה. מתאימה לימי הקיץ הלוהטים הנה כמה דברים שטרם התאדו לי מהמוח:
דוקו ג'ין נתקע עם ערימה של שמלות – מה שגורם לג'ונג-אה ואחיה לפנטז שהוא בעניין של בגדי נשים.
ופארק שי-יון ("מיי גירל") בהופעת אורח קצרצרה. נחמד ששחקנים בדרמות קודמות של האחיות הונג חוזרים לתפקידי אורח.
קטע נחמד כשדוקו ג'ין עובר ליד הכרזות – והשמות של הדרמות מתאימים בדיוק לסיטואציה.
אי אפשר בלי הומור בית שימוש, נכון? הפלוצים של האח של אה ג'ונג, כאסטרטגיית להרחקת המתחרות.
אי אפשר גם בלי סצנת מקלחת פק"ל, נכון? זה מופיע בחוזה של כל שחקן ראשי בדרמה בשנים האחרונות...
iDana לשעבר
בתגובה ל: אהבה מופלאה 3-4 מאת: danarod זה נפל לי בדיוק בזמן,כשנזקקתי למשהו מרענן אחרי יום מהביל וראיתי ככה,טאבולה ראסה,בלי לדעת הרבה וזה היה מרענן כמו לימונדה טעימה. בחיי,צחקתי מהדוקו ג'ין הזה שיודע להצחיק בלי להתיילד מידי,ואה-ג'נג,נהדרת בעיניי וגם הסיפור נראה אחלה קליל. טוב,נראה לי אני הולכת רברס קטן,רואה פרק 1-2 ואז נמשיך..| קורץ| עשה לי חשק... ואיך לעזאזל אתן שולטות בשמות האלה,השם ירחם... אני,תני לי פרננדו,ספדה ,ססר,סלינס..,אני שוחה כמו דג בטקילה
הצחוק טוב מאוד לבריאות..והסידרה מלאת בריאות.
שבת נפלאה צ'או חואניטה
בתגובה ל: יצא לי לראות וצחקתי מאוד.. מאת: חואניטה קולונגה
אגלה לך סוד קטן: אני לא שולטת בכלל בשמות (במיוחד כשאני רואה עוד דרמה או שתיים במקביל, ואני סנילית עם קבלות). פשוט נעזרתי באתר ויוה
את יודעת שיש את כל הפרקים לצפייה ישירה עם תרגום בעברית, נכון?
בתגובה ל: נכון? ממש סדרה שמתאימה לקיץ מאת: danarod אתר מעולה ותודה לכל העומלים בתרגום. הורדתי משם בזמנו את סיטי הול וכמה סרטים.אני אוהבת מאוד את ההומור הקוראני בסרטי האקשן שלהם. מדהים איזה הבדל יש בין הסרטים לסדרות בהקשר לחום הגופני בין הדמויות שתמיד חסר לי בדרמות הרומנטיות.(יש לי דם לטיני טלנובלי חם...). אני מאוד מעריכה את המעוף שיש להם בסדרות וההתעסקות עם נושאים שונים ומגוונים ונועזות תסריטאית.למרות שאני לא צופה אדוקה.
צ'או חואניטה
בתגובה ל: תודה דנה בטח שאני מכירה מאת: חואניטה קולונגה
אולי כי זה קשר לטווח ארוך, ואפשר לפתח דברים בצורה יותר עמוקה ונוגעת לטעמי. את רואה סרטי אקשן קוריאניים? את אמיצה. הם חסרי רחמים...
שבוע מקסים
iDana לשעבר
בתגובה ל: תודה דנה בטח שאני מכירה מאת: חואניטה קולונגה בין הסרטים לדרמות. זה כאילו מדובר באומה אחרת...אישית, אני מעדיפה משהו שהוא באמצע. קצת יותר מנשיקות הציפור המאעאפניות שזוכים להן בפרק 13, אבל פחות מהעירום המלא שיצא לי לראות בסרטים... אני די תוהה אם האומה הקוריאנית שמרנית או לא...
בתגובה ל: בתחום הפיזי יש הבדל ענק מאת: zilpa ...יצא לי לצפות בדרמת המתח הקוריאניות "המשרתת". בסרט הזה, היו דברים שבחיים לא תראו בדרמות הקוריאניות: עירום מלא, מין רגיל, מין אוראלי, מין אנאלי. בקיצור: הבדל של שמיים וארץ, בין הסרט הזה לדרמות הקוריאניות עם הרומנטיקה העדינה והתמימה שלהן.
וגם אני כמו זילפה, מעדיפה משהו שהוא באמצע.
בתגובה ל: בתחום הפיזי יש הבדל ענק מאת: zilpa לא נחשפתי לתרבות הקוראנית אלא בסרטים וסדרות המעטים שראיתי ואין לי ממש מושג על ההיסטוריה שלהם.הפער הענק בין המודרניות והחדשנות החזותית ( אופנה,אסתטיקה,טכנולוגיה וכדומה) לבין השמרנות הפיזית הוא ממש מסקרן אותי ואולי זה בגלל העיניים המערביות שלי שלא מכירות כזה דבר שונה. האמת שגם המראה הסופר נשי של הגברים (ברובם..) זה דבר שלא מסתדר לי עם התשוקה שבסידרה רומנטית,אבל זה כבר עיניין של טעם. תמיד כיף שבסוף סידרה,אחרי כל התלאות,ישנו קתרזיס מענג של רומנטיקה שמתממשת ומזכירה שיש סיכוי לאהבה...זה כל מה שאני מבקשת
ובמעבר חד מאוד - לפני זמן מה היתה כתבה על הצצה נדירה של עיתונאי מערבי במתרחש בצפון קוריאה וזה היה מזעזע ומכמיר לב לקרוא מה שהאזרחים שם צריכים לספוג מהשלטון הדי פסיכי שיש שם כבר שלושה דורות..מפחיד ועצוב מאוד.
צ'או חואניטה
בתגובה ל: אני ממש מסוקרנת מהפער הזה מאת: חואניטה קולונגה מי שיראה את הסרטים הישראלים (במיוחד של דובר קוסאשוילי) יכול לקבל רושם מאוד מסויים על הנעשה בארצנו, ולא יעלה בדעתו שבעיר הבירה של ישראל לא מפרסמים תמונות של נשים בשלטי חוצות...
העולם מלא פאראדוקסים. ואגב, המראה הנשי, לא ממש מפריע לי שהגברים בה מטרוסקסואליים שדואגים לתסרוקות מפונפנות בעוד הבנות מסתובבות בקוקו סטנדרטי, אבל מאיפה לעזאזל מגיעים גברים שמוכנים ללכת עם אשה לקניות ולייעץ לה בסבלנות אינקץ מה ללבוש? אין כמעט דרמה בה הגיבור לא לוקח את הנערה לכלבו ומלביש אותה או קונה לה בגדים...הגברים שאני מכירה רק רואים אשה מציצה בחלונות ראווה - ומתחילים לרעוד בפחד, שמא תחליט להכנס. וכשהם כבר נכנסים, המבע המיואש של "אני מת לעוף מפה..." לא עוזב אותם.
וצפון קוריאה זה באמת מכה. הידעתן שיש שירות חובה לגברים ונשים, כשגברים משרתים בין 10-13 שנים, ונשים מחוייבות בשבע שנות שירות???? ברוך שלא עשני אשה בקוריאה הצפונית.
בתגובה ל: אני ממש מסוקרנת מהפער הזה מאת: חואניטה קולונגה
שילוב/עירוב בין שמרנות וחדשנות, מסורת וקידמה - וזה יוצר לא מעט בלבול. הסדרות שמשודרות בערוצים המרכזיים הן אכן שמרניות באופן יחסי, אבל בערוצי הכבלים אפשר למצוא סדרות נועזות יותר, כולל עירום.
אני חושבת שככל שצופים יותר, העיניים מבחינות יותר בפרטים. ויש קוריאניים גבריים מאוד (במיוחד בקרב השחקנים), אם כי גם כשהם נשיים משהו זה יכול להיות תאווה לעיניים (לטעמי לפחות...).
אני מבינה מה את אומרת, פעם גם אני חיפשתי בעיקר את הקתרזיס והסוף הטוב (והרגשתי מרומה וכועסת כשלא קיבלתי את זה בסוף הטלנובלה). אבל הסדרות המלוכסנות חשפו אותי לקשת שלמה של רגשות. אני אוהבת את מוטיב ההפתעה, כשהדברים לא צפויים, לטוב ולרע.
iDana לשעבר
בתגובה ל: אהבה מופלאה 3-4 מאת: danarod הן המקלחת והן המתקלח תורמים את חלקם לצינון הימים החמים שנפלו עלינו. אני שמחה שדעתך חיובית (גם אם היא חיובית מתונה), העיקר שאת נהנת מהצפייה.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: המקלחות המעוצבות שלהם בהחלט מצננות את החום מאת: זרהמאד
שמקל על הצפייה כמובן
והמקלחות הקרירות דווקא עלולול לגרום להלהטת הרוחות של הצופות
iDana לשעבר
בתגובה ל: המקלחות המעוצבות שלהם בהחלט מצננות את החום מאת: זרהמאד ביחד, את-- והאהבה, אהבה ואת-- , אין לך מושג ממש,, כמה את שימחת אותי עם הסידרה הזאת, אין לך מושג, באמת,,, השימחה ,המוזיקה, הצחוקים הנחמדות שלי הכל מתקשר לדוקו ולגב' נו אני כבר לא אומר גב' פסטה, חחחה, כא כאן ממש התאהבתי בה כזה,,, חחחה אז אני לאכול הכובע,,,
יש לומר את האמת היא ,, כובשת---
אבל הוא איזה שחקן ה-- דוקו הזה,,,
לפיכך ובזכותך ובזכות השקדנות שלך והזיהוי בפוטנציאל של הסידרה, אני חיה מחדש, אמיתי. את גם צריכה לדעת שראיתי הרבה, אבל מאז המאפיונר ו סמיג'ו שלי לא אהבתי כ"כ כמו שקרה לי עם "אהבה מופלאה", הספונטאניות שם חילופי התיגרות המהלומות הורד שמשמש כאן תפקיד גדול, פעם היא מחפפת לו את הורד מול הפרצוף ופעם הוא חחחה מה עושים לורדים האדומות האלה חחחה שהן מסמלות כ"כ את האהבה חחחה , למות חחחה. אז פסקתי ממלאכות הבית, פסקתי מ -"יומיות", את כל המסובכות שיש לי אני מנתבת לסידרה "אהבה מופלאה "ולפתע כל המחלות וההמתנות, ומסובכות של החיים מקבלים איפיון חדש, הסידרה מתסיסה לי את החיים עושה לי את הסטארטר לאוטו ולעצמי בבוקר, ואני "מבסוטה אחלה,,,
תודה לדלית
שהוציאה לפועל את היצירה לפועל, כי כוחה רב, יותר משמסוגלים כאן להבין, בשבילי זה רכוש תרבותי , ואם עלי להסתגר, לכדי שלום והרמוניה בריאה ופוריה עם המציאות הלפעמים יותר מידי קשה ולפעמים ב00ד00ר--, זאת הסידרה האידאלית עבורי, בוא נאמר ה== ב ה ' הידיעה התרופה לאו יו. מריאנה.
בתגובה ל: אהבה מופלאה 3-4 מאת: danarod
הסדרה ממשיכה להיות אוורירית וקלילה...
דוקו ג'ין מתנהל ממש כמו ילד מגודל, ואין פלא שהוא מסתדר כל כך טוב עם האחיין של אה-ג'ונג – הם בערך באותו גיל מנטלי. ובכלל, באווירה ובעיצוב הכללי יש משהו מאוד ילדותי וצבעוני – מבריכת הכדורים ועד גלאי השקר.
קטע חביב היה זה שבו אה-ג'ונג והרופא שואפים גז הליום ומדברים בקול מצחיק – אבל הקטע הוא שכשאני ממריצה (וזה קורה רוב הזמן בסדרה הזו), גם ככה הם נשמעים כל הזמן כאילו הם מדברים על הליום. אז בסצנה הזו דווקא חזרתי למהירות רגילה כדי להתרשם איך זה נשמע.
לפני שהתחלתי לצפות בסדרה, חשבתי שמוקד ההתרחשות העיקרי יהיה בתוכנית הריאליטי, אבל עכשיו אני רואה שרוב העלילה מתמקדת דווקא בחיי היומיום, ואפילו לא במאחורי הקלעים. מצד שני, אם מה שיש להם להראות בתוכנית זה דברים כמו קרב התרנגולות הדוחה, אולי עדיף שימעטו בסצנות משם.
הרבה לפני הצפייה קראתי על כך שדוקו-ג'ין מגלח את שפמו המפורסם. אבל האמת? הרגע הזה היה קצת אנטי-קליימקסי. וגם זה לא עשה לא שינוי משמעותי בפרצוף. אולי הוא צריך גם להסתפר ולשנות צבע...
שמעתי גם מזמן על תפוחי האדמה ומשמעותם בסדרה. בינתיים הם לא מעוררים אצלי תיאבון מיוחד.
וסוף פרק 6 היה אחד הדברים הכי צפויים שיצא לי לראות, כשדוקו-ג'ין צופה בהם מחובקים:
וכמעט שכחתי את הג'קט המפורסם עם דגל ישראל (בכלל, ג'קט שמתאים לאולימפיאדה):
iDana לשעבר
בתגובה ל: פרקים 5-6 מאת: danarod אני מתרגזת מהעובדה שהדמויות נראות כמו הדמויות שמהוות אתנחתא קומית בדרמות אחרות. דוקו ג'ין אולי צופה בהם מחובקים ואוחז תפוח אדמה בידו, אבל העובדה שהוא סוטר לעצמו עם "אל תסתכל" מתאימה לאבא של ג'נדי (שכחתי איך קוראים לשחקן הקומי הזה, שנמצא בכל סדרה...) לא לדמות הראשית.
בעיני הסדרה הזו היא קלילה עד כדי כך שאין לה שום משקל...
בתגובה ל: גם בצפיה שניה בסדרה מאת: zilpa
הסדרה כ"כ קלילה, שהיא מתאדה לי מהמוח בשנייה שהפרק נגמר, ואני צריכה להתאמץ/להיעזר בתמונות ובתקצירים כדי להיזכר מה היה שם. אבל יש מצב שזו אני והסניליות המתקדמת שלי
יכולות להיות גם דמויות ראשיות אינפנטיליות, לא?
ואבא של ג'אנדי - אן סוק הוואן הוא שחקן ענק! גם ב"עץ עמוק שורשים" יש לו תפקיד מעניין שהולם את מידותיו לדעתי
iDana לשעבר
בתגובה ל: מסכימה איתך מאת: danarod מ-"שתי טיפות מים" (סינדרלה מן) הוא היה נהדר שם
בתגובה ל: אני זוכרת אותו לטובה מאת: kler181 ההמשותף" ביננו, גם ככה אני המומה לפעמים איך התחברתי ל- אג'נדה, לבנות הכי מובילות חחחה, (מפרגנת לעצמי,) (כותבת מבלי להתבייש) ועוד לקרוא את הס---ספר מאה פעם בכל טיסה, שכולנו אוהבות(מה שמזכיר לי זילפה ) מתי אני זוחלת מתחת למיטה שלך לגנוב,,,, ניחשת??? טוב, ספרים רבותי ספרים וכמובן ג'ין אייר , ("שרלוטה") כמו- עוגה צרפתית דוקא ולא אנגלית קפואה, מי זוכר את הטירוף ההתחלתי שלי וההידלקות על "הצוארון הלבן" של "המאפיונר", מממ, אז אחרי אפילוג כזה ארוך ואחרי כמעט חוסר צלילות בכתיבה (כי נברתי בנבכי הלויין בחיפוש אחר תחנות מ- יוון, קוריאה, איטליה, צרפת , עד שיצאה נשמתי ולא מצאתי כלום ("עבודה בעיניים" תמורת 49.99. דולר) לכן כאשר ירדתי מנכסי הנפשיים ניזכרתי ב-- דוקו ג'ין שלי,,
ההתחלה הזכורה לכולם,איך הפסיכופט "דוק" מתאמן עם גליל "בריסטול"מעבר לחלון, ברכב V.I.P על קרבייה של גב' "פסטה", והיא ממשיכה להלחם עם עיניים קשורות, את מלחמתה הפמינסטית,(כזאת סתומה),משם המוכשר שלי דוקו" ממשיך להפתיע על כל ס"מ מהגובה שלו",הידוענית מסתובבת סביבו כמו סביבון"והוא מרגיש עלאק, ש- אשפה שפורקה והושלכה לעברו זקוקה , לתוכנית הגנת עדים" מי ביקש ממנו בכלל להתנדב , הפכים נמשכים" כבר אמרנו, אבל בלי צורה בלי שימוש דומה לגיישה של פופאי, איך קראו לאשת פופאי,עם הקול המעצבן ההוא, רגליה וידיה שמוטות ארוכות, לרקוד מול המראה,??? מה ---את הנסיכה שלי" ??? ועוד לעיניו המוצפות של דוקו הגבר--- חחחה, לא רלבנטי,
כשג"ב פסטה כבר באוטו של ה "אירו הגיבור" היא מצמידה בקבוק פטל, עם דיוקנו, כשהיא מסתובבת לעברו יש לה קיסם באף, טוב כמה זמן מסתובבים עם שנרוקל כזה מה את אלפאנט"(פיל)?? אולי בעצם כן,,,
כש דוקו שלי מתבונן בה מחככת את פרצופה בדיוקנו נשמע ברק מין מוווווו נשיקונטאנטס" והוא צורח "סטאפ איואוטו" כאילו שחררי, וכמובן מוזיקת הרקע מתחברת מושלם--
ההוא בודק מצבו ואומר מה קורה לי, ,, האוטו נוסע, והדלת נשארת פעורה, כמו הראש של דוקו, דוקו מתחיל לאבד את המצפן" והשיר המתנגן אומר לו, בני-- התאהבת, ב"דג מלוח-- "גם אם אינך יכול לשמוע אותי או את--ליבי ו או לראות--את דימעותי שלי-- יום אחד סוף סוף זה יקרה-- לצערי-- -!!!!אה, אה, סאראמי ---סארמינאסו,
הסאדיסט, הזה השלומפר השבלוני שבלולי מזכיר חרגול מלהטט בקיץ אבל להתאהב בו, איזה מותק של דבר איזה שחקן, "אולי אם אני אקנה תרופות יקרות הוא ישכח אותי,,, עלאק, איך אפשר לשכוח סתומה כזאת, ועוד רצה ממכון היופי לרחוב עם הורוד הזה על הפדחת,דוקו מנסה להתקרב לעזור למקרה האבוד הזה ולוקח ב"קנדיס" את כל השמלות כולל "תרחיץ "פרצופו של האמרגן של בנות האוצר, פרייאלסלס, גם את זה וגם את זה,, "גואראקה טואה,,, פרייסלאס,,, החבילה השניה זה סיפור העט, העט האבודה, העט המתחבאה, הצוות להצלתה והמבחן האינושי אין על העט הזאת, להביא קצת מים לדוקו הביתה, איזה פאטטטה" כמה מקלות ספאונג'ה את צריכה שאני אשאיל לך בכדי שתיגררי את הטלפון הארור שלך ותתחפפי משם לא == נישארתתקועה עם תחוניו ושקיות תה משובח,=== טוב הבנתי שמנסים להרגיז אותי והצליח להם, אם לא היה בור למישהו אני דוחת מלחץ דם גבוה בגלל דוקו" השם שלו קל, לזכור לכתוב ולצפות בו מוכשר ותענוג,, אמיתי. אחרי זה לראות את ניחוח האיטי ואי ואי איזה איטית,,,
חוץ מזה היא כל הזמן ישנה היפיפיה, נשענת עלאק על הזכוכית ותמיד היא מתעוררת ברגע הנכון,פשששש, "אוני", לוקחת אותה לטיפוח פרצוף בתרופות מרפא לעור, והסמרטוט הורוד נשאר על התסרוקת העקומה שהנפיק לה הבמאי לעצבן אותי וכמובן שהצליח, לו,, הקטע עם השמלות בבוטיק
בתגובה ל: טוב אל תהיינה כאלה, אחרת לעולם לא יימצא "המכנה מאת: מאימאי10 עם התיאור שלך...
השחקן מופלא, וכמו שאמרו לך- הוא הכי מדהים בסיטי הול. אחרי שראיתי איזה גבר פיקח הוא שם, היה לי עוד יותר קשה לראות כמה הוא טמבל פה...
ואת מוזמנת לקחת ספרים מתי שתרצי - יקירתי. יש לי גם לא מעט בספריה...:)
בתגובה ל: הרגת אותי מצחוק עכשיו מאת: zilpa ללא תוכן
בתגובה ל: אני זוכרת אותו לטובה מאת: kler181 סיטי הול, בשעה טובה אצפה, חחחה ביחד עם קים מסמסון?? סינדרלה מו, שתי יפות מים , ומה עוד??? חחחחה, בין לבין אצפה בפונוגרפיה הנהר הקפוא, אסע ליוון אשוט בספיה אסע ללונדון ואקרע את העולם עלאקקקקקקקקקק ממממממממממ.
בתגובה ל: אורה אהבותי, אני במירדף אחרי עבודותיו, אז יש לי , מאת: מאימאי10 את מאוד תהני ממנה ואני מתפלאה שעד כה לא ראית אותה.. אני אהבתי אותו הכי הכי ב"סיטי הול"....כי הפרטנרית שלו היתה סון הא (סאמסון) והם מתאימים כמו סיר ומכסה ורק הנאה צרופה יצאה מהחיבור הזה.... התחילי ואח"כ אל תשכחי להודות לי..חחחח
בתגובה ל: גברת האש ...חחחח ..עזבי הכל והתחילי סיטי הול מאת: kler181 ללא תוכן
בתגובה ל: אורה אהבותי, אני במירדף אחרי עבודותיו, אז יש לי , מאת: מאימאי10
רק שלא יהיה לך סלט מכל הסדרות והסרטים. תהני!!!
הנה תמונות של אהובך החדש עם האישה והילדים (תמונות לא עדכניות, נדמה לי שבנו הבכור בן 20+):
וקצת קוביות לקינוח:
iDana לשעבר
בתגובה ל: אין עלייך מרי מאת: danarod הוא ממש מקסים, משגע, אולימפי, זהו-- נולדה אהבה-- תודה מזה-- נהינת "חבלז".בי ביי, מ.
בתגובה ל: דנה, תודה רבה, היה ברור שאקבל "חיזוקית" חחה מאת: מאימאי10 תפוח אדמה מנביט זרעי רעל- יוציא שורשים לבנים וינביט ירקרקים אחרי שישב במים וצבר ??
סמרטוט, שהוא סחבה שהיא מטלית וזה ממש פגיעה,,, עצוב נורא.
מוטיבי הפרסומות נעלי התעמלות ועטים
תופעת הפאפראצי כסיפורים מוכרים מאגזינים והמשכיות של זוגות מתהווים ומתפרקים,
כרוניקה,,, לכן לפני שיתאדה,נתחיל,,,
בתגובה ל: אהבה,7-8 חד צדדית ייסורים וייצריות מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: עזבנו בפרק 6 את גב'ג'ונג בוכה -האמת הזיז לי, מאת: מאימאי10 איזה סטירה "דוק" הכניס לעצמו, מקפץ בנעלי התעמלות אפור לבן משגעות, איזה בגדים החתיך הזה לובש איזה נעלי מוקאסינים וכמה הוא רזה ודקיק וגבוה איזה חתיך, הפרצופים שלו , יותר טובים מהטקסט, וכשגברת בוכה, ומתוודה שהיא לא בכתה כי כאב לה אלא כי היא חשה לא נחמדה ובלתי נאותה עלאק למדיה הטלויזיונית שרק היא יודעת את האמת לעצמה ולכן לא איכפת לה, חה---------- ייסורי האהבה יהיו לה, אבל מה שמעסיק אותי היא החד צדדית של דוקי " דוק שלנו על ייסוריו והאנחות החד צדדי שלו משגעות אותי, הוא כזה חמוד הארוך הזה, הוא כ"כ מתאמץ להמשיך על ה-60 90-- חחה זה לא מידות של דוגמניות חחחה, הוא כזה סובל וכזה נאמן למכשיר ללב החולה שלו, ולמרות כל הסבל הוא נשבע לעיני הסיר מים והתפוחי אדמה שלו שהוא יעשה הכל שתהיה שלו,,,
חחה אהבתי את עניין דיבור ל-- תפוח אדמה, ( פעם כבר ראיתי את הסרט האנגלי "טוק טו דה וואל") דבר אל הקיר ואחכ תיסע למיקונוס ל פ***ק, חחה לא יודעת אם מבינים, אבל הסרט היה גדול, כרוניקה --ולכן אני מקנאה בבחורות שתירגמו את הסידרה המופלאה הזאת, הן באתר אסיה, והן בויוה --ההשתלטות של הדמויות על התירגום זה "פאנן" לא נורמלי", תודה וחיבוק למתרגמות ברגע שראיתי על המסך את המילים היא בטח השתגעה מהזר שקיבלה עלאק אסע לי בננושלאנטיות" חחחחה נפלתי מהמיטה --- חחחה כובן שהתירגום היה מדוייק אצלי זה בראש והולך ומתאדה ---דנה,, קשה מאד לזכור את כל ה שטיקים אבל הכל מושלם חכם ככ אחד חולם על ליטראת בשר חחח וכל היתר על האינטריגיות חחה וכשמגיע סוף סוף רגע נחת בין "דוקו" ו דינג דונג" מתחיל הסיפור של ה "כן" החלום ופירושו" יהא ייהאא יהאאאאאאאה חחחה איזה קטע , אבל דווקא התפוח אדמה כבש לי הלב,כבר כתבתי על הצורה שלו נביטתו ועלעליו הירוקים כי --יבואו-- מה זה מסמל את ליבלול האהבה, כמה זמן נשאר לנו עוד 5 פרקים
זה אומר שעל הבטטה להצמיח שורשים לבנים ארוכים לתוך כוס הקריסטל(עלאק ממש מקום לגדל בטטה) וכל עלעל ירוק שיגיע יראה לי את הנימים שנחרטים בליבה של גב' קרפדה===
היא באמת מתאימה לתחפושת הירוקה הדבילית והמגושמת שלבשה, באמת שזה לא הפריע למתייסר שלי להניף אותה א ל על, מעל מעברי החצייה איזה שלומפרית היא, אל החלטית "דיסאייסייב" (אנגלית) אין זמן כואב לי הגב) ואיזה הזדמנות לחיכוך נוסף, ליטוף ,נגיעה, התקרבות ,מיצמוץ, הכל בשם האהבה, יפה אמרתי החשיפה של הקוריאניות ל להגדרה משיכה מינית, מושכת מאד, יותר מכל חשיפה של נתח גוף והצפייה והתגובה של הצופה ממש מחשמלת מרגשת מתאהבת, משחקי הכוחות של גב קרמיט הירוקה (העברה מ סמרטוט ורוד ל=ירוק בוהק) והחיים לצידו של משוגע כמו דוק, אדם יוצר ייצרי, פרוע, שאינו מאפשר שנייה של נחת, זה או להישאר בחיים או להיות כמוהו== והיא ככ שקטה טובה אנמית עלאק אבל אני כבר מרחמת עליה על ההקרבה על הסוד שהיא שומרת שהבנתי בסוף הפרק ,ועל ההרגשה שצוות אוצר הלאום מזכיר את גב' באקאם בשלישית ספייס ג'רלס, שלא שרדה והתפרקה ומי שהיתה והפכה לאוצר זאת ויקטוריה באקאם, איזה תנועת קולית" יש לחתיך הזה כשהוא ניגש במרץ רב, ובאהבה רכה לחתום ביחד איתה למעריצים האם קלטתם את הדרך בה הניף את צוארו ואת שביעות רצונו, פששששש,, איזה חתיך,
בתגובה ל: ברחה הכתבה, סורי, אז היא יודעת למה היא בוכה מאת: מאימאי10 עד כדי כך, ש הדימוי, בניתוח לב פתוח,
ביתרנו בית חזה של "עופיון" בלי לשים לב, ניכנס, זום זום זום "לחן היפנוט, וצווחות הניצחון של הטימטום על הרגש סיימו לי את הפרק, ברור שאני יכולה ללכת ל --אסיה אבל מתי אני אשן??? חחחה.
אין לי לאכול את כל הטוב הזה עכשיו למה מה אני אעשה מחר, חחחה אהבתי אהבתי ניצחתי, אני מתה על דוק, והכי הכי סמפאטי וטהור זה שהוא לא נולד עם ערכת "חיזור" לא למד, אהבה בבית ספר והוא חסר טאקט ברמות" אבל נלמד אותו , שלא מספיק רינגטון לעורר, ולחץ דם מהבהב, ללב יש חקוים משלו חיוך שאתה אוהבת הליכה שאתה מתאהב, ומשיכה לדברים אבודים מראש, לאו יו אול ,מרי.
בתגובה ל: אז דוק עושה הכל לברוח מהאהבתו אל אה ג'ונג מאת: מאימאי10 ו יש לי שאלה, דנה וא וא חבריי היקרים, המאפיונר והסידרה הזאת האם יש במאי משותף, או כותב תסריט משותף או אפילו המוסיקאי שמלווה את הקומדיה הזאת כי אני ככ הזמן מרגישה שזה לופת אותי בדיוק כמו קאנג'ה ו סמיג'ו אני צריכה לנבור בהפקה של המאפיונר, אבל אולי מישהו יודע כאן "הצלבה" אגב שנת הפקה של הסידרה היא 2004 ?? תודה.
בתגובה ל: חברה מאיכן אני משיגה את השיר " סאראמי נאה סו מהסרט מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: חברה מאיכן אני משיגה את השיר " סאראמי נאה סו מהסרט מאת: מאימאי10 למיטב ידיעתי אין קשר בין אנשי המאפיונר לבין "אהבה גדולה". מי שכתב את אהבה גדולה זה צמד אחיות תסריטאיות בשם האחיות הונג. הן מאוד מוערכות בתעשיה הקוריאניות, ויש להן רזומה מכובד עם סדרות כמו "הנערה שלי", "הלהקה", "החברה שלי היא גומיהו", "הונג גיל דונג" ועוד... אהבה גדולה היא חדשה יחסית, מ 2011, ואת יכולה למצא פה מידע על הכותבים/במאים וכו'. http://asianwiki.com/The_Greatest_Love_%28Korean_Drama%29
יום אהבה שמח!
בתגובה ל: מרי יקרה מאת: zilpa אני כל הזמן בתחושה שכבר שמעתי את המלדויקה וראיתיי את זה , ולכן כל הזמן ההשואה, אני בסוף אמצע את המכנה המשותף, למשל "שנה מעוברת "מוזיקה של-רנדי אידלמן (סרט הולוודי מוצלח ביותר בשל מוזיקת הרקע וראה זה פלא הוא אכן כתב מוזיקת רקע לעוד כמה סרטים גדולים, (LEAP YEARׂ -RANDY EDELMAN) לא שזה קשור אבל אם פס קול טוב של דרמה כמו המאפיונר למשל, עובד, טוב מיד מזמינים אצלו עבודה והלחנה חדשה אצל האחד שהצליח,
ואני מרגישה זה בצפייה של --האהבה המופלאה ---הניפלאה, אגב אתמול בשעות לא נורמליות ראיתי את דוקו שלי, עובד
בסיטי הול
קשה מאד בעד ונגד שחיתות עם ה --סמסון על הספינה הם הפליגו וסיכה לה הוא ענד, הוא חתיך בקנה מידה של ולנטינו רודולפו, ממש נאה, וכובש-- הסידרה ממש מרתקת ואני מתייחסת אליה ברצינות, זה אומר שבקרוב אצטרך לחפש את הבנות שכתבו עליה בזמן אמיתי, ולהודות ל אורה(ככה סיכמנו),, חחחה אהבתי, יש לו נוכחות זה כל הענים עוצמה לאוי יו אבל לאו אים טו. מ. שבת שלום.
בתגובה ל: אהלן יקירתי, ראיתי קראתי, תודה, אין לי הסבר לזה--- מאת: מאימאי10 זה מאוד מבלבל , תתמקדי באחת , תסיימי אותה ואח"כ תעברי לשנייה..... אל תפגמי בהנאת הצפייה שלך...חחחחח
עניתי לך במסר ,תבדקי .. אוהבת
בתגובה ל: מרי יקרה מאת: zilpa OST-Because you are my love
בתגובה ל: בגלל שאתה אהבתי, זה הלינק הנכון, היה ברור שאטעה, ס מאת: מאימאי10
בתגובה ל: חברה מאיכן אני משיגה את השיר " סאראמי נאה סו מהסרט מאת: מאימאי10
אולי בגלל זה אני בוכה," לא אני השיר===== "הדמעות שלי לא נותנת לך ללכת מכיוון שאתה הגבר שלי, אני לא יכולה לוותר עליך". אני מתחננת, תשמע את ליבי, אנא אל תתרחק", וואי וא ואי
אם לא טעיתי בהדבקה של לינק השיר המלווה את הדרמה שלי אין על זה זה השיר החדש "הזמני" בחיי,,, חחחה מ.
בתגובה ל: אין עלייך מרי מאת: danarod למה הורידו אני מבינה למה,, אבל למה ?? הרי יש פה מהכל אז למה ניטפלו לשיר הזה דווקא,, פָׁׁׁק???
בתגובה ל: אני שואלת ממקום טוב ב"יציע" מאת: מאימאי10 היום משחררים לצפייה פרקים 10--9 להנאתכם
בתגובה ל: אהבה מופלאהפרקים 9-10 מאת: מאימאי10
בתגובה ל: לינק, בלי ספויילר של אהבה מופלאה- מאת: מאימאי10 משהו שהתרחש לפני 451 יום, שזה עוד מעט שנתיים, מדהיםםםםםםםםםםםםםם.
מילים רבות חדרו לחיי-"אוטקה" איך, "אניו" לא,וכו' ומצאתי-- חחחה שתפוח אדמה הוא לא רק מרכיב, פוטוגני, ומצטלם יפה, לא רק מזין,(זה ידענו), אלא דל- קלוריות עם משמעות קוריאנית לברכה באהבה.
לחשוב עכשיו שחיפשתי מילים חדשות שנתקעו בראש מ-המופלאה" כמו:"מאצה מאצה" תמצא אותי-- או מצאתי, "איידיאהו" תן לי ללכת ,"דאבאסאהו" תראה את הפנים שלך-- "דאבא" "דאבא"-- בוא החוצה "איגודיהו , "איגודיאהבו" תן לי ללכת,
זאת",, חחה המילה הזאת "צ'ינצא", צריכה לבוא עם "מבט" זאת, או הסתומה הזאת, דוקו הולך מכות עם ג'ונג,בכזה זילזול, בשחצנות ובעליונות כולל המילה סתכל על זאת, והיא עם הצרחות אגו'שי, "טוקיו" איגואדה, מה?? אייגואבייאה" מה ?? ולבסוף אחרי סידרת התחכמות,החלפת מילים, מהלומות,רעשים ומוזיקה מושלמת איזה קטע איזה קטע, הקטע----
זכור לי עד היום ב- ה"מאפיונר", "אומההה (אמא) האח החורג של קאנג'ה אומהה ,אימא לאה גררת אותי לכל ה-זבל הזה ואירגנת לי אבא חורג," זוכרימוס??
אגושי" , הילדים המבוהלים על האי,, כרוניקה " אבל,,
מיג'ו:והלתאומו,אומו אומו, תמיד מופתעת ומבהולת, אייגו איגו, איגו, על האי כשתוקעת זריקה בתחת של קאנג'ה, וצוחקת עליו שהוא פחדן, אלה מילים שלא זזות נחרטו טוטלאלית, כיום ישנה מגמה למילים חדשות לא מוכרות? או ששוב הטקסט מאפשר למתרגמות שפה,הוספה,וביהור שמאפשר להנות פי מילון מהמתרחש. כאן ב-"המופלאה" השיא של הפרק הראשון , חחחה,,
זה סידרת, הכאבים, ההוא לופת את היד והיא, אוי, אוהה-אה--אה==פא==אה,אה,באה,,אה,אח,אח, ובכי, חחחחה, כמה קשה להביא כמה צלילים, מוסיקה שממתיקה כל ניאונס לתמונה, אז,, בעודי עולזת לי כאן השעון מראה עוד מעט 7, יבואו 2 פרקים שאטחן אותם דק דק, להתראות, אגב אם את רואה זילפה, ממדי האסון של הפריצה ברמות קשות יותר מתיאורי, והיא קבעה עימי בשעה 9, זה אומר שעלי לטוס על הכביש בחשיכה, ממ, וכל המשפחה על 140 נפש כבר שמעו ונחתו ,,, קשה.
בתגובה ל: ל זילפה הסבת את "תשומי" ל" שיחון קוריאה" מאת: מאימאי10 קיוינו שהוא יהיה שימושי. במחברת הפרטית שלי נוספו מאז עוד כמה מילים (וגם שמתי לב שיש הגייה שונה לאותן מילים, כנראה זה תלוי מקום. כך, למשל, "לא רוצה" יש מי שיגידו: שי רו ויש שיגידו "שרו" (בשווא, כמו בששש...)
ולגבי העניין האחר: מאוד קשה לשמוע. מקוה שיש ביטוח לפחות לחלק מהדברים...
(טרם ראיתי את הפרקים המדוברים, אז בינתיים אני לא מתייחסת. היום הסתפקתי בלצפות בניחוח אישה...)
בתגובה ל: שמחה שאת נהנית מהשיחון מאת: zilpa
ומה לא ? איזה שאףףףףףף, , גם נראה נשמה טובה ואבא טוב, יופי העיקר שהכרנו אותו (אני לפחות) בקומדיה, למרות שלא היה מזיג לראותו בתור ג'יימס בונד, יכול להיות שהיה לו סידרת בלש?? והראסטות, שהראת דנה בתחילת ההקרנה, ואי איזה כמיות של שיער, איך הוא מסתדר עם חפיפה , ופאן??? חה החחחח. נהדר חתיך עולמי.
בתגובה ל: CHA SEUNG WON אז, ה- צ'ה הזה חתיכת דוגמן שחקן ומה מאת: מאימאי10
בתגובה ל: אהבה מופלאהפרקים 9-10 מאת: מאימאי10 המפקשש של דוקו, שלום ,,הלו ,הלו הלו, שלום, שר לו הזמר ? וקרע לדוקו את הצורה יותר,
לפרק שנקרא נגמרו ,,, נגמר ל- "פורו--רו--ורו" ריש גרונית פרררררררררר (גלאי השקר) הסוללות,
לילד השמנמנן, הקוריאני הלא טיפוסי, עם, פנים של מצטיין באכילת דלי מלא "גודיס" לפי הוראות הרופא החכם כ"כ שנתן שיעור חינוכי בלהתחבר נכון עם הילד הלא נכון, מסתבר ש ה"דרגון שלי, (היונ ג'יו )חכם מהמעמקים אולי הגנים של הדודה, נו זה חינוכי זה ?? חה!!
אין ספק ש "דוקו" ילדותי המחץ, חוץ מ-- לצייר עם טושים על החולצה שלו הוא עשה כל מעשה שוטתיק, אבל הפרצוף של המאוהב והפרצוף הקשוח לקראתת סוף, לא הייתי רוצה להפגש איתו באיזה סקינה (פינת רחוב חשוכה) ההשקעה של הוליווד מורגשת בכל סנטימטר מההפקה הצבעים של הטקס המדרגות המוזהבות המעקה של "חלף עם הרוח הזהוב" השמש המוזהב זועק הוליווד וכך יפה ,,,, דוק החתיך העולמי הדקיקי האתלטי גומע מדרגות לפחות כמו "רט באטלר " שרץ "לויויאן -לי" להצהיר, כאן מתחלף לו העסק והג"ב הטובה מרביצה 15,000 דולר לתוך גרונה ,גווה ,הכ"כ דק, כמעט שקופה להראות לנו מה היא מכילה ומה היא פוטרת, יפה לה ש-- משפט כמו " אני אבלע, אני אעכל ואחכ אני אחרבן, חחחחה, חבל להקיא,,,,,
בתגובה ל: כמויות הפסנתר לקראת סיום פרק 9 הכאיבו יותר מהלב המ מאת: מאימאי10 את ג'ונג לערב יין מ"ענבים" ואת דוקו שלנו להגיע ל130,
אני אהבתי כ"כ את המרדנות במישור הגופני, מחוסר יכולת להגן על הנפש ומתרחיש שהיא מפחדת שיקרה לה -- בגללו היא בוחרת בדבר הבטוח,
דוקו לעומתה רוצה "מאיין קונטקול טיים", שולט במחשבה עלאק אס איףףף "כאילו" זה אפשרי, "קקי דוקו הנבזה" בכלל לא מסוגל להתמודד, דוגמא אופיינית לגבר--- כמה פעמים ספרתי שהוא הגיע בכאילו אחרי,, לפיקניק ,לנקניק, למפגש, למסעדה של ג'ני וכו' וכו', כמה שנמלט ככה פחתו סיכויו, של דוקו שלי,,
אז - לבלוע את הצפרדע הכי אצילית הוא בלע,,,
לעכל הוא ממש אבל ממש לא הצליח(ממש מתקשה להחלים),,,
ולחרבן -- קשה לי להאמין שהוא בכלל אוכל על אחת כמה וכמה מחרבן
אני מתה עליו מתה על הסידרה ואם הלילה לא היה מתחיל אצלי הייתי ממשיכה,,,,על הכאב הטורדני הקטן המשתהה שנימצא בלב של כולנו
בתגובה ל: ההימנעות שלה מהרגשות בשל אילוץ, אילצו מאת: מאימאי10 מי היא האימא של יון פיל, שחקנית מושלמת צועקת כמו שאני אוהבת לשמוע?? מי היא? הרקע של מסיבת "הזוגות זוגות"( כמו הסיינה בפריז או בלונדון מאיפוא זה צץ ב סיאול? התפאורה עם הפרחים והזיקוקים, מה אומר-- אין שליטה לי-- אבל יש שליטה למחבר מהסידרה ממש-- חדש ---מתחדש-- ומרענן עושה חשק לצאת לבלות. מה הקטע של הסוד, עדיין לא קלטתי מי נכנסה שם להריון מחוץ ל וואט לוק?? יש פה משהו, לא ברור ולבסוף שוה הסימוכין מהמילים העבריות מצא מצא מצאתי בשני מצבים ו-- כ-א--פ--ה, התאושש התאוששתי התאוששות מילים סלנגיות הגזורות מהעברית ?? יש מצב ??
בתגובה ל: מיהו יי סונג ג'ו הזמר ?? מאת: מאימאי10 הוא שחקן ידוע ואהוב בקוריאה, ואם תסתכלי בתמונות שדנה שמה למעלה, תגלי שהוא מטייל עם אהובך ברחבי הונג קונג ומצטלם איתו בדיסנילנד...
אני ראיתי אותו בדרמה "החברה שלי היא גומיהו" ולא הבנתי על מה המהומה ומדוע מתלהבים ממנו, אבל אין ספק שיש לו מעריצים רבים...
בתגובה ל: יי יונג סו- או לי יונג סו מאת: zilpa לכי תביני את החיבורים של הבמאים, את הקטע של ה"דאבל" מנאיירות" הבנתי, בקליק, כנ"ל ה"מקררים" וההצדעה עם שתי אצבעות מינוס, חחחה אבל לקלוט שהוא שחקן גדול ועוד עם קאנג'ה פששששששש, יש הבדל גילאים עצום בינהם וכמובן הבדל ראזומה,,, אלא שהאחד דרמטי להלאה, והשני זמר ??!! טוב למדנו משהו-- תודה וכל הכבוד
אני רציתי תשובה שהוא הזמר שמזמר את השירים כי יש כאן קשת של "קולות" אמנם הורדתי את פסקוליקו אודות ל-- דלית" וזה מנגן חופשי בכל מקום בו הנני,,, אבל לא ידוע לי מי שר, מה?? וכמו שכבר למדת להכיר אותי זה או כלום או תחקירנות לש** ?? שיהיה ,,, עם א' או ה 'קאו ע" רק זה חסר לי שתהיה כאן טעות דפוס עלאק חחחחחחחחחה.
ממשיכה למשהו מדהים ונעים שנקרא דנה,
לא יאומן איזו מוסיקה לא יאומן , וגם לתפוס טרמפ בדרך על הקונצ'רטו ל-פלוטו) חליל,מוצרט, ו"אורקאסטרה" בריבועים של "נודמה" אז אני עוברת להגיב שם-- ואי ואי איזה מוסיקה ואי, ואי, איזה קבלת שבת עוד אחזור בתשובה |איזה "עונג"
בתגובה ל: הי זילפה מיליון תודה, ממ, אז הוא מהידועים מאת: מאימאי10
בתגובה ל: אמא של יונג פיל היא השחקנית פארק וון סוק מאת: danarod היה לי אז ראיתי קצת ועזבתי נידמה לי שהיא מוכרת לי משם, חתיכת שחקנית מה עם הדבר הזה ?? טוב,,, חחחה זה לא נגמר לעולם,,,, חחחה. תודההה.
בתגובה ל: תודה, אז היא שיחקה ב קופי פרינס, איזה שכל של ציפור מאת: מאימאי10 ללא תוכן
בתגובה ל: אהבה מופלאה 3-4 מאת: danarod אינני מנסה להעכיר אווירה, התרגום מצויין.
מה שמציק לי הוא המילה סטירה.
בפרק 3 כל הזמן חוזרים על המילה "סתרו". זה היה צריך להיות "סטרו" על כל שלל ההטיות של ס.ט.ר.
תודה, ניר.
~חוזר להמשיך לראות את פרק 3~
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.